Kirjoittaja Aihe: Miksi Lontooseen ei tehdä Taikamaailmaa?  (Luettu 35559 kertaa)

0 vuotislaista ja 1 Ankeuttaja kyttää tätä aihetta.

Poissa kikieh

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Miksi Lontooseen ei tehdä Taikamaailmaa?
« Vastaus #75 : Maaliskuu 05, 2008, 23:13:50 »
Minusta täällä liioitellaan hieman. En usko, että puistossa tulisi liikkumaan mitään Harry-jättipäitä tai olemaan mitään Potter t-paitoja. Uskon tekijöiden tietävän mikä on liiallista. Tarkoitus kai tässä puistossa on viihdyttää Potter-faneja kirjojen saaman suosion vuoksi. Tietysti heillä on käynyt mielessä puistosta saama tuotto, tietysti on, mutta on kai Rowlingillakin valtaa puuttua teemapuiston "liiallisuuksiin".

http://jimhillmedia.com/blogs/jim_hill/archive/2007/12/03/construction-s-officially-underway-on-universal-s-wizarding-world-of-harry-potter.aspx
Rakennuspaikalta kuvia.
« Viimeksi muokattu: Maaliskuu 15, 2008, 23:35:08 kirjoittanut Captain Oats »
Muutan sen kirpuks, vaarattomaks kirpuks, sit panen kirpun pakettiin ja panen paketin toiseen pakettiin ja lähetän sen itelleni. Ja kun se tulee... muahahah! Läjäytän sen vasaralla!

Poissa Chiinatzu

 • Kaikki on Hassun Jäniksen syytä!
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Kelmeilijä
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Miksi Lontooseen ei tehdä Taikamaailmaa?
« Vastaus #76 : Huhtikuu 02, 2008, 18:46:19 »
Ja Lontoossahan on siellä Natural History Museumissa sisällä semmoinen Tylypahka-rakennus juttu. En tiedä onko joku maininnut siitä täällä, kun en laiskuuttani jaksanut lukea kaikkia viestejä :D Siis se on vissiinkin joku museo, jonka johonkin rakennuksen osaan on tehty Tylypahkan käytäviä? Näin siitä ainakin kuvia jollakin.

OIKEASTI?! Olen menossa ensi Tiistaina Lontooseen, niin olisi kiva käydä tuolla :) Mutta, joo, Teemapuistosta. Harmittelen sitä että se on jossain Huitsin-Floridassa, koska sinne ei enää halvalla pääse. Minun milestä on ihan sama vaikka siellä myytäisiinkin jotain krääsää, koska pääasia että se on aidonnäköinen. Toivottavasti sinne tulee kaikki Hunajaherttua, Vuotava Noidankattila ja Kalmanhanaaukio <333 Tietty Tylypahkassakin olisi kiva käydä :D Jos joskus pääsisin sinne (äitini ja isäni sanoivat että voimme mennä joskus Amerikkaan, niin ehdotin että lähtisimme Floridan Orlandoon, Harry Potter teemapuistoon XD) niin haluaisin ehdottomasti ostaa kaikkia karkkeja ja semmoisia ja taikasauva, voisi olla aika siisti. Mutta ei nyt sentään kauhean liiallisesta.
Arthur: Merlin is a wonder, but the wonder is that he's such an idiot. There's no way he's a sorcerer.

MERLIN ( bromance! )

Poissa Tanzu

 • Feeniksin killan jäsen
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tulejo KV-elokuvat!
  • Tulisalama
 • Pottermore: SnidgetGold186
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Miksi Lontooseen ei tehdä Taikamaailmaa?
« Vastaus #77 : Huhtikuu 02, 2008, 18:49:18 »
tuo teemapuisto kuulostaa kivalta, mutta minulla tuskin on koskaan mahdollista lähteä sinne. Tai mistä sitä ikinä tietää. Jos tämmönen tulis joskus Suomeen (toiveajattelua), niin takuulla menisin.
"Taukki! Vollotus! Kummallisuus! Nipistys!
Viimeinen leffa nähty 13.7.2011.

