Kirjoittaja Aihe: Ostos-Tv  (Luettu 8167 kertaa)

0 vuotislaista ja 1 Ankeuttaja kyttää tätä aihetta.

poro

 • Ankeuttaja
Ostos-Tv
« : Tammikuu 16, 2005, 19:08:51 »
Elikä puhukaamme ostos-tv:stä!
Mitä mieltä olette? Ärsyttävä vain niin ihana?
Ja ennen kaikkea, toimiiko kyseiset tuotteet ihan oikeasti?

Sisko osti sen vatsalihaskoneen, siis sen abtronicin (?). Se on aivan kamala!!! Eihän se toimi sitten ollenkaan niin kuin televisiossa luvattiin! Se antaa vain ihan järkyttävän kovia sähköimpulsseja! Se sattuu ihan vietävästi....
 Ja sitten vielä, vaikka näitä tuotteita ei myydäkään ostos-tv:ssä, niin haluaisin tietää toimivatko rasvat, jotka lupaavat selluliitin lähtevän...

Keskustelua ja kokemuksia!

Rattlesnake

 • Ankeuttaja
Ostos-Tv
« Vastaus #1 : Tammikuu 16, 2005, 22:07:09 »
Ärsyttävyydessään ylivoimainen. Tekopirteitä pallinaamoja, jotka mainostavat tuotteita, jotka ei edes unelmissakaan toimi. Meille tilattiin pari vuotta sitten Nikkei -veitsisarja, joka ei ollut odotusten mukainen alkuunkaan. Tarttumaton teflonpinta ja pah. Siihen suorastaan liimautui kaikki ruoka sydeemit. "Ei tarvitse ikinä teroittaa" paskanmarjat, veitset tylstyi jo alta kuukauden. Muttta oli siellä yksi veitsi, jota käytän aina ruuan laitossa. Japanilainen kokkiveitsi. Aiai, se on loistava, siitä olisi yksin maksanut koko hinnan, joka oli jotain 300 markkaa tai jtn.

Muut tuotteet ovat suorastaan naurettavia, varsinkin kuntolaitteet ja ihme laihdutus systeemit, arvelisin että yksikään noista ei toimi tai toimii jotenkin epämääräisesti. Vinkki: Jos haluat laihtua, kuluta enemmän kaloreita mitä syöt ja unohda Ostos TV!

Rauhanmerkki

 • Ankeuttaja
Ostos-Tv
« Vastaus #2 : Huhtikuu 30, 2005, 22:30:38 »
Ostos TV on ihan pöhkö. Katsoin sitä kovastikkin pienenä ja halusin kaikki tuotteet! Ne vain puhuvat ja puhuvat ei niitä voi vastustaa! Onneksi meille ei ole ostettu mitään. Ne olisivat kumminkin olleet pettymyksiä. Magic Bulletia olisin kyllä halunnut kokeilla. Se Sauna Belt mainos on kyllä ihan naurettava. Siinä on kuvattu, että sauna olisi joku etelämaalainen mukavuus. Olisivat näyttäneet suomalaisia vihtomassa toisiaan. Olisi amerikkalaisia naurattanut! Ehkä sauna kuluttaakin kaloreita, mutta sauna vyö ei. Missä siinä on edes kiuas? :P

Friikki

 • Ankeuttaja
Ostos-Tv
« Vastaus #3 : Toukokuu 01, 2005, 11:00:11 »
Ostos-tv:n tarkoitushan on saada ihmiset ostamaan.

Katsoimme kaikki tällä hetkellä ostos-tv:ssä pyörivät mainokset mediakritiikin kurssin aikana esimerkiksi mainosten ja median monista vaikutuskeinoista. Täytyy myöntää, ettei yritystä puutu.

Toden totta, kaikki ihmiset hymyilevät ostos-tv:ssä - ja, oletteko huomanneet, puhuvat aivan koko ajan. Mainoksessa ei ole sekuntia hiljaisia hetkiä ja puhetulvan tai iloisen tai mahtipontisen musiikin syöttö on hengästyttävää - eikä siinä ehdi ajatella tuotetta ja omaa tarvetta sille, kun tiedon vastaanottaminen vie kaiken huomion. Tämä tietysti on mainoksentekijöiden tarkoitus.
Mainoksessa esiintyvillä ihmisillä on toistuvat roolit: on juontaja tai kaksi, jotka ovat myös esittelijöitä - ja on vaihteleva määrä ihmisiä, jotka he mainoksessa vakuuttavat. Mitä suurempi määrä vakuutettavia ihmisiä on ja mitä erilaisempia he ovat (hyvä esimerkki on Magic Bullet -mainos), sitä paremmin katsojat löytävät vakuutettavien joukosta sen, johon samaistua. Kun henkilö, johon katsoja on samaistunut (ja johon katsoja automaat. luottaa), vakuuttuu, vakuuttuu myös katsoja. Kun vakuutettavia on mainoksessa enemmän, on myös mainoksen kohdeyleisö yleensä laaja.

En laita tähän nyt sitä valtavaa listaa erilaisista tehokeinoista kokonaan, sillä ostos-tv:n katsominen bongausmielessä on varsin hauskaa. Siispä, jätän teillekin:
Mitä vaikutuskeinoja te löydätte Ostos-tv:n mainoksista?

Pollexia

 • Ankeuttaja
Ostos-Tv
« Vastaus #4 : Toukokuu 01, 2005, 11:44:28 »
Ärsyttävin kommentti on: tuote toimi hyvin, jopa paremmin mitä luvattiin.
En ikinä jaksa katsoa sitä. Paitsi ehkä tosi kovassa kuumeessa tai jotain. Silloin tietää että tuotteella ei ole mitään vaikutusta. Se että kaikki hymyilevät kokoajan on minusta vain mainoistus kikka.

Eli ostos-tv on surkein ikinä tv:ssä ollut "ohjelma".

Poissa Emzzie

 • positiivari
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Ostos-Tv
« Vastaus #5 : Toukokuu 01, 2005, 13:10:26 »
Minäkin pienenä katsoin Ostos-TV:tä ja halusin melkein kaikki ne tuotteet siitä. Nykyään katson sitä yleensä kipeänä kun ei ole muutakaan tekemistä. Kerran tuossa yhdessä vaiheessa olin viikon kipeänä, eli viikon verran Ostos-TV:tä... Tämä viikko sai minut vakuuttumaan, etten pärjäisi ilman Magic Bulletia. Luojan kiitos äiti ei suostunut ostamaan sitä, vaikka esitin kerrassaan mahtavia perusteluja miksi juuri meidän on saatava se...

Tuotteiden toimivuudesta vielä sen verran, että kaverini sisko tilasi raskauskiloista päästäkseen Ostos TV:ltä Ab Swingin. Hyvinhän se toimii, jos vain itse jaksaa ähertää. Yhtä hyvin hän voisi vain tehdä itse vatsalihaksia ilman sitä laitetta...

