Vuotava noidankattila

Velhomaailma ja sen ihmeet => Harry Potterin maailma => Aiheen aloitti: sadevesi - Helmikuu 24, 2011, 21:34:14

Otsikko: HP-aiheinen tatuointi
Kirjoitti: sadevesi - Helmikuu 24, 2011, 21:34:14
Kuinka monella teistä on joku Potter-tatuointi? Miten päädyitte juuri siihen kuvaan ja oliko paljonkin vaihtoehtoja? Jos teillä on valokuvia niin niitäkin olisi kiva nähdä.

Olen itse miettinyt tuon DH-symbolin tatuoimista, mutta koko symbolin tulkinnanvaraisuus herättää vähän epäilyksiä. Esimerkiksi siskoni, joka ei sen enempää ole Pottereita lukenut, näki tuossa kolmiossa heti ensimmäiseksi kristinuskon pyhän kolminaisuuden. Näin ateistina mua ei ihan kamalasti innosta ajatus sellaisen merkin tatuoimisesta, joka sekoitetaan kristinuskoon, vaikka merkin filosofia mulle itselleni olisikin ihan toinen. Siksi musta olisi kiva kuulla muitakin tatuointi-ideoita ja ehkä teidänkin ajatuksia DH-symbolin merkityksestä.
Otsikko: Vs: HP-aiheinen tatuointi
Kirjoitti: Sateenropina - Helmikuu 25, 2011, 17:15:35
Joku mies oli kuullemma tatuoinut sekä omansa että pienen poikansa vasempaan käsivarteen pimeän piirron. Tuon että ottaa itselleen piirron kyllä ymmärrän, mutta vielä pojalle... ihan tulee Malfoyt mieleen.

Jos itse ottaisin HP-tatuoinnin niin... pimeän piirto vasemmassa käsivarressa voisi olal ihan kiva, mutta luulenpa että kyllästyisin siihen. Toisaalta eikö se ole vähän pimeän piirron idea, että kun sen kerran ottaa niin on ikuisesti merkitty kuolonsyöjäksi? (mitä mie nyt taas höpäjän...) Sen sijaan jokin pieni lainaus kirjoista olisi ihana. Päässäni on nyt pyörinyt muun muassa "It is the unknown we fear when we look death and darkness, nothing more."
Otsikko: Vs: HP-aiheinen tatuointi
Kirjoitti: Miizhaa - Helmikuu 25, 2011, 17:31:04
Tuon että ottaa itselleen piirron kyllä ymmärrän, mutta vielä pojalle... ihan tulee Malfoyt mieleen.

Jep, Lucius Malfoyn salaperäinen kaksoisolento ja hänen poikansa Draco Malfoy. Ilmiselvästi. Joo, offausta. Gray.
 Mutta siis, en ennen kun näin tämän topiikin en ole miettinyt HP-aiheista tautuointia. Joku DH:n merkki olis kyllä kiva saada, mutta vain hennatatuointina. Ajatelkaa nyt, jos ottaa pysyvän tatuoinnin ja sitten kyllästyy siihen tai ei enää muutaman vuoden päästä olekaan Potterfani ja pitää Pottereita tylsänä ja lapsellisena? Järki käteen hyvät ihmiset!
 Ja vielä tuosta miehestä... Ennen kuin kaikkki vuottislaiset rupeaa teettämään lapsilleen ja sukulaisilleen kilpaa tatuointeja sanon: Kannattaisi kysyä lapsen/sukulaisen mielipidettä ennen kuin menee tuhlaamaan rahojaan, koska tatuointien ottaminen kuulemma maksaa tosi paljon. Ja niiden poistaminen se vasta maksaakin.
Otsikko: Vs: HP-aiheinen tatuointi
Kirjoitti: Mab - Helmikuu 25, 2011, 18:56:54
Potter-tatuoinneissa on tietty tuo kyllästymisen/vieraantumisen riski, mutta onhan se toisaalta monissa muissakin tatuointiaiheissa ongelmana. Itselläni ei ole minkäänlaista tatuointia, mutta olen mä kyllä aina välillä leikitellyt ajatuksella. Se nyt tuntuu melkoisen selvältä, että mitään liian ilmeistä HP/tms.-tatuointia mä en ottaisi (kuten vaikka pimeän piirtoa), vaan jonkun henkilökohtaisemman, jossa kuitenkin olisi jokin kiva HP/tms.-vivahde. Mä luulen, että täydellistätarpeeksi hyvää aihetta ei välttämättä lähiaikoinakaan päähän pälkähdä, mutta voisihan sitä kuivaharjoitella vaikka painattamalla huppariin tai paitaan jonkun kivan kuvan ja katsoa, kauanko sitä viitsisi käyttää. Kuva-aiheen voisi sellaiseen valitakin huomattavasti rennommin, kun oletusarvona ei ole, että sitä pitäisi sitten loppuelämä kantaa. DH-symboli voisi esimerkiksi olla aivan passeli :D
Otsikko: Vs: HP-aiheinen tatuointi
Kirjoitti: last hero - Helmikuu 25, 2011, 19:48:37
Jos mietityttää tuo haluaako ottaa tatuointia, miettien että kyllästyy siihen jonkun ajan päässä, ajatelkaa sitä siltä kantilta, että tatuointi kertoo kuitenkin jotain teistä itsestänne, tässä tapauksessa esim. tietystä ajanjaksosta, ajasta jolloin piditte/fanititte Potteria. :) Tokihan sitä varmaan voi siltikin katua, mutta tämä ainakin itseäni helpottaisi, jos alkaa kaduttaa myöhemmin.

Itse en ole edes miettinyt Potter -tatuointia, mutta jos ottaisin jonkun, sen pitäisi olla suhteellisen henkilökohtainen, esim. pieni tekstin pätkä tai jotain vastaavaa. Eli siis eipä ole ainakaan nyt suunnitelmissa hankkia mitään tällaista. :)
Otsikko: Vs: HP-aiheinen tatuointi
Kirjoitti: Ariel - Helmikuu 27, 2011, 22:05:39
haluaisin ehkä tatuoida jonnekinpäin kehoa expelliarmus-loitsun :-) tai expecto patronum tai wingardium leviosa olisi kiva mut aseistariistuntaloitsu on eniten mun mieleen.
Otsikko: Vs: HP-aiheinen tatuointi
Kirjoitti: annips - Maaliskuu 02, 2011, 11:35:35
En oikein ole itse edes ajatellut noita. :) En ole kyllä aikeissa ottaa. Ehkä vähä liian vähän ikää =D (11vuotta) Mutta jos "pelottaa" kyllästyminen johonkin HP-aiheiseen, voihan ottaa jonkun jota käsitellään Pottereissa, mutta joka ei välttämättä suoranaisesti liity pelkkiin Pottereihin, kuten Feenikslintu, lohikäärme,  yksisarvinen, hevoskotka (♥), mistelin oksa yms. En tiedä oliko hyväkään ehdotus, mutta ehdotinpa silti. :)

Pöllö olisi kyllä hieno. Taikka joku suojelius-tyyppinen juttu tai Rohkelikon miekka, Puuskupuhin kuppi, Korpinkynnen diadeemi tai Luihuisen medaljonki. Rippuen lempituvasta. Itse en kyllä haluaisi mitään tavaraa kyllä tatuoida. Kuoleman Varjeluksien merkki olisi kyllä hieno! 
Otsikko: Vs: HP-aiheinen tatuointi
Kirjoitti: Kanfley - Maaliskuu 02, 2011, 14:09:45
^Itse olen miettinyt tulevaisuudessa johonkin päin vasempaa käsivartta ottaa pienen ja simppelin Kuoleman Varjeluksien merkin. :D KOhta tatuoinnille olisi jo päätetty, nimittäin kyseisessä kohdassa on mainittu merkki tehty calligrafiatussilla. x) Sitä pitää aina vähän väliä vahvistaa [pirun kestävää tussia btw] mutta muuten ihan hauska. Ei se näykään mitenkään kamalasti, ehkä t-paita päällä jos kättä ojentaa mutta ei muuten.

Pimeän piirto käsivarressa/ranteessa sinänsä olisi nätti, mutta ana se vaara että Pottereihin kyllästyy jne. ja sitten kamalat ihonsiirrot kun tatuointi halutaan pois. B(

Mutta joo, pitää miettiä asiaa.
Otsikko: Vs: HP-aiheinen tatuointi
Kirjoitti: Sab - Maaliskuu 04, 2011, 10:09:26
Minä aina jotenkin eksyn tähän topiciin. En tiedä miksi. Aina siitä lähtien, kun tämä tänne ilmestyi... Ihanan kummallinen maailma.

En ole koskaan aiemmin keksinyt ajatellakaan, että voisin jotain Potter-aiheista ihooni polttaa. Merkillistä, kun olen vähemmänkin rakkaista kirjoista pohtinut, että minkälaisen tatuoinnin niistä laittaisin. o.o'

Mutta kultasieppi ristiselässä. Tai sitten KV-merkki käsivarressa vois olla hieno. <3
Otsikko: Vs: HP-aiheinen tatuointi
Kirjoitti: mattis - Maaliskuu 05, 2011, 12:48:38
Joskus olen tainnut leiketellä ajatuksella Potter aiheisesta tatuoinnista, mutta nyt vasta aloin pohtia asiaa kunnolla.
Jos jonkun Potter tatskan ottaisin, niin se oli varmaan juuri tuo DH merkki johonkin lapaluiden väliin tai jompaankumpaan olkapäähän ja siihen alle tekstin: The Last Enemy That Shall Be Destroyed Is Dead, taikka pieni salama kaulan tienoille.
Siinähän on kyllä aina se riski että kyllästyy tatuointiin, joilloin pitäisi maksaa kalliit laserpoisto- tai ihonsiirtämisoperaatiot.
Jonkun tatuoinnin olen vanhempana kuitenkin unelmoinut ottavani, saattaisiko se olla juuri Potter aiheinen.
Otsikko: Vs: HP-aiheinen tatuointi
Kirjoitti: Haltiamieli - Maaliskuu 05, 2011, 15:41:42
Olen pitkään harkinnyt tatuoinnin ottamista ja olen sitten päätynyt juuri tuohon varjelusten merkkiin. Saa tosin nähdä, tulenko koskaan ottamaan tatuointia, ne kun ovat aikasta kalliita... Varjelusten merkki olisi kuitenkin minulle itselleni tärkeä, osittain sen vuoksi että se muistuttaisi elämääni suuresti vaikuttaneista Pottereista kuin myös kuoleman läheisyydestä ja siitä, ettei sitä vastaan tule kamppailla muttei se pelottava asiakaan ole (ei ainakaan pitäisi olla). Merkistä löytyy paljon muutakin kuin vain Potterius, eivätkä kaikki edes osaa yhdistää sitä Pottereihin (kerroin pari päivää sitten luokkakaverilleni merkin merkityksen, ja hän oli yllättynyt siitä tiedosta). En kuitenkaan ole itse vielä päässyt kovin pitkälle merkin tutkimisisessa ja pohdinnassa.
Jos joskus tulen ottamaan tatuoinnin, tahtoisin sen olevan pieni varjelusten merkki. Varmaan olkapäähän sen ottaisin.
Otsikko: Vs: HP-aiheinen tatuointi
Kirjoitti: Bolina May - Maaliskuu 05, 2011, 16:38:13
Olen myös pitkään miettinyt tatuoinnin ottamista ja luulisin, että jonain päivänä sellaisen otankin. Eri asia sitten montako vuotta tähän väliin menee. Haluaisin sen varmaankin lapaluun kohdalle. Vaihtoehtoisesti niskaan. Lähinnä aihe on vaikea. Joskus mietin, että haluan pari pientä tähteä nilkkaan, mutta luovuin ajauksesta. Haluaisin jotain, mikä olisi itselleni hyvin tunnearvokasta - sehän tatuoinneissa yleensä on kyseenä - mutta joka olisi hieno myös kuvana, koska valitsemassani paikassa muut sitä enemmän saavat katsella. En koskaan ole tullut ajatelleeksi, että idean voisi ottaa Pottereista! Tällä hetkellä tuoreena ideana se kuulostaa hyvinkin mielekkäältä. (niin ja tämän viestin lähettämisen jälkeen joku saattaa yllättää mut kaivelemasta ideoita kirjoista loppupäivän ajan :D) En kuitenkaan halua mitään selkeästi sarjassa esillä olevaa asiaa, kuten kuoleman varjelusten tai pimeänpiirron merkki. Jokin sana/sanonta tai vastaava voisi myös olla hieno kauniisti kirjoitettuna.
Otsikko: Vs: HP-aiheinen tatuointi
Kirjoitti: lustica - Maaliskuu 07, 2011, 14:11:40
Hei, aikas mielenkiintoinen aihe!
Itseeni en ole mitään hakkauttanut, monella kaverilla tatskoja on kyllä ja olen kuitenkin pohtinut, että josko jonkun tatuioinnin joskus ottaisin johonkin. Ongelmanani on vain ollut, että mitään yksiselitteisen selkeää, "mun juttua", en ole vielä keksinyt. Olen päätynyt siihen, että tuskin haluaisin mitään varsinaista kuvaa, vaan ennemminkin jonkin tekstin, numeroita tai symbolin.
Harry Potter ei ole koskaan käynyt mielessäni, mutta ideahan on potterfanille mainio. Kuten joku jo aiemmin tässä sanoi, niin tatuointi edustaa (myös minun mielestäni) myös jotakin tiettyä aikaa ihmisen historiassa. Siispä jos olen nyt armoton potterfani niin voisin nyt ottaa sen pottertatuoinnin ja sitten myöhemmin todeta, että "se on siltä mun potterkaudelta". Mutta toisaalta, en tosiaan ottaisi mitään liian ilmeistä, juurikin vaikka "Harry love you 4ever" tekstiä, vaan ennemmin sellaisen, mihin ei ehkä niin helposti kyllästyisi. Uskoisin, että vaikka pimeäpiirto tai Kv-merkki olisivatkin symboleita, voisin kyllästyä niihinkin, niiden "selkeyden" vuoksi. No KV-merkillä on tosiaan vaikka mitä merkityksiä muutenkin ei vain potter-yhteydessä, että ehkä siihen ei ihan heti, mutta pimeänpiirtoon kyllä.
Jokin loitsu tai paikannimi tai niiden johdannainen voisi olla mielenkiintoinen. Tai vaikka oma anigaami- tai suojeliushahmo. Olen lukenut potterit vasta kerran ja silloin tietysti ahmin ne kauhealla vauhdilla, eikä mieleen jäänyt mitään ylitse muide olevaa asiaa. Mutta tarkoitus on lukea kirjat nyt useamman vuoden jälkeen ajatuksella ja rauhassa ja uskoisin, että tämän lukukierroksen aikana voisikin nousta esiin jokin asia, minkä tatuioimista voisi harkita, jos tatuoinnin haluaisin.
Mutta siis, tatuoinita tulee aina mielestäni harkita tarkkaan, eikä suinpäin rynnätä ottamaan sitä ensimmäistä "kivaa kuvaa". Mutta luulen, että joskus saattaa olla, että olen harkinnut tarpeeksi tarkkaan, ja jonkin kuvan itselleni otan. VAikka sitten potteraiheisen!
Otsikko: Vs: HP-aiheinen tatuointi
Kirjoitti: Joku - Maaliskuu 12, 2011, 03:17:39
Kyllä, suunnitteilla on. Tänä vuonna tulee täyteen 10 vuotta siitä, kun ensimmäisen kerran luin Pottereita ja faniuduin, joten ihan sen kunniaksi. Ja kun tämä fanitus on sentään jo 10 vuotta kestanyt, en usko sen ihan noin vain lakastuvankaan. ;) Ja koska lähes saman ajan verran olen fanittanut Kelmejä (Sirius, lav of mai laif<333) ajattelinkin siis tämän Potter-aiheisen tatuoinnin olevan "I solemnly swear I am up to no good!" -teksti. Paikka sille ei ole vielä täysin varma.

