Kirjoittaja Aihe: Ikuisuusprojektit  (Luettu 13797 kertaa)

0 vuotislaista ja 1 Ankeuttaja kyttää tätä aihetta.

dimou

 • Ankeuttaja
Ikuisuusprojektit
« : Joulukuu 26, 2004, 20:33:35 »
Näinkin hermoja raastava aihe kuin ikuisuusprojetkit tällä kertaa. Minulle näitä kertyy vaikka millä mitalla, ensin innostun jostakin hurjasti ja jaksan sitä muutaman päivän, mutta sitten joku toinen onkin taas tärkeämpi ja alan puuhastelemaan sen kanssa... Ja kuukaudenkin kuluttua erilaisia projekteja on vaikka muille jakaa. Palapelit, vaatteiden kustomointi, tekstien kääntäminen, tietyllä juonella kirjoittaminen, piirustuksen värittäminen...

Minkälaisia ikuisuusprojekteja sinulla on? Kuinka ne syntyvät? Oletko saanut ikinä mitään valmiiksi? Entä kun niin tapahtuu? Ja muuta yleistä keskustelua näistä kiitos.

Sinistra

 • Ankeuttaja
Ikuisuusprojektit
« Vastaus #1 : Joulukuu 26, 2004, 22:15:57 »
Mä aloin joskus vaikka kuinka kauan aikaa sitten kirjottaan sellasta "tarinaa" sit aloin raapustamaan sitä ihan innoissani ja sen illan mietin vaan sitä, mutta sitten jo seuraavana se vain jäi ja nyt koko ajan mua häiritsee kun se on kesken ja haluaisin periaatteessa jatkaa sitä mutta se aina vaan jää ja mä vaan aina siirrän sitä...se on ihan hölmö juttu, kun ei mun olis edes pakko kirjottaa sitä, mutta mä oon jotenkin tehnyt siitä itelleni pakollisen, että se on saatava valmiiks...ehkä sitten joskus.

Sitten vaatekaappi on toinen joka aina PITÄIS siivota!

Poissa Isilmírë

 • Pillipiipari
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Korpinkynsi
Ikuisuusprojektit
« Vastaus #2 : Joulukuu 27, 2004, 12:24:09 »
Näitähän riittää. Uusiin sohvanpäällisiin tarkoitetut kankaat odottavat leikkaamista ja ompelua, kirjottu kankainen Queens Table -pelilauta pitäisi viimeistellä, haastekuva piirtää valmiiksi (sekin on roikkunut jo yli vuoden, hyi minua!), äidilleni tarkoitettu geisha-paperinukke piirtää ja maalata, kaapissa odottava kankaanpala ommella kiinalaismalliseksi tunikaksi, Ravenclaw-kaulaliina neuloa loppuun, Camillan seikkailut kopioida kirjaston Aeneidista, koko kämppä käydä läpi kellarikomeroa myöten ja heittää pois/laittaa kierrätykseen kaikki tarpeeton tavara, hankkia kangas ja suorittaa ompelutyö kolmeen tai neljään aikaa sitten suunnittelemaani fantasia/keskiaikapukuun, opetella vulcania ja quenyaa, lukea Raamattu läpi ja todennäköisesti tehdä aika monta muutakin asiaa, joita en nyt muista.  Vuorokaudessa on vain ihan liian vähän tunteja ja niistäkin joutuu muutaman uhraamaan nukkumiseen. Mutta kyllä minä vielä joskus saan kaiken tehtyä. Ihan varmasti ;)

Oman havainnointini mukaan ikuisuusprojektit syntyvät siitä, että on liian monta ideaa kaikesta mitä haluaisi saada tehtyä ja liian paljon kaikenlaista, mikä pitää tehdä vaikkei kiinnostaisi pätkääkään. Ja saan kyllä silloin tällöin joitain ikuisuusprojekteja päätökseenkin, esimerkiksi puolitoistametrisen häntäpipon neulomiseen äidilleni meni yli vuosi sen parin kuukauden sijasta mitä oli arvellut työhön tarvitsevani, mutta lopulta se kuitenkin valmistui. Yleensä kuitenkin tarvitsen jonkin kannustimen projektien loppuunsaattamiseen, esimerkiksi juuri mainitsemani pipon neulonta sai vauhtia joulun lähestyessä. Enkä aikanaan varmaan olisi saanut omaa morsiuspukuanikaan valmiiksi, ellei hääpäivä olisi jo kolkutellut nurkan takana pakottaen minut istumaan yömyöhään ompelukoneen ääressä.
Constantem decorat honor

Aurelia

 • Ankeuttaja
...
« Vastaus #3 : Joulukuu 30, 2004, 18:39:05 »
Minullekin on kertynyt näitä ikuisuusprojekteja ihan vaivihkaa. Ensin löysin lehdestä upean kuvan, sitten toisenkin ja lopulta niitä kertyi kokonainen laatikko. Ajatuksenani oli kerätä ja asetella kuvat yhdelle suurelle pahvitaustalle ja ripustaa seinälle. Siitä on nyt kai kaksi- kolme vuotta. Joskun kun minulla on tylsää, kerään kuvat lattialle ja lajittelen niitä mitä erilaisimpien kriteerien mukaan. Ei taulusta taida tulla koskaan valmista =).

Olen samaa mieltä Isilmirën kanssa siitä, että vuorokaudessa on aivan liian vähän tunteja ja on aivan liikaa asioita joita vain pitää tehdä. Turhauttavaa.

Yukon

 • Ankeuttaja
Ikuisuusprojektit
« Vastaus #4 : Tammikuu 01, 2005, 23:40:18 »
Ajattelen kirjastossa: "Haa, luenpas tuon kirjan!" Lainaan sen kirjan, menen kotiin ja kolmen viikon kuluttua kirja pölyttyy vieläkin lattiallani. Kirjat ovat minulle yleensä kauhea haaste. Jotkut kirjat haluan lukea ja tahdonvoimalla vienkin hankkeet päätökseen, mutta nytkin minulla on aloitettuna varmasti kymmenkunta kirjaa, enkä lue koskaan niitä kaikkia loppuun.

TSH-nettisivut. Vaikka niitä on miljoonia, minun on pakko saada tehdä omat. Aloitin MSN-yhteisöllä, siirryin GeoCitiesiin ja nyt yritän saada uusia TSH-sivuja valmiiksi oman domainini kotisivutilalle. Yllättävän pitkällä oeln jo niiden sivujen tekemisessä, ehkä tällä kertaa saan tehtyä omasta mielestäni mahtavat sivut. ^_^

Tarinat ja ficit ovat minulle asioita, joita en koskaan saa joko aloitettua tai lopetettua. Aloitan jonkun ficin, johon pitäisi tulla toinen osa, mutta koskaan en saa valmiiksi kuin ensimmäisen osan. Ärsyttävää. Kiinnostus jotenkin lopahtaa, pitäisi varmaan kirjoittaa kerralla monta lukua.

Poissa Decamerone

 • Vuotislainen
  • www.decamerone.vuodatus.net
Ikuisuusprojektit
« Vastaus #5 : Tammikuu 01, 2005, 23:48:29 »
Päiväkirjan kirjoittaminen LOPPUUN. Minulla on oikeasti 20 päiväkirjaa, joita olen eri ikäisenä aloittanut, osan kirjoittanut puoleen väliin, joitakin enemmän, joitakin vähemmän... Yhden ainoan kirjan olen saanut yläasteella loppuun saakka, ja sitä vaalin suurena aarteena. Aina vain tulee vastaan jokin vielä ihanampi muistikirja, jonka sitten ostan ja en malta olla kirjoittamatta siihen, ku nse tuntuu paremmalta, kuin entinen...

Villasukkien neulominen. Minulla on monet villasukat kesken aina samalla kertaa, välillä innostun ja sitten taas jää... Muutamat olen saanut ihan valmiiksi pariksi saakka, joistakin on valmiina vain yksi sukka tai ei sitäkään. Pitäisi vain ottaa niskasta kiinni itseäni, mutta minkäs teet... Minua ei ole siunattu loputtomalla kärsivällisyydellä, ikävä kyllä. Jotenkin uusi on aina kivempi aloittaa kuin jatkaa vanhaa. Eli sama ongelma, kuin päiväkirjojenkin kanssa.

Kirjahyllyyn muutaman huonosti löytyvän kirjan etsiminen/ parin cd:n hankinta. Olen jo vuosia yrittänyt etsiä muutamia kirjoja/haluamiani cd:itä itselleni. Toistaiseksi ei ole tärpännyt, mutta toivossa on hyvä elää... Joskus vielä löydän ne, aivan varmasti! Ärh. Tämä tosin ei ole pelkästään itsestä kiinni, vaan myös tuurista.

Lisäilen tänne enemmän, kun tulee mieleen.
On vaikeaa olla rohkea, kun on vain Hyvin Pieni Eläin.

Poissa elton

 • kevään henkäys
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • uudelleen herännyt
Ikuisuusprojektit
« Vastaus #6 : Tammikuu 02, 2005, 15:26:59 »
Jooh, aloitin juuri ikuisuusprojektin. Kirjan kirjoittaminen, minulla on sentään idea, mutta siihen se jääkin. Tai no siis juonen olen kirjoittanut jotenkin, mutta siihen se jääkin. Juoni on, mutta silti se kaikki on täysin avoina.

Vuotisficci Lapsenvahdit, kyllä ikuisuusprojektiksi jäänyt, pahoittelen. Ei sitä varmaan kukaan enää edes muista.

Domainini on myös yksi ikuisuusprojekti, se ei pysy samanlaisena, en tiedä miksi. Se vain muuttuu koko ajan, tai siis ne ulkoasut.

Haluan jotain valmiiksi. Painajaisten valtakunta(vuotisficci) on lähellä valmiutta, kaksi lukua puuttuu. :P
Joskus pelkään olevani niin kaunis, että kauneuteni pettää minut.

Poissa Ibiza

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Tuvaton
Ikuisuusprojektit
« Vastaus #7 : Tammikuu 02, 2005, 22:05:56 »
Välillä tuntuu, ettei olekaan muita kuin ikuisuusprojekteja...

Tällä hetkellä ainakin muutama ficci ja pari nyt jo pidemmän puoleista kirjan alkua odottavat lannistuneena, että niitä jatketaan... Tosin black out on nyt iskenyt, enkä ole saanut niitä pitkään aikaan jatkettua. Muutenkin kaikki kirjoitushommat kasaantuvat, kun keksii vain uusia ideoita, eikä koskaan jaksa toteuttaa niitä valmiiksi.

Lisäksi aloitin neulomaan villapaitaa o.O Oli sitten välttämättä aloitettava *huokaus* Kerran neuloin kaulaliinaa. Siinä kesti noin kolme vuotta, että sain sen valmiiksi. Ja villapaita... voi voi. Sen kohtalosta ei nyt tiedä.

Kotisivunikin taitavat olla aika lailla ikuisuusprojekti. Niiden ulkomuoto muuttuu koko ajan ja en koskaan saa tarpeekseni. Aina jokin asia pitäisi olla vielä paremmin.

Viime aikoina myös kirjat ovat jääneet pölyttymään yöpöydälle. Pitäisi joku päivä innostua niitäkin lukemaan. (Tosin suurimmista osasta olen unohtanut jo juonen, eli joudun luultavasti aloittamaan alusta lukemisen).

Bloody Aeliah

 • Ankeuttaja
Ikuisuusprojektit
« Vastaus #8 : Tammikuu 04, 2005, 08:20:30 »
Aikaisemmin erilaiset kotisivut olivat ikuisuusprojektini (erilaisia fanisivuja ym.), koska en ikinä saanut niitä valmiiksi ja/tai päivitettyä. Kaikkea mitä olisin halunnut sinne oli liikaa ja nettiyhteyteni niin surkea, että hermostuin aina kun yritin sitten siirtää tiedostoja. Nyt kun sitten poistin kaikki sivuni, sekin on poissa.

