Kirjoittaja Aihe: HIM  (Luettu 16556 kertaa)

0 vuotislaista ja 1 Ankeuttaja kyttää tätä aihetta.

Mai

 • Ankeuttaja
HIM
« : Tammikuu 18, 2003, 09:49:01 »
Njaa,en löytäny yhtään topiccia HIMistä. Joko kukaan ei tykkää siitä tai sitten...  Pidän HIM:istä koska pidän sen tyylisestä melankolisesta musiikista ja sanat ovat "kertovat". Pidän myös Ville Valon äänestä, äänen sävy vaihtelee kappaleen aikana eikä se ole semmoista tasapaksua jollotusta.

top 5
1. Funeral of hearts
2. Join me
3. Right here in my arms
4. Heaven tonight
5. When love and death embrace

Kuokkaa:
HIM:in nettisivut löytyvät osoitteesta http://www.heartagram.com

Amon Karnak

 • Ankeuttaja
HIM
« Vastaus #1 : Tammikuu 18, 2003, 13:25:25 »
HIM on yhtäkuin Ville Valo. Tämä on selvästi näitä bändejä joka tarvitsee kunnon keulakuvan, joka taas kertoo jotain yhtyeen kaupallisuudesta.

Henk. kohtaisesti en kamalasti HIMista tykkää, mutta kyllä niillä pari ihan kuunneltavaa biisiä. Mun mielestä on kuitenkin parempiakin saman tyylisiä bändejä.

edit:
No siis kyllähän Saksassa varmaan tekee parhaiten rahaa, se on kuitenkin Venäjän jälkeen Euroopan suurin maa ja toisin kuin Venäläisillä, niillä on rahaakin. Lisäksi se on sen verran lähellä että siellä on helppo käydä heittämässä keikkaa silleen aina välillä. Saksalaisilla varmaan muutenkaan ole mitään suomalaisa vastaan ja ne sentään kykenee seuraamaan mitä täällä tapahtuu ja tietää että tälläinen maa on ylipäätänsä olemassa, toisin kun jenkit.

Enemmän ihmettelen miten suomalaiset ja muistakin maista vähemmän tunnetut bändit myyvät Japanissa. Siellä ne kuklttuurierot on kuitenkin aikalailla suuremmat, kieli on ihan erilaista.

Meni VÄHÄN offtopiciksi.

Juliette

 • Ankeuttaja
HIM
« Vastaus #2 : Tammikuu 18, 2003, 16:18:03 »
Lainaus käyttäjältä: "Chabat"
Mikä ihme siinä on että kaikki suomalaiset (ulkomaille tuotantoaan levittävät) bändit menestyy aina Saksassa ja breikkaa Saksassa ja SaksaSaksaSaksa? :p


Niinpä. Kuten Nightwish. Ne on ns. tauolla, mutta joka toinen viikonloppu keikka jossain päin Saksaa.

Anteeksi off topic, asiaan siis!

HIM.
En omista levyjä, ja olen kuullut vain radiossa soitettavia kappaleita ja ne ovat jokainen olleet hyviä, kuunneltavia.

Haastatteluista (Villen tietenkin) olen saanut sellaisen kuvan, ettei se menestys ole pahemmin bändin pojille päähän noussut.
Ville ainakin uskaltaa sanoa oman mielipiteensä jutuista, ja se on erittäin mielenkiintoista.

Musiikista uskallan sanoa sen verran, että varsinkin kertosäkeet on todella tarttuvia.
Biisit kuulostavat alussa mielenkiintoisilta, jolloin ne on aivan pakko kuunnella loppuun ja painaa sen jälkeen repeat nappulaa.  

Joskus ala-asteella luokkamme tytöt tekivät esitelmän HIM:istä, mutta se kaatui kikatus kohtaukseen jonka aiheutti rumpalin (vai oliko se basistin) nimi.

Poissa Diare Snape

 • Hirnyrkki
HIM
« Vastaus #3 : Tammikuu 20, 2003, 19:55:02 »
HIM, ehdottomasi yksi suosikkibändini, mutta niitä onkin pitkä lista joten...*gough*

Muta totta puhuen, pidän heidän musiikistaan erittäin paljon. Omistan kaksi viimeisintä levyä.

Kaikki alkoi, kun rakas armahas ystäväni raahasi minut heidän keikalle, ja nähtyäni kuvan HIM:in kosketinsoittajasta *huokaus* lähdin mielelläni mukaan. Mutta siellä, ihmismeren keskellä seisoessani huomasin pitäväni musiikista, ja levyt saatuani olen kuluttanut niitä molempia ahkeraan.

Ne todellakin sopivat tiettyyn mielialaan, onneksi elän siinä mielentilassa usein.

Ja palvon Burtonia. Suut suppuun.
"Pirate's do it for the booty"

Éowyn

 • Ankeuttaja
HIM
« Vastaus #4 : Tammikuu 26, 2003, 01:09:48 »
Lainaus käyttäjältä: "Amon Karnak"

No siis kyllähän Saksassa varmaan tekee parhaiten rahaa, se on kuitenkin Venäjän jälkeen Euroopan suurin maa ja toisin kuin Venäläisillä, niillä on rahaakin.


Anteeksi, Ukraina on Venäjän jälkeen Euroopan suurin maa:D Saksa on toiseksi suurin asukasluvultaan:D

HIM. Se on ihku.
Muokkaan myöhemmin.