Poissa kikieh

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Miksi Lontooseen ei tehdä Taikamaailmaa?
« Vastaus #78 : Huhtikuu 02, 2008, 20:01:36 »
Toivottavasti sinne tulee kaikki Hunajaherttua, Vuotava Noidankattila ja Kalmanhanaaukio <333

Kalmanhanaukiota ei kai tule:/ ainakaan mitään mainintaa ei ole siitä HP-fanit sivulla, kaikista muista tosin taitaa olla. Minä oisin halunnut nähdä, missä Sirre pentuna asui!
Ja sitä en muuten käsitä, miten sinne tungettaisiin Irveta ja sen sisään rakennettu vuoristorata kun eikös Irveta ole Viistokujalla eikä Tylyahossa? Ja kun tuo teemapuisto nyt lähinnä rakennetaan Tylypahkasta ja Tylyahosta. Saa nähdä onko tuo Irveta-juttu edes totta, mutta HP-fanit sivuilla luki että se olisi jotain huhua ainakin. :p
Muutan sen kirpuks, vaarattomaks kirpuks, sit panen kirpun pakettiin ja panen paketin toiseen pakettiin ja lähetän sen itelleni. Ja kun se tulee... muahahah! Läjäytän sen vasaralla!

Poissa Pyry P

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
Vs: Miksi Lontooseen ei tehdä Taikamaailmaa?
« Vastaus #79 : Huhtikuu 13, 2008, 13:55:32 »
Olisi kyllä hienoa jos sinne floridaan joskus pääsisi mutta taitaa jäädä toiveajatteluksi.
Uskon että siitä teemapuistosa tulee hieno vaikka sinne ei sitä irvetaa tungettaisikaan. Olisi kyllä kiva käydä siellä Linassa jos siitä tulee kunnon linna eikä mikään semmoinen onneton hökkeli kun se Disneyn satulinna Tokyon Disneyworldissa. (Siinä satulinnassa oli keskellä käytävä josta pystyi kävellä linnan läpi ja siihen se sitten jäikin.) (olihan se tietysti ulkoapäin näyttävä.)

//itse ne varmaan laitteista välittäisi eli toivottavasti sinne ei tungeta semmosia vaan panostetaan esimerkiksi Linnaan
« Viimeksi muokattu: Toukokuu 04, 2008, 16:29:36 kirjoittanut Pyry P »
Asd

Lynx

 • Ankeuttaja
Vs: Miksi Lontooseen ei tehdä Taikamaailmaa?
« Vastaus #80 : Toukokuu 02, 2008, 13:40:31 »
UAAH!

Voi käsi siis floridaan rakennetaan se puisto!!?? Ja vielä universals studiosille? Orlandoon?
Kaaddääm minä kävin siellä muutama kuukausi sitte! Voi naama.. Olispa ne voinu rakentaa sen sinne jo aikasemmin niin olisin päässy... Vyääh! Nyt ketuttaa ja pahasti...

Haluaiskos ne laittaa sinne myös kalkaroksen työhyoneen...?

juu en oo yhtään montaan kertaan käyny ameerikassa

Eii... Ja vielä islands of adventuresille.. voi kana..

Poissa mimbulus

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Miksi Lontooseen ei tehdä Taikamaailmaa?
« Vastaus #81 : Toukokuu 10, 2008, 22:22:08 »
 Tietysti heillä on käynyt mielessä puistosta saama tuotto, tietysti on, mutta on kai Rowlingillakin valtaa puuttua teemapuiston "liiallisuuksiin".