Tällä hetkellä on pari ikuisuusprojektia. Tilkkutäkki sekä venäjän ja latvian opiskelu. Tilkkutäkki alkoi mallikkaasti, jo parikymmentä lappusta valmiina. Mutta nyt into on alkanut laantumaan ja laantumaan ja nyt en jaksa edes päätellä niitä.
Venäjän aloitin kansalaisopistolla ja kyllä minä tykkään sen opiskelusta, ei siinä mitään. En vain millään jaksaisi käydä tunneilla eikä aikaa meinaa löytyä millään tehtävien tekemiseen kotona. Uutenavuonna päätin, että nyt vihdoin alan opiskelemaan latviaa, josta olen haaveillut. Alku taas oli innokas, mutta epäilen että tässäkin taas laiskuus tulee vastaan.

Onhan niitä kaikkia muita juttuja, mitä on pitänyt hirveän kauan aikaa tehdä, mutta ei ole vain saanut aikaiseksi. Yritän vain työntää ne aivojen taka-alalle ettei tulisi mietittyä niitä liikaa.

Poissa Saremina

 • Wanted Dead Not Alive
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Dissociative identity disorder patient
  • DeviantART tili
 • Tupa: Luihuinen
Ikuisuusprojektit
« Vastaus #9 : Toukokuu 15, 2005, 21:43:12 »
Juuh... Minulla näitä on aivan liikaa.
 Dog Stars on yksi näistä. Aion todellakin kirjoittaa tämän loppuun vaikka sitten vanhainkodissa dementtisenä. Olen nyt kirjoittanut yhtä lukua huimat 15 riviä neljässä kuukaudessa(edistystä!)
Toinen ikuisuusprojektiksi jäänyt (oikeasti hyvä) Hellsing ficci Vampires Night jäi sivuun reilut kaksi kuukautta sitten. Pitäisi ottaa hiiri käteen, avata teksti ja kirjoittaa. Dog Stars alkaa varmaan pian edistyä, kun luen Potterit uudestaan(jos joku edes enää muistaa koko tarinaa).
Sitten on se Dog Stars kuva, missä on kaikki tarinan päähenkilöt. Sitä on nyt piirretty reilut puoli vuotrta. Kaikki alkoivat hyvin, mutta se päätökseen vieminen onkin jo eri asia(samainen ryhmäkuva Vampires Nightistä kesken myös!).
Pienessä mielessäni kehittyy koko ajanuusia ideoita, mutta yhtäkään ei saa valmiiksi.
I'm only laughing on the inside, my smile is just a skin deep, if you could see inside I'm really crying, you might join me for a weep

Poissa Brian Molko

 • Northman's Pet
 • Hirnyrkki
 • Such a dull toy
 • Tupa: Luihuinen
Ikuisuusprojektit
« Vastaus #10 : Toukokuu 18, 2005, 13:48:50 »
Ikuisuusprojekti nimeltä: Get a life!

Minä se olen jo 19 vuotta yrittänyt hankkia elämää. Laiffia johon voisi olla tyytyväinen, mutta ei. Ei minulla edelleenkään ole elämää.

Se on ikuisuusprojekti joka tuskin pääsee päämääräänsä. Mutta hyvä niin. Onpahan haastetta yrittää etsiä sitä kaikkien kehumaa elämää.

Tietenkin kaikki ficcini voisi myös laskea ikuisuusprojekteiksi koska ne ei tunnu koskaan saavan loppua. Harmittavaa. Aina on esteitä.
Julien, you're slow-motion suicide.

Poissa Ouva

 • Toinen Niistä Kahdesta
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tiedostamaton vuotaa tietoiseen.
  • "Matkapäiväkirja"
Ikuisuusprojektit
« Vastaus #11 : Toukokuu 18, 2005, 17:13:16 »
Ehdottomasti suurin ikuisuusprojektini on huoneeni siivoaminen. Aina se vaan jää. Aloitan hirveällä tarmolla, siivoan vähän tai osittain ja sitten tulee muuta tekemistä ja se jää. Ja jo jeuraavana päivänä huoneeni on taas entisenlainen. Ja jos joskus saa "julkisivun" näyttämään siistiltä, niin sitten on laatikot ja kaapit täynnä tavaraa. Ja kun niitä lähtee siivoamaan, niin lattia täyttyy. Valitettavaa, mutta totta. Imurointi on ainoa juttu, joka saan aina tehtyä.
Kuka tahansa siihen pystyvä saa vapaasti vaihtaa titteliäni, vaikka siinä olisi jo jokin nimike, kunnes toisin ilmoitan. / Kaurat ja Ryynit

Araminta Meliflua

 • Ankeuttaja
Ikuisuusprojektit
« Vastaus #12 : Toukokuu 18, 2005, 19:19:39 »
Huoneeni siivoaminen (ja pitäminen siistinä) on yksi ikuisuusprojekteistani. Lieneeköhän siitä nyt lähemmäs puoli vuotta, kun olen viimeksi siivonnut siellä. :| En vain saa sitä aikaiseksi, koska nyt huoneeni on jo niin sotkuinen, että siinä menisi ihan älyttömän kauan enkä jaksa ryhtyä siihen, ja silloin kun se oli vasta sotkeentunut, en viitsinyt siivota, koska se olisi ollut kahden päivän päästä entisellään.
Turhien rojujen heittäminen pois/vieminen varastoon on ollut kauan suunnitteillaan -minulla on niin paljon tavaraa, että kun haluan pöydän ääreen, laitan kamat sängylle, kun menen nukkumaan, siivoan ne sängyltä takaisin pöydälle. Nyt minulla on kaiken lisäksi roskaakin sängyllä ollut pari kuukautta, käärin ne vaan sitten päiväpeiton sisään mennessäni nukkumaan (ja laittaessani päiväpeiton jätän roskat sille). Minäkö laiska? En kai?

Muita ikuisuusprojektejani on muutaman kirjan lukeminen. Nykyään en onnistu enää lukemaan loppuun asti kirjoja, ja yhden kirjan lainan uusin viisi kertaa, ja eilen palautin sen ja lainasin saman tien uudestaan (viittä kertaa enempää ei voi uusia lainaa). Minähän saan ne loppuun, vaikka menisi viisi vuotta.
Ficcini on myös hiukan keskeneräisiä. Yhtä olen kirjoittanut kaksi lukua, ja ensimmäisen osan laitoin melkein vuosi sitten nettiin. Sen kanssa olen kyllä jo oikeastaan luovuttanut; en ole ikinä kauheasti pitänytkään siitä.
Haasteficciini sain haasteen n. 10 kuukautta sitten, ja tällä hetkellä olen kirjoittanut toisiinsa lähes liittymättömiä pätkiä kuukausien aikaväleillä ties mihin ruotsinvihkoihin ja matikan monisteisiin. Toivotonta.

Yhden kankaan silitystä olen onnistunut lykkäämään taidokkaasti pari kuukautta, ja yksi kuvistyö olisi periaatteessa pitänyt valmistua jo 3. jaksossa (nyt viides). Olen kerännyt kaappien alle ja sängynkaiteille ja lattialle ja ties mihin viimeisen vuoden parin Nyt -liitteet; tarkoitus olisi jatkaa katsomieni elokuvien arvostelujen liimaamista vihkoon. Pääsisin jo varmaan Guinnessin ennätyskirjaan Nyt-liitteiden hamstraajana. *reps*
Hiusten leikkaus. Sitä olen ajatellut nyt tässä muutaman kuukauden, ehkä syksyllä saisin hiukset jo leikattua. :D

Ja nyt olen ottanut uuden ikuisuusprojetkin -slash -tarinan. Sen olen päättänyt saada valmiiksi vaikka kirjoittaisin kymmenen vuotta!

Poissa Sinzirn

 • Sammakko
 • Reservi
 • *
Ikuisuusprojektit
« Vastaus #13 : Toukokuu 19, 2005, 17:35:43 »
Minulla ja ystävälläni on yksi ikuisuusprojekti menossa - oman maailman luominen. Se on näköjään useammallekin täällä tuttua puuhaa, mutta meille se näyttää kyllä olevan ikuisuusprojekti. Olemme ajatelleet luoda maailmalle vankan pohjan, ajatella karttoja, historiaa, tapahtumia ja sukupuita ihan ajan, järjen ja mm. mantsankirjojen kanssa. Hyvä ja toimiva lopputulos olisi tavoitteena. Tuleeko se sitten ikinä toteutumaan, se on arvoitus.

Toinen, aivan oma asiani, on ficcien/tarinoiden kirjoittaminen. Keksisin kyllä jonkintasoisen juonen, henkilöt ja pääpiirteet, mutta en ikinä loppua. En sitä loppua sitten ikinä. Niitä voisi jatkaa loputtomiin, mutta... ei. Ne jäävät siis aina kesken. Aina. En ole saanut yhtäkään loppuun. Toivoisin joskus saavani. Olen jo melkein päättänyt, etten aloita enää yhtäkään ennen lopun keksimistä. Melkein.
"Kill your darling."
Oletko ikinä ollut vaeltamassa?

labello

 • Ankeuttaja
Ikuisuusprojektit
« Vastaus #14 : Toukokuu 19, 2005, 20:22:47 »
Lainaus käyttäjältä: "Yuki Eiri"
Ikuisuusprojekti nimeltä: Get a life!


Kuulostaapa tutulta :P

Ensimmäisenä ikuisprojektina mainittakoon muutama tarina. Minulla on niistä selkeä juoni päässäni, mutten saa mitään paperille. Kirjoitan sivun tai pari, totean sitten, että tämä ei ole ollenkaan sitä, mitä haen, poistan kaiken ja yritän taas muutaman viikon päästä uudestaan.

Sitten on yksi 500 sadan palan palapeli, jonka olen aikonut koota jostain viidennestä luokasta asti (olen nyt kahdeksannella). Olen koonnut sitä "jo" noin 50 palaa. Siitä se lähtee! :D

Huoneen pitäminen siistinä...No, kaipaako edes selittelyjä. Onnistuu aina noin kahden päivän ajan. Kunnes yhtäkkiä huomaatkin, että lattia, pöytä, ikkunalauta sun muut tasaiset pinnat ovat hautauneet vaatteiden, roskien, kirjojen, levyjen yms. alle. Surullista.

Bonche

 • Ankeuttaja
Ikuisuusprojektit
« Vastaus #15 : Toukokuu 20, 2005, 18:42:51 »
Ah, ikuisuusprojektit.
Hollywood- kirja valmiiksi
- Mie en saa sitä varmaan ikinä valmiiksi, julkkiksia on niin paljon. Tarkoituksen oli siis kerätä erilaisten julkimoiden kuvia ja tietoja papereille, ja sitten kun Hollywoodissa tapaan aikuisena julkkiksia, tiedän heistä kaikki! No jaa, ehkä on toiveajattelua, enkä ikinä pääse siitä, kerään vaan ainiaan niitä tietoja..
Huoneen siivoaminen
- Agh, jos sen saisi kerrankin siistiksi! Mutta ei, rojua on pöydät täynnä ja kirjat lattialla vaatteitten kera.
Kukka
- Okei, kyllä mie hankin kukan, mutta sitä pitäisi varmaan kastellakin.. ^^; Huoh..
Feng shui
Olin tässä hirveän innostunut kyseisestä siivousmenetelmästä, piti olla siistiä, yksinkertaista, vettä maljakossa ja kukkia, mutta ei. Pöydät täytty ja vedet kuivi maljakkoon kiinni. Hmm.

Kyllä mie sain kerran yhden ison palapelin valmiiksi. Siitä vaan puuttuu yksi pala. Ja käsityötä saan aika herkästi valmiiksi, niin, ellei ne sitten ole kotona tehtäviä.. ^^; [/b]

Sharida

 • Ankeuttaja
Ikuisuusprojektit
« Vastaus #16 : Toukokuu 20, 2005, 20:10:01 »
Julkkis vihko.