Ja jos sitä kyllästymistä pelkää... No, itse olen sitä mieltä, että fanitus-tatuointeja kannattaa miettiä pitkään. Mutta toisaalta, niin kannattaa ajatella kaikkia tatuointeja. Kaikkiin kuviin ja teksteihin voi joskus kyllästyä. Tai sitten ei kyllästy, kuka tietää. Pientä riskin ottamistahan se aina on. Itse otin ensimmäisen tatuointini viime lokakuussa, ja ainakin vielä on tunne, että se kuva on yhtä osa ihoani kuin nenä naamaani. :)
Otsikko: Vs: HP-aiheinen tatuointi
Kirjoitti: Ales - Maaliskuu 12, 2011, 16:50:56
Itse en ole ajatellut ottaa tatuointia ainakaan vielä, ehkä sitten kun ikää tulee lisää, (14v). Mutta jos ottaisin tatuoinnin ja se olisi potter aiheinen, haluaisin varmaan kultasiepin jompaankumpaan käteen. Myös joku teksti ois kiva kuten esim. S.Y.L.K.Y, S.U.P.E.R tai vaikkapa V.I.P. Joo ei mitään kummoisia ideoita, mutta kummiskin.. :D
Otsikko: Vs: HP-aiheinen tatuointi
Kirjoitti: Candygirl - Maaliskuu 13, 2011, 16:31:20
Oon jo kauemmin harkinnut myös tota tatuointia. Pimeän piirto tai Dobby- muotokuva ois tarkoituksena hakata ihoon syksyllä, jos vain vanhemmilta luvan saan. ( no onhan niitä lupia ennenkin kierrelty jos sitä ei heru o:)  joten..)
Otsikko: Vs: HP-aiheinen tatuointi
Kirjoitti: lustica - Maaliskuu 14, 2011, 09:36:06
fanitus on sentään jo 10 vuotta kestanyt, en usko sen ihan noin vain lakastuvankaan. ;) Ja koska lähes saman ajan verran olen fanittanut Kelmejä (Sirius, lav of mai laif<333) ajattelinkin siis tämän Potter-aiheisen tatuoinnin olevan "I solemnly swear I am up to no good!" -teksti. Paikka sille ei ole vielä täysin varma.

Olen samaa mieltä tuosta, että jos kymmen vuotta on fani, niin eiköhän se kestä sitten jo loppuelämän. Tai jos fanius katoaa, niin kuitenkin tuossa vaiheessa voi tosiaan jo sanoa varmasti, että "tämä tatuointi on siltä mun potterfanius-kaudelta".
Ja kyllä, juuri tuollaista tekstiä voisin minäkin harkita, jos olisin kelmi-fani. Ylipäänsä joku sellainen, mikä liittyy potteriin, mutta millä voisi olla toinenkin merkitys. Mielestäni tuo kelmilause voisi olla juuri sellainen, että sille, joka sen itseensä hakkauttaa se merkitsisi pottereita ja potterfaniutta, ja sille joka katsoo sitä eikä tiedä pottereista mitään, se voisi merkitä jotain ihan muuta. Vaikkapa sitä, että tatuoitu tyyppi on kovin ilkikurinen ja kujeileva. Hieno ajatus siis, tykkään ideastasi, vaikken itse juuri tuota tekstiä ottaisikaan.
Otsikko: Vs: HP-aiheinen tatuointi
Kirjoitti: Fimca Worthleberr - Maaliskuu 14, 2011, 16:47:12
Kannattaa tosiaan harkita ja tarkkaan, jos aikoo ottaa ylipäänsä minkään tatuoinnin, varsinkin kun täällä suurin osa on vielä tosi nuoria, alle kaksikymppisiä. Itse olen 23 ja olen pitkään ajatellut, että jonkinlainen tatuointi voisi olla kiva, mutta ne aiheet ja paikat ovat vaihtuneet varmaan 10 kertaa, eli en ole vielä tähän ikään mennessä ollut 100% varma minkä kuvan ottaisin ja minne. Tatuointi voi myös maksaa useamman satasen, riippuu tietysti koosta ja muusta, poistattaminen vielä enemmän, niin kuin joku mainitsikin. En hirveästi kannattaisi ideaa että ottaa alaikäisenä tatuoinnin, vaikka saisikin luvan ja on sitä miettinyt vaikka kuinka tarkkaan - siinä iässä mieli kuitenkin useimmiten muuttuu helpommin kuin vanhempana, ja myöhemmin voi kaduttaa. Voihan sitä laittaa vaikka hennatatuoinnin tai sellaisen semi-pysyvän tatskan (niitäkin on, pysyy muutaman vuoden, näin olen lukenut) ja katsoa sitten, mitä tykkää. Kannattaa myös miettiä, mihin kohtaan tatskan laittaa, nimittäin joissain työpaikoissa ei välttämättä katsota tatuointeja hyvällä.

Suosittelisin kanssa, ettei heti alkuun mitään älyttömän isoa tai hirveän näkyvälle paikalle (DH-symboli on siinä mielessä hyvä koska sen ei tarvitse olla iso), jos tykkää niin ainahan voi ottaa toisen :)
Mitä tulee Harry Potter-tatuointeihin, en ottaisi mitään liikaa kirjoihin viittaavaa, vaan jonkun jutun jonka yhteys kirjoihin olisi aika hämärä tai vain omassa tiedossa. Lyhyt, tarkoin valittu tekstipätkä ei ole huono idea. Daniel Radcliffen naama hauiksessa tai pimeänpiirto käsivarressa voisi ehkä ajan myötä vähän harmittaa... :D
Otsikko: Vs: HP-aiheinen tatuointi
Kirjoitti: Nefgliniel - Maaliskuu 24, 2011, 14:49:33
Olisin 15-vuotiaana halunnut tatuoinnin, mutta äiti sanoi että 18-vuotiaana saan tehdä sen suhteen mitä haluan. No, ikää 33 ja aihe on jäänyt, ei siksi ettenkö haluaisi, mutta en vaan ole saanut aikaiseksi/rahaa tarvitaan olennaisempaan... Hmm, VOISIHAN se tatuointi tietysti sivuta vaikka Potterien maailmaa, tai fantasiaa yleensä. Pöllö on aina hieno symboli. Tai yksisarvinen. Jokun idea on kanssa aika kiva. =) Mutta voi olla, että minun tatuointi on sitten se, mitä olen alusta asti ajatellutkin: nilkan ympäri menevä köynnös, johon on jossain kasvun vaiheessa jäänyt risti"koru" sekaan.
Otsikko: Vs: HP-aiheinen tatuointi
Kirjoitti: Fogo - Huhtikuu 19, 2011, 19:29:02
Mun kaverit pitää mua ihan pöpipäänä, mutta haluaisin oikeasti Harry Potter tatuoinnin. En vain vielä tiedä mikä ja minne, mutta sitten kun saan hyvän idean luultavasti aion myös toteuttaa sen. Mutta mitään hetken mielijohteesta en tee.

Päässä on pyöriny vaikka mitä: sieppejä, loitsuja, lainauksia, myös tuo DH-symboli ja kaiken maailman otuksia. Varsinkin teksti "I solemnly swear I am up to no good!" ois hurjan siisti. Itseasiassa mun kaverilla on tää käsivarressa, joten en kuitenkaan ihan samanlaista halua.

Mulla on semmonen fiilis, että mun HP-fanitus ei lakkaa. Oon rakastanu sitä 10 vuotta ja tulen varmasti aina rakastamaan. Tatuointiin kyllä voi kyllästyä, mutta en olisi isoa ottamassa. Saa nähdä miten käy. :D http://www.forevergeek.com/wp-content/media/2010/02/spell.jpg (http://www.forevergeek.com/wp-content/media/2010/02/spell.jpg) Grrrh ♥
Otsikko: Vs: HP-aiheinen tatuointi
Kirjoitti: insatiable - Huhtikuu 20, 2011, 18:58:01
Hih, vähän samoilla linjoilla Fogon kanssa. Miunkin kaverit pitää miuta vähän outona kun tahdon HP-tatuoinnin, mutta olen miettinyt sitä hyvin pitkään ja aion toteuttaa haaveeni kuluvan vuoden aikana. Miulla on jo yksi tatuointi, jota sitäkin mietin hyvin pitkään enkä ole katunut. Tahdon ottaa Pimeän Piirron käteeni, heh, ehkä kliseisin ikinä, mutta se on vain niin cool! Oon kelannut myös jonkun loitsun tatuoimista kylkeeni tai rintaan. Yksi mitä olen harkinnut, on Alohomora tuohon sydämen alapuolelle, heh:D Tai sitten Obliviate oikeaan käteen, koska se on miun lempiloitsuni Suojeliusloitsun lisäksi. Oikeaan käteen luonnollisesti sen takia, koska se olisi sauvakäteni ^^

Mie mietin luultavasti vielä muutaman kuukauden, mutta se on varma, että jossain vaiheessa tätä vuotta mie marssin liikkeeseen ja otan HP-tatskan! :D Oon kuitenkin "jo" 19-vuotias, niin luulen, että osaan tässä vaiheessa päättää millaisen tatuoinnin voin ottaa niin, etten kadu sitä :)
Otsikko: Vs: HP-aiheinen tatuointi
Kirjoitti: Lola - Toukokuu 27, 2011, 11:49:37
Joo, Potter-aiheinen tatuointi on pyörinyt mullakin mielessä siitä lähtien, kun aloin fanittamaan Potterin poikaa. Olin silloin 2 vuotias. Syntymäpäivillä tulee 11 vuotta täyteen (laskekaa siitä, kuinka vanha olen :).) Kyllä 2 vuotias on pieni miettimään sitä, mutta aloin silloin jo kirjoittamaan käteeni tekstiä: Salaisuuksien kammio on avattu. Varokaa, perillisen viholliset. Sanokaa hulluksi, mutta hardcore-faniksi osoittauduin jo kauan sitten. :D

Mietin myös olisiko se pieni kuva, kuten sieppi, pöllö, pelikortti (olisi monikäyttöinen, mutta olisi samalla se, joista Punurmio ennusteli) tai vaikkapa Pimeän piirto. Tuohon dark Lordin nimikkotuotteeseen Pimeän piirtoon saattaisi kyllästyä, jos se olisi kamalan näkyvällä paikalla. Jos se olisi teksti, olisiko se lempilainaukseni, lempiloitsuni (Avada Kedavra, Obliviate), joku lyhyt teksti, joka ilmaisisi rakkautta Potteriin, tai joku muu teksti, kuten tupani, johon minut lajiteltiin ensin larpatessani, ja sen jälkeen kielikurssilla; Luihuinen. Tuo Luihuinen teksti tulisi automaattisesti englanniksi, Slytherin. Mutta minne se tulisi on suuri kysymys?

Paikka on vaikea. Ranne olisi hyvä paikka pienelle tekstille tai pikku kuvalle, kuten siepille. Kämmenselkään voisi tatuoida sanat En saa valehdella. Lapaluiden välissä olisi mukava paikka isomalle kuvalle, tai pidemmälle tekstille, niskassa olisi hyvä paikka DH-merkille. Paikan valinta on aina vaikeaa.

Mutta Potter-aiheinen tatska tulee löytymään kehostani vielä joku päivä, jos Wicked-aiheinenkin pääsee sinne :)

- Lola 
Otsikko: Vs: HP-aiheinen tatuointi
Kirjoitti: Raitasukka - Kesäkuu 10, 2011, 15:59:01
Olen joskus huvikseni miettinyt, että millaisen tatuoinnin ottaisin - jos siis oikeasti haluaisin sellaisen. Kyllästyn vähän turhankin nopeasti joihinkin asioihin, joten en tiedä miten järkevää minun olisi hakkauttaa mitään ihooni kun kyllästymisvaara on kohtalaisen suuri. Kuoleman varjelusten merkki on ainoa idea, josta olen pitänyt jo pidemmän aikaa: se on sopivan yksinkertainen, eikä asiasta tietämättömille merkitse juuri mitään (en leimaantuisi heti jokaiselle ohikulkijalle hc-Potter-faniksi? :D), mutta toisaalta sillä olisi itselleni paljonkin merkitystä. Tietysti jokin tekstitatointi, kuten loitsu tai vaikkapa jokin itselle merkityksellinen tekstinpätkä Potter-kirjoista voisi olla ihan hauska.

En jotenkin jaksa uskoa, että Potter-aiheen valitseminen tatointiin olisi huono idea. Jos tatuoinnista tulisi ihan tyylikäs, niin eiköhän sitä jaksaisi katsella hamaan loppuun asti. Se tietenkin edellyttäisi sitä, että valinta täytyisi tehdä huolella - se mikä tuntuu nyt hyvältä ajatukselta, ei välttämättä ole yhtä nerokasta kymmenen vuoden päästä.

Mutta jos ihan totta puhutaan, niin en minä ainakaan tällä hetkellä haluaisi tatuointia. Liian pysyvää, kenties? :D Voihan siitä aina haaveilla...
Otsikko: Vs: HP-aiheinen tatuointi
Kirjoitti: Snive - Kesäkuu 18, 2011, 20:39:09
*käsi nousee varovasti ylös*. Täältä löytyy tatska. Vasta pari viikkoa vanha. Tuossa siis ylhäällä lukee Severus ja alhaalla Snape.
(klikkaa näyttääksesi/piilottaaksesi)

//Laitoin kuvat spoilerin taakse, kun olivat hieman isoja, etenkin kaikki yhdessä :) -Zenz
Otsikko: Vs: HP-aiheinen tatuointi
Kirjoitti: Ihmissusi - Kesäkuu 30, 2011, 15:35:26
Jo on topic :D

Kaverini otti 14-vuotiaana tatuoinnin, no nättihän siitä tuli:) (Se oli aiheeton ruusu) Itse mietin myös että jos ottaisin aikuisena sitten tatuoinnin. Mutta tatuoinneissa on se että jos sen ottaa hetken mielijohteesta. (kuten nämä tällaiset että kumppanin nimi tatuoidaan jonnekkin)
Ja että sitten vanhana tatuointi voi olla ruma ja venynyt ihon mukana ja sen sellaista. Joten lapset miettikää tarkkaan kun tatuointia mietitte!

