Vuotava noidankattila

Jästien keskuudessa => Viihdettä niin että heikompia hirvittää => Aiheen aloitti: Éowyn - Syyskuu 21, 2003, 19:33:57

Otsikko: Mew
Kirjoitti: Éowyn - Syyskuu 21, 2003, 19:33:57
Löytyykö Vuotiksesta ketään toista, joka pitäisi Mewin musiikista? Kukaan, kenelle olen koskaan täällä puhunut, ei tunne yhtyettä:P
***
Tutustuin Mewiin ensi kerran tänä kesänä, kun menimme Provinssirockiin. Frengers-levyä tuli kuunneltua autossa koko meno- ja tulomatka. Pian sen jälkeen ostin levyn ja siitä asti olen kuunnellut levyä oikeastaan vähintään pari kertaa viikossa:)
Yleensä en tanskalaisista bändeistä perusta, mutta Mew on ehdoton poikkeus:)

Jonaksen, laulajan, ääni on ihanaa kuultavaa ^^ Pääsee aivan älyttömän korkealle. Ääni ei ole paperinohut, eikä laulaja tunnu repivän äänihuuliaan aivan hajalle:)

Tyttö, joka laulaa parissa kappaleessa, on hänkin aivan älyttömän hyvä laulaja. En osaa kuvailla hänen ääntään, se on vain niin loistava:)
Tästä tulikin mieleeni, että kun Mew oli tämän vuoden Ruisrockissa esiintymässä. Ja siellä tietysti esitettiin näitäkin biisejä, jossa tyttö laulaa. Tytön ääni tuli nauhalta, mutta Jonas kuulemma hoiti tilanteen uskomattoman hyvin ja huolimatta nauhalta tulemista, äänet soivat hyvin yhteen.
Olisinpa itsekin ollut Ruisrockissa. Kuulin tuon jutun pikkuserkultani.

Seuraavan kerran, kun Mew tulee Suomeen, minun on pakko päästä katsomaan ^^

~Éo

Muoks. Täydellistä fiilistelymusaa ^^ Automusaa. Mitä tahansa^^
Otsikko: Mew
Kirjoitti: Xaphania - Syyskuu 21, 2003, 22:40:43
Olen mitä luultavimmin kuullut bändistä. Sanoppas jotain biisejä, muistaakseni YleX on joskus jotakin soittanut... Häiritsee tällainen semitietoisuus.
Otsikko: Mew
Kirjoitti: Éowyn - Syyskuu 23, 2003, 17:50:34
Frengers-albumin biisilista:
Am I Wry? No
156
Snow Brigade
Symmetry
Behind the Drapes
Her Voice Is Beyond Her Years
Eight Flew Over, One Was Destroyed
She Came Home For Christmas
She Spider
Comforting Sounds
Otsikko: Mew
Kirjoitti: Éowyn - Syyskuu 24, 2003, 22:25:19
Lainaus käyttäjältä: "tatsku"
Minä olen kuullut pelkästään 156:n, mutta minä rakastan sitä ^__^ Pitää hankkia se levy kun saan tarpeeksi rahaa. *huokaa* Se ääni...

Se on vain harmi, että Mewin levyä ei löydy ainakaan suurissa mittakaavissa ainakaan täällä länsirannikolla mistään marketeista, esin. Citymarketista. Mutta kaikkihan nyt tietävät Citymarketin levyvalikoiman...:P
No, eksyn aiheesta.
Yksi minun tuttuni tilasi minulle Mewin levyn levykaupastaan. Katselin vain Citymarketissa levyvalikoimia, enkä ole koskaan huomannut siellä Mewin levyä. Enkä myöskään Anttilassa tms.

Bändin kotisivut muuten löytyvät osoitteesta
http://www.mewsite.com/
En ole pitkään aikaan siellä käynyt, mutta sieltä löytyy ainakin musavideoita. Biisinäytteistä en tiedä, mutta nuo ovat ehdottomasti katsastamisen arvoiset sivut^^

Not Quite Friends But Not Quite Strangers :)

Muokkendahlen. Juu, ääninäytteet jokaisesta Frengers-albumin biisistä löytyy sivuilta:) Ihan älyttömän hienot sivut. Spuukit äänitehosteet.
Otsikko: Mew
Kirjoitti: Satsuki - Syyskuu 24, 2003, 22:42:49
Oi, Mew. :)
Olen ihan viime aikoina löytänyt kyseisen bändin kun nettituttuni suositteli 156-biisiä. Oikeasti, todella ihana, omaperäinen tyyli bändillä. Ja laulajan ääni on ihan omaa luokkaansa.
Olen parin kuulemani kappaleen perusteella harkinnut levyn ostoa, mutta edessä on tuo sama ongelma kuin teillä muillakin, eli levyä ei oikein löydy kaupoista. Täytynee siis tilata jostakin.
Luin jostain, että Mew oli lämppäribändinä Manic Street Preachersin Suomen-keikalla viime vuoden lokakuussa. Tulisivat tänne vaan uudestaan! :D
Otsikko: Mew
Kirjoitti: Winky - Syyskuu 25, 2003, 08:18:49
Ääninäytteet sivuilta todella kannattaa kuunnella, ne on hyviä!

Ja vielä Eowyn: http://www.cdon.com:sta ainakin saa todella halvalla sen levyn, jos et oo vielä muualta sitä löytänyt:)

Mä en muista kumpi se oli, Eowyn vai yks toinen mun nettituttu, joka siitä joskus kuukausi sitten mainitsi; en ollut kuullutkaan sen nimistä bändiä, mutta mun kaverin isosiskolla olikin sen levy ja kuunneltiin sitä kaverin kans pari kertaa. Sitten kuuntelin niitä netis (Mewin sivilla) ja ne ei oikein kuulostanut miltään (paitsi kaks ekaa), mutta kun kuuntelin niitä uudestaan niin paljastui, että on ihan sika hyviä! Ja nyt aionkin ostaa Mewin levyn ehkä ensi viikolla, niillä on aivan ihanaa musiikkia^^
Otsikko: Mew
Kirjoitti: Shikoku Gin - Lokakuu 06, 2003, 14:33:30
Oi, olen kuullut Mewstä, ja samaistuin siihen aivan täysin. Mahtava bändi.

Kuulin Mewtä ensimmäisen kerran Up North-lista-ohjelmassa, ja ensi kerralla olin hieman "onpas tosiaan tyypillinen Tanskalainen bändi", mutta nyt kun on katsonut Up Northia, ja kuullut Mewtä enemmän, siihen tottuu, ja alkaa tykkäämäänkin. Olen jopa äänestänyt bändiä listalle.

En kyllä ole kuullut kuin 156-biisin, joten voi sanoa, etten oikein tunne bändiä, enkä siis voi sanoa siitä juuta enkä jaata, mutta yhdenkin biisin takia, Mew on yksi lemppari bändeistäni, ja haluaisin kuulla muitakin (varmasti) mahtavia kappaleita.

Mewn musa on tosi omalaatuista ja ehkä hieman outoa, ja ensikertaa kuulleen korvissa se kuulostaa ehkä hieman "mielipuoliselta" (niin ainaskin mulla kuulosti), mutta se tekee bändistä hyvän.
On hyvä, kun ei ole matkinut muita yhtyeitä, ja uskaltaa tehdä mieleistään musiikkia. Sitä mä ainakin arvostan monissa bändeissä.

Niin kuin Éowyn sanoi, täydellistä fiilistely-ja automusaa. Sopii kaikkialle. Ihana. ^^
Otsikko: Mew
Kirjoitti: Miss Wire - Lokakuu 07, 2003, 15:33:07
Oi, Mew on ihana yhtye! Niiden musiikki on aivan epätodellisen kaunista ja koskettavaa, ja Jonaksen lauluääni on... on... uskomattoman upea. Se kuulostaa peloissaan olevalta pikkupojalta. Suloiselta.
Bändin singlejen b-puoletkin ovat muuten yleensä todella laadukkaita. Esim. 156-singleillä olevat "Mica" ja "King Christian".

Onko täältä joku muu nähnyt Mew'iä livenä? Itse olen nähnyt Tavastialla toukokuussa, ja sitten Ruisrockissa heinäkuussa. Bändi on livenäkin todella upea, mutta musiikki kuulostaa kyllä aivan erilaiselta kuin levyllä. Todella äänekkäitä kitaroita, kitaravalleja... (mutta silti jotenkin haurasta ja koskettavaa. hämmentävä yhdistelmä). Kappaleet kuulostavat livenä jotenkin raaemmilta. Melkein toivoisin, että jotain siitä livesoundista olisi saatu levyllekin, eikä tuotettu ihan niin paljon. Niin ja Tavastialla bändillä oli koko keikan ajan taustavideot, ihanat sellaiset. Kuin jostain unesta. Surrealistista.
Otsikko: Mew
Kirjoitti: Éowyn - Lokakuu 07, 2003, 22:23:56
Lainaus käyttäjältä: "Miss Wire"
Niin ja Tavastialla bändillä oli koko keikan ajan taustavideot, ihanat sellaiset. Kuin jostain unesta. Surrealistista.

Voin kuvitella. Ne kotisivutkin ovat niin upeat. Oudot. Kaunnit ja oudot. Unenomaiset ja värimaailmaltaan niin unenomaiset. Voisnpa verrata värimaailmaa The Ring-elokuvaan?
Mutta nyt menee offin puolelle, joten on parasta palata aiheeseen ^_^

Laitan tähän nyt muutamia kysymyksiä, johon voisi vaikka vastailla, että saataisiin tähänkin keskusteluun jotakin uutta ^^

Lempibiisinne, miksi? Mikä Mewissä on sitä niin paljonpuhuttua omaperäisyyttä? Mikä erottaa Mewin muista tanskalaisista bändeistä?
Otsikko: Mew
Kirjoitti: Aileena - Lokakuu 12, 2003, 19:24:27
Minä myös sain ensimmäisen maistiaiseni Mewsta Up Northissa. Olen kuullut vain heidän 156 kappaleensa ja se on mielestäni aivan ihana. Videokin on tosi jees! Laulajalla on tosi kiva ääni. Kaikkein eniten 156:sessa minua miellyttää kertosäe. Siinä on jotenkin niin iskevä melodia ja muutenkin se saa minut liikkeelle^^ Mewhan on ehdolla European Music Awardseilla parhaaksi pohjoismaiseksi bändiksi. Haluaisin mielelläni kuulla enemmänkin bändin musiikkia!
Otsikko: Mew
Kirjoitti: Miss Wire - Lokakuu 14, 2003, 21:11:47
Mew on tulossa taas Suomeen!! Bändi esiintyy 7.joulukuuta Tavastialla Helsingissä. Voi, minä niin kovasti haluaisin sinne, se toukokuinen keikka oli niin upea, että jos tämä on edes puolet sen veroinen niin... Mutta en vielä tiedä, pääsenkö tuonne. Eikä minulla ole mitään tietoa siitä, milloin liput tulee myyntiin.

