Kirjoittaja Aihe: Paras komedia?  (Luettu 23157 kertaa)

0 vuotislaista ja 1 Ankeuttaja kyttää tätä aihetta.

Guilty

 • Ankeuttaja
Paras komedia?
« : Kesäkuu 07, 2004, 10:02:57 »
Katsotteko komedioita? Entä mikä komedia on teidän mielestä paras parhaita? Perustelkaa. :D

Mun mielestä:
American pie 1,2 ja 3
Noi on kyllä niin hauskoja, 2 on varmaan paras. xD Nauroin ihan vääränä ku katoin. Mä en vaan pidä niistä näytteliöistä ollenkaan, paitsi mikä sen nimi oli, no ainakin stifler kutsu sitä paskatauoks. niin se. x)

Sekaisin Marista
Hahahaa. Ben Stiller on ihan kuningas.  
Tässä on kyll välillä vähän silleen hohoijjaa. Mutta se on kyll ihan paras. Alku varsinki. xDD Cameron Diazista en pidä. Mutta toimii.

Pidän kyll enemmän thrillereistä.

//Meirami: Ja muistetaanpa sitten, ettei tehdä tästä listausta, vaan kuten Guiltykin sanoi PERUSTELLAAN minkä takia mikäkin on hyvä.

Poissa Vesi Y

 • Muppet
 • Vuotislainen
Paras komedia?
« Vastaus #1 : Kesäkuu 07, 2004, 10:35:54 »
Haa. Tässä yksi komedioista pitävä.
Kuokka: Siis oikeasti hyvistä komedioista pitävä, kammoan sellaisia kökkökomedioita joita on joka oksalla. No, tiedätte varmaan mitä tarkoitan. ^^;

Ensin, Singin' In The Rain, joka on hyvä idea hyvällä toteutuksella; tehty 1952, mutta kertoo siitä ajasta, kun äänielokuvia alkoi tulla. Siis, elokuvassa Jazzsinger on juuri ilmestynyt ja saanut suosiota. Ja tämän tarinan studion kahden supertähden, Lockwoodin ja Lamontin äänielokuvasta uhkaa tulla paha floppi. Todella klassikko, ja aivan mahtavan hauska musikaali. Ja vielä, sopii suunnilleen kaikenikäisille.

Ja sitten Animal Crackers eli Marx-elokuva jossa on Captain Geoffrey T. Spaulding. Tässä elokuvassa ovat he kaikki, eli Groucho, Harpo, Chico ja Zeppo. Ja ideana on, että hienostorouva Rittenhouse pitää juhlat, joihin Kapteeni Spaulding tulee kunniavieraana. Ja jhlan kohokohtana on hienon taulun paljastus, mutta taulu katoaa. Ja, mukana ovat myös hieman hullu professori ja soittaja. Tämä sopii myös kaikille, mutta monet vitsit avautuvat vähän vanhemmille.
"-Mutta sehän on kaksinnaimista!
-Niin, kaksin aina kaunihimpi.
"

Ja täytynee mainita lyhyesti vielä Pink Panther-sarja, jossa on mahtava Peter Sellers näyttelemässä Clouseauta. Hauskoja, ihan oikeasti. Kertoo poliisista, jota kaikki pitävät "täytenä kahelina", ja jota hänen pomonsa inhoaa.

Ja sitten ihan älytön Bond-parodia, Casino Royale. Siinä on Peter Sellers ja muita näyttelijöitä Pink Panthereista, ja se on hauska elokuva, mutta ei välttämättä kaikkien mielestä. Bond anakin on sentään kunnon herrasmies eikä mikään tyhmä Pierce-Brosnan-trendinukke. Minä pidän tästä elokuvasta, mutta siitä on vaikea kertoa. Se pitää katsoa, että ymmärtää. Tosin, en todellakaan suosittele kaikille. ^^ (Iiiik! Siinä on David Niven! Iiik! ^_^)

Ixion

 • Ankeuttaja
Paras komedia?
« Vastaus #2 : Kesäkuu 09, 2004, 17:34:57 »
Jaa-a.. Noita jenkkiteinihömppäkomedioita ei tule hirveesti katsottua, mutta Ace Ventura-leffat ja Jim Carreyn myöskin tähdittämä Valehtelijavalehtelija jaksavat naurattaa. En muista tähän hätään muita leffoja, joille olisin nauraa röhöttänyt vedet silmissä. Noissakin se on oikeastaan juuri Carreyn ansiota, että naurattaa. Kyllä se jaksaa aina vamittaa niin kympillä, että pokka ei yksinkertaisesti pidä. Carreyn leffoista  Sähköputkimies (Gable guy) ja Nuija ja tosinuija ei oikein napanneet. Man on the moonia en oo ikinä nähnyt.

