Kirjoittaja Aihe: Antti Tuisku  (Luettu 31770 kertaa)

0 vuotislaista ja 1 Ankeuttaja kyttää tätä aihetta.

Poissa Mirzam

 • Henkihörhö
Antti Tuisku
« : Kesäkuu 21, 2004, 19:59:09 »
Faneja tai ette, suuremmin sisältöä tähän topiciin kaivataan sekä aloittajalta että jatkajilta. Lyhyen läntää Antti Tuisku -keskustelua voi käydä muillakin foorumeilla, me panostamme sisältöön, eikö vain?

Mikäs siinä Antissa nyt sitten niin viehättää?
Onko Antti peto, jos niin miksi?
Onko Antti Suomen Justin Timberlake vai mikä on mennyt metsään?
Olisiko Antin ollut fiksua opiskella ensin joku veden pitävä ammatti ja sitten vasta hypätä musiikkibisnekseen?
Mistä Antti -fanin tunnistaa?

Enye

 • Ankeuttaja
Antti Tuisku
« Vastaus #1 : Kesäkuu 21, 2004, 21:43:01 »
En nyt kutsuisi itseäni varsinaiseksi faniksi, mutta omistan kyllä Ensimmäinen- cd:n. Pidän Antista persoonana erittäin paljon. Murre kieltämättä viehättää, ja puhun sitä välillä itsekin. Se tarttuu. Heti kun olet Rovaniemellä yli viikon alkaa väkisinkin puhua mie ja sie. Argh. Mutta palatakseni Anttiin. Ostin levyn lähinnä sen takia, että pidin Antista persoonana ja olin iutelias kuulemaan minkälaista popitusta mies on saanut aikaiseksi. Ja ihan hyvähän tuo levy on. Mitä enemmän sitä olen kuunnellut sitä enemmän siitä pidän. Tosin nyt se on hetkellisesti poistunut levysoittimestani.

Ehkä Antilla ei ole mikään maailmanparas lauluääni, mutta pidän siitä silti. Se on jotenkin jännä. Suomen Justin Timberlakena en kuitenkaan Anttia pitäisi. Hyi, en. Justin on KAMALA! Sitä kiekunaa ei yksinkertaisesti _pysty_ kuuntelemaan. Enkä nyt tiedä siitäkään on Antti peto. Miten peto määritellään? Ehkä tuo ammatin hankkiminen olisi viisasta, mutta toisaalta itää takoa silloin kun rauta on kuumaa. Jos odottaa muutaman vuoden , ja keskittyy opsiskeluun, kukaan tuskin enää edes muistaisi herraa nimeltä Antti Tuisku.

Mielestäni Antti ei edes ole mitenkään erityisen söpö/komea. Nih.

Alyssa

 • Ankeuttaja
Antti Tuisku
« Vastaus #2 : Kesäkuu 21, 2004, 23:14:41 »
Antti Tuisku on syötävän hyvännäköinen ;)

Laulutaidoista en sitten oikein tiedä.En ole todellakaan mikään musiikkiasiantuntija, enkä osaa arvioida kenenkään lauluääntä tai muutakaan, mutta minusta Antilla on ihan sellainen.. tavallinen ääni.
En tajua, kun jotkut sanoo etteivät tunnista onko tyttö vai poika laulamassa. Minusta kuulostaa ilmiselvästi miespuoliselta. Onhan se ääni hiukan kimeä, mutta ei todellakaan mikään naisen ääni :o

Ne biisit ovat kyllä pohjanoteerauksia. Kaikki ns. "varmoiksi hiteiksi" luultuja, pintaliitobiisejä. Olisi pojalle voinut edes kunnon laulut kirjoittaa. Jo senkin takia, ettei Antin huono maine pahentuisi entisestään. Kaikki nuo Kaivarin pullonheittelyt yms. on lapsellisten "aitorokkarihevarimikälie"-aikuisten tyhmää puuhaa :< säälittävää.

