Kirjoittaja Aihe: Paras komedia?  (Luettu 23082 kertaa)

0 vuotislaista ja 2 Ankeuttajaa kyttää tätä aihetta.

Guilty

 • Ankeuttaja
Paras komedia?
« : Kesäkuu 07, 2004, 10:02:57 »
Katsotteko komedioita? Entä mikä komedia on teidän mielestä paras parhaita? Perustelkaa. :D

Mun mielestä:
American pie 1,2 ja 3
Noi on kyllä niin hauskoja, 2 on varmaan paras. xD Nauroin ihan vääränä ku katoin. Mä en vaan pidä niistä näytteliöistä ollenkaan, paitsi mikä sen nimi oli, no ainakin stifler kutsu sitä paskatauoks. niin se. x)

Sekaisin Marista
Hahahaa. Ben Stiller on ihan kuningas.  
Tässä on kyll välillä vähän silleen hohoijjaa. Mutta se on kyll ihan paras. Alku varsinki. xDD Cameron Diazista en pidä. Mutta toimii.

Pidän kyll enemmän thrillereistä.

//Meirami: Ja muistetaanpa sitten, ettei tehdä tästä listausta, vaan kuten Guiltykin sanoi PERUSTELLAAN minkä takia mikäkin on hyvä.

Poissa Vesi Y

 • Muppet
 • Vuotislainen
Paras komedia?
« Vastaus #1 : Kesäkuu 07, 2004, 10:35:54 »
Haa. Tässä yksi komedioista pitävä.
Kuokka: Siis oikeasti hyvistä komedioista pitävä, kammoan sellaisia kökkökomedioita joita on joka oksalla. No, tiedätte varmaan mitä tarkoitan. ^^;

Ensin, Singin' In The Rain, joka on hyvä idea hyvällä toteutuksella; tehty 1952, mutta kertoo siitä ajasta, kun äänielokuvia alkoi tulla. Siis, elokuvassa Jazzsinger on juuri ilmestynyt ja saanut suosiota. Ja tämän tarinan studion kahden supertähden, Lockwoodin ja Lamontin äänielokuvasta uhkaa tulla paha floppi. Todella klassikko, ja aivan mahtavan hauska musikaali. Ja vielä, sopii suunnilleen kaikenikäisille.

Ja sitten Animal Crackers eli Marx-elokuva jossa on Captain Geoffrey T. Spaulding. Tässä elokuvassa ovat he kaikki, eli Groucho, Harpo, Chico ja Zeppo. Ja ideana on, että hienostorouva Rittenhouse pitää juhlat, joihin Kapteeni Spaulding tulee kunniavieraana. Ja jhlan kohokohtana on hienon taulun paljastus, mutta taulu katoaa. Ja, mukana ovat myös hieman hullu professori ja soittaja. Tämä sopii myös kaikille, mutta monet vitsit avautuvat vähän vanhemmille.
"-Mutta sehän on kaksinnaimista!
-Niin, kaksin aina kaunihimpi.
"

Ja täytynee mainita lyhyesti vielä Pink Panther-sarja, jossa on mahtava Peter Sellers näyttelemässä Clouseauta. Hauskoja, ihan oikeasti. Kertoo poliisista, jota kaikki pitävät "täytenä kahelina", ja jota hänen pomonsa inhoaa.

Ja sitten ihan älytön Bond-parodia, Casino Royale. Siinä on Peter Sellers ja muita näyttelijöitä Pink Panthereista, ja se on hauska elokuva, mutta ei välttämättä kaikkien mielestä. Bond anakin on sentään kunnon herrasmies eikä mikään tyhmä Pierce-Brosnan-trendinukke. Minä pidän tästä elokuvasta, mutta siitä on vaikea kertoa. Se pitää katsoa, että ymmärtää. Tosin, en todellakaan suosittele kaikille. ^^ (Iiiik! Siinä on David Niven! Iiik! ^_^)

Ixion

 • Ankeuttaja
Paras komedia?
« Vastaus #2 : Kesäkuu 09, 2004, 17:34:57 »
Jaa-a.. Noita jenkkiteinihömppäkomedioita ei tule hirveesti katsottua, mutta Ace Ventura-leffat ja Jim Carreyn myöskin tähdittämä Valehtelijavalehtelija jaksavat naurattaa. En muista tähän hätään muita leffoja, joille olisin nauraa röhöttänyt vedet silmissä. Noissakin se on oikeastaan juuri Carreyn ansiota, että naurattaa. Kyllä se jaksaa aina vamittaa niin kympillä, että pokka ei yksinkertaisesti pidä. Carreyn leffoista  Sähköputkimies (Gable guy) ja Nuija ja tosinuija ei oikein napanneet. Man on the moonia en oo ikinä nähnyt.

Aileena

 • Ankeuttaja
Paras komedia?
« Vastaus #3 : Kesäkuu 09, 2004, 19:07:16 »
En mä mikään komedia-friikki ole, että jokainen komedia pitäisi nähdä, mikä vaan elokuvista tai TV:stä tulee. Yleensä komediat sitä paitsi ovat aika huonoja ja hauskoja kohtia on vain siellä täällä. Mutta Bruce taivaanlahja on mun suosikkini. Se sai mut ja mun veljen nauramaan ja melkein kieriskelemään lattialla paikoittain. Jim Carrey on todella hyvä näyttelijä ja monesti ihmettelenkin miten ihmeessä äijän pokka pitää! Varsinkin Brucessa, muutama kohta oli niin pölöjä, että mietiskelin, kuinka monta kertaa nekin oltiin jouduttu kuvaamaan.
Myöskin kaikki Poliisiopistot ovat tosi hauskoja, vaikka vähän vanhempia ovatkin. Onhan niitä muitakin hyviä komedioita paljon, mutta ei nyt tule mieleen.

:muoks:
Nyt viikonloppuna tuli kaks tosi hyvää komediaa: Bridget Jonesin päiväkirja: Elämäni sinkkuna ja Miss Kovis. Bridget Jones oli tosi hjuva! Oikeastaan parempi mitä odotin ja Renee Zellweger astui sillä leffalla mun suosikki-naisnäyttelijä-kaartiin. Sitten tämä Miss Kovis. Voi jestas, että me naurettiin koko porukka täällä kotona. En tiedä mikä siinä oli, mutta kun siltä Miss Kovikselta "revittiin" bikinirajat ja se kiljas silleen oudosti ja sitten ilmestyi sieltä verhona takaa kävellen haarat levällään, me revettiin aivan täysin!

Sitten tuli vielä mieleen tämä klassikko;) Robin Hood - sankarit sukkahousuissa. Se jos mikä on hauska!

Basia

 • Ankeuttaja
Paras komedia?
« Vastaus #4 : Kesäkuu 24, 2004, 12:46:23 »
Eipä tule mieleen mitään oikeasti hyviä komedioita.. Sellainen työnsin-elimeni-piiraaseen -tyyppinen huumori ei oikein jaksa innostaa. Oikeastaan hyvät leffat ovat nykyään muutenkin harvassa, esim. Marvel-hahmojen kaksoiselämät eivät jostain syystä kiehdo.
Näin muutama vuosi sitten action-leffan nimeltä Jackie Brown, taisi olla Tarantinon ohjaus..? Kuitenkin, se oli kaikesta järjettömästä lahtauksesta huolimatta äärettömän hauska.

milady

 • Ankeuttaja
Paras komedia?
« Vastaus #5 : Heinäkuu 18, 2004, 20:13:44 »
Mikään varsinainen komedioiden ystävä en ole, mutta kyllähän ne aina oikeana hetkenä jaksavat piristää ja tuoda hilpeyttä päivään. Ehdoton ykkössuosikkini on Love Actually eli Rakkautta vain. Ihastuin ikihyviksi nähtyäni sen elokuvateattereissa ja totta kai se piti hankkia kotiinkin ;) Se oli aidosti hauska ja sitä katsellessa sai nauraa vedet silmissä. Huumori puree!

minnie

 • Ankeuttaja
Paras komedia?
« Vastaus #6 : Heinäkuu 24, 2004, 20:27:00 »
Juu siis komediat on ihan huippuja.
Eilen juuri kävin katsastamassa elokuvissa Jennifer Garnerin uutukaisen 13 ja risat.Oli muuten aika koominen!Tykkäsin siitä siksi koska se pisti minut nauramaan ja siinä oli aika kiva juoni.:)

Tätä ennen katsoin elokuvan 50 first Dates (en nyt muista Suomenkielistä nimeä sille) näyttelijöinä kuitenkin Adam Sandler ja Drew Barrymore.Olen nähnyt kyseisen elokuvan jo kolme kertaa ja aina se naurattaa yhtä paljon.Drew ja Adam on sopii hyvin tekemään yhteisiä elokuvia.Tästä elokuvasta pidin koska se oli hauska ja jollakin tasoa koskettava.

Turkinpippuri

 • Ankeuttaja
Paras komedia?
« Vastaus #7 : Heinäkuu 24, 2004, 20:41:15 »
En oikein tiedä, onko tämä mun lempi komedia, mutta yksi lempileffoista kuitenkin:

Rakkautta vain -Love actually
Se oli aivan ihana! Siinä näytteli mm. Alan Rickman (Kalkaros), Emma Thompson (Punurmio), Rowan Atkinson (Mr. Bean), Hugh Grant ja pari muuta hyvää, joiden nimi en nyt muista...

Se oli mukavaa, kun kaikki löysivät oman rakkaansa pitkän "taistelun" jälkeen! :)
Alan Rickman ja Hugh Grant onnistuivat todella hyvin roolissaan.

Kannattaa katsoa!!

Rommi

 • Ankeuttaja
Paras komedia?
« Vastaus #8 : Heinäkuu 25, 2004, 00:50:25 »
Shrek! Ihan ehdottomasti. Siis original-versiona, jolloin vitsit on alkuperäisiä eikä niin lapsille suunnattuja. Vitsit loistavia, hyvät ääninäyttelijät, hyvät musiikit (voiko musiikki vaikuttaa komediaan?) ja tuttuja hahmoja muista piirretyistä ym. Yksinkertaisesti aivan helmi!

Tv-puolella Frendit. Loistavat näyttelijät, hyvät vitsit (tosin suomennettuina joskus vähän kökköjä), eikä vitsit ole miljoonaan kertaan käytettyjä vaikka sarja on pyörinyt jo kauan. Oikeasti arvostan ihmisiä jotka voivat tehdä komediaa joka on vielä monen vuoden päästä hauska eikä sitä voi katsoa nauramatta.

Lamia

 • Ankeuttaja
Paras komedia?
« Vastaus #9 : Heinäkuu 25, 2004, 13:47:03 »
Perhe on pahin. Jostain käsittämättömästä syystä jaksan aina nauraa sille, vaikka vitsitkin on niin useasti käytettyjä.

Frendit Todella monta tuotantokautta ja kuten Rommi sanoi, vitsitkään eivät ole kaatopaikalta kierrätykseen hankittuja. Ihmisten persoonista revitään huumoria yllin kyllin...^^ Harmi vain, että sarja muuttuu koko ajan vain enemmän draamaksi.

Myös Dharman ja Gregin vanhat jaksot, Shrek ja elokuva Perhe on painajainen saavat minut nauramaan. Niinkin mauttomat kuin Poliisiopisto ja American Pie ovat aivan huippuja.

Belewien

 • Ankeuttaja
Paras komedia?
« Vastaus #10 : Heinäkuu 26, 2004, 01:00:05 »
Tv:n puolella parhaat komediat ovat Frasier, Pokka pitää, Pitkän Jussin Majatalo, Kellarin Kunkku. Olen aina tykännyt niin sanotuista sitcomeista ja englantilaisista komediasarjoista varsinkin. Brittihuumori on niin sopivaa huumorintajulleni etten voi olla nauramatta itseäni läkähdyksiin. Frasierin ylipursuava snobius ja varsinkin neuroottinen Niles-veli ovat jotenkin niin hellyyttäviä ja hupaisia :]
Leffojen puolella voiton vievät Ace Venturat ja muutkin Jim Carreyn komediat. Jim Carrey on aina ollut suosikkini ja hänen eläytymisensä rooliin kuin rooliin ja ainainen huulenheitto tilanteesta kuin tilanteesta saa minut nauliintumaan televisioruudun/leffakankaan ääreen. :D

pensasvilistäjä

 • Ankeuttaja
Paras komedia?
« Vastaus #11 : Heinäkuu 26, 2004, 18:01:46 »
Pokka pitää on ihan must. x)
Se on niin hauska, kyllä te tiedätte mitä tarkoitan. :D

Hauskin elokuva on varmaan Johnny English.
Kun Mr.Bean on vauhdissa, saa nauraa itsensä kipeäksi.
Niin, ja tietysti myös Mr. Bean itse on aivan yhtä hauska. xD

DRU

 • Ankeuttaja
Paras komedia?
« Vastaus #12 : Heinäkuu 27, 2004, 22:45:59 »
Paras kotimainen ja ulkomainenkin komedia on ehdottomasti Ponteroosa. Siinä on sopivasti huumoria ja pervoilua ja tony halmetta. Siinä sai nauraa koko leffan ajan. Paras kohta on kun tony on ulkovessan reiän alla piilossa vakoilemassa mallityttöjä jne. Jussi on niin raukka kun se on melkein sokea vaikka sillä onkin mahdottoman isot pullonpohjalasit. Mutta silti jussi onkin naistenmies. Ja hänellä on hyvä huumori kun hän kertoo pokalla naamalla tyttökaverilleen lapsuudestaan.  Tai sitten hän olikin tosissaan. Koko leffasta ei tiedä onko se naurettava vai muuten vaan niin huono mutta pääasia että saa nauraa.