Tuo syntyi kun koko kaupunkiin pamahti sähkökatkos ja tylsyyttäni otin esiin vanhat nuorten lehteni ja aloin niitä selata. Löytyi sitten juttu Kelly Osbournesta ja nappasin sitten sen jutun tyhjänä olevaan vihkoon. Sitten tein sinne vihkoon lisää juttuja, leikkasin kuvia ja juttuja mitä löysin siitä suuresta lehtikasasta mikä pöydälleni oli kumottu ja tein sinne kaikista artisteista, leffa tähdistä jne. joista keksin juttua oman pienen jutun. Oli TSH:stä, Eminemistä, Avril Lavingnesta, Nightwishistä, no niistä jutuista jotka minua silloin muinoin kiinnosti. En minä erityisemmin Orlando Bloomista välittänyt tai Justinistä mutta tein sinne kaikkea mahdollista. Sähkökatko kesti tunteja joideka aikana sitä tein ja sen jälkeen vihko jäi laatikkoon, sain sen puoleen väliin ja joskus se on kai vietävä loppuun.

Queens-tarinat sekä lohikäärmeiden veljeskunta-tarinat.

Sain kaveriltani kauniin vihon jonne aloin väsätä kaikkea, kuten kahta eri tarinaa joista toisen Lohikäärmeiden veljeskunnan revin pois koska kyllästyin sen tekemiseen ja aloin uuden tarinan Queensin joka on edelleen kesken, ollut nyt 3 vuotta. Saa nähdä saanko tuon valmiiksi koskaan.

Tuossa oli pari esimerkkiä, yleensä minulla ei paljon noita projekteja ole, jos saan joskus jonkun innon kipinän johonkin yleensä suoritan sen loppuun kunnialla. Esim. koska rakastan laukkuja, alan tehdä niitä ompelukoneellani aina hetken mielijohteesta ja teen ne kerralla valmiiksi, meni siihen sitten koko yö, koska tiedän että jos nyt jätän kesken en välttämättä aamulla enkä koskaan jaksa sitä viimeistellä. Äiti repii pelihousut kun ompelukone naksuttaa klo 3 yöllä mutta ei voi mitään, ompelu vire on aina parhaimmillaan keskellä yötä. Olisitte kuulleet sen valituksen kun aloin tehdä kaapua keskellä yötä, se kaapu on kyllä vielä kesken mutta viimeistelen sen viimeistään ennen 9.7 jolloin minulla on sille käyttöä ^^

Lainaus
Ikuisuusprojekti nimeltä: Get a life!


Yuki et ole ainoa joka jaksaa tuota projektia vääntää (:

Poissa Esterix

 • Metsän vastaus
 • Sanomaton
 • *
Ikuisuusprojektit
« Vastaus #17 : Toukokuu 31, 2005, 01:51:45 »
Ikuisuusprojektit ovat minulle ominaisia. Liian monta kertaa on aloittanut jotakin ja se jokin on vieläkin kesken. Muutamat ikuisuusprojektit ovat edistyneetkin jälkeenpäin, mutta valmiiseen on vielä tekemistä.

Monet käsityöt, kutomiset ovat jääneet kesken, mm. koulussa tekemäni keskeneräiset tyät, kotona aloitetut tumput, inspiraation innostamana aloitettu paidan teko jms. Usein jatkan käsitöitä silloin tällöin ja joskus ne valmistuvatkin.

Ikuisuusprojektiksi voisi myös kuvailla huonene siivousta. En ymmärrä, kuinka joku pystyy asumaan huoneessa niin, että tavarat ovat aina paikoillaan. Ja imurointi. Inhoan imuria. Nykyisin sitä tulee käytettyä kovin usein, sillä koiran ansiosta lattia suorastaan lainehtii karvoista. Huonettani ei silti yleensäkään voi kuvata sanalla siisti.

Olen myös joskus aloittanut leikkelemään erilaisia jotenkin tärkeitä/kiinnostavia lehtijuttuja, jotka olen sitten säästänyt. Tarkotuksenani oli kai tehdä jonkinmoinen kansio niistä, mutta se on jäänyt ja olen pyrkinyt harventamaan kokoelmaani. Vieläkin harvoin leikkaan jotain lehdistä. Olen muutenkin parantumaton keräilijä, enkä kykene heittämään mitään käyttökelpoista/hienoa pois, vaikka se olisikin turha.
Dixi et animam levavi | Still too sexy - Narf | Elämä on lahja - käytä se hyvin

Anthea

 • Ankeuttaja
Ikuisuusprojektit
« Vastaus #18 : Elokuu 29, 2005, 12:03:48 »
Ikuisuusprojektit ovat monelle niin tuttu ilmiö, että tätä täytyy vähän nostaa pohjamudista.

Itselläni on ikuisuusprojekteja, oi kyllä. Yksi niistä on ehdottomasti huoneen siivoaminen. En voi sille mitään, mutta olen todella huono siivoamaan huoneeni. Jos aloitan, kyllästyn siihen hyvin pian. Vakuuttelen usein itselleni ja äidilleni, että kyllä minä siivoan sen silloin ja silloin, mutta eipä se oikein ota onnistuakseen.

Toinen on tarinoiden kirjoittaminen. Rakastan kirjoittamista, olen kuullut olevani hyvä siinä, mutta harvoin minä saan mitään aikaiseksi (paitsi koulussa, koska siellä se on vähän pakko). Päässäni muodostuu joskus kymmeniäkin juonenkäänteitä, tapahtumia, hahmoja ja ideoita, mutta en saa niitä koskaan kirjoitetuksi ylös ja silloin ne katoavat. Ja minäkun ajattelin ryhtyä kirjailijaksi isona. Katsoo nyt, tuleeko siitä mitään.

Kolmas on lenkkeilyn aloittaminen. Olen kaavaillut sitä tässä ties kuinka kauan, mutta en vain ole koskaan saanut aikaiseksi vetää lenkkareita ja verkkareita jalkaan ja lähteä metsään.

Mutta kyllä minä vielä joskus...

Kissaolento

 • Ankeuttaja
Ikuisuusprojektit
« Vastaus #19 : Elokuu 30, 2005, 10:52:31 »
Muutama ikuisuusprojekti lojuu laatikon pohjalla.
Eilen illalla löysin slamin jonka olin aloittanut vuosi sitten, mutta joka oli jäänyt kesken.
En viitsinyt heittää roskiin joten tein muutaman kysymyksen lisää ja laitoin takaisin laatikkoon. Sen valmistumiseen taitaa mennä vielä muutama vuosi<:
Decoja on myös sellaisia joita jatkan ja jatkan. Aina löydän kohdan johon voisi laittaa vaikka hilettä tai muuta. Niitäkin lojuu laatikossa ihan liikaa.
Onhan näitä muitakin, mutta nämä esimerkiksi.

Poissa talitintti

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Skeptinen pessimisti
 • Tupa: Korpinkynsi
Ikuisuusprojektit
« Vastaus #20 : Syyskuu 09, 2005, 21:58:11 »
Minulla tuppaa jäämään näitä ikuisuus projekteja, koska en ole niin kurin alainen, että tekisin yhden asian loppuun kun sen olen aloittanut. Yksi näistä minun ikuisuus projekteistani on Taru Sormusten Herrasta -kirjan lukeminen. Se on ollut minulla kesken jo varmaankin jonkun kolmisen vuotta, mutta ei se ole vieläkään oikein alkua pidemmälle päässyt.
Sitten minulla on muutama ristipisto työ joka on hieman kesken ja on jäänyt jonnekkin laatikon pojalle vain homehtumaan. Siellä ne odottavat aikaa parempaa, jolloin olisi sitä aikaa.
Sitte on tämän jakson (koulu) projekti olisi saada historian kurssin kirja luettua. Sama pätee uskonnon kirjaan. Kumpaakaan en ole lukenut yhtä lukua enempää siitä kun koulu alkoi. Historiaa vihaan ja minulla on sitä kohtaan paha asenne ongelma, joten lukemisesta ei vain kerta kaikkiaan tule mitään. Uskonto ei vain jaksa kiinostaa minua ja se on vain niin uskomattoman tylsää.
Olikohan minulla muita... höm.. Huoneen siistinä pitäminen, säänällinen venyttely ja lenkillä käynti ovat tietysti semmosia vakioita joita lupaa suunnilleen kerran viikossa itselleen.. :)
Kirk: My Nikon is state of the art. Max: Oh, I've got a Nikon too. It's an N64 with 3D matrix metering, 35 to 210 zoom. What have you got? Kirk: It's a Nikon. (Gilmore Girls)
---
Rory: I just don’t want to be queen. Tristan: Me either [pause] King - I don’t want to be king. (Gilmore Girls)

Mokoma

 • Ankeuttaja
Ikuisuusprojektit
« Vastaus #21 : Syyskuu 13, 2005, 09:13:30 »
Aloitin jo.... varmaankin ennen joulua tekemään sellaista pehmolelua. Leikkasin palat, ompelin silmät ja tein hännän, mutta sitten en saanut häntää ommeltua siihen kiinni ja sitten se jäi. Kyseinen työ on jo loppusuoralla, enää häntä pitäisi ommella ja sitten vielä koko pehmolelun palat kiinni ja täyttää, mutta enpä taida sitä ennen mummoikää saada valmiiksi. :P
Ärsyttävintä ikuisuusprojekteissa on se, että sitten pyörii niitä keskeneräisiä projekteja nurkissa. Voi kun jaksais aina tehdä projekstinsa loppuun niin elämä olisi paljon helpompaa. :D

Poissa Eleanír

 • Lähes vaaraton
 • Reservi
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • Minäkö?
  • Blogi
 • Tupa: Tuvaton
Ikuisuusprojektit
« Vastaus #22 : Syyskuu 26, 2005, 18:05:40 »
Tästä tulikin mieleeni, että minun piti jo kuukausi sitten aloittaa taas kaappini siivoaminen, se on kyllä ikuisuusprojekti jos mitä, saan yleensä yhden hyllyn siivottua turhasta roinasta ja järjesteltyä sen, mutta sitten tapahtuu jotain; tulee muuta menoa tai alan tutkimaan kaapista löytyneitä tavaroita. Se on aika paha tapa. Loppujen lopuksi tavarat tulee ängettyä kaappiin samallalalla kun ne siellä olivatkin.
Innostun joskus myös tekemään jotain "suurta" tuon kaapin lisäksi, se on minulle suuri juttu, uskokaa tai älkää.
Saatan löytää kaapista isoja papereita, en edes tiedä minkäkokoisia ne ovat (6 x A3?) ja ruveta piirtämään jotain, ne jäävät lähes poikkeuksetta kesken ja keskeneräisiä töitä on kaapissa rullakaupalla ja silti pitäisi aina olla aloittamassa uusi.
Sitten minulla on yksi fantasia kirja josta en ole päässyt 9 sivua pitemmälle, aina minä otan sen ja päätän, "nyt tämä on luettava kun olen tämän halunnutkin" sitten keskittyminen herpaantuu ja on pakko lopettaa.
Kyllä minä ne vielä joskus saan päätökseen, uskokaa pois :>
Menetin kaiken kiinnostukseni psykologiseen analyysiin siitä lähtien kun tiedostin, että ihmiset tuntevat mitä he kuvittelevat tuntevansa.
Siitä oli hyvin lyhyt askel ajatukseen, että he kuvittelevat tuntevansa mitä tuntevat

Anki M

 • Ankeuttaja
Ikuisuusprojektit
« Vastaus #23 : Syyskuu 30, 2005, 15:06:30 »
Lainaus käyttäjältä: "Anthea"
Yksi niistä on ehdottomasti huoneen siivoaminen. En voi sille mitään, mutta olen todella huono siivoamaan huoneeni.