 Mielestäni "heillä on käynyt mielessä" on hieman liian lievästi sanottu..
~mimbulus

Joenrantanen

 • Ankeuttaja
Vs: Miksi Lontooseen ei tehdä Taikamaailmaa?
« Vastaus #82 : Toukokuu 16, 2008, 14:35:22 »
Miksi te jotkut epäilette, ettette pääsisi käymään siellä? Epä ole vaikeaa, hankkii viisumin ja lentoliput, ja kävelee portista sisään.

Toki reissu on kallis, mutta ei siihen mitään ökyrikkautta tarvita. Eiköhän sinne ihan normaalipalkkainen pääsee, ja takaisinkin. (Ja onhan tässä aikaa säästää, kun on puisto vasta rakennusvaiheessa).

No, asiaan. Sanotaan vaikka, että olihan tuo odotettavissa. Monen muua asian kohdalla kyse olisi suuruudenhulluudesta, mutta ei Potterin; sillä voi lähestulkoon rahastaa loputtomasti. En tosin ole sitä mieltä, että puiston tarkoitus on ainoastaan rahat-pois-potterin-faneilta. Mutta kaiken pitää nykyään tuottaa. Onkohan vain puiston tekijöille tullut mieleen, että kauanko Potter-innostus kestää. Kuitenkin kun, varsinkin kohta elokuvienkin ilmentyttyä, suuren yleisön innostus häilyvällä pohjalla (tämä ei siis kuitenkaan ole oikea paikka keskustella Potter-ilmiön kestosta,m inusta vaan on aika aikasta/myöhäistä ruveta noinkin suurta juttua rakentelemaan).

Se on kyllä mukavaa, jos sinne lavasteita roudataan, eiköhän niissä kävelystä taijanomafiilistä saa... Olen siis itse suunnitellut retkeä sinne aikanaan, kun se vamistuu. Mutta sanoisin että saa vaan nähdä kuinka kauan pystyssä pysyy.

Florida lienee valittu, koska ei Englannista noin vain löydy tilaa tuollaiselle, ja koska Amerikassa on itsestäänselvästi paljon kohdeyleisöä lähellä, tai ainakin samalla mantereella.

Puupatti

 • Ankeuttaja
Vs: Miksi Lontooseen ei tehdä Taikamaailmaa?
« Vastaus #83 : Toukokuu 16, 2008, 19:51:08 »
Minusta se olisi tosi hyvä idea!
Mutta sitrten, kun olisi rakennettu vaikkapa viistikuja, niin alettaisiin laittaa joka paikkaan "velhomaisia" juttuja.  Koulujakin alettaisii pitämään "Tylypahkoina"

Poissa Miizhaa

 • Tähtililja
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Rohkelikko <33
  • Ja kaikki kirjoittaa mun ystikseen! <3
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Miksi Lontooseen ei tehdä Taikamaailmaa?
« Vastaus #84 : Marraskuu 08, 2008, 21:00:21 »
Tuli koulussa puheeks että Tylypahkahan on oikeesti olemmassa kuvausten vuoksi!
muuta ihmettelen miksi sielä ei käyä koulua:D
Kuolema on mysteeri ja hautaus salaisuus
 Stephen King

Poissa mimbulus

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Miksi Lontooseen ei tehdä Taikamaailmaa?
« Vastaus #85 : Marraskuu 26, 2008, 21:26:22 »
Hyi hitsi, joku HP-teemapuisto FLORIDAAN?! WTF. En ole menossa käymään. Aluksi kuvittelin idean ihan nätiksi, mutta luettuani topaa minulle tuli heti mieleen ne jättipään omaavat Hartsat jotka halailevat tyyppejä siellä ja joku Ford Anglia mikä on kuin tavallinen pikkulasten auto kaupassa, joka "liikkuu" kun kolikon työntää sisään. Sieltä saisi ostaa jotain älytöntä velhorahaa ja Tällipaju olisi huvipuistolaite, joka olisi mustekalan kopio. Hyi iiks x)

Ja joku: "Ota itsestäsi kuva Harrynä!" Ja siinä on sellainen reikä seinässä ja kun siihen laittaa päänsä niin näyttää Harryltä. Ei kiitos, ei...