Itse olen kyllä miettinyt että jos joskus voitan lotossa [:DD] niin voisin ottaa ihmissusi tatuoinnin selkääni. Ihan niin isona kuin pystyy. Ei siis sellaista millainen Remus on vaan sellainen hieno josta olen itse raapustanut kuvankin:D

Olen kaavaillut myös jotain pimeän piirtoa. Se olisi aika hieno. Sitten tökkisin sitä päivät pitkät:D
No sehän tulisi automaattisesti käteen, mutta olen myös suunnitellut sellaista että jos se pimeän piirron pääkallo olisi ylhäällä käsivarressa (vähän olkapäätä alempana) ja se käärme kiemurtelisi käsivarren ympäri. Ja käärmeen pää laskeutuisi kämmeneen. Olisikohan tuo aivan hölmöä..

En ole lämmennyt noille loitsuille. Olen miettinyt tuota kuoleman varjelluksien symbolia.. mutta se kävisi tylsäksi hyvin äkkiä. Voisin toisaalta ottaa vaikka ihmissuden pureman johonkin olkapäähän tai käsivarteen. Tai sitten olen vakavissani harkinnut rohkelikon leijonaa rohkelikon väreissä selkään keskikokoisena. Myös muut tupaeläimet olisi siisti ottaa tupaväreissään:D Tai Harryn arven jonnekkin outoon paikkaan. En ottaisi sitä ihan heti otsaan, ehkä kämmenselkään tai kaulaan..
Otsikko: Vs: HP-aiheinen tatuointi
Kirjoitti: Sectumsempra - Heinäkuu 16, 2011, 14:25:03
Olen halunnut jo pitkään jonkun HP-aiheisen tatuoinnin, mutta ei ole ollut oikein rahaa käydä hommaamassa ja en ole vielä ihan täysin varma mitä haluan.
Olen kuitenkin varma, että jossain vaiheessa Potter tatuointi tänne ilmestyy. Potter fanitus tuskin laantuu ihan heti ja vaikka joskus sitten en enää olisi niin kova Potter fani, ei minun silti tarvitse katua tatuointia. Aina voin miettiä juuri sitä, että se on kuulunut siihen elämän vaiheeseen ja tatuointi on ihana muisto. Luultavasti tatuointi tulee kuitenkin sellaiseen paikkaan, että en nää sitä koko ajan, mutta aina välillä. Tällä hetkellä mietin mm. jalka terää sekä selän aluetta, mikä tuntuu hyvältä. Käsiin en halua tatuointeja tällä hetkellä, katsotaan myöhemmin, kuten joskus alaikäisenä. Olen vain onnellinen, että vanhemmat sanoivat silloin ei.

En haluaisi mitään isoa ja en oikein kauheasti lämpene hahmojen kuville. Harkitsen tällä hetkellä erittäin kovasti jotain loitsua (mm. expecto patronum) tai tekstin pätkää (mm. mischief managed tai jotain muuta hauskaa tai viisasta), mikä on luultavasti se mitä otankin. Kuvia mille voisin lämmetä, niin ovat yleensä pienet esineet tai symbolit. Sieppi olisi tavallaan ihana, mutta jotenkin kulunut ja niin monella varmaan se jo on. DH merkki on myös kiva, mutta tunnen, että se ei olisi oma juttuni. Tylypahkan logo, jossa on kaikkien tupien kuvat, voisi olla myös ihan kiva. Tällä hetkellä suosikkini on kuitenkin teksti mischief managed, mikä on loitsujen ohella se luultavin vaihtoehto. Luultavasti tatuoinnista tulee harmaasävyinen/musta, jos kyseessä on tekstiä, tosin jos tekisin jonkin kuvan, niin sitten ehkä värikäs.

Pakko vielä lisätä, että kämmenselässä arpitatuointina "I must not tell lies" olisi aika siisti.
Otsikko: Vs: HP-aiheinen tatuointi
Kirjoitti: Miizhaa - Heinäkuu 16, 2011, 14:29:15
Sieppi olis tosi kiva. Mulla on nyt vasemmassa kämmenessä DH:n merkki tehty tusseilla. Tyksin siitä ja kokeilen vaan, et kuinka kauan jaksan sitä XD. Porukat on niin tottuneita jo siihen, et mulla on kädet täynnä kaikkee jännää Potteriin liittyvää, ettei ne vaan jaksa kiinnittää enää huomiota. Isona ajattelin jotain Potter-aiheista tatuointia, vaikka aiemmin olinkin kovasti sitä vastaan. Tai sit joku tyyliin elämälanka olis siisti...
Otsikko: Vs: HP-aiheinen tatuointi
Kirjoitti: April - Heinäkuu 17, 2011, 00:32:31
Olen miettinyt monta vuotta ja paljon tätä aihetta.Haluaisin ottaa tatuoinnin käsivarteen,lapaluun seutuun tai rinnan päälle.
Vielä en tiedä millaisen ja milloin.Monenlaisia KV merkki,Rohkelikko vaakuna..
Otsikko: Vs: HP-aiheinen tatuointi
Kirjoitti: naurrettavus - Heinäkuu 23, 2011, 21:00:01
Päässä on pyöriny vaikka mitä: sieppejä, loitsuja, lainauksia, myös tuo DH-symboli ja kaiken maailman otuksia. Varsinkin teksti "I solemnly swear I am up to no good!" ois hurjan siisti. Itseasiassa mun kaverilla on tää käsivarressa, joten en kuitenkaan ihan samanlaista halua.

mitä tuo lause tarkoittaa, jos saan kysyä :)?
Otsikko: Vs: HP-aiheinen tatuointi
Kirjoitti: Ariel - Heinäkuu 23, 2011, 21:16:14
^ Se on suomeksi 'Vannon, ettei minulla ole hyvät mielessä' (ainakin muistaakseni se näin meni) ja se on siis se lause jolla saa Kelmien kartan ns. aukeamaan :-)

Haluan olla jo 18 että saan mun oman Potter-tatuoinnin! Haluaisin oikeeseen käteen, eli mun sauvakäteen, expelliarmus-loitsun (tai wingardium leviosa-loitsun) tai sitten jonnekin päin kehoa DH-merkin jonka alle tekstin 'all was well'. Tosin on niitä muitakin vaihtoehtoja, mut näitä oon eniten miettiny :-)
Otsikko: Vs: HP-aiheinen tatuointi
Kirjoitti: Snive - Heinäkuu 23, 2011, 23:01:40
Seuraavana haaveena ois tietty pimeän piirto vasuriin. Maksais taas varmaan hulppeesti. Ottaen huomioon, et tuo Kalkaros-tatska maksoi 350€. Kokoluokka aika sama, mut ois valmis kuva tarjolla
Otsikko: Vs: HP-aiheinen tatuointi
Kirjoitti: Wingardium - Heinäkuu 27, 2011, 14:54:19
Päässä on pyöriny vaikka mitä: sieppejä, loitsuja, lainauksia, myös tuo DH-symboli ja kaiken maailman otuksia. Varsinkin teksti "I solemnly swear I am up to no good!" ois hurjan siisti. Itseasiassa mun kaverilla on tää käsivarressa, joten en kuitenkaan ihan samanlaista halua.

Mulla kyseinen lause pyörii koko ajan joka paikassa, olen suorastaan rakastunut siihen :   ) Jos joskus ottaisin HP-aiheisen tatskan, se olis varmasti tuo teksti tai sitten "Mischief managed" jonnekkin puolelle kehoa. Ne on ihan mun lemppareita koko sarjasta!
Toisaalta tatska voisi olla myös "Padfoot"-aiheinen, sillä rakastan Siriuksen hahmoa ♥ :  )
Otsikko: Vs: HP-aiheinen tatuointi
Kirjoitti: Bloody Princess - Heinäkuu 27, 2011, 15:11:50
Omnom, mikä aihe. ^^ Itse tykkään huvitella ajatuksella jonkinlaisen Potter-aiheisen tatuoinnin ottamisesta, mutta olen valitettavasti kahlittu siihen ajatukseen, etten tahdo tatuoida itseäni pysyvästi. Ajatus siitä, että ihooni poltettaisiin väriä enkä saisi sitä koskaan kunnolla pois (ihonsiirteestäkin jää arpia) on sen verran inhottava, etten aio hankkia omaa tatuointia todennäköisesti koskaan. Ihailen kuitenkin sitä, miten joillakin riittää päättäväisyyttä ja mielikuvitusta tatuointien ottoon. (Pientä offia: psbrules, tuo Snape-tatska on todella hieno! :3)

Mikäli nyt kuvitellaan, että ottaisin HP-aiheisen tatuoinnin, tahtoisin sen liittyvän lempihahmooni/hahmoihini tai johonkin minua koskettaneeseen asiaan tai juonenkäänteeseen. Hieman aiemmin haaveilin pimeän piirrosta, mutta se olisi kuitenkin sen verran isokokoinen, etten ehkä sellaista ottaisi. En osaa kuvitella omaan ihooni kuin pienen tatuoinnin, ja lisäksi pimeän piirto olisi ehkä hieman harhaanjohtava symboli omalla kohdallani, sillä pidän sekä pahis- että hyvishahmoista, mutta olen kuitenkin hieman enempi hyvien puolella. Kuolonsyöjät ovat joka tapauksessa tärkeitä hahmoja minulle.

Pottereista tutut sanat tai lauseet olisivat kelpo vaihtoehtoja tatuoinniksi. "Always" -sana olisi kieltämättä suloinen (etenkin mustalla kaunolla), mutta Pottereita lukemattomat ihmiset voisivat käsittää sen niin, että leikin saniteettimainosta. Voisihan siihen alkuun lisätä kysymyksen "After all this time?" mutta pelkkä "Always" olisi mielestäni hienompi.
Toinen ihanuus olisi lause "Property of the Half-Blood Prince". (Puoliverisen prinssin tyylisellä mustalla kaunolla sekin, tietysti.) Sellaisen ottaisin muuten todella mielelläni, mutta kun se tatuoinnin lopullisuus. :D Pitänee tyytyä tekemään kyseisestä tekstistä painatus johonkin paitaan.

Kuvitellaan taas, että ottaisin oikeasti tatuoinnin. Esimerkiksi tuo "Always" olisi varsin hyvä tatska olkapäähän. Mutta koska viimeisenä mainitsemani vaihtoehto houkuttelee enemmän, keksitäänpä sille sijainti. Tahtoisin tatuoinnin olevan paikassa, jossa se ei heti ensimmäisenä hyppäisi silmille, mutta josta se kuitenkin näkyisi riittävästi. Sanotaanpa nyt ranne, nilkka tai olkapää, vaikka tekstin joutuisikin kutistamaan silloin melko pienelle fontille.

~Bloodie
Otsikko: Vs: HP-aiheinen tatuointi
Kirjoitti: stardust - Heinäkuu 28, 2011, 14:38:59
Oh, kiva topic! Ja ajankohtainen. Nyt Pottereita pitkää fanittaneena ja juuri kahdeksantoista vuotta täyttäneenä olisi minullakin mielessäni tatuoinnin otto. En koskaan ottaisi tatuointia jolla ei ole minulle merkitystä. Mutta loitsua "Expecto Patronum" olen suunnitellut ottavani jompaan kumpaan ranteistani. Mustalla kaunolla, pienellä. Kyse on siitä että tuo loitsu on minusta upea ja koskettava. Pelkoa vastaan puollustaudutaan asioilla jotka ovat onnellisia ja kauniita. Minulla on ollut elämässäni alamäkiä ja tatuointi olisi muistutus niistä kaikista kauniista asioista jotka ovat minua ylöspäin auttaneet. On aika varmaa, että otan sen tatuoinnin pian. Ja tuosta katumuksesta. Tottakai voi olla vuosien päästä aika jolloin en fanita Potteria, mutta se on hyvä muisto asiasta, joka joskus oli todella suuri osa elämääni ja tatuointi tarkoittaisi minulle muutakin. Se olisi symboli jostain syvällisemmästä.
Sitäpaitsi, pitää elää, katua ehtii myöhemminkin.
Pimeän piirtokin olisi upea, mutta siinä on jo sellainen hintaluokka ja koko, että pitäisi säästää ja harkita hieman.
Otsikko: Vs: HP-aiheinen tatuointi
Kirjoitti: Snive - Heinäkuu 29, 2011, 00:30:48
Kantsii varautua siihen 100-400€:n hintahaarukkaan, lähinnä tatskan koosta riippuen. Veikkaan, et valmis kuva tulisi myös huomattavasti halvemmaks. Siin menee tatuoijan aikaa, et piirtää oman kuvan.
Pienet tekstit ovat taas hyvin nopeita tehdä ja halvempia. Jos ei halua kovin isoa ja kallista, se voisi olla helpoin varmasti. Always ois kyllä hieno tekstinä. Pitää harkita, kun seuraavaa harkitsee. Kunhan ensin kaivaa jostain rahaa esiin. :S
Otsikko: Vs: HP-aiheinen tatuointi
Kirjoitti: Dewie - Elokuu 07, 2011, 21:21:32
Oon ihan tosissani alkanut lämmetä HP-tatuoinnille (vaikka mun poikaystävä dissaa jo pelkkää ajatustakin ihan älyttömästi). Ideoita olisi vaikka mitä, ihan siis minkä aiheiseen tatuointiin vaan, joten mitään pysyvää ei ole iholle vielä ilmestynyt.

