Kirjoittaja Aihe: TV:n chatit  (Luettu 13563 kertaa)

0 vuotislaista ja 1 Ankeuttaja kyttää tätä aihetta.

izmir

 • Ankeuttaja
TV:n chatit
« : Marraskuu 10, 2003, 20:12:35 »
Siis nämä aikojemme interaktiiviset tv-ohjelmat, jokaisen mahdollisuus viiden minuutin (sekunnin?) kuuluisuuteen. Mitä mieltä olette? Onko tekstiviestichateissa järkeä? Keskusteletteko itse ko. systeemeissä? Vai pidättekö koko hommaa törkeänä rahastuksena?

Minua ei saisi noihin osallistumaan kirveelläkään. Ehkä se johtuu siitä, että typerät vanhempani onnistuivat laittamaan liittymääni eston, joka tekee mahdottomaksi myös logojen jne. tilaamisen. Vaikka enpä muutenkaan rahojani moiseen tuhlaisi. Pieneen päähäni ei mahdu mikä niissä niin viehättää.

Toisaalta chatteja on joskus aika hupaisa katsella. Varsinkin siinä vaiheessa kun ruudulle tulee viestejä tyyliin: "tämä chat on ihan turhaa rahastusta. olette kaikki typeriä". No juu, huono esimerkki, mutta... Noita aina joskus näkee.

Oma asenteeni on, yllätys yllätys, kovin kielteinen. Ja nyt tuli mieleeni että en tunne ketään joka olisi ainakaan julkisesti myöntänyt chattailevansa telkkarissa. Toisaalta en monilta ole kysynytkään.

Ja vinkki: jos on tylsää tai haluaa saada kunnon naurut, tai jotain, katsokaa sitä puhuva pää -chattia. Voi elämä.

Sleeping Sun

 • Ankeuttaja
TV:n chatit
« Vastaus #1 : Marraskuu 10, 2003, 20:27:32 »
Itse en noihin chatteihin ole osallistunut enkä osallistu.
Turhaa rahanmenoa ja muutenkin voisi näyttää parempaa ohjelmaa, kun jotain chattia, missä juontajat puhuu ainakin joskus tyhmiä juttujaan.

Kesällä olen joskus chatteja katsellut, kun ei ole ollut muutakaan tekemistä. Silloin chatit on ihan jees, kun niissä on joku mielenkiintoinen vieras mukana, joka puhuu ihan asiaa.

Puhuva Pää on ihan helmi. :) Ei vaan, se on ärsyttävä. Sillä on ärsyttävä ääni ja muutenkin...

Jotkut viestit chatissä ovat ihan turhia ja jotkut ihmiset lähettävät saman viestin moneen kertaan, jos vaikka se chatin juontaja lukisi sen ääneen ja sitten, kun juontaja ei lue sitä alkaa kamala valitus:"Miks et lukenu MUN viestii?". Kyllä sen pari euroa voisi mielestäni käyttää järkevämpäänkin.

Mutta ne ihmiset, jotka haluavat chatatä, niin ihan vapaasti, mutta itse en siis chatteihin osallistu. Joskus tylsyydessä niitä katselen.

Poissa Peetuli

 • Spoilaajia syövä
 • Hirnyrkki
 • Tupa: Puuskupuh
TV:n chatit
« Vastaus #2 : Marraskuu 13, 2003, 23:33:44 »
Kuuluu samaan sarjaan kuin kakkoskanavan tekstiviesteillä toimiva kisa. Täysin järjetön. Maksaa mielettömästi, eikä siitä ole kuin hetkellistä iloa ja selkäsauna kuukauden päästä kun puhelinlasku tulee. Kaikkein pahin jos on lainannut vanhempien puhelinta. En ole kyl ite kokeillu, mut osaan aavistaa.

Poissa iidba

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
TV:n chatit
« Vastaus #3 : Marraskuu 16, 2003, 23:07:39 »
No joku on ainakin keksinyt kivan keinon repiä rahaa ihmisistä. Tekopirteät juontajat ja julkkisvieraat kuuluvat ainakin maikkarilla kuvaan. Itse en kyllä lähettäisi yhtäkään viestiä chattiin, mutta niitä on kyllä aika hauska lukea ;) Ne viestit on yleensä niin tyhmiä että ihan hävettää.

