Kirjoittaja Aihe: Puolialastomat naiset musavideoissa k-13?  (Luettu 29332 kertaa)

0 vuotislaista ja 1 Ankeuttaja kyttää tätä aihetta.

Poissa Valeriana

 • Enimmäkseen harmiton
 • Reservi
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Puolialastomat naiset musavideoissa k-13?
« Vastaus #75 : Lokakuu 03, 2007, 23:35:05 »
Lainaus
Läpi historian on ollut ihmisiä, jotka myyvät itseään rahasta, ja heitä on aina arvosteltu. Mutta ei siitä ole koskaan nostettu samanlaista haloota, kuin nykyään - maailmassa, missä seksi on normaalia. Saat mennä aika kauas, että pääset eroon paljaasta pinnasta, herutuksesta ja muusta, sitä kun syydetään kuluttajan eteen joka suunnasta 24/7.
Aina on tosiaan ollut ihmisiä, jotka ovat vilautelleet rahasta, mutta nykyään siinä ei vain ole mitään ihmeellistä ja varmaan monille on syntynyt sellainen käsitys, että se on ns. normaalia (inhoan sanaa normaali, mutten keksi nyt tähän sopivampaa) ja että se on tytölle hyvä tapa saada huomiota. Vähän niin kuin jotkut ilmeisesti kuvittelevat, että seksin kuuluu olla sellaista kuin se on pornossa. Huomaan kuulostavani joltain kukkahattutädiltä. Ongelma ei jotenkin ole siis pelkästään se paljas pinta, koska minua ei haittaa jos joku Shakira tanssii vatsatanssia piukoissa vaatteissa. Jollain lailla hänellä tuntuu olevan homma hallussa, vaikka siinä tavallaan myydään hänen omaa seksuaalisuuttaan. Se alkaa häiritä siinä vaiheessa kun tuntuu, että joku muu kuin se musiikkivideon nainen hallitsee ja kaupittelee sitä. Että se on hänelle ainoa tapa päästä musiikkitelkkariin - tai ainakin helpoin. Kai tässä on hieman kaksinaismoralismia mukana, koska minusta on kiva katsoa kun kauniit ihmiset hetkuttelevat ja monissa tapauksissa vielä hetkuttelevat ammattitaitoisesti. Joskus vain kun pitää vaikka Voicea taustalla kun möllöttää hereillä liian myöhään yöllä, tuntuu että ne videot ovat aivan kaikki täynnä muovisen näköisiä, puolialastomia (nais)vartaloita ja siitä on seksikkyys aika kaukana.
If God does not understand, then he is not God, and we have nothing to fear.

sinny

 • Ankeuttaja
Vs: Puolialastomat naiset musavideoissa k-13?
« Vastaus #76 : Lokakuu 04, 2007, 09:42:28 »
Oli puhetta siitä, että miten nykynuoriso ja lapset ottaa esimerkkejä kaiken maailman musiikkivideoista ja artisteista. Niinhän se on. Otetaanpa nyt muutama erilainen vaihtoehto:
 1. Britney Spears - kuuluisa poppari, jota moni tyttö ihailee ( tai ihaili huom.) Ajoi päänsä kaljuksi, ajaako sitten ne ihailevat tytötkin hiuksensa? Miksi ei. Sama pätee vaatetukseen, lapset ajattelee idolinsa puolesta, ei itsensä. Jos ei olisi vanhempia päättämässä millaisia vaatteita 10 vuotiaalle tytölle ostetaan, saattaisi tämä tyttö olla pian myymässä itseään jossain päin maailmaa, tahtomattaan. Kaikki ne, ketkä hyppivät tahdostaan, tai tahtomattaan musiikkivideoilla, eivät ansaitse kenenkään arvostusta mistään päin katsottuna. HEHÄN MYYVÄT VAIN SITÄ YHTÄ, eivät musiikkia. Näin itse vähän aikaa sitten Rihannan musiikkivideon, mikä ei sinänsä kiinnostanut enempää kuin kilo peeaata, mutta silti kiinnitin huomiota; musiikkivideolla kerrottiin laulun tarinaa ja muuta mukavaa, mutta oli se hieman silmiinpistävää kun kameran linssi suunnileen jää kiinni naisten kaulan alapuolelle. Se jumittuu siihen, se kamera. Onko kameramies kameramies?

