Kirjoittaja Aihe: Stam1na  (Luettu 12554 kertaa)

0 vuotislaista ja 1 Ankeuttaja kyttää tätä aihetta.

Poissa Asoalian

 • : W
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Mary Sue
Vs: Stam1na
« Vastaus #25 : Elokuu 31, 2007, 21:54:18 »
Soittikos Stam1na muuten paljon noita uusia biisejä kesän keikoilla? Tahtoisin tietää kun missasin Ruissin keikan.

Yhtä uutta seuraavalle levylle tulevaa biisiä ne ainakin vetivät Pellavarockissa, ja luultavasti sama oli muillakin keikoilla. Biisin nimi taisi olla joku Hullu sokea tai Sokea hullu tai jotain tänne päin :'DD Ainakin sen nimessä mainittiin sokea ja hullu. Tai sitten ei ^^
"You think that's hard? Try auditioning for Baywatch
and being told they're going in another direction."

Gluubori

 • Ankeuttaja
Vs: Stam1na
« Vastaus #26 : Syyskuu 30, 2007, 10:27:58 »
Tietääkös ketään että voiko jostain ladata laillisesti Stam1nan Väkivaltakunta omakustanteen?

Poissa yhdys sana sankari

 • ->
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
Vs: Stam1na
« Vastaus #27 : Lokakuu 26, 2007, 15:54:43 »
Asiallinen bändi, oivaltavat lyriikat ja Hyrdellä on "mummoääni" joka sopii hyvin näihin kappaleisiin. Jotenkin ihmetyttää mistä keksivät nämä lyriikat.
Itselläni on Uudet Kymmenen Käskyä-levy, josta löytyy niin paljon hyviä kappaleita, että voisin mainita koko levyn. Viimeaikoina mp3-soitinta on rääkännyt enimmäkseen Ovi.
sori kovasti

Poissa motiivi

 • Hippi
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Stam1na
« Vastaus #28 : Kesäkuu 28, 2008, 12:30:19 »
Tämä keskustelu kaipaa kyllä nostamista.

Stam1naa olen fanitellut vasta parin kuukauden ajan, kun kaverini vinkkasi Lemin lehmipojista. Olin kuullut sitä puolella korvalla joskus vuoden 2004 tienoilla, ja mielikuva oli lähinnä, et huutoa sieltä tulee ja lujaa. No, menin ja kuuntelin, Kadonneet kolme sanaa näin ensimmäiseksi, ja en voi muuta sanoa kuin että sehän kolahti kuin viismetrinen leka :O. Pahemmin, oikeastaan. Olin paha, menin ja waretin, koukutuin yhä pahemmin, ja hyvin lyhyessä ajassa olenkin hankkinut jo kaikki kolme levyä hyllyyni. Ja harkitsin Sakara Tour -DVD:täkin, mut se jäi hyllyyn, toistaiseksi. (Saisivat muuten Stam1na julkaista kunnon pitkän DVD:n.)

Stam1nassa viehättää se erinomainen meininki. En osaa nimetä biisiä josta en pitäisi, ja tykkään Stam1nan uhosta, mullanhajuisesta, rytmisestä meiningistä, nerokkaan puolelle menevistä sävellyksistä ja monitulkintaisista, ironisista sanoituksista. Ja vaikka en ole nähnyt tätä bändiä ihan-oikeasti-livenä, on se livevideoiden perusteella aivan p***eleen hyvä, ja menisin heti katsomaan jos vaan tilaisuus tulisi.
Lempilevyni lienee Uudet kymmenen käskyä, vaikka ensin en siitä pitänytkään. Se avautui Stam1nan levyistä minulle ehdottomasti hitaimmin. Lyriikoiltaan paras biisi on ehdottomasti Ovi, kaikessa yksinkertaisuudessaan, Merestä maalle tai Kaksi reittiä, yksi suunta. Muita hyviä biisejä ovat esim. Edessäni, Likainen parketti, Tuomittu, syyllinen ja oikeastaan ihan koko tuotanto :D.

