Kirjoittaja Aihe: Lemmen viemää - Sturm der Liebe  (Luettu 5569 kertaa)

0 vuotislaista ja 1 Ankeuttaja kyttää tätä aihetta.

Poissa Rhiannon

 • Kiltalainen
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Lemmen viemää - Sturm der Liebe
« : Syyskuu 02, 2008, 12:05:31 »
Olenkohan ainoa, joka on jäänyt kiikkiin tähän sarjaan? Lemmen viemää (Sturm der Liebe, SubTV, arkipäivisin klo 18-19, uusintana aamuisin, sarjaa voi myös seurata Subin netti-TV:stä) on Subin mukaan ”saksalainen telenovela”, eli siis saippuasarja. Saksalainen saippuasarja, hm, mitäköhän siitä tulee…Mielestäni tässä on onnistuttu varsin hyvin. Minä en ainakaan voi vastustaa tätä :).

En itse ole katsonut sarjaa alusta asti, mutta se kertoo Fürstenhof-hotellin tapahtumista. Hotelli sijaitsee Saksan Baijerissa, lähellä Müncheniä. Sarja kertoo Saalfeldien perheestä, johon kuuluvat äiti Charlotte ja isä Werner sekä heidän aikuiset lapsensa Alexander ja Robert. He siis johtavat tätä Fürstenhof-hotellia. Ensin Werner on hotellinjohtaja, vähän myöhemmin tehtävä siirtyy Alexanderille. Robert sen sijaan on taitava kokki ja hänen valtakuntansa on keittiö. Perheen sisällä on paljon jännitteitä, varsinkin Robert ja Werner ovat usein tukkanuottasilla. Yleensä Robert tuleekin paljon paremmin juttuun äitinsä Charlotten kanssa (vähän mammanpoikasyndroomaa…) mutta Alexander on kuitenkin molempien vanhempien lellikki.

Muita tärkeitä henkilöitä sarjassa ovat hotellissa työskentelevät ihmiset, joista tärkein on nuori tyttö, Laura Mahler. Hän on keittiössä jälkiruokakokkina ja tekee mm. taivaallisia suklaakonvehteja. Hänen paras ystävänsä on kerroshoitaja Tanja Liebertz. Vastaanotossa työskentelevä Alfons Sonnbichler on sarjan turvallisin henkilö, aina luotettava ja tasapainoinen. Hänen perheeseen kuuluvat vaimo Hildegard ja tytär Marie. Sarjan alussa Marie seurustelee pikkolo-Xaverin kanssa. PR-vastaava Cora Franke on sarjan kieroilija ja hänellä on salasuhde Wernerin kanssa. Kun Charlotte sairastuu syöpään, Werner päättää jäädä vaimonsa rinnalle.

Sarjaa kannattelee tietenkin rakkaustarina. Alexander ja Laura rakastuvat korviaan myöten. Alexander on kuitenkin jo kihloissa lapsuudenystävänsä Katharina Klinker-Emdenin kanssa. Katharina kuuluu myös hotelliperheeseen, ja avioliitto myös yhdistäisi Saalfeldien ja Klinker-Emdenien hotellit suureksi hotelliketjuksi – hanke, jota varsinkin Werner pitää tärkeänä, tärkeämpänä kuin Katharinan ja Alexanderin avioliittoa. Lauran ja Alexanderin suhde sotkee kuviot.

En oikein tiedä, mikä sarjassa minua viehättää. Sarjassa puhutaan todella selkeätä ja kaunista saksaa, jota on helppo ymmärtää – sarja onkin hyvä tapa pitää saksan kielitaidot ajan tasalla! Sarja on kuvattu kauniissa ympäristössä. Henkilöt ovat mielestäni uskottavia ja harvoin sorrutaan surrealistisiin ratkaisuihin. Sarja tuntuu mukavan arkiselta, kaikki tapahtuu hotellissa, ja sarjassa käsitellään mielestäni myös varsin jokapäiväisiä asioita. Tietenkin sarjassa näkee myös niitä saippuasarjaan kuuluvia juttuja, onnettomuuksia, valehtelua, pettämistä, väärinkäsityksiä jne., mutta koko juttu toimii mielestäni hyvin.

