Kirjoittaja Aihe: Suosittele levyä.  (Luettu 50170 kertaa)

0 vuotislaista ja 2 Ankeuttajaa kyttää tätä aihetta.

Rattlesnake

 • Ankeuttaja
Suosittele levyä.
« Vastaus #100 : Marraskuu 15, 2004, 21:28:18 »
Kotiteollisuus - Kuolleen kukan nimi

Miksi ?

Hynysen örinä lyyriikat, halonhakkaus riffit ja Sinkkosen rummunpaukutus.
Siinä perustelut,jotka riittänevät

Crazy Rosie

 • Ankeuttaja
Suosittele levyä.
« Vastaus #101 : Marraskuu 15, 2004, 21:41:07 »
Radiohead - Ok Computer

Aivan ihania kappaleita. Niissä on aivan ihana melodia ja Thom Yorken ääni on aivan mielettömän mahtava. Varmaan paras Radioheadin albumi. En tosin ihan jokaista ole kuullut. Sanat ovat outoja mutta omalla tavallaan upeita. Suosittelen lämpimästi tätä levyä.

Rattlesnake

 • Ankeuttaja
Suosittele levyä.
« Vastaus #102 : Marraskuu 19, 2004, 23:40:24 »
Children Of Bodom - Hate Crew Deathroll

Räiskettä, rätinää, riffejä ja loistavia lyriikoita. Kyseessähän on bändi, jonka jokainen soittaja on valittu oman instrumenttinsa parhaaksi soittajaksi jossain japanilaisessa lehdessä. Eeettä näin.

Cerena

 • Ankeuttaja
Suosittele levyä.
« Vastaus #103 : Marraskuu 20, 2004, 20:43:46 »
Sonata Arctica - Ecliptica

Taitaa olla melkeen Sonatan paras levy... Osaa kyllä jätkät soittaa, ja Tony Kakko on ihan nero sanoitusten kanssa! Ja kun vertaa Blank Filea ja Replicaa, huomaa että Kakon ääniala on kyllä ihmeellinen...

PikkuHobitti

 • Ankeuttaja
Suosittele levyä.
« Vastaus #104 : Marraskuu 27, 2004, 11:35:53 »
Red Hot Chili Peppers - Ceatest Hits (Pop-Rockin ystäville)

Jokainen biisi on kuuntelun arvoinen. Mitään ei voi jättää kuulematta.
Kappaleet koskettavat.

Parhaimmat:
Under The Bridge
Californication
Otherside
By The Way
Parallel Universe
Breaking The Girl
My Friends (Kaikkein parhain. :DD)
Universally Speaking
Fortune Faded
Save The Population

Siin oli parhaimmat. Ei missää järjestykses.
RHCP on ollut todella kauan lempibändini.
Joka päivä tulee kuunneltua läpi. Silti arvo säilyy. :DD

En oikein enää keksi.
RHCP on ollut kauan lempibändini.
Päivittäin tulee kuunneltua biisit läpi.
Suosittelen.

Arwen

 • Ankeuttaja
Suosittele levyä.
« Vastaus #105 : Marraskuu 27, 2004, 16:27:47 »
Blink-182 : Blink-182

Aivan mahtava levy, parasta musaa mitä voi olla. (:

Parhaat laulut on Feeling this, I miss you, Down, Go, Asthenia, Always, I'm lost without you.
Muutkin hyviä, mutta nuo nyt parhaimpia. ^^

Ja tyyli on kai jotain rockia/punkkia, en ole varma. :>

Niin, ja pidän tästä, koska Tomilla ja Markilla on loistavat äänet, Travis on vähän niin kuin idolini [rumpalisti] ja he tekevät vain niin hyviä kappaleita.

