Tuoreimmat viestit

Sivuja: 1 ... 3 4 5 6 7 8 9 [10]
91
Oleskeluhuone / Vs: Miksi Kalkarosta pidetään fanien keskuudessa niin vetävänä?
« Uusin viesti kirjoittanut Leffajuho Marraskuu 22, 2017, 15:09:39 »
Olen nähnyt vain ekan Potterin vuonna 2002 koulussa. Mutta näyttelijän hyvin muistaen uskon monen Kalkaron ihailijan yhtyvän seuraaviin näkemyksiini. Alan Rickmanilla oli 1. veistoksellisen komeat kasvonpiirteet, 2. hypnoottinen ääni ja 3. mystinen perusilme.
92
Oleskeluhuone / Vs: Tupahuivit vol 2
« Uusin viesti kirjoittanut Arnold Marraskuu 22, 2017, 10:06:27 »
Oisko jollain jotain helppoa neulomisohjetta !?
93
Elokuvat / Vs: Viidakkovekara Juuso
« Uusin viesti kirjoittanut Leffajuho Marraskuu 21, 2017, 11:19:16 »
Se on mukavaa puhua sellaisten kanssa, joilla on samoja kiinnostuksen kohteita ja kokemuksia. :) Muutoin en oikein edes tiedä mikä tämä sivu on, joku Härö Potter -aiheinen ilmeisesti. Niistä en välitä x) Joskus olin Hopeanuoli-fanit -ryhmässä, mutta enää en oikein pidä siitäkään sarjasta. Piirretyllä sarjalla on kyllä nostalgia-arvoa.

Tekeekös sillä TV-sarjalla mitään? En tiennytkään tuollaisesta. Heikki Määttästä siinä ei varmaan luonnollisesti kuulla? Hänhän kuoli syöpään jo hyvän aikaa sitten. Voihan olla, että tunnearvokin vaikuttaa minulla siihen, etten yleensä halua kuulla alkuperäisiä ääniä. Viidakkovekarassa voi kyllä ollakin hyvä tanskadubbaus, eihän ne kaikki automaattisesti huonoja ole. Esimerkiksi Kiltti Jätti -animaatio ja Fievel matkalla Amerikkaan oli loistavasti dubattu, eikä haittaa ettei niitä ollut suomeksi. (Dubbauksista voisi puhua enemmänkin jossain muussa keskusteluaiheessa.)

Huutonetistä olen minäkin monet aarteet löytänyt, ja onneksi meidän maasta löytyy vielä paljon divareita ja antikvariaatteja. Onneakin kyllä tarvitaan, että osuu paikalle oikealla hetkellä. Kaikki myyjät eivät tosiaan hinnoittele harvinaisia elokuvia niiden todellisen arvon mukaan ja joskus jopa hävettää maksaa niin alhaisia summia. Ostin oman Viidakkovekara-DVD:ni muistaakseni kirpputorilta.

Siis se Kaunottaren ja Hirviön alkuperäinen tanssisalilaulu ei ole anoastaan karmea, se suorastaan naurattaa ja pilaa muuten hienon kohtauksen! :D
94
Elokuvat / Vs: Viidakkovekara Juuso
« Uusin viesti kirjoittanut Nibs Marraskuu 21, 2017, 00:02:29 »
Kiitos vastauksesta, tosi mukavaa että vaivauduit vaikkei ollut edes tunnusta täällä ennestään. :)

Mulla on ollut se ekan leffan suomiversio-dvd jo vuosia, kun löytyi kerran elokuvadivarista. Ja nyt loppukesän ja syksyn aikana löytyi Huuto.netistä molemmat suomiversio-vhs:t ja supermakealla onnella jopa kakkosleffan suomiversio-dvd jonka kanssa samassa paketissa sain myös muutaman boksin sen tv-sarjan jaksoja suomiversioina. Eikä kukaan myyjistä pyytänyt suuria summia, kaikki lähti 1-5 eurolla kappale. Eli Huuto.nettiä kannattaa pitää silmällä jos näitä elokuvia etsii.

Joo, Disney-animaatioiden suomidubbaajat on lähes aina paljon parempia kuin alkuperäiset. Yleensä kuuntelen vain laulut englanniksi koska suomennokset niistä ei oo läheskään yhtä hyviä paitsi Leijonakuninkaassa, ja ehkä Aladdinissa ja Kaunottaressa ja Hirviössä. Näis Juuso-leffoissa niin laadukkaat kuin suomiäänet ovatkin niin kuitenkin pidän alkuperäisnäyttelijöistä vähän enemmän. Ne pihuvat repliikkinsä luonnollisemmin. (Alkuperäiskielellä dvd:t näistä leffoista löytyy CoolShop-nimisestä nettikaupasta. Oma tilaukseni sujui loistavasti eli kokemukseni mukaan hyvä nettikauppa vaikkei tunnetuimpia olekaan.)