Jotenkin tuntuu, että jos Antin tilalla olisi ollut joku lettipäinen rokkarimies tai muu "iioonkauheenpersoonallinen"-ihminen, häntä olisi vain kunnioitettu, kun taas Anttia, mielestäni ihan "tavallista ihmistä/laulajaa", halveksutaan. Ohan se aika tyhmää, mutta ei voi mittää ^^

Poissa Hopeanuoli

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Antti Tuisku
« Vastaus #3 : Kesäkuu 22, 2004, 11:08:03 »
En kyll mäkään oo mikään Anttifani. En jaksa kuunella sellasia artisteja joilla ei oo kunnon ääntä (sorry Anttifanit!). Tarkoitan lähinnä sitä ett Antilla on poikamainen ääni esim. siinä 'tuulet pyhaltaa' -biisissä. Mää luulin ett sen Antin osan laulo Anniina (en muista sen tytön nimee) ja ihmettelinkin ett miks toi Antti ei laula ollenkaan tossa. Sitt koulussa kuuneltiin tota kappaletta ja sitt kun ope sano ett miss kohtaa Antti laulaa yllätyin aika paljon. Se laulo kuin nainen (kuulosti siltä).
Muutenkaan en pidä Antin kappaleista. Niistä puuttuu jokin. Ehkä laulun sanat on huonot tai rytmi... En tiiä mutt en pidä niistä kappaleista ollenkaan ('Yritä ymmärtää' -biisi on poikkeus).
"Are we there yet?"
"No"

Mara

 • Ankeuttaja
Antti Tuisku
« Vastaus #4 : Kesäkuu 22, 2004, 17:15:57 »
Minä en pidä yhtään Tuiskun Antista. En pidä hänen äänestään yhtään ja ne kappaleet jää heti soimaan päähän *argh* "hei hei mikä sulla on..." jne. Minusta En halua tietää musa video on samanlainen kuin Kylie Minougen Red blooded woman (?) ja Antin tanssi on samanlaista kuin Justin Timberlaken, eli pidän häntä suomen jusitinina kappaleiden tyylin ja tanssin perusteella.

Poissa Fingon

 • Philosopher
 • Vuotislainen
Antti Tuisku
« Vastaus #5 : Kesäkuu 22, 2004, 21:11:36 »
Anteeksi kaikille anttifaneille mutta minun mielestäni hänen äänensä kuulostaa naisen ääneltä ja muutenkin hirveä. Minusta hän on turha julkkis ja en jaksa kuunnella sitä hetkeäkään. On myös hiveän näköinen. Ei oikein mitään positiivistä löydy ;)
Wise men speak because they have something to say; Fools because they have to say something.

Marizki

 • Ankeuttaja
Antti Tuisku
« Vastaus #6 : Kesäkuu 24, 2004, 16:58:38 »
No kyllä Antilla ainakin ulkonäköä ja tanssitaitoa riittää, mutta laulupuolta saisi hieman treenata vaikka kyllä se ihan kohtuuhyvin vetää biisit nyttekin.
Mutta on aika tyhmää, että kun Tuisku oli ollut esiintymässä Kaivarissa, niin sitä oli heitelty lasipulloilla. Eihän sitä pakko ole tulla katsomaan jos se joidenkin mielestä on niin hirvittävän huono.

Pysyn neutraalina!*wirn*

Emmekä puhu mitään Hantti Ruiskusta, jonka takia kaverini aikoi nirhata minut...^___^

Kaustinen

 • Ankeuttaja
Antti Tuisku
« Vastaus #7 : Kesäkuu 25, 2004, 12:37:18 »
Minun mielestä Antti Tuisku on hyvän näköinen ja hyvä laulajakin, mutta on parannetavaakin. Olen kyllä fani... julisteita on kertynyt ja "materiaalia" levystä moniin lehtiin, joissa Antti esiintyy. Antissa viehättää ulkonäkö... se on ihana!
Antti on peto, koska se laulaa niin ihanasti ja vielä tanssiikin...!
Voiko ihanampaa olla...? Antti on laulaja minun makuuni, varmasti fanitan Anttia vielä jatkossakin pitkän matkaa. Moni ei kyllä pidä Antista, ja saahan niin olla, mutta henk.koht. fanitan Anttia todella paljon ja ostan aina lehdent, jossa se vilahtaakin... rahaa on kyllä palanut "Anttiin". Kertokaa muutkin mielareita Antista ja muista finalisteista. Kuka oli paras? jne.

Aikon

 • Ankeuttaja
Antti Tuisku
« Vastaus #8 : Heinäkuu 03, 2004, 00:01:15 »
Antti on oikeestaan ihan hyvä laulamaan ja ulkonäköäkin löytyy, mutta lauluäänestä en pidä.
Ihan kuin ei koskaan olisi äänenmurrosta ollutkaan. Pikkupojan ääni.