Käenpoika

 • Ankeuttaja
Suosittele levyä.
« Vastaus #106 : Joulukuu 01, 2004, 13:35:46 »
jos diggaa hämy musasta niin suomalainen bizita q tekee aika hämyä instrumentaali musaa... ite diggasin... ostin festareilta niien lätyn... sitte edellinen levy löytyy mikserista....

http://www.mikseri.net/bizitaq

Friidu

 • Ankeuttaja
Suosittele levyä.
« Vastaus #107 : Joulukuu 01, 2004, 19:56:00 »
No Doubtin kokoelma on aivan loistava! Siinä on kaikki No Doubtin parhaimmat biisit! En itse ennen pitänyt niin paljon No Doubtista, vaan muutamista kappaleista, enkä viitsinyt parin kappaleen takia ostaa koko cd:tä. Kokoelma on sen takia kuin unelma! Sisältää maailman yhden parhaimmista biiseistä: Don't speak...<3

Madame Maxime

 • Ankeuttaja
Suosittele levyä.
« Vastaus #108 : Joulukuu 02, 2004, 09:00:23 »
The Darkness- Permission to land
Melkein täydellinen levy. Erittäin lyhyt, vain noin 40 min. pitkä ja 10 kappaletta, mutta kaikki hyviä ja ihania. Justin Hawkinsin ääntä ei voi kuin vihata tai rakastaa, ja minä rakastan! Jos on masentunut ja kaipaa piristystä, kannattaa laittaa tämä soimaan. Ensimmäisellä kuuntelukerrallani nauroin jokaisen kappaleen aikana (mutta en silti tarkoita että The Darkness on pelkkä huumoribändi, se ei ole)!

Diabolus In Musica

 • Ankeuttaja
Suosittele levyä.
« Vastaus #109 : Joulukuu 04, 2004, 15:00:25 »
Pink Floyd: The Darkside of the Moon

Yksi maailmankaikkeuden hienoimmista tähän astisista taideteoksista. Jos ostatte levyn, niin kuunnelkaa se ehdottomasti putkeen läpi keskittymättä mihinkään muuhun, ja nautinto on valmis. Tällä levyllä on hyvin monipuolista Progressiivista Rockia/Bluesia, että lähes Pink Floydin toinen mestariteos kukistuu, muttei ihan. Josta pääsemmekin siihen seraavaan levyyn...

Pink Floyd: The Wall

Tämä on sitten se paras ja hienoin taideteos, kaikista levyistä jota on koskaan nauhoitettu. Tämä levy sisältää myös ehkä tunnetuimman Proge hitin nimeltä Another Brick In the Wall. Suosittelen myös lämpimästi The Wall nimisen leffan katsomista.

Riio-Kola

 • Ankeuttaja
Suosittele levyä.
« Vastaus #110 : Joulukuu 04, 2004, 21:02:32 »
Helloween - Keeper Of The Seven Keys Part 2

Kelpo heviä jokaiselle joka pitää Sonata Arcticasta tai Nightwishistä, ilmeisesti kumpaisenkin esikuvana toiminut bändi?

Hyviä kappaleita löytyy vaikka millä mitalla, kuten I Want Out, josta, Sonatakin on tehnyt coverin, Dr. Stein, Rise And Fall ja Save Us.

Ja jos pitää edellisistä, niin kannattaa hommata Gamma Ray - Powerplant levy, joka taitaa olla jonkin kokoelma kokonaisuuden osa, myydään kuitenkin erikseen ja halvalla.

Poissa jenan

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Suosittele levyä.
« Vastaus #111 : Joulukuu 05, 2004, 17:31:30 »
Melody Club: Face the Music

Joku tuolla jo suosittelikin Melody Clubin Music Machinea, joka sekin on todella hyvä levy, mutta tämä on vielä parempi. En oikein osaa kuvailla musiikkityyliä, jonkinlaista poppia kai tämä on. Ei kuitenkaan mitään purkkapoppia, vaan.. Näh. Kuuntelee itse ja päättelee siitä.

