Kirjoittaja Aihe: Omat bändit  (Luettu 17561 kertaa)

0 vuotislaista ja 1 Ankeuttaja kyttää tätä aihetta.

Poissa Voyageuse

 • Vuotislainen
Omat bändit
« : Tammikuu 13, 2003, 12:13:13 »
Soitatteko te itse missään bändissä? Me olemme muutaman kaverin kanssa perustaneet viime syksynä oman bändin. On meillä ollut jo kaksi keikkaakin (mm. kyläyhdistyksen juhlassa). Soitamme tietenkin kovereita, koska omia kappaleita ei vielä ole olemassakaan kuin kaksi. Myöhemmin, kun saamme aikaan omia tuotoksia, rupeamme soittamaan niitä enemmän.

Minä soitan bändissä bassoa. Se on kivaa vaihtelua, kun muuten olen musiikkiopistossa klassisella puolella. Bänsisoitto on tietyssä mielessä vaikeampaa, kun pitää pysyä samassa rytmissä. Toisaalta se on myös paljon vapaampaa kuin klassisen musiikin soitto.

Onko teillä kokemuksia bändisoitosta? Mitä pidätte siitä? Kuinka usein harjoittelette? Oletteko koko ajan toistenne kurkussa kiinni, vai onko bändissänne hyvä henki?

 Ja voitte myös kertoa vähän minkälaista musiikkia soitatte, bändin muista jäsenistä jne.
Calm, calm, calm

Poissa Flamerie

 • Emotionaalinen
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: ProphecyHowl3
 • Tupa: Rohkelikko
Omat bändit
« Vastaus #1 : Tammikuu 13, 2003, 16:54:24 »
Me ollaan mun kaverin kanssa tässä harkittu perustavamme bändin. Se osaa soittaa kosketinsoittimia ja mä osaan-hmm-"laulaa"... *wirn* Ja sitte ku mä oon suorittanu sillä saksofonilla 2/3 mä alan soittaan bassoa, ja sitte meillä on basistikin! Paitsi että siihen menee vielä kaaauuuaan... Eli me siis tarvitaan myös basisti. Meiltä puuttuu myös rumpali ja kitaristi. Eli-ööh- ottakaa te Oulussa asuvat yhteyttä muhun... Jos osaatte soittaa hyvin jotakin noista soitimista... *hymy* Nah, en tarkottanu...

Mä oon ajatellu, että meijän bändi soittas vähän vaikka mitä (paitsi et Heavy Metal ja Black Metal ei tuu onnistuu...)  hiphoppii ja rockii ja poppii... Omia biisejä ois tarkotus tehä... Kuhan ei mitään rakkausropellusta... *yökkää*

muoks: Onko täällä muuten ketään oululaisia jotka on jossaki bändi toiminnas?
Forces collide.

myrkkyleppis

 • Ankeuttaja
Omat bändit
« Vastaus #2 : Tammikuu 13, 2003, 20:49:45 »
mulla ja mun muutamalla kaverilla on suunnitteilla myös bändi...homma tuntuu kus*van älyttömästi,esim.meillä ei perjaatteessa oo rumpalia,ku se ei saa harjoteltuu kunnolla,meeijän on pitäny perustaa se vuos sitten,mut homma tukahtuu ku jotain suunnitellaan..meilt puuttuu solisti,ja KUNNON TOINEN kitaristi..sairasta...mut siinä on joku juttu et sitä jaksaa yrittää...mä saan oman sähkiksen kun oon suorittanu 2/3 pianossa...ja tällälailla näin...ongelmat on meillä onneks alussa,ni tiedetään miten selviydytään seuraavista ongelmista "keskellä" bonditoimintaa,mikä tulee varmasti tapahtumaan! :) me ollaan kyl suunniteltu biisuja,ja lopputulos on suomipunk/rock! se jyrää,esim.cmx:n biisuja voitais rillutella..  :wink:  musiikki kantaa!

Eleanor

 • Ankeuttaja
Omat bändit
« Vastaus #3 : Tammikuu 13, 2003, 21:13:51 »
Mulla ja mun kavereilla oli suunnitteilla aika monta bändiä (joskus vuonna nakkimakkara). Mutta ainoa mitä saatiin aikaan oli muutama hassu biisi, jossa rytmi ja melodia tuli kosketinsoittimesta (siis sellaisia, jotka ovat jo valmiina soittimen tullessa)  :oops:

Mutta meillä oli yläasteella bändikurssi ja soitin siinä koskettimia (soitin ala-asteella 5 vuotta pianoa). Ja oon valinnu molemmat bändikurssit lukioonkin. Jos joku ei tiiä mikä bändikurssi on, niin se on sellanen musiikin kurssi jossa perustetaan bändi (aika ilmiselvää  :D ), mutta siis ei mitään nimeä vaan harjoitellaan biisejä koulussa ja soitetaan niitä koulun juhlissa yms.

Draco's bitch

 • Ankeuttaja
Meadow/Kokoonpano/R.I.P./Panfobia
« Vastaus #4 : Tammikuu 16, 2003, 00:37:47 »
Joo, minulla on bändi. Tosin olemme kriisissä tällä hetkellä, mutta kai se siitä helpottaa ajan kanssa. Kaikillahan meillä on kriisimme ja tällä hetkellä toisella kitaristillamme on vaihdevuodet ja toisella kitaristilla uhmaikä. Laulajaa ärsyttää ainainen kriitikki pelkästään häntä kohtaan. Basistia ärsyttää muuten vaan kaikki. Rumpalilla on kai asiat melko hyvin. Ei siitä ota selvää.

Mukana olen ollut tässä kyseisessä pumpussa  jostain syksystä asti. En siis kovin kauaa vielä ainakaan. Omia biisejä on mukavasti niin ettei tarvitse covereita pimputella vaan harkat menee hyvin sujuvasti omien parissa. Tulevia hittejä ovat. Osa ainakin.