Surumieli

 • Ankeuttaja
Paras komedia?
« Vastaus #13 : Heinäkuu 28, 2004, 22:07:06 »
Ace Venturat on hyviä ja naurattavia. Varsinkin kun on väsynyt ja hilpeysmittari huipussaan, ne ovat ihan huippuja. Ne ovat vain niin hullunkurisia ja kummallisia.

Myös Mr. Beanit kuuluvat suosikkeihin. Suht samat perustelut kuin edelliseen. Atkinsonilla pysyy hyvin ne hassut ilmeet ja pokka ja kaikki. Ja se hassu kävelytyyli ja kaikki. Nämä ovat hyviä.

SukkaLuuta

 • Ankeuttaja
Paras komedia?
« Vastaus #14 : Heinäkuu 29, 2004, 11:54:17 »
Ace Ventura 2 - Luonto Kutsuu, Nemoa etsimässä, Seitsemän Seinähullua Sankaria ja joitain muitakin kyllä varmasti on mutta nyt ei muistu mieleen. Nemo on kyllä ihan must, sen voisi katsoa monta kertaa päivässä. Henkien Kätkemä elokuvassakin on tietynlaista huumoria ja senkin jaksaisi katsoa vaikka kuinka monesti. Hyvä puoli sinänsä että itse omistan molemmat elokuvat, mutta kun Henkien Kätkemä on VHS niin se saattaa mennä helposti pilalle jos sitä jatkuvasti katsoo.. :/

Ja nyt tuli mieleen Ice Age. *reps* Suosittelen. ;)

Poissa Sun Lee

 • Ronnieponnie
 • Vuotislainen
  • Tarinamaa
Paras komedia?
« Vastaus #15 : Heinäkuu 29, 2004, 16:01:40 »
Hmm ... vaikeaa. En kamalasti katsele komedioita tai sitten komediat eivät vaan jää mieleen niin helposti kuin jotkut muut. Mutta ehdoton suosikkikomediani on 13 ja risat, jonka kävin tällä viikolla katsomassa. Se oli aivan älyttömän hauska, ainakin joissakin kohdin sai nauraa todella paljon. En oikein ole edes varma, mikä siinä oli niin huvittavaa, mutta ne tempaukset, mitä Jennifer Garner Jennana teki oli niin älyttömiä, ettei voinu kun nauraa. En voi paljastaa kamalasti, kun se pilaisi hyviä elokuvakokemuksia niiltä jotka tahtovat leffan nähdä.

Valehtelija Valehtelijakin oli älyttömän hauska, kuten joku jo sen mainitsi. Näin sen tässä kesän aikana uudestaan. Jim Carrey osaa kyllä näytellä aivan mahtavan hyvin, kohtaukset olivat aivan sairaan hauskoja!

Sekaisin Maristakin oli sellainen leffa, jossa nauroin todella paljon. Cameron Diaz oli todella hyvä näyttelijä. En tosin muista leffasta enää paljoakaan, siitä on aikaa kun sen viimeksi näin.

TV - puolella pidän erityisen paljon Frendeistä. Muita komediasarjoja en sitten seuraakaan. Frendit on joka kerta niin älyttömän hauska. Jotenkin joka jaksossa saa nauraa itsensä halki! :D

Eldar

 • Ankeuttaja
Paras komedia?
« Vastaus #16 : Heinäkuu 29, 2004, 18:44:00 »
Televison puolelta parhaat komediat ovat:
Pokka pitää: Aivan älyttömän hauska. On tullut vaikka kuinka monta kertaa televisiosta uusintoina, mutta kuitenkin jaksan aina katsoa sitä. Kaikki hahmot ovat niin loistavia ja hauskoja.
Frendit: Loistavaa, ihanaa huumoria. Jokainen hahmo on ihana omapersoona. Pidän heistä kaikista, vaikkei Phoebe ja Mike nyt ole mitään kummoisia.
Tuho-osasto: Loistavaa komediaa! Olen katsonut vain parikertaa, mutta jaksan aina nauraa heidän tohelluksilleen ja hulluille päähän pistoille.

Elokuvien puolelta suosikki komedioitani ovat:
Mies ja alastonase: Jokainen osa on ollut omalla tavallaan tavattoman hauska (viimeisin ei kyllä ollut yhtä hauska kuin muut) ja olen nauranut niin että olen meinannut tuolilta tipahtaa. Varsinkin ensimmäisen osan loppu oli aivan ihana!
Poliisiopisto: Aivan loistava elokuva! Oli todella hauskaa seurata kun toheloista kokelaista kasvoi (hyviä...?) poliiseja. Varsinkin Hightower (miten sen nimi nyt kirjoitettiin) oli aivan paras! :)

Poissa Zariendha

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Paras komedia?
« Vastaus #17 : Heinäkuu 29, 2004, 21:51:26 »
Paras TV-komedia on ehdottomasti Pokka pitää! Siinä on niin hyvää brittihuumoria ja teema on hauska, etenkin kun Englanti on niin luokkayhteiskunta kuin mahdollista (olette varmaan huomannut että Hyacinthin naapurit Emmet ja Elisabeth ovat aatelisia ja Bucketit keskiluokkaisia, Hyacinth vain tahtoisi olla yläluokkainen). Onslow on paras henkilö!

Paras komedialeffa on varmaan Notting Hill. Se on jotenkin vaan niin söpö. Hugh Grant-nössö rakastuu Julia Robertsin näyttelemään superjulkkisnäyttelijään... Aah. Neljät häät ja yhdet hautajaiset on kanssa hyvä.
Z.

medu

 • Ankeuttaja
Paras komedia?
« Vastaus #18 : Heinäkuu 31, 2004, 23:38:21 »
Minä olen ehdottomasti Adam Sandler ja Rob Schneider huumorin fani!! Suunnilleen kaikki niiden leffat on hjuvia. (ainakin ne mitä olen nähnyt)
Kun ekan kerran näin Adamin leffassa Big Daddy, sillon minä sen hokasin.
Mutta paras komedia on kyllä todellakin Cant Hardly wait - eli Nyt bailataan:) I lurrrve that. Se on just sellanen perus teini leffa. Ihan paras. Sitäpaitsi me katottiin se monesti silloin aikoinaan, joten nyt siitä tulee muistoja.
Mutta Adamin ja Robin leffoista paras on Hot Chick, siinä tämä teinityttö muuttuu karvaiseks mieheksi, joka siis on Rob Schneider:D

Gabriel

 • Ankeuttaja
Paras komedia?
« Vastaus #19 : Elokuu 01, 2004, 11:25:08 »
Bowfinger (suomeksi Koukkusormi) on yksi hauskimmista näkemistäni komedioista (eikä sitä ole vielä mainittu tässä topickissa aikaisemmin).
Näyttelijöinä Eddie Murphy ja Steve Martin. Elokuva kertoo pienestä elokuvatuotantoyhtiöstä ja sen pomosta, Bobby Bowfingeristä. Tämä saa käsiinsä erittäin hyvän käsikirjoituksen, nyt hänen pitää vain tehdä elokuva. Hänen palkkalistoillaan on joukko tuntemattomia näyttelijöitä ja kameraryhmä on Meksikosta tuotuja laittomia maahanmuuttajia. Häneltä puuttuu vain pääosan esittäjä. Kun action-tähti Kit Ramsey kieltäytyy leffasta, päättää Bowfinger kuvata elokuvan Kitin kanssa, mutta hänen tietämattään!
Toinen hyvä komedia on vanhempi, Dirty, Rotten Scoundrels (herrasmieshuijarit). Näyttelijöinä Michael Caine ja Steve Martin. Tämä elokuva kertoo kahdesta miehestä, jotka elävät huijaamalla naisilta rahaa. Aluksi yhteistyö sujuu, mutta pian tulee riitaa ja miehet alkavat kilpailla erään naisen rahoista; häviäjä lähtee pois kaupungista!

Siinä pari elokuvaa

ujelo

 • Ankeuttaja
Paras komedia?
« Vastaus #20 : Elokuu 30, 2004, 18:07:25 »
Monia.
Useimmat Jim Carreyn leffat saavat minut ihan kierimään naurusta, varsinkin Ace Venturat xD
Niissä onkin sellaista minun huumoriani *Pyörittelee silmiään*
Myös Leijonakuningas 3 sai minut nauramaan. (Lasketaanko se komediaksi?)
No ainakin se on sen verran hauska että minä leimaan sen komediaksi.

Bean

 • Ankeuttaja
Paras komedia?
« Vastaus #21 : Syyskuu 12, 2004, 20:50:25 »
Frendit aivan ehdottomasti, vitsit ovat loistavia ja jutut aina van naurattavia, vaikka katsoisi sarjaa alusta lähtien jo 3:tta kertaa!

Elokuvien puolelta on monia vaihtoehtoja: Uunot ja Poliisiopistot tulee ensimmäisenä mieleen, naurattaa kerta kerran jälkeen vaikka osaisi sanat ulkoa.

Hyvät komediat kestävät mielestäni kulutusta ja naurattavat kerta kerran jälkeen.
 
Vielä yksi tuli mieleen: Fakta homma, sehän on vanha, monta kertaa uusittu ja valitettavasti aika huono, mutta kyllä se vielä naurattaa. (tuli vain mieleen, että se tulee taas tänään sunnuntaina, tv2 2205)

Xeemu

 • Ankeuttaja
Paras komedia?
« Vastaus #22 : Syyskuu 17, 2004, 21:53:31 »
Eipä ole täällä näköjään Chaplinia mainittu...

Diktaattori ja Nykyaika ovat kerrasaas loistavia ja varsinkin legandaarisia... Eniten niissä huvittaa lähinnä tuo poliittinen puoli.

Jos sitten nykykomedioista jotain on mainittava niin sanotaan Jim Carreyn elokuvat... (osa kyllä täyttä scheissea) Bruce- Taivaanlahja oli pitkästä aikaa hyvä... Valehtelija valehtelija on hyvä ja Ace Ventura 2 on loistava... Cable Guy oli rimanalitus, Truman Show tylsä kuten myös Ace Ventura 1 ja nämä vakavammat elokuvat ei iske...

milanda

 • Ankeuttaja
Paras komedia?
« Vastaus #23 : Syyskuu 18, 2004, 09:19:41 »
Telkkarissa (ei tosin tule enää) oli Ruutiukot (Dad's army), joka kertoo toisen maailmansodan kotiturvajoukoista, joilta mikään ei onnistunut. Ne ovat oikeasti ihan hulvattomia! Ei sellaista pakkopulla huumoria, jota viljellään joka paikkaan!

Manteli

 • Ankeuttaja
Paras komedia?
« Vastaus #24 : Syyskuu 19, 2004, 19:54:19 »
Katson oikeastaan mieluiten komedioita, paljon sekä amerikkalaisia että brittisarjoja ja -elokuvia, lähinnä.

Sarjoista parhaimpia ovat Frasier ja Pokka pitää, Frendit on myös sellainen ihan hauska, vaikkei mikään ratkiriemukas kovin usein.

Jim Carrey, joka on useasti mainittu, on todella hauska, vaikka on toisinaan tehnyt myös pienoisia rimanalituksia. Monty Python on myös yksi suosikeistani: Brianin elämä ja Monty Python's Holy Grail ovat mahtavia. Romanttisia komedioita katsoo myös ihan mielellään, parhaimpia ovat varmasti Neljät häät ja yhdet hautajaiset ja Bridget Jonesin päiväkirja, Love Actually oli hauska, mutta ei minusta kestä kovin montaa katselukertaa. Voi olla, että sille pitää antaa vielä tilaisuus :)

Poe

 • Ankeuttaja
Paras komedia?
« Vastaus #25 : Lokakuu 11, 2004, 01:51:35 »
Jaa-a. Paras komedia on ehdottomasti Charles Chaplinin legendaarinen Diktaattori. Aika harvinaista tällaisen otuksen suusta kuin minä. Elokuvaa on kuitenkin pakko rakastaa, pilkkasipa se asiaa jolle elämäni olen omistanut tai ei.