En ole onnistunut löytää tältä levyltä heikkouksia, ehkä lyhyttä kestoa lukuun ottamatta. Yksinkertaisesti täydellinen. [Toisaalta minun musiikkimakuni on mitä on, mutta silti.] Kappaleiden sanat ovat ehkä hieman yksinkertaisia, mutta ne sopivat melodioihinsa kummalla tavalla.

Parhaita kappaleita ovat mielestäni Wildhearts, Tomorrow is a stranger, Baby ja Winterland. Huonoja kappaleita en edelleen edes löydä, mutta ne, joita kuuntelen vähiten, ovat Summer low ja Take me away.

Isabella

 • Ankeuttaja
Suosittele levyä.
« Vastaus #112 : Joulukuu 08, 2004, 16:31:25 »
Kitkerät Neitsyet - Paras pysyä kotona

Erinomaista feministimusiikkia joka saa nauramaan tai ainakin ajattelemaan asioita uudestaan. Melodiat ovat omaperäisiä, laulajien äänet hauskoja ja sanoitukset terävääkin terävämpiä. Miespuolisille tätä en kuitenkaan ehkä suosittele, voi olla, että vitsit menevät suurilta osin ohi. ^_^

Coldplay - A rush of blood to the head

Fiilistelymusiikkia parhaimmillaan, kyllä ne Coldplayn pojat sitten osaavat.  Kipaleet ovat niin herkkiä ja kauniita, että on ihme, jos ei silmä välillä kostu.  Laulajan ääni on kantava ja se onkin yksi parhaimpia puolia albumilla.  Tätä illanistujaisiin ja tuoksukynttiläkylpyjen taustalle.

Crazy Rosie

 • Ankeuttaja
Suosittele levyä.
« Vastaus #113 : Elokuu 12, 2005, 15:15:56 »
Oasis - (What's the Story) Morning Glory?
Tämä on yksi parhaimmista albumeista joita omistan ja se on myös paras Oasiksen albumi, joka on koskaan julkaistu. Levy alkaa Hello -kappaleella, joka on täydellinen aloitus tälle albumille. Sen jälkeen seuraa monta Oasiksen kuuluisaa hittiä, kuten Roll With It, Wonderwall ja Don't Look Back In Anger. Levy jatkuu loistavin kappalein ja väliin mahtuu myös mukaan pätkiä loistavasta Swamp Songista, joka on kokonaisuudessa b-puolista koodulla The Masterplan albumilla. Levy päättyy täydelliseen Champagne Supernova kappaleeseen, jonka sanat ovat koskettavat ja melodia ihana kaikkine kitaroineen. Kokonaisuudessa tämä levy on Oasiksen parasta tuotantoa. Liamin ääntä saamme kuulla levyllä parhaimmillaan, ja mukaan mahtuu myös Noelin laulama kappale.

Oasis - Definitely Maybe
Oasiksen debuutti albumi. Levy alkaa biisillä Rock 'n' Roll Star joka on tälle levylle loistava aloitus. Jo levyn alussa saamme kuulla kappaleen Live Forever joka on minun suosikkini. Sanat ovat todella kauniit ja kappale tuo mieleen paljon asioita. Noin levyn puolessa välissä on kappale Supersonic, joka on Oasiksen ensimmäinen single. Cigarettes & Alcohol on myös aivan loistava kappale jonka alusta ei voi koskaan erehtyä. Levyn päättää kaunis Married With Children jota ennen on melko pitkä kappale, Slide Away, joka on myös yksi suosikeistani levyllä. Noelin sanoitukset ja Liamin ääni = täydellisiä. Sanoisin, että Definitely Maybe on oikeastaan aivan yhtä loistava kun (What's the Story) Morning Glory?.