Amon Karnak

 • Ankeuttaja
HIM
« Vastaus #5 : Tammikuu 26, 2003, 17:33:15 »
Lainaus käyttäjältä: "Éowyn"


Anteeksi, Ukraina on Venäjän jälkeen Euroopan suurin maa:D Saksa on toiseksi suurin asukasluvultaan:DTurha pilkkuerotiikka pois. Asukasluvultaan toiseksi suurin, on sama kun toiseksi suurin. Suomenkieli on ilkeä kun ei ole kunnon sanoja tollasille.

the Wa

 • Ankeuttaja
HIM
« Vastaus #6 : Tammikuu 27, 2003, 14:34:07 »
Juu, kyllä sitä ihan kuuntelee muttamutta... Ei kovin synkkää, sellasta kevyttä enemmän ja pikkasen liikaa niit rakkauslaului mulle...

Se ärsyttää kun sen, damnet, Villen täytyy kaikki tehä. Hirvee  sellanen... Itsevaltias! Siis erottaa bändistä kenet tahtoo ja "kaikki menee niinku mä sanon" - meininkiä...

Biisit sais olla hiukan monimutkaisempia, siis melkein kaikkihan toistaa samaa kaavaa; 2 säkeistöä, tarttuva kertosäe ja 1. ja  2. säkeistössä sanat vaan vähän vaihtelee... [myöntänyt itsekin, siis Valo...]
*muoks*
helmiäkin löytyy biiseistä, kuten Gone with the Sin etc...

Loppujen lopuksi "ihan" hyvää musaa, ei kovin henkevää yms, mutta kyllä huonompiakin löytyy.

[Off topic]
Saksasta saa halpoja nallekarkkeja ;)

Devilita

 • Ankeuttaja
HIM
« Vastaus #7 : Helmikuu 08, 2003, 16:52:48 »
HIM... sana joka kuulostaakin musiikilta. Suorastaan RAKASTAN sitä ihanaa melankoliaa!

Mulla on niiden kaikki levyt, kirja ja julisteita! Se kirja kannattaa oikeesti lukea! Ja siinä on sellanen hauska sarjis siitä Juha Miedon patsas -operaatiosta, josta ootte taatusti kuulleetki...

HIM... siinä on suomalainen bändi, joka on menestynyt maailmalla! Jostain kuulin kans joskus, et niiden levyy ei hyväksytty joskus Amerikkoihin sen takii, et se on liian 'raju'. Paitsi ettäen tiedä, onko se levy jo hyväksytty sielläkin. Siis kun ajattelee esimerkiksi kappaletta Join Me in Death nii siinähän on vähän sellasta pahaa sanomaa. Ja siksi toi kielto vaan tuli kun joku tyttö oli menny tekemään itsarin ton kappaleena ikana! Onhan se tietenkin aivan hirveen kauheen kamala asia, mutta ei kappaletta voi syyttää.

Hah, hah! Ja kuulitteko, että Ville Valo joutui saksassa pitämään oikeen lehdistötilaisuuden joskus kertoakseen, että se ei ole homo! Ne saksalaiset oli luullu niin. En meinaa että homous olisi paha juttu, mutta Villellähän onkin salainen tyttöystävä, jota se ei haluu julkisuuteen murjottavaks.

No, en tiedä mainitsiko joku jo nämäkijnasiat tässä topicissa, sillä en jaksanu lukea kaikkia (anteeksi)

I love HIM

Iraida

 • Ankeuttaja
HIM
« Vastaus #8 : Helmikuu 19, 2003, 15:05:28 »
HIM. Yksi niistä suosikkibändeistäni Denigraten ym. ohella. Mutta itse asiaan.

Ne biisit vaikutti mun elämääni yhdessä vaiheessa tosi raskaasti. Tossa luin yhtä vanhaa päiväkirjaani suurimman HIM -faniuteni ajalta, ja järkytyin muutamia juttuja. Yhdessä päiväyksessä jopa luki, että mä haluaisin tappaa itseni Resurrectionin aikana. Huh huh.
Eli aikas voimakkaasti on vaikuttanut. Mutta tässä mä yhä porskuttelen. En mä sitten sitä itsemurhaa tehnyt. Enhän mä aikeistani kenellekään kertonut, en edes bestikselleni.

Meni vähän off topiciksi... No joo. Juttuni pääpointti on kuitenkin se, että
I love HIM. Se on muuttanut mun elämääni aika paljon, ja hyvä niin. Niiden musa on simppeliä, ehkä liiankin, mutta silti mä sitä kuuntelen. Luv it.

Lilli

 • Ankeuttaja
HIM
« Vastaus #9 : Helmikuu 19, 2003, 20:59:44 »
HIM on loistava bändi. Omistan heidän kaikki kolme levyä (no oikeestaan isoveli omistaa, mutta who cares... Ei se niitä kuuntele.).

Se on vaan ärsyttävää kun niitten musiikki menee koko ajan kaupallisempaan/popimpaan suuntaa. Greatest love songs vol.666 ja Deep shadows and brilliant high lights -levyjä ei melkein voi enään edes verrata keskenään. Omasta mielestäni tosin vanha on paljon parempi. En tosin väitä, että uuskaan huono olisi. En tosiaankaan. Se on mulla stereoissa tälläkin hetkellä.

