Kirjoittaja Aihe: Suosittele levyä.  (Luettu 50076 kertaa)

0 vuotislaista ja 2 Ankeuttajaa kyttää tätä aihetta.

Elene Yönsininen

 • Ankeuttaja
Suosittele levyä.
« Vastaus #125 : Lokakuu 13, 2005, 18:35:26 »
Näitäpäs on monta...

Kamelot - The Black Halo. Kerrassaan hieno kokonaisuus, interludet (aiheesta tietämättömille tiedoksi: vähän niinkuin introja, mutta kappaleiden välissä) ovat hienoja :)

Sentenced - The Funeral Album. Rest in peace, Sentenced. Upea lätykkä.

Stam1na - Stam1na. Kitara, huutoa, rummut ja kaiken maailman rymistelyä! Halusiko joku lisää perusteluja..?

Nightwishin koko tuotanto. Tarvitseeko tuotakaan tarkemmin selittää..? ;)

Jos tulee vielä tarvetta ilmoittaa jostakin levystä kaikelle kansalle, teen sen kyllä ;)

Sunless Wind

 • Ankeuttaja
Suosittele levyä.
« Vastaus #126 : Lokakuu 13, 2005, 19:27:02 »
Minä voisin suositella... Hanna Pakarisen uusinta levyä Strongeria.
Moni laulu on minusta hyvä ja levy on ihan erilainen kuin Hannan edellinen. Arvostelijoiden mukaan uusin levy näyttää/kuulostaa paljon enemmän Hannalta itseltään.
Arvosteluja löytää mm. sivuiltani, joiden osoite on profiilissani.


Dark Angel

Mimmuzka

 • Ankeuttaja
no
« Vastaus #127 : Lokakuu 13, 2005, 20:21:41 »
cheekyn joku uus se on tosi hyvä...no on se himin uusin hyvä...:DES

Poissa Asoalian

 • : W
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Mary Sue
Suosittele levyä.
« Vastaus #128 : Lokakuu 13, 2005, 20:53:45 »
Lainaus käyttäjältä: "Elene Yönsininen"
Nightwishin koko tuotanto. Tarvitseeko tuotakaan tarkemmin selittää..? ;)

Ei ;]

Mutta joo. Nightwishin lisäksi voin lämpimästi suositella kaikille:

Good Charlotte - The Young and The Hopeless:Sen verran loistava levy se on. Tuon levyn jälkeen kyllä on GC:n taso laskenut mutta joo. Kuitenkin. Kannattaa kuunnella.

Blink-182 - Enema of a State: Hyvä levy myös, melkein kaikki laulut ovat hyviä, ja levyä on mukava kuunnella kun ei tarvitse skippailla mitään. ^^

Sonata Arctica - Ecliptica: Sen lisäksi myös Winterheat's Guild. Mahteja levyjä kummatkin, niihin ei kumpaankaan kyllästy vaikka kuinka useasti kuuntelisi. Täynnä hyviä lauluja molemmat.
"You think that's hard? Try auditioning for Baywatch
and being told they're going in another direction."

spookie

 • Ankeuttaja
Suosittele levyä.
« Vastaus #129 : Lokakuu 15, 2005, 12:55:29 »
Suosittelisin Melanie C:n kolmatta sooloalbumia Beautiful intentions. Vaikka Spice Girls ei olisikaan koskaan napannut, on levy todellakin tutustumisen arvoinen. Aika kaukana nimittäin ollaan spaissareiden purkkapopista. Omia suosikkejani levyltä ovat nimikkoraita Beautiful intentions ja You will see.

