Kirjoittaja Aihe: Ella ja Aleksi  (Luettu 9553 kertaa)

0 vuotislaista ja 1 Ankeuttaja kyttää tätä aihetta.

Rattlesnake

 • Ankeuttaja
Ella ja Aleksi
« : Joulukuu 18, 2004, 07:08:25 »
Tässä on varmaan keski-iältään nuorin bändi. Mutta päteviä ja hauskoja biisejä tekevät ja tietääkseni ainakin yksi levy Lenni Lokinpoikanen on ilmestynyt en lättyä ole hirveästi kuunnellut, huom pikkuveljeni 8v. osti sen, mutta ainakin yksi erinomainen kappale löytyy nimittäin Mc Koppakuoriainen (Koppakoppakoppakoppakoppakuoriainen). Siinä on asennetta. Yksi parhaista kappaleista ikinä  :!: . Aivan loistava. Mykistävää. Myös nimikkokappale on kiitettävää kamaa.

Sarkasmia, vieläkin..

Xeemu

 • Ankeuttaja
Ella ja Aleksi
« Vastaus #1 : Joulukuu 18, 2004, 11:30:05 »
Lenni Lokinpoikanen video tuli televisiosta joku päivä ja kuuntelin sitä. Teki kyllä mieli hakea jostain köysi ja hirttää itseni siihen paikkaan. Oli meinaan niin surkea kappale ja ärsyttävät sanat. MC Koppakuoriainen vasta inhottava onkin. Kerran jaksoi kuunnella jokseenkin huvittuneena, oli se sen verran surkuhupaisaa. Toisella kerralla ei enää jaksanut.

Star Miko

 • Ankeuttaja
Ella ja Aleksi
« Vastaus #2 : Joulukuu 18, 2004, 12:11:32 »
Mc Koppakuoriainen on siitä ärsyttävä, että se jää päähän soimaan. Ja yleensä aina sillon kun yrittää nukkua. Kyllähän se ihan hauska kappale on (varsinki koulun käytävillä hoilattuna kun ihmiset kattoo oudosti), mutta muuten... Ei. En ostais levyä
*toivoo ettei mummo saa ideaa ja juokse ostamaan levyä joululahjaks*

Cookie Coo

 • Ankeuttaja
Ella ja Aleksi
« Vastaus #3 : Joulukuu 18, 2004, 12:21:33 »
Minusta McKoppakuoriainen on hauska ja söpö. Lenni Lokinpoikanen on kamala. Kerran me ruvettiin kamujen kanssa laulamaan jotain sekoa MCPurkkakuoriaista, ja vähänkö naurettiin. No jokatapauksessa pidän siitä yhdestä biisistä, muut ovat syvältä. Ajateltiin ostaa se minun serkulle joululahjaksi, serkku on 5v. Ehkä sen ikäset tykkää...

Poissa MissAlkupala

 • Vuotislainen
Ella ja Aleksi
« Vastaus #4 : Joulukuu 18, 2004, 12:32:59 »
Minusta kaikki Ellan ja Aleksin kappaleet ovat söpöjä, ajatelkaas nyt kun 4-vuotiaat laulelee niin kivasti. Sanat sopii kaikkiin kappaleisiin hyvin. Varmaan monet pienemmät lapsetkin tykkäävät.

"Hyvää yötä koppis, laita jalat peiton alle, lepää Suomenlahti, uni tulee kaikkialle." Minusta tuo on ihanan liikuttava kohta hyvää yötä- laulusta. Ella ja Aleksi ovat kivoja.

Poissa Feelie

 • Tosikko
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Ella ja Aleksi
« Vastaus #5 : Joulukuu 18, 2004, 13:22:23 »
Lainaus käyttäjältä: "Renefer"
Minä en ymmärrä sitä vikinää Lenneistä tai Aleksista ja Ellasta. Toisaalta tiedän olevani valmiiksi jo huono hampurilaisihminen :P


Miten hampurilaset liittyvät Ellaan ja Aleksiin? Tässä vaiheessa heräsi mielenkiinto...

