Kirjoittaja Aihe: Tv-ohjelmien ja elokuvien tunnistusta  (Luettu 74311 kertaa)

0 vuotislaista ja 1 Ankeuttaja kyttää tätä aihetta.

Poissa qmis

 • paperitähti
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • kaunein
 • Tupa: Mary Sue
Vs: Tv- ohjelmien ja elokuvien tunnistusta
« Vastaus #175 : Lokakuu 01, 2007, 18:23:53 »
Nimue, google on aika kova, mutta ton leffan nimi olis Just Married.
And I will love until my heart it aches
And I will love until my heart it breaks
Kanelitanko -> qmis

xecterbuni

 • Ankeuttaja
Vs: Tv- ohjelmien ja elokuvien tunnistusta
« Vastaus #176 : Lokakuu 09, 2007, 15:32:14 »
Tuli tuossa noita lukiessa mieleen yksi piirretty minkä nimeä en saa päähäni millään...

Se tuli oisko ollu 90-luvun loppua ja se tuli aina ennen pikku kakkosta. Siinä oli kauheesti eläimii ja ne olivat matkalla jonnekin. Yhdessä jaksossa, joka on jäänyt päähän pinttymänä itselleni on kun kaksi siiliä lähtee ylittämään moottoritietä ja sitten ne pelästyy rekkaa keskellä tietä ja käpertyy rullalle. Alussa mielestäni tunnari loppuu silhuettiin missä eläimet ovat kaikki yhdessä.

// tack, graville.... kaukametsän pakolaiset se taisi olla...:D
« Viimeksi muokattu: Lokakuu 24, 2007, 15:41:27 kirjoittanut xecterbuni »

gravitation

 • Ankeuttaja
Vs: Tv- ohjelmien ja elokuvien tunnistusta
« Vastaus #177 : Lokakuu 09, 2007, 18:25:00 »
xecterbuni: Kyseessä taitaa olla Kaukametsän pakolaiset.

ezzukka

 • Ankeuttaja
Vs: Tv- ohjelmien ja elokuvien tunnistusta
« Vastaus #178 : Lokakuu 09, 2007, 21:26:29 »
Minulla olisi yhden lastenohjelman nimi hakusessa. Siinä on hämähäkki, joka aina iltaisin laskeutuu verkostaan ja kertoo lapsille jonkun tarinan. Ohjelma oli muistaakseni osana Pikku Kakkosen ohjelmistoa. Toivottavasti joku muistaa tälläisen piirretyn. 

Poissa Seireeni

 • Kielipoliisi
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • 17 seconds is all you need
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Tv- ohjelmien ja elokuvien tunnistusta
« Vastaus #179 : Lokakuu 09, 2007, 21:37:16 »
Apua, murhamysteeri hukassa! Kesällä ykköseltä tuli todella hyvä englantilainen rikossarja, jossa yhdessä pääosista oli vaaleatukkainen ja vakavahko nainen, joka on näytellyt myös Rimakauhua ja rakkautta-sarjassa (siinä sarjassa naisen nimi oli muistaakseni Rachel). Toisessa pääosassa oli psykologia näyttelevä (ihana) mies, joka auttoi ratkomaan murhia. Rimakauhua ja rakkautta-naisen roolinimi oli tässä sarjassa muistaakseni Carol, psykologin nimeä en kuollaksenikaan muista. Tony?

Siinä vain kävi niin, että tavallaan puolivahingossa aina avasin telkkarin siihen aikaan kun tämä ohjelma tuli, enkä ikinä muistanut tarkistaa nimeä. Help!

edit: Tuhannet kiitokset, Valeriana! Hermione Norris, hihii :)
« Viimeksi muokattu: Lokakuu 10, 2007, 22:30:43 kirjoittanut Seireeni »
Ja naamiaiset satumaan, ne on lopuillaan
Niin seireeni vei kuninkaan

Poissa Valeriana

 • Enimmäkseen harmiton
 • Reservi
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Tv- ohjelmien ja elokuvien tunnistusta
« Vastaus #180 : Lokakuu 09, 2007, 23:56:15 »
Seireeni, sen nimi oli (kai) Murha Mielessä. Sen vaalean naisnäyttelijän nimi on muuten Hermione Norris (mutta ei esittänyt Rimiksessä Rachelia vaan muistaakseni Karenia), joten hänen nimensä on aika helppo muistaa. :)
If God does not understand, then he is not God, and we have nothing to fear.