Aileena

 • Ankeuttaja
Paras komedia?
« Vastaus #3 : Kesäkuu 09, 2004, 19:07:16 »
En mä mikään komedia-friikki ole, että jokainen komedia pitäisi nähdä, mikä vaan elokuvista tai TV:stä tulee. Yleensä komediat sitä paitsi ovat aika huonoja ja hauskoja kohtia on vain siellä täällä. Mutta Bruce taivaanlahja on mun suosikkini. Se sai mut ja mun veljen nauramaan ja melkein kieriskelemään lattialla paikoittain. Jim Carrey on todella hyvä näyttelijä ja monesti ihmettelenkin miten ihmeessä äijän pokka pitää! Varsinkin Brucessa, muutama kohta oli niin pölöjä, että mietiskelin, kuinka monta kertaa nekin oltiin jouduttu kuvaamaan.
Myöskin kaikki Poliisiopistot ovat tosi hauskoja, vaikka vähän vanhempia ovatkin. Onhan niitä muitakin hyviä komedioita paljon, mutta ei nyt tule mieleen.

:muoks:
Nyt viikonloppuna tuli kaks tosi hyvää komediaa: Bridget Jonesin päiväkirja: Elämäni sinkkuna ja Miss Kovis. Bridget Jones oli tosi hjuva! Oikeastaan parempi mitä odotin ja Renee Zellweger astui sillä leffalla mun suosikki-naisnäyttelijä-kaartiin. Sitten tämä Miss Kovis. Voi jestas, että me naurettiin koko porukka täällä kotona. En tiedä mikä siinä oli, mutta kun siltä Miss Kovikselta "revittiin" bikinirajat ja se kiljas silleen oudosti ja sitten ilmestyi sieltä verhona takaa kävellen haarat levällään, me revettiin aivan täysin!

Sitten tuli vielä mieleen tämä klassikko;) Robin Hood - sankarit sukkahousuissa. Se jos mikä on hauska!

Basia

 • Ankeuttaja
Paras komedia?
« Vastaus #4 : Kesäkuu 24, 2004, 12:46:23 »
Eipä tule mieleen mitään oikeasti hyviä komedioita.. Sellainen työnsin-elimeni-piiraaseen -tyyppinen huumori ei oikein jaksa innostaa. Oikeastaan hyvät leffat ovat nykyään muutenkin harvassa, esim. Marvel-hahmojen kaksoiselämät eivät jostain syystä kiehdo.
Näin muutama vuosi sitten action-leffan nimeltä Jackie Brown, taisi olla Tarantinon ohjaus..? Kuitenkin, se oli kaikesta järjettömästä lahtauksesta huolimatta äärettömän hauska.

milady

 • Ankeuttaja
Paras komedia?
« Vastaus #5 : Heinäkuu 18, 2004, 20:13:44 »
Mikään varsinainen komedioiden ystävä en ole, mutta kyllähän ne aina oikeana hetkenä jaksavat piristää ja tuoda hilpeyttä päivään. Ehdoton ykkössuosikkini on Love Actually eli Rakkautta vain. Ihastuin ikihyviksi nähtyäni sen elokuvateattereissa ja totta kai se piti hankkia kotiinkin ;) Se oli aidosti hauska ja sitä katsellessa sai nauraa vedet silmissä. Huumori puree!

minnie

 • Ankeuttaja
Paras komedia?
« Vastaus #6 : Heinäkuu 24, 2004, 20:27:00 »
Juu siis komediat on ihan huippuja.
Eilen juuri kävin katsastamassa elokuvissa Jennifer Garnerin uutukaisen 13 ja risat.Oli muuten aika koominen!Tykkäsin siitä siksi koska se pisti minut nauramaan ja siinä oli aika kiva juoni.:)

Tätä ennen katsoin elokuvan 50 first Dates (en nyt muista Suomenkielistä nimeä sille) näyttelijöinä kuitenkin Adam Sandler ja Drew Barrymore.Olen nähnyt kyseisen elokuvan jo kolme kertaa ja aina se naurattaa yhtä paljon.Drew ja Adam on sopii hyvin tekemään yhteisiä elokuvia.Tästä elokuvasta pidin koska se oli hauska ja jollakin tasoa koskettava.

