Tuoreimmat viestit

Sivuja: 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10
11
Keskustelut / Vs: Yliluonnollisia kokemuksia ja hassuja yhteensattumia (vol2)
« Uusin viesti kirjoittanut Oili-Maria Heinäkuu 03, 2018, 11:54:02 »
Tuntuu vähän hassulta kirjotella tätä tänne, kun tuntuu vaan siltä että on mukava ajatella tämä asia näin, eikä sillä varmaan ole totuuden kanssa ihan mitään tekemistä... No mutta, kerrotaan nyt kuitenkin.

Olin viime kesänä töissä eräässä aulassa, kun sen isoon ikkunaan törmäsi lintu. Eläinrakkaana ihmisenä tottakai menin katsomaan, mitä sille kävi. Oli aika pökertynyt mutta muuten kunnossa. Nostin linnun maasta, tarkoituksena viedä se turvallisempaan paikkaan toipumaan. Lintu ei vaan suostunut lähtemään kädeltä mihinkään. Vähän aikaa sitä silittelin ja juttelin sille, yritin sitten "lähettää" sen lentoon. Lintu pyrähti ilmaan, vain tullakseen olkapäälle istumaan O_o Sillä ei ollut mitään kiirettä ihan mihinkään. Lopulta sen sain jätettyä ruohikolle. Ikinä ennen ei ole vastaavaa kyllä käynyt.

Tätini, jolla on hieman... Hmm, taipumuksia vähän jänniin juttuihin, mm. tietää asioita ennalta, sanoi että lintu tuo terveisiä taivaasta. Ja just edellisenä iltana olin itkenyt, kun oli mummua ja pappaa niin iso ikävä... :(

Yhteensattumaa, tai sitten jotain muuta. Tai ei välttämättä mitään.
12
Hagridin mökki / Vs: Ketkä olisivat/ovat ihana pari?
« Uusin viesti kirjoittanut Skelegirl Kesäkuu 27, 2018, 04:24:47 »
Tää on ehkä vähän perus, mutta Harry ja Draco kuuluu yhteen. Tykkään muutenkin miettiä kaikkia fanfic tarinoita päässäni ja ne on eka fanfic pari, josta ees kuulin ja heti tuli sellanen "Cuteeeeeeeee<3", koska vaikka kirjoissa ne vihaa toisiaan, niin ehkä ne kuitenkin siellä syvällä mielessään vähän pitää toisistaan. :)
13
Hagridin mökki / Vs: Jos saisit tavata 5 HP-hahmoa,niin ketkä/mitkä ja miksi?
« Uusin viesti kirjoittanut Skelegirl Kesäkuu 27, 2018, 04:20:44 »
Haluaisin tavata 4 suosikkihahmoani, jotka ovat: Draco Malfoy, Sirius Musta, Albus Dumbledore ja Luna Lovekiva. Liaäksi haluaisin tavata Voldemortin. Olisi mahtavaa tuntea heidät paremmin, kuulla heistä enemmän ja tietää vain, miksi he tekivät jotain tietyllä tavalla. Ei ole varsinaista syytä miksi juuri heidät, mutta minä vain haluaisim.
14
Hagridin mökki / Vs: Mitkä valinnaisaineen ottaisit?
« Uusin viesti kirjoittanut Skelegirl Kesäkuu 27, 2018, 04:13:46 »
Ennustuksen. Mun mielestä ois niin siistiä nähdä pieniä vilauksia tulevaan, mutta ei koko tulevaisuutta. Vaikka tulevaa ei vois muuttaa niin ois kiva tietää mitä tapahtuu.
15
Hagridin mökki / Vs: Mitä haistaisit lemmenjuomassa?
« Uusin viesti kirjoittanut Skelegirl Kesäkuu 27, 2018, 04:09:58 »
Mä haistaisin metsän sateen jälkeen. Olen aina rakastanut luontoa, varsinkin metsiä, sateen jälkeen vielä tuoksuu niin ihanan raikkaalta.
16
Hagridin mökki / Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Uusin viesti kirjoittanut Skelegirl Kesäkuu 27, 2018, 04:07:43 »
Mun oma ois ehdottomasti susi. Sudet on mun mielestä älyttömän kauniita ja vaarallisia. Mä oon aina arvostanu petoeläimiä, kun ne osaa selviytyä ilman muita, mutta pystyy silti välittämään.
17
Hagridin mökki / Vs: Mikä olisi monijuomaliemesi väri?
« Uusin viesti kirjoittanut Skelegirl Kesäkuu 27, 2018, 04:03:59 »
Luulisin, että mun oma ois sellanen tumman violetti, kun kaikki ei ehkä huomaa, mutta mä oon jotenkin tosi mystinen ihan sisältä, ja se on mun lempiväri ja aina kun mä luen jotain tai katon elokuvaa niin mun lempihahmot on pahiksia ja tumman violetti jotenkin kuvastaa pahuutta.
18
Oleskeluhuone / Vs: Huonoin mahdollinen loppu koko kirjasarjalle?
« Uusin viesti kirjoittanut castlevania Kesäkuu 25, 2018, 18:17:36 »
Se loppu miten seiskakirja päättyi.
19
Musiikki / Vs: Mitä kuuntelet nyt (1 viesti per päivä, ei pitkiä sanoituksia tai soittolistoja)
« Uusin viesti kirjoittanut tirsu Kesäkuu 24, 2018, 12:15:22 »
Sanni - Sit ku mä oon vapaa

Mä en saa tutustua tai edes tekstaa
Kun mun salasanoja sulla on liikaa
Mä voisin ihastua vaik kaupankassaan
Siks tuut mukaan
20
Oleskeluhuone / Vs: Suomenkielisten Pottereiden kannet (6. kansi julkistettu!)
« Uusin viesti kirjoittanut Stargazer Kesäkuu 19, 2018, 02:43:37 »
Onhan noi todella hienoja kansia, mutta en mä ehkä ihan pelkkien kansikuvien perusteella lähtis uusia painoksia hankkimaan kun vanhatkin on vielä ihan lukukelpoisia. Eikä niissä sitä paitsi mitään uutta oo niiden kansien lisäks, joten olis lähinnä rahantuhlausta. Alkuperäiset suomenkieliset + englanninkieliset löytyy jo hyllystä niin ei sinne varmaan enää kolmatta versiota mahtuiskaan.

Paitsi ne kuvitetut versiot, ne on upeita ja niiden keräämistä aion ehdottomasti kyl jatkaa. Niissä on visuaalisuus kohdallaan.
Sivuja: 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10