Jotkin asiat tietenkin myös ärsyttävät, joskus sarjan yhden tunnin jaksot tuntuvat pitkäveteisiltä. Jokaisessa jaksossa on aina pari kohtaa, jossa Laura kävelee yksikseen ja miettii asioita, jolloin hän siis ”puhuu ajatuksensa” katsojalle. Se on toisinaan aika tylsää... Ja käsittämätöntä kyllä, alkutekstien aikana soiva kappale on ENGLANNIKSI. Huolestuttavaa on myös, että sarja ilmeisesti jatkuu loputtomiin, jaksoja kun on tehty jo yli 700 ja ilmeisesti henkilötkin ovat vaihtuneet.

Mitä mieltä olette tästä sarjasta? Ihan täysin mitäänsanomaton vai päivän piristysruiske? Mitä mieltä olette siitä, että tämäntapaisia sarjoja jatketaan pitkään (tyyliin Kauniit ja rohkeat)? Miltä tuntuu, kun ne tutut henkilöt lähtevätkin pois?

Sirius Black; in a sack; I would like to pack; and thus take him back.

Poissa julkupuu

 • Genrepoliisi
 • Vuotislainen
Vs: Lemmen viemää - Sturm der Liebe
« Vastaus #1 : Syyskuu 03, 2008, 21:30:52 »
Ehdoton päivän piristysruiske ja must-see! Et siis ole ainoa. Jäin tähän koukkuun, kun valmistumisen jälkeen olen ollut työtön ja kun tuota aikaa on enemmäin kuin tarpeeksi..

Varmasti on turha varoittaa, mutta varoitampa kuitenkin: Tästä eteenpäin puin sarjan tämänhetkisiä tapahtumia.

Minä en ole tätä alusta asti siis seurannut, enkä ole nähnyt noita Alexanderin ja Lauran suhdejupakoita ja olen vähän sitä mieltä, että onneksi en olekaan. Minä en tykkää yhtään ajatuksena siitä, että A ja L olisivat pari. He eivät minusta ollenkaan sovi yhteen! Minusta Laura ja Christian ovat mitä söpöimmät!

Mitä Werneriin tulee, hän ärsyttää minua suunnattomasti. Jotenkin se tyyli että "minä olen johtaja ja minä johdan tätä hotellia, vain hotellilla on merkitystä" -asenne on perin ärsyttävä, varsinkin kun hän on luovuttanut oman osuutensa hotellista Alexanderille. Samalla minua ärsyttää tämän uudennaisenjonkanimeäennytmuista tulo mukaan kuvioihin, kun Werner sanoi ettei usko Charlotten olevan kuollut (toki vain sen takia, ettei Elisabeth ja Robert saisi osuuksiaan kuten testamentissa oli ilmoitettu), mutta kuitenkin nyt olen huomannut hänen puhuvan "edesmenneestä vaimostaan".

Minua myös huvittavat (ainakin) Alexanderilla bongatut korolliset kengät.

Only those who he loved could see the lightning scar. 4500!

Poissa moottorisaha

 • Voldemortisti
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • be loud, let your colors show.
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Lemmen viemää - Sturm der Liebe
« Vastaus #2 : Syyskuu 14, 2008, 15:42:10 »
Muistan kuinka innoissani olin sarjan alkamisesta, ja alkuun seurasinkin tiiviisti. Luin saksaa viidenneltä luokalta ylä-asteen loppuun, eli viisi vuotta, mutta sen verran taidot ovat ruosteessa, etten pysyisi sarjassa mitenkään päin kärryillä ilman tekstityksiä.

Lemmen viemäähän on mielettömän kauniisti kuvattu sarja, kohtauksien välissä näytettävät maisemat vetävät kyllä hiljaisiksi. Baijerissako se on kuvattu vai missä? Noissa maisemissa lähtisi kyllä enemmän kuin mielellään käymään.
   Kyllä tätä ihan mielellään katsoo aina kun vain muistaa. Aivot narikkaan.

