Kirjoittaja Aihe: Kummallisimmat mainokset TV:ssä vol. 2  (Luettu 79827 kertaa)

0 vuotislaista ja 1 Ankeuttaja kyttää tätä aihetta.

Olivia

 • Ankeuttaja
Kummallisimmat mainokset TV:ssä vol. 2
« Vastaus #75 : Toukokuu 06, 2006, 11:53:02 »
Se Multasormen uusi mainos. Voi helkutti.
"Meidän pitäisi keretä vielä muihinkin paikkoihin"
"eiii kun täältä löytyy kaikki"

Sillä naisella on niin hirveä irvistys naamalla että. En kestä sitä mainosta. Prhm

saltwoda

 • Ankeuttaja
Kummallisimmat mainokset TV:ssä vol. 2
« Vastaus #76 : Lokakuu 11, 2006, 15:05:24 »
Se Postin uusin mainos on vähän outo, siis se missä on pelle. Onko pellelle ja perheelle tullut bänät vai miten? Miksi se nainen ja lapsi sitten tuli sirkukseen ja vielä seisoskelee pellen ikkunan alla? Sitten pelle alkaa kirjoittaa kirjettä? Onko pelle vain ujo?

Muuten! Mun mielestä se pellen näyttelijä on kuin ilmetty Snape! Aivan ihana. Snapella tosin taitaa olla mustat silmät, tällä pellellähän on ihanat vihreät. Mutta silti.

Visko

 • Ankeuttaja
Kummallisimmat mainokset TV:ssä vol. 2
« Vastaus #77 : Lokakuu 11, 2006, 19:49:52 »
Minua ärsyttävät eniten dubatut ns "lapsiperhemainokset". Ehdottomana kärkenä tällä listalla roikkuu vuosia sitten pyörinyt Cheerios -muromainos, jossa äiti, isä ja juuri puhumaan oppinut pikkupoika istuvat aamiaispöydässä. Poika lässyttää ensin vanhemmilleen, että "Lotta pois" (Lotta on siis pojan isosisko), johon isä ja äiti vastaavat sitten vuorotellen että "Lotta pois", "Lotta on leirillä", "Niin, Lotta on leirillä". Mainos päättyy kammottavasti siihen, miten tämä Lotta sitten kaivaa leirillä muropaketin repustaan ja toteaa "Voi, äiti". Minä jonkun aikaa boikotoin Cheerioseja ihan vain tuon mainoksen takia...

Nykyajan mainoksista ärsyttävimpiä ovat Danonino -jogurttimainokset, jossa nyrkillätapettavan kokoiset penskat hyppivät teennäisesti ympäriinsä, poseeraavat ja syövät samalla sitä jogurttia. Samanaikaisesti taustalla pyörii ärsyttävä rallatusbiisi, ja aikuisen ääni kertoo, että "Viimeinkin voit sanoa lapsellesi kyllä! Monta herkullista makua, joita lapsesi rakastaa!" Myös se Bling! -mikroperunamuusimainos saa verenpaineen koholle.

Entäs se mainos, jossa Frederik omana iljettävänä itsenään osoittaa sormella kameraan, ja tokaisee "Ehkä annan, ehkä en!". ...ja pätkä mainostaa Viagraa. yäk! Mainos on kai aika uusi, itse päädyin tuon ekan kerran nähtyäni vain tuijottamaan tv-ruutua, kun en osannut päättää pitäisikö itkeä vai nauraa... päädyin kai sitten jonkinnäköiseen yhdistelmään.;)

Nuorallatanssija

 • Ankeuttaja
Kummallisimmat mainokset TV:ssä vol. 2
« Vastaus #78 : Marraskuu 02, 2006, 17:56:13 »
Kyllä se on se eräs Cillit Bang -mainos, joka menee käsittelykynnyksen yli aika reippaasti. "Hei! Nimeni on Olli Mäkinen..."
Ja se karsea dubbaus. Tulee ihan myötähäpeä katsellessa.