Kyllä minä ainakin haluaisin tuollaisen chatin perustaa, helppo tapa saada rahaa ja vieläpä katsella miten typeriä jotkut ihmiset ovat.
"Well, I don't know how to break this to you, but I think they might have noticed we broke into Gringotts." -Ron Weasley

Poissa Myy

 • Vuotislainen
TV:n chatit
« Vastaus #4 : Marraskuu 17, 2003, 16:57:53 »
Ne ovat todellakin pelkkää rahastusta. Oon ite lähettänyt joskus ennen ajanlaskun alkua kaksi viestiä joita ei taidettu edes julkaista vaikka odotin tosi kauan. Katson harvoin jos ei ole mitään tekemistä mutta olen saanut niistä tarpeeksi varsinkin kun joskus tässä kesän lopussa katselin tylsistyneenä niin yhtäkkiä ruutuun pelmahtaa viesti:
"J.K. Rowling murhasi *piip*in! yhyy. Haluan sen takaisin *piip* bääk!!!"
Jotenkin noin. Olin niinku et kitoos.... Teki mieli lähettää hirmu kiroiluraivoiluviestit, mutta suljin äkkiä tv:n ja pompin raivoissani ympäri huonetta itkuun pillahtamaisillani. Olin nimittäin halunnut jättää sen tiedon siihen suomenkielisen kirjan lukemiseen. (toisaalta se oli myös helpotus, koska se-kenen-pelkäsin-kuolevan ei kuollut)

Nyt tuli lähinnä turhaa höpötystä ja kuolen nälkään, (keittiössä on hyvä tuoksu) gotta go... pitää ehkä muoksii joskus...

Ponzo

 • Ankeuttaja
TV:n chatit
« Vastaus #5 : Marraskuu 18, 2003, 09:19:47 »
Chatit ovat pelkkää rahastusta. Saat maksaa 0.85 euroa siitä että saat muutaman rivin tekstin ruutuun pariksi sekunniksi. Sitten jos siellä on semmosen puolen tunnin viive, saat odottaa sen aikaa että näät viestisi. Mielestäni myös viestit "lähetä lentopusu" tai "kutu mun koiraa Rekuu" ovat typeriä ja juontaja ei muuta teekkään kun lähettää lentopusuja ja kutsuvat koiria ja muita elukoita. Ei ne juontajatkaan kovin hääppösiä ole. En ole koskaan elämäni aikana lähettänyt yhtään viestiä chattin, enkä lähetä, jos se minusta riippuu. En kyllä ole chatin suuri ystävä ja katson sitä vain jos ei ole mitään parempaa tekemistä.

Unkki punkki

 • Ankeuttaja
TV:n chatit
« Vastaus #6 : Marraskuu 18, 2003, 17:44:27 »
Möhö. Ok, myönnetään. Olen ollut Subchatin melko aktiivinen seuraaja aikaisemmin, lähetin sinne joskus jopa viestejäkin.
Nyttemmin en ole seurannut sitä enää aikoihin, lähinnä johtuen siitä, että siällä on nykyään ihan möllöt lähetysajat ja kaikki vanhat, mukavat valvojat ovat siirtyneet muihin hommiin. *rolls eyes*

Totta kai se on rahastusta ja suoraan sanottuna hyvin turhaa, mutta oli siinä TV-chatin seuraamisessa oma hauskuutensakin, täytyy myöntää. Parasta olivat kiistelevät yh-äidit, jotka väittelivät siitä kuinka paljon saavat tukia ja paljonko vauvanvaipat maksavat. Näin esimerkkinä.

Itse asiassa löysin reilut kaksi vuotta sitten yhden pojankin Subin chatistä. Olimme jonkun vuoden yhteydessä ja näimmekin aina välillä, mutta nyt emme ole olleet viime uuden vuoden jälkeen missään kontaktissa. Että kyllähän jostain TV-chatistakin voi löytää ihan asiallista seuraa, vaikka maine sanoisikin muuta.

[Ja sen muuten pitää olla Subin chatti, Maikkarin on pylperöstä.]

Poissa Taru

 • Kesäkettu
 • Sanomaton
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • ID 12 (Sessun vaimo)
 • Pottermore: BronzePhoenix3707
 • Tupa: Puuskupuh
TV:n chatit
« Vastaus #7 : Marraskuu 18, 2003, 17:58:24 »
En ole koskaan tekstannut moiseen, tyhmää rahastusta. Katson sellaisia kyllä joskus, kun olen yksin kotona ja harvinaisen tylsää.