Olen muuten kuullut nyt joitain Mew'n vanhempiakin kappaleita, "Saliva", "King Christian" ja "Mica", nekin ovat aivan upeita. Voisivat hyvin olla Frengersillä. Nuo kaksi viimeksi mainittua ovat kyllä kai 156-singlen b-puolia.


muoksista.

Liput on jo myynnissä.
Otsikko: Mew
Kirjoitti: Éowyn - Lokakuu 20, 2003, 21:54:12
Lainaus käyttäjältä: "Miss Wire"
Mew on tulossa taas Suomeen!! Bändi esiintyy 7.joulukuuta Tavastialla Helsingissä.  

Ilmeisesti ei lainkaan ikärajattomia keikkoja Mew'ltä silloin?
Otsikko: Mew
Kirjoitti: Miss Wire - Lokakuu 22, 2003, 12:19:00
No... Tavastian keikka ei ainakaan ole ikärajaton :(  Mie unohdin, kun itse olen yli-ikäinen. Pitää toivoa, että esiintyisivät jossain muuallakin.
Otsikko: Mew
Kirjoitti: Itu - Lokakuu 24, 2003, 22:48:09
Minä ihastuin Mew:iin heti kun kuulin 156. Veli tuli siihen heti, että; " Nehän on ilkeitä, ne pistää sen tytön talon palamaan! " Minä siinä, että eihän ne nyt mitään sellaista tee. Se yksi vain näkee unta. Mutta niin. Minulla ei ollut mitään erikoista totutteluvaihetta, vaan suoraan pää edellä ihastumaan. Valitettavasti 156 on kuultu monta kertaa ja muita biisejä vain kerran. Pitää vain kuunnella enemmän. ^^ .. Ja kyllä, levykin jossain vaiheessa hankitaan. Loistavaa musiikkia. Niin ihanan epätavallista.
Otsikko: Mew
Kirjoitti: KeikAnk - Tammikuu 18, 2004, 11:30:30
Toinen mun suosikkini. ^^
Kuulin Mewiä tossa muutamia kuukausia sitten, ja voi, se oli ihaninta musiikkia mitä olin koskaan kuullut. Frengers levyä mulla ei ole, koska en oo sitä löytäny. Jollakin nettikaverilla oli koneella pari Mewin biisiä, Snow Brigade (johon mä tykästyin heti, ja kuuntelin sitä monta viikkoa putkeen enkä ole vieläkään kyllästynyt) ja 156. Snow Brigade on ehdoton suosikki biisini. <3 Mewiin ei kyllä millään kyllästy!
Otsikko: Mew
Kirjoitti: barbabeau - Heinäkuu 04, 2004, 20:09:34
Onko täältä joku muu nähnyt Mew'iä livenä?

Juu, Ruisrokissa 2003. En juurikaan ko. bändiä ollut aikaisemmin kuullut, änkesin mielenkiinnosta eturiviin. Keikka oli aika mitäänsanomaton, laulajapoika oli ihan kiva ja kitaristi sähelsi ja vaihtoi kitaraa tiuhaan. mieleen jäi pääasiassa vieressäni ilosta itkevät ihmiset. Lähdin kesken esityksen katsomaan jotain toista bändiä.

Näin jälkeenpäin olen tutustunu Mewin musiikkiin lähemmin ja harmittaa vietävästi kun meni tuollalailla ohi. Kaunista ja hypnoottista musiikkia, laulajan ääni on hyvällä tapaa erikoinen ja kieltämättä sopii tuontyyliseen musiikkiin.
Otsikko: Mew
Kirjoitti: Seireeni - Tammikuu 22, 2005, 20:42:45
Mew, uusi rakkauteni. <3

Mew on jotain niin unenomaista, mutta silti rokkaavaa, ja jotenkin futuristista. Laulajalla on ihana ääniala. ^^ Veljeni on nähnyt Mew:n Tavastialla, lienee turhaa sanoa kuinka kateellinen olen.

Sain vihdoinkin Frengersin käsiini (kirjastosta tosin, kandeis olla veli musaosastolla töissä!) ja olen kuullut myös muutamia aivan ihania biisejä A Triumph For Man:ilta, mm. I Should Have Been A tsin-tsi ja Coffee Break. Olin joskus kuullu bändin nimen ja halusin hirveästi tietää että mikä tämä tämmöinen Mew on. Kaveri sitten lähetti biisejä roppakaupalla koneelle.

Toivottavasti tulevat Suomeen toistekin, kun kerran tanskalaisia ovat. Minä kun en ole mitän hyviä bändejä nähnyt kunnon keikalla oikeastaan koskaan.
Otsikko: Mew
Kirjoitti: Beah - Tammikuu 23, 2005, 11:13:53
Mew on aika hieno bändi <3 MEW ON MEW, jokainen laulu on niin MEW (siis hyvällä tavalla.)  Jos laulajalla ei olisi tuollaista ääntä, niin lauluihin ei tulisi sellaista voimaa ja mystisyyttä, jota nyt on.

Oikeastaan Mew on aika perus-tanskalainen bändi. Njoo. Mutta olkoon perus tai ei, niin minä tykkään.

Lempilauluja ovat esim. 156, snow brigade (En jaksa tarkistaa oikeinkirjotusta) ja Am I Wry? No.   Mewin biisit on aika herkistelybiisejä, mutta kyllä niitä kuuntelee missä mielentilassa vaan.

156 musiikkivideo on hauska.
Otsikko: Mew
Kirjoitti: Faidra - Maaliskuu 20, 2005, 11:31:10
Mew on uusin ihastukseni musiikin saralla. Kuulin tuttuvaltani bändistä, kiitos hänelle. 156 oli ensimmäinen kuulemani Mewin kappale, rakastuin täysin. Se oli jotenkin niin surullinen. "Don't you just love goodbyes?" muuta sanottavaa ei kait tarvitse?
Mewin musiikki on rauhoittavaa ja laulajan ääni on loistava.
Otsikko: Mew
Kirjoitti: barbabeau - Maaliskuu 26, 2005, 18:31:24
Mew tulee kesällä provinssirokkiin. Lienee siis syytä suunnata sinne. Muiden pändien osalta helposti huonoin provinssi vähään aikaan.
Otsikko: Mew
Kirjoitti: Les Pastilles - Heinäkuu 01, 2005, 21:01:40
Oww. Nostan tämän n__n''
Eli minä pidän. Uusi tuttavuus minulle mutta biisejä löytyy ja pidän melkein kaikista :3 Bändistä en tiedä mitään. En ole jaksanut tutustua. Tutustuin bändiin pari kuukautta sitten kun pyysin ihmisiä suosittelemaan minulle bändejä. Yksi sitten suositteli tätä. Ihastuin kun hän lähetti 156. Todella kaunis biisi :> Sanat on omaperäiset :D !
Lempibiisejä: 156, mica, Coffee break, Snowflake, King Christian.
Yritän tutustua bändiin enemmän :)
Otsikko: Mew
Kirjoitti: willy - Elokuu 02, 2005, 22:04:23
Muokkasin vähän.

Mew on varmasti ihaninta musiikkia mitä olen kuullut, ja laulajankin ääni on aivan mahdottoman suloinen.
Kaikki kyseisen bändin kappaleet olen kuullut, enkä osaa valita parasta. Tosin tykkään ehkä ensimmäisen levyn kappaleista. Mutta on Frengersinkin 156 ihan hyvä, ja pari muutakin :>
Piti mennä Provinssiin Mewiä katsomaan kaverini kanssa, mutta ei sitten lopulta päästykkään (majoituspaikat sun muut oli jo hoidettu).


Uudelta levyltä en ole kuullut kuin pari kappaletta, Speacialin jota nykyään soitetaan aika paljon radiossa (tietysti riippuu siitä, mitä kanavaa kuuntelee) ja The Zookeeper´s Boyn. Ihan hyviä kummatkin, mutta olen kuitenkin sitä mieltä että ehkä vanhempi Mew on parempaa.
Otsikko: Mew
Kirjoitti: leinikki - Syyskuu 01, 2005, 17:05:42
Mewin Frengers on yksi rakkaimmista levyistäni. Alusta loppuun täydellistä musiikkitaivasta. Omaperäistä, leijailevaa, kerroksellista, kaunista, raastavaa, heleää, upeaa musiikkia! Tietääkös joku millon se niitten uusi levy ilmestyy?? Tässä kuussa olen kuullut, se täytyy saada! Kuulemma hieman rokimpaa tavaraa. Jes.
Otsikko: MEW
Kirjoitti: Grytolle - Syyskuu 01, 2005, 19:11:40
Mew on hieno bändi. Olen kuunnellut Frangerssia jonkin verran, uusinta levyä sitten jo vähän enemmän. Lempikappaleitani ovat 8 fly over one was destroyed, zookeepers boy, 156, Snow Brigade ja SheSpider.

olol. Kent on kyllä parempaa.
Otsikko: Mew
Kirjoitti: Hailie Jade - Syyskuu 03, 2005, 11:01:10
Löysin tämän bändin tässä pari päivää sitten, kun rikollisesti latailin niiden kappaleita netistä. Hmm, ainakin on aika vinhaa että ne tulevat niinkin läheltä kuin Tanskasta etenkin kun mielestäni bändi on melkoisen hyvän oloinen. Joo, en tiedä bändin jäsenistä juuri mitään, koska olen vasta äsken siihen tutustunut, enkä tälleen örkisti ole luonnollisesti nähnyt livenäkään (harvemmin menen mitään bändejä kyllä katselemaan), mutta musiikki on hyvää. Eiköhän se riitä ainakin siihen että voin sanoa pitäväni bändistä?

