Kirjoittaja Aihe: Nettirutiinit  (Luettu 61998 kertaa)

0 vuotislaista ja 1 Ankeuttaja kyttää tätä aihetta.

CryingWind

 • Ankeuttaja
Nettirutiinit
« Vastaus #50 : Marraskuu 07, 2005, 19:33:21 »
Ensiksi päädyn tietenkin kotisivulle, jossa katson päivän vitsin ja äänestyksen. Yleensä en edes poistu kotisivulta, vaan avaan monia uusia ikkunoita ja niiden kautta käyn tutuilla sivuillani. :)
Eräs sivu jolla minun on lähes joka päivä käytävä, on www.thecrash.com. Siellä katson onko sivuille tullut uusia päivityksiä, luen foorumista uudet viestit mikäli niitä on tullut.
Sähköposti on aivan pakko katsoa, sekä hassu tapa on käydä irc-galleriassa kurkkaamassa parin tutun kuvat, vaikken itse galleriaan ole rekisteröitynyt.
Joka päivä on katsottava päivän televisio-ohjelmatarjonta osoitteesta www.telkku.com. vaikken tv:tä aikoisi katsoakaan.
Tietty käyn kurkkimassa täällä rakkaassa vuotiksessa, vaikkei minulla aikaa olisikaan jäädä pitkäksi aikaa selaamaan!

Nerdie

 • Ankeuttaja
Nettirutiinit
« Vastaus #51 : Marraskuu 07, 2005, 20:11:39 »
Ohoooh. Argh, haluaisin päästä irti rutiineistani, mutta rutiini on rutiini. Ensimmäisenä avaan mesen. Yllätys? Siellä sitten jämähdän kirjoittamaan jotain pinnallista ja kyselemään kuulumisia. Ja vaikkei siellä olekaan ihmistä, jolle vaivautuisin juttelemaan, miksi olen siellä? Odotan kai että joku ystävistäni tulee, vaikkei tunnin päästä niistä yksikään saavu.
Seuraavaksi surffaan irc-galleriaan. Äh, vaikkei ole kukaan ihana immeinen kommenttia ole pistänytkään, saatan jäädä katselemaan tuskissani muiden kuvia. Turhauttavaa? -,-
Seuraavaksi menen vuotikseen. Ja täällähän se aika matkustaakin. Lujaa.
Sitten on satunnaisia nettisaitteja, joissa käyn katsomassa onko päivitetty tms. Esimerkkeinä ratsastustallien sivut, Umbren metsä, Hullujen huone, kouluni masentavat sivut ja koirat.com. Mutta siis, tuleehan tässä koneella kuunneltua musiikkiakin tauotta ja sen imuroimista DC++:lta. Ah, ja tietysti kirjoittamista! ^^

millimolli

 • Ankeuttaja
Nettirutiinit
« Vastaus #52 : Marraskuu 07, 2005, 20:20:48 »
Kaipa niitä rutiineja minullakin.

Avatessani selaimen, ensin käynnistän msn messengerin(yllättävääkö) ja käyn katsomassa onko uutta saapunutta postia hotmailissa.

Seuraavaksi livejournal, katson onko kukaan kavereista päivittänyt ja jos itse aikomus kirjoittaa, avaan toisen ikkunan sille.

Seuraavaksi katson kahden kaverin erilliset blogit läpi, sitten uutiset(mtv3:n sivuilta) ja palaan päivittämään journalia. Siinä välillä sitten Vuotis auki, Nano,Luukku, Demi(xD) ja satunnaisia muita, riippuen minne on asiaa.

Ja netistä tosin riippumaton winampi auki myös aivan alussa, jos kaipaan jotain uutta musiikkia niin DC++ samalla auki.

Poissa Ibiza

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Tuvaton
Nettirutiinit
« Vastaus #53 : Marraskuu 07, 2005, 20:38:20 »
Oikeastaan käyn aina läpi tietyt sivustot, mutta en mitenkään erityisessä järjestyksessä. Se riippuu aina siitä, että onko odotettavissa jotakin. Jos siis vaikka odotan jotakin tärkeää meiliä, niin toki sitä tulee ensin avattua sähköposti jne.

Aloitussivuni on joka tapauksessa luukku ja yleensä sitä tulee helposti katsottua ne meilit siinä ensin.

