Tuoreimmat viestit

Sivuja: 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10
11
Viihdettä niin että heikompia hirvittää / Vs: Muumit
« Uusin viesti kirjoittanut Sverre Lokakuu 17, 2018, 08:20:15 »
Mua on jostain syystä alkanut muumit ärsyttämään aika pahasti. Onhan ne ihania, mutta kun tuntuu, että niitä ei pääse nykyään mihinkään karkuun. Kaikkeen mahdolliseen laitetaan muumien kuvia ja myydään sitten kalliilla. Hienona esimerkkinä nyt vaikka nämä muumi mukit. Tavallisia kuppeja, joista on kauhee tappelut sitten netti kirppiksillä :D ja joo eihän näitä muumi juttuja oo kenenkään pakko ostaa, mutta onhan se nyt älytöntä, kun tyyliin vaikka vessapaperia myydään puolet kalliimmalla jos siinä vaan on muumin kuva.
12
Harrastukset ja kirjallisuus / Vs: Kanit ja jyrsijät
« Uusin viesti kirjoittanut Sverre Lokakuu 17, 2018, 08:07:43 »
Tuosta peitto jutusta luinkin netistä, mutta jotkut oli siitä sitä mieltä, että kani alkais vaan entistä enemmän pelkäämään käsittelyä jos sen kietoo siihen  peittoon? Mä taidan kyllä olla ehkä vähän yli varovainen tuon pupun käsittelyssä :D mulla on koiria ollu ennen ja onhan tuo tietty niihin verrattuna ihan erilainen. Niin pieni ja hentoinen,  enkä mä halua, että se alkaa pelkäämään mua.
13
Liput uuteen leffaan ovat nyt tulleet myyntiin. Leffan ensi-ilta on 14.10. mutta edellisenä iltana järjestetään jo ennakkonäytös, jonka aikana näytetään myös jotain ylimääräistä materiaalia, tiedottaa Finnkino.

Onko kukaan muu menossa? Aiotteko pukeutua teeman mukaisesti? Minä varasin jo liput, mutta pukeutumisesta en vielä osaa sanoa oikein juuta enkä jaata.
14
Harrastukset ja kirjallisuus / Vs: Kanit ja jyrsijät
« Uusin viesti kirjoittanut Lupin Lokakuu 16, 2018, 20:16:32 »
Onkohan täällä vielä kani ihmisiä paikalla?
Mä kaipaisin vähän apua mun kanin kanssa. Se on muuten kiltti ja ihana poika,  mutta en saa kynsiä leikattua.  Tulee kyllä syliin istumaan, mutta lähtee karkuun heti kun ottaa kiinni.
Oletko kokeillut laittaa kania peiton sisään? Joko mahallaan, tai sitten selällään niin että peitto kulkee kanin mahan yli? Ja sitten leikkaat varovasti.
15
Harrastukset ja kirjallisuus / Vs: Kanit ja jyrsijät
« Uusin viesti kirjoittanut Luna Helmiina Lokakuu 16, 2018, 20:04:38 »
Ei kani mutta hevos ja koiraihminen löytyy, ite olen kerran katsonut kun villakoiratyttö alko önistä ja meuhata trimmerin nähdessään niin emäntä nosti 30kg koiraa pitkin pituuttaan pöydälle, rapsutti ja pärisytti huuliaan konetta koian nokan edessä pitäen jollon anto ajella tassut ja naaman kun emäntä vähän huijasi herkun avulla.
16
Ihmeotukset ja Liskon aikainen velhomaailma / Vs: Nuorehko Dumbledore: Hot or Not?
« Uusin viesti kirjoittanut Zenzibar Lokakuu 16, 2018, 15:16:31 »
Tykkään tosi paljon Jude Lawsta ja tykkään myös siltä miltä hahmo näyttää, mutta en vain näe siinä Dumbledorea missään. Missä on värikkäät kaavut? Pitkä parta? Muutenkin Dumbledoremainen olemus?

Liian ehkä nuorekkaan ja sliipatun näköinen tehty tästä Dumbledoresta, tämä on Hollywood-Dumble, ei mun Dumle :c
17
Harry Potterin maailma / Vs: Monijuomaliemi
« Uusin viesti kirjoittanut Sakura Lokakuu 16, 2018, 14:12:53 »
Mun mielestä silloin, jos olisi ottanut ennen kuolemaa Lilyltä hiuksen ja käyttäisi sitä monijuomaliemessä, niin mitään ei tapahtuisi, koska Lily on kuollut. En tiedä onko sitä sanottu jossain (nelosessa ehkä), mutta mulle on syntynyt sellanen käsitys, että hiuksen "luovuttajan" täytyy olla elossa juoman toimimiseksi. Esim. sen takia Bartyn piti pitää Vauhkomieli hengissä nelosessa sen sijaan, että olisi ns. varmistanut roolinsa pitävyyden tappamalla Vauhkomielen ja vain ajelemalla tämän kaljuksi hiusten saamiseksi.
18
Ihmeotukset ja Liskon aikainen velhomaailma / Nuorehko Dumbledore: Hot or Not?
« Uusin viesti kirjoittanut Lupin Lokakuu 15, 2018, 22:44:19 »
Mitä mieltä olet Jude Lawn näyttelemästä nuorehkosta (entosin jästi joukossa keski-ikäisestä) Albus Dumbledoresta? Kuva esim. tässä ja tässä.

En ole vielä nähnyt leffaa (se kun ei tätä kirjoittaessa ole vielä ilmestynyt), mutta kuvien perusteella olen todella tyytyväinen Dumbledoreen. Hän on pätevän oloinen, ja ehkä jopa vähän liian hyvännäköinen, kun otetaan huomioon että en todellakaan aikaisemmin voinut kuvitella pitäväni Dumbledorea kuumana tapauksena. Huh! Mutta niinhän se on, että kukaan ei ole syntynyt vanhana.

Ainoa asia joka minua askarruttaa on Dumbledoren vaatetuksen jästimäisyys. Se on tosin linjassa muiden samassa ajassa elävien velhojen ja noitien asujen kanssa, joten ainakin se sopii elokuvan maailmaan. Ehkä pukuihin olisi voinut lisätä hieman prameutta ja velhomaisuutta.
19
Jästitieto / Vs: Harry Potter: Hogwarts Mystery kännykkäpeli
« Uusin viesti kirjoittanut Lupin Lokakuu 15, 2018, 22:28:57 »
Hei, vihdoinkin ehkä sitä kauan kaivattua romantiikkaa?

SPOILAA VIIDENNEN VUODEN lukua 5

(klikkaa näyttääksesi/piilottaaksesi)
20
Sama ei olis uskonut Naginia naiseksi. Mä oon aina luullut että sen anakonda tai Voldemorin kokeellisen jalostuksen tulos.
Sivuja: 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10