Minullakin on vähän siivoamisen kanssa niin ja näin. Pahimmillaan en voi kutsua ketään kylään, koska tiskiröykkiöt, lehtikasat ja pölykoirat nolottavat niin paljon. Olen yrittänyt laittaa edes tavarat paikalleen, ettei olisi niin paljon siivottavaa sitten kun siivoan, mutta ei sekään onnistu.

Lainaus käyttäjältä: "Anthea"
Toinen on tarinoiden kirjoittaminen. Rakastan kirjoittamista, olen kuullut olevani hyvä siinä, mutta harvoin minä saan mitään aikaiseksi (paitsi koulussa, koska siellä se on vähän pakko).


Minulla jää monesti tarinoita kesken. En vain keksi enää mitään kirjoittamista. Toisinaan löydän tuollaisen keskeneräisen tekstin ja saankin sen yllätyksekseni loppuun, mutta läheskään aina ei näin onnellisesti käy.
 

Lainaus käyttäjältä: "Anthea"
Kolmas on lenkkeilyn aloittaminen. Olen kaavaillut sitä tässä ties kuinka kauan, mutta en vain ole koskaan saanut aikaiseksi vetää lenkkareita ja verkkareita jalkaan ja lähteä metsään.


Noin on aina minullakin. Olen ruvennut käymään jumpassa, kun en saa omin nokkineni mitään liikuntaa aikaiseksi.

Onpa minulla muitakin ikuisuusprojekteja, kuten eräskin ristipistotyö, jonka aloitin noin viisi vuotta sitten.

Kaappikellon kummitus

 • Ankeuttaja
Ikuisuusprojektit
« Vastaus #24 : Huhtikuu 29, 2006, 11:57:15 »
Ah, minä suorastaan rrrrrrrrakastan näitä, ja koska olen kauris, ja "ahkera", en ikinä tunnu saavan mitään aikaan, koska minulla on niin paljon projekteja ja juttuja kesken.

Hahmogalleria
Olen sitä jo jonkun aikaa yrittänyt piirrellä valmiiksi onnistumatta siinä. Jätän aina tärkeimmän hahmoni, Sharonin, piirtämättä :D En vain jostain syystä ikinä muista sitä, voisinkin nyt kokeilla tänään.. ^^;;

Päiväkirjojen kirjoittaminen loppuun
Minulla ei ole sitä ongelmaa, ettei kirjoistani tulisi persoonallisia: tuleehan niistä. Mutta aina kesken kirjan kyllästyn, ja yritän aloittaa "uudella tyylillä" kuitenkaan onnistumatta siinä :D AIna se menee sellaiseksi samanlaiseksi jaaritteluksi ^_^

Kamikazen katseleminen
En ikinä varmaan saa niitä 43 osaa katselluksi :/ Tällä hetkellä menen vasta osassa 24  -___-'' Kun aina pitää sulkea tietokone ja mennä tekemään jotain muuta,

Poissa Vadelmafairy

 • Metalfairy
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Poissa 11.8 asti
Ikuisuusprojektit
« Vastaus #25 : Lokakuu 22, 2006, 10:40:53 »
Tämä topikki on kuin luotu minulle. :)

Kaulaliinan kutominen
Kolme vuotta sitten aloin kutomaan kaulaliinaa joululahjaksi siskolleni ja arvatkaa onko se vielä valmis? Ei tosiaankaan. Se on alle metrin pituinen ja minua on alkanut pikkuhiljaa ärsyttää se, koska alkupäässä olen ollut niin surkea kutoja, että se on leventynyt huomattavasti. Sitten kavensin sen oikeaan leveyteensä ja nyt kaulaliinassa on sellainen kiva uloke. :P
Vastapainoksi: kudoin tupakaulaliinasta 120 cm pitkän viime vuonna LP- leffan ilmestymistä varten viikossa, koska oli menossa katsomaan sitä ensi-illan jälkeisenä päivänä (Meni tasan seitsemän päivää. Yhtenä päivänä jäi lähes kokonaan kutomatta).

Ristipistojen tekeminen
Ei ole koskaan ollut minun suurin lajini, mutta se on silti ihan kivaa, kun ei ole mitään muuta tekemistä. Aloitin sellaisen alle A5 -kokoisen koiratyön varmaan... 6 vuotta sitten. Olen saanut tehtyä koiralta korvan (tai jotain sinne suuntaan). Pitäisiköhän sekin heittää vihdoin roskiin?

Tarinan kirjoittaminen
On jäänyt usein kesken. Varsinkin sellaiset pitkät, joista en tiedä tarkalleen miten pitkää kirjoitan. Lyhyet onnistuu, mutta muuten jäävät lähes poikkeuksetta kesken. Nyt olen kerrankin ottanut itseäni niskasta kiinni ja päättänyt kirjoittaa tarinani loppuun. :)

Huoneeni siivoaminen
Välistä pidän oikeasti siivoamisesta ja alankin siivota ihan kunnolla. Silloin, kun suutun todella pahasti, alan myöskin siivota, mutta se siivousvimma ei ikinä kestä siihen asti, että saisin huoneen siivottua ihan loppuun asti. Yleensä käy niin, että olen saanut siivottua hyllyni. Olen alkanut siivota sänkyni alla olevia laatikoita ja olen levittänyt viimeisimmät seitsemän vuosikertaa Aku Ankkoja lattialle (nipuissa tietenkin), kun siivousvimmani loppuu ja en jaksakaan enää siivota. Tällöin a) tungen lattialla olevat tavarat takaisin sinne missä ne olivat, tai b) jätän huoneen silleensä siivotakseni sen myöhemmin loppuun (yleensä tässä tapauksessa tavarat jäävät lattialle, kunnes minun täytyy mennä nukkumaan, jolloi tungen tavarat takaisin laatikkoihin).

Tässä oli muutama näin aluksi. mutta loppujen lopuksi, minusta tuntuu, etten saa mitään valmiiksi asti (paitsi jos on pakko). Harrastuksien hankkimisessakin meni sellaiset kolme vuotta. :)
Life is only a flash of light in this darkness. Love is only a faith for tomorrow with you.
Or then not.

sinynza

 • Ankeuttaja
Ikuisuusprojektit
« Vastaus #26 : Lokakuu 22, 2006, 10:54:35 »
Lenkkeilyn aloitus - Tuo piti aloittaa jo aikoja sitten, mutta aika ei kai vain riittänyt enkä sitten jaksanut. Otin kuitenkin pari viikkoa sitten itseäni niskasta kiinni ja raahauduin uimaan. Uimassa minun piti käydä kerran viikossa, kävin sitten kerran ja toinen jäi.. Nyt olisi sitten varmaan sen toisen vuoro tällä viikolla.

Päiväkirjojen kirjoittaminen loppuun - Minulla on miljoona päiväkirjaa, joista mikään ei ole kirjoitettu loppuun. Nyt kun saan sitten tuon tällä hetkellä olevan kirjoitettua, otan vanhoja esiin ja kirjoitan ne täyteen (ellen sitten löydä jonkun uuden ihanan kirjan, joka saattaa hyvinkin olla mahdollista).

Rikkinäisten vaatteiden korjaus - Tässä hommassa olen jo vähän edistynyt, nimittäin ompelin toppini taas kuntoon. Vielä on odottamassa neulepusero (josta nappi on lähtenyt puoliksi irti) ja housut ja paita, joiden molempien lahkeesta on purkautunut ommel. Siinä olisi vielä ommeltavaa!

Tälläisi hommia pitäisi jaksaa tehdä..

Poissa Mysteeri

 • Matkakuumeinen
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Rohkelikko
Ikuisuusprojektit
« Vastaus #27 : Lokakuu 26, 2006, 19:27:18 »
Mun koulupuvun hankinta alkaa jo tuntua ikuisuusprojektilta. Hame, kaapu ja hattu jo on, mutta muut puuttuu ja en sitten millään saa päähäni mistä voisin hankkia tupakravatin tarpeeksi halvalla.
Sitten on Rowlingin elämäkerran lukeminen. Ostin sen kaksi vuotta sitten kesällä Hämeenlinnasta ja oon peräti sivulla 64. Yli puoleen vuoteen en oo lukenu sivuakaan siitä.
Kaulaliinani ei ole edes puolivälissä vaikka sen ihan innolla aloitin. Tulee kudottua tyyliin pari riviä viikossa.
Huoneeni siisteyden säilyttäminen. En ole ikinä osannut pitää kamojani järjestyksessä. Huoneeni ei paljonkaan eroa kaatopaikasta ja aina kun siivoan, se pysyy tasan iltaan asti siistinä mutta sitten mä viskaan vaatteet tuolille ja päiväpeitot ja tyynyt lattialle, kaivan jo sotkuisesta vaatekaapistani yöpaidan ja puolet muista vaatteista tippuu ulos. Lisäksi yksi harvoista pelonkohteistani on pölynimuri. En voi sietää sitä.
Feng shui kiehtoo muakin, mutta taitaa olla täysin mahdotonta edes harkita.
Roskiksen tyhjennyskin on kyllä vienyt aikas ikuisuuden. En käytä enää omaa roskista, koska se on täynnä ja vaikka roskikselle ei oo pitkä matka niin ikinä ei jaksa taikka kerkiä viemään sitä pussia ulos. Onneksi siellä on pelkkiä paperiroskia, että ei lemua sentään.
Sitten mun pitäis hankkia jostain Nancy niminen kirja. Ei vaan näy missään. Mutta nyt mä siirryn viellä äkkii kattoon huuto.netistä ennen kun iskä tunkee tähän.
Kaikkiin kokeisiin lukeminen on myöskin todellakin ikuisuuden vievää. Aina ajattelen, että nyt aloitan, mutta kun saan jonkun historiankirjan koealueen alusta auki, niin heti pälkähtää päähän ties mitä kaikkea, mitä seuraavaks pitäis tehdä. Sit mä luovutan lukemisen suhteen ja päätän, että luen sitten huomenna. Ja seuraavana päivänä päätän, että luen sittenkin vasta huomenna. Kyllä sitä aikaa vielä on...Ja yhtäkkiä onkin jo koetta edeltävä päivä. Yleensä mun lukemiset jää aina viimiselle illalle tai sitten koeaamuun, jolloin en kyllä lue yhtään kun ei silmät tuppaa aukeen tarpeeks ajoissa.
Murehtiminen on kuin keinutuoli. Vauhtia on, eteenpäin ei pääse.

alstromeria

 • Ankeuttaja
Ikuisuusprojektit
« Vastaus #28 : Marraskuu 12, 2006, 02:11:38 »
Ikuisuusprojekteja on aivan liikaa ja joskus niistä saattaa itselleen syntyä jopa "turhaa" stressiä.

Yksi parhaista on kuitenkin kaulaliina, jota aloin neuloa ehkä 7-8vuotta sitten. Into meni koska väri oli kovin ruma.
 
Toisena tulee tarina jonka juonen kadotin päästäni kun pidin tauon ja aloin työstämään sitä jälleen 2kuukauden jälkeen. Tarinassa on tällä hetkellä 6sivua wordissä.

Sitten tulee sängyn alusen imuroiminen. (voi itkettääkin ajatella mitä kaikkea sielä on). Huoneeni on kyllä muuten kohtuu siisti mutta *köh* se sängyn alunen. Sinne on vaan niin helppo piilottaa lattialla lojuvia kenkiä, vaatteita sekä muuta tavaraa jos tulee kavereita/vieraita.

Ainiin ja vielä vaateserminkin teko loppuun.

Voi voi näitä on paljon, innostun helposti uusista asioista jotka parin päivän jälkeen unohtuvat. Tai no eivät unohdu, oikeastaan ajattelen niitä useinkin, mutta en saa niitä toteutettua.

Poissa Countess Raiven

 • His Sin
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • zijn engel
 • Tupa: Tuvaton
Ikuisuusprojektit
« Vastaus #29 : Marraskuu 18, 2006, 16:35:32 »
mä kun luulin vastanneeni tänne ??