Potter-aiheisia ideoita on mm

- loitsu, etenkin expecto patronum
- DH-merkki
- "taukki! vollotus! kummallisuus! nipistys!" harmi vaan, että se ei englanniksi kuulosta mun korvaan yhtä kivalta kuin suomeksi, mutta suomen kielisen tekstin tatuoiminen tuntuu jotenkin _todella_ hölmöltä :)

Koukkujalka olisi myös kiva, kun omistan itsekin kissan, oranssin ja läskin :DD länkisääriä sillä tosin ei ole ja nimikin on "väärästä" sarjasta...karvahanurin nimi on nimittäin Frodo... :D

mutta saa nyt nähdä otanko tatuointia, HP-aiheista tai mitään muutakaan :)
Otsikko: Vs: HP-aiheinen tatuointi
Kirjoitti: cuddle - Elokuu 10, 2011, 02:15:53
Tekstitatskat on mun mielestä kaikkein kauneimpia, ja Pottereista kyllä varmasti löytyisi sopiva sitaatti. Vaatii tosin pitkää harkintaa löytää juuri itseä koskettava tekstinpätkä - itse en ainakaan halua mitään merkityksetöntä hakata ihooni. Olen myös harkinnut, että jossain vaiheessa ottaisin korppi-tatuoinnin; korppi on lempieläimeni ja muutenkin siihen liittyy minua kiehtovaa voimakasta mytologiaa ja symboliikkaa. Ja miksikäs se ei voisi olla jokin suojelius-tyyppinen vaikka. :) Harkinnan alla pidetään.

Tässä vaiheessa menee offariksi, mutta haluan kuitenkin jakaa tänne johtavan ideani. Olen nimittäin pyrkimässä lääketieteelliseen ja sinne pääsy on kovan työn ja tuskan takana, mutta myös suuri unelmani. Siispä jos joskus sinne tulen pääsemään, haluaisin hakkauttaa itseeni lääketieteen symbolin (linkki alhaalla). Toki tärkeintä olisi symboliikka, mutta onhan  tuo hieno kuvanakin. Paikka voisi olla vaikka käsivarsi, koska kuvan ei tarvitse olla iso.

http://image.shutterstock.com/display_pic_with_logo/96666/96666,1218459908,7/stock-vector-medicine-symbol-rattle-snakes-16020217.jpg
Otsikko: Vs: HP-aiheinen tatuointi
Kirjoitti: Stairway - Elokuu 10, 2011, 08:57:57
Olen haaveillut jo pitkään tatuoinnista, varsinkin HP- aiheisesta, joten eiköhn vielä joskus sellainen minulta tule löytymään. Vahvinpana vaihtoehtona tällähetkellä on pimeän piirto juuri tuohon vasempaan käsivarteen. Se on vaan niin mahtava, ja kuitenkin lempihahmoni kallistuvat ehkä hivenen enemmän pahispuolelle, niin sillaikin se sopisi. Tai sitten otan jonkun tekstinpätkän, loitsu voisi olla kiva.

Vaikka minulle on moni sanonut (kun olen Potter ja Musiikkiaiheisia tatuointeja harkinnut) että ei kannata ottaa, kyllästyt kuitenkin fanittamiseen sitten vanhana. Onko se niin varmaa että kyllästyy? Epäilen. Ja vaikka kyllästyisikin niin on se aihe silti ollut todella iso osa elämää, ja en usko että siinä vaheessa tatuointi mitään haittaisi, kuitenkin se kertoisi itselleen tärkeästä asiasta.


~stairway~
Otsikko: Vs: HP-aiheinen tatuointi
Kirjoitti: muumuu - Elokuu 11, 2011, 12:43:26
Minäkään en usko, että kuvaan kyllästyisi, jos sitä edes hieman aikaa harkitsisi. 10 vuoden fanituksen jälkeen ei voi alkaa vihamaan Pottereita. Tatuoinnista tulee ajan myötä osa itseäni, erottamaton palanen, jonka kuuluu olla siinä mihin se on piirretty, ei siihen kyllästy. :)

Itsekin olen harkinnut HP-aiheista tatuointia, ja olen ehdottomasti päätynyt johonkin tekstinpätkään, jokin koskettava lainaus kirjasta. Sellainen lainaus, joka on itselle tärkeä. Tuo Always on tietysti älyttömän ihana. :) Olen ajatellut myös jotain karkkien nimiä, ne ovat vaan niin kivoja. Lisäksi 9 3/4 olisi hieno ja sen saisi tatuoitua tarpeeksi pienenä (kun en halua isoa kuvaa). Se myös symboloi reittiä mistä Harry pääsi aivan uuteen, ja mukavampaan ja parempaan maailmaan.

Toisaalta myös jokin pieni kuvakin, joskaan ei mikään hahmon naama, olisi hieno. Esimerkiksi feenix tai yksi tai monta sellaista lentävää avainta Viisasten kivestä. Tai miksei ne Snapen pullotkin rivissä olisi hienot. :) Olen myös haaveillut kuvaa kristallipallosta, sen vaan pitäisi olla niin hienosti toteutettu.

Ps. Tsekatkaa tuo alempi kuva Siriuksesta. Aivan ihana! http://www.mugglespace.com/group/ihaveaharrypottertattoos?groupUrl=ihaveaharrypottertattoos&id=2634066%3AGroup%3A6048&page=7#comments
Otsikko: Vs: HP-aiheinen tatuointi
Kirjoitti: Zipru - Elokuu 12, 2011, 22:57:02
Oioi mikä aihe! Mä olen miettinyt tatuoinnin ottamista tosiaan jo jonkin aikaa, erityisesti Potter-aiheinen tatuointi on ollut mielessä vajaan vuoden verran. Tietenkin aina tatuoinneissa on se kyllästymisen riski, mutta pari tatuoitua kaveriani on kertonut että kuvista tulee todella osa itseä ajan kuluessa.

Silloin kun tämän Potter-tatuointi-idean (mikä sanahirviö!) keksin, oli vaihtoehtoja ainoastaan yksi: Kuoleman varjelusten merkki. Se symboloisi ensinnäkin rakkauttani Pottereita kohtaan ja toiseksi kuolemaa. Myös paikka oli tiedossa, ranteeseen olisin sen halunnut ottaa. Sitten kävikin niin, että ymmärsin sen olevan todella huonolla paikalla tulevaisuuden ammattiani ajatellen (hoitaja), enkä luultavasti saisi töitä tulevaisuudessa tatskan takia. Tämä ajatus sitten jäikin juuri tuon takia.

Sitten joskus puolisen vuotta sitten aloin ajatella asiaa uudelleen. Tällä kertaa mielessä oli ehdottomasti jokin teksti. All was well olis ihana ja se onkin edelleen yksi vaihtoehdoista. Se kuvastaisi mulle myös sitä, kuinka lopulta asiat kääntyvät kuitenkin hyväksi. Toinen vaihtoehto olisi tosiaan tuo aiemminkin mainittu Always. Siskoni tosin pääsi sanomaan että sitä saatettaisiin luulla terveyssidemerkiksi turhan helposti :D Mitään kuvaa en haluaisi, enkä myöskään haluaisi että se olisi liian ilmeinen. Myös loitsu obliviate olisi ihana. Paikkana joko jomman kumman lapaluun päälle tai niskaan.

Ainoastaan raha, varmuus ja uskallus puuttuvat!

edit // Nyt kun aloin taas asiaa miettiin ja selaileen kaikkia kuvia, niin ei vitsi tää ois hyvä :-D http://media.tumblr.com/tumblr_lp5eloPxok1qd0h3l.jpg Hedwig's themen ekat nuotit siis.

Tämäkin saattais olla jotain sitä mitä haaveilen... http://27.media.tumblr.com/tumblr_lnznvudjxF1qa8kteo1_500.jpg

Tai tämä... http://27.media.tumblr.com/tumblr_lnvdjh0pQR1qlrshno1_500.jpg
Otsikko: Vs: HP-aiheinen tatuointi
Kirjoitti: Runespoor - Elokuu 13, 2011, 12:57:22
Olis kiva saada tekstit "I solemly swear that I'm up to no good." kämmenselkään ja "Mischief Managed." vasempaan olkapäähän<3  Tällä hetkellä on sellaset tussilla kirjoitettuna 8D
Otsikko: Vs: HP-aiheinen tatuointi
Kirjoitti: avaragane - Elokuu 19, 2011, 01:40:29
Mun ukki kuoli kesäkuussa ja jotenkin hautajaisten jälkeen tuli mieleen että haluan nyt uuden tatuoinnin. Ei tarvinut miettiä kauaa niin sain sen päähäni, kuoleman varjelusten merkki ja tämän alle teksti "Vihollisista viimeisenä kukistetaan kuolema." En vielä aikaa ole varannut kaverille, mutta idean jo annoin ja luultavasti ennen joulua tuon tulen toiseen pohkeeseen ottamaan. Laittelempa kuvia sitten kun on valmista.. :)
Otsikko: Vs: HP-aiheinen tatuointi
Kirjoitti: Ria - Elokuu 19, 2011, 20:10:05
Itselleni on tulossa teksti "In dreams, we enter a world that's entirely our own." tatskattuna jonnekin päin kehoa, luultavasti tulee pohkeeseen ^^ Rakastuin tuohon ja muutamaan muuhun Potterien quotteihin, joten pitkien harkintojen ja päätösten jälkeen tuo tulee jossain vaiheessa luultavasti koristamaan pohjettani. Nyt vain on rahaongelmaa, että vielä vähään aikaan tätä en tule saamaan, mikä on kyllä hyvä, koska haluan ehdottomasti pohtia vielä aionko ottaa tämän vai en, sillä en kuitenkaan halua katua sitä myöhemmin.

Mitään Potter-aiheista kuvaa en välttämättä haluaisi tatuointina ihooni, ne saattaisivat jossain vaiheessa kyllästymään, jos kävisi niin, että kyllästyisin koko Pottereihin. Sen takia haluan mieluummin quoten minkä voin yhdistää Pottereihin, mutta millä on muutakin merkitystä kuin Potter. Toisaalta taas olisi upeaa saada sieppi tai kuolemanvarjelusten merkki tatuointina, mutta siltikin itseäni tulisi luultavasti aina mietityttämään, että mitä jos tähän kyllästyisin.
En siis usko, että tuohon lainaukseen tulisi kyllästymään, koska se merkitsee minulle todella paljon. Ihan henkilökohtaisesti sekä sitten se on kuitenkin merkitsemässä Pottereista, kirjoista jotka olivat lapsuuteni ja nuoruuteni joihin en toivottavasti ikinä kyllästy.
Otsikko: Vs: HP-aiheinen tatuointi
Kirjoitti: varjopoika - Elokuu 29, 2011, 22:08:27
Minä ainakin ajattelin hankkia itselleni 18-vuotislahjaksi tatuoinnin, tietysti HP-aiheisen. Ideoina minulla olisi hankkia Kuoleman varjelusten merkki ja sen alle jotain I'm with you, Harry -tyylistä. Toisaalta myös tekstit "Scared, Potter?" "You wish." tai "Happiness can found, even in the darkest of times, if one only remembers to turn on the light." houkuttaisivat myös...
Olkapäähän, niskaan tai sydämen kohdalle olisi hienoa saada jokin noista. (---:

Ja tuosta kyllästymisestä senverran; minulle on ainakin sanottu, että tatuoinnin voi ottaa kun on ensin pitänyt kuvaa siitä seinällä tai jossain näkyvällä paikalla vuoden ajan, eikä ole alkanut kyllästyä siihen. Noin ajattelin ainakin itse tehdä ennenkuin otan tatuoinnin, sillä en todellakaan ajatellut alkaa maksamaan sen poistatusta. :D
Otsikko: Vs: HP-aiheinen tatuointi
Kirjoitti: monnipop - Elokuu 30, 2011, 11:33:41
Expecto Patronum olisi kaunis kaunolla kirjoitettuna oikean käden ranteeseen. Se olisi sopiva minulle siitäkin syystä, että tunne oloni melko usein turvattomaksi, joten siitä saisi jotain symbolista lohtua turvattomuuteen. Jos nyt niin pitkälle haluaa ajatella asiaa.

Oikeastaan minulta löytyy jo yksi HP-tatuointi. Mutta se ei ole mitenkään selkeästi Potteriin yhdistettävissä. Itse kuitenkin tiedän, mitä se minulle merkitsee ::). Niin ja se on salama. Ranteessa (ei sentään otsassa).

Kauheasti kaikki miettivät kyllästymisen vaaraa ja ihon venymistä sun muuta. Venyminen nyt on aika luonnollinen huoli, koska iho venyy ja tottakai se muuttaa tatuoinnin ulkonäköä. Itse ajattelen asiaa niin, etten näin nuorena ota vatsan seudulle mitään (jos vaikka joskus haluankin lapsia ja raskauden aikana tietysti maha kasvaisi ja venyttäisi ihoa, jonka jälkeen maha kutistuisi ja tatuointi voisi olla melko hullunkurisen näköinen.). Mutta kyllästyminen tai tatuoinnin katuminen... En ainakaan omalla kohdalla usko kummankaan mahdollisuuteen, koska tatuoinnit ovat muistoja siitä ajasta milloin ne on otettu ja toisekseen, niitä ei edes huomaa jonkin ajan kuluttua, koska ne ovat osa itseään. Itse en kiinnitä oikeastaan mitään huomiota tatuointeihini, mitä nyt joskus tuohon uusimpaan, kun se on ollut vasta ehkä kuukauden iholla!

Mutta jos asiaa ihan kauheasti miettii ja pähkäilee, että uskaltaako ja mitä jos alaa kaduttamaan, niin ehkä sitten kannattaa suosiolla jättää ottamatta : D. Tai ottaa sellaiseen paikkaan missä sitä ei kauheasti näe, eli vaikkapa nilkkaan. Ja aloittaa pienestä, eikä mistään jättisuuresta.
Otsikko: Vs: HP-aiheinen tatuointi
Kirjoitti: Shadow - Lokakuu 01, 2011, 13:23:08
Tämän ketjun lukemisen jälkeen olen tosissani harkinnut pientä kultasieppiä vasemman ranteeni oikeaan reunaan. Sieppi kuvaisi samalla itseäni ja maailmankuvaani. Lisäksi se muistuttaisi minua lapsuudestani, joka oli valehtelematta elämäni parasta aikaa. Eihän sitä voi nyt varmuudella sanoa, mutta tähän asti ainakin. :D Sieppi on merkki vapauden kaipuustani ja muistoista, mitä kukaan ei voi viedä pois Harry Potter-kirjoja unohtamatta... Sieppiin ajattelin vielä jonkun tekstin, mutta en tiedä ollenkaan, mitä siinä voisi lukea.
Otsikko: Vs: HP-aiheinen tatuointi
Kirjoitti: sestiva - Lokakuu 28, 2011, 23:35:22
En ole ajatellut tatuoinnin ottamista... Se voisi olla kiva, mutta toisaalta siinä on juuri se jo monen jankkaama vieraantumisen riski (mistä en oikeastaan itse välitä). Juuri joku lainaus tai lause kirjoista olisi mukava, ehkä joku loitsu... jos otan joskus, koska en tiedä vielä, se tulisi ehkä niskaan. Saapa nähdä. :)
Otsikko: Vs: HP-aiheinen tatuointi
Kirjoitti: lustica - Marraskuu 04, 2011, 09:47:35
Itselleni on tulossa teksti "In dreams, we enter a world that's entirely our own." tatskattuna jonnekin päin kehoa,

Mielestäni tämä Rian valitsema lainaus on juuri sellainen tekstipätkä, mikä olisi tosi hyvä tatuoinniksi. Se on selkeä viittaus Pottereihin niille, jotka ovat Potterinsa lukeneet ja he tajuavat myös viestin Potterviitteet. Kuitenkin, tämä lainaus toimii myös niille henkilöille, jotka eivät ole Pottereita lukeneet. Lause on itsessään kaunis miete ja sen ymmärtää ilman Potter-viitekehystäkin.