Ensimmäinen niiltä kuulemani kappale oli Snow brigade, josta pidin paljon, ja sitten halusin muutkin. Joten tosiaan, köyhä ja rikollinen pieni roisto olen, latasin sitten CD:t koneelle, ja olen kuunnellut niitä tässä pari päivää. Snow brigade on edelleen melkein yksi suosikeistani, vaikka nämä muutkin ovat kyllä hyviä. Laulajan ääni on kaunis ja ainakin omaan korvaani omaperäinen. Ne hieman nopeammat kappaleet ovat ehkä enimmäkseen omaan makuuni, mutta hitaammista ainakin Symmetrylla oli itseeni sellainen ihan nasta rauhoittava vaikutus.

Tai sitten se johtuu siitä, että kuuntelin sitä joskus yöllä kun väsytti vietävästi, mutta kyllä Mewin musiikki tuntuu sievää olevan, ei siitä pääse yli eikä ympäri.
Otsikko: Mew
Kirjoitti: Emiru - Syyskuu 03, 2005, 11:24:55
Miksi en ole vielä kirjoittanut tänne? Mew on todella hyvä bändi ja muistaakseni taisinpa jopa löytää sen tämän topicin avulla. Kiitos sille joka tämän topicin aloitti, muuten en olisi löytänyt yhtä tämänhetkisistä lempibändeistäni. ^_^

Humh, eka biisi jonka kuulin oli 156. Kuuntelin sitä varmaan kolme päivää putkeen, vain ja ainoastaan sitä, koska olin ihan hurmiossa. 156-huuman jälkeen yritin saada käsiini muitakin biisejä, osan latailin rikollisesti koneelleni ja sitten lainasin yhdeltä kaveriltani yhden mewin levyn. (en kuollakseni muista mikä se oli o_o; saattoi olla Frengers.) Mewin musiikissa ja lyriikoissa mua on viehättänyt semmoinen tietynlainen erikoisuus ja kauneus. Tai noh. En osaa oikein selittää, mutta minä en ollut kuullut vastaavaa ennen joten olin ihan in love.

Humh, lempikappaleita on paljon mutta sanotaan muutamia: Mica, Snow Brigade, 156, Snowflake, Eight Flew Over One Was Destroyed, Her Voice Is Beyond Her Years, King Christian, She Spider... kaikki on hyviä. ^^

En usko että ainakaan ihan heti rupean Mewiä inhoamaan, kyllä se taitaa pysyä yhtenä lempibändinä pitemmänkin aikaa.

Edit~~ Joo juu, uuden levyn hankin jo melkeen heti kun se oli ilmestynyt mutta unohdin tänne muoksia ^^ se on upea. ihana. kaunis, oikeasti, aivan mahtis. Parhaat kappaleet on The Zookeeper's Boy, Special, Apocalypso..  <3
Otsikko: Mew
Kirjoitti: Amon Karnak - Syyskuu 22, 2005, 18:00:12
Uusi levy ilmestyi. Mahtavaa.

Enskuussa keikka!

Olen sanaton :D
Otsikko: Mew
Kirjoitti: Jesminder - Syyskuu 25, 2005, 17:43:40
Juuh, minäkin taisin tämän topicin kautta eksyä Mewin sivuille ja sitten se oli menoa se...^^
No mutta siis. Aluksi kuuntelin vain 156:a ja Am I Wry No:ta ihan ihmeissäni siitä, miten en ole tällaisesta musiikista ennen tiennyt. Mutta se innostus on jo kai vähän laantunut.

Ilokseni huomasin että Mewiltä oli uusi levykin tulossa. Ja sitten tuli ladattua netistä...no kun ei täällä korvessa mitään kunnon levykauppoja ole! ;P Kyllähän minä ostan sen kunhan löydän jostain kaupasta.
  Mutta jotenkin se uusi levy ei mielestäni ole ihan niin hyvä kuin Frengers. Onhan siinä pari tosi hyvääkin kappaletta (The Zookeper's Boy ja Saviours of the Jazz Ballet varsinkin), mutta niissä ei ole sitä "juttua", joka on vaikka nyt noissa aiemmin mainitsemissani kappaleissa. Laulajan ääni kuulostaa niin hienolta ja erikoiselta. Melodiatkin ovat jotain tosi kaunista. Tykkään juuri tällaisesta ei-kaavamaisesta musiikista, siitä tulee aina jotenkin kylmät väreet.

Äh, luultavasti tässäkin uudessa levyssä on vain se vika, etten ole kuunnellut sitä vielä tarpeeksi.

Kuitenkin ihuna bändi ja ihunaa musiikkia :)
Tulipa taas kirjoitettua selvä ja järkevä viesti...
Otsikko: Mew
Kirjoitti: Lils - Syyskuu 27, 2005, 21:21:16
Mew on upeaa musiikkia. Joskus muutama vuosi sitten ihastuin kovasti Symmetryyn, jota kuuntelin kauan. Tuolloin en ollut vielä niin ihastunut muihin Mewin kappaleisiin. Mutta kesällä kuulin lisää Mewiä ja olin aivan hullaantunut! Ihania unenomaisia soundeja ja salamyhkäisiä sanoituksia.. Niitä ei tajua helposti, pitää aina ujuttautua kappaleiden tunnelmaan kunnolla, että tajuaa niiden ideaa edes vähän.

Suosikkikappaleita mm. 156, She Came Home for Christmas, Am I Wry? No, Snow Brigade, Snowflake, She Spider..

Uusi levy on kuulemma todella hyvä. Useat sanoneet paremmaksi kuin Frengers. Tilasin tuon uuden levyn netistä ja odotan innolla milloin se kolahtaa postilaatikkoon. ^^ Kaksi kappaletta olen jo kuullut; Specialin ja Apocalypson. Uuden kuuloista on kyllä, hieman erilaista kuin Frengersillä.. En osaa oikein sanoa vielä onko parempaa vai huonompaa. Ehkä kuullosti jotenkin simppelimmältä..
Otsikko: Mew
Kirjoitti: Riio-Kola - Syyskuu 27, 2005, 21:25:56
Hum, hieno bändi tämä. :>

Tuo uusi levy on vähän kumma kapistus. Jostain syystä se on mielettömän hieno ja paljon parempi, kuin Frengers, mutta samalla kovin tasapaksu ja kökkö. Silti pidän kovasti levystä. Frengersillä taas on hyviä kappaleita, mutta osaa niistä on pidennetty turhan paljon ja muutamat kappaleet ovat todella rasittavaa kuuntelemista.

Odotan innolla ensi kuun keikkaa ja sitä, miltä Mew livenä kuulostaa. Nosturiin olen siis menossa.
Otsikko: Mew
Kirjoitti: menwendine - Syyskuu 28, 2005, 00:05:29
Sain viimeinkin Frengers levyn käsiini, pitkän odottelun jälkeen. Olin toki aikaisemmin kuullut 156 ja siitä pidin. Pitkän aikaa yritin etsiä tuota kappaletta ja jopa levyä. Kirjastosta n. kuukausi sitten varasin ja nyt se levy nököttää poltettuna, kyllä, levyhyllyssäni. ^_____^

Pidän näistä kaikista kappaleista, mitä tällä levyllä on ja olenkin kolme päivää putkeen kuunnellut tätä levyä. Lisää kappaleita pitäisi saada jostain ja uusi levy tottakai. Olisi kyllä hienoa nähdä tämä bändi livenä. Uusi hieno tuttavuus on tämä bändi. Hienoa musiikkia. <3
Otsikko: Mew
Kirjoitti: kaamo - Lokakuu 08, 2005, 13:13:42
Ylihuomenna!  Ylihuomenna!  :D  (Nosturin keikka, w00t!)

Kuuntelen And The Glasshanded Kitesia ja ihailen vain kuinka hienolta se kuulostaa.  Oudolta, ehkä vähän häiritsevältä jopa myös, mutta verrattuna Sonic Youthiin (ainakin A Thousand Leaves -cd, joka soi tätä ennen) tämä ei ole outoa progehörhöilyä nähnytkään. :) En ole päässyt tähän ihan kiinni vielä, tunnistan melodioita ja hyräilen ja keinun mukana ja nautin kuulemastani, mutta kuitenkin on vielä joku mutta, joka estää minua heittäytymästä mukaan ja sanomasta, että tämä on ehkä hiton hyvä.  Ainakin kaikki kappaleet peräkkäinen levy on hengästyttävä kokonaisuus, vaihtelevuutta ja kaikkea kivaa.  En tiedä mikä minkäkin kappaleen (tai osion) nimi on, mutta kokonaisuus kuulostaa hyvältä.  Muita mielipiteitä uudesta levysta? :)

Niin joo, tutustuin Mewiin alunperin, kun kaveri lainasi minulle Frengersin.  Ensimmäisestä kuuntelukerrasta en oikein osaa sanoa muuta, kuin että se ei aiheuttanut välitöntä rakastumista tai muuta turhan hätiköityä.  Levy soi pari kertaa läpi taustalla ennen kuin siihen pääsi sisään mitenkään, prosessi on vieläkin vähän kesken, kun levy piti palauttaa enkä ole saanut hankittua omaa.  Hmm, en osaa oikein sanoa.  Keikkaa odotan kuitenkin kuin pahainen kakara joulua.  Pitää kuunnella lisää vielä.
Otsikko: Mew
Kirjoitti: Lils - Lokakuu 12, 2005, 20:42:08
Oi Oi.

Nyt olen pari viikkoa kuulostellut And The Glass Handed Kitesia ja rakastan sitä levyä! Kaunis, surrealistinen ja herkkä. Kuin yksi uskomaton kappale koko levy. Ensikuulemalla menin hieman hämilleni. Tässäkö se oli? Hengästyttävä kokonaisuus. Kuten monet ovat sanoneet, vaikeampi levy kuin Frengers. Tummempia sävyjä, lohduttomiakin.

Levy alkoi loistavasti! Vauhdikas ja hieman sekava Circruity of the Wolf sulautui kauniisti Chinaberry Treehen. Ja rakastan Apocalypso-Special- yhdistelmää. Sanon sitä yhdistelmäksi, sillä minusta nuo kaksi kappaletta täydentävät toisiaan ja kuuntelenkin ne lähes aina peräjälkeen.

