Kirjoittaja Aihe: Tv-ohjelmien ja elokuvien tunnistusta  (Luettu 74227 kertaa)

0 vuotislaista ja 1 Ankeuttaja kyttää tätä aihetta.

Shopaholic

 • Ankeuttaja
Tv- ohjelmien ja elokuvien tunnistusta
« Vastaus #25 : Lokakuu 11, 2004, 15:40:24 »
Lainaus käyttäjältä: "kaappimörkö"
Ehkä tuo lapsenvahtikin oli joku miun oman mielikuvituksen tuotos.:

Ei välttämättä... Muistan itse tuon sarjan tosi hyvin, koska katsoin sitä viime talvena YLE Teemalta. Perheellä on taloudenhoitaja, muistaakseni Juan nimeltään, ehkä tarkoitit lapsenvahdilla häntä.

Poissa innna

 • vuotislapsi
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • kun olet kohdallani viulut soittavat taustalla
 • Tupa: Korpinkynsi
Tv- ohjelmien ja elokuvien tunnistusta
« Vastaus #26 : Marraskuu 04, 2004, 19:02:11 »
Muistaako joku sellaista kotimaista nuortensarjaa, joka tuli joskus vuosia sitten ykköseltä tai kakkoselta. Se kertoi koulusta, jossa oli aika vapaa kasvatus. Rehtori oli nainen. En kykene muistamaan oikeastaan muuta mutta siinä oli ainakin ala-asteelaisen mielestä (olin silloin sen ikäinen) melko villi meininki.
"Somewhere, something incredible is waiting to be known." - Carl Sagan

katto-kassinen

 • Ankeuttaja
Tv- ohjelmien ja elokuvien tunnistusta
« Vastaus #27 : Marraskuu 04, 2004, 20:32:44 »
Tyynyliina: Luultavimmin hakemasi ohjelma on Enkeleitä & Pikkupiruja.

HiiHaa

 • Ankeuttaja
Tv- ohjelmien ja elokuvien tunnistusta
« Vastaus #28 : Marraskuu 04, 2004, 22:59:12 »
Lainaus käyttäjältä: "Maia Kupari"
Useampi täällä on muistellut ranskalaista seikkailuohjelmaa. Ohjelma oli tosiaankin nimeltään Seikkailujen linnake (tai mahd. linna) ... Valitettavasti en alkuperäistä ranskalaista nimeä tiedä, sen avulla varmasti löytäisi enemmän tietoja.

Seikkailujen linnake on alkuperäiseltä nimeltään Fort Boyard ja todellakin, yksi kaikkien aikojen lempiohjelmiani! Katsoin sitä vuosikaudet Ranskan TV5:ltä jo ennen, kuin se teki lyhyen visiitin Suomen kanaville, vaikken edes tajunnut ranskankielisestä ohjelmasta kuin murto-osan ("Allez allez allez! Vite vite vite!" jäi lähtemättömästi mieleen). Samaa ohjelmaa olen katsonut myös Ruotsin TV:ltä joskus muinoin, siis se oli kuvattu samalla idealla ja samassa paikassa Ranskassa kuin alkuperäinenkin, mutta kilpailijat ja juontajat olivat ruotsalaisia (tässä ymmärsin jo kielestäkin enemmän). Käsittääkseni Fort Boyardissa on kuvattu useammankin maan omia Seikkailujen linnakkeita. Kauan toivoin turhaan, että suomalaisetkin keksisivät...

Ranskan TV5:ltä ei sitten muuta seuraamaani sarjaa ole ikinä tullutkaan, lukuun ottamatta, kuin yhden kesän (?) tuli Fort Boyardin ohjelmapaikalla muistaakseni kilpailu, jossa mielestäni eri kylien joukkueet kilpailivat kaikissa erikoisissa lajeissa isolla stadionilla tms. Siellä oli mm. härkiä, joiden sarviin huono-onniset joutuivat heiteltäväksi heidän kai hakiessaan härkä-aitauksesta jotain oleellista... Ja muutenkin lajit olivat aika hurjan näköisiä mutta mielenkiintoisia, kiipeilyä tosi korkealla jossa tarvittiin turvavaljaita yms. Ja koko kylä oli kannustusjoukkoina katsomossa. Lienee turhaa toivoakaan, että kukaan muu muistaisi tätä? Ohjelmasta on siis varmasti jo lähemmäs 10 vuotta aikaa ja se tuli vain lyhyen aikaa TV5:ltä. Mutta minä katsoin sen melkein joka kerta! :p Jos jollain kuitenkin kello kilkattaa, ilmoittakaa ihmeessä!