...ja tuosta Viskon viestistä tulikin mieleen se idioottimainen Danio-mainos, jossa mies kuolaa lasin läpi rahkapurkkia. Tulee melkein itku silmään katsellessani niin surkeaa ja epäuskottavaa mainosta. Miten kukaan voi mennä niin sekaisin jonkun rahkan takia?

Poissa Valeriana

 • Enimmäkseen harmiton
 • Reservi
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Korpinkynsi
Kummallisimmat mainokset TV:ssä vol. 2
« Vastaus #79 : Marraskuu 02, 2006, 20:27:32 »
Sen rahkamainoksen ei varmaankaan ole aivan tarkoitus olla uskottava. Useimpien ihmisten silmät kun eivät pullistu päästä kuin piirretyissä eivätkä he jätä itsensä muotoista reikää oveen rynnätessään sen läpi. Minun ensimmäinen ajatukseni siitä mainoksesta oli, että tuota tyyppiä ei kukaan haluaisi tiimiinsä. Tarpeeksi paha, että varastaa toisen eväät, mutta vielä tuhoaa firman omaisuutta samalla... :)
If God does not understand, then he is not God, and we have nothing to fear.

Poissa serafina II

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Tuvaton
Kummallisimmat mainokset TV:ssä vol. 2
« Vastaus #80 : Marraskuu 05, 2006, 19:00:54 »
Mua ärsyttää suunnattomasti se mainos kun se äijä hakkaa päätänsä jallain kapuloilla ja sanoo "tahdon kiittää suomalaista terveydenhoitoa. Kiitos että annoitte elämäni takaisin!"
Ja nää Danio-mainokset "Maku, jota lapsesi rakastaa."
Ja sitten: joku bussimainos                                                
"bussilla viulutunnille"
"Lasinmaalauskurssille, linjurilla menossa"
"ostoksille, minä menen linikalla"
"tost se lähtee" (sanoo pappa ja vetää kaamean tekohymyn :S )
ja sitten, kaamein kohta:
"tuleeks tää johonkin mainokseen?"
Toivottavasti saitte jotain selvää mun sekoiluista... :D
Ficcini: <br />It\\\\\\\\\\\\\\\'s written in the stars (kelmit, k13)<br />Time after time (Herm/Sev, k13-->k15?)

Poissa Kuromeru

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Kummallisimmat mainokset TV:ssä vol. 2
« Vastaus #81 : Marraskuu 05, 2006, 19:13:23 »
Kekkilä mainokset oli sitä jotain. :D Rakastin niitä, kun ne oli niin tyhmiä.

Mutta, vihaan oikeastin niitä uusia Sampo mainoksia. Siis niitä missä toisessa tanssi muija ja toisessa joku äijä. Ne yrittävät kertätä rahaa tanssimalla tai jotenkin noin se meni.

Ehkä off/ Kesälomalla kun oli saksassa telkkarista tuli joku parhaat mainokset - ohjelma niin siinä voissi sellainen hotellimainos missä koira katseli hotellinikkunasta kun mies ja nainen p*neskeli ja sit se koira meni p*neskelee kaikkien toisten koirien kanssa. XDDDDD

Poissa Vesi Y

 • Muppet
 • Vuotislainen
Kummallisimmat mainokset TV:ssä vol. 2
« Vastaus #82 : Marraskuu 05, 2006, 19:58:33 »
Oii, minä rakastan sitä päänsoittajamainosta. Siinä oli ideaa, kun se mainos näytti ihan joltain pieneltä dokumentilta. ^^ Ja se Danion mainos, missä se mies ryntää sinne toimistoon, sekin on kiva.

Minä inhoan Saunalahden mainoksia. Siis kuva ja tekstiä ruutuun ja taustalle selostus? Ei kiitos!

