Tuoreimmat viestit

Sivuja: 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10
51
Jästitieto / Vs: Onko enää toimivia virtuaalitylypahkoja?
« Uusin viesti kirjoittanut kitujainen Tammikuu 06, 2018, 14:35:16 »
Googletin harry potter roleplay ja löysin https://worldofpotter.eu
Siellä on kotitehtäviä, voi ostaa esineitä jne. vaikuttaa muutaman tunnin näpräämisen jälkeen ihan kivalta.
chat löytyy myöskin
52
Oleskeluhuone / Vs: Miksi Kalkarosta pidetään fanien keskuudessa niin vetävänä?
« Uusin viesti kirjoittanut kitujainen Tammikuu 06, 2018, 09:31:50 »
On Kalkaroksen puolustajia, sitten on niitä jotka näkevät hänet kuten Harry. Jos on lukenut kirjat? Mun One True Pairing on Severus/Harry, mutta koko kirjasarja ei olis mitään ilman Kalkaroksen osallistumista tarinaan. Se oli tosiaan urhein mies jonka Potter tunsi. Monet vihaa Kalkarosta velhomaailmassa vieläkin, vain koska se oli rehtori Voldun loppuaikoina, vain Harry tietää oikeasti totuuden miten se rakasti Harryn äitiä ja oli Dumbledoren puolella koko ajan jne. Jotkut kiroaa Harryn isän kun se kiusasi Severusta, että sen perhe-elämä oli jotain todella kauheaa juoppoisä olisi kurittanut sitä ja sen äitiä ym. Keksihän se sen viiltelyloitsunkin, johon voisi kuolla. Ei Harryn jästivuodet kivoja olleet myöskään. Ehkä ilman vanhempia olisi pahempi, koska itse voi kuitenkin määrätä miten suhtautuu vanhempiinsa ja niiden tekoihin...

Se, että näyttelijä Alan Rickmanin ääntä on sanottu jästimiehistä maailman seksikkäimmäksi on varmaan myös lisännyt vetävyyttä.

Mä vihasin Azkabanin vangissa Kalkaroksen karjumista ja epäreiluutta.. mutta tavallaan se sit tuli sieltä miksi hän on kirjasarjan ainoa syvä hahmo
Mä ainakin koukutuin lukemaan sarjaa vasta Azkabanin vangin jälkeen, mutta siitä nyt on jo  parikyt vuotta kohta kun olin 12v ja ihastuin Daniel Radcliffeen kun se oli 11v ja viisasten kiven kävi katsomassa..
53
Keskustelut / Vs: Wanted: Harry Potter -asiantuntijoita!
« Uusin viesti kirjoittanut kitujainen Tammikuu 06, 2018, 09:19:19 »
Onko tähän saatu jo tietäjiä?
54
Jästitieto / Vs: Harry Potter Go
« Uusin viesti kirjoittanut kitujainen Tammikuu 06, 2018, 09:14:26 »
2018 keväällä tulossa Potter sovellus/peli. Pottermore vahvistanut.. en muista pelin nimeä?
55
Oleskeluhuone / Vs: Suuntana Lontoo!⚡️
« Uusin viesti kirjoittanut kitujainen Tammikuu 06, 2018, 09:06:34 »
https://shop.wbstudiotour.co.uk/

Tuolta voi katsella hintoja mitä voipi ostaa wb studioilta. Ite varasin 100e pelkkiin oheistuotteisiin kuten Azkaban paita, Rohkelikko huivi, kermakalja, suklaasammakko, jokamaunrakeet jne..
56
Taikuuden historia / Vs: Pieniä kysymyksiä kirjoista vol. 2
« Uusin viesti kirjoittanut Gil Joulukuu 30, 2017, 00:59:07 »
Ainakin Pottermoressa Hagridin tiedoissa hänen tuvakseen kerrotaan Rohkellikko.
57
Musiikki / Vs: Mitä kuuntelet nyt (1 viesti per päivä, ei pitkiä sanoituksia tai soittolistoja)
« Uusin viesti kirjoittanut tirsu Joulukuu 29, 2017, 21:40:38 »
Christina Perri - Ave Maria