Antin kappale "En halua tietää" on suorastaan ärsyttävävä.
Se on liian rytmikäs ja ihan kuin jotain itämaista tanssi musiikkia (mitä mä siitäkin tiedän...) "Yritä ymmärtää" taas on aikas hyvä. Se menee vähän rauhallisemman puolelle.
Siinä soitetaan kivsti eri soittimilla kuten viulu.

Minua ärsyttää kun jotkut antti-faint alkaa puhumaan samaa murretta kuin Antti, vaikka ei itse puhukaan sitä. Ei ole oikeestaan kivan kuulosta, mutta jos oikeesti puhuu sitä niin ei siinä mitään. ;)

Livil

 • Ankeuttaja
Antti Tuisku
« Vastaus #9 : Heinäkuu 04, 2004, 20:16:59 »
Musta Antti on hyvä laulaan ja pidän sen kappaleista paljon. ^__^ Tosin En halua tietää alkaa kyllästyttään, kun sitä kuulee radiosta, TV:stä ja joskus kaupoissakin kun on joitunut käymään.
Sen ulkonäkö ei oo mikään kauheenkaan erikoinen vaikka jotkut suurinpiirtein palvoo sitä sen takia. Onhan se ihan söpö, mutta ei sen enempää.
Ainoo huonopuoli on oikeestaan se, että Antti on aiheuttanut sen että jotkut koittaa matkii sen murretta. Ja jotkut sanoo että koittaa matkia sitä vaikka on oikeesti aina puhunut sellasta murretta. Itse saatan välillä sanoo "mie ja sie" niinkuin koko muukin perheeni ja jotkut sitten aattelee että matkin Anttia... *huokaus*

Tiituzka

 • Ankeuttaja
Antti Tuisku
« Vastaus #10 : Heinäkuu 04, 2004, 21:30:02 »
Kirjoitan minäkin pitkästä aikaa tänne.

Pahoitteluni jokaiselle tuisku-fanille, mutta siinä on henkilö jota en voi sietää. Hän osaa ehkä laulaa, mutta ääntä hänellä ei ole. Ellen tietäisi, voisin vaivatta luulla naislaulajaksi, huonoksi sellaiseksi. Lisäksi hän näyttää ja sen perusteella mitä olen nähnyt esiintyvän myös käyttäytyy kuin nainen.

Inhoan tällaisia miehiä. Vaikkei näyttäisi mieheltä voi sitä sentään käyttäytyä kuin mies. Sama pätee tosin naisiinkin, mutta miehissä nämä puskevat enemmän pintaan. Hyrrrrrr.

Tuiskua voisi verran Timberlakeen, sillä molemmat käyttäytyvät ärsyttävästi eivätkä osaa laulaa vaan enemmän vinkua. Kuulostavat aivan yhtä kauheilta.

milady

 • Ankeuttaja
Antti Tuisku
« Vastaus #11 : Heinäkuu 05, 2004, 12:56:59 »
Itse en voi sietää Antti Tuiskua, en ollenkaan. Hän osaa kyllä laulaa ihan hyvin, mutta lauluääntä ei ole nimeksikään. Pahoittelen, että olen voimakkaasti kriittinen, mutta en tykkää ollenkaan. Sitäkään en ymmärrä kuinka häntä voidaan hyvännäköiseksi kutsua. No, makuasioistahan ei voi kiistellä mutta...

Kävi Anttia kyllä sääliksi sen Kaivarin-tapauksen jälkeen. Todella lapsellista sellainen käytös. Monet kuitenkin odottivat Antin esiintymistä kuin kuuta nousevaa ja joutuivat pettymään joidenkin typerysten takia, anteeksi nyt vain. Kaikkein kammottavinta on ajatella, että samanlaisesta pullojenviskelystä on tullut ns. muotivillitys festareilla.

Timri

 • Ankeuttaja
Antti Tuisku
« Vastaus #12 : Heinäkuu 05, 2004, 13:59:13 »
Minä en todellakaan pidä Antti Tuiskusta, ja syy on yksinkertaisesti se, että kappaleet ovat... huonoja vai huonoja? No, huonoja. Yksinkertaista. Niissä ei ole mitään sisältöa, siis mitään sanomaa/ viestiä, muutakuin ehkä että Antti Tuisku ei halua tietää onko joku uskoton. :P Ei siis mitään MIELENKIINTOISTA! Vaikka Antin lauluääni ei olekaan niin kamala kuin voisi olla, niin kappaleet ovat tylsiä, kamalia, ilman kunnollista melodiaa, ja viestittömiä. Näin se vaan on. Mieluummin ostaisin sillä rahalla jonkun muun levyn kuin Ensimmäisen.