Studiossa kävimme tosiaan purkittamassa seitsemän biisiä levylle tuossa joulukuun puolivälissä ja hyvinhän se sujui. Biisejä pitäisi joskus ilmestyä nettiin nykyisessä muodossaan, kun nyt ei ole mahdollista kuunnella kuin kotistudioversiota laulusta "Pulsating" ajoilta ennen minua ja nykyistä rumpalia. Ja tarkoitus olisi tosiaan lähettää sitä demoa johonkin levy-yhtiöihin, jos uskaltaa ja kun kaikki on ensin kunnossa bändin sisällä.

Bändin nimi on muuten Meadow [äläkä naura siellä!] ja musiikkiamme voi ehkä eniten kutsua Kornin tyyliseksi pomppunytkemetalliksi. Sujuvasti eteenpäin kulkevia biisejä. Tosin levyllä onnistuu kuulostamaan ärsyttävän samantapaisilta kaikki keskenään.

Ja minähän tosiaan olen se basisti.

Meadow on oikeasti ollut kasassa jo vuodesti 2001 ja vähän ennen kuin minä internetin ihmeiden kautta bändiin eksyin mukaan, vaihtui rumpalikin nykyiseen. Entinen toimii featuring-miehenä yhdessä laulussa jopa. Ja on hyvin mahdollista, että uusia jäseniä pääsemme ehkä etsimään joidenkin tilalle jos tässä huonosti käy, mutta eteenpäin pyritään silti.

Sivut bändillä ovat osoitteessa: http://themeadow1.cjb.net
Ne tosin ovat vähän millaiset ovat, mutta ei sillä kannata päätään vaivata. Uudet tulee kunhan kriiseistä on selvitty.


Bändin [ainakin vielä nykyinen] kokoonpano:

Pete -laulu
Eksu -1. kitara
Ode -2. kitara
Ilona -basso
Osku -rummut


muokkaa helmikuun 3. päivä, on vuosi 1999:
Joo, ei ole Meadown kanssa nyt mitään tapahtunut, mutta löysin jo tieni toiseen kokoonpanoon. Tosin yksi jäsen puuttuu vielä ja tämä on ollut vasta perjantaista asti kasassa. Mutta ei se mitään.

Eli bändi on Järvenpää-Jokela-akselilta ja siihen kuuluu minun lisäksi Jimmy ja Jamie. Sitä ei nyt oikein ole vielä päätetty soittaako Jamie rumpuja vai kitaraa eikä se selviäkään ennen kuin on jonkun aikaa odoteltu, että löytyykö toista niistä. Jos ei löydy kitaristia tai rumpalia niin Jamie on rummuissa aivan varmasti ja minut työnnetään kitaraan. Hurraa.

Bändillä on suomenkielinen nimi, jota ei tosin vielä paljasteta ja biisit on enklantia. Musiikki on sellaista Bitch Alertin tapaista rääkymistä.

Studioon mennään erään Kirkkonummelaisen bändin kanssa tekemään split-ep tässä kunhan saadaan ensin treenattua riittävästi ja biisit riittävän hyvään kuntoon noin kokonaisuudessakin. Meidän veljesbändin kanssa siis eli Pnukin tyttöjen.
   
Me ollaan oltu kasassa sellaiset neljä päivää ja meillä on jo fani. On se maailma ihmeellinen paikkaa.

Keltainen Pörssi -ilmoitus: Haetaan faneja nousevalle bändille.

muokkaus numero 2, joka tapahtui pian 1. jälkeen:
Nyt on siis kaikki päätetty tämän R.I.P.-bändin osalta, jonka nimi pysyy vielä salassa, mutta se on englantia. Nyt löytyi viikko sitten 8. helmikuuta rumpalipoika (Juho "Juise" J.) meille ja nyt on kaikki hyvin. Kahdessa viikossa kaikki valmiina. Ainakin noin päällisin puolin. Kyllä jotkut osaa.

Kesällä on kotoisa treenikämppäkin valmiina. Kai. Sillä välin saamme mädäntyä Jokelan monarilla (jossain bänditilassa), mutta en valita.

Nyt meillä on jo kolme fania. Hienoa.

Me soitamme horror-post-angstic-neo-metal-trauma-psycho-punkkia (mitenkä?) näin lyhennettynä versiona. Me olemme runttua ja minä tykkään.

Jäsenet ovat:
Jason Skut -laulu
Jimmy Skut -basso
Jamie Skut -kitara
Juho Skut -rummut

Rumpalin pelkän Juhouden saa selville jos alkaa tutkimaan bändin historiikkia, mutta se ei teille ole vielä mahdollista. Häh hää!

Enkä muuten edes kerro missä roolissa minä olen..

Muokkailen taas vaihteeksi, taitaa olla pari viikkoa kulunut edellisestä, mutta helmikuuta siis vielä elämme:

Eihän me olla tyytyväisiä mihinkään.. Juise potkastiin pellolle, koska se oli idiootti ja sillä oli liian hyvä tukka. Ja kaikenlisäksi se kuunteli kakkaa musiikkia. Ehkä Juise voisi tulla meille roudariksi.

Nyt on nimi vaihtunut takaisin suomeksi: Panfobia. Ja siirrytään myös suomenkielisiin sanotuksiin. Ja musiikkityyli menee tuonne punkrockiksi lyhennettynä kokonaisuutena.

Meidän basisti Jimmy siirtyi taka-alalle, koska olkapää petti. Hän suunnittelee kaikki videot ja ottaa meistä kuvat sekä kaiken muun tällaisen visuaalisen hoitaa. Hän on nyt sellainen taustalla heiluja..
Jamie siirtyi sitten rumpuihin ja kitaraan otettiin Laura. Minä sain työkseni basson sittenkin..

Ja taas minä muokkaan.. Toivottavasti vähään aikaan ainakin viimeisen kerran, koska eihän sitä aina jaksa uutta tarinaa tänne purkittaa, mutta nyt taitaa olla jo maaliskuun alku:

Eli tässä on taas ehtinyt sattua ja tapahtua Panfobialle.