En kuuntele tämäntyyppistä musiikkia. Radiosta olen pari kertaa kyllä kuulut MC Koppakuoriasen, joten on täytynyt muutamaksi minuutiksi kanavaa vaihtaa. Ei uppoa siis :)

Poissa Mortal Illusion

 • Vuotislainen
Ella ja Aleksi
« Vastaus #6 : Joulukuu 18, 2004, 15:20:40 »
Lainaus käyttäjältä: "Renefer"

En tiedä. Jotenkin minusta koko hiton juttu tuntuu hirveän inhottavalta. En osaa sanoa mikä siinä saa minut tunteman inhon- ja vihanväristyksiä. Se ei todellakaan johdu siitä, etten tuntisin jotain sympatiaa nelivuotiaita laulajia kohtaan. He ovat oikein suloisia, mutta olen kai jokin fanaatikko, sillä minusta jatkuvasti tuntuu, että heitä jollain tavalla käytetään. Minusta ei tuntuisi tältä, jollei homma olisi poikinut näinkin valtavasti menestystä mitä se on tehnyt, enkä myöskään usko kenenkään pakottaneet lapsia. Mutta.... Olen siis ristiriitainen. Silti minulla on sellainen tunne. Haluan kuitenkin korostaa, etten yritä leikkiä tässä minkäänlaista 'pelastetaan Ella ja Allu pahalta musapisnekseltä'-tyyppiä.  Jokin hommassa vain mättää pahan kerran.


Samma här. Biisien takana tosiaan ovat Egotripin joku tyyppi ja samoin Teleksistä joku. Ei tuollaista minun mielestäni voi oikein taiteeksi kutsua. Lenni lokinpoikasesta kuulee selvästi, että kakarat ovat kerran sanoneet Lenni lokinpoi-ka-nen, har-maan-val-koi-nen ja sitten sitä on kopioitu riittävän monta kertaa. Ei lapsia saisi pitää pelkkinä söpöinä pikku olentoina. Listalla vielä kehdattiin sanoa, että biiseissä kerrotaan luonnon kunnioittamisesta. Hohhoijjaa. Tulee vähän samanlainen olo, kun eläimille puetaan vaatteita ja sitten niille naureskellaan. Eipä silti, en minä usko, että Ella ja Aleksi kärsivät, mutta koko homma vain ärsyttää.
Ja katso! Voiko toista niin ylvästä näkyä olla kuin hiljaisten liekkien kurotus tähtiä kohti? (Moonsorrow: Sankaritarina)

Catherine

 • Ankeuttaja
Ella ja Aleksi
« Vastaus #7 : Joulukuu 18, 2004, 16:11:25 »
Älkääs nyt.
Pilkkaatte minua, kuuntelen MC Koppakuoriaista joka päivä.

Ihan totta, tuo ei ollu vitsi :D

Hehah. Se on hyvä. Se ON hyvä.

Cassandra

 • Ankeuttaja
Ella ja Aleksi
« Vastaus #8 : Joulukuu 18, 2004, 17:40:28 »
Ensimmäisen kerran kuulin Mc Koppakuoriaisen eräiden lukiolaispoikien laulamana. En ensin edes tajunnut se olevan oikea laulu, luulin jätkien keksineen itse sen (sellaisia taiteellisia kun ovat ^^). Mutta sitten satuin jopa kuulemaan sen radiosta, sitten sain sen koneelleni ja sitten kaikki alkoivat hokea sitä. Ensin koko laulu oli huvittava ja jopa hauska; nyt se on maailman ärsyttävin.

Ellasta ja Aleksista en oikeastaan tiedä mitään, mutta eivätkös ne iältään ole ainakin alle 8-vuotiaita? Tavallaan säälin sellaisia pieniä, mutta eihän niille mitään keikkoja sentään järjestetä. Ehkä sen ikäiset lapset ja ehkä nuoretkin pidä tuollaisesta toistomusiikista.

Poissa Ibiza

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Tuvaton
Ella ja Aleksi
« Vastaus #9 : Joulukuu 18, 2004, 18:38:04 »
En vain yksinkertaisesti voi sietää niitä lauluja. Haluan sulkea korvani, kun sen levyn mainos pyörii telkkarissa. Ärsyttävää.

En sitä paitsi tykkää siitä laulutavasta. Sellaista lässytystä. Vaikka onhan se hauskaa, kun tuollaiset pikkuiset laulavat, ei siinä mitään... silti se haiskahtaa vähän rahastukselta. En osaa oikein sanoa.

