Kirjoittaja Aihe: Wishing Stairs  (Luettu 782 kertaa)

0 vuotislaista ja 1 Ankeuttaja kyttää tätä aihetta.

Kottikärry

  • Ankeuttaja
Wishing Stairs
« : Maaliskuu 20, 2005, 14:25:52 »
Juu, eli onkos kukaan katsonut tätä mielenkiintoista, korealaista kauhuelokuvaa?
Satuin vuokraamaan sen eräänä viikonloppuna, katsoin sen sitten kuitenkin äidin kanssa joskus aamulla kun en uskaltanut sitä yötä myöten alkaa katsomaan, koska takakansi pelotti ihan tarpeeksi. :D

Elokuva kertoo että sellaisen tyttöjen sisäoppilaitoksen ulkopuolella on semmoiset portaat, joita kutsutaan Toivomusportaiksi. Askelmia on 28, mutta kerrotaan, että jos pystyt löytämään salaisen 29 askelman, syvin toiveesi toteutuu.
Niin, no, asialla on varjopuolensakin. Täytyy olla tosissaan, ja todellakin uskoa 29 askelman löytymiseen. Jos et löydä sitä, tapahtuu jotain....hrrrr!!!
Ota itse selvää!

Elokuvan juoni oli hiukan monimutkainen. Jotenkin siinä hypättiin tapahtumista toiseen liian hankalasti ja nopeasti. Lisäksi näyttelijät oli niin saman näköisiä ettei meinannut tunnistaa kuka on kuka.
Lisäksi elokuvan alussa kaikki tapahtuu todella hitaasti. Vasta ehkä elokuvan puolivälissä tai sen jälkeen alkaa kunnolla tapahtua.

Suosittelen elokuvaa kuitenkin lämpimästi kaikille itämaisen kauhun ystäville.

Poissa Raitasukka

  • Vuotislainen
  • Sukupuoli: Noita
  • Objection!
    • flavors.me
  • Tupa: Mary Sue
Vs: Wishing Stairs
« Vastaus #1 : Helmikuu 18, 2009, 14:41:20 »
Satuin tuossa joulun alla näkemään tämän ja pakko myöntää että oli todella hämmentävää katsottavaa.

Hahmot nyt yleensä ovat niitä, joilla vedotaan yleisöön, mutta milläs alat symppaamaan jotakuta, kun tätä ei enää erota muiden samannäköisten joukosta? Tämä oli todella turhauttavaa ja sai elokuvan katsomisen tuntumaan työläältä.

Tapahtumia en välttämättä sanoisi monimutkaisiksi (tai sitten jo elokuvan aiemmin nähnyt kaverini selosti tapahtumat niin hyvin :D), mutta loppupuolella meno muuttui todella omituiseksi. Pidin siitä toivomusten "kääntöpuolesta", eli pitää tosissaan varoa mitä toivoo. Myös juoni kuulostaa todella hyvältä ja mystiseltä, mikä on aina hyvä juttu :)

Hyvänä juttuna sanoisin tuon aloittajan mainitseman elokuvan alun hitauden: tunnelmaa ja tilannetta rekennettiin siinä huolella.