Vuotava noidankattila

Velhomaailma ja sen ihmeet => Velhomaailman taideakatemia => HP-fanitaide => Aiheen aloitti: Nathaniel - Tammikuu 14, 2008, 23:31:37

Otsikko: HP-taideketju (laitetaan kynä kiertoon)
Kirjoitti: Nathaniel - Tammikuu 14, 2008, 23:31:37
Olen miettinyt, että meillä on keskustelupalstalla kuukaudenketju ja ficcareilla on omia juttujaan, joten miksei meillä piirrustelijoillakin voisi olla omaa aktiviteettia. Kyseessä on siis HP-taideketju.

Homma toimii niin, että jokainen arvostelee edellisen työn, piirtää oman tuotoksensa (josta vois myös kertoa muutamalla sanalla) ja antaa seuraavalle aiheen jonka piirtää. Varaus toimii samalla tavalla kuin kuukaudenketjuissa. Eli laitatte lyhyen merkinnän, että olet varannut tämän piirroksen. Sinun pitää kirjoittaa varaukseesi myös aihe seuraavalle, että vältämme turhaa odottelua. Aiheen tulee olla joku Potter-sarjan henkilöistä. Muistakaamme myös, että taikamaailma ei ole täynnä vain Harrya, Ronia ja Hermionea. Käyttäkää mielikuvitusta! Aikaa itse teoksen valmiiksi saantiin on yksi vuorokausi varauksen laitosta.

Boldatkaa seuraavalle annettu aihe. Siten voi helposti katsoa, mitkä hahmot ovat olleet suuressa huudossa ja mitkä ovat vielä näkemättä.

Itse piirrustustyyli on vapaa, käytät sitten lyijykynää, vesiväriä tai tietokonetta. Kuvan saa toteuttaa niin kuin haluat. Yksi päivä voi tuntua lyhyeltä ajalta, mutta yrittäkää kuitenkin panostaa piirrokseenne. Jos teette tietokoneella niin minun puolestani välttäkää yhdistelmää paintti+5min, kiitos.

Pyydän tarkkuutta toisen piirroksen arviointiin. Siihen pätee samat säännöt kuin muualla kuvataiteissa. Jos siis et ole vielä tutustunut Erityistä muistettavaa tästä osastosta (http://www.vuotis.net/index.php?topic=4630.0), tee se kipin kapin.

Lainaus käyttäjältä: Zhenoa
Kommenttia ja kritiikkiä
Taiteilijat laittavat kuvia näytille saadakseen niistä kehittävää kommenttia, rohkaisua ja kritiikkiä. Sellaista ei ole "ihq ihq ihq"- tai "oiiiii vähänkx ihqihana kuva vähänksx osaat piirtää mä en ikinä osais miten sä oot ton tehny mä oon ihan surkee!! XD :))) :("-tyyppinen kommentointi. Hyvä kommentointi on sopivan kattava, selostaen katsojan näkökulmasta kunkin esillä olevan teoksen hyvät ja huonot puolet.  

Paras neuvo onkin antaa sellainen kommentti, jonka myös itse toivot saavasi. :)

Sovitaan myös, että kommentoiti todellakin jää vain edellisen kuvan kohdalle. Jos haluat sanoa sanottavasi myös jostain aiemmista töistä, lähetä taiteilijalle piristävä yskäri. Tänne laitetun kuvan voi lisätä myös omaan taidetopiciin, mutta tämä ei ole oikea paikka oman topicinsa mainostukseen.

Epäselvyyksiä voi kysellä minulta yskärinä. Samaan tapaan voi ilmoitella minulle, jos joku odottamasi kuva ei tahdo ilmaantua ajallaan. Minä olen sitten yhteydessä piirtäjiin.

---

Huom 6.6.
Eli tässä ollaan nyt menty ehkä hiukan liian kirjaimellisesti tuon hahmon nimeämisen kanssa. Ideana on, että samalla sivulla ei olisi kolme Harrya, mutta tottakai samaakin hahmoa voidaan piirtää. Ei se ole niin tarkkaa! :D Mutta on hyvä, että saadaan näitä sivuhahmojakin mukaan ja käytetään mielikuvitusta.

Tästä lähin voitte hiukan hellittää tuon valvonnan kanssa. :)

---

Huom 13.6.
Varaus, seuraavan aihe ja itse kuva tulevat kaikki samaan viestiin per yksi haaste!

---

Huom 30.4.
Monella on tuntunut olevan jonkilaista ongelmaa kuvan laittamisessa ja näkyviin saamisessa. Jos sinulla on tällainen ongelma, etkä Erityistä muistettavaa tästä osastosta (http://www.vuotis.net/index.php?topic=4630.0) olevista ohjeista huolimatta saa asiaa ratkaistuksi niin minulle tai muille kuvataiteiden auroreille voi laittaa kysymyksiä.

---

Tässä tulee minun aikaansaannokseni:
James Potter (http://i174.photobucket.com/albums/w102/nathaniel91/RobbieJarvis.jpg)

Minä otin vallan aloittaa ketjun yhdellä lempihahmoistani James Potterilla. Otin mallia nuorempaa Jamesta esittävästä näyttelijästä Robbie Jarvisista, joka minusta on ilmetty rooliin, vaikka elokuvasta tulleet näytekuvat olivatkin kauheita. Tässä on siis James ilma koulupukua, rento T-paita yllään juuri sellaisena komeana (tai no malli ainakin oli komea) kuin olen hänet aina ajatellutkin. Huomaatte varmasti lasien puuttumisen. En ole oikeastaan koskaan osannut mieltää Jamesille laseja (mistäköhän tämäkin on tullut) eikä ne olisi mielestäni kuvaan sopineetkaan. Kuvassa tykkään erityisesti huulista, joita en ole oikein koskaan osannut piirtää.

Seuraava saa piirrettäväkseen... Krumin
Otsikko: Vs: HP-taideketju (laitetaan kynä kiertoon)
Kirjoitti: Herppa - Tammikuu 18, 2008, 16:32:04
Nyt pitäs näkyä, sori tämä mokailu :(...

Krum (http://sabatar.suntuubi.com/datafiles/gallery/1/Viktor%20Krum.jpg)
Skannaus ei ole koskaan pilannut töitäni tällä tavalla ja nyt se on haalentanut kuvan värejä ja tehnyt ihosta kummallisen näköisen. En kuitenkaan ole muokannut kuvaa koneella yhtään. Täällä kotona olevaan piirrokseen olen suhtkoht tyytyväinen, mutta tuohon koneella olevaan en.

Seuraavalle siis aiheeksi lempitoimittajamme Rita Luodiko.
Otsikko: Vs: HP-taideketju (laitetaan kynä kiertoon)
Kirjoitti: Momo - Tammikuu 19, 2008, 12:19:03
Tässä siis tämä. Väritetty huonoilla puuväreillä ja skannattu ryttyisenä, joten ei ihan parasta laatua, mutta sille nyt ei voine mitään.

http://kurttu.deviantart.com/art/Rita-Skeeter-75009055

En saanut suorana linkkinä, joten tuosta sitten.

Ja... Seuraava saapi piirrettäväkseen Cornelius Toffeen.

Otsikko: Vs: HP-taideketju (laitetaan kynä kiertoon)
Kirjoitti: korputin - Helmikuu 01, 2008, 22:09:49
Kheh, tämä on muuten mainio idea. Pistetäämpäs vähän vauhtia myllyyn...

Ensin kommenttia Ritasta: Näpsäkän näköinen rouva. Puku on kauniin värinen, muutamat valkoiset (?kumitus-) jäljet pikkaisen pistävät silmään. Ritan tunnuskrääsät, sitaattisulan ja daily propethin olet kivasti pistänyt kuvaan mukaan. Punaiset korkkarit on jotenkin niin Ritamainen yksityiskohta. :) Anatomiasta ihan sen verran, että oikea käsi taittuu aika erikoisesta kohdasta, ranne on hieman turhan ylhäällä. Mutta jeespoks.

Cornelius Toffee (http://i77.photobucket.com/albums/j77/Koralli/piirrokset/Cornelius.jpg)

Olkaas hyvät. Ei ole mikään... tyylipuhdas, realistinen jne, toivottavasti silti kelpaa. En viitsinyt ihan hirmuisesti tähän panostaa, kun on niin monta omaa projektia menossa. Tjeeh... välineinä toimivat tavalliset 2B ja 6B lyikkärit, +ihan pientä hienosäätöä photarilla. Ja aikaa kului se 40 minuuttia, mutta saadaampahan ketju jatkumaan. (Älkää kiltit välittäkö siitä korvasta?) En oikein koskaan ole tykännyt Corneliuksesta, turha ylimielinen jätkä minun makuuni- siitä ilme. :)

Seuraava saa pahiksen, nimi on Lucius Malfoy.

//Täytyy sanoa että on kyllä mahdottoman nätti perhepotretti, Chii. :>
Otsikko: Vs: HP-taideketju (laitetaan kynä kiertoon)
Kirjoitti: Chii - Helmikuu 05, 2008, 21:06:10
Secai: Pidin erityisesti tuosta knallihatusta sekä Corneliuksen tuimasta ilmeestä. Olit saanut varjostuksen onnistumaan hyvin. Oikeastaan tämä on aikalailla sen näköinen, millaiseksi olin Corneliusta joskus kuvitellut. Hieno muotokuva!

Tämä ei ehkä _ihan_ vastaa antamaasi tehtävää, sillä kuvasta löytyy myös Narcissa ja Draco, mutta siis: Lucius nuorena miehenä Narcissan kanssa. Ei löydy sitä samaa kyynisyyttä, ilkeyttä, julmuutta mitä kuvittelisin hänestä myöhemmin sitten löytyvän. Kuva itsessään on pikainen luonnos mutta kelvatkoon nyt.
http://www.geocities.com/lehti2002/malfoys.jpg (http://www.geocities.com/lehti2002/malfoys.jpg)

Seuraavalle antaisin haasteeksi: Weasleyn kaksoset.
Otsikko: Vs: HP-taideketju (laitetaan kynä kiertoon)
Kirjoitti: onkelmalapsi - Helmikuu 15, 2008, 20:31:48
Noh, pidän tyylistäsi piirtää. ^^ Vaikka sanot tuon levan vain pikainen luonnos, niin minusta se on hieno. ^^ Ja kuten sanoit, ei löydy sitä ilkeyttä ja kyynisyyttä. Tuo Luciuksen sauva on todella hieno. ^^

No tässä sitten olisi: Weasleyn kaksoset! (http://i170.photobucket.com/albums/u256/onkelmalapsi-/weas.jpg)
Ääh, ne eivät näytä yhtään kaksosilta. Ja en edes jaksanut tehdä taustaa. ( Laiska minä. ) Toivottavasti kelpaa. :)


Seuraava saa piirtää.. Hermione Granger ja Draco Malfoy - kuvan. ^^

//Psst! Edellisen raapustamaa piirrosta olisi suotavaa kommentoida. Lukee alkuviestissä. :) -Angel of death
// ah, onkelma pyytelee anteeksi sokeuttaan.*häpeää* Mutta kiittääYöfanin kommenteista. ^^,
Otsikko: Vs: HP-taideketju (laitetaan kynä kiertoon)
Kirjoitti: Yöfani - Helmikuu 16, 2008, 20:37:23
Ookkei..huomaa, että melko pikaisesti tehty työ, mutta silti ihan kiva. Tykkäsin. Pidin erityisesti kaksosten hiuksista, niin sympaattiset  :D Ehkä voisit piirrustaa lisää tuollaisia kivoja hiuksia. Muutenkin tuo kuva oli kyllä kiva, erityisesti hiusten lisäksi ne housut, olit piirtänyt hienosti housujen puntit. kasvot taas näyttivät melko hauskoilta, ehkä voisit koettaa piirtää silmiä yksittäin, mikäli piirteleyt useamminkin.

http://i183.photobucket.com/albums/x263/usvapupu/hermionedraco007.jpg (http://i183.photobucket.com/albums/x263/usvapupu/hermionedraco007.jpg)
Siinä siis Hermione ja Draco. Dracosta ei oikein tullut näköistä, mutta toivottavasti ei haittaa. Hermione onnistuikin sitten jotenkuten. Tein molemmille koulupuvut. Tuo Hermionen solmio on sitten piirretty tahallaan vinoon. En jaksanut tätä väritellä enkä jaksanut ruveta taustaa väsäämään, vaan annoin olla tuollaisena. Ja saknneri ilkeänä meni väärentämään kuvan sävyä ja hermionen silmistäkään ei skannerin takia saa enää mitään selvää.


Ja seuraavalle: Professori Minerva McGarmiwa.
Otsikko: Vs: HP-taideketju (laitetaan kynä kiertoon)
Kirjoitti: Neili - Maaliskuu 08, 2008, 12:31:36
Hieno kuva! Hermione on jotenkin -öh- pyöreän näköinen...? Ja kravatti on lyhyt :D Muuten hieno :)

Varaan McGarmiwan :) Piirrän koneella, muttta mutta... tuskinpa haittaa ^^

McGarmiwa (http://i236.photobucket.com/albums/ff139/Jezdec/mcgarmiwa.jpg)

Ja uusi aihe on

Lupin
Otsikko: Vs: HP-taideketju (laitetaan kynä kiertoon)
Kirjoitti: Kuromeru - Maaliskuu 11, 2008, 17:14:42
Täytyy nostaa hauttua kaikille, jotka piirtävät koneella! Itse en osaisi. Ihanan kirkkaat värit, hiusten väri vähän mietityttää koska olen itse aina kuvitellut McGarmiwan hiukset harmaiksi, mutta tämähän on vain minun näkemys. Pidän eniten nutturasta! :) Ensi kerralla voit vaikka panostaa enemmän varjostuksiin, helppo tapa saada kuvaan enemmän syvyyttä.

Lupin (http://i258.photobucket.com/albums/hh247/ellinkalli/lupin.jpg)

KVsta inspiroituneena halusin itsekkin taiteilla enemmän fanarttia, mutta kun en ole ikinä ollut kovin hyvä piirtämään. Kuva otettu kameralla, joten aika huonolaatuinen (ja alkuperäinen kuva on suunnilleen tikkuaskin kokoinen tuhraus). Ei tullut kauhean vanhan näköistä Lupinia, joten sanotaan että tämä on meikäläisen versio nuoresta Lupinista.


Ja seuraavalle Luna Lovekiva
Otsikko: Vs: HP-taideketju (laitetaan kynä kiertoon)
Kirjoitti: onkelmalapsi - Maaliskuu 11, 2008, 21:53:40
Aww, söpö Lupin. ^^ Se todella näyttää nuorelta Lupinilta.( Minun mielestäni.) ^^ Jos vain olisit jaksanut kumittaa nuo apuviivat pois, oli työ ollut hienompi. Mutta on se silti hieno. ^^ Lupinin hiukset ovat söpöt. ^^ Mutta siis, tykkäsin. ^^

No siis, tässä tämä Luna (http://i246.photobucket.com/albums/gg108/onkelma/paperin%20tuhlausta/LunaLovekiva.jpg) sitten olisi. ^^'

Ja seuraava saa pirtäää.. *rummutusta*.. Peter Piskuilanin ^^
Otsikko: Vs: HP-taideketju (laitetaan kynä kiertoon)
Kirjoitti: Croadhengel - Maaliskuu 15, 2008, 18:33:30
Varaan Piskuilanin. (Mihinkähän soppaan olen lusikkani työntänyt? :D)

Huomautan vielä, etten osaa sitten yhtään piirtää :P

 Piskuilan  (http://img164.imageshack.us/my.php?image=peterpiskuilanwormtailse3.jpg)

Ihan hirveä tuo "piskuilan!" Siis oikeasti en osaa kyllä yhtään piirtää.. plaah..

Seuraavalle vaikka hmm.... Rymistyir / Scrimgeour

// muistetaanhan me edelliselle kommentointi jookos :) -Aod

Ai niin, muistin että olisin jo kommentoinut, mutta: Hieno Lunahan tuo on. Varsinkin pää oli minusta onnistunut, hieman ehkä olisi (vieläkin) saanut olla hullumman oloinen.
Otsikko: Vs: HP-taideketju (laitetaan kynä kiertoon)
Kirjoitti: Indigo - Maaliskuu 16, 2008, 11:58:59
Varaan..

Piskuilan oli minun makuuni hieman karmiva, mutta niin on elokuvienkin Peter. Rotta oli osuva taustalla. Värillä kuvasta olsi voinut saada ns. "elävämmän".

Tässä kuvani Rymistyiristä (http://s202.photobucket.com/albums/aa76/Indigo_91/?action=view&current=rufus.jpg)
Tosiaan ajattelin piirtää ihanuudella, Paintilla, mutta olen ihan suht tyytyväinen lopputulokseen. Vaikka käsin voisi saada huomattavasti paremman. Tältä näyttää minun Rymistyir, ainakin melkein, hiuksien piti olla erilaiset mutta en saanut niitä onnistumaan. Ehkä hän on hieman liian lempeän näköinen kuvassa.

Seuraava voisi piirtää Gilderoy Lokchartin
Otsikko: Vs: HP-taideketju (laitetaan kynä kiertoon)
Kirjoitti: Momo - Maaliskuu 16, 2008, 13:16:43
Varaanpas tuon Lockhartin.

Rymistyiristä: minusta hän oli jotenkin hirveän nuoren näköinen, olisit ehkä saanut paremman lopputuloksen käsin? Kaiken kaikkiaan kuitenkin ihan hyvä.

Tässä tulisi teille Lockhart (http://kurttu.deviantart.com/art/Gilderoy-Lockhart-80341302) (anteeksi, että kesti)

Tämä ei oikein onnannut, joten sovitaan että se on Lockhart ennen kirjoja, muistiloitsuja ja idioottimaisia hymypalkintoja.

Seuraava saa piirrettäväkseen herra rehtori Dumbledoren.
Otsikko: Vs: HP-taideketju (laitetaan kynä kiertoon)
Kirjoitti: Kafee - Maaliskuu 18, 2008, 21:22:45
varaisin dumbledoren

mielestäni tuo Lockhart näyttää vähän tytöltä :) mutta ei omassa piirrustuksessanikaan ole kehumista...

http://luisham.deviantart.com/art/dumbledore-80412646 (http://luisham.deviantart.com/art/dumbledore-80412646)
se ei näytä dumbledorelta...
tämä on ensimmäinen työni koneella yleensä en piirrä koneella mutta nyt ajattelin kokeilla...


seuraava vois piirtää Siriuksen
Otsikko: Vs: HP-taideketju (laitetaan kynä kiertoon)
Kirjoitti: Dust to Dust - Maaliskuu 19, 2008, 18:34:35
Aika hauska tuo Dumbledoren kuva :D Vaikka onkin tehty koneella, niin aika hyvä silti tuo lopputulos.

Varaan Siriuksen ^^

Sirius (http://img.photobucket.com/albums/v191/Behrian/ElisanDrawings/piirros16.jpg)

Seuraava aihe olisi sitten Ron/Hermione (sorry jos puuttuu omaperäisyys :P)
Otsikko: Vs: HP-taideketju (laitetaan kynä kiertoon)
Kirjoitti: Mitsuki - Maaliskuu 19, 2008, 20:14:52
Varaan Hermionen ja Ronin!

Ron & Hermione (http://i118.photobucket.com/albums/o117/Maya--/RH.jpg)

Anteeksi ruutupaperi, mutta piirsin sen kesken tunnin kun oli tylsää ja tuo piti saada piirrettyä. Paperi meni skannerissa vähän vinoon... ;D Ohops, onpas Hermionella iso pää.. No, ei voi mitään. Ihan ok..

Aijoo, seuraavalle vois tulla.. Pirtäkää vaikka Kelmit!
(on se nyt parempi kuin Mundungus minkä meinasin ;D)
Otsikko: Vs: HP-taideketju (laitetaan kynä kiertoon)
Kirjoitti: Minsvo - Maaliskuu 22, 2008, 20:36:28
Varaan Ruaahin!

Ruaah (http://s268.photobucket.com/albums/jj4/Fantomatique/Harry%20Potter-fan%20pics/?action=view&current=Ruaahis.jpg) joka on ruttuinen, ja skanneri teki siihen tuollaiset varjot.

Kyllähän tuo Natin kuva hieno on, mikäli tuollaisesta mangamaisesta tyylistä tykkää. Olisin kaivannut kuvaan värejä, ja kenties hieman iloisempia ilmeitä. Ja nauha missä nimet ovat on hieno. :)

Seuraavalle taiteilijalle:
Alastor "Villisilmä" Vauhkomieli
Otsikko: Vs: HP-taideketju (laitetaan kynä kiertoon)
Kirjoitti: Mesmerize - Maaliskuu 23, 2008, 17:30:41
Varaan villisilmän siis.

Ruaah oli hyvin nuoren ja ihmismäisen näköinen, mutta rakastin sitä lempeää ja auttamisenhaluista ilmettä :)

anteeksi viivästys, tässä minun Moody
http://i292.photobucket.com/albums/mm12/13thkiba/moody.jpg (http://i292.photobucket.com/albums/mm12/13thkiba/moody.jpg)
anteeksi anteeksi tuhannesti kuvan suttuisuus, kamera teki tepposet ja kuoli enkä saanut parempaa versiota. Nopea luonnos Moodysta, ehkä hieman nuorempi kuin aluksi aioin mutta kovia kokenut silti. CONSTANT VIGILANCE!!

Seuraavalle tehtäväksi lankeaa Hiinokka aka Surkusiipi
Otsikko: Vs: HP-taideketju (laitetaan kynä kiertoon)
Kirjoitti: onkelmalapsi - Maaliskuu 24, 2008, 20:36:16
Varaan Hiinokan !

Minusta tuo Moody näyttää hyvältä. Siis, sellaiselta miltä minä hänet olen kuvitellut. Juuri sellainen rähjäinen ja salaperäinen. Totta, kuva on hieman sumea. Mutta hyvältä näyttää.
Huomaa, että kuva oli vain luonnos. Mutta jatka piirtäjän uraasi. :)

// nonih. Tässä tämä Hiinokka (http://i246.photobucket.com/albums/gg108/onkelma/paperin%20tuhlausta/HPIM0629.jpg) sitten olisi. ^^ *En tykkää tehdä taustoja, enkä tykkää värittää. ^^'*
Tuon toisen jalan pitäisi olla koukussa, mutta se on aivan ufon näköinen. o_O


Ja seuraava saa.. Fenrir Harmaaselän.
Otsikko: Vs: HP-taideketju (laitetaan kynä kiertoon)
Kirjoitti: Nessie - Maaliskuu 25, 2008, 19:59:37
Ohh, Harmaaselkä minulle:> Ihmissusia, nam.
Arvostelen edellisen työn sen ilmestyessä....

Jepp. Paperi olisi voinut olla ehket jokin muu. Takajaloista tyksin:> Mut etujalat on eripariset mutta se maassa oleva on kiva. Vähän vahvuutta voisi olla niin toisi tunnelmaa mutta kyllä sen heposkotkaksi tunnistaa :D

...Ja kuvaa lisään piakkoin jolloin ilmoitan myös seuraavan aiheen...
Uups... Ehket olisi pitänyt sittenkin laittaa se aihe jo eilen. Mutta kuva on tässä. Harmaaseläksi sen piirsin mutta voi se tietysti jokin muukin ihmissusihukkanen olla.
http://s299.photobucket.com/albums/mm308/Katinkuvatus/Piirtelykset/?action=view&current=susihukkanen.jpg (http://s299.photobucket.com/albums/mm308/Katinkuvatus/Piirtelykset/?action=view&current=susihukkanen.jpg)

Ja seuraavaksi joku voisi tuhertaa Norbertin!
Otsikko: Vs: HP-taideketju (laitetaan kynä kiertoon)
Kirjoitti: Taru - Maaliskuu 25, 2008, 21:46:04
Laittakaa haaste samalla kun varaatte!

EI näin:
"Varaan!"

KYLLÄ näin:
"Varaan! Seuraava piirtää Oljon, Dobbyn ja Winkyn!"Jos joku vielä varaa kertomatta seuraavaa aihetta, niin minä poistan varauksen julmasti ja varoittamatta. Kiitos lukemisesta!
Otsikko: Vs: HP-taideketju (laitetaan kynä kiertoon)
Kirjoitti: Ewestar - Maaliskuu 28, 2008, 23:46:52
Minä minä varaan Norbertin!

Hm. Se on `nätti`. Näyttää vähän nuorelta harmaaseläksi, kuonosta kai johtuu. Väri sopii.


Jah seuraava piirtää Billin


Nobert (http://s241.photobucket.com/albums/ff29/TheEllieStar/?action=view&current=dsc02221Nibert.jpg)
Otsikko: Vs: HP-taideketju (laitetaan kynä kiertoon)
Kirjoitti: No Speed Limits - Maaliskuu 29, 2008, 12:25:24
Varaan Billin!

Tässä se Bill (http://erkku.deviantart.com/art/Bill-Weasley-81358041) nyt sitten olisi. Nenä on mielestäni liian tumma... kummallista. Ei se paperilla näyttänyt tuollaiselta!

Kommentoin edellisen työn kun se ilmestyy.

Hmm... en itse oikein osaa piirtää lohikäärmeitä, joten olen ehkä hiukan huono sanomaan, mutta mutta... Silmästä tykkäsin! Kaula on jotenkin liian pitkä, se antaa hiukan thestralmaisen vaikutelman, mutta ei hätiä mitiä, kyllä tuo kumminkin enemmän lohikäärmeeltä näyttää!

Ja jatketaan Weasleyillä, seuraavalle Molly Weasley!
Otsikko: Vs: HP-taideketju (laitetaan kynä kiertoon)
Kirjoitti: Ewestar - Maaliskuu 31, 2008, 16:13:04
Minä minä!! Varaan siis Petunian.


Molly Weasley. Ihan kiva. Näyttää kamalan laihalta ja nuorelta. Itse kuvittelemani Molly hipoo viittäkymmentä ja on vähän tukeva. Muuta millä tämä on piirretty?, näyttää vähän Paint-työltä. Ei siinä sinänsä vikaa, itse kun en osaa tietokoneella ylipäätänsä piirtää.

Sseuraava piirtää...Lucius Malfoyn Noh... Professori Oraven


Petunia (http://s241.photobucket.com/albums/ff29/TheEllieStar/?action=view&current=petuunia.jpg)
Antakaa minulle anteeksi nuo kädet...=O Joo siis kuvan ideana on se että Petunia on nuorena pöllinyt Lilyn taikasauvan.
Otsikko: Vs: HP-taideketju (laitetaan kynä kiertoon)
Kirjoitti: Rei Shimohira - Huhtikuu 02, 2008, 14:24:39
Minä nappaan Oraven.

//...mikä osoittautuikin odotettua huonommaksi ideaksi tajuttuani, etten muista herran ulkomuodosta juuri mitään. Muutin myös mieltäni tekotavan suhteen n. neljä kertaa enkä muistanut flipata sitä kertaakaan, joten toivon, etten pahemmin shokeeraa ketään. En ole varma, mitä tuossa on tapahtunut, mutta veikkaan angstisen Quinnin vedelleen vähän reippaammin tuliviskiä ja tajunneen kunnolla, että Voldemort todellakin elää hänen takaraivossaan.
Tässä se Orave nyt sitten olisi. (http://requiemist.deviantart.com/art/Professor-Quirrell-81696516)

Biliuksen Petuniasta:
Kädet ovat tosiaan vähän väärässä paikassa. Olkapään pitäisi olla ylempänä ja kyynärpää on yleensä suunnilleen samoilla linjoilla alimman kylkiluun kanssa. Petunia on myös liian laiha (profiilikuvissa kannattaa muistaa, että ihmisen sisään pitää mahtua sekä keuhkot että takapuoli). Taikasauvaa pitelevä käsi on liian pieni (naisen käden pituus ranteesta keskisormeen on pikkaisen pidempi kuin matka leuasta kulmakarvoihin).
Mutta onnistuit vangitsemaan hyvin Petunian olemuksen, se on hienon luihu ja vähän hevosmainen ja näyttää siltä, että on luikkimassa karkuun. Tukka on myös hyvä, olen kuvitellut nuoren Petunian hiukset suunnilleen tuollaiseksi. Varjostuksia voisi lisätä, ne toisivat syvyyttä.