Poissa Felis silvestris catus

 • Vuotislainen
Vs: Tv- ohjelmien ja elokuvien tunnistusta
« Vastaus #181 : Lokakuu 10, 2007, 02:05:51 »
Osaako joku sanoa, mikä oli nimeltään muistaakseni MTV3:lta tai Neloselta joitakin vuosia sitten tullut minisarja (?) jossa oli meksikolainen huumeiden salakuljetusbisnestä pyörittävä suku? Nuorehkolla pomolla oli jenkkivaimo, ja suvun miesten hermoja koetteli jotain noitatouhuja harrastava naispuolinen serkku (tms.) joka mm. ennusti jotain ikäviä tapahtumia ja halusi osansa päätösvallasta suvun asioissa. Näiden rikollisten vastapelureina oli Yhdysvaltojen DEA:n agentit, joista isoimmassa osassa nuorehko latinonainen.

Muistaako kukaan täällä sellaista englantilaista hevossarjaa joka tuli Maikkarilta joskus... ööh. olisiko 1995-1998 välillä? Siinä oli joku perhe joka omisti hevostallin ja sen päähenkilön nimi oli muistaakseni Wendy ja hänellä oli pitkät vaaleat hiukset. Sen parhaan kaverin nimi oli Bianca ja hänellä oli punaiset hiukset ja sitten taisi siellä olla vielä sellainen "pahiskin" joka oli aivan vaalea ja hänen nimi oli Vanessa muistaakseni.

Toivottoman myöhässä olen kommentoimassa, ja johan tuolla ajat sitten kerrottiin että sarja oli Riding High, mutta sen verran pitää vielä päteä että suomeksi tuo oli nimellä Täyttä laukkaa. Ainakin ellei pääni ole täysin lahonnut. Oman muistikuvani ja imdb:n mukaan se on tosin uusiseelantilainen. (Oli pakko päästä kommentoimaan kun kerran löysin koko ketjusta edes yhden sarjan minkä muistin hyvin...)

Poissa Adalmina

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: LumosUnicorn107
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Tv- ohjelmien ja elokuvien tunnistusta
« Vastaus #182 : Lokakuu 10, 2007, 16:22:53 »
Minulla olisi yhden lastenohjelman nimi hakusessa. Siinä on hämähäkki, joka aina iltaisin laskeutuu verkostaan ja kertoo lapsille jonkun tarinan. Ohjelma oli muistaakseni osana Pikku Kakkosen ohjelmistoa. Toivottavasti joku muistaa tälläisen piirretyn. 

Ei tule mieleen muita kuin Nooran naapurissa, mutta en voi mennä ihan satavarmaksi vannomaan.
Kuinka vanha olisit, jos et tietäisi ikääsi? – Satchell Paige

Poissa nuppunenäliina

 • Innollinen
 • Vuotislainen
Vs: Tv- ohjelmien ja elokuvien tunnistusta
« Vastaus #183 : Tammikuu 03, 2008, 16:46:42 »
Tämä seuraava voi olla hankala, mutta juttu on jäänyt vaivaamaan pahasti.

Kyseessä on tv-sarja, muistikuvieni mukaan tanskalainen, nuorille suunnattu, mahdollisesti se voi olla myös ruotsalainen tai norjalainen.

Sitä esitettiin telkkarissa yli kymmenen vuotta sitten, noin suunnilleen. Kielen perusteella varmaankin YLE:n kanavilla, kolmonen harvemmin näytti muita kuin englanninkielisiä. Muita kanavia meillä ei tuolloin näkynyt, eli näistä kolmesta on hyvä lähteä liikkeelle.