Ikävä kyllä, joku älypää huusi (= kirjoitti suurin kirjaimin) kuka kuolee OotP:ssa. Se sai sitten hieman valituksia ja kun jotkut idiootit vielä vastasivat "Eikä takuulla oo!" juttuihin, että ikävä kyllä on näin. Hienoa. Juontajakin ja vieraanna olleet taisi hiukan suuttua. :P

Täytyy kyllä myöntää, että ne keskustelut ovat mielenkiintoisia ja niille naureskelee väsyneenä. Erittäin huvittavia viestejä, seuranhakua ja keskustelua. ^^;
Ilmamerirosvot tottelevat aina äitiään.
<AdamGibbon> (( Mun sydän hakkaa hirveän lujaa. ))
<CainGibbon> (( iik, iik, jännää jännää. o: ))

Poissa Khasir

 • mikrobi
 • Vuotislainen
 • Pottermore: WillowSnidget172
 • Tupa: Puuskupuh
TV:n chatit
« Vastaus #8 : Marraskuu 26, 2003, 14:17:05 »
Viime maanantaina katsoin ekan kerran sitä puhuva pää-chattia, ja kyllä nauroinkin. Oikeasti se oli niin tyhmä että sille ei voinut olla nauramatta, ja sitten ne jutut varsinkin mitä sille lähetettiin sanottaviksi... Kyllä, se oli aivan yliveto.

Itse en ole lähettänyt koskaan mitään mihinkään tv-chattiin. Rahastusta. Joskus kesällä saatoin vähän aikaa seurata. Törmäsin itsekin kerran ootp-spoilaajaan, onneksi olin jo lukenut kirjan. Mutta olin silti vihainen, koska varmasti joku spoilaantui kuitenkin. :(
dap dap

Tugez

 • Ankeuttaja
TV:n chatit
« Vastaus #9 : Joulukuu 02, 2003, 14:47:42 »
Olen yhden ainoan kerran lähettänyt viestin tv-chattiin ja se olikin eilen hyväntekeväisyys-chatissa, mutta viestini ei koskaan tullut ruutuun, koska siellä oli ruuhkaa!

Mihinkään muihin chatteihin en ole kirjoittanut, koska ne on pelkkää rahastusta. Katsonut olen kyllä.

Fleur

 • Ankeuttaja
Re: TV:n chatit
« Vastaus #10 : Joulukuu 02, 2003, 17:40:11 »
Lainaus käyttäjältä: "izmir"
Ja vinkki: jos on tylsää tai haluaa saada kunnon naurut, tai jotain, katsokaa sitä puhuva pää -chattia. Voi elämä.


Minulla alkoi koulu eilen myöhään ja tuo kyseinen chatti-ohjelma alkoi juuri kun olin meikkaamassa. Tv oli vieläpä aika kovalla...."olen ärsyttävä pää, Miika sä oot söpö mennäänkö naimisiin" kuulosti aika karmivalta sillä äänellä.
Vähän aikaa sitä päätä täytyi tietenkin kummastella o_O
Juontaja ärsytti enemmän kuin se, muuten.

Yleensä en katso tv:n chatteja, mieluummin vaikka ykkösen Matlockia tai vastaavaa. Kakkosen tietovisaa olen joskus katsellut aamulla kun olen joutunut heräämään niin aikaisin ettei Huomenta Suomi ole vielä alkanut. (Pähkinäsaarten rauha solmittiin 1323, mielenkiintoista, eikö? ^_^)

Poissa Chanoyu

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
TV:n chatit
« Vastaus #11 : Helmikuu 16, 2004, 01:10:36 »
Vaikka erilaiset tv-chatit saattavat ensi vilkaisulta vaikuttaa pelkästään roskalta, uskon että niiden kehittäjät iskivät oikeaan kultasuoneen. Sen verran suosituilta ne kyllä vaikuttavat. Ja ilmeisesti näiden chat-tyyppisten ohjelmien tuotto tosiaan kannattaa, kun niitä kokoajan kehitetään lisää, aina hieman edeltäjiään parempia. Juontaja-chat ei ehkä vielä vakuuta kaikkia, mutta kuka ihmeessä voisi vastustaa päätä, joka lukee lähetettyjä viestejä monotoonisella tietokoneäänellä? Sehän kun on ihan hirveän hauskaa.

Olen joskus katsonut jotain chattejä, mutta itse en mitään viestejä lähetä. Pistän tv:n päälle, sieltä tulee chat-ohjelma, alan vain tuijottaa eteenpäin sen enenpää ajettelematta ja unohdun lukemaan niitä ruudulla meneviä kirjoituksia. pelottavaa.