White Lips Kissed on häikäisevä. Zookeeper's Boyn jälkeiset kappaleet jäivät ensikuuntelulla hieman varjoon, mutta sitten White Lips Kissed tuli ja sai melkein kyynelet silmiin.

And The Glass Handed Kites on todella jännä levy. Toisaalta se on hirmu sekava ja vaikea, toisaalta mielettömän upea ja kaunis. Mutta Frengersin jälkeinen kehitys on huima.. Sen voin kyllä todeta!

Kaiken tämän sekavan analyysin jälkeen suosikkikappaleet on hyvin vaikea nimetä.. White Lips Kissed on ehdoton, mutta lopuissa kappaleissa on kaikissa jotain hyvää ja jotain huonoa. Vaihtelee mielialan mukaan mistä milloinkin tykkää.

Loistavaa, Mew, loistavaa. Harmittaa hirmu paljon, että Nosturi jäi väliin. Tämä on bändi, jonka ehdottomasti tahdon nähdä livenä.
Otsikko: Mew
Kirjoitti: kaamo - Lokakuu 26, 2005, 20:02:37
Lainaus käyttäjältä: "Lils"
Harmittaa hirmu paljon, että Nosturi jäi väliin. Tämä on bändi, jonka ehdottomasti tahdon nähdä livenä.
Mutta ensi kerralla sitten, Mew ainakin huhujen mukaan on palaamassa Suomeen joskus keväällä!  Viiden kuukauden odotuksesta ihmiset puhuu, jos vaikka sitten..

Itse tosiaan olin Nosturissa, mutta kokemus ei ollut aivan paras mahdollinen.  Olen aika pienikokoinen, jouduin pitkien ihmisten taakse puristuksiin, oli älyttömän kuuma, ei voinut tanssia, tuskin edes liikkua, ja suurimman osan ajasta en nähnyt muuta kuin edessä seisovan ihmisen takaraivon :/  Tietysti en syytä muita kuin itseäni, etten tullut tarpeeksi ajoissa ja olin tyhmällä päällä, mutta Hesarin jutussakin taisi lukea, että Nosturiin oli myyty oikeasti liikaa lippuja.  (Ihme juttu, tyyppi pääsee lempibändinsä kauan odotetulle keikalle, eikä tee muuta kuin valittaa.. :/ )  No mutta tykkäsin, Mew on sen arvoinen.  Ei vain ollut paras kokemus ikinä.

Oletteko jo nähneet keikkakuvia (muitakin kuin Helsingin?), tiedättekö missä niitä olisi lisää, tai oliko kenelläkään kameraa mukana?  Varmaankin kaikki seuraatte Mewin foorumia, mutta tuolta kuitenkin löytyy..  
http://festari.muistoja.fi/categories/mew-2005-10-10
Otsikko: Mew
Kirjoitti: AnnA - Lokakuu 26, 2005, 22:11:29
Mew on mielestäni erittäin hyvä bändi. Uusi levy vaikuttaa todella hyvältä. Koko soudimaailma on Mewillä sellasta ihmeellistä, ikään kuin taianomaista! Laulajalla on kiva ääni. Harmikseni en saanut lippuja Mewin Suomen keikalle... Toivottavasti sitten tulevaisuudessa...
Otsikko: Mew
Kirjoitti: Frenger - Lokakuu 27, 2005, 10:09:29
Pidän Mewistä, kuten nimestänikin voi varmaan päätellä. ;) Uusi levy on mielestäni loistava, erityisiä helmiä siltä ovat mielestäni Apocalypso, Special ja Zookeeper's Boy. Ensimmäisestäkin levystä toki pidän, siltä suosikkejani ovat 156, SheSpider ja Am I Wry? No.

Mewin sanoituksista pidän paljon, ne ovat persoonallisia ja erottuvat massasta. Välillä niissä ei tosin ole mitään järkeä (kuten esim. Are we talking? White is the winter ja Jonaksen keksimä nolan time) jne., mutta eipä tuo mitään haittaa. Mewin lyriikat - eivätkä sen puoleen biisitkään - avaudu ainakaan minulle heti, vasta muutaman (kymmenen ;) kuuntelukerran jälkeen, mutta sehän onkin hyvän levyn merkki.

Jonaksen ääni jakaa varmasti paljon mielipiteitä, omasta mielestäni se on upea.

Livenä en ole valitettavasti bändiä ainakaan vielä nähnyt.
Otsikko: Mew
Kirjoitti: Grytolle - Marraskuu 07, 2005, 17:52:57
Mewin keikka tuli eilen telkkarista ja jatkoa tulee tänään. Myöhäinen ajankohta haittaa tottakai, mutta ajastinnauhoituksella ainakin onnistuu. Mew on loistava ja Jonas Bjerre on rulettaa!
Otsikko: Mew
Kirjoitti: LiebenLeben - Marraskuu 16, 2005, 22:06:36
Lainaus käyttäjältä: "Tribulaattori"
Mewin keikka tuli eilen telkkarista ja jatkoa tulee tänään.


Vitsi! Katsoi ensimmäisen osan, mutta missasin toisen. Hieman harmittaa, kun huomaa asian näin yhdeksän päivää myöhässä.
Mew on ihan loistava ja olen hyvin kiitollinen kaverilleni, joka tutustutti minut siihen ja pikkusiskolleni, joka osti levyn, joita minäkin pääsen kuuntelemaan.
Otsikko: Mew
Kirjoitti: Tera - Marraskuu 28, 2005, 22:19:38
Mew.

Minäkin pidän. Todella hyvä bändi, joka tekee todella hyvää musiikkia. Kaunista, omaperäistä, loistavaa, lumoavaa. Ja Jonas Bjerren ääni on minun mielestäni persoonallinen ja hyvä, pidän ja paljon. Ja ne laulujen sanoitukset eivät tosiaankaan tuosta vain valkene, kuten muutamat muutkin ovat todenneet. Mew'ta voi uppoutua kuuntelemaan pitkäksikin aikaa. Siinä on yksinkertaisesti Sitä Jotain, olen aivan ihastunut Mew'n musiikkiin.

Yhtä lempibiisiä on kertakaikkiaan mahdotonta mainita. Hienoja biisejä löytyy paljon sekä vanhemmasta että uudesta tuotannosta. Upeata musiikkia pojat tekevät, se on minun mielipiteeni. Loistavaa. Kuinka tämä bändi voisi olla kuulumatta suosikkeihini? Ja Mew on myös yksi niistä bändeistä, jonka haluaisin ehdottomasti nähdä livenä. Tykkään, tykkään, tykkään.
Otsikko: Mew
Kirjoitti: tobbe - Joulukuu 04, 2005, 02:32:57
Oi, rakastan Mewiä.

Kohta melkein vuoden tykkäillyt.
Glass Handed löytyy ja kohta Frengerskin, tilasin cdonilta. Vihdoin sai tosi halvalla.
Tällä hetkellä kulutuksessa She came home for christmas, Mica, Like paper cuts ja White lips kissed.

Ja musiikki todellakin on ihanan erilaista ja sanoitukset persoonallisia, kuten osa täällä on sanonutkin.
Ja Jonaksen ääni, tarvitseeko siitä mitään edes sanoa?
<3

Nosturiin en lippuja saanut.
Mew kumminkin tulossa 12.3 Helsinkiin Kulttuuritalolle ja sinne olisi tarkoitus mennä. Jos nyt saan lipun, voi olla hieman vaikeaa.
Otsikko: Mew
Kirjoitti: Wemia - Joulukuu 05, 2005, 22:55:56
Tutustuin Mewiin tässä vastikää, kun hyvä ystäväni suositteli kyseistä pändiä.
Kuunneltuani kappaleet, minä latasin [erhm] pari lisää, ja nyt niitä on runsaasti. Joululahjaksi toivon tuota levyä, että jotakin oikeaakin.
Laulajan ääni on todellakin omalaatuinen, en samanlaista ole aikaisemmin tavannut. Kappaleen sanoitukset ovat ihanat. Salaperäiset. Ihanat.
Siitä tytöstä nyt en niin ihan tyksi, mutta menettelee. Lempikappaleita. Comforting Sounds, She came home for christmas, Special, Coffee Break, ja monet monet muut.
Kaikkia tuolta mewsiten videoista ja kappaleista en saa toimimaan koneellani, tiedä miksi. Keikalle olisi joskus mahtavaa päästä, mutta todennäköisyys on hyvin pieni, joten, aina voi unelmoida.
Erilaista fanikrääsää olisi hienoa saada, pinssejä, julisteita, mutta enpä oikein löydä. Niin ja sen levyn sitten aion tilata netistä, homeenteristä, koska kyselin Ylivieskan levykaupasta, eikä siellä kuulemma ollut, eikä olla tilaamassa, koska liian vähän haluavia. Mutta. Eikun joulupukkia odottelemaan ;>
Otsikko: Mew
Kirjoitti: Saffy - Joulukuu 19, 2005, 18:04:03
Oi, Mew on ihana. Ja koska en nyt jaksa kirjoittaa pitkästi, niin sanon vain että olen täsmälleen samaa mieltä kuin Tera:
Lainaus
Minäkin pidän. Todella hyvä bändi, joka tekee todella hyvää musiikkia. Kaunista, omaperäistä, loistavaa, lumoavaa. Ja Jonas Bjerren ääni on minun mielestäni persoonallinen ja hyvä, pidän ja paljon. Ja ne laulujen sanoitukset eivät tosiaankaan tuosta vain valkene, kuten muutamat muutkin ovat todenneet. Mew'ta voi uppoutua kuuntelemaan pitkäksikin aikaa. Siinä on yksinkertaisesti Sitä Jotain, olen aivan ihastunut Mew'n musiikkiin.

Yhtä lempibiisiä on kertakaikkiaan mahdotonta mainita. Hienoja biisejä löytyy paljon sekä vanhemmasta että uudesta tuotannosta. Upeata musiikkia pojat tekevät, se on minun mielipiteeni. Loistavaa. Kuinka tämä bändi voisi olla kuulumatta suosikkeihini? Ja Mew on myös yksi niistä bändeistä, jonka haluaisin ehdottomasti nähdä livenä. Tykkään, tykkään, tykkään.