Ja suosittelen myös kaikkia muita Oasiksen albumeja, jotka koskaan ovat ilmestyneet:
Be Here Now
The Masterplan
Standing On The Shoulder Of Giants
Familiar To Millions
Heathen Chemistry
Don't Believe The Truth


Blur - Parklife
Mielettömän upea albumi tämäkin. Levyn aloittaa iloinen kesäbiisi Girls & Boys[/b]. Levy jatkuu melko iloisilla kappaleilla aina rauhalliseen To The Endiin saakka jonka jälkeen tulee liuta omia suosikki kappaleitani, kuten esimerkiksi London Loves, Trouble In The Message Centre, Clover Over Dover sekä Magic America. Ja loppuun mahtuu vielä lempi Blur-kappaleeni ikinä, eli This Is A Low. Tämän levyn jaksaa kuunnella suoraan putkeen joka kerralla, vaikka se sisältää niinkin paljon kuin 16 kappaletta. Girls & Boysin lisäksi levylle on tehty toinen tunnettu hittibiisi Parklife, jossa laulaa Damonin ystävä, näyttelijä Phil Daniels. Parklifen video jaksaa naurattaa aina uudelleen ja uudelleen. Viiden tähden levy tosiaan.

Blur - Modern Life Is Rubbish
Hmm, ei niin tunnettu Blur levy, mutta kuuluu suosikkeihini. Levyn ehkä paras kappale on heti ensimmäisenä, eli For Tomorrow. Yksinkertaisesti ihana kappale jossa on upeat sanat. Kahdessa seuraavassa kappaleessa (Advert, Colin Zeal) on jotenkin samanlaista melodiaa, joka johtuu ehkä Grahamin kitarasoundeista. Tykkään paljon kummastakin biisistä. Levyllä on myös Chemical World, jonka voisin sanoa olevan ehkä tunnetuin kappale tältä albumilta. Puolessa välissä on pieni "tauko" (Intermission), jossa ei lauleta ollenkaan. Sen jälkeen tulee mm kappaleet Oily Water, Miss America sekä Villa Rosie jotka ovat kaikki todella hyviä ja mieleenjääviä biisejä. Joissain kappaleissa Damon tai Graham (taustalaulu) laulavat megafoniin, joka saa jotkut kohdat kuullostamaan kivoilta.

Muita Blur-albumeita voin myös suositella, ehkä eniten näitä neljää:
Leisure
The Great Escape
Blur
13


Kasabian - Kasabian
Kasabianin ensimmäinen ja ainut albumi tähän mennessä on aivan loistava. Levy alkaa Club Footilla joka voi olla monelle aika tuttu kappale. Kasabianin musiikki tosiaan kuullostaa The Stone Rosesin Fools Gold kappaleelta. Siinä on jotakin samanlaista. Club Footin jälkeen levyllä soi Processed Beats ja Reason Is Treason, jotka ovat molemmat myös singlejä. Levyltä on erittäin vaikea valita lempikappaletta, mutta sanoisin ehkä nuo kolme edelle mainittua ja niiden lisäksi L.S.F. (Lost Souls Forever), Cutt Off sekä Butcher Blues kuuluvat suosikkeihini. Tomin ääni sekä Sergen sanoitukset ovat hienoja ja niitä pystyy kuuntelemaan vuorokauden ympäri.

Poissa Ibiza

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Tuvaton
Suosittele levyä.
« Vastaus #114 : Elokuu 12, 2005, 18:19:14 »
Friidu tuli tuossa jo maininneeksi No Doubtin kokoelman, mutta ajattelin silti sitä vähän suositella lisää^^

No Doubt - The Singles 1992-2003

Loistava 15 biisin pläjäys rattoisaa, surullista, iloista, mukavaa ja viihdyttävää musiikkia No Doubtilta. Jos et ole koskaan kuunnellut kyseistä bändiä, niin tämän levyn voi huoletta ostaa. Kaikki turhat biisit on jätetty välistä ja mukaan on poimittu parhaimmat singlet vuosien varrelta.

Sopii lähes kaikille musiikin ystäville, mutta pop ja rock -kategorioihin tämä kai luokitellaan, että sen suuntaista on musiikki. Gwen Stefanin lauluääni ei tietenkään kaikkia miellytä, mutta kyllä tämän levyn sietää kuunnella kerran jos toisenkin.