Ja kaikki lomamatkamainokset: normiperhe loikoilee jossain rannalla, lapset pomppivat uima-altaassa ja sitten tulee paikan nimi ja hinta. Pitkäveteisempiä mainoksia ovat vain erilaiset aspiriini- ja Actimel- ja vitamiinimainokset.

Se multamainos, joka tuli joitain vuosia sitten oli hauska. Siis se, missä on joku 1700-1800-luvun tyylinen kartano ja puutarha, ja jossa on sitten jonkin aatelisperheen isä paniikissa, kun huomaa että nuoret ovat menneet jonnekin puskaan. Sitten kun hän tulee paikalle, niin hän näkee että tyypit ovat innoissaan laittamassa kukkapenkkiä kun on uutta upeaa multaa. ^^

Rainy

 • Ankeuttaja
Kummallisimmat mainokset TV:ssä vol. 2
« Vastaus #83 : Marraskuu 13, 2006, 11:25:45 »
Hammasharjamainokset. VIHAAN NIITÄ >.<
Ensin sanotaan, että hammasharja poistaa jopa 60 % enemmän plakkia, Alakulmassa pienenpieni präntti "tavalliseen hammasharjaan verrattuna".
 
Lainaus
Minä inhoan Saunalahden mainoksia. Siis kuva ja tekstiä ruutuun ja taustalle selostus? Ei kiitos!

Samoin. Ei mitään järkeä.

Danio, danone tai danonino tai olimikäoli mainokset. Ihmiset menee jääkaapille, ja siellä ei ole muuta kuin jugurttipurkki. Sitten siinä syödään sitä, ja ollaan niin onnellisia kun jugurtissa ei ole rasvaa eikä lisättyä sokeria. ÄRRRRR.

Lia

 • Ankeuttaja
Kummallisimmat mainokset TV:ssä vol. 2
« Vastaus #84 : Marraskuu 13, 2006, 12:25:14 »
Lainaus käyttäjältä: "Elosäde"
Mutta olihan tässä joskus se liikenneturvallisuusmainos, jossa esiintyi vain miehiä! Miehillä oli siis vuorosanoja tyyliin "Kyllä minä tuosta välistä pujahdan" "Ehdin kun vähän painan kaasua" "Minä menen ensin".

Mainoksessa halutaan juuri tuoda esille liikenteessä joillakin miehillä esiintyvää "minäminäminä" asennetta ja sen vaikutuksia. Tottahan toki myös monilla naisilla esiintyy tätä asennetta, mutta useammin sen koetaan kuitenkin esiintyvän miehillä. Lisäksi useinhan naiskuskeja arvostellaan heidän ajotaidoistaan ja heitä syytetään onnettomuuksien aiheuttajiksi, mutta ehkäpä tällä kertaa haluttiin tuoda myös esille se, että kyllä miehistäkin vikaa löytyy.

DNA:n käyttämä mainosyhtiö saa mielestäni olla suhteellisen tyytyväinen keksittyään tämän 'Elämä on'- lausahduksen, koska se todellakin on liikkunut ihmisten huulilla. Riesaksikin asti. Alussa mainokset olivat hauskoja ja oivallus oli mielestäni hieno, mutta liika on liikaa. Myös 'Mulla on ihan kaamee kapula'- mainokset olivat ensin mielestäni ihan hauska idea, mutta pian mieleni teki lähinnä heittää kapula seinään. Sen jälkeen tietysti olisin joutunut ostamaan uuden kapulan, joten kai DNA:n mainoksen voidaan sanoa toimineen näinkin.

Eniten ärsyttävät huonosti dupatut ja luonnottomia näyttelijöitä täynnä olevat mainokset. Ärsyttää, kun näyttelijät puhuvat hymy sanonko missä ja jaarittelevat luonnottomasti turhuuksia siitä kuinka he aamulla söivät huonosti ja nyt närästää, mutta elämä on taas paremmissa uomissa, koska he soittivat äidilleen ja heiluttelivat vastavärjättyjä hiuksiaan, jotka olivat siististi cool.