Seuraavalle langetkoon Durmstrangin ex-rehtori Igor Irkoroff.
Otsikko: Vs: HP-taideketju (laitetaan kynä kiertoon)
Kirjoitti: Momo - Huhtikuu 07, 2008, 21:02:04
Varaanpas Irkoroffin, seuraava saa piirrettäväkseen Sir Nicholas de Mimsy-Porpingtonin as known as Melkein päätön Nick.

Anteeksi, kesti! D: Tässä tämä Irkoroff. (http://kurttu.deviantart.com/art/Igor-Karkaroff-82430938)

Törkeän surkea, pyydän kamalasti anteeksi, koska minulle tuli kiire. :/
Otsikko: Vs: HP-taideketju (laitetaan kynä kiertoon)
Kirjoitti: Sirii - Huhtikuu 08, 2008, 14:07:33
Jottas, tämä töpöhän on hassunhauska idea :D Eli siis varaan Nickin.
Arvioitsen edellisen jahka se ilmaantuu ja mitäs vielä... Ah niin, se aihe.

Seuraava siis piirtäkööt Tom Riddlen/Valedron... (Onko se sukunimi edes Riddle? Suomalaisesta ei mitään muistikuvaa. Voldemort-Tomin kuitenkin :D)

//EDIT:

Jepjep.Tack.
Ja sitten se itse kuvatus onpi tässä (http://wampyyrlaps.deviantart.com/art/Almost-headless-82230960)
1.En edes itse ajattele Nickin näyttävän tuolta. Koetin piirtää sille Albert Einstein hiukset, mutta en osannut, niin tulikin randomi pystytukkakampaus :3
2. Se näyttää kauhean nuorelta mutta mutta... Vai hei itseasiassa, onko jossakin sanottu minkä ikäinen Nick oli kun kuoli? Minen muista ainakaan kuulleeni/lukeneeni..

//EDIT vol.2:
Nonyt, tuosta Igorista :D
Minusta tuo kuva on itseasiassa aikalailla sen näköinen mitä minä aina olen kuvitellut, vaikkakin ensimmäisenä munlle tuli tuosta mieleen joulutonttu :D Johtunee tuosta (hatusta ja) parrasta, joka kylläkin on oikein hieno, se vaan on jotenkin joulutonttumainen :D Lisäksi Igor näyttää tuossa kuvassa jotenkin kiltimmältä, kuin olen kuvitellut hänen näyttävän (lisää joulutonttuvaikutelmaa :D). Kaikenkaikkiaan piirteiltään (kyömu nenä, pitkät hiukset, parta ja jokin muu mistä en saa oikein kiinni, se vaan on tuossa kuvassa) kuitenkin oikein onnistuneesti Igormainen on :} Pidän tuosta kuvasta, se olisi vaan saanut näyttää ilkeämmältä.
Otsikko: Vs: HP-taideketju (laitetaan kynä kiertoon)
Kirjoitti: Angel of death - Huhtikuu 08, 2008, 15:03:03
Varaan. (suomalainen versio sukunimestä on Valedro) Seuraavalle piirrettäväksi lankeaa Andromeda Musta/Tonks :)

Tom Valedro (http://i61.photobucket.com/albums/h42/hyllyvamuffinssi/tomvaledro.jpg)
- Sen verran sanon tuosta työstä, että 39 asteen kuumeessa piirtäminen on hieman hankalahkoa. :P

Kommentoin edellistä. Eli kunnioitan sitä, että otit noinkin vaikean haasteen piirrettäväksi. Minä tuskin saisin valmiiksi mitään koska en osaa piirtää vanhempia miehiä. Itse siis oletan Nickin olevan vanhempi herra, sellainen mielikuva on pinttinyt päähän ja siitä on vaikea päästä eroon. Mutta itse kuvaan. Minusta oli positiivinen yllätys, että et piirtänyt tavallista lyikkäripiirrosta vaan käytit mielikuvitusta luomisessa. Lisäksi tuo aavemainen hehku sopii hyvin kuvaan. Luo sellaista aavemaisuutta. ^^ Mitä hiuksiin tulee niin minusta on mukava kuvitella niiden heiluvan pystyssä aavemaisesti. Mutta kuten jo sanoin, että minun kuvani Nickistä on vanha herra, joten minua jonkin verran häiritsee hänen nuorekkuutensa. Jalkoihin olisin myös toivonut ehkä hieman lisää panostusta. Mutta kaiken kaikkiaan olet saanut kokonaisuuden toimimaan. :)

Otsikko: Vs: HP-taideketju (laitetaan kynä kiertoon)
Kirjoitti: Indigo - Huhtikuu 08, 2008, 17:09:35
varaan Andromedan

AoD:n Valedro:
Piirsit siis kuumeen alaisena. Hyvin se silti minusta onnistui. Valedron punaiset silmät sopivat hyvin kuvaan, kun tietää mikä hänestä tulee. Kulmakarvoja katsellessa hänellä on jotenkin veikeä mutta kiero ilme. :D Olenko se minä vai hämääkö tuo vasen (minusta katsottuna) käsivarsi jotenkin, se peittyy mustaan kaapuun ja saa Valedron näyttämään todella rintavalta. :D

Andromeda (http://angorstuura.deviantart.com/art/Andromeda-Black1-82431117)
tein hänet nuorena ja laittautuneena hieman. Tuli jotenkin suttuinen kuva ja en omista skanneria joten digikamera raiskaa... -_-''
Hartiatkin ovat hieman hassusti. Sauvakäteen olen tyytyväinen mutta toinen käsi... huoh.. Rinnat (715517) eivät taida olla aivan samalla tasolla, piirtäessä ne kyllä olivat... xD
//kuvis minulla oli aina 8... :D

Seuraava saa piirtää Dobbyn ja Oljon kinastelemassa.
Otsikko: Vs: HP-taideketju (laitetaan kynä kiertoon)
Kirjoitti: No Speed Limits - Huhtikuu 10, 2008, 14:32:18
Varaan Fleurin!

Tässä siis se Fleur (http://erkku.deviantart.com/art/Fleur-Delacour-2-82589785). Ehkä nelosen joulutanssiaisista(?)

Kommentoin edellisen työn kunhan se ilmestyy...
Jupsin työ oli ihan hieno. Dobbyn ilme oli kiva. Oljosta sen sijaan olisin toivonut vanhemman ja ryppyisemmän näköistä, mutta ei sillä niin väliä.

Seuraavalle Professori Verso!
Otsikko: Vs: HP-taideketju (laitetaan kynä kiertoon)
Kirjoitti: grapefruit - Huhtikuu 10, 2008, 19:06:30
Varaan Professori Verson. (edellisen työn kommentoin myös kunhan se ilmestyy)

Fleur näyttää aika lailla sellaiselta "viettelijältä" millaiseksi olen hänet kuvitellutkin, vähän enemmän kuvaan olisi sopinut... särmää? Fleurista kun olen saanut todella itsevarman ja itserakkaankin kuvan (:

Professori Verso (http://i205.photobucket.com/albums/bb112/pinkgrapefruit00/Verso.png)

Onnistui mielestäni aika hyvin, suun kanssa oli vähän ongelmia. Olen jotenkin aina ajatellut, että Verson hatussa kasvaisi jonkin sortin köynnöskasveja, kai nekin ihan hyvin onnistuivat vaikka ovatkin varsin yksinkertaisia (: Kuvan tummuus johtuu tästä kamerasta, skanneria kun ei ole...

Seuraavalle piirrettäväksi Hagrid :>
Otsikko: Vs: HP-taideketju (laitetaan kynä kiertoon)
Kirjoitti: Sedai - Huhtikuu 11, 2008, 08:36:54
Varaan Rouva figgin! Työni ei ehkä ehdi vielä tänään, mutta huomenna varmasti saan sen tänne! :D
Seuraavalle: Voro.

Rouva Figg (http://s261.photobucket.com/albums/ii47/Sedai_91/?action=view&current=Figg.jpg)
Tässä tämä rouva Figg... Skanneri taas sössi kuvan! :'( ...ja jotenkin outo ilme hänellä on! :'D
Otsikko: Vs: HP-taideketju (laitetaan kynä kiertoon)
Kirjoitti: Croadhengel - Huhtikuu 11, 2008, 13:18:59
Varaan Voron. No niin, Figg on ilmestynyt. Kuva on lähes täydellinen! Kissakin sopii kuvaan todella hyvin. Juuri tuollaiseksi Figin kuvittelinkin :)

Seuraava saa piirrettäväkse hmm... Matami Rosmertan (koska en ole povannut hänestä oikein mitään erikoista mielikuvaa.) ^^ Niin jos joku ei muista, niin eikös Rosmerta ole Kolmen Luudanvarren tarjoilija...

eh... Voro  (http://img81.imageshack.us/my.php?image=voropy4.jpg)
Kuva on aika haalea (--> huono scanneri, joka pilaa kaikki kuvat, sillä toi ei tod näyttäny paperilla tuollaiselta.. huoaah..), Voron naama ihan ok. Taustalla näyttää kieltä Riesu.
Otsikko: Vs: HP-taideketju (laitetaan kynä kiertoon)
Kirjoitti: Sirii - Huhtikuu 11, 2008, 13:29:30
Tahdon Rosmertan, vaikka en ole varma mielikuvieni yksityiskohtine paikkansapitävyydestä. Itseasiassa minulla ei ole hajuakaan miltä koko mokoma nainen näyttää :'DD

Seuraavalle taiteilijalle tulkoot aiheentyngäksi aina niin ihana Stan Pikitie :3 (Jälleen hienoista epävarmiitta sukunimestä :D Se poimittaislinjan rahastaja. Olen huono nimissä, ihan tosi.)

//EDIT:
Ehdinpä oikean vuorokauden puolella :'D
Juu, kuva tässä (http://wampyyrlaps.deviantart.com/art/Rosmerta-82640168).
Sen verran tuosta kuvasta, että en todella tiedä minkä näköinen Rosmertan pitäisi olla, mutta olen aina kuvitellut hänelle vaaleat kiharat hiukset. Kuva onnistui suhteellisen hyvin, kun ottaa huonioon, ettei sitä luonnosteltu yhtään, suoraan väreillä vaan viuh viuh :D Olin laiska. Skanneri söi värit >>':

Sitten tuosta Vorosta:
Kuva tosiaan näkyy vähän hämärästi. Mutta jos nyt sen jättää huomiotta, niin tuo on aika Voromainen kaikenkaikkiaan tuo heppu. Varsinkin tuo naama on melkoisen karmiva (=voromainen). Hiukset olisivat voineet olla hieman lyhemmät mielestäni, mutta koska tämä on taas niin tyystin mielipidekysymys, niin en sano niistä enempää... Mutta se, mikä minua mietityttää, niin miksi herra Voro on katki keskeltä... Sillä on ylävartalo ja jalat, mutta entäs se väli, missä se on?
Juupas, tuo Riesu on varsin huvittava :3
Otsikko: Vs: HP-taideketju (laitetaan kynä kiertoon)
Kirjoitti: Indigo - Huhtikuu 11, 2008, 15:43:19
varaan Stanin.

Stan (http://angorstuura.deviantart.com/art/Stan-Pikitie-82528742)
Ilmeisesti minulle on kehkeytynyt tapa piirtää hahmoja nuorina. Elikkäs tässä Stan voisi olla juuri aloittanut työnsä Poimittaislinjassa.

Seuraava saa piirtää Viktor Krumin (mieluiten omassa elementissään elikkäs huispasta.)

//niimpäs olikin... no seuraava saa sitten piirtää Nevillen.

Nathaniel yhdisti viestit
Otsikko: Vs: HP-taideketju (laitetaan kynä kiertoon)
Kirjoitti: Jupsi - Huhtikuu 11, 2008, 19:22:17
Varaan Nevillen (valmis on jo, mutta ei saa koneelle viel) :)
seuraava saa piirtää..

Frank Brycen


Neville, joka näyttää matohännältä
 (http://s277.photobucket.com/albums/kk54/juulja/?action=view&current=Kuvia007.jpg)Juu elikkäs tässä on Neville taikomassa. Omasta mielestäni hän näyttää naamastaan ihan matohännältä, mutta ihan onnistunut ja yksinkertainen työ. :> Ainiin, anteeksi, että työ on hirveän suttuinen, kun kynä vähän levisi. Ja kuvan laatuki on ihan täys 10. :>>

^^ja kommentit edellisestä työstä eli Stanista. Hieno työhän tuo on, mutta ehkä vähän liian kiltin näköinen Staniksi. Ja Stanilla olisi pitänyt olla ryppyiset kasvot ja harvahampaat. :> Mutta kyllä tuo on ysin arvoinen työ.
Otsikko: Vs: HP-taideketju (laitetaan kynä kiertoon)
Kirjoitti: Camuni - Huhtikuu 12, 2008, 10:08:51
Varaan Frankin
En kyllä itsekkään muistanut koko tyyppiä aluksi, kiitos muistin virkistyksestä!
Eliih... tässä tässä tulee  Frank Bryce (http://www.kuvamaja.com/p/Frank_jpg) Sähläsin tuohon kuvaan taustan paintilla, joka ei krhmm... ole kovin onnistunut mutta kun musta tausta piti saada... Muuten olen ihan tyytyväinen.
Neville: mielestäni juuri päästä näytti Nevilleltä. Oli ihan tunnistettava  :). Vaikka kuva oli yksinkertainen niin hyvä oli... varjostus olisi kyllä elävöittänyt, mutta kävi ilmankin

Seuraavalle Pimento
Otsikko: Vs: HP-taideketju (laitetaan kynä kiertoon)
Kirjoitti: Jupsi - Huhtikuu 13, 2008, 13:22:20
Köh..öhöm.. varaan Kingsleyn
(Huom! ei näytön ostotakuuta näytön hajotessa, kun Kingsley ilmestyy)


köhöm.. Kingsley..
 (http://s277.photobucket.com/albums/kk54/juulja/?action=view&current=Kuvia015.jpg) Juu tässä se nyt sitten on, kerrankin väritettynä^^ ihan tyytyväinen juu oon.. antakaa anteeksi nuo kädet.. ja anteeksi huono kamera (ja vielä salamalla otettu :D) Ei muuta

arvostelen edellisen, kunhan ilmestyy..
Hieno työ, hyvä veto tuo nipottajapoika :D Ja Bart, kiitos kehuista.. :>

ja seuraavalle piirrustettavaksi..
Murjottava Myrtti "Moaning Myrtle"
Otsikko: Vs: HP-taideketju (laitetaan kynä kiertoon)
Kirjoitti: Indigo - Huhtikuu 13, 2008, 13:26:58
varaan Myrtin

Myrtti (http://angorstuura.deviantart.com/art/Moaning-Myrtle-85842895)
Noh, meni vähän hassuksi ja piirrin taas ruutupaperille.. -_-''
Seuraava piirtäköön Vincet Crabben.


Myrtti on jo tekeillä, yritän saada sen tänään valmiiksi.
Otsikko: Vs: HP-taideketju (laitetaan kynä kiertoon)
Kirjoitti: Jupsi - Huhtikuu 13, 2008, 20:42:23
No minä voin varata tuon Crabben.

http://s277.photobucket.com/albums/kk54/juulja/?action=view&current=Kuvia028.jpg (http://s277.photobucket.com/albums/kk54/juulja/?action=view&current=Kuvia028.jpg)
^^Joo elikkäs tuossa on Crabbe, joka on todellakin epäonnistunut.. nooh, ei ollut aikaa joten piirsin aivan nopeasti.. ja antakaa anteeksi tuo suttu kaulan kohdalla.. ei oikein onnistunut tuo kaulan piirtäminen.. :>>

Seuraavalle..

Pansy Parkinson

Otsikko: Vs: HP-taideketju (laitetaan kynä kiertoon)
Kirjoitti: Camuni - Huhtikuu 13, 2008, 21:46:06
Minä varaan Firenzen!
Eli tässä laukkaa Firenze (http://www.kuvamaja.com/p/Firenze_745b_jpg), hevosen ruumiiin varjostus ei ole kovin hyvä ja en oikein tiedä näyttävätkö ihmisen ja hevosen ruumiit eriparisilta, hevosen jalatkin näyttävät hieman eriparisilta Kokonaisuuteen olen kuitenkin suht tyytyväinen.

Jaa seuravalle...Madame Maxime
Otsikko: Vs: HP-taideketju (laitetaan kynä kiertoon)
Kirjoitti: Taru - Huhtikuu 15, 2008, 12:04:46
Aikaa itse teoksen valmiiksi saantiin on yksi vuorokausi varauksen laitosta.

Osa tuntuu unohtaneen tämän säännön. 1 vuorokausi = 24 h = päivä. Täällä on varauksia, joka on tehty melkein neljä vuorokautta sitten ja kuvaa ei näy.

Yrittäkää pysyä säännöissä, jookoskookos.
Otsikko: Vs: HP-taideketju (laitetaan kynä kiertoon)
Kirjoitti: Taru - Huhtikuu 18, 2008, 13:27:44
Valitettavasti  Olympestani tuli niin epäonnistunut etten ilkene pistää sitä tänne. Joku muu saakon yrittää. :))

Vaikka kuva olisi kuinka ruma, niin olisi minusta kohteliasta laittaa se näkyville, kun on haasteen vastaanottanut. Mutta varaan Maximen nyt, että tämä ketju jatkuisi.Olympe Maxime (http://img.photobucket.com/albums/v237/takkutukkapeikko/maxime0001.jpg)
Piirretty suoraan tusseilla, koska olen päättänyt harjoitella piirtämistä nyt enemmänkin. Ja parhaiten oppii, jos piirtää suoraan tussilla. Kyllä vain. Eli tämä on ehkä enemmän tussiluonnos kuin kunnollinen kuva. Mutta pidän tästä kyllä aika paljon. Kasvojen muodosta ja silmistä ja erityisesti hiuksista.

En oikein tiedä, mitä muuta tästä kuvasta pitäisi sanoa.


Seuraavana aiheena on ihana ja kaunis (?) Bellatrix Lestrange.
Otsikko: Vs: HP-taideketju (laitetaan kynä kiertoon)
Kirjoitti: Minsvo - Huhtikuu 18, 2008, 13:57:59
Bella minulle. Huomenna tulee.

Bella (http://s268.photobucket.com/albums/jj4/Fantomatique/Harry%20Potter-fan%20pics/?action=view&current=Bella.jpg)
Olen ihan tyytyväinen. Bellan iho on kyllä väritetty, mutta skanneri taasen teki temppujaan.

Tarun Olympe:
Vau, itse en uskaltaisi piirtää suoraan tussilla. Pidän väreistä ja kasvonmuodosta, vaikkakaan ei vastaa lainkaan omaa mielikuvaani.

Seuraavalle Ludo Bagman.
Otsikko: Vs: HP-taideketju (laitetaan kynä kiertoon)
Kirjoitti: Mimmi - Huhtikuu 18, 2008, 14:43:30
Ah, Mizza-palleroiseni, kuinka aavistitkaan pistää Ludovicin? Minä varaan hänet, hepskukkuu jee. Lisään piirrustuksen huomenna aamupäivällä, jahka ensin piirrän sen tänä iltana ja skannaan huomenna mammalla. Seuraavalle Regulus Musta.

//Noniin, Ludovic (http://i246.photobucket.com/albums/gg90/Mibbi/ludovicbagman.jpg)in sain skannattua. Hömm, mielestäni miekkosella on vääränlainen tukka. Ja kuva on ennen kohtalokasta ryhmyonnettomuutta, kuten sangen suorasta nenästä huomaa. Ei vastaa mun mielikuvaa miehestä...

Mizzan Bella: Vautsivau, oikein hieno on. Erittäin hieno siis, Bellaksi tunnistettava. Tykkään enemmän sun Bellastas kuin elokuva-Bellasta.
Otsikko: Vs: HP-taideketju (laitetaan kynä kiertoon)
Kirjoitti: Sedai - Huhtikuu 18, 2008, 14:48:43
Varaan Reguluksen!
Seuraavalle: Rymistyir

Tässä Regulus... huono piirros! Piirsin kaksi kuvaa ja tarkoitus oli laittaa molemmat kuvat tänne vertailtavaksi, mutta jostain tuntemattomasta syystä en saanut skannattua sitä HUOMATTAVASTI parempaa kuvaa, joten jouduin pistämään pelkästään tämän huonomman kuvan! :'(

Yritän vielä laittaa sen paremman, mutta tässä tämä Regulus (http://s261.photobucket.com/albums/ii47/Sedai_91/?action=view&current=Regulus1.jpg)... Älkää olko liian ankaria. Olen hidas piirtäjä ja tämä näyttää sutaistulta, koska 24 tuntia on minulle kovin lyhyt aika!
Pahoittelen vielä viivästystä!
-Sedai

//Niinpä olikin... no Kalkarosta ei mielestäni ole ollut.
Eli seuraavalle Kalkaros

Nathaniel yhdisti viestit
Otsikko: Vs: HP-taideketju (laitetaan kynä kiertoon)
Kirjoitti: Sirii - Huhtikuu 18, 2008, 21:30:24
Pirskatti, missasin Reguluksen >>:
Mut Kalkaros mulle!

Ja arvostelut edellisestä jahka se ilmestyy ja seuraavalle sitten piirrettäväksi vaikkapa Colin Creevey (sukunimi oikein?)

//EDIT:
Anteeks myöhäisyyteni, anteeksi todella, minulle tuli yllättävä koneellepääsemisen estymä, joten en siis päässyt koneelle (kappas :D).
Mutta juu, nyt viimein... Älkää syökö mua kiltit :3
Tässä (http://wampyyrlaps.deviantart.com/art/Snape-83480044) Snapukka.
Jälleen pelkillä värikynillä tehty ja melkolailla... eeh... en pidä tuosta kuvasta >.< mutta juu.

Ja sitten tuosta Reguluksesta... Minusta se on oikein söpö. Todella hyväntuulinen kuva, nostaa hymyn huulille :3
Jos jotakin kritiikkiä, niin mikä ensin pistää silmään, on että nuo kädet lähtevät jotenkin kummallisesti olkapäistä. Näyttää kuin ne leijuistivat irti harteista, eivätkä olisi tarpeeksi lähellä vartaloa ollakseen kiinni siinä. En tiedä jos joku jopa ymmärtää mitä koetan selittää, olen huono selittäjä, mutta mutta... Juupa joo, söötti kuva on :}
Otsikko: Vs: HP-taideketju (laitetaan kynä kiertoon)
Kirjoitti: Herppa - Huhtikuu 19, 2008, 17:13:55
Varaan Colinin!
Ja seuraavalle aiheeksi Nevillen vanemmat.

Colin (http://www.pixbox.fi/pic_show_id19899774.html)
Olen lopputulokseen muuten tyytyväinen, joskin kuva on vähän suttuinen ja penkki on vinon puoleinen. Voisin periaatteessa värittää työn, vaikkapa koneella, mutta en ole saanut aikaiseksi.

Ja sitä vielä, että voisivatko muutkin laittaa varaamansa kuvat esille, vaikea kommentoida edellistä kuvaa.
Otsikko: Vs: HP-taideketju (laitetaan kynä kiertoon)
Kirjoitti: tamina - Huhtikuu 21, 2008, 18:26:42
Varaanvaraanvaraan nevillen vanhemmat.

Seuraavalle Walburga Musta/Black/siriuksen äiti jos en osannut kirjottaa nimeä oikein ;F

///Kuva jopa valmis, mutta puutteellisen tekniikan vuoksi ilmestynee vuatikseen huomenissa
.

Soon to be Nevillen vanhemmat (http://i3.photobucket.com/albums/y83/Tamina/fna.jpg). En saanut aikaiseksi piirrettyä mitään masentavaa kuvaa myöhemmältä ajalta. ehkä vähän enemmänkin näkee että kiireessä tehty ;F

---

wii, Colin on älyttömän suloinen! Eipä tästä hirveästi muuta keksi sanoa kuin että hyvin tehty tyä. Ajan kanssa siitä olisi ehkä saanut vähän huolellisemman oloisen mutta nojoo.
Otsikko: Vs: HP-taideketju (laitetaan kynä kiertoon)
Kirjoitti: Camuni - Huhtikuu 22, 2008, 06:43:14
Varaan Sirren äidin!
Eli kirkuva, karjuva Rouva Musta (http://www.kuvamaja.com/p/Rv_jpg). Tästä kuvasta yritin tehdä tarkoituksella "kamalan", siinä onkin paljon helpompi onnistua kuin jos yrittää tehdä ihanan ;). Kuvan taulussa Musta on hieman nuorempana. Ja vielä selvennykseksi, jos hieman suttuisesta kuvasta ei erota, valkoiset pisteet ovat helminauhan helmiä...


Seuraavalle tulee Walesinvihreä lohikäärme, eli sehän oli Fleurin lohikäärme kolmivelhoturnajaisissa...
Aiemmista töistä:
Ludo: vaikken juuri tuollaiseksi kuvittelekkaan, niin nuoremmasta Ludosta oikein hauska kuva. Ja kasvojen anatomia ei kärsinyt vaikka kuva oli piirretty hieman pilke silmäkulmassa.
Regulus: Ihanaa että tässä kuvassa oli myös taustaa! Pidin erityisesi Reguluksen ilmeestä. Käsissä jokin jäi hieman häiritsemään, kenties jalat ja kädet ovat liian lyhyet verrattuna muuhun ruumiiseen...
Kalkaros: Oih! Pidin tavastasi käyttää kasvoissa värikyniä, kiinnitti huomion ja teki mielenkiintoisen. Vartaloa olisi kyllä voinut jatkaa, tai siis tehdä johonkin "näkyvämpään" asenton.
Colin: Juuri Colinin näköinen! Tähänkin oli tehty huolella tausta ja kuvan kokonaisuus oli tosi kiva. Tässä kuvassa ei mikään pistänyt silmään häiritsevästi, värit eivät olisi pahasta mutta ilmankin toosi ihana! :D
Jaah nevillen vanhemmista niiden ilmestyessä...
//Nevillen vanhemmista:
Minusta oli vain mukava asia, että olit tehnyt iloisen kuvan! Plussaa erityisesti siitä, että olit tehnyt tilannekuvan, jossa oli paljon katseltavaa.
Väri olisi tehnyt kuvasta vielä eläväisemmän, ja ehkä  pikkuisen lisää olisin varjostuksia toivonut. Muuten kuva oli oikein mukava ja persoonallinen.

Otsikko: Vs: HP-taideketju (laitetaan kynä kiertoon)
Kirjoitti: Nessie - Huhtikuu 22, 2008, 10:11:30
Mulle lohikäärmeitä! Tykkään: > Eli varaan walesinvihreän liskosen. Tulee noita muutenkin melkoisen tiuhaan piirreltyä.
Seuraava aihe on ystävämme Riesu!

http://s299.photobucket.com/albums/mm308/Katinkuvatus/Piirtelykset/?action=view&current=walesinvihrea.jpg (http://s299.photobucket.com/albums/mm308/Katinkuvatus/Piirtelykset/?action=view&current=walesinvihrea.jpg)
Tuli kyllä harvinaisen epäonnistunut otus tuosta lohikärmeksestä, kun en kertakaikkiaan osaa käyttää puuvärejä. Ei tuo kyllä muutenkaan näytä siltä että joka päivä tulisi tuonkaltaisia piirrettyä kouluvihkoihin sun muualle..

Rouva Musta on todella hieno, joskin kasvot näyttävät hieman pitkähköiltä (älä välitä, mulla on silmissä vikaa).
Varjostukset on kivat ja nuo helmet ovat mielestäni todella ihania!
Otsikko: Vs: HP-taideketju (laitetaan kynä kiertoon)
Kirjoitti: Reta - Huhtikuu 22, 2008, 16:09:01
Riesu varattu!

