Kirjoittaja Aihe: Lempikirjahahmosi?  (Luettu 40265 kertaa)

0 vuotislaista ja 1 Ankeuttaja kyttää tätä aihetta.

Poissa Mirrekala

 • Suklaamurmeli
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Lempikirjahahmosi?
« Vastaus #175 : Huhtikuu 28, 2010, 01:02:21 »
Se on aina niin ihanaa, jos kirjassa hahmot jaksavat oikeasti innostaa. Siihen nähden, miten paljon kirjoja tulee luettua, todella vähän hahmoja jää erityisinä mieleen hyvässä tai pahassa. Pakko mainita aivan aluksi klassikkö: Kiekkomaailman Kuolema. Viikatemies oli ensimmäinen lukemani Kiekkomaailma-kirja, ja viehtymys tähän kissoja rakastavaan, kestocapsilla puhuvaan luurankoon tuli jäädäkseen. Toisaalta Kuolema osaa olla joskus hyvinkin kylmä, koska hän näkee asiat yksinkertaisina, juuri niin suoraviivaisina kuin ne ovat, eikä siksi todella ymmärrä ihmisyyttä vaikka kuinka yrittäisi. Joskus hän saattaa silti päästä jyvälle. Ja jos saa nimetä hahmoryhmän, niin Kiekkomaailman haltiat eli Lordit ja Ladyt ovat kyllä niin piristäviä. He eivät ole oikeudenmukaisuuden ruumiillistumia, itse asiassa tuskin tuntevat käsitettä ylipäänsä. Ja silti, jotenkin, heitä ymmärtää. Ja tajuaa, miksi he ovat niin vaarallisia.

Pratcettin ja Gaimanin Hyviä enteitä on täynnä hersyviä hahmoja. Ehdoton suosikkini on kuitenkin enkeli, bibliofiili ja osa-aikainen vanhojen kirjojen kauppias Aziraphale. Ihailen suunnattomasti hänen tapaansa pitää kirjakauppansa pystyssä. Tyylitaju on ehkä jäänyt 50-luvulle, mutta onhan skottiruuduissa sentään sitä jotain ;) Ja pakko on vähän kunnioittaa tyyppiä, joka ei ole kiroillut 4000 vuoteen. Lisäksi mieleeni painuivat lähtemättömästi Ne Oikeat Helvetin Enkelit, Maailmanlopun neljä moottoripyöräilijää. Sota, Nälänhätä, Saastuminen ja Kuolema ovat henkilöityminä todella hyvin toteutettu. Hyvien enteiden Kuolema on kiekkomaailmalaista kollegaansa etäisempi, auktoriteettisempi ja synkempi. Kolmesta muusta saa tarinan aikana hyvinkin tarkan, ja osuvan, käsityksen. Voi ne persoonat, mten hyvin ne sopivat vitsauksiinsa.

Peter Pan. Todella traaginen hahmo, eniten siksi, koska ei taida itse ymmärtää sitä. Yksikään näkemäni elokuvasovitus ei ole tehnyt oikeutta kirjan Peterille.

Narri, niin vastahakoinen kun tahtoisinkin olla. Nyt luettuani Hobbin Näkijän tarut ja Lordi Kultaiset olen sekä vihastunut että ihastunut Narriin ja ymmärrän, miksi hahmon suosio on niin suurta. Näkijän tarussa Narri on ihanan hämmentävä ja epäsovinnainen, mutta hänen piloissaan on totuuksia, joita kanssahahmot eivät ymmärrä ottaa tarpeeksi vakavasti (mistä kanssahahmoja ei kyllä käy syyttäminen...). Koskaan ei voi sanoa mitään suoraan, mikä on sekä viehättävää että raivostuttavaa. Epäilemättä Narri on yksi taitavimmin rakennetuista hahmoista, joihin olen törmännyt. Narri osoittaa hyvin sen, miten tärkeänä pidetyt asiat muuttuvat hyvin nopeasti epäolennaisiksi. Aivan toisenlainen hahmo taas on tallimestari Burrich, josta opin sarjan kuluessa pitämään aivan valtavasti. Mies tekee kaikkensa sen puolesta minkä näkee oikeaksi - senkin jälkeen, kun suunnilleen kaikki muut hahmot tolkuttavat hänen olevan väärässä. Yksinkertaisesti periaatteen mies. Mutta liian ankara sekä itselleen että muille, juo liikaa eikä puhu mistään. Se, mitä hänelle tapahtuu sarjan lopussa, ei tee lainkaan oikeutta hahmolle. Samoista kirjoista löytyy yllättäen myös naishahmoja, jotka eivät ole vain siedettäviä, vaan jopa hyviä. Kettricken ja Mielenmaltti. Kettrickenin tapa suhtautua hallitsemiseen on vähintäänkin mielenkiintoinen, mutta tämä "hyvä kuningatar" tekee minusta kyllä aika koviakin ratkaisuja. Mielenmaltti taas on persoonana riemastuttava, vahva luonne, joka ei rankaisematta kärsi vääryyttä. Toiminnan nainen, joka ei turhaan harkitse itsestäänselviä asioita :D Tunnen voivani äkkipikaisuudessani samaistua Mielenmalttiin.
« Viimeksi muokattu: Heinäkuu 23, 2010, 16:25:41 kirjoittanut Mirrekala »
"Paras tapa toimia on ystäville kostaa
jos päältä kauniin hevosen saa silmiin tuijottaa
Mut takaisin ei käytettyä sieluaan voi ostaa
kun kalpein kauppamiehistä ovelle kolkuttaa
" -Viikate: Tie

Poissa nutcracker

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Lempikirjahahmosi?
« Vastaus #176 : Toukokuu 01, 2010, 12:02:38 »
Olen tänne joskus aiemminkin kirjoittanut, mutta kun kyseinen teksti näyttää olevan vuosimallia 2005 niin ajattelin että pieni päivittäminen on paikallaan.

