Tuoreimmat viestit

Sivuja: 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10
51
Hagridin mökki / Vs: Mikä on mielestäsi Tylypahkan paras/huonoin kouluaine?
« Uusin viesti kirjoittanut Livija Elokuu 16, 2017, 21:05:27 »
Paras aine on mielestäni loitsut. Näkisin että se on arjen kannalta kaikkein hyödyllisin. Toki pimeydenvoimilta suojautuminen olisi myös hyödyllinen kiperien tilanteiden varalta, mutta annan kyllä mieluummin jonkin muun huolehtia suojelemisestani ja luikin itse pakoon. :D

Vähiten kiinnostaa numerologia. Muihin aineisiin verrattuna se kuulostaa tylsähköltä.
52
Taikuuden historia / Vs: Tarvehuone
« Uusin viesti kirjoittanut samettiina Elokuu 16, 2017, 20:52:27 »
^Tuossapa vasta hyvä kysymys... Toisaalta voisi kysyä jotain pikkutarkkaa, toisaalta jotain mikä kattaisi vähän enemmän. Tietyllä tapaa haluaisin, että jos Rowlingin tapaisin ja saisin esittää yhden kysymyksen, olisi kysymyksen oltava sellainen, jota hän joutuisi avaamaan omasta näkökulmastaan juuri sillä hetkellä sopivaan ajatuksen juoksuun.

Kysymykseni voisi yksinkertaisesti olla: Miksi? Ei enempää, ei vähempää. Ainoastaan "miksi".

Näin Rowlig itse saisi määrittää, kuinka vastaa ja mitä kertoo.
53
Oleskeluhuone / Vs: Kuinka monella teillä on Kaapu/sauva yms tai olette hankkimassa sellaista ?
« Uusin viesti kirjoittanut Livija Elokuu 16, 2017, 20:33:33 »
Kaikki kirjat ja leffat löytyy. Ja Korpinkynnen huivi ja t-paita, jossa Korpinkynnen vaakuna.

Olisi kyllä niin ihana saada lisää Harry Potter -kamaa. EMP:n  HP-tuotteita tulee kuolattua vähä väliä. Ehkä sitten joskus rikkaana immeisenä.... Ravenclaw aamutakki, "Welcome to Hogwarts" -ovimatto ja Hogwarts -reppu on ainakin hankittava.
Niin ja kaapu ois aivan ihana! Todellinen unelma.
54
Jästitieto / Vs: GeekGearin ja Loot Craten Harry Potter -pakkaukset
« Uusin viesti kirjoittanut Lupin Elokuu 16, 2017, 10:56:23 »
Ymmärtääkseni näiden kahden pääasiallinen ero on, että Lootcraten versio sisältää ns. virallista fanikamaa, kun taas GeekGearin esineet ovat epävirallisia. Joku korjatkoon jos olen väärässä.

Minä olen tilannut alusta asti LootCraten versiota, ja olen välillä ollut tyytyväinen, välillä en. Laatu on vaihdellut jonkin verran. Tähän meneessä mukana on aina ollut t-paita, mutta muuten sisältö on vaihdellut. Eniten olen pitänyt Funko Pop-hahmoista, joita löytyi parista ensimmäisestä laatikosta. Vähiten pidin Dark Arts -teemaisesta, joka sisälsi kaikkea turhaa sälää, kuten muovisia keräilylautasia ja sinettileimasimen kortteineen. Paketti on melko kallis, ja välillä tuntuu että en ihan saa rahojeni vastinetta, jos mukana on turhalta tuntuvaa sälää. Jos taas sisältö on mieleeni, silloin asia on toinen.
55
Jästitieto / GeekGearin ja Loot Craten Harry Potter -pakkaukset
« Uusin viesti kirjoittanut Hopeakettu Elokuu 15, 2017, 19:53:04 »
Kyse on siis GeekGearin World of Wizardry -pakkauksista ja Loot Craten J. K. Rowling’s Wizarding World -pakkauksista. Nämä ovat kerran kuussa ilmestyviä Harry Potter -teemaisia yllätyspaketteja, joita voi tilata linkkien takaa löytyviltä nettisivuilta ja jotka sisältävät paljon Harry Potter -fanituotteita aina vaatteista julisteisiin ja koruihin. Olen pohtinut, että tahtoisin tilata ainakin kerran jommankumman pakkauksen, mutta vielä en ole uskaltautunut siihen. Niinpä tahtoisin kuulla teidän ajatuksianne ja kokemuksianne kyseisistä pakkauksista.

Oletteko te tilanneet näitä paketteja? Mitä olette niistä saaneet ja oletteko olleet tyytyväisiä saamiinne tavaroihin? Ovatko ne hintansa arvoisia? Onko teillä ollut ongelmia pakettien saamisessa? Ovatko sivut mielestänne luotettavia? Ja vertailun vuoksi: GeekGear vai Lootcrate?