Joukko nuoria oli jollakin leirillä tai tallilla (?). Sarjassa oli (silloin mielestäni) maailman kaunein tyttö, jolla oli tummat hiukset ja tummat silmät. Yhden pojan nimi sarjassa oli Ragnar (tämä on ainoa minkä muistan varmasti). Juttuun liittyi ainakin jotain suhdesekoiluja ja se oli aika uskallettu suhteessa ikääni, olin ala-asteella. Eli ei mitään paljasta pintaa kuitenkaan suuremmin.

Sarjaa esitettiin ehkä illalla, mutta tästä en voi sanoa mitään varmaa. Näin muutamia jaksoja ja ehkä onnistuin nauhoittamaan VHS-kasetille pätkän jostakin, mutta yllättäen ei enää toimivaa soitinta löydy, eikä muutenkaan houkuta kahlata satoja kasetteja. Jostain syystä olin aina poissa ja sarja jäi melkein kokonaan näkemättä vaikka se oli niin hyvä. Oli minulla silloin paljon harrastuksiakin.
Miksi? Miksi ei?

Poissa Nemorosa

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Tv- ohjelmien ja elokuvien tunnistusta
« Vastaus #184 : Tammikuu 15, 2008, 21:10:49 »
Nuppunenäliina, voisin yrittää..

Löysin pienen googletuksen jälkeen sarjan/elokuvan, jonka suomenkielinen nimi on 13. ratsastaja. Kyseinen tekele sisältää ainakin hevosia, Ragnar-nimisen pojan, kuvauksen mukaan myös mahdollisia suhdesekoiluja ja se on tullut Yle1:ltä joskus -97 tienoilla.
Ohjelma on tosin käsittääkseni ihan suomalaisin voimin tehty, ja kuvattu kai Islannissa. Lisäksi en ole ihan varma onko se edes sarja, mutta katsopa näistä linkeistä näyttääkö tutulta. En tiedä mitä eroa noilla kahdella ohjelmalla on. Näyttää olevan tehty eri vuosina, mutta samoja näyttelijöitä on ainakin.. Niin ja lisäksi oli tälläinen kuva.

Poissa nuppunenäliina

 • Innollinen
 • Vuotislainen
Vs: Tv- ohjelmien ja elokuvien tunnistusta
« Vastaus #185 : Tammikuu 17, 2008, 15:25:07 »
Kiitos Nemorosa, tutulta näyttää!

Linkeistä oli hyötyä. Muistin (siis luin niistä linkeistä, mutta sama se ) nyt sen nätin tytön nimenkin, Anettehan se oli. Nimesin yhden Barbienkin sen mukaan ja yllättäen nukke-Anette voitti kaikki missikisat. Eipä enää ollut niin nätti tuo tyttönen, kuin silloin mielestäni.
Hevosetkin muistan, niistä jäi se talli-juttu mieleen.

Heh, Islanti, Norja, Tanska, Ruotsi, sama asia muistikuvien hämärissä.

Jännä, että linkkejä oli kaksi ja kuitenkin samat tyypit... Pitää tutkailla tarkemmin.
Voihan muuten olla, että kyseessä on esimerkiksi osissa esitetty elokuva... YLE tuntuu niitä harrastavan.

MUOKS.

Ilmeisesti kyseessä on elokuva, julkaistu eri vuosina eri nimellä eri maissa kaiketi. Olen silti sitä mieltä, että se esitettiin osissa. Ilmankos missasin "jaksoja", kun niitä on tullut vain muutama.

13. ratsastaja (Finland)
13th Rider (International: English title)
Pony Track (Europe: English title)

MUOKS 2.

"Elokuva on kooste kuusiosaisesta tv-sarjasta." Lainaus yhdeltä elokuvaa käsittelelvältä sivulta. Olen siis mahdollisesti nähnyt sittenkin tuon sarjana...
« Viimeksi muokattu: Tammikuu 17, 2008, 15:32:02 kirjoittanut nuppunenäliina »
Miksi? Miksi ei?