Mitä mieltä ootte siitä uudestä sinkusta? Oliko sen nimi jotain The funeral of our hearts tai jotain tonne päin? Itse en oo kuullu sitä vielä ihan kokonaan, vaan vähän sitä loppua, mutta kyllä se kuulosti ihan OK:lta.

Devilita

 • Ankeuttaja
HIM
« Vastaus #10 : Helmikuu 28, 2003, 21:30:09 »
Se Funeral of hearts on ehkä kaikkein paras kappale himiltä! Ehkä... en oo varma: embrace on kans hyvä ja sin... aivan ihania. Ne saa mut surulliseksi ja se melankolia vetoaa niin ihanasti...

Tässä on mun him-top10:
1. Funeral of hearts
2. Gone with the sin
3. When love and death embrace
4. The heartless
5. close to the flame
6. (Don't fear) the reaper (vaikka onkin coveri)
7. Heartache every moment
8. you are the one
9. bury me deep inside your heart
10. Join me in death (oli ennen topsuosikkejani)

Siinä oli mun top10. Haluaisin tehdä songficin himin kaikista kappaleista, mutta en ole saanut mitään aikaiseksi. Pidän enemmän tavallisista slash-ficeistä. Funeral of heartsin sanat löytyy muuten netistä, joten eikun opettelemaan ulkoa niitä! Vihje: Katsokaa letssingitistä... siellä on varmaan ihan kaikki maailman kappaleet. Ton uudenkin funeralin osaan jo ulkoa.

En oo päässy vielä yhdellekään himin keikalle, ku ne kaikki on suunnilleen jotain tyyliin k18 tai k20! phyh... menisin ehdottomasti jos pääsisin :( Mut kun ei niin ei!

Muoks. Oi, se video oli ihana! Jos et ole sitä vielä nähnyt, alas kyyläämään nelosta. Siellä tulee kuulemma aina välillä se video mainosten välissä!

::Muoks:: Voi Luoja, mitä peeloilua minulta... Onneksi olen kasvanut ulos tuosta kaudestani. Top10:ni on muuttunut täysin levyn ilmestyttyä. Buried Alive by Love on ihana, Sacrament, Endless Dark jne.

Micla Boffin

 • Ankeuttaja
HIM
« Vastaus #11 : Maaliskuu 02, 2003, 11:31:09 »
HIM...hymm...;)
Ihan hyvä bändi.

Ville Valolla on aika möree ääni, ja se häiritsee minua. Mutta onhan niillä kuitenkin mukavaa musiikkia...

En kuuntele mitenkään päivittäin HIMiä, vaikka siskolla on levy...
Itseasiassa tykkään todella paljon vain yhdestä biisistä, jonka nimeä en muista!
Olisi kiva käydä joskus HIMin keikalla...

*muokkiskuokkis*
Hui, miten latteaa tekstiä!!!!!!! Siis Himmarithan on loistavia, suoraan sanoen lahjakkaita hyyppiä.
Lempparibiisi on tällä hetkellä Beautiful, tai your sweet six six six. (vai mites toi viimonen kirjotetaan? :wink: )

Kuiteskin...olen vasta lähiaikoina kuunnellut tarkemmin uusinta levyä. Ja se on ihana. Tajusin vihdoin sen.

Sirithlómiel

 • Ankeuttaja
HIM
« Vastaus #12 : Maaliskuu 17, 2003, 20:02:27 »
HIM.
En ennen hirveesti välittänyt, mutta nyt, vähän aikaa sitten, kun näin telkkarista Funelral of hearts -videon, rakastuin. Villeen, bändiin, musaan. Kaikkeen.
Hilluin nettisivuilla sen verran, ja soitin samoja [taustamusa]biisejä niin kauan, että sain äidiltäni Deep shadows and brilliant highlights -cd:n, ja nyt viikonloppuna sain myös single collectionin. Piakkoin minulle hankitaan loppu tuotanto [tuntien äitini "nyt fanitetaan"- myrskyt, hän hankki Eminemin tuotannon vajaassa viikossa.]

HIM on ihana bändi, jonka musa on juuri minua varten. Rakkautta, mutta ei aina posiitisella mielellä. Synkkää elämää.

"Ihan niinku itsari olis _oikee_ vaihtoehto."
En tiedä miksi kirjotin sen tähän, mutta kaverini sanoi joskus niin. Minulle.

Kaikille HIMfaneille: kannattaa todella hankkia se single collection. Todella paljon extrabiisejä, mitä ei kuulemma muualta saa.  [Ja kymmenessä kannessa Villen kuva.]


Muoksis:
En viitsinyt kirjoittaa ihan uutta viestiä..
Sain juuri Love Metalin. Johtuuko minusta vai onko melekin koko levy pelkkää sanonko-mitä? Siis jotain poppia tämä tuntuu olevan.. Missä on se goottimaisuus ja synkkyys jota palvon?
En ole kylläkään kuunnellut koko levyä vielä mutta tähän mennessä [8/10 biisiä] jollei vikat ole superhyperhyviä..