Paitsi että minusta Special ei ole ollenkaan niin hyvä kuin muut biisit. Ei sekään siis mikään huono ole, ei todellakaan, mutta muut vain ovat jotenkin parempia. Kauniimpia. Hienompia.
Joo.
Otsikko: Mew
Kirjoitti: Pot - Joulukuu 20, 2005, 16:34:00
YleX:ltä kuulin ensimmäistä kertaa Mewiä muutama viikko sitten, kappaleen Special. Ja nyt olen vissiin saamassa And the glass handed kitesin joululahjaksi. Hyvää musiikkia, hyvät sanat, kaunista ja herkkää. Jonaksella on nätti ääni :> Ai niin ja She came home for christmaskin on hyvä, ja Chinaberry tree, ja siinä onkin kaikki mitkä oon kuullut.
Otsikko: Mew
Kirjoitti: banniina - Joulukuu 20, 2005, 16:44:46
oo tykkään <3 frengers ja and the glass handed kites levyt löytyy. =)
Maaliskuussa ehkä keikalle.
Otsikko: Mew
Kirjoitti: Crazy Rosie - Joulukuu 20, 2005, 17:10:47
Tuosta maaliskuun keikasta piti kysyä, koska se ei nimittäin lue ainakaan Kulttuuritalon sivuilla vaikka siellä sen ilmeisesti pitäisi olla? Olisin nimittäin erittäin kiinnostunut näkemään Mew:n livenä...
Otsikko: Mew
Kirjoitti: Hugmama - Tammikuu 14, 2006, 02:07:42
OIH! Mew!
Kukaaan ei melkein tiedä siitä, siis tuttavistani, mutta ei se haittaakkaan. Eivät he tiedä paljon muistakaan Bändeistä, joista pidän.
Mewiin tutustuin siskoni kautta. Hän oli juuri käynyt katsomaassa Game Overin ja hehkutti siinä melkein koko ajan soitettua 156 -kappaletta aivan hurmioissaan. Sanoin hänelle, että tuo oli taas yksi niistä hänen villityksistään ja se menisi pian ohi. Mutta! Hullaannuin itsekkin täysin ja nyt olen niin koukussa, että on pakko joka päivä kuunnella Mew:tä. Ei voi mitään. Ja pari päivää sitten kuuntelin repeatilla Specialia.

Lempikappaleeni on ehdottomasti Whit Lips Kissed! En tiedä mikä siinä on, mutta joka kerta saan itseni melkein kyyneliin... Mew on persoonallinen kerrostetun musiikkinsa takia. En ole koskaan aikaisemmin kuullut niin montaa ääntä päällekkäin!

Tässä olen joutunut jo kauan kuuntelemaan siskoni luennointia Mew:n historiasta (hän vierailee sivuilla päivittäin) ja sain selville tämän: Symmetry kappaleessa laulava tyttö oli kappaleen elvyttäessään 13-vuotias! Hän oli lähettänyt ääninäytteen Mew:n tyypeille ja päässyt oitis tekemään kappaletta näiden kanssa. Nykyään tyttö on 19.
Muutakin olen kuullut.

Välillä huolestuttaa tuo sisko, kun hän melkein itki itsensä uneen, kun Mew:llä oli Tavastialla keikka ja hän ei päässyt sinne. Surullista oli se, että keikka oli hänen syntymäpäivillään...
Nyt kun he tulevat Helsingin Kulttuuritalolle keikkailemaan toivon todella, että saamme liput!

Frengers ja And The Glashanded Kites ovat varmaan maailman ihanimpia Cd:itä. En voisi elää ilman niitä. Haluaisin saada kaksi aikaisempaakin Cd:tä, mutta kävin kysymässä eräältä levykauppiaalta ja hän sanoi, että niitä on mahdotonta saada Suomeen. Oih, missä takapajulassa me elämmekään... :'(

Lopputulos: Rakastan Mew:tä, en voi elää ilman sitä ja pakko lähteä Tanskaan siskon kanssa ostamaan ne seedeet.
Otsikko: Mew
Kirjoitti: Raindrops - Tammikuu 14, 2006, 18:30:41
Minä en ole kuullut montakaan mew:n biisiä, mutta parhaiten on jäänyt päähän kaunis sanainen, Special-biisi. Mielestäni se on aivan ihana, ja laulajan ääni on lumoava. Mielestäni bändi kuulostaa jonkin verran Crash-yhtyeeltä. Voisitteko suositella joitakin parhaimpia mew:n biisejä? ^^
Otsikko: Mew
Kirjoitti: Seireeni - Tammikuu 15, 2006, 18:02:29
Lainaus käyttäjältä: "Hugmama"
Lempikappaleeni on ehdottomasti Whit Lips Kissed! En tiedä mikä siinä on, mutta joka kerta saan itseni melkein kyyneliin...


Joo, sama juttu. White Lips Kissedissä on vähän sama meininki kuin Comforting Soundsissa, se on niin majesteettinen ja valtava kappale. Alkaa herkästi, mutta kasvaa koko ajan. Eihän siinä voi olla itkemättä.

Lainaus käyttäjältä: "Hugmama"
... And The Glashanded Kites...


Hem, hem. And The Glass Handed Kites. ;)

Lainaus käyttäjältä: "Hugmama"
Haluaisin saada kaksi aikaisempaakin Cd:tä, mutta kävin kysymässä eräältä levykauppiaalta ja hän sanoi, että niitä on mahdotonta saada Suomeen. Oih, missä takapajulassa me elämmekään... :'(


Itseasiassa sillä ei ole mitään väliä, missä asuu, koska A Triumph For Man ja Half The World Is Watching Me ovat rajoitettuja painoksia. Niitä painatettiin aikoinaan vain about 2000 kappaletta, jos oikein muistan. Eli mistään levykaupasta niitä ei saa. Ebaysta ehkä johonkin tähtitieteelliseen hintaan. Tosin ihmettelen kyllä, miten kummassa joku haluaisi myydä moisen harvinaisuuden. Minä en ainakaan myisi mistään hinnasta!

Joops, vähän päivitystä myös tuohon vuodentakaiseen edelliseen viestiini:  näin yhtyeen ensimmäistä kertaa livenä Tavastialla lokakuussa, ja olin viikon sen jälkeen ihan sekaisin. Himottaisi kauheasti päästä maaliskuun keikalle, mutta tietenkin äikän kirjoitukset ovat seuraavana päivänä... Jos sitä maanantain keikkaa ei tule, taitaapi mennä sivu suun tällä kertaa. Sain myös nimmarit silloin syksyllä ^^ Ih. Foorumilta minut löytää sitten nickillä Merope.

Mew = paras.

---

Raindrops: Kannattaa aloittaa Mewin kuuntelu Frengers-levystä, siitä saa kunnon kuvan/pohjan ja cd löytyy useimmista levykaupoista. Sitten voikin siirtyä Kitesiin, ja jos saat haalittua jostain vanhoja biisejä niin aina parempi :) En oikeastaan osaa suositella vain muutamaa/muutamia biisejä, se on hemmetin hankalaa. Omia suosikkejani kuitenkin ovat mm. She Spider, Comforting Sounds, White Lips Kissed, Snow Brigade ja That Time On The Ledge.
Otsikko: Mew
Kirjoitti: JouluPam - Tammikuu 15, 2006, 21:56:40
Juu. Kyllä se nyt vaan on niin, että Mew on loistava yhtye. Olin katsomassa bändiä Provinssirockissa ja Nosturissa, ja huomenna on kova kiire ostamaan lippuja uudelle keikalle. Olen tykkäillyt Mewistä jostain vuodesta 2003 kun Frengers julkaistiin. Sain kuulla bändistä MTV:een kautta, ja menin ostamaan levyn, joka kuin ihmeellä, oli juuli julkaistu, ja tullut kauppoihin. Omistan kaikki Mewin levyt ja minulla on älytön määrä B-puolia koneella

Mew <3
Otsikko: Mew
Kirjoitti: Lana Laney - Tammikuu 17, 2006, 18:24:24
Itse tutustuin bändiin pari päivää sitten sitten 'vahingossa'. Kaveri oli menossa uusimmalle keikalle ja lähetti yhen Mewin biisin (The Zookeeper's Boy:sin). Täytyypä sanoa, että olen ihan myyty.
En tiedä juuri mitään bändistä, paitsi sen, että se on tanskalainen.
Laulajan ääni, se musiikki, ihan kaikki, loistavaa. Sen jälkeen hankin lisää biisejä (tosin sain niitä harmittavan vähän) ja täytyy sanoa, että pidän todella paljon! En mitenkään malta olla kuuntelematta The Zookeeper's Boy biisiä aina kun on mahdollisuus. Kertosäe on ihana ja laulun sanat pyörivät mielessä kokoajan -taidanpa olla Mewholisoitunut tällä hetkellä. She Came Home For Christmas ja  SheSpider ovat kerrassaan ihania. She Cane Home For Christmas biisin alusta pidän erityisesti, sen pianon (vai onko ne kosketinsoittimet tai vastaavat, kun en erota :'D) takia. Eikä sovi tietenkään unohtaa loistavaa 156:ä!
Moni on näyttänyt pitävän White Lips Kissedistä ja Am I Wry?:sta, joten olen päättänyt hankkia ainakin ne keinolla millä hyvänsä. :)

Onneksi kaverini lähetti minulle Mewin biisin, muuten en olisi tutustunut bändiin varmaan ollenkaan.
Otsikko: Mew
Kirjoitti: Ceciliah - Tammikuu 27, 2006, 22:38:26
Kuulin Mew:tä ensimmäisen kerran, kun katsoin Up North:ia ja näin 156 biisin musavideon. Pidin kappaleesta, mutta sen jälkeen unohdin koko bändin. Nyt myöhemmin, kun heiltä ilmestyi uusin levy, and the Glass Handed Kites, muistin että hei, tämän bändin nimen olen kuullut ennenkin. Valitettavasti en vielä edes omista tuota uusinta levyä tai Frengers:ia, mutta aion kyllä ostaa molemmat mahdollisimman nopeasti. Ja on syytäkin, sillä minäpä sain liput 13.3. konserttiin Kulttuuritalolle! Kaverini kanssa yritimme aikaisemmin sunnuntain konserttiin, mutta emme saaneet lippuja. Olikin ihanaa kuulla, että Mew vetäsee vielä toisenkin konsertin Helsingissä, joten yritettiin siihen ja saatiinkin Lippupalvelun kautta netistä liput.