Jason siirtyi kokonaan bassoon, koska Jimmy ei voi kantaa, kun on rikki olkapää. Jimmy on laulaja nykyään, koska eihän me voitu häntä taka-alalle kokonaan jättää. Tärkeä osa yhtyettä kuitenkin.

Jamie on edelleen se rumpali ja Laura tosiaan heitettiin pois ennen kuin ehdittiin mukaan kunnolla ottaakaan, koska eihän hän sopinut meidän rivistöömme mitenkään päin. Kitaristina toimii nykyään Mäksä (mikä nimi!).

Eli:

Jimmy -laulu
Jason -basso
Jamie -rummut
Mäksä -kitara

Laura tosin otettiin ainakin nyt meidän valokuvaajaksi. Kai. Managerin paikka on vielä vähän auki.

muokkailee naureskellen kun ei mikään oikein jaksa nyt pysyä, maaliskuun loppua taitaa olla tahi huhtikuun alkua, mä en ole päivistä ihan perillä

No siis yhtye on tämä kuuluisa Panfobia edelleen, jäsenet ovat:

Jimmy Obituary: laulu
Jason Ramirez: basso
Jonas [ex-Jamie] Weerez: rumput
Jin [ex-Mäksä] Manowar *repeilee*: kitara

Managerin paikka on avoinna edelleen eikä sitä Lauraakaan enää ole. Mikä ei tosiaan minua haittaa. Nykyisin haastatteluja- ja valokuvaoikeudet ovat tällaisella BecomingStars-levy-yhtiöllä. Ep tulee tuossa kesällä pihalla. Tuo tuollainen uusi, että kaikki vaan ostamaan. Lisätietoja ja uusimmat uutiset löytyvät osoitteesta http://panfobia.cjb.net kaikki vaan sinne vierailemaan.

Ja suuret kiitokset meidän ikiomalle keikkamaskotillemme Jennille jos hän mahdollisesti lukee tämän.

*Eihän tästä tule mitään kun ei mikään pysy samalla tavalla kuin ennen*

No niin no siis tämähän on aika pitkänpuoleinen viesti mutta omaksi huviksenihan minä tätä viestiä aina muokkailen ja kirjottelen tähän. Kuka tämän oikeasti jaksaa lukea muka kokonaan?

No jokatapauksessa. Tuossa pääsi käymään niin, että Jin otti ja lähti bändistä, koska aika ei riittänyt seurustelulle ja bändille ja hän valitsi seurustelun tärkeämmäksi osa-alueeksi elämäänsä.

Kokoonpano on siis siirtynyt tukevan kolmijalkaisen pöydän pariin ja jäseninä ovat

Jimmy- basso ja laulu
Jason -kitara
Jonas -rumput

Ep:n tulo markkinoille pitkittyy tämän välikohtauksen takia koska paskaa ep:tä ei halua kukaan tehdä joten odottelemme, että saadaan uudet biisit kasaan ja kitaristin soitto toimimaan edes hieman moitteettomammin.

Poissa Winky

 • Vuotislainen
  • http://vinkulelut.cjb.net
Omat bändit
« Vastaus #5 : Tammikuu 16, 2003, 19:40:39 »
Oh my god. Meillä oli joskus bändi, itseasiassa viime vuonna koulussa.

Se oli vaan sellanen, että harjoiteltiin biisi ja soitettiin kevätjuhlassa, mut me ei. Lopuks kukaan muu kuin minä ja mun kaveri ei käyny ja sitten se hajos. Meidän piti soittaa Anssi Kelan Puistossa... *muistelee nuotteja* :p

Loupelune

 • Ankeuttaja
Omat bändit
« Vastaus #6 : Tammikuu 16, 2003, 19:57:37 »
Oi aikoja :D Meillä oli seiskaluokalla ihan tosissaan bändi koulukavereiden kanssa. Sillä ei tosin ollut nimeä, eikä me mitään soittaakaan osattu. Mutta se oli hieno bändi se.

Lievästi neuroottinen rumpali, jonka bändiharrastus johti siihen, että kun kerran sen rummuttamisen aloitti, sitä ei voinutkaan lopettaa. Tyttörukka rummuttelee edelleen.

Jo valmiiksi 13-vuotiaana hyvin diiva laulaja, joka ei suostunut mihinkään ja kaikki oli tyhmää ja hän ei ala mitään. Biisit olivat aina liian korkealta tai liian matalalta ja transponoi tämä ja nyt hankit kyllä uudet nuotit tuohon. Emme tulleet toimeen keskenämme.

Basisti, ehkä koko joukon ainoa lähestulkoon selväpäinen ihminen. Valitettavasti toimi laulajan sidekickinä; jotenkin mysteerisesti jokainen laulajan mielipide kulki telepaattisesti basistin pään läpi ja sai aina vastauksen "niin mustaki".

Ja minä, joka siinä vaiheessa olin hyvin, hyvin ylpeä ainakin viidestä osaamastani soinnusta, tartuin skittaan. Ensimmäisissä harjoituksissamme sain loistavaa harjoitusta siitä, miten kitaran kielet vaihdetaan. ("Voi pahus, tätä kieltä ei saa vireeseen. Mitäs jos sen virittäisi oktaavia korkeammalle?")

Treenasimme aktiivisesti Dingon 'Sinä ja minää' sekä Don Huonojen 'Hyvää yötä ja huomenta'. Kumpaakaan emme ikinä saatu soitettua ilman, että nauha oli taustalla. Itse asiassa emme nauhankaan kanssa saaneet koskaan yhtään biisiä soitettua. Olimme loistavia. Ja me olimme _tosissamme_.

Bändi hajosi noin puolen vuoden päästä. Taivaan kiitos.

 • Ankeuttaja
Omat bändit
« Vastaus #7 : Helmikuu 01, 2003, 21:47:25 »
Koulun bändikurssilla ja valinnaisessa musiikissa soitan sähkö- ja bassokitaraa. Kummillakaan tunneilla kukaan ei uskalla laulaa, joten opettaja joutuu Presleyksi. Pidän bändissä soittamista helpompana ja hauskempana kuin yksin soittamista.