Dian

 • Ankeuttaja
Vs: Tv- ohjelmien ja elokuvien tunnistusta
« Vastaus #186 : Toukokuu 04, 2008, 22:42:46 »
Nyt on kyllä pakko pyytää apua, kun en millään löydä mistään minkäänlaisia johtolankoja siitä, mikä elokuva mahtaisi olla kyseessä. Olen yrittänyt etsiä sieltä ja täältä, mutta ei juuri ole tuloksia syntynyt kun en muista siitä kuin loppukohtauksen ja pari muuta ja nekin melko hatarasti :p Se on tullut telkkarista, joskus vuoden tai ainakin parin sisään, eli mikään uutuuttaan kiiltelevä elokuva se ei voi olla.

Eli sellainen steppileffa on haussa. Eikä siis mikään hiphopsteppi niin kuin Stomp the Yard, vaan ihan steppi-steppiä steppikengät jalassa ja kaikkea. Sellaista perinteistä naputi-naputi-kopina-kopina-tanssia. Pääosassa on joku vajaa parikymppinen (ja muistikuvieni mukaan tummatukkainen) mies, joka perustaa steppiryhmän. Ryhmään kuuluu ehkä joku viisi-kahdeksan miestä, osa vähän vanhempiakin. Yhdellä taisi olla viikset.

Kohtauksia muistan sen lopputanssikohtauksen. Tämä kyseinen ryhmä on saanut itselleen esiintymispaikan, vissiin jostain vanhasta tehtaasta (?) ja lava on neliskulmainen ja keskellä huonetta, ja jätkät steppailevat tosi upeasti kaikkien rautapalkkien ja muiden rakennuselementtien päällä ainakin, normin lattian lisäksi (muistan miettineeni että jos mokaisivat niin sattuisi nilkkoihin niin pirusti :D) ja jossain vaiheessa siinä oli varmaan vettä, koska jokin siinä roiskui melko komeasti. Ja sellaiset rakennustyömaa-kaivos-tyyliset kypärät niillä oli ainakin päässä.

Toinen oli sitten sellainen hyvin lyhyt pätkä, jossa tämä päähenkilö (joka saattoi olla rakennustyömaalla töissä) kulkee niillä steppikengillään jotain metallirappusia pitkin ja kilinkilinkilinkilin mikä ääni niistä lähtee.

Anteeksi sekava selitykseni, toivottavasti joku löytää tai muistaa tällaisen, koska tämä vaivaa päätäni ja pahasti (:

Poissa Azura

 • ENFJ
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • do not go gentle
  • parasomnia
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Tv- ohjelmien ja elokuvien tunnistusta
« Vastaus #187 : Toukokuu 04, 2008, 23:04:35 »
Tiedän kai jonkun tuon kaltaisen kuni Dianin tuo leffa, mutten usko että se on oikea, sillä se jonka muistan oli enemmän sellainen - no, siinä ei ollut niin paljoa steppiä edes.

No, minä pienenä näin kerran sellaisen piirretyn, jossa oli joku dinosaurus (hehhehee, taas). Siinä se dinosaurus oli jossain isossa munassa ja kun se kuoriutui, jotkut pikkupojat ottivat sen kaverikseen. Yhdessä jaksossa tämä dino meni ainakin huvipuistoon poikien kanssa ja muistaakseni jotkut halusivat dinon sirkukseen tai jotain. Muistaakseni nimi alkoi D:llä, mutten muista mikä tämä on! Jos joku muistaa, niin kiva :)