MUOKS. Oioioioi, fanien kannattaa googlettaa Fort Boyardia! Löysin ranskankielisen kotisivun (sieltä luin esim. että tänäkin vuonna muutama maa, mm. Georgia on saanut oman FB:nsa, Suomikin siis ehtisi vielä!), mutta vilkaisin myös muutamia englanninkielisiä sivuja ja sain sarjan taas elävänä mieleeni. Nyt tapailen tunnusmusiikkia, se on ihan kielen kärjellä, mikäs se nyt olikaan...

taku

 • Ankeuttaja
Tv- ohjelmien ja elokuvien tunnistusta
« Vastaus #29 : Marraskuu 05, 2004, 15:22:23 »
Lainaus käyttäjältä: "Tyynyliina"
Muistaako joku sellaista kotimaista nuortensarjaa, joka tuli joskus vuosia sitten ykköseltä tai kakkoselta. Se kertoi koulusta, jossa oli aika vapaa kasvatus. Rehtori oli nainen. En kykene muistamaan oikeastaan muuta mutta siinä oli ainakin ala-asteelaisen mielestä (olin silloin sen ikäinen) melko villi meininki.

Juu, Enkeleitä ja pikkupirujahan se :)

"Enkeleitä ja pikkupiruja on Kaija Juurikkalan käsikirjoittama ja ohjaama draamasarja koulumaailmasta ja lasten elämästä koulun ulkopuolella. Tapahtumien keskipisteenä toimii Paisteen ala-aste, joka ei ole aivan tavallinen koulu. Koulussa vallitsee melko vapaa ilmapiiri ja lapsille annetaan paljon vastuuta. Oppilaat saavat suunnitella itse oman työjärjestyksensä, kirjoittaa itse todistuksensa ja he saavat edetä opinnoissaan omien mieltymystensä mukaan. Jokainen voi laatia oman opintosuunnitelmansa opettajan avustuksella ja noudattaa opinnoissaan omaa tahtia. Ja opiskella voi vaikka koulun käytävällä, jos ei halua istua luokassa. Tavallisuudesta poikkeava koulu ja erilaiset persoonat takaavat sen, että tässä koulussa ei ole tylsää!"

Poissa Hyde

 • deadpan
 • Hirnyrkki
 • Sukupuoli: Velho
 • six gunshots
 • Tupa: Korpinkynsi
Tv- ohjelmien ja elokuvien tunnistusta
« Vastaus #30 : Marraskuu 09, 2004, 20:03:41 »
Maia Kupari (jos tätä luet) tai kuka tahansa, joka on Jaki & Nuka - sarjasta nostalgisoimassa, suositan seuraavia linkkejä. Jos ei muuten, niin varmistamaan, että tämä on se sarja...

http://www.btinternet.com/~mycity/db/kumajac.htm
http://www.animenfo.com/animetitle,972,qsifjo,monarch__the_bi.html
http://www.animenewsnetwork.com/encyclopedia/anime.php?id=1944
http://www.imdb.com/title/tt0298695/releaseinfo (Oli kuin olikin IMDB:ssä, vaikkakin erittäin suppeasti.)

...ja kiitokseni Fort Boyardin palauttamisesta muistiini. Minä fanitin joskus nuorena sitä sarjaa aivan fanaattisesti.

