Kirjoittaja Aihe: Mikä sai Lilyn menemään naimisiin Jamesin kanssa?  (Luettu 39815 kertaa)

0 vuotislaista ja 1 Ankeuttaja kyttää tätä aihetta.

Poissa tirsu

  • Clara-stan
  • Vuotislainen
  • Sukupuoli: Noita
  • A Chapter Can be a Book
  • Tupa: Puuskupuh
Vs: Mikä sai Lilyn menemään naimisiin Jamesin kanssa?
« Vastaus #75 : Helmikuu 14, 2017, 12:24:41 »
Jotenkin näyttää siltä, että aika monet (en tarkoita pelkästään täällä, vaan ihan kaikkialla) unohtaa sen faktan, että Kalkkaros antoi ihan täysillä takaisin Kelmeille. Eli joko ne kaikki oli uhreja tai sitten kukaan ei ollut uhri. Kelmeillä ja Kalkkaroksella oli tyyliin samanlainen suhde kuin Golden triolla ja Dracolla. Ei niistä oikein koulukiusaamisena voi puhua. Koulukiusaaminen ei toimi niin.

En muutenkaan ymmärrä Kalkkaroksen hehkuttamista, koska se oli kamala ääliö. Kohteli Harrya miten kohteli, koska se näytti isältään, kiusasi kaikkia muita oppilaita paitsi luihuisia, erityisesti Nevilleä ja Hermionea. Oikein upeaa käytöstä opettajalta. Toki, toki, tämä uhrasi itsensä ja bla bla, mutta se ei poista sitä tosi asiaa, että hän kiusasi lapsia/teinejä.

Mutta siis, takaisin asiaan. James oli aikuistunut kahtena viimeisenä vuonaan Tylypahkassa, jolloin Lily näki tämän uusin silmin. Enkä usko muutenkaan, että Lily olisi koskaan vihannut Jamesia, hän piti tätä enemmänkin lapsellisena. Olen sitä mieltä, että Lilyn tunteet Jamesia kohtaan alkoi kehittyä joskus kuudennen vuoden loppupuolella. Johtajaoppilaana oleminen yhdisti heitä ja viran myötä he viettivät enemmän aikaa kahdestaan. Siinä vaiheessa ehtii tutustua toiseen kunnolla/näkemään millainen toinen oikeasti on (enkä tarkoita pelkästään Lilyä vaan myös Jamesia). Lilyn ja Jamesin välillä se johti sitten lopulta rakkauteen.

Ja Kalkkaroksen tunteet olivat yksipuolisia, Lilylle tämä oli vain ystävä. Kaksikon ystävyyden katkeaminen ei johtunut pelkästään siitä, että Kalkkaros haukkui Lilyä kuraveriseksi, se oli vain se viimeinen niitti Lilylle. Se kertoi Lilylle kuinka paljon Kalkkaros todellakin oli muuttunut heidän ystävyyden alkuajoista. Kaikki se Pimeän Lordin ihailu, kuolonsyöjäystävät ja näiden arvojen ihailu jne. oli sellaista mitä Lily inhoi eikä ymmärtänyt miten Kalkkaros oli sellaiseen hurahtanut. 

Ainoa kohtaus 1st gen. ajoista on vain Kalkkaroksen kuvakulmasta, joten ei siitä voi paljoa sanoa. Sitä ennen ja sen jälkeen on tapahtunut paljon. Asiaa on tietty sivuttu kirjoissa hieman, muttei mitenkään erityisesti.

Ei ollut James (ja muut kelmit) puhdaspulmunen, mutta ei kyllä ollut Kalkkaroskaan. Molemmissa oli vikaa.>> Oh, I'm so sorry. I thought you were a waiter. >>  Dowager Countess
>> Same old same old, just the Doctor and Clara Oswald in the TARDIS. >> The 12th Doctor
>> Yes, I'll just step inside this police box and arrest myself. >> The 10th Doctor
>> Golden ticket. Spacey Zoomer! Free ice cream. >> The 11th Doctor