No mun ikuisuusprojektini on mun hiukset, niiden väriin ja leikkausmalliin kyllästyy liian helposti, eikä ne ikinä ole hyvin. Nyt on suunnitelmana leikata ne vielä lyhyemmäks mitä ne on ja värjätä pinkiksi.
Toinen ikuisuusprojekti on yks vampyyrinovelli mitä mä en saa millään tehtyä valmiiksi.
My head's a mess. But at the time clearer,
And I'm feeling so content. But unsure,
Reaching out, reaching in, Wish I knew what you were dreaming, And I never want to ever let this go.

Poissa Crina

 • äxdee
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pilkkupallero
 • Tupa: Mary Sue
Ikuisuusprojektit
« Vastaus #30 : Marraskuu 18, 2006, 21:04:27 »
Olen tässä nyt ainakin kaksi vuotta yrittänyt kutoa yhtä kaulahuivia. Aloittaessani sen olin aivan innoissani, ja kudoin pian koko kerän loppuun asti. Into jäähtyikin sitten siinä, kun piti hankkia toinen kerä. No, nyt olen saanut siitä toisestakin kerästä puolet kudottua, mutta kaulahuivia pitäisi tehdä vielä ainakin 15 senttiä. Katsotaan sitten ensi talvena. (Kaiken lisäksi haluaisin tehdä jommalle kummalle vanhemmistani joululahjaksi kaulahuivin. Pitäisi varmaan aloittaa nyt, niin saan sen valmiiksi vuonna 2010.) ^^

Tämän lisäksihän ovat sitten kirjoitusprojektini, ficcini ja sitten ne ihan omat ajatukset. Kaikki ovat hyvässä vireessä ja osa kirjoitettunakin, mutta saa nähdä milloin saan jonkun niistä päätökseen.

Puhumattakaan sitten huoneen siivouksesta (niinkin yksinkertaiset asiat kuin kymmenen euron setelin laittaminen lompakkoon talteen tuntuu vaikealta. Se seteli on lojunut pöydälläni jo varmaan viikon), tai ulos liikkumaan lähdöstä. Tiedän kyllä, että saisin kummatkin toimimaan oikein hyvin, vaikeinta on saada se alkuun. Huomenna sitten-ajattelu ei selvästikään sovi minulle.
Tuli yö ja suuret tähdet, ja hemuli rakasti yhä puutarhaansa. Se oli suuri ja salaperäinen, siellä saattoi eksyä - mutta mitä siitä, siellähän oli koko ajan kotona.

Daniel

 • Ankeuttaja
Vs: Ikuisuusprojektit
« Vastaus #31 : Heinäkuu 09, 2007, 20:32:09 »
Kyllähän niitä ikuisuusprojekteja vähän uhkaa kertyä. Minulla on pari ficciä, joille en ole suunnitellut ollenkaan juonta, mutta jotka olen kuitenkin jo aloittanut julkaisemaan finissä, ja eihän sitä kesken enää sitten voi jättää, kun on saanut jonkun sitä lukemaan. No joo, jatkan minä niitä, mutta ne ovat kyllä ikuisuusprojekteja. Ja olen joskus aina aloittanut jonkun tavallisen tekstin hyvä juoni mielessäni, mutta sitten kun se ei enää innosta, niin projekti lentää helposti roskapönttöön..

Lisäksi huoneeni uudistaminen on ikuisuusprojekti. Se ei ole IKINÄ ollut valmis. Aina kun sen luulee saavansa valmiiksi, niin sitten onkin "hei, mutta tuonhan voisi vaikka maalata". Sitten menee kauan, ennen kuin saan sen maalattua, ja sitten kun huoneeni on vihdoin valmis, huomaankin, että en pidä enää siitä väristä, tai että olen kyllästynyt järjestykseen.

Myös se, että vähentäisin koneen käyttöä on yksi ikuisuusprojekti. Ajattelen aina, että ensi maanantaista alkaen en ole enää yhtä paljon koneella. Mutta sitten ajattelen "eipä tässä muutakaan tekemistä ole, ja eihän siihen kuole" ja siinä sitä taas ollaan.

Poissa Vilena

 • Hirnyrkki
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Ikuisuusprojektit
« Vastaus #32 : Heinäkuu 10, 2007, 20:56:53 »
Omiin ikuisuusprojekteihini kuuluvat mm. erilaiset ompelutyöt, viimeisimpänä farkuista (melkein)tehty hame, lapasia löytyy jne. Pipot ovat sellainen asia, jonka saan aina loppuun asti, se kun on virkkaamalla niin nopeaa ja yleensä tarvitsen ne pipot piakkoin eikä ole varaa lusmuilla. Toinen ikuisuusprojekti on tarinat, joita alan kirjoittaa. Jotenkin ne aina jäävät keskeneräisinä tuonne pöytälaatikkoon. Toisaalta, viimeisin keskeneräinen tarina on jo aika vanhaa kamaa, enkä viitsi enää edes yrittää jatkaa sitä, kun entinen teksti on kieleltään niin heikkoa (haa, kehitystä tapahtunut!). Itsekin olen aikonut vakaasti lukea Raamatun läpi, kuten joku muukin täällä. No, ainakaan vielä niin ei todellakaan ole tapahtunut. Ehkä jonain päivänä... Yleensä myös kaikki sellaiset asiat, joilla ei varsinaisesti ole kiirettä - eli niiden senhetkinen olotila käy vaikka koko loppuelämän mutta tarkoitus olisi pistää asiat paremmalle tolalle - ne ovat niitä juttuja, jotka jäävät ikuisiksi ajoiksi kesken. Kun ei viitsi, on aina parempaa tekemistä tai ei ihan oikeasti muista. Eräskin ikuinen aikomus - joskin mieluisa sellainen - on sisustaa tämä huone loppuun asti, viimeistä silausta myöten. Niin, kyllähän sitä olisi ihan mukavaa kiertää sisustusliikkeitä, kunhan vain joskus saisi aikaiseksi.
Humor me.

Poissa Lorainne

 • glottaaliklusiili
 • Hämykeiju
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: MoonMist
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Ikuisuusprojektit
« Vastaus #33 : Heinäkuu 12, 2007, 11:42:26 »
Nukkekoti.
Saattaa kuulostaa lapselliselta, mutta minä rakastan suuria, viktoriaanisia nukkekoteja. :) On tarkoitus tehdä oma semmoinen, mutta sitä on nyt tehty jo neljä vuotta, mutta edes talo ei ole vielä valmis... Kaikenlaista pikkutavaraa ja huonekalua pyörii kaapeissa ja nurkissa. Iskän kanssa sitä taloa aloitettiin talvella, mutta sitten tuli kaikenlaista muuta hommaa ja se jäi. Lattia ja ulkoseinät on sirkkelöity sopivan kokoisiksi, mutta sen enempää ei ole edetty... :/ Nyt kohta olisi taas tarkoitus aloittaa sitä tekemään, mutta katsotaan nyt miten tässä käy... :)
Using the "are we", are we?

Poissa Elektra

 • Bzzt!
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
  • next 7 seconds
Vs: Ikuisuusprojektit
« Vastaus #34 : Heinäkuu 12, 2007, 21:10:03 »
Projektit....

Miksi ihmeessä aina pitää alottaa jotain uutta vaikka kaikki vanhakin on kesken? Tiedä häntä mutta aina niin vain jotenkin käy.

Tarkoitukseni on ollut puolitoista vuotta ommella kaapu, etsiä koulupuku ja osallistua larppiin.. no taikasauva on tehty ja yllättäen sain tänään ihmeellisen innostus puuskan ja tein itselleni pergamentteja! wow. ensi kesänä kai sitten larppaamaan(ko?)... Toinen projekti on palapeli, kolmas sellainen kuva hommeli johon oli tarkoitus kerätä erilaisia päämääriä.. no missä lie sekin viipyy.. jossain välissä pitäisi lukea Sinuhe, siivota koulu tavarat huoneesta uusia varten, käydä kaupassa ostamassa vaatteita ja kaikkea muuta tarpeellista, mitä on pitänyt hankkia jo vuosia sitten. Käsityöt. Laatikko, minun piti ostaa laatikko jonne laitan muistoni englannin matkastani (olin viikon asumassa yhden perheen luona) no sekin jäi, ja nyt matkasta on 4 vai 5 kuukautta *eeh*.. Mitäköhän vielä -enempää en listaile nyt, mutta kyllä niitä riittää..

Mutta olen saanut muutamia vuosien mittaan valmiiksikin, lapasia, villasukkia, kaulaliinoja, muutaman palapelin (äidin avustuksella useimmiten), tänään ne pergamentit, taikasauvat, urhiluharrastuksen aloittamisen, mopokortin hankkimisen (siihen meni puolisen vuotta), vaatekaapin raivauksen (se oli liiankin tehokas, mittäin nyt se ammottaa tyhjyyttään) mutta kaikkeen on mennyt kuukausia tai vuosia tai muuten vaan liian kauan. Ja aina sitä vaan aloittaa uutta.
Ja teidän takianne sain uusia luultavasti ikuisuusprojekteja, koska innostuin ajatuksistanne.. Mutta lisäksi sain intoa lähteä penkomaan omat ikuisuusprojektit alta pois.. Teen sen ehkä sitten huomenna....

Kaipaatko historiaa?
Family King <3, muistan aina.

Poissa nostalgie

 • Kaipuu
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Ikuisuusprojektit
« Vastaus #35 : Joulukuu 12, 2007, 11:45:49 »
Voi kyllä, minullakin taitaa olla "hiukan" liikaa niitä ikuisuusprojekteja, jotka taitavatkin pysyä ikuisina. Huokaus.
Eli, minun pitäisi käydä tämän kämpän kummaltakin tietokoneelta kaikki omistamani tiedostot läpi, poistaa turhat, järjestää ne ja tehdä varmuuskopioita ja vaikka mitä. En vaan sitä ikinä aikaiseksi, ehkäpä sen takia, että tiedän kuinka helvetillinen työ siinä on edessä. Ei ihme, että alkaa levytilat käydä vähiin.

Toinen juttu, olen vuoden ajan suunnitellut kerääväni ihania muistoja ja kuvia minusta, perheestä, ystävistä ja hellusta sellaiseen isoon, itsenikkaroimaani valokuvakehykseen. Se tulisi seinälle, ja ajattelin sisustukseni mukaisesti koota siihen mustavalkoisia kuvia, mutta yritäpä tässä "keretä." Inspis vaan on aina jossain, koska tiedän, että tässäkin tulee olemaan suuri työ. (Ehkä joululomalla, viimeinkin? Jep, näin sanoin kaikkien lomien alussa.)

Kolmas taitaa olla tämä koko ikäni kestänyt vaatehuoneen perinpohjainen siivous. Äiti on aina kyllästynyt minun saamattomuuteni, ja siivonnut sen lattiarajoja myöten, mutta ehkä nyt minun on näytettävä naisellisuuteni ja saatava se omin avuin kuntoon. On upeaa metsästää 5 vuotta vanhoja pölyisiä vaatteita kun niitä jotenkin aina ajautuu vaatehuoneen ovelle. Ja on siinä yllätystä kun sen oven sitten avaa.

Ehkä voisin tänään (kuten kaikkina muinakin päivinä) aloittaa yhden ikuisuusprojekteistani?

Lemoni

 • Ankeuttaja
Vs: Ikuisuusprojektit
« Vastaus #36 : Syyskuu 10, 2008, 19:29:25 »
Ikuisin ikuisuusprojekti ovat ehkä seinäni. Siis. Ne eivät tule ikinä valmiiksi, koska ne eivät _voi_ tulla ikinä valmiiksi. Jutun idea on siinä, että persoonallisten seinien toivossa aloin joskus vuosi pari sitten päällystämään seiniäni julisteilla, lehtileikkellä, kuvilla etc. Aika hyvin olen siinä onnistunut, mutta aina tulee uusia kuvia, uusia julisteita, uusia seinälle laitettaia juttuja, joita voisi laittaa seinälle. Ikuisen uudistumisen (ja sen takia että aina löytyy uusia valkoisia kohtia) takia seinäni ovat todellisen ikuinen projekti.