Tietty nuo leirit tms. joita kai on jo, ovat ihan hyviä ideoita, mutta tykkäisin jos ne olisivat monipuolisempia, esim. siellä olisi tuo tupalajittelu jonne mentäisiin sen mukaan, että miten täyttäisi jäsenkaavakkeen, mutten tästä menisi oikeastaan yhtään pidemmälle. Leffat jo hieman pilasi vaikutelmaa, yksi asioista jonka kuvittelin täysin erilaiseksi oli Tylyaho ja Tylypahka. Kuvittelin Tylyahon sellaiseksi, jossa kulkevat hiekkatiet ja niitä putiikkeja on sievästi jossain aukiolla tms, vähän niinkuin sellainen metsä tässä lähistöllä. Leffojen Tylypahka taas ei vastannut kuvitelmaani laisinkaan.

Tosiaan, joskus asiat vedetään överiksi rahan takia. Minua ainakin nolottaisi liikkua kaupungilla jossain paidassa, jossa on piirretty Harry ja siinä lukee: "I am Harry Potter!" tms. pelottavaa, mutta sitä se rahanahneus teettää. Hahhhah, "jättipään omaava Harry"!Tiedän, että liioittelit, mutta uskon todella voimakkaasti siihen, että tuottajat ja Row kyllä tietävät mikä menee liiallisuuksiin! :D Odotan itse ihan hirveästi pääsyä Floridaan tuonne teemapuistoon, ehkä 2010 vuoteen mennessä on tarpeeksi rahaa koossa.

Voi että, miten voittekin olla tuollaisia ilonpilaajia? Miettikää miten paljon krääsää sieltä saa ostettua ja millainen siitä paikasta ylipäätään tulee, luultavasti ihan mieletön. Kielletty metsä on varmasti IHANA ja entäs Tylypahka ja Hunajaherttua? Taikajuomaluokka, eri tuvat, pihamaa, Hagridin tönö, Fredin ja Georgen pilailukauppa? Borgin ja Burges? MIETTIKÄÄ! Kuinka moni teistä on menossa sinne tai ainakin haluaisi hirveästi, itse ilmoittaudun joukkoon, toivottavasti siihen ensimmäiseen..
~mimbulus

oliver

 • Ankeuttaja
Vs: Miksi Lontooseen ei tehdä Taikamaailmaa?
« Vastaus #86 : Marraskuu 27, 2008, 13:33:52 »
se ois mahtava! oon ite aika kiinostunu tost hommast mut toi ois makee! Qaino Vahvagon jäätelö baari,säilä & imupaperi, lurppu luomen pöllökeskus, hienot huispaus vasusteet sun muuta ja viel iskunkierto kuja!

Poissa mimbulus

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Miksi Lontooseen ei tehdä Taikamaailmaa?
« Vastaus #87 : Joulukuu 05, 2008, 23:20:30 »
 Nyt vähän lannistuin tonne teemapuistoon menemisestä. Youtubestä meinaan kun katselin videoita rakennuspaikalta + kuvia paikan suunnitteluista, niin sain sellaisen kuvan, että koko paikka on täynnä vaan jotain huvipuistolaitteita? Mitä ihmettä tämä oli? Kumminkin kun katselin yhtä videota, jossa puhui jostain tuotantotiimistä kaks miestä niin ne istu Dumbledoren kansliassa ettäh.. Mitä mieltä ootte? Ei kai siitä ole tulossa mitään huvipuistoa? Niin kuin joku Disneyland..
~mimbulus

Poissa Cream

 • Vuotislainen
Vs: Miksi Lontooseen ei tehdä Taikamaailmaa?!
« Vastaus #88 : Joulukuu 27, 2008, 21:25:45 »
Olishan toi ihan hyvä idea... Tirskahdin vähän tolle I love Harry Potter-paita-jutulle. :D
Sitten siellä myytäisiin totta kai luutia, Harry Potter kirjoja, taikasauvoja, viittoja, hattuja ja jotain muuta krääsää...
Siellä olis pankki jonka nimi olis Irveta. Joo... Potter fanei tulis pikkasen.