2. Avril Lavigne - Skeittari, (ainakin ennen The best damn thing- albumia) osasi pitää puolensa ja oli ja on luultavasti edelleenkin loistava esikuva nuoresta tähdestä. Löysi itselleen miehen ja meni tämän kanssa naimisiin, sen pituinen se. Harvoin sitä luki Avrillin viinasekoiluista (vaikka oli niitä joskus), tai HARVEMMIN sitä näki Lavignen hyppivät stringeissä ja minimaalisessa topissa musiikkivideollaan. Avril on arvostettava biisintekijä, vaikka nämä uusimmat kappaleet voivat olla vähän hmm....
 Sama pätee vaikka uuteen ihmeeseen, Amy Macdonaldiin. Hän onnistui kuuluisuuteen musiikillaan, ei vartalollaan.

 Ottakaa kantaa tähän kirjoitukseeni, jos se suututti teitä.

Vampyyrityttö

 • Ankeuttaja
Vs: Puolialastomat naiset musavideoissa k-13?
« Vastaus #77 : Lokakuu 11, 2007, 16:25:30 »
Otan kantaa vaikka se ei suututtanut! ;) Koska olen tuossa samaa mieltä. Minulla ei ole lisättävää. Vaikka olen itsekkin nuori, niin en yleensä ota kenestäkään mallia, koska en vielä sitä idolia ole löytänyt, mutta olen kaduilla nähnyt ikäisiäni, joista näkee, että ne yrittää kaikin tavoin keikistellä, pukeutua... kun jollain musa videolla. Se tuntuu minusta nololta. Häpeän heidän puolestaan. En voi sille mitään. Kun joku mummeli näkee ainoastaan sellaiset puistossa, yleensä he alkavat yleistää. Sitten yrittää näytää kaikille: MINÄ EN OLE SELLAINEN! Anteeksi jos on kirjoitus virheitä, kun pitää mennä syömään. Todellakin syömään. HUOM! Minä EN ole laihiksella.

Poissa samettiina

 • huoleton huuliharppuilija
 • Sanomaton
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • Pienestä kipinästä voi syntyä roihuava liekki
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Puolialastomat naiset musavideoissa k-13?
« Vastaus #78 : Elokuu 24, 2009, 14:40:38 »
Eihän sitä tietenkään tarvitse olla pukeutuneena kymmeneen vaatekerrokseen, mutta juuri tämä melkein alastomana hilluminen on mielestäni.... kuvottavaa! Rajansa kaikella, ja tässä se raja pitää osata vetää oikeaan kohtaan oikeaan aikaan.

Mielestäni sitä ollaan menty yhä enemmän ja enemmän musiikkiin, jota myydään juuri seksillä. Musiikkivideoita näytetään ihan yleiseen katseluaikaan TV:stä ja niitä löytää huonompikin etsijä netistä. Täten myös pienet lapset voivat nähdä puolipukeisia naisia hyppimässä ja pomppimassa edessään, eikä tämä ole järjin hyvää nähtävää heille.

Järki käteen pitäisi tässäkin asiassa ottaa, noin niin kuin musiikkivideoiden tekijöitä ajatellen.
« Viimeksi muokattu: Joulukuu 13, 2009, 18:35:42 kirjoittanut samettiina »
Olen syytön kaikkeen siihen, mistä kehtaatkin minua epäillä.

