Kirjoittaja Aihe: Itse Valtiaat  (Luettu 11032 kertaa)

0 vuotislaista ja 1 Ankeuttaja kyttää tätä aihetta.

RutZi

 • Ankeuttaja
Itsevaltiaat
« Vastaus #25 : Maaliskuu 18, 2006, 19:56:53 »
En ota kantaa musikaaleihin, koska en ole niihin erityisemmin perehtynyt. Avaruusmusikaalin taisin joskus katsoa, kun tuli tv:stä.

Itsevaltiaita tulee katsottua silloin tällöin, kun muistaa, mutta nyt uskon, että tästä päivästä eteenpäin alan katsoa sitä mahdollisimman usein.
Tähän vaikutti se, että eilispäivän olin kokonaan eduskuntatalolla ja juttelin parin Itsevaltiaissakin olevan poliitikon kanssa. Mm. Ben Zyschowichiä (miten ikinä kirjoitetaankin) pääsin kättelemään ja tilittämään muutamista oman kuntamme huonoista asioista. Sain eräältä toiselta kansanedustajalta sitten kuulla, onko poliitikoissamme mitään samaa, kuin piirroshahmoissa ja kuka on oikeasti minkinlainen. En vain taida laittaa niitä juttuja tänne esille... vai pitäisikö sittenkin?

Ja viimejaksoissa ollut Zyschowichin telttailu ihanan eduskuntatalon katolla on loisto juttu *naur, täytyy katsoa tänään, jatkuuko se samaan malliin.

Poissa Hartsa

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
  • http://www.freewebs.com/moottoriurheilu05
Itsevaltiaat
« Vastaus #26 : Toukokuu 06, 2006, 15:14:17 »
Kyllä minä tuosta sarjasta pidän. Katson sen suurinpiirtein joka kerta. Ne on niin hauskoja ne Halos-, Vanhas- ja Niinistö-nuket jne. Ne muistuttaa erehdyttävästi ihan oikeita niitä. Paras hahmo on minusta Matti Vanhanen, vaikka hyviä ne ovat kaikki.
Terve kaikille!

Poissa nutcracker

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Luihuinen
Itsevaltiaat
« Vastaus #27 : Toukokuu 10, 2006, 17:44:37 »
Minä en satu usein tv:n eteen kun tätä sarjaa tulee, mikä on harmi, sillä tämä on todella hauska sarja.

Mielestäni idea on loistava; pilaillaan poliitikkojen kustannuksella. Hahmot on piirretty & kehitelty loistaviksi, enkä ole kyllästynyt tähän mennessä ainoassakaan katsomassani jaksossa, koska huumoriahan ei tältä ohjelmalta puutu. Vitsit purevat jakso toisensa jälkeen.

Siitä, että tutustuin Itsevaltiaisiin, saan kiittää serkkuani, joka tutustutti minut tähän valloittavaan ohjelmanautintoon :>

Musikaaleihin & cd:hin en ole perehtynyt ollenkaan.
"I'm selfish, impatient and a little insecure. I make mistakes, I am out of control and at times hard to handle. But if you can't handle me at my worst, then you sure as hell don't deserve me at my best." - Marilyn Monroe

Anselmus

 • Ankeuttaja
Itsevaltiaat
« Vastaus #28 : Toukokuu 12, 2006, 23:52:11 »
Juuri itsevaltiat sarjan ansiosta tiedän politikkoja ja muutenkin jotain politiikasta. Katson sen aina kun muista eli yleensä aina.
Tosi hyvä vartin päjäys, on tosi outoa kun musta joskus tuntuu että olen ainoa kaveri porukasta joka tietää polittikkojen nimiä ja muutä sellaista.
Grafiikka sarjassa ei ole mitenkään hienoa, mutta eivät tekijät varmaan ole siihen pyrkineetkään kauheasti. Kiva sarja silti. Dubbaajat on tosi hyviä, eiks siinä ole kaksi miestä ja yks nainen dubannut koko sarjan?

Poissa Antisankari

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • Enimmäkseen harmiton
 • Tupa: VOLDEMORT!!!
Itsevaltiaat
« Vastaus #29 : Toukokuu 13, 2006, 09:38:31 »
Jep, paitsi ihan ensimmäisissä jaksoissa miehiä oli kolme.
And I feel like dust, lighter than air
Winged by the smallest prayer
Destination anywhere

Poissa Túrin Turambar

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • One day, one room
 • Tupa: Tuvaton
Vs: Itse Valtiaat
« Vastaus #30 : Elokuu 01, 2007, 06:12:24 »
Ainakin minusta Itse Valtiaat on paras TV-sarja koskaan. Se vain jotenkintempaa minut mukaansa, ehkä siksi että pidän politiikasta. Kaikkein eniten pidän kyllä niistä perinteisistä "On perin selvää että kyseessä on demarien salajuoni" -kohdista. Pidän Itse Valtioista niin paljon, että olen puhun nykyään kepu-tyyliin (Perin sanan eteen ja "kee" jälkeen).
Harmi, että taso on nykyään huonontunut.