Haluaisin soittaa bändissä jonkinlaista keskiaikaheviä, olen kyllästynyt tavallisiin poppirenkutuksiin kokoonpanolla "rummut, bassokitara, sähkökitara, laulu". Ihku keskiaikabändi koostuisi laulusta, kitarasta, sähkösellosta, skalmeijasta, nokkahuilusta ja tavallista "akustisemmasta" rumpusetistä. Hyviä laulajia, skalmeijistejä ja nokkahuilunsoittajia on hyvin hankala löytää.

blödfisch

 • Ankeuttaja
Omat bändit
« Vastaus #8 : Helmikuu 01, 2003, 22:08:37 »
Tässäpä aihe, jonka takia olenkin jo jonkin aikaa tuskaillut.

Jäsenten löytäminen on nimittäin kohtunut minunkin esteekseni. Soittaisin mielelläni bändissä, mieluiten rumpuja (yksi maailman parhaista asioista), mutta myös kitara, basso ja piano kävisivät (hemmetti, tarpeen tullessa voisin laulaakin). Ystäväpiiristä kuitenkin löytyy lähinnä viulisteja (ei sinänsä, piano-viulu-puhallinsoitin -kokoonpanotkin ovat olleet varsin mukavia) ja potentiaaliset yhtyekumppanit asuvat satojen kilometrien päässä.

Kitaratunneilla onneksi soitamme nykyään aina yhteen, serkkuni, opettajani ja minä. Mukavaa touhua. Yhdessä soittaminen on kuitenkin aina niin paljon parempaa kuin yksin soittaminen.

Toivokaamme, että onni tästä lähtisi kääntymään. Bändiin on päästävä. Piste.

Edit: Mission completed. :p

Kuuttis

 • Ankeuttaja
Omat bändit
« Vastaus #9 : Helmikuu 02, 2003, 23:11:23 »
Juu. Meillä on bändi. Ilman nimeä, ilman omia biisejä. (Lisäisin tähän ilman taitoa,. mutta...) Joo. Me soitetaan poprokkia, sellaista perinteistä. Mä voisin tehdä meille biisejä, olen tehnyt jo pöytälaatikkoon, mutten uskalla esittää. Huu. :P Joo.

Eli soitetaan kaikkea häröä, jossain vaiheessa soitettiin mombasaa mutta nyt ollaan "edetty" johonkin vielä härömpään, tyyliin teuvvoon tai johonkin. No anyway.

Laulaja (ainakin virallisesti)-kitaristi on identiteettikriisistä kärsivä teiniangstaileva hysteerikko, joka joko nauraa tai itkee harjoituksissa. No joo, en mä itke. ^^ Joo, joskus tuntuu että mä olen ainoa joka ottaa sen jutun vakavasti. Ja jos suoraan sanon, mulla on eniten "taitoa". Eikä sekään ole paljon. Eli siis, mä soitan soolokitaraa ja laulan. *ylpis* Ja sitten jos vielä niitä biisejä... as if.

Toinen kitaristi ottaa tän jutun rennosti. Eli Iina. Joo, se on lunki tyyppi. ^^ Se soittaa siis säestysskittaa, ilmeisesti. Nää jutut on vähän auki.

Basisti on ihku. Meidän basisti katri siis, se rulaa. Siinä on tajuttomasti potenttiaalia ihan hyväksikin basistiksi.

Rumpali on tajuttoman hyvä rummuissa, vaikka on soittanut vaan ehkä, err, neljä kuukautta? Eikä sitäkään niin säännöllisesti, jonkun tunnin viikossa. Anyway. Luontainen lahjakkuus.

Kosketinsoittajan kanssa mulla menee sukset aika ristiin välillä. Äh. No se ei käy bändikerhossa, jossa me käydään, ja yleensä me soitetaan niitä biisejä joita me ollaan soitettu bändikerhossa. Joten. No siis, se ei käy bändikerhossa koska se ei tule hyvin toimeen musanopen kanssa. Niinkuin joku tulisi, sillä se ope on outo. :P Anyway.

-Kuude

Eminem

 • Ankeuttaja
Omat bändit
« Vastaus #10 : Huhtikuu 14, 2003, 19:09:48 »
Mä perustin tänään mun kaverin kanssa "bändin". Tai siis me vain lauletaan huvin ja urheilun vuoksi...
Meitä on vain kaksi ja mulla ei oo muuta kun syntikka ja nokkahuilu (joita en osaa soittaa)... Mut kaverilla on kitara ja piano. Osaan tosin soittaa rumpuja ja kitaraa aika hyvin.
Meillä ei oo vielä edes nimeä.
Me lauletaan tosin covereita, koska ei olla mitään hyviä lauluntekijöitä. Eli lauletaan Kelly Osbournee, Pinkiä, t.A.T.u:a (venäjäksi! ja enkuksi) jne...
Keksikää meille nimi! Voi lähettää yksärillä nimi ehdotuksia!

mex-tex cowboy

 • Ankeuttaja
Omat bändit
« Vastaus #11 : Huhtikuu 14, 2003, 20:07:01 »
No niiin, tässä se tulee, uusi lempibändinne, älkää säikähtäkö, ladies och playboys, may I present, the sicnificant:


Pakastettuja perunatuotteita


Niin, suoraan savosta,  rehellistä punkrockia tällä hetkellä kolmen jäsenen  voimin, n. 15 kappaleen verran. Esikuvina.: Goldfinger, bilnk, no shame ja oikeestaan kaikki mitä luettelin punktopicissa + Apulanta ja muut kovat.

Kokoonpano on minä: kitarat, simo:basso och jarkko: rummut. Bändi on ollut kasassa ehkä vähän yli puoli vuotta, aluks treenattiin vanhalla yläasteella, mutta saatiin sieltä häädöt, nykyään tykitellään paloaseman kellarissa, ja yläpuolen asukit tykkää... :P

lisää tietoja yksärillä.