Levy sisältää seuraavat kappaleet:
Just A Girl
It's My Life
Hey Baby
Bathwater
Sunday Morning
Hella Good
New
Underneath It All
Excuse Me Mr.
Running
Spiderwebs
Simple Kind Of Life
Don't Speak
Ex-Girlfriend
Trapped In A Box

Kaiken kaikkiaan hieno levy. Ja Don't Speak on todellakin iki-ihana ja nostattaa kyyneleet silmiin yhä uudestaan <3
Suosittelen hyvin hyvin lämpimästi.

Toxicity

 • Ankeuttaja
Suosittele levyä.
« Vastaus #115 : Elokuu 12, 2005, 23:40:42 »
Voisimpa suoraan sanottuna suositella Rancidin koko tuotantoa, mutta taidan nostaa esiin nyt vain bändin ehdottomasti parhaimman levyn, joka on ...And Out Come The Wolves.Koko levy on täynnä aivan mahtavaa skapunkkia, ja se sisältää myös Rancidin ehkä kuuluisimman kappaleen Ruby Soho.

Niin, Rubyhan on kestosuosikki, mutta muita upeita kappaleita voi myös nostaa esiin. Esimerkiksi Daly City Train, Avenues & Alleyways, Olympia Wa., Old Friend ja Time Bomb ovat myös jotain käsittämättömän upeaa.

Jos vähänkin tykkää punkista, on ehdottomasti omistettava tämä levy :P

alcor

 • Ankeuttaja
Suosittele levyä.
« Vastaus #116 : Elokuu 13, 2005, 14:50:08 »
Suosittelen lämpimästi The Killsin levyä No Wow. Levy on aivan uskomattoman loistava ja täynnä musaa laidasta laitaan, epäilemättä kaikille jotakin. Bändi itsessään ei ole kovin tunnettu Suomessa, mutta kyllä kyseistä levyä pitäisi löytyä ihan normaaleista levykaupoista.

Musiikki on saanut vaikutteita rockista, punkista, r'n'b:stä, countrysta ja vaikka mistä.. On erittäin vaikeaa kategoroida levy johonkin tiettyyn musalajiin, koska levyltä löytyy kunnon rock-raitoja sekä pianolla soitettuja hiljaisia lauluja. Levystä löytyy uskomattoman paljon potentiaalia ja bändin laulajan ääni on aivan loistavan raadollisen kaunis. Sanoitukset on tehty huolella ja levy on kokonaisuudessaan aivan mahtavaa musiikkia.

Levyltä löytyy seuraavat raidat, jos joku tunnistaisi:
No wow
Telephone Radio Germany (ei itsessään ole laulu, vaan.. noh. se pitäisi kuulla)
Love is a Deserter
Dead Road 7
The Good Ones
I Hate The Way You Love
I Hate The Way You Love Pt. 2
At The Back of The Shell
Sweet Cloud
Rodeo Town (ihkuttaa)
Murdermile
Ticket Man (ihkuttaa taas)

Breaktown

 • Ankeuttaja
Suosittele levyä.
« Vastaus #117 : Elokuu 13, 2005, 17:39:44 »
Hanson - Underneath

Minun on vähän vaikea arvostella Hansonin levyjä, koska olen niin suuri fani ollut jo niin pitkään ja rakastan kaikkea, mitä Hanson tekee, mutta kokeillaan :)

Eli kyseinen levy on selvästi kypsempi, mitä Hansonin aikaisempi tuotanto. Aika monella ihmisellä on omat ennakkoluulonsa, mitä tulee Hansoniin. Kaikki muistavat vain Mmmbopin. Minusta onkin aina ihanaa tavata ihmisiä, jotka ovat valmiita antamaan Hansonin uudelle musiikille tilaisuuden :) Underneath on monipuolinen. Levyltä löytyy rokimpaa musaa sekä myös syvällisempää. Suosittelen kaikille ihmisille, jotka osaavat arvostaa laadukasta musiikkia. Ihmisille, joilla ei ole ennakkoluuloja, Underneath on oikea saalis! ;D