Tanja on ehdottomasti lempihahmoni, en voi olla hymyilemättä, kun hän ilmestyy ruutuun :D Hirvittävän suloinen nainen, niin pikkuinen, sipsuttelee maanisen oloisesti korkokengissään ympäriinsä, ja lapsenomaisesti innostuu kaikesta, haaveillen samalla unelmiensa prinssistä. Niin sympaattinen hahmo, etten ole aikaisemmin moiseen televisiossa törmännytkään!
   Toinen suosikkini on Robert. Ah, ihana mies. Pidän hänen "vaikeasta" luonteestaan, ei mikään tylsä hahmo hänkään. Ja olen erittäin onnellinen että hänen ja Marien juttu päättyi, eivät sopineet minusta yhtään toisilleen.

Tuo, että jaksoja on tehty jo niin hirvittävä määrä ei juurikaan haittaa, mikäli juonenkäänteitä riittää ilman, että ne menevät naurettavuuksiin (niin kuin esimerkiksi juuri Kauniissa ja rohkeissa, jota tosin en ole vuosikausiin seurannut), mutta hahmojen vaihtuminen kuulostaa pahalta. Mielestäni nykyinen näyttelijäkaarti on sopivan monipuolinen ja pirtsakka. Toisaalta, eihän näyttelijöitäkään voi vaatia olemaan vastoin tahtoaan saman projektin kimpussa ikuisuudet...
When you say it's dead and gone, yes, I know you're wrong

Primula

 • Ankeuttaja
Vs: Lemmen viemää - Sturm der Liebe
« Vastaus #3 : Joulukuu 27, 2008, 22:01:17 »
En ollut kiinnostunut koko sarjasta, koska olin niin kiinni Tuhkimotarinaan.
Mutta aloin pikku hiljaa katsomaan ja jäin koukkuun.

Noista maisemista sen verran, että yhden kohdan kun oli nähnyt niin pian se tulee uudestaan..
Yhdenkin farmarin näin nostelevan niitä samoja heiniä monta kertaa.
Mutta kauniit ovat maisemat.

Ropert on ehdoton lemppari hahmoni.
Hän saa melkein aina miut huokailemaan ja naurahtamaan sarkastisillä kommenteilla.
Toinen hahmo josta pidän on Gregor. aww.

Inhoan hieman tuota Laura,Alexander ja Gregor kolmiodraama..
Pitäisi osata valita kun ei se ole niin tajuttoman vaikeaa.

Poissa Diibi Do

 • Haisku
 • Vuotislainen
 • Elämä on välillä liian mustavalkoista
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Lemmen viemää - Sturm der Liebe
« Vastaus #4 : Joulukuu 28, 2008, 16:13:41 »
Aluksi se oli mielestäni mielenkiintoinen, mutta nyt tuntuu että siinä junnataan vain paikoillaan enkä enää oiken ees tajuu mitä siinä tapahtuu =)

Muta mielestäni siinä on hienot maisemat, että jos ei jaksa oikein keskittyy sisältöön katon kuvia kaikki on aina jotenkin niin värikästä eniten ehkä tylkkään kun ollaan siellä hotellin keittiössä. kun ite oon vähän niin kuin alan ammattilainen.

~DD~
...En pelkää pimeää, mutta inhoan silti sitä...

...Elämäni rakkaus odottaa minua vielä jossain...