Koska rakastan kirjoja ja olen niitä melkoisen määrän lukenut, niin on melko vaikeaa valita suosikkihahmoja. Niitä on kuitenkin vuosien varrella kertynyt, ja tässä esittelen ne ketkä tulevat tällä hetkellä selvimmin mieleen. (Saattaa sisältää spoilereita)

Ehdottomasta suosikkikirjastani löytyy ehdoton suosikkihahmoni - ja suunnilleen sata muuta hahmoa joita rakastan. Kyseessä oleva teos on Täällä Pohjantähden Alla, ja kaikkien aikojen suosikkihahmoni on Oskari Kivivuori. En osaa kunnolla selittää miksi rakastan juuri Oskaria niin paljon - hänen luonteensa pienine vikoineenkin on loistava: rohkeus, nokkeluus, uskollisuus, hauskuus - en osaa edes päättää mitä piirrettä jumaloin eniten. Vollotin kuin vesiputous läpi kirjan kakkososan jossa sai surmansa Oskarin lisäksi monta muuta suosikkihahmoani. Oskarin lisäksi kirjassa on muitakin hahmoja joita rakastan; Kivivuoren Janne ja Otto, Koskelan Aku, Aleksi ja ehkä osaltaan Akselikin. Kankaanpään Elias on usein perin hellyttävä, ja kaikessa kärttyisyydessään aivan loistava on Koskelan Jussi. Salpakarin Ilmari on hänkin hahmona mielenkiintoinen. Varsinaisia suosikkihahmojani ovat kuitenkin juuri Kivivuoret: Otto, Janne ja Oskari.

Sitten Potterit, joista ehdoton suosikkihahmoni on monien muiden tavoin Sirius. En usko että tätä tarvitsee tällä foorumilla kauheasti perustella, mutta Sirius on hahmona hauska, älykäs ja mielenkiintoinen, hänellä on kiehtova tausta, ja hän tuo Kelmien menneisyyttä ihanasti mukaan kirjasarjaan. Siriuksen lisäksi suosikkihahmojani Pottereissa ovat Draco ja Weasleyn kaksoset.

Eddingsin Belgarionin & Mallorean taruista on jäänyt mieleen Silkki, joka on yksi valovoimaisimmista hahmoista joihin olen kirjallisuuden parissa törmännyt. En ole kyseisiä saagoja lukenut pitkään aikaan, mutta Silkin vuoksi se täytyisi melkein taas tehdä. Kyseisistä kirjoista myös Beldin tuo aina hymyn huulille.

Vielä yksi fantasia tähän alkuun, nimittäin Narnian tarinat, joista löytyy yksi suosikkihahmoistani, Edmund. Edmundissa parasta on ehkä se, ettei hän todellakaan ole täydellinen, mutta kehittyy kirjasarjan aikana roimasti ja muuttuu koko ajan mielenkiintoisemmaksi ja ihanammaksi. Tunnen yleensäkin vetoa tämänkaltaisiin sidekickeihin, eikä Edmund ole poikkeus.

Tuhat loistavaa aurinkoa- kirjan Tariq. Sympaattinen, nokkela, hyväsydäminen, rohkea - sanalla sanoen ihana. Olin täysin maassa siinä vaiheessa kun Tariqin sanottiin kuolleen - laskin itse asiassa kirjan sivuun muutamaksi päiväksi, kunnes rauhotuin ja jatkoin. Onneksi, sillä hänen tarinansa päättyi lopulta onnellisesti.

Twilight-saagasta löytyvät ah-so-lovely Jasper ja Emmett. Kyseiset kirjat ovat ihan okei, mutta Jasper ja Emmett ovat syy miksi olen jaksanut lukea ne loppuun asti. Loistavia hahmoja kumpainenkin.

Kyseisistä kirjoista suosikkejani ovat ainoastaan Pohjantähti, Potterit ja Tuhat loistavaa aurinkoa, mutta lopuissa kirjasarjoissa hahmot ovat yksinkertaisesti niin vetäviä että ne tekisi mieli lukea uudestaan ja uudestaan. Olen tosin aivan varma että olen unohtanut jotain olennaista, joten käyn muoksimassa ehkä myöhemmin.

"I'm selfish, impatient and a little insecure. I make mistakes, I am out of control and at times hard to handle. But if you can't handle me at my worst, then you sure as hell don't deserve me at my best." - Marilyn Monroe

Poissa Mustepullo

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Lempikirjahahmosi?
« Vastaus #177 : Toukokuu 07, 2010, 21:31:47 »
Tekstini kai sitten spoilaa, ainakin pottereita. Lukekaa omalla vastuulla!!

Yksi kaikista lempihahmoistani ikinä on Larten Crepsley Darren Shan - kirjoista. Crepsley on hurmaavan vanhanaikainen mutta silti herkkä vampyyri. Arran kuoleman jälkeen hänestä paljastuu juuri se herkkä ja rakastavainen puoli, joka tekee mielestäni ärtyisästä Crepsleystä niin ihanan. Crepsley on tyypillinen isähahmo, ärtyisä, jäykkä, kohtelias mutta huolehtivainen.

Lyra Belacqua/Kaunopuheinen. Rohkea, kiivas naishahmo, johon voi helposti samastua. Lyra on uskollinen ja ystävällinen, ja hän on Universumin tomu - trilogiasta lempihahmoni, ehdottomasti. Toinen lempihahmo kyseisestä trilogiasta on Will, joka on myös ihanan rohkea ja uskollinen.

Aragorn TSH:sta. Aragorn on uskollinen, rohkea ja ihana. En tiedä miksi. Kiinnyin häneen, koska hänessä on sellaista salaperäistä voiman ja arvovallan tuntua, sellaista, jota kukaan ei uskalla uhmata. Aragorn on mielestäni samanlainen kuin Sirius. Älkää kysykö, miksi. Sijoitain vain nämä kaksi hahmoa aina samanlaisiksi. (:

Siitä päästiinkin Pottereihin. Sirius Musta on HP:stä ehdoton lempihahmoni ja olen kiintynyt Siriukseen. Siriuksessa on jotain charmia, joka vetää puoleensa. On kuitenkin istunut linnassa mutta on silti huomaavainen, huumorintajuinen ja... loistava kummisetä. Haluaisin oikeaan maailmaan jonkun Siriuksen kaltaisen.

Siinä oli ainakin osa. Minusta on todella ihanaa kiintyä hahmoihin, ja samaistua heihin ja kuvitella, miltä tuntuisi elää sellaisen hahmon kanssa, johon on kiintynyt. Suhtaudun kirjoihin ja niiden hahmoihin aina liian kiihkeästi ja minulla onkin tapana kiintyä kirjoihin sekä hahmoihin. (:
Who knows which is which and who is who

Poissa Gemmssy

 • parveilia
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Glisee, ei klisee
  • Kaunotar ja hirviö
 • Pottermore: FeatherRain8203
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Lempikirjahahmosi?
« Vastaus #178 : Toukokuu 08, 2010, 22:25:15 »
Ööööö... näitä on niin monia... En mainitse mitään Potterista, sillä tämä keskustelu ei ole siihen tarkoitetu (en halua moittia niitä jotka ovat heidät pitkiin listoihinsa laittaneet!), muttaa...