MUOKKAUSTA

Pakastettuja perunatuotteita on kuollut. Eläköön Pakastettuja perunatuotteita. Se on nykyään Mastodontti!

Ps. on myös 2. kitaristi: Juhis!

zubrette

 • Ankeuttaja
Omat bändit
« Vastaus #12 : Huhtikuu 14, 2003, 20:18:13 »
Joo no kyllähän mä bändissä soitan. Minä soitan bassoa, Yksi kamu skittaa ja toinen rumpuja. Meillä on kaikilla hyvin eriävät musiikkimaut, varsinkin minulla kahteen muuhun verrattuna. Se ei ole minusta kovinkaan...kunnianhimoista harjoittelemista ja soittamista. Harkat on kerran viikossa ja jauhetaan aina vaan samaa. Ihan kivaa se on.

Haluaisin soittaa semmoisessa bändissä missä soitettaisiin ihan oikeasti jotain hyvää musiikkia ja soittajia kiinnostaisi homma ihan oikeasti. Semmosta Blackmetallia jossa olisi jotain kansanperinne-juttua mukana ;). No jospa sitten lukiossa löytyisi sopivia tyyppejä?

Poissa tuulilukko

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • My gift of silence
Omat bändit
« Vastaus #13 : Huhtikuu 15, 2003, 08:23:28 »
Vai että bändi. No voi kai meidän porukkaa silläkin nimellä kutsua. Se on ehkä enemmänkin sellanen poppoo joka vaan soittaa ja laulelee. Meitä on siinä 15 hölön kieppeillä ja me harjoitellaan semmosen kerran kuukaudessa kun välimatkat on suhteellisen pitkät.
Niin bändin nimi on GoKe eikö olekkin varsin mielikuvituksellinen nimi.. tulee sanoista Gospelia Keskipohjanmaalta. ^_^
Eli me soitamme gospelia, koska olemme uskovaisia. tai ei koska, mutta koska niin haluamme. Ja me ollaan tehty jo yksi sellainen omakustanne levyntynkä. Jossa on 9 omaa kappaletta. hui.
Musiikkityyliä ei ole. Löytyy räppiä, sellaista poppia, vähän raskaampaa, ja sitten ihan rauhallista. Kaikille jotain.
Kotisivut löytyy osoitteesta http://www.goke.tk
Breathe in, who knows how long this will last..

emotions

 • Ankeuttaja
Omat bändit
« Vastaus #14 : Huhtikuu 15, 2003, 09:45:00 »
Tottakai oma pändi löytyy! Jokaisella itseään arvostavalla.. eh.. noh, kuitenkin. Mein pumpun nimi on PKPL (: ei helvata mie olen ylpeä tuosta nimestä.. se on siis lyhenne sanoista PajunKissat PaskaLavalla. Eteen voi sitten lisätä "legendaarinen", meillä oli joskus muinoin ylä-asteen underground -piirien tuki takana (: Noh, mutta sitten päästiinkin ylä-asteelta pois (:

Silloin joskus kun mietittiin millasta kakkaa ruvetaan veivaamaan, lopputulos, johon päädyttiin on... *tättädää* GospelBläkkiä (: Tosin, joku kuvasi sitä ns. osuvasti "tehän soitatte MetalliHumppaPoppiFlamencoa" Mie en vieläkään oikein kyllä tajua tuota, mutta eihän sillä niin väliä ole.. (:

Koko pändi toimii vaan kesäsin, sillon ehkä saadaan tehtyä hyvällä tuurilla kolme piisiä, eikä niitäkään valmiiksi.. Joten kuten arvata saattaa, tämä meidän pändihomma on niin kieli poskella -meiningillä kun mitä olla voi (: Mutta hauskaa on ollut (: Ite siinä pumpussa lauleskelen, soitan bassoa ja nokkahuilua. Laulan ja soitan nokkahuilua.. jaa-a (: *pienehkö mietintähetki*

No mutta kuiteskin.. Jos lappeenrannan seudulla liikutte, jos kuulette mainintaa PKPL: stä, suosittelen ottamaan jalat alle niin nopeasti kun vaan voi. Ainiin. Onhan meillä lavashowssa strippareitakin.. (:

jackie

 • Ankeuttaja
Omat bändit
« Vastaus #15 : Huhtikuu 15, 2003, 15:30:48 »
Olen soittanut ala-asteen aikana varmaan kuudessa bändissä pianoa. Aina pianoa. Ei koskaan mitään muuta. :p
Kolmannella aloitettiin se musiikinluokan käynti, ja opettaja pakotti meidät muodostamaan bändejä. Ne kaikki olivat toinen toistaan huonompia, ja meillä oli nannan ja tigerin kanssa tosi hieno bändi, jonka nimi oli...
Liekehtivät silmät. (Oukei, nyt mä kuolen :D nanna sen nimen keksi!)
Se oli niin hieno bändi. Ainakin meidän omasta mielestämme. Vuoden päästä se kuulosti kuitenkin kauhealta...
Tikru (Linda) soitti bassoa, se taisi taitaa sen homman vauvasta lähtien. nanna soitti rumpuja.
Minä soitin... yllätys yllätys, pianoa. :p Meillä oli hankalaa pitää sitä bändiä pystyssä, kun oli vain kolme jäsentä.
Sitten kukaan ei tietenkään osannut laulaa samaan aikaan kun soitti. Joten siitä tuntui aina puuttuvan joku soitin.
Se oli kai sitte se mun eka bändi.