Poissa Leida

 • Hanhensulkakynä
 • Vuotislainen
Paras komedia?
« Vastaus #26 : Lokakuu 13, 2004, 18:52:15 »
Se miljoonaan kertaa mainuttu Frendit kuuluu minunkin suosikkeihini. En oikeasti ymmärrä miten jokainen jakso voi naurattaa niin paljon. Kaikki hahmot ovat aivan ihania, Joey on tietysti symppis!

Bruce - taivaan lahja on hyvä myös! Se saattaa myös vaikuttaa asiaan, että katsottiin se kavereiden kanssa illalla, jolloin nauratti melkein kaikki. Jim Carrey on uskomaton näyttelijä. Miten joku voi näytellä noin? *pudistaa ihmeissään päätään*

Perjantai on pahin kuuluu myös suosikkeihini. Siinä oli minulle sopivaa huumoria ja tilannekomiikkaa. Hulvatonta menoa alusta loppuun!
"I believe you find life such a problem because you think there are the good people and the bad people", said the man. "You´re wrong, of course. There are, always and only, the bad people, but some of them are on opposite sides."
-Terry Pratchett: Guards! Guards!-

Pot

 • Ankeuttaja
Paras komedia?
« Vastaus #27 : Lokakuu 18, 2004, 16:17:15 »
Bridget Jonesin näin eilen ensimmäistä kertaa, kun se tuli televisiosta ja ihastuin. Suosittelen. Öm. Perjantai on pahin ainakin tulee mieleen. Juu. Sekin on siis katsomisen arvoinen, ei se niin teinihömppää ole kuin jotkut luulevat. :)

Rattlesnake

 • Ankeuttaja
Paras komedia?
« Vastaus #28 : Joulukuu 14, 2004, 05:54:20 »
Ehdottomasti:

Mr. Bean - Täydellinen katadtrofielokuva

Siis aivan hulvaton elokuva. Mahtavaa kekseliästä huumoria. Vessakohtaus, taulun "restaurointi", keskisormen näyttelyt ynnä muut mahtavaaa...

motiivi

 • Ankeuttaja
Paras komedia?
« Vastaus #29 : Joulukuu 14, 2004, 13:25:40 »
Rowan Atkinson on vitun hauska, kuten esimerkiksi Johnny English oli aivan loistoluokkaa. Samoin Mr. Beanit. Mutta täytyy mainita myös Reneé Zellweger ja Jim Carrey. Reneén paras suoritus on ehdottomasti Bridget Jonesin Päiväkirja leffassa.

Muita? Ei tule mieleen. TV-sarjoista Frendit on ehdoton paras.[/b]

Inidra

 • Ankeuttaja
Paras komedia?
« Vastaus #30 : Joulukuu 15, 2004, 12:44:53 »
Voin katsella komedioita, mutta oma huumorini ei oikein ota mallia elokuvien huumorista, eli suomeksi minulle on komediaa erittäin surkeasti näytellyt ja muutenkin tuotetut elokuvat ja sarja sekä vanhat piirretyt ja dubbaukset ja sellaiset, mutta jos nyt ihan komediasta puhutaan, niin mielestäni ylivoimaisin on:
Shrek2
On ihanaa katsella miten aidoiksi animoitujen henkilöiden ilmeet on saatu ja muutenkin juoni on aivan loistava. En kyllä tiedä parempaa komediaa. Ei ollut tylsiä kohtia, eikä raivostuttavaa päällenaurantaa.

Eclipse

 • Ankeuttaja
Paras komedia?
« Vastaus #31 : Tammikuu 23, 2005, 12:35:11 »
TV-sarjoista hauskin on ylivoimaísesti Pokka pitää!  Vaikka kaikki jaksot on nähnyt keskimäärin kolme kertaa ja osaa ne suurin piirtein ulkoa, niin ne jaksavat naurattaa.

Muita hauskoja ovat Mr. Bean (ei piirretty), Todella upeeta ja Näkemiin vaan muru, joka ei ole varsinainen komedia mutta silti hyvin hauska. Valitettavasti se vain loppui jokin aika sitten. Ja se harmittaa kun rupesi katsomaan sitä vasta pari kuukautta ennen loppua. ;(

Ja tietenkin Conan O´Brian on hauska. :)

Leffoista voiton vie Bill & Ted´s excellent adventure sekä Bill & Ted´s bogus journey (josta olen nähnyt vain trailerin, mutta tiedän että se on yhtä hauska kuin eka osa). Ei ole hauskempia leffoja olemassa!!!!

Tietenkin on muitakin hauskoja leffoja, mutta mikään niistä ei pärjää Billin ja Tedin toilailuille.

Gabriel

 • Ankeuttaja
Paras komedia?
« Vastaus #32 : Tammikuu 23, 2005, 13:08:55 »
Voisi pari leffaa pistää tähän vielä. Eli päättömyyden mestari(t): Monty Python. Holy Grail ja Life of Brian ovat aivan älyttömän hauskoja. Niitä katsoessa vatsa kipeytyy. Meaning of life ei ole niin hyvä, enkä neljättä ole nähnytkään. Tosin siinä viimeisimmässä on ilmeisesti joitakin eri näyttelijöitä.

Poissa Goldenfake

 • Contessa
 • Hirnyrkki
 • Sukupuoli: Noita
 • Roma ♥ Italia ♥
  • Questo inverno finirà
Paras komedia?
« Vastaus #33 : Tammikuu 23, 2005, 13:09:52 »
Itse tv:n puolelta rakastin [ja rakastan yhä] Frendit sarjaa. Niin hauska, vitsit vain paranevat, alusta loppuun hauska. Piti niitä sitten hankkia itsellenikin. Hyviä näyttelijöitä, ja osuvasti kertoo kuuden kaveruksen elämästä.

Elokuvia on monia. Jim Carreyn elokuvat ovat hauskoja, kuten Bruce, Taivaanlahja. Sekin edellisen tapaan kertoo osuvasti Brucen ankeasta elämästä, ja siitä, ettei ihminen pärjää jumalan voimien kanssa. Hauskana lisänä Jennifer Aniston, Frendeistäkin tuttu näyttelijä :D

Muita hauskoja komedioita ovat Perhe on pahin ja Ace Ventura 2 - Luonto Kutsuu, joista viimeisemmäksi mainitun näin aika vasta. Todella hupaisa, aivan mahtava. Ne vain jaksavat naurattaa päivästä toiseen, ei sitä oikein osaa selittää.

Ai niin, ei sovi unohtaa elokuvia Just Married ja Robin Williamsin elokuvia. Robin Williamsin elokuvat ovat samalla hauskoja, ja niin liikuttavia. Just Married vaan.. jaksaa naurattaa - eipä siinä sen kummempaa ;)

Yleensä kaikkiin elokuviin mahdutetaan jotain hauskaa, kuten Pirates Of The Caribbean - Mustan helmen kirous. Jack Sparrow on aika hauska siinä, jos joku miettii, mitä tarkoitan hauskalla. Mutta kun tässä kysytään varta vasten komedioita, niin ei hauskojen kohtien elokuvat - listaa, joka jatkuu loputtomiin, kannata edes kirjoittaa.

Onhan niitä. Todella paljon. Suosittelen katsomaan paljon komedioita, ne ovat todella ihania.
Fabrizio: Si, ti desidero, ti voglio con tutto me stesso, dalla prima volta che ti ho visto ti desidero, da settimane ti voglio fino ad impazzirne, e ti amo, io, ti amo, io ti amo e ti desidero e ti amo, potrei urlarlo se vuoi te lo giuro! Si, ti giuro... Nessuno, nessuno potrebbe dirmi che devo vergognarmi: Io amo Elisa!

Maglor

 • Ankeuttaja
Paras komedia?
« Vastaus #34 : Tammikuu 23, 2005, 13:59:42 »
Heeiheiheihei! Onko Gabriel oikeasti ainoa joka on katsonut oikeasti hyviä ja hauskoja leffoja? Komediaryhmä Monty Python tekee parasta ja hauskinta komediaa mitä maa päällään kantaa.

Ensinnäkin tv-sarja on julistettu moneen kertaan kaikkien Brittikomedioiden äidiksi. Tv-sarjoistahan on tehty "kooste-elokuva" Elämä on Pythonia (And now for something completely different) johon on koottu Pythoneiden parhaimpia sketsejä. Olen kyllä hieman pettynyt, kun siinä ei tullut sitä jättimäistä siiliä, joka sanoo "Dinsdale!", mutta Ylämaan Tyhmimmät-kisa korjaa potin. Piste.

Sitten Monty Python and the Holy Grail joka on suomennettu perisuomalaiseen tapaa päin hel*ettiä (Monty Pythonin Hullu Maailma). Pythonit pistävät halvalla mytologiaa Kuningas Arthurin ritareista ja graalin etsinnästä. N.puolitoista tuntia pelkkää naurua vedet silmissä. Ni!

Brianin Elämässä Pythonit taas kertovat humorisisesti ajasta, jolloin Jeesus oli Jerusalemissa. Fundamentalistit (tietysti) kirosivat koko koomikkoryhmän elokuvan takia, mutta suurimman osan mielestä se ei ole ollenkaan herjaava. Todella hauska.

Elämän Tarkoitus taas ei ole parasta Monty Pythonia, mutta silti vain jäävuoren huippu. Mietteitä elämän tarkoituksesta (loppurepliikki no aivan loistava). :D

 Kyllähän joku Bruce-Taivaanlahja sai minut nauramaan, mutta tämä taas on aivan eri tasolla kuin yksikään Monty Python-elokuva. Monty Pythonit ovat yksinkertaisesti niin päättömiä ja hauskoja, että niille nauraa vedet silmissä koko elokuvan ajan. Onhan muitakin hauskoja elokuvia, muttä tämä viesti omistettiin komedioiden kuninkaille.

diastole decoart

 • Ankeuttaja
Paras komedia?
« Vastaus #35 : Maaliskuu 21, 2005, 18:08:22 »
Komediat on just parhaita :D
Mutta en tarkota amerikkalaisia komedioita, vaikka nekin on hyviä.
Mr Beanin kaltaiset sarjat ja elokuvat on huippuja, Johnny English oli kyllä jotain mille sai nauraa ;)

FlameDryad

 • Ankeuttaja
Paras komedia?
« Vastaus #36 : Maaliskuu 21, 2005, 22:38:00 »
Hauskat elokuvat... minulla on monia suosikkeja, mutta parhaimpina pidän edelleen piirrettyjä.

Ice Age on mahtava!! Se orava on niin suloinen ja hauska piilotellessaan tammenterhoa... räkätän aina kippurassa kun sen tikun päässä sulattama terho muuttuu popcorniksi :))
Shrek on myös mahtava irvaillessaan muille saduille. Sain hillittömän naurukohtauksen kun Robin Hood kumppaneineen jammaili areenalle.
Piirretyt ovat jotenkin turvallisia ja mukavia, niissä on juttuja joille voi vilpittömästi nauraa ilman, että täytyy etsiä jotain kieroja taka-ajatuksia. Vanhat piirretyt ovat muuten myös hauskoja, niissä on juttuja joille ei pienempänä osannut nauraa.

Lisäksi pidin myös Hot Shots 2:sta, ja Takaa haetusta. Vähän erilaista huumoria kuin piirretyissä, mutta silti hillitöntä menoa. Ah, parodiat ovat parhaita, kunhan on nähnyt alkuperäiset elokuvat. Tosin taisin niissäkin nauraa väärissä kohdissa.
"Geronimo!"
...
*pyyhkii naurunkyyneleitä silmistä*

Näyttelijät:

Aiemminmainituista näyttelijöistä voisin ilmoittaa Jim Carreyn olevan yksi niistä joita en voi sietää. Naamanvääntely on kyllä hauskaa, mutta ei silloin kun sitä tekee joka välissä >,<
Rowan Atkinson on hauska mm. elokuvassa Johnny English, Mr. Beanista en erityisemmin pidä koska hänen tilanteensa ovat liian noloja. Alan elää myötähäpeässä ja niin on katseluhetkeni pilalla :)

Mitäs vielä... en nyt keksi enempää, muokkailen myöhemmin jos viitsin.

carolina

 • Ankeuttaja
Paras komedia?
« Vastaus #37 : Maaliskuu 22, 2005, 15:45:19 »
Mietin eilen kuinka paljon hyviä komediasarjoja onkaan. En ole erityisemmin komediaelokuvien ystävä (En muista olenko nähnyt muutamien Monty Pythoneiden lisäksi yhtäkään oikeasti hyvää komediaelokuvaa. Toki jotkut Jim Carreyn naamanvääntelyt ovat hauskoja, mutta ei niille montaa kertaa jaksa nauraa.), mutta tv-sarjoissa samat vanhat, tuhat kertaa kuullut vitsit jaksavat naurattaa kerrasta toiseen. Hyviä esimerkkejä loistavista komediasarjoista ovat Pokka pitää, Paritellen (vaikka uudet jaksot ilman Jeffiä eivät olekaan enää niin hauskoja), Huonosti käyttäytyvät miehet, Todella upeeta, Mennään bussilla, 70's Show... Kyllähän noita riittää, listaa voisi jatkaan loputtomiin.
 