Poissa Azura

 • ENFJ
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • do not go gentle
  • parasomnia
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Lemmen viemää - Sturm der Liebe
« Vastaus #5 : Lokakuu 14, 2009, 11:44:54 »
Hahaa! >:D Tämä on yksi niistä harvoista sarjoista jota oikeasti seuraan :D Noh, Simpsoneiden lisäksi katselen yleensä aina vain tosi tv:tä (no en nyt BB:tä, mutta näitä kaikkia kilpailuja yms :D) ja Sturm der Liebe sitten sopivasti täyttää saippuasarjakiintiön. En kyllä tiedä, miten minut on saanut tällaista sarjaa katsomaan, sillä yleensä aina naureskelen saippuasarjoille - vain siksi että ne menevät niin yli ja ovat siksi niin surkeita. Sturm der Liebeä olen kuitenkin seuraillut jostain vuoden 2007 kesästä lähtien - en nyt jokapäiväisesti, mutta en ole missään vaiheessa pitänyt siitä hyvin suuria taukoja, ja nykyään tulee katseltua aina kun epäilen seuraavan jakson olevan kiinnostava ja kyllä ne suurimmat juonenkäänteet on jääneet mieleen. Epäilen, että yksi syy, jonka vuoksi tätä seuraan on se, että sarja on vain niin epic. :D Perus melodraamaa; ihmeparantumisia, kauan kadonneita ja nyt luoksemme palaavia sukulaisia, sekaisin meneviä ihmissuhteita. Tässä vain kaikki on kehitelty niin hyvin :D Okei, kyllä minua nykyään naurattaa tuo, kun ensin Miriam parantuu pyörätuolista, Robert saa hajuaistin takaisin ja Charlotte ei kuolekaan matkallaan Afrikkaan, mutta minusta ne ovat itseasiassa melko mehukkaita juonenkäänteitä. Jos Robert olisi jäänyt ikuisesti nenättömäksi ja tehnyt vaikka itsarin, en tykkäisi yhtään.

Laura / Alexander-kuviosta en oikein niin hirveästi tykännyt alussa. Tiesin haluavani heidät yhteen koko ajan, mutta ärsytti se, kuinka sitä viivytettiin niin vietävästi! Ensin Alexander nai väärän naisen ja sitten Laura rakastuu Gregoriin joka esittää jotain aivan muuta kuin on... ei sitä voisi yhtään enempää viivyttää :D Tämä 'toinen tuotantokausi' onkin sitten ollut enemmän mieleeni, koska tässä näytetään enemmän Robertia ja Miriamia (joista tykkään aika kovasti) ja kaikkia kivoja henkilöitä. Alfons ja Hildegard ovat onneksi pysyneet mukana alusta asti! (vaikka Alfonsilla oli se 'syöpä'kin yhdessä vaiheessa... :---D) Barbara Von Heidenberg ja tämän juonet olivat mielestäni yhtiä kiinnostavimpia. Siinä on se saippuasarjan peruspahis, joka hyökkää takaa valmiina kumauttamaan jotain epämieluisaa sukulaista pullolla päähän ja kotisohvalla kuiskitaan: "ei, ei, käänny ympäri, nyt se tulee!" kuin odottaen, että se tyyppi siellä telkkarissa oikeasti kuulee :D Harmittaa nyt kyllä jälkeenpäin, etten nähnyt sitä jaksoa, jossa Barbara myrkytti Larsin, mutta se on kyllä nähty flashbackina aika monesti. Mielestäni Barbaran juonet kävivät kiinnostavaksi sen jälkeen kun Felix kidnapattiin, ja siitä olenkin seurannut sarjaa lähes päivittäin. Spoilaannuin etukäteen Barbaran kuolemasta yhdeltä kaverilta, ja kidnappauksen jälkeen aloin lähes intohimoisena odottaa, että milloin se tapahtuu. Ja sitten kun se tuli, kyllä se jakso sitten oli pakko katsoa oikein äitin kanssa ja oli aivan yhtä epic kuin kuvittelin :D Nyt sitä vain odotellaan, että jos se kääkkä vaikka sitten palaisi.

Tällä hetkellä kiinnostavaa on tuo Gregor-Samia-Leonie-kolmiodraama (vaikka sitä Werneriä ja sen golffarin vaimoa tulee kyllä välillä mietittyä) ja olen kyllä sen puolella, että Leonie kuuluu ihan potilaaksi. Noh, Gregorinhan syy se on että tuolla tavoin sekoittaa tyttösen pään, mutta minusta Leonie voisi silloin olla vähemmän ärsyttävä. Hän inisee koko ajan ja leikkii terveytensä kanssa, ja minusta sellainen on vain niin typerää. Varsinkin se vastaanotolta karkaaminen, mrr! Leonie vain keksii koko ajan jotain tekosyitä. Antaisi nyt sen Gregorin ja Samian olla rauhassa :( Olen kuitenkin epäillyt, että ehkä tässä käykin sitten niin, että Leonie ja Gregor menevät yhteen ja Samialle ja Felixille tulee jotain juttua. Hmm, sehän sitten nähdään... :DD

Tämä on minulle loistosarja myös sen puolesta, että siinä puhutaan saksaa. Opiskelen nyt saksaa viimeistä peruskouluvuotta, ja kenties jos alkaisin katsoa tätä tekstitykset pois päältä, voisin kohottaa sen saksannumeroni vaikka ysiin... :D
"For if you're not afraid, how can you be really brave?"