Ostos TV:llähän aina painotetaan, että tätä et saa kaupasta? Arvatkaapas kenen äiti osti sellaiset hienot monitehosakset mitä "ei varmasti saa muualta kuin ostos tv:stä", Spar-ruokakaupasta? Ja Ab Swingin tyyppinen laite, Pro Swing, on tilattu Hobby Hallista paljon halvemmalla...
Oot söpö! <3
^^

Joonatan

 • Ankeuttaja
Ostos-Tv
« Vastaus #6 : Toukokuu 01, 2005, 14:35:04 »
EIKÄ TÄSSÄ VIELÄ KAIKKI!

Ähh. Minä niin vihaan tuota lausetta. Miksi aina pitää olla tuo? Ähh..

Mutta Ostos-TV :nhän tarkoitus on myydä tuotteita. Voisi toimiakkin, jos siellä olisi oikeasti iloisia ihmisiä kertomassa jostain tuotteesta ja sen vioista ja hyvistä puolista, tosiasiat mainittaisiin, jos tilaat puolen tunnin - sisällä- jutut saisi kauppaan mukaan ja kaikki ei maksaisi 99,999999999999. Mutta kun ei. Siellä on tekopirteitä pallinaamoja kehumassa jotain toimimatonta tavaraa, kaiken saa jos tilaa puolen tunnin sisällä ja kaikki maksaa 99.999999999 e.

Ostos- TV ei ole edes oikea ohjelma, kun sehän tulee aina vaan silloin kun muuta ei satu olemaan. Nuo tuotteet voisi sisältää mainoksiin eikä niistä täytyisi keksiä huonoja valheita puolen tunnin ajaksi. Siellä on aina ne samat tuotteetkin, Passeli, Keittiötaikuri ja kaiken maailman hiuskihartimet ja kuntolaitteet saa kaiken lisäksi kaupasta toisin kuin tuossa sanotaan. Päätöntä touhua.

P.S. JoksuNiksi! Jos olet kipeä tai tylsistynyt ja ei ole tekemistä (ja on keskipäivä), avaa MTV3 tai Nelonen ja katsele Ostos-TV :tä. Iloisten pallinaamojen virnistyksien ja naurettavien ostolupauksien mukana saat nauraa!

Poissa Lilyth Starr

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
  • tämän kaupungin kadut
 • Pottermore: MoonBludger9641
 • Tupa: Luihuinen
Ostos-Tv
« Vastaus #7 : Toukokuu 01, 2005, 18:13:11 »
Inhoan sitä ohjelmaa. Jos sitä nyt ohjelmaksi voi sanoa.
Mainostamista ja kaikki tavara on niiin ainutlaatuisia ja toimivia.

Meille ei ole minuntietääkseni tilattu sieltä mitään... Tai sitten; isi vissiin kerran tilasi jotkut jakoavaimet (tai jotain vastaavaa) sieltä, mutta en kyllä tiedä miten ne on toiminut.

Minustakin se mainittu Eikä tässä vielä kaikki! tause on todella ärsyttävä. Minusta se on kyllä ihan turhanpäiväinen ohjelma.

Poissa Varoituskolmio

 • Vuotislainen
Ostos-Tv
« Vastaus #8 : Toukokuu 01, 2005, 19:06:33 »
Jos ne edes vaihtaisi niitä tuotteita.

Kun se sairas auton-pesu-vahaus-systeemi tuli viidesti peräkkäin...

Minä joskus jopa seurasin sitä. Joku kesäloma, milloin oli niiiiin tylsää. Kaikki kaverit joillain puskaretkillä.

Meille on tilattu se Simply The Best Of The 60s. Ne levyt ovat ehkä ainoita mitkä sisältää sitä mitä luvataan. Mutta silti, 60 euroa?! Nyt kun ajattelee niin se on ihan sairaasti, mutta ne mainokset saavat aivopestyä.

Äh, nykyään niille jutuille vaan nauraa. Kuka oikeasti hämmästelee kiljuen, kun matkalaukkuun mahtuu kahden sijasta kolme tyynyä.
“It is often said that before you die your life passes before your eyes. It is in fact true. It's called living.”

hupsunen

 • Ankeuttaja
Ostos-Tv
« Vastaus #9 : Toukokuu 03, 2005, 15:37:51 »
Vielä koomisempaa on se, että ostos-tv:lle on omistettu omia televisiokanavia. Ainakin meillä näkyi yksi semmoinen, kun meillä näkyi vielä paljon tv-kanavia.

Mainostukset ovat 1) liian pitkiä. 2) liian uskomattomia ollakseen totta 3) tuotteet ovat liian kalliita, halvemmalla saa marketista vastaavanlaisen. 4) Malli, jonka elämänlaatu ja keho parani "laihdutuksen myötä", joko saa nauraa?

Joo, sairastaessa sitä jaksaa melkein katsoa, jos silloinkaan.

Kerokaa yksikin tuote, joka toimii oikeasti, onko semmoista?

Rauhanmerkki

 • Ankeuttaja
Ostos-Tv
« Vastaus #10 : Toukokuu 03, 2005, 15:58:15 »
Lainaus käyttäjältä: "hupsunen"

Kerokaa yksikin tuote, joka toimii oikeasti, onko semmoista?

Luulisimpa, että se treenimatto voisi toimiakkin. ("Tarvitsetko treenimaton? Tilaa treenimatto samaan pakettiin vain 9.95.")

En tajua miten Ostos TV on Suomen Suoramarkkinointi liiton reilun pelin jäsen. Tarkoittaako reilu peli sitä, että tuotteet kyllä tulevat, mutta eivät toimi luvatulla tavalla?

viiru

 • Ankeuttaja
Ostos-Tv
« Vastaus #11 : Toukokuu 08, 2005, 00:30:08 »
Ostos-tv on ihan kauhee ohjelma vaihdan kanavaa heti se alkaa en pysty kattoo sitä hetkeekään sitten kun ne mainostaa vielä samaa asiaa kaksi kertaa putkeen niin siinä se sappi vasta kiehuukin. Ihan turha ohjelma. Eikä kuulemani perusteella ne tuotteetkaan toimi. En suostuis maksamaan senttiäkään jos en olisi ihan sataprosenttisen varma että tuote toimii.

Pinguwingu

 • Ankeuttaja
Ostos-Tv
« Vastaus #12 : Toukokuu 08, 2005, 10:29:40 »
En jaksa kattoa sitä ikinä. Siellä on tullut jotain viisi vuotta Back-max mainos. Kuka jaksaa? Sauna Belt ei kyllä varmasti muuten laihduta alle tunnissa vatsaa! en jaksa puhua turhasta ohjelmasta enempää..

Sohvilainen

 • Ankeuttaja
Ostos-Tv
« Vastaus #13 : Toukokuu 26, 2005, 21:00:29 »
Me emme ole koskaan tilanneet mitään, mutta yksi kaverini tilasi sen kikkara jutun, mutta sanoi, että siinä pitää olla tarpeeksi pitkät hiukset jotta se toimii. Hän tilasi myös niitä muovipusseja mistä lähtee ilmat, että vaatteet/lakanat...yms. mahtuvat pienempään tilaan. Siinä hän muistaakseni kuljetti mökille tyynyjä. Toinen tilasi Aerospacen (vai mikä sen patjan nimi nyt olikaan) ja sanoi, että se on ihan hyvä ja hän käyttää sitä mökillänsä uimapatjana. :) Mutta mitä hyötyä noista mistään oikeasti on?