Omalla koneella ollessani klikkaan suosikit -kansion auki ja ellei ole tarvetta käydä jossakin tietyssä osoitteessa ensin, niin klikkailen sitten itseäni eteenpäin aakkosjärjestyksessä. Suosikit -kansioni on tosin sen verran suurehko, että suurin osa linkeistä hypitään yli, sieltä täältä tärkeimpiä vain käytän.

Yleensä rutiineihin kuuluu käydä freebokissa katsomassa mahdolliset vieraskirjaviestit, kotitonttufoorumissa, hpfaneissa, vuotiksessa, rakkausrunoissa ja journalissa. Ne ovat ne tärkeimmät meilien lisäksi.

Välillä tulee tehtyä omia kotisivuja geolla ja toisinaan jos jää ylimääräisaikaa niin käyn finfanfunissa tarkistamassa ficcitilannetta. Koulun kotisivuilla tulee myös poikkeuksetta kurkistettua melkeinpä päivittäin, että josko sinne olisi tullut mitään (yleensä ei).

Eniten aikaa menee nykyään livejournaliin ja vuotikseen^^ Kun sen sijaan vapaata surffailua harrastan nykyään uskomattoman vähän. Käyn yleensä vakipaikat läpi ja sen jälkeen en enää jaksa muuta kuin hillua messengerissä (jos sielläkään).

Taiyo

 • Ankeuttaja
Nettirutiinit
« Vastaus #54 : Marraskuu 07, 2005, 21:26:18 »
Lainaus käyttäjältä: "Astarte"
Minu netinkäyttöni koostuu oikeastaan pelkästään rutiineista.^^

Sama täällä ja se siinä raivostuttaakin. -__-;

Ensimmäiseksi, kun tietokoneeni on "käyttövalmis" (Khyllä, koneeni aukeamisessa kestää noin 10 minuuttia.), kirjaudun ensimmäiseksi meseen. Katson keitä on paikalla ja aloitan keskustelun jos kaksi ystävätärtä on mesessä. (Joiden kanssa siis yleensä juttelen). Seuraavaksi, nettiselain auki.

Ensimmäiseksi klikkaan itseni IRC-Galleriaan. Kirjaudun, katsastan kommentit (jos on) ja sitten FinFanFuniin. Pörrään siellä ja kahton onko uusia ficsuja tullut. Sen jälkeen Lumipallo-foorumille. Yleensä katson siellä vain keitä on paikalla. Sitten... Elokuvafriikkilään. Jonka jälkeen pistäydyn Syntisen paratiisissa lukemassa parit ficit. :D Sitten Vuotikseen jossa yleensä vietänkin sitten lopun ajan siitä mitä olen koneella. ;)

Poissa ayden

 • Vuotislainen
Nettirutiinit
« Vastaus #55 : Marraskuu 07, 2005, 21:33:55 »
Hähääh. Aydenin kangistuneet vakipaikat. Aloitan vastaamalla Elisan sivuilla päivän galluppiin ja saatan katsoa seuraavan päivän sään.
Sitten menen suomi24:n sivuille katson löytyykö etusivulta mitään kivaa ja sitten tarkastan sähköpostit.
Joko olin tai en ollut saanut livejournalissa kommentteja, menen sinne kumminkin seuraavaksi. Jos on tapahtunut jotain mielenkiintoista päivitän journaliani, luen muiden journaleita ym.
Livestä siirryn Demiin. Kyllä. Tämä tyttö demittää! Käyn katsomassa vakikeskusteluni ja ehkäpä häröän jotain.
Demistä luontevasti siirryn ex Demix-Galleriaan, eli Hypeen. Katson onko tullut kommentteja ja vilkaisen foorumia.
Hypen jälkeen tunnelma alkaa vapautua. Saatan käydä rakkausrunot.fi:ssä ja ehkäpä uusimmat ircquotesit tsekkaamassa.
Tuossa kestää semmoiset 15 minsaa. Luulisin näin.
Sitten koittaa vapaus <3
"The love in heart wasn't put there to stay
Love isn't love 'til it's given away"