Minua myös vaivaa sellainen juttu, että joskus nuorena näin muistaakseni ERITTÄIN kiinnostavan science fiction-tyylisen elokuvan (fanitan näitä :---D) joka on kummitellut päässäni jo aika kauan, sillä en muista kyseisen leffan nimeä tai mitään. Siinä oli muistaakseni pääasiassa joku sellainen juttu, jossa maahan oli tulossa joku asteroidi. Asteroidi oli hirvittävän iso tai jotain ja kaikkien piti "suojautua" jotta selviää. Jostain syystä muistan, että asteroideja olisi ollut kaksi, tai sitten asteroidi olisi jossain vaiheessa halkaistu kahtia tai jtn. Ihmiset sitten saivat sellaisia "kutsuja" sinne pelastuspaikkaan ja vain valitut ihmiset saivat kutsun. Muistaakseni sitten jonkun tytön kaveri ei saanut kutsua ja tämä itse sai, ja tyttö halusi kuitenkin välttämättä toisen mukaan. Tyypit sitten matkustivat sellaiselle "louhokselle" lollotellen sitä "99 minutes and we'll are be saved" :D mutta koska se tyttö halusi kaverinsa mukaan, tämä kai myöhästyi sinne menevistä kulkuneuvoista ja matkusti sinne sitten jotenkin oudosti. Ideana oli että jotkut ukot yrittivät tuhota asteroidin, mutta sitä ei saatu tuhottua (niin, aluksi se taisikin olla yhtenä kappaleena), ja sitten tuli juuri se paniikki. Lopussa kun hyypät luulivat että kaikki on menetetty, asteroidi ei sitten pudonnutkaan "kokonaisena" maahan. Pienempi puolikas putosi mereen ja tuli hirveät hyökyaallot jonnekin, mutta siitä selvittiin kyllä jälkikäteen. Isompi sitten "hajosi" ilmakehässä, ja leffa loppui siihen että sen jäämät tulivat alas "ilotulituksena". Jos joku muistaa tämänkaltaisen elokuvan (olen kyllä voinut vetää yksityiskohtia hatustakin, sitä en tiedä), niin voisi mainita :D

// niin, ja muuten vielä sitä. Muistaako joku sen sarjan nimen, joka tuli subilta joskus 2007? Siinä oli niin, että vedessä asui jotain monstereita ja lopuksi sitten kaikki maan vedet meni ihan sekaisin ja tuli hirveät tulvat sinne kaupunkiin. Itse katsoin tätä muutaman osan mutten muista mikä sarja oli kyseessä.

// tänkstänks :D
« Viimeksi muokattu: Toukokuu 04, 2008, 23:18:02 kirjoittanut Azura »
"For if you're not afraid, how can you be really brave?"

- The Exploits of Moominpappa

Poissa Villi Lohi

 • Pasi
 • Hirnyrkki
 • Sukupuoli: Noita
 • Morning is working.
Vs: Tv- ohjelmien ja elokuvien tunnistusta
« Vastaus #188 : Toukokuu 04, 2008, 23:16:15 »
Azura: Tuo asteroidi-leffa lienee Deep Impact.

Poissa Carlos

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
  • LiveJournal
Vs: Tv- ohjelmien ja elokuvien tunnistusta
« Vastaus #189 : Toukokuu 04, 2008, 23:22:32 »
Asteroidielokuva voi olla myös Armageddon. En nyt muista kumpaakaan elokuvaa niin tarkasti, että voisin varmasti sanoa. Mutta Armageddonissa ainakin nimenomaan mentiin asteroidille tuhoamaan sitä ja sillä oli elokuvassa melko suuri osa. En muista miten Deep Impactin tuhoamisyritys tarkalleen meni.

Poissa Lady Asensio

 • Nilkanvilauttaja niinikään
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • DH luettu 9.12, KV 11.3
 • Pottermore: HeartWitch62
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Tv- ohjelmien ja elokuvien tunnistusta
« Vastaus #190 : Toukokuu 05, 2008, 00:42:34 »
// niin, ja muuten vielä sitä. Muistaako joku sen sarjan nimen, joka tuli subilta joskus 2007? Siinä oli niin, että vedessä asui jotain monstereita ja lopuksi sitten kaikki maan vedet meni ihan sekaisin ja tuli hirveät tulvat sinne kaupunkiin. Itse katsoin tätä muutaman osan mutten muista mikä sarja oli kyseessä.