Sorrun joskus kesäisin katsomaan turhia mainoksia pitkäksikin aikaa, jos ja kun kaikki kaverit ovat jossakin. Kun sitä jää katsomaan, niin siinä on vain sellainen ihmevoima, mikä vetää puoleensa ja pidättelee vähän aikaa. En ole ikinä aikonut tilata mitään, enkä varmaan aiokkaan. Ihan turha ohjelma, jos sitä sellaiseksi voi sanoa.

Maglor

 • Ankeuttaja
Ostos-Tv
« Vastaus #14 : Toukokuu 26, 2005, 21:42:45 »
Ostos-tv on parasta mahdollista viihdettä! Oikein odotan sitä kun näen sen kolmen sekunnin vehkeen pyörähtävän taas ja sen valmistaman salsakastikkeen! Odotan sitä kun amerikkalaiset vakavalla naamalla mainostavat uutta laitetta jota Chuck Norris on käyttänyt 20 vuotta.

Kyllä! Aromipesä takaisin ruutuun!

millie

 • Ankeuttaja
Ostos-Tv
« Vastaus #15 : Toukokuu 26, 2005, 23:53:49 »
Minusta on kiva katsoa Ostos-tv:tä. Varsinkin kaikki ne ruokaan liittyvät jutut on kivoja, kuten veitsisarjat, monitoimikoneet jne.
Kyllähän ne mainokset tietysti pidemmän päälle alkaavat ärsyttämään, koska asiat toistetaan moneen kertaan. Mutta silti ihan hyvää viihdettä!
Ikinä en ole mitään ostos-tv:stä tilannut, enkä tule varmaan ikinä tilaamaankaan. Jos tuote todella olisi niin mainio, niin ei tarvitsisi hankkia näyttelijöitä yleisöön henkäilemään ja ylinäyttelemään, eikä kaikkea tarvitsisi niin tarpeettoman ylettömästi kehua. En usko tippaakaan siihen, että tuotteet ovat jotenkin erikoisen toimivia. Ja joskus vuosia sitten ostos-tv:ssä niin hyvinä pidettyjä laitteita arvostellaan jossain uudessa ja paremmassa versiossa entisestä. Nooh, sepä tekeekin katsomisesta niin hauskaa :)

Smutrus

 • Ankeuttaja
Ostos-Tv
« Vastaus #16 : Toukokuu 27, 2005, 19:15:57 »
Ostos tv:tä on kiva kattoa, mutta en kyllä tuotteita ostaisi. Paitsi ehkä Tvinsin mainostaman Magic Bulletin, mutta eiköhän omat kokkaustaidot sen verran riitä että niillä pärjää. :D Usein mainoksissa haastatellaan ihmisiä ja niitten puheet on ku suoraan nauhalta: "loistava tuote! laihduin sata kiloa! olen ystävieni suosiossa!" ooo de la lii ja jee jee! Oikeesti ei noissa oo mitään järkeä. Varmaan siellä niitten silmien edessä on joku iso lakana josta ne lukee ne vuorosanat. xD
Mun mielestä usein ne ei ees toimi. Niinku esim. star fiber-mopin mainoksessa ne sanoo, että "katsokaa! tämä puhdistaa öljyn, soijan, hiekan ja kakan yhdistelmän puulattialta!" ja sitten se ei edes puhdista. Siihen lattiaan jää sellaiset rumat jäljet. Oksettavaa ja sitten vielä se kaunis juontajanaikkonen sanoo,että ooh! täysin puhdasta. Plööh sanon minä.

Poissa

 • kAHVikuppisihteeri
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • jump, deliver me
Ostos-Tv
« Vastaus #17 : Toukokuu 27, 2005, 20:49:20 »
Vihaan ostos-tv:tä. Inhoan sitä sydämeni pohjasta. Kaikki siinä on niin teennäistä; pirteitä ihmisiä, pirteitä hymyjä, säihkyviä hampaita, kiinteitä kroppia, iloiset äänet, muita ihmisiä ja sitten ne ah-niin-toimivat laitteet! Maksavat vain 99, 9 euroa, kun tilaa tunnin aikana! Puhelukin maksaa huiman kuusikymmentä senttiä, ja postitus tapahtuu kolmen päivän kuluessa. Arghh! EVVK! Magic Bullet-mainos on minusta kaikista kamalin. Kuten Friikki tuossa äsken jo sanoi, ostos tv:ssä ei olla koskaan hiljaa. Ja erityisesti se on myös ärsyttävää, että samaa tuotetta mainostetaan puolituntia. Katso myös tämä, ja tämä, ja tämä, ja vain 99, 9 euroa! Mös se on ärsyttävää, että hinta on aina 99, 9 euroa. Miksi ne tollot eivät pyöristä sitä ihan reilusti sataan euroon? Niin tietysti, näyttää halvemmalta kun on 99, 9 eikä sata. Totta kai.
"Seuraavaks me vedetään sellanen progepläjäys, että te saatanan kakarat ette löydä kotiinne."

Pieni Hikke

 • Ankeuttaja
Ostos-Tv
« Vastaus #18 : Toukokuu 28, 2005, 23:06:41 »
Kauhisteltiin vähän aika Ostos-Tv:tä. Mikä nyt lieneekään, Ab King Pro-vatsalihaslaite on niin järkyy. Olen ihan varma, että koko työ tehdään käsille. Ihan kuin menisin rantatuolille, jossa yläosaa pystyy muuntamaan aika hyvin, makaamaan, siten, että vatsani olisi siinä taitekohdassa, ja joku sitten kääntelisi selkänojaa ja minä heiluttelisin käsiäni.

Ja ne postitushinnat on järkyttäviä! !0 euroa tai 20 euroa. Ja minua ärsyttää eniten se leikkuri homma. "Pistä kaikki aineet ihmeelliseen hommeliin ja kolmen sekunnin kuluttua *kolme painallusta* saat ihmeelliseen, maukkaan kastikkeen. Mukana vauvamaiset mukit, joita et ikinä käyttäisi!"

Oikeasti. Television rappiotila. Pelejä, chatteja, mainoksia, ja ohjelmia, joka on täynnä mainoksia. Miksi enää pitäsisi ostaa televisio?

Ostos-TV:n pitäisi vaihtaa nimekseen Mainos-TV. Tai mitä parempaa, hypätä kaivoon.

Paraply

 • Ankeuttaja
Ostos-Tv
« Vastaus #19 : Toukokuu 29, 2005, 17:50:20 »
Ostos-TV on ehkä jotain rasittavinta. Kipeänä ollessaan tai jos muuten vain on kotona päivällä on inhottavaa avata televisio ja huomata siellä pyörivän joka kanavalla jotain yhtää tylsää ja typerää, mm. edellä mainittu Ostos-TV. Etenkin kun koko homma vaikuttaa niin tekaistulta, kaikki tuotteet ovat muka täydellisiä. Pah. Toimivat viikon pari ja sitten ovatkin käyttökelvottomia (yleistystä ._.).