Jojoba

 • Ankeuttaja
Rakas, ihku HIM:ini...
« Vastaus #13 : Huhtikuu 10, 2003, 20:01:40 »
Joo, elikkäs omistan yhden HIM: in levyn, Deep shadows and brilliant highlightsin. Razorblade romancen lainasin kirjastosta ja olisin polttanu sen itelleni (...Laillista...) mutta ei sattunu kotona olemaan ylimäärästä levyä. Lainasin sen myö Mailta kerran ja nauhoitin kasetille.
Himin musa on musta sellasta fiilis-pohjasta musaa, tunnelmointia.
Mä rupesin tykkäämään Himistä, kun meijän tallin(en kylläkään enää harrasta hepoja)"isot" tytöt tykkäs siitä ja aina laulo mukana jos radiosta tuli Himiä. Sitten sain levyn joululahjaks ja sen jälkeen olen ollut HIM- fani.
Ja ajattelin nyt noudattaa Deviltan esimerkiä, ja tehdä oman HIM- top 10 listan:

1. Funeral of hearts
2.Join me
3.The heartless
4.Love you like I do
5.When love and death embrace
6.Close to the flame
7.Poison Girl
8.You are the one
9.Right here in my arms
10.Pretending

Osaan suunnilleen noiden kaikkien sanat ulkoa...
Ja minun kauttani Main HIM- dikkailu suunnilleen alkoi, että kunniat vaan minulle, tai jotain.

Ville Valo on minusta loistava laulaja! Äääni on upea, ja tulkinnat juuri, eivätkä melkein, nappiin!

Sleeping Sun

 • Ankeuttaja
HIM
« Vastaus #14 : Huhtikuu 12, 2003, 21:13:52 »
Vanha HIM oli hyvä. Uudemmat levyt eivät kolahda eikä muutenkaan tule enää HIMiä kuunneltua yhtään.

Omistan kolme HIMin levyä. Onhan se Villen ääni ihan hyvä, mutta musiikki ei vain enää kolahda...

Charm

 • Ankeuttaja
HIM
« Vastaus #15 : Kesäkuu 25, 2003, 16:36:40 »
Juuh. Ville Valo on toosi hyvä. Se saa paikan mun seinältä Harry Potterin lisäks x]
Mä tykkään erityisesti siitä Funeral of Hearts, (en oo varma kirjotetaaks se noin) koska jotenkin se ei oo liian synkkä, mut silti hieno kappale...

Hmm...Onks kukaan menossa sinne 13. syyskuuta pidettävään konserttiin Hartwall areenalla, missä soittaa Ozzy, joku ja HIM?

Poissa iidba

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
HIM
« Vastaus #16 : Kesäkuu 25, 2003, 23:48:39 »
Ah, ainut heavy/metal/mikälie bändi mitä kuuntelen. Ja pirun hyvä bändi onkin.

Yksi levy minulla on, mutten muista sen nimeä enkä jaksa etsiä sitä, mutta se on se missä on vaaleanpunainen tausta... se missä on Join me in death ja silleen... se on ihan huippu levy. Samoin on Love Metalkin, mutta sitä minulla ei ole, olen vain lainaillut kaverilta. Join me ja Beautiful ovat ihania biisejä.

Himillä on sellaista synkänromanttista musiikkia, jota eivät muut tee. En tiedä pidättekö minua ihan hulluna, mutta minusta Himin musiikki on todella kaunista ja ihanaa. Nyt kyllä pidätte minua hulluna, mutta naurahdan aina kun Join me:ssä tulee se kertosäkeen kohta: "Would you dieeee...." Ei siinä edes mitään hauskaa ole.

Vaikka en minä kyllä mikään fani ole. Ei minulla ole kuin yksi juliste Ville Valosta, koska se on niin söpö juliste. Mutta siis, HIM kuuluu lempibändeihini.
"Well, I don't know how to break this to you, but I think they might have noticed we broke into Gringotts." -Ron Weasley

Poissa Maya

 • Hirnyrkki
 • Sukupuoli: Noita
 • Drow, jolla on kax sapelia ja mopo
  • Traumerai
HIM
« Vastaus #17 : Kesäkuu 26, 2003, 07:57:42 »
Greatest Lovesongs vol. 666 aitona, uutena.
Razorblade Romance aitona, käytettynä.
Deep Shadows and Brilliant Highlights poltettuna.
Love Metal ei ollenkaan.

Voisi tämä jotenkin kuvastaa suhtautumistani ko. bändiin ja sen musiikkiin? Kyllä. Lovesongsin aikana HIM oli parhaimmillaan. Silloin se oli ainakin jossain määrin omaperäinen. Se on oikeasti hieno levy, kun sen jutun on tajunnut. Himpuloiden hienoin. Lasken yhäkin sen yhdeksi parhaimmista levyistäni (ja miten-se-kirjoitetaan-Digipak on hieno ^^).

Sitten tuli Romance, joka on sellainen 'ihan jees, menettelee, kun ei ole muutakaan'-levy. Tuossakin vaiheessa musiikki alkoi kuulostamaan jo aivan liian tehdyltä ja kaupalliselta, popilta.

Deep Shadows toistaa Romacen biisejä aivan täysin, vain surkeammin, eikä mitään uutta ole. Taisi siellä joku ihan kuunneltava, ei erityisen hyvä biisi olla.

Kun kuulin ensimmäisen kerran Funeral of Heartsin...umm...tuli tunne, että ei minun Himpulani voi tehdä mitään tällaista poppia. Eijei, ei vain voineet. Tuossa kuukausi sitten lainasin Love Metalin ystiltäni. (Se taitaa muuten yhäkin lojua levyhyllyni takana, tipahti sinne pari viikkoa sitten.) Kaikki ne biisit oli ihan samanlaisia, ja taisin vähän liikaa odottaa Buried alive by lovelta, mutta se alkoi niin lupaavasti.