Mielestäni on mukavaa, jos mainoksen lopussa on jonkinlainen tavallaan oivallettava juttu. Kuten eräs rengasmainos, jossa sormea kuljetetaan pitkin ihoa. Veikkailin pitkin mainosta, että mitä tuotetta mahdetaan mainostaa ja lopussa mainostettavan kohteen selvittyä naurahdin ideaa. Ja mainos kiinnosti, koska halusin tietää mainostettavan tuotteen, joten katsoin sen silmä tarkkana loppuun saakka. Mainostaja siis onnistui kiinnittämään ainakin minun huomioni.

Soneran mainos, jossa Pirkka-Pekka Petelius menee uhoamaan naapurin sedälle, että: "Tähän nousee sellainen palomuuri, että ei teidän puolelle enää iltaaurinko paista" on mielestäni hauska. Idea on hauska ja PP sopii rooliin kuin nyrkki silmään. Parhaat mainokset juuri ovatkin omaperäisiä, oivallettavia, hyvillä näyttelijöillä/animaatiolla varustettuja, hauskoja ja mieleenjääviä.

Vähän offtopiciksi menee, mutta oletteko koskaan yhdistäneet kahden tai useamman mainoksen lauseita keskenään? Esimerkiksi OFF:in ja Pohjolan mainos voitaisiin yhdistää:  
"Älä sinä etelän mies huijjo, ota OFF:ia".
"Ei, olen Pohjolan mies."

Hese

 • Ankeuttaja
Kummallisimmat mainokset TV:ssä vol. 2
« Vastaus #85 : Marraskuu 13, 2006, 16:03:51 »
Se on kyllä aivan idiootti missä joku pikkupoika tulee potan kanssa siihen jotain ulisemaan. Sitten koko perhe vetää jtn ummetus lääkettä (pikkupoika, vanhapappa ja nuorinainen) ja kaikki on iloisia. :) lopuksi vielä teksti että toimii kaiken ikäisillä.

Ne soneran mainokset missä PP nykyään on, on kylLä huippuja!

Poissa Rainmaker

 • Rukka-Peikko Takkutukka
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Kummallisimmat mainokset TV:ssä vol. 2
« Vastaus #86 : Marraskuu 13, 2006, 17:46:54 »
Atrian Hyvä ruoka, parempi mieli -mainokset olivat jotenkin huvittavia. Varsinkin se, jossa pariskunta grillasi kaatosateessa. Nainen tuumasi kumisaappaat jalassa, ettei tänään sada läheskään yhtä paljon kuin eilen. Ja Soneran mainokset, joissa esiintyy Pirkka-Pekka Petelius, ovat minustakin hupaisia. Erityisesti sille juhlapuhe-mainokselle tuli naureskeltua aikoinaan kovastikin.

Tässä viime keväänä televisiossa pyöri Helsingin Sanomien mainos. Se oli mielestäni jotenkin hauska ja monikerroksinen. Se piti nähdä moneen kertaan, että siihen pääsi sisälle, ja avauduttuaan paremmin se kyllä nauratti.

Sotkan mainokset, dubatut mainokset ja typerät hiustenheiluttelu-mainokset koettelevat minunkin hermojani. Automainokset ovat joskus hienoja maisemiensa puolesta, mutta luontoa tuhoavan asian sijoittaminen sellaisiin paikkoihin ei mielestäni ole jotenkin - miten sen oikein sanoisi - moraalista. En nyt keksi tuohon parempaakaan sanaa, mutta uskoakseni tajuatte kyllä, mitä tarkoitan. "Elämä on" -mainoksetkin menettivät aika nopeasti hohtonsa, tosin ne, joissa se pikkupoika oli, olivat aika hauskoja. Vaikka se juttu on kyllä niin loppuun kulunut, niin huomaan silti useinkin käyttäväni moista lausahdusta. Ja minua ovat alusta alkaen ärsyttäneet ne "Kaamea kapula" -mainokset.
Yhä, marras-iltana, kuljemme kahden. | "I AM VAMPIRE. HEAR ME TWINKLE." | Destination anywhere | There's a meaning to all that fades.