En ole ikinä ostanut itse ostoskanavilta mitään, mutta olen kyllä kuullut monilta tutuiltani niistä huonoja kokemuksia. Joskus pienempänä halusin yhdessä parhaan kaverini kanssa ostaa sieltä vaikka mitä, kuten juuri tuollaisen jonkun abtronickin ja sitten jonkun "kauniit kynnet"-setin :D Ei sitten tullut koskaan ostettua, eikä meille kyllä olisi ostamiseen lupaakaan annettu.

Periaattessa ostoskanavien pyörittäminen on typerää, mutta toisaalta kanavat menettäisivät rahaa, jos näyttäisivät päivisin jotain kunnon sarjoja, kun monet eivät ole niitä kuitenkaan katsomassa. Ja muuten, keksin nyt yhden joka on vielä ostoskanaviakin rasittavampi; Ring A Ling ja kaikki typerät soittisjutut. Aaargh.

Sephiroth

 • Ankeuttaja
Ostos-Tv
« Vastaus #20 : Toukokuu 30, 2005, 15:29:55 »
Ostos -TV käyttää hyväkseen hairahtavia vanhuksia ja mahdollisista liikakiloista kärsiviä eri-ikäisiä ihmisiä mainostaen kaikenlaisia tehoavia ja tehottomia laitteita, joihin esimerkiksi eläkerahat voivat hurahtaa hetkessä.
Jipiaijee. Kipeänä tosiaankin voi katsoa hetken tuota useammalla kanavalla pyörivää "osta nyt heti jooko me osataan mainostaa hyvin" -potaskaa ja miettiä siinä samalla laitteiden tai muiden tyrkyllä olevien esineiden oikeaa tehoa. Tehoaako vai eikö?
Voi niitä raukkoja, jotka rahaa tuhlaavat turhuuteen.
Paitsi että puhun vähän yli. Eikös useimmissa laitteissa ole palautusoikeudet ynnä muut sellaiset? >.<
Noo, ilmaisinpa oman mielipiteeni asiasta.

Poissa Lilyca

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Ostos-Tv
« Vastaus #21 : Heinäkuu 04, 2006, 08:46:04 »
Ostosteevee, sitä on tullut niin kauan kuin minä muistan.
Joskus kipeänä ollessani, tai tylsänä päivänä avaan nelosen ja uppoudun ostosteeveen kiehtoviin syövereihin. Tosiasiassa rojahdan sohvalle ja tuijotan ostosteeveetä kunnes nukahdan.
Perheeni ei ole koskaan ostanut sieltä mitään, ei senpoleen kukaan tuttunikaan. Eniten kiinnostaa se patja, jonka päällä siinä mainoksessa loikoilee myös karhu,  todisteena siitä, ettei patja mene rikki vaikka siinä on karhu. Vau. En kyllä tarvitsisi sellaista patjaa, mutta loutettavimman näköinen.
Se hampaidenvalkaisu-laite ei näytä kovin toimivalta. Jos se kerran on niin hyvä, miksei hammaslääkärit voi suositella sitä?
Etenkin "ennen" kuvat ovat mainoksessa typeriä. Miehellä on aivan kirkkaankeltaiset hampaat.
Ostosteeveessähän aina hehkutetaan "Eikä siinä vielä kaikki! Nyt kun ostat tuotteemme, saat kaupan päälle säilytyspussin!" Varmasti nuo kaikki kaupanpäällis tuotteet sisältyvät hintaan. Olen aika epäluuloinen.
Järki on nimittäin siinä, ettei ole mitään järkeä siinä, että tulee hulluksi, kun yrittää olla tulematta hulluksi. Sitä voi yhtä hyvin antaa periksi ja säästää järkeään.

Latu

 • Ankeuttaja
Ostos-Tv
« Vastaus #22 : Heinäkuu 04, 2006, 10:03:35 »
Voin nyt puolueettomasti sanoa, että Ostos- TV on rasittava.

Tylsää. Avaan telkkarin. Lärään kanavoja, mutta ei muuta kuin Ostos- TVtä. No, pakko kai se on katsoa kun muuta tekemistä ei ole...
... ja tunti hurahtaa tuijottaessa.

Ne tekopirteät hymyt ja treenatut kropat, Nöy. Paistaa selvästi lävitse, että tuotteen toiminnasta ei ole takeita. Miksi ne muuten niin ihannoisivat ja soikaisisivat katsojat niin että eivät näe negatiivisia puolia? Jos oikeasti jossain kerrottaisiin myös huonoja puoliakin, niin olisi uskottavampaa. Ja hinnat... >.<

Anteeksi jos toistan, en jaksanut lukea viesteä koska olen laiska.

Poissa Citrus

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Ostos-Tv
« Vastaus #23 : Heinäkuu 04, 2006, 14:59:56 »
Lainaus käyttäjältä: "Latu"
Jos oikeasti jossain kerrottaisiin myös huonoja puoliakin, niin olisi uskottavampaa.


Ostos TV:n idea on myydä, myydä ja vielä kerran myydä. Ei mainoskatkollakaan tulevissa mainoksissa kerrota tuotteen pieniä tai vähemmän pieniä vikoja, vaan parhaan mukaan ylistetään tuotteen parhaita puolia (kuten vaikka mukamans kätevää upouutta taskukokoa) ja jätetään toimimattomuudet, viat ja epäkäytännöllisyydet täysin omaan arvoonsa.

Olisihan se toki uskottavampaa kertoa myös huonoja puolia, mutta ostaisitko sinä laihdutuspillereitä, joista mainoksessa kerrottaisiin, että "nämä toimivat ikävä kyllä vain hyvin harvalla, noin 5 % ihmisistä"? : >

Bupu

 • Ankeuttaja
Vs: Ostos-Tv
« Vastaus #24 : Tammikuu 20, 2007, 22:33:07 »
Ostos-Tv on sentään parempi kuin tavalliset mainokset ja kaikki ne chatti-, kilpailu- ja kännykkäjutut. Se amerikkalainen perhe-idylli Magic Bulletin mainoksessa on kaikista pahin, mitä tulee tekohymyihin!

Ystäväni perhe osti sen tehosekoitin-sarjan, Magic Bulletin. Kyllä se kuulemma toimii aivan hyvin. Ongelmana on, että se toimii liiankin hyvin. Siinähän pitäisi siis painaa kolme kertaa ja se on valmista, mutta kun se ei lakkaakaan toimimasta sen jälkeen kun on painanut sitä "kupua" alas. Se vain jatkuu ja jatkuu ja jatkuu...

Kaikissa kuntolaite ja laihdutus mainoksissa on yleensä samat mustavalkoiset klipit jostain punkeroista, jotka yrittävät epätoivoisesti tehdä vatsalihasliikkeitä tai seisovat vaan päällä mittanauhan kanssa. Säälittää niitä ihmisiä. Minä en ikimaailmassa suostuisi sellaiseen nöyryytykseen. Nehän eivät edes tuo mitään uskottavuutta mainokseen, kun ei koskaan näytetä kuinka ne lihavat ihmiset laihtuvat ihmepillerien ja kuntolaitteiden avulla.