Tuota toinen on yksi sellainen harmaansininen kaulaliina, josta on tarkoitus tulla tooooosi pitkä. Olen tehnyt sitä... hmm?... nelisen tai viitisen vuotta. Hukkaan sen aina välillä ja kaikkea sellaista, minkä takia tekeminen ei oikein edisty. heh?

Olen aloittanut vastikään uuden ikuisuusprojektin. Aion opetella soittamaan bassoa, mikä voi olla työlästä sillä a) en omista bassoa b) äitini ei suostu maksamaan minulle tunteja. Voin harjoitella vain koulussa musan tunneilla, joista on vaivaiset kolme tänä vuonna ja sielläkin rupubassot. Mutta kyllä minä vielä joskus...

Poissa Larten

 • Anarkisti tarhatäti
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: Nimbuspumpkin12006
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Ikuisuusprojektit
« Vastaus #37 : Syyskuu 11, 2008, 12:25:33 »
Minä olen kärsimätön ihminen, joten minullahan niitä ikuisuusprojekteja aina kertyy.
Kaks vuotta sitte maaliskuussa päätin alkaa neulomaan itelleni semmosta myssyä. Ja nyt kahessa vuodessa oon saanut sitä tehtyä upeat neljä kierrosta. :D En ole hyvä neulomaan joten edistyminen on todella hidasta. Voisin ottaa sen nyt uuteen kämppääni ja tehdä ajan kuluksi.

Toinen ikuisuusprojektini on eräs tarina. Aloitin sen kasiluokalla (oon nyt amiksen ekalla), suunnittelin kaikki hahmot ja juonen, mutten vaan saa kirjoitettua sitä. Se tyssää aina niihin kohtiin, mitä en suunnitellut niin hyvin, ja niitä "tylsiä" kohtia on niin tympee kirjottaa.

Mun ikuisuusprojektit syntyy just hetkellisestä inspiraatiosta, mutta olen niin itsepäine ihminen etten voi koskaan jättää mitään kesken, ja niistä kehittyy ikuisuusprojekteja. Ehkä sitten joskus otan itseäni niskasta kiinni ja ne valmistuu...
Jos sanon että taivas on musta
se on niin musta kuin tahdon sen olevan ja
jos sanon että maailma ei pyöri
se ei silloin pyöri, jumalauta

Poissa blue kelpie

 • avaimen haltia
 • Vuotislainen
 • elämä on kovaa käytä avainta
ei pysty....
« Vastaus #38 : Lokakuu 22, 2008, 15:46:40 »
Muínulla on ikuisuusprojektinani sarjakuvani...Aloin piirtää sitä josksu 8 luokan puoli välissä ja nyt olen kirjoitellut siitä tarinaa ja sarjakuvalla o pituutta 75 sivun verran ja lisää tulee koko ajan....O.o Ajattelin jättää sen 8 jälkeen mutta löysin sen ysillä ja olen jatkanut sitä hyvillä ielin kun olen saanut seurata aktiivista kehittymistäni piirtäjänä

Toinen projeksti on huoneeni suur siivous :(
dataa kotona ja koulussa

Poissa Hippogriff

 • :)
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • Pottermore: SicklePotion51
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Ikuisuusprojektit
« Vastaus #39 : Lokakuu 22, 2008, 21:15:25 »
No näitä nyt löytyy todella paljon, mutta tässä ainakin kaksi juttua mitkä minua ärsyttää eniten etten jaksa tehdä niitä loppuun: fanipostia Rowlingille sekä tarinan kirjoitus. Tuo kirjeen alku on ollut mulla tossa työpöydällä about puoli vuotta enkä ole sitä ikinä jaksaut loppuun asti tehdä. Tarina taas... no, lukuisia tarinoita olen aloittanut, mutta nepä sitten jääkin niihin pariin lauseisiin.. :(

Poissa Lorainne

 • glottaaliklusiili
 • Hämykeiju
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: MoonMist
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Ikuisuusprojektit
« Vastaus #40 : Marraskuu 14, 2008, 19:19:11 »
Olen aiemmin kirjoittanut tähän töpöön ikuisuusprojektistani, mutta siitä viestistä on jo niin kauan aikaa, että projekti on ehtinyt edetä jo melkoisen paljon. Kirjoitan nyt siis uudet kuulumiset nukkekodistani. Ikuisuusprojekti se on edelleen.

Viimeksi kirjoitin, että itse nukkekoti on työn alla, mutta niinhän siinä sitten kävi, ettei taloa saatu koskaan valmiiksi. Isä laiskistui ja minä turhauduin. :D Päädyimme siihen, että perhesovun ja pinnan säilyttämisen kannalta on parempi ostaa valmis talo. No, minä sitten surffailin vähän netissä ja löysin ihanan vaaleansinisen nukkekodin, joka tällä hetkellä seisoo tuossa takanani. Mutta edelleen hyvinkin vaiheessa.
Taloa on tapetoitu jo varmaan yli puoli vuotta, mutta valmiina on vain vajaat kaksi huonetta. Ja lattiatkin pitäisi laittaa. Kai sitä vielä joskus... :) Tapetteja on niin hankala laittaa, ettei niitä ihan tuosta vaan ala seinille vetelemään. Ja materiaalit ovat vähän sitä sun tätä, pitäisi kyllä jostain hommata vähän parempia...
Kalusteita ja kaikenlaista pikkuhärpätintä on kyllä ehkä vähän liiankin kanssa, ja lisää tulee joka helkutin joulu ja syntymäpäivä. Täytyy yrittää sitten mahduttaa ne sinne taloon kun saan sen laitettua valmiiksi... :D

Tämä on siis todellakin ikuisuusprojekti. Kun aloitin nukkekoteilun 9-vuotiaana, kirjoitin suunnitteluvihkooni: "Huom! Nukkekodin tekeminen kestää kymmenen vuotta." :D Sen mukaan puolet ajasta on jo kulunut... Kääk, tulee kiire. :D
Using the "are we", are we?

Poissa Yöfani

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Tuvaton
Vs: Ikuisuusprojektit
« Vastaus #41 : Marraskuu 18, 2008, 23:15:20 »
Minulla on kesken varmaan satoja ikuisuusprojekteja. On näitä pienempiä, kuten kaulahuvi, blogia/kotareita pitäisi päivittää useammin, pipo pitäisi virkata, tiettyjä kirjoja lukea, novelleja kirjoittaa.. Niitä on MONIA. Mutta sitten on niitä tärkempiä, kuten se huoneen siivoaminen kunnolla (laatikoita myöten), tietyt kotisivut(kuten kanin) tehdä ja näin. Tiedä sitten onko se niin tärkeää, mutta.

Off/Kwanfan, en tiennytkään että Vuotiksessa on muita nukkistelijoita kuin minä :)

~Yöfani

Poissa seitti

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
  • http://nokkosnoita.livejournal.com
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Ikuisuusprojektit
« Vastaus #42 : Marraskuu 29, 2008, 12:39:40 »
Nuotit ovat tämänhetkinen ikuisuusprojektini. Haluan oppia soittamaan kitaraa hyvin nuoteista, mutta olen näköjään aika hidas oppija. : D Nuotteihin tutustuin ekan kerran noin vuosi ja kolme kuukautta sitten, ja vasta nyt on alkanut tapahtumaan vähän nopeampaa edistymistä nuoteista soittamisen suhteen. Voisinpa sanoa, että olen hiljalleen oppinut alkeet! Mun pitäisi vaan soittaa useammin ja enemmän, niin kyllä se siitä alkaisi paremmin sujumaan. Mutta tosiaan, tuntuu, että nyt olen alkanut edistymään tämän ikuisuusprojektini suhteen. Koska en halua että tämä jää vain ikuisuusprojektiksi...!
you'll find me in a berlin bar
in a corner brooding

Poissa Lady Asensio

 • Nilkanvilauttaja niinikään
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • DH luettu 9.12, KV 11.3
 • Pottermore: HeartWitch62
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Ikuisuusprojektit
« Vastaus #43 : Toukokuu 17, 2009, 18:33:15 »
Laihduttaminen taitaa olla nykyinen ikuisuusprojektini. Haluan pois masennuslääkityksen aiheuttaman 10 kilon painonnousun. Laihduttaminen on vaikeaa ja tämän vuoksi lopetin lääkityksen syksyllä omatoimisesti. Laihduinkin pari kiloa (kiitos myös kevättalvella sairastamilleni flunssalle ja oksennustaudille, jolloin molempien aikana laihduin pysyvästi). Nyt on tullut pari kiloa jälleen lisää, koska jouduin aloittamaan lääkityksen uudelleen.

Inhottavasti tuntuu että minulla on paremminkin burn out (masennus on vain sen yksi oire ja olen joskus tarvinnut sairaslomaa lääkityksestä huolimatta). Lääkärit ja etenkin psykiatrit ovat ikävä kyllä lähinnä lääkeuskovaisia eli lääkkeitä saa muttei keskusteluapua tms. Lisäksi tyypit eivät usko minua kun sanon että minulla voi olla burn out. Lääkeresepti kyllä annetaan kouraan, mutta ei puhettakaan miten voisin opiskella ja käyttää aikaani järkevämmin, vähentää stressiä ja saada pois riittämättömyyden tunteen vaikka nämä ovat suurimpia ongelmia joita minulla on. Lisäksi Yths:n psykiatrit antavat liikaa painoarvoa seurustelemattomuudelle eli sairauden syyni on muka siinä. Ei todellakaan vaan koulu on pahin tekijä, en edes halua seurustella joten miten se etten seurustele voisi olla ongelma.
Mun blogi: http://www.pointblog.fi/?go=milluska    (HUOM! OSOITE HIEMAN MUUTTUNUT)
Vuoden 2008 kotitonttu  tässä, terve!

Poissa adswil

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Ikuisuusprojektit
« Vastaus #44 : Toukokuu 18, 2009, 19:10:25 »
Kunnon kohottaminen taitaa olla se pahin ikuisuusprojektini. Useita kertoja vuodessa päätän aloittaa terveellisemmän ja liikunnallisemman elämän, ja aloitan "uuden elämäni" käymällä muutaman kerran hirveällä rääkkilenkillä (koska en osaa aloittaa hillitysti), minkä jälkeen uskottelen itselleni aina uudelleen, että liikunta on ihan hirveää, enkä missään tapauksessa jaksa harrastaa sitä. Teen aina lupauksia siitä, miten lenkkeilen edes kävellen muutaman kerran viikossa, mutta aina onnistun keksimään tekosyitä liikkumattomuudelleni: milloin on koulussa liikaa kiireitä, milloin flunssa uhkaa iskeä, milloin on liian kylmä... Velttoiluni takia tykkäänkin ohjatuista ja maksullisista liikuntaharrastuksista, joihin tulee mentyä ainakin velvollisuudentunnosta - ja sitten, kun jaksaa raahautua paikan päälle, onkin aina yllättävän kivaa :) Yksinäinen lenkkeily on tosi tylsää, tykkään paljon mieluummin liikkua yhdessä muiden kanssa, esimerkiksi tanssiminen on osoittautunut minulle sopivaksi lajiksi. Taas syksyn tullen aion kohottaa kuntoani alkamalla käymään useammilla tanssitunneilla viikossa, pakko yrittää aina keksiä jotain :D
In my world love is for poets - so I'm trying to be one.

Gretel

 • Ankeuttaja
Vs: Ikuisuusprojektit
« Vastaus #45 : Toukokuu 26, 2009, 17:48:11 »
Ikuisuusprojekteja on kertynyt vaikka minkälaisia:

Kirjoitustyöt:
Ficit, sekä tänne Vuotikseen, että muille foorumeille. Kaikista ärsyttävintä on, että idea on täysin valmiina päässäni, mutta olen liian laiska naputtelemaan sitä koneelleni. Raivostuttavaa. Tälläkin hetkellä mehukas Lily/Sirius, sekä ei yhtään huonompi Ginny/Charlie odottavat valmistumistaan, jos vain joskus saisin ne tehdyksi. Toivottavasti skarppaan lomalla ja tuon ne teidänkin luettaviksenne.