Turkinpippuri

 • Ankeuttaja
Paras komedia?
« Vastaus #7 : Heinäkuu 24, 2004, 20:41:15 »
En oikein tiedä, onko tämä mun lempi komedia, mutta yksi lempileffoista kuitenkin:

Rakkautta vain -Love actually
Se oli aivan ihana! Siinä näytteli mm. Alan Rickman (Kalkaros), Emma Thompson (Punurmio), Rowan Atkinson (Mr. Bean), Hugh Grant ja pari muuta hyvää, joiden nimi en nyt muista...

Se oli mukavaa, kun kaikki löysivät oman rakkaansa pitkän "taistelun" jälkeen! :)
Alan Rickman ja Hugh Grant onnistuivat todella hyvin roolissaan.

Kannattaa katsoa!!

Rommi

 • Ankeuttaja
Paras komedia?
« Vastaus #8 : Heinäkuu 25, 2004, 00:50:25 »
Shrek! Ihan ehdottomasti. Siis original-versiona, jolloin vitsit on alkuperäisiä eikä niin lapsille suunnattuja. Vitsit loistavia, hyvät ääninäyttelijät, hyvät musiikit (voiko musiikki vaikuttaa komediaan?) ja tuttuja hahmoja muista piirretyistä ym. Yksinkertaisesti aivan helmi!

Tv-puolella Frendit. Loistavat näyttelijät, hyvät vitsit (tosin suomennettuina joskus vähän kökköjä), eikä vitsit ole miljoonaan kertaan käytettyjä vaikka sarja on pyörinyt jo kauan. Oikeasti arvostan ihmisiä jotka voivat tehdä komediaa joka on vielä monen vuoden päästä hauska eikä sitä voi katsoa nauramatta.

Lamia

 • Ankeuttaja
Paras komedia?
« Vastaus #9 : Heinäkuu 25, 2004, 13:47:03 »
Perhe on pahin. Jostain käsittämättömästä syystä jaksan aina nauraa sille, vaikka vitsitkin on niin useasti käytettyjä.

Frendit Todella monta tuotantokautta ja kuten Rommi sanoi, vitsitkään eivät ole kaatopaikalta kierrätykseen hankittuja. Ihmisten persoonista revitään huumoria yllin kyllin...^^ Harmi vain, että sarja muuttuu koko ajan vain enemmän draamaksi.

Myös Dharman ja Gregin vanhat jaksot, Shrek ja elokuva Perhe on painajainen saavat minut nauramaan. Niinkin mauttomat kuin Poliisiopisto ja American Pie ovat aivan huippuja.

Belewien

 • Ankeuttaja
Paras komedia?
« Vastaus #10 : Heinäkuu 26, 2004, 01:00:05 »
Tv:n puolella parhaat komediat ovat Frasier, Pokka pitää, Pitkän Jussin Majatalo, Kellarin Kunkku. Olen aina tykännyt niin sanotuista sitcomeista ja englantilaisista komediasarjoista varsinkin. Brittihuumori on niin sopivaa huumorintajulleni etten voi olla nauramatta itseäni läkähdyksiin. Frasierin ylipursuava snobius ja varsinkin neuroottinen Niles-veli ovat jotenkin niin hellyyttäviä ja hupaisia :]
Leffojen puolella voiton vievät Ace Venturat ja muutkin Jim Carreyn komediat. Jim Carrey on aina ollut suosikkini ja hänen eläytymisensä rooliin kuin rooliin ja ainainen huulenheitto tilanteesta kuin tilanteesta saa minut nauliintumaan televisioruudun/leffakankaan ääreen. :D

pensasvilistäjä

 • Ankeuttaja
Paras komedia?
« Vastaus #11 : Heinäkuu 26, 2004, 18:01:46 »
Pokka pitää on ihan must. x)
Se on niin hauska, kyllä te tiedätte mitä tarkoitan. :D