Aivan uskomaton TV-sarja!

Turamba
Cannery Row in Monterey in California is a poem, a stink, a grating noise, a quality of light, a tone, a habit, a nostalgia, a dream.

nr: Gabriel García Márquéz - One hundred years of solitude

Poissa Anck Su Namun

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Itse Valtiaat
« Vastaus #31 : Elokuu 13, 2007, 17:06:52 »
Jep, täällä päin myös katsotaan, Itse Valtiaat on todella hyvä sarja, jota olen katsonut jo vuodesta 2001 ja katson sitä vieläkin aina kun muistan. Tykkään oikeastaan sarjan kaikista henkilöistä, sillä jokainen on omalla tavallaan hauska, myös henkilöiden puhe on onnistuttu loistavasti matkimaan.
カダージュ

Poissa samettiina

 • huoleton huuliharppuilija
 • Sanomaton
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • Pienestä kipinästä voi syntyä roihuava liekki
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Itse Valtiaat
« Vastaus #32 : Tammikuu 17, 2010, 10:26:11 »
Kyllä muistan Itse Valtiaat -ohjelmaa katselleeni pienempänä. Tuolloin aikanaan seurasin sarjaa silmä kovana, ja pelkästään yhden jakson väliin jääminen harmitti. Nykyään en koko sarjasta muista juuri yhtään mitään, eikä se vähä muistaminen herätä minkäänlaisia mietteitä.
Olen syytön kaikkeen siihen, mistä kehtaatkin minua epäillä.

Poissa Bloody Princess

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Itse Valtiaat
« Vastaus #33 : Huhtikuu 02, 2011, 21:10:35 »
Itsevaltiaat... Miksi ihmeessä tämäkin ohjelma lopetettiin? Siinä oli hyvää piristettä lauantai-iltoihin. Olin tosin Itsevaltiaiden vielä tullessa siinä 6-11 -vuotias, joten näin ohjelman lapsen silmin.
Sarja oli joka tapauksessa sekä huvittava että sivistävä. En varmasti olisi muistanut puoliakaan tietämieni kansanedustajien nimistä, ellen olisi Itsevaltiaita katsonut.
Siinä ohjelmassa oli huumoria sekä nuoremmille että vanhemmille, esimerkiksi itselleni ovat jääneet parhaiten mieleen jaksot, joissa Lipposen Paavo kävi autokoulua ja huristeli polkuautollaan Eduskuntatalon portaita alas. *P.L. katselee P-merkkiä* "Ja tämä ei ole Paavon paikka, vaan parkkipaikka."
Lisäksi mieleen ovat painuneet muunmuassa ne elävät jättitomaatit (joiden sarjaantulosyystä minulla ei ole minkäänlaista muistikuvaa :'D) ja ehdottomasti myös aina lopussa penkillä istuksineet Ahtisaari ja Koivisto...

En ole koskaan kuullutkaan, että kyseistä sarjaa tai teemamusikaaleja saisi dvd:llä. o.o Enkä kyllä ole noista "soundtrackeistäkään" kuullut. Voisi etsiä joskus, etenkin musikaalit olivat yltiöhuvittavia.
Ohjelman graafinen toteutus saattaa pistää nykyihmisiä silmään hitusen, mutta mielestäni sarja toimii parhaiten juuri tuollaisena. "Tönkköys" tuo jaksoihin omalla tavallaan jonkinlaista hupaisuutta.

Onko kukaan topiciin kirjoittaneista/kirjoittavista muuten nähnyt Itsevaltiaat -"hahmoilla" toteutettua Keisarin salaisuus -elokuvaa? Muistan elävästi, kuinka tahdoin että vuokraisimme kyseisen leffan lähestulkoon joka kerta sen jälkeen, kun se oli saapunut vuokraamoihin. Siinä on Itsevaltiaista tuttua huumoria, mainiot hahmot ikimuistoisine imitaatioineen (Tarja Halosen mustikkapullat <2), ja ennenkaikkea lumoavan lämminhenkinen juoni. Näin Keisarin salaisuuden jälleen uudestaan siinä puoli vuotta sitten, kun tahdoin palauttaa sen mieleeni. Se jaksoi naurattaa vieläkin.

//No mutta kiitos, Cobb! :D Pitäisi melkein alkaa metsästää.
« Viimeksi muokattu: Toukokuu 05, 2013, 12:07:58 kirjoittanut Bloody Princess »

Poissa Cobb

 • Vuotislainen
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Itse Valtiaat
« Vastaus #34 : Toukokuu 05, 2013, 10:13:45 »
En ole koskaan kuullutkaan, että kyseistä sarjaa tai teemamusikaaleja saisi dvd:llä.
Vastaanpa nyt yli 2 vuotta vanhaan viestiin.
Minulla on kaksikin kautta, 2002-2003 ja 2003-2004 ja mukana Avaruusmusikaali ja se joku Satumusikaali. Lisäksi ensinmainitulla kaudella on yksi making of-jaksokin.
Älä aliarvioi minua vain siksi, että olen nuori.

Avada Kedavra! -> Avaudu Kebabrulla! >:-D