Kirjoittaja Aihe: Tv-ohjelmien ja elokuvien tunnistusta  (Luettu 74400 kertaa)

0 vuotislaista ja 1 Ankeuttaja kyttää tätä aihetta.

Poissa Gollim

  • Paras
  • Vuotislainen
  • Sukupuoli: Velho
  • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Tv-ohjelmien ja elokuvien tunnistusta
« Vastaus #275 : Huhtikuu 19, 2012, 03:40:39 »
En saa unta sairastamisen vuoksi joten googlasin sen sinulle! :) Jokin ranskalainen piirroselokuva vuodelta 1999 kyseessä ja juoni kuulosti kuvaamaltasi.
http://en.wikipedia.org/wiki/A_Monkey%27s_Tale

Poissa Haisku

  • Kummitus-susi
  • Vuotislainen
  • Sukupuoli: Noita
  • Tupa: Puuskupuh
Vs: Tv-ohjelmien ja elokuvien tunnistusta
« Vastaus #276 : Huhtikuu 19, 2012, 16:13:17 »
Juu, eli minä ja siskoni tuossa pari päivää sitten muistelimme vanhoja piirettyjä. Minulle siinä sitten tuli mieleen kaks leffaa, joita en millään kykene kunnolla muistamaan.

Toisesta muistan vain että siinä oli päähenkilönä(?) sokea mies. Ei se siis mikään vanha ukko ollut, vaan ihan nuori, jstain syystä sokeutunut, vai oliko kenties syntynyt sokeaksi. Taisi siinä sitten olla myös joku nainen ja sitten vielä ehkä joku kolmas henkilö. En muista tästä oikeesti yhtään mitään, se tuli varmaan jotain kymmenen vuotta sitten telkkarista. Piiretty siis kyseessä.

Toinen on vähän premmin muistissa, siinä oli joku poika joka halusi mennä sirkukseen/tivoliin mutta sen isä(?) ei antanut sen mennä ja sitten se poika meni huoneeseensa mököttämään. Sitten hän nukahti ja sitten se seikkaili siellä unimaailmassa. Sillä oli joku tärkeä tehtävä, muistaakseni leffaan liittyi joku avain ja ovi jota ei saanut missään nimessä avata. Sitten ihan lopussa oli joku ihmeen luuranko-lohikäärme. Ja ihan lopuksi päähenkilö heräsi ja pääsi sinne sirkukseen loppujenlopuksi. Muistaakseni se oli näytelty niiltä osin missä se poika oli hereillä ja piiretty sitten siellä unessa. Tämäkin tuli telkusta tosi kauan sitten.

Olisi kiva tietää, kiitos jo etukäteen jos joku osaa autaa :)
Go, go, go
Figure it out, figure it out
But don't stop moving