Mutta tässä on oma dilemmani: voisin vaikka vannoa katsoneeni joskus tätä yhtä piirrettyä... Sarjassa vihamieliset alien-tomaatit (Oikeasti.) olivat hyökänneet maapallolle. Niitä vastaan taisteli etupäässä kaksi henkilöä: nuori poika sekä tyttö, joka muuttui itsekin tomaatiksi ankaran tunteenpurkauksen tai vastaavan seurauksena. Sanooko tämä kenellekään mitään?
[01:17] <34gL3> why there are no cheats for real life?

Maia Kupari

 • Ankeuttaja
Tv- ohjelmien ja elokuvien tunnistusta
« Vastaus #31 : Kesäkuu 28, 2005, 23:53:14 »
Kiitos linkeistä, Hyde :) Hiukan olen myöhässä liikkeellä.. Mutta jos vielä oleilet vuotiksessa, niin imdbstä löysin seuraavan http://www.imdb.com/title/tt0124229/plotsummary

Etäisesti tutulta tuo tappajatomaattipiirretty kuulostaa.

Araminta Meliflua

 • Ankeuttaja
Tv- ohjelmien ja elokuvien tunnistusta
« Vastaus #32 : Kesäkuu 29, 2005, 01:27:43 »
Minä muistan myös hämärästi Tappajatomaatit. Tai itse asiassa en muista sitä piirrettyä vaan sen, kun leikittiin veljen ja serkun kanssa kesämökillä tappajatomaatteja ja hypittiin alas pöydiltä jne. :D Muistin kyllä jo ennen tätä, että semmoinen piirretty on. Haluaisin kyllä nähdä uudestaan... Ihana idea, kerrassaan.

Googletin tappajatomaatteja, piirrettyä en löytänyt. Sen sijaan on näköjään tehty Tappajatomaatit -elokuvakin, jossa on pääosassa mm. George Clooney.

//tsekkasin myös Kolmosen ja Nelosen, jälkimmäisen hausta ei löytynyt mitään ja Kolmosella se mainittiin ohimennen keskustelussa. Hmph. Kadonnut kuin tina tuhkaan ja tuhka tuuleen.

Meleniel

 • Ankeuttaja
Tv- ohjelmien ja elokuvien tunnistusta
« Vastaus #33 : Kesäkuu 29, 2005, 18:31:28 »
Lainaus käyttäjältä: "Araminta Meliflua"
Googletin tappajatomaatteja, piirrettyä en löytänyt. Sen sijaan on näköjään tehty Tappajatomaatit -elokuvakin, jossa on pääosassa mm. George Clooney.


Muistan jotenkin hämärästi, että olisin joskus katsonut kyseistä elokuvaa. Aikaa siitä on varmaankin noin kymmenisen vuotta. Muistan vain että ne tomaatit ja niiden tappoyritykset huvittivat suunnattomasti, enkä jaksanut katsoa koko elokuvaa loppuun. Piirrettynä en ole tainnut nähdä.

Niin ja Totorosta on myös paljon muistoja. Tai itseasiassa tajusin ne vasta silloin kun katsoin sen muutama vuosi takaperin uudestaan. Tajusin että olin nähnyt sen kissabussin aiemminkin. Oli ilmeisesti jäänyt pienenä alitajuntaan pyörimään. Ja oi sitä nostalgiakuohua kun näin Totoron :)

Hmm.. anteeksi. Tyhjemmänpuoleinen viesti.

Hömötiainen

 • Ankeuttaja
Tv- ohjelmien ja elokuvien tunnistusta
« Vastaus #34 : Kesäkuu 29, 2005, 21:43:04 »
Minulla on taas hämärä mielikuva eräästä elokuvasta tai minisarjasta. Varmaan minisarja. Kohtaus on jäänyt mieleeni pysyvästi. Kaksi sisarusta kuulee eräästä tytöstä, joka kompastui portaissa ja joutui sairaalaan. Jotenkin he pääsevät matkaamaan ajassa löytämänsä asun avulla. Isosisko ei mahdu asuun, joten pikkusisko yrittää mennä auttamaan. Pikkusisko siis muuttuu tytöksi. Hän joutuu tämän kotiin, ja saa huomata että on tytön syntymäpäivät. Lahjat on jätetty yläkertaan. Pikkusisko alkaa kantamaan niitä alas, mutta pistää rannekorunsa taskuunsa. Silti hän kompastuu, syytä en muista. Myöhemmin hän herää makuuhuoneesta, jossa sairaanhoitaja ahdistelee häntä piikillä. Hoitaja jahtaa pikkusiskoa ympäri taloa, mutta viimein pikkusisko muistaa rannekorun. Se oli diabetes-ranneke, ja näytettyään sitä, hoitaja ei enää jahtaa pikkusiskoa. Silloin mekolle tapahtuu jotain ja pikkusisko palaa omaan aikaansa, tai jakso päättyi. Olisi hauska tietää, mikä oli kyseessä.
Oli sitten näytelty.