... Runotyttön Ilse (tosin en pitänyt ilsestä vanhempana!!!) tulisine sieluineen ja hienine haukkumasanoineen. Hän on se poikamainen elävä tyttö jolla on vaaleat sekaiset hiukset ja joka on muutenkin vähän rapallaan hulluine päähänpistoineen :D Ilseen oli minunlaiseni hupakon helppo samaistua :D Tietenkin pidin myös Emiliasta, mutta yritän olla tykkäämättä päähenkilöistä :DD

...Taru sormusten herrasta... Éovyn on ihana hahmo, hänkin poikamaisuutensa ja tarmokuutensa vuoksi. HÄn lähti sotaan pojaksi tuhoutuneena ja tappoi Nazgulin!!! "Minua ei voi yksikään elävä mies tappaa!" "Mínä en olekkaan mies! Minä olen nainen!"  :D Pidän myös Merristä (tai Pippinistä... en ole varma kumpi se oli josta pidän enemmän... :D) hänen höperön tyhmyytensä ja muun sellaisen takia...

...Twilightin Alicista pidin hirveästi aluksi, mutta intoni laantui ja aloin tykätä Sethistä :) Hän on se pieni innokas poika, jpota tosin en koskaan kuvitellut intiaaniksi vaan vaaleahiuksiseksi pörröpääksi... hän on vaan niin suleinen hahmo...

...Vampiraateissa rakastuin Lorcaniin... hyväätahtova komea vampyyri mies!! Hih.. pikkasen glisee muttaa...

Nää oli nyt kaikki vähä tämmösii outoi ja tyulsii ku mun päähän ei tullu mitää :D
Siskoni uskoo, että pilvien keskellä mekin osaamme lentää. Jos taivalla ei lennä, sieltä putoaa, ja jos putoaa, niin kuolee. Mutta emmehän me voi kuolla, ensin meidän pitää elää vanhoiksi. Siksi me osaamme lentää pilvien keskellä.

Poissa Haisku

 • Kummitus-susi
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Lempikirjahahmosi?
« Vastaus #179 : Kesäkuu 14, 2010, 22:02:19 »
Ron Weasly: Harry Potter osiolla varmaan asia on selitetty ties miten motna kertaa, mutta: ihanan realistinen ja hauska hahmo. Jotenkin vaan niin ihana reppana kun jää aina muitten varjoon. Uskollinen, rohkea(mutta realistisella tasolla) ja huumorintajuinen kaveri.

Artemis Fowl: En ole varmaan yhdestäkään kirjahahmosta ikinä pitänyt yhtä paljon(paitsi ehkä edellämainitusta melkein). Artemis on vaan, ihana. Nerokas, kiero, sarkastinen. En osaa edes sanoa mikä hänessä niin viehättää. Toisin kuin useimmat, minä kyllä pidän hänestä ehkä vähän ennemmän nykyisenä, ei niin pahiksena. Se on jotenkin kamalan suloinen murrosikänsä kanssa<3 samasta sarjasta kotoisin oleva Holly Short on myös aivan mahtava hahmo!
(klikkaa näyttääksesi/piilottaaksesi)
Holly on sellainen henkilö jonka kanssa varmasti tulisin hyvin toimeen

Bastet: Ihanin henkilö Kanen aikakirjoissa. Tykkäsin hänestä heti, hän on vaan niin hauska ja ihana persoona :D Siisti tyyppi lyhyesti sanottuna
(klikkaa näyttääksesi/piilottaaksesi)

Siinä oli nyt tärkeimmät, vaikka toki noita paaljon enemänkin ;)
« Viimeksi muokattu: Maaliskuu 03, 2011, 20:42:12 kirjoittanut Haisku »
Walked into the flames
Called out your name
But there was no answer
And now I know my heart is a ghost town…

Poissa Neithan

 • Vuotislainen
Vs: Lempikirjahahmosi?
« Vastaus #180 : Kesäkuu 15, 2010, 11:10:14 »
Pullmannin Lyra Belacqua. Lyra on kiivas ja riehakas ja elämäniloinen lapsi. Hänen huolettomuutensa ja tulisuutensa ovat hyvin vetoavia piirteitä ja häneen on helppo samaistua. Pidän myös Pantalaimonista ja siitä, kuinka heidän suhteensa kehittyy kirjojen aikana. Pidin Lyrasta eniten Kultaisessa Kompassissa, sillä siinä hänellä on eniten luonnetta ja hänestä kerrotaan myös eniten. Muissa kirjoissa hän muuttuu vakavammaksi ja jotenkin värittömämmäksi, sillä Pullmann tuntuu mielestäni keskittyvän liikaa Williin. Myös Pantalaimonin ja Lyran suhde tuntuu inhottavalla tavalla pelkistyvän lähes olemattomaksi varsinkin viimeisessä osassa, mikä harmittaa minua todella paljon. Lyra oli kuitenkin mahtava Kultaisessa Kompassissa, hän muistutti luonteeltaan siinä minua itseäni. Lee Scoresby on toinen Pullmannin upea hahmo!

Harrisin Anouk Rocher. Valloittava pieni tyttö, pidän hänestä varsinkin Karamelli kengissä, jossa hänen luonteensa kehittyy mukavalla tavalla uhmakkaaksi. Anouk on mielestäni tyttöhahmona ihanteellinen ja hänen tunteisiinsa pystyy todella hyvin kirjan lukijat samaistumaan. Pidän siitä, että Anoukilla on omaa mieltä, ja siitä että hän on sekä viisas, että maailmaa nähnyt. Pidän myös valtavasti hänen siskostaan Rosettesta. Anouk kuitenkin tuntuu nousevan lapsista tärkeimmäksi, koska hän oli Viannen mukana silloinkin kun tämä eli äitinsä tapojen mukaan. Toinen mahtava hahmo on myös Karamelli kengissä esiintyvä Zozie.