Kai minä taidan hieman aliarvostaa kaupallista musaa. Kukapa muusikko ei tahtoisi menestyä Himpuloiden tavoin ja saada siitä vielä noin rutkasti rahaa? Minä. Soitan mieluummin vaikka humppaa tanssiravintolassa kuin teen poppia. Älkääkä kysykö, että miksi minä vaahtoan tätä asiaa täällä, kun se on aivan offia. Muttasiis, en arvosta nykyisiä Himmeleitä yhtään niin paljon, kuin ensimmäisen levyn aikana.[/i]

Envu

 • Ankeuttaja
HIM
« Vastaus #18 : Kesäkuu 26, 2003, 09:24:13 »
Omistan kolme ensimmäistä levyä aitona. Tätä neljättä en edes ole aikeissa ostaa.

Him tosiaankin oli parhaimmillaan Greatest Lovesongsien aikana. Siellä on moniakin helmiä, joista aikoinani tykkäsin.
Razorbladekin menetteli, mutta sitten se harmaa (Deep Shadows and Brilliant Highlights?) oli jotakin, jota en ollut odottanut. Se jäi kuuntelematta parin kerran jälkeen.

Ehkäpä voisi laittaa Lovesongsin soittimeen ja katsoa mitä mieltä olen nyt. Voipi olla, että saattaisin jopa tykätä, mutta en pidä siitä hässäkästä mikä VIlle Valonkin ympärillä pyörii. On ehkä totta, että sille ei ole noussut kusi päähän, mutta kyllä silti..

Fawcett

 • Ankeuttaja
HIM
« Vastaus #19 : Heinäkuu 09, 2003, 22:28:21 »
Olen suuri HIM-fani, ollut jo monta vuotta.
Sinäänsä hauska ajatus, miten faniuteni alkoi. Luin Mix-lehdestä Ville Valon haastattelun, ja jotenkin ihastuin siihen persoonaan. Sitten nauhoitin yhden niiden TV:stä tulleen konsertin ja kävin ostamassa kaikki levyt. Mielestäni toinen levy Razorblade Romance oli paras. Tai Deep Shadows. Uusin Love Metal on jotenkin hieman pinnallinen... Mutta on siinäkin hyviä biisejä, kuten The Sacrament (Ihq se pianonsoitto...) ja kolmas biisi. ^^ En muista sen nimeä.

Darkkis

 • Ankeuttaja
HIM
« Vastaus #20 : Heinäkuu 10, 2003, 11:38:01 »
Him on taas niitä bändejä joiden musiikista en suuremmin pidä, mutta joita omalla tavallaan kunnioitan. Himin musiikissa on vähän liian vähän sanomaan minulle. Puhun siis musiikista en sanoituksista. Sanoitukset puolestaan ovat luoltaan työntävän imeliä, tai sellaista hurjaa ja synkkää liirumlaarumia. Enkä pidä oikeastaan kummistakaan. Love Metal ja Razo levyhyllystäni löytyy, mutta ne ovat sinne lähinnä siitä syystä joutuneet, koska razon ostin että saisin Himin musiikista hieman tietää, ja Love Metal on ajelehtinut minulle Funeral Of Harts biisun takia. Keikalle jos menee niin siellä musiikkinsa muuttuu omituisesti paljon paremmaksi.

Saksa on hyvä maa... Ja hieno kieli... Ja mukavia ihmisiä pullollaan.

Shanpuu

 • Ankeuttaja
HIM
« Vastaus #21 : Heinäkuu 12, 2003, 01:16:27 »
Minä isken näköjään tänään kaikkeen sellaiseen, josta en hirvittävästi pidä.

No siis. HIM on... HIM on... no, "ihan kiva". Semmoista ok-musiikkia. Kuuntelee. En kamalasti pidä, en aio ostaa CD:tä. Valolla on aika erikoinen ääni. Muutama erittäin hieno kappale löytyy, mutta sitten on myös niitä todella tylsiä kappaleita, joista en pidä sitten yhtään. Ja miksi minusta tuntuu, että HIM menee koko ajan huonompaan päin? Vanhempi tuotanto on parempaa, jos esimerkiksi tätä uutta levyä ajattelen. En omista sitä, mutta olen kuunnellut sitä.

En edes muista, koska ensimmäisen kerran kuulin jonkun HIMin kappaleista, kauan siitä on. Suhtautumiseni bändiin on melko neutraalia. Toisin sanoen, en kiellä, mutten pidä. Heh. Kyllähän sitä todellakin kuuntelee. En käännä toista kanavaa radiosta, jos soittavat HIMia. Alkaa kyllä jo vähitellen ärsyttää tuo Funeral of Hearts, niin monesti olen sen kuullut. Sanoitukset ovat hyviä.

Ihan ok musiikkia. Suosittuhan se on, mutten voisi luokitella lempibändeihini, enkä edes sinnepäin.

Sekavan viestini pointti: HIM on ok bändi.

Slipper

 • Ankeuttaja
HIM
« Vastaus #22 : Heinäkuu 12, 2003, 02:51:14 »
Noh, siis, Him. Olen aina tykännyt siitä. Paljonkin. En mikään hirmu fani ole, mutta pidän. :)

Ihan aluksi sanon, että en pidä niistä tyypeistä. Ne on niin ylimielisiä tai jotain. Enkä tajua miten kaikki hehkuttavat Valon ulkonäköä.. (okeih, se on ok). Tai on ne tyypit ihan ok, mutta ei mitenkään erityisiä ja se musiikki on ainut mistä välitän.