Poissa iidba

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Ella ja Aleksi
« Vastaus #10 : Joulukuu 18, 2004, 18:40:07 »
Heh, en ole kokonaan kuullut levyltä muita biisejä kuin mc Koppakuoriaisen. Ja senkin vain sen takia, että se kuuluu yhteen näytelmään jota teemme koulussa.  

Ei ei ei. KAMALA biisi. LIEVÄSTI sanottuna surkea. Olihan se aluksi ihan hauska, ja kun kuulin sen ensimmäisen kerran pari viikkoa sitten olin ihan että "wtf??? mikä tää biisi oikein on?" :P En voi oikeasti sietää sitä enää, en en en. Argh. Hermoja raastava kipale, eikä oikein tee mieli kuunnella levyä enempää...

Ärsyttävää kun se biisi soi koko ajan päässä... "mc koppa koppakuoriainen koppakoppakoppakoppakoppakuoriainen" Eiih, vielä täytyy monta päivää kuunnella sitä biisiä ennen kuin se näytelmä esitetään! Kaikki muut nimittäin rakastavat sitä biisiä ja soittavat sitä koko treenien ajan niin että stereot raikaa. Onneksi näytelmä esitetään tiistaina eikä sen jälkeen toivottavasti tarvitse tuotakaan enää kuunnella... :D
"Well, I don't know how to break this to you, but I think they might have noticed we broke into Gringotts." -Ron Weasley

Kuuttis

 • Ankeuttaja
Ella ja Aleksi
« Vastaus #11 : Joulukuu 18, 2004, 19:36:26 »
Eniten se ProTools -meininki ärsyttää siinä Mc Koppakuoriainen -kappaleessa. Kuulee ihan selvästi, että ne lapset on sanoneet kerran sen "koppa" ja sitten se on laitettu siihen koneeseen toistumaan tuhat kertaa: "koppakoppakoppakoppakoppakuoriainen." Kuulostaa kamalalta.

Ja lapset laulamassa aiheuttaa minulle muutenkin vilunväristyksiä. Yäääää.

-Sarri

Sharida

 • Ankeuttaja
Ella ja Aleksi
« Vastaus #12 : Joulukuu 18, 2004, 20:47:55 »
Tuli naurun puuska kun näin sen Lenni lokinpoikasen musavideon ekan kerran. Tunnelma siinä videossa oli niin teennäinen ja musiikki sekä biisin sanat olivat tavanomaiset. Kaverini ovat aivan hurmaantuneita MC koppakuoriaisesta ja Lenni lokinpoikasesta. He laulavat niitä koko ajan. Tähänkö nämä lasten laulut ovat menneet? Jotakin ihme rap:ia syötetään jo pienestä pitäen ^^

Lainaus käyttäjältä: "Renefer"
Mutta.... Olen siis ristiriitainen. Silti minulla on sellainen tunne. Haluan kuitenkin korostaa, etten yritä leikkiä tässä minkäänlaista 'pelastetaan Ella ja Allu pahalta musapisnekseltä'-tyyppiä.  Jokin hommassa vain mättää pahan kerran.


Jotenkin olen itsekkin samoilla linjoilla. Jos minulle tultaisi joskus 8-vuotiaana sanomaan että:"Haluatkos tehdä levyn?" jne. en kyllä kieltäytyisi. Minun pitkä aikainen haaveeni (siis jos olisin nyt 8-vuotias) siitä että minusta tulee laulaja toteutuisi ja tottakai suostuisin. Siis ei niitä pikkuisia ole varmaan pakotettu. Omat vanhempani eivät kyllä olisi antaneet lupaa *hmm* Kyllä, siinä on jotakin todella mätää.

Poissa Mortal Illusion

 • Vuotislainen
Ella ja Aleksi
« Vastaus #13 : Joulukuu 19, 2004, 13:58:21 »
Lainaus käyttäjältä: "Cassandra"

Ellasta ja Aleksista en oikeastaan tiedä mitään, mutta eivätkös ne iältään ole ainakin alle 8-vuotiaita?