Poissa Gwindorfyel

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Korpinkynsi
Suosittele levyä.
« Vastaus #130 : Lokakuu 16, 2005, 22:19:55 »
Mun on kanssa ihan pakko tulla suosittelemaan :D Nimittäin:
The Rasmuksen Hide From The Sun -niminen albumi on jotain aivan uskomatonta. Se on heidän uusin albuminsa, ja ilmestyi 9. syyskuuta Suomessa.
Levy sisältää 11 varsinaista kappaletta, ja ainakin minun versiossani on vielä bonus biisi, ja esimerkiksi Englannissa ilmestyi bonusbiisinä eri biisi kuin mikä Suomessa, mikä on mun mielestä sääli, sillä kuulin sen toisen bonusbiisin (joka ilmesty siis Englannissa) muutama päivä sitten, ja se on mielestäni ehdottomasti Rasmuksen paras biisi ikinä, nimeltään siis Open My Eyes, mutta asiaan.
Levyn kappaleista tunnette jokainen varmasti aivan superihana ja kauniin biisin No Fear, joka on soinutkin aika ahkerasti radioissa, ja siitä tuli supersuosittu, kuuntelin tänään NRJ:ltä Eurohot top 30:n, joka on siis koottu biiseistä joita soitetaan eniten useassa eri Euroopan maassa (maista siinä oli ainakin Saksa, Ruotsi, Tanska, Itävalta ja tämmösiä) ja No Fear oli jopa 12.!
Saatat myös tuntea kappaleen Sail Away, joka on heidän seuraava singlensä (julkaistaan, olikohan se nyt 28.päivä tätä kuuta tai jotain) ja he ovat sitäkin soittaneet aika usein.
Itse rakastan kuitenkin kappaletta Immortal, joka on myös laulaja Lauri Ylösen lempikappale (EDIT//Täytyypä muoksistella, että nykyään Laurin lempibiisi lienee Last Generation, hänellä, niinkuin minullakin, taitaa tuo lempparibiisi vaihdella, tai no tietysti se vaihtelee :D). Se on vain jotain sanoinkuvaamattoman mahtavaa, ja siihen ei voi kyllästyä ja sanatkin ovat upeat..

Albumi on aika erilainen edelliseen verrattuna, sillä tämä on jotenkin rockimpaa musiikkia, synkempää, mutta samalla ehkä jopa parempaa, mikä on aika hienosti tehty, kun muistelee edellisen eli Dead Lettersin suosiota!
Albumilla on pelkästään upeita biisejä, eikä yksikään ole mukana 'vain täytteenä', jokainen voisi melkeinpä olla single, ja monesta toivoisin näkeväni joskus musiikkivideon.
Levy on tarkasti työstetty, mutta se on ihan selvästi aitoa Rasmusta, ja musiikki on tehty ihan aidosti suoraan sydämestä, voisin sanoa, sen kuulee selvästi lauluista, ja itse rakastan albumin jokaista kappaletta, joten on sanomattakin selvää että suosittelen albumia ehdottomasti!
Ich bin nicht ich wenn du nicht bei mir bist

Deatheater

 • Ankeuttaja
Suosittele levyä.
« Vastaus #131 : Tammikuu 11, 2006, 16:33:28 »
Papa roach - Getting away with murder
-Aloin heti tykätä tästä levystä. Tosi hyvä levy, alussa saattaa kuulostaa kaikki biisit samanlaisilta, mutta sitten kun alkaa kunnolla kuuntelee niin ne on ihan erilaisii. :D Parhaita on Blood (ihana kertsi!), Scars jne..<3 KAIKKI!

Elene Yönsininen

 • Ankeuttaja
Suosittele levyä.
« Vastaus #132 : Tammikuu 11, 2006, 17:52:07 »
Tässäpä tasokasta tarkastettavaa:

Kotiteollisuus: 7
Ja syyksi riittää vallan mahtavasti herra Hynysen ääni, mahtavat kertosäkeet (ja säkeistöt nyt muutenkin, mutta kertsit ne tämän levyn helmiä ovat), kerrassaan hienot biisit ja sekin, että T. Holopainen hakkaa syntikkaansa tällä levyllä^^ ja se joka puhuu jotain huoraamisesta saa turpiinsa...

Teräsbetoni: Metallitotuus
Veljeys, totuus, kunnia! Tässä on kyllä sankarihevi parhaimmillaan. Jarkko Aholan tajuton falsetti, ronskit kitarat ja huiput melodiat; mitä vielä voi toivoa? Verta ja hevosia, hyvät soturiveljet ja siskot!

Rattlesnake

 • Ankeuttaja
Suosittele levyä.
« Vastaus #133 : Tammikuu 12, 2006, 07:12:32 »
Nyt Rattlesnakekin innostuu suosittelemaan muutamaa levyä.

Marduk - World Funeral

Kyllä länsinaapurissa ainakin bläkkistä osataan soittaa ja todella loistavasti. Lyriikat, riffit ja örisijän infernaalisen mahtava ääni. Parhaat biisit ovat nimikko, Cloven Hoof ja Bloodletting. Mahtavata bläkkistä.