« Viimeksi muokattu: Heinäkuu 02, 2010, 17:50:04 kirjoittanut Mortti »

Poissa Metsis

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Curiouser and curiouser
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Lempikirjahahmosi?
« Vastaus #181 : Heinäkuu 02, 2010, 15:23:32 »
Perillinen saagan Nasuada on vain jotenkin niin vahva naishahmo. Ei liian täydellinen tai virheetön, kunnioittaa kansaansa ja pyrkii parempaan tulevaisuuteen. Kaikin puolin ihailtava hahmo.

Harry Pottereista taatusti Weasleyn kaksoset Fred ja George. Ihania ja hauskoja tyyppejä molemmat.

Artemis Fowleista Foaly, ihana älykkö kentauri joka käyttää foliohattua aivojensa suojaksi. Rakastuin hahmoon heti, en ole aikoihin Artemiksia lukenut ja kaipaan Foalya älyttömästi.

//muokkista

Ilki Ihanan Seth, ah miten syvästi kirjahahmoon voikaan rakastua. Huolehtivainen, komea, älykäs, täydellinen, muttei liian.

Percy Jacksoneista  Thaleia, ihana vahva naishahmo. Jotenkin hieman salaperäinen. pidän kovasti, mutten kunnolla osaa selittää miksi.

kyllähän näitä riittää, muttei tullut nyt juuri mieleen muuta
« Viimeksi muokattu: Syyskuu 20, 2010, 18:10:14 kirjoittanut metsän menninkäinen »
'Cause though the truth may vary
this ship will carry our bodies safe to shore.

Poissa Miss Zora

 • nordist [nu'dist]
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • As cold as the night
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Lempikirjahahmosi?
« Vastaus #182 : Heinäkuu 02, 2010, 17:47:06 »
Minulla on miljoonia lempihahmoja, muytta mainitaanpa muutama.


Alice ja Jasper ovat Twilightissa niin ihania!!!! He ovat täydellinen pari ja niin suloisia luonteiltaan... Elokuvan nähtyäni aloin kiintyä enemmän Carlisleen. Hän on niin sympaattinen ja komeakin vielä... Ja tietysti ah-niin-ihanat Voltuurit!

Potterissa suosikkini ovat Kalkaros, Bellatrix, Luna ja Fred ja George. Pidän heistä kaikista ja on surullista että Kalkaros ja Bella kuolivat. Lunasta pidän siksi että hän on niin eläväinen ja elämäniloinen; hän nauttii joka hetkestä. Fred ja George ovat taas niin hauskoja.

Kirjassa Myyttihovi lempparini on Muriel-noita. Vaikka hän on paha hän on jännittävä hahmo.

Septimus Heap- kirjoissa lempihahmoni ovat Magiaa -kirjassa poika412,
(klikkaa näyttääksesi/piilottaaksesi)
sekä Marcia Overstrand. Poika412 on niin ujo ja hänen ajatuksensa poukkoilevat miten sattuu, ja Marcia on muuten vaan kiva hahmo (en löydä oikein mitään sopivaa adjektiiviä hänelle...)
« Viimeksi muokattu: Syyskuu 13, 2010, 16:53:07 kirjoittanut Miss Zora »
den eneste måten å ha noe i uendelig tid, er ved å miste det

Poissa Venia

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Lempikirjahahmosi?
« Vastaus #183 : Heinäkuu 25, 2010, 15:44:23 »
Raistlin Majere
Ulkoiselta olemukseltaan tämä Dragonlance kirjojen katkera ja sarkastinen velho ei mikään unelmamies ole. Silti hän on mielestäni yksi parhaiten onnistuneimmista kirjahenkilöistä koskaan. Ikätovereidensa kiusaamasta heiveröisestä pojasta Krynnin suurimmaksi velhoksi. Tuossa on jotain ihailtavaa. Raistlinin luonne puolestaan on sellainen, ettei oikein tiedä miten siihen pitäisi suhtautua. Hänessä on joitain samoja piirteitä, kuin Adolf Hitlerissä. Raistlin on narsistinen, itsesääliin taipuvainen ja vallanhaluinen, eikä hän ihan aina valtavasta älykkyydestään huolimatta aivan täysjärkiseltä vaikuta. Silti hän tuntee sääliä heikkoja ja syrjittyjä kohtaan, ja tuntuu oikeasti välittävän kaksosveljestään ja jakavan todella läheisen siteen tämän kanssa.

Sandor 'Hurtta' Clegane
Ehkäpä yksi Tulen ja jään laulun ristiriitaisimmista hahmoista. Hurttakin on todella katkera mies, ja päällepäin hän näyttää todella rajulta ja tunteettomalta ja hän tekeekin joitain aika kuvottavia juttuja. Silti hän on omalla tavallaan sydäntä lämmittävän kiltti. Hän pelastaa Sansan hengen ja ei kohtele tätä samalla tavalla halveksuvasti kuin muut hovin ihmiset. Hän myös pyytää Sansaa lähtemään kanssaan pois häijyn kuningatteren luota. Silti hän ei myöhemmin puhu Sansasta missään tapauksessa miellyttävästi.

Merri Rankkibuk
Merri on minusta kaikista sympaattisin Sormusten herran hobiteista. Hän tuntuu ajattelevan asioita melko syvällisesti, on todella rohkea ja käytännöllinen, ja hän on todella kiltti henkilö. En oikein osaa selittää tarkemmin.

Belgarath
Belgarionin tarun ainoimpia hahmoja, joissa on syvyyttä. Belgarath osaa olla samaan aikaan irstaileva nuhjuinen juoppo, sekä maailman mahtavin velho. Pidin siitä, kun suuri velho oltiin saatu vaikuttamaan tavalliselta vanhalta mieheltä tavallisine paheineen ja pinttyneine tapoineen. Polgaran ja 'Herra Suden' nahistelua oli hauska lukea. Belgarath on myös todella ovela, ja joissain tilanteissa hän on todella itsepäinen ja haluaa pitää kantansa viimeiseen asti.

Robin Hobbin kirjoista lempihahmojani ovat Narri, Kettricken ja Chade. Narri ei ole sellainen hahmo, jota suoranaisesti fanittaisi. Hänon niin kummallinen olento, että hänestä ei voi olla pitämättä. Narri vain on Narri, ja se tekee hänestä niin erikoisen. On mukavaa, kun hänen sukupuolestaan ei ole varmaa tietoa. Kettricken on kaikessa päättäväisyydessään parhaita naishenkilöitä, joihin olen törmännyt. Hän on viisas, uhrautuvainen ja mukava henkilö. Chade taas on todella älykäs ja ovela. Välillä hän on tosin suorastaan rasittavan kunnian himoinen ja vallan haluinen.
« Viimeksi muokattu: Heinäkuu 25, 2010, 16:04:11 kirjoittanut Venia »
"There is no creature on earth half so terrifying as a truly just man."