Poissa wiuhu

 • Saletisti pahis
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Tv- ohjelmien ja elokuvien tunnistusta
« Vastaus #35 : Syyskuu 29, 2005, 10:31:53 »
Kadonneen elokuvan metsästys! Koitetaan, jos tätä kautta löytäisin etsimäni.
Elokuva on jouluaiheinen. Muistaakseni siinä perhe muuttaa 'pohjoisnavalle' tai lappiin isän työn vuoksi *muistelee kovasti*. Perheen poika tai tyttö rupeaa kertomaan äidilleen nähneensä tonttuja tms. Sitten tontut vievät joko koko perheen tai vain lapsen ja äidin joulupukin 'pajaan'. Muistaako kukaan nähneensä tämmöistä? Se on kyllä aika vanha elokuva. Olisikohan 80-luvun lopulta, jenkki tuotantoa?Oli aivan ihana elokuva ja tahtoisin näyttää sen omalle tyttärelleni, jonka usko jouluun ja pukkiin alkaa kadota.
Olen enemmän kuin kiitollinen, jos joku tietäisi mitä elokuvaa tarkoitan! -w-
Tipu kuolee huutamalla, alastomana laatan alla -apulanta: koneeseen kadonnut-  mutta kauan pitää sille tipulle huutaa et se kuolee? Eikä se alasti ole ku sillä on höyhenet -wenna 8v-

alcor

 • Ankeuttaja
Tv- ohjelmien ja elokuvien tunnistusta
« Vastaus #36 : Syyskuu 29, 2005, 20:13:46 »
Lainaus käyttäjältä: "Kello neljän tee"
Olen kauan etsiskellyt netistä tietoa kotimaisesta vampyyrielokuvasta, mutten ole löytänyt siitä mitään tietoa >_<

Eli, MTV3 näytti vuonna 1999 joitakin "Valitut palat" (kyllä se oli juuri Valitut palat)-ohjelmistoa, johon katsojat saivat vaikuttaa äänillään mitä tässä sitten näytettäisiin.
Kanava näytti myös kotimaisen vampyyrielokuvan, joka perustui aikalailla Draculaan. Elokuvan alussa joku joukkio meni Draculan linnaan. Seurueen naishenkilöllä oli kanariankeltainen mekko ja lopussa Dracula poksahti arkussaan.

Sattuisiko kukaan tietämään tämän elokuvan nimeä? Itse en muista sitä :<


Tere. Soon nimeltänsä Kivikasvot. Siinä oli juuri tämä Draculan räjähdys arkussa;) Muistan itsekin, koska pidin ja pelkäsin tästä kovasti, varsinkin, kun siellä oli kaiken maailman salakäytäviä ja se Dracula vain tuli ja meni ja... Olin pieni.

MiniSika

 • Ankeuttaja
Tv- ohjelmien ja elokuvien tunnistusta
« Vastaus #37 : Syyskuu 30, 2005, 18:39:07 »
Nytpä tämäkin muisti yhden sarjan..
Eli, joskus pienempänä, en muista miten pienenä, katsoin jotain piirrettyä, jossa oli päähenkilöinä kissaeläimiä, jotka kyllä kävelivät, puhuivat ja pukeutuivat kuim ihmiset tms.
Päähenkiö taisi olla jonkinlainen salapoliisi tjn, jolla oli jokin arkkivihollinen. Muistan sarjasta vain nimen Montana, enkä tiedä edes liittyykö se tuohon sarjaan ollenkaan..