Poissa pokep

 • Merirosvona taistelen sun mukana
 • Fletkumato
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Puolialastomat naiset musavideoissa k-13?
« Vastaus #79 : Elokuu 24, 2009, 16:22:37 »
Eihän sitä tietenkään tarvitse olla pukeutuneena kymmeneen vaatekerrokseen, mutta juuri tämä melekin alastomana hilluminen on mielestäni.... kuvottavaa!

Mä en ymmärrä tätä vauhkoamista ja puhetta mistä lie naisen halventamisesta. Mitä vikaa on ihmiskehossa ja sen näyttämisessä? Vaikka siinä olisikin enemmän muovia kuin omaa itseäni, jos on (nykyihanteen mukaan) kaunis vartalo ja sen näyttäminen myy, miksi niin ei tehtäisi? Mitä se on keneltäkään pois?
Hän elää nukkekodissa joka palaa
Pottafanitaidettani,
sekä originaalitöitäni

Poissa Nemorosa

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Puolialastomat naiset musavideoissa k-13?
« Vastaus #80 : Elokuu 24, 2009, 19:45:51 »
Minusta vähäpukeisuudesta/alastomuudesta johtuva mauttomuus tms. musiikkivideoissa riippuu siitä miten se esitetään ja missä yhteydessä. Erittäin usein varsinkin rap-musiikkivideoissa on juuri sellaista vähäpukeisuutta joka halventaa ihmisiä ihan yleisesti ja saa nämä näyttämään joltain aivottomilta elukoilta, siis ei pelkästään niitä naisia vaan myös miehet. Minusta on vaan niin naurettavan näköistä kun joku "kova jäbä" katsoo kuola valuen jotain kuumaa pimatsua joka keikuttaa peppuaan ja tissejään niin kuin se olisi tämän elämäntehtävä ja ainoa sopiva homma kauniille naisille. Paljon vaikuttaa se minkä kuvan nainen itse itsestään antaa. Vaikka se jou-jäbä siinä vieressä kuolaakin, niin tanssija voi silti viestittää asenteellaan että "vaikka tässä vispaan peppua se ei silti tarkoita että antaisin jokaikiselle vastaantulevalle tai varsinkaan sinulle". Jos taas tanssijan naamasta paistaa sellainen ilme että "voi hei pliis ota mut nyt heti kun oot niin ihqu jätkä" niin voi huoh.. Alastomuudessa ei ole mitään pahaa ja kyllä minkäkin heteronaisena voin katsella viehättää naisvartaloa siinä kuin miesvartaloakin, mutta siitä ihmisestä pitää näkyä se, että hän oikeasti kunnioittaa itseään eikä ole vain joku leikkikalu.

Poissa Giladra Carrion

 • Kuolonsyöjä
 • Valvojaoppilas
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: ShieldFang27063
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Puolialastomat naiset musavideoissa k-13?
« Vastaus #81 : Elokuu 29, 2009, 16:31:58 »
Olen samaa mieltä Nemorosan kanssa; vähäpukeisuuden/alastomuuden mauttomuus riippuu paljolti siitä yhteydestä, jossa se esitetään. Suurin osa valtavirtarap-videoista todellakin on sitä, että isorintaiset naiset tyrkyttävät vähissä vaatteissaan itseään räppärille, ja minusta se on kuvottavaa. Jos naisesta tehdään aivoton esine tai miehen omaisuutta, se on minusta todella mautonta. Ja vielä oksettavampia ovat ne miehet, jotka olettavat irl naisten noudattavan samaa linjaa.
Christina Aguilera aiemmin oli melko paljastava ja näin, mutta minun mielestäni hän ei koskaan tehnyt itseään halvaksi tai mauttomaksi.

Mediassahan muuten joskus nälvittiin Avril Lavignea siksi, että tämä julkisesti kertoi vastustavansa naisten vähäpukeisuutta/esineellistämistä, mutta esiintyi itse videollaan t-paidassa ja alushousuissa - siis what? Minusta tuossa videossa ei ollut merkkiäkään mistään seksistä, mutta silti siitä tykättiin nälviä. Huhhuh...