95
Elokuvat / Vs: Viidakkovekara Juuso
« Uusin viesti kirjoittanut Leffajuho Marraskuu 20, 2017, 20:07:47 »
Terve.

Kun selasin Googlella Viidakkovekara Juusoa, satuin löytämään tämän viestin ja sivuston, joten päätin rekisteröityä ja vastata!

Ensinnäkin muistan Viidakkovekaran erittäin hyvin, minäkin näin sekä ensimmäisen että toisen osan elokuvissa 90-luvulla ja etenkin ensimmäinen on täyttä rautaa. Kuuluu niihin suurten amerikkalaisten studioiden ulkopuolella tehtyihin timantteihin. Kaikki hyvät eivät ole Disneyn tekemiä! Olen samaa mieltä, että juoni on yksinkertainen, mutta onhan niin esimerkiksi Muumeissakin; huomattava osa jaksoista on todella arkisia, mutta silti niin mielenkiintoisia ja jännittäviä. Otetaan vaikka jakso Ihana lahja: juoni on, että Tiuhti ja Viuhti tuovat Muumeille harvinaisen sipulin. Ei kuulosta kovin mielenkiintoiselta, mutta kyllä se vain jännittää varsinkin pientä lasta, alkaako se sipuli itämään ja ehkä laulamaankin.

Kuten mielestäni lähes kaikissa animaatioissa, parasta niissä on loistava suomenkielinen toteutus. Heikki Määttänen todella on Juuso. Mies vei aina show'n, puhui hän sitten pääosassa tai sivuroolissa (paitsi ehkä Kaikenkarvainen Charlie). Jos tätä(kään) ei olisi puhuttu suomeksi, ja vielä näin hyvin, en pitäisi siitä puoliksikaan niin paljon. DVD-aikakautena olen vilkaissut, miltä alkuperäiset repliikit ovat kuulostaneet Disney-elokuvissa, ja joka kerta olen pettynyt ja kiusaantunut. Sen verran parempia suomalaiset ovat.

Toiseksi olen perustanut Youtube-kanavan, jonne latailen harvinaisempia elokuvia. Sellaisia, joita ei Suomessa ole julkaistu 1.DVD:llä, 2.videona tai 3.ollenkaan. Yritin juuri äsken ladata Viidakkovekara Juuson, mutta näistä ihanista tekijänoikeussyistä en saanut sitä julkaistuksi. Mutta se on tosiaan nykyään kätevää, kun saat heti videon ladattuasi tietää, poistetaanko se. Suurin osa tähän asti ladatuista videoista on saanut pysyä. Mielestäni on tärkeää, että me nostalgiannälkäiset saamme nauttia lapsuuden muistoista vaikka sitten ilman DVD-julkaisuja. Toki Viidakkovekara on DVD:llä, mutta se on loppuunmyyty ja erittäin harvinainen.

Kolmanneksi, jos et omista Viidakkovekara Juusoa, voin lähettää sen sinulle MP4-muodossa. Sen voi sitten vaikka laittaa levylle.

JS: En laita kanavani linkkiä, ettei minua syytetä mainostamisesta.
96
Keskustelut / Vs: Ilmapallot
« Uusin viesti kirjoittanut Arnold Marraskuu 19, 2017, 08:29:05 »
Itselläni ei ole erityistä mielipidettä, mutta on niitä kiva vappuna olla ja yrittää pitää niitä ilmassa:D
Toisin koirat meillä pelkää niitä älyttömästi, lukuun ottamatta koiranpentua, joka tykkää purra niitä puhki xd
97
Oleskeluhuone / Vs: Kirjoissa tylsiä kohtia?
« Uusin viesti kirjoittanut samettiina Marraskuu 18, 2017, 22:02:48 »
Melko moni on täällä nimennyt yhdeksi tylsimmistä kohdista Pottereissa tuon kutoskirjan alun - ja voin olla heidän kanssaan samaa mieltä. Muistan odottaneeni kyseistä opusta innolla, ja kun sain sen ensimmäisen kerran käsiini, olin aluksi hieman pettynyt. Mielestäni kirjan alku ei mitenkään temmannut mukaansa, vaan oli jopa puuduttavaa lukea. Mitään muuta tiettyä kohtaa kirjoissa en muista kokeneeni ainakaan noin voimakkaasti tylsiksi.

Luen kirjan alusta loppuun ja sinnittelen ne "tylsät" kohdat, koska joka lukukerralla niistä voikin löytyä jotain uutta, tai mikä parempaa, ennen tylsänä pitämät kohdat saattavatkin muuttua mielenkiintoisiksi.
- - Ne tylsätkin palaset kuuluvat kokonaisuuteen, tarinasta tulisi jokseenkin katkonainen ilman niitä.

