Tuoreimmat viestit

Sivuja: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10
41
Elokuvat / Vs: Viidakkovekara Juuso
« Uusin viesti kirjoittanut Leffajuho Marraskuu 20, 2017, 20:07:47 »
Terve.

Kun selasin Googlella Viidakkovekara Juusoa, satuin löytämään tämän viestin ja sivuston, joten päätin rekisteröityä ja vastata!

Ensinnäkin muistan Viidakkovekaran erittäin hyvin, minäkin näin sekä ensimmäisen että toisen osan elokuvissa 90-luvulla ja etenkin ensimmäinen on täyttä rautaa. Kuuluu niihin suurten amerikkalaisten studioiden ulkopuolella tehtyihin timantteihin. Kaikki hyvät eivät ole Disneyn tekemiä! Olen samaa mieltä, että juoni on yksinkertainen, mutta onhan niin esimerkiksi Muumeissakin; huomattava osa jaksoista on todella arkisia, mutta silti niin mielenkiintoisia ja jännittäviä. Otetaan vaikka jakso Ihana lahja: juoni on, että Tiuhti ja Viuhti tuovat Muumeille harvinaisen sipulin. Ei kuulosta kovin mielenkiintoiselta, mutta kyllä se vain jännittää varsinkin pientä lasta, alkaako se sipuli itämään ja ehkä laulamaankin.

Kuten mielestäni lähes kaikissa animaatioissa, parasta niissä on loistava suomenkielinen toteutus. Heikki Määttänen todella on Juuso. Mies vei aina show'n, puhui hän sitten pääosassa tai sivuroolissa (paitsi ehkä Kaikenkarvainen Charlie). Jos tätä(kään) ei olisi puhuttu suomeksi, ja vielä näin hyvin, en pitäisi siitä puoliksikaan niin paljon. DVD-aikakautena olen vilkaissut, miltä alkuperäiset repliikit ovat kuulostaneet Disney-elokuvissa, ja joka kerta olen pettynyt ja kiusaantunut. Sen verran parempia suomalaiset ovat.

Toiseksi olen perustanut Youtube-kanavan, jonne latailen harvinaisempia elokuvia. Sellaisia, joita ei Suomessa ole julkaistu 1.DVD:llä, 2.videona tai 3.ollenkaan. Yritin juuri äsken ladata Viidakkovekara Juuson, mutta näistä ihanista tekijänoikeussyistä en saanut sitä julkaistuksi. Mutta se on tosiaan nykyään kätevää, kun saat heti videon ladattuasi tietää, poistetaanko se. Suurin osa tähän asti ladatuista videoista on saanut pysyä. Mielestäni on tärkeää, että me nostalgiannälkäiset saamme nauttia lapsuuden muistoista vaikka sitten ilman DVD-julkaisuja. Toki Viidakkovekara on DVD:llä, mutta se on loppuunmyyty ja erittäin harvinainen.

Kolmanneksi, jos et omista Viidakkovekara Juusoa, voin lähettää sen sinulle MP4-muodossa. Sen voi sitten vaikka laittaa levylle.

JS: En laita kanavani linkkiä, ettei minua syytetä mainostamisesta.
42
Keskustelut / Vs: Ilmapallot
« Uusin viesti kirjoittanut Arnold Marraskuu 19, 2017, 08:29:05 »
Itselläni ei ole erityistä mielipidettä, mutta on niitä kiva vappuna olla ja yrittää pitää niitä ilmassa:D
Toisin koirat meillä pelkää niitä älyttömästi, lukuun ottamatta koiranpentua, joka tykkää purra niitä puhki xd
43
Enya - May it beMay it be an evening star
Shines down upon you
May it be when darkness falls
Your heart will be true
You walk a lonely road
Oh! How far you are from home

Mornie utulie (Darkness has come)
Believe and you will find your way
Mornie alantie (Darkness has fallen)
A promise lives within you now
44
Oleskeluhuone / Vs: Kirjoissa tylsiä kohtia?
« Uusin viesti kirjoittanut samettiina Marraskuu 18, 2017, 22:02:48 »
Melko moni on täällä nimennyt yhdeksi tylsimmistä kohdista Pottereissa tuon kutoskirjan alun - ja voin olla heidän kanssaan samaa mieltä. Muistan odottaneeni kyseistä opusta innolla, ja kun sain sen ensimmäisen kerran käsiini, olin aluksi hieman pettynyt. Mielestäni kirjan alku ei mitenkään temmannut mukaansa, vaan oli jopa puuduttavaa lukea. Mitään muuta tiettyä kohtaa kirjoissa en muista kokeneeni ainakaan noin voimakkaasti tylsiksi.

Luen kirjan alusta loppuun ja sinnittelen ne "tylsät" kohdat, koska joka lukukerralla niistä voikin löytyä jotain uutta, tai mikä parempaa, ennen tylsänä pitämät kohdat saattavatkin muuttua mielenkiintoisiksi.
- - Ne tylsätkin palaset kuuluvat kokonaisuuteen, tarinasta tulisi jokseenkin katkonainen ilman niitä.