Listassa sanottiin, että he ovat 4-vuotiaita. Eli eivät voi kovin paljoa ymmärtää, mitä tekevät.
Ja katso! Voiko toista niin ylvästä näkyä olla kuin hiljaisten liekkien kurotus tähtiä kohti? (Moonsorrow: Sankaritarina)

Airút

 • Ankeuttaja
Ella ja Aleksi
« Vastaus #14 : Joulukuu 19, 2004, 19:14:52 »
Ensimmäisen kerran, kun kuulin mc koppa- biisin mainoksessa, räjähdin nauramaan. Minusta se oli vain huvittavaa, ja toisaalta söpöä. Mutta en ikinä ostaisi sitä cd:tä. Ja älkää huoliko, ihmiset, kyllä se huuma kohta laantuu^.^

Poissa Decamerone

 • Vuotislainen
  • www.decamerone.vuodatus.net
Ella ja Aleksi
« Vastaus #15 : Joulukuu 20, 2004, 16:29:26 »
Vihaan sitä Mc Koppakuoriainen kappaletta. Poikaystävälläni ja minulla on jokasuhteessa TÄYSIN eriävä musiikkimaku, ja tämä on yksi eroavaisuuksista. Onneksi meillä on kuulokkeet, niin säästyn yleensä moiselta roskalta, UH.
On vaikeaa olla rohkea, kun on vain Hyvin Pieni Eläin.

pikkuruinen homssu

 • Ankeuttaja
Ella ja Aleksi
« Vastaus #16 : Joulukuu 20, 2004, 16:32:16 »
Minusta niiden laulut on söpöjä, jotenkin niiden lauluäänet on niin sööttejä ja se mckoppakuoriaslaulu on ekalla kuuntelukerralla ihan jees, mutta sitten siihen kuolee, Lenni Lokinpoikanen on paljon parempi, sen musavideo on pari kertaa nähtyä. Ihan hyvää musiikkia.

Poissa Tuskanenkeli

 • Hirnyrkki
Ella ja Aleksi
« Vastaus #17 : Joulukuu 21, 2004, 17:37:35 »
Voi kamala. Ei, en sano mitään tästä. Jos avaan suuni, oksennan.

No en ehkä ihan noin voimakkaasti vihaa tuollaista, mutta kun ensimmäisen kerran jostain kuulin sen Koppakuoriaisen, ajattelin minäkin että tuohan on joku vitsi. En ajatellut enempää. Tuli mieleen että joku jossain radiossa pilailee.

Eli samaa mieltä Reneferin kanssa. Ja aika monen muunkin :P. Tuskinpa nelivuotias niin paljon itse tajuaa rahasta ja musabisneksestä.
Here's looking at you, kid.

Rattlesnake

 • Ankeuttaja
Ella ja Aleksi
« Vastaus #18 : Joulukuu 21, 2004, 17:52:23 »
Muuten mieleeni putkahti ajatus, että maksaakohan Warner Music Ellalle & Aleksille paljonkin Royalteja ? Meinaan, jos kultaa möivät niin kyllähän siitä jonkunnäköistä ekstraa saada. Saavat varmaan hieman enemmän tikkareita ja karkkia, kuin muut nassikat hiekkalaatikolla tai lumilaatikolla. En tiedä mistä ajatus paukahti mieleeni, mutta kuitenkin aika oleellista ?

emskuinen

 • Ankeuttaja
Ella ja Aleksi
« Vastaus #19 : Joulukuu 22, 2004, 12:46:36 »
Mc Koppakuoriais laulu on kiva. Mutta hieman ärsyttävä... ^^ Kun kuulin sen pari kertaa tv:eestä sen mainoksen rupesi ärsyttämää kun sitä tulee koko ajan. Lenni Lokinpoikasesta en oikein tykkää. Sen musaviedon olen kuullut, kyllä... Se ärsyttävä mainos tulee koko ajan tv:eestä, ärsyttävääärsyttävää (anteeksi kun toistan sanaa^^). Se oli aluksi kiva. Ei enää. Mc Koppa- fani kuitenkin olen. Siitä on pari muutakin versiota kavereiden kanssa väsätty;). Ja kaupassa kun olin joku nainen kyseli, että onko täällä sellasta cd:eetä kuin Lenni Lokinpoikanen. Gah. Se kauppanainen ei osannut edes kunnolla neuvoa sitä. Ihan varmaan vihaa sitä laulua^_^. No en minä tiedä, mutta siltä vaikutti;).
Niitä vammamainoksia siitä cd:eestä ei tarvitse niin hirveästi näyttää, vähempikin riittäisi minun mielestäni o_0.