Ektomorf - Instinct

Suomen sukulaiskansan edustajat osaavat myös soittaa loistavaa death metallia. Riffit, sanoitukset ja laulajan örinä ääni ovat mahtavia. Sitten biisien nimet ovat aika mielikuvituksellisia ja sisältävät mukavan annoksen kirosanoja. Loistavaa musiikkia from Hungaaria.

Poissa Bruce Air

 • Paleleva häntä
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Suosittele levyä.
« Vastaus #134 : Tammikuu 20, 2006, 22:57:43 »
Iron Maiden - Edward the Great
Tästä se alkaa! Tai tästä se on hyvä aloittaa. Edward the Great sisältää Maidenin siinä vaiheessa 27-vuotisen uran suurimmat huiput. Levyllä pääsee käsiksi kahteen kolmesta laulajasta. Kaikille tuleville maidenistelle. ^^ Maidenia aikaisemmin kuunnelleille/nykyään kuunteleville kokoelma on täysin turha, sillä oikeasti ne hienommat kappaleet löytyvät muualta, mutta tämä on hyvä kuunnella ensin.

Metallica - Black Album
Metallican tunnetuimpia kappaleita, mahdollisesti melodisimpiakin. Levy on ehdoton must-hankinta jokaiselle Metallicasta kiinnostuneelle.  Sisältää mm. kappaleet Nothing Else Matters, Fade To Black, Unforgiven I ja Enter Sandman. Todella yhtenäinen paketti, joka luo monipuolisen kuvan Metallicasta.
Ja muutamat menkööt perään huomenna.
Avatar.

Scarlett

 • Ankeuttaja
Suosittele levyä.
« Vastaus #135 : Tammikuu 23, 2006, 16:33:19 »
Tässä on kaksi ehdotonta suosikkiani, joita suosittelen kaikille kuunneltavaksi:

Rolling Stones - Forty licks

Olen melkoisen varma, että tästä löytyy jokaiselle biisi, jonka on aimmin kuullut, esimerkiksi Satisfaction, Honky tonk women, It's only rock 'n roll but I like it ja Brown Sugar ovat semmoisia kestohittejä, että jokainen, joka sanoo, ettei ole niitä kuullut, sietäisi saada kunnolla selkäänsä. Muita suosikkejani levyltä ovat mm. Beast of burden, Paint it black, Angie ja Jumping Jack Flash.
Omasta levyhyllystä ei levyä löydy, sillä kaikki biisit ovat muilla Rollareitten älppärillä, jotka olen kerännyt jo melkein kaikki. Jos tykkää kuunnella Rollareitten megahittejä, muttei ole niin kiinnostunut muusta tuotannosta (mitä onkin sitten ihan mielin määrin) suosittelen tätä levyä. Kaikkien älppäreiden keräämistä suosittelen ainoastaan kaikkein vannoutuneimmille faneille, joihin itse lukeudun.
Levy on kaikin puolin makea paketti varustettuna kansilehden kivoilla kuvilla. :)  Biisejä löytyy levyltä koko herrojen uran ajalta, on ihan uutta ja sitten sitä ihan vanhaa kamaa. Ainoastaan Out of time-kappaleen puuttuminen jäi harmittamaan, sillä se on myös yksi yhtyeen tunnetuimpia kappaleita. Uskokaa pois, rolling stones ei todellakaan ole mitään vanhojen ukkojen musaa vaan hakkaa nykypäivän niinsanotun rokkarit 100 - 0.
"I know, It's only Rock 'n roll but I like it, like it, yes I do!"


Forrest Gump soundtrack

Tämä levy soi tälläkin hetkellä. Levyltä löytyy lähes kaikki 60-luvun ehdottomat hitit, ja lyön vaikka mitä vetoa, että tästä löytyy kaikille jotakin sillä biisejä on Elviksen Hound Dogista Bob Dylanin Rainy Day Womeniin ja Lynyrd Skynyrdin Sweet home Alabamaan, jota soitetaan myös Jyväshyvän keksimainoksessa. ;) Tästä levystä tulee takuulla hyvälle tuulelle, ja väkisinkin alkaa toivoa, että voi kun olisin elänyt siihen maailmanaikaan... tämä reaktio on mielestäni väistämätön, jos on sattunut näkemään Forrest Gump-leffan ja tykkäämään siitä.
Nostalginen hittipaketti, kokeilkaa ihmeessä!