En osaa tarkkaan sanoa, mitkä jutut esim. edellämainituista sarjoista tekee niin hauskoja, mutta aivan hervottomiahan ne ovat. Ehkäpä se sitten on se kuuluisa 'jokin'.

Hassua muuten, ettei täällä ole kai mainittu Kummeleita. Luulin kaikkien pitävän niitä älyttömän hauskoina. Minä en niiden hauskuutta ole koskaan ymmärtänyt, mutta ehkä en sittenkään ole ainoa?
(Speedyä ja Sakua ei tosin voi olla naurattamatta.)

Poissa Varoituskolmio

 • Vuotislainen
Paras komedia?
« Vastaus #38 : Maaliskuu 22, 2005, 19:51:38 »
No, Frendit nyt oli, varsinkin viimeiset jaksot..

Mutta elokuvista minusta aivan hillittömän hauska oli Kevät koittaa Hitlerille. Nauroin yhtä kohtaa koko yön ja vielä seuraavana päivänäkin.. Se myös innoitti minua ystäväni kanssa erääseen mini-elokuvaan.

Will Smithin toimintakomediat iskevät myös.

Muita komedioita jotka naurattaisi ei juuri nyt muistu mieleen, mutta monissa elokuvissa on huvitavia asioita, ja usein sitä löytää huumoria hyvinkin yllättävistä kohdista. Ja yleensä jos elokuva epäonnistuu tai lyö yli niin se jos mikä on huvittavaa.
“It is often said that before you die your life passes before your eyes. It is in fact true. It's called living.”

Cinnamon

 • Ankeuttaja
Paras komedia?
« Vastaus #39 : Maaliskuu 25, 2005, 00:25:08 »
Tykkään hirmuisesti komedioista!

Kumman kaa oli aivan loistavaa viihdettä. Annen ja Ellun toilailut saivat aina hymyn huulille.Miten kukaan ei ole maininnut legendaarista Kummelia? Okei, se oli sketsisarja. Anyway, Kummeli-huumori naurattaa aina. Kotoota löytyy molemmat tähänastisista dvd-julkaisuista, joista etenkin se sinikantinen on ihan huippu. Heikki Silvennoinen on jotain aivan uskomatonta, ne ilmeet ja eleet, tajutonta.

Leffoista, nyt maanantaina tv:stäkin tullut Blondin Kosto on erittäin hauska. Itseasiassa se oli todella positiivinen yllätys silloin kun sen ensimmäisen kerran näin. Perjantai on pahin oli myöskin huvittava ja samoin se jonkun mainitsema Drew Barrymore-Adam Sandler pätkä (Aina eka kerta???). Eddie Murphyllä on monia hyviä komedioita, tosin en saa juuri nyt päähäni yhdenkään nimeä...

Kertokaapa lisää hyviä ja supernaurettavia leffoja, joita ois ilo kattoo kaveriporukalla taas jonain perjantaina! :)

Faidra

 • Ankeuttaja
Paras komedia?
« Vastaus #40 : Maaliskuu 25, 2005, 10:07:16 »
Television puolelta:
Kummelit tuo lapsuuden mieleen ja kaikki ne kerrat kun iskän kanssa katsottiin Matti Näsää ja muita hemmoja. "kyllä lähtee!"
Pulttibois on toinen ohjelma mitä isän kanssa katsottiin. Loistavaa komediaa! "aaapu-va!"
Elokuvat:
Shrek 1 & 2, nimenomaan alkuperäisenä englanniksi puhuttuina versioina. Todellista viihdettä.

wertykaali

 • Ankeuttaja
Paras komedia?
« Vastaus #41 : Maaliskuu 26, 2005, 21:16:34 »
American Piet (1, 2, 3) ovat loistavaa viihdettä loistavasta aiheesta. Tälle leffalle saavat nuoret ja hieman jälkeenjääneet nauraa oikeen kunnolla (itse kuulun nuoriin).

Freaky friday on myös unohtumaton elokuva. Äidin ja teinitytön kohelluksista on saatu tehtyä todella hauska filmi ja Lindsay Lohan loistaa roolissaan.

Simpsonit Vaikka onkin TV-sarja ja vielä piirrettykin, niin TV-komediassa mikään ei mene Simpsoneiden edelle. Homerin tyhmyys ja Bartin kohellukset ovat vertaansa vailla. Tähän kun lisätään loistavvat äänet tuloksena on paras TV-sarja kautta aikojen.

edit: täytynee lisätä, että Simpsoneita löytyy koneelta yli 350 jaksoa, eli  16 tuotantokautta, eli yli 37Gt. Joka jakso tullut katsottua vähintään 2 kertaa läpi. Ja joskus saattaa tulla 7:kin jakson Simpson-marathon.

Chiyo

 • Ankeuttaja
Paras komedia?
« Vastaus #42 : Maaliskuu 27, 2005, 12:46:40 »
MInä kun en muita katsokkaan kuin komedioita, niin näitä kyllä riittää:

Blondin kosto: Mä puhun nyt siis ykkösestä. Aivan huippu, ihana aivot-naulakkoon-leffa. Idea oli minusta aika uusi, en ainakaan ole nähnyt tästä aiheesta tehtyä elokuvaa.

Bruce- Taivaan lahja: Ainoa hyvä työtulos Jim Carreyltä. jos nyt ei lasketa Surkeiden sattumusten sarjaa. Upea, ihana idea, ja todella hyvä toteutus. Ei lipsu Jumalan pilkan puolelle, vaan pysyy hyvän maun rajoissa.

Bridget Jones: Ihana elokuva yksinäisestä sinkkunaisesta. Kerrankin elokuva, jossa päähenkilö ei ole langanlaiha. Vaikka ei se kyllä läskikään ole. Kuitenkin. Bridgetin ystävät ovat aivan mahtavia. Varsinkin se homppeli-laulaja. xD Aivan mahtava elokuva, odotan suurella innolla että se kakkos osa tulee vuokraamoihin.

Anna palaa!: Ihana idea, ja cheerleading on ihku laji. Nauroin monessa kohtaa, no, ainakin silloin ekalla kerralla xD. Näyttelijät ovat erinomaisia, Kirsten Dunst on yksi lempinäyttelijöistäni, ja Elisha Dushku on äärettömän kaunis, ja loistava Missyn osassa.

Keisarin uudet kuviot: Ihan mahtava piirretty! Ainoa piirretty, jota en heivanut kirpparille. Tai no, on tuolla Pocahontas. Kuitenkin, siis asiaan. Minusta tämä on aivan mahtava, ja vaikkakin minulla on se dubattuna, se on loistava. jutut on niin hyviä, ja erittäin laadukas lastenleffaksi. Aivan ihana! Ääninäyttelijätkin ovat hyviä. Ihme.

10 things that i hate about you: Ihana elokuva! Aivan huippu. Julia Stiles on uskomaton roolissaan, hän nousi naisnäyttelijöiden kärkikaartiin minun listallani tämän jälkeen. Cameron, kyllä, se poika, on todella suloinen. Idea on ihana, juoni kulkee sujuvasti eteenpäin, ja on muutenkin ihan huippu. Kymppi plussa tälle :D

Siinä pari, joita ei välttämättä kaikkia oltu sanottu vielä.

EternalEmerald

 • Ankeuttaja
Vs: Paras komedia?
« Vastaus #43 : Kesäkuu 14, 2007, 10:46:18 »
En ole nyt mikään kamala komedia-friikki, mutta joitain komedioita mistä pidän on esim.
Simpsonit, Shrek 1&2, Bridget Jonesin päiväkirja ja elämä jatkuu, White Chicks (joku tuollanen?) ja kyllähän tuo Bruce, Taivaanlahja on ihan hyvä. Komediaelokuvissa olevista näyttelijöistä joista pidän eniten ovat ehkä: Will Smith, Jim Carrey ja Reneé Zellweger. Esim. Bridget Jonesit ovat hyviä, sillä ne kertoo ihan tavallisesta ja normaalikokoisesta naisesta, jolle tapahtuu kaikkia kömmähdyksiä ja muuta. En uskoisi että Bridget Jonesit olisivat niin hauskoja jos päähenkilönä olisi taas joku huippukroppainen nainen, joka olisi mielestään lihava jne.. Reneé vain mielestäni on niin aito Bridget ja saa katsojat nauramaan ja nauttimaan elokuvasta juuri sillä aitoudellaan.

Poissa nutcracker

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Paras komedia?
« Vastaus #44 : Heinäkuu 01, 2007, 14:41:16 »
Mikään ei ole parempi elokuvanautinto kuin loistava komedia, ja paskempaa ei taas löydy kuin huono komedia. Se pesee jopa huonot kauhuleffat.

American Pie

Yleensä muhun ei tällaiset pervoilukomediat pure, mutta American Piet on aivan loistavia. Niissä nauran ihan hulluna, henkilöhahmoista on väännetty niin hyviä ja muutenkin. American Piet ovat yksiä harvoja komedioita joita ainakin minä jaksan katsoa kerta toisensa jälkeen ilman tylsistymisen tunnetta. Kaikkia en ole kyllä nähnyt, että voi olla että nämäkin huononevat loppua kohden jos niitä tekee liikaa. Mutta ainakin ne, joissa on tämä peruskaveriporukka, on hyviä.

Poliisiopistot

Minä suorastaan rakastan Poliisiopistoja. Ne ovat suhteellisen vanhoja, mutta niitä katsellessa ulvon väkisinkin naurusta. Poliisiopiston kokelaat huvittavine erityispiirteineen sekä kouluttajat ovat elokuvan parasta antia, koska juonihan ei sinänsä ole kummoinen. No, Poliisiopistot ovat ykkösiä^^

Yö museossa

Tässä on elokuva, jota katsoessani elokuvateatterissa purskahdin poikkeuksellisesti hillittömiin naurunpyrskähdyksiin. Yleensä pyrin hillitsemään itseni elokuvateatterissa, mutta tätä elokuvaa katsoessani en yksinkertaisesti voinut. Hulvattomat pikkumiehet, Ben Stiller - siinä olivat elokuvan paras anti. Ai niin, ja se apina joka varasteli niitä avaimia.

Siinä nutcrackerin suosikkikomediat. Lisääkin löytyy, ei vaan muistu nyt mieleen. Varhaisiän dementia?
"I'm selfish, impatient and a little insecure. I make mistakes, I am out of control and at times hard to handle. But if you can't handle me at my worst, then you sure as hell don't deserve me at my best." - Marilyn Monroe

Phoebe

 • Ankeuttaja
Vs: Paras komedia?
« Vastaus #45 : Heinäkuu 03, 2007, 13:49:39 »
Televisiosarjoista Frendit on ehdottomasti paras komedia ikinä. Ihana sarja. Jaksoihin ei kyllästy vaikka kuinka monta kertaa katsoo (olen katsonut sarjan about kuusi kertaa läpi) ja jaksot on tosi hyviä ja kaikissa saa nauraa. Toki sarjassa on kyllä niitä "huonompiakin" jaksoja, jotka ei ole niin hauskoja, mutta ihan hyviä silti. Chandler on hauskin. :)
Simpsonit on myös tosi hauska. Homer varsinkin. :) Haluaisin näitäkin dvd:lle.

Leffoista suosikkikomedioitani ovat mm. Bruce taivaanlahja. Carrey ja Aniston oli tosi hyviä, varsinkin Carrey. :) Leffa oli sellainen minkä jaksaa katsoa enemmän kuin kerran.
Bridget Jonesit ovat myös suosikkejani. Renee on mahtava näyttelijä ja osaa eläytyä todella hyvin Bridgetin rooliin.
American piet ovat myös tosi hauskoja. :D Stifler varsinkin naurattaa juttuineen ja ilmeineen. En ole nähnyt kaikkia American Pie leffoja, olen katsonut niistä American pie kakkosen, The weddingin ja Band Campin.
« Viimeksi muokattu: Elokuu 04, 2007, 14:09:07 kirjoittanut Samantha »

Uupikka

 • Ankeuttaja
Vs: Paras komedia?
« Vastaus #46 : Heinäkuu 10, 2007, 16:10:58 »
Ensimmäiseksi mieleen tulee ehdottomasti mm. loistavien Ben Stillerin ja Robert De Niron tähdittämät elokuvat Perhe on painajainen sekä sen kakkososa, Painajainen perheessä. Molemmissa elokuvissa oli paljon omia tähtihetkiään, joiden aikana tuli repeiltyä useampaan otteeseen. Koko alkuasetelma; miespuolinen sairaanhoitaja Greg Focker joutuu tapaamaan rakastamansa Pamin vanhemmat. Erityisesti herkulliset tilanteet nähdään Stillerin ja De Niron (hän esittää Pamin isää) välillä. Niiden avulla elokuvista rakentuu erittäin viihdyttävät kokonaisuudet, ja nauruhermot ovat herkässä. Myös toinen elokuva on todella hyvä ja viihdyttävä, sekin kannattaa ehdottomasti katsastaa.