~e~

Joonatan

 • Ankeuttaja
Ella ja Aleksi
« Vastaus #20 : Joulukuu 22, 2004, 12:55:22 »
ÄmCee Koppa, koppakuoriainen, koppakoppakoppakoppa koppakuoriainen. Tuo jumputus on jo kauan soinut päässäni. Ihana biisi. Itse nimikkobiisi, Lenni Lokinpoikanen, ei ehkä niin hyvä ole (Eikä musiikkivideollakaan minuun vaikutusta tee), mutta MC Koppakuoriainen rules.

Vierailkaa muuten www.lennilokinpoikanen.fi (tai com, en muista :l)

Maria Chang

 • Ankeuttaja
Ella ja Aleksi
« Vastaus #21 : Joulukuu 23, 2004, 19:31:14 »
Olen tälläistä vastaan. Mitä järkeä rahastaa kahdella noin 5-vuotiaalla lapsella, jotka laulavat MC Koppakuoriaisesta? Tuskin levyjäkään on montaa myyty.
Tuossa käy varmasti niin, että nämä lapset ja levy-yhtiö ovat päässeet rahan makuun, niin yhtäkkiä kukaan ei muistakaan mitään Lenni Lokinpoikasta tai MC Koppakuoriaista, saatika sitten Ellaa ja Aleksia itseään.
Laulut ovat tylsiä, ja sanojen keksimisellä ei ainakaan voi leveillä, ja se "taustajumputus" on niin sanoinkuvaamattoman ärsyttävä!! En ikinä ostaisi näiden levyä. >.<

Xeemu

 • Ankeuttaja
Ella ja Aleksi
« Vastaus #22 : Joulukuu 23, 2004, 22:26:15 »
Lainaus käyttäjältä: "Maria Chang"
Tuskin levyjäkään on montaa myyty.


Mitä nyt kultalevyraja rikki ja Suomen virallisen listan yhdeksäntenä. En kyllä ymmärrä miten joku viitsii maksaa tällaisesta uskomattomasta sonnasta.

Rattlesnake

 • Ankeuttaja
Ella ja Aleksi
« Vastaus #23 : Joulukuu 25, 2004, 00:21:53 »
Öööö..

Voiko joku oikeasti ottaa vakavasti kahta alle 5 -vuotiasta, jotka laulaa lokista ?

Tottakai levyä pitää kuunnella ennenkaikkea huumorilla. Jos levyä alkaa kuunnella vakavasti ja kriittisesti niin järkihän siinä lähtee. :lol:

Niin ja onhan nuo myynyt jo kohta 20.000 kappaletta,että kyllä sitä kuunnellaan.

Tosiaan kohderyhmä on lapset ja ...lapsenmieliset.

Poissa Giisa

 • Lucifer's angel
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • I've seen angels fall from blinding heights
 • Tupa: Luihuinen
Ella ja Aleksi
« Vastaus #24 : Joulukuu 25, 2004, 15:15:16 »
Mua lähinnä ärsyttää niitten biisit. McKoppakuoriaisessakaan lapset eivät laula itse mitään muuta kuin rasittavaa koppakuoriainen-jankutusta. Tuntuu, että aikuiset rahastaa lapsi-raukoilla. Lenni video on ihan sulonen, mutta ei sitä biisiä jaksa pirukaan kuunnella. Se levy ei todellakaan ole mua varten tehty.
Älä luota sydämeesi - se haluaa vertasi.

Emiru

 • Ankeuttaja
Ella ja Aleksi
« Vastaus #25 : Joulukuu 25, 2004, 21:26:31 »
Hm. No, tästä taas huomaa kuinka 'paljon' seuraan mitään mitä tulee TV:stä tai muutenkaan, en ole nimittäin kuullut noista naperoista mitään kertaakaan O_o En kyllä tiedä haluanko kuullakkaan, ainakaan edellä mainittujen kommenttien perusteella.. Pikkusiskoni kyllä hoilotti viikko sitten tuota koppakuorias-biisiä ja se kuullosti siinä vaiheessa jo sen verran kamalalta että taidan jättää väliin.  (Sitä paitsi minusta tämä haiskahtaa kovastikin vaan siltä että aikuiset rahastaa niillä mukuloilla. hm. )