Se, että naapurisi tai joku amerikkalainen hetkuttaa ja pyörii tangoissa ei mielestäni mitenkään halvenna niitä, jotka eivät sitä tee.
Itse asiassa kyllä se sitäkin tekee, jos/kun tapauksia on useampia, joissa nainen tekee itsensä halvaksi - kuten jo aiemmin viestissäni mainitsin, jotkut miehet todella ryhtyvät pitämään oikeutettuna kohdella naisia esineenä, kosketella ilman lupaa jne.


Eivätkä nuo teini-ikäiset popparitkaan välttämättä ole hyviä esikuvia. Eikö nuoremmasta ole kuitenkin aina helpompaa ottaa mallia? Wikipediasta kävin lukaisemassa Avrilin olevan laulaja, lauluntekijä, näyttelijä sekä malli, onko tässä nyt se kaikista paras tulevaisuudenkuva kymmenvuotiaalle tytölle? Tuskin.
Joo, ei välttämättä olekaan, mutta siksipä lähipiirin tulisi tarjota lapselle/nuorelle parempaa esikuvaa kuin kaiken maailman britneyspearseja. Kyllä omalla lähipiirillä yleensä on vaikutusta enempi kuin julkkiksilla, mutta jos kotoa ei löydy roolimallia, automaattisestihan sellaista hakee muualta.
“We've all been raised on television to believe that one day we'd all be millionaires, and movie gods, and rock stars.
But we won't. And we're slowly learning that fact. And we're very, very pissed off.”

Poissa samettiina

 • huoleton huuliharppuilija
 • Sanomaton
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • Pienestä kipinästä voi syntyä roihuava liekki
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Puolialastomat naiset musavideoissa k-13?
« Vastaus #82 : Marraskuu 15, 2009, 13:12:18 »
Eihän sitä tietenkään tarvitse olla pukeutuneena kymmeneen vaatekerrokseen, mutta juuri tämä melekin alastomana hilluminen on mielestäni.... kuvottavaa!

Mä en ymmärrä tätä vauhkoamista ja puhetta mistä lie naisen halventamisesta. Mitä vikaa on ihmiskehossa ja sen näyttämisessä? Vaikka siinä olisikin enemmän muovia kuin omaa itseäni, jos on (nykyihanteen mukaan) kaunis vartalo ja sen näyttäminen myy, miksi niin ei tehtäisi? Mitä se on keneltäkään pois?


En menekään sanomaan, että tämä jotenkin liiaksi halventaisi kaikkia naisia. Sehän tiedetään, että nykyään seksillä myydään ja mainostetaan kaikkea, mutta eikö se rajakin pitäisi osata johonkin vetää?
Olen syytön kaikkeen siihen, mistä kehtaatkin minua epäillä.

Poissa pokep

 • Merirosvona taistelen sun mukana
 • Fletkumato
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Puolialastomat naiset musavideoissa k-13?
« Vastaus #83 : Marraskuu 17, 2009, 20:08:44 »
En menekään sanomaan, että tämä jotenkin liiaksi halventaisi kaikkia naisia. Sehän tiedetään, että nykyään seksillä myydään ja mainostetaan kaikkea, mutta eikö se rajakin pitäisi osata johonkin vetää?

Miksi sellainen raja pitäisi vetää jos kerta seksi myy? Ja kuka sen saa vetää ja mihin? Ei musiikkibisnestä voi syyttää nuorten tyhmyydestä, sen tehtävä ei ole kasvattaa lapsia. Vanhemmilla on velvollisuus pitää pikku Liisansa ja Mattinsa kuosissa ja vaikka silloin tällöin jutella heidän kanssaan mieltä askaruttavista asioista. Viitateen siis aiempaan viestiisi, jossa olit huolissaan pienistä lapsista ja siitä miten he näkevät puolialastomia naisia hyppimässä ja pomppimassa edessään. Liisasta ei tule kylän kiertopalkintoa katsomalla Pussycat Dollsseja ja Britneytä telkkarista.
Hän elää nukkekodissa joka palaa
Pottafanitaidettani,
sekä originaalitöitäni

