Kirjoittaja Aihe: Masentelumusiikki  (Luettu 25955 kertaa)

0 vuotislaista ja 1 Ankeuttaja kyttää tätä aihetta.

Poissa Miss Zora

 • nordist [nu'dist]
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • As cold as the night
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Masentelumusiikki
« Vastaus #75 : Tammikuu 15, 2011, 15:56:11 »
Angstipäivinä kuuntelen joko ylitsevuotavan pirteää ja reipasta musiikkia, tai sitten ryven itsesäälissä ja kuuntelen jotain surullista.

Pirteää on Green Dayn 21st Century breakdown -levy, tai sitten puhelimestani jotain satavuotta vanhaa Lady Gagaa, ja hänen biisejään joita olen kavereilta saanut. Ja sitten kun vielä tanssii epämääräisesti niiden soidessa, niin jokos siitä hyvä mieli tulee.

Sitten, kun tekee mieli sääliä itseä (se ei ole mitenkään kunnioitettavaa), kuuntelen Coldplayta (sitä kuuntelen muuten tosi vähän) tai Musea. Siitä tulee niin säälittävä olo, että angstaus loppuu.
den eneste måten å ha noe i uendelig tid, er ved å miste det

Poissa Yamaneko

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • I am the warrior of shadowclan
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Masentelumusiikki
« Vastaus #76 : Tammikuu 21, 2011, 22:03:22 »
En näe mitään eroa sillä, mitä musiikkia kuuntelen ollessani masentunut, iloinen, surullinen jne. Samat biisit menevät mielialasta riippumatta, tarpeentullen sitten virittäydytään masentuneisuudesta siihen mielialaan, minkä biisi tarvitsee.
Olen todella harvoin masentunut, ja jos olen pääsen siitä nopeasti eroon. Musiikki auttaa siinä tapauksessa oikein hyvin. Ainakaan en yritä pahentaa masentuneisuutta, eikä se musiikilla pahenekkaan. Rakastan biisejä, joissa on se tietty synkkyys, ja tulen niistä vain hyvälle ja jotenkin mietteliäälle tuulelle :) Ajattelen musiikkia kuunnellessani kaiken aikaa, tosin liittyen biisiin eli ajatukseni eivät harhaile. Ja ajattelemalla saan masennuksen unohtumaan.

Olen kuitenkin huomannut, että kun mielialani on jollain lailla negatiivinen, kuuntelen ehkä hieman tavallista enemmän elokuvamusiikkia :) Kauniit melodiat saavat huolet unohtumaan.
Where once was light,
now darkness falls
Where once was love,
love is no more                      -Gollum's song

essya

 • Ankeuttaja
Vs: Masentelumusiikki
« Vastaus #77 : Tammikuu 21, 2011, 23:05:32 »
Riippuu ihan täysin siitä että mitä negatiivista tunnetta poden sillä nimenomaisella hetkellä ja mistä syystä. Yleensä kun olen v*ttuuntunut/vihainen niin kuuntelen jotain vähän raskaampaa musiikkia ja yritän sitä kautta purkaa ärtymystäni pois.
Masentuneella/haikealla fiiliksellä olen viime aikoina (ja tälläkin hetkellä) kuunnellut Katie Meluaa. Vaikka tämän naisartistin biisit ovatkin yleisesti ottaen aika herkkiä ja surullisia, niin niiden kauneus ja haikeus tietyllä tavalla tuo voimaa jaksamiseen. :)

aamanda

 • Ankeuttaja
Vs: Masentelumusiikki
« Vastaus #78 : Tammikuu 22, 2011, 14:12:51 »
Kuten monilla muillakin, mulla riippuu täysin siitä minkälaista masista on menossa.
Rakkausitkupotkuraivarit ku tuntuu ettei kukaan tykkää ja yhyy-yhyy -meiningeissä
kuuntelen jotai tosi lässytilää surullista musiikkia. Esim. tällä hetkellä Jukka Pojan Taas mä satutin ja
n Parrasvalot. Onhan niitä paljon muitakin. James Bluntilla ja Jason Mrazilla on kans hyviä.. (:

Kuitenkin kun olen vihanen, raivoissani, ärsyyntyny, kettuuntunut tai maailma potkii päähän ihan jostain
muusta mukavasta syystä, ei musiikilla oikeastaan ole väliä. Kunhan sitä on ja se soi kovaa.
Silloin ei vaan mitään surullisia biisejä viitsi kuunnella, ku sitte rupee masentamaan tuo ylempi.