Poissa Eleanír

 • Lähes vaaraton
 • Reservi
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • Minäkö?
  • Blogi
 • Tupa: Tuvaton
Nettirutiinit
« Vastaus #56 : Marraskuu 09, 2005, 09:44:46 »
Ensimmäiseksi katson varmaan sähköpostit, mikäli niitä on tullut. Hotmailin lappu kun ilmestyy sinne alanurkkaan, mikäli sikäli viestejä olisi tullut, seuraavaksi avaan netti ikkunan ja kipitän irc-galleriaan katsomaan mahdolliset kommentit, jos kommentteja ei ole, on minulla paha tapa vaihtaa sivua kirjautumatta ulos, josta kaverit saattavat närkästyä. Seuraava paikka onkin sitten vuotis, ellen ole päätynyt tänne jo sähköpostien ansiosta. Sitten joko pyörin täällä loppuillan tai suljen netin, harvoin minä netissä muuten pyörin, ellen hae jotakin aineistoa johonkin. Photoshop se on tietokoneella ollesani ystäväni :>
Menetin kaiken kiinnostukseni psykologiseen analyysiin siitä lähtien kun tiedostin, että ihmiset tuntevat mitä he kuvittelevat tuntevansa.
Siitä oli hyvin lyhyt askel ajatukseen, että he kuvittelevat tuntevansa mitä tuntevat

Poissa Smoothie

 • ilokaasu
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • oh mama.<3
Nettirutiinit
« Vastaus #57 : Marraskuu 10, 2005, 19:44:27 »
Whiih.

Kun aukasen netin, tulen autoomaattisesti tarkistamaan tänne, jos minulle on tullut viestejä. Sitten menen Rakkausrunoihin tarkistamaan mahdolliset kommentit [tulisi niitäkin], sieltä luukkuun ja sitten irc-gallerian kautta ii2:seen. ii2:seen jään sitten jumittamaan jos siellä on väkeä, mutta muuten ajelehdin frendille.netin chattiin. Ja sitten surffailen muuten vain.

Rutiinit vievät aikaa joskus hyvällä tuurilla 2 tuntia ^^D
Mutta aika harvoin.

Ja yleensä minulla on niin monta välilehteä, että kone sekoaa ja sitten joudun taas aloittamaan kaiken alusta, kuten äsken :DDD

Poissa Zaira

 • 42
 • Valvojaoppilas
 • *
 • ^o^
  • Ei mitään nähtävää täällä
 • Pottermore: LumosDragon46
 • Tupa: Luihuinen
Nettirutiinit
« Vastaus #58 : Marraskuu 11, 2005, 08:29:53 »
Hmm.. Opera on hyvä selain.. Täytynee myöntää.

Mutta itse asiaan siis. Ensiksi kun avaan netin, tarkistan sähköpostini joita taitaa olla vaatimattomasti kuusi. Älkää kysykö mitä teen niin monella. Jos niihin on tullut mitään mielenkiinnon arvoisia viestejä (jatkoilmoituksia FFnetin ficceihin, suomalaisen kirjakaupan jne..) tsekkaan ne ja käväsen katsomassa. Seuraavaksi sitten avaankin FFnetin ja luen sieltä niitä harvojen ficcien jatkoja, joita tällä hetkellä seurailen. Se sivu jää ylös ja avaankin seuraavan sivun, joka on, yllätys yllätys, Vuotis. Luen ehkä uusimmat viestit, saatan jopa kirjoittaakin jotain, luen ehkä ficcejä (niitä jotka ansaitsevat mielenkiintoni)/muita juttuja. Sitten saattaa olla sekalainen joukko kaikkea muuta ylhäällä samanaikaisesti auki.
"When I lead the big patient rebellion, Voldemort here is the first to go."
[The pessimist sees difficulty in every opportunity.
The optimist sees the opportunity in every difficulty. -Winston Churchill]

Felicie

 • Ankeuttaja
Nettirutiinit
« Vastaus #59 : Marraskuu 11, 2005, 17:27:37 »
On.
Ensin, kun avaan netin menen vuotikseen katsomaan, että onkos joku kommentoinut fikkiäni. Sitten kiertelen kaiken maailman keskusteluissa. Tämän jälkeen käyn freebokissa. Sitten menen katsomaan sähköpostin ja avaan uuden ikkunan finfanfunille, ja toinen vuotikselle. Lueskelen fikkejä ja kommentoin joitain.