Poissa Hopeanuoli

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Tv- ohjelmien ja elokuvien tunnistusta
« Vastaus #38 : Syyskuu 30, 2005, 21:27:46 »
Tuli yhtäkkiä mieleen yks piirossarja. Oikeastaan kaksi.

Toinen tuli ehkä joskus 9-7 vuotta sitten. Päähenkilö oli pikkupanda joka pukeutui johonkin hattuun ja johonkin takkiin (näytti indiana jonesilta [kirjotettiiks nimi noin?]) ja sillä oli seuralaisena isobanda jolla oli punanen t-paita ja päässään jokin liina.

toinen taas oli jokin tarina juttu. Siinä oli haukka, biisoni, joku muu otus ja kaks ihmislasta (poika ja tyttö) jotka tuli kuuntelemaan kertomuksia niiltä eläimiltä (aina jokin opetuskertomuksia).

Tietääks joku sarjojen nimiä? Molemmat ovat piirossarjoja.
"Are we there yet?"
"No"

MiniSika

 • Ankeuttaja
Tv- ohjelmien ja elokuvien tunnistusta
« Vastaus #39 : Lokakuu 01, 2005, 11:24:16 »
"Tuli yhtäkkiä mieleen yks piirossarja. Oikeastaan kaksi.

Toinen tuli ehkä joskus 9-7 vuotta sitten. Päähenkilö oli pikkupanda joka pukeutui johonkin hattuun ja johonkin takkiin (näytti indiana jonesilta [kirjotettiiks nimi noin?]) ja sillä oli seuralaisena isobanda jolla oli punanen t-paita ja päässään jokin liina."Bambukarhut ^^ Ihan selvästi. En nyt muista niiden nimiä mutta pikkupanda, isopanda ja bamburotta siitä oli. Ja se vaaleanpunainen lohikäärme, Ai-ai tai joku sellainen, ja sitten se joku niiden johtaja Nau-hau tjn. Ja niillä oli jotain vihollisia jotka yritti estää niitä kun ne pelasti eläimiä. Jotain rotti ne viholliset tais olla.

alcor

 • Ankeuttaja
Tv- ohjelmien ja elokuvien tunnistusta
« Vastaus #40 : Lokakuu 01, 2005, 11:30:24 »
Miulle tuli sellainen outo lauantaiaamun ohjelma mieleen, jossa oli jotain ihmeellisiä, ehkä vähän nallennäköisiä tyyppejä, ainakin yksi oli valkoinen ja yksi ruskea ja sit ne asu jossain ihme paikas ja niitä oli PALJON. Niitä nallen näköisiä tyyppejä.. Mitään muuta mul ei ole jäänyt siitä mieleen, mutta tästäkin on sitten pitkän aikaa, kun se tuli. Ei oikein mitään muistikuvaa. Huonot selitykset, tiedän, mutta laitoinpa tänne näin silti.

Hoothoot

 • Ankeuttaja
Tv- ohjelmien ja elokuvien tunnistusta
« Vastaus #41 : Lokakuu 01, 2005, 16:55:03 »
Minisika: Tuo muistelemasi sarja taisi tulla neloselta joskus vuosina 1997-1998. Ja jos olen oikeassa, niitä hahmoja oli myös suklaamunissa.

Alcorin sarjaa voisin veikata Ewokeiksi. Nallejahan nekin ovat ja asuivat puussa. Piirretty tosiaan oli. Tai sitten Gummibears eli Kummikarhut....

alcor

 • Ankeuttaja
Tv- ohjelmien ja elokuvien tunnistusta
« Vastaus #42 : Lokakuu 01, 2005, 22:15:28 »
Lainaus käyttäjältä: "Hoothoot"

Alcorin sarjaa voisin veikata Ewokeiksi. Nallejahan nekin ovat ja asuivat puussa. Piirretty tosiaan oli. Tai sitten Gummibears eli Kummikarhut....