ei ei ei, irveta VUORISTORATA olisi parempi, if you know what i mean ;)
Siellä olisi tekniikalla tehty että nurkissa välähtelisi lohikääremiden liekoja ja kaikkea jänskää ! ;)

Kenneth Sundberg

 • Ankeuttaja
Vs: Miksi Lontooseen ei tehdä Taikamaailmaa?
« Vastaus #89 : Syyskuu 16, 2009, 11:43:07 »
Kun tänään taas uutisoitiin mm. Helsingin Sanomissa Harry Potter -"puistosta", niin ajattelinpa vihdoinkin tehdä jotain uutisointien harhaanjohtavalle mainonnalle. Etsin kyllä pikaisesti teitin foorumilta mahdollisia muita juttuja aiheesta, muttei omilla hauillani mitään löytynyt... Tämä lienee parhain olemassaoleva aiheen ketju?

Pointti kuitenkin tässä: Mistään teemapuistostahan tässä Wizarding World of Harry Potter -elämyksen tapauksessa EI OLE, vaan pelkästä olemassaolevan teemapuiston (Islands of Adventure) yhden vanhan teema-alueen uudelleenteemoittamisesta ja lievästä laajennuksesta. Itse tykkäsin kovasti kyseisestä Lost Continent -alueesta ja tiedän varmuudella, että Wizarding World tulee käyttämään alueen olemassaolleita vuoristoratoja Potter-teemoituksilla päivitettynä. En epäile etteikö Universal Studios, joka tunnetaan ennen kaikkea loistavien pyroteknisten luomusten toteuttajana, pystyisi toteuttamaan Potter-maailmaa uskottavasti -- MUTTA sanallasanoen ärsyttää tämä hankkeen markkinointi, jossa puhutaan teemapuistosta, vaikka totuus on ihan jotain muuta. Universalin Islands of Adventuren idea on tarjota hyvin erilaisia teema-alueita ja elämyksiä yhden puiston sisällä - ja tuleva Wizarding World on vain siis yksi osa puiston kokonaisuudesta, eikä todellakaan mikään oma teemapuistonsa.

-KEN-

Anselmus

 • Ankeuttaja
Vs: Miksi Lontooseen ei tehdä Taikamaailmaa?
« Vastaus #90 : Joulukuu 28, 2009, 19:25:08 »
Sain eilen puoliverisen prinssin tulpa dvd:n jossa oli vilkaisu teema puistoon... Orlando, Florida... ANTEEKSI MITÄ?!?!
Ei, ei-ei! Ne pilas koko jutun, en ymmärrä miten Rowling on antanut suostumuksensa tuollaiseen (vai onko edes?)
Teemapuistolle on olemassa vain ja yksi paikka maailmassa jonne se sopii ja se on englanti (mielellään scotlandiin).

Mä en edes halua kuvitella miten kuuma siellä on.
En kyllä lähde jenkkeihin ton takia.

Poissa Töme

 • jäätynyt nolla sateessa
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • Taught to love, born to live and let go
 • Pottermore: CharmBlade23297
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Miksi Lontooseen ei tehdä Taikamaailmaa?
« Vastaus #91 : Joulukuu 28, 2009, 19:56:40 »
Ilamisempa aas mielipiteitäni...
Miksi juuri AMERIKKAAN!?!?!!?? Englannissahan se olla pitää...ei...kyllä minä Amerikkaan lähtisi, jos rahaa olisi, mutta paaaljon paljon parempi olisi Briteissä...Sehän on Potterin syntymämaa..!!

