Vuotava noidankattila

Velhomaailma ja sen ihmeet => Harry Potterin maailma => Aiheen aloitti: Roca - Joulukuu 16, 2014, 20:42:31

Otsikko: Lemmenjuomaa vai nestemäistä onnea?
Kirjoitti: Roca - Joulukuu 16, 2014, 20:42:31
Haluatko mieluummin lemmenjuomaa vai nestemäistä onnea vai jotain muuta?
Otsikko: Vs: Lemmenjuomaa vai nestemäistäonnea?
Kirjoitti: Merikeiju - Joulukuu 16, 2014, 21:06:35
Se on nestemäinen onni, pakko nipottaa asiasta cxOttaisin ehkä Felix Felicixen koska.. No, en tahdo rakkautta vääryydellä cx vaikka oishan onnikin tavallaan "väärää" mutta.. Niin, mieluummin onni minulle.
Otsikko: Vs: Lemmenjuomaa vai nestemäistäonnea?
Kirjoitti: Taru - Joulukuu 16, 2014, 22:19:25
Se on nestemäinen onni, pakko nipottaa asiasta cx

...niinhän tuossa aloitusviestissä lukee?

Felix felicen avullahan voisi saada myös elämänsä rakkauden, jos sitä lähtee hakemaan. Lemmenjuoman avulla se olisi pakotettua, mutta ripaus onnea ja voit saada juuri sen ketä rakastat ja joka rakastaa sinua. Ja samalla kannattaa laittaa se lottokuponki vetämään. Eli pullollinen felix feliceä tänne suuntaan, kiitos.
Otsikko: Vs: Lemmenjuomaa vai nestemäistä onnea?
Kirjoitti: Chilisuklaa - Joulukuu 18, 2014, 16:19:03
Felix olisi kyllä kätevä. Voisi tehdä ihan mitä haluaa, ja se onnistuisi. (ja eihän kukaan varmaan huomaisi, vaikka käyttäisikin sitä koetilanteissa tms... :D )
Otsikko: Vs: Lemmenjuomaa vai nestemäistä onnea?
Kirjoitti: Chandler Bing - Maaliskuu 28, 2016, 14:50:59
Nestemäinen onni kelpaisi minulle. Olisi ihanaa kokea tunne, jolloin kaikki onnistuisi.
Otsikko: Vs: Lemmenjuomaa vai nestemäistä onnea?
Kirjoitti: LovegoodTonks - Heinäkuu 21, 2016, 13:58:19
Felix felicistä ottaisin jos saisin jakaa sitä paitsi itselleni, myös lähimmäisilleni ja kaikille maailman ihmisille jolla on joku vakava sairaus jne. En kaipaa lemmenjuomaa, ei kiinnosta sellaset :D
Otsikko: Vs: Lemmenjuomaa vai nestemäistäonnea?
Kirjoitti: samettiina - Syyskuu 21, 2016, 21:36:32
Kuten todettua, lemmenjuomalla leikkiminen ei saisi aikaan (välttämättä) oikeaa rakkautta ja toisesta välittämistä, jolloin koko homma perustuisi siis huijaukseen. Ja siinä pitäisi olla myös varovainen, kuka keittelee lemmenjuomaa ja kenelle, ja että päätyykö lemmenjuoma oikealle henkilölle. Eli lemmenjuomaa en ihan heti lähtisi suurella innolla kokeilemaan.

Felix felicen avullahan voisi saada myös elämänsä rakkauden, jos sitä lähtee hakemaan. Lemmenjuoman avulla se olisi pakotettua, mutta ripaus onnea ja voit saada juuri sen ketä rakastat ja joka rakastaa sinua.

Mutta eikös nestemäisen onnen käyttö ole myös esimerkiksi juuri rakkauden suhteen myös tietyllä tavalla väärin?  Lemmenjuomalla rakkaus voisi olla pakotettua, mutta nestemäisen onnen avulla kohtaloa runkslataan tietyllä tavalla toivottuun suuntaan eli kohti rakkautta.

Mutta siis, yleisesti ottaen ottaisin mieluummin tosiaan nestemäistä onnea. Sen avulla tietyt asiat voisivat sujua ongelmitta ja helpottaa elämää.
Otsikko: Vs: Lemmenjuomaa vai nestemäistä onnea?
Kirjoitti: Gil - Syyskuu 23, 2016, 00:12:10
Minäkin taivun Felix Felicin puoleen sillä lemmenjuoma ei kiinnosta ja jos joskus haluaisin etsiä kumppanin niin Felix Felicis voisi tökätä oikeaan suuntaan. Nestemäistä onnea käyttäisin ensin niin että pistäisin joko lotto tai eurojackpot kupongin vetämään ja sitten johonkin muihin juttuihin.
Otsikko: Vs: Lemmenjuomaa vai nestemäistä onnea?
Kirjoitti: Hopeakettu - Maaliskuu 20, 2017, 22:48:36
Ottaisin Felix Feliciksen (oikeinkirjoitus?), koska a) siitä olisi minun silmissäni enemmän hyötyä elämässäni, ja b) tahtoisin, että kumppanini rakkaus minuun olisi aitoa, ei taikakeinoin saavutettua. :)

Mielenkiintoinen kysymys kyllä!
Otsikko: Vs: Lemmenjuomaa vai nestemäistä onnea?
Kirjoitti: The Dark Lord - Heinäkuu 26, 2017, 17:46:23
Näen ennemminkin, että lemmenjuoma aiheuttaa käyttäjässään pakkomielteisen ihastumisen. Jotenka, tässä tapauksessa, felix felicis vie kevyesti voiton.