Ficcien lisäksi on novelleja, runoja, jopa pidempi kirja suunnitteilla, pääni sisällä. Kaikki pysyvät siellä, kammottavan laiskuuden takia katoavat pian kaikki. Tässä voisi jopa luvata, että parannan tapani. Ainakin yritän.

Koulussa skarppaaminen:
Ensi vuonna, joulun jälkeen, ensi jaksossa, ensi kuussa, ensi viikolla, huomenna... Ja hupsista, peruskoulu on ohi. Ei tullut luettua kunnolla, eikä pistettyä kaikkea peliin. Keskiarvoa piti nostaa, mutta kuinkas kävikään. Tieto siitä, että pystyn jos yritän on kertakaikkiaan hautautunut jonnekin kauas pois. No pilkka ainakin osuu omaan nilkkaan. Kokeista olisi saanut paljon paremmat, jos lukemisen olisi viitsinyt aloittaa ja läksytkin olisi voinut tehdä, mutta ei niin ei.

Ulkonäkö:
Hommaa uusi hiustyyli, kasvata kynnet, osta vaatteita, liiku enemmän, syö terveellisemmin, hoida ihoa, plaaplaaplaa. Kesäkuntoon piti tulla, mutta oli ja meni. Tästä tulee kamala olo kun listaa näitä, en kestä! Laihdutus on aina mielessä, kuntoa pitäisi kohentaa. Mutta mielessä ne vain pysyvät, käytäntöön ei asioita ikinä pääse. Olen hirveä nysvä ja haaveilen vain, pitäisi ryhdistäytyä.

Ihmissuhteet:
Noh, minä käytän niistä nimeä ikuisuusprojekti.
Ihastun, ja siihen se sitten jää. Tuijottelen viikkoja, kuukausia ja vuosia, ei aloitteita, en puhu, tekstaa, hymyile enkä tee yksinkertaisesti yhtään mitään. Sitten itketään, kun joku toinen vie aarteeni. Omaa saamattomuutta, tai kenties pelkuruutta vain?
Pitäisi opetella olemaan itsevarma ja rohkea, luulisi, että virheistä oppii.
Pitkän ajan sydänsurut saman ihmisen takia ovat iso taakka.

Poissa Ooka

 • Siivet kantapäissä -liitelijä
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pilvilinnan kuningas
  • Tuliaavikko
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Ikuisuusprojektit
« Vastaus #46 : Toukokuu 27, 2009, 20:02:38 »
ikuisuusprojektit.. huokaus !

näitä löytyy, minulla on kolme eri novellia kesken, ja ainakin yhden haluaisin saada julkaistavaan kuntoon.. myös huoneeni remontti on pahasti kesken, täytyisi nuo tapetit joskus saada pois että pääsisi maalaamaan seiniä.. mjaa, ei kai minulla muuta ? voisin tästä alkaa kirjoittaa..
Do the impossible, see the invisible.
ROW ROW FIGHT DA POWER!
Touch the untouchable, break the unbreakable.
ROW ROW FIGHT DA POWER!

Poissa Hele

 • Lukutoukka, filosofi, kirjoittaja
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Ikuisuusprojektit
« Vastaus #47 : Kesäkuu 16, 2009, 18:10:30 »
Olen aloittanut lukemattomien romaanien kirjoittamisen, mutta yksikään niistä ei ole vielä valmis. Tulee vain joku uusi idea, vanhat tarinat unohtuu hetkeksi jne. Tarkoitus on joskus vuoden- parin päästä saada joku romaaneista kirjoitettua loppuun, saa nyt nähdä miten käy...

Sitten justiinsa toi huoneen siistinä pitäminen. Aina sitä lupaa itselle, että nyt pidän tavarat omilla paikoillaan, mutta jo viikon päästä (joskus ennemmin) kaikki on jo sekaisin, ihme kun löydän mitään...

Muita ikuisuusprojektejani ovat mm. klassikkokirjojen aloittaminen (mm. Sinuhe egyptiläinen, Seitsemän veljestä), säännöllisen urheilun aloittaminen ja kitaraa voisi alkaa soittamaan ahkerammin (joka päivä)...
Älä tuu sanomaan, mitä mun pitää tehdä tai mitä en saa tehdä. Mä teen mitä mä haluun!

Poissa Nuno

 • kiharakirjailija verraton
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Ikuisuusprojektit
« Vastaus #48 : Kesäkuu 20, 2009, 21:08:54 »
Minulla on vain pari ikuisuusprojektia.
Yksi on voimistelu.  Tarkoittaa sitä että voimistelisin niin paljon joka päivä että saisin spagaatin tehtyä. 2 vuotta sitten jo halusin tehdä spagaatin ja päätin harjoitella ja venytellä joka päivä, mutta se on jo unohtunut, vaikka haluankin sitä tosi paljon. Muutaman päivän jaksan venytellä, mutta sitten se taas unohtuu.

Toisena on laulaminen. Rakastan laulamista ja haluaisin laulajaksi. Päätin että harjoittelen joka päivä laulamista, että lauluääni paranee ja muutenkin. Mutta sekin on unohtunut, vaikka se on todella tärkeää minulle. Mutta jotenkin se vain unohtuu, on paljon muuta tekemistä joka päivä. Nyt lupaan että se ei unohdu.

Ei niitä muita taida ollakaan. Lisään sitten jos muistan. Ainiin, tupakaulaliinaa haluaisin tehdä, mutta en ole jaksanut aloittaa. :D Joskus vielä aloitan sen. :)

Rainbow

 • Ankeuttaja
Vs: Ikuisuusprojektit
« Vastaus #49 : Heinäkuu 05, 2009, 14:32:40 »
Onhan noita vaikka kuinka paljon ! Tällä hetkellä pitäisi ainakin huone siivota läpikotaisin, tyhjentää vaatekaapit ja käydä vaatteet läpi sekä sama homma varmaan kirjoillekkin. Koneen tiedostot pitäisi käydä läpi ja poistaa turhat, koska tila alkaa loppua. Rummut pitäisi joskus pestä (öh, oikea sana ?), ihanat pölykerrokset päällä. Omia nettisivuja pitäisi päivitellä, mukavasti ulkoasu kesken, kun en jaksa sitä loppuun tehdä. Viis kiloa pehmoleluja pitäisi serkulle heivata, mutta niitäkään en ole jaksanut mitenkään pakkailla. Lisäksi on ne kauheat listat tavaroita, mitä pitäisi hankkia, mutta ikinä keskustaan mennessäni en kuitenkaan jaksa etsiä niitä kaikkia. Mitäs vielä... Ainiin, koulut alkaa kuukauden kuluttua, ja mun suunnitelmat opiskella rästiin jääneen saksan tehtävät on nyt taas siirtyneet.

On noita hommia osittain saatu välillä tehtyäkin, ja siitä olen ylpeä. Esimerkiksi yhtäkään tarinaa/novellia ei koneellani ole keskeneräisenä (---: Olen todella ylpeä siitä, etten onneksi aloita kaikkia hommia samaan aikaan, ne kaatuisivat muuten varmasti päällekkäin. Tartun helposti käteen annettaviin hauskoilta vaikuttaviin hommiin, mutta nyt olen opetellut rajoittamaan sitä. Hyvä minä !

Kaiketi itselleni tulee noita ikuisuusprojekteja lähinnä juuri sen takia, kun otan noita tehtäviä joskus vähän liikaakin hoidettavakseni.

Poissa Storithiana

 • käärmenainen
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Ikuisuusprojektit
« Vastaus #50 : Heinäkuu 05, 2009, 18:27:00 »
Kaulaliina. Joskus pari vuotta sitten aloin neuloa talvella itselleni kaulahuivia, muttei se tunnu edistyvän yhtään. Sillä on tällä hetkellä pituutta noin 30cm. Jotenkin minä en enää vaan jaksa alkaa neulomaan tai mitään. En itse asiassa tiedäkään, minne kaapinperälle se on tällä hetkellä piilotettu.

Moniosaiset ficit/originaalit. Tuntuu, etten saa niitä ikinä valmiiksi, moniosaisia ficcejä on tällä hetkellä kesken kolme, kahdesta niistä ei ole edes ensimmäinen luku ihan valmis, ja kolmatta en vaan enää jaksa kirjoittaa, olen kai kasvanut ohi kelmificeistä :D Ja sitten olen ikuisuuksia suunnitellut sellaisen tapahtumapaikaltaan noin keskiaikaan sijoittuvaa vampyyrihötäkkää, mutta sekään ei ole edennyt suunnittelua pidemmälle. Kyllä minä joskus vielä inspaannut ja aloitan sen. Toinen originaali, siitä on prologi valmiina ja ensimmäinen luku melkein kokonaan. Siihen minulla kyllä on innostusta kirjoittaa, mutta vähän ärsyttää vaan se, että se tuntuu etenevän vähän liian nopeasti.

Kitaran tai basson soitto. Minulla olisi hyvät mahdollisuudet molempiin, meillä on kotona monta kitaraa ja yksi basso, mutten minä oikein jaksa vaan aloittaa. Joskus minä vähän innostun, muttei se kauaa kestä. Minulla ei vaan riitä kärsivällisyyttä siihen...
You're asking me will my love grow
I don't know, I don't know


Ficcifoorumi - foorumi ficeille ja yleiselle keskustelulle

Poissa lullaby

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: HawthornMagic6297
Vs: Ikuisuusprojektit
« Vastaus #51 : Heinäkuu 08, 2009, 16:15:32 »
Ikuisuusprojektit ovat hyvinkin tuttu asia minulle, sillä osaan olla toisinaan hyvinkin saamaton.

Ensimmäisenä tulevat mieleen ainakin kitaran ja basson soitto. Omistan sekä sähkökitaran että basson, mutta soittaminen on siltikin jäänyt hyvin vähiin viime aikoina. En ole ikinä ollut kovinkaan musikaalinen ihminen, mutta joskus muutamia vuosia sitten ajattelin, että toiveajattelulla ja kovalla harjoittelulla muuntautuisin huippumusiikoksi. Niin ei nyt sitten käynyt. : D Joskus 13-vuotiaana soitin hyvinkin ahkerasti, harjoittelin otteita ja soittelin helppoja biisejä. Nykyään en varmaan muista enää kuin vain muutaman otteen, ja joku Smoke in the water saattaisi mennä hetken miettimisen jälkeen, mutta muuten en osaa yhtään mitään. : D Bassolla osaan soittaa hieman paremmin, mutta on sekin muuttunut aika jäykähköksi toiminnaksi.

Haluaisin myöskin saada joskus aikaiseksi edes yhden ficin! Pienenä kirjoittelin hyvinkin paljon erilaisia tarinoita ja novelleja, mutta nykyään en saavuta inspiraatiota sitten millään. Yläasteella tuli tietenkin muutama kirjoitelma väsättyä opettajalle, ja oli ihan tyytyväinen niihin, mutta mitään pidempää tekstiä tuskin saisin aikaiseksi ilman tuskaa ja kyyneliä. Olen melko hyvä kirjoittaja (IMO : D), mutta arastelen silti laittaa tekstejäni muiden luettavaksi. Jos saisin ihan totaalista murskapalautetta, niin silloin varmaan masentuisin ja lopettaisin kirjoittamisen kokonaan.

Mitäs muuta. No, tämä nyt ei ole ainakaan vielä kerennyt muodostua ihan kirjaimellisesti ikuisuusprojektiksi, mutta voisin olla vähän ahkerampikin. Haluaisin ruveta vegaaniksi mahdollisimman pian. Olen nyt ollut kasvissyöjä joulukuusta asti, eli siis seitsemän kuukautta. Siispä olen jo melko hyvin ehtinyt totuttautua kasvisruokavalioon. En kyllä nytkään käytä maitotuotteita ja kananmunia paljoakaan, ainoastaan kun on pakko. Mutta olisi se silti hyvä alkaa jo vegaaniksi.