Toinen muistettava bändi ala-asteelta oli sellainen ryhmä, minkä muodostivat jämät.
Ei siis oikein kukaan innostuttu mistään koulun bändijutusta kun tiedettiin se taso... Nähtiin asioiden oikea laita.
Siinä oli viisi jäsentä... Nova, Annika, Mushu, tiger, minä ja nanna. Tässä bändissä oli jo liikaa jäseniä. :D
Ne bändiharjoitukset meni päin pyllyä, kun joskus unohdin tulla harjoittelemaan enkuntunnin jälkeen.
Mushu teki aina englanninläksyjä eikä suostunut soittamaan mitään. Kaikki oli ihan sama sille.
Minä, nanna ja tiger keksittiin kivoja *köh* lauluja ja rämpytettiin sitä kitaraa.
Nova ja Annika menivät aina kesken kaiken ulos tekemään jotain kivaa.
Kyllä se kokoonpano toimi kun soitettiin. Mutta harjoituksista ei tullut mitään.

Sitten kanssa minut pyydettiin soittamaan yhteen oikeaan bändiin pianoa (whattasuprise) ja se oli hauskaakin.
Varsinkin, kun ne kaikki muut soittajat olivat poikia. Niiden kanssa olikin ihan erilaista soittaa, ne osasivat. :)

Nyt en ole yläasteella soittanut missään erikoisessa bändissä. Se on tietenkin harmi, koska siellä on hyviä soittajia.
Vähän oli puhetta, jos menisin yhteen poikien bändiin laulajaksi, mutta mitään ei ole lyöty lukkoon...

Juu. Bändeissä on kiva soittaa. Jos ne bändin jäsenet osaavat soittaa.

(Damn, mua potuttaa kun ne huonoimmat laulajat laulavat sen orkesterin säestyksellä. Niillä on käheät äänet!!1 Ouh. Purkaus. Kiitos.)

Isabella

 • Ankeuttaja
Omat bändit
« Vastaus #16 : Huhtikuu 15, 2003, 19:47:14 »
Wau. Te onnelliset. Mun haaveena olis soittaa bändissä, mutta kun ei oo löytyny mistään jäseniä.  :cry: (okeiokei, en oo ees kunnolla hakenu.. mut anyway) Minä ja mun kaveri soitellaan joskus yhteen, millon mitäkin, yleensä pianoo/skittaa. Mutta missä on basisti ja rumpali? Entä treenikämppä? Kaveri osaa laulaa tosi hyvin, siitä tulee viel varmasti jotain. Multa ei lähe kurkusta ei pihaustakaan, kun yritän laulaa. (okei, kyl sieltä pihaus lähtee, mut epävireinen sellanen. :? ) Omia biisejä mulla on toistakymmentä, mut ne on sovitettu vaa kitaralle, ja sanotukset sen verran henkilökohtasii, ettei niitä kehtaa soittaa muille, kun kaverille. :roll:

Elikkä haetaan basistia ja rumpalia ja treenikämppää. Ota yhteyttä. Kiitos. Älä naura meidän säälittävälle yritykselle. Kiitos jälleen.

Aludra

 • Ankeuttaja
Omat bändit
« Vastaus #17 : Toukokuu 23, 2003, 22:29:55 »
Juuh, minäkin soitan jonkinlaisessa bändissä. Tai siis olen soittanut muutamassa eri bändissä... Tai siis... Ääh, jospa aloitan ihan alusta tämän bändissä soitto historiikkini.

Aloitin bändiharrastukseni 8 vuotiaana bändikoulussa. Soitin koskettimia. Se ei kyllä ollu mikään bändi vielä, kunhan opettelimme soittamaan. Hetkisen (ööh... hetkisen. Vuoden) kuluttua kaikki meistä osasi soittaa melko hyvin jotain soitinta ja yhteen soittaminen alkoi sujua. Muutaman vuoden soittelimme ihan omaksi iloksemme ja koulun & kansalaisopistinjuhlissa, kunnes ah-aina-niin-älykäs-isäni keksi, että tänne järjestetään musiikkileiri.
Siitä oikeastaan se bändiharrastus lähti kunnolla käyntiin.

Niinpä sitten kesällä järjestettiin musiikkileiri. Pidimme sen jälkeen hienon päättäjäiskonsertin, joka taisi olla meidän suurin "keikka" siihen asti. Seuraavana syksynä perustin 5 kaverini kanssa bändin, jonka nimeksi annoimme HHP. Soittelimme jonkun verran suomipoppi ja rockia, mutta hetkisen kuluttua soittointomme väheni, mutta kävimme kuitenkin talvella olivissa viikonloppu musaleireillä.  

Seuraavana kesänä oli taas jälleen musiikkileiri. Silloin me saimme intomme soittamiseen takaisin. Kävimme soittamassa kaikkien leiriläisten voimin pitäjäjuhlissa ja leirinkin jälkeen sama kokoon pano, mikä oli HHP:ssä ollut kävi soittamassa n. 5 erijuhlassa.

Talvella yksi musiikkileirin opettajista keksi, että lähdemme Pieksamäelle aluekarsintoihin ja jos pääsisimme niistä "läpi" pääsisimme Lapualle nuorisokulttuuri tapahtumaan, joka ei muuten ole mikään pikkutapahtuma.

Niinpä me rupesimme harjoittelemaan ahkerasti 13 hengen kokoonpanolla ja suuntasimme kohti Pieksamäkeä. Siellä soitimme biisit Sanoja, Kultaniityt ja Hiekka. Saimme pelkkää positiivista palautetta tuomaristoilta ja meidän kaikkien erittäin suureksi yllätykseksi pääsimme Lapualle edustamaan Itä-Suomenlääniä. Voitte uskoa, että kaikki bändimme jäsenet oli innoissaan.
Niinpä rupesimme harkoittelemaan vielä ahkerammin ja suuntasimme kohti Lapuaa, jossa esitimme Join me:n ja Hiekan. Taas jälleen tuomaristo antoi pelkkää positiivista palautetta ja yksi tuomareita oli kuulema ruvennut laulamaankin samalla kun me soitimme.

Nyt kun tämä Lapua juttu meni ohi, päätimme 6 kaverini kanssa perustaa bändin, jolle annoimme nimeksi S.O.S, mutta se ei ole vielä lopullinen nimi. Nyt olemme harkoitelleen ahkerasti ja päättäneet, että se bändi soittaa yhdessä ensikesän musiikkileirillä.

