Kirjoittaja Aihe: Hopeanuoli  (Luettu 64692 kertaa)

0 vuotislaista ja 2 Ankeuttajaa kyttää tätä aihetta.

Poissa Taikaraita

  • Revontulisilmä
  • Vuotislainen
  • Sukupuoli: Noita
  • Pari feeniksinsulkaa juhannuskokkoon.
  • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Hopeanuoli
« Vastaus #225 : Marraskuu 10, 2014, 19:30:08 »
Hopeanuoli on itselle kovin tärkeä sarja. Ei nostalgiasyistä, koska tutustuin sarjaan vasta 14-vuotiaana - meikältä kun kiellettiin lapsena kaikki raa'at sarjat ja leffat - vaan silleen muuten vaan, yksi tärkeimmistä mangoista kuitenkin.

Ihastuin tähän heti, kun pääsin lukemaan - piirtotyyli oli kaunista ja yksityiskohtausta, koirat oli kivasti piirretty, ja muutenkin oli mielenkiintoista seurata Ginin kasvua pikkupennusta Ohun johtajaksi. Hopeanuolen jatko-osa Weed on vielä mieluisampi, juuri nyt mangaahan ilmestyy suomeksi ja loppuu 2016. Siinä Yoshihiro Takahashin tyyli on tosin muuttunut simppelimpään suuntaan, jota moni lukija kommentoi "pallopäätyyliksi."

Näitä legendaarisia VHS-kasetteja olen katsellut vain yhden ja voin sanoa että pahaa teki sen dubin puolesta, mutta monelle se on hyvin legendaarinen, kuten Digimon minulle joka sekin on.. krhm, mielenkiintoisesti dubattu. :D Japanilainen anime on kyllä minullekin tuttu, olen sen pari kertaa katsonut läpi.
Lempihahmojani on monta, mutta suurimmat suosikit taitavat olla Bill, Ben, Smith, Moss, Benizakura, Hakuro, Kurojaki ja Great. Johnista, Akamesta ja Ginistä en pidä juurikaan, mikä tuntuu olevan hirveä synti, sillä suurin osa fanikunnasta vannoo juuri noiden kolmen hahmon nimeen. Weedissä kyllä tykkään aikuisesta Ginistä, mutta Akame ja John eivät ole koskaan päässeet suosikkihahmolistalleni.