Nitara Darkangel

 • Ankeuttaja
Vs: Lempikirjahahmosi?
« Vastaus #184 : Syyskuu 03, 2010, 08:56:27 »
Minä henkilökohtaisesti pidän pottereissa eniten Mollysta. Molly on niin ihanan huolehtivainen ja sympaattinen, mutta kuitenkin niin... kyllä te tiedätte! Hänestä tulee mieleen oma äitini. :)
        Muuten pidän todella paljon Omenmean vallanhaltijan Nezistä, eli pää hahmosta. :) Hänm on auttavainen ja lähtee pitkälle ja vaaralliselle matkalle parhaan ystävänsä takia, jotta saa tämän parannettua. Tyttö on rohkea, ei kuuntele vastaväitteitä mutta on valmis uhraamaan kaiken vain ystävänsä takia. Hänestä minulle tulee itseni mieleen.
        Hahmon täytyy olla luonnollinen ja muutenkin ihana luettava. Minun sydämmeni kyllä hahmo kuin hahmo voi valloittaa pienellä hellyydellä. :)

Poissa Cheo

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Lempikirjahahmosi?
« Vastaus #185 : Syyskuu 20, 2010, 17:53:54 »
Minun piti muokata edellistä viestiäni mutta lainasin sen vahingossa enkä tiedä miten näitä viestejä poistetaan, jos edes voikaan :) Mutta jottei tämä mene ihan offiksi niin voin kai listata uusimman lempihahmoni eli Idhunin kronikoiden Kirtashin. En itseasiassa pidä kirjasta paljoakaan mutta aijon ehdottomasti lukea seuraavat osat vain Kirtashin takia!

Kirtash on ehdottomasti näiden kirjojen kiehtovin hahmo, toisin kuin se tylsimys Jack (miksi noin hieno nimi on raiskattu noin?) Kirtashin ja Victorian suhde on mielenkiintoinen, kun taas Jackin ja Victorian suhde on niin itsestäänselvä. Kirtash tarvitsee Victoriaa, sillä hän tekee hänestä ihmimillisen.
« Viimeksi muokattu: Syyskuu 20, 2010, 18:01:55 kirjoittanut Cheo »
"Sinä olet myrskysi luovinut, Jamie. Nyt selkenee."

Poissa tirsu

 • Clara-stan
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • A Chapter Can be a Book
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Lempikirjahahmosi?
« Vastaus #186 : Toukokuu 05, 2011, 21:24:03 »
En ole ihan varma, että olenko tänne jo kirjoittanut. Koetin selata ja katsoa olenko kirjoittanut vai en, mutta en ainakaan huomannut. Jos kuitenkin olen, niin kai tän voi sitten poistaa...

Naispuolisista hahmoista lempihahmoni on Mia Thermopolis Prinsessapäiväkirjoista. Miaan on ensinnäkin kovin helppo samaistua, sillä on mitä mielenkiintoisin ajatuksenjuoksu ja se joutuu mitä erikoisimpiin tilanteisiin, joista se selviää itse aina jollain keinolla. Mia on myös todella ystävällinenkin - ainakin suurelle osalle.
Toinen on sitten Himoshoppaajan Becky Brandon (o.s. Bloomwood). Aivan ihana sekoilija - vähän niin kuin Miakin, mutta hiukan eri tavalla - joka selviää aiheuttamistaan oudoista tilanteista itse positiivisella asenteellaan.

Miespuolisista hahmoista lempihahmoni on aivan yksinkertaisesti Michael Moscovitz Prinsessapäiväkirjoista. Michael on aivan ihana. Se ymmärtää/kestää Mian ihmesekoilut, on lempeä, fiksu, ystävällinen ja, ja... ja vaikka mitä.
« Viimeksi muokattu: Toukokuu 05, 2011, 21:36:55 kirjoittanut tirsu »
>> Oh, I'm so sorry. I thought you were a waiter. >>  Dowager Countess
>> Same old same old, just the Doctor and Clara Oswald in the TARDIS. >> The 12th Doctor
>> Yes, I'll just step inside this police box and arrest myself. >> The 10th Doctor
>> Golden ticket. Spacey Zoomer! Free ice cream. >> The 11th Doctor

Poissa Mustikkapiirakka

 • Pöpö numero: Luihuinen
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • Hirveen, hirveen, väsynyt jaajaaaja...
 • Pottermore: FrogRook9037
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Lempikirjahahmosi?
« Vastaus #187 : Marraskuu 01, 2011, 19:49:34 »
Noo... pakko sanoa että Fred ja George.En valikoi potterista vain että se on lempijuttuni.Vaan siksi että Fred ja George ovat jääneet mieleeni tämän vuoden alussa,LEGOpelistä asti.Ja myös on jotenkin oudosti pirates of the carribbeanista Hector Barbossa.Vaikka se on kyllä ehkä vikana suosikeista:D.

Weasleyt ovat kuitenkin jääneet suosikeikseni ja tulee olemaan.
"Mmm... Fish... - No, its me!"

- Homer Simpson
karkkipää -> Mustikkapiirakka

Poissa Azura

 • ENFJ
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • do not go gentle
  • parasomnia
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Lempikirjahahmosi?
« Vastaus #188 : Joulukuu 08, 2011, 19:24:05 »
Tähän topaan vastaaminen on erittäin vaikeaa, koska luen niin monia eri kirjoja ja pidän niin monista hahmoista. Luettelen nyt kuitenkin listan lempihahmoistani ja yritän ehkä löytää heistä jotain yhteneväisiä piirteitä joka selittäisi mieltymykseni kyseisiin hahmoihin. Potterit jäävät pois. Spoilaa todennäköisesti useaa kirjasarjaa, joten olkaa tarkkana:)

