Tuoreimmat viestit

Sivuja: 1 ... 3 4 5 6 7 8 9 [10]
91
Viihdettä niin että heikompia hirvittää / Vs: Kotimainen musiikki <3
« Uusin viesti kirjoittanut Kynttiläkäärme Syyskuu 05, 2018, 20:55:21 »
En oikeastaan pidä lainkaan ulkomaisista yhtyeistä tai laulajista. Onko se Suomen kieli, vai mikä kun niin Kotimaista musaa tykkään kuunnella, tai sitten joku muu Scandi/finland juttu siinä on. nimittäin nekin bändit mistä pidän ja jotka soittaa englanniksi on suomalaisia:

The 69 Eyes - on elämäni yhtye. En tiedä missä olisin ilman heidän musiikkiaan. Melankolista, kaunista, rokkia ja asennetta. Laulaja Jyrki on suuri idolini, sillä hänessä on jotain hyvin salaperäistä, Elvismäistä otetta. Vaikka viime levyyn petyin aika rankalla kädellä, niin edelleenkin saaan herkistyä suosikkikappaleeni Still Waters Ru Deepin aikana ja edellisellä keikalla eturivissä kun pääsin koskettamaan epäjumalani kättä kyyneleet valui minun silmissäni Gothic Girlin soidessa. 10 vuotta olen jo yhtyettä fanittanut, eikä loppua näy.

Popeda - niin juntilta kuin se monen mielestä kuulostaakin. Siinä on yhtye, joka ei hiivu eikä himmene.  Kappaleissa on asennetta, rokkia, menoa ja meininkiä ja eritoten huumoria. Musiikkia ei tarvi ottaa vakavasti. Kesän Popedan keikka Ratinassa oli ikimuistoinen elämys ja kyllä ikuinen karaokehittini on Kersantti Karoliina.

Neljä Ruusua - uusin ja kovimmassa nostatuksessa oleva yhtye minulla nyt. Saan kiittää avomiestäni, joka ihastutti minut tähän yhtyeeseen soittamalla heidän kappaleensa Toiset Saa sinä samana iltana kun aloimme olemaan yhdessä. Yhdessä Ruusuja myös fanitetaan, heidän keikoilla ollaan tänä vuonna käyty jo kolmesti ja itsenäisyyspäivänä on vielä yksi tulossa. Uusin levy Mustia Ruusuja jytää kunnolla meidän Lp-soittimessamme. Heidän saundi, energia, bassot ja mielikuvitukselliset, mutta syvälliset sanoitukset iskee todella kovaa. Heissä on rokkia, voimaa ja jotain hulluuden heittäytymistä, mutta samalla nöyryyttä. Todella kovaksi faniksi olen pikkuhiljaa muotoutumassa. Paikallinen Paavi on todella kova kappale, jonka tahdissa meikä bilettää täysillä.
92
Aalloissa siis instrumentaaliversiona Pienestä Merenneidosta, kun mies pelaa soffalla Kindom Hearsin Atlantica kenttää.
93
Kisat, kujeet ja kivuliaat toimenpiteet / Vs: Pulinanurkkaus
« Uusin viesti kirjoittanut Kynttiläkäärme Syyskuu 05, 2018, 20:33:19 »
Uusia tuulia on luvassa, tai odotettavissa...

Sanoin elokuun puolivälissä itseni irti ty6öpaikasta jossa en viihtynyt ja jossa loukkasin selkäni. Mikään lääkäri ei tätä kuitenkaan suostunut tutkimaan, joten pisin karenssi pätkähti päälle. Se oli odotettavissa. Olen onneksi osannut säästää niin, että ihan akmalassa paniikissa en tässä ole. Enemmänkin olen miettinyt ttä mistäs seuraavaksi ja se tässä onkin odottelua. Haluaisin nimittäin kokonaan vaihta alaa ja siksi tässä odottelenkin kutsua haastatteluun, että pääsisin aikuiskoulutuksen kautta opiskelemaan merkonomiksi. Se onkin varmasti enemmän ehiniäni kuin joku keittiö ja tarjoiluala. Odotankin jo haastattelua kuin Kuutamoa nousevaa ja toivon, että pääsisin sitä kautta opiskelemaan ja mahdollisesti löytäisin samalla hyvän työpaikan jatkoa ajatellen.
94
Ihmeotukset ja Liskon aikainen velhomaailma / Vs: Leffasuomennokset (SAATTAA SPOILATA)
« Uusin viesti kirjoittanut Lupin Elokuu 27, 2018, 13:06:52 »
Katselin muuten, että suomalaisessa Wikipediassa lukee Lyyra Lestrange. Tietävätkö he enemmän kuin me? Se selviää viimeistään siinä vaiheessa, kun käsikirjoituksen suomennos tulee.
95
Harrastukset ja kirjallisuus / Vs: Erika Vik - Kaksoisauringot-sarja
« Uusin viesti kirjoittanut Zenzibar Elokuu 24, 2018, 22:03:28 »
Jotennn päätellen tämän ketjun fanityttöilystä toisen osan lukemisen jälkeen, tuleeko näihin siis muutosta? Enpä minä toki mitään menetä, jos jatkoa käyn kirjastosta lainaamassa, mutta kiinnostaa :D
Kannattaa! Seleesian näkijä on paljon Aleiaa parempi. <3