Riesu (http://i30.tinypic.com/es975s.jpg)

Seuraava piirtää tämän kaunottaren nimeltään Cho Chang

Walesinvihreä lohikäärme on mielestäni todella onnistunut. Itse olen TOIVOTON lohikäärmeiden piirtäjä, pitäisi ostaa se kirja akateemisesta se jossa niitä opetetaan piirtämään. Tykkään varsinkin siitä, ettet ole vain lätkännyt yhtä vihreää sävyä ja sillä värittänyt koko lohikäärmettä, vaan olet sävyttnyt sitä monilla eri vihreillä. Se tuo elävyyttä kuvaan. Siiven taittuminen on hieno! Taustaan olisi voinut panostaa enemmän kun sitä kerran on jonkin verran piirtänyt.
Otsikko: Vs: HP-taideketju (laitetaan kynä kiertoon)
Kirjoitti: No Speed Limits - Huhtikuu 22, 2008, 18:15:16
Varaan Chon!

Tässä siis Cho (http://erkku.deviantart.com/art/Cho-Chang-85187052) , jota olette joutuneet odottamaan liian pitkään...
Ja voi sentään! Miksi työt eivät voi näyttää skannattuina samanlaisilta kuin paperilla?! Ei parhaita töitäni.

Retan työtä kommentoin kunhan se ilmestyy.
Riesu. Kiva työ. Kivasti väritetty. Kiva ilme. Kivat vaatteet. Työ on kerta kaikkiaan hieno! Ei, en kerta kaikkiaan keksi enempää mitään kommenttia... Olen surkea kommentoija!

Seuraavalle Posityyhtynen!
Otsikko: Vs: HP-taideketju (laitetaan kynä kiertoon)
Kirjoitti: Sedai - Toukokuu 08, 2008, 11:58:30
Varaan Posityyhtysen! Valitettavasti menee huomiseen, koska tulen vasta silloin kotiin! :'D
Posityyhtynen (http://s261.photobucket.com/albums/ii47/Sedai_91/?action=view&current=Posityyhtynen.jpg)
Tässä tämä nyt VIIMEINKIN olisi! :D

Seuraavalle: Harry

-Sedai

//Piirrustus on valmis, mutta saan sen koneelle vasta lauantaina!
Otsikko: Vs: HP-taideketju (laitetaan kynä kiertoon)
Kirjoitti: Taru - Toukokuu 12, 2008, 14:17:50
Bilius, Indigo, Onkelma ja Sedailla on ainakin piirustus takataskussa, olisin utelias näkemään ne jossain vaiheessa. :) (On ainakin ollut aikaa piirtää kauemmin kuin tuo vaadittu vuorokausi..)

// Aww, suloisesti piirretty Posityyhtynen! Juuri tuollainen pieni ja pömelö se on. :DVaraan Härri Putterin.Harry Potter ja rumien silmälasien kirous (http://img.photobucket.com/albums/v237/takkutukkapeikko/harriputteri.jpg)
Siinä on kaksi versiota. Tuollainen vakava!Harry lyijykynällä piirrettynä sekä maatuska!Harry tusseilla. Molempia yhdistää erittäin paksu ja tuuhea tukka muodikkaassa leikkauksessa (pelottavaa, että oikeasti kuvittelen Harry-paralle tuollaisen kasan) sekä erittäin upeat silmälasit. En osaa piirtää niitä. Arvasitteko?

Lyijykynä-Potter on siis se ihan oikeasti vakavissaan piirretty (noita maatuska-otuksia piirtelen tylsyyksissäni lähinnä) ja hän näyttää siinä mielestäni aika nuorelta. Ei kuitenkaan mikään 11-12-vuotias, ehkä 13 tai 14? En tiedä. Ihan sama. Se on Potter! Jonka toinen silmä on muuten tosi ruma, nyt kun sitä katsoo tarkemmin.

Tämä on muuten elämäni toinen kerta, kun piirrän Potterin. Hee. Tai taisin minä joskus kahdeksan vuotta sitten piirtää hänet, mutta en kyllä ole varma. Joo-o.Seuraava saa aiheekseen rouva Zabinin ja hänen poikansa Blaise, koska he kiehtovat mieltäni suuresti.
Otsikko: Vs: HP-taideketju (laitetaan kynä kiertoon)
Kirjoitti: Herppa - Toukokuu 18, 2008, 20:01:09
Varaan Zabinin ja tämän äidin.

Harry Potter ja rumien silmälasien kirous
Tuo suurempi Harry on varsin hienosti piirretty, mutta minusta hän on liian lihavan näköinen. Pidän erityisesti Potterin hiuksista ja ilmeestä : ). Pikkupotter vieressä on myös liian pullea, mutta se ei niin haittaa :D. Siinä on hienot värit js pidän paljon noista poskiläislkistä o^^o.

Seuraavalle Sibylla Punurmio

Tässä on Blaise ja rouva Zabini (http://www.pixbox.fi/pic_show_id20805480.html)
Tämä kuva on valokuva, jonka olen ottanut laadukkaalla kamerakännykälläni, joten siitä johtuu tämä laatu, esim. vääntynyt naulakko XD. Olen muuten tyytyväinen piirrustukseeni, mutta rouva Zabinista olisin voinut tehdä vanhemman näköisen ja Blaisesta vähän einiinlaihan ja lyhentää tämän käsiä, mutta en pystynyt sitä enää tussin jälkeen tekemään :( Äiti ja poika ovat lähdössä juuri kotoaan ja rouva Zabini ojentaa Blaiselle takkiaan. Tyyppien ulkonäöstä sen verran, että kirjassa sanottiin Blaisen olevan pitkä ja musta, jolla on korkeat poskipäät ja vinot suuret silmät. Yritin saada pojan näyttämään pitkältä, mutta en ole varma toteutinko kohdan 'musta', sillä tein hänelle vain mustan tukan. Toivottavasti Zabinin ei ole siis tarkoitus olla tummaihoinen??!!
Otsikko: Vs: HP-taideketju (laitetaan kynä kiertoon)
Kirjoitti: Linda - Toukokuu 18, 2008, 20:48:15
Varaan!

Punurmio (http://s216.photobucket.com/albums/cc273/Hinyrkki/?action=view&current=005.jpg)

En muista paljoakaan siitä, mitä hänen ulkonäöstään on kerrottu, mutta tässä nyt jotain. Luonnosmainen, vältin kumin käyttöä lähes kokonaan ja nuo sutut tuolla alhaalla ovat huiveja ja helminauhoja. Nenä epämuodostunut.

Ja edellisen työstä: Kovin hienolta näyttää! Ihanaa, että tausta on piirretty ja erityisesti rouvan kasvoista pidän. Zabinin kädet näyttävät hiukan omituisilta, mutta ei suurempaa moittimista. Takissa on hyvät laskokset.

Seuraavalle Bill Weasley.
Otsikko: Vs: HP-taideketju (laitetaan kynä kiertoon)
Kirjoitti: oliivi - Toukokuu 18, 2008, 21:06:22
Varaan Billin. Seuraava piirtää Lavender Brownin.

Ja tuo Punurmio. Minun mielestäni aikas hieno piirrustus, tuo ilme on jotenkin punurmiomainen. Ehkä voisi kuvata sanalla poissaoleva, mutta siis, pidän ilmeestä! Ja nuo korut oli kanssa hieno yksityiskohta. Nenä on kanssa hauska, nykerö. Itse en osaisi piirtää tuollaista nenää, se on hauska. Silmistä pidän myös, tehty kivalla tyylillä, vaikka eivät mielestäni kovin punurmiomaiset olekkaan.
Ainut mitä olisin tähän kaivannut, on värit. En vain osaa kuvitella Punurmiota ilman värikkäitä huiveja ja koruja, itsestäni ne ovat aina hauskin kohta piirtää Punurmiossa. Mutta siis yksinkertaisesti: Hieno piirustus!

Ja Bill-kuvaseni on siis jo tehty, se on jo koneella, mutta jostain syystä photobucket ei oikein toimi tällä koneella, (eikä eilen, kun kuvaa yritin lisätä macilla), eli pitää kokeilla vielä yhtä konetta. Kunnon koneongelma!

Tässä Billy (http://s303.photobucket.com/albums/nn132/oliivii/?action=view&current=DSCN0121.jpg) siis on. Pahoittelen kuvan laatua, skanneri ei toiminut joten jouduin ottamaan kuvan kameralla. Paperilla tämä näytti kyllä mielestäni jotenkin hienommalta :O. Ja värit muuttui, en jaksanut niitä ruveta missään photoshopissa korjailemaan. Tässä (http://s303.photobucket.com/albums/nn132/oliivii/?action=view&current=DSCN0123.jpg) vielä lähikuva. En ollut suunnilleen ikinä muuten kokeillut öljypastilleja, joilla tämän siis tein, ja ne osoittautuivat tosi kivoiksi!
Otsikko: Vs: HP-taideketju (laitetaan kynä kiertoon)
Kirjoitti: Indigo - Toukokuu 19, 2008, 09:28:53
Lavender minulle.
Lavender on valmis mutten saa sitä esille koulun koneilta..


Lavender (http://angorstuura.deviantart.com/art/Lavender-Brown-86502644)

Seuraavalle Patilin kaksoset
Otsikko: Vs: HP-taideketju (laitetaan kynä kiertoon)
Kirjoitti: Linda - Toukokuu 19, 2008, 16:25:04
Patilit var. (Punurmio jo valmis, jos kerkeän tänään niin lisään kummatkin samalla kertaa.)

Sisarusten toinen puolisko (http://s216.photobucket.com/albums/cc273/Hinyrkki/?action=view&current=patil.jpg)
Mjoo, minulle iski paniikki kun inspistä eikä jaksamista ollutkaan, joten tein paintilla vain toisen heistä. Jäljessäkään ei ole kehumista, mutta tässä nyt tämä.

Seuraavalle pofessori Verso.
Otsikko: Vs: HP-taideketju (laitetaan kynä kiertoon)
Kirjoitti: minnni - Toukokuu 21, 2008, 15:14:56
ok, seuraavalle sitten Romilda Vane.

Kiitokset Indigolle listasta 8)

Ja Verso on tulossa..

No niin!
Vihdoin Verso koneella. Anteeksi, tuli aivan hirveä. Tiedät, tuo käsi on o m i t u i n e n :o

(http://i284.photobucket.com/albums/ll40/lkcollie/00001.jpg?t=1211990366)

//Nathaniel yhdisti viestit
Otsikko: Vs: HP-taideketju (laitetaan kynä kiertoon)
Kirjoitti: Heli - Toukokuu 21, 2008, 21:56:41
Minä otan sitten Romilda Vanen ja seuraava saa itselleen sitten

Hugo Weasley

Neiti Vane (http://i277.photobucket.com/albums/kk67/heli_2008/romilda.jpg)
Laatu kamaa.. :D
Otsikko: Vs: HP-taideketju (laitetaan kynä kiertoon)
Kirjoitti: No Speed Limits - Toukokuu 22, 2008, 16:11:05
Minulle!

Tuosta Helin Romildasta, mielestäni se on laatukamaa! Yrittääköhän tyttö juuri liehitellä Harryä? Asento ja ilme ovat hauskoja. Hiuksetkin olivat hienot, vaikka itse kuvittelin ne hieman ruskeammiksi. Tyttö on kuitenkin aika laiha, mutta noh, en hallitse itsekään oikein kunnolla anatomiaa... Joka tapauksessa todella hieno työ taas sinulta!

Hugo (http://erkku.deviantart.com/art/Hugo-Weasley-88174880)

Jaaa... seuraavalle Vernon-setä!
Otsikko: Vs: HP-taideketju (laitetaan kynä kiertoon)
Kirjoitti: Sedai - Toukokuu 22, 2008, 19:18:16
Minulle Vernon! :D Huomiseen menee taas... :S
Vernon Dursley (http://s261.photobucket.com/albums/ii47/Sedai_91/?action=view&current=IMG.jpg) olisi siten tässä.

Suraavalle: Teddy Lupin <3

// okei meni vähän pitenpään! Sellasta se teettää...
Otsikko: Vs: HP-taideketju (laitetaan kynä kiertoon)
Kirjoitti: gnomad - Toukokuu 22, 2008, 22:28:21
En millään malttanut olla piirtämättä Oljoa, vaikka se oli jo Dobbyn kanssa kerran. Yksinhän ei ole ihan sama asia, eihän?

Oljo (http://img299.imageshack.us/my.php?image=oljode6.jpg)

Seuraavalle ankeuttaja.
Otsikko: Vs: HP-taideketju (laitetaan kynä kiertoon)
Kirjoitti: Herppa - Toukokuu 27, 2008, 13:45:53
Varaan Tonksin.
Seuraavalle Malfoyn frendit Crabbe ja Goyle.

Ja tässä on Nymphadora (http://www.pixbox.fi/pic_show_id20805481.html).
Olen tyytyväinen työhön muuten, mutta värit voisivat olla taas kerran vahvemmat. Mutta kun omistaa huonot kynät, ei sille mitään voi...
Otsikko: Vs: HP-taideketju (laitetaan kynä kiertoon)
Kirjoitti: Angel of death - Kesäkuu 08, 2008, 14:25:55
Ei millään pahalla mutta mitä järkee on varata piirrettäviä hahmoja jos niitä ei piirrä vaikka lupaa. Jos ei ole aikaa vois siitä varmaan jotenkin edes ilmoittaa?

Teoksiaan hamstraaville taiteilijoille on lähtenyt minun suunnaltani yksäriä aiheesta. Ja muistakaahan, että kun varaatte itsellenne piirrettävää niin silmäilkää myös sitä omaa kalenteria, että on sitten myös aikaa tehdä se. Sekin seikka vielä, että edellisen työn kommentointi on jäänyt vähän jonnekin.

Miettikää ennen kuin teette varauksenne, että onko teillä aikaa ja intoa kuvan toteuttamiseen! Jossei tilanne ala tästä pikkuhiljaa parantua niin pitää sitten keksiä jotain tähän pulmaan. Jos jotain kysyttävää tulee tai haluaa sanoa jotain tästä ketjusta niin lähettäkää minulle tai Nathanielille yksäriä. Vastaamme mielellämme :)
Otsikko: Vs: HP-taideketju (laitetaan kynä kiertoon)
Kirjoitti: Kolibri - Heinäkuu 28, 2008, 10:12:03
Aattelin sitten väsätä eilen illalla crabben ja goylen, ja tässä ne nyt ovat. Piirtäessä kävi sillee köpelösti et sen lyhyemmän (mahtaako olla crabbe vai goyle.........................) hiuksista tuli aika hallitsevat, jollon piti vahvistaa koko kuvaa eikä sitten lopputuloksessa varjostukset ole mieleeni, mutta toivottavasti ne ei näytä 'liian yritetyiltä' =D


(http://i338.photobucket.com/albums/n431/ihkulaama/crabbejagoyle.jpg)


ja kommentointia edellisetsä kuvasta, joka oli nymphadora:
kuvassa oli ihanasti käyttety väriä, ja toooodella paljon plussaa siitä, että kuvassa oli liikettä ja "elämää" =D hahmon tosiaan tunsi doraksi ! jos nyt jotain rakentavaa krittiikkiä pitää sanoa, olisi taustan värittämiseen voinut hieman enemmän keskittyä, mutta loistava kuva kuitenkin !


Seuraava saa piirrettäväkseen Narcissa Malfoyn ! =)
Otsikko: Vs: HP-taideketju (laitetaan kynä kiertoon)
Kirjoitti: Cleo - Elokuu 08, 2008, 19:10:15
Tämä näyttää olevan vähän seis. Miksi? Eikö kukaan tahdo Kyyryjä? Minä en ainakaan :)

Tai jaa... sama se, niin saadaan tämä jatkumaan. Odottakaas... Varaan siis Kyyryt. Seuraavalle piirrettäväksi hmh.. Angelina Johnson (mielellään poikansa Fredin kanssa... mutta myös kouluaikainen kuva käy)

//Tässäpä tämä jo onkin:

Bartemius Kyyry sr. sekä jr. (http://i158.photobucket.com/albums/t114/laatokka/kyyryt.jpg)

Piirsin mustekynällä (se oli huono, siksi katkonainen viiva) ja yritin hieman elävöittää koneella. Kyyry vanhemman silmä ei ole kiinni eikä nuoremman toista alempana, käsi vain lipsahti. :]

//
Aivan, unohdin arvostella edellisen työn (kuten näyttää käyneen aika monelle muullekin).

Huolellisesti tehty työ. Mukavia yksityiskohtia löytyy, kuten hiusten kiilteet, taikahileet (krhm) ja kehykset. Punatut huulet ja ripset korostavat hienosti Narcissan hienostuneisuutta. Narcissan kasvot ja hiukset ovat onnistuneet hyvin, mutta hän näyttää hiukan poissaolevalta, koska silmät ovat melko tuijottavat. Jos iiris (se värillinen osa) olisi näkynyt vain osittain yläluomen alta, olisi katse ollut levollisempi. Taikasauvakin on tehty huolellisesti (se ei ole mikään tasapaksu pötkö), mutta sauvaa pitelevän käden peukalo on väärällä puolella. Kokeile vaikka pitää kynää tuolla tavalla, ei sillä kovin helppo olisi taikoa :) Samaisen käden käsivarsi on hassusti kaavun etumuksen päällä. Jatkamalla vain kaavunhelman reunaviivaa vartalonmukaisesti ylöspäin, tulos olisi ehkä ollut luonnollisempi, jos ymmärsit. Mekon väri kaikessa perinteisyydessäänkin (velhomaailmassa) on tähän työhön Narcissalle ja tälle työlle sopiva. On myös oikeastaan aika hyvä, ettei tässä piirustuksessa ole taustaa, koska nyt katsojalla on paljon vapaampaa tulkita Narcissan ilmetta ja elekieltä, mikä se lisää kuvan mielenkiintoisuutta. Ja tavallaan myös sen takia, että tämä on henkilökuvaus.
Kokonaisuus on mukavan simppeli. Kiva työ :)

(Täällähän käskettiin paneutua siihen arvostelemiseen...:P)
Otsikko: Vs: HP-taideketju (laitetaan kynä kiertoon)
Kirjoitti: Sedai - Elokuu 09, 2008, 20:39:30
Minä varaisin Voldyn! :D kommentoin edellistä, kun se tänne ilmestyy...
Seuraavalle... hmm... Professori Amore Burbage siis tämä jästitiedon opettaja, jonka Voldemort murhasi KV: ssa. Hauska nähdä, millaisia kuva jollain toisella on hänestä... kun häntähän ei oikein kuvailtu!

// Lordi Voldemort (http://s261.photobucket.com/albums/ii47/Sedai_91/?action=view&current=IMG-1.jpg), jolla on liian suuri kaapu yllään! :D pahoittelen, että kuva on niin luonnosmainen ja ettei siinä ole taustaa.

Sitten Angelina: Kuvassa on mielestäni parasta hänen ilmeensä, joka on hieman kujeellinen... :) voisit koettaa rajata kuvan tusseilla, niin se erottuisi paremmin... itse olen vasta ihan viime aikoina alkanut rajaamaan kuviani ja ne tekevät kuvasta selkeämmän... Tällä kertaa Voldyä ei tosin ole rajattu...

kiitos! :)


-Sed
Otsikko: Vs: HP-taideketju (laitetaan kynä kiertoon)
Kirjoitti: Desdemona - Elokuu 10, 2008, 16:07:32
Minäpä varaan Professori Amore Burbagen. Koska häntä ei ole kuvattu ulkonäöltä yhtään, on kiva saada vapaus luoda hänet.
Seuraava saa taiteilla meille kuvan jossa on Bill ja Fleur heidän hääpäivänään. En ainakaan huomannut, että tämän tapaista olisi vielä tullut.
Ja edellisen kommentoin kun kuva tulee.

//Amore Burbage (http://img56.imageshack.us/img56/4908/charityburbage2oo1.png), josta tuli mielestäni liian nuoren näköinen. Lisäsin nuo juonteet suupieliin, muttei se ehkä riittänyt.

Ja sitten Lordi Voldemort... Hmmm.
Kasvot on tosi hyvät. Niistä löytyy käärmemäisyytä, mikä on olennainen osa Lordin naamataulua. Voldemort pitää sauvaa kädessään kuin se olisi yksi sormista, siis hyvin luontevasti. :)
Pituutta voisi olla Voldemortilla enemmän ja olisi kivempi jos vasen käsi näkyisi. :)
Hyvä, hyvä!

//vaihdoin linkkiin paremman kuvan
Otsikko: Vs: HP-taideketju (laitetaan kynä kiertoon)
Kirjoitti: Sedai - Elokuu 11, 2008, 14:34:54
hmm... minä taas täällä... toivottavasti en ole liian usen varaamassa töitä itselleni, mutta varaa Rosen ja Hugon... Seuraavalle sitten Reg Kissimyyr taikahuollon kaveri, jona Ron esiintyi, kun he tunkeutuivat ministeriöön...
Ah, kuinka minä aina onnistun löytämään tyypit, joita ei ole kuvailtu ollenkaan, tai sitten heitä on kuvailtu mitättömän vähän. :')

tässä Rose&Hugo (http://s261.photobucket.com/albums/ii47/Sedai_91/?action=view&current=IMG-2.jpg)... ihan suht onnistunut, mutta molempien pärstät ovat aika kamalia! :P
Pahoittelen, että meni hieman yli vuorokausi...

Kommentoin taas edellistä, sen ilmestyttyä.

// Voi kiitos niin kovasti kaikille kommenteista.... :)))) Kannustatte minua huimasti piirtämiseen! :DD

-Sed
Otsikko: Vs: HP-taideketju (laitetaan kynä kiertoon)
Kirjoitti: Leung - Elokuu 18, 2008, 18:28:17
Varaan Kissimyyrin!

Reg Kissimyyr (http://i36.tinypic.com/1pgnb.jpg)
Tiedän, nimen kirjotin vahingossa väärin :<
Tein siitä aika isokokosen (siis leveen, mutta lyhyen kuitenki) ja otin muutenkin vähän vapauksia ton tekemisessä, koska kirjassa hahmoa kuvailtiin vain näin:
se pieni velho laivastonsinisessä kaavussa
pieni viekkaannäköinen velho

Vau, toi Rose&Hugo kuva on hieno :) Tommonen suht yksinkertanen, ettei sitä oo väritettykään, sopii tohon kuvaan tosi hyvin. Ja pyh, ei naamat menny pilalle!

Seuraavalle Pyryjyvä (ministeriön velho, joksi Harry muuttui. Tässäkin saa todellakin ottaa vapauksia).
Otsikko: Vs: HP-taideketju (laitetaan kynä kiertoon)
Kirjoitti: Heli - Elokuu 18, 2008, 19:34:33
Varaan Kissimyyrin!

Reg Kissimyyr (http://i36.tinypic.com/1pgnbd.jpg)
Tiedän, nimen kirjotin vahingossa väärin :<
Tein siitä aika isokokosen ja otin muutenkin vähän vapauksia ton tekemisessä, koska kirjassa hahmoa kuvailtiin vain näin:
se pieni velho laivastonsinisessä kaavussa
pieni viekkaannäköinen velho

Vau, toi Rose&Hugo kuva on hieno :) Tommonen suht yksinkertanen, ettei sitä oo väritettykään, sopii tohon kuvaan tosi hyvin. Ja pyh, ei naamat menny pilalle!

Seuraavalle Pyryjyvä (ministeriön velho, joksi Harry muuttui. Tässäkin saa todellakin ottaa vapauksia).

Mä varaan Runcornin!!

Runcorn (http://i277.photobucket.com/albums/kk67/heli_2008/runcorn.png). Tuossa siis valmis kuva. Tosiaan otin hiukan vapauksia.

Onko Xenophilius Lovegood jo piirretty? Jos ei ole niin se siis seuraavalle.
Otsikko: Vs: HP-taideketju (laitetaan kynä kiertoon)
Kirjoitti: jerusa - Elokuu 30, 2008, 08:36:29
oii..varaan Xenophiliuksen.
kuvassa voi kestää jonkin aikaa kun laitan sen koneelle.
noniin.. onnistuinhan saamaan sen tänne. mikään hieno kuvahan tuo ei ole koska skanneria en omista ja painntipiirtämisessä on parantamisen varaa..
kuva tulee tosi pienenä joten klikkaathan suuremmaksi..Xenophilius Lovegood (http://jerusa.deviantart.com/art/Xenophilius-96460416)

mutta seuraava saa piirtää Nevillen, koska häneen en ole täällä vielä törmännyt.

heli:tosi hieno kuva pyryjyvästä! ei ihan sellainen ulkonäöltään kuin kuvittelin,mutta kuitenkin tosi hieno. luonteesta saa juuri sellaisen kuvan että muut pelkäävät häntä ja tuo taustakin on tuollainen suht tumma joka vaan korostaa sitä. puhekkin oli oivallinen keksintö, tyksin kovasti.miten ihmeessä onnistuit noin hienon kuvan piirtämään? :O
Otsikko: Vs: HP-taideketju (laitetaan kynä kiertoon)
Kirjoitti: Orione - Syyskuu 17, 2008, 13:04:50
Neville on mielstäni jo täällä ollut... voisin antaa itselleni luvan varata Astoria Greengrassin (ei varmaankaan oikein kirjoitettu??) ja seuraava saa piirrettäväkseen Salazar Luihuisen


http://s429.photobucket.com/albums/qq20/samgamgi/Samgamgi%20draves/?action=view&current=astoria.jpg (http://s429.photobucket.com/albums/qq20/samgamgi/Samgamgi%20draves/?action=view&current=astoria.jpg)

Tuossa siis minun näkemykseni Astroiasta. Leuan ei ehkä tarvitsisi olla noin terävä mutta kaikkea ei voi saada. Tämä on sairastaessani piirretty, eikä siis ihan parhaimmistaoni mutt aolen silti kohtalaisen tyytyväinen tähän. En tajua, kuinka linkin saisi viestin alle piiloon, mutta nyt 38 asteen kuumeessa en kauheasti siitä jaksa välittää. Toivottavasti ette tekään ;))
Otsikko: Vs: HP-taideketju (laitetaan kynä kiertoon)
Kirjoitti: Cleo - Syyskuu 19, 2008, 13:10:04
Minä varaan Luihuisen!
Salazar Luihuinen. (http://i158.photobucket.com/albums/t114/laatokka/saalazar.jpg)
Pahoittelen, että kuva on niin iso. (Plussatkaa muuten suuremmaksi, että se näkyy oikein)

Kommentoin edellistä pian. // Nyt :)
Astoria on vähän pelokkaan näköinen, mikä onkin varmaan ollut tarkoitus.
Jälki on rönsyistä ja ns. epäsiistiä, mutta se on tyylikeino. Kuitenkin minusta tuon nenän varjon olisi voinut tehdä vähän siivommin. Viivan suunta siinä olisi ollut ehkä parempi toisinpäin, siis nenän vartta pitkin alas ja siitä nenän alta varjostus näyttää vähän karvaiselta. Huulet on nätit, kasvojen malli myös (paitsi niinku sanoit, ehkä se leuka) ja tuo luomi on hauska lisä, se tekee tästä just jonkun tietyn naisen, Astorian. Aika kiva :)

Hmmm... pitäisiköhän seuraavan piirtää Rowena Korpinkynsi.

Otsikko: Vs: HP-taideketju (laitetaan kynä kiertoon)
Kirjoitti: Sirii - Syyskuu 19, 2008, 18:51:08
Varaan Korpparin!
Rowena Korpikynsi. (http://wampyyrlaps.deviantart.com/art/member-x-98400510)
Kuten joku saattaa huomata, en ihan jaksanut keskittyä :'D Mutta jokatapauksessa...