Olisiko Surface. En ole itse sarjaa katsonut, mutta tuon niminen ainakin tuli viime vuonna ja vedessä asui jotain örkki-mörkkejä.
Mun blogi: http://www.pointblog.fi/?go=milluska    (HUOM! OSOITE HIEMAN MUUTTUNUT)
Vuoden 2008 kotitonttu  tässä, terve!

Poissa Valeriana

 • Enimmäkseen harmiton
 • Reservi
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Tv- ohjelmien ja elokuvien tunnistusta
« Vastaus #191 : Toukokuu 05, 2008, 00:43:05 »
Deep Impact on noista se, jossa pistettiin merkkihenkilöt ja heidän perheensä suojaan luolaan ja asteroidi saatiin halkaistua kahteen osaan, joista pienempi molskahti Tyyneen valtamereen. Se keskittyi enemmän maassa olevien elämään kun taas minusta Armageddonissa keskityttiin siihen Bruce Willisin johtamaan räjäytysporukkaan.

Lainaus
koska se tyttö halusi kaverinsa mukaan, tämä kai myöhästyi sinne menevistä kulkuneuvoista ja matkusti sinne sitten jotenkin oudosti.
Se meni minusta niin, että Elijah Wood ja Leelee Sobieski menivät naimisiin, jotta Leelee pääsisi Elijah'n mukana sinne luolaan suojaan, mutta hän kieltäytyikin lähtemästä, koska vanhemmat ja pikkuveli eivät päässeet mukaan. He yrittivät jonnekin vuorelle tsunamia pakoon, mutta juuttuivat liikanneruuhkaan. Elijah päätti juuri ennen luolaa mennä takaisin etsimään Leeleetä. Hän liftasi kotiin ja jatkoi matkaa moottoripyörällä jne. Eli siis se oudosti matkustava hahmo ei ollu tyttö, mutta erehdys on kohtalaisen ymmärrettävä. :P Jostain syystä katson tuon elokuvan aina kun sen tulee televisiosta, eli ilmeisesti hieman liian monta kertaa.
If God does not understand, then he is not God, and we have nothing to fear.

Poissa Blizzard

 • Untitled
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Tv- ohjelmien ja elokuvien tunnistusta
« Vastaus #192 : Toukokuu 11, 2008, 13:55:19 »
 Yritin selata topicin läpi, mutta en huomannut tästä öh, ehkä elokuvasta mitään. Ainoat muistikuvani ovat niin epämääräisiä ja hämäriä, että Googlekaan ei löydä niillä mitään. Tämä etsimäni oli luultavasti elokuva. Se tuli joskus noin 5-6 vuotta sitten, ehkä MTV3:selta. Siinä oli mies, joka löysi merenneidon, ja vei tytön tutkimuslaboratorioon. Vähän ennen elokuvan loppua mies tuli tuli katumapäälle, nappasi merenneidon pois akvaariosta, jossa hän oli ollut, kietoi tytön sanomalehteen ja ajoi meren rantaan. Tämän jälkeen tapahtui vielä jotain, mutten parhaalla tahdollanikaan muista mitä. Sukeltajia, tai jotain. Ehkä olen kuvitellut koko jutun päässäni? Olin vasta oppinut lukemaan, ja muistan valittaneeni vanhemmilleni, kun nuorimmalle pikkusiskolleni täytyi vielä lukea puhekohdat ääneen. Kieli oli ehkä englanti. Elokuva oli näytelty, merenneito oli punatukkainen- ja pyrstöinen. Toivottavasti saitte selvää :)
  //muoksii//Ai niin. Kaappimörkö kyseli jonkun espanjalais/italialaissarjan perään kauan sitten, enkä etsinnöistäni huolimatta nähnyt, oliko hän saanut vastausta. Jos se sarja oli Medico de familia? Heillähän oli tämä taloudenhoitaja nimeltä Juani. Lasten nimiä oli ainakin Maria. Perheen äiti oli kuollut ja isä oli lääkäri...Se paisui aika suureksi sarjaksi, jotain 9 tuotantokautta tai enemmänkin.