- The Exploits of Moominpappa

Poissa Maigguli

 • Kilokielimelli
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Tuvaton
Vs: Lemmen viemää - Sturm der Liebe
« Vastaus #6 : Helmikuu 13, 2010, 13:39:05 »
Aivan paras TV-sarja! Olen katsonut sitä melkein alusta saakka, vain pari jaksoa siitä alusta jäi näkemättä :/ Mutta nyt on kyllä vähän haikeat tunnelmat kun Robert ja Tanja on molemmat jo lähteneet pois ja he olivat lemppari hahmoni :( Mutta nyt kiinnostaa kyllä se Samian ja Gregorin juttu että kuinka hyvin se Leonie pystyy homman sotkemaan :P Mutta aivan must-see! Tietääkö joku mikä sen tunnarin nimi on?

// Kiitos menenkin heti kuuntelemaan ^^
« Viimeksi muokattu: Helmikuu 14, 2010, 13:02:53 kirjoittanut Maigguli »
Kuka? Kuka? Ai, se olinkin minä :D

Poissa Zaira

 • 42
 • Valvojaoppilas
 • *
 • ^o^
  • Ei mitään nähtävää täällä
 • Pottermore: LumosDragon46
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Lemmen viemää - Sturm der Liebe
« Vastaus #7 : Helmikuu 13, 2010, 20:19:06 »
Maigguli: Se kappaleen nimi on Stay ja sen esittäjä on Curly.

Ite jossain vaiheessa seurasin ihan innollakin tätä, mutta viimeiset pari kuukautta on jääneet välistä :/ Aikalailla siis olen pihalla mitä on tapahtunut Miriamin ja Robertin lähdön jälkeen. Tässä jokunen päivä sitten tulin katsoneeksi erään jakson ja huomasin yllätyksekseni, että Charlotte oli tullut takaisin O_O Minä kun luulin, että se jäi pysyvästi sinne Afrikkaan. Ja ja.. Hm. Voisi ehkä seurata hieman tarkemmin jatkossa. Vaikka ajatus Gregorista ja Samiasta parina ei viehätä (olen edelleen sitä mieltä, että Laura ja Gregor kuuluvat yhteen), niin voisihan sitä katsoa, mihin he lopulta päätyvät. Ärsyttää kun kaikki nää tyypit lähtee lopulta, kun ne on pariutunu :(
"When I lead the big patient rebellion, Voldemort here is the first to go."
[The pessimist sees difficulty in every opportunity.
The optimist sees the opportunity in every difficulty. -Winston Churchill]

Hidarico

 • Ankeuttaja
Vs: Lemmen viemää - Sturm der Liebe
« Vastaus #8 : Syyskuu 23, 2010, 17:05:40 »
Ihkutan myös Lemmen Viemää, aivan ihana sarja. Katsonut jostain saakka, mutta en vain muista mistä. Mielestäni ''tuotantokausi'' minuun.

Joskus ärsyttää, kun tietää mitä tapahtuu, mutta osaa tuo sarja yllättääkin ja koukuttaa nopeasti. Silloin pienempänä kun katsoin en joitakin asioita ymmärtänyt aivan heti, mutta katsottuani jakso jaksolta ja vanhetessani aloin ymmärtää (tarkoitan hmm.. paria kuukautta?) sarjaa paremmin. Sarja on myös aivan ihanteellinen jos haluaa oppia saksaa. :)

Kaikki saksalaiset sarjat = sekoan ihkutuksesta.