Poissa dzinni

 • Mangosose
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Re: Ostos-Tv
« Vastaus #25 : Tammikuu 30, 2007, 19:23:51 »
Katsoin aina pienenä ostos-TV:tä ja halusin aina kaiken mitä siellä mainostettiin (paitsi sen haudutuskattilan jossa ruokaa haudutettiin KOLME TUNTIA aamulla kun herää niin laittaa ne ainekset kattilaan ja päivälliseksi ruoka on valmista). Nykyään katselen sitä joskus 5 minuuttia kerrallaan ja sitten jo kyllästyn. En kyllä päivällä katso paljon telkkaria, koska sieltä ei tule mitään.

Shadowheart

 • Ankeuttaja
Vs: Ostos-Tv
« Vastaus #26 : Syyskuu 10, 2007, 18:04:42 »
Voi elämä tätäkin ohjelmaa! Sieltä tulee varmaan samaa mainosta yli 30 minuuttia. Nauramme aina kaverini kanssa sille ööh...mikäs se on. Joku vyö mikä laihduttaa ja tärisee. Siinä mainoksessa on sellainen jätkä, jolla on aika kummallinen rintakehä. Nauramme aina hänelle.
Mummoni osti pari kk sitten sen Swifer Sweepperin. Se on aika kovaääninen muuta tosi tehokas, oikeasti :D Sillä saa ne roskat sieltä nurkastakin.
Itse haluaisin ostaa sen hauskan Spa-kepin missä on vaihdettava pää! Se olisi rentouttavaa, kun on hartiatkin niin kipiät. Haluaisin myös sen Magic bulletin kun sillä saisi helposti muussattua kaikkea... :3
Ehhehhee, ne ovat kyllä TODELLA rasittavia mainoksia. En usko että puoletkan toimii. Niissä kuntolaite mainoksissa kaikki ''vanhat'' kuntolaitteet näyttävät hirveän raskailta ja niissä ovat vähän pyöreämmät ihmiset kuntoilemassa kun taas niissä mitä mainostetaan on hyvökuntoisia, litteävatsaisia ihmisiä, joille kuntoilu on tosi helppoa! Se on aika rasittvaa ja epäreilua.

Poissa Chiida

 • tussitatuoitu
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Only children know what they are looking for
  • blogin tapainen
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Ostos-Tv
« Vastaus #27 : Marraskuu 09, 2007, 21:40:39 »
Hyvää sanottavaa on, että Magoc Bulletilla saa hyvää pirtelöä :)
Todella kamala kuunnella yhden tuotteen ylistystä varmaan 3x peräkkäin sama mainos. Katselen joskus kipeänä ollessani. Tekohymyt ovat kamalia, kuka kuntoilee pepsodenthymy naamallaan ja vailla hikipisaraakaan? No, sellaista se vaan on.
"What makes the desert beautiful," says the little prince, "is that somewhere it hides a well."

Raijanen

 • Ankeuttaja
Vs: Ostos-Tv
« Vastaus #28 : Helmikuu 26, 2008, 14:02:23 »
Kun ihminen on kipeä, hän makaa sohvalla ja katselee telkkaria. Mutta mitä sieltä tuleekaan? maikkarilta ostostv, neloselta ostostv.. Ja mistäköhän tämäkin tuli mieleeni? Minä olen kipeä, ja katsellut telkkaria hyvin paljon. Mitä ohjelmaa? Ostostv:tä.
Ärsyttävyydessään ylivoimainen. Tekopirteitä pallinaamoja, jotka mainostavat tuotteita, jotka ei edes unelmissakaan toimi.
Todellakin, mielestäni tässä ei ole mitään järkeä, eiväthän ne kuitenkaan oikeasti toimi. Laihdutuslaitteitta ihmiset on vain muokattu lihavemmiksi, pistetty ylisuuriin vaatteisiin, eiväthän ne kuitenkaan ole laihtuneet, korkeintaan muutaman kilon. Mutta tämähän on vain minun mielipiteeni, voihan se olla ihan tottakin. Mutta itse olen tuota mieltä.

Lainaus käyttäjältä: Latu
Jos oikeasti jossain kerrottaisiin myös huonoja puoliakin, niin olisi uskottavampaa.
Olisihan se toki uskottavampaa kertoa myös huonoja puolia, mutta ostaisitko sinä laihdutuspillereitä, joista mainoksessa kerrottaisiin, että "nämä toimivat ikävä kyllä vain hyvin harvalla, noin 5 % ihmisistä"? : >
Tuokin on totta, mutta eihän siinä tarvitse kertoa niitä kaikista huonoinpia puolia, edes jotain. Esimerkiksi sivuvaikutuksia. No mitenvain, lyhyesti: Ostostv on ärsyttävä, tarpeeton ohjelma.

Poissa Da Kin

 • Overdrive
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • Guns N' Fuckin' Roses!
 • Tupa: Mary Sue
Vs: Ostos-Tv
« Vastaus #29 : Kesäkuu 23, 2008, 17:13:38 »
On se vaan niin, että ostos tv on hirveintä mitä telkkarista ylipäätään voi tulla mukaan lukien chatit, tv-pelit ja tv7( jeesus tv).
Koko kusetus perustuu siihen että ihmiset näkevät sen 30 vrk palautusoikeuden mutta kun tuote ei toimikkaan niin sitä ei jakseta palauttaa vaan se jätetään kaapinpohjalle vanhenemaan. Sauna beltit ab-tronicit ja muut vastaavat ovat huijausta sen ylimmässä muodossa, enkä voi ymmärtää miten joku voi olla niin epätoivoinen tai tyhmä, että ylipäätään menee ja ostaa sellaisen.   :FFF
Ei lopu täältä polle ei amfetamiini, täältä kukkaloistosta amsterdamin, ojat pullollaan pitkätukkiaan antaa kaikkien kukkien kukkia vaan..

Sirusho

 • Ankeuttaja
Vs: Ostos-Tv
« Vastaus #30 : Kesäkuu 23, 2008, 22:38:56 »
Itsekkin vihaan ostos-tv:tä sydämeni pohjasta. Se on pelkkää ihmisten huijausta ja rahastusta. Koko ohjelma pitäisi saa televisiosta pois. En käytännössä näe kyseisessä ohjelmassa mitään hyvää.

Kaverini tilasi kerran ostosteeveeltä jonkun tuotteen joka ei vastannutkaan odotuksia. Tuotteella oli mainoksessa luvattu 30 päivän palautusoikeus, mutta se koskikin vain avaamattomia tuotteita. Eräs toinen kaverini meni sitten ostamaan ostosteeveeltä sellaisen hampaidenvalkaisujutun, no väri osoittautui kangasväriksi joka kuluu pois.