Siinä se kai on... :)


-Hol's-

Elindar

 • Ankeuttaja
Nettirutiinit
« Vastaus #60 : Marraskuu 11, 2005, 17:41:05 »
Kyllähän näitä löytyy. :)
Ensiksi käyn pikaisesti katsomassa sähköpostin ja gallerian, jos olisi tullut kommentteja.
Sitten alkaakin sitten kaikkien foorumien läpikäyminen.. xD Ja siinä menee aikaa.. Naruto.fi, Bleachfi.net, Valinor, Animevaltakunta, Animeunioni, Vihreä lohikäärme, Animelinja, Hevoskotka ja Vuotis. Siellä sitten kirjoittelen ja luen muiden kirjoituksia jne.
Ja ai niin, DA:ssa pitää myös käväistä katsomassa kommentit sun muuta. Joskus poikkean myös demin sivuilla.

Poissa Howler

 • "Räyhääjä"
 • Vuotislainen
Nettirutiinit
« Vastaus #61 : Marraskuu 11, 2005, 18:15:51 »
Minulla on joitain rutiineita netin suhteen.

Yleensä poikkeuksetta käyn läpi/ ainakin vilkaisen Vuotiksen, Risingin, ii2sen, irc-gallerian, sähköpostini Luukusta, Verkkosalkun (joka on koulujuttujani). Nykyään olen alkanut myös käymään GameFAQsissa, ja myös tylsyyden iskiessä yksi tietty nettisivu on minulle kuin luotu: Addictinin Games. Selailen nettiä muutenkin suht ahkerasti kun sille päälle satun, ja aina löytyy jotain kiinnostavaa :)

Jadis the demon

 • Ankeuttaja
Nettirutiinit
« Vastaus #62 : Marraskuu 11, 2005, 19:09:58 »
Mulle on kehittynyt rutiini netin suhteen, joka kerta kun mä meen nettiin mä käyn aina tietyn listan sivuja läpi ennen kuin alan surffaileen siellä sun täälä.suunilleen joka sivulta mä aukasen jonkun linkin ja siitä taas seuraavan niin että lopulta niitä voi olla auki kymmenenkin kerralla. On todella inhottavaa jos täytyy käydä netissä vaan nopeesti kun ei voi selata kaikkia sivuja kunnolla, mutta silti tulee käytyä aina kaikilla listan sivustoilla.

Marjucka

 • Ankeuttaja
Nettirutiinit
« Vastaus #63 : Marraskuu 12, 2005, 19:38:21 »
Minulla on selvä rutiini: Ensimmäiseksi tietenkin kirjaudun msn messengeriin ja katsastan onko ketään järkevää ihmistä paikalla. Jos ei ole, laitan itseni offline tilaan, mutta heti jos joku mielenkiintoinen tyyppi kirjautuu sisään, pääsen helposti online tilaan ;D
Seuraavaksi irc-galleriaan. Katson kommentit läpi, vastailen jos vastattavaa on. Joskus sinne eksyy helposti selailemaan toisten kuvia, mutta sieltäkin lähden melko nopeasti.
Sitten tietenkin vuotikseen. Katson onko lempi ficceihini tullut jatkoa, luen ja kommentoin etc. Etsin koko ajan lisää ficcejä luettavaksi. Joskus avaan traileri topicin, luen trailereita, ja avaan jokaisen ficin uuteen ikkunaan joka näyttää vähänkin kiinnostavalta. Lopulta ikkunoita saattaa olla tusina auki, alan lukea yhtä, ja loput menevätkin pian kiinni. En tiedä miksi teen tuota, se nyt on vain tapa.
Joskus kun on tappavan tylsää saatan pelailla jotain netti pelejä :))

Tilkkukissa

 • Ankeuttaja
Nettirutiinit
« Vastaus #64 : Marraskuu 12, 2005, 19:52:10 »
Minä menen ensiksi irc-galleriaan tutkimassa kommentteja tai juttelemassa ystävilleni. :) Sen jälkeen suuntaan mitä ilmeisimmin jonnekin foorumiin, luultavasti erään bändin foorumille tai tänne lukemaan ficcejä - liikuskelen myös FFF:nissa tällä nimellä. Sitten aloitan kierroksen Never Againin kautta. Sivuja sieltä kattelen ja mahdollisesti palaan taas Potterficcejen pariin.