Mew on loistava bändi. Jonaksen ääni on ihana. Kerron sitten tunnelmia konsertista myöhemmin.
Otsikko: Mew
Kirjoitti: pikkuruinen homssu - Maaliskuu 22, 2006, 16:09:04
mew, jotain todella upeaa. Kaikki vaan sopii niissä lauluissa. 13.3 Kulttuuritalolla olin katsomassa ja uskon että se oli elämäni parhaita iltoja. Keikalla oli uskomaton tunnelma, pojat hallitsivat yleisön.

Mewistä olen pitänyt viime syksystä lähtien, noin marraskuun puolestavälistä, jos tarkkoja ollaan. Syntymäpäivälahjaksi sain mew and the glass handed Kites'in ja kuuntelin sitä siinä pari viikkoa tauotta, aina kun kuuntelin sitä olin kuin transsissa. Joulun jälkeen hankin Frengersin. Siltäkin löytyy ihan mahtavia kappaleita kuten 156 ja SheSpider.

Tämäntyylinen poprockprogemusiikki iskee kyllä täysillä.
Otsikko: Mew
Kirjoitti: kaskisavu - Maaliskuu 22, 2006, 21:36:51
Lainaus käyttäjältä: "Marja D"

Voiko Mewiä verrata mihinkään muihin bändeihin? Jos voi, niin mihin? Montako levyä on ilmestynyt? Mistä kannattaisi aloittaa?


Ilmestyikö ne ensimmäiset biisit ihan oikealla levyllä vai onko ne olemassa muuten vaan? Kaksi sellaista levyä, jotka on helppo saada käsiinsä - Frengers ja And the Glass-Handed Kites. Mä tykkäilen itse jälkimmäisestä enemmän, mutta väittäisin että Frengersistä on helpompi aloittaa kuunteleminen - parasta tietysti olisi, jos saisit jostakin ne vanhat biisit, koska ne on vielä parempia kuin AtGHK, tai siis, sen perusteella mitä mä olen kuullut, kaikkia ei ole.

Kaikkea voi aina verrata johonkin, mutta mulla ei silti tule nyt ensimmäisenä mieleen, että mitä bändiä Mewistä sanoisi - sinänsä aika omalaatuista poppista. Se mitä voisin ehkä väittää on, että jos The Crashista pitää jonkun verran niin Mew saattaa pudota ihan täysin - bändeissä on vähän samantyyppisiä elementtejä, mut ei niitä ehkä ensimmäisenä verrattaisi.
Otsikko: Mew
Kirjoitti: willy - Maaliskuu 24, 2006, 17:21:32
Lainaus käyttäjältä: "kaskisavu"
Lainaus käyttäjältä: "Marja D"

Voiko Mewiä verrata mihinkään muihin bändeihin? Jos voi, niin mihin? Montako levyä on ilmestynyt? Mistä kannattaisi aloittaa?


Ilmestyikö ne ensimmäiset biisit ihan oikealla levyllä vai onko ne olemassa muuten vaan? Kaksi sellaista levyä, jotka on helppo saada käsiinsä - Frengers ja And the Glass-Handed Kites.


Jepjep (on nyt pakko sanoa kun tiedän tästäkin asiasta ehkä jotain ^^ tiedän että ärsyttää, mutta koettakaa kestää), kahta ensimmäistä levyähän ei saa enää mistään, ei edes Tanskasta. Frengers on kylläkin koottu pääosin kahden ensimmäisen levyn kappaleista, joten ei minua haittaa, ainakaan..
Otsikko: Mew
Kirjoitti: JouluPam - Maaliskuu 24, 2006, 20:27:55
Lainaus käyttäjältä: "willy"
Lainaus käyttäjältä: "kaskisavu"
Lainaus käyttäjältä: "Marja D"

Voiko Mewiä verrata mihinkään muihin bändeihin? Jos voi, niin mihin? Montako levyä on ilmestynyt? Mistä kannattaisi aloittaa?


Ilmestyikö ne ensimmäiset biisit ihan oikealla levyllä vai onko ne olemassa muuten vaan? Kaksi sellaista levyä, jotka on helppo saada käsiinsä - Frengers ja And the Glass-Handed Kites.


Jepjep (on nyt pakko sanoa kun tiedän tästäkin asiasta ehkä jotain ^^ tiedän että ärsyttää, mutta koettakaa kestää), kahta ensimmäistä levyähän ei saa enää mistään, ei edes Tanskasta. Frengers on kylläkin koottu pääosin kahden ensimmäisen levyn kappaleista, joten ei minua haittaa, ainakaan..


Nuo kaksi levyä saa ladattua ilmaiseksi ja laillisesti Mewin virallisilta foorumeilta joka löytyy osoitteesta www.mewsite.com.
Otsikko: Mew
Kirjoitti: willy - Maaliskuu 25, 2006, 18:19:19
Lainaus käyttäjältä: "JouluPam"
Lainaus käyttäjältä: "willy"
Lainaus käyttäjältä: "kaskisavu"
Lainaus käyttäjältä: "Marja D"

Voiko Mewiä verrata mihinkään muihin bändeihin? Jos voi, niin mihin? Montako levyä on ilmestynyt? Mistä kannattaisi aloittaa?


Ilmestyikö ne ensimmäiset biisit ihan oikealla levyllä vai onko ne olemassa muuten vaan? Kaksi sellaista levyä, jotka on helppo saada käsiinsä - Frengers ja And the Glass-Handed Kites.


Jepjep (on nyt pakko sanoa kun tiedän tästäkin asiasta ehkä jotain ^^ tiedän että ärsyttää, mutta koettakaa kestää), kahta ensimmäistä levyähän ei saa enää mistään, ei edes Tanskasta. Frengers on kylläkin koottu pääosin kahden ensimmäisen levyn kappaleista, joten ei minua haittaa, ainakaan..


Nuo kaksi levyä saa ladattua ilmaiseksi ja laillisesti Mewin virallisilta foorumeilta joka löytyy osoitteesta www.mewsite.com.


Jep, ladata voi. Onhan minullakin kaikki Mewin kappaleet (lukuunottamatta uusinta levyä) koneella ladattuina. Tarkoitin sitä, että niitä kahta levyä ei saa enää mistään ihan oikeina ja virallisina levyinä.
Otsikko: Mew
Kirjoitti: JouluPam - Maaliskuu 25, 2006, 20:04:00
Lainaus käyttäjältä: "willy"
Lainaus käyttäjältä: "JouluPam"
Lainaus käyttäjältä: "willy"
Lainaus käyttäjältä: "kaskisavu"
Lainaus käyttäjältä: "Marja D"

Voiko Mewiä verrata mihinkään muihin bändeihin? Jos voi, niin mihin? Montako levyä on ilmestynyt? Mistä kannattaisi aloittaa?


Ilmestyikö ne ensimmäiset biisit ihan oikealla levyllä vai onko ne olemassa muuten vaan? Kaksi sellaista levyä, jotka on helppo saada käsiinsä - Frengers ja And the Glass-Handed Kites.


Jepjep (on nyt pakko sanoa kun tiedän tästäkin asiasta ehkä jotain ^^ tiedän että ärsyttää, mutta koettakaa kestää), kahta ensimmäistä levyähän ei saa enää mistään, ei edes Tanskasta. Frengers on kylläkin koottu pääosin kahden ensimmäisen levyn kappaleista, joten ei minua haittaa, ainakaan..


Nuo kaksi levyä saa ladattua ilmaiseksi ja laillisesti Mewin virallisilta foorumeilta joka löytyy osoitteesta www.mewsite.com.


Jep, ladata voi. Onhan minullakin kaikki Mewin kappaleet (lukuunottamatta uusinta levyä) koneella ladattuina. Tarkoitin sitä, että niitä kahta levyä ei saa enää mistään ihan oikeina ja virallisina levyinä.


Tajuan kyllä mitä tarkoitit. Minä taas tarkoitin ihan sitä mitä vaan tarkoitin,  että ne saa tuolta ladattua :P
Otsikko: Mew
Kirjoitti: JouluPam - Maaliskuu 26, 2006, 16:13:46
Lainaus käyttäjältä: "Marja D"
Kiitoksia vinkeistä. Äsken onnistuin vahingossa onnistumaan biisien kuuntelussa Mewin sivulta, mutta se vahinko ei kyllä kauan kestänyt. Onnistuin kuuntelemaan noin kolme ja puoli biisiä. Vaikutti yhtä hyvältä kuin mitä aiemmista kuuntelukokemuksista muistin. Ja tuo Crash-vertaus oli kyllä sinällään aika hyvä, Crash on muutes yksi lempibändeistäni.

Mutta mutta. Mitä kautta sivuilta voi ladata kaksi ekaa levyä? Surffailin aikani sivuilla, mutta en varmaankaan löytänyt niitä.


Foorumeilta Evil Office osastolta. Ne on siellä stickynä. :)
Otsikko: Mew
Kirjoitti: willy - Maaliskuu 30, 2006, 20:30:56
Lainaus käyttäjältä: "Destiny"
Kyllä mä ainakin Citymarketista Mewin löysin :O Hyvä bändi Tanskasta.


Varmaan uusimman levyn löysit?
Otsikko: Mew
Kirjoitti: Kipa - Huhtikuu 10, 2006, 13:12:40
Mew on mahtava. Olis kyllä upeeta päästä joskus näkemään livenä. Katoin telkkarista muutama kuukausi sitten sen koosteen Provinssirockista ja kadehdin jokaista joka siellä yleisössä oli. o_o

And the glass-handed kites on mulla poltettuna ja nykyään kadun etten ostanut aitona. Jokaisen kappaleen välissä on kahden sekunnin paussi joten sen kuunteleminen ei ole aina mitään herkkua. Frengers on aitona ja ne 2 ensimmäistä levyä tietokoneella. :D

Comforting sounds, Coffee break, White lips kissed ja Eight flew over, one was destroyed on parhaimpia kappaleita. Niitä on ihana kuunnella mahdollisimman kovalla pimeässä huoneessa kun voi keskittyä täysin siihen musiikkiin. ^__^♥
Otsikko: Mew
Kirjoitti: Sakr - Kesäkuu 22, 2006, 03:48:45
Mew on kertakaikkien mahtava orkesteri. Ruisrockiin ostin lipun lauantaiksi ainakin 90%:sesti Mewin takia.