Eldar

 • Ankeuttaja
Antti Tuisku
« Vastaus #13 : Heinäkuu 07, 2004, 19:43:02 »
Minä en pidä Antista ollenkaan enää. Sen laulu ääni on mielestäni aika erikoinen. Siitä ei helposti tunnista, että onko se meihen vai naisen ääni. Ihme, että se pääsi niin pitkälle Idolsissa. Mutta onhan sen pakko kuitenkin osata laulaa, jos se kerran niin pitkälle potki Idolsissa. Kyllä ne tuomarit olisivat Antin pois pudottaneet, jos Antti ei osaisi laulaa.
Mutta ei sillä Antilla varmaan helppoa ole. Antin Kaivarin keikkakin sai aika ikävän päätöksen. Jotkut olivat tulleet katsomaan Anttia Joensuusta asti, eikä niistä varmaan ollut kivaa, kun Antti ei esiintynytkään.  
Mutta eihän siinä nyt olisi voinut esiintyäkkään, kun pulloja lentää lavalle. Se
oli kyllä kamalan lapsellista! Antti oli itsekin odottanut innolla esiintymistään ja esitys oli mennyt aivan pilalle!
Mutta mielipide asioista on turha kiistellä. Jotkut tykkäävät Antista, toiset taas
eivät. Itse kuulun jälkimmäiseen ryhmään...

fuyu

 • Ankeuttaja
Antti Tuisku
« Vastaus #14 : Heinäkuu 08, 2004, 12:49:47 »
En tykkää, en yhtään. En ole alusta alkaenkaan tykännyt ja sitten kun vielä alettiin soittamaan sitä "En halua tietää"-biisiä radiokanavilla... En simmäisen kerran, kun kuulin sen biisin, kaverini oli meillä yötä. Kumpikaan meistä ei tykännyt Antti Tuiskusta ja oltiin kuolla nauruun, kun kuultiin se biisi. Liikaa käytetty tietokonetta, esim. laitettu lauluja ns. päällekkäin. En osaa selittää. Räkätettiin aika lailla.

Antti Tuiskusta ei välttämättä tunnista jossain biiseissä, laulaako mies vai nainen. Joskus mietityttää, että onko sillä koskaan ollut äänen murrostakaan, kun sen lauluääni on sellainen, mitä se nyt on. Lisäksi minusta se murre ei sovi Antille. Onhan se ihan kivaa murretta, mutta se ei vain sovi sille. Sitä mieltä minä olen tästä herrasta.

[Off-topic]
Näittekö sen Nicon Idolsissa? Itse kuulin sen laulavan uusinnoissa. Järkyttävää, kuulostaa ihan naiselta. Vielä pahempi kuin Tuisku.
[/Off-topic]

Beah

 • Ankeuttaja
Antti Tuisku
« Vastaus #15 : Heinäkuu 08, 2004, 14:38:28 »
Pakko myöntää, että kun Antti oli vasta jossain karsinnoissa jne. niin kannustin häntä, mutta finaaleissa en enää ollenkaan, kun 10-vuotiaat teinitytöt huusivat kilpaa "ANTTI SÄ OOT NIINQ PARAS!". Meni maku koko tyyppiin

Antilla on heikko ääni. Likkamainen sanoisinko. Sitä ei jaksa kuunnella. Laulut ovat suoria kopioita Justin Timberlakelta. Plööh.. >< Siinä musiikkivideossa se tanssi kuin Justin. Saisi mielestäni keksiä jotain omaa, jotain uutta. Laulut ovat sellaisia "massalauluja"; joita kuulee joka rööristä.

Persoonana Antti on ihan hauska. Siksi en voi sietääkkää sellaisia ihmisiä, jotka "TAPETAAN ANTII!!!11" Vaikka eivät edes tunne häntä kunnolla.

Nojoo, en fanita häntä, musiikillisesti vihaan suuresti. Ei tuota muutakuin häpeää suomen musiikille.

Lamia

 • Ankeuttaja
Antti Tuisku
« Vastaus #16 : Heinäkuu 08, 2004, 20:21:57 »
En pidä. En sitten yhtään!