Stargazer

 • Ankeuttaja
Nettirutiinit
« Vastaus #65 : Toukokuu 01, 2006, 13:35:26 »
Ensimmäiseksi kun avaan netin, katson, onko minulle uusia yksityisviestejä täällä Vuotiksessa, ja vastaan, jos on. Sitten sama Lumotut.netissä. Sen jälkeen katson, onko Sharra kirjoittanut jotain uutta blogiinsa. Seuraavaksi tarkistan, onko Memoryyn tullut jatkoa, jos on, luen sen.

Sitten menen omaan blogiini, katson, onko joku kommentoinut ja mahdollisesti kirjoitan sinne jotain. Sen jälkeen katson sähköpostini, ja lopuksi HP-faneihin uutisia kyttäämään.

Loppuajan, mitä olen netissä pompin Vuotiksen ja Lumottujen välillä ja kirjoittelen viestejä sekä luen muiden kirjotuksia.

Anjame

 • Ankeuttaja
Nettirutiinit
« Vastaus #66 : Toukokuu 01, 2006, 14:07:23 »
Ensimmäisenä kun avaan netin menen Kupoliin. Samalla aukaisen pari välilehteä ja menen sekä Vuotikseen, että Hartsilapsiin. Kupolin selattuani seikkailen Vuotiksessa, jossa tarkastan ficit, keskustelut, Muu viihde-osion, Potter-osiot sekä kuvataiteet. Lopuksi menen Hartsilapsiin ja selailen kuvia ja keskusteluita läpi.

Näiden vakiojuttujen jälkeen saatan mennä Naruto.fi:hin katsomaan joskos olisi tullut uusia jaksoja ja fan-artteja, katselen muiden kotisivuja + livejournaleita, seikkailen Finfanfunissa etc. Illat yleensä vietän Youtubessa :D

Sähköpostia en tarkasta lähes koskaan. Ooh, laiska minä.

Poissa Damien

 • greatest hit
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
  • erinomainen ihmislapsi
Nettirutiinit
« Vastaus #67 : Toukokuu 01, 2006, 14:39:21 »
Ensimmäisenä avaan messengerin (pidetäänkö sitä nettinä?) ii2:sen ja vuotiksen, ja kirjaudun totta kai sisään. ii2:sta selailen vähän aikaa ja lähden sitten pois. Vuotiksen jätän päälle. Sen jälkeen menen yleensä Kadonneisiin tai Rakkausrunoihin katsomaan onko tullut uusia viestejä/kommentteja. Näitä selailen muutaman minuutin, Vuotis edelleen päällä.
Näiden jälkeen saatan ehkä käydä tarkastamassa sähköpostini. Jos en käy niin selailen Vuotista muutama kymmenen minuuttia. Näiden osoitteiden selaamiseen voi mennä aikaa kymmenestä minuutista moneen tuntiin.
Vuotiksen jälkeen rupean sitten surffailemaan vapaasti.

Jos teen tämän kaiken niin aikaa todellakin kuluu kauan, koska minä olen erittäin hidas käyttämään nettiä. Ja välillä kun pitää keskustella messengerissäkin :D
23 seconds on the floor Is all (s)he needs, And not a minute more

Capril

 • Ankeuttaja
Nettirutiinit
« Vastaus #68 : Toukokuu 13, 2006, 18:56:00 »
Ensimmäisenä avaan mesen ja alan siellä sekoilla jotain.
Sitten avaan AK:n. Ja päivittäin myös sistassa tulee käytyä, ihan vain roolipelaamisen tähden, välttämättä en siellä puhu mitään, mutta kummituksena oleilen.

Sitten käyn yleensä katsomassa HP-faneista uutiset ja tulen vuotikseen tai FinFanFuniin. Välillä molempiinkin. ^-^

Välillä myös seikkailen muillakin foorumeilla tai sivuilla, mutta näillä pääasiassa.

Emotionless

 • Ankeuttaja
Nettirutiinit
« Vastaus #69 : Toukokuu 13, 2006, 20:41:58 »
Kyllä miullakin tietyt nettirutiinit on, joskus jotain tuppaa unohtumaan, mutta yleensä suunnilleen samanlaisessa kaavalla menen.