Kommentoin tuon Luihuisen sitten samalla kun laitan omani tänne jaaaa...
No niin siis tuosta Luihuisesta: Tuo kuva on kerrassaan upea. Piirtojälki on varsin mukavannäköistä ja tyyli on herkkua silmille, kasvon piirteet on niin selvästi kuvattu ja niin juuri sellaiset, kuin miksi aina olen Luihiusen kuvitellutkin. Tuollaiset kasvonpiirteet pääsevät oikeuksiinsa vain tietyillä tyyleillä kuvattuna ja siinä on kyllä kyseisessä tapauksessa onnistuttu vallan loistavasti. Ihailenpa :3

Seuraavalle Teddy Lupin. (ei kai ole ollut vielä?)
Otsikko: Vs: HP-taideketju (laitetaan kynä kiertoon)
Kirjoitti: Hophoppari - Syyskuu 20, 2008, 15:48:47
Mulle Teddy! Tulee aivan piakkoin. nyt.

Näyttää aivan tytöltä, juu, ja tehty (aargh) ruutupaperille. Tässä olisi: http://www.ii2.org/user.php?nick=Jinn-&s=images&img=21603627

Rowena oli todella kuumaa kamaa! Ilme oli sopivan laskelmoivan oloinen, vähän tuollaiseksi hänet kuvittelinkin, ehkä vähän tiukemman oloiseksi, mutta muuten kuva oli upea. Hienosti toteutettu oli. Tuo käsi jäi vaan vähän vaivaamaan.

Seuraava vois taiteilla Terry Bootin. Mulla ei ole minkään näköistä mielikuvaa kys. henkilöstä, joten ois ihanaa nähdä jonkun mielikuvan.
Otsikko: Vs: HP-taideketju (laitetaan kynä kiertoon)
Kirjoitti: Sleepwalker - Syyskuu 20, 2008, 16:49:16
Varaan Terryn! (auts, toivottavasti ehdin saada sen valmiiksi..)

Wannabemanga-Terry Boot (http://i520.photobucket.com/albums/w328/unissakavelija/terry.jpg)
Turhan nopeasti ja huolimattomasti tehty, anteeksi. Paintilla sen takia, että skanneri ei toimi ja digikameraa en omista. Ja pahoittelut myös rumanvärisestä taustasta.

Seuraavalle Zacharias Smith.

Heli: muistaakseni Terry Boot oli Harryn ikäluokkaa, mutta Korpinkynnessä. Niin ja taisi kuulua myös AK:hon. (ellei muistini ole täysin pettänyt^^)
Otsikko: Vs: HP-taideketju (laitetaan kynä kiertoon)
Kirjoitti: Heli - Syyskuu 24, 2008, 21:29:54


Seuraavalle Zacharias Smith. (meniköhän nimi oikein? No kuitenkin, se vaalea puuskupuh, jota Ron inhosi)

AH meitille tää ;--)

Seuraavalle Dean Thomas.

Okei sori että hiukan kesti, unohdin koko jutun jo!

Minun Zackini (http://i277.photobucket.com/albums/kk67/heli_2008/zack.jpg).
Aeh sen toinen silmä meni väärin :-D Tein vähän kiireellä luonnoksen. Noooh vastaa aika lähelle sitä miten olen kyseisen kaverin kuvitellutkin.

Sleepwalker:
Minulla on varmaan varhaisdementia sillä minulla ei ole mitään mielikuvaa kuka hitto Terry Boot oli. Mahtoiko hän olla jokin Puoliverisessä Prinssissä oleva huispaaja? Siis jotka tulivat karsintoihin jne... Noh jokatapauksessa kuva on mainio. Tulee mieleen ehkä Harry sotkuisen tumman tukan ja vihreiden silminien vuoksi... Mutta muuten ihan kiva! Linejä olisi voinut ehkä hiukan vahvistaa. Nyt ääriviivat näyttävät hiukan heikoilta.
Vaikea vain arvioida kuvaa, kun en osaa oikein yhdistää hahmoa nimeen...
Itseltäni löytyy paljon patoutunutta vihaa Painttia kohtaan, joten jos joku saa ylipäätään mitään aikaiseksi paintilla on se jo melestäni papukaijamerkin arvoinen suoritus!

Edit: Aaa... Ei silti kyllä silti soita mitään kelloja... Ehkä johtuu siitä, ettei Feeniksin Kilta ole lainkaan yksi lempi kirjoistani?
Otsikko: Vs: HP-taideketju (laitetaan kynä kiertoon)
Kirjoitti: Nathaniel - Lokakuu 20, 2008, 19:56:48
Varaus.

Heli.
Zacharias näyttää oikein onnistuneelta, vaikka tuo silmä vähän pisti silmään (kuitenkin vasta sitten, kun luin omat kommenttisi kuvasta :D). Pidän muutenkin tuosta tyylistä piirtää enkä pysty käsittäämään, kuinka saat tuollaista jälkeä tietokoneelle. Väritätkö sinä sen tietokoneella vai valmiiksi kynillä ja vain skannaat? Ilme on oikein kuin nenä päähän. Kun oikein alkaa miettimään niin ihmettelen tuota asentoa. Kuinka kukaan voisi seistä tuollalailla maha pystyssä? ;) Silti se sopii hyvin muuhun asetelmaan ja tympääntyneeseen oloon. Käsivarsi näyttää hiukan liian ohuelta kyynerpään kohdalta, mutta sekin kuuluu tosi hyvin kokonaisuuteen. Jännä, ihailtava tapa piirtää. Lisää vain :D.

Tässä olisi sitten Dean (http://i174.photobucket.com/albums/w102/nathaniel91/IMG_3059.jpg).
Voin sanoa, että siitä tuli vähintäänkin epärealistinen, koska luulin, että minulla on aikaa väsätä se loppuun koneella. Joten Deanin iho ei ole tumma kuten sen pitäisi ja jalkapallosta puuttuvat mustat osat. Otin myös vapauden tyylitellä uuden kampauksen. Yritin nopsasti muokata sentään ruutupaperia pois taustalta kuvan kustannuksella. Sen siitä saa, kun koulukiireet yllättävät aivan kokonaan.

Seuraavalle Vauhkomieli!
Otsikko: Vs: HP-taideketju (laitetaan kynä kiertoon)
Kirjoitti: taruinen - Lokakuu 20, 2008, 22:52:27
Dean Thomas Hieno piirros. Liike näkyy hyvin ja ei ole "tönkkö". Vaikka hieman haalea on toi piirros jälki niin yleisesti hyvä työ. Vaikkakin hieman erilainen kuin on tottunut näkemään herrasta piirroksia. Hienoa että uskaltaa tuoda omaa jälkeä työhön.


Tadaa! Onnistuin päivän ajassa ja se näkyy kyllä jäljessäkin. Päätin kokeilla värittää myös tusseilla, mutta eipä taida olla mun juttu. Alastorilla on päällään Auroreiden juhlakaapu juuri ekan Volde sodan jälkeen

Alastor Moody (http://taruinen.deviantart.com/art/Alastor-Moody-101350292)

Seuraavalle Rabastan Lestrange
Otsikko: Vs: HP-taideketju (laitetaan kynä kiertoon)
Kirjoitti: Sirii - Lokakuu 21, 2008, 18:44:41
Mulle! Mulle Rabastan!

Arvioitsen samalla sitten kun laitan omanikin ja seuraavalle aiheeksi Ariana Dumbledore.

Nonniin, tuosta Moodystä:
Kuva on ihan hieno, hiukan minua tosin häiritsee tuo takin (/viitan?) väri, se vaikuttaa jotenkin vähän turhankin kirkkaalta Moodylle. Samoin kädetvaikuttavat hiukan epäkorrekteilta noin anatomiallisesti, ainakin tuo joka pitää tuosta sauvasta/kepukasta kiinni, siinä on semmoinen hassu(?) juttu, että kyynärvarsi on olkavartta lyhempi. Oikeastihan niiden tulisi olla suunnilleen saman mittaiset.

Mutta naama on oikein hieno ja etenkin pidän tuosta nenästä, se on aivan ihana! Jotenkin vänskän näköinen :D Hiukset ovat hienot myös, hiukan sotkuisen pölähtäneen näköiset, oikein sopivaiset Moodylle. (Tästä ei tarse välittää koska se on vain makuasia, mutta: Tuosta taikasilmästä sanoisin vaan sen, että itse en ole koskaan kuvitellut sitä tuommoiseksi mistä menee remmi, mutta noinhan se on leffassakin, joten pakko kai vaan tottua tuohon malliin >>:) Kyl maar, oikein hyvä tuo naama kaikkiaan.

Ja sitten omani:
Rabastan Lestrange (http://fc84.deviantart.com/fs33/f/2008/295/0/6/testing_testing_by_Wampyyrlaps.png)
Koitin jotain luihumpaa tyyliä (isosilmäinen mangaukkeli ei oikein kuvasta mielikuvaani Rabastanista, nimittäin xD), tiedä sitten onnistuinko.

 Ps. Sori ettähuomautan, mutta: Melkein päätön herrashenkilö on ollut jo piirrettävänä (emmä muuten muistaisi, mutta kun itse vielä piirsin sen silloin xD)
Otsikko: Vs: HP-taideketju (laitetaan kynä kiertoon)
Kirjoitti: Indigo - Lokakuu 21, 2008, 18:54:18
Ariana mulle! :D

Ariana (http://www.munkuvat.org/kuvat/138939.jpeg)
Yritin saada hänestä hennon ja viattoman näköisen, koska sellainen mielikuva minulle on hänestä tullut. Vaaleat ja pitkät hiukset sopisivat tälle nuorelle tytölle ja vaaleansininen asu kuvaisi loistavasti viatonta olemusta. Hän voi olla nätti ja iloinen vaikka onkin kokenut kovia elämässään. Hänen oikea kätensä ei oikein onnistunut, mutta kokonaisuudesta pidän itse.

Seuraavalle Melkein Päätön-Nick.
Otsikko: Vs: HP-taideketju (laitetaan kynä kiertoon)
Kirjoitti: pulmyu - Lokakuu 22, 2008, 16:30:02
Nick miulle!
Tässä se nyt olisi.http://i514.photobucket.com/albums/t341/Finia_2008/nick.jpg (http://i514.photobucket.com/albums/t341/Finia_2008/nick.jpg) Hei!? Tarkoitus oli piirtää Melkein päätön Nick, eikä mitään sotamarsalkkaa! Nick näyttää aivan sotamarsalkalta U.U Naama on kuin mummolla, paperi loppui kesken kun tein jalkoja, sormet ovat kuin nakit. Ainoa mihin olen tyytyväinen tässä työssä, on tuo kaulus. Yritin saadata tiettyä läpikuultavuutta tekemällä haalealla takana näkyviä käsiä yms. En jaksanut ruveta tekemään taustaa.Työ oli todella nopea, sillä huomenna lähdemme ruotsiin ja näin.

Hieno Ariana;) Itse olen kuitenkin aina mieltänyt hänelle mustat hiukset...Mutta hieno kuitenkin.

Seuraava saa väsättäväkseen...Oljon, valemedjaljongin(kirjoitinkohan oikein?) saatuaan.
Oljo onkin piirretty jo ainakin pariin otteeseen. Seuraava piirtääkin sitten ulvojan.
Otsikko: Vs: HP-taideketju (laitetaan kynä kiertoon)
Kirjoitti: Taru - Lokakuu 26, 2008, 09:41:08
Edellisen Nickistä.

Hauskasti yhdistetty sotilasunivormu ja myllynkivikaulus. :D Jotenkin tuntuvat olevan eri aikakausilta, mutta minä en ole hirveästi historiaan perehtynyt. Nick on jotenkin nuoren näköinen ja jotenkin miellän hänet vielä eläväksi tässä kuvassa - vaikka hän näkyykin itsensä läpi. Tai siis. :D Ymmärtänet. Miekka häiritsee hieman, käsi voisi olla miekan päällä eikä toisin päin. :)Ulvoja eli Banshee (http://img.photobucket.com/albums/v237/takkutukkapeikko/Banshee.jpg), irlantilainen henkiolento, joka itkien ja ulvoen (erittäin kovaäänisesti) ennustaa omaisen tai läheisen kuolemaa. Tietojeni mukaan useimmiten esiintyy useimmiten nuoren naisen, ylpeän rouvan tai vanhan ruman naisen muodossa. Normaalisti yleensä kaiketi myös punatukkainen (hei, kyseessähän on irlantilainen otus), mutta Harry Potterissa ulvoja kuvattiin naiseksi, jolla on maahan asti ulottuvat mustat hiukset. Toisaalta Rowlingin mukaan hänellä olisi myös luurankomaiset ja vihertävät kasvot. Meh. Kuvittelin hänen ihonsa lähemmäksi jotain paperinvalkeaa. :DSeuraava saa hehkeän Alecto Carrowin.
Otsikko: Vs: HP-taideketju (laitetaan kynä kiertoon)
Kirjoitti: taruinen - Joulukuu 12, 2008, 21:27:33
Ulvoja
Hieno piirros. Värit ehkä olisivat voineet saada aikaan enemmän uhkaavan tunnelman, mutta ilme on hienosti tehty.

Otan vastaan hehkeän Alecton piirtämis haasteen

Tässä siis Alecto Carrow (http://taruinen.deviantart.com/art/Alecto-Carrow-106223756). Tiedän kyllä että hänet kuvataan aikas rumana ja lihavana. Mutta ajattelin hänet tässä nuoruudessa hyväkuntoisena ja ei niin veljensä näköisenä... :) eli siis hehkeänä!

ja seuraavalle olisi lapsirakas

Fenrir Greyback
Otsikko: Vs: HP-taideketju (laitetaan kynä kiertoon)
Kirjoitti: johpa - Joulukuu 15, 2008, 14:50:40
Oi, Tomppa pienenä, mä voin piirtää sen! (:
Seuraava vois piirtää Harryn sen jästipojan olemuksessa, eli serkku Barnynä, Fleurin ja Billin häissä.

Tässä on pikku Tomtom:
http://i735.photobucket.com/albums/ww352/johpa/014.jpg (http://i735.photobucket.com/albums/ww352/johpa/014.jpg)
Pelkkänä lyijykynäversiona Tom oli minusta hienompi, mutta kokeilin lisätä väriä ja tähän lopputulokseen päädyin.
Valokuvassa ei näemmä toimi tuo tussi+puuväri -yhdistelmä, mutta paperilla kuva on ihan kiva (:

Ulvojan kuva on aika hurja! Pelästyin melkein sitä kun avasin linkin.. Minusta ulvoja toimii ihan mustavalkoisenakin, hyvä kontrasti ainakin. Itsellänihän ei ole mitään käsitystä, mikä tai kuka ulvoja on. Ilmeisesti mennyt lentämällä ohi, jos on mainittu kirjoissa! (:
Otsikko: Vs: HP-taideketju (laitetaan kynä kiertoon)
Kirjoitti: morvanvarjo - Joulukuu 15, 2008, 15:17:56
Minäminäminävaraanvaraanvaraan Barnyn! :D

Sitten seuraava immeinen piirtäköön... Marge Dursleyn!

johpa: Hieno kuva mielestäni. Tom näyttää kuvassa selvästi lapselta, vaikka ihan ei tulisi heti mieleen, että hän olisi 5-6 -vuotias. Itselle tulee mieleen 10-11 -vuotias, eli juuri Tylypahka-ikäinen Tom. Nuoresta iästään huolimatta Tom on aivan oma itsensä tuossa kuvassa. Ilme vaikuttaisi olevan mitä valedromaisin, tuollainen kenties väärinymmärretty ja angstinen, mutta mukana on kumminkin tiettyä kopeutta ja viileyttä. Kuitenkin se ylpeys ei tule niin suuresti esiin, sillä tämän kuvan Tom on myös haavoittuvaisen ja hennon näköinen. Pidän hahmon asennosta ja (niin hankala kuin se ehkä onkin) se on piirretty hyvin. Piirrostyylin yksinkertaisuus ja karuus sopivat hyvin hahmon kanssa. Valot ja varjot näyttävät menevän hyvin ja ne tuovat hienosti lisätunnelmaa kuvaan. Kuitenkin tuo harmaa tyhjyys tuossa ympärillä häiritsee hieman, kenties sinne olisi voinut pistää tummaa varjoa tai muuta. Ei tämä kuva välttämättä sellaista kaipaa...

Jepjep, täälläpäs on Barny (http://i237.photobucket.com/albums/ff232/Lauracava/barny.jpg?t=1229367471)
Paintilla väsätty, juu... olisikohan sittenkin pitänyt piirtää käsin... -_- En jaksanut kummoisempaa tehdä, joten tuo nyt jää tuollaiseksi epämääräiseksi luonnostyyliksi. Takahiukset ovat tummempia kuin esim. etuhiukset, johtuen siitä että aioin varjostaa niitä värittämällä. Mutta lopputuloksesta tulikin hieman vääränlainen, joten jätin homman tuohon...
Kuvittelin Barnyn sellaiseksi tuuheatukkaiseksi, hieman weasleymaiseksi (jästiydestään huolimatta) ja tanakanpuoleiseksi pojaksi (huhhuh, tuossa kuvassa hänellä ainakin on jykevä leuka o.O).
Otsikko: Vs: HP-taideketju (laitetaan kynä kiertoon)
Kirjoitti: Weeku-Deppy - Joulukuu 21, 2008, 11:38:14
Minä varaan Marge Dursleyn.  Seuraava saanee tehtäväkseen piirtää...Voldemortin kasvot Oraven takaraivossa!

Barnyn kuva oli aikalailla sellainen joksi sen kuvittelinkin. . Paitsi että, ehkä ikää saattaisi olla enemänkin.. En oikein tiedä, piirros on kuitenkin vain piirros, ja silloin sitä on usein aika hankala arvioida:) .. Joka tapauksessa hyvin onnistunut kuva,varsinkin kun paintilla olet värittänyt, ja itse olen aivan surkea paintilla väkerrellessäni! Miten kerrot Barnyn olemusta kuvitelleesi , osuu aikalailla nappiin tuota piirrustusta katsoessa.. Ainakin minusta .

Tässä sitten Marge, jonka tein muutamassa minuutissa, jonka värit kamerakännykkä sumensi,skannerin puutteessa ja joka muutenkaan ei onnistunut kovin hyvin, vaikka täyttääkin mielikuvani Margesta jotenkuten..:)
linkki kuvaan:
http://i445.photobucket.com/albums/qq177/Deppu/HP-taidetta/MargeD.jpg?t=1229854746 (http://i445.photobucket.com/albums/qq177/Deppu/HP-taidetta/MargeD.jpg?t=1229854746)

 (Tiedän, lyijykynän päälle ei ikinä saisi värittää, tuo toinen korva on hassussa paikassa, ja nenä melko pieni)
Otsikko: Vs: HP-taideketju (laitetaan kynä kiertoon)
Kirjoitti: Taru - Joulukuu 21, 2008, 15:32:36
Ooo, ooo! Mä haluan Orave-Voldemortin!

Margesta. Mulle tuli ensin mieleen Pimento, mutta se johtunee pinkkeydestä ja leuattomuudesta. :D Sinun Margesi on todella lähellä minun omaa mielikuvaani, hiuksetkin melkein samanlaiset! Pidän väreistä, varsinkin tukan väritys on mielestäni todella onnistunut. :)
BFF Oraven takaraivo (http://img.photobucket.com/albums/v237/takkutukkapeikko/bff_oravejavolde.jpg)

Takaraivoa on vaikea piirtää. Siitä tuli liian iso :/ En muista kunnolla miten herra Voldemortia kuvailtiin tässä vaiheessa, mutta yritys melko hyvä. Voisi joskus piirtää ajan kanssa uudestaan. ...ja nyt aloin miettämään Orave!Voldemortin anatomiaa. Jakoivatko he aivotkin?


Seuraava saa piirtää Thorfinn "Big Blond" Rowlen. :D
Otsikko: Vs: HP-taideketju (laitetaan kynä kiertoon)
Kirjoitti: Heli - Tammikuu 25, 2009, 12:25:09
Minä otan Big Blonden..
Big Blond oli minun mielestäni HBP:ssä tylypahkan taistelussa. Hän taisi olla se joka heitteli tappokirouksia ympäriinsä. Tappoi yhden omansa, eikö se näin mennyt?

Seuraavalle sitten Phineas Nigellus. Voi piirtää vaikkapa taulun raamien sisään.

(hmm ja voisko olla toiveena että hahmot jotka pyydetään piirtämään löytyisivät esim Viistokujalta? (http://www.viistokuja.net/) Inhottavaa kun ketju jää seisomaan, kun kukaan ei tunnista hahmoa...)

Edit: Big Blond (http://i277.photobucket.com/albums/kk67/heli_2008/bigblond.jpg)

Ei ollut juuri mitään hajua miltä kyseinen tyyppi näyttää. En ole edes varma onko kyseessä mieshenkilö? Noh nimi antoi viittauksia vaaleaan tukkaan ja suureen kokoon, joten...

Edit II: Eli minun täytyy nyt arvioida Orave ilmeisesti? Niin kauheesti muita viestejä välissä ... Mutta siis Oraven takaraivo:
tiedän, että kuvakulma josta olet piirtänyt Oraven on hankala, mutta olet hoitannut homman hienosti kotiin. Näyttää sujuvalta ja Voldemort tarpeeksi kummalliselta. Olet ilmeisesti käyttänyt lyijykynää piirtäessäsi tämän? Eikä apuviivojakaan näy, voin vain ihmetellä, kuinka onnistuit siinä! Ei minulla ole juuri mitään krikiittiä annettavaksi...
Otsikko: Vs: HP-taideketju (laitetaan kynä kiertoon)
Kirjoitti: EJR - Tammikuu 27, 2009, 09:04:01
Varaan Phineas Nigelluksen (en kyl tiiä, minkä näkönen tai mitään se on, mut enköhän jonku saa väsättyy ...)

tossa se nyt olis.. (miten sen saa sillein, et siin ei olis toi koko litania, vaan vaikka joku oma teksti (vaikka jen jädän nimi jota en nyt muista)

Phineas Nigellus (http://tinypic.com/view.php?pic=2gw6snp&s=5)

//:ÄÄK - se seuraava tyyppi.. Seuraavalle on luvassaaaaa.... Weasleyn perhe

//2: Kiitos.

//3: Kiitti.. Ise en ole yhtään tyytyväinen. En pidä työstäni yhtään! Ja sen tauskan kuulus olla niinku sumua -.-  Ja joo koneel väsäsin..  (Ja Madame Maxim on jo piirretty)
Otsikko: Vs: HP-taideketju (laitetaan kynä kiertoon)
Kirjoitti: Yöfani - Tammikuu 27, 2009, 15:19:06
Uskaltaudun varaamaan Weasleyn perheen..meinaako siis Ronia ja Hermya lapsineen?
 
Ja seuraavalle: Madame Maxime (Eihän ole ollut vielä?)

Kröhöm. Phineas..minulla ei ole aavistustakaan tyypin ulkonäöstä. Muttah..hieno kuva!Koneella varmaan tehty? Itse en osaisi. Tuo tausta on hieno, todella pehmeän näköinen.

//Taidan piirtää Ronin ja Hermyn, pääsen helpommalla, kun on vähemmän ihmisiä :D

//psstt. Minun työni myöhästyy, kun en pääse skannailemaa.  Kun olen ihan kuumeinen, en oikein jaksaisi piirrelläkkään,niin luonnokseksi jää. Tänään kuitenkin tulossa vielä!

// Se jäi rumaksi (http://i183.photobucket.com/albums/x263/usvapupu/img072.jpg) luonnokseksi. Jooh, Ron on kauhea ja samoin kaikki muutkin. Ja tuota..Luonteetkin meni ihan oudosti. Jos tää kuume nyt hellittäs niin sais piirreltyä vähän paremminkin.
Otsikko: Vs: HP-taideketju (laitetaan kynä kiertoon)
Kirjoitti: charmed - Maaliskuu 05, 2009, 11:02:28
VARASIN MAXIMEN! (8

Täältä (http://irc-galleria.net/view.php?nick=||y||&image_id=99985725) löytyy! (Yllätys yllätys Irc-Galleriasta)

Ja niin tosiaan, mahtavia piirrustuksia.

En yleensä ees tykkää tällasista, mutta tekemisen puute.. :D
Olipa kyllä mukavaa puuhaa listata jo olleita henkilöitä, ja oli aika monta kaksi kertaa käytettyä, mm. Olympe mutta mwahahaha, piirrän silti!

Seuraava piirtäköön Koukkujalan! (:
Otsikko: Vs: HP-taideketju (laitetaan kynä kiertoon)
Kirjoitti: Rosgakori - Maaliskuu 07, 2009, 23:02:32
Varaan Koukkujalan. Kiva Katti.

laitanpa sitten seuraavalle: Mundungus Fletcher. vähän erillainen.

///////////

Pahoittelen kovasti viivästystä, mutta tässä on: http://youngkingours.deviantart.com/art/Croockshanks-115601548 (http://youngkingours.deviantart.com/art/Croockshanks-115601548)
 
Ihan hieno siitä tuli, nopesti tehdyksi. Seuraavalla tosiaan Dung.
Otsikko: Vs: HP-taideketju (laitetaan kynä kiertoon)
Kirjoitti: sipsi - Huhtikuu 04, 2009, 17:00:33
Mundungus Fletcher. yllätys yllätys irc-galleriassa ----->    http://irc-galleria.net/view.php?nick=^sipsi^&image_id=101666571  <- kopioi toi linkki koska se ei muuten toimi(Pahoittelen kovasti)

Varoitus en ole hyvä piirtämään, mutta halusin vaihtaa aiheen koska kukaan ei ole piirrelyt.
tiedän että kuva on huono laatuinen ja sillä on vinot silmät ja vino leuka, mutta se on nopeasti piirretty. enkä itse asiassa tiennyt miltä dung näyttää.

seuraavalle olisi Remus ja tonks yhteiskuva
Otsikko: Vs: HP-taideketju (laitetaan kynä kiertoon)
Kirjoitti: EJR - Huhtikuu 04, 2009, 17:44:25
Voisin varata. Ei siitä hyvää tule, mutta varaan.

kuvan saan koneelle vain kameralla, joten varoitan jo etukäteen

Tässä (http://tinypic.com/view.php?pic=2mhactv&s=5) se ruma kuvani nyt olisi. Tonks on kuin... Mikälie. Hiukset ovat friikit ja korkokengät. Kuvasta ei saa selvää...  Mutta ainut, johon olen tyyy... osittain tyytyväinen, on Lupoin - Ikkunassa on täysikuu (joo-o) ja se on niinku puoliks-sutena jo......
 
seuraava saa Harry Potterin

Onko tuo Harry sinun itse tekemä ?!
Sehän on... Sanoinkuvaamattoman upea!  Käsin, vai koneella???

Nii, ja tässä (http://tinypic.com/view.php?pic=2mhactv&s=5) on se linkki niinkuin "kirjoitettuna"  Kiitos..

Ihan vaan, et näät sen.. :D
Otsikko: Vs: HP-taideketju (laitetaan kynä kiertoon)
Kirjoitti: Heli - Huhtikuu 06, 2009, 15:20:56
Arvelen, ett Harry olisi ollut tässä ketjussa jo, mutta ei kai tuo nyt haittaa?

Minä siis varaan Harryn.

Seuraava saa Harmaan leidin (The Gray Lady).

edit: minulla ei toimi EJR:n linkki? O.o

Harry (http://i277.photobucket.com/albums/kk67/heli_2008/harry.jpg)

aha jahas.. singeeraus unohtu.. Mmm noooh olkoot.
Otsikko: Vs: HP-taideketju (laitetaan kynä kiertoon)
Kirjoitti: charmed - Huhtikuu 11, 2009, 22:27:36
Harmaa Leidi on niiiiiiiiiiiiiiiin mulle varattu! Huomenna tulee!

Seuraava piirtäköön....

Sarvihaaran Sarvihaara-muodossa eli uroshirvenä. :)

Ja tässäpä se nyt olisi!


