Tuoreimmat viestit

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10
71
Oleskeluhuone / Vs: Huonoin mahdollinen loppu koko kirjasarjalle?
« Uusin viesti kirjoittanut castlevania Kesäkuu 25, 2018, 18:17:36 »
Se loppu miten seiskakirja päättyi.
72
Musiikki / Vs: Mitä kuuntelet nyt (1 viesti per päivä, ei pitkiä sanoituksia tai soittolistoja)
« Uusin viesti kirjoittanut tirsu Kesäkuu 24, 2018, 12:15:22 »
Sanni - Sit ku mä oon vapaa

Mä en saa tutustua tai edes tekstaa
Kun mun salasanoja sulla on liikaa
Mä voisin ihastua vaik kaupankassaan
Siks tuut mukaan
73
Oleskeluhuone / Vs: Suomenkielisten Pottereiden kannet (6. kansi julkistettu!)
« Uusin viesti kirjoittanut Stargazer Kesäkuu 19, 2018, 02:43:37 »
Onhan noi todella hienoja kansia, mutta en mä ehkä ihan pelkkien kansikuvien perusteella lähtis uusia painoksia hankkimaan kun vanhatkin on vielä ihan lukukelpoisia. Eikä niissä sitä paitsi mitään uutta oo niiden kansien lisäks, joten olis lähinnä rahantuhlausta. Alkuperäiset suomenkieliset + englanninkieliset löytyy jo hyllystä niin ei sinne varmaan enää kolmatta versiota mahtuiskaan.

Paitsi ne kuvitetut versiot, ne on upeita ja niiden keräämistä aion ehdottomasti kyl jatkaa. Niissä on visuaalisuus kohdallaan.
74
Oleskeluhuone / Vs: Suomenkielisten Pottereiden kannet (6. kansi julkistettu!)
« Uusin viesti kirjoittanut Gil Kesäkuu 19, 2018, 01:07:52 »
Mä en ainakaan osta kovakantisena noita koska pidän suomenkielisten kirjojen alkuperäisistä kansista enemmän. Musta on paljon persoonallisempaa että joka kieliversiolla on omat kantensa jos ne jo on kuin ottaa jonkun muun kieliversion kannet. Toisaalta en ole ikinä suhtautunut hyvin muihin kuin jo itsellä oleviin kansi versioihin.
76
Jästitieto / Fanielokuvat
« Uusin viesti kirjoittanut Rantsu Kesäkuu 15, 2018, 21:16:36 »
Fanielokuvat. Asia, joka on konseptina lähellä sydäntäni, mutta jotka eivät ihan niin usein täysin vakuuta. Nyt viime aikoina kovasti tapetilla ollut Voldemort-elokuva Origins of the Heir on käsittääkseni saanut ihan hyvän vastaanoton ja tuotannollisesti se onkin ihan nätti tekele. Itse koen, että rakenne ja sisältö on vähän väkinäisen Rohkelikko-Luihuinen-vastakkainasettelun ja korniuden puolelle luiskahtavan McLaggenin myötä vähän liian geneerinen ja teennäinen, mutta nätistä toteutuksesta on toki pakko antaa pisteet.

Tästä päästäänkin aasinsillan kautta koko keskustelun pointtiin: missä aiheissa teidän mielestänne on fanielokuvapotentiaalia, varsinkin mikäli Warner Bros. ei pyri mehustamaan Potter-aiheita Fantastic Beast -sarjan jälkeen hetkeen? Näkisittekö mieluummin faniprojekteina suoraan kirjoissa tai muissa materiaaleissa mainittuihin kuvioihin ja hahmoihin perustuvia tuotoksia, vai täysin uusia, mutta luonnollisesti Rowlingin maailmaan sijoittuvia hahmoja ja tarinoita?

Itse tykkään, mikäli faniprojektit eivät pyrikään olemaan miniatyyriversioita Hollywood-leffoista, vaan koen, että formaatti antaa erinomaiset mahdollisuudet nimenomaan täysin erityyppisille, ehkä vähän "hifistelyn" puolelle meneville jutuille. Kun kohdeyleisö on jo lähtökohtaisesti asiaan vihkiytynyttä, on kaikenlaisten nyanssien tarkoitushakuinen viljely parhaimmillaan ihan erilaista, mitä laajemmalle yleisölle suunnatuissa tuotanoissa. Itse kokisin, että esimerkiksi Lilyn ja Jamesin murhan ja Punurmion lausuman ennustuksen ympärille saisi todella mielenkiintoisen ja tuotannollisesti suhteellisen hyvin toteutettavissa olevan projektin aikaiseksi. Totta kai, etenkin näin lähellä julkaistua materiaalia oleva tuotanto joutuisi myös helpommin törmäyskurssille WB:n kanssa, mutta ajatustasolla kuitenkin mitä mielenkiintoisin ajatus. Hyvä esimerkki mielestäni varsin onnistuneista fanielokuvaprojekteista ovat Tolkien-fanielokuvat Hunt for Gollum ja Born of Hope, jotka onnistuvat varsin hyvin pysymään visuaalisesti suhteellisen näyttävinä, sortumatta kuitenkaan liialliseen hollywood-apinointiin.

Mitä ajatuksia muilla on? Olisiko esimerkiksi suomalaisvoimin tehty lyhytelokuva aiheen tiimoilta täysin naurettava vai jopa positiivisella tavalla hauska ajatus vaikkapa jonkin Potter-tapahtuman oheen?
77
Camila Cabello - Havanna

He didn't walk up with that "How you doing?"
78
Jästitieto / Vs: Harry Potter: Hogwarts Mystery kännykkäpeli
« Uusin viesti kirjoittanut Helena T Kesäkuu 06, 2018, 10:18:11 »
Pelattu on. Mutta odotan yhä kolmannen vuoden viimeistä lukua ilmestyväksi. Lisää on tullut kolme eri tehtävää, joihin voi kutsua jonkin Tylypahkan kavereista mukaan. Ja edelleenkin voi käydä oppitunneilla. Mutta jatkoa odotan kovasti.
79
Breaking Benjamin - Close to Heaven
80
Musiikki / Vs: Mitä kuuntelet nyt (1 viesti per päivä, ei pitkiä sanoituksia tai soittolistoja)
« Uusin viesti kirjoittanut Adasme Kesäkuu 01, 2018, 20:21:04 »
np: Laura Branigan - Show Me Heaven [04:11m]
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10