Eli siis minä olen ollut mukana bänditouhuissa 5 vuotta. On se sekin jo jotain. Kaikki bändit joissa olen ollut, on soittanut rockia ja poppia. Ja Lapuallakin edustimme Itä-Suomenlääniä Rockosastossa (jos sitä nyt osastoksi voi sanoa). Ja aina olen soittanut koskettimia. Voisin vielä kertoa jotain siitä meidän hienosta S.O.S bändistä.

Eli me soitamme rockia ja poppia. Bändissä on 7 jäsentä: 3 laulajaa (Linda, Hanna, Teela), 1 kosketinsoittaja (minä), 2 kitaristia (Simo <-- sairaan hyvä soittaja ja Antti), basisti (Jukkis) ja rumpali (Poke <-- bändimme nuorin jäsen, 11 wee, mutta soittaa paljon paremmin kuin jotkut yläaste ikäiset. Minä en ole oikeasti ikinä nähnyt saman ikäistä ja yhtä hyvää rumpalia. Ja taitaa Poke peitota monet lukioikäisekin rumpalit, ihan oikeesti. Pokella on mieletön rytmitaju ja se osaa soittaa niiiin hyvin, että huhhuh). Juuh, mutta nytbändimme yhteishengestä, joka on hyvä. Harjoituksissa kaikki soittaa mielellään (jos ei oteta mukaan viime harkkoja) ja innolla. Muutama riita syntyy aina esim. siitä mihin kohtaan soolot yms... tulee, mutta kukaan ei rupea kantamaan kaunaa kellekkään, jos soolo tulee erikohtaan mihin hän olisi halunnut.
Bändimme nuorin jäsen on siis 11 vuotias ja vanhin 16, eli aika laaja ikäluokka meitä siinä on. Mitäs vielä... Muistakaas tulla kuuntelemaan, jos joskus liikumme teillä päin. Ja bändimme nimi olisi siis (toistaiseksi) S.O.S!

Rox

 • Ankeuttaja
Omat bändit
« Vastaus #18 : Maaliskuu 22, 2004, 22:39:11 »
Juude, vi har en band. (no joo, se ruottista...)
Siinä on 6 jäsentä.. minä (koskettimet), minun pikkuveli Juho (rummut), minun serkku Miikka (kitara), minun kaveri Riikka (loilottaa siellä mikin päässä... :) ), minun toinen kaveri Ville (basso) ja minun pikkusisko on aina vierailevana tähtenä laulamassa.. se on 7 weee...

On meilä pari keikkaa ollu.. kyläseuran jutskassa ja joissaki ns. "tansseissa" .. (olipas hassusti kirjoitettu...)
Nyt meän pitäis mennä kesällä sääskisafarille soittaan. ( se on semmonen tapahtuma mikä kiertää vähän sielä sun täälä.. Torniosta Luleåån ja Pelloon..) Se kestää melkein 4 viikkoa.. mutta katsotaan nyt..

Me soitetaan oikeastaan vähän kaikenlaista. "Tanssilava"-lauluista PopRockiin. Minun puolesta vois jättää nuo tanssi kipaleet pois, mutta kun meidän pojat tai no oikeastaan kaikki muut haluaa soittaa niitäki, niin pakkohan se on.. No ei. onhan ne jotku aivan hyviäki lauluja, mutta kyllä joitaki tekkee tuskaa soittaa...

Mehän ollaan tosi kokeneita, ku ollaan soitettu jo yli 3 vuotta.. :)
Paitsi ainahan sitä olis parantamisen varaa...

Meän iskä on kans ollu nuorempana monessa eri bändissä, niin kai se on jo elämäntapa sille kuunnella tämmöstä mölyä, mitä me soitama..
se yrittää parhaansa mukaan kestää ja opettaa meitä soittaan kunnolla.
Kiitos kaunis siitä sille! :)

Sacrilegiom

 • Ankeuttaja
Omat bändit
« Vastaus #19 : Maaliskuu 23, 2004, 07:30:51 »
Lainaus käyttäjältä: "zubrette"

 Semmosta Blackmetallia jossa olisi jotain kansanperinne-juttua mukana ;).


Luulen että Viikinki/Folk Black Metal bändin kasaan saaminen voi tuottaa vaikeuksia. Kaikki tuntuvat soittavan Barathrum-covereita (Helpoimpia soittaa, ei siinä tietenkään mitään), tai muita War black metal -yhtyeiden kappaleita. Syntikka Black Metallia  voisin henkilökohtaisesti jopa harkita soittavani, muttei ole syntikansoittajaa. Sama asia Ambient Black Metallin yhteydessä. Yhteenvetona siis, että jos aiot folkahtavaa black metallia soittaa, niin perusta bändisi itse, koska niitä on harvassa.

Itse soittelen muutamissa projekteissa enemmän tai vähemmän aktiivisesti. Kaikenlaisten bändien covereita tulee vedettyä, ei mitään yksittäistä tyyliä ole valittu.

EDIT: Zubrette oli kirjoittanut viestinsä näemmä aika kauan sitten...

chihiro

 • Ankeuttaja
Omat bändit
« Vastaus #20 : Maaliskuu 23, 2004, 09:55:21 »
hehee,meillä oli jo kai joskus ykkösluokalla oma bändi. tsihiih! *kuolee nauruun muistellessaan bändinnimiä*
ensimmäinen biisimme oli "sateenkaari". kaveri keksi 'valloittavat' sanat:
"sateenkaari on niin ihana,värit ne siinä kiehtovat minua. nyt on aika sen lähteä,kun aurinko paistaa taas. sateenkaari vie minut rakkauteen,se nauraa ja laulaa vaan,hahaa! sateenkaari sateenkaari..."
sitä laulettiin porukalla. toinen oli "house". ei oltu varmoja,mitä se tarkoitti,mutta sanat menivät jotenkin näin:
"house on sellainen,josta kukaan tiedä ei. house on sellainen,ei ihminen. house on sellainen,pieni pieni olio,house on sellainen,josta kaikki tykkää."
hieno,reipas tausta saatiin tietysti valmiina roland -synalta.. ^___^
raapustin paperille nimiä bändille,joissa paljon yhdyssana -virheitä.. ;) en viitsi kertoa niitä täällä,se olisi aivan liian noloa.
myöhemmin meillä oli vielä bändi ja se kuulosti jo enemmän musiikilta,mutta olihan sekin aika alkukantainen.. n__n bändi hajosi kun tuli erimielisyyksiä.