Poissa Vesi Y

 • Muppet
 • Vuotislainen
Kummallisimmat mainokset TV:ssä vol. 2
« Vastaus #87 : Marraskuu 13, 2006, 17:58:49 »
Muuten, hammastahnamainokset, joissa mainostetaan "200% vähemmän reikiä"... Mitähän silläkin tarkoitetaan? Että hampaisiin kasvaa sellaiset ihme nyppylät? O_o

Minua se tikkarimainos ärsyttää. Siis se "Cremosa -tikkarit ovat terveellisiä hampaille~!" -mainos. Se, jossa näytetään oikein tietokoneelta, miten jäätelöstä tulee tikkari... Gah. Ja kun siinä on se osuus, jossa näkyy kuinka hampaisiin tulee sellaiset raidat... Kuka haluaisi puna-valkoraidalliset hampaat?

Poissa Blue Ice

 • Pupilliinsa uponnut
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Kihokki
  • Livejournal
 • Pottermore: AshLeviosa8992
 • Tupa: Puuskupuh
Kummallisimmat mainokset TV:ssä vol. 2
« Vastaus #88 : Marraskuu 13, 2006, 18:13:20 »
Se mainos, jossa ne naiset seisovat siinä jääkapin ovella ja pohtivat:
"Mitähän sitä söisi, kun kaikessa on kaikkea."
"NO TÄSSÄ ei ole ainakaan mitään. EI rasvaa EIKÄ lisättyä sokeria."
Sitten se nautinnollinen mmmmm ja lopulta:
"Kyllä tämäkin varmaan vielä kielletään."
"Miten niin?"
Ja sitten se ylimielinen virne:
"Koska eihän mitään hyvää saa syödä."
Liekö muuten ollu Danonen mainos? Mutta siis, aargh. Ei näitä , kiitos.
Pakko on paras muusa.

Poissa Ooka

 • Siivet kantapäissä -liitelijä
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pilvilinnan kuningas
  • Tuliaavikko
 • Tupa: Luihuinen
Kummallisimmat mainokset TV:ssä vol. 2
« Vastaus #89 : Marraskuu 13, 2006, 18:23:24 »
Kaikkein kamalin mainos minkä olen nähnyt oli siideri mainos. Se missä se astronautti yrittää ehtiä lennolle eikä sitten kerkiä. Se on niiiin surullinen. Ja myös joku ihme mainos:

"Hei äiti, miten päiväsi meni?"
"Söin vähän huonosti ja nyt närästää:"
"Voi niin käy joskus. Mutta mua activia auttaa!"

niiiiin tyhmä mainos. Käännän aina kanavaa kun tuo tulee. Toinen juttu on kaikki hammastahna mainoksen, missä ihmiset hymyilevät luonnottoman valkoista hymyään ja kertovat kuinka hampaita vihloo..
Että näin :D
Do the impossible, see the invisible.
ROW ROW FIGHT DA POWER!
Touch the untouchable, break the unbreakable.
ROW ROW FIGHT DA POWER!

Poissa Angel of death

 • Senbonzakura
 • Hirnyrkki
 • Sukupuoli: Noita
 • Whiskey lullaby
  • Deviantart account
Kummallisimmat mainokset TV:ssä vol. 2
« Vastaus #90 : Marraskuu 13, 2006, 18:38:48 »
Mainokset, nuo telkkarin katsojien riesat.

Nykyään ainakin neloselta ja MTV:ltä tulee ihan julmetusti mainoksia. Ohjelmat alkaa aina kymmenen minsaa myöhässä kun turhanpäiväsiä mainoksia tulee nonstoppia. Mutta liittyikö se tähän asiaan paljoakaan. Ei. Sitä minäkin.