Sydäntäni lähellä on aina olut Philip Pullmanin His Dark Materials-trilogia. Kirjasarja lukeutuu 'lots and lots of characters'-sarjoihin joista suosikkihahmojen etsintä on sen vuoksi kovinkin vaikeaa, mutta olen aina pitänyt kovasti Lordi Asrielista. Asriel on hahmo, joka ei ole hyvä eikä paha. Hän on ns. häikäilemätön tiedemies, joka tekee järkyttäviäkin asioita tieteen nimissä. Asriel kaikessa kiehtovuudessaan antaa erittäin mahtipontisen kuvan itsestään: häntä voisi verrata poliittiseen vaikuttajaan tai jonkinlaiseen jumalhahmoon. Ihmisenä hän kuitenkin tekee myös virheitä, joka lisää hänen kiehtovuuttaan. Asriel myös luo mielenkiintoisen linkin toiseen suosikkihahmooni, Marisa Coulteriin. Mielenkiintoisempaa heistä molemmista tekeekin tarkastella heitä kaksikkona yksilöiden lisäksi:)

Toinen minua suuresti inspiroineista kirjasarjoista on Cornelia Funken Mustemaailma, jossa suosikkejani ovat Pillipiipari ja Orfeus. Joskus nuoruudessani fanitin henkeen ja vereen Tulikettua, mutta hän jää loppujen lopuksi kovin yksipuoliseksi hahmona. Pillipiipari on hahmona ennen kaikkea omaperäinen: lyyraa soittava hopeanenäinen konna (mikä lause!) jonka hahmo on uskomattoman moniulotteinen ja hienosti kirjoitettu. Hän on progressiivisesti mukaan tuleva hahmo jonka rooli kasvaa sivu sivulta aina kömpelöstä hovimuusikosta hallitsijan oikeaksi kädeksi. Pillipiiparista mielenkiintoisimman tekee se, että hänen kiinnostuksensa kirjan 'hyviksiin' on erittäin vähäistä. Hänen pahin vihamielensä on toinen pahis, ja hänen ja Bastan välistään kilpailua on todella viihdyttävää seurata.
Orfeus on mahtipontisen nimen itselleen ottanut kirjailijanalku, joka luulee itsestään liikoja ja hyppää sen kelkkaan kenen huomaa olevan voittajapuolella. Häntä voisi verrata miltei Peter Piskuilaniin, mutta Peteristä poiketen hänellä on uskomattoman vahva tahto. Orfeus on Pillipiiparin tavoin hyvin koominen hyvis-pahishahmo, joka ei anna kenenkään komennella itseään. Hänen kehityksensä tarinassa on nurinkurista: muiden kehittyessä pahoista hyviksi, Orfeus kehittyy hyvästä pahaksi.

Suosikkikirjasarjani eli Rick Riordanin Percy Jackson And The Olympians on myös uskomattoman hahmokirjava sarja. Suosikkihahmoihini ovat kuitenkin onnistuneet kipuamaan Nico Di Angelo ja Luke Castellan. Jumalista suosikkejani ovat Haades ja Athene, vaikka Athenea kuvataan taruissa hiukan korrektimmin kuin kirjasarjan kautta. Haadeksen poika Nico on hiukan erakkomainen hahmo, joka yksinäisyydestään huolimatta on äärimmäisen rohkea eikä pelkää edes kuolemaa (sukuvika?) Nicon yliluonnollisia kykyjä on kuvattu hyvin ja hän peilaa minusta hyvin Haadeksen hahmon inhimillisiä puolia. Tosin kuin Percy, Nicoa ei aina koeta kovin johtajamaiseksi tai sankarilliseksi, mutta hänellä on jumalvanhempansa ansiosta tietynlaista auktoriteettia ja karismaa.
Luke on yksi suosikkihahmoistani hänen tarinansa ansiosta. Luke on loppujen lopuksi yksi sarjan pääantagonisteista, mutta hänen matkaansa 'pahuuteen' on kuvattu inhimillisin syin. Luken tarina kokonaisuudessaan kuvastaa hyvin jumalten huonoja puolia ja erehtyväisyyttä. Lukella ei ole huomattavia yliluonnollisia kykyjä taistelutaitojen lisäksi eikä hänellä ole erityistä karismaa omasta takaa, mutta hänen tarinansa tekee suurimman vaikutuksen. Jatkosarjasta eli Lost Herosta olen jo ehtinyt löytää pari mielenkiintoista hahmoa eli Jasonin ja Octavianin, jotka tavalla tai toisella tuovat minulle mielene Luken ja Percyn. Saa nähdä mitä heistä tulee:)

P.C ja Kristin Castin House of Night- sarja lukeutuu yhteen suosikeistani, vaikka useimmat sen hahmoista ovat kovin yksiulotteisia ja vaikeasti samaistuttavia. Joskus aikanani ihastelin kovasti Neferetin hahmoa, mutta hän on osoittautunut loppujen lopuksi hyvin epäinhimilliseksi ja yksiulotteiseksi pahikseksi joilla ei ole teoilleen kunnollisia motiiveja (ainakaan vielä yhdeksännessä kirjassa.) Olen kuitenkin kirjasarjan aikana tykästynyt kovasti Afroditeen, joka on Heathin lisäksi ainut hahmo jossa on tapahtunut luonteenomaista kehitystä. Afrodite aloittaa kirjasarjan koulun kuningattarena joka käyttää valtaansa väärin. Myöhempiä kirjoja kohden hän ystävystyy päähenkilön kanssa ja toimii avaimena pääpahiksen voittamiseksi. Afrodite on täydellinen esimerkki 'jääkuningattaresta', jonka hyisen ulkokuoren alla piilee paljonkin hyvää. Jaksan aina uskoa Afroditen lopulta tekevän oikein, vaikka hänellä on vieläkin vaikeuksia päästä irti vanhasta roolistaan. Ainakin hän erottaa oikean väärästä. Heathin lisäksi ihailen hänen rohkeuttaan astua roolistaan ulos ja olla kuka hän todellisuudessa on. :)