Poissa samettiina

 • huoleton huuliharppuilija
 • Sanomaton
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • Pienestä kipinästä voi syntyä roihuava liekki
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Puolialastomat naiset musavideoissa k-13?
« Vastaus #84 : Marraskuu 17, 2009, 21:47:49 »
En menekään sanomaan, että tämä jotenkin liiaksi halventaisi kaikkia naisia. Sehän tiedetään, että nykyään seksillä myydään ja mainostetaan kaikkea, mutta eikö se rajakin pitäisi osata johonkin vetää?

Miksi sellainen raja pitäisi vetää jos kerta seksi myy? Ja kuka sen saa vetää ja mihin?

Mitään rajaa on mahdotonta vetää mihinkään, edes vanhempien omien lastensa elämään (ainakaan aina). Itseäni tämä paljas pinta ei edes hetkauta suuntaan eikä toiseen, olen siihen jo sen verran turtunut; seksillä myynti on minulle ihan ok, mutta entä juuri nämä pienet naskalit, jotka näkevät alusvaatteisillaan olevia aikuisia ihmisiä ulkona mainoskylteissä (meni vähän aiheesta, mutta pontti on tässä). Ja tuo aikaisempi "kuvottavaa" kommenttini liittyy tähän liiallisen seksin tyrkyttämiseen.

Asiasta en jaksaisi enää kinata (olen myös alkanut toistelemaan itseäni, ja tulisin toistelemaan myös jatkossa), eli tämä minun kirjoitteluni tästä aiheesta loppuu tähän.
« Viimeksi muokattu: Marraskuu 23, 2009, 20:45:23 kirjoittanut samettiina »
Olen syytön kaikkeen siihen, mistä kehtaatkin minua epäillä.

Poissa Aiëdaíl

 • Näätärikkaus
 • Valvojaoppilas
 • *
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Puolialastomat naiset musavideoissa k-13?
« Vastaus #85 : Joulukuu 03, 2009, 15:13:00 »
Minusta alastoman ihmisvartalon näyttäminen televisiossa ei ole sen kummempaa kuin ihmisten ampuminen ruudussa - joskin minun näkökulmastani ensimmäinen on useammin kaunista katseltavaa. Olen myös sitä mieltä, että on vanhempien tehtävä katsoa lastensa perään. Toisaalta ymmärrän sen, että olisi mukavaa antaa lapsen katsoa musiikkitv:tä huoletta. Sen verran kun olen joskus musiikkikanavia katsellut, sisältö näyttää olevan suunnattu teineille/mahdollisesti nuorille aikuisille, joten miksi lasten ylipäätään pitäisi katsella aikuisten kutemista laajakuvana?

//typo
« Viimeksi muokattu: Toukokuu 13, 2012, 00:10:42 kirjoittanut Aiëdaíl »

snikkeri

 • Ankeuttaja
Vs: Puolialastomat naiset musavideoissa k-13?
« Vastaus #86 : Kesäkuu 16, 2010, 20:35:22 »
Se mukamas myy hyvin ja on näyttävinään hyvältä. Miusta musavideoissa pitäs keskittyä itse kappaleeseen. Monet menestyy hyvin vaatteet päällä. Esim Indica, Tiktak, Ashley Tisdale, Anna Abreu ja monet muut. Vähissä vaatteissa keikistelijät vaan kerjää huomiota. Ja miun silmissä ne  on kuin tupkkaa polttavat nuoret: haluavat huomiota ja minun (ja varmaan monen muunkin) taholtani saavat vain huonoa krittiikkiä.