//muoksailee//
Juu, se se oli, kiitti Valeriana! (En ole itse oikein koskaan tuosta elokuvasta pitänyt, siitä on vaan jäänyt sellainen pakkomielle)
 -Blizzard-
« Viimeksi muokattu: Toukokuu 17, 2008, 15:08:09 kirjoittanut Blizzard »
"Falling is just like flying... except there's a more permanent destination"

Poissa Valeriana

 • Enimmäkseen harmiton
 • Reservi
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Tv- ohjelmien ja elokuvien tunnistusta
« Vastaus #193 : Toukokuu 11, 2008, 23:27:20 »
Blizzard, minulle tuli ensin tuosta merenneidosta mieleen Splash, joka on joku 80-luvun elokuva ja tykkäsin siitä ala-asteikäisenä. En kuitenkaan usko, että se oli se, koska kyseinen merenneito oli blondi. Juoni vain kuulostaa pitkälti samalta.
If God does not understand, then he is not God, and we have nothing to fear.

Poissa Amiale

 • Kangastus
 • Vuotislainen
Vs: Tv- ohjelmien ja elokuvien tunnistusta
« Vastaus #194 : Toukokuu 12, 2008, 02:11:36 »
Selasin vanhaa (siis todella wanhaa) päiväkirjaani ja törmäsin siellä merkintään leffasta. Minulle tuli heti muistikuvia siitä ja olisikin kiva katsoa se uudestaan, mutta kun en tiedä, miten sen löytäisin. Elokuva tuli ensinnäkin 20.6.2001, eli mikään kauhean uusi leffa ei ole kyseessä. Siinä oli päähenkilönä nainen, joka seurusteli jonkun miehen kanssa. Se mies oli kuitenkin murhaaja, joka murhasi aina ne naiset, joiden kanssa seurusteli. Sitten kun tuli sen päähenkilönaisen vuoro kuolla, se mies muistaakseni yritti tiputtaa hänet naisen asunnon parvekkeelta. Se nainen ei kuitenkaan tippunutkaan, vaan sai jostain kiinni ja pystyi kapuamaan takaisin. Mies kuitenkin luuli, että oli onnistunut taas tappamisessa eikä siksi osannut varoa sitä naista, kun se kömpi sieltä takaisin. Sitten se mies kuoli lopussa, en muista miten, mutta saattaa olla, että se oli sitten hän, joka sieltä parvekkeelta tippui.

Jos tuosta joku tunnistaa, niin olen todella kiitollinen, kun en mitään muuta muista. :)
I want to hunt with the tameless heart, I want to learn the wisdom of mountains afar
In my world love is for poets...

Poissa Heliodora

 • haihattelija
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Tv- ohjelmien ja elokuvien tunnistusta
« Vastaus #195 : Toukokuu 18, 2008, 17:35:09 »
Minä näin lapsuudessani ohjelman, joka on vaivannut minua tähän asti, sillä minulla ei ole aavistustakaan, mikä se voisi olla. Eli, en tiedä, oliko se elokuva vai ohjelma, mutta näytelty kumminkin. Siinä oli joukko naisia, jotka olivvat vähän niin kuin "merirosvoja", tai ainakin heillä laiva oli. He tulivat jonnekin itämaan satamaan, ja siellä oli jonkun sulttaanin haaremissa sellainen vaaleahiuksinen nainen, joka oli heidän ystävänsä tai ehkä jonkun tytär. Sellaine vähän vanhempi nainen, jolla oli pitkät tummat hiukset, meni pelastamaan sitä vaaleaa naista ja meni sinne samaan haaremiin. Sitten jostain syystä sitä tummaa naista rankaistiin ja sitten se sai nimekseen Fatima? Ja tuli takaisin ja ne lähti sen vaalean naisen kanssa sinne laivalle. Siellä se vaalea nainen itki ja katui jotain. (joo on aika sekavaa, mutta minusta kuitenkin tuntuu etten välttämättä ole kuvitellut tätä itse) ohjelma/elokuva tuli telkkarista luultavasti ihan 90-luvun lopulla tai 2000-luvun alussa. Tunnistaako kukaan?
for every lie I unlearn I learn something new
I sing sometimes for the war that I fight
'cause every tool is a weapon - if you hold it right.