Juu. Omistan 3 levyä ja sen ensimmäisen kasetille nauhoitettuna. Se musiikki on sellasta herkkää ja fiilistelevää. Ihanaa. Kaunista. Koskettavaa. Mutta samalla siinä on usein menoa ja sellasta mistä pidän.

Aluksi pettysin siihen Love Metaliin, mutta kun kuuntelin uudestaan sen, niin aloin pitämään. todellakin. Se on ehkä paras levy ikinä. Ehkä.

Näin Himpulan viikko sitten ruisrockissa. Se oli mahtava. Loistava. Ihana. Hyvä meininki ja fiilis koko keikan ajan. Ja totta, livenä se musiikki kuulostaa vielä paremmalta. ;)

tuhkimo

 • Ankeuttaja
Love HIM In Life And Death.
« Vastaus #23 : Heinäkuu 28, 2003, 14:03:13 »
Love's Requiem

Confusion writhes around our hearts impatiently
It drains the faith that lights the dark and sets us free
From the chains of our war
And the pain we once called love

The poison of doubt enslaves our minds and we bleed
We abandon the trust that kept us blind and disappear
Under the crimson wings of hate
Where the lost are safe until they love again

The heart of darkness is hope of finding you there
And that hope will be our love's requiem

We pray to the serpent of delight desperately
The questions are answered and we try not to weep
Until we are sure
We're suffering for love

In the dungeon of our dreams we're so weak
The promise made to be broken still haunts our sleep
And we won't open our eyes
Afraid we would die for love again

The heart of darkness is hope of finding you there
And that hope will be our love's requiem

The salvation we seek will be waiting us there
In the heart of darkness lonely and scared
With a promise of death for our love

And now that we're free
From the chains of our dear love
I'm lost
So lost

The heart of darkness is hope of finding you there
And that hope will be our love's requiem

Take me into your arms
And sing me your beautiful song
Hold me until we're one
And sing me you're beautiful song


[[olin niin viisas, että menin vahingossa painamaan jotain nappia ja koko pitkän pitkä HIM saarna tekstini katosi, enkä heti jaksa ruveta kirjoittamaan sitä uusiksi, joten miettikää noita yllä lukevia sanoja ja miettikää mitä HIM on, siihen asti, että minä palaan teitä syntisesti valistamaan (ja voisitte vielä vilkaista nopeasti viestini otsikkoa, niin se valaisee hiukan omaa mielipidettäni His Infernal Majestystä)]]

(Fawcett kolmas biisi Love Metallilla on Beyond Redemption)