Juuri jonkin tuon tyylisen tatuoinnin voisin ottaa itsekin. Olen ajatellut, että nyt kun omasta viimeisenkin Potterin lukukerrasta on aikaa parisen vuotta, lukisin koko sarjan uudelleen (olen siis lukenut kirjat vain kerran) putkeen. Ajattelen, että tällä lukukerralla voisin löytää sellaisen itselle tärkeän kohdan / lauseen, minkä tatuoimista voisin sitten harkita. Vielä siis itselle ei ole selvää, että mikä se lause olisi. Monia hyviä lauseita on tässäkin keskustelussa jo noussut esiin, mutta haluan itselleni juuri sen minulle tärkeimmän. Ettei sitten ala kaduttaa.

Tällä hetkellä muistan lähinnä kohdat "Huomaan että olet..." "Dumbledoren miehiä, pitää paikkansa" ja "Have a Bisquit", mutta näistä kumpikaan ei mielestäni toimisi tatuointina kovin hyvin, ainakaan mun kohdalla, koska haluaisin tosiaan, että myös Pottereita lukematon henkilö voisi ymmärtää lauseen sisällön. Tai siis, että lause olisi merkityksellinen myös Potterieta lukemattomalle.

// edit: 4.11. klo 09.56: Oho, edelleen samat perustelut, kuin mitä mun aiemmissa viesteissä. No mutta, edelleen olen samoilla linjoilla.
Otsikko: Vs: HP-aiheinen tatuointi
Kirjoitti: finest - Marraskuu 07, 2011, 22:40:56
jeij, mikä keskustelu!
ite oon jo pienest pitäen halunnu tatuoinnin, ja pari viimistä vuotta oon miettiny hp-aihetta. "I solemnly swear I am up to no good." ois hauska, sen pystyy suht suoraan yhdistää pottereihin, mut muilleki tatskan näkijöille vois toi kolahtaa. rehellisesti sanottuna kyllästymistä en pelkää, ku en oo sitä mihkään otsaan pistämässä. paikka vois olla esim. lapaluun päällä. sellanen minkä pystyy vaatteilla peittämään (jos töissä tarvii).
nyt suunnittelemaan lisää!
Otsikko: Vs: HP-aiheinen tatuointi
Kirjoitti: lynkkysuoli - Marraskuu 08, 2011, 09:04:21
löytyy jalasta jo yksi leima, toiseksi tahtoisin jonkun kivan potter-tekstin mutta saa nyt nähdä riittäisikö yksi. :D

http://1.bp.blogspot.com/-9ytB2rpgDSI/Treb2ScuitI/AAAAAAAAAKI/4HYg9krUzoA/s1600/aaaaaaaaaaaaa.jpg
Otsikko: Vs: HP-aiheinen tatuointi
Kirjoitti: osmojee - Joulukuu 04, 2011, 12:43:57
oon 15-vuotias ja ajattelin että vois muutaman vuoden päästä ottaa esim nilkkaan tai jonnekin dh-symbolin tai tekstin expelliarmus (:
Otsikko: Vs: HP-aiheinen tatuointi
Kirjoitti: Meleth - Joulukuu 05, 2011, 18:02:11
Olisihan sellainen HP-tatuointi erittäin siisti.
Itse olen tässä miettiny että voisin ottaa HP tatuoinnin mutta vaikea on valita minkalaisen haluaisin, kun ideoitakin on niin paljon.
Kävin ihan huvikseni googlettamassa millaisia HP tatuointa ihmiset ovat ottaneet ja ne olivat vähän laidasta laitaan mutta todella upean näköisiä.
Otsikko: Vs: HP-aiheinen tatuointi
Kirjoitti: Hirmu - Joulukuu 05, 2011, 19:11:38
Minulta vaatisi hurjasti rohkeutta ottaa tatska, koska mieleni muuttuu helposti - ja ai niin, pelkään kipua! :D Mutta jos tatuoinnin ottaisin, niin HP olisi mahtava aihe. Pottereiden kautta on tullut tärkeitä ystäviä ja paljon muuta. :3 Se on oikeasti aika suuri osa elämääni.

Tylypahkan vaakuna (tai muu pieni kuva) ja sen alle sana "Always" voisi olla hyvä. Samassa paketissa ikuinen uskollisuus Pottereille ja pieni kunnianosoitus Kalkarokselle. :3

Potterit tosin vilisevät muitakin hienoja lainauksia, joista jokin olisi ihana ottaa. Kaikki eivät kyllä sovi tatuoinneiksi, enkä mitään toivottoman pitkää rimpsua viitsisi itseeni raapustaa. :'D

Kohdastakaan en oikein tiedä. Lapaluiden välissä olisi ihan kiva, mutta minua saattaisi häiritä kun en itse näe sitä. :D Ehkä johonkin olkavarteen olisi hyvä ottaa, sen kun saisi sitten piiloonkin suht helposti.
Otsikko: Vs: HP-aiheinen tatuointi
Kirjoitti: Insanity - Tammikuu 12, 2012, 18:53:50
Mä haluisin vasempaan ranteeseen (eikös useimmilla kuolonsyöjillä ollu vasemmassa? :D) pimeän piirron <3 Aws sellanen olis hieno.. Sitte kans sellane teksti missä lukee "After all this time? -Always." :> Pitää katsoa sitte ku olis ikää..
Otsikko: Vs: HP-aiheinen tatuointi
Kirjoitti: Puppet - Maaliskuu 06, 2012, 15:20:14
Jos olis pakko ottaa joku tatuointi, ni luultavasti tatuoisin Hedwigin jonnekki olkapään alueelle :)
Pottereist löytyy kyllä tosi paljon hyvää lainattavaa, mikä sopis tatuointiinki hyvin :D Mut jos miettii
niin Tylypahkan vaakuna vois olla ihan mielettömän hieno, värillisenä tietenkin!
Otsikko: Vs: HP-aiheinen tatuointi
Kirjoitti: Bloody Princess - Maaliskuu 06, 2012, 16:16:32
Mä haluisin vasempaan ranteeseen (eikös useimmilla kuolonsyöjillä ollu vasemmassa? :D) pimeän piirron <3 Aws sellanen olis hieno..

Ei kylläkään vasemmassa ranteessa. Vasemmassa käsivarressa kuitenkin, kyynärpään ja ranteen välissä. :) Viilausta viilausta, mutta olihan tuo pakko päästä sanomaan, ennen kuin tapahtuu hirveitä ja kadut tatskaasi vuosikaudet. :'D Vielä "useimmilla" -sanaan viitaten, kaikkien kuolonsyöjien piirto on vasemmassa kädessä. Se ei vaihtele.
Otsikko: Vs: HP-aiheinen tatuointi
Kirjoitti: Jane Eyre - Huhtikuu 18, 2012, 17:22:38
Mäkin oon ajatellu tuota DH-merkkiä tatuoinniks, ja sit I must not tell lies, olis tohon käteen kiva, mut se on ehkä liiankin näkyvä, vai? Pimeän piirto ois kyl kans cool.. :D Mut tota DH:ta ajattelin johonki tyyliin niskaan tai nilkkaan, ei niin näkyvään paikkaan.. Ikinä ei kyl oo mieleen tullu pyhä kolminaisuus :O mut mua se ei haittaiskaan vaikka sekotettais, mut toki sanoisin aina jos joku kysyis, et ei se kyllä sitä tarkota.. :D
Kyllästymisesta sen verran, et en usko et ite kyllästyisin, paitsi ehkä toi I must not tell lies, ku sen näkee tyyliin ite päivittäin.. :D niskassa olevaan on vaikee kyllästyä, ku sitä ei silleen ite näe. :) Mut Potter-tatskoja kannatan. :)
Otsikko: Vs: HP-aiheinen tatuointi
Kirjoitti: Crepsley - Huhtikuu 19, 2012, 21:50:12
Hienoa että tällainenkin aihe löytyy. Itse en niinkään pidä tuosta DH-merkistä, koska siitä on mielestäni tullut jotenkin liian massa. Vannoutuneena Potter-fanina haluaisin kuitenkin erottua joukosta, vaikka pimeänpiirto houkuttaa itseänikin, ja olen vakavasti miettinyt sen ottamista, mutta tuntuu siltä että luovun ajatuksesta.

Sen sijaan pidin hirmuisesti tuosta "In dreams, we enter a world that's entirely our own." sitaatista, koska se tosiaan on erilainen kuin mitä yleensä oletetaan Potter-faneilla oleva. Se on juuri niin kaunis kuin haluaisin tatuointini olevan. (Tuo "I must not tell lies" olisi kiva kanssa, ja se ei haittaisi vaikka se siinä kädessä koko ajan näkyisi, ainakin se muistuttaisi että en saa valehdella, mitä mulla on turhan usein tapana tehdä)

Itse olen kuitenkin haaveillut "Never tickle a sleeping dragon" tatuointia jonnekkin niskan tienoille. Myös "To the well organized mind, death is but the next great adventure." olisi ihastuttava jonnekin päin kehoa hakkauttaa!
Otsikko: Vs: HP-aiheinen tatuointi
Kirjoitti: KiertoVoltin Poika - Huhtikuu 20, 2012, 16:41:01
Pimeä piirto olis aika muikea, jotkut tavikset kelaa että saletisti on joku hirveä jengi tatuointi mutta fanit tunnistaa heti minkälainen heppu kyseessä :D
Otsikko: Vs: HP-aiheinen tatuointi
Kirjoitti: Love And Hope - Huhtikuu 21, 2012, 12:49:42
Itse haluaisin ehkä tuohon käteeni tekstin "En saa valehdella", sillä se on aika kuulostanut minusta niin hienolta, en tiedä miksi.
Otsikko: Vs: HP-aiheinen tatuointi
Kirjoitti: Rigel - Huhtikuu 24, 2012, 20:13:46
Täällä on yksi! Ihan uunituore. Otin siis tänään tatuoinnin, joka liittyy Potteriin, tosin vain osittain. Nimittäin tekstin NOX. Rintaan, ihan pikkuisen sydämen yläpuolelle.

Nox on latinaa ja tarkoittaa yötä (myös muita asioita, mutta pääasiassa yötä). Pottereihin se liittyy siten, että velhopiireissä sen suomennos on pimi.

En ottanut sitä sen Potteryhteyden vuoksi, vaan koska olen läpikotaisin yöihminen, mutta linkki koko sydämestäni rakastamaan kirjasarjaan on tietysti mukava bonus ja myötävaikutti haluun ottaa se.

Tatskan yhteyttä Potteriin lisää sekin, että se on tehty Lumos-fontilla (Oh, the irony!) ja se että sain idean siihen Pottertatuointien kautta. Juttu lähti itse asiassa liikkeelle juuri tästä topikista. Viime torstaina luin jokusen viestin täältä ja innostuin tutkimaan Googlen kuvahausta, millaisia Potter-aiheisia tatskoja ihmiset ovat ottaneet. Tässä vaiheessa en vielä ajatellut millään tavalla ottavani mitään niistä, kunhan vain huvikseni katselin. Mutta sitten silmille pomppasi tämä tämä kuva (http://harrypotterspells.net/wp-content/uploads/2011/11/Nox-Tattoo.jpg) ja se iski. Olin jo pitkään leikitellyt ajatuksella jonkin tatuoinnin ottamisesta, mutta ei ollut tullut vastaan mitään sellaista, minkä olisin halunnut ikuistaa itseeni. Mutta kun ajatus noxista tatuointina tuli eteen, tiesin, että tämä se on. Latina, pahasti kieroutunut vuorokausirytmini ja Potter yhdessä. Päätös syntyi jollakin tasolla melkein heti.

Seuraavana päivänä varasin ajan ja tänään sitten sain ekan tatskani. Hintaa tuli 70 euroa.
Otsikko: Vs: HP-aiheinen tatuointi
Kirjoitti: Rupertismyking - Huhtikuu 27, 2012, 19:49:26
Olen kovasti miettinyt ja haluaisin, mutta olen vielä niin nuori ja yms. etten saa ottaa.. Ja se varmaan sattuu??? Enkä muutenkaan tiedä, kun onhan se sitten vanhana mummelina kiva katella vasempaa kättä ja todeta, että oli kyllä mukavaa silloin nuorena hillua pitkin kaupunkia pimeän piirto kädessä. Ja eikö olisi aika hassua ajatella jollain 80 -vuotiaalla mummelilla/ukkelilla pimeän piirtoa kädessä???
Otsikko: Vs: HP-aiheinen tatuointi
Kirjoitti: annips - Huhtikuu 27, 2012, 20:57:20
Noniin, pitää vähän päivittää :)) Noin vuosi sitten sanoin, että ei ole aikeita ottamiseen. No ei ole vieläkään, mutta haluaisin. DH-merkki olisi siisti, mutta se ei ehkä ole ihan se omin juttu. 
Joku tekstinpätkä olisi kiva, niinkuin esim. I must tell no lies, joka toimisi myös muistutuksena :) Tai jotain loitsuja (-: Voisin kyllä heti 18-vuotta täytettyäni juosta tuohon kyynärvarteen ottamassa jonkun<3

