Tuoreimmat viestit

Sivuja: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10
41
Breaking Benjamin - Close to Heaven
42
Musiikki / Vs: Mitä kuuntelet nyt (1 viesti per päivä, ei pitkiä sanoituksia tai soittolistoja)
« Uusin viesti kirjoittanut Adasme Kesäkuu 01, 2018, 20:21:04 »
np: Laura Branigan - Show Me Heaven [04:11m]
43
Oleskeluhuone / Potter-ohjelmaa Finncon 2018:een?
« Uusin viesti kirjoittanut Skottis Kesäkuu 01, 2018, 19:36:35 »
Välitän tänne Finncon 2018:n ohjelmavastaavan pyynnöstä seuravan kyselyn. Olisi kivaa, jos täältä löytyisi innokkaita puhujia. :)

Finncon, Suomen suurin scifi- ja fantasiakirjallisuustapahtuma, tulee jälleen, ja järjestetään tänä vuonna Turussa 14.-15.7.

Ohjelmaehdotusten virallinen deadline umpeutui eilen, mutta yksikään ehdotuksista ei tänä vuonna käsitellyt Harry Potteria ja velhomaailmaa, mikä on vääryys. Tämän korjaamiseksi heitän tänne kaksi ehdotusta mahdollisista paneeleista. Ideoista ensimmäinen oli mukana kaavailuissa jo 2011, mutta sitä ei tuolloin toteutettu.

1) Miten aikuistunut / jo omiakin lapsia saanut fanisukupolvi, joka varttui Pottereiden parissa, katsoo niitä nyt, kun viimeisen (virallisen) kirjan viimeinen lukukin on jo menneisyyttä ja uusi sukupolvi kuluttaa koulunpenkkejä Tylypahkassa? Millainen matkakumppani Potterit olivat tiellä aikuisuuteen?

2) "Post Potter wizarding world". Eli ideana olisi pohdiskella ja analysoida, miten Pottereiden "extended universe" on alkanut kehittyä, mitä siitä ollaan mieltä, mikä mättää?

Kiinnostuksesta mukanaoloon voi hihkua tässä topcissa, mutta virallisimmin asia tulee hoitaa laittamalla sähköpostia osoitteeseen ohjelma@2018.finncon.org, mieluiten mahdollisimman pian. Ilmoita, haluaisitko vetää paneelin vaiko vain osallistua siihen. Silloinkin on toki hyvä mainita siitä tässä, koska muuten kaikki ajattelevat että "varmaan tuohon ihmisiä lähtee, niin minun ei kannata".

Lisätietoa:
https://2018.finncon.org/


Heittelen vielä tähän lisäinspiraationa, että noiden ajatuksien lisäksi esimerkiksi Hogwarts Mysterystä tai Ihmeotuksista voisi saada kivasti jotain ohjelmaa aikaan. Ohjelma voi olla muodoltaan yhden tai useamman tyypin pitämä esitelmä, muutaman puhujan sisältävä paneeli tai vaikka jonkinlainen työpaja.
44
Musiikki / Vs: Mitä kuuntelet nyt (1 viesti per päivä, ei pitkiä sanoituksia tai soittolistoja)
« Uusin viesti kirjoittanut tirsu Toukokuu 26, 2018, 20:52:24 »
Panic! at the Disco - High Hopes

Mama said don't give up, it's a little complicated
All tied up, no more love and I'd hate to see you waiting
They say it's all been done but they haven't seen the best of me
So I got one more run and it's gonna be a sight to see


45
Alan Silvestri — Forge

Uusimman The Avengers -leffan soundtrack on vielä vasta tutustumisasteella siitäkin huolimatta, että leffa on nähty jo kolmeen kertaan. Yksi kappale on jo joutunut toistonappulan uhriksi luvattoman monta kertaa, tämä on seuraavana vuorossa. Biisin loppu on todellinen fanfaari, yhdistettynä tietty juuri siihen oikeaan kohtaukseen...

