Kirjoittaja Aihe: Nyt kun kaikki Potter-leffat ovat tulleet, laitapas ne paremmuus-järjestykseen -  (Luettu 22940 kertaa)

0 vuotislaista ja 1 Ankeuttaja kyttää tätä aihetta.

Poissa Muggle

 • Vuotislainen
 • HARRY POTTER IS MY PAST, MY PRESENT AND MY FUTURE
 • Tupa: Luihuinen
1. Salaisuuksien kammio

Elokuva on pelottava ja ihanan nostalginen, ei niin pahasti poikkea kirjaversiosta. Olen varmaan katsonut tämän osan eniten :D Elokuva ei ole niin synkkä, se on hyvin taianomainen! Ärsyttää tietenkin jotkin asiat kuten se, että Ernie Macmillan löytyy vain poistetuista kohtauksista ja se ettei Hermione ollut tässä elokuvassa mukana niin paljon... mutta muuten... ihana teos.

2. Viisasten kivi

Tämäkin on erittäin taianomainen ja nostalginen elokuva, että ihan onnesta voisin itkaista. Kyllä, olen katsonut varmaan ainakin neljä-viisi ensimmäistä elokuvaa ennen kuin olen lukenut yhtäkään kirjaa, joten... ja ensimmäisen ja toisen elokuvan olen katsonut miljoona ja yksi kertaa :) Nämä elokuvat ovat jotenkin todella lähellä sydäntä! NOSTALGISUUS... parasta. Mutta siis... hieno alku elokuvasarjalle ja MUSIIKIT on muuten aika suuri syy, miksi nämä kaksi ovat kärkisijalla! Ne musiikit iskee suoraan sydämeen... ne ovat täydellisyyttä!

3. Azkabanin vanki

Ajankääntäjä-juttu on jännittävä. En tiedä tarkkaa syytä, miksi tämä on "jo" kolmantena... onkohan se osin se nostalgisuus myös? Minun mielestäni kirja on nimittäin kirjoista "huonoin". No mutta, eteenpäin.

4. Liekehtivä pikari

Kolmivelhoturnajaiset ja tanssiaiset on jees. Inhottaa se, että Barty Kyyry Junior (yksi lempihahmoistani) vaikuttaa elokuvassa sellaiselta peruspahikselta, mutta eipä kaikkea saada mahtumaan - taaskaan. S.Y.L.K.Y ei ollut mukana eikä huispauksen maailmanmestaruuskisoja näytetty pitemmälti, se oli huono juttu. Ihan hieno leffa kuitenkin!

5. Kuoleman varjelukset, osa 2

Miinuksena se, että liian lyhyt... kaikki tapahtui aika äkkiä. Ihan upea juu, koska päätösosa, mutta mukana ei ollut muun muassa kunnon paljastusta Dumbledoresta ja tämän perheestä. Loppukohtaus on tosin ihan mahtava, kun vanhemmat Harry ja kumppanit seisovat Tylypahkan pikajunan vierellä ja se ensileffojen ihana theme alkaa soimaan ja... oi sitä nostalgisuutta. Kalkaroksen muistoja olisi saanut enemmänkin näyttää...

6. Feeniksin kilta

Pimento on kamala ja sitä oli elokuvassa liikaa. Luna Lovekiva on tosin ihan mahtava, siis samaten häntä näyttelevä Evanna Lynch, mutta jokin tässä elokuvassa on pielessä. Niin, ja Bellatrix Lestrange/Helena Bonham Carter on mahtava myös. Wow sitä ilotulitusrakettikohtausta ja Voldemortin ja Dumbledoren kaksintaistelua. Olihan tässäkin elokuvassa hetkensä, mutta sijalla 6 tulee olemaan.

7. Kuoleman varjelukset, osa 1

Hieman tylsää, kun tässä ei nähdäkään Tylypahkaa! Ja sekin on tylsää, kun tässä keskitytään lähinnä trioon, monia muita hahmoja ei nähdä... Kuoleman varjelukset kävin elokuvateatterissa katsomassa ja olin samoihin aikoihin kirjaa lukemassa ja sekoitin kirjan ja elokuvan tapahtumia :D Ihmettelin, kun Ron ei huudellut Hermionen nimeä ollessaan vankina Malfoyn kartanossa jne. Pottervahtia ei ollut...

8. Puoliverinen prinssi

Lempparisuosikkini kirjoista on juuri tämä Puoliverinen prinssi, mutta se on elokuvista sitten huonoin. KOTIKOLON PALAMINEN, mitä ihmettä? Ginny ja Harry olivat laimeita yhdessä, ei näytetty kaikkia hienoja muistoja Voldemortista ja hänen äidistään jne. Pidän silti tästäkin elokuvasta.
"You're just as sane as I am" Luna Lovegood

Poissa My Name Is

 • V.I.P-tasoa
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Korpinkynsi
Nyt on minunkin vuoro...

1. Kuoleman varjelukset, osa 2
Se oli vin jotenkin niin hienosti lavastettu ja Daniel, Rupert ja Emma oli niin hyviä näyttelijöitä (kuten kaikki muutkin). Loppukohtaus oltiin saatu niin haikeaksi ja... en tiedä. Jotain maagista siinä leffassa oli.