Bändin kehittymisen huomaaminen on hienoa. Stam1na-levy on uholtaan kuin 18-vuotias, mutta seuraavat levyt kuulostavat enemmän 100-vuotiailta, ja molemmat siis hyvällä tavalla. Tykkäsin Rajastakin, sen parhaaksi biisiksi nousi varmaan Luova hulluus.
Ja ainiin! Pidän kamalasti jokaisen albumin ulkoasusta. Rajassa on erityisen hienot bookletit, ja Stam1nankin grafiikka on upeaa.
Stam1na on sellainen bändi, johon en voi kuvitella kyllästyväni, mutta katsotaan tuleeko sekin aika.
So one by one by one, they devour, consume, and disperse
And rapidly, rapidly… they fall
Drown in pleasure and die in a dream

Poissa Asoalian

 • : W
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Mary Sue
Vs: Stam1na
« Vastaus #29 : Syyskuu 27, 2008, 22:59:39 »
Nostetaanpa taas hieman tätä topiikkia.

Pääsin eilen vihdoin näkemään Stam1nan kunnolla klubikeikalla Lutakossa, Jyväskylässä ja aika... villiä oli kyllä meno. Pitin alle jäämiseltä ei meinannut välttyä missään ja aika pahasti tuolla liiskaantui (keikan seurauksena turvonnut huuli, kipeä kylki ja olkapää ja mustelmia). K-18- puolen ja tavallisen puolen erottava aitakin kaatui melkein ja Vapaa maa piti keskeyttää sen takia. Mutta hengissä selvittiin :)
Muuten oli kyllä oli ihan loistava keikka. Settilista oli mahtava, ne soitti Murtumispisteen <3 Siinä vaiheessa riehaannuin totaalisesti, niin kuin en tosin olisi muutenkin ollut ihan tunteella mukana... Ainoastaan Vartijattoman ja Paperinuken olisi voinut jättää mielestäni pois, laittaa tilalle vaikka Muistipalapelit ja jos joku pakollinen hidas biisi pitää soittaa, niin ennemmin vaikka Kaikki kääntyy parhain päin. Mutta muuten en valita, kun tuli kaikki Likaiset parketit, Merestä maallet, Vapaat maat, Murtumispisteet, Lääkkeet ja muut kivat. Hyrde juttelikin ihan kivan hassuja, sen joka toinen lause oli "joo, ton voi sit leikata pois" kun kuulemma tuo keikka myös kuvattiin DVD:lle. Toivottavasti ne ei leikkaa niitä, sillä oli sen verran hyviä juttuja. ^^

Seuraavaa Stam1nan keikkaa odotellessa :)
"You think that's hard? Try auditioning for Baywatch
and being told they're going in another direction."

Poissa yhdys sana sankari

 • ->
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
Vs: Stam1na
« Vastaus #30 : Lokakuu 07, 2008, 20:05:32 »
Hahaa, säälittävää vittuilua.
Stam1na oli aikoinaan aika kova, mutta nykyään ihan liian mainstream-paskaa. Viimeisin levy oli viimeinen niitti. Tervemenoa Hyrde.
sori kovasti

Gluubori

 • Ankeuttaja
Vs: Stam1na
« Vastaus #31 : Lokakuu 07, 2008, 20:46:32 »
Taas näitä tr00 hevareita, jotka tulevat aukomaan päätään heti kun joku bändi myy kultaa. Raja kyllä oli vähän rimanalitus, mutta ihan ok levy silti, on sitä kuunnellut huonompiakin. Ehkä rimanalitus siksi, että UKK oli paljon progressiivisempi,ja odotti että Raja olisi paljon mutkikkaampi. Rajalla omasta mielestä syvemmän kuuntelun päätteeksi jäi mieleen Hammasratas, Lääke, Luova Hulluus Muuri, ja Murtumispiste. Eihän loputkaan biisit olleet totaalista kuraa, mutta selvästi nuo edellä mainitut kappaleet olivat parempia. Omasta mielestä Raja oli loppujenlopuksi paljon suoraviivaisempi kuin edeltäjät, vaikka jos oikein muistan niin taisivat lupailla enemmän koukkuja musaan. Tai sitten en vaan muista mitään koukkuja enää, kun en ole tuohon levyyn koskenut vähään aikaan. Mutta DVD:tä odotellessa.