Juurikin näitä pointteja itsekin meinasin tänne raapustaa. Erilaiset kohdat, sattumat ja tapahtumat kuuluvat osaksi tarinaa ja niillä on yleensä jokin tarkoitus - niillä tylsilläkin kohdilla. Kuten lainauksesta tulee ilmi, voi uudelleen kirjoja lukiessa havaita jotain mitä ei ollut aiemmin huomannut tai oivaltanut - näin syntyy uusia "lukukokemuksia" ja ajatuksia.
98
Taikuuden historia / Vs: Lajitteluhatun tupa?
« Uusin viesti kirjoittanut Arnold Marraskuu 18, 2017, 10:42:08 »
Itse ajattelen, ettei lajitteluhattu ole/voi olla missään tuvassa.
Mutta hyviä pointteja nuo, että alun perin se oli Rohkelikon hattu ja se että viisaudensa puolesta voisi kuulua korpinkynteen.
Mielestäni hattu ei voi olla missään tuvassa, muutenhan hän saattaisi puolueellinen sillä tavalla että esim. laulussaan ylistää eniten rohkelikkoa ja sen tupaa.
Vaan ajattelen että hän kunnioittaa kaikkia (tasapuolisesti) tupia.
99
Keskustelut / Vs: Yliluonnollisia kokemuksia ja hassuja yhteensattumia (vol2)
« Uusin viesti kirjoittanut Hattaraprinsessa Marraskuu 18, 2017, 10:05:02 »
Minusta alkaa jo hieman tuntua, että kerään outoja sattumia ja sen sellaista kuin mangneetti :'D Viimeaikoina niitä on tullut jo niin paljon, että se alkaa jo hiukan häiritsemään.
 
Otetaan nyt vaikka ensimmäisenä se, ette lähes aina kun ajattelen jotakin biisiä se tulee todella usein seuraavaksi tai joku laittaa sen soimaan. Viimeeksi näin kävi eilen matikan tunnilla kun muistelin yhtä lyric prankkiä jonka olin tehnyt kyseisellä biisillä, ja edellisen biisin loputtua tämä kyseinen kappale rupesi soimaan. Tämä on tapahtunut viimeisen neljän kuukauden aikana niin monta kertaa etten enää pysy laskuissa!

Lauantaina olin kisassa ennen kisasuoritusta mennyt sanomaan parhaalle kaverilleni: "Mist vetoo et tuun koppiin itkien ja nauraen. Itkien koska mua sattuu niin paljon ja nauraen koska se meni niin hyvin. Okei mun ei ois pitäny sanoo noin kusk sit kuitenki menee huonosti." Ja no joo arvaatte jo varmaan mitä kävi :') Meillä meni suoraan sanottuna surkeasti!

Minullekki on myös käynnyt tätä, että kun avaa puhelimen niin lähes heti saapuu viesti. Minulla vain se viesti tulee joka kerta samalla sekunnilla kun avaan puhelimen.

Nämä kaksi viimeistä ei ole yhteensattumia vaan jo yliluonnollista (tai sitten ei). Mutta siis olimme koko perhe mummin luona, ja kello alkoi olla jo aika paljon. Kaikki vaan pelas jotai lautapelei tai katto telkkarii mutta minä vaan makoilin sohvalla. Yhtäkkiä koko talo tärähtää todella kovaa ihan kuin hirvi tai joku muu suuri eläin olisi juossut seinää päin. Mummi ja äiti lähtivat katsomaan mikä se oli, mutteivät nähneet lumessa minkään näköisiä jälkiä tai mittään muuta vihjettä siitä, että joku olisi juossut seinää päin. Mummi asuu myöskinsene verran korvessa joten mikään lähistön räjäytystyömaakaan se ei ole voinnut olla. Vaarin kuoleman jälkeen istuin ruokapöydässä paikalla jolla vaari istui aina, kun olimme syömässä. Kaksi kertaa tunsin kuin joku olisi koskettanut selkääni vaikka takanani ei ollut mitään tai ketään 3 metrin säteellä.

Joo siinä nyt pari, muttei tosiaankaan kaikkia! En vain jaksa ruveta nyt listaamaan niitä tähän XD
100
Hagridin mökki / Vs: Mikä olisi monijuomaliemesi väri?
« Uusin viesti kirjoittanut Arnold Marraskuu 17, 2017, 06:59:09 »
Hyvä kysymys!
Tosin itellä ei oo mitään hajua minkä väristä oma liemi vois olla, tukoosia?- ehkä ei kumminkaan Vaaleenpunasta?-ehkä, ehkä  Keltaista?-ei ehkä  punaista?- no rohkelikossa ollaan :D
Mutta tosi hyvä kysymys!
Sivuja: 1 ... 3 4 5 6 7 8 9 [10]