Nyt kun muistelin vähän, niin itseasiassa kerran serkkuni lähetti meillä ollessaan viestin siihen puhuva pää-chattiin, mutta emme koskaan jaksaneet odottaa lukiko se sitä ollenkaan. ._. Itse pidin enemmän siitä monotoonisesta joulupukista.

// Mita sina sanoa? :> -Sartsu

Soundy

 • Ankeuttaja
TV:n chatit
« Vastaus #12 : Kesäkuu 22, 2004, 23:06:35 »
Itse en ole lähettänyt ainuttakaan viestiä näihin, sillä pidän sitä hyvinkin turhana. Ne chatit ovat vain rahastusta. (Kuten monet ovat jo sanoneetkin.) On sitä tietenkin ihan huvittavaa katsoa kuinka monet lähettelevät viestejään ohjelmaan, jossa ne sitten näkyvät vain hetken. voi jopa olla, että viestiä ei näy lainkaan ja siitäkin silti velotetaan se sama hinta. Ja sitten jossakin chatissa saattaa olla viestien määrän takia yli puolentunnin viive. Jos rupeaa lähettelemään monta viestiä ohjelmaan tai yrittää pelata jotain huomaakin käyttäneensä monta euroa. Ja sitten se puhuva pää, on todella naurettavan kuulonen. Mutta ehkä siitä sitten on jonkinlaista huvia tylsään päivään.

Näyttää kuitenkin siltä, että tv:n chatit ovat jollain tapaa parempia, kuin netin. Sillä netissä on monesti todella törkeitä viestejä eikä kaikkia edes voida sensuroida. Tämä ei tietenkään tarkoita kaikkia chatteja, sillä sehän riippuu täysin siitä minne menee, mutta kuitenkin. Siinä mielessä television ovat parempia, mutta siltikin ne ovat vain rahastusta.

WithoutClue

 • Ankeuttaja
TV:n chatit
« Vastaus #13 : Kesäkuu 24, 2004, 13:18:03 »
Argh, chattejä... Siis ajatelkaapa kuinka paljon maikkarilla tienataan ku joka päivä (melkein) ihmiset lähettää sinne monia satoja viestejä, jotka maksaa lähemmäs euron/kpl. Ja kaikkia ei edes ehitä julkaista, ja silti ne laskutetaan! Kyllä on taas tv-kanavat löytäny hyvän keinon tienata...!
No en kuitenkaan halua mitenkään "tuomita" niitä jotka lähettää sinne viestejä, kaikilla meillä on varmaan joskus ollu hinkua lähettää... ;)

Ja sitte vielä se Ring-a-Ling! *kiehuu raivosta*

Hyvää päivänjatkoa! ;)

Jenda

 • Ankeuttaja
TV:n chatit
« Vastaus #14 : Kesäkuu 24, 2004, 13:41:03 »
Mielestäni olen jo kommentoinut tätä, mutta nähtävästi aurorit ovat poistaneet "rakentavani".

Chatit, rahan tuhlausta. Myönnettäköön, olen kerran elämässäni lähettänyt sellaiseen viestin, mutta se oli ensimmäinen ja viimeinen kerta. Useimmiten tv:ssä näkyy sellaisia viestejä kuin: "Moi!!!11" tai "Pikkug rulezzz!!". Okei, ehkä joku tykkää todella paljon Pikku G:stä, mutta mitä siitä koko maailmalle ilmoittamaan? Eiväthän he kuitenkaan tiedä kuka sen viestin lähtti...
Kaiken lisäksi Subilla (ja maikkarilla) pyörii niitä ihmeellisiä pelejä. Lähetä viesti, niin ukkeli liikku. Vau. Tuhlaa toinen euro, niin ukkeli halaa toista ukkelia. Ei mitään järkeä.
Kakkosella on myös joku muistipeli homma. Euro kortin käännöstä, tienaa pisteitä itsellesi. Just.
Sitten, viimeisimpänä ja vähäisimpänä; Ring A Ling! Niin tyhmä ohjelma, ja sitä tulee vielä suunnilleen kaksi tuntia (tai enemmän)! Soittaa sinne, niin voi vastata oikein, voi voittaa rahaa. Ja ne juontajat... Arhg!

Itse en tuhlaa/tuhlaisi mokomiin juttuihin rahaa. Voi sitä järkevämminkin käyttää. Ne ohjelmat ovat täyttä potaskaa, pelkkää huijausta. Se on mielipiteeni.