Sana on vapaa! :)
56
Oleskeluhuone / Vs: Liian paksuja luettaviksi?
« Uusin viesti kirjoittanut Hopeakettu Elokuu 15, 2017, 17:48:16 »
Jos kirja on minusta tarpeeksi mielenkiintoinen, luen sen, oli sivuja sitten se sataviisikymmentä tai tuhatviisikymmentä. Potterit kuuluvat mielestäni tähän kastiin: minä pidän niistä, minä luen niitä. Yksinkertaista. Mielestäni mikään riittävän hyvä kirja ei yksinkertaisesti voi olla liian paksu luettavaksi.

Ymmärrän kyllä toisaalta myös, että etenkin sellaiselle, joka ei ole lukemista liiemmin harrastanut, Potterit saattavat vaikuttaa liian paksuilta. Muistan, kun olin nuorempana (luultavasti alakoulun viimeisillä luokilla) kotipihalla lukemassa yhtä Potteria, ja muut pihapiirin lapset tulivat ihmettelemään, miten jaksoin lukea sellaista "hirveää tiiliskiveä". Itse olen aina rakastanut lukemista ja olin rakastunut Pottereihin jo aikaa sitten, joten "tiiliskivi" ei ollut minulle mikään voittamaton hirviö, päinvastoin. Mutta muut lapset eivät varmaankaan lukeneet niin paljon, joten Potter oli heille hirvitys. Tarkoitan siis, että tässä tapauksessa kyse oli pitkälti siitä, mihin oli tottunut. Vähän niin kuin juokseminen: sellaiselle, joka juoksee viikottain tai jopa päivittäin, maratooni on paljon helpompi suoritus kuin sellaiselle, joka pistetään kisaan mukaan heti kylmiltään, ilman totuttelua. Jos lapselle isketään Viisasten kivi käteen ennen niinsanotusti helpompien kirjojen luetuttamista ja sanotaan että luepa siitä, voi lukuinnolle käydä kalpaten. Minulle oli luettu aina paljon, joten Pottereihin tarttuminen ei ollut niin vaikeaa. (Ymmärsiköhän kukaan, mitä hain takaa..? :D)

Jos on pakotettu lukemaan kymmenen kirjaa, jotka olivat huonoja, eikä yhtään hyvää, eikä kukaan ole oikeastaan kertonut, että tässä maailmassa on toisenlaisiakin kirjoja, myös sinua kiinnostavista aiheista, vanhemmatkaan eivät ole koskaan vieneet kirjastoon, voi olla vaikea uskoa, että sellaisiakin kirjoja on, jotka haluaisit lukea. (Kuten Potterit!)

Juuri näin. Helposti päähän iskostuu ajatus, että kun nämä kymmenen ensimmäistä kirjaa olivat huonoja, niin tuskin ne muutkaan voi olla kovin hyviä. Ja lisäksi juuri tuo ajatus, etteivät vanhemmat vie kirjastoon, on minusta tärkeä, sillä lapsihan ottaa yllättävän monessa asiassa mallia aikuisista. Esimerkiksi pienelle serkulleni ei lueta juuri lainkaan (mitä en ymmärrä yhtään...), joten mitä luulette, tuleeko hän myöhemmässä iässä tarttuneeksi Pottereihin yhtä helposti kuin sellainen ihminen, jolle on luettu koko lapsuusikä? Niinpä.

Mielipiteitä voi olla monia, mutta minä itse olen siis monen vuotilaisten kanssa samaa mieltä siinä, että Potterit eivät ole liian paksuja luettaviksi, eivät todellakaan! :) Ei kannata pelästyä yhdenkään kirjan paksuutta, sillä koskaan ei tiedä, miten ihanan maailman täynnä ihania hahmoja voi löytää, kuten me kaikki hyvin tiedämme. ♥
57
Hagridin mökki / Vs: Back to School-tarvikekollaasi (Tylypahka edition!)
« Uusin viesti kirjoittanut Hopeakettu Elokuu 15, 2017, 16:26:33 »
(Tosi hauska aihe, kiitos sinulle, LovegoodTonks! :D ♥)

Jee, kirje Tylypahkaan on saapunut ja nyt on aika käydä Viistokujalla ostamassa koulutarvikkeet! :D Hmm, mitähän kaikkea tarvitsenkaan...

-Suojakäsineet: Eläinten ystävänä ostan tekonahkaiset hansikkaat, jotka ovat pirteän keltaiset (mikä sopii mustaa kaapua käyttävälle puuskupuhille mainiosti! ;D).

-Talviviitta (musta, hopeakiinnikkeet): Kilttinä oppilaana valitsen ohjeiden mukaisen mustan talviviitan hopeakiinnikkeillä, mutta kuten Gil, valitsen viitan, jossa on erivärinen vuori. Kenties tummanpunainen vuori kultaisilla kirjailuilla voisi olla kiva...