Systen

 • Ankeuttaja
Vs: Ostos-Tv
« Vastaus #31 : Kesäkuu 23, 2008, 22:59:27 »
Täytyy myöntää että ostos-tv on mielestäni jotain maailman naurettavinta, mutta yhteen ostos-tv:n mainokseen olen tosissani koukuttautunut:

Määtsig buleeet, kokkaa kaiken valmiiksi alle kymmenessä sekunnissa. Jauha kahvipavut, silppua sipuli, paloittele porkkana..
Syy siihen, että pidän kyseisestä mainoksesta lienee siinä, että ruoat näyttävät kertakaikkiaan vastustamattoman hyviltä. *virnistää*

Muuten kanava onkin mainoksineen täysin turha ja yhdentekevää minulle.

Poissa castlevania

 • Enterpricen kapteeni.
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • Nihilisti.
 • Tupa: Tuvaton
Vs: Ostos-Tv
« Vastaus #32 : Kesäkuu 25, 2008, 21:25:04 »
Ostos TV on tarkoitettu markkinoimaan tuotteita. Markkinoinnin alalla ei yleensä hoeta kuinka surkea kyseinen tuote on, vaan siitä koetetaan kertoa positiivisia puolia. Mainonta on jo puolet tuotteiden kaupasta itse myynnin ohella.
"Oh, my offense is rank, it smells to heaven! It hath primal elder curse upon it; the brother's murder.

Poissa Diibi Do

 • Haisku
 • Vuotislainen
 • Elämä on välillä liian mustavalkoista
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Ostos-Tv
« Vastaus #33 : Kesäkuu 25, 2008, 22:00:11 »
Sanon samaa kuin muutkin en usko että tuotteet edes toimii ja ne kaikki laihdutus jutut ennen ja jälkeen kuvat niitä on varmasti muokattu.

Ps. kyllä niitä tulee katottuu jos on kipee, kun teeveestä ei tuu muutakaan
...En pelkää pimeää, mutta inhoan silti sitä...

...Elämäni rakkaus odottaa minua vielä jossain...

Poissa castlevania

 • Enterpricen kapteeni.
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • Nihilisti.
 • Tupa: Tuvaton
Vs: Ostos-Tv
« Vastaus #34 : Kesäkuu 26, 2008, 16:01:49 »
Sanon samaa kuin muutkin en usko että tuotteet edes toimii ja ne kaikki laihdutus jutut ennen ja jälkeen kuvat niitä on varmasti muokattu.Never heard of photoshop?
"Oh, my offense is rank, it smells to heaven! It hath primal elder curse upon it; the brother's murder.

Aavesusi

 • Ankeuttaja
Vs: Ostos-Tv
« Vastaus #35 : Kesäkuu 29, 2008, 22:43:16 »
Tiedän, että Ostos-TV:n tarkoitushan on se, että ihmiset ostaisivat sieltä tuotteita. Mutta minua ärsyttää eniten niissä se, että ne ovat ruudussa aamuisin hyvään katseluaikaan, tai yöllä. Ongelmia tuossa ajassa on se, että jos on esim. lomaa tai sairas, niin sieltä vaan tulee mainoksia, tai jos on yö, eikä saa unta.

En sitten tiedä tuotteiden toimivuudesta mitään, kun en ole koskaan tilannut. Uskoisin kuitenkin, etteivät ne puuterit, sun muut laihdutusvyöt toimi oikeasti. Itseasiassa en ymmärrä, mitä järkeä on mainostaa tuotteita omalla ohjelmalla ja vielä tv:ssä?

Poissa Giladra Carrion

 • Kuolonsyöjä
 • Valvojaoppilas
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: ShieldFang27063
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Ostos-Tv
« Vastaus #36 : Heinäkuu 03, 2008, 00:30:39 »
Inhottavia kerrassaan... Arkisinkin niitä tulee siinä päivällä. Tai sitten tulee milloin mitäkin visailuja. Monesti on tullut avattua tv vain siksi, että sen voi hetken kuluttua sulkea. Miksi pitää esittää moista roskaa? Neloseltakin voisi näin kesäaikaan laittaa ruutuun vaikkapa Aliaksen uusintoja, joille varmasti riittäisi enemmän katsojia kuin ostos-tv:lle.
Kammottaa ajatella, kuinka jotkut ihmiset todella menevät lankaan ja ostavat niitä ihmevimpaimia, joita siellä kaupitellaan. Joopa joo, osta nyt kallista voidetta kun Jessica Simpson sitä suosittelee... Kai niistä jotkut meikkivoiteet vaikkapa ovat ihan hyviä, mutta melko lailla nämä kuntoilu- ja laihdutusvälineet ovat silkkaa soopaa. Toki kuntopyörällä laihtuu, mutta sellaisia saa hieman halvemmallakin muualta.
Joskus ostos-tv:issä kaupitellaan ihan ok tavaraakin. Esimerkiksi levykokoelmia jne., mutta ne ovat viime aikoina näyttäneet vähentyvän.

Itse en sorru ostos-tv:n manipulointiin, mutta moni suomalainen ilmeisesti tekee niin, kun kerran ohjelmat tv:ssä yhä pyörivät. En minä jaksa katsella varttia saman ihmeaineen mainostusta. Saman mainoksen aikana jankutetaan samoja asioita, jotta ne varmasti syöpyisivät ihmisten mieliin... Argh.
“We've all been raised on television to believe that one day we'd all be millionaires, and movie gods, and rock stars.
But we won't. And we're slowly learning that fact. And we're very, very pissed off.”

Knight Rider

 • Ankeuttaja
Vs: Ostos-Tv
« Vastaus #37 : Heinäkuu 07, 2008, 20:29:28 »
Rasittava koko ihmeen ostostv. Kaikkein naurettavin tuote on se Sauna Belt. Kyllähän sen lapsikin tietää, että kun hikoilee saunassa niin kehosta poistuu nestettä --> vaaka näyttää vähemmän. Vaan entäs kun juo janoonsa? Paino tulee takaisin. Jipii. Tuolla lailla niitä amerikkalaisia möhömahoja vedetään nenästä, lupaillaan helppoja keinoja päästä läskeistä.

Mutta on minulla positiivistakin sanottavaa ostostv:stä! Minun tätini tilasi Swifer Sweepperin (vai mikä piru se nyt onkaan) ja se oli kuulemma todella hyvä! Taitaa olla suunnilleen ainoa toimiva tuote minkä ostosteeveestä saa tilattua. Jonkun mummo täällä foorumissa oli tilannut sen ja ollut myös tyytyväinen.

Poissa Lohikäärmelady

 • varjoenkeli
 • Valvojaoppilas
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • Painovirhepaholainen
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Ostos-Tv
« Vastaus #38 : Heinäkuu 08, 2008, 19:26:25 »
Ostos-Tv on todella ärsyttävää katseltavaa.

    Joskus päivällä kun avaa telkkarin ja selailee kanavia niin ostos-Tv:hän se sieltä aina tulee. Onko mikään sen tuote muka koskaan toiminut tai ollut hyvä?! Jos on niin se on äärimmäisen harvinaista... Kaikkeista eniten ärsyttävät ne ylipirteät ja superlaihat ihmiset, jotka on lahjottu mainostamaan jotakin kuntoilu laitella tai jotakin itsestään laihduttavaa. Jos ne oikeasti toimisivat yhdysvalloissa ei olisi lihavia tai edes tukevia ihmisiä! Saman mainoksen 30 minuuttinen kesto, jossa toistetaan joskus viisikin kertaa samoja lauseita ja pätkiä. Rasittavaa...