Vielä on vähän tunne tasapaksusta OSTista, mutta varmaan nuo muutamat upeat kappaleet pelastavat sen.
46
Jästitieto / Vs: Harry Potter: Hogwarts Mystery kännykkäpeli
« Uusin viesti kirjoittanut AIV-rehu Toukokuu 06, 2018, 15:44:28 »
Minäkin tätä päädyin kokeilemaan ja ihan kivahan tämä on. Samaa mieltä olen Tarun kanssa tuosta että olisi kiva jos saisi enemmän vaikuttaa asioihin. Ja energian tuo odottelu... No ei ainakaan tule jumituttua hirveän pitkäksi aikaa kerralla pelaamaan, kun energia on loppu ja juttelemaan pääsee odottamalla pari tuntia. Rahaa en kanssa tähän aio käyttää.
47
Jästitieto / Vs: Harry Potter: Hogwarts Mystery kännykkäpeli
« Uusin viesti kirjoittanut Taru Toukokuu 06, 2018, 09:23:14 »
Peli on ihan hauska, tykkään klikkailla kyllä asioita eteenpäin mutta vähän toivoisin että voisi enemmän vaikuttaa tarinaan ja juoneen - haluaisin kovasti tutustua joihinkin hahmoihin paremmin, mutta en vain saa puhua heille ja joillekin taas on pakko puhua vaikkei kiinnostaisi luoda ystävyyttä heidän kanssaan. :D

Energian latautuminen on kyllä tuskaisen hidasta ja täytyykin aina tarkistaa että energiapalkki on täynnä, kun alkaa suorittamaan tehtäviä.

Toinen tuskastuttava asia on, että miksi ihmeessä vaatteet ja hiukset maksavat niin kamalan paljon? Ei minulla ole ikuisuuteen varaa tehdä sen näköistä hahmoa kuin haluaisin...


(klikkaa näyttääksesi/piilottaaksesi)

(klikkaa näyttääksesi/piilottaaksesi)
48
Shinedown - Brilliant

As the world collides and I fight for air
As I crash and burn like I just don't care
It's my day to be brilliant
It's my day to be brilliant


Jessus mikä comeback. Threat to Survival ei ollu huono levy missään tapauksessa, mut tätä mä oon odottanut kuus pitkää vuotta. Tämä on se bändi johon mä pienenä seiskaluokkalaisena rakastuin sillon joskus pari ajanlaskua sitte.
49
Jästitieto / Vs: Harry Potter: Hogwarts Mystery kännykkäpeli
« Uusin viesti kirjoittanut Vispilä Toukokuu 02, 2018, 10:33:05 »
Olen tätä nyt muutaman päivän pelannut, ja olen kyllä ihan tykännytkin. Laitan tähän spoilerin taakse juoneen liittyviä kommentteja.

(klikkaa näyttääksesi/piilottaaksesi)

Peliin saa kulumaan aikaa erityisesti odottelun suhteen. Moni asia vaatii sitä ns. energiaa, jota latautuu 1 kpl/4 min. Rahaa en ajatellut peliin käyttää, mutta ymmärrettävästi tekijät haluavat jotain palkkiotakin työstään... :)

Mitäs muut olette pitäneet?
50
Ihmeotukset-elokuvasarja / Vs: Ihmeotukset: Grindelwaldin rikokset
« Uusin viesti kirjoittanut Sharra Huhtikuu 29, 2018, 14:37:17 »
Täälläkin odotetaan jo kovasti leffasarjan seuraavaa osaa. Olin niin valmistautunut pettymään Ihmeotusten ensimmäiseen osaan, että olin suorastaan yllättynyt kun tykästyinkin siihen niin paljon, se oli sympaattinen hyvänmielenleffa. Toiselta osalta toivon ja luotan kovasti, että ensimmäisessä osassa sivuttuihin tapahtumiin & viittauksiin saadaan lisäselvyyttä. Toisaalta trailerin puolesta myös vähän huolettaa, kuinka Scamander vastaan Grindelwald tästä leffasarjasta vielä tulee, että yritetäänkö tässä nyt luoda Harry Potteria uudelleen.