Hauskin elokuva on varmaan Johnny English.
Kun Mr.Bean on vauhdissa, saa nauraa itsensä kipeäksi.
Niin, ja tietysti myös Mr. Bean itse on aivan yhtä hauska. xD

DRU

 • Ankeuttaja
Paras komedia?
« Vastaus #12 : Heinäkuu 27, 2004, 22:45:59 »
Paras kotimainen ja ulkomainenkin komedia on ehdottomasti Ponteroosa. Siinä on sopivasti huumoria ja pervoilua ja tony halmetta. Siinä sai nauraa koko leffan ajan. Paras kohta on kun tony on ulkovessan reiän alla piilossa vakoilemassa mallityttöjä jne. Jussi on niin raukka kun se on melkein sokea vaikka sillä onkin mahdottoman isot pullonpohjalasit. Mutta silti jussi onkin naistenmies. Ja hänellä on hyvä huumori kun hän kertoo pokalla naamalla tyttökaverilleen lapsuudestaan.  Tai sitten hän olikin tosissaan. Koko leffasta ei tiedä onko se naurettava vai muuten vaan niin huono mutta pääasia että saa nauraa.

Surumieli

 • Ankeuttaja
Paras komedia?
« Vastaus #13 : Heinäkuu 28, 2004, 22:07:06 »
Ace Venturat on hyviä ja naurattavia. Varsinkin kun on väsynyt ja hilpeysmittari huipussaan, ne ovat ihan huippuja. Ne ovat vain niin hullunkurisia ja kummallisia.

Myös Mr. Beanit kuuluvat suosikkeihin. Suht samat perustelut kuin edelliseen. Atkinsonilla pysyy hyvin ne hassut ilmeet ja pokka ja kaikki. Ja se hassu kävelytyyli ja kaikki. Nämä ovat hyviä.

SukkaLuuta

 • Ankeuttaja
Paras komedia?
« Vastaus #14 : Heinäkuu 29, 2004, 11:54:17 »
Ace Ventura 2 - Luonto Kutsuu, Nemoa etsimässä, Seitsemän Seinähullua Sankaria ja joitain muitakin kyllä varmasti on mutta nyt ei muistu mieleen. Nemo on kyllä ihan must, sen voisi katsoa monta kertaa päivässä. Henkien Kätkemä elokuvassakin on tietynlaista huumoria ja senkin jaksaisi katsoa vaikka kuinka monesti. Hyvä puoli sinänsä että itse omistan molemmat elokuvat, mutta kun Henkien Kätkemä on VHS niin se saattaa mennä helposti pilalle jos sitä jatkuvasti katsoo.. :/

Ja nyt tuli mieleen Ice Age. *reps* Suosittelen. ;)

Poissa Sun Lee

 • Ronnieponnie
 • Vuotislainen
  • Tarinamaa
Paras komedia?
« Vastaus #15 : Heinäkuu 29, 2004, 16:01:40 »
Hmm ... vaikeaa. En kamalasti katsele komedioita tai sitten komediat eivät vaan jää mieleen niin helposti kuin jotkut muut. Mutta ehdoton suosikkikomediani on 13 ja risat, jonka kävin tällä viikolla katsomassa. Se oli aivan älyttömän hauska, ainakin joissakin kohdin sai nauraa todella paljon. En oikein ole edes varma, mikä siinä oli niin huvittavaa, mutta ne tempaukset, mitä Jennifer Garner Jennana teki oli niin älyttömiä, ettei voinu kun nauraa. En voi paljastaa kamalasti, kun se pilaisi hyviä elokuvakokemuksia niiltä jotka tahtovat leffan nähdä.

Valehtelija Valehtelijakin oli älyttömän hauska, kuten joku jo sen mainitsi. Näin sen tässä kesän aikana uudestaan. Jim Carrey osaa kyllä näytellä aivan mahtavan hyvin, kohtaukset olivat aivan sairaan hauskoja!

Sekaisin Maristakin oli sellainen leffa, jossa nauroin todella paljon. Cameron Diaz oli todella hyvä näyttelijä. En tosin muista leffasta enää paljoakaan, siitä on aikaa kun sen viimeksi näin.