Slughorn

 • Ankeuttaja
Suosittele levyä.
« Vastaus #136 : Tammikuu 23, 2006, 16:58:44 »
Ehdottomasti kannattaa hankkia Simple Planin levyt eli No Pads, no helmets...just balls   &     Still not getting any.

Ensimmäisellä levyllä on ehkä sellaista poprockin ja punkin sekoitus musaa. Itse pidin etenkin biiseistä Perfect, Addicted, Perfect.

Toinen levy on monipuolisempi, mutta silti siinä pysyy Simple Planin tyyli. Siinä on ihanan koskettava Untitled, kun taas esim. Thank you on kuin 90-luvun alkupuolen melodista punkkia. Sitten on sellaista perus radiomusiikkia, mutta niitähän on kaikilla levyillä.

Jos haluaa kuunnella etukäteen biisejä, suurimman osan pystyy kuuntelemaan täällä

Silvara

 • Ankeuttaja
Suosittele levyä.
« Vastaus #137 : Tammikuu 31, 2006, 18:26:50 »
Yksi parhaista levyistä mitä omistan on:
Evanescence - Fallen. Siinä on todella hyviä biisejä ja joukossa ei ollut mielestäni yhtään huonoa.
Parhaimmat kappaleet on Going under, My importal ja Bring me to life...

Annan täyden kympin sille ja suosittelen kaikille jotka tykkää sellasesta hevistä. (onkohan se edes heviä O_o)

Hyvät levyt on myös  Nickelback - All the right reason ja Within Temptation - The silent force

CryingWind

 • Ankeuttaja
Suosittele levyä.
« Vastaus #138 : Helmikuu 15, 2006, 19:15:35 »
The Crashin koko tuotanto
Aivan mahtavaa, iloista, englanninkielistä poppia suoraan Suomen Turusta. Jos ei tahdo kaikkia kolmea levyä ostaa, niin Kräshilt on ilmestynyt hiljattain kokoelmalevy, jolla on parhaat biisit vuosilta 1999-2005.

www.thecrash.com

Pet Shop Boys - Actually 1987
Levy tarjoaa kymmenen kappaletta kevyttä, elektronista musiikkia(synthpop), jota voisi myös kuvailla erinomaiseksi discomusiikiksi. Levyn parhaita raitoja ovat "It´s a sin" ja "Heart".

Surusilmä

 • Ankeuttaja
Suosittele levyä.
« Vastaus #139 : Helmikuu 15, 2006, 20:00:16 »
Jon Bon Jovi - Slippery when wet
Vanha, mutta sitäkin parempi Bon Jovin levy. Levy on täynnä kaikille tuttuja kappaleita, jokainen tunnistaa varmasti ainakin yhden kyseisen levyn lauluista. Omasta mielestäni paran kappale on I'd die for you sillä kappale on kaunis, ja siinä on ihanat sanat. Suosittelen levyä lämpimästi kaikille vannoutuneille Bon Jovin faneille!

Poissa Lemmonleikko

 • Tom
 • Valvojaoppilas
 • *
 • Sukupuoli: Velho
 • Soulshine!
  • Herra Hahmo
 • Tupa: Mary Sue
Suosittele levyä.
« Vastaus #140 : Helmikuu 16, 2006, 09:27:03 »
Pistetäänpä nyt pienen tauon jälkeen taas muutama levy tänne, musiikista innostuneiden pällisteltäviksi. Tiedä, vaikka joku äityisi kuuntelemaankin. Harva nuorempi sälli tätä kamaa diggailee, niin siihen ei välttämättä törmää. Loistavaa musiikkia kuitenkin, minä en suosittele huonoja levyjä.


The Allman Brothers Band: The Allman Brothers Band at the Fillmore East

Yksi rockhistorian merkittävimpiä levyjä. Jos puhutaan parhaista tehdyistä livelevyistä, Allmanien Fillmore Eastin ohi ovat säännöllisesti ajaneet vain Jimi Henrixin Woodstock-tallenteet (joita ei alunperin oltu edes tarkoitettu julkaistavaksi). Jos vähääkään kiinnostaa kuunnella mieletöntä kitaransoittoa, upeaa bassotyötä, jytäävää rumpukamaa ja yhden rockhistorian taitavimman laulajan (Gregg Allman) ääntä, levy on aika ohittamaton. Pisin raita on levyversiosta yli nelinkertaiseen mittaan venytetty Allman-klassikko Whippin' Post, mutta seuraavan vuoden Eat A Peach -levyllä julkaistiin vielä kymmenisen minuuttia pitempi saman keikan lopetuskappale Mountain Jam (jonka intro on kuultavissa myös Fillmorella Whippin' Postin jälkimainingeissa).