Ei perhana Amerikkaan!
How can you "just be yourself" when you don`t know who you are?
Stop saying "I know how you feel"
How could anyone know how another feels?

Poissa Elovenatyttö

 • Kultakutri
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Miksi Lontooseen ei tehdä Taikamaailmaa?
« Vastaus #92 : Joulukuu 29, 2009, 19:56:40 »
Eniten ihmettelen sitä, että miksi teemapuisto on tajuttu rakentaa vasta nyt?? Kun viimeinen osa seiskaleffasta on ilmestynyt, uskon että Potter-innostus laantuu. Sillon on varmaan vähän vaikea saada väkeä innostumaan teemapuistosta.

Niin kuin kaikki muutkin, olen sitä mieltä että Amerikka on täysin väärä paikka puistolle. Kirjojen (ja leffojen) tapahtumien miljöö on Englannissa, ei Yhdysvalloissa! Ehkä Yhdysvallat on taloudellisesti parempi paikka ihmisten kannalta jne jne. Mutta silti!

Itse en lähde teemapuistoon, ellei joku maksa matkaani. En halua sinne, mutta tietysti ilmainen reissu sopii ;)
The girl who lives in dreams.

Poissa Thyone

 • Tylypahkan oikea ottelija
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: RainWolf2
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Miksi Lontooseen ei tehdä Taikamaailmaa?
« Vastaus #93 : Elokuu 31, 2010, 21:15:31 »
Nyt yksi juttu selväksi. Skotlanti ei ole Englannissa. Englanti ja Iso-Britannia eivät ole sama asia. Iso-Britannia on saari, jolla Englanti, Skotlanti ja Wales sijaitsevat. Britannian ja Pohjois-Irlannin yhdistynyt kuningaskunta (United Kingdom) on valtio, joka koostuu Englannista, Skotlannista, Walesista ja Pohjois-Irlannista. Jos te puhutte Britanniasta tai Iso-Britanniasta tarkoittaen tätä valtiota niin se nyt on ok, mutta Englanti on Englanti ja jos te haluatte että se riivatun teemapuisto on Englannissa niin se ei voi olla Skotlannissa koska Skotlanti on eri paikassa kuin Englanti. Nimittäin ihan siinä yläpuolella.

Nyt jatkakaa keskustelua ja käyttäkää oikeita termejä, jotta ette loukkaisi muita brittejä kuin englantilaisia. Koska niitä on. BELIEVE ME. Jo vain Walesissa on ihmisiä melkein puolet Suomen väkiluvusta. Kuvitelkaa, jos joku ei tietäisi, mikä Suomi on! Siis sehän olisi ihan hirveä kriisi ja todella huonosti koulutettu ihminen!

practice random acts of kindness

Poissa Urpo Spok

 • Kosmisesti sitoutumaton
 • Ylihörhö
 • *
 • Boldly going nowhere
 • Pottermore: JinxLeviosa205
 • Tupa: Tuvaton
Vs: Miksi Lontooseen ei tehdä Taikamaailmaa?
« Vastaus #94 : Tammikuu 18, 2012, 23:01:41 »
Valtion nimi on Iso-Britannian ja Pohjois-Irlannin yhdistynyt kuningaskunta, lyhyemmin Yhdistynyt kuningaskunta. Ja miksi Yhdistyneestä kuningaskunnasta Britanniana tai Iso-Britanniana puhuminen on OK? Sehän jättää Pohjois-Irlannin kokonaan huomiotta. :(

Ja meepä kuule sanomaan englantilaisille, että Skotlanti on teidän yläpuolella. Siinä ei loukkaannu kuulijat vaan sanoja (ihan fyysisesti eikä henkisesti). Englannin yläpuolella on ilmakehää.
What would The Doctor do?