Ja kaikkein vaikein ja pitkäkestoisin ikuisuusprojekti on varmaankin se, että oppisin olemaan itsevarmempi ja elämään itseni kanssa sopusoinnussa. Henkinen tasapaino olisi ihan mukava juttu saavuttaa. : D

Poissa samettiina

 • huoleton huuliharppuilija
 • Aurori
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • Pienestä kipinästä voi syntyä roihuava liekki
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Ikuisuusprojektit
« Vastaus #52 : Marraskuu 29, 2009, 19:17:07 »
Ikuisuusprojektit - ah, mikä ikuisesti selkäpiitäni karmiva sana. Olen kuitenkin tarrautunut tämän käsitteen tuomiin tuskaisiin hetkiin, kun projektin aloitettuani en tahdo saada sitä millään valmiiksi syystä tai toisesta.

Minä aloitin pari vuotta sitten neulomaan tilkkutäkkiä ylijäämälangoista (joista ei mitään suurta saisi aikaiseksi) ajatuksena, että siitä saisin opiskeluajoilleni kivan sängynpäällisen. No, haaveeksi jäi koko juttu: innostus laski kun olin saanut aikaiseksi pienistä paloista jonkin 30cmx30cm palan.

Toinen mainitsemisen arvoinen asia on yhden mustan topin tuunaus. Tälle kävi niin onnellisesti, että pari nappia sain ommeltua kiinni sekä laitettua toisen hihan, kunnes ompelukoneesta katkesi neula ja työ tyssäsi siihen.

Suuria ongelmia siis ikuisuusprojektien rintamalla :)
« Viimeksi muokattu: Joulukuu 13, 2009, 16:08:06 kirjoittanut samettiina »
Olen syytön kaikkeen siihen, mistä kehtaatkin minua epäillä.

Sushanna

 • Ankeuttaja
Vs: Ikuisuusprojektit
« Vastaus #53 : Marraskuu 29, 2009, 19:31:48 »
 Liian tuttua. Täällä ruudun takana ollaan aika aikaansaamattomia.
 Kirjoitan paljon, mutten ole melkein ikinä saanut mitään kovin pitkää valmiiksi. Huohhhhh... Aloitan innoissani, kirjoitan kerralla muutaman sivun ja sitten häivyn. Seuraavana päivänä otan kirjani uudelleen esiin ja kirjoitan vähän. Sen jälkeen unohdan kaiken, jos otan kirjani esiin, ja yritän kirjoittaa, muutaman sanan jälkeen työnnän sen taas pois.
 Kerran aloin kutoa kaulaliinaa, mutta eihän siitä mitään tullut. Sain siihen muutaman kerroksen ja sen jälkeen en enää jaksanut jatkaa. Jos yritin, työnsin sen aina muutaman minuutin kuluttua pois.
 Äh, tätä viestiäkään ei enää jaksaisi jatkaa. Täten lopetan tämän viestin kirjoittamisen, jottei tästäkin tule uutta ikuisuusprojektia. Olisi näitä varmasti ollut muitakin.

Poissa Töyhtöhyyppä

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Kuuhulluus iski
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Ikuisuusprojektit
« Vastaus #54 : Marraskuu 29, 2009, 19:54:39 »
Vooi, minä olen mestari näissä :D
 No niin, ensiksikin, olen nyt tehnyt... kolme vuotta sängynpeittoa (virkaten) ja sitä on nyt sellaisen tyynynpäällisen kokoinen tilkku.
Viime talvena ryhdyin kutomaan kaulahuivia, innostusta kesti pari päivää, "kaulahuivi" on vieläkin pannulapun kokoinen.
 Yhtä paitaa olen tuunannut (pienentänyt) nyt jo kesästä asti... Nyt se on maannut jo pari kuukautta vaatekaapissa liian isona vieläkin.
Aloitin pari vuotta sitten kirjoittamaan tarinaa, 3 sivua sain, sitten lopahti. Mutta minulla on vieläkin ne Wordilla :)...
 Sitten, löysin viime keväänä Midnight Sunin (Stephenie Meyerin) 6 ensimmäistä lukua netistä (englanniksi tietysti) ja rupesin niitä sitten kääntämään. Noo, kaksi sivua sain käännettyä...
 Ja sitten se kitaran soitto. Vuosi sitten sain päähäni opetella kitaran perussoinnut kun kerta ne olivat yhdellä paperilla (ja isällä kitara). Ush, kuukauden niitä treenasin, enkä muista vieläkään yhtään.
 Sitten tietysti seinätarrojen laitto. Ostin Ikeasta "seinätarroja", jotain köynnöksiä joita siis liimataan seinään. Kuukausi sitten laitoin pari köynnöstä, sitten väsähdin ja nyt on lipastonlaatikossa vielä 10 köynnöstä odottamassa.
 Siivoaminen on myös yksi ikuisuusprojekti, kaappini, piironkini ja lipastoni ovat nyt olleet... aika monta vuotta siivoamatta.
 Juuh, olisi noita enemmänkin jos jaksaisi oikein miettiä...
"Tänään satun olemaan täällä - Huomenna jossakin toisessa paikassa. Minä kuljen kulkemistani, ja kun löydän hauskan paikan, pystytän telttani ja soitan huuliharppua."

Poissa Haltiamieli

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
  • Photography
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Ikuisuusprojektit
« Vastaus #55 : Tammikuu 18, 2010, 09:46:04 »
Minulla tulee silloin tällöin ikuisuusprojektina kutominen. Aloitan esimerkiksi villasukat, teen niitä innoissani jonkin kuukauden mutta sitten tylsistyn ja se unohtuu. Vaikka enää en edes aloita mitään, koska tiedän etten jaksa tehdä niitä loppuun ja jos jaksan, ei jälki miellytä minua.
Toinen ikuisuusprojekti ovat kaikki tarinani. Olen saanut koko elämäni aikana tasan yhden tarinan valmiiksi, ja senkin joskus kolmannella.. :''D Joten se ei ole mitenkään julkaisukelpoinen. Yhden tarinani suhteen olen auttamattomasti jumissa, yli vuoden tauko sen suhteen, en ole kuin hieman editointia voinut siihen tehdä. Masennus iskee, ja nykyäänkin kun olen huomannut sen olevan niin täynnä fantasiakliseitä, etten saa sitä vain kirjoitetuksi. Eikä juonenkaan muokkaaminen auta, menisi koko idea sen siliän tien pois. >.<
Kolmas ikuisuusprojekti minulla on myös huoneeni perinpohjainen järjestäminen. Sitä en ole edes aloittanut, mutta sellainen olisi ajatuksissa vaikken sitä koskaan saa tehtyä. Aina niille pöydille vain kasaantuu siivousinnon lannistuttavat kasat papereita ja kirjoja..
If more of us valued food and cheer and song above hoarded gold, it would be a merrier world.

Poissa Kynttiläkäärme

 • Syksyn liekki
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: potioncharm26553
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Ikuisuusprojektit
« Vastaus #56 : Lokakuu 24, 2015, 23:54:30 »
Kaksi ikuisuusprokkista on kesken, joista toista en varmaan sa ikinä valmiiksi

Elokuva-arvostelut: Kirjoitin näitä pitkään ihan vain omaksi huvikseni. Sitten sain idean julkaista niitä blogissani, Ei siinä mitään, kiva että muutkin saa lukea niitä. Nyt on vaan iskneyt paine. Sellainen paine, että haluaisin kirjoittaa jokaikisestä katsomastani elokuvasta, mutta se on täysin mahdotonta. Katson elokuvia ihan liikaa, siihen määrään verrattuna mitä jaksan arvostelujani kirjoittaa. Tänäänkin on jo neljäs elokuva pyörimässä, suurin osa kyllä sellaisa mitä olen aiemmin nähnyt, mutta kuitenkin. Nyt luon itselleni sitä painetta, että pitäisi kirjoittaa tästä ja tästä, mikä on ihaan turhaa. Ei kukaan minua siihen pakkota ja niiden kirjoittamisen syy on alunperinkin ollut hauskanpito, tulkinta ja keskittyminen katsomiseeni, parhaimmillaan jopa uutta näkökulmaa antava. Koitna pyrkiä tästä paineesta pois, sillä seuraan niin paljon elokuvia, etten ikimaailmassa ehdi kirjoittamaan niistä kaikista. tavallaan tämän on tarkoitus pysyäkkin ikuisuusprojektina, mutten kait sitä ole vilä saanut päässäni jäseneltyä siksi.

Tarinat: Tarkemmin sanottuna sarja tarinoita, jotka haluaisin koota lastenkirjaksi ja julkaista. En ikinä saa aiakiseksi puhtaaksikirjoittamista ja silloin kun saan, niin uutta tekstiä vuoltaa niin kovaa ulos että eskityn taasen siihen. Tämä on sellainen projeksi joka okeasti tarvitsisi deadlinen että sen saa valmiiksi. Ehkä semmonen tapahtuukin, sillä tälle tekstille minulla on suuria suunitelmia.

Poissa Renefer

 • Koira
 • Aurori
 • *
 • Teidän alhaisuutenne Renefernefernefer
Vs: Ikuisuusprojektit
« Vastaus #57 : Lokakuu 25, 2015, 07:36:31 »
Topik on ollut täällä rapiat kymmenen vuotta. Olisi kiva kuulla, jos joku on mahdollisesti saanut jonkin täällä mainitsemansa ikuisuusprojektin tässä ajassa loppuun saakka!

Itse voin sanoa, että samaistun syvästi moniin topikkiin kirjoittaneisiin ja arvelen, että jos olisin itse kirjoittanut tänne kymmenen vuotta sitten, voisin copypasteta 10 saman viestin uudelleen - koska mitään muutosta ei olisi tapahtunut. Mahdollisesti pari uutta projektia olisi tarttunut matkaan...
Muista tervehtiä alakuloisia lintuja
POISSAOLEVAINEN
Toistaiseksi lopullisesti.

Poissa Veelan silmä

 • Outous
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Hulluin ystävä, joka sinulla on koskaan ollut.
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Ikuisuusprojektit
« Vastaus #58 : Tammikuu 17, 2016, 10:46:14 »
DeviantArt-sivuni on kuollut, kuten bloginikin... Tuntuu ettei saa ikinä mitään aikaiseksi. Nyt on tuhat prologia kesken ja neulottava patalappu, muutama tuunattava vaatekappale lojuu kaapissa. Kuullokkeet odottaa korjausta ja sitä, että ostan liimaa. Niiden lisäksi kouluprojekti, läksyt ja kokeisiin lukeminen. Kirjahylly on täynnä kirjoja ja leffoja, jotka täytyis katsoa läpi. Aioin vielä lukea Tarun sormusten herrasta! (Joskus...)
  Mun ei edes oo pakko tehdä näitä kaikkia, mutta jotenkin onnistun itseäni aina painostamaan. Nytkin oon täällä luettelemassa mun ikuisuusprojekteja enkä tekemässä niitä valmiiksi. XD
Mitä ikinä teetkään elämälläsi, elä se täysillä!

Poissa Pipe

 • Luihusten oma kasvatti
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Ikuisuusprojektit
« Vastaus #59 : Tammikuu 17, 2016, 11:54:19 »
Oma tarina.  Nii siis sen suunnitteluhan on kestänyt jo yli 10 vuotta. Idea ollut valmiina, mut nii se kaikki on kaatunu niitten hahmojen suunnitteluun, ehkä mä vielä joskus jossain välissä ehdin sitten suunnitella ne hahmot ja kirjottaa sen tarinani :D.
♥Yritän vain hymyillä, vaikka olen jo kuollut sisältä♥
♥♥Polseres vermelles - Polseres amunt!!♥♥