Poissa Elosäde

 • Wanhus
 • Vuotislainen
TV:n chatit
« Vastaus #15 : Kesäkuu 24, 2004, 17:56:33 »
Minäkin liityn siihen kuoroon joka pitää chattejä/kaiken maailman pelejä turhina. Tosin Urheilukanavan Urheiluchattia saattaa tylsänä päivänä jopa katsoa, siellä se linja on aika selvä eikä viestit vilahda sekunnissa ruudusta pois.

Voin myös tunnustaa että varmaan kaksi kesää sitten lähetin pari tekstiviesti maikkarin chattiin, mutta en jaksanut odottaa tulivatko ne ruutuun. Maikkarin chatti on kyllä vuosi vuodelta mennyt huonommaksi. Puhuva pää on kaiken huippu. Ihmiset lähettävät viestiä sinne ruudulle ja kysyvät juontajalta jotakin, mutta kun puhuva pää söpöttää jotain aivan ihmeellistä niin juontaja ei voi vastata. Minusta maikkarin pitäisi valita, joko juontaja tai puhuva pää, ei molempia.

Nyt menee vähän offtopiciksi mutta peleissä hintana on 0,95e ja jos joku lähettää sinne 50 viestiä niin voimme vain kuvitella kännykkälaskua.

4deitti on siinä mielessä katsottava ettei ole mitään ärsyttävää pimputusta pistetty päälle, eikä juontaja hölötä. Tosin sielläkin jutut tuntuvat junnaavan paikallaan.
"Insinööri on ihmisenä osaamistaan suurempi ihme" -Esa Saarinen

Taffur

 • Ankeuttaja
TV:n chatit
« Vastaus #16 : Kesäkuu 26, 2004, 23:38:47 »
Eieiei..  Mie en laittas viestejä niihin peleihin vaikka maksettais(tai no ehkä sitten, mutta..) Eniten ärsyttää  se puhuva pää, mikä löytyy maikkarilta. Yksi viesti maksaa euron, ja se menee ohi (alle) sekunnissa. Joitain pelejä jaksaa joskus katsoakin(jos on tylsää), kuten sitä maikkarin jalkapallo-juttua. Tosin siinäkin on se puhuva pää.. Niissä ei tule niin paljon sellaisia Miks mun viesti ei tullu?-juttuja. Se peli, missä ne ukkelit tanssii on myös siedettävä. Siinäkään ei kukaan ääliö pääse kirjoittamaan viestejä ;)

ayu

 • Ankeuttaja
TV:n chatit
« Vastaus #17 : Heinäkuu 06, 2004, 08:03:26 »
Minä olen muutaman viestin lähettänyt, mutta koska typerät ja hitaat juontajat, eivät lue niitä, niin miksi niitä sitten pitäisi lähettää? Juontajat ovat kaikki samanlaisia, puhuu samanlailla ja höpöttää omiaan!
Kerrain katoin, kun Kaksio oli siellä, lähetin saman viestin 5 kertaa, ja lopetin heti myöhemmin.

En lähettäisi koskaan peleihin mitään, koska ne vievät euron jokaisesta pallosta. Kerran MAALI! nimisessä pelissä joku oli saanut 12 000 pistettä. Arvatkaa, kuinka paljon tuo on rahoina pelannut, jos yhdestä menee euro!
Voi jestas!...

Ponzo

 • Ankeuttaja
TV:n chatit
« Vastaus #18 : Heinäkuu 08, 2004, 11:50:00 »
Kakkosellahan on nyt ainakin tämän viikon ollut chat Mikä-mikä-pelin ohessa. Siinä samalla voi vieläpä kattoa YleX aamua. Viestitkin on vain 0,70 euroo/kpl, mikä on halpa kun vertaa mitä se on MTV3. Jos maikkarilla joutuu pelistä maksamaan 0,95 euroo viesti (ja pelissähän ei voita mitään) ja Jykälle tai puhuvalle päälle viesti on 1,62(!) niin edes halua tietää laskun suuruutta. Itse en ole yhtään viestiä chatteihin tai peleihin laittanut. Kuitenkin katson kakkosen "chattiä" mieluiten.