Tabris

 • Ankeuttaja
Ella ja Aleksi
« Vastaus #26 : Tammikuu 01, 2005, 14:27:12 »
Mc Koppa, koppakuoriainen, koppa koppa koppa koppa koppakuoriainen... *saa inhonväristyksiä*
Todella typerä kappale ja saa minut voimaan pahoin. Sekin vielä, että nykyään ollaan musiikkibisneksessä niin halpamaisia, että käytetään hyväksi pieniä lapsia, kuvottavaa. Minusta on katala temppu käyttää joidenkin 4-vuotiaiden söpöyttä siihen, että saadaan revittyä isot rahat... Inhottavaa. Se on oikeastaan sama asia, kuinka aikuisten ihmisten(lue: Britney Spears & kumppanit) tekemiä levyjä myydään paljaalla pinnalla... Ymmärrätte mitä tarkoitan.

Wolfie

 • Ankeuttaja
Ella ja Aleksi
« Vastaus #27 : Tammikuu 01, 2005, 20:10:37 »
Olen ylpeä itsestäni kun en ole vielä laatannut vaikka olen kuullut Kopan ja Lokin miljoonaan kertaan - tosin aina kun mahdollista, loikkaan radiolle ja sammutan heti kun jompi kumpi vikinä tulee.
HYI. En ymmärrä. Ällöttää jo ajatuskin niistä kakaroista lässyttämässä ties mistä luontokappaleista >.< En ole ikinä tajunnut lasten/vitsimusaa. Hehee hauskaa. Biisien sanat ovat jostain aivan syvältä, laulaa pennut eivät osaa sentin vertaa ja videot... Tarvitseeko tähän sanoa jotain??
Ällöttääkö? No vähän vain.

Rattlesnake

 • Ankeuttaja
Ella ja Aleksi
« Vastaus #28 : Tammikuu 01, 2005, 22:11:35 »
Ehhee, katsokaapas ketkä ovat nyt listaykkösiä:

http://www.yle.fi/top40

Mime Kettu

 • Ankeuttaja
Ella ja Aleksi
« Vastaus #29 : Tammikuu 01, 2005, 23:42:35 »
Jos nämä ovat nykyajan lastenlauluja, teen tulevalle kakaralleni palveluksen, kun ostan ensimäiseksi levyksi Azaghalia tai Ajattaraa.

Täyttä saastaa koko *määrittelemätön termi*.

sire

 • Ankeuttaja
Ella ja Aleksi
« Vastaus #30 : Tammikuu 03, 2005, 21:20:10 »
Jaahas. Kyllä ensimmäisen kerran kun kuulin olin aivan ihmeissäni!
Kuinka tuollaiset ovat voineet saada levytys-sopimuksen?!? Onhan se erilaista, mutta rajansa kaikella.  :roll:
McKoppakuoriaiseen kyllästyy toisen soittokerran aikana.
 Ripu Rapua jaksan vielä kolmannenkin kerran kuunnella, joten Ellasta ja Aleksista pitävät, kokeilkaa sitä.
Ihastuttava pokerin tuplaus-ääni kertosäkeistössä taustalla, mikä jää raivostuttavasti päähän.
Tykätkää, en estele. Ei kuitenkaan iske minuun mitenkään vakavasti.
Toivottavasti ei heistä tarvitse kuulla toiseen levyyn asti. Kiitän ja poistun.

Poissa elton

 • kevään henkäys
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • uudelleen herännyt
Ella ja Aleksi
« Vastaus #31 : Tammikuu 13, 2005, 14:56:05 »
Täytyy myöntää, että aluksi kun olin kuullut vain Lenni Lokinpoikasen en oikeastaan yhtään pitänyt, mutta tänään kun kuulin MC Koppakuoriaisen niin olin myyty, ainakin sille kappaleelle. En tiedä edes miksi, luultavasti koskas se on niin ihana, mutta.. ^^ Minulle se ei ole vielä jäänyt päähän. Ajattelin, että jos joskus olisi minulla tai äidillä rahaa niin se voisi ostaa minulle sen levyn, luultavasti joudun odottamaan siihen asti, että se halpenee..
Joskus pelkään olevani niin kaunis, että kauneuteni pettää minut.