Juurikin näitä pointteja itsekin meinasin tänne raapustaa. Erilaiset kohdat, sattumat ja tapahtumat kuuluvat osaksi tarinaa ja niillä on yleensä jokin tarkoitus - niillä tylsilläkin kohdilla. Kuten lainauksesta tulee ilmi, voi uudelleen kirjoja lukiessa havaita jotain mitä ei ollut aiemmin huomannut tai oivaltanut - näin syntyy uusia "lukukokemuksia" ja ajatuksia.
45
One direction - I want
Give u this, give u that
blow a kiss, take it back
If I looked inside your brain
I would find lots of things
Clothes, shoes, diamond rings
Stuff that's driving me insane
46
Musiikki / Vs: Mitä kuuntelet nyt (1 viesti per päivä, ei pitkiä sanoituksia tai soittolistoja)
« Uusin viesti kirjoittanut Less Marraskuu 18, 2017, 17:28:08 »
Unreal Tournament Soundtrack - Into The Darkness
47
Musiikki / Vs: Mitä kuuntelet nyt (1 viesti per päivä, ei pitkiä sanoituksia tai soittolistoja)
« Uusin viesti kirjoittanut Sakura Marraskuu 18, 2017, 16:41:51 »
Marko Maunuksela - Jouluiltana

Tuo vanha, sodan käynyt hieno mies
niin paljon tästä elämästä ties,
hän seikkailuihin suuriin minut vei
nyt niitä tarinoita enää, kukaan kerro ei
48
Taikuuden historia / Vs: Lajitteluhatun tupa?
« Uusin viesti kirjoittanut Arnold Marraskuu 18, 2017, 10:42:08 »
Itse ajattelen, ettei lajitteluhattu ole/voi olla missään tuvassa.
Mutta hyviä pointteja nuo, että alun perin se oli Rohkelikon hattu ja se että viisaudensa puolesta voisi kuulua korpinkynteen.
Mielestäni hattu ei voi olla missään tuvassa, muutenhan hän saattaisi puolueellinen sillä tavalla että esim. laulussaan ylistää eniten rohkelikkoa ja sen tupaa.
Vaan ajattelen että hän kunnioittaa kaikkia (tasapuolisesti) tupia.
49
Keskustelut / Vs: Yliluonnollisia kokemuksia ja hassuja yhteensattumia (vol2)
« Uusin viesti kirjoittanut Hattaraprinsessa Marraskuu 18, 2017, 10:05:02 »
Minusta alkaa jo hieman tuntua, että kerään outoja sattumia ja sen sellaista kuin mangneetti :'D Viimeaikoina niitä on tullut jo niin paljon, että se alkaa jo hiukan häiritsemään.
 
Otetaan nyt vaikka ensimmäisenä se, ette lähes aina kun ajattelen jotakin biisiä se tulee todella usein seuraavaksi tai joku laittaa sen soimaan. Viimeeksi näin kävi eilen matikan tunnilla kun muistelin yhtä lyric prankkiä jonka olin tehnyt kyseisellä biisillä, ja edellisen biisin loputtua tämä kyseinen kappale rupesi soimaan. Tämä on tapahtunut viimeisen neljän kuukauden aikana niin monta kertaa etten enää pysy laskuissa!

Lauantaina olin kisassa ennen kisasuoritusta mennyt sanomaan parhaalle kaverilleni: "Mist vetoo et tuun koppiin itkien ja nauraen. Itkien koska mua sattuu niin paljon ja nauraen koska se meni niin hyvin. Okei mun ei ois pitäny sanoo noin kusk sit kuitenki menee huonosti." Ja no joo arvaatte jo varmaan mitä kävi :') Meillä meni suoraan sanottuna surkeasti!

Minullekki on myös käynnyt tätä, että kun avaa puhelimen niin lähes heti saapuu viesti. Minulla vain se viesti tulee joka kerta samalla sekunnilla kun avaan puhelimen.

Nämä kaksi viimeistä ei ole yhteensattumia vaan jo yliluonnollista (tai sitten ei). Mutta siis olimme koko perhe mummin luona, ja kello alkoi olla jo aika paljon. Kaikki vaan pelas jotai lautapelei tai katto telkkarii mutta minä vaan makoilin sohvalla. Yhtäkkiä koko talo tärähtää todella kovaa ihan kuin hirvi tai joku muu suuri eläin olisi juossut seinää päin. Mummi ja äiti lähtivat katsomaan mikä se oli, mutteivät nähneet lumessa minkään näköisiä jälkiä tai mittään muuta vihjettä siitä, että joku olisi juossut seinää päin. Mummi asuu myöskinsene verran korvessa joten mikään lähistön räjäytystyömaakaan se ei ole voinnut olla. Vaarin kuoleman jälkeen istuin ruokapöydässä paikalla jolla vaari istui aina, kun olimme syömässä. Kaksi kertaa tunsin kuin joku olisi koskettanut selkääni vaikka takanani ei ollut mitään tai ketään 3 metrin säteellä.

Joo siinä nyt pari, muttei tosiaankaan kaikkia! En vain jaksa ruveta nyt listaamaan niitä tähän XD
50
Musiikki / Vs: Mitä kuuntelet nyt (1 viesti per päivä, ei pitkiä sanoituksia tai soittolistoja)
« Uusin viesti kirjoittanut Adasme Marraskuu 17, 2017, 13:57:57 »
np: GUNSHIP - Black Sun On The Horizon [04:47m]   
Sivuja: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10