Jees. Kaikki kipaleet eivät toki ole näitä pitkän pitkiä jamituksia, vaan mukana on ihan tavallisia neljän, viiden minuutin pätkiä yhtä lailla. Kuitenkin parhaat palat löytyvät astetta pidemmiltä raidoilta (paitsi että Statesboro Blues on lyhyydestään huolimatta mieletön). Esimerkkeinä levyn menosta voisi mainita seuraavat biisit: In Memory of Elisabeth Reed; Whippin' Post; Statesboro Blues; Stormy Monday.Uriah Heep: Salisbury

Hiippareitten klassikko. Myös iki-ihailtu mahtikappale Lady in Black vaanii kyseisellä platalla, mutta epäilen sen maineen syyksi osittain myös sen, että se on jotakuinkin ainoa nasevissa mitoissa pysyvä kappale neljällä minuutillaan. Juu, levy on alusta loppuun asti tiukkaa '70-lukuista rockia, jonka merkittävimmät piirteet taitavat olla Mick Boxin omaleimainen kitaratyö, tyypilliset Hensleyn kirjoittamat kappaleet ja sitten laulu, jonka vertaista heavyn maailmasta ei löydy vieläkään. Sen hoitaa David Byron (jolle myös uuden ajan legenda, herra Dickinson, on paljon velkaa). Merkittävimpiä kipaleita: Salisbury; The Park; Lady in Black; Bird of Prey.Creedence Clearwater Revival: Willy and the Poorboys


Ensimmäinen rock-levy, johon todella rakastuin yhdentoista vanhana. Vuosi 1969, kaikenlaiset brittivaikutteet jätetty muille bändeille. Toisin sanottuna perustavanlaatuista amerikkalaista, vanhalla etelävaltioiden tyylillä (joskin kalifornialaisen bändin soittamana) soitettua perusrockia. Näihin aikoihin myös laulunkirjoittajalegenda John Fogerty oli täydessä terässään, minkä näkee myös siitä, mitä hän on kyennyt taikomaan esille vanhoista kansanlauluklassikoista Cotton Fields ja The Midnight Special.

Willy and the Poorboys sisältää myös oman lempparini kaikista CCR:n kappaleista, viiltävän kitaratyönsä ja painavan bassosoundinsa takia upean raskas Effigy, jolla viittaillaan Tsekkoslovakian kansannousun veriseen tukahdutukseen edellisenä vuonna. Myös pari klassikkoa luuraa vinyyliin upotettuina, odottaen neulan suomaa vapautustaan: Down on the Corner ynnä Fortunate Son. Mukana on myös kaksi upean letkeää instrumentaalia, Side o' the Road ja huuliharppuvetoinen Poorboy Shuffle. Biisit, jotka vähintään tulee tuntea: Effigy; Down on the Corner, Poorboy Shuffle, The Midnight Special.Juice Leskinen Grand Slam: Boogie-teorian alkeet peruskoulun ala-astetta varten, lyhyt oppimäärä


Juicea, Juicea. Jäätävän upeaa sanan ja sävelen käyttöä '80-luvun alusta, ja Leskisen paras taustabändi koossa. Heti alusta lähtee vähintäänkin omintakeinen Boogieteorian alkeet -biisi soimaan, minkä jälkeen päästäänkin klassikkoon Eesti (on my mind). Nämä kaksi ovat kuitenkin kaukana loistokkaimmista kappaleista koko levyllä. Mukana on myös 14-minuuttinen mestariteos niin soiton kuin sanoituksenkin puolesta, Bluesia Pieksämäen asemalla. Suomalaisessa musiikissa ainutlaatuinen tekele, jolla vierailee liki kymmenen muuta artistia soittamassa tai laulamassa soolo-osuuksiaan, ja sanoitus on yksi huikaisevimpia ilmestyksiä koko Juice Leskisen mittavalla uralla. "Hetkinen, sitten tarvitsen pianon, / sen kuvittelen, se tossa pian on..." - "Oon kuin turboton Roos / berg - Pieksämäen asemalla blues!"