Lils

 • Ankeuttaja
Omat bändit
« Vastaus #21 : Maaliskuu 23, 2004, 17:42:41 »
Minä haluaisin niin kovasti soittaa tai laulaa bändissä. Oi.

Olisi ihana soittaa jotain Oasista tai Eskobaria.. Mieluiten ehkä olisin soittamassa bassoa tai sitten laulamassa, tosin minun tämänhetkisillä laulutaidoillani se on melko älytöntä.

Jos nyt minut lukioon hyväksytään, toivon löytäväni jonkin bändin, mihin liittyä. Pitää vain etsiskellä sopivaa sellaista ja ensinnäkin oppia soittamaan kunnolla! Krhm..

Mielestäni on hienoa, että on omia bändejä, joiden kanssa sitten harjoitellaan ja taidot kehittyvät. Maasta se pienikin ponnistaa.. Ties mitä rokkareita voi vielä tulla niistä nuoruudessa bändissä soittaneista! ;)

WhiteDevil

 • Ankeuttaja
Omat bändit
« Vastaus #22 : Maaliskuu 28, 2004, 17:04:27 »
oi kuinka paljon haluaisin perustaa bändin mutta kun niitä esteitä on niiiiiin paljon.. oon musa luokalla ja osaan laulaa soitan klartsuu ja vähä pianoo mutta sitä niin vähän että kosketin soittaja tarvitaan...
tarvittais rumpali joka omistaa rummut ,kitaran soittaja ja kosketin soittaja basistia ei tarvii vielä tässä vaiheessa ainaki ope sanoo niin että basistin löytää kosketin soittajasta ja syntikan basso äänestä...
mutta missä sitä sitten harjoiteltais? taitaa jäädä haaveeksi koko unelma.. *huokaa* jos olet 90-92 itä vantaalta ja soitat jotain ja osaat väsätä nuotteja ja sanoja ja olet halukas perustamaan bändin 91 tytön kanssa niin ota yhteyttä.. kiitos ja jos jotkut muut tietää vastauksen johonkin ongelmaan niin auta mua! kiitos :)

Orashan

 • Ankeuttaja
Omat bändit
« Vastaus #23 : Maaliskuu 28, 2004, 22:41:35 »
Minä soitan monessakin bändissä, taino "bändissä" kaikki kun eivät vielä varsinaisesti ole mitään, projekteja on monia.

Vakituinen ja pitkäkestoisin tähän mennessä bändini on vielä toistaiseksi nimetön steel pan bändi (steel pannu = http://www.dlc.fi/~pan-ari/ ) , jossa soitan tenoripannua. Bändi on melko pieni, sopivan kokoinen oikeastaan, meitä on vähän päälle kymmenen sekä "koneisto" eli perkussiot ja muut kilkuttimet. Leaderina toimii tuo mies jonka sivut edellä mainitut ovat. Keikkoja on pikkuhiljaa tulossa, tähän mennessä heitetty ehkä joku viitisen keikkaa joka on valitetavan vähän, yhdessä soitettu siis joku kohta pari vuotta. Noh, kehitytään kovaa vauhtia joten eiköhän niitä keikkojakin toimivien biisien mukana ala tulla. :)

Ja sitten näitä muita projekteja, yksi sellaienn nimetön rokrok "bändi" oli mutta on jäänyt yhteen harjoittelukertaan.. Nyt on viritteillä ryhmä reggaeta soittavia henkilöitä joissa tarkoitukseni olisi soittaa hammondia tai mitä lie mitä mieli tekee. Tähän mennessä harjoituksia on ollut kaksi, jotka tosin vain yhdet voitiin pitää koska ensimmäisellä kerralla ei päästy entisen kouluni (bändiläisten nykyiseen koulun) musiikkiluokkaan sisälle opettajan espanjanmatkan takia..
Niin, bändiläisistä, tämän rekee bändin muodostavat itseni lisäksi (tähän mennessä) kolme poikaa, kitaristi, pasisti ja rumpalisti (kyllä, sti). Miehistä ylivoimaa siis mutta kun niille karjuu että nyt tilutus seis ja biisiä (tähän mennessä soitettu vain Marleyn Natural Mysticiä, hieno biisi, muuten) harjottelemaan niin kyllä se sujuu.

Älkää muuten soittako hammondia ellei ole pakko. Kiva soitin mutta kun sen-jonka-nimeä-en-muista jutun laittaa pyörimään ja se sitten tuulettaa, on hetken päästä sormet aivan kohmeessa ellei huoneilma ole erittäin lämmin. Kesällä tietenkin saattaa olla eriasia.

Poissa helmikana

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
uah
« Vastaus #24 : Tammikuu 09, 2005, 18:36:51 »
Oli meilläkin joskus kavereiden kanssa bändi, ollut itseasiassa aika montakin.. Olen ollut aina joko laulajana tai kitaristinä.

Kaikki nimet mitä on ollut ovat ihan sekoja *nauraa* Kuten "don girls" tai vaikka "fire heart" tai muut ihan hassut. :)

Musa on aina ollut sellasta teinipoppista, nytkin on itseasiassa yksi bändi, "izíni" jonka sivut ovat www.firmala.fi/~izini. Tosin sivut lopetetaan sillä ne alkaisivat maksaa, eikä bändi muutenkaan ole mikään upea :P