Tuo LittleRatin sanoma Activia-mainos on jotain niin ärsyttävää kamaa. Saan aina juosta kaukosäätimen luokse ja runnoa näppäimiä, että säästyisin siltä pahaiselta. Mutta jotain niin ärsyttävää on sellaiset mainokset jotka kertovat kaikesta maan ja taivaaan välillä ja sitten ihan lopussa lukee tue JHL:llää ja aiemmin näytetyt kohdat eivät liittyneet mitenkään mainostettavaan asiaan.

Kaikista södein mainos kyllä on se WWF:n luontomainos. Iiikh. Se on niin söpö. nyt on pakko laittaa ihkusydän. <3

Mutta Ehdottomasti paras mainos on se vuosien takaa olikos se joku kahvi mainos, uusi pehmempi juhla mokka tai vastaavaa. Siinä poliisit pysäyttää yhen tyypin ylinopeudesta ja tivaa siltä toistamaan jotain tyyliin näin; Vannon kautta kiven ja kannon, jos sanani syön niin mörökölli minut vieköön. :D
Aishi ai sarete kono inochi wa memory de saite - I'll protect my memories of how I loved and was loved

Mangomeloni

 • Ankeuttaja
Kummallisimmat mainokset TV:ssä vol. 2
« Vastaus #91 : Marraskuu 13, 2006, 19:35:03 »
Jotkin mainokset ovat kivoja, mutta joukkoon mahtuu paljon myös ärsyttäviä ja huonoja mainoksia arghh. Inhoan kyllä eniten sitä Leiraksen mainosta jossa se mies on joku päänsoittaja? : D Koska siinä ei sinäänsä ole mitään järkeä, koska ei mitään päänsoittajia ole olemassa enkä ensi näkemällä tajunnut mainoksen liittyvän jotenkin lääkärien kiittämiseen yms. Toinen ärsyttävä mainos on myös Leiraksen.Se jossa se "missi" kiittää lääkäreitä siitä, että ne on muokannut siitä nuorekkaamaan. Ei mitään ideaa mielestäni äsken mainitsemissani mainoksissa ole. Ja se tosiaan on ärsyttävää kun mainokset vievät todella paljon aikaa ohjelmien näyttämis ajasta ohjelma, joka kestää vaikkapa 30min, niin siitä ehkä 20min on itse ohjelmaa ja muu aika menee mainoksiin.

Meja Curtis

 • Ankeuttaja
Kummallisimmat mainokset TV:ssä vol. 2
« Vastaus #92 : Marraskuu 13, 2006, 21:11:35 »
Lainaus käyttäjältä: "angel of death"
Mainokset, nuo telkkarin katsojien riesat.
Mutta Ehdottomasti paras mainos on se vuosien takaa olikos se joku kahvi mainos, uusi pehmempi juhla mokka tai vastaavaa. Siinä poliisit pysäyttää yhen tyypin ylinopeudesta ja tivaa siltä toistamaan jotain tyyliin näin; Vannon kautta kiven ja kannon, jos sanani syön niin mörökölli minut vieköön. :D
Tämä on ihan mahtava! En muistanutkaan tätä mainosta. "Vannon kautta kiven ja kannon, jos sanani syön niin mörökölli minut vieköön."

Mutta hei, mainoksistahan tehdaan juuri sen takia niin ärsyttäviä, että ne jäävät varmasti päähän. Sitähän se mainonta on! (Tai sitten tietty älyhyviä, jolloin ne myös jäävät päähän) Huonoimmat mainokset ovat ne, joista muistaa mainoksen, muttei asiaa, jota mainostetaan.