Poissa Sami

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • Tupa: Tuvaton
Vs: Puolialastomat naiset musavideoissa k-13?
« Vastaus #87 : Kesäkuu 17, 2010, 02:40:56 »
Edes minä, joka olen miespuolinen, en voi sietää musiikkivideoita, joissa naiset eivät tee muuta kuin heiluttelevat rintojaan ja keikuttelevat persettään. Kerrankin näin jonkun musiikkivideon, jossa joku laulaja oli ihan naama kiinni kamerassa ja hänen ympärillään oli isorintaisia naisia, jotka heiluttelivat rintojaan kameran edessä. Näistä naisista ei näytetty mitään muuta kuin ne heiluvat rinnat. Kasvoista ei näkynyt vilaustakaan ja ne rinnat käytännössä veivät suurimman tilan kuvasta. Sen laulajan kasvot olivat vähällä hukkua niihin rintoihin...

Alastomuus itsessään voi kyllä olla kaunista, mutta tuollainen tissien tyrkyttäminen menee jo vähän liian pitkälle. Jos minulta kysyttäisiin, niin sellainen kiellettäisiin lailla, mutta kun ei kysytä... Itse en kuitenkaan ikinä rupea katsomaan musiikkivideota, jonka ainoa sisältö on se, että joukko naisia heiluttelee rintojaan ja keikuttelee persettään laulajan ympärillä. Jos sellainen tulee televisiosta, niin minä käännän samantien kanavaa.
« Viimeksi muokattu: Kesäkuu 17, 2010, 06:16:09 kirjoittanut Sami »

salainensalatalo

 • Ankeuttaja
Vs: Puolialastomat naiset musavideoissa k-13?
« Vastaus #88 : Kesäkuu 28, 2010, 23:39:27 »
Alastomat naiset runkkaamassa ruskettuneita kehonrakentajia/autoja/yms. on epäonnistunut yritys viedä huomio pask mitäänsanomattomasta "musiikista". Christina Aguileran videot ovat tästä mielestäni säälittävin esimerkki.


(Tai ainakin se yksi jota tuli nähtyä tässä hiljattain.)
« Viimeksi muokattu: Kesäkuu 28, 2010, 23:45:14 kirjoittanut salainensalatalo »

Poissa tulppaanipenkki

 • kastelua vailla
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Puolialastomat naiset musavideoissa k-13?
« Vastaus #89 : Heinäkuu 01, 2010, 01:23:28 »
Ihmettelen sitä, että puolialastomia naisia laitetaan musiikkivideoihin, koska se myy. Yleensäkin tällaisia videoita (ja sen tyyppistä musaa, joon tällaisia videoita tehdään) katsoo/kuuntelee ihmiset joita ne puolialastomat naiset kiinnostaa saman verran, ellei enemmänkin, kuin itse musiikki. Seksi musiikissa ja videoissa on kohtuuden rajoissa hyvä juttu, mutta jos se alkaa pursuta musiikissa joka paikasta, se on ällöttävää ja mautonta. Jos bändit tekisivät monipuolista ja hienoa musaa, se myisi varmasti huomattavasti paremmin, kuin se, että seksiä tursuu joka nurkasta.

No, jos jotain perusteluja tarvitaan, katsotaanpa mitä Wikipedia sanoo siitä, ketkä ovat myyneet eniten levyjä maailmanlaajuisesti . Lista kuuluu näin: The Beatles, Elvis Preasley, Michael Jackson, ABBA, Queen (pitää muuten mainita, että kaikki kyseisistä bändeistä/artisteista ovat kuuntelulistani kärjessä Elvistä lukuunottamatta :D). Asia taitaa olla niin, ettei kenenkään edellämainituista videolla ole esiintynyt liutaa keikuttelevia naisia. Seksiä kaikkien musiikissa varmasti esiintyy, mutta se ei tule ekana mieleen, kun puhutaan kyseisistä artisteista. Joistain nykyajan hiphoppareista se saattaisi tullakin. Jopa ennen musiikkia! Jokuhan saattaa tykätä isorintaisista naisista musiikkivideoiden yhteydessä, mutta mielestäni silloin ei enää puhuta musiikin tykkäämisestä.
We're not gonna sit in silence,
We're not gonna live in fear