Lasikätiset leijat on omasta mielestäni bändin paras albumi, siinä korostuu Mewin progempi puoli, eli juuri se, mikä minua bändissä eniten viehättää. Glasshanded Kites avautui itselle vasta monen kuuntelukerran jälkeen.

Lempikappaleeni löytyy kuitenkin Frengersiltä. Eight Flew Over One Was Destroyed on ehdottomasti paras kappale. Se on vaan niin kummallinen.

Niin ja onhan Jonas tietenkin hyvännäköinen. Se tosiseikka ei ainakaan huononna bändiä lainkaan.
Otsikko: Mew
Kirjoitti: atmoshpere - Kesäkuu 27, 2006, 20:02:35
Voivoi, Mew. Harmittaa NÄIN paljon kun en pääse Ruissiin tsekkaamaan bändiä uudestaan. Kulttuuritalolla bändin näin ja oli aivan mieletöntä.

Henkilökohtaiset lempikappaleeni ovat ehkä Comfording Sounds, She Came Home For Christmas sekä White Lips Kissed. Ja vaikka kuinka moni muu, mutta tyydyn edellämainittujen listaamiseen. Mewin lyriikat ovat todella mielenkiintoisia, Mewhän on toisaalta luokiteltukin "taiderokiksi".
Otsikko: Mew
Kirjoitti: Sakr - Heinäkuu 03, 2006, 02:07:40
Poltin itselle vihdoin kokonaisuutena nuo Mewin kaksi ensimmäistä levyä, A Triumph For Man:in ja Half The World Is Watching Me:n. Täytyy kyllä sanoa, että hienoja albumeita ovat molemmat. Ennen omistin vain muutamia hajanaisia biisejä noilta ekoilta albumeilta. Jotenkin Mew on sellainen bändi, että biisejä on vaikea hahmottaa erillisinä tuotoksina. Levyllä ne ovat oikeassa kontekstissä, ja ne ymmärtää siten paremmin.

Pidän siitä Mewistä, mikä se oli ennen suurelle levy-yhtiölle siirtymistä. Sointi on akustisempaa ja jollain tavalla "aidompaa" kuin uudemmilla albumeilla. Jonaksen ääntä ei ole miksattu pitkälle ja muutenkaan biisejä ei ole hiottu täydellisiksi. Half the World Is Watching Me:hän sisältää paljon samoja biisejä kuin Frengers. Kun vertaa näitä biisejä, kuten Symmetryä, pidän paljon enemmän aikaisemmasta versiosta.
Otsikko: Mew
Kirjoitti: Pot - Heinäkuu 03, 2006, 20:09:02
Nyt pitää kyllä päivittää tänne mun ja Mewin suhdetta :)

Mew on ehdottomasti lempibändini. Kuulin viime vuoden lokakuussa Specialin johon rakastuin heti ja vieläkin se on lempibiisejäni. Joululahjaksi sain ATGHK:n ja ostin tammikuussa myös Frengersin. Mewin foorumin ja Livejournalin Mew-yhteisön kautta olen saanut myös ensimmäisten albumien biisit ja b-puolia. Mew iskee, iskee niin paljon! Kappaleet ovat loistavia, sanoituksista ei saa tarpeekseen, aaw niin paras bändi. En osaa kuvailla sanoin.

Ja 5 päivää Ruisrockiin jolloin näen Mewin livenä ensimmäistä kertaa ♥ Se tulee olemaan jotain ylimaallista.

Bo on maailman ihaninnamuinläähnam ♥ Jonaksella on loistava ääni. Silas on maailman paras rumpali. Johan on loistava basisti ja varmasti Bastiankin on hyvä, lauantaina se nähdään... :-D

Harmittaa kun en älynnyt kunnolla kinuta maaliskuun Kultsan konsertteihin :( Muuten olisi jo toinen Mew-keikka tiedossa!

Nojoo. tässä oli kai kaikki. Tämänhetkisiä lempibiisejä ovat Animals of Many Kinds, Special ja Zookeeperin akustinen versio missä Bo laulaa taustoja ♥
Otsikko: Mew
Kirjoitti: Huhutar - Heinäkuu 03, 2006, 21:12:06
Aivan ihana bändi on. Tutustuin Mewiin tänä keväänä kun kaverilla oli sitä mp3-soittimessa. Ihastuin The Zookeper's boyhin heti. Aivan ihanaa. Tykkään laulajan äänestä tosi paljon, se on sellainen persoonallinen ja aivan ihana. Kaveri poltti mulle sitten jotain kappaleita ja olen itse ladannut lisää. Kyllä alan bändiä tukemaan ja hommaan aidot cd:t. Harmittaa kun ei vielä ruisrokkiin pääse kattomaan, ehkä vielä joskus tulen näkemään ne.
Comforting Sounds on myös aivan ihana, johon en tule kyllästymään, ainakaan vielä. ^^ Ää ei lempikappaletta voi kyllä valita, tykkään tosi paljon. Levyn hankintaan tulee lähtö.


Seireeni, kiva kun huomautit. Englanninkielen taitoni ovat vahvat, sekä myös kirjoitustaitoni. Kumman piikkiin tossa nyt laittais. *virne*
Otsikko: Mew
Kirjoitti: Seireeni - Heinäkuu 03, 2006, 23:13:05
Lainaus käyttäjältä: "Huhutar"
Harmittaa kun ei vielä ruisrokkiin pääse kattomaan, ehkä vielä joskus tulen näkemään ne.


Kyllä varmasti näet :) Mew keikkailee ahkerasti Suomessa ja muissa Pohjoismaissa. Foorumilla liikkuu huhu (tai sitten se on virallinen tieto, en muista enkä jaksa tarkistaa), että Mew heittäisi ensi kerran Suomeen tullessaan kolme (?) keikkaa, joista yksi olisi Tampereen Pakkahuoneella ja muut luonnollisesti Helsingissä.
 
Lainaus käyttäjältä: "Huhutar"
Comfording Sounds on myös aivan ihana, johon en tule kyllästymään, ainakaan vielä. ^^ Ää ei lempikappaletta voi kyllä valita, tykkään tosi paljon.


Comforting ;) Se on minunkin kestosuosikkejani, herkistää joka kerta. On muuten kummaa, miten Mewiltä on niin hankalaa sanoa vain paria lempikappaletta.

Ruisrock kutsuu ensi viikonloppuna, toivottavasti ne 75 minuuttia ovat täyttä tavaraa! Tavastian keikka lokakuussa oli hyvä, mutta jollain tavalla tylsä ja ennalta-arvattava, sillä kaikki biisit kuulostivat tismalleen samalta kuin levylläkin. Toivoa sopii, että festareiden kyseessä ollessa pojat uskaltavat revitellä vähän enemmän. Niin ja minäkin olen utelias näkemään uuden kiertuebasistin. Onneksi ehdin nähdä Johanin edes kerran enne kuin hän lähti.

the rain, the rain keeps falling down
the cars remain
Otsikko: Mew
Kirjoitti: Hugmama - Heinäkuu 06, 2006, 00:10:03
Ei, ei elämä ole reilua.

Jotkut onnekkaat pääsevät tutkimaan Mew:tä ruissiin ja minä mökötän mökillä ja pieren... Toisaalta on hyvä, etten pääse näkemään niitä tyyppejä, niin en saa taas uutta aihetta itkeä.

Ei, se ei ole hyvä, jos ei pääse katsomaan Mew:tä! Ei ikinä!

Näin heidät talvella Helsingin Kulttuuritalolla ja vieläkin, kun kuuntelen kappaleita, meinaan ruveta itkemään. Voisin vaikka joka päivä katsella heitä livenä, vaikka olinkin jo kummallakin keikalla...*nyyhkytys* Voi, niitä onnellisia, jotka voivat matkustella Mew:tä seuraillen..

No, kappaleisiin. Panda on aivan ihana! En voi elää ilman sitä! Ja vanhempi versio 156:istä, sen alku on aivan ihana. Ja joku muu kappale, jonka nimeä en nyt muista...

Uuh, palvokaamme...
Otsikko: Mew
Kirjoitti: Sakr - Heinäkuu 11, 2006, 20:40:15
Aivan mahtava keikka, vaikka teknisiä ongelmia etenkin alussa hieman olikin. Joutuivat lähtemään ekan biisin jälkeen pois, mutta ei se paljon tunnelmaa latistanut. Animaatiot näkyivät hyvin pimeässä kesäyössä ja tunnelma olisi ollut katossa, jos sellainen olisi ollut. Porukka itki jo ekojen biisejen aikana.

Kyllä Mew hyppäsi viimeistään tämän kokemuksen jälkeen minun ehdottomaksi lempibändikseni. Aivan mahtava bändi, haluan uudestaan keikalle. Toivottavasti huhu, että Mew tulee marraskuussa Suomeen pitää paikkansa. Minä ostan lipun samalla sekuntilla, kun ne tulevat myyntiin.

Koko meno- ja tulomatkan autolla Turusta Joensuuhun (about 7 tuntia/suunta) kuuntelin Mewiä; mp3:stani löytyy kaikki Mew'n levyt (tietenkin myös A Triumph For Man ja Half The Worls Is Watching Me). Kyllä A Triumph For Man on sitten hieno levy. Wheels Over Me, Beautiful Balloon, Wherever, Snowlake... Aivan mahtavia biisejä, melkeinpä parempia kuin uudet. Jos ette vielä omista näitä ekoja albumeita (no kukapa aitoina ne omistaisikaan, siis ette ole ladanneet koneelle biisejä niiltä), niin ladatkaa. Ihan käsittämättömän hienoja kappaleita löytyypi niiltä.

Osoitteesta http://uk.sonymusic.co.uk/forums/mew/viewtopic.php?t=2258/ löytyy linkit paikkoihin, mistä voi latailla ihan laillisesti Mew'n kaksi ekaa albumia.
Otsikko: Mew
Kirjoitti: Rette - Heinäkuu 14, 2006, 13:34:27
Oih<3 Mew on ehdottomasti yksi ihanimmista bändeistä. :>

Joskus eksyin kuulemaan Snow Brigaden ja ihastuin heti. ;>
Kyseinen on yhä yksi lempikappaleistani.