*muokkausta vihdoinkin* Vihdoin ja viimein. :p

HIM. Jotkut sanovat, että elän sillä. Jotkut sanovat etten kestäisi ilman sitä. Jotkut sanovat, että olen mennyt täysin yli rajojen sen kanssa. Jotkut sanovat, että minut pitäisi vieroittaa siitä. Noh, minulle on se ja sama mitä muut HIMistä ajattelevat. Jos joku ei tykkää, niin en rupea tahallani tyrkyttämään, mutta kanssani kannattaa myös sitten rehellisesti huomauttaa jos juttu menee oikeasti yli. Tarkoitan siis, että kun päästään tähän aiheeseen niin juttua saattaa riittää yli vuotavan noidan kattilan reunojen. Joka tapauksessa asiaan. Vai olenko onnistunut pysymään siinä..? No joka tapauksessa. Kun ajattelen tässä monia, monia vuosia taaksepäin niin sen muista päivääkään milloin en olisi kuullut yhtä ainutta HIMin kipaletta. En tiedä onko se pakko mielle, automaattinen teko vai mikä, mutta joka päivä mä sen levysoittimen pistän päälle ja kuuntelen vähintään yhden HIMin jumalaisista biiseistä. Mikä siinä sitten on niin ihanaa? Minä pidän Villen äänestä. Siis se on aivan jumalaisen palvottava. Ja muutenkin kun nää jätkät tuntuu tosiaan osaavan sen homman. Kun kaikki toimii niin ei siitä voi olla tykkäämättä. Etenkin kun tämän neidin syräntä lähellä tosiaan on ne kaikki romanttisen rakkaus hömpät, kiehtovat kuolema jutut, taistelut elämästä ja kaikki ne tarinat ja ne sanat. Ja kun sävellykset ovat tuota tasoa mitä ne HIMillä on niin ihan oikeasti pistää miettimään, että miten joku voi olla tykkäämättä tästä. o_O En tarkoita, että kaikkien pitäisi tykätä, mutta ihmettelen usein että miksi ei. Jotkut sanovat, että HIM on yhtä kuin Ville Valo. Hoh hoijaa. En henkilökohtaisesti jaksa kuunnella tuollaista.. tuollaista.. niin no.. paskaa. Jos se on jonkun mieli pide, niin okei. Mä en kässää sellasta, mutta okei. Kaikki omalla tavallaan. Mutta en se kyllä mun mielestä pidä paikkaansa. Tunkekaa Ville lavalle yksin pelkän mikin kanssa kahdeksi tunniksi vetämään yksin keikkaa. Eihän siitä tulisi yhtikäs mitään. Kyllä ne muutkin bändin jätkät osaakin asiansa ja vaikka jotkut sanoo ettei ilman Villeä olisi HIMiä.. noh.. no myönnetään, että ehkä ei. Mutta enpä tiedä olisiko HIMiä ilman Migeä tai Lindeäkään. Jos nyt Ville on ns. "sosiaalisempi" kuin muut bändin jätkät ja on tullut ihmisille tutuksi kaiken maailman haastatteluista ja on ehkä joidenkin mielestä paremman näköinen kuin muut bändin jätkät niin.. hmph.. mitäköhän mä olin sanomassa..? ô.Ô No joka tapauksessa - taisin muutenkin poiketa hieman aiheesta. :p Pahoitteluni. Mutta kun se vain kyrsii ja ottaa päähän, kun jotkut sanoo etteivät tykkää HIMistä, koska "Ville Valo on niin omahyväinen kusipää". No huhhuh. Ehkä tuo ajattelu tapa on hieman väärä, koska eikö kumminkin se musiikki ja ne biisit ole se pääasia eikä se mitä laulaja on jossain juoru lehdessä sanonut? Sitä mieltä minä ainakin olen. No, omasta mielestäni faniuteni (vai olisiko sille jotain hieman järkevämpää sanaa..?) on ihan normaalia. Tai oikeastaan ei ole. Ei mitään faniutta toisaalta voi mitata, että meneekö se nyt yli vai onko se vielä ihan aisoissa. Jos joku tahtoo ottaa saman laisia tatuointeja kun Villellä on niin se on ihan okei. Se on niiden asiansa. Mun mielestä ne tatuoinnit on tosi hienoja, mutta sitten jos joku lopettaakin tykkäämisen joskus niin siinähän sitten olet sellainen heartagrammi ihossasi. Mutta ne on tatuoinnin ottajien ongelmia, joten ei siitä sen enempää. Minusta faniuteen riittää, se että sä ostat yhden levyn ja olet ihan fiiliksissä melkein aina kun kuulet sen. Ei sulla tarvitse olla heartagrammia perseessä, bändin kuvia seinillä, bändi paitoja eikä sun välttämättä tarvitse olla edes käynyt yhdelläkään keikalla ja silti sä voit sanoa itteäsi faniksi. Pää asia on se, että sä todella tykkäät siitä musasta ja se nostattaa niskavillat pystyyn tai tuottaa jotain muuta niin sanottua "mielihyvää". No niin. Ja taas meni offtopiciksi. Anteeksi pyyntöni jälleen. Itselläni ei ole tatuointeja, mutta olen kyllä useasti harkinnut niitä. En nyt sitten vielä tiedä.. Mulle riittää se, että mä kuulen HIMiä päivittäin, kaikki muu on sitten bonusta siinä sivussa. Mutta valtavan upeaa bonusta kuitenkin. Ei  HIM ole mun elämäni, mutta kun siinä bändissä ja niissä biiseissä ja ihan kaikessa mitä siihen liittyy on niin helvetillisesti kaikkia muistoja (hyviä, mutta enemmän niitä huonoja, joiden ylipääsemisestä taas tulee hyvä fiilis jos tajuatte mitä tarkotan) niin emmä kyllä ehkä voisi elää ilman HIMiä. Mitä jos/kun HIM lopettaa? Sitä mä en mieti. En ole koskaan miettinyt. Enkä tule miettimään. Paitsi sitten jos/kun se tapahtuu. *huokaa hartaasti* Rakastan HIMiä. Pakkohan tuo oli helvetti tuohon kirjoittaa.

Lähden nyt levykauppaan. Saatan tulla vielä joskus mahdollisesti muoksimaan tätä..

*muoks* Zith, kuulostaa saatanallisen hienolta. Kiitos tiedosta.

*muoks ... part. 666* Mietin tossa yhtenä yksinäisenä iltana poltelessani kynttilöitä katsellessani HIMin Tavastian keikkaa videolta, että mitä kappaletta tahtoisin hautajaisissani soitettavan. Heti alettuani pohtimaan asiaa en voinut muuta kuin todeta, että sen on pakko olla jokin HIMin biisi. Mietin asiaa aivan älyttömän kauan. Kävin läpi lyriikoita ja kuuntelin biisejä läpi. Mietin sitä monta tuntia enkä vieläkään ole tullut kunnolliseen tulokseen. Mutta yhtä biisiä pidin aika hyvänä vaihtoehtona:

I've Crossed Oceans of Wine to Find You.

There was a time when i
Could breath my life into you
One by one your pale fingers
Started to move
And I touched your face
And all death was erased
And you smiled like an angel
Falling from heaven
Just to be lift up again

And you kissed my lips
With those once cold fingertips
You run me back to life
And all things come to an end
We don’t have to pretend
Slowly we fall asleep
And never wake up again

We’re so christ like
We’re so lifelike
Vampire christ

We’re so alive
We’re so lifelike
Vampire christ

In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we’ll sleep
And never wake up again

There was a time when i
Could breath my life
Into you
And all’s been come to an end
We don’t have to pretend
Slowly we fall asleep

We’re christ like
So lifelike
Vampire christ

We’re so lifelike
So christ like
A vampire christ


*muokkaa jälleen* Vaivauduin tuossa lukemaan hieman muidenkin mielipiteitä. Yllätyin lievästi, kun huomasin mitä porukka oli sanonut siitä melankolisuudesta. Ne jotka tykkää sanovat, että upeaa melankoliaa (itse olen kokonaan samalla kannalla heidän kanssaan) ja taas ne, jotka eivät pidä sanovat, että HIM on pelkkää lässytystä. No ehkä nyt hieman yleistä ja ehkäpä jopa liioittelen, mutta kuitenkin. Aika ristiriitaista. Itse tosiaan olen todella sitä mieltä, että kaunista melankoliaa. Sitä se on.