//Sellainen teksti olisi kanssa kiva, kuin: "It does not do to dwell on dreams, and forget to live"
-annipsi-
Otsikko: Vs: HP-aiheinen tatuointi
Kirjoitti: worldsayshello - Toukokuu 01, 2012, 16:24:37
Mua on kans alkanu kiihottaan toi potter aiheinen tatuointi johonki päin bodya. Pimeän piirto olis ihan sika helmi ja kyllähän toi dh-merkkikin ois jees. Ja Hirmua lainaten toi 'Always' ois pieni kunnianosoitus sevvielle :'> Tatuoinnin ei välttämättä tartte olla suuri, semmonen minitatska nuoruuteni sisällölle.
Otsikko: Vs: HP-aiheinen tatuointi
Kirjoitti: Pric - Toukokuu 01, 2012, 21:58:10
Jos mä joskus otan tatuoinnin, luulisin että se on teksti kaunolla kyljessä, suunnilleen kylkiluiden päällä. Se on kuulemma kivulias paikka tatuoinnille, mut kivun kestää koska se olis vaivan arvosta. Haluisin myös tulla fysioterapeutiks, joten se ei oo näkyvällä paikalla, joten tuskin haittais. Lauseeks oon ajatellut ( ja ajatus on vakiintunut) että se olisi " In dreams, we enter a world thats entirely our own". Lause on kaunis, se muistuttais mua unelmoida ja tavallaan kannustais eteenpäin, koska joskus unelmat voi toteutua. Lisäks se ei ole niin pottermainen, että pottereita lukematonkin ymmärtää sen sanoman.
Otsikko: Vs: HP-aiheinen tatuointi
Kirjoitti: Snive - Kesäkuu 26, 2012, 11:57:48
Kun tatuointi on lähellä luuta, se sattuu eniten. Mä oon nyt päättäny, että tänä vuonna on saatava mun Dark Mark -tatska. Täytyy toivoa, et syksyllä löytyisi se muutama satanen sitä varten.
Otsikko: Vs: HP-aiheinen tatuointi
Kirjoitti: Nuhnu - Heinäkuu 03, 2012, 12:19:35
oon ajatellu et vois joskus ottaa jonku tatuoinnin, joka viittais jollaki tapaa potteriin.. :) joku lyhyt tekstipätkä, feenikslintu, dh-merkki, pöllö tai joku tälläne. mut eniten kiinnostais ehkä sellane pieni ja siro lohikäärme sellane mikä ois enemmän lempeen näköne tai sillee (en oo löytäny viä mitää sellasta kuvaa , mikä kuvais omaa käsitystä siitä, millaisen tatuoinnin haluaisin, mutta toki tää tatuointi ei oo itellä ajankohtanen viä moneen vuoteen) että saas nähä minkälaasen otan sitte joskus :) koska se ainaki on varma et jonkullaasen otan, koska oon jo kauan tienny et otan tatuoinnin, innostuin nimittäin äitini tatuoinneista :)
Otsikko: Vs: HP-aiheinen tatuointi
Kirjoitti: mayday - Heinäkuu 04, 2012, 15:29:34
Mä en oo koskaan tykänny isoista tai värikkäistä tatuoinneista, mutta voisin harkita ottavani mustan, kaunolla kirjotetun ja pienen tekstin "wit beyond measure is man's greatest pleasure" jomman kumman solisluun kohdalle symbolisoimaan HP'n ja Korpinkynnen vaikutusta mun elämään.
Otsikko: Vs: HP-aiheinen tatuointi
Kirjoitti: last hero - Heinäkuu 14, 2012, 22:37:27
Oijoi, sain justiin (tähän mennessä) parhaan idean Potter-maailmaan viittaavaan tatuointiin! Ois ihan pirun hieno tohon säären ulkosyrjälle takajaloilla seisova hevoskotka, joka levittää siipiään. Melkeen koko säären mittanen ja mustavalkonen, Hiinokkaa mallina käyttäen. Hevoskotka ei kuitenkaan ole pelkästään Pottereihin liittyvä olento ja itsessäänkin niin näyttävä että huh. Mutta Potter-merkitys ois kyllä suuri juttu tän kohdalla.

Muita juttuja, mitä on muhinu epämääräisen ajan mielessä on muut taikaeläimet ja olennot. Olen "aina" haaveillut tyyliin koko käden/jalan peittävistä, isoista tatuoinneista, joten niitä yhdistelemällä vois saada aika hienon kokonaisuuden. Olisi myös ihanaa ottaa Dobbyyn viittaava tatuointi. Pelkästään en välttämättä ottaisi sitä mihinkään, mutta jos sen saa yhdistettyä kivasti johonkin muuhun, niin sitten melkeinpä ilman muuta! Ja teksti - en ole varma onko sanasta sanaan oikein, mutta kaikki kyllä tietää Dobbyn kuolinkohtauksen - "what a beautiful place to be with friends" sen yhteyteen. <3

Koska en tahdo hätiköidä tatuointien kanssa, niin sanotaan vaikka, että jos reilun vuodenkin päästä olen vielä tätä mieltä, niin sitten mennään kyllä varaamaan aikaa hakkautettavaksi! Deal? Ja hei, kertokaahan mitä mieltä olette tästä ideasta! :D
Otsikko: Vs: HP-aiheinen tatuointi
Kirjoitti: Kissanminttu - Heinäkuu 14, 2012, 23:43:50
Kyllä tuo on itsekin mielessä käväissyt, mutta olen aika kipuherkkä..
Mutta pieni pöllö jonnekin olisi aika kiva, se symboloisi niin Pottereita kuin viisauttakin ja
jos se olisi lehtopöllö tai joku semmoinen, niin se olisi viittaus myös Minervaan / Atheneen ja sitä kautta myös Kreikan mytologiaan (:
Otsikko: Vs: HP-aiheinen tatuointi
Kirjoitti: Creepychild - Heinäkuu 19, 2012, 21:19:25
Ikää kun ei kovin paljoo oo (12v..) Niin en oo viel mitään kovin suuria suunnitelmaaatellu. Lähinnä KV-symbooli esim. ranteesen tai nilkkaan. Joku sitaatti ois myös kiva. Pöllö (Hedvig!) ¨mustavalkosena jonnekkin, esim selkään.
Otsikko: Vs: HP-aiheinen tatuointi
Kirjoitti: Dragon - Heinäkuu 26, 2012, 23:42:02
Ainahan vois ottaa sen poiskuluvalla pigmenttivärillä.... (kuluu itsekseen pois 2-5 vuodessa (jopa 10vuotta saattaa kestää parhaimmassa tapauksessa!), ei siis olis ikuinen, mutta kestäis jonki aikaa kuitenki)
Ja tuo lause In dreams we enter a world that is entirely our own olisi niin <3... Tarvii kuitenkin odottaa että tulee ikää lisää, ja rahaa... :)
Otsikko: Vs: HP-aiheinen tatuointi
Kirjoitti: Lunar - Elokuu 01, 2012, 22:40:01
Olen ajatellut ottavani joskus tatuoinnin, mutta en tiedä riittääkö rohkeus ;) Kuitenkin jos tatuoinnin joskus otan, niin voisihan se olla kiva, jos se olisi HP-aiheinen. Tykkään ainakin tällä hetkellä Lunan sanomasta lauseesta Don't worry. You're just as sane as I am. Tuo on juuri tälläkin hetkellä kirjoitettuna tussilla käteeni. Lause on kiva, koska Pottereista tykkääville se merkitsee juuri tuota Lunan sanomaa lausetta, mutta jos ei Pottereita ole lukenut, se merkitsee aivan toista asiaa. Sen voisi tulkita esim. niin, että olen itserakas ja haluan viestittää kaikille, että he ovat onneksi edes yhtä viisaita/tervejärkisiä, kuin minä. Voihan se muillakin tavoin tulkita, mutta tuo tuli ensimmäisenä mieleen, ja se olisi jotenkin hauskaa, vaikken omasta mielestäni mitenkään itserakas olekaan.
Otsikko: Vs: HP-aiheinen tatuointi
Kirjoitti: pilvenpiirtäjä - Elokuu 07, 2012, 16:35:43
Itse olen pohtinut tätä, ja olen tällä hetkellä sitä mieltä, että jos vielä parin vuoden päästä haluan jonkun tekstin Pottereista, jonkun lyhyen lainauksen, tatuoin sen vasempaan ranteeseeni sen sisäpuolell (tosin verisuoneni ovat aika pirun pinnassa, en tiedä voiko siihen tatuoida). Vahvimmin olen tykästynyt "After all this time - Always" lausahdukseen, ja olen pohtinut vähän millaisella käsialalla se siihen tulisi - melko pitkällä pohdintani siis ovat. Toisaalta ko. lausahdus on vähän turhan 'yleinen' omaan makuuni, joten lopullinen lausahdus saattaisi olla jokin muukin..

Offiksi menee nyt, mutta muutenkin jos ottaisin jonkun tatuoinnin kirjojen aiheista, ottaisin jonkin lainauksen, ja suunnitelma onkin ottaa vasempaan ranteeseen Potter-aiheinen ja oikeaan LotR-aiheinen, sillä rakastan molempia sarjoja yli kaiken.. Saa nähdä, toteutuuko tämä koskaan, mutta aina voi haaveilla..
Otsikko: Vs: HP-aiheinen tatuointi
Kirjoitti: Mesha - Elokuu 31, 2012, 21:44:47
Olen haaveillut Potter-aiheisesta tatuoinnista jo melkein viisi vuotta, eli noin 16-vuotiaasta asti. Aluksi halusin siepin esimerkiksi nilkkaan tai lapaluuhun. Pian kuitenkin idea vaihtui kuoleman varjelukset -symboliin, siis siihen kolmioon. Ajattelin, että menisin ottamaan sen ranteeseeni pian täysi-ikäistyttyäni, mutta en kuitenkaan uskaltanut, kun asuin vielä porukoillani ja he suhtautuvat aika kielteisesti tatuointeihin. No, sitten muutin omilleni, mutta en vieläkään saanut aikaiseksi tehdä asialle mitään. Vasta viime keväänä kaverini kertoi menevänsä tatuoitavaksi, joten kysyin, saanko minä tulla hänen kanssaan yhtä aikaa. Rupesin tosissani miettimään, minkälaisen tatuoinnin oikein haluan ikuisiksi ajoiksi kehooni. Minua on koko ajan hieman häirinnyt se, että tuo kv-symboli muistuttaa hieman kristittyjen pyhän kolminaisuuden merkkiä, enkä todellakaan halua, että nahassani olevaa kuvaa luultaisiin sellaiseksi. Hylkäsin siis sittenkin tuon suunnitelman. Olen aina tykännyt isoista ja näyttävistä tatuoinneista, joten mietin, että miksi en samantien ottaisi oikein kunnon kokoista kuvaa.

Tatuoija, jolle varasimme ajan, on todella taitava ja selailin netistä kuvia hänen tekemistään tatuoinneista, ja ne ovat todella upeita. Kävin keskustelemassa hänen kanssaan uudesta ideastani. Selvisi vielä, että kyseinen tatuoija on lukenut Potterit ja tykkää niistä, joten annoin hänelle melko vapaat kädet toteuttaa ideani. Nyt sitten viimeinkin tällä viikolla kävin istumassa neulattavana ja tatuoinnista saatiin valmiiksi puolet. Nyt vasemmassa olkavarressani komeilee lentävä hevoskotka selässään Sirius Musta. Jatkoa on luvassa reilun kolmen viikon päästä, jolloin tatuointi tehdään valmiiksi. Taustalle on tulossa Tylypahkan linnaa sen verran kuin käteeni vielä mahtuu. Half-sleeve tosta siis tulee. En halua laittaa vielä kuvia, kun tatska on kesken, mutta sitten kun se on valmis ja suunnilleen parantunut, voisin ehkä laittaa tänne jonkunlaisen kuvan. Toisaalta kyllä mietin sitä, etten halua, että kukaan hankkii samanlaista. Vaikka tuo on kyllä sen verran monimutkainen, ettei kovin moni tatuoija pysty samaan. Ja ei kai kukaan muutenkaan voi haluta samanlaista tatuointia kuin jollain toisella on! :)
Otsikko: Vs: HP-aiheinen tatuointi
Kirjoitti: Narniadara - Elokuu 31, 2012, 23:36:31
Minä en ole ikinä oikein tykännyt suurista tai värillisistä tatuoinneista, joten jos joskus tatuointia harkitsisin, sen pitäis olla musta ja aika pieni ja simppeli.
Potter-aiheinen tatuointi voisi olla aika kiva, kunhan se ei nyt pelkästään liity Pottereihin. Joku, jolla olisi tunnearvoa ja se voisi kuitenkin muistuttaa Pottereista.

Itse olen miettinyt, että jos sitä joskus tatuoinnin ottaisi ja se olisi Pottereihin liittyvä, niin varmaan se olisi salama korvan takana/niskassa tai pieni DH-symboli jossain. Myös joku pieni lausahdus Pottereista olisi ihan kiva.

En kyllä ihan vielä ole mitään tatuointia edes haluamassa, jos sitten koskaan :D Katotaan nyt.
Otsikko: Vs: HP-aiheinen tatuointi
Kirjoitti: Sab - Syyskuu 01, 2012, 12:24:06
Kirjoitellaanpas tänne uudelleen, kun edellisestä kerrasta on yli vuosi ja ajatukset ovat kuitenkin vähän muokkautuneet. En enää suhtaudu Potter-tatuointeihin niin myötähäveten kuin ennen. Vaikka aiemminkin KV-merkit ja muut olivat minusta hienoja (yleistän, tiedän), niin ajattelin aina, että fanitus menee ohi ja sitten ottaa pahasti hermoon. Nyt pikemminkin ajattelen niitä merkkeinä aikakaudesta, joka on ollut elämässä ja tavallaan muistutuksina siitä, mikä oli joskus tärkeää - ja toivottavasti vielä paljon myöhemminkin, isoja tatuointeja on hankala poistaa tai korjata.

Itseäni on alkanut suuresta viehättää ajatus pimeän piirrosta. En niinkään välitä, kuinka paljon se saattaa sattua tai maksaa. En vain pidä ajatuksesta, että se on niin pysyvä. Minulla on joku kompleksi sen kanssa, että pidän ihan valtavasti pelkästä ajatuksestakin tulla tatuoiduksi ja saada musteen ihooni kuin osaksi itseäni, mutta entä jos panikoin, valitsen väärin, tahdon sen pois? Mahdollisuus, että mielipiteeni ja asenteeni niitä asioita ja arvoja kohtaan, joita mahdolliset ottamani tatuoinnit kuvaisivat, muuttuisivat täysin, on minimaalinen. Silti ajatus vain hermostuttaa. :"D

Otsikko: Vs: HP-aiheinen tatuointi
Kirjoitti: Grazygrand - Syyskuu 11, 2012, 19:19:28
Mä oon jo pitkään miettyny että haluaisin ottaa jonkun pienen ja simppelin tatuoinnin, jolla ois joku tärkeä merkitys mulle. Nyt sitten keksin, että minkälaisen haluan! Teksti "Always" ja siihen kaksi tassunjälkeä. Sillä se olisi muistuttamassa mua Pottereista ja elämän taianomaisuudesta. Suurempi tarkoitus olisi kuitenkin ne tassut. Mulle koirat on todella tärkeä asia elämässä ja haluaisin niistä jonkun merkin itselleni. Keksinpä sitten pottereiden kautta sen, että tuo teksti voisi juuri osoittaa mun rakkautta koiriini, joka ei tule loppumaan edes sitten kun on meidän aika erota, niinkuin ei Kalkaroskaan lakannut rakastamasta Lilyä. Näin saisin yhdistettyä mulle kaksi tärkeää asiaa :)

Nyt sitten vaan keräämään rahaa ja rohkeutta tuon ottamiseen :D
Otsikko: Vs: HP-aiheinen tatuointi
Kirjoitti: Bolina May - Syyskuu 12, 2012, 12:56:04
Mä keksin viiiiiimeinki millaisen haluan! Itseasiassa, keksin kaksi :D Alusta saakka olin sillä kannalla etten halua mitään mikä löytyy seuraavaksi kaikilta. Osittain siksi en heti rynnänny tänne kertomaan ideasta, mut pöllinhän minäkin idean muualta eli en voi menettää mitään. Tatuoinnit on aina kiehtonu mua vaikka äiti varmaan pyörtyy kun saa kuulla et oon edes harkinnu sen ottamista. Mikään mun aiemmin näkemä ei kummiskaa ole näyttäny siltä et se sopis mulle. Sen piti olla jotain mikä kutsuu mua. Ja tän topan löytäessäni tajusin et sen pitää liittyä Pottereihin.
Tässä yhtenä päivänä googlailin kaverin kanssa pottertatuointeja ja löysin ihanalla fontilla tekstin mischief managed ja siinä oli pari tassunjälkeä. Olin heti et mulle tollanen! Tosin haluan sen ihan eri kohtaan, nimittäin oikeaan nilkkaan. Se oli niin mun näköinen ja moni tietää miten hyvin Ilkityö onnistui -lause kuvaa mua. :D Ne tassunjälket yhdistää mua paitsi Siriukseen (aka mun kelmikaksoseen) myös yhteen toiseen tosi tärkeeseen henkilöön. Sit löydettiin sattumalta toinenkin kuva, sellanen aika herkkä höyhenen kuva. Sekin löyty saman googlauksen kautta mut pöllöistä huolimatta en liitä sen merkitystä pottereihin, se on enemmän henkilökohtainen. Kliseinen paikka sille olis vasen lapaluu, mut tykkään siitä kohdasta.