//
Lainaus
Jotain Korpinkynnen ominaispiirteitä voisi näkyä.
^ Ihan totta tuo kyllä :( SIISPÄ tein uuden version (http://irc-galleria.net/view.php?nick=||y||&image_id=102168635)! :D NO tämä kyllä näyttää siltä että se kyttäilisi tissejään eikä näyttäisi arpeaan o__O Hmm, no. Huomatkaapas korvissa roikkuva R-kirjain ja kaulakoru, jossa on kirjaimellisesti korpin kynsi (ja ilmeisesti vähän jalkaakin, en ole kauheasti korppien anatomiaa tutkinut) ja tietysti korkea otsa, joka kielii viisaudesta.

// Unohin taas kommentoida edellistä, upea tuo Harry. Tuo taikasauvan pää on jotenki liian iso minun makuun mutta no :D
Otsikko: Vs: HP-taideketju (laitetaan kynä kiertoon)
Kirjoitti: nekku - Huhtikuu 13, 2009, 21:35:23
Mä haluun Ginnyn (jos osaan vaan laittaa sen tänne)

seuraava saakoon Hedvigin!

Ginny (http://koululainen.fi/kerhot/koti-ja-vapaa-aika/kirjat-ja-sarjakuvat/harry-potter-fanien-kerho/kuvagalleria/kuva11550)

 p/s  Anteeks en huomannu et joku oli jo varannu Ginnyn, no tossa se kuiteskin on (kiitos Katen linkkinä)


UUPS!!! en osannukkaa =(           voisko joku helppaa vähä =)

//Kate muokkasi osoitteen linkiksi ja yhdisti kaksi viestiä :)
Otsikko: Vs: HP-taideketju (laitetaan kynä kiertoon)
Kirjoitti: EJR - Huhtikuu 15, 2009, 17:14:24
Otan Hegwikin, ja teidän mieliksi erinenkin.     Laitan ne jotenkin samaan kuvaan!

Tänhän mä sain nopeesti!  Sit ku joku varaa ton pikajunan, ni sittehän mä saan seuraavan piirrettävän.
Hei keksin!  Katon täält aiheit.. KIITOS!


Ai nii, se kuva ;D tässä. Eiku tässä tai tässä (http://tinypic.com/view.php?pic=290zhwz&s=5)
Seuraava saakoon.. .. ........ .. Tylypahkan pikajunan !!
Otsikko: Vs: HP-taideketju (laitetaan kynä kiertoon)
Kirjoitti: Sedai - Huhtikuu 17, 2009, 11:56:36
varaan tylypahkan pikajunan! :D seuraava saakoon...
lajitteluhatun ja jakkaran! ...juu, oli ongelmia keksiä! :D

Tässäpä juna (http://i261.photobucket.com/albums/ii47/Sedai_91/Remus/pikajuna.jpg)
 näyttää vääntyneeltä ja on vähän luonnosmainen, mutta onnistuin muuten mielestäni ihan ok...

Hedwig ja Ernie olivat hauskan näköisiä, mutta voisit vaikkapa värittää kuvat, niin ne näyttäisivät vielä eloisemmilta! :)

psst... lajitteluhattu ei ainakaan minulla näkynyt... :S

-Sed
Otsikko: Vs: HP-taideketju (laitetaan kynä kiertoon)
Kirjoitti: EJR - Huhtikuu 17, 2009, 16:39:34
Jajitteluhattu ja jakkara?  Pakko saada (=varan) 
Tässä (http://tinypic.com/view.php?pic=21do6rn&s=5=) se laj. hattu-juttu nyt olis.

Muuten, tietääkö joku miksi pixbox (www.pixbox.fi) ei toimi? Ainakaan minulla ei..

Seuraava saakoon ... Fred, George (Weasley) Ja lee jordan!
Otsikko: Vs: HP-taideketju (laitetaan kynä kiertoon)
Kirjoitti: Sireeni - Huhtikuu 20, 2009, 14:28:42
Varaan Kolmikon!!

Ja seuraavalle Arthur ja Molly Weasley.

En saa sitä tänään valmiiksi.

Ohessa on nyt (toivottavasti) tekemäni kuva.

Paina tästä (http://koti.mbnet.fi/wyrozec/Kuvat/Weasleyt-ja-Jordan.gif)

Otsikko: Vs: HP-taideketju (laitetaan kynä kiertoon)
Kirjoitti: nekku - Huhtikuu 20, 2009, 21:16:13
Varaan Mollyn ja Arthurin!
Seuraavalle....Hagrid ja Tora :)

Arthur ja Molly Weasley, Arthur on vähän muokkaillut autoa taikakeinoin :D
epäselvä kokokuva (http://koululainen.fi/kerhot/koti-ja-vapaa-aika/kirjat-ja-sarjakuvat/harry-potter-fanien-kerho/kuvagalleria/kuva11749)jaselvempi lähikuva hahmoista (http://koululainen.fi/kerhot/koti-ja-vapaa-aika/kirjat-ja-sarjakuvat/harry-potter-fanien-kerho/kuvagalleria/kuva11750)

joo tiedän hiukan epäselvää, mutta minkäs voit kun on minikannettavassakiinni pienenpieni webbi ja sillä rupeet sähläämään :D
Otsikko: Vs: HP-taideketju (laitetaan kynä kiertoon)
Kirjoitti: EJR - Huhtikuu 20, 2009, 21:45:23
Hagrid ja Tora... Kyllä. Varaan sen!
Lupaan jo näin alkuun: Torasta tulee kamala!i!

Kyllä. Hagrid, joka kantaa Toraa, sen kädet ovat epoä-aidossa asennossa. Ja tora näyttää... Joltain.
Itse kuvaan vooitte tutustua tässä (http://tinypic.com/view.php?pic=oabte1&s=5) linkissä.

Seuraava saakoon Mustan sisarukset(Eli niithän oli ne Narcissa, Bellatrix ja (En muista nimee, mut Tonksin äiti ;D))
Otsikko: Vs: HP-taideketju (laitetaan kynä kiertoon)
Kirjoitti: Heli - Huhtikuu 21, 2009, 11:30:16
MINÄ! OOO! Tästä tulee hauskaa! Lempi sisarukseni! :---))

Seuraava saaaaa..... Astoria Malfoyn! ;--)

Eli siis Dracon vaimo.

Sisarukset. (http://i277.photobucket.com/albums/kk67/heli_2008/sisarukset.jpg)

Yhteiskuvaan tämä kolmikko tuskin olisi suostunut enää Tylypahkan jälkeen jolloin oletan Andromedan tavanneen Ted Tonksin. Minusta tuntuu, että Andromeda oli aina jonkinlainen musta lammas perheessä (minulla ainakin on tällainen käsitys, olisikohan kirjoissa ollut jotain mainintaa?). Bella ei tykkäile niin.


Hagrid ja Tora:
Hahha! Hagrdi on kyllä ihan itsensä näköinen, mutta Tora! Mitenkä se on nuin pieni? :--D Onko se vielä pentu? No oli se pentu tai ei, sekin on vallan suloinen! Hiih varsinkin sen tupsuhäntä näyttää suloiselta. Hieno kuva! Jos kritiikkiä pitää antaa, niin kuten joku toinenkin aiemmin sanoi: värittämällä (esimerkiksi puuväreillä) töistä saisi eläväisempiä. :--)
Otsikko: Vs: HP-taideketju (laitetaan kynä kiertoon)
Kirjoitti: Minsvo - Huhtikuu 21, 2009, 17:41:25
Minäminä otan! Ihan vaan haasteena, en ole pitkään aikaan piirtänyt nimittäin mitään naikkosia, jotka olisin itse mieleni sopukoissa ulkonäön puolesta kehitellyt. Jos ei tule huomenna niin torstaina sitten.

Seuraava saa Teddy Lupinin. Sitä ei ole tainnut olla pitkään aikaan...?

No niin, tässä teille vihdoin minun näkemykseni Astoriasta. Kliks! (http://i268.photobucket.com/albums/jj4/Fantomatique/Harry%20Potter-fan%20pics/astoriamalfoy.jpg)
 


//Ai niin joo, tuosta edellisestä työstä piti vissiin mielipiteensä kertoa? No kerrotaan. Se on nimittäin todella hieno, selkeästi huomaa kuka on kuka. Ideakin mahtava. Tykkään Heli piirrustustyylistäsi!
Otsikko: Vs: HP-taideketju (laitetaan kynä kiertoon)
Kirjoitti: EJR - Huhtikuu 21, 2009, 20:16:25
Kuulostaa siltä, että otan (PS. Minun HAg tulee tänne näillä sekunneilla)
Teddy (http://img10.imageshack.us/my.php?image=kuva0057.jpg) on aika epäonnistunut. Sanon sen suoraa... Aijon tehdä joskus uuden version.!

Seuraavalle on luvassa.... Weasleyn perhe-kuva (Siis suku! Siihen tulisi siis Molly ja artur lapsineen, ja lapsenlapsineen ;D
Otsikko: Vs: HP-taideketju (laitetaan kynä kiertoon)
Kirjoitti: taruinen - Huhtikuu 22, 2009, 19:05:55
Lily ja Severus lapsina
Lily ja Severus (http://taruinen.deviantart.com/art/Lily-and-Severus-as-child-120629600)

Tuossa olisi. En voi vielä edellistä kommentoida kun ei ole tullut piirrosta. Mutta odottelen.


Seuraavalle Sirius Musta Azkabanissa!
Otsikko: Vs: HP-taideketju (laitetaan kynä kiertoon)
Kirjoitti: Taru - Huhtikuu 22, 2009, 21:47:19
Varaan Bellatrixen.

Kuva (http://img.photobucket.com/albums/v237/takkutukkapeikko/Bellatrix_Azkabanissa.jpg)
Kuvassa Bella on vielä nuori eikä niin sekopää kuin sitten vankeutensa loppuaikoina. Hän ei ole vielä menettänyt järkeään. Eikä Azkabanissa ole paljon tekemistä, joten hän vain makaa sellissään ja haaveilee ah-niin-komeasta pimeyden lordista.Seuraava saa Petunia Dursleyn.
Otsikko: Vs: HP-taideketju (laitetaan kynä kiertoon)
Kirjoitti: Debra - Huhtikuu 23, 2009, 12:11:20
Varaan Petunian.

Jep, tässä hän on:
Nuori Petunia (http://archive.pixbox.fi/arkivet/synligt_24/27210000-27219999/640x480/27218003.jpg)
Petunia nuorempana (joo, anteeksi, tiedän että aiheena oli Petunia Dursley, mutta tällainen tästä nyt tuli).

Ja sitten kommenttia edellisestä; Tarun Bellatrix on ihan hieno, erityisesti pidin silmistä. Varjostus voisi kuitenkin antaa lisäpotkua kuvalle.

Seuraavalle: Seamus Finnigan ja Dean Thomas

Otsikko: Vs: HP-taideketju (laitetaan kynä kiertoon)
Kirjoitti: Bad Girl - Huhtikuu 24, 2009, 23:33:04
Varaan veljekset.
Ja Veljekset sillalla (http://www.munkuvat.org/kuvat/80.jpeg) ovat tässä^^ Ja tuo ankeuttajamainen hahmo on tietysti itse Kuolema.. kamera vain vääristää kuvan inhottavasti :/ Mutta olen tyytyväinen ottaen huomioon vielä kellonajan ;)

Seuraava saa.. Voldemortin!^^
Otsikko: Vs: HP-taideketju (laitetaan kynä kiertoon)
Kirjoitti: Suuri Johtaja - Huhtikuu 26, 2009, 23:41:12
Varaan Voldemortin! Tulee huomenna.

Veljekset sillalla-kuvasta: Kuva on kiva, ja kuvaa aikalailla samanlaista paikkaa kun mun mielikuvissa. Tosin tausta oli vähän huolimaton, mutta ymmärrän sen koska en itsekään usein jaksa tehdä taustoja. :D Tuo huppupäinen hahmo kuvaa hyvin Kuolemaa, vaikkakin muistuttaa aika paljon ankeuttajaa. Kokonaisuudessaan ihan hyvin onnistunut kuva. :)

//

Voi anteeks, unohdin kokonaan laittaa seuraavalle aiheen! Seuraava saakoon Cedric Diggoryn. Ei mielestäni ole ollut...?

Tässä minun Voldemort. (http://img513.imageshack.us/img513/6038/image1zwm.jpg) Ihan jees, tausta vaan on mitä on ja skannerini on sen verran hyvä, että lyijykynän viivat näkyy erityisen selkeästi. :/
Otsikko: Vs: HP-taideketju (laitetaan kynä kiertoon)
Kirjoitti: Debra - Huhtikuu 27, 2009, 09:04:24
Suuri Johtaja voisi kertoa seuraavan aiheen!

Okei, minä siis varaan Cedricin :)

Cedric Diggory (http://archive.pixbox.fi/arkivet/synligt_24/27290000-27299999/640x480/27295986.jpg)

Voldemort-työstä: Hieno! Näyttää juuri niin pelottavalta ja karmivalta kuin kuuluukin, olet saanut hyvin kuvattua Voldemorttia, ja tumma tausta sopii hyvin.

Seuraava saa Nymfadora Tonksin
Otsikko: Vs: HP-taideketju (laitetaan kynä kiertoon)
Kirjoitti: neniainas - Huhtikuu 27, 2009, 19:30:08
Nymfadora Tonks minulle! :)

Seuraavalle Dumbledore! Ei kovin kekseliäs, mutta ei ole herraa näemmä pariin sivuun ollut, joten... (Miljööehdotuksena se kuoleman ja elämän välinen rautatieasema. Ei pakollinen, mutta voisi olla jännä ;P)

// Tässähän se Tonks (http://i55.photobucket.com/albums/g154/pikku-sanni/tonks.jpg) sitten olisi. :) Ihan perus lyijykynä ja puukynätyö. En ole ylpeä mutten vihaakkaan. Kohtaus on siis se, jossa Tonks muuntaa nenäänsä ruokapöydässä ja kuvassa vuorossa on possunenä. :D Tuo kohta oli aivan ihana kirjassa ja pomppasi jotenkin mieleen... Hiuksien väristä en tuolla hetkellä osaa sanoa mitään, joten laitoin ihanat pinkit, onhan tuo Tonksin signatuuriväri. :P
Otsikko: Vs: HP-taideketju (laitetaan kynä kiertoon)
Kirjoitti: Cedu - Huhtikuu 29, 2009, 21:10:09
Otan dumbledoren, mutta teen sen nuorena ja "kasvokuvan".
Tuo Tonks oli hieno.
Sitten seuraava saa sitten Carrowit.

Tässäääh dumbledore [CliCK!] (http://img205.imageshack.us/my.php?image=valmisdumbledore.jpg)
Otsikko: Vs: HP-taideketju (laitetaan kynä kiertoon)
Kirjoitti: Bad Girl - Toukokuu 03, 2009, 20:33:40
Lily ja James minulle^^

Ja tässä kuva (http://www.munkuvat.org/kuvat/414.jpeg) :> Lily ja James viimeisenä Tylypahka vuotena tähtitornissa.. Älkää välittäkö kuvan reunassa olevasta puolikkaasta tekstistä, se ei mahtunut kuvaan^^

Seuraavalle Kalkaros! :p
Otsikko: Vs: HP-taideketju (laitetaan kynä kiertoon)
Kirjoitti: neniainas - Toukokuu 03, 2009, 21:42:12
Minäpä otan Kalkaroksen. :)

Kommentoin kun postailen kuvaa, nyt ei oikeen ole aikaa... Sori :S

Suraavalle tulee Kuhnusarvio!

// Ehdinpäs tännekkin... Tuo James & Lily -kuva oli minusta hieno. Olet jaksanut panostaa taustaan, mikä on minusta erityisen ihailtava piirre; itse kun en sitä omista. Asetelma on myös ihanan romanttinen. :) Väreillä tai varjostuksilla olisi kuvasta saanut vähän eloisamman.

Tässä (http://i55.photobucket.com/albums/g154/pikku-sanni/snape.jpg) olisi Kalkaros. Herralla oli vartalokin, mutta onnistuin sotkemaan sen suklaalla... :D Jotenkas naamakuvaa taas pukkaa.
Otsikko: Vs: HP-taideketju (laitetaan kynä kiertoon)
Kirjoitti: Heli - Toukokuu 03, 2009, 21:48:36
Hei mä otan Kuhniksen :--))

Seuraavalle sitten Aurora Sinistra.

Ja minun Kuhnusarvioni. (http://i277.photobucket.com/albums/kk67/heli_2008/horace.jpg) Vähän vihaisen näköinen siitä tuli!

edit: Anteeksi, että olen unohtanut kommentoida tuota edellistä. :--( Luulin tosiaan tehneeni sen jo! Noh, mutta parempi myöhään, kuin ei milloinkaan. Hahha hauska ilme Snapella! Ihan on tunnistettavissa ja hienosti olet muuten saanut nuo hiukset! Itse AINA kömmähdän hiuksiin. Niitä on niin vaikea saada.. Sopiviksi. On oikeasti aika vaikeaa piirtää miehelle polkkatukka ilman, että se näyttää typerältä. Hieno työ! Väriä ehkä kaipaisi. :--)
Otsikko: Vs: HP-taideketju (laitetaan kynä kiertoon)
Kirjoitti: Laiskiainen - Toukokuu 10, 2009, 23:05:35
Minä otan Sinistran, vaikka ei kovin vahvaa mielikuvaa kyseisestä naisesta (kai se nainen on?) ole. Ja se kuva on ihan pian valmis.
// Siinä (http://s733.photobucket.com/albums/ww338/la_te_photos/muut/HP/?action=view&current=Sinistra.jpg) teille Aurora Sinistra :)

Ja seuraavalle Scorpius Malfoy

Ja tuosta Kuhnusta...todella hieno! Juuri tuollaiseksi olen itsekin herran ajatellut. Itse kun en tuota koneella värittämistä/säätämistä taida niin siitäkin vielä pisteet piirtäjälle.
Otsikko: Vs: HP-taideketju (laitetaan kynä kiertoon)
Kirjoitti: Suuri Johtaja - Toukokuu 10, 2009, 23:29:16
Varaan Scorpiuksen.

Seuraavalle: Regulus ja Sirius. Toivon ettei ole ollut. :/

// Scorpiukseni (http://img7.imageshack.us/img7/8408/image3khg.jpg). Joo, väritön ja ei kovin huolellinen työ. Voisin paremmalla ajalla uusia kuvan.

Sinistrasta: Hyvin onnistunut, varsinkin kun ottaa huomioon ettei hahmosta paljoakaan kerrota! Ainakaan itselläni ei ole ollenkaan mielikuvaa koko ihmisestä. Olet myös mukavasti saanut taustan piirustukseen. Sinistra on myös kivan näköinen, koska se ei muistuta mitään muuta hahmoa vaan olet täysin kehitellyt sen itse. :)
Otsikko: Vs: HP-taideketju (laitetaan kynä kiertoon)
Kirjoitti: Laiskiainen - Toukokuu 12, 2009, 15:04:42
Varaan Harmaaselän!
//Tässä (http://s733.photobucket.com/albums/ww338/la_te_photos/muut/HP/?action=view&current=Greyback.jpg) tuo Harmaaselkä, ihan suht onnistunut minusta...oli pakko mennä sorkkimaan kuvankäsittely ohjelmalla, kun oli niin haalea muuten, kiitos skannerin.

Seuraavalle: Professori Binns

Siriuksen ja Regun arvioin, kun työ ilmestyy...
Otsikko: Vs: HP-taideketju (laitetaan kynä kiertoon)
Kirjoitti: charmed - Toukokuu 12, 2009, 20:14:42
Minäminäminä yritän Binssiä! =D

Huomenna tulee. Jos ei huomenna ni viimestään ylihuomenna!


//muoks// Aa, joo, anteeksi. Hmmmm..

Seuraavalle Punurmio!

//muoks// ARGH anteeksi viivästys, skanneri ei suostunut yhteistyöhön ja nyt olen mummolassani ilman skanneria. -,-' Koitan saada sunnuntaiksi.

//muok/ FINALLY! Tässäpä (http://irc-galleria.net/view.php?nick=||y||&image_id=108896466) tämä nyt.

Viikon myöhässä mutta tulipahan kuitenkin =D Anteeksi laiskuuteni :<
Otsikko: Vs: HP-taideketju (laitetaan kynä kiertoon)
Kirjoitti: Sleepwalker - Toukokuu 16, 2009, 14:28:25
Minulle Punurmio! :D

Paint-Punurmio (http://i520.photobucket.com/albums/w328/unissakavelija/o.jpg)
Ei välttämättä kovin onnistunut (Paint >.<). Mutta ihan siedettävä mielestäni. Nuo hartiahuivit menivät päin sanonko mitä.

Seuraava saakoon vaikkapa Cormac McLaggenin.
Otsikko: Vs: HP-taideketju (laitetaan kynä kiertoon)
Kirjoitti: yökukkuja - Toukokuu 16, 2009, 16:05:22
Entäs jos mä riskeeraisin.. Okei. Mulle McLaggen. Tulee toivottavasti kohta.
Tässähän (http://tinypic.com/usermedia.php?uo=NH6p%2B54a2p4nuBgFAHcGiQ%3D%3D) se on.

//joo. tytöltä näyttää...

Seuraava saa loihtia suojeliuksen. (toivon, ettei ole ollut jo...)

Otsikko: Vs: HP-taideketju (laitetaan kynä kiertoon)
Kirjoitti: Debra - Toukokuu 17, 2009, 10:29:33
Varaan Padman ja Parvatin!

Parvati ja Padma Patil (http://archive.pixbox.fi/arkivet/synligt_24/27590000-27599999/640x480/27594189.jpg)
Eihän ne ihan identtisiltä näytä, vaikka sitä yritinkin. :)

Suojelius:Hieno, paintilla on mielestäni vaikea piirtää, mutta sinä olet onnistunut siinä. Pidin eniten päästä ja nokasta, ne oli tehty parhaiten.

Seuraavalle Fleur Delacour
Otsikko: Vs: HP-taideketju (laitetaan kynä kiertoon)
Kirjoitti: Laiskiainen - Toukokuu 18, 2009, 20:44:44
Minä varaan Fleurin!
//Tässäpä (http://s733.photobucket.com/albums/ww338/la_te_photos/muut/HP/?action=view&current=FleurDelacour.jpg) minun näkemys Fleurista

Ja seuraavalle Godric Rohkelikko
Otsikko: Vs: HP-taideketju (laitetaan kynä kiertoon)
Kirjoitti: EJR - Toukokuu 18, 2009, 21:29:38
Tän mä voisin koittaa piirtää

Godric on valmis, mut 1 johto hukassa. Tulee kyllä heti kun johto löytyy!
//Kyllä se johto kohta löytyy. Pahoittelen viivästystä!Tässä (http://archive.pixbox.fi/arkivet/synligt_24/27700000-27709999/640x480/27706131.jpg) tämä Godric nyt viimein olisi. Ei parasta mahdollista, mutta silti.....

Seuraava saa....
Helga Puuskupuh  (Toivon, että sitten tulisi muut tylyn perustajat yksitellen) ((Mutta ei pakko ;D))

//Wow! Joku otti mun pyynnön tosissaan, ja täälähän on jo koko joukko tylypahkan perustajista!
Otsikko: Vs: HP-taideketju (laitetaan kynä kiertoon)
Kirjoitti: Suuri Johtaja - Toukokuu 21, 2009, 23:03:10
Varaan Helga Puuskupuhin!
//Helga Puuskupuh (http://img188.imageshack.us/img188/8039/image4x.jpg) olisi tässä. Enpä muistanut onko häntä kuvailtu jossain kirjassa, joten piirsin oman mielikuvan. Naama olis ehkä voinut olla pyöreämpi.

//Godric Rohkelikosta: Ihan tavallinen yksinkertainen, ehkä omaan mielikuvaani vähän paksu tuo Godric. Ihan perus hyvä.

Seuraavalle sitten EJR:n pyynnöstä yksi perustajista, eli Salazar Luihuinen.
Otsikko: Vs: HP-taideketju (laitetaan kynä kiertoon)
Kirjoitti: Laiskiainen - Toukokuu 24, 2009, 08:54:56
Varaan Salazarin

//Tässäpä (http://s733.photobucket.com/albums/ww338/la_te_photos/muut/HP/?action=view&current=salazar.jpg) Salazarini. Aika usein herralle piirretään se valkoinen pitkä parta, mutta minä aattelin tehdä hänet hieman nuorempana. En kuitenkaan ottanut riskiä tehdä mitään teiniä siitä. Niin että se on tollanen 40-50 vuotias tuossa, voisin sanoa, partakin jo hieman harmaanutunut.

Helgasta: Itselläni on melko samanlainen käsitys rouvasta, ehkä hieman pyöreämpi tosin. Joka tapauksessa hyvin onnistunut työ!

Ja seuraavalla sitten se viimeinen perustaja eli Rowena Korpinkynsi
Otsikko: Vs: HP-taideketju (laitetaan kynä kiertoon)
Kirjoitti: Cedu - Toukokuu 24, 2009, 18:12:14
Minä taas!
Haluan piirtää tuon korpinkynnen.

Suraava saa Marcus Flintin (Luihuisten huispausjoukkueen kapteeni ja jahtaaja).

//muoks

Anteeksi kamalasti, unohdin aivan piirtämisen kun pimeän piirto sivustolla on ollut hieman kiirettä.
Tässä http://img72.imageshack.us/my.php?image=skannaa.jpg (http://img72.imageshack.us/my.php?image=skannaa.jpg) tämä nyt on ...
    I hope u like it...
Otsikko: Vs: HP-taideketju (laitetaan kynä kiertoon)
Kirjoitti: Röhkö - Kesäkuu 16, 2009, 09:42:54
Muoks: Rowena on perusnoita, yksinkertainen, hieman huolittelua kaipaava työ, mutta kuitenkin hauska.

Tässä Marcus Flintini (http://img375.imageshack.us/img375/1342/dsc01087.jpg), josta tuli vähän tarpeettoman komea mutta en enää raaskinut häntä rumentaakaan. :'D Sovitaan vaikka niin, että Harryn mielestä Flint ehkä näyttää peikolta koska tämä on luihuinen, mutta ei tajua katsoa Flinttiä "sillä silmällä", hehe.

Seuraavalle: Hugo Weasley.
Otsikko: Vs: HP-taideketju (laitetaan kynä kiertoon)
Kirjoitti: Suuri Johtaja - Kesäkuu 18, 2009, 16:39:01
Voisin varata Norriskan. :)
// Tässä se Norriska (http://img269.imageshack.us/img269/3886/image5ohk.jpg) nyt olis. Kuva on epätarkka ja näyttää todella epäsiistiltä, paperilla ei näyttänyt noin sotkuiselta. Kuvassa Norriskan vieressä on tietenkin Voro. :)

Seuraavalle.... Merope Kolkko. Eli Voldemortin äiti.
Otsikko: Vs: HP-taideketju (laitetaan kynä kiertoon)
Kirjoitti: Debra - Kesäkuu 18, 2009, 19:25:48
Varaan Meropen! :)

Tässä (http://archive.pixbox.fi/arkivet/synligt_24/28150000-28159999/640x480/28159223.jpg) olisi sitten Meropeni. Kuvassa hän asuu vielä isänsä luona. Kaulassaan medaljonki, josta myöhemmin tulee yksi Volden hirnyrkeistä.
 
Norriska on mielestäni hieno, erityisesti pää. Turkki on harmaa ja sotkuinen kuten Norriskalla kuuluu :)

Seuraavalle vaikka näinkin erikoinen kuin Ron Weasley :)
Otsikko: Vs: HP-taideketju (laitetaan kynä kiertoon)
Kirjoitti: Minsvo - Kesäkuu 26, 2009, 14:16:31
Cedu, EJR meinasi sitä että edelliseltä oli unohtunut antaa seuraavalle piirtämisen aihe. Kymmensivuinen ketju ei edes ole pitkä.