Poissa Valeriana

 • Enimmäkseen harmiton
 • Reservi
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Korpinkynsi
Kummallisimmat mainokset TV:ssä vol. 2
« Vastaus #93 : Marraskuu 14, 2006, 02:33:46 »
Se "Vannon kautta kiven ja kannon" oli tosiaan kahvimainos. Se mainoslause oli jotenkin että:"Ja päivä sujuu pehmeämmin". Niitä oli sellainenkin, jossa metsuri ei suostu kaatamaan puuta, koska siellä on lintu pieniin päin ja pitää kuunnella kuinka metsä meille kuiskailee. Se oli myös aika hyvä, muttei yhtä hauska kuin mörökölli-mainos.

Muoksis kuukausia myöhemmin: minä suorastaan rakastan sitä televisiomainosta, missä jossain kerrostaloalueella räjähtelee väripanoksia kaikissa sateenkaaren väreissä. Miten se on oikein tehty? Ovako tosiaan sotkeneet kaikki ne talot maalilla vai onko siinä joku pienoismalli?
« Viimeksi muokattu: Tammikuu 22, 2007, 22:10:47 kirjoittanut Valeriana »
If God does not understand, then he is not God, and we have nothing to fear.

Poissa Oili-Maria

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
  • Sounds like me, höpötystä sieltä täältä maan ja taivaan välillä.
Re: Kummallisimmat mainokset TV:ssä vol. 2
« Vastaus #94 : Tammikuu 25, 2007, 13:09:53 »
Pikaisella lukemisella en ainakaan huomannut että kukaan olisi tätä mainosta vielä maininnut... Siis se nykyinen Koti-Pizzan mainos. Se missä se muka-mieheksi pukeutunut pikkupoika kähisee "Oletko mies? Kärsitkö vakavasta puutteesta?" Se on jotain niin kammottavaa että jos olen tv:n äärellä ja kaukosäädin on käden ulottuvilla niin kanava vaihtuu kyllä välittömästi. Siinä on kyllä tosiaan paikallaan se tekstitys, kun eihän siitä pojasta meinaa saada mitään selvää että mitä se yrittää selittää... vaikka ehkä parempi ettei saisikaan.

Poissa Howler

 • "Räyhääjä"
 • Vuotislainen
Re: Kummallisimmat mainokset TV:ssä vol. 2
« Vastaus #95 : Tammikuu 26, 2007, 09:50:54 »
Pikaisella lukemisella en ainakaan huomannut että kukaan olisi tätä mainosta vielä maininnut... Siis se nykyinen Koti-Pizzan mainos. Se missä se muka-mieheksi pukeutunut pikkupoika kähisee "Oletko mies? Kärsitkö vakavasta puutteesta?" Se on jotain niin kammottavaa että jos olen tv:n äärellä ja kaukosäädin on käden ulottuvilla niin kanava vaihtuu kyllä välittömästi. Siinä on kyllä tosiaan paikallaan se tekstitys, kun eihän siitä pojasta meinaa saada mitään selvää että mitä se yrittää selittää... vaikka ehkä parempi ettei saisikaan.

Ymmärtääkseni ko. pojat jotka mainoksen tekivät voittivat Koti-Pizzan kilpailun ja siksi heidän mainoksensa on tv:ssä. Mutta, itse asiaan.

Selailin koko topicin läpi, mutta silmiini ei osunut että kukaan olisi sanonut jostain mainoksesta, jossa yhdessä välissä merenneito oli keskellä katua haukkomassa henkeään. Se oli jotenkin.. rasittava. Mutten muista mitä siinä mainostettiin. o_O Sitten juuri tuo Bäng ja lika lähtee mainos.

Bonche

 • Ankeuttaja
Re: Kummallisimmat mainokset TV:ssä vol. 2
« Vastaus #96 : Tammikuu 28, 2007, 16:57:06 »
Activia mainos on kaikista pahin.

"Moi äiti, kuis sun päivä meni?"
"Oli vähän kiireitä. Söin vähän huonosti ja nyt turvottaa"
"Niin käy joskus, mut kokeiles tätä. Et arvaakkaan mitä kaikkee mä oon kokeillut, mut mua Activia auttaa".