Myös Bridget Jonesit ovat kieltämättä hyviä, vielä näin sivumennen sanoen.

Poissa Tinde

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Paras komedia?
« Vastaus #47 : Heinäkuu 19, 2007, 21:02:21 »
Frendit on ehottomasti parasta komediaa.Huoletonta, mutta silti jutut saattaa olla heidän ikäistensä tasolla.Sitten ne vitsit joita siinä lauottiin nauratti kauheasti.Myös monet tempaukset kuiten Rossin hampaiden valkaisu kohtaukset ja Rossin soittotaito näytteet saivat minut aivan hillittömään nauruun.
American Pie siksi, että vaikka siinä on aika rivoa huumoria on myös semmosia kohtauksia jotka naurattaa esim. 3.sessa Stiflerin koirankakan syöminen nostatti minussa hilpeyden.Jotenkin se kohtaus oli jotenkin niin hauska, mutta samalla tyhmä.
"There's something beautiful inside you".

Poissa appelsiini

 • Kellotee
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Blubbelibum.
Vs: Paras komedia?
« Vastaus #48 : Heinäkuu 19, 2007, 21:53:22 »
Kummelit on aivan mahtavia! Aina kun niitä katsoo, tulee aina mieleen ne ajat, kun katsottiin niitä veljien kanssa. Ja siitä on todella monta vuotta! :D
40 v. ja neitsyt on myös aika hulvaton. Varsinkin karvojen ajelu -kohta saa aina pissat housuun (no ei ihan, melkein..)
Ja sitten teeveen puolelta, Simpsonit ovat ehdoton suosikkini! Lempihahmoni on ehdottomasti Homer (Mmmm... Beer..) Aina, siis ihan aina purskahdan nauruun kun katson Simpsoneita. Tarkoitus olisi mennä katsomaan nyt tämä Simpsons Movie. Toivottavasti on hauska :D

Rex Mundi

 • Ankeuttaja
Vs: Paras komedia?
« Vastaus #49 : Heinäkuu 25, 2007, 15:48:58 »
Vaaleanpunainen Pantteri -leffat. Ainakin ne 3 ensimmäistä.
Peter Sellersin tyyli lyö aina räät nenästä. Sellersillä on käsittämätön kyky tehdä mitä loistavimpia suorituksia ilmeenkään värähtämättä. Ja "ranskalainen" puhetyyli on lyömätön.

Monty Python -elokuvat (ja tv-sarja osittain)
Tästä ei absurdi huumori ja juonenkäänteet enää paljoa parane. Holy Grailia voi katsoa kerta toisensa jälkeen, dialogi ja toinen toistaan huikeammat tapahtumat ja hahmtot eivät kyllästytä ikinä.

Tohtori Outolempi, eli kuinka lakkasin olemasta huolissani ja opin rakastamaan pommia
Toinenkin Peter Sellersin taidonnäyte lukuisine hahmoineen. Synkän huumorin kukkanen.

Top Secret
Val Kilmerin toiminta- ja agenttileffapöhköily. Elokuvaparodioiden ehdoton suosikkini, tässä vitsit olivat vielä tuoreita ja toimivia. Saman taustaporukan Mies ja Alaston ase -sekoilut jatkoivat samaa tyyliä edelleen, mutta ei enää yhtä rennosti.

The Big Lebowski
The Dude. Loistavat hahmot tässäkin, ja Coenin veljesten vino ote puree.

Frankenstein Junior
Mielestäni toimivin Mel Brooksin komedioista (vaikka Kevät koittaa Hitlerillekin on mainio). Ja onpahan muuten kuvattu osin sen alkuperäisen Frankensteinin hirviö -elokuvan kulisseissa.

Riittäköön nämä. Eiköhän näiden perusteella synnykin jo tarpeeksi outo kuva huumorintajustani...

Vauhko-Harry

 • Ankeuttaja
Vs: Paras komedia?
« Vastaus #50 : Elokuu 04, 2007, 14:01:51 »
Vaikeeta! En yleensä mene katselemaan elokuvissa komediaa, mutta kai Mr.Bean oli aika naurattava :D siis se Mr.Bean´s Holiday. TV sarjoja on aika paljonkin, ja aika monissakin on komediaa...
Varmaan yksi lemppareista on King of the Queens *hekoheko*. Ehdoton suosikki, en osaa selittää miksi, mutta sen komedia on ainutlaatuista, ja siinä ei aina pyöri se ja sama vitsi.
Simsonit alkavat on ärsyttää, olen nähnyt jok´ikisen jakson viisi kertaa ainakin, en käsitä, miksei subtv tai mt3 pistä uusia jaksoja ENEMMÄN! Ja simsons maratonkin on ihan kiva. Simsons Movie oli myös hulvaton, yksi lempikohdista kun se yks mies sanoi "I'm sended to lead, not to read." Oliko siinä yhdessä kohdassa muuten "sended"? Vaai...?

No, olisi vielä paaaaljon komedia sarjoja joista mielelläni kirjoittaisin, mutta aika menee, ja olen katsos kirjastossa, ja tiedän, että tämä alkaa mennä offiksi, mutta... WHO CARES??

Poissa Sieppeli

 • Käppyrällä viihtyvä
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tuhisija
 • Pottermore: ThornSky164
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Paras komedia?
« Vastaus #51 : Elokuu 04, 2007, 17:27:48 »
The simpsons movie Tällä hetkellä ehdottomasti paras komedia! Harvoin oli sellaisia kohtia milloin en olisi nauranut tai hymyillyt.

Poliisiopistot Niissä varsinkin sille ääntelevälle tyypille on pakko nauraa. Tai melkein kaikille siinä on pakko nauraa.

Mies ja alaston ase Siinä kaikki kohdat ei ole niin hirvittävän hauskoja, mutta listalle yltää.
Even you can be happy once in a while. It won't kill you, but'yer face might crack if you smile, so be careful.

Poissa Starpiks

 • ヘルムットじゃないよ
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • "Olette sangen rumia ollaksenne keijuja"
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Paras komedia?
« Vastaus #52 : Elokuu 04, 2007, 20:41:47 »
Haggard - The Movie

Kaikki varmasti tietävät Jackassista ja Viva La Bamista tutun Bam Margeran. Käsittääkseni Haggard - The Movie on hänen ensimmäinen "oikea" elokuva (eli jos ei lasketa CKY -leffoja) ja harvinaisen onnistunut. Haggard ei ole vain hyvä komediaksi, se on myös hyvä elokuvaksi. Luulisi, että pojat lähinnä yrittävät maineellaan ratsastaa, mutta ohjaus on elokuvassa erittäin mielenkiintoista, näyttelijäntaitoakin löytyy sekä mielenkiintoisia hahmoja. Juoni on suurinpiirtein tuttu, mutta siihen on lisätty mukavia yksityiskohtia ja juoni ihan oikeasti etenee ja kantaa elokuvaa. Ryan Dunn on hieman vaisu, mutta esim. Brandon Dicamillo suorastaan loistaa Falconena ja taksinkuljettajana ja Jenn Rivell Glaurenina on ihana narttu. Ei Bam Margera Valona jää kauas pois kärjestä (sitä paitsi, kuka voisi vastustaa sitä kohtausta, jossa hän kävelee kaiteella HIMin Pretendingin soidessa?).

Haggard ei ole Elämää Suurempi Elokuva, joka voittaisi Oscareita ja saisi ylistystä. Se on vain hyvin tehty elokuva, joka ei yritä olla mitään muuta kuin on ja onnistuu siinä hyvin. Se on komedia, jonka voi katsoa toisenkin kerran.


 Muoks: Unohdin. Suosittelen elokuvaa hieman vanhemmille nuorille, jotka eivät ole kovin tiukkapipoisia. Tai eivät ole ollenkaan tiukkapipoisia. Parempi, jos otatte pipon päästä pois kokonaan, ennen kuin katsotte elokuvan.
« Viimeksi muokattu: Elokuu 04, 2007, 20:45:56 kirjoittanut Starpiks »
"The shortest verse in the Bible is, "Jesus wept". The only thing wrong with it is the past tense." -Fred MacIntire, Something Positive

No oonhan mä sentään sukua insinöörille... *pnish*?

mato matala

 • Ankeuttaja
Vs: Paras komedia?
« Vastaus #53 : Elokuu 12, 2007, 16:43:21 »
Serranon perhe mikä tuli aina kakkoselta vai ykköseltä loman aikana! Se oli ihan paras!

Hullu

 • Ankeuttaja
Vs: Paras komedia?
« Vastaus #54 : Elokuu 12, 2007, 16:48:39 »
Ehdottomasti THE SIMPSONS MOVIE

Poissa Fimca Worthleberr

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Capricorn Ascending
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Paras komedia?
« Vastaus #55 : Elokuu 12, 2007, 19:29:14 »
Kyllä komedioiden puolella vanhat kunnon mykkäfilmit vievät voiton, varsinkin sellaiset missä on hillitön vauhti päällä ja ihan älytöntä kohellusta. <-- Ne vain ovat niin älyttömän hauskoja. Ohukaiset ja paksukaiset naurattavat usein vatsan kipeäksi, samoin Chaplinin, Harold Lloydin ja Buster Keatonin leffat (+ mitä kaikkia muita niitä on, mitä ei edes näytetä missään). Eikä leffojen välttämättä tarvitse olla mykkiäkään, Chaplinin Diktaattori esim. on yksi lemppareistani. Paras kohta on, kun Hitler (tai mikä lie Hynkel) ja Mussolini rupeavat tappelemaan ja viskelemään ruokia toistensa päälle... voi elämä se on hauska...

Näiden jälkeen varmaan Kummelit naurattavat eniten, tuli taas katsottua Kultakuume ja kyllä taas oli hauskaa - se vaan paranee joka katselukerralla.

Ai niin! Kyllä nämä englantilaisetkin osaa, Mr Bean mm. on aivan ihana, tosi päätöntä meininkiä^^ naurattaa aina vaikka samat jaksot on nähny 1000 kertaa. Äärimmäinen katastrofielokuva on ihan huippu. Ja Vikatikki on älyttömin sairaalasarja, minkä tiedän. Suosittelen.

South Park on myös hyvä, ei tietenkään kaikki jaksot, mutta jotkut ovat osuneet kyllä ihan naulan kantaan - Cartman on paras!
« Viimeksi muokattu: Elokuu 12, 2007, 19:34:22 kirjoittanut Fimca Worthleberr »
Look, look, keep looking straight into those cold eyes.

Poissa gnomad

 • Hämärän
 • Vuotislainen
 • Severus & Remus by Ildi
Vs: Paras komedia?
« Vastaus #56 : Elokuu 14, 2007, 20:21:32 »
Jos yksi ainoa pitää valita, niin Buster Keatonin Steamboat Bill Jr. Busteria hauskempaa ei ole ilmaantunut koko elokuvan historiassa. Kaoottinen maailma ylivoimaisine esteineen ja hieman hämmentynyt, mutta sinnikäs pieni mies myrskyn sydämessä. Eikä mitään sentimentaalista.
Mutta kyllä tuo Fimcan kuvaus Diktaattoristakin rupeaa heti hymyilyttämään, kun muistan kohtauksen: Hynkel ja Napoloni, ja Double Cross banderolli seinällä :) Chaplineista eniten olen kuitenkin nauranut Kultakuumeelle.
Pari myöhempää elokuvaa, joille olen ensi kertaa nähdessäni nauranut alusta loppuun: Tervetuloa Mr. Chance Peter Sellers pääosassa ja Polanskin Vampyyrintappajat
I like my heroes the same way I like my chocolate: dark, slightly bitter and with more of a bite than sweetness - fanfic writer McKay

Poissa Steelsheen

 • Narsissisti
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • not your girl
  • Imaginary
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Paras komedia?
« Vastaus #57 : Elokuu 24, 2007, 20:04:06 »
Komediat eivät ainakaan elokuvapuolella ole ikinä olleet niitä, mitä minä ensimmäiseksi päätyisin katsomaan, joten elokuvien osalta olen aika pihalla kaikesta. Televisiota sen sijaan olen joskus katsonutkin, ja muutaman sarjan osaan jopa nimetä o_O

Aloitetaan vaikka Frasierilla. Lempihahmoni oli luultavasti Niles kaikkine neurooseineen (David Hyde Pierce esitti muuten Down With Lovessakin aikalailla Nilesia ^^). Harmittaa, etten kuitenkaan ole nähnyt kuin niitä viimeisiä kausia, loppuaikojen kokoomajaksoissa sai repeillä pelkille hiustyyleille...