Grazygrand: tsemppiä vaan (haha sullekin tulee tassunjäljet!), munkin pitää tässä keräillä rahaa ja rohkeutta. Otan omani joka tapauksessa eri aikaan, ajattelin täs vuoden tai pari pohtia ja totutella ajatukseen et saisin jotain ylimääräistä kehooni.

Tiiän et noi on ne oikeat kuvat mulle, siitä mun ei tartte olla huolissani et kyllästyisin tai haluisinki ne pois. Sen vaan tietää. Haluun vaan mennä jonneki niin kunnolliseen paikkaan jotta tiiän et siellä varmasti osataan eikä mikään mene vikaan. (Tässä asiassa melkeen luotan enemmän mun yhteen kaveriin joka opiskelee alalla kuin ventovieraaseen, ellei se sit ole joku huipputyyppi jolloin hinta taas kasvaa. Mut mieluummin maksan kuin petyn.) Ekan voisin antaa ittelleni nimpparilahjaksi, toisen otan joskus kun tulee oikea hetki. :)
Tatuoinnin ottaminen itsessään ei ole mulle sen kummempaa kuin korvisten ottaminen. Eri asia on et millaisen mä otan. :) Musta tatuoinneissa on tärkeää paitsi se et se on hieno niin myös se et se on omannäköinen ja sillä on jokin tärkeä merkitys. Sellainen mitä arvostaa vielä siinäkin vaiheessa kun on vanha ja ruttuinen. Mulle tossa ekassa on tärkeää just se miten se muistuttaa mun yhdestä (tai kahdesta) tärkeimmästä asiasta mitä mulla on ollu mun tähänastisessa elämässä. En tuu koskaan luopumaan pottereista vaikka mun fanitus himmeniski ja tuun aina olee ylpeä siitä et oon saanu kokea nää hetket. Toisen tatskan merkitystä mun on vaikeampi selittää, en osaa kuvailla sitä sanallisesti edes itselleni.
Otsikko: Vs: HP-aiheinen tatuointi
Kirjoitti: vadelmavalas - Lokakuu 21, 2012, 22:03:23
Kyyllä tossa jossain vaiheessa elämää voisi käydä ottamassa jonkunlaisen tatuoinnin/tatuointeja, suunnitelmissa ne ovat olleet jo parisen vuotta. Kunhan vaan saisi kerättyä rahaa kun melkosen tyyriitä ne ovat... :D

Potter-aiheinen tulee olemaan ainakin jossaipän kehoa, joku pieni. DH-merkki, sellainen pieni nilkassa tai niskassa olis kiva. Vaihtoehtoisesti lempiloitsu tai lyhyt lainaus jostakin potter-kirjasta..

Näin nuorena (17v) on hankala sanoa että kyllästyykö jossain vaiheessa tatuointiin, mutta tässä vaiheessa olen sitä mieltä että ajan kanssa siitä kuvasta siinä ihossa tulee osa itteänsä. Läheisellä ihmisellä on ollu toinen käsivarsi tatuoituna jo monta vuotta, ja hän ei kuulemma haluaisi edes olla ilman tatuointejaan. Joten tuskimpa rupeaa kaduttamaan mikään pieni tatuointi, saatika sitten isompi (:

Ja mitä vanhenemiseen tulee, sehän on luonnollista, ja tatuointi muuttuu iän mukana. Sittenpähän on ainakin niitä muistoja nuoruudesta! Ja tatuoinnit ovat yleistymään päin, joten tuskimpa 50 vuoden päästä tatuoinnit vanhoilla ihmisillä on enää niin epätavallista kuin nykypäivänä. Ainakaan itse en ole törmännyt yli 60 vuotiaisiin jolla olisi tatuointi... :D

No, katsoo nyt mitä tulevaisuus tuo tullessaan (:
Otsikko: Vs: HP-aiheinen tatuointi
Kirjoitti: Drámella - Lokakuu 22, 2012, 09:49:16
Joten tuskimpa rupeaa kaduttamaan mikään pieni tatuointi, saatika sitten isompi (:

Kannattaa kuitenkin muistaa se, että kamalan pieni ja yksityiskohtainen tatuointi saattaa ajan myötä muuttua melkoiseksi mössöksi. Tarkoitan siis kymmeniä vuosia. Tokihan sitä voi sitten korjailla, mutta ihan kaikkeen tatuoijatkaan eivät pysty. Tosin ammattitaitoinen tatuoija kyllä osaa kertoa tällaisista jutuista ja ehdottaa kuvan suurentamista/yksinkertaistamista.

Ja luulisin, että loppujen lopuksi ihmisiä kaduttaa enemmän se pieni kuva kuin suuri. Monet tuntuvat ajattelevan, että "Jos otan jonkun ihan pienen kivan kuvan, eihän se sit ala kaduttaan", mutta yllättävän moni katuu sitä, että otti sen pikkuisen kuvan hieman suuremman sijaan. :)

(Meni vähän offiksi ehkä)
Otsikko: Vs: HP-aiheinen tatuointi
Kirjoitti: Candysaur - Lokakuu 22, 2012, 19:25:14
Olisi kyllä mahtava pimeänpiirto vasempaan käteen, ja olen ajatellut joskus ottaa sellaisen c: Tai sitten kuoleman varjelukset merkki.
Toisaalta myös teksti ''Always'' olisi hieno, tai sitten jotenkin hienosti tehty ''I must not tell lies.''. Tuo jälkimmäinen on ollut myös pitkään suunnitteilla. (::
Otsikko: Vs: HP-aiheinen tatuointi
Kirjoitti: Nupukka - Marraskuu 01, 2012, 21:41:58
http://bodymodifications.net/member/maisa/211934/ (http://bodymodifications.net/member/maisa/211934/)
Tämmöstä löytyy 21-vuotiaalta naisen alulta. Potteria rakastanut sieltä 90-luvulta asti ja kyseisen tatuoinnin ottamista pyörittelin päässä vuoden verran.
Otsikko: Vs: HP-aiheinen tatuointi
Kirjoitti: finest - Marraskuu 12, 2012, 20:36:31
http://bodymodifications.net/member/maisa/211934/ (http://bodymodifications.net/member/maisa/211934/)
Tämmöstä löytyy 21-vuotiaalta naisen alulta. Potteria rakastanut sieltä 90-luvulta asti ja kyseisen tatuoinnin ottamista pyörittelin päässä vuoden verran.

Tosi hieno! Monet pimeänpiirrot mitä oon nähny netissä on ollu tosi rumia ja epäselviä, mutta tää on tosi onnistunut! :)
Otsikko: Vs: HP-aiheinen tatuointi
Kirjoitti: Nupukka - Marraskuu 12, 2012, 23:31:49
Kiitos kiitos :) Ja samaa mieltä olen, monet piirrot mihin intterneteissä törmää on tosi kämäsen näköisiä.
Otsikko: Vs: HP-aiheinen tatuointi
Kirjoitti: hanhyokkasikimppuuni - Tammikuu 26, 2013, 18:00:10
Doro, älyttömän hieno toi sun piirtosi!  Itselläni ei ikinä olisi pokkaa ja rohkeutta ottaa HP-aiheista tatskaa, koska lapsenlapset (jos sellaisia tulee olemaan) vähän varmaan katsoisi hamassa tulevaisuudessa. Tai entä jos faniuteni menee ohi? Coolhan sellainen olisi, mutta menen ehkä vielä kuitenkin sellatteilla "vesitatuoinneilla", koska ikääkin on  vasta niin vähän!
Otsikko: Vs: HP-aiheinen tatuointi
Kirjoitti: Sab - Tammikuu 26, 2013, 19:16:25
Mitä enemmän kirjoitan tästä fandomista, mitä enemmän HP-kirjoja ja Rowlingin muita opuksia luen ja mitä enemmän elokuvia ja muuta aiheesta katson; sitä enemmän tahtoisin saada ihooni siitä jonkin konkreettisen merkin. Vaikka fanitus menisi ohi, kuten hanhyokkasikimppuuni ajattelit mahdollisuutena, olen itse kuitenkin kasvanut sarja kylkeen kasvaneena jotakuinkin kymmenen vuotta. Se on kuitenkin huomattava pätkä jopa 80-vuotiaan eläkeläisen elämästä.

Tietysti, kun nyt eläessään nuoruuttaan tuntuu, että tästä ajasta voisi kirjoittaa kymmeniä kirjoja ja niin paljon kaikkea uutta tapahtuu koko ajan, 80-vuotiaana koko teini-iän saisi typistettyä yhdelle paperille riisin sijaan. Mutta vaikka tiedostan tämän, tahtoisin silti jotenkin ottaa itselleni "leiman" sarjasta. En pelkää sitä, miten se saattaisi sattua fyysisesti ja alan päästä yli siitäkin, että tatuointi on pysyvä merkki.

Ehkä meni vähän offiksi, mutta noh.
Otsikko: Vs: HP-aiheinen tatuointi
Kirjoitti: ghostie - Tammikuu 27, 2013, 02:25:43
En oikein usko, että ottaisin koskaan tatuointia, mutta mistä sitä koskaan tietää.
Jos kuitenkin ottaisin tatuoinnin, niin se voisi hyvinkin olla HP-aiheinen. Pottereita olen fanittanut yli 11 vuotta, eli enemmän kuin mitään muuta. Ja olisi kiva, että tatuointi olisi jostain minulle merkitsevästä asiasta. En usko, että koskaan kyllästyisin Pottereihin, mutta jos niin sattuisi kuitenkin käymään, niin kuten monet ovat jo sanoneet, se olisi silti muisto jostain tietystä aikakaudesta ja mikä silloin oli tärkeää itselleen. Runsas vuosikymmen on kuitenki aika pitkä osa ihmiselämää.

Joku DH symboli olisi ihan kiva, mutta voi olla, että haluaisin ehkä jonkun vähän persoonallisemman. Toisaalta voisihan tuosta DH symbolistakin suunnitella itse tarkemmin millainen se on, ettei ottaisi siitä ihan sitä yksinkertaistetuinta versiota, vaikka sellainen se varmaan olikin alun perin. Onhan netissä kyllä törmännyt näihin v****ilijoihin, jotka julistaa jossain, että DH tatuointi ei kuvasta rakkautta Pottereihin vaan halua olla 'the master of death', mutta minusta ainakin se voi ihan hyvin kuvastaa Pottereitakin, eikä vain sitä, mitä se tarkoittaa kirjoissa.
Otsikko: Vs: HP-aiheinen tatuointi
Kirjoitti: Jemppu - Helmikuu 02, 2013, 17:55:58
No,kuvitellaanpa että mä ottaisin jossain 10 vuoden päästä potteraiheisen tatuoinnin.

Se olis aika varmasti joku sitaatti kirjoista; I solemny swear that I'm up to no good,Mischief Managed!,Always (joka aiempia kompaten kyllä toisi mieleen kävelevän saniteettimainoksen :D) ,tms. ois varmasti sellainen johon en ihan heti kyllästyis. Mitään isoa,tai liikaa potteriin viittaavaa en ihooni hakkauttaisi.Myös pienen DH-merkin saattaisin ottaa.

Yhteenvetona; Ottaisin jonkin pienen,koruttoman,mielellään tekstin,tai symbolin ottaisin niskaan,ranteeseen,nilkkaan tai lapaluuhun.
Mutta itseäni en tatuoisi milläkään potter-aihesella nyt ainakaan 10 vuoteen,enkä ikinä usko tatuointia ottavanikaan.Mutta mistä sitä tietää.Ehkä mulla onkin joskus jokin pieni potter-tatska jossainpäin kehoa. :)
Otsikko: Vs: HP-aiheinen tatuointi
Kirjoitti: Witchie - Helmikuu 06, 2013, 09:25:23
Jos joskus ottaisin potter-tatskan,se olisi minulle tärkeä tekstinpätkä (esim. I must not tell lies), joku loitsu tai DH-merkki. Tai yksinkertaisesti Voldemort 4ever
Otsikko: Vs: HP-aiheinen tatuointi
Kirjoitti: Red Fox - Helmikuu 08, 2013, 10:48:27
Olen itse suunnitellut joskus ottavani Tylypahkan junalipun käsivarteen tai yläselkään. Jokin muukin 'harvinaisempi' Potter-tatuointi olisi myös hieno.
En pelkää kyllästymistä, sillä tatuoinninhan tarkoitus (luin jostain) on "muistuttaa eletystä elämästä", ja kuten last hero mainitsikin, sehän kertoo tatuoinnin ottajastakin... (:
Otsikko: Vs: HP-aiheinen tatuointi
Kirjoitti: Nupukka - Huhtikuu 01, 2013, 22:46:35
Itsellä ei kyllä ole oikeastaan ikinä käynyt mielessä, mitä muut/lapsenlapset/serkunkumminkaimat ajattelee, tatuoinnit kun otetaan itseään varten, eikö? ;) Noh, jos aikeissa olisi ottaa vain yksi tai pari tatuointia, olisi sitten ehkä vaikeampi "sitoutua" siihen yhteen, mutta itsellä tulee kuitenkin käsivarret olemaan mustetta täynnä (muusta kropasta puhumattakaan). Voisin hyvinkin kuvitella ottavani lisää HP aiheisia tatuointeja jatkossakin, vaikka en enää ole niin "en-ajattele-muuta-kuin-Potteria"-fani :p
Otsikko: Vs: HP-aiheinen tatuointi
Kirjoitti: last hero - Kesäkuu 17, 2013, 23:08:28
Oijoi, sain justiin (tähän mennessä) parhaan idean Potter-maailmaan viittaavaan tatuointiin! Ois ihan pirun hieno tohon säären ulkosyrjälle takajaloilla seisova hevoskotka, joka levittää siipiään. Melkeen koko säären mittanen ja mustavalkonen, Hiinokkaa mallina käyttäen. Hevoskotka ei kuitenkaan ole pelkästään Pottereihin liittyvä olento ja itsessäänkin niin näyttävä että huh. Mutta Potter-merkitys ois kyllä suuri juttu tän kohdalla.