Ja sit se äiti lusikoi sitä Activia- jugurttia kamala hymy huulilla.. Brr.

Vihaan myös niitä muita jogurtti mainoksia, ainakin sitä missä ne kaks naista on jääkaapilla:

"Mitäköhän sitä vois syödä ku kaikessa on kaikkee?"
"No tässä ei oo mitään, ei rasvaa eikä lisättyä sokeria"
"No maistuukohan se sitten millekään"
*maistelevat ja syövät vaan*

aagh. Sama juttu toinen samankaltaisen mainoksen kanssa, missä se anoppi menee sinne jääkaapille, maistaa ja sanoo "minun olisi nyt parasta ottaa nämä mukaani" tms. Ja sitä paitsi, kuka ääliö nyt täyttäisi jääkaapin pelkillä jogurttipurkeilla? O.o

Poissa Oili-Maria

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
  • Sounds like me, höpötystä sieltä täältä maan ja taivaan välillä.
Re: Kummallisimmat mainokset TV:ssä vol. 2
« Vastaus #97 : Tammikuu 30, 2007, 19:14:41 »
Activia mainos on kaikista pahin.

"Moi äiti, kuis sun päivä meni?"
"Oli vähän kiireitä. Söin vähän huonosti ja nyt turvottaa"
"Niin käy joskus, mut kokeiles tätä. Et arvaakkaan mitä kaikkee mä oon kokeillut, mut mua Activia auttaa".

Ja sit se äiti lusikoi sitä Activia- jugurttia kamala hymy huulilla.. Brr.

Vihaan myös niitä muita jogurtti mainoksia, ainakin sitä missä ne kaks naista on jääkaapilla:

"Mitäköhän sitä vois syödä ku kaikessa on kaikkee?"
"No tässä ei oo mitään, ei rasvaa eikä lisättyä sokeria"
"No maistuukohan se sitten millekään"
*maistelevat ja syövät vaan*

aagh. Sama juttu toinen samankaltaisen mainoksen kanssa, missä se anoppi menee sinne jääkaapille, maistaa ja sanoo "minun olisi nyt parasta ottaa nämä mukaani" tms. Ja sitä paitsi, kuka ääliö nyt täyttäisi jääkaapin pelkillä jogurttipurkeilla? O.o

Voi, minäkin inhoan noita.

Ne naiset on siinä niin tekopirteitä ja mainos antaa ymmärtää ettei tosiaankaan mitään muuta saa syödä ilman huonoa omaatuntoa, kuin sellaista missä ei tosiaan ole sitä rasvaa tai lisättyä sokeria.

Poissa Valeriana

 • Enimmäkseen harmiton
 • Reservi
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Korpinkynsi
Re: Kummallisimmat mainokset TV:ssä vol. 2
« Vastaus #98 : Tammikuu 30, 2007, 20:21:11 »
Kai sen on tarkoitus vedota niihin, jotka ovat jatkuvasti dieetillä.
If God does not understand, then he is not God, and we have nothing to fear.

Poissa Fishi

 • ateistinen kadunylittäjä
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Älkää olko neliöitä!
 • Tupa: Korpinkynsi
Re: Kummallisimmat mainokset TV:ssä vol. 2
« Vastaus #99 : Tammikuu 31, 2007, 18:09:10 »
Mainokset ovat luotu tarkoituksella ärsyttäviksi. Sillä tavalla ne jäävät ihmisten mieliin, ja alitajuisesti tulee kaupanhyllyltä noukittua tuotteita, joista on kuullut ja jotka muistaa.
« Viimeksi muokattu: Joulukuu 15, 2008, 23:41:48 kirjoittanut Fishi »
Kylä
"the piano keys are black and white
but they sound like a million colours in your mind"
- Katie Melua
"a passionate hour's never a wasted one" - Tuomas Holopainen