Perustelut? Jo Idolsin alkukarsinnoissa ilmoitin, ettei mies osaa laulaa. Noh, kaunis ääni kyllä, mutta mitään tasoja siintä on turha etsiä ja miehen ääni pitäisi kyllä kuulostaakin miehen ääneltä.

Ulkonäkökään ei vetoa millään tavalla. Britti poppari ja myyrän ulkomuoto ei jaksa kiinnostaa. Mielipiteeni taitaa johtua siitä, että pääasiassa pidän punkkarin ja pummin sekoituksista, mutta moni ystävänikin yhtyy tähän.

Täytyy vain sanoa olevani helpoittunut, ettei mies voittanut Idolsia. Oikein hirnuin kovaan ääneen, että on pikkutytöiltä taineet mennä vaaleanpunaisista kännyköistä saldot kiinni, kun ei pääse Anttia äänestämään. Nyt vain pidän peukkuja, että mies pysyisi tähdenlentona ja palaisi takaisin Siwalle. Poppia vihaan ja Antin musiikki saa vakavasti hautomaan itsemurhaa. Pitää kuitenkin kiittää poikaa siitä, että on viihtynyt jo kauan yleisenä naurunaiheena koulussamme. Aina voi tyrskiä jollekkin, että "näytätpä sinä Tuiskulta" ja se ei ole kohteliaisuus.

Miten ihmeessä hän pääsee kantamaan Olympia-soihtua?!

Jublia

 • Ankeuttaja
Antti Tuisku
« Vastaus #17 : Heinäkuu 09, 2004, 00:08:26 »
I like. (Saattaa johtua paljonkin, mun omasta iästä (15), Antin ihanasta ulkonäöstä ja karismasta)
Antti on mukavanolonen ihminen ja sai heit Idolsin alkukarsinnoista asti mun pään pyörälle ;)
Mikähän Antissa sitten viehättää? Luultavasti, juuri noi jota sanoin jo tossa alussa ja sitten mä ite tykkään Antin lauluäänestä (josta on kyllä hirveesti erilaisia mielipiteitä) ja Antin 'Ensimmäinen' kolahtaa hyvin.
Laulut ovat aikas tavallasia ja sanomaa niistä ei kyllä paljon löydy, mutta silti cd:tä on ihana kuunnella. Ja tuntuu kuin cd paranisi jokaisella kuuntelu kerralla. Vaikee selittää miksi mä tykkään siitä, tykkään vaan (selkeää, eikö?)

Sisar

 • Ankeuttaja
Antti Tuisku
« Vastaus #18 : Heinäkuu 09, 2004, 18:07:44 »
Antti Tuisku. Hän on kauhea! Mielestäni Anteeksi nyt vain fanit. Antti kuulostaa aivan naiselta. Ensin kun kuulin Antin kappaleen radiosta niin luulin että sen laulaa nainen. Kyllä sitä on kavereitten kanssa naurettu kun Antti on tullut radiosta ja se kuulostaa naiselta. Kyllä se kuulosti karsinnoissa hieman mieheltä. Huom. Hieman. Kyllä ne Antin laulut on ihan hyviä. Mutta sen ääni. Muuten se on ihan hyvä. Mutta se sen ääni on kuin naisen. Tykkään enemmän Hannasta. Anteeksi nyt vain. En vain voi mitään jos en pidä Tuiskusta... *Nightwish* *JeaJea*

Maria Chang

 • Ankeuttaja
Antti Tuisku
« Vastaus #19 : Heinäkuu 09, 2004, 18:21:31 »
Antti Tuisku on ihan okei. Ensiksi tykkäsin, sitten vihasin ja nyt hän on ihan okei. Perheellämme on se Ensimmäinen-levy, ja sillä on pari hyvää biisiä, muut ovat tylsiä/huonoja. Antin ääni on persoonallinen, mutta en minä ainakaan sitä naisen ääneen sekoittaisi. Antti on ihan ok:n näköinen, mutta ei nyt mikään "syötävä". :D

anzelika

 • Ankeuttaja
Antti Tuisku
« Vastaus #20 : Heinäkuu 11, 2004, 11:54:30 »
ei helvetti mitä porukkaa...