Poissa nostalgie

 • Kaipuu
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Stam1na
« Vastaus #32 : Marraskuu 04, 2008, 11:05:44 »
Heh, et ole ainoa joka pyörrytti tuola, Asoalian. Minä pyörryin Stam1nan pittiin, syynä varmasti se, etten ollut juonut vettä ja olin paljain päin ja aurinko porotti ihan mukavasti..

Eikä, onko Stam1na näinki yleinen bändi pyörtyä? :D Hah, minäkin pyörryin Stam1nan keikalle vuoden -07 Simerockissa. (Vieläpä samana vuonna kuin tekin ;D) Ilmat eivät kuitenkaan tehneet pyörtymistä - siellä kun lähinnä satoi ja oli ihan helkkarin kylmä. En vain ollut juonut ja syönyt tarpeeksi, eikä muuten ollut eka pyörtyminen. Onneksi se meni niin, että kun alkoi kunnolla pyörryttää (olimme eturivissä) menin vähäksi aikaa istumaan aitaa vasten ja kohta huomasin, että olinkin pyörtynyt siihen ja muisti oli parilta sekunnilta pois. Jalatkin retkottivat kummasti. Pyörtymisen jälkeen olo oli paljon parempi ja bailaus jatkui, ei kai siinä :D On se festarielämä joskus niin... jännittävää.

Poissa Kuningasidea

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • Tupa: Mary Sue
Vs: Stam1na
« Vastaus #33 : Marraskuu 06, 2008, 15:59:22 »
Omasta mielestä Raja oli loppujenlopuksi paljon suoraviivaisempi kuin edeltäjät, vaikka jos oikein muistan niin taisivat lupailla enemmän koukkuja musaan.

Muistat väärin. Lupailivat enemmänkin suoraviivaisempaa ja punkahtavampaa otetta. Itsekin pidin enemmän kahdesta ensimmäisestä levystä, mutta Rajallakin on hyvät hetkensä, ja albumi on kokonaisuudessaan varsin hyvä.

Poissa yhdys sana sankari

 • ->
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
Vs: Stam1na
« Vastaus #34 : Marraskuu 12, 2008, 19:55:43 »
Taas näitä tr00 hevareita, jotka tulevat aukomaan päätään heti kun joku bändi myy kultaa.
Kuuntelen räppiä senkin sika! Stam1nan paskuuden syy ei ole mikään myynti vaan se että se kuulostaa paskalta!
sori kovasti

Poissa Calamity

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Stam1na
« Vastaus #35 : Tammikuu 05, 2009, 17:27:19 »
Lainaan vähän itseäni toiselta foorumilta, kun ei jaksa kirjoittaa samaa asiaa eri sanoin: "Isosiskon innoittamana aloin kuuntelemaan tätä bändiä viime vuonna, biisit iski alusta asti. Yksi parhaimmista suomalaisbändeistä mitä tiedän. Metallimusiikkia en silleen juuri kuuntele, Stam1na lienee jokin poikkeus, mutta minkäs sille voi jos tykkää. (:"

Suosikkibiisejäni ovat näillä näkymin ainakin Kadonneet kolme sanaa, Paha arkkitehti, Merestä maalle, Paperinukke, Likainen parketti, Hammasratas, Lääke, Muuri, Pyhä Yksinkertaisuus, Ristiriita ja Susi-ihminen. Pääsin kattomaan Stam1naa ensimmäistä kertaa livenä Tampereella 2.1.2009, oli mahtavaa. Ei tullu mustelmia, murtumia tai muutakaan, kun en pittiin uskaltanu mennä, eturivissä hilluin Stam1nan aikana. Vähän kyllä pyörrytti keikan aikana ja jälkeenpäin, mutta haluan takasin heti kun on mahdollista :D.