Ja ettei mene vähän offiksi niin otan tuon Ronpan.

Seuraavalle vaikkapa Lucius Malfoy.

//NONIIN! RON (http://minsvo.deviantart.com/art/Ron-Weasley-128722870)
Debran Meropesta: Oikein hieno, kyllä siitä tunnistaa että kyseessä on näkemyksesi Meropesta. Mutta minusta jalat ovat hieman liian lyhyet. Hieno!
Otsikko: Vs: HP-taideketju (laitetaan kynä kiertoon)
Kirjoitti: Rectangle - Kesäkuu 26, 2009, 20:08:26
Varaan Pörrön!

Seuraavalle nyt vaikkapa Dobby.

// Pörrö (http://i240.photobucket.com/albums/ff106/Manuholisti/fluffy.png) tuli valmiiksi. Ensin vasemmalta tuli paperi vastaan, joten se pää on lyttääntynyt, ja sitten alhaalta tuli paperi vastaan, joten jouduin laittamaan sen makuuasentoon. Eipä muutenkaan ole oikea anatomian ihmelapsi. Anteeksi ruutupaperi ja värittämättömyys.
Otsikko: Vs: HP-taideketju (laitetaan kynä kiertoon)
Kirjoitti: Heli - Heinäkuu 01, 2009, 10:10:55
Minä otan Dobbyn.

Seuraavalle Bill Weasley.

edit: Dobby (http://i277.photobucket.com/albums/kk67/heli_2008/dobby.jpg)
Tuota oli hauska tehä. :--D

Pörröstä:
Hahaha itse aina vannon luonnosmaisten piirrosten nimeen. Yksinkertaisesti pidän paljon töistä joissa näkyy luonnosviivat ja työ ei muutenkaan ole ihan niiiiiiiin karva-karvalta piirretty, jos tiedät mitä tarkoitan? Tämä on hieno. Asento, naamavärkki (taisiis värkit) ja tassutkin näyttävät kivoilta. Näyttäisi siltä, että olet tottunut piirtämään koiraeläimiä? Hieno työ. Enpä nyt keksi mitään "valittamista".
Otsikko: Vs: HP-taideketju (laitetaan kynä kiertoon)
Kirjoitti: tulppaanipenkki - Heinäkuu 06, 2009, 15:21:14
Liityn uutena joukkoon, kun saatiin kotiin skanneri :D Eli varaan Bill Weasleyn.


Seuraavalle Ginny puhpalluransa kanssa

Tuo Dobby on tosi hieno, ja "Harry Potter" on tietysti loistava puhekuplan sisällys hänelle. Ainut mikä on aika on erikoista on Dobbyn hehkuvan valkoinen pepsodent-hymy ;)

MUOKS. Tässäpä sitten Bill (http://i220.photobucket.com/albums/dd176/Tupukka/_0003.jpg?t=1246884198) teille. Piirsin aika nopeasti, ei tullut sellaiseksi miksi itse hänet kuvittelen.. Hiuksetkin ovat aika naislliset, mutta toisaalta hän vaikuttaa coolilta, ja niinhän häntä kirjassa kuvattiin :D
Otsikko: Vs: HP-taideketju (laitetaan kynä kiertoon)
Kirjoitti: charmed - Heinäkuu 06, 2009, 16:17:58
Varaan! Koitan saada mahollisimman pian.


Seuraavalle...

Lujahaka! 8)

AT LAST. Tässäpä (http://irc-galleria.net/view.php?nick=||y||&image_id=107540433) Ginny ja Arnold! 8) (kröhhihöm, anteeksi Jul, et päässyt katsomaan kuvaa koska olin piilottanut sen mutta nyt näkyy taas! :-----D)

Ginnyn käsi ja kasvot on oikeasti väritetty ja pisamatkin sillä oli mutta tuo skanneri pilasi =(

Krääh, unohdin taas kommentoida edellistä. Tykkään tuosta Billistä, tosi rento vihellyksineen päivineen 8----) Ja silleen aika yksinkertasesti piirretty, tykkään ettei ole liikaa koristeluja jne. :-------D Paras Bill ikinä.
Otsikko: Vs: HP-taideketju (laitetaan kynä kiertoon)
Kirjoitti: Jul - Elokuu 02, 2009, 16:40:45
Yyy, tuossa Lujahakani (http://i759.photobucket.com/albums/xx233/Jullsh/888.jpg).

Todella upea tuo Ginnyn ja Arnoldin kuva. Hienot värit ja loistava tyyli piirtää. Ei liian tyylittelevä vaan sopivan suoraa minun makuuni. :)

Ja seuraavalle antaisin aiheeksi vaikkapa Pius Sakian. (En tosin tiedä onko tämä ollut jo aiheena, mutta en jaksa selata kymmentä sivua ja etsiä, joten toivotaan parasta!)

Otsikko: Vs: HP-taideketju (laitetaan kynä kiertoon)
Kirjoitti: tikku - Elokuu 04, 2009, 22:02:45
Hei hei, minä varaan Pius Sakian ja koska olen uusi täällä, en itsekään tiedä onko tämä ollut jo aiheena, mutta seuraavalle Rufus Rymistyir.

Kommentoinpa tässä vaikka sitten tuota Ginny+Arnoldia. Aivan äärettömän ihana :3 varsinkin arnold. Ginnyn käsi saattaa kyllä olla hieman liian pitkä,
mutta ilme on tosi hyvin piirretty :)

Elikkäs tuota kommentoinko minä siis myös tuota Julin kuvaa, sittenkun hän saa sen valmiiksi?


//muoks* tässä nyt teille mahtava  Pius Sakia  (http://i525.photobucket.com/albums/cc338/chunchillaXx/PiusSakia.jpg)

/// No niin siis Lujahaka. Eli pidän siitä, ettet ole alkanu jokaista kivenmurikkaa seinässä tarkasti piirtämään sillä seurauksin, että kuvasta tulee yks sekamelska.
(tai ei niin pakosti kaikilla käy xD minulla ainakin) Pidän myös itse lujahakasta, joka on jotenkin hurjan söötti :D Oon huono antamaan rakentavaa palautetta, ja
mitä minäkin perspektiiveistä tiedän, mutta tuo ovi näyttää jotenkin liian pieneltä aukkoon verrattuna. Pilkun viilausta? Noh edes jotain rakentavaa minultakin :DD
Otsikko: Vs: HP-taideketju (laitetaan kynä kiertoon)
Kirjoitti: Heli - Elokuu 05, 2009, 11:53:52
Minä voisin kokeilla Rufuksen piirtämistä. Minulla onkin melko tarkka visio hänestä! Håhåå!

Seuraavalle Petunia Dursley. Saa valita piirtääkö hänet lapsena vai aikuisena (koska en ole varma onko Petunia ollut aikaisemmin).

Pius Sakiasta: Ooooh! Mielenkiintoinen työ Sakiasta! Itse en yhtään ajatellut häntä noin julman näköiseksi vaan tuohan toimii! Ihana tuo parta. Taidokas työ! Ilme mitä mainioin.

Noniin. Näyttää ihan Godric Rohkelikolle. Men olkoon.

Rufus Rymistyir (http://i277.photobucket.com/albums/kk67/heli_2008/rufus.jpg)
Otsikko: Vs: HP-taideketju (laitetaan kynä kiertoon)
Kirjoitti: tulppaanipenkki - Elokuu 05, 2009, 12:55:45
varaan Petunian :D Hän tulee tänne jossain vaiheessa.

Rymistyiristä: Hän on oikein näköisensä, vaikkei minulla hänestä ollutkaan mitään erikoista näkemystä. Katse on ainakin varsin osuva, tuolleinen "te kaikki olette alamaisiani tue ministeriötä" - katse. Hänhän oli varsin epämielyttävä hahmo ainakin minusta, joten oikein oiva ja arvokkaan näköinen.

seuraavalle: Pomona Verso, tiedän, omaperäistä (:

muoks.Petunia (http://i220.photobucket.com/albums/dd176/Tupukka/petunia.jpg?t=1249499141), josta ei tullut aikuinen eikä lapsi, vaan joku välimuoto. Tausta on puuväreillä todellakin hutaistu ja koko henkilö on aika järkyttävän näköinen. No, yritinpä tehdä pitkän kaulan :D Ai niin, hän sanoo "pyh", koska se on mielestäni sopiva sana hänelle. Ja naama on aika valkea skannerin ansiosta.


Otsikko: Vs: HP-taideketju (laitetaan kynä kiertoon)
Kirjoitti: Taru - Elokuu 07, 2009, 13:08:46
Petunia on mielestäni piirretty kivalla tyylillä, joka sopii Petunia-hahmolle erittäin hyvin. Hän näyttää kuvassa ehkä nuorelta aikuiselta ja minulle tuli mieleen, että Vernon yrittää kosiskella häntä, mutta Petuniamaiseen tyyliin pitää ensin vähätellä, vaikka oikeasti toisen teot hymyilyttävätkin hiukan. :) Tykkään hänen ruumiinkielestään ja ilmeestä, myös hiukset ovat ihanat. ^^


Pomona Verso (http://img.photobucket.com/albums/v237/takkutukkapeikko/verso.jpg)

(Suoraan tusseilla, luonnostelematta.)
Seuraavalle aiheeksi Sinistra.
Otsikko: Vs: HP-taideketju (laitetaan kynä kiertoon)
Kirjoitti: Sedai - Elokuu 07, 2009, 15:27:17
Sinistra minulle, kiitos! :)
Tässäpä tämä Sinistra (http://i261.photobucket.com/albums/ii47/Sedai_91/sinistra.jpg) viimeinkin... Kuten huomaatte laiskistuin, enkä jaksanut värittää taustaa.

Verso näyttää aivan itseltään ja kukka hatussa on mukava pikku yksityiskohta! :) Kaikenkaikkiaan mukavasti piirretty! ;)

Seuraavalle: Professori Vektor, joka siis opettaa numerologiaa.
Otsikko: Vs: HP-taideketju (laitetaan kynä kiertoon)
Kirjoitti: Laiskiainen - Elokuu 07, 2009, 21:19:47
Varaan Vektorin! Ja todenäköisesti valmiina jo tänään.

Vektor (http://s733.photobucket.com/albums/ww338/la_te_photos/muut/HP/?action=view&current=septina.jpg) on valmis ;)
Muistaakseni häntä ei kuvailtu missään kohtaa kirjoja joten otin vapauden suunitella hänet itse. Ja taustaa (kuten huomaatte) en jaksanut väsätä.

Sinistran arvioin kunhan se ilmestyy.

Muoks. Ah...anteeksi hajamielisyyteni; seuraava aihe vaikkapaa: Basilisk
Otsikko: Vs: HP-taideketju (laitetaan kynä kiertoon)
Kirjoitti: pokep - Elokuu 08, 2009, 18:20:14
Varaan Basiliskin!

Tässäpä sitten Basiliski (http://img248.imageshack.us/img248/7913/thbasilisk.jpg). Hän on kovin vihainen Voldelle joka pakottaa hänet ryömimään viemäreissä, mutta niin olisitte tekin!

Vektoria ei tosiaan ole kirjoissa kuvattu, ja mielestäni tuo on oikein onnistunut. Melko tiukan ja opettajamaisen näköinen. Jalat ovat kyllä omituisen lyhyet mutta muuten hauska piirros! :>

Ja seuraavalle Koukkujalka Kutkan-murhausaikeissaan. :--)
Otsikko: Vs: HP-taideketju (laitetaan kynä kiertoon)
Kirjoitti: charmed - Elokuu 08, 2009, 21:41:18
Koukkis ja pahaa-aavistamaton Kutka (http://irc-galleria.net/view.php?nick=||y||&image_id=109231106). Sainpas tehtyä ja melkein aikarajan sisällä! 8)

Mietitäänpäs...
Uu, kyllä! Seuraavalle Vane, Romilda Vane!

Ai niin ja edellisestä; ihana! 8--------) Mahtava idea ja mahtava toteutus :--------D Ja onhan tuo söpökin.
Otsikko: Vs: HP-taideketju (laitetaan kynä kiertoon)
Kirjoitti: Minsvo - Elokuu 09, 2009, 00:20:58
Minulle. :---)

KLIK (http://minsvo.deviantart.com/art/Romilda-Vane-132689765)
Siitä tuli hieman randomi koska en löytänyt kirjoista (lue: en jaksanut etsiä) hänestä kuvausta, jotenka piirsin randomin tytön joka tarjoaa Harrylle suklaata. Jiihaa.

//Koukkujalasta: Vähänkö söpö! Tosi kivasti väritetty, Kutkakin on suloinen. Hyvin olet onnistunut tussauksessa. Hieno!

Seuraavalle... Victoire Weasley.
Otsikko: Vs: HP-taideketju (laitetaan kynä kiertoon)
Kirjoitti: Cathy - Elokuu 09, 2009, 08:34:36
Aww Victoire mulle!

Victoire Weasley (http://i121.photobucket.com/albums/o222/kati033/Victoire.jpg)
Melkein ajallaan :D No mutta. Tällä kertaa piirsin Victoirelle kiharat hiukset, yleensä piirrän suorat. Oikeastaan neiti näyttää tässä vähän liikaa Fleurilta minun makuuni, vaikka pisamat erottavatkin hänet äidistään. Tiedän, kuva on tumma, mutta jouduin valitettavasti kuvaamaan kameralla.

Romilda Vanesta: Mullakaan ei ole mitään mielikuvaa Romildasta kirjojen perusteella, joten minusta piirustuksesi näyttää ihan häneltä. Kiva työ, hieman yksinkertainen mutta se ei ole huono asia.
  
Seuraava piirtää James Sirius, Albus Severus ja Lily Luna Potterin.
Otsikko: Vs: HP-taideketju (laitetaan kynä kiertoon)
Kirjoitti: tulppaanipenkki - Elokuu 09, 2009, 17:45:46
varaan Teddyn!
Tässäpä Teddy (http://i220.photobucket.com/albums/dd176/Tupukka/Tteddy.jpg?t=1249896485)!
Hänestätuli aika rento kaveri ja myös hyvin suttuinen. Hiuksien pitäisi olla turkoosit, mutta miten ihmeessä olisin saanut ne sen väriseksi? Ja tuo kysymysmerkki oli tietysti ihan pakko tehdä :D

Seuraavalle teemaa mukaillen Scorpius Malfoy :)
Otsikko: Vs: HP-taideketju (laitetaan kynä kiertoon)
Kirjoitti: Bad Girl - Elokuu 09, 2009, 19:05:38
Varaan Scorpiuksen :> Ja tässä olisi kuva (sanokaa jos linkki ei toimi vaikka pitäisi kyllä toimia^^) :> Kamera vääristi aika paljon mutta eiköhän siitä ihan selvää saa (huomasin muuten juuri että päästä tuli liian iso ja kädestä liian pieni..:''DD No, mitäs tuosta..) :>
Klik!^^ (http://img205.imageshack.us/img205/7545/img3952.jpg)

Teddyn kuva oli aika kiva, tuo ''suttuisuus'' jotenkin sopi siihen :> Kaula näyttää aika ohuelta ja Teddy itse vähän jäykältä, mutta muuten hieno työ, kiva kun joku viitsii värittääkin kuvia^^

Seuraavalle tehtävänä piirtää kirjoissa esiintynyt bändi Kohtalottaret :p
Otsikko: Vs: HP-taideketju (laitetaan kynä kiertoon)
Kirjoitti: pokep - Elokuu 10, 2009, 00:28:34
Mulle Kohtalottaret!

Siinä Kohtalottaret (http://img18.imageshack.us/img18/7719/giantsquidgang009.jpg), joista ei saisi velhorokkibändiä vaikka voissa paistaisi. Enkä tiedä ollenkaan onko ne naisia vai mitä kirjassa mutta saa kelvata. :__D

Scorpius on oikein luihun ja Malfoyn näköinen, kivasti piirretty. :) Mittasuhteet ehkä aavistuksen pielessä mutta mitäs pienistä.

Seuraavalle laulava velhotar Selestiina Taigor.
Otsikko: Vs: HP-taideketju (laitetaan kynä kiertoon)
Kirjoitti: Bad Girl - Elokuu 10, 2009, 15:07:54
Selestiina minulle :p

Ja kas tässä (http://img182.imageshack.us/img182/2937/img3955.jpg) Selestiina :p Tuli aika erilainen kuin piti, paljon nuorekkaampi :''DD Alunperin piti piirtää tusseilla, mutta en sitten löytänyt niitä mistään..:p

Wauu, pidin hyvin paljon tuosta Kohtalottarien kuvasta!^^ Ehkä se voisi olla vielä aavistuksen räväkämpi, mutta hieno se on noinkin, kiva kun hiuksetkin olivat tuollaiset silmiinpistävän väriset eivätkä perusruskeat^^ Bändin jäsenten ilmeet olivat hauskat :p

Seuraavalle Räiskeperäinen sisulisko!^^
Otsikko: Vs: HP-taideketju (laitetaan kynä kiertoon)
Kirjoitti: Oromaro - Elokuu 10, 2009, 20:14:07
Räiskeperäinen sisulisko minulle :) Ja tässä tämä lisko tulee
Täältä löytyy (http://oromaro.deviantart.com/art/Blast-Ended-Skrewt-132865720)

// Bad Girl, Selestiinassasi on jotenkin hyvin taian omainen tuntuma. Voisin kuvitella hänet jonnekin suurelle lavalle ja ihmiset kuuntelisivat haltioituneena mitä hän ikinä laulaiskaan.

Seuraavalle Armando Dippet kirkuu Phineas Nigellukselle
Otsikko: Vs: HP-taideketju (laitetaan kynä kiertoon)
Kirjoitti: Katriona - Elokuu 30, 2009, 11:48:27
Oho... Olen uusi täällä ja ihan pihalla kaikesta... Tämä on eka kirjoittamani viesti, että jos jotain menin sähläämään, niin isot sorit kaikille! Kuitenkin; minä voisin tuon Nigelluksen ja Dippetin ottaa, että muutkin pääsevät piirtämään. :-)
 
Hmmm... seuraava voisi piirtää vaikka MORFIN KOLKON. Hehe...

Ainiin! Oli hieno tuo sisulisko.Väritys oli oikein hyvä ja minusta sisulisko oli oikein asiaankuuluvan "Yäääääääääk".

                                                ...

Anteeksi. "P.S. Koettakaa muistaa tuo vuorokausi-aikarajoitus". Olen tosi pahoillani, mutten kyllä tänäänkään ehdi tätä tehdä, mutta vannon vaikka rikkumattoman valan, että heti kun minulla on aikaa sen teen!!! Eli ennemmin tai myöhemmin se tänne ilmestyy. Tämän kuvan kanssa voi vähän kestää :-(, mutta tämän jälkeen kyllä rajoituksia noudatan!!! Anteeksi vielä kerran.

Noniin, tässä tämä kuva vihdoin on: http://www.aijaa.com/v.php?i=4791948.jpg
Sori, en tosiaan ole mikään tekniikan ihme... En osaa edes linkkiä väsätä, mutta tuolta se pitäisi näkyä... Sori...
 Hohoo! Onnistui sittenkin jotenkuten (linkki). *onnesta soikea*
Otsikko: Vs: HP-taideketju (laitetaan kynä kiertoon)
Kirjoitti: Taru - Elokuu 30, 2009, 14:37:48
Morfin Kolkko (http://img.photobucket.com/albums/v237/takkutukkapeikko/MorphinKolkko.jpg)

Taisin kirjoittaa alkuperäiskielisen nimen väärin. En ole lukenut kirjoja englanniksi, mutta ajattelin pistää tämän kuvan muuallekin näkyviin (ehkä). En alkanut sitä sen enempää värittelemään tai varjostelemaan, koska tykkään enemmän tehdä pelkkiä line-artteja.Seuraava saa piirtää Andromeda ja Ted Tonksin nuorempina.

P.S. Koettakaa muistaa tuo vuorokausi-aikarajoitus.

Edit. Katriona, en siis pelkästään sinua tarkoittanut! Anteeksi, jos ymmärsit asian niin. Täällä on paljon vanhempiakin viestejä, melkein kuukauden vanhoja, joihin ei ole tullut sitä kuvalinkkiä. Ymmärrän, jos ei ihan päivässä ehdi, mutta jos menee kuukausi... Kyllä vähän pitää osata hahmottaa, että kuinka kauan menee piirtämiseen/saako sitä nettiin/onko oikeasti aikaa.

Kuvasta. Väritys on ihana, pidän siitä tosi paljon. Tykkään myös elekielestä ja rakastan Nigelluksen ilmettä, se on täydellinen. :D// Charmed, komea? Meillä on kyllä tosi erilainen käsitys komeasta, koska minun mielestäni tuollainen pääkallomainen lommoposki ei ole komea. :D
Otsikko: Vs: HP-taideketju (laitetaan kynä kiertoon)
Kirjoitti: charmed - Syyskuu 05, 2009, 15:28:02
Varaus! 8) En kyllä tosiaan tiiä onnistunko piirtämään kahta näin kuitenkin haastavaa.. :D Mutta yritetään!

Seuraavalle Irkoroff!

muoks// Siinäpä (http://irc-galleria.net/view.php?nick=||y||&image_id=110581714) he ovat! :D Panostin paljo paljo enemmän Andromedaan mutta eletään sen kanssa. Miehiä on niin vaikea piirtää. Aika hyvin kyllä vastaa omaa näkemystäni ko. hahmoista!

Niin ja se edellinen; ehkä liian komea minun makuuni :---D Mutta hienosti koneella piirretty! 8>
Otsikko: Vs: HP-taideketju (laitetaan kynä kiertoon)
Kirjoitti: Pinkutti - Syyskuu 05, 2009, 18:35:42
varaan irkoroffin (kirjotettiinkohan tollee 8D )


eli tässähän se on:http://i595.photobucket.com/albums/tt33/Pinkutti/skannaaminen0001-1.jpg (http://i595.photobucket.com/albums/tt33/Pinkutti/skannaaminen0001-1.jpg)Ja seuraavalle aiheeksi Ron lemmenjuoman pauloissa
Otsikko: Vs: HP-taideketju (laitetaan kynä kiertoon)
Kirjoitti: Linnaea borealis - Syyskuu 06, 2009, 10:49:14
Tässähän tämä Ron nyt olisi.                                                                                            http://s684.photobucket.com/albums/vv204/_ETOILE_/?action=view&current=P1010055.jpg
Läpällä tehty vaan et ei mikään unelma...

Ja seuraavalle Ruotsalainen Ruttukuono.
Otsikko: Vs: HP-taideketju (laitetaan kynä kiertoon)
Kirjoitti: Pinkutti - Syyskuu 06, 2009, 14:13:13
varaan ruotsalaisen ruttukuonon :D

joo tässähän se on, ei mikään kauheen hieno..
http://i595.photobucket.com/albums/tt33/Pinkutti/liiil.jpg
ekaks tein hienomman paperille, mut sit ei skannannut ni en voinu laittaa..

Ja seuraacalle aiheeks harry ja draco
Otsikko: Vs: HP-taideketju (laitetaan kynä kiertoon)
Kirjoitti: pokep - Syyskuu 12, 2009, 20:46:32
Draco ja Harry (http://img90.imageshack.us/img90/3233/84669059.jpg). Piirretty pilke silmäkulmassa ja kokonaan photoshopilla, joka (kuten kaikki voivat nähdä) ei ole vahvin lajini. Anatomia ottaa tänään suurta damagea. Mutta toivon että kuvan imelyys saa unohtamaan Potan naaman vammauksen! :--D

Ruotsalainen ruttukuono on todella hieno. Elävän näköinen, hieno ilme ja anatomia kohdillaan. Ainoa mikä häiritsee on varjostuksien puute.

Niin ja seuraavalle aiheeksi Molly ja Arthur heidän häissään!
Otsikko: Vs: HP-taideketju (laitetaan kynä kiertoon)
Kirjoitti: Suuri Johtaja - Syyskuu 16, 2009, 19:43:57
Voisin varata Mollyn ja Arthurin!
// eli tässä Molly ja Arthur häissään (http://img3.imageshack.us/img3/7644/image17wj.jpg). Kuva on tarkoituksella tuollainen piirrettymäinen, en yrittänyt tehdä ihmisistä ns. "aidon" näköisiä. Molly on aika söpö, Arthur ruma =D Taustaa en jaksanut väsäillä.

Dracosta ja Harrystä: Söpö kuva. Harryn hiuksissa on jotain vikaa, muuten kuva on hauska ja hyvä :) Draco on onnistunut ainakin hyvin ja tausta on söötti!

Seuraavalle... Vaikka Albus Dumbledore ja Minerva McGarmiwa!
Otsikko: Vs: HP-taideketju (laitetaan kynä kiertoon)
Kirjoitti: pokep - Syyskuu 17, 2009, 19:06:24
Mulle Albus ja Minerva!

Minerva ja Albus (http://img9.imageshack.us/img9/2928/albusminerva.jpg). Kuvittelin tämän tilanteen niin että nuori Minerva on hakemassa töitä Tylypahkasta ja Dumble on - no Dumble. ;--)

Molly ja Arthur vastaavat kovasti mielikuviani ja kuva on mukavan lämmintunnelmainen. :) Piirrustustyyliäkin voisi kuvata sanalla mukava ja kiva nähdä myös väriä!

Seuraavalle Narcissa ja Lucius Malfoy. (Voi olla että ovat olleet jo, mutta kahdentoista sivun selaaminen on ylivoimaista)
Otsikko: Vs: HP-taideketju (laitetaan kynä kiertoon)
Kirjoitti: Minsvo - Syyskuu 17, 2009, 21:12:48
Minäminä!
Tulee luultavasti lauantaina. :--) <-- Joo niin varmaan. Ehe. Sori kun kesti näin kauan. Olen homepää. No tässä on. Keskeneräinen, ei luonnos mutta viimeistelemätön ja väritön.

http://minsvo.deviantart.com/art/Cissy-and-Lucius-138637273

Seuraavalle... Gellert Grindelwald.

//NIIN SITÄ EDELLISTÄ PITÄIS KOMMENTOIDA. :-D
Hihi hauska! Hauska on myös tyylisi piirtää, kun olen enemmänkin kuviasi nähnyt. Minkähänlaisia kyniä mahdat käyttää?
Otsikko: Vs: HP-taideketju (laitetaan kynä kiertoon)
Kirjoitti: pokep - Syyskuu 18, 2009, 09:55:11
Gellert Grindelwald mulle!

Siinä (http://img27.imageshack.us/img27/7823/gellertgrindelwald.jpg) hän sitten on. Tuota oli oikein mukava tehdä ja onnistuikin ihan hyvin.

Lucius ja Narcissa on mukavalla tavalla itsensä näköisiä, tulee sellainen olo, että vaikka ne on ulkokuoreltaan niin khuuleja, niin silti ne rakastaa toisiaan ja näin. :--) Hieno on, osaat kyllä piirtää!

Seuraavalle sitten Grangerin perhe, eli Hermione ja hänen vanhempansa.

//Eikö Grangerit kelpaa kellekkään? :( Mii sou sääd
Otsikko: Vs: HP-taideketju (laitetaan kynä kiertoon)
Kirjoitti: Heli - Lokakuu 21, 2009, 18:25:02
minä otan Avaruus Grangerit!

Seuraavalle tulee HIINOKKA!
Grangerit (http://i277.photobucket.com/albums/kk67/heli_2008/grangers.jpg)

Gellertistä: Rakastan kyllä Gellertin ulkonäköä. Kultainen kiharainen tukka! Henkii oikein 1900- luvun alkupuolen nuorukaisen komeutta. Värit miellyttävät silmää. Hauska tuo kaulus! Oikein onnistunut piirros.