Underneathin biisilista:

01. Strong Enough To Break
02. Dancin' In The Wind
03. Penny & Me
04. Underneath
05. Misery
06. Lost Without Each Other
07. When You're Gone
08. Broken Angel
09. Deeper
10. Get Up & Go
11. Crazy Beautiful
12. Hey
13. Believe
Hidden Track. Lulla Belle

PS. Myös Hansonin 2000-vuonna ilmestynyt This Time Around on vähintäänkin yhtä hyvä kuin Underneath

Celdaen

 • Ankeuttaja
Suosittele levyä.
« Vastaus #118 : Elokuu 15, 2005, 23:54:28 »
Sotajumala - Death Metal Finland

Tämä on tälläinen mukavan kevyt päivän aloittaja.

Vaikka vapisivat polvet vahvat, sumenivat katseet teravat.
Silti taisteluhuudon kohottaen voimansa yhdistivat.

Mursi kuitenkin lujuus yhteinen, vastarinnan vihollisen.
Koska, sisu sinivalkoinen, kavi edella joukon voimallisen.

Taustalla siis hakkaa tuplabasaricrashkomppi,kitarassa on niin paljon säröä,että siinä on vain hiuksenhieno ero totaalipuuroutumiseen ja vokalistin ääni on kolme metriä mullan alta. Suosittelen kaikille kevyestä popista pitäville.

Delfino

 • Ankeuttaja
Suosittele levyä.
« Vastaus #119 : Elokuu 16, 2005, 13:43:15 »
Suosittelen minäkin muutamaa levyä, siis sellaisia joita kukaan ei nähdäkseni ole suositellut.

Ezkimo: Vaa ämsee

Ihanimmat biisit ehdottomasti Ilman sua ja Sä katosit yöhön (en nyt muista kirjoitettiinko se noin vai ilman sä-sanaa). Ihanat ja koskettavat sanat, levy alkaa olla kulunut jo näiden biisien kohdasta...:) Ainoa kulunut biisi on Bla bla bla, sitä ei yksinkertaisesti jaksa kuunnella! Ezkimon muuhun tuotantoon en oo tutustunut, thänkin levyyn törmäsin sattumalta. Suositella kuitenkin voi suomi hip-hopin ystäville.

Skandaali: Kultalevy

Skandaalista ei voi ku tykätä tai sitä vihaa. Mä tykkään. Sanoitukset on räävittömiä ja aika alapäähän keskittyviä, tiedän. Mutta sieltä löytyy muutakin. Rakas Markiisi on aivan jotain muuta mitä odotit, herkistelyä Skandaalilta, kyllä! Kai siinäkin joku taka-ajatus on, mutta mä en oo sitä vielä löytänyt. Skandaali on ihanaa vaihtelua Ezkimoon ja Mariskaan, rehvastelua, machoilua, seksikyyttä...Uh.

Mariska: Memento Mori

Neidin levyjä olen jo hehkuttanut, mutta hehkutan lisää. Ihanaa, kypsempää Mariskaa. Sanoitukset iskee ajan hermoon ja ei kiertele ja kaartele. Ne puuttuvat epäkohtiin, juttelevat suoraan sulle (kuten Rajaton biisi, tuntuu kuin Mariska puhuisi mulle eikä kaikille, jotka levyn on ostanut). Mariska tulee levyn kautta lähelle ja tuntuu kuin sä oikeasti tuntisit sen ja jos jotain sanoisit, se vastais... Suosittelen naisräpistä innostuneille!

Jos suomi hip-hopista tykkää, kannattaa tsekata vielä NodBat, Helpus ja Narcotic. Kahdelta viimeiseltä on varmaan tullut levyt, en muista niiden nimiä. Ensimmäisestä en ole varma.

