Aivotoiminta ja sen puute > Kirjallisuus

Osaston säännöt. Lue ennenkuin kirjoitat!

(1/1)

mimmu:
Avaimet omaan onneen!

1. Ettehän tee ihkuamistopikkeja kirjojen henkilöille. Ihkuttaa voi jossain määrin kirjan topikissa jos haluaa, kunhan siinä on jotain järkeä, ei mitään "iiikkhh mä tykkään siitä hihihihi"

2. Ei pottereita. Niille on oma osastonsa.

3. Jos spoilaat, ole hyvä ja varoita siitä. Ei ole kivaa lukea liian tarkkaa juoniselostusta kirjasta jonka haluaisi lukea.

4. Kommentoithan kirjaa vasta kun olet lukenut sen kokonaan.Tai edes sen verran että tiedät sen juonesta jotain, eli ei kommentointia heti kun olet alottanut sen.

5. Jos sinulle tulee kiire (eli pakko lähteä), ja olet jo ehtinyt kirjoittaa viestiin jotain ainutlaatuista ja hienoa, mutta viesti on vielä pahasti kesken ja sinulla on jotain sanottavaa, ja ajattelet jatkaa sitä vaikkapa illalla, lähetä siitä aurorille viesti, niin että yksärissä ilmenee milloin aiot jatkaa. Kun on tullut niin paljon viestejä joita luvataan jatkaa mutta mitään ei ole kuulunut. Viestejä siis saa toki muoksia myöhemmin, jos tulee muuten vain jotain mieleen.

*Jakaa kaikille halukkaille rohkelikkosukkia* Olkaapas hyvät!

Tinna:
Muistetaan myös tämä kohta Vuotiksen Pyhästä Sääntökirjasta, joka pätee täälläkin.


--- Lainaus ---6. Me emme spoilaa. Jos viesti saattaa spoilata laitamme siihen spoilerivaroituksen. (Spoileri = juoni- tai muu paljastus joka saattaa pilata jonkun luku-/katsomisnautinnon).
--- Lainaus päättyy ---

Kiitos.

Zenzibar:

--- Lainaus käyttäjältä: mimmu - Joulukuu 18, 2002, 15:49:42 ---4. Kommentoithan kirjaa vasta kun olet lukenut sen kokonaan.Tai edes sen verran että tiedät sen juonesta jotain, eli ei kommentointia heti kun olet alottanut sen

--- Lainaus päättyy ---

Muistetaan tämä joohan? Vino pino tuli taas poistettua sellaisia: "En ole vielä ehtinyt lukea" tai "aion lukea lähipäivinä" -alkuisia viestejä, joiden sisältö oli poistotavaraa. Kiitos. :)

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

Siirry pois tekstitilasta