Briteistä kun tykkään, joten myös brittikomediat ihastuttavat. Pokka pitää on varmaan ensimmäinen, johon olen tutustunut. Nykyään lausahdukset sarjasta kuuluvat minun ja parhaan kaverini vakiosanavarastoon ("Mind the cow, Richard." "It's on the field!") Hyacinthia pitäisi ehdottomasti nähdä jälleen, viime kerrasta on kulunut jo liian kauan.

Tuoreempaa materiaalia edustaa sitten Vikatikki, joka juuri nyt pyörii uusintoina. Kyse on kajahtaneesta sairaalasarjasta, joka on kummallisesti leikattu, ja jonka hahmotkaan eivät ole ihan siitä tavallisimmasta päästä. Ei pysty...

Palatakseni vielä 80-luvulle, on pakko mainita Kyllä, herra (pää)ministeri, joka sekin on pyörinyt koko kesän uusintoina. Sarja kertoo ministeriksi nousevasta Jim Hackerista, joka joutuu virkamieskoneiston, erityisesti loistavan Nigel Hawthornen esittämän Sir Humphreyn riepoteltavaksi. Se kapulakielisyys ja muu sanailu on aivan järjettömän hauskaa, joten olen suunnilleen koko kesän suositellut ja mainostanut ko. sarjaa kaikille :D
"If people don't know what you're doing, they don't know what you're doing wrong."

Poissa Nimue

 • broccoli
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • I’m collapsing in stellar clouds of gas.
 • Tupa: Mary Sue
Vs: Paras komedia?
« Vastaus #58 : Elokuu 25, 2007, 13:04:09 »
Hmm, minulle ensimmäiseksi tulee mieleen Monthy Pytonin Brianin elämä. Tämä elokuva on niin hulvaton, ja se yksinkertainen huumori on hasukaa kuten se, kun Brian esiintyy siinä kadulla. *reps* Lisäksi leffa on niin naurettava, kun.. no jaa, kuitenkin.

Toiseksi mieleeni putkahti leffa, jonka nimeä en kuollaksenikaan muista. Pääosissa esiintyivät Brittany Murphy, ja Ashton Kutcher. (Toivon, että nuo nimet on edes vähän niitä oikeita nimiä päin..) Nauraa räkätin telkkarin edessä, kun Ashtonin jalka jäi siihen vessanpönttöön kiinni. Muutenkin ne muut (kaksimieliset) kohtaukset (kröömmh!) olivat hyvinkeksitty, mutta muistaako kukaan sitä nimeä?

Lainaus käyttäjältä:  Steelsheen
Pokka pitää on varmaan ensimmäinen, johon olen tutustunut.

Aivan! Pokka pitää on todella ihana sarja, harmi ettei sitä ole viime aikoina esitetty. Hyacinth Bucket- tai siis Bukée, on huikean hurmaava hahmo, ja minä ja veljeni hekotimme aina hulluina, kun alkutekstit tulivat, ja Hyacint nyrpisti nenääsä sille madolle.

Blondin kosto 1 kohoaa myös hauskana komediana listalle, toisin kuin kakkonen ei ollut enää niin hauska.
Siinä ehkäpä muutama, joista eniten pidän/naurattaa eniten.. x3
"You being all mysterious with your - cheekbones and turning your collar up so you look cool."

Poissa Fimca Worthleberr

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Capricorn Ascending
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Paras komedia?
« Vastaus #59 : Elokuu 25, 2007, 17:23:23 »
Aahhahhaa!

Katsoin eilen Jackass-elokuvan ja yllätyin siitä, miten hauska se oli. Olen aina joskus katsellut sitä sarjaa, kun se tuli Neloselta, ja Duudsoneita, mutta millekään niistä en kyllä nauranut näin paljon. Ihan älytönhän se tietysti oli, ja osa tempuista tosi sairaita, mutta ei sille siltikään voinut mitään. Kyllä siinä sai kyyneleet silmissä nauraa, kun ne tekeytyi vanhuksiksi, kiusasi golfaajia, vaani toisiaan hiusleikkurin kanssa, ajoi romurallia vuokra-autolla ja hyppi Japanissa pandoiksi pukeutuneina. Että voi olla hulluja tyyppejä...

Ja lopussa repesin lopullisesti.
Look, look, keep looking straight into those cold eyes.

Vauhko-Harry

 • Ankeuttaja
Vs: Paras komedia?
« Vastaus #60 : Elokuu 30, 2007, 15:18:40 »
Lainaus käyttäjältä:  Steelsheen
Pokka pitää on varmaan ensimmäinen, johon olen tutustunut.


Aivan! Pokka pitää on todella ihana sarja, harmi ettei sitä ole viime aikoina esitetty. Hyacinth Bucket- tai siis Bukée, on huikean hurmaava hahmo, ja minä ja veljeni hekotimme aina hulluina, kun alkutekstit tulivat, ja Hyacint nyrpisti nenääsä sille madolle.

Jeps, minunkin yksi ehdottomista brittikomediosta on Pokka pitää, miten olin unohtanut sen? Myös Lunta Tupaan on hyvä brittikomedia, ja se on subtv:llä joka perjantai klo: 21.30.

En tiedä miksi, mutta juuri nyt, kaikki komediat tulevat mieleen NYT! Lauantaisin klo n. klo 16.20 on MADTV:N AIKA! Valtaa sohva, ja vaihda itsesi subbariin juuri silloin. ET TULE PETTYMÄÄN...!

Legolas

 • Ankeuttaja
Vs: Paras komedia?
« Vastaus #61 : Elokuu 31, 2007, 22:11:34 »
Suurin osa omasta DVD-hyllystäkin on komediaa, tosin osa sellaista ale-laarista hankittua, mutta kuitenkin. ^^ En elokuvista osaa parasta valita, mutta TV-puolelta voin kertoa muutaman suosikin:

Miehen puolikkaat
Kuinka kukaan ei ollut muistanut tätä? (Tai sitten en vain huomannut) Tänäänkin sitä katselin telkkarista ja kyllä se vaan aina jaksaa naurattaa! :D Jake on aivan ihana, sillä on välillä mahtavia väläytyksiä! En tiedä näytetäänkö sitä alkutunnaria, jossa Charlie, Alan ja Jake laulaa, enää vai enkö ole vain huomannut? O_o Se oli hyvä!
Alan: "Jake! I promised your mother that you would have done your homework!"
Jake: "Well next time you'll know better!"

Pulmuset
(Äsh inhoon tota suomennosta, mun mielestä alkuperänen nimi Married with children on paljon... kuvaamampi :D) Mutta joo, koko Bundyn perhe on jotain aivan ihanaa. ^^ Sen huumori vaan otenki iskee. Hehee, youtubesta löytyy muutamia jaksoja, kannattaa käydä kattoo :))

Poissa Pöpi Profeetta

 • Ennustelija
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • I see you...
Vs: Paras komedia?
« Vastaus #62 : Syyskuu 03, 2007, 18:45:23 »
Monty Pythonin hullu maailma - Samanlainen reaktio kuin Pratchettin ja Adamsin kirjoihin. Keuhkot eivät toimi kunnolla kymmeneen minuuttiin. Ei ole hauskempaa komediaa. Suomennos on outo.

Mies ja alaston ase - Reaktio on samaa luokkaa. Tämä toimii kaikissa mielentiloissa. Monty Pythoneita ei voi katsoa aivot narikkaan -tyylillä, näitä voi. Leslie Nielsen osaa. Z-A-Z-tiimi osaa.

Sarja sitten:

Pokka pitää - Ei voi olla nauramatta edes joissakin kohdissa. Rouva Buc- Bukée on vain niin hauska hamo. Puhumattakaan sivuhahmoista.
"That is not dead which can eternal lie
And with strange aeons even death may die"

H. P. Lovecraft

saraji

 • Ankeuttaja
Vs: Paras komedia?
« Vastaus #63 : Syyskuu 08, 2007, 18:33:41 »
Paras komedia on ehdottomasti Frendit ;) Niitä tullu tuijotettuu iha pienest asti, ja aika nopeesti ostettii ne kaikki tuotantokaudetki. En vaan voi kuvitellakkaa kyllästyväni niihin, mitä ei onneksi ole tähänkää mennes tapahtunu, vaik oon nähny jokaikisen jakson noin kymmenen kertaa :D eli ne vaan jaksaa naurattaa.
 Sitten myöskin Pokka pitää, just vaan mun tyylistä huumoria, ja kun hyacint on vaan niin raivostuttava :D Ja kun hän kuitenkin ihan tosissaan uskoo tekevänsä kaiken niin oikein. :)
 Lisäksi myös American Piet ei voi muuta sanoo ku herrajumala :DDD

Eli tossa nyt ainakin osa niistä, mut kyllä muitakin hauskoja komedioita löytyy.

Poissa Posityyhtynen

 • Nokankopauttaja
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Paras komedia?
« Vastaus #64 : Syyskuu 09, 2007, 10:17:46 »
Frendit paras komedia kyllä, katson näitä lähes päivittäin ja viikonloppuna tupla annoksen. Tuotantokausina omistan neljä ensimmäistä (jotka olen ostanut puolen vuoden sisällä) ja lisää haluan koko ajan. TV:stä katson myös arkipäivisin ja nauhoitan digiboxilla, tällä hetkellä siellä on kuusi jaksoa, jotka olen katsonut tässä viikon aikana niin useasti että osaan jo ulkoa(melkein !)
Parasta Frendeissä on näyttelijä valinnat, nämä on osunut niin nappiin ja ajaton huumori.
Pokka Pitää Ah, ihanaa englantilaista huumoria. Kaikki sanovat että Hyacinth Bucket muistuttaa meijän mummoa. Itse omistan yhden tuotantokauden. Näyttelijä on kyllä paras :)
Simpsonit Näille saa aina nauraa, tämä animaatio perhe on kyllä paras animaatio sitten Muumien :)

Kyllähän iitä hyviä komeediasarjoja aina löytyy, mutta nämä ovat ykkösiä :p
♥ When you are feeling sad, read Harry Potters and you'll be happy again, with chocolate you'll be superhappy Ü
(PS. Twilight is also good alternative)

Poissa Yöfani

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Tuvaton
Vs: Paras komedia?
« Vastaus #65 : Syyskuu 09, 2007, 10:56:38 »
Näitä kyllä löytyy.Juuri tämä Simpsonit-sarja on mahtava,sille jaksaa tosiaan nauraa aina uudestaan ja uudestaan.Pikkuveljen kanssa jaksetaan aina nauraa sille,kun aina Simpsoneissa kun joku ottaa jotain toiselta,salaa,kuten Nelson otti yhdessä jaksossa Milhoudselta lasit,niin ne sanovat "joink".Jos ymmärsitte mitä tarkoitan,hyvä niin,jos ette,niin,ette.

Toinen hauska komedia on Pähkähullu perheloma.Sitä jaksaa katsoa aina uudestaan ja uudestaan ja nauraa uudestaan ja uudestaan.Hauskoja kohtia löytyy vaikka kuinka monta,niitä en jaksa luetella,mutta tavattoman hauska ja hullu elokuva.

Dust to Dust

 • Ankeuttaja
Vs: Paras komedia?
« Vastaus #66 : Helmikuu 21, 2008, 23:40:34 »
Minä en kanssa näistä american pie tyyliset komediat jaksa naurattaa :P Mutta monet Jim Carreyn elokuvat kyllä. Esimerkiksi. Ace Venturat ja valehtelija valehtelija ovat aivan huippuja.
Mrs. Doubtfire on myös todella hauska ja jotkut romanttiset komediat ovat kyll hauskoja.

Tv puolen komediasarjoista tulee ensimmäisenä mieleen iki ihana Frendit, joka on todella hauska ja hyvä sarja.

Poissa Don Hessu

 • Onneton Tunari.
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • There's No Easy Way Out...
  • Hessu's Music Profile
Vs: Paras komedia?
« Vastaus #67 : Helmikuu 22, 2008, 01:10:11 »
Eurotrip Perus teiniseksikomedia mutta harvinaisen hyvä genressään! Itse jopa luokittelen tämän genrensä parhaaksi!

How High - Pilvessä "WHAT THE FUCK IS YOUR PROBLEM?"

Simpsons Movie Simpsonit toimii aina.

Bad Santa - Paha Pukki "Olen juovuksissa oleva, ja naisia naiva pukki. -Todista se."

Ja lopuksi vielä Kummelit! Suomen parhaimmistoa! Ole sinä hiljaa saatana!
...But what you do... Makes you who you are.