Okei, toki ymmärrettävää, että leffasarjassa täytyy olla jokin pahis, että se on kiinnostava, ja Grindelwald on tässä vaiheessa Voldemortin lisäksi ainoa big bad evil, josta Potter-maailmassa tiedetään, mutta silti... Ehkä eniten tässä alkoi huolettaa se, että Jude Lumbledore selitti trailerissa, että ei voi mennä Grindelwaldia vastaan, vaan sen täytyy olla Scamander - ja sitten kuitenkin aiemmista tarinoista jo tiedetään, että Dumbledore oli se, joka kukisti Grindelwaldin. Eli rakennetaanko tässä nyt Scamanderista jotain isoa sankaria ihan vain sitä varten, että Dumbledore voi viime tipassa pyyhkäistä paikalle ja pelastaa tilanteen? (Ja lisäksi ärsyttää myös jo etukäteen se, että JKR on sanonut, että Dumbledore/Grindelwald-suhdetta ei tulla näkemään näissä leffoissa - millä sitä sitten perustellaan, että Dumbledore ei halua mennä Grindelwaldia vastaan?)

Ja toisena kysymyksenä heräsi myös, että miksi ihmeessä Scamanderia kiinnostaisi taistella Grindelwaldia vastaan - tyyppi vaikuttaa enemmän siltä, että haluaa vaan hengata rauhassa taikaeläintensä kanssa ja vältellä muita ihmisiä. Toivon myös, että nämä ominaisuudet pysyy myös mukana koko tarinan ajan eikä Scamanderista yritetä äkkiä rakentaa Harry-tyylistä vakavaa sankaria ihan vain siksi, että saataisiin "uskottava" sankari tarinaan.  (Okei, pitänee vaan luottaa siihen, että Rowling kyllä pelastaa tilanteen.)

Jacobin paluusta tosiaan isot propsit, Jacob oli sympaattinen hahmo, jota olisi tullut ikävä, jos ei olisi päässyt mukaan kakkosleffaan - ja odotan toki mielenkiinnolla, että miten Jacob saa muistinsa takaisin. Myös muita edellisen osan hahmoja oli kiva nähdä trailerissa.

Näyttelijävalinnat... En ole missään vaiheessa tykännyt siitä, että "kirjaan perustuvissa" (tässä tapauksessa ainakin melkein...) elokuvissa on liian nimekkäitä, liian monessa muussa elokuvassa olleita näyttelijöitä, koska mulle se tekee niin paljon vaikeammaksi nähdä se hahmo vain hahmona, ja sen sijaan mielessä käy, että nyt tuossa on näyttelijä X roolissa Y. Eddie Redmayneen suhtauduin etukäteen skeptisesti, mutta onneksi Eddie pääroolissa kuitenkin vakuutti - varmaan siksi, että olin sitä ennen nähnyt Eddien vaan Les Mis -leffassa. Johnny Depp ärsyttää mua muutenkin, joten Johnny Depp Grindelwaldina ärsyttää kahdesti enemmän. Ja kuten Haihtuus jo kirjoitti, miksi ihmeessä Grindelwald on noin vanhan ja nuhjuisen näköinen kun on kerran samaa ikäluokkaa Dumbledoren kanssa? Nuhjuisuus on ehkä ymmärrettävää sitten kun Grindelwald on istunut pari vuosikymmentä vankilassa, mutta tässä vaiheessa...

Mitä tulee Jude Lumbledoreen, on fiilikset vähän kaksijakoiset. Olen nähnyt Jude Law'n niin miljoonassa leffassa, että nykyään Jude Law valkokankaalla on juurikin vaan Jude Law valkokankaalla, ja suurin piirtein itkin kärsimyksestä kun luin, että Jude on palkattu Dumbledoreksi. Mutta tässä trailerissa Jude Lumbledore oli kuitenkin ihan... symppis, ja alkoi tuntua siltä, että saatan antaa sille mahdollisuuden. Johnnylle en :D

Kaiken kaikkiaan on vaan ihanaa, että Potter-maailma jatkuu, ja aikuisilla hahmoilla, niin voi jatkaa Potter-maailmassa hengailua vähän pidempään. Vielä kun joskus saataisiin se Kelmit-leffa tai kirja...

Ai nii, ja toivottavasti niffleri on mukana!
Sivuja: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10