Poissa Sokeri

 • Sateessa sulamaton
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • per aspera ad astra.
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Stam1na
« Vastaus #36 : Elokuu 10, 2009, 18:50:09 »
Aah, Stam1na. Kerran, joskus alkuvuodesta, kuuntelin Last.fm:n "Recommended" asemaa ja silloin kuulin varmaan ensimmäisen kerran Stam1naa, taisi olla Edessäni-biisi vielä kyseessä. No mikäs siinä, tykästyin tuohon biisiin ja kuuntelin sitä uudestaan ja uudestaan, kuten Likaista Parkettiakin (ne sanat on aika huiput ♥) ja jonkin ajan kuluttua sitten etsin nuo albumit ja tilasin joskus keväämmällä kaikki kerralla, enkä ole kyllä katunut.

Jotenkin tuo bändi vaan iski, en tiedä miksi, ehkä se johtuu sanoista tai nopeammasta poljennosta, mutta itse pidän Stam1nasta todella paljon, yksi suosikkibändejä.
« Viimeksi muokattu: Tammikuu 08, 2010, 17:56:42 kirjoittanut Sokeri »
On muut laulut liian äänekkäitä. ( Muuri - Stam1na ♥ )

Poissa Bad Girl

 • Rebel Yell
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Guilty 'til I'm proven innocent
 • Tupa: VOLDEMORT!!!
Vs: Stam1na
« Vastaus #37 : Syyskuu 17, 2010, 17:35:32 »
En tajua miksen ole aiemmin jo kirjoittanut tänne..:D Toisaalta en ole jaksanut kirjoittaa monen muunkaan bändin topiciin. Hei ja nyt on muuten ilon päivä, Sakara Tour 2010 tulee lokakuussa, eli Rytmihäiriö, Mokoma, Stam1na ja FM2000 mukana ja kahdella ikärajallisella keikalla myös Teräsbetoni. Kukaan muu vuotislainen kiinnostunut kiertueesta?

Mutta itse Stam1naan, tässä bändi jota jaksaa aina vain fanittaa kamalalla innolla, kesäloman ekana päivänä pääsin myös kokemaan tämän mahtavan bändin livenä ensimmäistä kertaa enkä voi sanoin kuvailla istä meininkiä keikalla...aivan ihanaa! Kesän aikana ehdin sitten tuon lisäksi näkemään Stam1nan kolmeen kertaan festareilla livenä ja piti vielä kerran käydä yksillä mutta jäi väliin. Ja nyt on kamala ikävä keikalle, joten ajattelin hintaan mihin hyvänsä hankkiutua kaverin kanssa tuonne Helsingin Nosturiin kun Sakara Tour koittaa <: Se tunne kun riehuu hyvässä seurassa lempibändin keikalla eturivissä ja huutaa äänen käheäksi, ah <2
 Sanoitukset ovat nerokkuutta, biisit niin koukuttavia että en ole parin vuoden aikana kertaakaan kyllästynyt eikä joukossa ole yhtäkään josta en pitäisi. Mahtava livebändi ja Hyrden jutut jaksavat aina naurattaa :D Olen muuten festareiden ulkopuolella nähnyt pariin kertaan Pexin ja Kaken kun ovat täältä samalta paikkakunnalta kotoisin, ja Kuopio rockissa taisin vuorotellen jokaiseen törmätä pariinkiin otteeseen <: Hauskaa porukkaa :3
 Omistan kaikki levyt jos ensimmäistä ei lasketa, sekin on koneella mutta aina kun levy osuu jossakin kohdalle niin ei ole rahaa mukana :/ DVD:n voisi kyllä hankkia kun on joskus rahaa :D En edes yritä erotella mikä levyistä on paras, pidän kamalasti jokaisesta. Rajasta taisin aluksi pitää vähiten mutta sitten jossakin vaiheessa huomasin kuuntelevani sitä eniten ja näin. Viimeinen Atlantis saa ajatukset aina liikkeelle, siinä on maailmanlopun tunnelma ja Eloonjäänyttä kuunnellessa voisi vaikka itkeä (ei sen takia että se olisi huono vaan ihan päinvastoin :D). Ja musavideot ovat muuten ihania, jos on huono fiilis ne piristävät varmasti :D