Poissa Raparperi

 • Pahislynkkarikerhon puheenjohtaja ;)
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Tv- ohjelmien ja elokuvien tunnistusta
« Vastaus #196 : Toukokuu 21, 2008, 17:15:27 »
Muistaako kukaan sellaista ohjelmaa, missä oli joku kissaeläimentyyppinen päähenkilö ja se oli tutkimusmatkailija. Minulla on mielikuva että sen ohjelman nimi olisi Montana, mutta kun kysyn tätä pikkusiskoltani, hän ei muista mitään sinne päinkään (no joo se lastenohjelma tuli joskus 90-luvun loppupuolella ja siskoni oli silloin alle 5-vuotias). Mutta olisin iloinen jos joku muistaisi tälläisen lastenohjelman, joka taisi tulla neloselta aamulastenohjelmissa, ja todistaisi etten keksi sitä omasta päästäni.
"Muikkunen, ota airo."

Solemn Spoiler Alert -blogi tv-addikteille ja lukutoukille ;)

Poissa Lady Asensio

 • Nilkanvilauttaja niinikään
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • DH luettu 9.12, KV 11.3
 • Pottermore: HeartWitch62
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Tv- ohjelmien ja elokuvien tunnistusta
« Vastaus #197 : Toukokuu 22, 2008, 01:09:31 »
Muistaako kukaan sellaista ohjelmaa, missä oli joku kissaeläimentyyppinen päähenkilö ja se oli tutkimusmatkailija.

Voisi olla Sandogan (en ole varma oikein kirjoituksesta) tms. mutten muista oliko siinä päähenkilö tutkimusmatkailija, mutta kissaeläin se ainakin taisi olla. Tai voisihan se olla joku mm. matka maailman ympäri/keskipisteeseen. Kannattaa tutkia esim. wikipediasta olisiko joku niistä.
Mun blogi: http://www.pointblog.fi/?go=milluska    (HUOM! OSOITE HIEMAN MUUTTUNUT)
Vuoden 2008 kotitonttu  tässä, terve!

Poissa Giladra Carrion

 • Kuolonsyöjä
 • Valvojaoppilas
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: ShieldFang27063
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Tv- ohjelmien ja elokuvien tunnistusta
« Vastaus #198 : Toukokuu 23, 2008, 16:08:22 »
Muistaako kukaan sellaista ohjelmaa, missä oli joku kissaeläimentyyppinen päähenkilö ja se oli tutkimusmatkailija.
Minulle tuli heti mieleen tuo Matka maailman ympäri. Se oli joku leijonantyylinen se päähahmo... Tässä on linkkin Wikipediaan.
“We've all been raised on television to believe that one day we'd all be millionaires, and movie gods, and rock stars.
But we won't. And we're slowly learning that fact. And we're very, very pissed off.”

Poissa Raparperi

 • Pahislynkkarikerhon puheenjohtaja ;)
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Tv- ohjelmien ja elokuvien tunnistusta
« Vastaus #199 : Toukokuu 29, 2008, 17:52:09 »
Ei, en tarkota tota, sen kyllä muistan. Se on joku Phileas Fogg ja matka maailman ympäri 80 päivässä. Sitäkin seurasin pienempänä :). Ohjelma mitä haen tuli kyllä n. vuosina -97-99 siinä välillä mielestäni. Voi olla ettei kukaan muista mutta olen varma että sellainen ohjelma tuli!

// googletin ja löysin yhdestä blogista merkinnän lapsuuden ohjelmista ja mukana oli Montana (Jones) ja sitä kautta wikipediasta englanninkielisen artikkelin ohjelmasta http://en.wikipedia.org/wiki/Montana_Jones . se on kuin onkin tuo!
« Viimeksi muokattu: Toukokuu 29, 2008, 18:03:39 kirjoittanut Raparperi »
"Muikkunen, ota airo."

Solemn Spoiler Alert -blogi tv-addikteille ja lukutoukille ;)