TV - puolella pidän erityisen paljon Frendeistä. Muita komediasarjoja en sitten seuraakaan. Frendit on joka kerta niin älyttömän hauska. Jotenkin joka jaksossa saa nauraa itsensä halki! :D

Eldar

 • Ankeuttaja
Paras komedia?
« Vastaus #16 : Heinäkuu 29, 2004, 18:44:00 »
Televison puolelta parhaat komediat ovat:
Pokka pitää: Aivan älyttömän hauska. On tullut vaikka kuinka monta kertaa televisiosta uusintoina, mutta kuitenkin jaksan aina katsoa sitä. Kaikki hahmot ovat niin loistavia ja hauskoja.
Frendit: Loistavaa, ihanaa huumoria. Jokainen hahmo on ihana omapersoona. Pidän heistä kaikista, vaikkei Phoebe ja Mike nyt ole mitään kummoisia.
Tuho-osasto: Loistavaa komediaa! Olen katsonut vain parikertaa, mutta jaksan aina nauraa heidän tohelluksilleen ja hulluille päähän pistoille.

Elokuvien puolelta suosikki komedioitani ovat:
Mies ja alastonase: Jokainen osa on ollut omalla tavallaan tavattoman hauska (viimeisin ei kyllä ollut yhtä hauska kuin muut) ja olen nauranut niin että olen meinannut tuolilta tipahtaa. Varsinkin ensimmäisen osan loppu oli aivan ihana!
Poliisiopisto: Aivan loistava elokuva! Oli todella hauskaa seurata kun toheloista kokelaista kasvoi (hyviä...?) poliiseja. Varsinkin Hightower (miten sen nimi nyt kirjoitettiin) oli aivan paras! :)

Poissa Zariendha

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Paras komedia?
« Vastaus #17 : Heinäkuu 29, 2004, 21:51:26 »
Paras TV-komedia on ehdottomasti Pokka pitää! Siinä on niin hyvää brittihuumoria ja teema on hauska, etenkin kun Englanti on niin luokkayhteiskunta kuin mahdollista (olette varmaan huomannut että Hyacinthin naapurit Emmet ja Elisabeth ovat aatelisia ja Bucketit keskiluokkaisia, Hyacinth vain tahtoisi olla yläluokkainen). Onslow on paras henkilö!

Paras komedialeffa on varmaan Notting Hill. Se on jotenkin vaan niin söpö. Hugh Grant-nössö rakastuu Julia Robertsin näyttelemään superjulkkisnäyttelijään... Aah. Neljät häät ja yhdet hautajaiset on kanssa hyvä.
Z.

medu

 • Ankeuttaja
Paras komedia?
« Vastaus #18 : Heinäkuu 31, 2004, 23:38:21 »
Minä olen ehdottomasti Adam Sandler ja Rob Schneider huumorin fani!! Suunnilleen kaikki niiden leffat on hjuvia. (ainakin ne mitä olen nähnyt)
Kun ekan kerran näin Adamin leffassa Big Daddy, sillon minä sen hokasin.
Mutta paras komedia on kyllä todellakin Cant Hardly wait - eli Nyt bailataan:) I lurrrve that. Se on just sellanen perus teini leffa. Ihan paras. Sitäpaitsi me katottiin se monesti silloin aikoinaan, joten nyt siitä tulee muistoja.
Mutta Adamin ja Robin leffoista paras on Hot Chick, siinä tämä teinityttö muuttuu karvaiseks mieheksi, joka siis on Rob Schneider:D

Gabriel

 • Ankeuttaja
Paras komedia?
« Vastaus #19 : Elokuu 01, 2004, 11:25:08 »
Bowfinger (suomeksi Koukkusormi) on yksi hauskimmista näkemistäni komedioista (eikä sitä ole vielä mainittu tässä topickissa aikaisemmin).
Näyttelijöinä Eddie Murphy ja Steve Martin. Elokuva kertoo pienestä elokuvatuotantoyhtiöstä ja sen pomosta, Bobby Bowfingeristä. Tämä saa käsiinsä erittäin hyvän käsikirjoituksen, nyt hänen pitää vain tehdä elokuva. Hänen palkkalistoillaan on joukko tuntemattomia näyttelijöitä ja kameraryhmä on Meksikosta tuotuja laittomia maahanmuuttajia. Häneltä puuttuu vain pääosan esittäjä. Kun action-tähti Kit Ramsey kieltäytyy leffasta, päättää Bowfinger kuvata elokuvan Kitin kanssa, mutta hänen tietämattään!
Toinen hyvä komedia on vanhempi, Dirty, Rotten Scoundrels (herrasmieshuijarit). Näyttelijöinä Michael Caine ja Steve Martin. Tämä elokuva kertoo kahdesta miehestä, jotka elävät huijaamalla naisilta rahaa. Aluksi yhteistyö sujuu, mutta pian tulee riitaa ja miehet alkavat kilpailla erään naisen rahoista; häviäjä lähtee pois kaupungista!