//Voihan mielipiteen Antti Tuiskusta näinkin ilmoittaa, mutta toivon että miettisit kahdesti ennen kuin painat sitä lähetä namiskaa. Tarkoitus on keskustella Tuiskusta, ei vuotislaisista. -Adéa

Ushma

 • Ankeuttaja
Antti Tuisku
« Vastaus #21 : Heinäkuu 11, 2004, 11:56:16 »
Minä olen aika isokin Antti fani...minusta Antissa ei ole mitään vikaa. Minä pidän Antin ulko-näöstä (joka onkin niin taivaallinen) ja lauluista, äänestä..minusta Antissa ei ole mitään mollaamisen aihetta...
Tietysti jokaisella on omat mielipiteensä
Antti on vaan niin ihana ja söpö ja kaikkee..

Antti on peto minun mielestä...Tämä 'peto' ilmaisu on tullut siitä kun Antin jossain konsertissa kahdella tytöllä oli peto kyltti..ja sitten myöheemin samat tytöt tekivät tästä jutusta ja Antista lehteen jonkun jutun....Jos olette huomanneet Antin levyn kannessa se ilme mikä sillä on niin luulen että se on myös osana tässä 'peto' jutussa...

Antti ja Justin ovat kaksi eri ihmistä, niitä ei voi verrata toisiinsa, vaikka musa onkin hieman samanlaista....Mutta minä en ainakaan sanoisi Anttia suomen justiniksi...

Antilla on nyt oikea ammatti ja olihan sillä ennen idolsiakin...hän oli nimittäin siwan kassalla...ja se oli ihan kunnon ammatti...nyt Antilla on vaan parempi...

Aidon Antti fanin tunnistaa siitä, että tämä raahaa Antti- tavaroita mukanaan ja kuuntelee joka päivä Antin levyn läpi 20 kertaa ja raahaa muuten kin kuvia Antista joka paikkaan ja ostaa kaiken mikä liittyy Anttiin..kuten minä...Olen pysyvä Antti fani ja vaannounut sellainen...En luovu Antista ikinä..ainiin ja jos saan vielä lisätä Aito Antti fani on sellaienn joka käy kaikissa mahdollisissa paikoissa Antin keikoilla....

Crookshanks

 • Ankeuttaja
Antti Tuisku
« Vastaus #22 : Heinäkuu 13, 2004, 12:17:10 »
Jaahas, miksiköhän tännekin päädyin kommentoimaan.
Antti on tuote, niinkuin valitettavan monet tämän päivän listamenestyjät ovat. Itse en jaksa siitä kauheasti meuhkata. Olisivat kyllä voineet vaivautua vähän, no, parempia biisejä sille tekemään. Ja tosiaan, minä aidosti luulin sitä naiseksi kun kuulin jonkun kappaleen.

Mutta mitä sitä nyt sen enempää mollaamaan. Tuiskis-muiskis on 10-vuotiaiden seksisymboli. Se heille sallittakoon... Ainakaan minulla ei ole mitään syytä alkaa turhia pahoittamaan kaikkien Suomen 10-vuotiaiden mieltä. (silloin kun ainakin kuusi vuotta vanhemmat fanittavat häntä kannattaisi ehkä huolestua.)

nimimerkillinen

 • Ankeuttaja
Antti Tuisku
« Vastaus #23 : Heinäkuu 13, 2004, 12:21:34 »
Minä sanon sen nyt vielä kerran, he jotka tällaista massamusiikkia tekevät, eivät ole tyhmiä, he jotka sitä ostavat ovat.
On täysin turhaa haukkua siis esimerkiksi tätä Teinitähteä Antti Tuiskua tai vaikkapa Britney Spearssia, heidän faneja teidän pitäisi haukkua, molemmat ovat vain pari nuorta jotka ovat keksineet ammatin josta pitävät ja jolla voi tulla rikkaaksi.
Itse en ole näiden kahden suurin fani, mutta en silti mene esimerkiksi heittelemään pulloja heidän päälle, täysin turhaa kuluttaa energiaa toisten vihaamiseen, kun voisi pysyä neutraalina kaikkien suhteen.

Jules

 • Ankeuttaja
Antti Tuisku
« Vastaus #24 : Heinäkuu 13, 2004, 14:19:25 »
Mä en pidä Antti Tuiskun musiikista pätkän vertaa. Antti varmaan on ihan mukava tyyppi ja näin. Se nyt vaan on tällainen teini-idoli. Musiikki on samanlaista poppia kuin kaikilla muillakin, ei mitään suurempaa eroa. En kyllä menisi Anttia päin pulloja heittelmään, mielipiteitä ei tarvitse viedä liian pitkälle.