Miksen osaa pysyä kunnolla aiheessa? :D Stam1na on ollut listani kärkipäässä kunnolla puolitoista vuotta ja välillä tämän takia meno menee kavereiden kanssa ihan hysteeriseksi ja pimeäksi :D Kaikki kunnia pojille kun ovat saaneet jotakin tällaista aikaan. Se ärsyttävä puoli tässä bändissä tosin on että moni muu hyvä bändi kuulostaa heti perään kuunneltuna ihan surkelta :D

- BG (Sm3tanaa!) -
He kuuntelivat hevimetallia, se syövytti heidän aivonsa ja spraymaalattuaan koulujen seinät heidät kärrättiin mielisairaalaan !

Vuoden Luihuinen, kiitoksia äänestäjille <2 || Epäaktiivinen säännöllisen epäsäännöllisesti

Poissa Stairway

 • käärmehammas
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: StoneShadow3592
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Stam1na
« Vastaus #38 : Lokakuu 08, 2010, 01:54:12 »
Hei ja nyt on muuten ilon päivä, Sakara Tour 2010 tulee lokakuussa, eli Rytmihäiriö, Mokoma, Stam1na ja FM2000 mukana ja kahdella ikärajallisella keikalla myös Teräsbetoni. Kukaan muu vuotislainen kiinnostunut kiertueesta?
Itse olen tuosta kiertueesta kiinnostunut! Näillänäkymin Nosturiin menossa keikalle, kun Tampereella kerran tuo on ikärajallinen niin en sinne pääse.

Miksenköhän itsekkään ole tänne kirjoitellut. Stam1naan tutustuin kunnolla vasta kesäkuun alussa, kun satuin Stam1nan keikalle Myötätuulirockissa (ah, eturivi<3) Heti bändi vei kyllä sydämeni ja kotona piti heti alkaa kyseistä bändiä kuuntelemaan.

Musavideot ovat kyllä ihan parhaita. Yhden kaverin sain innostumaan kovasti Pakkolaskun musavideosta, vaikkei hän muuten bändiä kuuntelekkaan.
Lempibiiseikseni voisin tällähetkellä sanoa näitä: Edessäni, Likainen Parketti, muistipalapelit, Susi-Ihminen, Tuomittu, Syyllinen. Jotenkin tykkään kaikkien biisien sanoista liikaa.

~Stairway~
TÄTTÄDÄDÄÄ, TÄTTÄDÄDÄÄ!!!
All that glitters is gold.

maasu -> Stairway

Poissa Magic girl

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Valar Morghulis
 • Pottermore: WhitchThorn22397
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Stam1na
« Vastaus #39 : Joulukuu 26, 2012, 23:01:32 »
Ahh!!! Stam1na
En olisi ikinä uskonut, että joskus innostuisin Stam1nan musiikista, mutta niiinpä pääsi käymään. Kai isoveljeni sitten lopulta onnistui syövyttämään tämän bändin aivoihini pysyvästi. Sairaan hyvää musiikkia Stam1nalta on kyllä tullutkin sanoituksista lähtien. Aivan huippua!
"Push me and I'll push back
I'm done asking, I demand"