Tuoreimmat viestit

Sivuja: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10
41
Jästitieto / Vs: Taikasauvat
« Uusin viesti kirjoittanut Hopeakettu Elokuu 30, 2017, 15:45:05 »
Minäkin olen katsellut EMP:n taikasauvatarjontaa, ja tällä hetkellä Hermionen (kuva) ja Ihmeotukset-elokuvasta tutun Lisko Scamanderin (kuva) sauvat kiinnostaisivat eniten, mutta niiden hinta on melkoisen suolainen... :/ No, ehkäpä joskus. Nuo paketit ovat mielestäni muuten hyvin kauniita!

Millaisista sauvoista pidätte eniten? Itse tykkään eniten yksinkertaisista sauvoista, joissa on ehkä jokin pieni jippo. Lisko Scamanderin sauva on tällä hetkellä suosikkini. Liian koristellut eivät oikeastaan ole mieleeni - toisaalta olen muutenkin ihminen, joka arvostaa enemmän yksinkertaisuutta.

Onko kukaan muuten tilannut EMP:ltä (tai muualta) taikasauvanmallisia kuulakärkikyniä? Esimerkkinä Ihmeotukset-leffan Queenien sauva (kuva). Millainen niiden laatu mahtaa olla? Ovatko ne toimivia vai piirtävätkö pelkkää himmeää viivaa? Miltä ne tuntuvat kädessä? Ovatko nekin yhtä hienoissa paketeissa kuin niinsanotut oikeamittaiset sauvat?
42
Secret love song - Little mix ft. Jason Derulo

Why ca't you hold me in the street
why can't you kiss me on the dance floor.
I wish that it could be like.
Why can't it be like that?
Cause I'm you'rs
43
Taikuuden historia / Vs: Oliko Voldemort syntyjään paha?
« Uusin viesti kirjoittanut Maria Mufasa Elokuu 22, 2017, 23:57:07 »
Ravleen: How much does the fact that Voldemort was conceived under a love potion have to do with his nonability to understand love? Is it more symbolic?

J.K. Rowling: It was a symbolic way of showing that he came from a loveless union – but of course, everything would have changed if Merope had survived and raised him herself and loved him. The enchantment under which Tom Riddle fathered Voldemort is important because it shows coercion, and there can’t be many more prejudicial ways to enter the world than as the result of such a union.

Löysin Rowlingin vastauksen kysymykseen lemmenjuoman vaikutuksesta Voldemortin kykyyn ymmärtää rakkautta. Eli hänen mukaansa kysymyksessä oli enemmänkin symbolinen asia. Jos Merope olisi elänyt ja kasvattanut Tomin rakastaen häntä, Tomista olisi tullut erilainen. Eli suuri syy siihen miksi Tom ei ymmärtänyt eikä osannut tuntea rakkautta oli se ettei hän ollut saanut kokea sitä itse.

44
Taikuuden historia / Vs: Tarvehuone
« Uusin viesti kirjoittanut Maria Mufasa Elokuu 22, 2017, 21:50:54 »
Minä haluaisin kysyä Rowlingilta miksi Voldemort ei saanut selville, että Regulus oli hoksanut ja varastanut medaljonki-hirnyrkin. Hänen porukoistaanhan ei voinut noin vain häipyä. Kun Regulus yhtäkkiä katosi, niin jos Volde olisi yrittänyt kaivaa/kaivauttaa hänet esiin vaikka kivenkolosta, olisi kai jossain vaiheessa käynyt selville että Oljo onkin kotona, vaikka sen olisi pitänyt jäädä kituvana luolaan, ja tästä olisi herännyt epäilys. Vai oliko Voldemort niin ylimielinen ettei kiinnittänyt sen vertaa huomiota kotitonttuun, että olisi tajunnut asian. Vai loppuiko Voldelta aika? Jos muistan oikein että Regulus kuoli -79 ja Lily ja James -81 niin oli siinä kuitenkin kaksi vuotta aikaa ratsata asuntoja ja käännellä kiviä..
45
Shpongle - Nothing is something worth doing [instrumental]
46
P!NK- What About Us

We are problems that want to be solved
We are children that need to be loved
We were willing, we came when you called
But man, you fooled us, enough is enough, oh


47
Taikuuden historia / Vs: Tarvehuone
« Uusin viesti kirjoittanut wollie Elokuu 19, 2017, 18:55:46 »
Itse kysyisin Rowlingilta, että oliko kaikki oikeasti etukäteen hyvin suunniteltu vai kuinka paljon tarina muuttui matkalla ja sen jälkeenkin? Toki osa muuttui, Rowling on itsekin sen myöntänyt. Entäs suuri pääjuoni, metaforat, asioiden merkitykset? Kuinka paljon oli etukäteen päätettyä ja kuinka paljon muuttui kirjoittaessa?
48
Hagridin mökki / Vs: Mihin Harry Potter tapahtumapaikkaan haluaisit?
« Uusin viesti kirjoittanut Welhokaniini Elokuu 16, 2017, 22:21:29 »
Kalmanhanaukio 12:sta, koska säälin Siriusta ja ainahan Sirius voi salakuljettaa minut Tylypahkaan ja Tylyahoon "koska Jameskin olisi tehnyt niin" :D daah. Sillä edellytyksellä, ettei Potterin poika olisi ollut niin tyhmä ja mennyt tapattamaan Siriusta olettaessaan tämän olevan Ministeriössä. (Kyllä kai arpea olisi vihlonut samalla tavalla kuin silloin, kun Nagini hyökkäs Arthurin kimppuun, jos Volde olis kiduttanu/tappanu Siriuksen.)

(Huomaa kyllä, että olen vastikään saanut luettua Feeniksin killan, kun raivoan täällä itekseni Harryn idioottimaisuudelle, mikä johti Siriuksen kuolemaan😅)
49
Pink - So what

50
Hagridin mökki / Vs: Mihin Harry Potter tapahtumapaikkaan haluaisit?
« Uusin viesti kirjoittanut Livija Elokuu 16, 2017, 21:08:58 »
Tylypahkaan. Ehdottomasti. Rakastan muutenkin vanhoja linnoja ja nyt kun vielä kyseessä noitien ja velhojen koulu... Eipä tarvitse valintaa pahemmin pohtia.
Sivuja: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10