Poissa Bugiman

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
Ella ja Aleksi
« Vastaus #32 : Tammikuu 13, 2005, 15:04:25 »
Ärh... minua ärsyttää että aikuiset ihmiset käyttävät kahta pientä lasta hyväkseen. Voisin lyödä vetoa, etteivät he saa siitä itse paljon mitään rahaa, koska eivät he tajua ja heille riittää että he saavat lelut. Kaikki rahat menevät levy-yhtiöille.
Kaiken lisäksi se musiikki on järkyttävää. Äärhhmrmhh... inhoan, inhoan ja INHOAN!!
Sanallinen.

Merenze

 • Ankeuttaja
Ella ja Aleksi
« Vastaus #33 : Tammikuu 15, 2005, 22:48:30 »
Ella ja Aleksi ovat mielestäni aivan käsittämättömän ylihellyyttäviä. :)
En käsitä mikä siinä on, että joka kerta kun kuulee niitä, niin tulee aivan ylitsepääsemätön tarve lässyttää yms. Eikä se siis ole mitenkään luonteenomaista vannoutuneelle metallistille.
Kai se levy on pakko käydä ostamassa pois että voi leipääntyä aivan täysin ja päästä eroon söpöstelystä. :/

Käsittääkseni Ellan ja Aleksin vanhemmat saavat niitä royalty-rahoja.
Eivätköhän pistä sivuun ja anna lapsille sitten joskus, tai osta niillä jotain isompaa mitä muksut haluavat.

Pot

 • Ankeuttaja
Ella ja Aleksi
« Vastaus #34 : Tammikuu 16, 2005, 13:56:02 »
Top40:ssä tuli eilen haastattelu niistä Ellan ja Aleksin 'keksijöistä', siis niistä Egotrippi- ja Teleks-hemmoista. Ne rahat siis menee johonkin säästöön ja naperot saa ne sitten isompina käyttöönsä vanhempiensa luvalla tai jotain semmottista.

Ella ja Aleksi on kyllä hellyyttäviä, mutta se musiikki - aargh. Onhan ne kappaleet ihan nokkelia ja sopii niiden lasten suuhun, mutta en silti hirveästi tykkää.

Poissa Tohvelieläin

 • Vuotislainen
Ella ja Aleksi
« Vastaus #35 : Tammikuu 21, 2005, 23:28:18 »
Kauan kesti minullakin tajuta mikä ihme on Ella & Aleksi.

Ottaen huomioon mitä kaikkea saastaa musiikkimaailmassa tehdään tosissaan, ei Ella & Aleksi ainakaan minussa aiheuta oksennusrefleksiä; mutta kun nuorison valistuksesta ottaa vastuun teini-ikäinen, itseääntoistavalla äänellä varustettu, itseääntoistavia lauluja laulava rap-muusikko, voin olla varma, että vatsahapot saavat liikuntaa. Ilmiönä tämä voittaa Pikku G:n.

vedenneito

 • Ankeuttaja
Ella ja Aleksi
« Vastaus #36 : Tammikuu 23, 2005, 00:39:22 »
mun mielestä on vähän väärin antaa 4-vuotiaille noin hirveetä suosiota kun ei edes ymmärrä mitä se tarkottaa.....eikä ne kappaleet ees poikkee hirveesti muista lastenlevyistä...paitsi se mc.koppakuoriainen...se on kyllä hyvä, pakko myöntää... X)

-vedenneito-

Poissa Feelie

 • Tosikko
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Ella ja Aleksi
« Vastaus #37 : Tammikuu 23, 2005, 19:18:54 »
Miksi täällä vaahdotaan tällä tavoin lastenlevystä? Miksette perusta samantien Kengurumeiningille omaa topikkia ja selitä kuinka ärsyttävä se on?

No lyhyestä virsi kaunis, pahoitteluni lyhyestä viestistä. Mutta pointtina se, että minusta on aika turhaa valittaa miten ei pidä  ko. yhtyeestä, kun ei edes tarvitsekaan :)

Kivenkantaja

 • Ankeuttaja
Ella ja Aleksi
« Vastaus #38 : Tammikuu 23, 2005, 22:35:05 »
tuota noin.. Aluksi sitä tuli ajateltua että "voi miten söpöä", mutta kun on kuullut esim. tämän Mc koppakuoriaisen jo pari kertaa alkaa turhautua. Lopulta totesin että ainut josta tässä kyseisessä "biisissä" pidän on kitara. Kaikki muu menee pikkusen yli minulta eikä muutenkaan kuulu musiikkimakuuni ;) Mutta tykätköön ken tykkää ja muut... Sulkekaa radio.