2. Viisasten kivi
Siinä on niin kirkas ja säteilevä värimaailma ja koko paikka tuntuu uhkuvan taikuutta, ja Daniel on niin suloinen pulleaposkisena pikkupoikana. :3 Ja se (Hedwig se taisi olla nimeltään?) yksi ihana musiikki... RAKASTAN! Emma on itseasiassa jopa söpömpi kuin Daniel kun hän tuntuu yrittävän niin kovasti... :) Ja älkäämme unohtako tässäkään Rupertia! Ne ilmeet olivat upeita! :'D

3. Kuoleman varjelukset, osa 1
Lohikäärmekohtaus oli upea, vai oliko se sittenkin kakkosessa..? :D Kuitenkin, Tylypahkan olisin tahtonut nähdä.

4. Salaisuuksien kammio
Se oli hyvä elokuva, en tiedä mikä minua siinä jäi vaivaamaan. Jokin, se oli kai liian tylsä.

5. Puoliverinen prinssi
Odotin traagisempaa Dumbledoren kuolemaa, ja Dumbin hautajaisia ei tainnut olla lainkaan. Ja se alun kahvilakohtaus oli niin turha ja vaivaannuttava, että olisi voitu jättää se pis. Hyvä elokuva se kumminkin muilta osin oli.

6. Azkabanin vanki
Se oli jotenkin niin synkkä ja ankeuttajat olivat kauheita. Mutta tämä oli kuitenkin joiltakin osin myös hyvä elokuva, kaikki leffat olivat jollakin tavalla hyviä!

7. Feeniksin kilta
Pitkäveteinen ja Pimento ei muistuttanut sammakkoa, vaikka jotenkin sitä odotin. Ei lisättävää.

8. Liekehtivä pikari
Tämäkin oli tylsä, ja jotenkin siinä jaariteltiin ihan liikaa. Beuxbatonsin oppilaat olivat hirveitä ja esitys oli kammottava. Dumbbis suuttui leffassa, ainoa kysymys on MIKSI? Ei se kirjassa suuttunut. Tanssiaiset olivat jotenkin pinnalliset ja Harrylla oli smokki, ihan väärin. Mutta Dumstrangien esityksestä pidin, ja Krumin näyttelijä oli uskottava. Mutta tämä on kuitenkin inhokkini, en millään viitsisi katsoa sitä enää.
Toistaiseksi epäsäännöllisen säännöllisesti täällä käyvä, en vastaa poissaoloista.

Poissa Haihtuus

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
1. Kuoleman varjelukset 1
- Elokuva noudatti juuri sopivasti kirjaa ja tunnelma ja maisemat olivat aivan ihanat! Tapahtumat etenivät juuri sopivaa vauhtia eikä liian kiireellä. Action - kohtauksiakin juuri sopivasti!

2. Kuoleman varjelukset 2
- Aika samat perustelut kuin edellisessä, omaan makuuni kuitenkin vähän liikaa toimintakohtauksia (siksi häviää KV1:lle). Kalkaroksen muistot- ja kuolemakohtaus todella hyvin onnistuneita, en pysty katsomaan itkemättä!

3. Puoliverinen prinssi
- Olin aivan innoissani kun tämä leffa tuli, nousi silloin ehdottomaksi suosikiksi! Tykkään kun tarina on syvällisempi ja huumorikin iskee. Aluksi vähän ärsytti Kotikolon palaminen, mutta oikeastaan sopi leffaan todella hyvin. Leffassa ihana tunnelma: kuvataan uhkaavia aikoja, koskaan ei voi olla täysin turvassa (kotikolossa tai tylypahkassa), mutta toisaalta romanssijutut ja muut kepeydet tuo "valon pilkahduksen" :D

4. Liekehtivä pikari
- Olen vain aina tykännyt, en osaa perustella! Huolellisesti tehty leffa: mm. kolmivelhoturnajaisiin selkeästi panostettu. Hahmot mukavassa vaiheessa: eivät ole enää lapsia mutta ei vielä kovaa synkkyyttä kuin esim. feeniksin killassa.

5. Azkabanin vanki
- Tykkään Lupinista! Leffa kivan rauhallinen, eikä enää täysin lastenleffa. Ei kuitenkaan iske niin hyvin, että nousisi TOP4 joukkoon :D

6. Feeniksin kilta
- Tässä leffassa hyvää erityisesti Pimento (kaikessa kamaluudessaan..) Tykkään myös ministeriö- ja AK kohtauksista. Leffa etenee kuitenkin liian nopeasti ja Harry on ärsyttävän angsti. Mutta Luna! <3

7. Viisasten kivi
8. Salaisuuksien kammio
- En oikein välitä näistä Columbuksen ohjaamista elokuvista :/ Tunnelmaltaan ihanat ja "kotoisat", mutta tuntuvat vähän liikaa lapsille suunnatuilta. Noh, mutta toisaalta, eipä noista kovin synkkiä saisikaan :D Näyttelijät söpöjä!
SK:ssa liikaa ärsyttäviä kohtauksia kuten Dobby leffan alussa sekä Lockhart!

Poissa Noidankattilakakku

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • Tupa: Rohkelikko
1.Azkabanin vanki
2.Kuoleman varjelukset 1
3.Viisasten kivi
4.Kuoleman varjelukset 2
5.Feeniksin kilta
6.Salaisuuksien kammio
7.Puoliverinen prinssi
8.Liekehtivä pikari

AV oli paras,koska hahmot olivat kehittyneet niin paljon,että elokuvaa oli mukava katsella.Vastakohtana taas ovat LP ja PP.PP ei noudattanut kirjaa melkein ollenkaan,kun taas LP:ssä kerrottiin liian vähän kirjan tapahtumista.Moni asia jäi auki.