Puhuimme joskus yli vuosi sitten tästä koulussa (ei hajuakaan miten aihe tuli esille) ja tiedän nyt puhuvani koko vanhan luokkani puolesta. Ostos-Tv sai järkyttävää kritiikkiä kun luokkamme oppilaat kertoivat joidenkin sukulaistensa/vanhempiensa hairahtaneen ostamaan sieltä jotakin ja nyt he kaikki katuivat huonoja ostoksiaan. Yksikään laite ei ollut muistaakseni toiminut toivotulla tavalla ja joillakin oli ollut kauheita palauttamissotkuja kun niitä ei oltaisikaan enää otettu takaisin.

-Lohikäärmelady
-Mitä? Onko nukkumatilla muka vihollisia?
-Kahvi! Ajattele kahvia!

Poissa Gollim

 • Paras
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Ostos-Tv
« Vastaus #39 : Heinäkuu 14, 2008, 15:34:08 »
Ostos TV on ihan mahtava, tykkään katsoa sitä aika usein, koska ne tuotteet ovat _niin_ hölmöjä kuin olla voi. Minuun tosin puree tällainen mainonta, sillä jos olisin 18 ostaisin Magic Bulletin tällä palavalla sekunnilla, kyllä vartin nauruistaa kannattaa satanen pulittaa ja olen tuttavan tuttavalta kuullut, että sillä saa oikeastikin aikaan jotain xD.

Olen rakastanut ostos-tv:tä ihan pienestä asti ja muistan yhä edelleen nämä legendaariset laihdutus-sähkövyöt, sellaista tuli jopa kokeiltua pienenä partiossa. Siivousaineita ja kääntyviä moppeja (varmasti epäkäytännöllisiä sellaisia) tuntuu tulevan uusia markkinoille harva se päivä :). Parasta on kyllä odottaa niitä "eikä tässäKÄÄN vielä kaikki" -juttuja, ne menevät joskus aivan yli ja tulee sellainen olo, että eikö sitä pelkkää tutoetta voisi vain ostaa hieman pienempään hintaan xD.

Haiskahtaa muuten jo rikokselta, jos mainoksessa sanotaan "voit kokeilla tuotetta 30 päivän ajan ja palauttaa" ja jos palautusoikeus koskee vain avattuja tuotteita....vai? Siis tuossahan on selvää harhaanjohtamista, koska eihän tuotetta voi kokeilla avaamatta pakkausta. Jooh, eipä tule sieltä tilattua mitään jos ei kahden vuoden päästä tule yhtä hyvää viihdemainosta kuin tuo surullisenkuuluisa Mäjik balet.

Poissa Carlos

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
  • LiveJournal
Vs: Ostos-Tv
« Vastaus #40 : Heinäkuu 18, 2008, 22:31:44 »
Rasittava koko ihmeen ostostv. Kaikkein naurettavin tuote on se Sauna Belt. Kyllähän sen lapsikin tietää, että kun hikoilee saunassa niin kehosta poistuu nestettä --> vaaka näyttää vähemmän. Vaan entäs kun juo janoonsa? Paino tulee takaisin. Jipii. Tuolla lailla niitä amerikkalaisia möhömahoja vedetään nenästä, lupaillaan helppoja keinoja päästä läskeistä.

Itseään siinä vain pettää jos kuvittelee ostos-tv:n pyörivän Suomessa amerikkalaisten möhömahojen takia. Kyllä täällä on ihan omat möhömahat.

Itse pidän ostos-tv:tä parhaimmillaan loistavana viihteenä. Etenkin jos mainoksissa on esimerkiksi Chuck Norris. Niistä ei huumoria puutu.

Joulupukki X

 • Ankeuttaja
Vs: Ostos-Tv
« Vastaus #41 : Heinäkuu 18, 2008, 22:37:48 »
Inhoan kaikenlaisia hemmetin mainospaskaa, hyvin ärsyttävää. Paitsi kyllä siitä jotain hyötyä varmasti onkin, mutta minä en koe sitä hyödylliseksi itselleni. (O.o) En ole varmaan kuin parisen asiaa ostanut mainoksen ansiosta (puhukaamme siis Ostos tv + "perus" mainokset) niin että itse se on kyllä minulle siis yhtä hyödyllinen kuin Näsäviisas venäläine

Niko Tapani

 • Ankeuttaja
Vs: Ostos-Tv
« Vastaus #42 : Heinäkuu 31, 2008, 23:28:45 »
Rasittava koko ihmeen ostostv. Kaikkein naurettavin tuote on se Sauna Belt. Kyllähän sen lapsikin tietää, että kun hikoilee saunassa niin kehosta poistuu nestettä --> vaaka näyttää vähemmän. Vaan entäs kun juo janoonsa? Paino tulee takaisin. Jipii. Tuolla lailla niitä amerikkalaisia möhömahoja vedetään nenästä, lupaillaan helppoja keinoja päästä läskeistä.

Itseään siinä vain pettää jos kuvittelee ostos-tv:n pyörivän Suomessa amerikkalaisten möhömahojen takia. Kyllä täällä on ihan omat möhömahat.

Itse pidän ostos-tv:tä parhaimmillaan loistavana viihteenä. Etenkin jos mainoksissa on esimerkiksi Chuck Norris. Niistä ei huumoria puutu.

No tommosia pitäs ostaa paljon Nauruun  (saari). Aikuisten miesten prosenttiosuu: 80,2 on ylipainoisia ja naisista on 78,6 ylipainoisia..


Nojoo. Ostos-tv on jotenkin hauska, hoetaan toistuvasti: "Osta siis heti, eikä siinä vielä kaikki... blah blah blah."
Nojaa, ärsyttävämpää saa hakea. No, Nelosen älypelit?

Scythe

 • Ankeuttaja
Vs: Ostos-Tv
« Vastaus #43 : Lokakuu 27, 2008, 22:52:12 »
Ostos-tv:tä jaksaa joskus katsoa hetken aikaa huvikseen, mutta koetin kerran tuijottaa sitä niin monta tuntia putkeen kuin pystyin, ja tulin siihen tulokseen, että alkaa siinä lopulta rauhallisimmankin ihmisen päässä verisuonet katkeilla. Mun äitillä se tärinävyö, josta tulee lähinnä pahoinvointia (testattu on) ja se sellainen teleskooppivartinen imuri, josta en osaa sanoa muuta positiivista kuin että se ei pidä paljoa ääntä. Ylivoimaisesti typerimmän tuotteen sijan vie sellainen pieni, muovinen jumpparengas, jota pidetään jossakin käsien välissä jumpatessa ja joka ''mullistaa'' jumppaamisen viimeiseen asti kehitetyllä muotoilullaan - renkaalla. Vain 59,99!