Siinä pari elokuvaa

ujelo

 • Ankeuttaja
Paras komedia?
« Vastaus #20 : Elokuu 30, 2004, 18:07:25 »
Monia.
Useimmat Jim Carreyn leffat saavat minut ihan kierimään naurusta, varsinkin Ace Venturat xD
Niissä onkin sellaista minun huumoriani *Pyörittelee silmiään*
Myös Leijonakuningas 3 sai minut nauramaan. (Lasketaanko se komediaksi?)
No ainakin se on sen verran hauska että minä leimaan sen komediaksi.

Bean

 • Ankeuttaja
Paras komedia?
« Vastaus #21 : Syyskuu 12, 2004, 20:50:25 »
Frendit aivan ehdottomasti, vitsit ovat loistavia ja jutut aina van naurattavia, vaikka katsoisi sarjaa alusta lähtien jo 3:tta kertaa!

Elokuvien puolelta on monia vaihtoehtoja: Uunot ja Poliisiopistot tulee ensimmäisenä mieleen, naurattaa kerta kerran jälkeen vaikka osaisi sanat ulkoa.

Hyvät komediat kestävät mielestäni kulutusta ja naurattavat kerta kerran jälkeen.
 
Vielä yksi tuli mieleen: Fakta homma, sehän on vanha, monta kertaa uusittu ja valitettavasti aika huono, mutta kyllä se vielä naurattaa. (tuli vain mieleen, että se tulee taas tänään sunnuntaina, tv2 2205)

Xeemu

 • Ankeuttaja
Paras komedia?
« Vastaus #22 : Syyskuu 17, 2004, 21:53:31 »
Eipä ole täällä näköjään Chaplinia mainittu...

Diktaattori ja Nykyaika ovat kerrasaas loistavia ja varsinkin legandaarisia... Eniten niissä huvittaa lähinnä tuo poliittinen puoli.

Jos sitten nykykomedioista jotain on mainittava niin sanotaan Jim Carreyn elokuvat... (osa kyllä täyttä scheissea) Bruce- Taivaanlahja oli pitkästä aikaa hyvä... Valehtelija valehtelija on hyvä ja Ace Ventura 2 on loistava... Cable Guy oli rimanalitus, Truman Show tylsä kuten myös Ace Ventura 1 ja nämä vakavammat elokuvat ei iske...

milanda

 • Ankeuttaja
Paras komedia?
« Vastaus #23 : Syyskuu 18, 2004, 09:19:41 »
Telkkarissa (ei tosin tule enää) oli Ruutiukot (Dad's army), joka kertoo toisen maailmansodan kotiturvajoukoista, joilta mikään ei onnistunut. Ne ovat oikeasti ihan hulvattomia! Ei sellaista pakkopulla huumoria, jota viljellään joka paikkaan!

Manteli

 • Ankeuttaja
Paras komedia?
« Vastaus #24 : Syyskuu 19, 2004, 19:54:19 »
Katson oikeastaan mieluiten komedioita, paljon sekä amerikkalaisia että brittisarjoja ja -elokuvia, lähinnä.

Sarjoista parhaimpia ovat Frasier ja Pokka pitää, Frendit on myös sellainen ihan hauska, vaikkei mikään ratkiriemukas kovin usein.

Jim Carrey, joka on useasti mainittu, on todella hauska, vaikka on toisinaan tehnyt myös pienoisia rimanalituksia. Monty Python on myös yksi suosikeistani: Brianin elämä ja Monty Python's Holy Grail ovat mahtavia. Romanttisia komedioita katsoo myös ihan mielellään, parhaimpia ovat varmasti Neljät häät ja yhdet hautajaiset ja Bridget Jonesin päiväkirja, Love Actually oli hauska, mutta ei minusta kestä kovin montaa katselukertaa. Voi olla, että sille pitää antaa vielä tilaisuus :)