Unelma. Tahdonvoima. Omistautuminen. - Pakkotoisto.com

Ewenda

 • Ankeuttaja
Vs: Paras komedia?
« Vastaus #68 : Helmikuu 25, 2008, 21:18:58 »
Jaa-a :DDD näitäki on niin monta että ei osaa sanoa mitää muutaku hehehehe.. xDD

Euro Trip, 40 ja neitsyt, Bruce ja taivaanlahja, American pie:t, Friendit, Simpsonit, Pasila jne. Ja näistä kaikista saa nauraa mahankipiäksi!! :DDD eipä näitä paljo tartte arvostella muutaku että kannattaa kattoa jos ei oo nähny.. :DD

Mut kaks parasta on House ja Avatar the last airbender.. ikää en oo parempia nähny.. house on niin täynnä mustaa huumoria että se on sen takia niin paras ku pistää vaikiaa niille asiakkaille.. :D
Taas Avatart on loistava sen takia ku siinon sokka! :D (yks hahmoista)  Siinä vitsit on niin hämäris kodis mut loistavia silti.. :D
Suosittelen noita kahta kaikille.. ja noita muitaki mitä sanoon.. :]
« Viimeksi muokattu: Helmikuu 25, 2008, 21:24:50 kirjoittanut Ewenda »

Muchy

 • Ankeuttaja
Vs: Paras komedia?
« Vastaus #69 : Maaliskuu 23, 2008, 18:45:40 »
FRENDIT - ah mä rakastan niitä! Oon katellu niitä varmaan viitisen vuotta, ja sarjan loppuessa ostin boksit itelleni. Yhteensä makso varmaan jotain yli 200€, nykyään ne on paljon halvempia, mut eipä haittaa - toi sarja on vaan parhain ! En tuu ikinä kyllästymään ja vasta jälkeenpäin oon huomannut käyttäväni Frendien repliikkejä myös omassa elämässäni :D

Elokuvista ehkä hulvattomin vois olla 10 things I hate about you .

Poissa Túrin Turambar

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • One day, one room
 • Tupa: Tuvaton
Vs: Paras komedia?
« Vastaus #70 : Huhtikuu 07, 2008, 19:54:49 »
Heh, minulle tulee ainakin mieleen Chaplinin klassikot. Siis aivan totaalisen hyvää huumoria, loistava tuo Chaplin!

Mr Beanit ja Ace Venturat ovat myös aivan huippuja. Jim Carrie ja Rowan Atkinson ovat vain niin loistavia näyttelijöitä, että on vaikea olla nauramatta.

Kestosuosikkejani ovat myös vanhat Pink Pantherit. Loistavia, Pete Sellers loistaa jällen suorituksillaan.

Kotimaiselta puolelta mielestäni loistava on Pasila, joka on koomisuudellaan aivan legenda.

Eräs suosikeistani on myös Grumpy old Men ja Grumpier old men, jotka ovat loistavaa komediaa vaikkakin niissä on hyvin paljon myös ramantiikkaa.

Túrin
Cannery Row in Monterey in California is a poem, a stink, a grating noise, a quality of light, a tone, a habit, a nostalgia, a dream.

nr: Gabriel García Márquéz - One hundred years of solitude

Poissa Hippogriff

 • :)
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • Pottermore: SicklePotion51
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Paras komedia?
« Vastaus #71 : Huhtikuu 08, 2008, 17:57:00 »
Parhaat komediaelokuvat ovat mielestäni mm. American Pie-sarja, ja mielestäni myös Casino Royale on erittäin hauska, siinä oli muutama kohta jossa sai nauraa kunnolla. Sekä myös Rush Hour-sarja on loistavasti onnistunut elokuva, jossa pääosissa on Jackie Chan ja Chris Tucker

Telkkarin puolelta voiton vie Frendit

Poissa Gollim

 • Paras
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Paras komedia?
« Vastaus #72 : Huhtikuu 14, 2008, 07:26:57 »
Amrican Piet ovat aivan mahtabia. Elokuvat ovat kaikki ihan samanlaisia (tosin en tiedä uusimmasta), mutta silti niille jaksaa aian repeillä, vaikka olisi kuinka monesti hänyt. Juuri minun huumoriani ja repeän jo nyt kun pelkästään ajattelenkaan kyseisiä elokuvia. Etenkin alkuperäiset 3 kannattaa katsoa, jos vähänkin tykkää..
Sherk 3 on myös aevan superhyvä. Kaksi ensimmäisät kalpenevat tämän rinnalla ihan kylmältä kädeltä. En ole koskaan tainnut nauraa parodiaelokuvalle yhtä paljon kuin tälle (parodiakirja tosin on, loru sorbusten herrasta). Oli muutenkin elokuvateatterissa hauskaa kun hajosin täydellisesti viiden minuutin välein ja kaikki muut (paitsi kaverini) katsoivat elokuvaa ihan vakavana ja sain siitä vain lisää puhtua nauramiseen. Vähän eläytymistä ihmiset, ei ole mitään järkeä katsoa komediaa jos ei aio nauraa!

En tajua miten kaikki hehkuttavat Brianin elämää, minä ainakin kyllästyin siinä ihan kuoliaaksi. No okei, repesin kyllä siinä ihan puskasta tulevassa kohdassa (tiedätte varmasti mitä tarkoitan), ja niille keisarin puheille, mutta elokuvassa ei ollut mitään kummemman hauskaa enkä tule kyllä katsomaan muita elokuvia. Inhoamiini komedioihiin kuuluvat myös 10 Things I hate About You ja Roadtrip.

Niko Tapani

 • Ankeuttaja
Vs: Paras komedia?
« Vastaus #73 : Huhtikuu 14, 2008, 14:08:39 »
Happy Gilmore- ammattilainen.

Sarjan päähenkilö pelaa jääkiekkoa, tosin huonoin menestyksin.
Hän ei pääse joukkueisiin, joten yksi mies kehottaa pelaamaan golfia, mutta miten käykään lyhytpinnaisen lätkäpelaajan kanssa?

Poissa puolipro

 • Lapsellinen eli lapsi
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • BANG
Vs: Paras komedia?
« Vastaus #74 : Huhtikuu 30, 2008, 15:50:17 »
Yleensä komediat ovat hauskoja vain ekalla katselukerralla, ja niin on eteenkin Karvinen-elokuvien kohdalla. Ikuisesti hauskoja ovat Shrek- ja Leijonakuningas-elokuvat. Eli pidän lasten elokuvista. :) Ainiin, sitten myös Madagascar ja Ice Age. Animaatiot ovat hyviä, koska ääninäyttelijöillä on helpompaa kuin näyttelijöillä (ei tarvitse pitää pokkaa). :D
- LAULETAAN SE YHESSÄ, "PIRATE'S LIFE FOR ME" !
- EI, MÄ OON VAMPYYRI. "VAMPYYRII MÄ METSÄSTÄN, VAMPYYRII MÄ METSÄSTÄN. TAHDON SAADA CULLENIN, TAHDON SAADA CULLENIN. ENKÄ PELKÄÄ BELLAAKAAN."

Poissa adswil

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Paras komedia?
« Vastaus #75 : Toukokuu 12, 2008, 15:09:51 »
Perinteisistä kohelluskomedioista tai sketseistä en pidä ollenkaan, mutta romanttisia hömppäkomedioita sen sijaan rakastan :>

Hömppäkomedioista parhaita ovat ainakin Vähät rakkaudesta, Neljät häät ja yhdet hautajaiset, Sekaisin Marista, ja Bridget Jones 1. Nuo eivät kuitenkaan ainakaan minun mielestäni ole ihan tyylipuhtaita komedioita, sillä ainakin jotkut noista saavat minut ajoittain itkemäänkin. Mutta kaipa nuo silti voisi komedioiksi luokitella. Noissa kaikissa on loistavat näyttelijät, ja se on mielestäni kaikkein tärkeintä komediassa. Huonot näyttelijät eivät yleensä ole hauskoja.

Oho, nyt unohtui: Piukat paikat on yksi maailman parhaista komedioista, vaikka se onkin mustavalkoinen ja vanha (ja sellaisia elokuviahan monet näyttävät välttävän)! Täydelliset näyttelijät (mm. ihana Marilyn Monroe), sopivan hulvaton juoni ja kaikki oikeastaan melko täydellistä.

Komediasarjoista paras on ehdottomasti Sinkkuelämää, ja sen kyllä luokittelisin komediaksi, on se sen verran päätöntä kohellusta ajoittain. Tässäkin on ihan mahtavat näyttelijät, ja ajoittain erittäin koskettava sarja tämäkin. Itse asiassa en tykkää leffoista tai tv-sarjoista, jotka ovat pelkästään hauskoja - niissä täytyy olla jotain koskettavaa tai surullistakin, jotta voisin pitää niistä.

In my world love is for poets - so I'm trying to be one.

Poissa Mysteeri

 • Matkakuumeinen
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Paras komedia?
« Vastaus #76 : Toukokuu 26, 2008, 17:19:16 »
Monen muunkin täällä mainostama Bridget Jones on vallannut paikan sydämessäni. Molemmat osat löytyvät hyllystä. Suosittelen myös kirjoja. Niistä saa vieläkin paremmat naurut.

Ryan Reinoldsin tähdittämä Van the man on yksi parhaista. Elokuva on kerrassaan aivan mahdoton, ja naurulta ei voi välttyä. Mielestäni tämä rökittää American piet mennen tullen. Hyvää huumoria, melkoisia viisauksia ja reilusti kaksimielisyyksiä. Vain yksi kohta saa minut yökkimään, muut ovatkin sitten ihan valioluokkaa.

Ben Stillerin ( voitte kuvitella, sillä miestähän ei voi ottaa vakavasti miltei missään) ja Drew Barrymoren Asuntoloukku saa minut nauramaan yhä uudelleen ja uudelleen. Yläkerran mummo on niin ihastuttavan kammottava naapuriehdokas/ kämppis. Tämä samainen mummo sitten yhtenään koettelee vuokranantajiensa hermoja mitä kummallisimmin tavoin ja katsojalla on hauskaa, vaikka alakerran pariskunnalla ei.

TV:n puolelta Housen musta huumori ja mahtava sarkastisuus on saanut minut katsomaan jakson toisensa perään ja niitä en enää yksinkertaisesti pysty jättämään välistä, vaikka olenkin erittäin pahasti neulakammoinen ihminen. Välillä on pakko kuitenkin kurkkia sormien lomasta, kun tapahtuu jotain ällöttävää.

Myös Sinkkuelämää on ihan mieletön, mutta se nyt ei selittelyjä kaipaa. Odotan sitä päivää, kun leffa on ensi-illassa. Ei onneksi enää kauaa.
Murehtiminen on kuin keinutuoli. Vauhtia on, eteenpäin ei pääse.

Poissa Yuki

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Omituinen pikku otakupallero.
  • Densetsu
Vs: Paras komedia?
« Vastaus #77 : Elokuu 26, 2008, 21:12:51 »
Varmaan leffa, missä oon eniten nauranut, on Johnny English. Tykkään sata kertaa enemmän kuin hömelöstä, ennalta-arvattavasta Beanista. Vaikka toki omalla tavallaan ihan ennalta-arvattava tämäkin, ja olen nähnyt liian monta kertaa. 8D Mutta kyllä se silti on viihdyttävää katsottavaa.
Sitten onhan näitä. Sävel ja sanat, Night at the Museum, Shrek, ... tai joo, itseasiassa voisin tästä nostaa Shrekin korokkeelle. Tässä toinen upea tuotos, jonka pariin palaa mielellään! Että ne osaa leikkiä saduilla niin hienolla tavalla. Ja hatunnosto kaikille Pixarin leffoille.

Jos telkkarista sitten puhutaan, niin ei voi muuta sanoa kuin että "I'll be there for you..." elikkäs Frendit! Tätä tuskin tarvitsee perustella. 8D

...saanko sanoa myös Muumit, pliis? n____n Joka väittää, että Muumit on lapsille tarkoitettua, on pahasti väärässä ja saa kokea ikävän kohtalon, kun Yuki syö siltä pään. Muumit on, paitsi parasta suomalaista kirjallisuutta ikinä, myös loistava japanilainen animaatio! 8D Sisältää yllättävän paljon vitsejä, joita ei lapsena ole tajunnut. Jos et ole lapsuusaikojen jälkeen enää Muumeja katsonut, suosittelen. 8D
LOVE-NYAPPY! ♥

Poissa Raimei

 • Ms. Stalker
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Paras komedia?
« Vastaus #78 : Syyskuu 05, 2009, 17:27:55 »
Hm.. En hirveästi komedoita katso, mutta suosikkini on ehkä Poliisiopistot. Siis niitähän on monta osaa jne. Kai sen voi luokitella komediaksi,
ainakin minä nauran aina, kun katson niitä. Ehkä eniten niissä naurattaa se yksi musta tyyppi, joka yhdessäkin vaiheessa leikki jotain
tutkaa. Mitä se nyt tekikään? ;)) Nauran myös sille hullulle, mölisevälle tyypille, jonka kanssa se vespalla ajava "vanhus" joutu jakamaan
huoneensa.. :DD

Voi, voi kyllähän minä olen varmaan katsonut melko monta komediaa, mutta kun ei tule oikeasti yhtään mieleen nyt! ;o Poliisiopisto on vain
ainoa, joka putkahti mieleeni...
Älä minua katso, en minä mitään sanonut!