Kotona on hyvä pistää stereot täysille ja röhnöttää sängyssä, ihan vaan velloa itsesäälissä jne.
Kuitenkin koulussa, autossa, ihan missä vaan muualla, pistää napit korviin, musiikin täysille niin,
että kaikki varmasti ymmärtää että nyt on music on/world off.. Ja sitte vaa silmät kiinni
ja täts it tättärää, you've successfully escaped from the real life. (:

Poissa Nimue

 • broccoli
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • I’m collapsing in stellar clouds of gas.
 • Tupa: Mary Sue
Vs: Masentelumusiikki
« Vastaus #79 : Elokuu 13, 2011, 16:36:18 »
Öäh. Nyt kun mietin, kun angstittaa, en kuuntele paljoakaan musiikkia. Siis kun on todella paha masennusangstikaikkionpskaa-olo, koska silloin tuntuu että oon normaaliakin itkuherkempi ja alan itkeä kaikille surullisille lyriikoille :')

Jos pienesti ottaa päähän, Ismo Alangon Vittu kun vituttaa soi repeatilla hetken. Loppujen lopuksi kyrsiintynyt olo muuttuu huvittuneeksi, kun kuuntelee biisin sanoja ja se, mikä sai olon huonoksi, näkyy ihan eri valossa. Mutta toikin biisi on vähän hankala, jos on tosi masentunut olo, moinen rallatus alkaa vaan ottaa päähän entistä enemmän :D
Vihaisena mikä vain musiikki kelpaa, melkein kaikkiin mielialoihin mulla toimii sama musiikki ja samat bändit. c:
"You being all mysterious with your - cheekbones and turning your collar up so you look cool."

Poissa Triangulum

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: VOLDEMORT!!!
Vs: Masentelumusiikki
« Vastaus #80 : Elokuu 15, 2011, 20:32:46 »
Jos pienesti ottaa päähän, Ismo Alangon Vittu kun vituttaa soi repeatilla hetken. Loppujen lopuksi kyrsiintynyt olo muuttuu huvittuneeksi, kun kuuntelee biisin sanoja ja se, mikä sai olon huonoksi, näkyy ihan eri valossa. Mutta toikin biisi on vähän hankala, jos on tosi masentunut olo, moinen rallatus alkaa vaan ottaa päähän entistä enemmän :D

Hah tämä on aivan ihana biisi! Tykkään tosi paljon, siinä on ihana tunnelma, vaikken sitä suurissa tuskissa kuuntelekaan...

Mutta niin angstimusa. Öö. No ehdottomasti tulee kuunneltua Herra Ylppö&Ihmiset-Tyttö epäkunnossa, ja joskus sellaisiakin biisejä kuin Porno, Pikkukaupungin James Dean, Riisu siipesi, Rakkaus on raskasta. Sen lisäksi vakiokappaleita ovat CMX:ltä Melankolia ja Kappaleina. Maj Karman Kevytmelankolia puree myös hyvin ja välillä tulee kuunneltua YouTubesta Melankolian kolinaa, joka siis tulee vasta seuraavalle levylle. Maj Karmaa ja Ihmisiä tykkään kuunnella melankolisessa mielentilassa, koska Ylpön ääni rauhoittaa, ja saa tunteet purkautumaan, eivätkä ne jää vain sisälle kytemään. CMX:ssä ei ihan samaa reaktiota, mutta melkein.
"Kaipaat unohduksen humalaa."

Poissa Ihmissusi

 • Vuotislainen
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Masentelumusiikki
« Vastaus #81 : Lokakuu 25, 2011, 17:21:15 »
Minä en muuta kuuntelekaan kuin 'masennus'-musaa. En pidä kauhesti iloisesta musiikista, suoraan sanoen kaikki iloinen musiikki ahdistaa. Kaikki Chisut ja sen sellaiset iloiset biisit eivät oikein natsaa. Kun minua oikein ärsyttää niin kuuntelen black metallia (esim. Mayhemiä tai Mardukkia) Tämä biisi on mahtava 'viha'-biisi. silloin kaikki vihani ikäänkuin kaksinkertaistuu ja suuntautuu koko maailmaan. Kun vihaa koko maailmaa niin viha johonkin pikkujuttuun katoaa. (monimutkaista :'D) Oikein sellainen musa missä huudetaan kurkku suorana ja heilutellaan hiuksia kuin hullut niin saa kaiken pahan olon ja vihan purkautumaan. Ei tarvitse tukahduttaa ärsytystä vaan sen voi päästää valloilleen ja antaa maailman kuulla se kovaa ja korkealta!