Cassandra Claren The Mortal Instruments-sarja sisältää myös uskomattoman määrän hahmoja, mutta monista muista kirjasarjoista poiketen heidät on nostettu todella selkeään valoon. Päähenkilöt Jace ja Clary eivät kuitenkaan ole koskaan iskeneet kaksikkona - ainoastaan Valentineen liitettynä heistä tulee erityisen mielenkiintoisia. Voisin melkein sanoa, että suosikkihenkilöitäni sarjasta ovat Valentine ja Jonathan Morgernstern. 'Pääpahis' Valentine tuo minulle jollakin tapaa mieleen Universumien Tomun Asrielin, vaikka heissä on suuriakin eroja. Asrielin tavoin myös Valentine ei näe tekevänsä pahuuden työtä, vaan kokee työnsä jollain tapaa tieteellisenä. Molemmissa on inhimillisyyttä ja kyky rakastaa, karismaa sekä samankaltainen suhde korkeampiin voimiin. Kuitenkin Asrielin tehdessä itsestään häikäilemättömästi jumalan, Valentinella on tähän kunnioittavampi ja alentuvampi suhde.
Jonathan lukeutuu suosikkeihini siksi, että hän on Valentine ilman inhimillisyyttä. Hänen kauttaan on mielenkiintoista tarkastella Valentinen hahmoa ja inhimillisyyttä itsessään. Lyhyestä esiintymisestään huolimatta hänen hahmonsa ei jää yksiuloitteiseksi. Varsinkin City of Fallen Angels ja Lost Souls tuntuvat syventyvän häneen ja hänen suhteeseensa siskoonsa. Odotankin innolla sarjan uusinta osaa lähes yksinomaan Jonathanin takia (hän auttaa korvaamaan Valentinen jättämän tyhjiön ;_; <3)

Näiden seikkojen perusteella suurin kriteerini hahmosta pitämiseen on moniulotteisuus. Olen aina ollut kiinnostuneempi pahishahmoista, joka johtuu suurimmaksi osaksi siitä, että olen kiinnostunut tarkastelemaan heidän motiivejaan. Hyvikset jäävät usein kovin yksiulotteisiksi ja stereotyyppisiksi. Myös stereotyyppiset pahikset häiritsevät. Hyvän hahmon on rikottava rajoja, osattava viihdyttää ja olla omaperäinen. En koskaan kuitenkaan 'etsi' hahmoja tällä perusteella - hahmot löytävät minut. :)
"For if you're not afraid, how can you be really brave?"

- The Exploits of Moominpappa

Poissa pilvenpiirtäjä

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
  • Words of pages
 • Pottermore: FeatherMarauder23566
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Lempikirjahahmosi?
« Vastaus #189 : Tammikuu 06, 2012, 15:21:14 »
Vaikea aihe, lempihahmoja on niin paljon. Pitänee valita muutama..

Lord of the rings: Rakastan koko sarjaa, ja melkein kaikkia hahmoja (paitsi Frodoa!), mutta suosikkini ovat Pippin, joka on ihanan hölmö, kömpelö ja pelokas, mutta kuitenkin rohkea, ja auttaa ystäviään monissa tilanteissa. Klonkku on aivan ihana pahis, jotenkin sympaattinen ja koominen hahmo, jolla on suuri rooli. Klonkku muistuttaa jollakin oudolla tavalla Snapea!! Legolas on ehkä all-time-favourite-hahmoni, saattueen vanhimpia (kumpi mahtaa olla vanhempi, Legolas vai Gandalf) mutta kuitenkin mieleltään nuori ja ehkä vähäsen naiivi, rohkea ja hyväsydäminen.

Rick Riordan: Percy Jackson-sarja & Heroes of Olympus-sarja: Percy on ainoita kirjasarjojen päähenkilöitä, joista pidän. Percy on jotenkin tavallisen oloinen, häneen on jotenkin helppo samastua (jos ei oteta ylenpalttista sankaruutta huomioon). En ehkä itse Percy Jacksonien aikana ollut niin suuri percy-fani, mutta Heroes of Olympus-sarja tuo mielestäni kirjassa Son of Neptune uusia piirteitä esiin, ja Percy on jälleen altavastaajan asemassa, joten hän on tavallinen, ei mitenkään ylimahtava Poseidonin poika. Lisäksi Nico di Angelo on upea hahmo: synkkä, 'nuori' Haadeksen poika, joka kantaa kaunaa Percyä kohtaan, muttei kuitenkaan yritä tappaa Percyä, sillä on sen yläpuolella, ja Son of Neptune-kirja tuo hänestäkin hupaisia asioita esiin. Hän on yksinäinen susi, eikä tarvitse muita sankareita ympärilleen, mutta toimii myös heidän kanssaan, ja on rohkea, ja välittää lähimmistään.

Tuija Lehtisen Sara-kirjojen (sara@grazymail.com, nottinghamn kesällä kello 6, sara ja levottomat jalat) Sara on aivan upea hahmo. Itsevarma, rohkea, ei-perinteisen kaunis, kapinallinen tyttö, joka uskaltaa lähteä maailmalle (vaikka tekeekin lähimmäistensä elämästä tehokkaasti painajaista). Sara on hahmo, joka aluksi täysi pahis, mutta kuitenkin kehittyy kirjojen aikana.

// Melissa Marr:in Wicked Lovely -sarjan (Ilki ihana, Sala kavala suomennettuja teoksia, lisäksi Fragile eternity, Radiant shadows, Darkest mercy, tosin omasta mielestäni olivat erittäin vaikealukuista englantia) Niall, etenkin toisessa kirjassa, pidin hänestä kyllä koko sarjan ajan. Niall on uskollinen ja rohkea, suututettuna kuin itse piru. Hän on synkkä hahmo, kirjoissa välillä hivenen yksinäinen susi -materiaalia (taidan rakastaa kaikkien sarjojen yksinäisiä susia..), mutta suojelee lähimpiään vaikka hengellään. Hänellä on synkkä menneisyys, mutta ainakin osittain päässyt siitä ylitse. Hän on etenkin ensimmäisissä kirjoissa salaperäinen ja kiinnostava..
« Viimeksi muokattu: Helmikuu 25, 2014, 17:38:19 kirjoittanut pilvenpiirtäjä »
"What about a side by side with a friend?"
"Aye, I could do that.."

Poissa Lihava Munkki

 • Hunajaherttuan vakioasiakas
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • "Mitä me tehdään? - Sinähän se fiksu olet!"
  • Diamonds
 • Pottermore: RainDream8434
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Lempikirjahahmosi?
« Vastaus #190 : Tammikuu 10, 2012, 16:42:47 »
No, niitä on älyttömän monia, on tullut luettua niin monia kirjoja... :D

Ekana Angie Sagen Septimus Heap-kirjasarjan ensimmäisestä osasta, jonka nimi on Magiaa.
Tykkään eniten Marciasta, sillä tämä osaa todella ottaa ohjat käsiinsä, sekä Zelda-tädistä, joka on kiltti hoivaemo, mutta kuitenkin jotenkin salaperäinen.