Nuèm

 • Ankeuttaja
Ella ja Aleksi
« Vastaus #39 : Tammikuu 24, 2005, 16:26:52 »
Minusta Ella ja Aleksi ovat suloisia ja pidän lähes kaikista kappaleista.
Tällä hetkellä soi Hyvää yötä, söpö kuin mikä.
Yleensähän lastenlevyt eivät saavuta suosiota muiden kuin kohderyhmänsä keskuudessa, ja mielestäni on huvittavaa, kuinka suosittu McKoppakuoriaisesta tuli. Joku aika sitten se soi YleX:lläkin monta kertaa päivässä. Koomista. ^^

Cranberry

 • Ankeuttaja
Jeps!
« Vastaus #40 : Maaliskuu 18, 2005, 15:14:00 »
Ihan söpöjä, mutta kaikkeen kyllästyy!!! Kun koppiksen on kuullut sata kertaa, tekee kyllä melkeen mieli hirttää se soitollelaittaja.. Eivät ne myisi niin hirveän hyvin, ellei se olisi uutta ja noin hyvin markkinoitua, jos noita elloja ja alekseja alkaisi oikeen tulemaan paljonkin, niin äkkiä kiinnostus lopahtaisi lähes täysin ja korvia pideltäisiin niiden soidessa.

Sofia

 • Ankeuttaja
Ella ja Aleksi
« Vastaus #41 : Maaliskuu 18, 2005, 20:58:10 »
Niimpä, kaikki tuollainen erilaisempi myy. Mutta jos nyt kaikki tuottajat tuottaisivat omat Ellansa ja Aleksinsa, vaikka nyt Maija ja Tuomas, niin eivät nämä enää myisi. Ketään ei kiinnoistaisi enää.

Mutta nyt omaan mielipiteeseeni itse musiikista. Se on nykyään erittäin huono. Siskoni (11v!!) sai tuo levyn minun kummitädiltäni, ja kuunteli sitä melkein tauotta. Aluksi se oli ihan hauskaa musiikkia, mutta nyt revin hiuksia päästäni kun vain kuulenkin Mc koppakuariaisia ja Lenni lokinpoikasia. Tai mitä tahansa muita voikukkia, koiria, siilejä, puita jne. Ääk.

Poissa Flamelion

 • väsy
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Ella ja Aleksi
« Vastaus #42 : Maaliskuu 18, 2005, 23:33:48 »
McKoppakuoriainen on kammottava. Ovathan ne Ella ja Aleksi sympaattisia, pieniä ja viattomia mutta musiikki jota he esittävät.. *puistatus* Koppakuoriainen on vain yhtä ja samaa rallia koko biisin ajan joten siihen kyllästyy kuka vaan jo vähän ajan päästä. Itse lokinpoikanen (tms.) on aika sympaattinen mutta eiköhän tuollainen musiikki pure enemmän 5-9 vuotiaisiin..
Samaa mieltä muuten tuosta, että jos joku yrittäisi ansaita rahaa nimellä Matti ja Maija niin ei onnistuisi.
Monkey see, monkey do

Paikalla samettiina

 • huoleton huuliharppuilija
 • Sanomaton
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • Pienestä kipinästä voi syntyä roihuava liekki
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Ella ja Aleksi
« Vastaus #43 : Tammikuu 04, 2010, 10:15:40 »
Ellalta ja Aleksilta muistan erittäin hyvin tämän McKoppakuoriainen kappaleen ja ajan, jolloin se oli suosittu. Luulin, että olin tulossa hulluksi: sitä tursusi (ainakin omasta mielestäni) joka puolelta, ja ala-asteemme käytävilläkin sitä kuului liiankin kanssa.

Ovathan ne Ella ja Aleksi sympaattisia, pieniä ja viattomia mutta musiikki jota he esittävät.. *puistatus*

Erittäin samaa mieltä (*kaksoispuistatus*). Onhan se hyvä juttu, että lapsille on "omaa musiikkia", mutta minua vain ärsyttää. Ja ehkä tuo ala-asteella tämän kappaleen kuuleminen johtui juuri siitä, kun itseään nuorimmat sitä silloin hoilasivat.
Olen syytön kaikkeen siihen, mistä kehtaatkin minua epäillä.