^Just tuo. Damn, kuinka hyvin jotkut ihmiset tunnistavat sarjan noinkin epämääräisestä selityksestä. Nalleja siinä oli^^ Ja puissa asuivat. Suuri kiitos Hoothootille:)

Katariina

 • Ankeuttaja
Tv- ohjelmien ja elokuvien tunnistusta
« Vastaus #43 : Lokakuu 02, 2005, 00:10:20 »
Olenko nähnyt unta, vai onko tv:stä joskus tullut piirretty, jossa kaksi(?) lasta, tyttö ja poika, yrittävät auttaa joitain ihme olioita takaisin omaan ulottuvuuteensa. Ne etsiskelee sellaisia "ulottuvuusportteja". Yksityiskohdista muistan vain, että siinä oli joku iso oranssi hirviö, mitä ne ensin pelkäs kauheasti, mutta sitten se olikin ihan kiltti. Muistaakseni käyttäytyi niin kuin koira, nuoli niiden naaman jne.

Clariah

 • Ankeuttaja
Tv- ohjelmien ja elokuvien tunnistusta
« Vastaus #44 : Lokakuu 02, 2005, 00:45:09 »
Muistaakos kukaan sellaista ohjelmaa joka tuli parisen vuotta sitten kolmoselta? Siinä oli pieni vihreä lohikäärme, joka asui jossain kivassa paikassa ja se tappeli koko ajan jotain lumiukkoa vastaan. Se lumiukko asui jäämaassa lumilinnassa, ja sillä oli joku outo pöllö neuvonantajana. Sillä pöllöllä taisi olla joku kristallipallokin O__o? Ohjelma tuli kai iltapäivällä ja/tai lauantaiaamuisin ^^ tämä ohjella oli todella söpö, olisi kiva jos joku muistaisi sen nimen (ja tajuaisi selityksestäni mikä on kyseessä O__o) :>

Ruma ankanpoikanen

 • Ankeuttaja
Tv- ohjelmien ja elokuvien tunnistusta
« Vastaus #45 : Lokakuu 04, 2005, 11:43:53 »
Kun nyt tällaisenkin topicin löysin niin kysäisisin, että mikäköhän oli se kotimainen nuorten/lastenohjelma jossa seikkaili ikiliikkuja? Veikkaisin että ohjelma oli joku summeria edeltänyt ohjelma, tuli luultavasti kesäisin. Ohjelmassa taisi olla mukana myös jotain kilpailuja ja kaikkea sekalaista.

Mahtaakohan joku ymmärtää tästä selostuksesta mitä ohjelmaa tarkoitan? Muistan vain, että se henkilö joka näytteli ikiliikkujaa näytteli samassa ohjelmassa jotain toistakin henkilöä, ja kerran he sitten kohtasivat. Sekavaa.

Poissa Rei Shimohira

 • Nosferatu
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Libera me domine.
Tv- ohjelmien ja elokuvien tunnistusta
« Vastaus #46 : Lokakuu 04, 2005, 19:49:09 »
Joskus yli kymmenen vuotta sitten tv:stä tuli joku [luultavasti amerikkalainen] sarja, jonka nimeä en kuollaksenikaan saa päähäni tai löydä mistään. Siinä oli paratiisisaari, jonne ihmiset tulivat saadakseen toiveensa toteutettua. Saaren johtajan nimi oli muistaakseni mr. Roarke tai jotain sinne päin. Yhdessä jaksossa oli joku nainen, joka halusi taitoluistelijaksi ja sai jotkut ihmeelliset lumotut luistimet; toisessa oli pari, joka halusi rakastua toisiinsa uudelleen, joten heidän muistiaan käsiteltiin niin, etteivät he muistaneet tai tunteneet toisiaan mitenkään.
[Se oli lempiohjelmani joskus, kun olin viiden vanha. Miten nostalgista.] Onko kellään mitään tietoa, mikä kyseisen sarjan nimi on?
"I looked and looked at her, and I knew, as clearly as I know that I will die, that I loved her more than anything I had ever seen or imagined on earth. She could fade and wither - I didn't care. I would still go mad with tenderness at the mere sight of her face."