Robbie Williams: Greatest Hits

Löysin tänkin levyn sattumalta ja mikä löytö!!! Tää levy on pyörinyt soittimessa putkeen varmaan jo 5 kertaa ellei enemmän. Jokaisesta biisistä saa jotain, levyllä ei ole yhtään sellaista biisiä, joita ei jaksaisi kuunnella. Siinä on bilemusaa, herkistelyä, viisastelua, täysin Robbiemainen levy. Aikoinani olin Take That fani (arrgghh) ja siksi kai Robbien olen vain sivuuttanut tyyliin "lisää take thatia, ei kiitos", mutta nyt olen aivan eri mieltä. Mahtavaa, kannattaa ostaa, tutustua ja ihastua.

aai

 • Ankeuttaja
Suosittele levyä.
« Vastaus #120 : Elokuu 16, 2005, 20:58:57 »
Foo Fighters - In your honor

Entiiä yhtään onko tätä jo suositeltu täällä, mutta mä voisin vielä vähän ihkuttaa tätä. Foo Fightersin uusin albumi siis sisältää kaksi cd-levyä, toisessa rokataan ja toinen sisältää rauhallisempia biisejä.
Aivan ihanaa musiikkia, todellakin. (:

Insane

 • Ankeuttaja
Suosittele levyä.
« Vastaus #121 : Elokuu 16, 2005, 22:04:07 »
Jiihaa! Olen suuri musiikinystävä ja tulee melkein päivässä about 5 tuntia kuunneltua musiikkia :>

Mutta, asiaan!

Levyt joita suosittelen ovat:

Mötley Crüe - Red, white and crüe. Itse tykkään Mötiköistä paljon ja tietenkin tämä on paras levy, koska tässä ovat Mötiköitten parhaat biisit, koska tämä on niiden ns. kokoelmalevy :>

Toinen levy jota suosittelen on Rammsteinin levyt: Mutter ja Reise, reise.
Uskomatonta, mutta totta, molempien levyjen kaikki biisit ovat kuuntelun arvoisia!

Taiyo

 • Ankeuttaja
Suosittele levyä.
« Vastaus #122 : Elokuu 19, 2005, 19:44:01 »
Levy: The 69 Eyes - Devils
Mitä sisältää:
1. Devils
2. Feel Berlin
3. Nothing on You
4. Sisters of Charity
5. Lost Boys
6. Jimmy
7. August moon
8. Beneath the Blue
9. Christina Death
10. Hevioso
11. Only You Can save me
Kommentit: Itse tykkään todella paljon, ja on ollut useampaan kertaan kuuntelussa. Niin itselläni kuin kavereillakin. 9+ Suosittelen kaikkia The 69 Eyesin tykkäilijöitä ostamaan, jos ei jo omista. ^_^

Hekla

 • Ankeuttaja
Suosittele levyä.
« Vastaus #123 : Lokakuu 12, 2005, 20:13:25 »
Ei tule mieleen muut kuin Björkin Vespertine
 
Aivan loistava levy! Kaikki kappaleet ovat upeita, Björkin ääntä korostaa ihanasti taustalla oleva kuoro. Erilainen kuin Homogenic. Minulle tulee mieleen talvi ja lumi...Kappaleet Hidden Place, It's not up to you, Pagan Poetry, Frosti, Aurora ja muut ovat ihania! En ole löytänyt mitään ärsyttävää levystä, vaikka joku on sanonut Cocoonia huonoksi kappaleeksi. It's not up to you on hieman musikaalimainen laulu. Frosti ei sisällä laulua lainkaan.
Levy tuntuu hyvin Björkiltä. Hieman kuin matka Björkin maailmaan. Täydellinen levy! Voittaa jopa Homogenicin, jonka olen vannonut olevan maailman paras levy...