// Ja kuten Zaira joo, se on ärsyttävää! :<


« Viimeksi muokattu: Joulukuu 26, 2011, 03:31:10 kirjoittanut Betaé »

Poissa Ayleth

 • Drifter
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Lemmen viemää - Sturm der Liebe
« Vastaus #9 : Syyskuu 23, 2010, 18:16:31 »
Hahaa! Lemmen viemää. <3 ;) Ensimmäistä kautta en varsinaisesti katsonut, mutta muutamia jaksoja on jäänyt mieleen. Toisesta kaudesta lähtien olen vasta varsinaisesti seurannut sarjaa. Gregor/Samia oli ihan tylsä. Plääh! En oikein pitänyt Samiasta ja muutenkin. Nyt olen kuitenkin taas innolla sarjassa mukana, kun Emma ja Felix ovat niin ihania. <3 Lempityyppini on Ben, joka on kertakaikkisen mahtava! :D Emmakin on kova tyyppi, varsinkin kun ei ole mikään malli, niinkuin kaikki muut sarjan naiset tuntuvat olevan.. :/

Poissa Dragon

 • Niddhogin perijätär
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Paper is dead without words
  • Enkelikolibrin maailma
 • Pottermore: SpellMoon178
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Lemmen viemää - Sturm der Liebe
« Vastaus #10 : Huhtikuu 28, 2011, 19:45:10 »
Joskus... noin pari vuotta (?) sitten ajattelin kun selasin tv-kanavia "Plääh, joku tylsä Lemmen viemää...".
Kummitätini koukuttui sarjaan, ja usein meillä ollessaan katselimme yhdessä sitä. Nyt tämän vuoden puolella äitinikin alkoi katsella sarjaa, ja koun ei minulla muutakaan tekemistä ollut, niin .... Nyt sitten katson itse sitä ihan kympillä ... :)
Emma/Felix ovat niin ihania että :) Rosalie on jotenkin ärsyttävä, sellainen tahtonsa-läpi-hinnalla-millä-hyvänsä... Se Alfons (se vanhahko henkilö siinä vastaanotossa) on hauska tyyppi :) Jotenkin semmonen rento ja hauska :)
// Tämmönen rinsessamainen ja yltiö romanttinen, mutta samalla rämäpää
// And there forever remains that change from G to E minor

Poissa Kummitus

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Lemmen viemää - Sturm der Liebe
« Vastaus #11 : Joulukuu 25, 2011, 19:49:06 »
Ensimmäisen kerran kun näin tämän ohjelman telkkarissa olin silleen "Pyh, joku Lemmen viemää.." mutta sitten kerran päätin katsoa jonkun jakson kokonaan ja tykästyin siihen ja seurasin sitä aktiivisesti, enää en niin aktiivisesti seuraa sitä mutta silloin tällöin tulee sitä katottua vaikka tiedänkin aina miten siinä alussa, keskivälissä ja lopussa tuotantokautta tapahtuu. :>
I can always make you smile.

Poissa Grazygrand

 • Kansainvälinen valio
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • TomFelton<3
 • Pottermore: FlameCharm28
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Lemmen viemää - Sturm der Liebe
« Vastaus #12 : Tammikuu 12, 2012, 23:36:49 »
Wihii en ole siis ainoa joka kyseistä sarjaa seuraa :)! Tosin itse seuraan sarjaa aktiivisesti ja vähemmän aktiivisesti, voisi sanoa että joka toinen viikko tulee katsottua, kun olen äidin luona, isän luona en niinkään seuraa. Mutta joo tosi mukava sarja :) lempparini on ehdottomasti Ben!
Wait till my father hears about this!

Poissa Prosper

 • Vuotislainen
 • Tupa: Tuvaton
Vs: Lemmen viemää - Sturm der Liebe
« Vastaus #13 : Maaliskuu 31, 2012, 01:05:32 »
Tämä sarja on oikeasti vertaa vailla. ;) Olen alusta asti seurannut ja kyllä tämä on aina vaan pakko nähdä. On sen verran hauskaa juonittelua ja muutenkin hilpeitä hahmoja. Nyt on varsinkin erityisen kiinnostava kausi meneillään; koko pitkän sarjan ajalta Robert ja Barbara ovat olleet suosikkihahmoni... ja nyt he ovat kummatkin pelissä taas! Hah!