Mielenkiintoista on myös, että ohjelman alussa sanotaan ''Tänään kaikki tarjoukset ilman toimituskuluja!''. Joka päivä.
« Viimeksi muokattu: Lokakuu 27, 2008, 23:28:27 kirjoittanut Scythe »

Jehvi

 • Ankeuttaja
Vs: Ostos-Tv
« Vastaus #44 : Maaliskuu 24, 2009, 17:37:32 »
Juu.. Ostos-TV. Varmaan yksi maailaman ärsyttävimmistä asioista.. Siis, ihnoan sitä, koska siis siinä vaan jankataan ja jankataan yhtä ja samaa tuotetta, kunnes ehkä tunnin päästä vaihtavat toisen tuptteen mainostukseen-.-

Joskus kun avaan telkkarin, ja sieltä tulee sattumoisin se ärsyttävä Ostos-TV, jään katsomaan sitä, vaikka tiedän että inhoan sitä, ihan vaan siksi, että haluan katsoa mitä maailman ärsyttävintä, epätodellista, ja muutenkin tyhmää ne sielä tällä kertaa mainostavat, ja sitten, hetken katselun jälkeen kun olen nähnyt sen saman tuptteen mainoksen, vaihdan vihdoin kanavaa.

Poissa Heliodora

 • haihattelija
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Ostos-Tv
« Vastaus #45 : Huhtikuu 18, 2009, 17:55:55 »
Ostos-TV on pelottava. O.O Sitä jos jää edes hetkeksi katsomaan, siihen jää koukkuun  ja sitä on pakko tuijottaa. Mutta se on ihan tyhmä! Bimbon näköiset miehet ja naiset höpöttävät pepsodent-hymyt naamallaan: Osta TÄMÄ tuote, TÄMÄ on paras; TÄLLÄ elämäsi muuttuu ihanaksi ja sinusta tulee kaunis ja rikas ja kuuluisa ja laihdut 10 kiloa päivässä, et pärjää ilman TÄTÄblaablaablaa...

Selvää aivopesua. O.O
for every lie I unlearn I learn something new
I sing sometimes for the war that I fight
'cause every tool is a weapon - if you hold it right.

Poissa Dobrey

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • TYMiläinen :)
Vs: Ostos-Tv
« Vastaus #46 : Huhtikuu 18, 2009, 20:31:04 »
Minusta oli joskus pienempänä hauskaa katsoa aamuisin ostos-tv:tä, kun kukaan muu ei ollut vielä hereillä. Joitakin mainoksia oli jotenkin kiva katsoa, ei tietenkään niiden ihmisten takia... minusta oli esimerkiksi kiva katsella mitä erilaisia sössöjä tehtiin sillä jollain laitteella, joka niin ihmeellisesti silppusi ja muussasi kaiken :D. Ja siivousvälinemainokset olivat myös kivaa katsottavaa, oli kivaa kun lika kaikkosi uuninpelleistä ja kaikista niistä muista esimerkeistä, joihin se mainostettu tuote muka pystyi.

Lainaus
Bimbon näköiset miehet ja naiset höpöttävät pepsodent-hymyt naamallaan: Osta TÄMÄ tuote, TÄMÄ on paras; TÄLLÄ elämäsi muuttuu ihanaksi ja sinusta tulee kaunis ja rikas ja kuuluisa ja laihdut 10 kiloa päivässä, et pärjää ilman TÄTÄblaablaablaa...

Näin. Ja ne ennen & jälkeen-kuvat...
"But it's a true story! A true story wrapped up in fiction."

Poissa Neithan

 • Vuotislainen
Vs: Ostos-Tv
« Vastaus #47 : Huhtikuu 19, 2009, 00:01:02 »
Kammoksun nykyään Ostos-tv:tä. Samat ylipirteät hemmot pyörii koko ajan telkkarissa ja esittelee niitä kammottavia pikku tuotteitaan... Kamalinta on, että siihen voi jäädä koukkuun... ( okei, myönnän olevani väsynyt kun parempaa vastausta ei nyt tule )

Poissa Hippogriff

 • :)
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • Pottermore: SicklePotion51
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Ostos-Tv
« Vastaus #48 : Huhtikuu 19, 2009, 12:50:28 »
Ostos-TV:tä on ihan kiva katsella sairaana, minulle siitä ainakin on tullut tapa, mutta kukapa sitä nyt terveenä katsoisi? :D. Mutta joo, kun sitä nyt alkaa sairaana katsomaan saattaa sitä tuijottaa parikin tuntia putkeen. Kaiken maailman swivel sweeperit pyörineet siellä vuodesta toiseen mikä on aika huvittavaa, ostaakohan niitä edes kukaan. Mutta jotenkin niitä vain on hauska katsella, en ole onneksi sortunut ostamaan sieltä mitään vielä toistaiseksi, mutta täytyy sanoa että osaa ne jotkut tuotteiden myyjät houkutella niitä kun ylistävät ja kehuvat tuotteitaan valtavasti.

Paikalla samettiina

 • huoleton huuliharppuilija
 • Sanomaton
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • Pienestä kipinästä voi syntyä roihuava liekki
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Ostos-Tv
« Vastaus #49 : Elokuu 24, 2009, 14:31:28 »
Ostos-Tv, tuo hirvitysten hirvitys! Siis en voi sietää tätä ohjelmaa. Viimeisillä lomapäivilläni kun surffailin TV:n kanavilla, niin mitä näenkään: varmaan puolilla kanavista oli pyörimässä juuri Ostos-Tv. Samat kuvat, samat löpinät. Monta kertaa päivässä, monella kanavalla. Minulle menee yli hilseen.

Joskus olen hetken malttanut istua töllöttämässä tätä ohjelmaa. Mieleeni juolahti juuri tämä kysymys, että monikohan näistä tuotteista sitten loppujen lopuksi toimii. Noin ihan aikuisten oikeasti kunnolla. Lupaukset ovat suuret, mutta lopputulokset eivät sitten ole sitä mitä luvataan.
« Viimeksi muokattu: Joulukuu 13, 2009, 18:34:36 kirjoittanut samettiina »
Olen syytön kaikkeen siihen, mistä kehtaatkin minua epäillä.

Poissa Raimei

 • Ms. Stalker
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Ostos-Tv
« Vastaus #50 : Syyskuu 05, 2009, 16:47:01 »
Vaikea vastata. Se on ärsyttävän ihanaa! Seuraan ostos-tv:tä melko usein ja kummatkin vanhempani sanovat, että olen ostos-tv:n orja :P
Pitää paikkaansa. En kuitenkaan usko kovin moneen ostos-tv:n juttuihin.
Suosikeitani ovat ehdottomasti Airmax (Notkea-Niilo, "Katso, hän hymyilee!") ja H2O Vac Turbo "Urpo". :DD
Mietin aina, miten suuri suosio ostos-tv:llä on ja kuinka moni oikeast ostaa sieltä mitään. :) Minä voisin kyllä aikuisena
ostaa ainakin Airmaxin ja Flavour Waven, ehkä H2O Vac Urponkin ;)
Älä minua katso, en minä mitään sanonut!