Otsikko: Vs: HP-taideketju (laitetaan kynä kiertoon)
Kirjoitti: Katriona - Lokakuu 23, 2009, 20:00:09
Mulle mulle mulle!!!! (Hiinokka) Heh... Mitähän tästäkin tulee... (kauhistuttaa ajatuskin)

Oi, että tykkäsin noista Grangereista!! He ovat niin onnellisen näköinen perhe. Juuri tuollaisiksi olen heidät kuvitellut. Lisäksi väritys oli mielestäni todella taidokas ja pirteä. Ja varjostukset... Wau! *kateudesta vihreä!* Tykkään piirtotyylistäsi!
Joo, sori vaan, mutten kyllä mitään negatiivista löytänyt... (pahastut varmaan kovasti, mutta totta se on! ) :-)
 Minulla ei pitäisi mennä kovin pitkään (mutta kun minä olen kyseessä, niin... Eis itä koskaan tiedä.), mutta kirjoitan nyt tähän kuitenkin seuraavalle aiheen. Ööh... Hmmm... Nymfadora Tonksin kompuroimassa sateenvarjotelineeseen. Hehe.. En sitten vaikeampaa keksinyt... :-)
http://www.aijaa.com/v.php?i=5136413.jpg (http://www.aijaa.com/v.php?i=5136413.jpg) Tuossa olisi se Hiinokka. Ihan tyytyväinen olen. (en ole ennen piirtänyt. Tosin, jos Hagrid vielä tuota ruokkii se päätyy kyllä makkaratehtaalle... Läski. (toisaalta verrattuna ensimmäiseen versiooni - tämä on kolmas - se on oikein hyvä!) Heh!
Otsikko: Vs: HP-taideketju (laitetaan kynä kiertoon)
Kirjoitti: pokep - Lokakuu 23, 2009, 20:54:47
Minulle Tonks!

Tuossa (http://img194.imageshack.us/img194/4826/nymphadora.jpg) teille Tonks joka on selvästi iloinen siitä että kompastuu jälleen.

Edellisen työstä, tuo Hiinokka on älyttömän hieno, asento ja väritys ja kaikki! Juuri sellainen kuin hevoskotkan kuuluukin. Ehkä sellaista arvokkuutta jäi puuttumaan, mutta se näyttää aika hurjistuneelta joten luulen sen olevan ihan tarkoituksellista, eli siitä ei voi sakottaa. Hyvältä näyttää! :)

Seuraavalle Voldemort ja Bellatrix Lestrange. Ja mielellään romanttisissa merkeissä, mä olen ihan varma että niillä oli jotain meneillään!
Otsikko: Vs: HP-taideketju (laitetaan kynä kiertoon)
Kirjoitti: Suuri Johtaja - Lokakuu 23, 2009, 21:17:34
Mulle Voldemort ja Bella!!
// eli tässä nyt Voldemort ja Bellatrix (http://img16.imageshack.us/img16/7315/image18vt.jpg). Aika kämäinen, en oikein keksinyt mitään mitä olisin niille tehnyt ;/

// Tonksista: Kivan näköinen ja hauskat värit. :) Piirustustyylisi on tosi söpö. Muuten ihana kuva, mutta Tonks ei näytä siltä että hän olisi juuri kompastunut. Mutta ei sillä väliä :P Hiukset ovat ihanat. (Sori vähän huono kommentti...)

Seuraavalle... Ksenofilius Lovekiva eli Lunan isä!
Otsikko: Vs: HP-taideketju (laitetaan kynä kiertoon)
Kirjoitti: Heli - Lokakuu 24, 2009, 13:41:18
MINÄÄ ::DDD Olin itseasiassa muutenkin aikeissa piirtää tämän herran! Ei luoja tästä tulee hauskaa!!

Voldesta ja Bellasta:
Mukavan realistinen tyyli tässä työssä. Pidän erikoisesti Bellasta (tosin hänen Bon Jon Jovi tukka näyttää hiukan oudolta minun silmääni). Kuva voisi olla vielä tehokkaampi, jos Bella katsoisi Voldemortia. Pidän paljon siitä, että Volde on hiukan pois päin kääntynyt.

Edit: Niin unohdin aiheen! :--D Seuraavalle siis... Ginny Potter tyttärensä Lilyn kanssa.

Xenophilius (http://i277.photobucket.com/albums/kk67/heli_2008/xenophilius.jpg)
Arghh en kestä :''--D Tätä oli niin ihana tehdä! Varsinkin Xenon tukkaa oli niin hupaisaa tehdä! Tuli hiukan tontun näköinen kyllä... Nooh.
Otsikko: Vs: HP-taideketju (laitetaan kynä kiertoon)
Kirjoitti: Katriona - Lokakuu 24, 2009, 22:27:59
Minulle!! (kylläpäs nyt innostuin piirtelemään!) :-)
Xenophiliuksesta: Mielestäni se on todella hieno! Mukavat värit ja sopivan höynähtäneen näköinen - vastaa kovasti omaa näkemystäni. Tosin kuvittelin herran tukkapehkon pöyheämmäksi ja itse Xenon hiukan pyöreämmäksi, mutta jokaisella omat näkemyksensä! Ja hieno on!
Mulla on taas vaikeuksia kirjoittaa sinulle rakentavaa kommenttia, Heli, kun en löydä mitään negatiivista! Tuo on epäreilua! Ärrin murrin!   Öööh... hmm... taustaa? En minä keksi!! Aaargh! Nyt riitti! Ei saa piirtää noin hyvin!!! *saa hepulin*
                                                        ...
Oho! Seuraavan aihe unohtui! (Minua ei pitäisi päästää näin väsyneenä koneelle!)  Juuh... Seuraava piirtäköön...Kelmit!
                                                        ...
Nonniin... Tuossa! http://www.aijaa.com/v.php?i=5144684.jpg (http://www.aijaa.com/v.php?i=5144684.jpg). Toivottavasti saatte jotain selvää. Sitä tuli aika kauhea... (Mitä muuta voi olettaa, kun on lukenut koko päivän johonkin # % *:n matikan kokeeseen!? *Grrrr...*)

                                                                  ...
*Nyyh! Yhyy!* Vai ei kelpaa!? Voi teitä ihmisiä! ;-D Vaikka noin hienon aiheenkin annoin!
Otsikko: Vs: HP-taideketju (laitetaan kynä kiertoon)
Kirjoitti: EJR - Marraskuu 08, 2009, 17:11:07
Tässäpä tulikin aihe kuin tilauksesta, eli koitan tehdä tästä 'Potter-puff, tyylisen, OK?
Eli koneella tehtynä, ensimmäisenä sen tyylisenä tulee, ja kukaan ei näytä keneltäkään... Mutta niin.

Kuvasi on hieno, ellen sanoisi upea.
Tausta, ja koko perhe näyttää... juuri sellaiselta, jonka osaan hyvinkin kuvitella, kokonaisena tarinana.

Seuraavalle.. .. Hetki, jolloin Remus sai ihmissuden pureman.

//KElmit animaagimuodoissa... (http://archive.pixbox.fi/arkivet/synligt_24/29810000-29819999/120x120/29815542.jpg)

Oho, toi 'Pixpox' teksti peittää Peterin... Oon pahoillani.

// muitakaas se vuorokausi, ja edellisestä kommenttia.
Otsikko: Vs: HP-taideketju (laitetaan kynä kiertoon)
Kirjoitti: Katriona - Marraskuu 11, 2009, 15:39:30
Minulle! (*Nyyh*) Olinkin jokatapauksessa aikeissa piirtää sen aika pian :-)

Tuossa olkaapa hyvät! Serkukset, Sirius ja Bella (http://www.aijaa.com/v.php?i=5251619.jpg) Ja anteeksi, kun kesti. Itse olen aika tyytyväinen. Vähän sekava se on... Ja taaempi Sirius on kämänen, mutta muuten tyytyväinen!

Seuraavalle...Hmmm... Dobby pannumyssyineen, eriparisukkineen jne!

Anteeksi EJR!!! Olen kamalan pahoillani, kun kommenttisi tulee vasta nyt! En ylipäätään tajua, kuinka näin pääsi käymään!! Mutta kun... *keksii tekosyitä... :-P* "Oli huispaus ja joulu ja uusivuosi ja... Nyyh! Anteeksi! No, parempi myöhään, kuin ei milloinkaan :-(

 Elikkäs: No, ensin on ihan pakko nipottaa vähän kuvan koosta; aikas pikkuruinen on... Olisi kiva saada kuva vähän isommalla...   Ja jos oikein ymmärsin, niin kokeilit ensimmäisen kerran tuollaista tyyliä (tässä vaiheessa minun on pakko myöntää, etten ymmärrä tyylilajeista juuri mitään, minä vain piirrän :-)  ) ja siihen nähden kuvasi on mielestäni erittäin hyvä!! Itse tosin pidän "ei-noin-pelkistetyistä" kuvista. Ensikerralla voisi kokeilla taustaa? Kokonaisuudessaan hyvä kuva! Ja uusia tyylejähän kannattaa aina kokeilla!

//Ahaa! Nyt tajuan! Topikista siis siivottiin tästävälistä yksi viesti! *Mikä älynväläys... :-P* No, saitpahan uuden kommentis EJR! Toivottavasti siitä oli edes jotain iloa... :-)    *Kat säätää taas XD*

// Minullekin muuten kommentit kelpaisi... *vihjailee? Ei kai!?*
Otsikko: Vs: HP-taideketju (laitetaan kynä kiertoon)
Kirjoitti: Taru - Marraskuu 11, 2009, 17:15:53
Varaan Dobbyn.


Dobby (http://img.photobucket.com/albums/v237/takkutukkapeikko/Dobbyonrumaolento.jpg). Hän on saanut jonkun vanhan t-paidan ja solmion.Seuraava saa piirtää Pimennon, joka ajaa Punurmion pois Tylypahkasta.


Otsikko: Vs: HP-taideketju (laitetaan kynä kiertoon)
Kirjoitti: Nathaniel - Tammikuu 01, 2010, 00:14:15
Välihuomautus:

Poistin ja lyhensi ketjua sellaisista viesteistä, jotka eivät olleet linkitettyä kuvaansa saaneet. Jätin muutaman, jossa oli kuitenkin kommentoitia, vaikka kuvan lisääminen oli jotenkin epäonnistunut yrityksestä huolimatta tai linkki vanhentunut tms..

Yrittäkää muistaa muutama kohta tänne viestittäessänne:
1) Yhteen viestiin pitää mahtua varaus ja aihe seuraavalle. Uuden aiheen saisi mieluusti boldata.
2) AIKAA PIIRTÄMISEEN ON VUOROKAUSI! Kääk! :D Oikeasti, jos skanneri sattuu juuri kriittisellä hetkellä hajoamaan niin 'no problemo'. Mutta yrittäkää rytmittää omat aikataulunne niin, että piirtämiseen todella on aikaa kuluvan päivän aikana :). Poistin tosin monta niitäkin viestiä, joissa luvattiin ratkovan viivästysongelman tuossa tuokiossa ja kuva olisi tulossa. Ikävä kyllä se on vain muilta pois, jos näin käy.
3) Edellisen piiroksesta saisi laittaa muutaman sanan kommenttia. Ihan niin kuin varmasti itsekin haluaisi sitten seuraavan heittävän muutaman sanan omasta luomuksesta.
4) Monet laittoivat viestiin, etteivät sitten onnistuneetkaan laittamaan kuvaa viestiin osaamisen takia. Erityistä muistettavaa tästä osastosta (http://www.vuotis.net/index.php?topic=4630.0) tarjoaa kaikki mahdolliset vinkit kuvan lisäämisestä ja linkittämisestä. Jos senkin jälkeen jää jotain epäselvää niin Kuvataiteiden aurorit auttavat kyllä :).

Hei mutta suurimmilta osin tosi hienoa, että tälle osastolle on löytynyt kannatusta ja ohjeetkin on luettu edes kertaalleen ;). Hyvää uutta vuotta 2010 kaikille!
Otsikko: Vs: HP-taideketju (laitetaan kynä kiertoon)
Kirjoitti: Toujours pur - Maaliskuu 01, 2010, 02:51:24
Olen pitkään katsellut täällä ja elätellyt toiveita, että joku muu ottaisi Tarun aiheen. Mutta koska ei vaikuta tapahtuvan niin, olen rohkea ja varaan sen. Hyi, saas nähdä mitä tästäkin tulee.

Tarun kuvasta kommenttia:

Olet onnistunut tekemään Dobbysta juuri sen kaltaisen kuin olen kuvitellut. Harmaa iho, suuret korvat ja silmät. Paita on ihana ja tuo teksti, erityisesti fontti kruunaa koko komeuden. Vaikka tausta onkin pelkkää lumisadetta, se tasapainoittaa kuvaa loistavasti. Kraka vyönä :'D Loistava idea. Jos nyt väen vängällä keksitään jotain parannettavaa, kokeiles vaikkapa varjostaa ^^

Seuraava saa... ööh... piirtää Siriuksen takassa.

//Voi ei, olen aivan unohtanut tämän. Täytyy muistaa illalla *muista muista muista...*

//Nonniin, Tässä (http://i270.photobucket.com/albums/jj107/filantropico/Eskimo2010596.jpg) on vihdoinkin tyylikäs tyyni, Umbridgesta en pidä, mutta Sibylla on jopa ihan ok. Ja taustaa en jaksanut viimeistellä ja ja ja... Ehkä pidättäydyn yksinkertaisissa töissäni ilman taustoja ja muita kommervenkkejä : D
Otsikko: Vs: HP-taideketju (laitetaan kynä kiertoon)
Kirjoitti: Röhkö - Maaliskuu 01, 2010, 10:50:28
Kommenttia Toujors Purin kuvasta:
Sibyllan look on mahtava, varsinkin hiukset :D Olet todella nähnyt vaivaa piirtäessäsi kivilattiaa. Hahmojen asennot ovat vähän turhan jäykkiä, vaikka Pimennolle se toisaalta sopiikin. Sibyllalla on hurjan pitkät kädet.
Tässä on kyllä lähtemisen tunnelma. Olisit voinut tehdä kuvasta ehkä vähän "tiukemman" eli piirtää hahmot vähän lähempää ja piirtää lattiaa ja seinää vähemmän. Pimennolla voisi olla hieman julmempi ilme. Asetelma on kyllä hyvä. :)

Minä otan haasteen vastaan ja varaan Sirren takassa. :)
Tämä valmistui melkein ennätysajassa. Olen jopa tyytyväinen lopputulokseen:

Sirius takassa (http://img246.imageshack.us/img246/9307/siriusl.jpg)
Toteutettu vesiväreillä. Ainakin työstövaiheessa tästä tuli mieleen Jeesus >.<

Aivan aivan, pääsi unohtumaan. Eli seuraavalle:
Tavallinen veela ja "hirviöveela" vierekkäin.
Otsikko: Vs: HP-taideketju (laitetaan kynä kiertoon)
Kirjoitti: pokep - Maaliskuu 04, 2010, 01:23:11
Varaan veelat! Saapa nähdä mitä tästäkin tulee...

Seuraavalle aiheeksi Hermione joulutanssiaisissa.

Röhkön työstä, oi että mitkä värit ja kasvot on todella taidokkaasti tehty! Ei ehkä näytä ihan takassa olevalta, tai ainakaan siltä miten sen omassa päässäni kuvittelin, mutta värityksensä ja noiden reunuksien ansiosta tunnelma on kuin tulimeressä. Ja vesiväreillä vielä, hurjan hienoa työtä. :--)

Sainpas ne tehtyä! Tuolla (http://img63.imageshack.us/img63/4738/veelaa.jpg) tavallinen veela, ja tuolla (http://img708.imageshack.us/img708/2519/veelakopio.jpg) hirviöveela. Ensin mun piti tehdä heidät samaan kuvaan vierekkäin niin kuin tehtävänanto kuuluikin, mutta tein ensin tuon normiveelan ja toisen kanssa meni hermot niin päätin jättää sen hartiakuvaksi, joten ne olisivat näyttäneet tyhmiltä vierekkäin. Toiseen en ole niin tyytyväinen, mutta antaa olla. :--D
Otsikko: Vs: HP-taideketju (laitetaan kynä kiertoon)
Kirjoitti: Minsvo - Maaliskuu 07, 2010, 11:24:57
Minäminäminä!

//Tässä tämä nyt on vihdoin, pahoitteluni että kesti. Piirsin tämän sunnuntaina, ja viimeistelin maanantaina, mutta en sitten ehtinytkään skannaamaan. Eilen unohdin skannata, mutta tässä sitä ollaan aamudatauksella ennen koulua joten täältäpä tulee Hermione (http://minsvo.deviantart.com/art/Hermione-Granger-156782428).

pokepin veeloista;
Kuten olen jo varmaan aiemminkin sanonut, niin pidän kovasti tuosta piirrustustyylistäsi, se on varsin hauska! Tykkään luultavasti enemmän tuosta tavallisesta veelasta, en toki siksi että toinen on puolikas. :-D Siinä on hauskaa pinup-tyyliä, sopisi vaikka tatuoinniksi!


Seuraavalle Bill ja Fleur vauvansa Victoiren kanssa!

//Taru, ymmärrän täysin mitä tarkoitat! Huomaan nyt että varjostus on aivan liian alhaalla. Äh. :-D
Otsikko: Vs: HP-taideketju (laitetaan kynä kiertoon)
Kirjoitti: Taru - Maaliskuu 30, 2010, 01:15:11
Awww, Hermione on todella kaunis! Hänen rintansa vain näyttävät jotenkin omituisilta minun silmääni - vähän ehkä valahtaneet alas ja toisaalta "suuret alaspäin". Vaikea selittää, olisi helpompaa jos pystyisi näyttämään sinulle irl, mitä tarkoitan. :D Hänen silmänsä ovat kyllä erityisen kauniit mielestäni.


Fleur, Bill ja Victoire (http://img.photobucket.com/albums/v237/takkutukkapeikko/Wesley_uusiperhe.jpg)
Jätin sen pelkäksi line-artiksi, koska energia ei nyt riitä värittämiseen ehkä myöhemmin.


Seuraavalle aiheeksi Fenrir Harmaaselkä (ihmismäisemmässä muodossaan).Edit. Referenssiä käytetty, mutta se on nyt kadonnut tietokoneen päivityksen jälkeen. Kokeilin arpia, mutta ne vain näyttivät aivan älyttömän tyhmiltä line-artissa, joten jätin ne pois sitten - tulevat sitten joskus väritettyyn versioon. :D
Otsikko: Vs: HP-taideketju (laitetaan kynä kiertoon)
Kirjoitti: Heli - Huhtikuu 04, 2010, 15:15:45
Minulle Fenrir.

Seuraava saa piirtää Draco Malfoyn lapsena (5-vuotias?)

edit: Fenrir valmis. (http://i277.photobucket.com/albums/kk67/heli_2008/fenrir.jpg)

Fleurista ja Billistä: Cool, pelkkä linearttikin toimii mainiosti. Tykkäilen kovasti tyylistäsi. Mukavan pelkistetyn näköistä. Anatomia näyttäisi olevan aivan kohdillaan (mietinkin onko tässä käytetty referenssiä) ja hienosti olet saanut hahmoihin hiukan persoonallisuutta. Vaan missä Billin arvet? :D
Otsikko: Vs: HP-taideketju (laitetaan kynä kiertoon)
Kirjoitti: Gemmssy - Huhtikuu 04, 2010, 22:06:39
Mä otan ton pienen Dracon... piirän sen tänä iltan, mut en tiedä ehtiikö isä auttaa mua huomen sen lisäämises, nii sorry jos myöhästyy...
Seuraavalle aiheena.... Pancy Parkinson
Sitä ei kai oo ollu viel?
Mut mua ei ainakaa haittaa vaiok jpotku on kahteen tai useempaan kertaa, ei siit tartte valitaaa... kuha ei oo kokoajan harry pottereit ja silleee...
Muute voisko laittaa paikkojaki? tyylii taikaministeriön aula, tai kotikolo???
must ois kiva piirtää semmost...

// Ny mie sain sen valmiiks mut en ossaaa lisätä yksin... :(
//EIII... Mä pilasin ton kuvan... sil on iha MUSTAT HUKSET!!!
// Vihdoin! Läheltä :http://gemmssydrawing.suntuubi.com/?cat=12&img=4 (http://gemmssydrawing.suntuubi.com/?cat=12&img=4)
Ne ei oikein onnistunut.. Draco ei ole oikein luihu... onnellinen pikku poika... mutta sopikaamme että hänesrtä tuli vasta kouluunmennessä luihun :) ja tolla hiuksetki sekasin...
Arvostelen huomenna tuon Fenririn kun nyt en ehdi...
Kaukaa: http://gemmssydrawing.suntuubi.com/?cat=12&img=5 (http://gemmssydrawing.suntuubi.com/?cat=12&img=5)

En ny tiedä osasinko lisätä ne nii että näkyy :)

// Nyt sitten se ARVOSTELU edellisestä.. eli Fenrir on mielestäni toteutettu hyvin. Pidän erityisesti suteenviittavasta soljesta. Osaat laittaa rypyt ja varjostukset (toisinkuin esim minä), eikä naama näytä littanalta. Minua jäi ehkä hieman häiritsemään ylös kieroutunut katse, mutta toisaalta se on hyvä luomassa "hulluutta" ja pelottavuutta :)

JA HELI! ARCOSTELE MYÖS EDELLINEN TYÖ JOOKO :)

Otsikko: Vs: HP-taideketju (laitetaan kynä kiertoon)
Kirjoitti: Sirii - Huhtikuu 17, 2010, 14:54:26
Dippa daa, pitkästä aikaa voisin tehdä jotakin. Eli mulle Delacourin siskokset.

//EDITTO:
Animuja Delacoureja tämän linkin takana. (http://fc07.deviantart.net/fs70/f/2010/107/9/e/Fleur_and_Gabrielle_by_Wampyyrlaps.png)//edit again.. Ja seuraava piirtäköön sittenkin vaikka Lilyn ja Petunian yhdessä.
Otsikko: Vs: HP-taideketju (laitetaan kynä kiertoon)
Kirjoitti: Röhkö - Heinäkuu 04, 2010, 10:15:50
Otan sitten tuon Lilyn ja Petunian, koska Gemmssy ei ehtinyt heitä tehdä.
Ja tässä se nyt sitten on,
Lily ja Petunia (http://img695.imageshack.us/img695/5162/petuniajalily.jpg) nuorena.
Työvälineenä lyijykynä. Tämä tuli tehtyä aika nopeasti, mutta olen tyytyväinen hahmojen ulkonäköön.

Minua seuraavalle siis DD:n perhe
Otsikko: Vs: HP-taideketju (laitetaan kynä kiertoon)
Kirjoitti: Méaway - Heinäkuu 10, 2010, 23:54:40
Minäpä nyt väsäsin tän, kun ei muilta tullut varauksia :)

Eli tässä Voro ja Norriska hieman amatöörimäisesti kyllä mutta innokkaasti :D
http://tinypic.com/view.php?pic=34zzu9t&s=3 (http://tinypic.com/view.php?pic=34zzu9t&s=3)

Seuraavalle Ollivander, toivottavasti ei ole vielä ollut :)

Otsikko: Vs: HP-taideketju (laitetaan kynä kiertoon)
Kirjoitti: Sirii - Heinäkuu 12, 2010, 23:31:33
Koska minulla on ylimääräistä aikaa tein listan jo piirretyistä hahmoista. Ihan vaan jotta elämä olisi helpompaa kun voi suoraan tarkistaa onko aihe jo piirretty.
Ja lisäsin listasin ainoastaan ne, jotka tosiaan löytyvät piirrettyinä tästä ketjusta. Joitain haasteita tuolla on, joihin ei löydy kuvaa, niitä en lisännyt (saa nyt nähdä jos jaksan kaivaa ne kaikki niin teen toisen listan täyttämättömistä haasteista).

TO OPERATE:
*Lista on aakkosjärjestyksessä, muttei mitenkään looginen.
*Useampia henkilöitä sisältävissä haasteissa henkilöiden nimet ovat satunnaisessa järjestyksessä. (Joten jos aiotte antaa seuraavalle haasteeksi esim. Ron + Hermione, niin tarkistakaa se molemmin päin, sekä Ron + Hermione että Hermione + Ron.)
*Lista sisältää (tai ainakin yrittää) henkilöiden suomenkieliset nimet. Joitain poikkeuksia lukuunottamatta, koska minulla ei ole mitään käsitystä keitä jotkut näistä henkilöistä ovat (olen minäkin fani!!) joten vain kopioin nimet suoraan haasteesta.
*Mikäli haaste on ollut tarkempi kuin vain henkilöiden nimet, olen pyrkinyt pitämään haasteen kokonaisuudessaan. Muutoin pelkät nimet.
*Nimet on eroteltu toisistaan '+'-merkeillä, ihan vain siksi ettei tule mitään paritusdilemmoja, ok? :D
*Lista löytyy spoileritagin alta, jotta tämän viestin pituus pysyisi kohtuullisena.


(klikkaa näyttääksesi/piilottaaksesi)

Siitä sitten vaan! Eikä enää yhtään Bill Weasleyta yksikseen tähän ketjuun, please, se löytyi haasteista jo ainakin kolmesti.

//EDITTO:
Pakko lisätä tuohon Tarun kommentiin viitaten... Joo, pyytäkää vaan sitä Billy Weasleytä, mutta olkaa kilttejä ja koittakaa keksiä edes vähän erilaisia haasteita. Musta kun on niin kovin turhaa jos samat haasteet pyörii vaan sata kertaa, kun voisi helpolla laittaa vähän erilaistakin. (esmes. laittakaa haasteeksi vaikka "Billy niitä pyramidien kirouksia purkamassa" mieluummin kuin vaan "Bill Weasley"...)
Sitä mä vaan, en mä halunnu dissata Billyä (tai muitakaa jotka on jo ollu). Ei saa ymmärtää minu kommentteja väärin. :}
Otsikko: Vs: HP-taideketju (laitetaan kynä kiertoon)
Kirjoitti: Taru - Heinäkuu 13, 2010, 14:53:14
Pakko sanoa tuohon edelliseen viestiin, että totta kai saa samoja hahmoja laittaa haasteeksi, kuin mitä on jo ollut - muutenhan tämä ketju loppuisi jossain vaiheessa, koska ei ole enää ketään jota voisi piirtää. :p Joten siitä vain haastamaan vaikka Bill Weasleytä 4. kerran, jos sitä ei ole ollut pariin sivuun missään ja haluaisit nähdä hänestä vielä uudenlaisen kuvan.
Otsikko: Vs: HP-taideketju (laitetaan kynä kiertoon)
Kirjoitti: Alexandra - Heinäkuu 16, 2010, 15:18:20
Varaan Ollivanderin!

Valmistuu ihan pian :)


Tässä olis nyt mun Ollivanderini (http://i798.photobucket.com/albums/yy261/Aleiixadra/0012.jpg?t=1279360660)! Itse jotenkin tykkäsin että onnistui ihan hyvin - siihen nähen että tuo oli ensimmäinen mies kenet olen piirtänyt!

Vorosta ja Norriskasta: Pidin! Yksinkertaisuudessaan kaunis, onnistunut kuva. Hyvin paljon samannäköinen kun elokuvissa, eli oli tunnistettavissa! Tykkäsin Voron käsistä, ne olivat tosi hauskat, ja Norriskan silmät hohtavat ihanasti keltaisina. Ihanat vaatteet, ja Voron puhekupla nauratti :)

Seuraava saa piirrettäväkseen Draco Malfoyn itkemässä myrtin vessassa

//muoks// : Ahh, nyt tajusin yhtäkkiä mikä tuossa häiritsee tuossa minun Ollivanderissani. Tuo käsi. Se näyttää hieman irralliselta, se on ikään kuin väärinpäin :D
Otsikko: Vs: HP-taideketju (laitetaan kynä kiertoon)
Kirjoitti: Katriona - Heinäkuu 25, 2010, 11:03:04
Muhahaaa!!!! (=minä) Enpäs olekaan pitkään aikaan mitään Potteraiheista piirrellyt... :-D Joskos se inspiraatio heräilisi... Nyt on tosin vähän kiireitä, joten voi mennä hiukkasen yliaikaa, mutta eihän sitä kukaan huomaa, ehei!