Muita juttuja, mitä on muhinu epämääräisen ajan mielessä on muut taikaeläimet ja olennot. Olen "aina" haaveillut tyyliin koko käden/jalan peittävistä, isoista tatuoinneista, joten niitä yhdistelemällä vois saada aika hienon kokonaisuuden. Olisi myös ihanaa ottaa Dobbyyn viittaava tatuointi. Pelkästään en välttämättä ottaisi sitä mihinkään, mutta jos sen saa yhdistettyä kivasti johonkin muuhun, niin sitten melkeinpä ilman muuta! Ja teksti - en ole varma onko sanasta sanaan oikein, mutta kaikki kyllä tietää Dobbyn kuolinkohtauksen - "what a beautiful place to be with friends" sen yhteyteen. <3

Koska en tahdo hätiköidä tatuointien kanssa, niin sanotaan vaikka, että jos reilun vuodenkin päästä olen vielä tätä mieltä, niin sitten mennään kyllä varaamaan aikaa hakkautettavaksi! Deal? Ja hei, kertokaahan mitä mieltä olette tästä ideasta! :D

Huhhuh. Voi kamala. Ihan reilua vuotta tuosta yllä olevasta viestistä ei ole, mutta nyt ollaan aika jutun ytimessä. Jos kaikki menee nappiin, ensi viikolla käyn tatuointiliikkeessä esittämässä ideani ja varaamassa aikaa. Idea ei suinkaan ole tämä sama hevoskotka, vaikka sekin on hyvä ja mahdollisesti myöhemmin tulevaisuudessa hankittava juttu. Muutamaan kertaan olen tännekin meinannut tulla tästä kirjottamaan, mutta joka kerralla on pieni Klonkku sisälläni noussut ja halunnut pitää idean itselläni. Kuitenkin puolisen vuotta suunnilleen tätä mietittyäni, olen kahteen samanlaiseen tatuointiin törmännyt, joten eipä se nyt aivan uniikki juttu ole ja täälläkin voin sen paljastaa. Vasempaan olkavarteen olisi tarkoitus hankkia Tylypahkan linna, jonne ensiluokkalaiset suuntaavat veneillä. Nyt kun olen oikeasti tehnyt päätöksen, että nyt mennään eikä meinata, olen aivan järkyttävän innoissani! Olen löytänyt täydellisen artistin toteuttamaan tämän, olen valmis odottamaan, että pääsen hänen asiakkaakseen. Toivon vain, ettei hänen jononsa ole ihan niin pitkiä, kuin saman liikkeen vielä lahjakkaammilla. Odotus kuitenkin palkitaan ja kerran jotain lähden ottamaan, tahdon sen kunnolla tehtynä.
Otsikko: Vs: HP-aiheinen tatuointi
Kirjoitti: The Ziizi - Kesäkuu 29, 2013, 14:41:45
Tatuoinnin jossain vaiheessa elämääni tulen ottamaan, sitä en tiedä, tuleeko se olemaan joku Potter-aiheinen, vai ihan joku muu. Tässä googlailtuani löysin aivan ihanan idean tatuoinnille. Kaksi haluamaani Potter-asiaa yhdistettynä. Tälläisen (http://fc02.deviantart.net/fs71/i/2013/006/c/7/harry_potter_tattoo_by_la_sirena-d5qoqlo.jpg) bongasin. Tuo olisi täydellinen! :)
Otsikko: Vs: HP-aiheinen tatuointi
Kirjoitti: Jane Eyre - Kesäkuu 29, 2013, 23:03:41
Mulla on aika suuret suunnitelmat tällä hetkellä HP-tatuointien osalta:

Deathly Hallows merkki oikealle etupuolelle lantiolle

Always vasempaan ranteeseen

I solemnly swear that I'm up to no good alaselkään

It does not do to dwell on dreams and forget to live oikeeseen kylkeen

Mischief Managed joko vasempaan jalkaterään tai oikeeseen käsi varteen tai vasemmalle etupuolelle lantiota.

Näihin kaikkiin mulla on fontti mietittynä. Pitäis vaan toteuttaa :P
Otsikko: Vs: HP-aiheinen tatuointi
Kirjoitti: Ohjattava luumu - Heinäkuu 10, 2013, 12:49:07
http://www.totallytop10.com/comedy/top-10-harry-potter-tattoos (http://www.totallytop10.com/comedy/top-10-harry-potter-tattoos)

Osa tatuoinneista on hulluja. Esim. nainen, joka oli tatuoinu arven OTSAANSA.
Otsikko: Vs: HP-aiheinen tatuointi
Kirjoitti: Weasleyn Welhokaniini - Heinäkuu 10, 2013, 22:31:21
En ole koskaan aikaisemmin edes miettinyt HP -aiheista tatuointia, mutta nyt tällä viikolla pohdiskelin asiaa ja mieleeni nousi kuva tietynlaisesta tatuoinnista. Mulla on ollut jo reilun vuoden ajan mietteissä tatuoida ranteeseen luvun 2009, jonka alle oon nyt miettinyt sanaa Always ja ehkäpä jopa taikasauvaa ja muutaman valokipinänkin siihen.. Mutten ole aivan varma, että otanko 2009 alle mitään ylimääräistä. Voisin itse luonnostella paperille kuvaa ja jos se miellyttää mua, niin sitten sellainen :3

http://www.totallytop10.com/comedy/top-10-harry-potter-tattoos (http://www.totallytop10.com/comedy/top-10-harry-potter-tattoos)

Osa tatuoinneista on hulluja. Esim. nainen, joka oli tatuoinu arven OTSAANSA.
Kuka nyt tatuoisi otsaansa arven? *päänpudistus*
Otsikko: Vs: HP-aiheinen tatuointi
Kirjoitti: Ohjattava luumu - Heinäkuu 11, 2013, 11:28:25
^Aivan! Siis oikeesti... Vaikka oonkin hullu Potter-fani, niin en sentään noin hullu...
Otsikko: Vs: HP-aiheinen tatuointi
Kirjoitti: Inkeri - Elokuu 04, 2014, 19:59:29
Minulla ei ole, vielä! 3 muuta kyllä löytyy. Ja erääseen tekstiin olisi tarkoitus liittää siihen jokin HP-teema! En vain keksi mikä....

Tällä hetkellä on ajatuksissa joko sieppi ja jotain muuta taikka ajankääntäjä ketjuineen päivineen. Pohkeen ympäröimäksi tulisi, ideoita? :-) Teksti on home is where your heart is. Tylypahkan vaakunakin on mietityttänyt.
Otsikko: Vs: HP-aiheinen tatuointi
Kirjoitti: Bolina May - Elokuu 20, 2014, 12:26:56
Nyt on se kaks vuotta menny ja marras-joulukuussa olis tarkotus varailla tatuointiaikaa! :) Ihmeen nopeasti tämäki aika menny, tuntuu ku siitä olis vasta hetki kun päätin mitkä tatskat tahtoisin... Päivääkää en silti ole epäröiny eli nyt on vaan kyse siitä koska uskaltautuisin. Aion ensin ottaa tuon höyhenen kun se on ns. "turvallisempi" - sen merkitys on isompi ja syvällisempi eikä katumisen mahdollisuutta ole. :D Toisaalta tota varsinaista potter-tatuointia haluan enemmän eli ehkä sen aika olis sit ens kesänä. Jos rahat menee muuhun käyttöön ni jaksan kyllä odottaa kauemminkin.
Otsikko: Vs: HP-aiheinen tatuointi
Kirjoitti: Puppet - Lokakuu 18, 2014, 18:55:43
Olen ajatellut, että ottaisin lyhyen tekstinpätkän niskaan tai jonnekkin muualle ei-niin-näkyvään paikkaan. Muuten en tatuointeja halua (ainakaan tässä vaiheessa) enkä varsinkaan yksityiskohtaisia kuvia, mutta HP-teksti on ollut mielessä aika kauankin aikaa. Ja jos niskaan sellaisen ottaisin, niin kyllästyminenkään tuskin tulisi helposti vastaan, kun sen sijainti ei tulisi olemaan näkyvässä paikassa.
Vaihtoehtoja tekstille on monia, mutta olen ajatellut jotakin näiden tyylistä:

http://31.media.tumblr.com/95c4020679efd4c62976e8dba2153f1e/tumblr_n8t2qeav2H1qe24ufo1_500.jpg

http://s6.favim.com/orig/65/always-deathly-hallows-tattoo-Favim.com-605641.jpg

http://data2.whicdn.com/images/93901406/thumb.jpg (ton tekstin tilalle haluaisin tekstiksi vaikka "Obliviate")

http://s2.hubimg.com/u/5264213_f496.jpg

Toi viimeinen "Expecto Patronum" olisi kyllä sinänsä merkityksellinen, kun se on suojelius loitsu ja olisi ikään kuin suojelemaan kaikelta pahalta. Fontin haluaisin tosin ehkä kaunolla.

Otsikko: Vs: HP-aiheinen tatuointi
Kirjoitti: huispauskotka - Marraskuu 23, 2014, 21:24:10
Hei tää ois siistii!!:D

Se vaa et se pitää miettii tosi tarkkaa niiku moni on sanonukki.

Esim just joku DH fanituksen lievennyttyä saattais kaduttaa aika paljonki, mut sit just niiku joku sano et jotku tassunjäljet ja "Always" ois tosi ihana muistutus rakkaudesta Padfootiii tai sit vaik niihi koirii jos sit alkaa Potter kyllästyttää...

Mut niille joil on ollu rohkeutta ottaa se HP -aiheinen tatuointi ni toivotan onnee et jaksatte sitä ihoon ikuistettuu kuvaa tai tekstii koko loppu elämänne <3 <:)
Otsikko: Vs: HP-aiheinen tatuointi
Kirjoitti: Dancer - Toukokuu 02, 2015, 20:49:46
Jos jonkun HP-tatuoinnin haluaisin, niin DH-symboli oli kyllä ihan ekana mielessä. Nyt kun rupesin miettimään, niin olisi siisitiä olla myös joku loitsu (varmaankin expecto patronum), joku kirja/leffasiteeraus (The ones that love us, never really leave us. You can always find them in here❤ <-- eli sellanen pieni sydän tohon perään) tai vaikka Harrynsuojelius (uroshirvi, joka ei kuitenkaan näytä liiaksi oikealta hirveltä x)). Olenpa leikitellyt pimeän piirto-tatuointi-ajatuksella, mutta en kyllä olisi ottamassa. Tai miksei vaikka se Tylypahkan tunnuslause eli Draco jotainjotainjotainjotain, en tiiä miten se menee xD No mutta joo, tässä mun mielipiteitä
Otsikko: Vs: HP-aiheinen tatuointi
Kirjoitti: Soul Spirit - Toukokuu 04, 2015, 23:08:08
En varmaankaan koskaan hanki tatuointeja, mutta saahan ideoilla aina leikkiä, eikös? Olen juuri siinä mielessä miettinyt, että jos ottaisin HP-aiheisen tatuoinnin, se olisi luultavasti tuo niin kovin suositulta vaikuttava Kuoleman varjelusten merkki. Voisin ottaa myös jotain erilaista. En ole mitenkään rakkausteemainen ihminen, joten seuraava vaihtoehto voisi olla jotakin vähän synkempää... kuten verta vuotava haava ja teksti Sektumsempra. Tai sitten jokin paljon puhuva pieni kuvio tai kuva.
Otsikko: Vs: HP-aiheinen tatuointi
Kirjoitti: Hassu - Syyskuu 15, 2015, 04:00:36
Suunnitelmissa on tatuoida kuoleman varjelusten symboli. Paikaksi on valikoitunut vasen ranne, mielestäni sopii siihen kuin nenä päähän. Hieman ärsyttää ehkä yleisyys, mutta koen että DH-symboli istuu omaan tyyliini parhaiten ja on muutenkin itselleni tärkeä merkitykseltään.

Joskus törmäsin Tumblrissa aivan supersuloiseen Potter-aiheiseen tatuointiin; pieni salama jonka alla silmälasit. Ehkä voisin ujuttaa tuon jonnekin myös. En halua tatuoida itseäni kovinkaan täyteen ja haluan että tatuointini ovat pieniä ja huomaamattomia. Tarvittaessa haluan myös kyetä peittämään ne, siksi tämä toinen haave on vielä vähän kypsyttelyvaiheessa.

Kuoleman varjelukset tulee olemaan ensimmäinen tatuointini, sen takia leimattavaksi meneminen on vähän venynyt. Pitäisi kyllä pistää vipinää kinttuihin sillä tuttavani tekee tatuointeja ja haluaisin vain ns. homman hoidetuksi :D Täytyy vaan pistää vähän rahaa syrjään ja sitten laittaa tutulle viestiä, johan tässä on vuosikausia jahkailtu.
Otsikko: Vs: HP-aiheinen tatuointi
Kirjoitti: Carafiina - Syyskuu 23, 2015, 14:19:47
Minulla ei ole Potter-aiheista tatuointia, enkä usko sellaista koskaan hankkivani, koska mistä sitä tietää jos en enää tykkäisikään Potterista? Tatuointi jää kuitenkin iholle loppuelämäksi... Mutta jos hankkisin HP-tatuoinnin, se tulisi jomman kumman lapaluun kohdalle (luultavasti vasemman), ja se olisi joko samanlainen kuva kuin näissä kuorissa http://ih1.redbubble.net/image.90497281.7392/mwo,220x200,iphone_6s_snap-pad,220x200,ffffff.2u1.jpg (http://ih1.redbubble.net/image.90497281.7392/mwo,220x200,iphone_6s_snap-pad,220x200,ffffff.2u1.jpg) tai sitten joku isompi ihan muuhun aiheeseen liittyvä, johon olisi piilotettuna pieni sieppi jossain. (tuo ei itse asiassa ollut huono ajatus...)