Kirjoittaja Aihe: Elokuvien typerät mokat kirjoihin nähden  (Luettu 21714 kertaa)

0 vuotislaista ja 1 Ankeuttaja kyttää tätä aihetta.

Poissa LLK

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Elokuvien typerät mokat kirjoihin nähden
« Vastaus #75 : Heinäkuu 28, 2014, 18:32:00 »
Itseäni ärsyttää se kun elokuvan kohtauksiin on laitettu väärä tyyppi toisen tilalle.. esim just luna tonksin tilalle ja neville dobbyn tilalle.. argh. muutenkin olisin halunnut nähdä enemmän tonksia leffoissa.

Sitten kanssa se että miksei vain voida pysyä niissä velhoasuissa ja asusteissa koko sarjaa alusta loppuun vaan pitää vaihtaa kaikki velhomaisuus pois loppua kohden. Tai muutenkin mietin sitä että miksi kaikki vaatteet, tavarat, paikat ja paikkojen ulkonäkö yms muuttuu jokaisessa leffassa. Et ei oo niinkun mitään samaa voitu pitää?? tai ees yrittää pitää yhtä kaavaa yllä vaa niiku et joka leffassa kaikki näyttää iha erilaiselta.. pläääääh. Ja sit miks ankeuttajat on erilaisii AV ja FK? se ärsyttää iha mielettömästi.. :D joo o..

Petyin myös kovasti niihin severuksen muistoihin mitä harry kattoo KV:ssa. Kirjassa se oli niiii hyvä kohta ja sit leffassa sillee "täh?oliks se oikeest täs?" ja muutenkin ne näyttelijät niis iha plääh.

Mitäs vielä. Ginny... leffoissa ginny on niiiin TYLSÄ. Ei ollenkaan sellanen kun sen pitäisi olla. Lisäks en tykkää yhtääääää radcliffest näyttelijänä ollenkaan. VK ja SK se vielä menee mut sitte ku se kasvaa isommaks ni äh.

Tätä vois jatkaa loputtomiiiin mut turhaa se kai olis..

Poissa katjuska

 • ainoa laatuaan
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Elokuvien typerät mokat kirjoihin nähden
« Vastaus #76 : Elokuu 18, 2014, 21:33:58 »
Mitä tapahtui Creeveyn veljeksille?
jos minulta kysytään, kyllä salaisuuksien kammiossa oli joku Creevey (se söpö ensiluokkalainen joka otti harrystä kuvan)
"In 900 years of time and space I’ve never met anyone who wasn’t important"- The Doctor

Poissa Ampiainen

 • Kotitonttu
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Elokuvien typerät mokat kirjoihin nähden
« Vastaus #77 : Helmikuu 14, 2015, 17:10:02 »
Asia, josta voisin kirjoittaa jälleen kerran kokonaisen romaanin..

Kaverini ei ole lukenut kirjoja, vaan hehkuttaa elokuvia kivoiksi, kun taas minä (kirjat lukenut) istun vieressä ja murjotan, koska elokuvantekijät ovat menneet pilaamaan koko hyvän kirjan.

Otetaan nyt esimerkiksi Salaisuuksien kammio. Mistä lähtien oppilaat ovat saaneet taikoa kesälomalla? Hermionehan ihan selvästi korjasi Harryn silmälasit viistokujalla. Aargh, mikä vääryys. Sen lisäksi osa loitsuista on väännetty ihan ihmeellisiksi. Mikä ihme loitsu on pommitus mega? Tai rillius entistus? Feeniksin kilta oli muutenkin omasta mielestäni tylsä. Muita Pottereita katsoessani olen ollut puoliksi nenä kiinni ruudussa, mutta kun katsoin Feeniksin kiltaa istuin ja pelasin puhelimella. Että näin.

Ampiainen
"Honestly, don't you two read?"
-Hermione Granger