Benedicta tu in mulieribus
Et benedictus
Et benedictus fructus ventris
Ventris tui, Jesus
Ave Maria
58
Taikuuden historia / Vs: Pieniä kysymyksiä kirjoista vol. 2
« Uusin viesti kirjoittanut Ulompi vino vatsalihas Joulukuu 28, 2017, 21:37:19 »
Onko missään koskaan mainittu Hagridin tupaa? Olisi helppo olettaa sen olevan Rohkelikko, mutta vahvistaako mikään sitä oletusta?
59
Keskustelut / Vs: Yliluonnollisia kokemuksia ja hassuja yhteensattumia (vol2)
« Uusin viesti kirjoittanut Nefgliniel Joulukuu 26, 2017, 10:06:01 »
Mutta pelottavin tapaus oli pianonsoittaja. Olimme mökillä saunomassa erillisessä rakennuksessa. Itse saunon vähemmän aikaa kuin muut perheestäni joten kävelin sisälle. Ohitin vierashuoneen (jossa säilytämmen tällä hetkellä vaatteita) kun huoneesta alkoi kuulua pianon soittoa. Jotakin klassista ehkä mozartia, tiedän kuitenkin kuulleeni kappaleen joskus musiikin tunnilla. Säikähdin ja juoksin olohuoneeseen ja pianon soitto lakkasi hetkeksi. Sitten se alkoi kuulua taas samasta kohtaa kuin ekalla kerralla. Äitinikin kuuli tämän. Emme omista pianoa, eikä huoneessa ole radiota, eikä kenenkään puhelin tai muukaan tekninen laite ollut huoneessa.
Minun kotonani "asuu" viulunsoittaja. Tai asui, lienee muutnut muualle suht samoihin aikoihin kun erosin e-miehestäni ja hän muutti muualle. Ex on aika herkkä ihminen, ja kyllä hänelle on myös diagnoosi mielenterveyden puolella... Mutta se ei liity viulunsoittajaa mitenkään sinänsä, kuin että hän ehkä viihtyi meillä koska oli joku joka ymmärsi. Minä itse taas olen luonteeltani toisinaan tappavankin tylsä realisti. Mutta viulunsoiton kuulimme molemmat, yhdessä ja erikseen. Samoin ajoittain askeleita ja narinoita. Nämä ovat lähes tyystin kadonneet eron jälkeen. Harmi sinänsä, koska nämä eivät koskaan olleet pelottavia juttuja.
60
Keskustelut / Vs: Tekstit iholla.
« Uusin viesti kirjoittanut Karssu Joulukuu 23, 2017, 22:36:05 »
On yksi nelirivinen (englanninkielinen) runo, jonka ehdottomasti haluaisin jossain vaiheessa tatuoinniksi, ongelmana vaan keksiä että mihin kohtaan se tulisi. Minulla on jo yksi tatuointi alaselässä, mutta tämän tekstin haluaisin johonkin paikkaan, mistä näkisin sen vähän paremmin. Käsivarret eivät käy, ne ovat liian esillä. Olen miettinyt rintakehää, mutta en yhtään tiedä, näyttääkö teksti siinä hyvältä, miten sen sommittelisi jne. Yläselkä olisi ihan jees, mutta se on taas, no, selässä. Lyhyempi teksti olisi ehkä helpompi asetella, mutta tuo runo on juuri neljä riviä pitkä, eikä se sovi että sitä jotenkin lyhentäisi. Ehkä täytyy vaan etsiä todella taitava, teksteihin perehtynyt tatuoija, joka voisi auttaa... mietin myös, että runoon voisi yhdistää jonkin kuvan/kuvia, mutta ne voisi tatuoida erikseen, ettei tarvitse tehdä kaikkea kerralla. Tiedättekö te joitain hyviä tatuoijia, jotka ovat perehtyneet nimenomaan teksteihin?

Riippuu ihan minkä kokosena ja millä fontilla sen runon ottasit ? Jos pienellä niin sopisi ihan hyvin esimerkiksi tuohon olkapäähän rintakehän puolelle eli olkapään etupuollle jos oikein osasin selittää tai sitten juuri yhdistät runon hyvään kuvaan jonkun taitavan taiteilijan kanssa joka sopisi juuri vaikka ylä selkään tai rintakehään tai jopa pohkeeseen. En tiedä valitettavasti muualta kuin täältä päin ja hänkin kenellä kävin oman tekstini ottamassa niin lähti ulkomaille ottamaan lisää oppia eri taiteilijoilta joten tässä asiassa en osaa auttaa :(  Mutta tosiaan mieti sitä myös ,että lyhentäisit tekstiä tai miusta kyllä ehkä paras olisi tai miten ite tekisin noin pitkän teksin kanssa niin tekisin sen suunnitelman yhdessä jonkun hyvän artistin kanssa :)
Sivuja: 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10