Ensimmäiseksi, kun tulen koneelle, avaan mesen. Sitä kautta nään olenko saanut mailia. Jos olen saanut, niin avaan mesen kautta hotmail.comin ja katson sähköpostit. Sähköpostien jälkeen menen irc-galleriaan ja katson, onko kukaan kirjoittanut miulle. Jos on, niin vastaan kommentteihin ja sen jälkeen katselen hetken kuvia, kuten esimerkiksi päivän kuvan. Galleriassa oleilun jälkeen tulen tänne vuotikseen, täällä seikkailen usein aika kauan. Kirjoittelen musiikki-topikkiin, keskusteluihin myös ja tsekkaan, josko Memoryyn olisi ilmestynyt jatko-osa :> Vuotiksen jälkeen menen yleensä sukupostin foorumiin. Siellä kirjoittelen hetken ja sitten alkaa vapaa sivujen selailu. Käyn tarkastamassa seuraavat sivut: kipa90.com, jippo.fi, alias-foorumi ja rullatuolit-foorumin (kaverien kanssa perustettu inside-foorumi).

Elruwen

 • Ankeuttaja
Nettirutiinit
« Vastaus #70 : Toukokuu 14, 2006, 17:05:34 »
Kun avaan netin, aloitussivuna on Vuotis. Avaan 'Katso viime käyntisi jälkeen tulleet uudet viestit'-linkin uuteen välilehteen, ja tarkistan Kupolin piirtolaudat. Sitten katson, onko erääseen Livejournalin yhteisöön tullut uusia viestejä. Sitten yleensä luen Pandectin uusimman sivun, tai sen foorumin uudet viestit.

Ja sitten aina kun muistan, käyn esim. Enfant Terriblessä, Naruto.fi'ssä, Inverlochissa ym. ym.

Avocado

 • Ankeuttaja
Nettirutiinit
« Vastaus #71 : Toukokuu 14, 2006, 18:02:10 »
Menen aina ensin irc-galleriaan katsomaan onko tullut kommentteja. Yleensä on, ja vastailen niille ja käyn vähän katsomassa onko vaikka joku laittanut uusia kuvia.

Usein sen jälkeen menen heti vuotikseen, katsomaan onko jotain uutta kiinnostavaa topiccia tai jos joku on vastannut minulle yms.

Lasketaanko Msn Messenger nettirutiineihin? Jos lasketaan, niin sitten menen heti myös sinne.

Dinevrae

 • Ankeuttaja
Nettirutiinit
« Vastaus #72 : Toukokuu 15, 2006, 15:42:51 »
Ensimmäiseksi kun avaan koneen, kirjaudun Msn Messengeriin ja laitan ehkä soittolistani päälle. Sitten avaan Mozilla Firefoxin ja menen siellä yleensä suoraan FinFanFuniin. Käytän välilehtiä ja minulla on lähes aina useampi välilehti auki kerrallaan. Vakiopaikkoja ovat Kalleria.org, FinFanFun, Vuotis, Loftis, The Purple Waterfall ym. Aikaisemmin kävin useinkin suosikki.fi'ssä mukavien ihmisten takia, mutta enää en jaksa käydä siellä lähes ollenkaan.

Paljolti roikun näillä samoilla saiteilla joka kerta, joskus käyn kavereiden web-sivuilla tai koodaan omiani, kyttäilen ihmisten blogeja ja tällaista. Fini ja mese ovat aina päällä. Sähköposteja vilkaisen melko harvoin.

Vertal

 • Ankeuttaja
Nettirutiinit
« Vastaus #73 : Toukokuu 15, 2006, 19:19:42 »
Mun rutiineihini kuuluu:
-Katson sähköpostin ja vastaan viesteihin jos niitä on tullut.
-Käyn kirjautumassa Vuotikseen ja selailen paikkoja
-Vapaa surffailu voi alkaa!!!!!

Rottenmind

 • Ankeuttaja
Nettirutiinit
« Vastaus #74 : Toukokuu 16, 2006, 08:05:54 »
Onhan noita rutiineja jo tullut. Huomasin vähän aikaa sitten, että todellakin ensimmäiset 15 minuuttia koneajasta (1 h) menee aina lähes samalla tavalla.

Ensin luen kavereideni livejournalit tietyssä järjestyksessä. Sitten tarkistan omastani, onko joku kommentoinut.
Sen jälkeen vilkaisen nopeasti ii2:sen. Sen jälkeen irc-gallerian.
Gallerian jälkeen vilkaisen nopeasti Hanoi Rocksin foorumin ja sitten avaan vuotiksen, joka jääkin taustalle aina siihen asti kunnes lopetan^^

Kaiken tuon jälkeen teen mitä mieleen tulee =)