Vuotava noidankattila

Jästien keskuudessa => Harrastukset ja kirjallisuus => Aiheen aloitti: Lady Asensio - Heinäkuu 10, 2007, 02:43:56

Otsikko: B. Virtanen
Kirjoitti: Lady Asensio - Heinäkuu 10, 2007, 02:43:56
Oletteko lukenut sanomalehdistä? Entä julkaistuja albumeja? Itse olen lukenut osat 1-10 ja sen "B. Virtanen huvittaa kissaa".
B. Virtanen on todella sympaattinen työpaikka- ja kotikiusattu suomalainen mies.

Ne jutut on todella hauskoja ja Murikka (Virtasen esimies) on aika hauska tyyppi, vaikka onkin aika kovaääninen.
Otsikko: Vs: B. Virtanen
Kirjoitti: Flyrashaz - Maaliskuu 23, 2008, 11:31:56
Olen lukenut B.Virtasta, ja olen tykännyt. Jutut ovat ihan hauskoja(ainakin ne parhaimmat) ja kertovat suomalaisesta B.Virtasesta, joka on työpaikkakiusattu että kotikiusattu mies. Hän omistaa pojan, vaimona ja kissan.

Murikka on mahtava; hänellä on ylisuojeleva äiti, hän karjuu jne. Yksinkertainen mies, joka tykkää nakella tietokoneita ikkunasta ulos *naurattaa*.

Ja sitten Lennart Nilken. Itsekeskeinen, joka rakastaa kurssien pitämistä, jota hänen alaisensa vihaavat. Ei työskentele kunnolla töistä, ja... On rikas, koska varastaa muiden kunnian.

Suosittelen lukemaan.

-Flyrashaz
Otsikko: Vs: B. Virtanen
Kirjoitti: samettiina - Marraskuu 19, 2009, 16:12:23
B. Virtanen on kuulunut aamuohjelmaani monena vuonna siinä määrin, ettei päiväni lähde hyvin käyntiin, jollen saa luettua hänen touhuistaan sanomalehdessämme. Albumeja en ole lukenut, aamun lehdessä olevat jutut riittävät minulle.

Tämä B. Virtanen on täynnä juuri sitä oikean elämän asioita: kotona on odottaa perhe kaikkine vikoineen ja työt ovat kidutusta vailla vertaa. Toisaalta hänessä on naurettavan henkilöhahmon ainekset, mutta kaikki kuitenkin saavat hänet näyttämään "nössöltä" ja "avuttomalta".