Ja sitten joku myös sanoi, että HIM oli parhaimmillaan Greatest Lovesongs Vol. 666:n aikana. Täytyy myöntää, että itsekkin saattaisin pitää kyseistä esikois albumia parhaana kaikista, mutta koska vihaan tuollaisten parhaus järjestyksien listaamista (ihan vain sen takia, että mielipiteeni saattavat muuttua ainakin kerran päivässä) niin en sano mitään siitä mikä on parhain ja mikä huonoin. Kaikki levyt ovat upeita kokonaisuuksia ja jokaisella levyllä on ns. oma tyyli. Jos näin voi sanoa. Juup. Jatkan HIMin rakastamista..

*muok* (tämä on yhtä muokkausta koko viesti - pitäisi varmaan joskus tehtä tästä semmoinen yhtenäinen juttu, jos vain jaksaisi...)
No niin. Halusin vain sanoa erään asian, joka tuli mieleeni kun katselin tuossa yhtenä päivänä HIMin viime uuden vuoden Tavastian keikkaa... Minulle tuli sellainen olo, että mä en enää jaksa. Mä en enää jaksa niitä ihmisiä - faneja tarkoitan. Siis fanithan ovat ihana asia ja tiedän joitain aivan loistavia tyyppejä, jotka diggailevat HIMiä ja joita en tuntisi ilman HIMiä. Mutta en jaksa enää niitä faneja, jotka jaksavat lukea seiskaa ja ostavat muutekin kaikki lehdet, joissa on yksi lyhytkin HIMiä koskevat artikkeli. Ja niitä, jotka jaksavat jauhaa turhia juttuja, jotka eivät edes liity HIMin musiikkiin mitenkään. Jaksan olla enää kiinnostunut HIMin musiikista, livemeiningeistä, musiikkiin liittyvistä mielipiteistä ja järkipäisistä faneista.
Oksettaa, kun tiedän itsekin ehkä olleeni joku tyhjäpääfani silloin joskus.
Oksettaa myös se, että tästä nyt kirjoittamastani muokkauksesta tuskin voi tajuta ollenkaan sitä mitä todella tarkoitin. No joo huhhuh... Koettakaa ymmärtää, lapset.

HIM - Borellus<3

Kuuttis

 • Ankeuttaja
HIM
« Vastaus #24 : Heinäkuu 28, 2003, 14:29:31 »
Him.

Love's the funeral of hearts
And an ode for cruelty
When angels cry blood
On flowers of evil in bloom


Aaa kyllä minä tykkään niin kovasti. Ehkä lempparibändini suomalaisista Killerin ja Donkkareiden ohella. Joka tapauksessa.

Ville Valo on hyvännäköinen. Kyllä, olen kana ja peelo ja kaikkea, mutta kun se on! Tai ei välttämättä pelkästään hyvännäköinen, mutta siinä miehessä on karismaa. Rakastan sen lauluääntä yli kaiken, eikä HIM toimisi yhtään niin hyvin ilman Villeä. Se on sitä paitsi hyvä laulamaan myös. Ja minä sulan aina kun se laulaa 'darling'. (Ja TUO oli peelojuttu.)

From lashes to ashes
And from lust to dust
In your sweetest torment
I'm lost
And no heaven can help us
Ready, willing and able
To lose it all
For a kiss so fatal
And so worn


Tykkään bändin musastakin. Jotenkin hirveän melankolista ja romanttista. Ja vaikka biisien sanoituksissa vilisee aika paljon samanlaisia goottiromanttisia kielikuvia, täytyy kyllä myöntää että tykkään kovasti bändin lyriikoista. Tykkään, kun ne on sellaisia... itse tulkittavia jossakin määrin. Ettei pistetä kaikkia faktoja pöydälle mitä on tapahtunut, vaan kerrotaan sen verran että kuulija saa itse päätellä mitä on tapahtunut, jos jaksaa. Minun tapauksessani lähinnä samaistun lyriikoihin ja 'tää biisi kertoo niiq musta!1'.

To die is to know that you're alive
And my river of blood won't run dry
I never wanted to lose you, no
But a cold heart is a dead heart
And it feels like I've been buried alive by love

If I should die before I wake
Pray no one my soul to take
If I wake before I die,
rescue me with your smile


En omista yhtäkään bändin levyä, on joku niistä ollut ostoslistalla jo vaikka kuinka kauan. Ehkä Love Metal vaikuttaa parhaalta, ja vaikka Deep Shadows jne. on julistettu 'floppilevyksi', ainakin mun mielestä sieltä löytyy vaikka kuinka hyviä biisejä (mutta se nyt saattaakin johtua siitä että Heartache Every Moment on yksi kaikkien aikojen parhaista himpulabiiseistä imo).

Lempparibiisit top4:

1. Heartache Every Moment
2. Buried Alive By Love
3. Wicked Game
4. The Sacrament

(Ja Wicked Game on parhaita kovereita koskaan, imho.)

Ja tuli hirveä raamattu.

-Kuuttis