Mä tykkäsin Aleian tunnelmasta ja kokonaisuudesta enemmän, mutta Seleesian näkijässä oli enemmän toimintaa ja meininkiä ja päästiin paljon syvemmälle kirjojen maailmaan nopeammin kuin ekassa. Mut suosittelisin kokeilemaan Seleesian näkijää vielä :)
96
Kisat, kujeet ja kivuliaat toimenpiteet / Vs: Juonittelupelien SM-kisat 2018
« Uusin viesti kirjoittanut Halima Elokuu 24, 2018, 20:10:44 »
Vielä viikon verran aikaa ilmoittautua, tulkaahan mukaan!
97
Harrastukset ja kirjallisuus / Vs: Erika Vik - Kaksoisauringot-sarja
« Uusin viesti kirjoittanut AIV-rehu Elokuu 22, 2018, 22:19:28 »
Kannattaa! Seleesian näkijä on paljon Aleiaa parempi. <3
98
Harrastukset ja kirjallisuus / Vs: Erika Vik - Kaksoisauringot-sarja
« Uusin viesti kirjoittanut nominal Elokuu 22, 2018, 21:15:03 »
Minä olen mattimyöhäinen ja kiitän nöyrästi spolereista! Sain juuri hetki sitten luettua tuon ensimmäisen osan, ja mietin tässä, kannattaako lukea seuraava :D Periaatteessa maailma ja tarina olivat kiinnostavan oloisia, mutta juoni lähti minunkin makuuni hitaasti liikkeelle ja oli tasapaksu, eli ei varsinaisesti imaissut missään vaiheessa mukaansa. Luin kirjaa useamman viikon ajan. Sitä oli kiva lukea, mutta ei tosiaan ihan kunnolla kuitenkaan iskenyt.

Jotennn päätellen tämän ketjun fanityttöilystä toisen osan lukemisen jälkeen, tuleeko näihin siis muutosta? Enpä minä toki mitään menetä, jos jatkoa käyn kirjastosta lainaamassa, mutta kiinnostaa :D
99
Harrastukset ja kirjallisuus / Vs: Erika Vik - Kaksoisauringot-sarja
« Uusin viesti kirjoittanut keskiyöntoive Elokuu 20, 2018, 22:11:58 »
*fanityttökiljuntaa* Se tulee! Se tulee! Kolmas osa Nerfin tytär on näillä näkymin tulossa lokakuussa. <3<3

Yhdyn todellakin tähän!! Ja muihinkin täällä esitettyihin mielipiteisiin. Esim. Että Hän sanoi nimekseen Aleia alkoi vähän hitaasti, MUTTA Seleesian näkijä oli alusta loppuun upea ja niin mistäköhän niitä ficcejä löytyisi?? En jaksaisi enää odottaa!!!!
100
Harrastukset ja kirjallisuus / Uusi kirjoja, jotka saa sut itkemään topic?
« Uusin viesti kirjoittanut keskiyöntoive Elokuu 20, 2018, 21:58:40 »
Moi!

Selailin tuossa yhtä ilmeisesti vuoden 2005 topiccia jossa puhuttiin kirjoista, jotka on itkettäneet ihmisiä ja ajattelin nyt herättää sen keskustelun ihan uudella topicilla! Eli mitkä kirjat on saanu sut pillittämään tai vaan vähän surulliseksi?

Itselläni lista on pitkä, mutta ajattelin tässä mainita muutaman:
SPOILEREITA

Harry Potterit
Itse muistan itkeneeni ainakin feeniksin killassa ja kuoleman varjeluksissa useammassa kohtaa... mutta silti ne aina tulee luettua uudelleen...

Kirjavaras
Kirjavaras (Markus Zusak) kertoo natsisaksassa elävästä Liesil -tytöstä. Teos on upeasti kirjoitettu ja itkin kyllä muutamassa kohdassa. Suosittelen!

Nälkäpelit
Kun luin matkijanärhen ensimmäistä kertaa, pääsi ehkä yksi tippa linssiin. Vuosien mittaan koko sarja on tullut luettua erittäin monta kertaa. Nykyään aloitankin vollottamisen jo ensimmäisessä kirjassa, koska muistan, kuinka surullinen (vaikka onnellinenhan se ) loppu on. Niin ja Finnickin kuolemasta lähtien koko loppuosa matkijanärhi-pokkaristani on hieman kastuessaan kupristunut...

Percy Jackson/Olympoksen sankarit
Ainakin Labyrinttitaistelussa itkin, kun Pan "kuoli". Niin ja jumalten sodassa, kun Chris räjähti...
Lisäksi Haadeksen talossa ja Olympoksen veressä olen jollekkin itkenyt. Ehkä ilosta :D

Divergentit
Uskollisessa tietenkin... luin sen heti kun suomennos ilmestyi ja itkin niin paljon, etten ole vieläkään uskaltanut uudelleenlukea sitä...

++ Itkin tietenkin Fantastic Beasts screenplayta lukiessani.

No siinä oli muutama! Onko teillä samoja kirjoja/ kohtia joissa olette itkeneet?
Sivuja: 1 ... 3 4 5 6 7 8 9 [10]