-Taikasauva: Ottaisin yksinkertaisen tumman taikasauvan, jonka kahva on suoraviivainen ilman sen kummempia hienosteluja. Sen enempää en sauvoista tiedä, ehkäpä herra Ollivanders osaa auttaa...

-Noidankattila (tinaa, vakiokoko 2): Niksipirkka ei ole toinen nimeni, joten itse tuunaamisen sijaan valitsen tavallisen mustan noidankattilan. Sen kummempia kuviointeja en tarvitse, sillä olen varma, että tulen polttamaan kattilani pohjaan useamman kerran jo ensimmäisen vuoden aikana, mikäli liemenkeittotaitoni vastaavat kokkauskykyjäni...

-Lasi- tai kristallipullosarja: Kristallinkirkkaat mutta tavalliset pullot houkuttelevat minua puoleensa, joten valitsen mahdollisimman simppelin mutta kauniinvärisen sarjan.

-Kaukoputki: Haluan ehdottomasti käytetyn kaukoputken, sillä vanhat esineet kiehtovat minua. Löydän second-hand-nurkasta viehättävän, normaalipituisen kaukoputken, jonka pinta on vaaleanruskeaa puuta tummine syineen.

-Messinkinen punnussarja: Hmm. Taidan luottaa perinteisiin tällä kertaa, joten valitsen tavallisen tinahopeisen punnussarjan.

-Sulkakynä: Valitsen ensimmäiselle vuodelleni värikkään riikinkukon sulan, joka piristää kouluarkeani kummasti. Kouluaineita ja muistiinpanoja varten ostan tavallisen mustan musteen, mutta rakkauskirjeitä ja muita salaisia viestejä varten hankin valkoisen musteen, jota pystyy lukemaan ainoastaan tietyllä kikalla. Ai millä? Enhän minä sitä kerro, muuten luette kaikki salaiset kirjeeni... :D

+Lisätarvikkeita: Lemmikikseni haluaisin tietenkin pöllön. Koululaukukseni ostan tummanruskean olkalaukun, johon on langetettu mukava laajennusloitsu, jotta voin kantaa kaikkia tärkeitä tavaroitani mukanani aina, ja juhla-asukseni mahdollisia juhlia tai tanssiaisia varten haluan yksinkertaisen mekon, joka kimaltelee violetin sävyissä.
58
Taikuuden historia / Vs: Tarvehuone
« Uusin viesti kirjoittanut Hopeakettu Elokuu 15, 2017, 15:49:58 »
Nythän Tarvehuone löytyy Taikuuden historia -osastolta, ja Erityistä muistettavaa tästä osastosta kertoo alueen tarkoituksesta näin:

"Taikuuden historiassa on tarkoitus pohdiskella ja kehitellä teorioita Harry Potter -kirjojen epäselviksi jääneistä asioista kirjojen, Rowlingin haastattelujen ja muiden annettujen vihjeiden pohjalta."

Meillä kaikilla on varmasti näitä epäselviksi jääneitä asioita ja omituisia kysymyksiä liittyen Harry Potter -kirjoihin. Haluaisin nyt antaa teille kaikille mielikuvituksellisen tilaisuuden saada vastauksia mieltänne askarruttaviin asioihin, joten tässä tulee: jos saisitte tavata J. K. Rowlingin, minkä yhden Pottereihin liittyvän kysymyksen kysyisitte häneltä?
59
Jästitieto / Vs: Potter kaupat/paikat Englannissa?
« Uusin viesti kirjoittanut Hopeakettu Elokuu 15, 2017, 15:03:09 »
Tulin pyörähtäneeksi tänä kesänä Lontoossa, ja ilman muuta kävin King's Crossilla. Sen kuuluisan kärrynpuolikkaan vieressä oli tosiaan pienehkö Harry Potter -fanikauppa, ja ihastuin siihen ikihyviksi! Hirveän kallishan se oli, kun turisteilta ja faneilta pitää lypsää kaikki mahdolliset rahat, mutta olihan tuo kokemisen arvoinen. :) Fanitavaraa oli ihan laidasta laitaan, mutta ehkä odotin siellä olevan vielä enemmän tuotteita... Joka tapauksessa, suosittelen käväisemään, mikäli satutte joskus Lontooseen!
60
Kirjallisuus / Vs: Erika Vik - Kaksoisauringot-sarja
« Uusin viesti kirjoittanut Lilla Myy Elokuu 13, 2017, 20:39:51 »
AIV vei jalat mun suustani, koska Seleesian näkijä tosiaan imaisee mukaansa aika lahjakkaasti! Ostin siis omani perjantaina ja juuri äskettäin sain sen luetuksi loppuun! :D Loppu meneekin sitten spoiler-tagin alle, etten vahingossakaan pilaa keneltäkään mitään. (:

(klikkaa näyttääksesi/piilottaaksesi)
Sivuja: 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10