Lisäksi on erinomaisen letkeä ja rento Labradorinnoutajan vapaapäivä, jossa riimitellään sukkelasti poliisikoirista. Yleisen ivallisestä sävystä voidaan päätellä Juicen joutuneen luultavasti joskus itse moisen hurtan syyniin. Tämäkään ei kuitenkaan ole levyn antoisinta tavaraa. Aivan erinomaisen kierolla (ja upeasti sanoitetulla) tavalla kaikki kirjajumalauskonnot kyseenalaistava Kuinka Jumalaa pilkataan lienee Pieksämäen asemabluesin lisäksi lempiraitani Boogieteorian alkeilta. "Hän näkee kaiken, sanotaan / ja Hänestä on sana vaan / näkis ehkä, mutta keskittyy vain yhteen kanavaan"

Ja sitten on Lentää, joka kertoo lentävästä miehestä ja hänen onnettomasta kohtalostaan. Laajempiin sfääreihin vietynä se kertoo vieläpä Viimeisen kylähullun (joka löytyy levyltä Dokumentti) tapaan siitä, miten ihmiset karkottavat luotaan kaikki jotakin suurta löytäneet, onnelliset tai erityislaatuiset lajitoverinsa. Jea, nyt lienee aika lakata posottamasta kiitosta tälle levylle ja listata tästäkin ehdottoman mahtavat kappaleet: Kuinka Jumalaa pilkataan; Bluesia Pieksämäen asemalla, Risainen elämä; Labradorinnoutajan vapaapäivä; Lentää.
No niin. Jälleen uusi levymälli suosituksesta meikäläiseltä. Palataan asiaan kuukauden kuluttua, tai aiemmin tai myöhemmin tai ehkäpä ei ollenkaan.
"You don't have to be black to be a nigger. Being born penniless also makes you an outlaw." -Ronnie van Zant
         Row, row, row thy boat gently down the stream. Oh Charon, hast thou ever know'd that Death is but a dream?
Hyviä emme ole, pahoiksi emme halua tulla - olkaamme siis rumia!

Paikea

 • Ankeuttaja
Suosittele levyä.
« Vastaus #141 : Helmikuu 17, 2006, 22:11:13 »
System Of A Down - Mezmerize

"Ensikosketukseni" tähän kyseiseen bändiin. Sanoitukset ja musiikki saattaa aluksi kuulostaa melko oudolta ja jopa hullulta, mutta parin kuuntelukerran jälkeen biisejä kuuntelee innoissaan. En tiedä muista, mutta tämä bändi ja varsinkin tämä levy kuvastaa jotenkin tämänhetkistä persoonaani :> On kiva irroitella kunnon musiikin kanssa, eikä kuunnella niitä iänikuisia poplauluja, vaikka onhan niissäkin hohtonsa. Toisaalta SOAD:in biisit eivät tunnu vanhenevan ja niitä on kiva kuunnella monta kertaa peräkkäinkin. Mahtava pahanolon lievittämisen ja poistamisen levy ^_^

Don Huonot - Olimme kuin veljet

Mahtavan bändin parhaita biisejä kahdelle levylle koottuna. Lähes kaikki lempparini löytyvät näiltä levyiltä. Monet biisit ovat monta kertaa kuunneltavia eivätkä ne tunnu vanhenevan. Kaikkein parasta on, että levyiltä löytyy musiikkia laidasta laitaan, niin rauhallisista unibiiseistä kunnon irroitteluun ^_^

faint

 • Ankeuttaja
Suosittele levyä.
« Vastaus #142 : Helmikuu 17, 2006, 22:25:46 »
Nightwish - Century Child

Oikeasti levy, jota jaksaa kuunnella, ja jonka jokainen biisi on upea. Harvassa levyssä on jokainen biisi hyvä, on välissä tylsiä ja niiden yli pitää aina hyppiä, mutta Century Childin kaikki biisit ovat ihan loistavia. (Ainoastaan Forever yours on vähän niin ja näin, mutta sekin on okei.) Parhaat biisit (minun mielestäni, tietenkin) ovat Slaying The Dreamer, Feel For U, Phantom Of The Opera ja Dead To The World. Ihana se miesääni noissa joissain biiseissä. Kuka siellä muuten laulaa? Tarjallakin (ylläri ylläri) on upea ääni, ja tykkään kun se on vähän "arkisempi" useissa Century Child -albumin biiseissä, kun vertaa esmes Sleeping Suniin (joka sekin on hieno kipale kyllä). muoks// Niin tuolla arkisemmalla tarkoitan ei niin... oopperamaista. Hm. Tajusikohan kukaan? ;>