Poissa erised

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: PixieMoon3
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Lemmen viemää - Sturm der Liebe
« Vastaus #14 : Maaliskuu 31, 2012, 09:51:11 »
Täälläkin yksi, joka myöntää seurailevansa sarjaa ainakin satunnaisesti. Viime tuotantokauden katselin aika tiiviisti, mutta nyt uuden tuotantokauden alkaessa en ole ehtinyt katsomaan kovinkaan montaa jaksoa. Hiukan ärsyttää Miriamin kuoleman, koska minusta sarjan illuusio katoaa, jos joku edellisestä pääparista kuolee. Ja sitten kun vielä Robert tuli taas pääpariksi >:( Jos näyttelijä halusi tulla takaisin sarjaan, niin Robert olisi voinut tulla ihan muuten vaan Fürstenhofiin, mutta ei missään tapauksessa pääpariksi. En tykkää.

Suosikkiparini koko ohjelman aikana on ollut Simon ja Victoria, ärsyttää kun nekin erosivat. Tällä hetkellä suosikkihahmoni on varmaan Tanja, sitä on kiva seurailla :)

Nyt on varsinkin erityisen kiinnostava kausi meneillään; koko pitkän sarjan ajalta Robert ja Barbara ovat olleet suosikkihahmoni... ja nyt he ovat kummatkin pelissä taas! Hah!
Minä taas en voi sietää Barbaraa. En oikeasti jaksa sen jatkuvia juonitteluja, enkä usko, että kukaan voi olla niin ilkeä. Cosimassa sentään oli vähän enemmän inhimillisyyttä.

Poissa Meleth

 • Viimeinen vihollinen
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Remember that the last laugh is on you.
 • Pottermore: RiverLight18790
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Lemmen viemää - Sturm der Liebe
« Vastaus #15 : Huhtikuu 05, 2012, 08:58:04 »
Itsekin olen seuraan lemmen viemää.
Minulla on oli hieman taukoa sarjan katsomisessa silloin kun Sadra ja Lucas olivat pääpari.
Mutta nyt olen taas aloittanut katsomisen, koska Robert tuli takaisin <3

Olen pitänyt sarjasta kovasti ja siinä kyllä on tapahtunut kaikenlaista.
Harmittaa aina kun lempipariskunta lähtee sarjasta mutta on kivaa saada uusi tilalle.
Pidin kovasti Miriam/Robert ja Emma/Felix parituksesta. Odotan kovasti mitä Eva/Robert tuo tullessaan.

Happiness can be found, even in the darkest of times, if one only remembers to turn on the light.

Poissa Greenback

 • Kalamies Reino
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Lemmen viemää - Sturm der Liebe
« Vastaus #16 : Syyskuu 09, 2012, 17:15:58 »
Ah Lemmen viemää on paras ikinä! Katson sen joka päivä ja jos en ehdi niin laitan nauhalle tai katsomosta.. Iskällä menee hermot kun minä ja äiti jauhetaan viimeisimmistä juonenkäänteistä.
Nyt on alkanut vähän jo tympiä Evan ja Robin säätö, ne voisivat nyt vain tajuta että rakastavat toisiaan jne. ja mennä naimisiin ja sitten saataisiin seuraava pääpari. Kun ei sitä jaksa katsoa kun Eva pohtii keskenään jotain että mikä nyt taas meni pieleen. Ja se että Evan raskaus meni kesken oli tosi ikävä juttu, kun niillä muutenkin oli siinä suhteen alussa vaikeeta.

Lemppareitani ovat ihana Lukas, Simon, Werner, Götz ja Cosima. Evakin on kiva silloin kun se on iloinen ja Barbara aina toisinaan. Niin ja tietenkin Jacob, se on niin komee ja sillä on ihan varmasti ripsaria xD

Onko muut muuten huomanneet että tätä nykyistä Valentina-vauvaa ei ikinä nähdä muualla kuin kehdossa makaamassa? Ne ovat kuitenkin vain etsineet youtubesta videopätkiä hakusanoilla "the most beautiful kid in the world" ja liittäneet löytyneitä klippejä sarjaan. Ja ne Valentinan ripset! Edes kaikki ripsienpidennykset eivät ole niin pitkät.
Tänäänkin tuli viisi kiloa.