Kirjoittaja Aihe: Erityistä muistettavaa tässä osastossa (Päivitetty 14.8.)  (Luettu 5508 kertaa)

0 vuotislaista ja 1 Ankeuttaja kyttää tätä aihetta.

Poissa Arghulus Mendor

  • Vuotislainen
- Ei Potter -elokuvia käsitteleviä otsikoita.

- Panostakaa aloitusviestiin. Mitä mieltä olet ko. elokuvasta/sarjasta, miksi? Mitä hyvää / huonoa? Millainen toteutus? Entä näyttelijät? Lyhyehkö juonen yleisesittely on paikallaan, spoilausta kartetaan (tai harrastetaan korkeintaan varoitusten kanssa).

- Älä tee topiceja pelkästä tekemisen ilosta, eli luo uutta vain ohjelmista/elokuvista/ihmisistä, joista todella olet kiinnostunut ja joista todella haluat keskustella.

- Näyttelijöiden kuolaustopicit pannassa.

- Näyttelijöistä keskustellaan ensisijaisesti Näyttelijät-topicissa sekä Miten 'valitset' lempinäyttelijäsi? Voiko sellaista olla? -topicissa. Yksittäisistä näyttelijöistä tehdyt topicit ovat kyllä sallittuja, mutta niiden on sitten ihan todella sisällettävä keskustelua ko. näyttelijästä eikä vain toteamuksia "se on niin ihana!" "en tykkää yhtään, kun se on niin ällö" sekä "en osaa sanoa, kai se on ihan ok, tai ehkä ei olekaan".

- Muistakaa ne spoilerivaroitukset, jonka saa siis viestiä kirjoittaessa siitä yläpuolisesta keltamustasta nappulasta. Aina jos paljastetaan jotakin, joka paljastaa jotain elokuvan juonesta tai esim. kilpailun voittajan. Koskee kaikkia topiceja.

- Rakastakaa hakutoimintoa.
Kiitos. Noudattakaa.

- Etsikää http://www.imdb.com ennen kuin alatte kyselle kuinka monessa/missä elokuvassa joku näyttelijä on näytellyt tms.

- Pelkkää mainostamista sisältävät viestit poistetaan automaattisesti. (esim. foorumit, fanisivut jne.)

// Martina päivitti 14.8.-05
//Vilena päivitti spoilausohjetta 4.12.07
« Viimeksi muokattu: Joulukuu 04, 2007, 22:06:45 kirjoittanut Vilena »

Poissa Mirzam

  • Henkihörhö
Erityistä muistettavaa tässä osastossa (Päivitetty 14.8.)
« Vastaus #1 : Tammikuu 11, 2003, 16:11:31 »
Olisi suotavaa, että mikäli haluaa kommentoida vaikkapa Nelosen viikonlopun leffaputken kaikkia leffoja, niin tekee sitten otsikot "Nelosen viikonlopun leffaputki" ja kommentoi siellä. Koska harvemmin kyseiset elokuvat erikseen kirvoittavat kommentteja muutamaa hassua enempää.

Poissa Domie

  • Hirnyrkki
  • Sukupuoli: Noita
  • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Erityistä muistettavaa tässä osastossa (Päivitetty 14.8.)
« Vastaus #2 : Syyskuu 14, 2007, 22:56:47 »
HUOM! Älkää linkittäkö yhtäkään Youtubevideota, koska kuitenkin suurin osa youtuben videoista on tavalla tai toisella tekijänoikeuslakien vastaisia ja täten kielletty.

Lainaus
1. Noudatamme yleistä netikettiä ja Suomen lakia. Olemme kohtaliaita muille, kunnioitamme heitä, emmekä aiheuta Hörhöille ja Auroreille turhaa vaivaa. Noudatamme luonnollisestikin Suomen lakia. Piratismi, pornografia ja väkivaltaa koskevat linkit, kirjoitukset ja kuvat ovat ehdottomasti kiellettyjä. Muistamme myös tekijänoikeudet.