Tykkään kovasti Jonas Bjerren äänestä, se on persoonallinen ja muutenkin ihana. Se vain käy niin hyvin biiseihin.

Muutenkin kappaleiden lyriikat ovat loistavia. Lempikappaleitani ovat She Came Home For Christmas, yllämainittu Snow Brigade, White Lips Kissed, The Zookeeper's Boy, Animals of Many Kinds... Itseasiassa nyt kun ajattelee tarkemmin, ei niitä parhaita voi edes valita. Kaikki on ihania. :>

Olen niin onnellinen että joskus löysin Mewin. <3
Otsikko: Mew
Kirjoitti: Madvampire - Heinäkuu 14, 2006, 22:02:59
:3 ehdottomasti yksi minun lempi yhtyeistäni. Rakastan erityisesti 156 kappaetta, jonka musiikki videota tuli pari vuotta sitten aina palvottua.  rakastan alulajan ääntä niin paljon <3 jo 156:n sanatkin ovat niin ihanat, ja sitten se ääni.....<3 jooh, tämä alkaa mennä ihkutus viestiksi.
Otsikko: Mew
Kirjoitti: rosagoo - Heinäkuu 26, 2006, 01:23:44
Oivoi, kylläpä tykkään. Toimi jo aikaisemmin,mitä nyt olin jonkun verran kuunnellut, mutta Ruisrockin keikalla oli niin taianomaista ja tunnelmallista (teknisistä ongelmista huolimatta vetivät upeasti)että sen myötä varsinkin alkoi tämä yhtye kiinnostaa! Viime aikoina olen kuunnellut suht paljon. Jännä bändi ja todella tekee juttua omalla tavallaan. Vokalistin omintakeinen laulutapa kruunaa kaiken.156 ,Am I Wry ?no ja eritoten The Zookeeper's Boy ovat ainakin tällä hetkellä mieluisimmat biisit. Rakkaus.
Otsikko: Mew
Kirjoitti: Miravir Ruusuton - Elokuu 01, 2006, 17:55:25
Oi, löysin tämän topikin! Mew ei ole ollut minulle kovinkaan tuttu bändi. Ensimmäisen kerran kuulin koko yhtyeestä, kun "156"-kappaleen musiikkivideo oli Jyrkissä. Näin videon yhden ainoan kerran mutta ihastuin heti videoon ja etenkin kappaleeseen. Pariin vuoteen en kuitenkaan kuullut biisiä uudestaan. Sitten törmäsin siihen taas. Sen jälkeen se onkin soinut päivittäin joko cd-soittimessa tai päässäni. ^_^

En ole uskaltautunut vielä levyn ostoon (ostelen cd-levyjä aika harvakseltaan) mutta Mew taitaa olla yksi niistä harvoista bändeistä, jonka cd:t ovat täyttä tavaraa. Joten levyn taidan ostaa. Olen tutustunut muutamiin yksittäisiin Mewin kappaleisiin, kuten "Am I Wry? No", "Snow Brigade", "Comforting Sounds" ja "She Came Home For Christmas". Parasta on vaikea valita monien hyvien joukosta. Ihana Mew!
Otsikko: Mew
Kirjoitti: Havina - Elokuu 03, 2006, 17:51:23
Voi jumpe ! Tämä bändi on aivan mieletön. Jonas Bjerren ääni on erittäin hieno ja tekee tästä bändistä aidon. Tämä bändi on jotenkin vietellyt minut ehkä pyydystänyt minut.

Tämä alkoi pari vuotta sitten ehkä kolme tai kaksi tai enemmän, en muista oikein. Ystäväni antoi tämän bändin tuotantoa ja bändin ensimmäinen kappale oli "Panda". Ensin mietin, että mitä tämä on? En silloin ymmärtänyt tätä bändiä ollenkaan. Illalla kuuntelin tätä bändiä vielä kerran, silloin minä ymmärsin mikä tämän bändin ajatus oli. Jotenkin kappaleissa kävi päähän

Aina kun kuuntelen Mewta rakastun enemmän ja enemmän ja unohdan kaiken. Kappaleita joita rakastan eniten on ehkä 156, superfriends, Mica, Saliva,  Comforting Sounds, Bones, Am I Wry? No ja Wheels Over Me. Tietenkin minä pidän muistakin, mutta noita kappaleita en voi vastustaa. Jokaisessa kappaleessa on jokin sydän kun kappale alkaa jo silloin sydän hehkuu ja voimistuu. Täydellisiä kappaleita.

Jos joku ei ole vielä uskaltautunut ostamaan Mewn levyjä niin minä sanon, että kannattaa ostaa. "Frengers" on loistava, mutta oikeastaan näin sanoen "Mew and the glass handed kites" oli minulle suuri pettymys. Kappaleet olivat jotenkin synkkiä ja ne tekevät minut surulliseksi. Mewn muiden levyjen kappaleet tekevät aina minut niin iloiseksi. Muut levyt ovat harvinaisuuksia ja jos saisin ne niin olisin mielettömän iloinen ja jotenkin shokissa.

Lainaus
Ruisrockin keikalla oli niin taianomaista ja tunnelmallista (teknisistä ongelmista huolimatta vetivät upeasti)


Oikeasti niin surullista, että en itse päässyt sinne ja monet ystäväni kertoivat kuinka upeaa siellä oli. Surullista etten päässyt.
Otsikko: Vs: Mew
Kirjoitti: Founa - Maaliskuu 24, 2007, 11:28:41
Mew kuuluu yksiin lempibändeistäni. Olen tutustunut bändiin jo ennen And the glass handed kites -levyä, mutta aloin kunnolla pitämään Mewistä vasta tämän levyn ilmestymisen jälkeen.

Rakastan Jonaksen ääntä, sellainen korkea ja jotenkin kaunis. Sopii Mewin kappaleisiin, eikä jää liikaa soiton varjoon. Musiikkivideoista pidän myös, ne ovat omaperäisiä. Eritysesti pidän Mewissä laulajan äänen lisäksi rauhallisista melodioista ja sanoista. Niiden tarkoitusta saa kyllä miettiä vaikka maailman tappiin, kukaan ei varmaan voi täysin ymmärtää, mitä niillä on ihan aluksi haettu. Jokainen löytää varmaan eri merkityksen kappaleille ja se on mielestäni yksi erittäin hieno puoli Mewissä.

Lempikappaleitani ovat The Zookeeper's Boy, She spider, Eight flew over, one was destroyed, 156, Apocalypso, Special jne. On niin vaikea valita, kun pidän kaikista niistä.
Otsikko: Vs: Mew
Kirjoitti: Sneaker - Huhtikuu 30, 2007, 15:07:46
Mew on jotain ihan parasta. Bjerren ääni on jotenkin niin surumielinen mutta silti niin kaunis, sitä jaksais kuunnella loputtomiin.
Paras biisi on ehkä Special tosin onhan 156 ihan huippu. And the glass handed kites on mun mielestä ehkä parempikin levy kun Frengers. Olis kiva saada ne vanhemmatkin levyt mut mistään en ole löytäny. Oon kalastanu läpi kaikki nettihuutokaupat ja levykaupat mut niitä ei enään myydä :( kaveri löysi Italiasta A Triumph For Manin, että ehkä pitäis lähtee ulkomaille :)
En oo pahemmin muita Tanskalaisia bändejä kuulostellu ku Mewiä, että en tiedä minkälaista musaa sieltä muuten tulee.
Ne nettisivut on muuten ihan mielettömän upeet. Jännät äänitehosteet.
Mew paita voisi olla kiva, löytyisköhän jostain?
Otsikko: Vs: Mew
Kirjoitti: Seireeni - Huhtikuu 30, 2007, 18:45:31
Olis kiva saada ne vanhemmatkin levyt mut mistään en ole löytäny. Oon kalastanu läpi kaikki nettihuutokaupat ja levykaupat mut niitä ei enään myydä :( kaveri löysi Italiasta A Triumph For Manin, että ehkä pitäis lähtee ulkomaille :)

Ei tarvitse ulkomaille asti lähteä :) A Triumph For Man tuli uudelleen kauppoihin viime syksynä (-06). Ostin omani Helsingin Lasipalatsin viereisestä Free Record Shopista. En tosin tiedä, onko ne ostettu jo loppuun. Kummaa, jos taas ottivat niin pienen painoksen ottaen huomioon sen suosion, mikä Mewillä nyt on/oli. Ja voihan se tarjonta riippua vähän kaupungistakin.

Half The World Is Watching Me:tä ei vieläkään saa laillisesti mistään ja epäilen, että koskaan saakaan. Siinä kun on kuitenkin vain pari sellaista biisiä, mitä Frengersillä ei ole.
Otsikko: Vs: Mew
Kirjoitti: Sneaker - Toukokuu 01, 2007, 11:07:58
Ei tarvitse ulkomaille asti lähteä :) A Triumph For Man tuli uudelleen kauppoihin viime syksynä (-06). Ostin omani Helsingin Lasipalatsin viereisestä Free Record Shopista. En tosin tiedä, onko ne ostettu jo loppuun. Kummaa, jos taas ottivat niin pienen painoksen ottaen huomioon sen suosion, mikä Mewillä nyt on/oli. Ja voihan se tarjonta riippua vähän kaupungistakin.

Aijaa, no pitää katsoa. Mutta mun mielestä jossain luki, että ne olisi silloin mennyt kaikki. Tosin en ole ainakaan siitä Lasipalatsin Free Record Shopista katsonut, joten voihan siellä olla.
Otsikko: Vs: Mew
Kirjoitti: Bruise Pristine - Kesäkuu 26, 2007, 10:21:19
Mew ihana. Jonas Bjerre omistaa mahtavan lauluäänen. Frengers-levy on mahtava. Uusin levy oli pieni pettymys. Special on kylläkin loistava, ei ihan tavallinen Mewin kappale. A Triumph For Man on myös hyvä levy, omistan vanhan version (oli vuosi sitten todella tuskan takana saada ja maksoikin ihan kivasti) ja nyt kun ajattelen olisi pitänyt odottaa uusintapainokseen. Lempikappaleet Eight Flew Over One Was Destroyed, Special, Saliva, King Christian ja Am I Wry No.

Ihan kumma bändi.