Poissa Aiëdaíl

 • Näätärikkaus
 • Valvojaoppilas
 • *
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Puolialastomat naiset musavideoissa k-13?
« Vastaus #90 : Heinäkuu 01, 2010, 01:49:17 »
Ihmettelen sitä, että puolialastomia naisia laitetaan musiikkivideoihin, koska se myy.
Musiikkiahan olisi loogista myydä juuri sillä musiikkipuolella... Mutta tätä paljon puhuttua hetkutusta löytyy useimmiten nimenomaan kaupallisten, voittoa tavoittelevien artistien videoilta, ja jos sitä voittoa kerran tavoitellaan, on ihan ymmärrettävää tunkea niitä naisia sinne heilumaan, jos se kerran edistää myyntiä.

Perustelusikin herättivät minussa melkoisesti ajatuksia: Kaikilla luettelemillasi artisteilla on nimittäin ollut vuosikymmeniä aikaa saada se tarvittava levyjen myyntiluku täyteen, mikä tekee jo paljon pesäeroa näihin lanteenkeikuttajiin, jotka ovat hieman uudempi ilmiö, puhumattakaan siitä, että nykyään levyjä ostetaan harvemmin. En tosin väitä, että nämä naisvartaloilla myyvät artistit olisivat vuosikymmenten päästä vastaavissa kulttiasemissa tai myyntiluvuissa, ja siihen juuri saattaa vaikuttaa se, että pääosassa on visuaalinen, ei musiikillinen puoli. Olen siis jokseenkin samaa mieltä kanssasi.

Ja nyt kun tuli Elviksestä puhe: kyllähän hänenkin lanteenliikutuksensa aiheutti suurta paheksuntaa aikoinaan. Nykyään moinen ei hetkauttaisi juuri ketään, vaan täytyy olla paljon hardcorempaa materiaalia. Ehkä tulevaisuudessa suhtaudutaan näihin nykyisiin musiikkivideoihin yhtä välinpitämättömästi.
« Viimeksi muokattu: Heinäkuu 01, 2010, 01:53:54 kirjoittanut Aiëdaíl »

essya

 • Ankeuttaja
Vs: Puolialastomat naiset musavideoissa k-13?
« Vastaus #91 : Heinäkuu 02, 2010, 03:34:02 »
Se on tämä raha taas joka tulee tässäkin tilanteessa kyseeseen.
Näitä tusinaräppäreitä ja poppareitahan on kymmenessä miljoona, joiden tarkoitus on vain sillä listahitillään saada helposti ja nopeasti rahaa ja puolialastomuushan myy. Eihän tällaisella toiminnalla ole oikeastaan mitään järkeä, koska se on se loputon kierre joka saadaan aikaiseksi näillä listahiteillä jotka ilmestyvät sinne listoille yhtä nopeasti kuin putoavatkin sieltä. Ja sitten tulee uusia ja uusia vielä uusien perään. Nekin rahat voisi käyttää johonkin hyödyllisempään.
Sitä paitsi itse en keikuttaisi peppuani jossakin musiikkivideossa jotakin räppäriä vasten vaikka siittä maksettaisiin.
Kieroutunut maailma nykyään on.