Jos olen masentunut, mieli maassa ja vihaan itseäni, niin silloin on pakko kuunnella Rammsteinia tai Marilyn Mansonia. Rakastan Rammsteinin Mein Teil- biisiä, se on jotain niin ihanaa. Silloin suru katoaa pikkuhiljaa ja antaa itseluottamusta. Marilyn Mansonin musiikki on joidenkin kavereideni mielestä pelottavaa, siksi sitä on mahtava kuunnella. Minulle tulee silloin pakollinen tarve meikata pelottavasti ja mennä pimeällä kylälle jolkottelemaan.

Noh, tossa oli jotain itseäni helpottavia biisejä ;)

-Ihmissusi-

Poissa Magic girl

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Valar Morghulis
 • Pottermore: WhitchThorn22397
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Masentelumusiikki
« Vastaus #82 : Huhtikuu 19, 2012, 18:25:33 »
Masentelumusiikiksi minulle käy lähes kaikki lempibändini, Evanescencen, tuotannosta, mutta on minulla toki suosikkeja.
No kun siis olen vihaisella tavalla masentunut kuuntelen mielelläni All that I´m living for,The only one, Lies, Zero jne.
Noita kappaleita varmasti siksi, että niissä on sitä minun huonoa oloani ja siis tukevat sitä enemmän. Sillä minun on välillä pakko saada purkaa huonoa oloani musiikin kanssa, sitä siis kuuntelemalla.

Kun olen taasen surullisen masentunut kuuntelen mielummin Evanescencelta no esim.Like you, Tourniquet, Imaginary, Everybody´s fool, Lacrymosa, Snow white queen, jne. Noiden biisien kanssa voin jonkun aikaa rypeä surussani ja vain olla ja miettiä kaikkea mikä masentaa, harmittaa. Välillä tuntuu, jopa siltä ettei pysty hengittämään kun on niin huoni olla, mutta se menee ohi, kun sen saa kärsiä ensin rauhassa.
Olen ehdottomasti sitä mieltä, ettei masentelu ole aina todellakaan pahasta. Itselleni hetkittäinen paha olo auttaa jaksamaan ja jatkamaan. Se vaan täytyy kärsiä ensin.
"Push me and I'll push back
I'm done asking, I demand"

Poissa uimari

 • Crazy girl XD
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Masentelumusiikki
« Vastaus #83 : Huhtikuu 21, 2012, 22:23:39 »
Kun olen todella masentunut tai surullinen kuuntelen usein todella semmoista itku musaa. Kunnon teiniangsti-itku musaa. En tiedä, olen aina ollut tietynlainen "masokisti" ja sen takia kuuntelen tuollaista musaa ja ryven itsesäälissä ja itken silmäi irti.
Toisaaltaan joskus koitan kuunnella jtn energiaa antavaa ja piristävää rauhallista musiikkia mikäli on semmoinen olo.
Angsti tilassa kuuntelen usein esimerkiksi Avril Lavignea tai Evanescencea.
Jos taas olen ärsyyntynyt tai vihainen kuuntelen jotain todella railakasta musaa. Tai kunnon heviä. Se antaa energiaa jaksaa, ja selvittää aivoja. SIlloin kuuntelen esimerkiksi Bullet for my valntinea, Avenged sevenfoldia tai Five finger death punchia.
Just smile, it makes you beautiful<3

Poissa Luna Helmiina

 • Tonttu vain ei saa unta
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Älä häiritse! Luen Harry Potteria!
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Masentelumusiikki
« Vastaus #84 : Lokakuu 01, 2014, 17:28:27 »
Olen musiikinkuuntelun Miss Outous, tiedän sen, sillä kuuntelen
masentunena tai surullisena eri maiden kansallislauluja, ja espanjankielistä
musiikkia, esim. tämä http://www.youtube.com/watch?v=hH3hGuSK7PM on
yksi uusi suosikkisynkistelykappaleeni, juuri tuommoinen iloinen, mutta
suruimielinen musiikki tuntuu joskus rauhoittavan kumasti mökötysmielialaa. :)
"Puh?"
"No mitä, Nasu?
"Ei mitään", vastasi Nasu hiljaa.
"Tarkastin vain, että olet vielä ystäväni".       Helmiina -> Luna Helmiina

Poissa Charlotte

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • No books, no life
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Masentelumusiikki
« Vastaus #85 : Heinäkuu 13, 2015, 07:52:51 »
No enpä kauheasti mitään, piristyn muutenkin.
Mutta yks tosi hyvä kappale on Elastisen eteen ja ylös (olikos se tämä?)
Siinä on hyvät sanat ja tunnelma sopii muutenkin kyseiseen tilanteeseen.
"Mutta sinähän olet kuollut", Harry sanoi.
"Niin olen", Dumbledore sanoi arkisesti.