Sitten Michelle Harrisonin 13 lahjaa-kirjasta. (En ole aivan varma mikä sarjan nimi on..) Suosikkihahmojani ovat päähenkilö Tanya, hänen koiransa Oberon, ja yksi sivuhenkilöistä, jonka oikea nimi on Rowan Fox mutta jota kutsutaan Punaiseksi sekä toinen sivuhenkilö, vanha metsässä asuva eukko, jota jotkut kutsuvat Hourupää-Moragiksi.

JA SITTEN POTTERIT! :) Ouu, tämä on niin vaikeaa.... Sanotaan nyt että top10-listallani ovat seuraavat hahmot:

1. Rubeus Hagrid
2. Luna Lovekiva
3. Ron Weasley
4. Neville Longbottom
5. Hermione Granger
6. Remus Lupin
7. Weasleyn kaksoset
9. Ginny Weasley
10. Molly ja Arthur Weasley

En ole tästäkään listasta ihan varma, myös esim. McGarmiwa ja itse Potter ovat hahmoja, joista pidän, mutta jos olisi pakko sanoa kymmenen parasta, niin aika varmasti ne olisivat nuo. :)

Ja toki muissakin kirjoissa minulla on suosikkihahmoja, mutta ei nyt tule mieleen.

Poissa Wippii

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: SilverElm5143
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Lempikirjahahmosi?
« Vastaus #191 : Huhtikuu 12, 2012, 23:52:41 »
Jopa on helppo kysymys. :P
Hercule Poirot, ehdottomasti. Hän on yksinkertaisesti mahtava, en voi muuta sanoa. Kukapa ei pitäisi tukevanpuoleisesta, belgialaisesta (yksityis)etsivästä, joka on äärimmäisen täsmällinen, ja jolta ei puutu itseluottamusta. :)

Pottereista suosikkejani ovat (järjestyksessä 1->10):

1. Draco Malfoy
2. Harry Potter
3. Severus Snape
4. Tom Riddle Jr./Lord Voldemort
--
5. Hedwig
6. Luna Lovegood
7. Lucius Malfoy
8. Minerva McGonagall
9. Bellatrix Lestrange
10. Hermione Granger
"Harry, however, had never been less interested in Quidditch; he was rapidly becoming obsessed with Draco Malfoy." ~ Harry Potter and the Half-Blood Prince (UK edition), page 383.

Poissa Linnan kuningatar

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Tuvaton
Vs: Lempikirjahahmosi?
« Vastaus #192 : Huhtikuu 15, 2012, 19:49:36 »
Mmm..
Suosikkeja kyllä löytyy, sen verran paljon kirjoja luen.

Nälkäpelistä (kaikki kolme kirjaa) ehdottomasti
Gale joka on aivan liian ihana. Suojelija. Isoveli Katnissille.
Ja toisena Finnick Odair jonka luonne kuulostaa todella mahtavalta.

Pottereista suosikkeja on monta.
Nyt olen ihastunut jääkylmään Draco Malfoyhyn ja kyllä Harrykin paikan sydämmessäni vie.
Severus on aivan ihanan ilkeä. Ginnystä olen aina pitänyt ja Hermioneen on helppo samastua. Lukutoukka<3
Jamesista ja Lilystä on todella vähän kirjoissa mutta pidän heistä sitäkin enemmän. He lukeutuvat fan fictionin puolella lempiparituksiini.
Aiijoo! Ja lisätään tähän vielä Fred ja George. Kekselijäitä "riiviöitä". Rakastan heidän tempauksiaan.

Percy Jackson- sarjasta lempihahmoni on Tyson.

Twilightista varmaankin Emmett. Isovelimäinen ja komea.. Pidän myös niin ihmismäisestä Carlislesta.

Stieg Larssonin Millenium- trilogiasta ehdoton suosikkini on Lisbeth Salander. Salaperäinen ja pahis.
Because i love you.
D/Hrm <3
Tiijau -> Linnan Kuningatar

Poissa Haisku

 • Kummitus-susi
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Lempikirjahahmosi?
« Vastaus #193 : Helmikuu 25, 2014, 14:53:40 »
Ron Weasly: Harry Potter osiolla varmaan asia on selitetty ties miten motna kertaa, mutta: ihanan realistinen ja hauska hahmo. Jotenkin vaan niin ihana reppana kun jää aina muitten varjoon. Uskollinen, rohkea(mutta realistisella tasolla) ja huumorintajuinen kaveri.

Artemis Fowl: En ole varmaan yhdestäkään kirjahahmosta ikinä pitänyt yhtä paljon(paitsi ehkä edellämainitusta melkein). Artemis on vaan, ihana. Nerokas, kiero, sarkastinen. En osaa edes sanoa mikä hänessä niin viehättää. Toisin kuin useimmat, minä kyllä pidän hänestä ehkä vähän ennemmän nykyisenä, ei niin pahiksena. Se on jotenkin kamalan suloinen murrosikänsä kanssa<3 samasta sarjasta kotoisin oleva Holly Short on myös aivan mahtava hahmo!
(klikkaa näyttääksesi/piilottaaksesi)
Holly on sellainen henkilö jonka kanssa varmasti tulisin hyvin toimeen

Bastet: Ihanin henkilö Kanen aikakirjoissa. Tykkäsin hänestä heti, hän on vaan niin hauska ja ihana persoona :D Siisti tyyppi lyhyesti sanottuna
(klikkaa näyttääksesi/piilottaaksesi)

Siinä oli nyt tärkeimmät, vaikka toki noita paaljon enemänkin ;)

Koska tämä on niin vanha viesti niin olen ehtinyt lukea pajon uusia kirjoja ja saada uusia lempihahmoja, joten pakko vähän päivittää.

Cassandra Claren Varjojen kaupungit -sarjan Magnus Bane on kyllä yhtä ihana kuin Artemis. Hän on ihanan persoonallinen ja outo, mutta hänessä on silti syvällisempi puoli. Minusta hahmo on hyvin onnistunut siinä, millainen ihminen varmaan olisi, jos eläisi noin kauan(kun hän siis on kuolematon ja iältään kai jotain 500 vuotta). Pohjimmiltaan jollain tavalla katkeroitunut kaikkeen pahaan mitä on ehtinyt tapahtua, mutta toisaalta oppinut nauttimaan elämästä ja olemaan välittämättä asioista liian paljon. Magnus on myös niin hauska ja omalla vähän karmivalla tavallaan hurmaava.
Walked into the flames
Called out your name
But there was no answer
And now I know my heart is a ghost town…