Nightwishin parhain, ehkäpä. Toki suosittelen muitakin NW:n albumeja, mutta tämä nyt tuli ekana mieleen, kun kuuntelin sitä koko viikon. ;>

Ozzi

 • Ankeuttaja
Suosittele levyä.
« Vastaus #143 : Helmikuu 17, 2006, 22:37:07 »
Killswitch Engage - Killswitch Engage
Killswitch Engagen self-titled ja samalla ensimmäinen albumi. Toimivaa metalcore-jytkettä, mukavalla karjunnalla ja nopeilla rummuilla. KsE on tosin noussut suuremman yleisön tietoisuuteen vasta The End Of Heartache-pitkäsoitolla. Mutta, suosion kasvettua on myös musiikkikin hieman laimentunut. Näin käy useimmille metalcore/metal-bändeille. hyvänä esimerkkinä Slipknot. Jonka uusin levy on jo todella melodinen. Suosittelen.

Felicie

 • Ankeuttaja
Suosittele levyä.
« Vastaus #144 : Helmikuu 25, 2006, 17:52:23 »
~Kelly Clarkson - Breakaway~

Kellyn toinen levy on aivan uskomattoman upea. Kelly laulaa upeasti. Biisien sanat ovat hyvät ja Kelly kertoo joissain omasta elämästään.
Jos Kellyn ensimmäinen levy Thankful oli hyvä niin pitää Breakawayta uskomattomana. Kellyä on verrattu Anastacian, Britneyn ja Avril Lavignen tapaiseksi laulajaksi. Kelly on tehnyt Breakaway biisin yhdessä Avril Lavignen kanssa ja se kuultiin elokuvassa The Princess Diaries 2: Royal Engagement. Radiossa on kuultu Since U Been Gone, Behind These Hazel Eyes, Breakaway ja Because of You.

// Ja jätetääs se turha fontin koolla leikkiminen pois, kyllä pelkkä lihavointi riittää nappaamaan lukijan huomion :) - Villi Lohi

Elene Yönsininen

 • Ankeuttaja
Suosittele levyä.
« Vastaus #145 : Helmikuu 25, 2006, 20:46:08 »
Tulinpas taas tänne kuuluttamaan hyvistä levyistä koko maailmalle, tai ainakin vuotikselle^^

Thunderstone - Tools of Destruction

Mitä saadaan, kun yhdistetään Masterplan, Kotipelto, Stratovarius sekä Kamelot? No Thunderstonehan se siitä sopasta syntyy, ja aikas makoisa keitos onkin. Uusin lätty muistuttaa siis noita kaikkia edellämainittuja orkestereita, tuoden kuitenkin esiin aivan omia koukkuja. Toimii hyvin. Levyn helmiä ovat rokahtava I Will Come Again, The Last Song kekseliäine keyboardsovituksineen, pakollinen slovari Another Time sekä lopetusraita Land of Innocence, jonka kiitettävän raskaat kitarasoundit, aito piano ja kauniit sanat muodostavat kerrassaan upean kokonaisuuden. Powermetallia parhaimmillaan koko levy.

Coccinelle

 • Ankeuttaja
Suosittele levyä.
« Vastaus #146 : Maaliskuu 19, 2006, 13:10:24 »
No Doubt - Return of Saturn
Iloista poprokkia (?) koko levy täynnä. n__n Vanha levy mutta aivan mahtava. Tuttu näistä saattaa olla Ex-Girlfriend, mutta mun lemppareita on sitten mm. Simple kind of life, Bathwater ja Too late. ^^

Robbie Williams - Intensive Care
Mukavaa musiikkia, mahtavia biisejä. Niin rauhallisia kuin myös vähän rokahtavia. :D Radiossa soitettuja on Advertising Space ja Tripping, mutta muita hyviä on mm. King of bloke and bird. n___n

The Rasmus - Into
Minun lempparini Rasmuksen koko tuotannosta. n__n Levy täynnä iloista rokkia, jota tekee mieli kuunnella kun on onnensa kukkuloilla, mutta itse musiikkikin saa sinut jo hyvälle tuulelle. :D Levyllä on mm. F-F-F-Falling ja Chill, minun lemppareitani on Heartbreaker, Smash, Small town ja Someone else. Last waltz on myös tällä levyllä. ^________^

The Cranberriesin koko tuotanto
Mukavaa, vähän erilaisempaa musiikkia. Laulajalla on omaperäinen ääni ja sillee. Rauhallisia sekä sellaisia, joissa on ytyä. :D Uusi ja vanha tuotanto molemmat hyviä. n__n Tuttuja teille saattaa olla biisi Zombie mutta hyviähän näillä riittää montamonta muutakin.