Hähää!! Eipä mennytkään!!! <-- Jaa,että menikö myöhään kuvan kanssa? Ehei, eeeei toki! Tuossapa nuo veljekset sitten ovat! (http://www.aijaa.com/v.php?i=6463762.jpg)  Mitäs tykkäätte...? Minusta ne onnistuivat kohtalaisen hyvin! Piirsin pitkästä aikaa taas mustavalkokuvan *korvia myöten lyijykynässä...* Seolikin mukavaa. Njää... Herrojen kädet ovat vähän mitä ovat... :-( Ja en sitten ota mitään vastuuta noista teksteistä. Kuten sanoin: meni myöhään :-)

Hmmm... Seuraavalle... Victor Krum jurottamassa (hehheh... XD)

// Jaa, kun tuosta nuo pari viestiä hävisi, niin minähän pääsen tänne kommentoimaan. :-) Ensinnäkin hra Ollivander on mielestäni hyyyyyyvin vaikea piirrettävä, joten nostan hattua jo valmiiksi. Ja kyllä kannatti; kuva on mukavan ollivandermainen. Velho näyttää niin hauraalta ja omissa maaiomoissaan oleilevalta ja kiinnittää kaiken huomionsa sauvaan, mikä on minusta hienoa. Jostain syystä minulle jäi hiukan ristiriitainen mielipide tästä... Jokin minua siinä häiritsee, mutten tiedä, mikä... Ehkä kuva on hiukan liian pelkistetty...? Kokonaisuudessaan mukavan utuinen! :-)

//Kommenttiaaaaaaaaah!!! ...Jooko? :-)
Otsikko: Vs: HP-taideketju (laitetaan kynä kiertoon)
Kirjoitti: Metsis - Heinäkuu 25, 2010, 12:18:16
okei, okei, kai minäkin nyt sitten tähän osallistun

eli seuraavalle:

koukkujalka jahtaamassa kutkaa

Muokkista//
tässähän tää mun Krumini sitten on. Älkää vihatko, se on suttuinen sillä piirsin sen mustekynällä.

http://brokenprofile.deviantart.com/gallery/#/d2us8wb

Katrionan piirros on upea! hihii, tuo sädekehä on hauska. Kauheasti tulee Ronis sääliksi:D
Otsikko: Vs: HP-taideketju (laitetaan kynä kiertoon)
Kirjoitti: Zenzibar - Heinäkuu 31, 2010, 01:41:25
Siivosin topicista kaikki turhat viestit ja kaikki vuorokauden deadlinen ylittäneet varaukset.

Muistakaa vuorokauden varausaika, jos on oikein hyvä syy, niin pari vuorokautta käy (tai niin kauan, et aurorit ei ehdi huomata), mutta kymmenenkin päivää menee jo aivan liian pitkäksi, puhumattakaan kuukausista.

Ja yleisesti vielä, muistakaa arvostella edellisen työ!

Jatkakaa piirtelyä! ^^

*poistuu areenalta*

Zenzibar,
kuvataide-aurori
Otsikko: Vs: HP-taideketju (laitetaan kynä kiertoon)
Kirjoitti: Akromantella - Elokuu 20, 2010, 16:38:22
Krum on krummainen (siis Krumin näköinen). Ilme näyttää juuri sopivalta Krumille. Pidän siitä, että kuva on omanlaisensa, eikä vain elokuvan version kopio. Toki pidän kopioistakin, etenkin kun ne on hyvin tehty. :)
Kuva on kivan iso eikä mikään kolme senttiä kertaa kolme senttiä piperrys. Olisi kiva ollut nähdä Krum väritettynä.
Väritykseen (vaikka kuva onkin mustavalkoinen, värittää voi silti) olisi voinut panostaa enemmän (esimerkiksi paita näyttää hitusen hutaistulta). Krum on kaiken kaikkiaan hieno, ja pidän erityisesti silmien katseesta ja nenästä.

Oma näkemykseni Koukkujalasta ja Kutkasta. (http://s293.photobucket.com/albums/mm61/Akromantella/?action=view&current=KoukkisKutka.jpg)
En ole mikään mestari piirtämään kissoja, joten jalat ja niiden sijainti vähän heittävät...
Kutka juoksi jo paperilta melkein pois, niin kiire sillä oli karkuun. :)

Seuraava voisi taiteilla Cho Changin tanssimassa joulutanssiaisissa Cedricin kanssa. Piirroksen pääosassa saa olla pelkkä Cho, Cedricille ei tarvitse piirtää kasvoja sen tarkemmin, kunhan ei näytä siltä että Cho tanssii yksikseen.
Otsikko: Vs: HP-taideketju (laitetaan kynä kiertoon)
Kirjoitti: pokep - Elokuu 20, 2010, 19:26:59
Voisin vaikka ottaa tuon Chon!

Sieltä (http://img375.imageshack.us/img375/9030/hpim9748.jpg) he löytyvät. Olisin halunnut varjostaa sitä sun muuta, mutta tuli niin hurja kiire että menköön.

Seuraava piirtäköön sitten itse ystävämme Harry Potterin lajitteluhattu päässään.

Akromantellan Koukkis on hurjan suloinen ja pullonharjahäntä sekä seinään päin juossut olemus löytyy, mutta työ näyttää vähän sellaiselta luonnosmaiselta, viimeistelemättömältä. Kuitenkin sellainen Kutkantappomatkafiilis välittyy kivasti :--)

Otsikko: Vs: HP-taideketju (laitetaan kynä kiertoon)
Kirjoitti: Zenzibar - Elokuu 20, 2010, 19:44:48
Voisin yrittää ton Harri Petterin piirtää :PP  

//Tässäpä teille Harri Petteri lajitteluhattu päässään (http://i647.photobucket.com/albums/uu200/Zeepra/IMG_1764.jpg) :D Tykkään ite siitä hatusta xDD

Seuraavalle sitte... hmm... No jospa vaikka Madame Maxime ja hevosvaunut :DD (Olihan ne hevosia, vaikka oliki jättikokoa? xD)

//pokepin Cho on jotenki ihanan sarjakuvamainen :D Tykkään kyllä, värejä on käytetty, mut niillä ei oo mässäilty ja kuva on yksinkertaisuudessaan nätti :)
Otsikko: Vs: HP-taideketju (laitetaan kynä kiertoon)
Kirjoitti: elyona - Elokuu 20, 2010, 23:34:36
Varaan tuon Madame Maxime ja hevosvaunut -aiheen. :)

Seuraava voisikin sitten piirtää Lunan suojeliuksensa (joka oli siis jänis) kera.

//Myös minusta hattu on oikein hieno! Ja muutenkin piirros on hyvä, mukavasti saatu eri värien tuntua ja varjostustakin lyijykynätyöhön. :>

//Tässä on nyt vihdoinkin tämä piirrokseni: Madame Maxime ja hevosvaunut (http://i1179.photobucket.com/albums/x400/elyona/madamemaxime.jpg), joka on tosin hieman huonolaatuinen, koska mitkään kunnon [joo tosi kunnon laitteet, kun eivät edes toimineet.. :D] laitteet eivät suostuneet yhteistyöhön. Piirros (=kuva piirroksesta) on siis kameralla otettu. Mutta eiköhän tuo ole ihan tarpeeksi selkeä. :)
Otsikko: Vs: HP-taideketju (laitetaan kynä kiertoon)
Kirjoitti: Mameha - Elokuu 21, 2010, 10:50:48
Haluan tuon Lunan suojeliuksineen.

// Valmis Luna löytyy täältä (http://ch-eis.deviantart.com/gallery/#/d2wxmew). Lopputuloksesta huomaa kyllä, miten vähän olen elämässäni piirtänyt, mutta halusin kokeilla. Eläimiä en ole koskaan osannut piirtää, mutta menköön nyt sitten :D Tein tuon tussilla, mutta en ruvennut välineiden puutteen vuoksi värittämään. Pupua ja sen jälkiä kastelin hiukan saadakseni "usvaa". (Surkean ohut paperini tietysti veti ruttuun...)

Seuraavalle soisin bestikset Sirius Mustan ja James Potterin.
Otsikko: Vs: HP-taideketju (laitetaan kynä kiertoon)
Kirjoitti: Satuu - Elokuu 24, 2010, 16:27:53
Anteeksi en voi arvostella luna työtä.. koska kone ei näytä sitä syystä tai toisesta.
Varaan Siriuksen ja Jamesin! Kuva tulee joskus illalla *pinkaisee äkkiä yläkertaan piirtämään*


// Täällä on kuvat. Ensin lähempää (http://www.petsie.fi/pet.php?petid=92489&s=images&img=20520154&setid=92242) kun kauempaa otettu kuva on sumee. Täss (http://www.petsie.fi/pet.php?petid=92489&s=images&img=20520142&do-ref=nextButton&setid=92242) se kauimmainen. En osaa laittaa url muotoon.

//Laitoin linkit url-tageihin ^^ Muistathan arvostella edellisen työn? :) -Zenz

Seuraava piirtää Peterin ja Remuksen
Otsikko: Vs: HP-taideketju (laitetaan kynä kiertoon)
Kirjoitti: Zenzibar - Elokuu 24, 2010, 21:52:51
Tämä ei ole keskustelutopicci! Eikä tarvitse joka kerta huomauttaa säännöistä, jos yksi ihminen ei tunnin sisällä muista/hoksaa arvostella toisen työtä tai laittaa uutta aihetta. (Etenkään kun topicci on vasta siivottu ja säännöistä on huomautettu pari viestiä aiemmin.)

Zenzibar,
aurori
Otsikko: Vs: HP-taideketju (laitetaan kynä kiertoon)
Kirjoitti: Katriona - Elokuu 28, 2010, 12:58:24
Varaan Lupinin ja Peterin! Hehee! :3

Satuu, kuvasi on mukava, vaikka huono kuvanlaatu hiukan syökin tunnelmaa. Pidän asetelmasta kovasti! Ensikerralla sitä voisivat piristää vielä varjostus ja värit. Silloin kuvat myös näkyisivät selkeämmin, vaikka skanneri puuttuisikin! :-) Kuule... Yksi juttu häiritsee... Miksi Jamesilla niin vakava ilme? Onko hänellä sydänsuruja Lilyn suhteen...? Voi raukkaa...

Seuraava piirtäköön Weasleyn veljeksistä Billin ja Charlien!! Ja - kun nyt näin reilulla tuulella satun olemaan - saa kuvaan Percykin eksyä, mikäli tekijä haluaa... :-)

//Pakko vielä hehkuttaa, että tykkään Siriuksen rennosta olemuksesta. Hyvä Satuu!

// Anteeksi, nyt iski kiire ja sen myötä lievä inspiraationpuute! Syvimmät pahoitteluni kaikille ja jos joku sattuu näkemään piirtoinspistäni lähettäkäähän se pikinmeten tänne, arvon velhot!!! Eli tuossa nyt ehdin jo kommentoida  Satuulle, mutta joku muu voi viedä tuon Peter ja Lupin- aiheen... :-( *nyyhkii  Hagridilta lainaamaansa nenäliinaan...*
Otsikko: Vs: HP-taideketju (laitetaan kynä kiertoon)
Kirjoitti: elyona - Elokuu 31, 2010, 00:29:02
Minä voisin vaikka sitten varata tuon Peterin ja Remuksen. :>

Seuraavalle soisin aikuistuneen Draco Malfoyn perheensä kanssa. ;)

//Hieman inspiraation puutetta tälläkin suunnalla...ja myös äärikriittisyyttä omaa jälkeä kohtaan >.< Mutta tässä nyt parhain yritykseni: Peter ja Remus (http://i1179.photobucket.com/albums/x400/elyona/peterlupin.jpg). Vähän jäi vaiheeseen, kun pilasin Lupinin tussaamalla enkä sitä halunnut Peterille enää tehdä, mutta kuitenkin jostain syystä pidän tästä tällaisena, vaiheellisena. :) Tosin mielestäni Peteristä tuli hieman ylisöpö.. :D ja Lupinista liian kelmimäinen, jotenkin.
Otsikko: Vs: HP-taideketju (laitetaan kynä kiertoon)
Kirjoitti: Chess - Lokakuu 13, 2010, 15:35:42
Ihan hieno kuva, Elyona. :D Olisi varmaan ollut hieman parempi tosiaan, ilman tussausta. ^^

Minä varaan! x3

Tuossa:Aikuistunut Draco Malfoy perheineen (http://violetwood.webs.com/skannaaminen0002.jpg)
Valitettavasti Cissy ei ole yhtä hyvin tehty kuin Draco, tuli nimittäin kiire tehdä valmiiksi. Onnistui mielestäni aika hyvin.:D Draco vain ei itse asiassa näytä juuri lainkaan vanhemmalta kuin "normaalisti", mutta..(:
Oho, älkää välittäkö. Tuossa lukee vahingossa 'Nacissa', eikä 'Narcissa' :''D.

Seuraavalle..Luna Lovekiva leijonapuku päällään halaamassa Harrya.:D

  ~~Chess

//muoks! Jos ette jaksa, niin saa piirtää myös pelkän Lunan leijonapuvussa. :'D
Otsikko: Vs: HP-taideketju (laitetaan kynä kiertoon)
Kirjoitti: KiertoVoltin Poika - Marraskuu 27, 2010, 01:07:32
Mun mielestä ihan onnistunut tuo perhe potretti. Kaikilla tuommoinen ": (" ilme, sai tyrskähtämään xD

Mää varaan ton Lunan.

(http://i1127.photobucket.com/albums/l629/NoMoreCakes/LunaLovekiva.png)

//Oho sori, unohdin.

Seuraava voi piirtää Draco Malfoyn boksereissa, hillerin korvissa ja hännässä

//Muoksi kaksi viestiä yhteen :) -Zenz
Otsikko: Vs: HP-taideketju (laitetaan kynä kiertoon)
Kirjoitti: Alexandra - Joulukuu 04, 2010, 22:41:17
Minä varaan Dracon pikkupöksyissä!!


Draco (http://s798.photobucket.com/albums/yy261/Aleiixadra/Harry%20Potter/?action=view&current=draco.jpg)

Noh, tässä tää mun Draco sit olis, teinki sen samantien :) Pahoittelen ettei se näytä ihan Dracolta.. :)

Lunasta: se on ihan mahtava! En itse ikinä osaa piirtää eläimiä, ja kädestä pitäen täytyy onnitella tuota leijonaa! Värityskin on ihan loistava, ja Luna näyttää ihan lunalta :) Leijonan korvakorut pisti silmään, aivan Lunan tyylistä :D


// muoks! Ai joo, seuraava saa piirrettäväkseen....Hirnyrkki-Harryn ja Hirnyrkki-Hermionen suudelman!
Otsikko: Vs: HP-taideketju (laitetaan kynä kiertoon)
Kirjoitti: Katriona - Toukokuu 09, 2011, 12:03:57
Minä minä minäh!!!! Katriona ryntää pelastamaan jämähtäneen topikin! (Noinkohan on?! :-DDD) Kuitenkin, kun ovela olin, niin teinpä tuon kuvan jo etukäteen valmiiksi *myhäilee* Tuossa olkaapa hyvät.

Harry- ja Hermione-hirnyrkit (http://www.aijaa.com/v.php?i=007048008963.jpg)

Dracosta: Kuva on todella suloinen! Draco-raukka näyttää vallan kauhisteuneelta... *räkättää*. Mutta, jotenkin hänessä on jotakin ei-dracomaista, kuten itse jo sanoitkin. Lieneekö kasvojen ja silmien pyöreys? Dracohan oli kuitenkin jo 14 -vuotias, kun Vauhkomieli hänet kirosi. Jotenkin hän on ehkä hiukan liian lapsenomaisen näköinen? Mutta mitä pienistä - kuvan hieno tunnelma korvaa kaiken!

Seuraavalle: Merope ja Morwin Kolkko!!! Kjähähä! En sitten mitään vaikeampaa keksinyt...
Otsikko: Vs: HP-taideketju (laitetaan kynä kiertoon)
Kirjoitti: Sleepwalker - Kesäkuu 24, 2011, 14:42:15
Minulle Kolkot!

Kolkon hurmaavat sisarukset (http://i520.photobucket.com/albums/w328/unissakavelija/mm.jpg)
Pahoitteluni luonnosmaisuudesta, tuli tämän kanssa hieman kiirus. Meropen kädet jäivät kesken jne. Anon anteeksiantoanne.

Hirnykki -H&H:sta: Ihan ensin sanon, että kiva piirrostyyli! Tykkään kovasti. Itse olen sen verran surkea piirtämään suutelukohtauksia, että ansaitset tällä kunnoitukseni. Tyyppien asennot näyttävät luonnollisilta ja värimaailmasta pidän myös!

Seuraava piirtäköön vaikkapas arvoisan juomamestari Severus Kalkaroksen teini-ikäisenä.
Otsikko: Vs: HP-taideketju (laitetaan kynä kiertoon)
Kirjoitti: Peregriina - Lokakuu 07, 2011, 17:25:30
Minä minä minä haluan Severusin! *piirtää nenä kiinni paperissa* (taisi topic jämähtää?)

Valmis Sev (http://piaisnobody.deviantart.com/art/Severus-Snape-teen-262280979) ei kyllä ihan näytä teiniltä - tai edes Seviltä!

Seuraavalle aiheeksi Dumbledore lapsena, sellainen ehkä 5-vuotias. ^^

Kolkoista: ainakin itse tykkään tuollaisesta piirustustyylistä, eikä keskeneräisyyttä edes huomaa (paitsi käsistä, kuten jo sanoit). Aplodit siitä, että onnistuit sommittelemaan kaksi hahmoa luontevasti vierekkäin (itse olen siinä aivan surkea -.-).
Otsikko: Vs: HP-taideketju (laitetaan kynä kiertoon)
Kirjoitti: Röhkö - Joulukuu 30, 2011, 19:28:54
Mulle tuo DD! :D
Severuksesta: Yleisilmeeltään muistuttaa kovasti synkkää nuorta Seveä. Hiukset roikkuvat osuvasti kasvoilla. Ehkä olisin kaivannut kuvaan lisää yksityiskohtia ja värejä.

Tässä Dumbledore noin 8-vuotiaana (http://imageshack.us/photo/my-images/28/piirros.jpg/). Onnistuin mielestäni ihan hyvin, paitsi että hänestä tuli sitten loppujen lopuksi vanhempi kuin viisivuotias.

Seuraavalle Sirius, joka juuri joutunut Azkabaniin.
Otsikko: Vs: HP-taideketju (laitetaan kynä kiertoon)
Kirjoitti: Puhpallura - Joulukuu 30, 2011, 22:10:13
Varaan Siriuksen!

Noniin, eli tässä olisi nyt se, krhm, Sirius... http://s1199.photobucket.com/albums/aa463/Puh_pallura/?action=view&current=Sirius.png (http://s1199.photobucket.com/albums/aa463/Puh_pallura/?action=view&current=Sirius.png)
Olisin halunnut vähän Nuuhkuakin mukaan mutta olen toivoton piirtämään koiria ja korvat Siriuksen päässä näytti vähän tyhmiltä. En oikein tiedä mitä mieltä tuosta olen :/ Sillä olisi ehkä voinut olla pidemmät hiukset, mutta sehän on vasta joutunut sinne? Ja yritin saada ilmeeseen vähän vihasuutta mutta ei siitä mitään tullu joten annoin olla ^^ Ainakin ankeuttaja onnistui hyvin :'D

Ja tuosta edellisestä Dumbliksesta kommentoisin, että on tosi hieno, suunnilleen sellainen kuin kuvittelisinkin, mutta tuo sieppi ei minusta jotenkin sopinut kuvaan? Ja vasen olkapää on ehkä ihan hitusen liian iso.. Mutta silti siis hieno ja hyvin onnistunut :)

Niin, ja seuraavalle sitten Dobby ja Winky Tylypahkan keittiössä.... Hahaa, heitinpäs pahan >:D
Otsikko: Vs: HP-taideketju (laitetaan kynä kiertoon)
Kirjoitti: Amortentia - Tammikuu 03, 2012, 15:18:35
Varaan Winkyn ja Dobbyn! Meenkin heti piirtään, mut seuraavalle aihe on...

Veela

//Tässä on se mun Dobby & Winky.
http://aijaa.com/008629294151 (http://aijaa.com/008629294151)

Tuli ihan kiva,se kermakaljapullo ois voinu olla jotenkin erilaisempi ja värittääkin ois voinu, mut  tää on mun mielestä oikein onnistunu...

Tuosta Siriuksesta, se on jotenkin.... Ei Siriusmainen. Se ois voinu olla vähän laihempi ja ehkä vähän pitempi tukka... ja eks vankiasu ja kalterit ois sopinu tohon?
Otsikko: Vs: HP-taideketju (laitetaan kynä kiertoon)
Kirjoitti: Alexandra - Tammikuu 04, 2012, 14:13:12
Varaan tuon Veelan !! Lähden nyt kaupunkiin, kun tulen takaisin, piirrustan Veelan ja kun liitän sen tänne, kommentoin winkyä ja dobbya :) Ja seuraavalle ...

Harry Potter jahtaa luudalla sieppiä

Noniin! Minusta tuo keittiö-kuva Dobbysta ja Winkystä on hauska :) Winky tuollaisissa pukeissa on niin epätonttumainen että oikein hymyilytti :)

Ja tässä minun Veela! (http://i798.photobucket.com/albums/yy261/Aleiixadra/veela.jpg)
Tämä on nopeasti piirretty, pahoittelen hieman luonnosmaisuutta. Ja skanneri tappoi sen :( Mutta minusta se onnistui ihan hyvin :)
Otsikko: Vs: HP-taideketju (laitetaan kynä kiertoon)
Kirjoitti: Narniadara - Tammikuu 05, 2012, 12:53:14
Varaan tuon Harry Potterin!

Seuraavalle tulee kelminelikko.

Ja siitä veelasta. Se on minusta oikein hyvin onnistunut. Pidän siitä kun ne hiukset leijailee ja kiemurtelee sen ympärillä.

//Okei, eli mun Potterista tuli tosi kummallinen... :'D Sen kädet on vähän jännästi, tussi levisi jonkun verran, se näyttää siltä että se kävelisi maan kamaralla (tosin siellä takana on se luuta) ja... No, ei parhaimpia piirrustuksiani voin sanoa :'D Enkä jaksanu tehdä sitä hirveän huolella, niin tämmöinen siitä sitten tulee....

(klikkaa näyttääksesi/piilottaaksesi)
Otsikko: Vs: HP-taideketju (laitetaan kynä kiertoon)
Kirjoitti: Röhkö - Tammikuu 05, 2012, 16:07:16
Minulle, en ole aiemmin piirtänyt kelmuja :D

Tässä kelmit (http://imageshack.us/photo/my-images/525/kelmit.jpg/) eläinhahmoineen. Alunperin piirsin ihmissudenkin kokonaan, mutta kun skanneri rajasi sen vahingossa noin, päätin jättää sen esiin vain osittain. Olen tyytyväinen lopputulokseen, koska tein tätä vain noin tunnin.

Harrysta: Hienot kasvot ja hyvä, että olet käyttänyt myös värejä. Käsien asento on vähän kummallinen, kun ottaa huomioon, että Harry lentää luudalla ja yrittää pysyä sen selässä. Sieppi olisi voinut olla vähän yksityiskohtaisempi. Tämä on kuitenkin ilmetty Harry.

Seuraavalle: Viktor Krum katselemassa, kun Ron ja Hermione tanssivat Billin ja Fleurin häissä.
Otsikko: Vs: HP-taideketju (laitetaan kynä kiertoon)
Kirjoitti: Amortentia - Tammikuu 05, 2012, 21:44:03
http://aijaa.com/009039305495 (http://aijaa.com/009039305495)

Tuossa on ne Viktor, Ron ja Hermione. Oon oikein tyytyväinen, paitsi et niitten muitten ihmisten päät ois voinu olla ylempänä. Ja unohin kummata lyijykynäviivat alta ja värittää Viktorin silmän.

Oi upsista, anteeksi Röhkö :) Ne Kelmit on oikein hienot ja jotenkin siinä on jotain utuisuutta, joka tekee siitä taijanomaisen. Tuo lyijykynätyö sopi oikein hyvin tähän työhön ja ne eläinhahmot lisää kelmimäisyyttä. Ihana piirustustaktiikka sinulla!
 
// Ainii, seuraavalle aihe on Ludo Bagman ampiaiskaavussaan (mut ei siis huispaus vaan niinä kirjojen aikoinen)


//Eikö kukaan ota tota Ludoa??? No sanotaan sitten Rita Luodiko animaagihahamossaan
Otsikko: Vs: HP-taideketju (laitetaan kynä kiertoon)
Kirjoitti: piikkiselkä - Heinäkuu 13, 2014, 01:34:58
joo, sen hienopi ei tuosta tullut http://aijaa.com/hjgbhL

ja seuraava piirtää ... Harryn Hedwig olallaan
Otsikko: Vs: HP-taideketju (laitetaan kynä kiertoon)
Kirjoitti: Lumipöllö - Heinäkuu 13, 2014, 15:43:08
Rikoin vähän sääntöjä, nimittäin väkersin kuvan varaamatta, mutta jospa se ei maailmaa kaada... Ainakin toivon niin.

Harry Hedwig olallaan (http://aijaa.com/OhoXyH)

Ensimmäistä kertaa piirsin ihmisiä koneella, joten olen aika tyytyväinen tähän. Harry näyttää melko nuorelta, ja pää on ainakin minusta liian pieni, mutta ehkä tapaan piirtää liian isopäisiä hahmoja. :,D Harryllä on jästivaatteet ja kuva tuntuu hieman ahtaalta. Siitä huolimatta tykkään tästä.

Tosi hieno, piikkiselkä! :) Itse en osaa (lue: en edes ole kokeillut) piirtää hyönteisiä, eikä kuvan yksinkertaisuus todellakaan haittaa. Tuo tyyli on jotenkin suloinen.


Seuraava saakin sitten piirtää Sir Cadoganin taulussaan.
Otsikko: Vs: HP-taideketju (laitetaan kynä kiertoon)
Kirjoitti: sanpe hpf - Heinäkuu 21, 2014, 16:30:01
Varaan sir Cadoganin

Aivan upea, Lumipöllö! Tykkään kovasti. Itse en osaa piirtää tietokoneella yhtään mitään... Harjoittelulla yritän korjata sen. Varjostukset ovat hienot, mutta en tykkää Harryn hieman tönköstä asennosta. Anteeksi huono selitys, mutta

Koetetaan nyt sitten piirtää tämä jääräpäinen taulu :D
Otsikko: Vs: HP-taideketju (laitetaan kynä kiertoon)
Kirjoitti: My Name Is - Toukokuu 20, 2015, 17:08:06
Pitääkö mun sitten väkerrellä se Cadogan, kun ei näytä tää jatkuvan jos en piirrä o_O
Otsikko: Vs: HP-taideketju (laitetaan kynä kiertoon)
Kirjoitti: Taru - Toukokuu 26, 2015, 04:50:43
Homma toimii niin, että jokainen arvostelee edellisen työn, piirtää oman tuotoksensa (josta vois myös kertoa muutamalla sanalla) ja antaa seuraavalle aiheen jonka piirtää. Varaus toimii samalla tavalla kuin kuukaudenketjuissa. Eli laitatte lyhyen merkinnän, että olet varannut tämän piirroksen. Sinun pitää kirjoittaa varaukseesi myös aihe seuraavalle, että vältämme turhaa odottelua. Aiheen tulee olla joku Potter-sarjan henkilöistä. Muistakaamme myös, että taikamaailma ei ole täynnä vain Harrya, Ronia ja Hermionea. Käyttäkää mielikuvitusta! Aikaa itse teoksen valmiiksi saantiin on yksi vuorokausi varauksen laitosta.

Ei ylimääräisiä viestejä tänne, vain selkeä varaus ja seuraava aihe, kiitos.