Vuotava noidankattila

Jästien keskuudessa => Viihdettä niin että heikompia hirvittää => Aiheen aloitti: Janya - Elokuu 15, 2007, 15:57:31

Otsikko: Ayabie
Kirjoitti: Janya - Elokuu 15, 2007, 15:57:31
En löytänyt Ayabiestä erikseen tehtyä aihetta, mutta jos sellainen nyt kumminkin täällä jossain on, niin laittakaa ihmeessä lukko tai poistakaa :)

Ayabie on japanilainen rockyhtye, joka perustettiin vuonna 2004. Ayabie on indie-yhtye ja tällä hetkellä Speed Disk -levy-yhtiön listoilla. Toisin kuin yleisesti luullaan ja väitetään, Ayabien tyyli ei ole oshare keitä vaan visual keitä. Yhtyeen musiikki on monipuolista, ja vaikka iloisia melodioita on paljon, on se kuitenkin yleisilmeeltään varsin synkkää ja raskasta.
Ayabie on tällä hetkellä yksi Japanin suosituimmista visual kei -yhtyeistä. Ayabien ensimmäinen Euroopan kiertue alkoi vuonna 2006. Kesäkuun lopulla, Euroopan-kiertueen jälkeen lauluntekijä ja kitaristi Ryōhei ilmoitti eroavansa Ayabiesta ilmoittaen syyksi stressin. Ayabie ei kuitenkaan hajonnut, vaan jatkaa ilman Ryōheitä.

Eli siis Ayabiehen kuuluu Aoi (laulu), Takehito (kitara), Intetsu (basso, kitara), Kenzō (rummut) ja Yumehito (kitara). Bändiltä on ilmestynyt albumeja tietääkseni kolme: Virgin Snow Color (15.11.2006), Ayabie sokkan ongenshū (21.3.2005) ja Euro Best (9.6.2006). Uusin minialbumi Ecumenical on tullut 7.3.2007.

Aloin kuuntelemaan kyseistä bändiä kun ihan mielenkiinnosta latailin muutaman sen biisin, ja yksi suosikkini on Kei. Täytynyee kai paljastaa, etten osaa pätkääkään Japania, joten minulla ei ole hajuakaan mitä nimet ovat Suomeksi, mutta Kein musiikki on jotenkin niin mukaansatempaava. Aoilla on ihan kiva äänikin :p
Nyt sitten olen kuunnellut Ayabietä parisen viikkoa, ja tyksin todella paljon.
Mutta entäs te? Kuunteletteko te Ayabietä? Lempibiisejä? Jne jne.
Otsikko: Vs: Ayabie
Kirjoitti: Shita - Elokuu 17, 2007, 22:16:12
Joo, kuuntelen kyllä ^^

Ayabie tuli tutuksi valitettavasti vasta Suomen keikan jälkeen, ja nyt hiukan kaduttaa... ;< Mutta toivottavasti bändi tulee uudestaankin ^^

Joop, lempparibiisejä Ayabieltä on luultavasti Glitter Toroupen, Japanese Rourezo Caramel Town, Kimi no koe to yakusoku ja Cubic L-R ock (mitenikinäkirjoitetaankaan). Tykkään paljon Aoin äänestä ja Intetsun bassosta, ja muutenkin kokonaisuudessa bändi on hyvä. Bändiltä tosiaan löytyy iloisempia ja raskaampia biisejä, mutta vaihtelu on vain hyvästä. Ei kaikkien biisien aina pidäkkään olla ratkiriemukkaita, koska elämässä todella on masentaviakin hetkiä.
Otsikko: Vs: Ayabie
Kirjoitti: Kukkelikuu - Huhtikuu 26, 2008, 22:56:04
Ayabie :D Njaah ^^
Bändin löysin tässä jokin aikaa sitte, suosikkikappaleeni heiltä on varmaan (öööh, oottakaas) Kuroi Tsukasa Sagui No Shinegai (osaankirjoittaa.com) Kappaleessa äänentoisto on jotenkin hassu, mutta eipä tuo mittään.

Hei hei, millon ne on Suomes ollut? Olen aina ihan pihalla ^^'
Otsikko: Vs: Ayabie
Kirjoitti: Fellad - Toukokuu 06, 2008, 17:27:08
Hei hei, millon ne on Suomes ollut? Olen aina ihan pihalla ^^'
Ayabie oli Suomessa ensimmäisen kerran vuonna 2006, myös 2007 ja nythän ne on taas tulossa Suomeen!:D 28.05.08 Tavastialla on Ayabien keikka ja minulla on sinne lippu!^^ Kawaii!!!

Olen Ayabieta kuunnellut vasta kuukauden ajan, mutta silti oli pakko päästä heidän keikalle. Ayabien musiikki on monipuolista, ja Aoin ääni on niin kaunis ja jotenkin jännä...

Lempikappaleita: Kimi no koe to yakusoku (suomeksi: Sinun ääni ja sinun lupaus), Yubisaki (suomeksi Sormenpää), Hoshigaoka, Cubic' L/R ock, Sakura Mau Kisetsu Ni, Kuroi Tsukasa Sagui To Shinegai  Gothic Party Speed Session ja TheMe.

Kesäkuun lopulla, Euroopan-kiertueen jälkeen lauluntekijä ja kitaristi Ryōhei ilmoitti eroavansa Ayabiesta ilmoittaen syyksi stressin. Ayabie ei kuitenkaan hajonnut, vaan jatkaa ilman Ryōheitä.
Itse olen kuullut, että Ryohei lähti Ayabiesta, koska hänellä ja Aoilla oli erimielisyyksiä bändin tulevaisuudesta.....
Otsikko: Vs: Ayabie
Kirjoitti: Kukkelikuu - Elokuu 21, 2008, 18:19:37
Heips taas!

Vaihdan tuon lempibiisin ^^ Uusi lempikappaleeni heiltä on... Apua! Mikä sen nimi oli... Helph... Ei muista. Aivot pimeni täysin. Antikulla on Snow Scene. Jotain lumeen liittyvää kuitenkin. Nyt ei muista. Muoksin jos muistan.

Joo, tässähän ne pari kertaa on jo käväissyt, nyt kun asiaa tarkemmin olen tutkinut. Enkä ole päässyt yhdellekkään keikalle. Enkä pääse. Äiti on ihan tylsä. Ankara kalkkis.

Mut no joo. Asiaan. Tosiaan, Ryohei oli kiva. Harmi että lähti. Sillä oli niin upea tyylikin *love* KawaiiiH~~


// MUOKS // Siis se biisihän oli Kiss me snow :D JA nyt olette kaikki kadeja: Löysin Ayabien Ecumenical Image live on C.C. Lemon Hall -DVD:n ja arvatkaa mitä sille kävi. No, kun olin seissyt paikallani vartin tuijottamassa kyseistä kansiota kädessäni, otin lompakon käteen ja suorastaan juoksin kassalle :D Kun tervehdin kassaneitiä, ääneni värisi niin ja silmät oli jo melkein kyynelissä onnesta, että se nainen kassalla varmasti "vähän" katto :DD Mutta nyt olen DVD:n onnellinen omistaja ^^