Okei, anteeksi, en ole kovin hyvä suosittelemaan levyjä. XD Mutta yritys oli kova.

emskuinen

 • Ankeuttaja
Suosittele levyä.
« Vastaus #147 : Huhtikuu 01, 2006, 19:25:24 »
Deep Purple - THE PLATINUM COLLECTION
Vahvasti jazz-vaikutteista rockia/heviä, luokitelkaa miten haluatte, itse tykkään enemmän sanoa sitä heviksi, on vähän niin kuin legenda. Joka joidenkin mielestä kuoli Blackmoren lähdettyä, mutta siitä ei enempää. Paketti sisältää kolme levyä. Tätä voisi kutsua kokoelmaksi. Kakkoslevyltä löytää esimerkiksi Smoke On The Water-biisin, jonka kitarariffi on varmasti maailman tunnetuin. Siis, kitaroinnit kohdallaan, samaten kaikki muutkin soittimet. Meininki on täydellistä. Palataan ajassa muutama vuosi taaksepäin, silloin kun oli 80-luku, ja nam. Menen naimisiin tuon kokoelmapaketin kanssa. Niih. Purple on kova. Kovempi. Ja vaikkapa kovin.

Nightwishin koko tuotanto
Rakastan isolla ärrällä. Sanoitukset ja muutenkin. Täydellistä. Oma suosikkilevyni ehkäpä Wishmaster. Hirveän vaikea sanoa. Esimerkiksi Angels Fall First kuuluu tällä hetkellä niihin levyihin, joita eniten kulutan. Sanon silti, että jos vain tykkää, niin ostaa saman tien kaikki levyt. Tämä bändi on se, mikä saa minut kyynelehtimään, jospa se tekisi sen joillekin muille ;>.

Hemmi

 • Ankeuttaja
Suosittele levyä.
« Vastaus #148 : Huhtikuu 01, 2006, 20:28:03 »
Lainaus käyttäjältä: "Toxicity"
Voisimpa suoraan sanottuna suositella Rancidin koko tuotantoa


Oh yes, I agree ! Rancid jotain niin upeaa ja upeinta. Sinä taisit mainita parhaimmaksi levyksi ...and out come the wolves:n, mutta minä puolestani nostaisin esille Life won't wait:n. Kyseessä olevalta levyltä taas mm. Hoover Street, Hooligans, The Wolf, Cash Culture and Violence ja Wrongful Suspicion kappaleet ovat loistavia.
Tim Armstrongin käheä ääni.. yahh. Toimii.

Myöskin Nirvanan koko tuotanto upeaa. Tykkään Bleach -levystä.

Poissa Sun Lee

 • Ronnieponnie
 • Vuotislainen
  • Tarinamaa
Suosittele levyä.
« Vastaus #149 : Huhtikuu 01, 2006, 21:29:33 »
Uniklubi - Kehä

Kauniita, vetäviä kappaleita, joiden tahdissa on hyvä vaikka tanssahdella. Jotkin biisit ovat ihanan hitaita ja kauniita, kuten Huomenna, Lasinsirpaleilla ja Kaksi kuvaa. Mutta joukkoon mahtuu nopeatempoisempiakin kappaleita. Parempi levy kuin Rakkautta ja piikkilankaa, joka ei ainakaan minuun iskenyt lainkaan.

Hilary Duff - Most Wanted

Tämä nyt ei ole kovin uusi levy, mutta silti parhain, jonka omistan. Ehdottomasti kuuntelemisen arvoinen, jos pitää popista. Hilary on loistava laulaja - ja näyttelijä, totta kai. Tykkään melkein kaikista hänen biiseistään, koska Hilary laulaa paljon ihania, rauhallisia kappaleita, joiden mukana voi laulaa itsekin. Wake up ja Beat of my heart on todella hyviä.