Suosittelen levyä kaikkille Björkistä pitäville ja niille, jotka haluavat kuulla joatain erilaista...Myös muille Vespertine voi olla ihan kiinnostava kokeilu.

Poissa Lemmonleikko

 • Tom
 • Valvojaoppilas
 • *
 • Sukupuoli: Velho
 • Soulshine!
  • Herra Hahmo
 • Tupa: Mary Sue
Suosittele levyä.
« Vastaus #124 : Lokakuu 12, 2005, 21:50:27 »
Pannaanpa sitten meikäläisenkin toimesta muutama levy suositukseen.


Paul Simon: Graceland

Erinomainen levy, jonka Simon teki yhteistyössä eteläafrikkalaisten virtuoosimuusikoiden kanssa vuonna 1985. Afrikkalainen rytmiikka ja soittotapa yhdistettynä Simonin kokonaisuudentajuun ja mahtaviin sanoituksiin ja sävellyksiin luo aivan uniikin tunnelman koko levylle. Tsekkaa jos et usko: You Can Call Me Al, Under African Skies, Myth Of Fingerprints.


Dire Straits: Love Over Gold

Dire Straitsin kokonaisuutena paras levy, joka ilmestyi 1981. Sanoitukset uskomattoman syvällisiä ja kappaleet Industrial Diseasea lukuunottamatta rauhallisia ja ilmassa leijailevia. Mark Knopfler pistää soolo-osuuksissa Stratocasterinsa laulamaan ennennäkemättömällä tavalla. TJEU: Telegraph Road, It Never Rains.


Lynyrd Skynyrd: Street Survivors

Lynskyjen ammattimaisin ja ikävä kyllä myös alkuperäiskokoonpanon viimeinen levy vuodelta '77. Sisältää sekä raskaimpia että riehakkaimpia kappaleita, jälkimmäisestä mainittakoon I Know A Little. Steve Gainesin mukanaan tuomat uudet ideat ja omaperäinen soittotapa tuovat legendaarisen kitarabändin virtuoottisimmalle levylle aivan mielettömiä ulottuvuuksia, ja Ronnie van Zantkin pääsee lauluäänellään tulittamaan ihan eri tavalla kuin aiemmin. Allen Collins ja Gary Rossington pitävät kitaroineen huolen myös perinteisen Lynyrd Skynyrd -hengen säilymisestä ja huikeista sooloista. Levyn ainoa huono puoli on, että sillä ei ole Free Birdiä. TJEU: That Smell, I Never Dreamed, I Know A Little.


The Allman Brothers Band: Eat A Peach

Levy, jonka teon aikana legendaarinen Duane "Skydog" Allman, slide-kitaran mestari, kuoli moottoripyöräonnettomuudessa. Tällä vuoden 1972 mestariteoksella on kaksi kappaletta, joissa Duanen kitara on lakannut soimasta, mutta lopuilla, niin live- kuin studioäänityksilläkin, sekä hänen että muiden muusikoiden soitto kuuluu selvästi. Levy sisältää uskomatonta blues-tulkintaa ja pitkälle vietyä jamitusta, etenkin huikeassa puolen tunnin Mountain Jam -instrumentaalissa, jossa jokainen soitin saa oman soolon. Kuitenkin hiljentävin kappale koko levyllä on vain pariminuuttinen akustinen leijailu Little Martha, viimeinen Duane Allmanin kirjoittama kappale. Little Marthan tunnelma ja soiton taituruus alleviivaavat sen, miten kova menetys Duane Allmanin kuolema oli etelänrokin veteraaniyhtyelle. TJEU: Blue Sky, Mountain Jam, One Way Out, Les Brers In A Minor, Little Martha.
"You don't have to be black to be a nigger. Being born penniless also makes you an outlaw." -Ronnie van Zant
         Row, row, row thy boat gently down the stream. Oh Charon, hast thou ever know'd that Death is but a dream?
Hyviä emme ole, pahoiksi emme halua tulla - olkaamme siis rumia!