Paikalla samettiina

 • huoleton huuliharppuilija
 • Sanomaton
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • Pienestä kipinästä voi syntyä roihuava liekki
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Paras komedia?
« Vastaus #79 : Tammikuu 01, 2010, 15:11:26 »
Minä en juurikaan perusta näistä komediaelokuvista. Onhan niitä mukava katsoa, mutta viestini sisältö keskittyy nyt vain komedioihin TV-sarjojen muodossa.

Miehen puolikkaat
Kuinka kukaan ei ollut muistanut tätä?

No minäpä sitten muistan omalta osaltani. Itse en tätä niin aktiivisesti seuraa, mutta aina silloin tällöin. Hymy ja nauru ovat kyllä aikas herkässä, mutta nekin vaihtelevat kyllä jakson mukaan.

Toinen ehdoton on Frendit! Aivan loistava sarja, ja vaikka olen nähnyt kaikki jaksot, jaksavat ne uudestaan katsottuinakin naurattaa (hyvä juttu niin, sillä omistan kaikki tuotantokaudet). Omaksi lempparikseni nostan Pheoben. Ai että siinä on hyvä hahmo!

//Ai niin, miten pystyin unohtamaan sarjan Kolmas kivi auringosta! Aivan mahtava!
« Viimeksi muokattu: Heinäkuu 10, 2010, 10:06:58 kirjoittanut samettiina »
Olen syytön kaikkeen siihen, mistä kehtaatkin minua epäillä.

Poissa Candily

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Paras komedia?
« Vastaus #80 : Tammikuu 01, 2010, 18:24:01 »
Komedia tv-sarjoista katson vain Simpsoneita. Saa ainakin aina nauraa :]

Komediaelokuvat taas...
Mrs. Doubtfire ei voi muuta sanoa kuin että NAURAN. olen kattonu tän suunnilleen 10 kertaa ja aina jaksaa naurattaa. : )

Ace Venturat perustelen samanlailla kuin tuon edellisen. ihania <3

Olen kyllä katsonut paljon hyviä komediaelokuvia, mutta en muista niiden nimiä D:
Paradise comes at a price
That I am not prepared to pay
What were we built for?
Will someone tell me please

Scrooge

 • Ankeuttaja
Vs: Paras komedia?
« Vastaus #81 : Tammikuu 04, 2010, 22:46:56 »
En hirveästi tykkää komediosta(paitsi britti!), varsinkaan niistä hirveistä jenkki mitä kaverit pakottaa katsomaan. Mutta Piukat paikat oli iloinen yllätys. Marilyn Monroen ehkä paras roolisuoritus. Tämä oli taas näitä, että miehet pukeutuvat naisiksi, mutta leffa oli itse hulvattoman hauska XD Olin kuolla nauruun.

Mutta itse, kuten mainitsinkin, katson brittikomediota :D Ehdoton suosikkini on tv-sarja Todella upeeta, joka kertoo kahdesta keski-ikäisestä naisesta, toisen tyttärestä ja kaikista muista mahdollisista perheenjäsenistä ja tuttuvista.

Poissa lintsi

 • Potteristi
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Paras komedia?
« Vastaus #82 : Helmikuu 27, 2010, 17:22:39 »
Elokuvista on Ace Ventutat kaikki elokuvat mitä olen nähnyt. Jim Carrey on aivan älytön koomikko! miten hän saa väänneltyä naamaansa niin hassusti! :D Sitten olen nähnyt elokuvan nimeltä Robin Hood-sankarit sukkahousuissa. Se oli tosi hauska versio Robin Hoodista! :) Nauroin sitä katsellessani itseni kipeäksi!
TV:n puolelta sitten täytyy mainita Pokka pitää ja Mr. Bean. Pokka Pitää-sarjan Hyacinth on hauska kuvitellessaan olevansa hieno rouva ja Mr.Bean on sellainen hassu sählääjä vaikkei paljon mitään puhukkaan :)
Baby, blind love is true

Poissa nutcracker

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Paras komedia?
« Vastaus #83 : Toukokuu 03, 2010, 15:06:56 »
Olen tainnut tänne joskus kirjoitellakin, mutta mielipiteet ovat taatusti muuttuneet sen verran että kevyt päivitys lienee paikallaan.

Elikä parasta komediaa mitä televisiolla on tarjota on ehdottomasti ikisuosikkini Frendit, joka on mielestäni maailman paras televisiosarja. Näyttelijäsuoritukset ovat aivan loistavia, eivätkä vitsit vanhene ollenkaan - olen katsonut kaikki kaudet dvd:ltä 10-15 kertaa, ja nauran joka kerta yhtä paljon. Aivan mieletöntä sitcomia.

Paras komediaelokuva on mielestäni kohtalaisen uusi (parin vuoden takaa maybe?) The Hangover, olisiko ollut suomeksi Kauhea kankkunen tjsp. Kuitenkin, tämän elokuvan katsoin suoraan kahteen otteeseen, se oli niin hauska. Melko basic Las Vegas- idea oli mielestäni saatu uuteen uskoon, ja toteutus oli loistava. Nauroin niiiin paljon.

"I'm selfish, impatient and a little insecure. I make mistakes, I am out of control and at times hard to handle. But if you can't handle me at my worst, then you sure as hell don't deserve me at my best." - Marilyn Monroe

Poissa Hämppyli

 • Näsäviisas-
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
Vs: Paras komedia?
« Vastaus #84 : Lokakuu 27, 2012, 16:07:24 »
Jos minulsta kysytään niin tämä kysymys on aivan turha*, sillä vastaus on ilman mitään epäillystä Uuno Turhapuro! Rakastan jokaista Uuno - leffaa (no okei, Pisnismies laahusti pari kertaa pahasti) ja vaikka osaan jokaisen vitsin lähes sanasta sanaan ulkoa  ("Olitkos vielä nukkumassa?!" "Mitä?!" "Että olitkos vielä nukkumassa?!" "En ollut missään, kun olin nukkumassa!" "Sitähän mä just kysyin!" "Mitä kysyit?!" "Että olitkos vielä nukkumassa?!") niin nauran silti itseni aina kuoliaaks. Hassua kyllä useimmat näyttelijät Uunoissa, vaikka eivät huonoja olekkaan, eivät ole erityisen hauskoja. Miksi Uunot ovat minusta siis niin hyviä? Vesa-Matti Loirin ansiosta tietenkin!! Tyyppi voisi lukea pimeässä huoneessa puhelinluotteloa ja löytäisi silti keinon naurattaa minua.

Uunon jälkeen hyvänä kakkosena tulee Kummeli. Alivuokralainen oli totaallinen rimanalitus, mutta muut elokuvat ja tv - sarja naurattavat aina mukavasti. Näissä on hyvää yhdistelmää absurdiutta, "pohdittua huumoria" (en keksinyt parempaa termiä) ja loistavia näyttelijöitä. Siinä missä Uunolta naurut ovat aina taattuja niin Kummeli on vertailussa vähän enenmmän hit-or-miss, mutta kun se osuu niin naurut raikuvat talossa pitkään.

Yleensäkkin olen huomannut pitäväni enemmän kotimaisista komedioista, kuin muun maailman komedioista. Se on luultavasti vain joku kulttuurijuttua, mutta on pakko mainita, että amerikkalaiset komediat (jopa aikuisille suunnatut) ovat huolestuttavasti valumassa aina vain rankemmin "pieruja ja popkulttuuriviittauksia" suuntaan, mitä en kannata.

Kuitenkin minun on pakko mainita myös Futurama (sekä sarja, että elokuvat) kuin myös Paluu Tulevaisuuten - trilogia. Onhan niitä muitakin hyviä ulkomaalaisia komedioita, en sitä kiellä, mutta nuo kaksi ovat minusta parhaimmat.


*toivottavasti tajuatte minun vain vitsailevan
« Viimeksi muokattu: Lokakuu 27, 2012, 16:43:18 kirjoittanut Hämppyli »
"If we're going to be damned, let's be damned for what we really are."

Captain Jean-Luc Picard

Poissa Raparperi

 • Pahislynkkarikerhon puheenjohtaja ;)
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Paras komedia?
« Vastaus #85 : Lokakuu 27, 2012, 16:28:55 »
Rakastan komedioita! Tosin enemmän sarjoja kuin leffoja, leffat on turhan usein vähän pintaraapaisuja eikä hahmoihin ehdi tutustua tarpeeksi, että saataisiin aikaan samanlaista läppää kuin TV-sarjoissa joistain sarjan ominaisjutuista.

Aivan ehdoton suosikkini on Frendit! Sitä paremmaksi on vaikea pistää, hahmot ovat kaikki omalla tavallaan hulvattomia ja täydentävät toisiaan erinomaisesti. Usein kuulee sanottavan, että Rachel ei ole hauska vaan mukana vain "nättinä tyttönä", mutta monet Rachelin letkautukset saavat minut repeämään. Chandlerin vitseissä naurattaa jo niiden pelkkä päättömyys, ja kaikkien hahmojen luonteenpiirteistä ja teoista väännetyt vitsit vain ovat todella osuvia. Ja bloopersitkin naurattavat aina uudestaan!

Hieman uudempi sarja johon olen tykästynyt on Rillit huurussa. Ei nauti vissiin kovin suurta suosiota Suomessa, mutta suosittelen ihan ehdottomasti! Hahmojen dynamiikka on jotain niin hauskaa ja tietyt toistuvat läpät naurattavat joka kerta. Knockknockknock "Penny! Knockknockknock "Penny!" Knockknockknock "Penny!"

Missasin Täydelliset naiset silloin kun se alkoi enkä tajunnut alkaa katsoa niitä kuin vasta kuudennella tuottarilla, mutta viime aikoina olen netistä katsonut ekat viisi tuottaria. Vaikka sarja on periaatteessa draamaa, niin kyllä mukaan mahtuu runsaasti teräviä huomautuksia, jotka saavat minut usein nauramaan ääneen. Ja näyttelijäntyö on kerrassaan satumaista :D
"Muikkunen, ota airo."

Solemn Spoiler Alert -blogi tv-addikteille ja lukutoukille ;)

Poissa Nordamien

 • Laitapuolen hyökkääjä
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Paras komedia?
« Vastaus #86 : Huhtikuu 08, 2013, 14:12:06 »
Nykyään en pahemmin elokuvateattereihin jaksa mennä komediaksi luokiteltua leffaa katsomaan. Tulos ollut aivan liian usein, että muutamat halvat irtonaurut saa irti vessahuumorilla ja loput elokuvasta onkin sitten joko tuskailua naama irvessä tai kiusallista virnistelyä tasottomille läpille. Poikkeuksena voisi kuitenkin mainita Diktaattorin, jossa oli niin paljon huumoria, jota ei välttämättä ymmärrä jos ei ole tietoinen siitä kuinka pahasti todellisuudesta irrallaan olevia ihmisiä muilman maita johtaa. Plus sitä äärimmäisen törkyistä ja likaista alapäähuumoria, joka tuli ajoittain niin puskista, että oli aivan pakko nauraa. Muutenkin pidin tuosta enemmän kuin edellisistä SBC-komedioista, koska siinä oli rehdisti siirrytty käsikirjoitettuun ja näyteltyyn materiaaliin, eikä keskitytty muka realistiseen mockumentaryyn, joissa suurinosa kohtauksista on näyteltyjä ja käsikirjoitettuja vaikka muuta annetaankin ymmärtää.

Mutta viime aikojen huvittavin elokuva on ehdottomasti, ilman mitään kummoista harkintaa raina nimeltää Devil Inside. Joka oli kauhu genreluokittelustaan huolimatta puhtaasti tahattomaan komiikkaan nojaava komedia. Ainoa kysymys joka on auki, että mitä heinää/pillereitä tuon filkan käsikirjoittajat on vetänyt ja kuinka paljon. Leffan juoni oli olematon, näyttelijät pökkeilöiviä pönöttäjiä tai muuten vaan helvetin huonoja. Loppuratkaisu oli kyllä viimeistään ne kaksi mandariiniä ja banaani lastenkutsujen kakkua koristamassa, että voi vain ihmetellä, että mistä saivat inspiraation noinkin mahtavaan ratkaisuun. Leffa oli siis todella huono, mutta samaan aikaa parasta ärsykettä nauruhermoille ikinä.
I hate hippies, those basterds ate mah cookies !

Poissa Muggle

 • Vuotislainen
 • HARRY POTTER IS MY PAST, MY PRESENT AND MY FUTURE
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Paras komedia?
« Vastaus #87 : Kesäkuu 14, 2014, 11:16:26 »
Monet Jim Carreyn komediat ovat todella hauskoja :D Parhaita komedioita ovat siis Sähköputkimies, Bruce - Taivaanlahja, Yes Man ja Sekaisin Marista jne.

Tv-puolen paras komedia on Frendit tottakai <3
"You're just as sane as I am" Luna Lovegood