Fanitaidettani

boloney

 • Ankeuttaja
Tv- ohjelmien ja elokuvien tunnistusta
« Vastaus #47 : Lokakuu 05, 2005, 17:30:33 »
Noin seitsemän vuotta sitten, siis ollessani kymmenen, tuli TV1:ltä elokuva, jossa oli päähenkilönä tummahiuksinen pikkutyttö. Tyttö asui muistaakseni jonkinlaisessa kartanossa. Tytöllä oli riipus, jota käyttämällä hän saattoi siirtyä ajassa tms. Elokuvassa oli myös labyrintti.

Tuo oli silloin lempielokuvani, mutta olen vuosien saatossa unohtanut sen nimen.

Toinen oli sellainen piirretty, jossa oli paljon värikkäitä nalleja. En tarkoita Halinalleja. Tuleeko kenellekään mieleen mitään nallepiirrettyä näin vähillä tiedoilla? Ohjelma tuli joskus 90-luvun alkupuolella.

Eclipse

 • Ankeuttaja
Tv- ohjelmien ja elokuvien tunnistusta
« Vastaus #48 : Lokakuu 06, 2005, 18:29:34 »
Lainaus käyttäjältä: "HiiHaa"


Ranskan TV5:ltä ei sitten muuta seuraamaani sarjaa ole ikinä tullutkaan, lukuun ottamatta, kuin yhden kesän (?) tuli Fort Boyardin ohjelmapaikalla muistaakseni kilpailu, jossa mielestäni eri kylien joukkueet kilpailivat kaikissa erikoisissa lajeissa isolla stadionilla tms. Siellä oli mm. härkiä, joiden sarviin huono-onniset joutuivat heiteltäväksi heidän kai hakiessaan härkä-aitauksesta jotain oleellista... Ja muutenkin lajit olivat aika hurjan näköisiä mutta mielenkiintoisia, kiipeilyä tosi korkealla jossa tarvittiin turvavaljaita yms. Ja koko kylä oli kannustusjoukkoina katsomossa. Lienee turhaa toivoakaan, että kukaan muu muistaisi tätä? Ohjelmasta on siis varmasti jo lähemmäs 10 vuotta aikaa ja se tuli vain lyhyen aikaa TV5:ltä. Mutta minä katsoin sen melkein joka kerta! :p Jos jollain kuitenkin kello kilkattaa, ilmoittakaa ihmeessä!


Muistan tuon sarjan. Se, kuten Fort Boyardkin, oli aina pakko katsoa koko perheen voimin. :D Kummatkin olivat ihan lempiohjelmiani, ja jäi harmittamaan kun ne loppuivat. Voisivat tehdä niitä lisää. En kyllä ikinä tiennyt tuon härkäjutun nimeä, enkä tiedä vieläkään. Ettet ole ainoa joka sitä katsoi ja fanitti. xD

mirhanna

 • Ankeuttaja
auttakaa!
« Vastaus #49 : Lokakuu 06, 2005, 23:01:19 »
Hei mikä leffa on kyseessä? Se on tehty 80-90 luvulla ja juoni kertoo naishevostenkoulluttajasta joka opettaa myös oppilaita. Yhtenä päivänä sinne tulee murtovarkaita ja ne ottaa sen naisen panttivangikseen. Muut oppilaat olivat kerinnyt jo lähteä pois kun varkaat tuli. Nainen joutuu soittamaan koko ajan beethovenin moonlight kappaletta http://www.classical.net/music/audio/midi/beethoven/psonata14op27-1m1.mid

Kuitenkin leffan lopussa yks mustasukkainen oppilas tappaa ne varkaat ja sen naisen ja nainen kerkiää kuolla ennen kuin poliisit tulevat. Oppilaskin kuolee elokuvan lopussa. Sori sekavasta selostuksesta, mutta tämä on vaivannut pitkään. Beethovenin kappale on elokuvan tunnari. Kiitos jos joku tietäväinen tietää elokuvan nimen!