Poissa Bolina May

 • Captain Gale
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Valitseeko tie kulkijansa vai kulkija tiensä?
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Miksi Lontooseen ei tehdä Taikamaailmaa?
« Vastaus #95 : Tammikuu 19, 2012, 14:37:35 »
Sain päivän naurut kahdesta ylläolevasta kommentista :'D (ja nyt tosiaan mietin et voinko sanoa kommenttien olevan mun kommentin yläpuolella jos joku sellanen sattuis lukemaan tätä, joka on asetuksista laittanu kommentit käänteisiksi xD)

Mutta jottei nyt menisi täysin offiksi *hajoilee edelleen* niin tuo teemapuisto on ihan käytännönsyistä Floridan Orlandossa eikä vaikkapa Lontoossa. USA nyt on sellainen valtio joka kiskoo rahaa kaikesta mahdollisesta ja ihmiset matkustaa sinne nimenomaan huvin perässä, joten siellä se on tuottoisampi ja maailman rakentamiseen löytyy tarvittavat resurssit, öytyy tilaa, kulkuyhteydet on hyvät jne. Ite haluaisin ehdottomasti käydä siellä joskus (samoin kuin nähdä ne elokuvalavasteet)!

Lisäksi, arvon jästit, eikö olekin paljon kivempaa kun tuosta tehdään aidosti kaupallinen ja rehellisesti jästikeinoin toimiva paikka jonne voi mennä huvittelemaan ja "näkemään" kaiken ilman, että se tuhoaisi omia mielikuvia kirjojen paikoista? :) Kyllä se aito velhomaailma on jossain tuolla näkymättömissä, me vaan ei nähdä sitä eikä päästä sinne ja sitten ne jästisyntyiset noidat ja velhot nauraa meille stalkatessaan maailman potter-foorumien keskusteluja :D
I really need to know is there a place to me

nightingale -> Bolina May

Sab

 • Ankeuttaja
Vs: Miksi Lontooseen ei tehdä Taikamaailmaa?
« Vastaus #96 : Tammikuu 19, 2012, 18:25:32 »
Eikö Warner Bros. tms. omista oikeudet puistoon? Lontoon keskustan tai lentokenttien läheisyydestä varmastikin olisi vaikea saada tonttia puistolle ja lisäksi mitä koneita ja efektejä puistossa onkin, USA:n lait ovat mm. työntekijöiden turvallisuuden ja ympäristöseikkojen suhteen löysemmät kuin Euroopassa.

Komppaan nightingalea, on tavallaan ihan hyväkin juttu, että esmes kuvauspaikat ja Floridan puiston kaltaiset mestat pidetään selkeästi erillään. Annetaan puistojen olla rehellisesti kaupallisia. En oikeastaan edes käsitä, miksi Lontoossakin (tai muualla Euraasiassa) pitäisi olla Potter-puisto. Tosifanit joko nyrpistävät nenäänsä koko paikalle tai kerjäävät vaikka kaduilla päästäkseen Floridaan. Ei me suomalaisetkaan paljoa hävitä lentolippujen hinnassa, vaikka pitäisi toiselle puolelle palloa lähteä.

Poissa Puppet

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: PhoenixAccio1128
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Miksi Lontooseen ei tehdä Taikamaailmaa?
« Vastaus #97 : Maaliskuu 06, 2012, 14:47:18 »
Hyvä kysymys. Luulen, ettei kävijöistäkään olisi puutetta. Ja tosiaan ei se kova vaiva olisi tehdä HP:ssa esiintyneitä kauppojakaan. Mutta toisaalta, eiks Floridassa oo semmonen teemapuisto jo (ymmärrän, että teemapuisto ja viistokuja on asia erikseen)?
Draco Malfoy: Training for the ballet, Potter?

Poissa HP

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Miksi Lontooseen ei tehdä Taikamaailmaa?
« Vastaus #98 : Kesäkuu 21, 2013, 10:13:38 »
Olisi avan mahtava sellanen viistokuja, joka olisi täynnä HP-kauppoja, joka sitten haarautuisi iskunkiertokujalle, jossa olisi Borgin&Burges!!!