Poissa Craza

 • välikappale
 • Vuotislainen
Vs: Puolialastomat naiset musavideoissa k-13?
« Vastaus #92 : Heinäkuu 05, 2010, 19:56:35 »
Minun on jotenkin käsittämätöntä uskoa tähän "no kun se _myy_" juttuun. Tai siis..ostaako joku ihan oikeasti levyjä sen perusteella että akka esittelee itseään televisiossa musiikkikanavalla? En kai ajattele tarpeeksi yksinkertaisesti, mutta en ole kyllä vielä koskaan kuullut kenenkään todella pitävän siitä matskusta ja sen asiayhteydestä näihin videoihin. Ja kuuntelevansa ja ostavansa sen takia sitä musiikkia (tai edes katsovan sitä musiikkiteeveetä) Ja kenelle nämä tällaiset edes on suunnattu? Miehille? Ai että miehet ovat ainoita jotka mielellään kuuntelevat musiikkia ja katsovat musiikkivideoita? Eikö silloin tavallaan sitten "menetetä" se toinen sukupuoli täysin jos kohderyhmä on vain miehet -----> vähemmän rahaa. Eli onko se oikeasti kannattavaa? Vai ainoastaan säälittävä yritys kerjätä huomiota, mikä ei enää nykyään onnistu. Madonna teki sen jo vuosia sitten. Nyt se on ainoastaan säälittävää.

Poissa Surkimus

 • niin boheemi, kuten sinä
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • Voi löytää onnen kärsimyksestä
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Puolialastomat naiset musavideoissa k-13?
« Vastaus #93 : Toukokuu 10, 2012, 18:47:44 »
Olen siis miespuolinen henkilö, mutta vaikka yleensä miesten iloksi nämä videot onkin tehty, niin en näe oikein seksikkyyttä siinä että joku tunkee peräänsä päin kameraa. Juurikin joku Cheekin JippiKayJei - se musavideo on kaikin tavoin kamala. Mielestäni rap-musiikkia ei tulisi yhdistää tähän - nämä tusinapoppiräppärit eivät ole räppiä nähneetkään! En hirveästi rappia edes kuuntele mutta jos kuuntelen niin asiakamaa - suomirapparit Asa, Steen1 ja Paleface tekevät mahtavia kantaanottavia biisejä. (mahtuu sinne myös juomalauluja mutta se voidaan antaa anteeksi)  Omasta mielestäni musavideoissa näkyvä puolialaston nainen on ok riippuen siitä, miten hän siinä esiintyy. Jos hänen ainoa roolinsa on heruttaa mieslaulajan puhkuessa kiimaisena vieressä, niin sellaisesta en välitä. Pidän Hollywood Undeadista, vaikka heidän musavideoissaan on välillä vähäpukeisia naisia (sen vertaa mitä minä olen nähnyt ei kuitenkaan suuressa osassa eivätkä esineellistettynä; poikkeuksena Comin in Hot, joka tosin taitaa aika parodia olla), joten tämä ei mikään katastrofi ole, kunhan pysytään kohtuudessa.
"Tärkeintä ei ole määränpää, vaan se, että nousee kyytiin"

Poissa Charlotte

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • No books, no life
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Puolialastomat naiset musavideoissa k-13?
« Vastaus #94 : Elokuu 09, 2015, 16:56:32 »
Tämäkin on jo aika vanha keskustelu, mutta ajattelin nyt ottaa esille.

Eli siihen, kuinka sallittua on esiintyä puolialastomana musavideolla, en ota kantaa. Sen sijaan ärsyttää järjettömästi missä ja milloin näitä videoita näytetään. Esim. omat pikkuveljeni (11 ja 6v.) kuuntelevat paljon Cheekin musiikkia, jossa pyörii aika paljon naisia, joiden vaatteet ovat jokseenkin olemattomia. Samoin biisien sanat ovat aika...
No, pointti tässä on se, että nykymaailmassa kuusivuotias pikkuveljeni on jo tuossa iässä kuullut sanan 'seksi' tai nähnyt tällaisia videoita tarpeettoman monta kertaa. On ihan luonnollista, että pienet lapset katsovat päivällä televisiota. Ja yhtäkkiä ruutuun pomppaa joku alusvaatteissa...
Millaistakohan on 10 vuoden päästä jos nyt tyrkytetään näitä videoita jo päiväkoti-ikäisille?

Anteeksi, sekava viesti.
"Mutta sinähän olet kuollut", Harry sanoi.
"Niin olen", Dumbledore sanoi arkisesti.