Oletteko muuten nähneet Puhuvan päät "kädet ilmaan"-videon? Minusta video ei ole ollenkaan sopiva päivällä lähetettäväksi. Siinä on mielestäni liikaa vähäpukeisia naisia. Jos katsoja on yli 13v. niin ei kai siinä silloin mitään pahaa ole, muuta kuin se että on harvinaisen huono video. Mutta jos katsojana on lapsi, se voi vaikuttaa lapseen järkyttävästi. Varsinkin kun joku päivä sitten oli uutisissa keskustelua mainonnan ja vähäpukeisuuden vaikutuksesta lapsiin ja nuoriin. Pois se ruudusta!

zippy

 • Ankeuttaja
TV:n chatit
« Vastaus #19 : Maaliskuu 07, 2006, 16:28:46 »
Itse en ole chatteihin kirjoittanut enkä tule sitä koskaan tekemäänkään. Pahimpia ovat juonnetut chatit, niissä ne tekopirteät juontajat kiljuvat kuinka mahtava se chat onkaan ja selittävät yhä uudelleen miten sinne voi lähettää viestin, mutta jättävät ovelasti kertomatta kuinka kallista se on!! Toisena puhuva pää. En tiedä onko kuulossani jotain vikaa mutta itse en ainakaan saa selvää mitä se puhuu. Entä mitä mieltä olette chatburgerista? Voiko tyhmempää olla?! Typerä juontaja leikkii  jollain muovipurilaisilla!! Lopuksi kaikkein pahin. Boksi!! "Tieto"kilpailu jossa kysytään mikä on Suomen pääkaupunki a) Oslo b) Helsinki c) Lontoo?
Tai kuka on Harry Potterin pahin vihollinen a) Voldemort b) Antti Tuisku c) Britney Spears? Hyi että mikä ohjelma!! Se pitäisi lopettaa ja kaikille jotka ovat joskus joutuneet seuraamaan pitäisi maksaa korvauksia!!

shakalachiga

 • Ankeuttaja
TV:n chatit
« Vastaus #20 : Maaliskuu 07, 2006, 17:52:20 »
itse en ole lähettänyt chattiin viestejä kuin vain pari kertaa ja siitäkin alkaa olla aikaa.

joitakin chatteja katson välillä ihan mielellään, esimerkkinä voisin sanoa joskus aikoinaan tullutta rap-staraa tuli katsottua ihan mielellään. Oli niin kiva katsella, mitä kaikkea lyriikoita ihmiset ovat sinne keksineet.

4deittiäkin tulee joskus myöskin ihan mielellä katseltua kun on ollut tylsää.

itse vihaan yli kaiken sitä soittopeli-ohjelmaa, kun se juontaja vaan hyppii ja huitoo ympäri ruutua ja huutaa että "SOITTOA TÄNNE JA HETI" jne..
sitten kysymykset on ihan helppoa ja kun joku siihen vastaa oikein, niin huuto ja kauhea huitominen vaan yltyy. kanava lähtee heti vaihtoon, kun koko ohjelma tulee telkasta.

Poissa Sun Lee

 • Ronnieponnie
 • Vuotislainen
  • Tarinamaa
TV:n chatit
« Vastaus #21 : Maaliskuu 08, 2006, 13:38:35 »
Chatit ovat ärsyttäviä. Samoin kuin kaikki TV-pelit, joihin pitää osallistua tekstiviestin avulla. Chateissa ei ole mielestäni mitään järkeä, ne ovat todellakin pelkkää turhaa rahastusta. Itse en ole koskaan osallistunut TV-chatteihin tai muihin keskusteluihin. En niitä juuri koskaan seuraakaan, jos näen chatin, laitan television kiinni saman tien. On turhaa maksaa tv lupamaksua, jos telkkarista tulee pelkkiä keskusteluja, joita voisi aivan hyvin käydä Internetissäkin. Järjetöntä.

emely

 • Ankeuttaja
TV:n chatit
« Vastaus #22 : Maaliskuu 10, 2006, 17:26:12 »
En ole itse ikinä lähettänyt viestiä mihinkään chattiin. Voin vaan kuvitella laskun suuruutta, jos alkaa chattailemaan siellä.  Mutta hyvinhän se siitä rahaa saa, minne ne rahat ikinä menevätkään..

Olen joskus katsonut jotain chattia jos on ollut tylsää, mutta aika nopeasti menee hermot. Varsinkin kaikkiin puhuviin päihin tms. Ne on ärsyttäviä.

Hemmi

 • Ankeuttaja
TV:n chatit
« Vastaus #23 : Maaliskuu 10, 2006, 22:01:09 »
Turhia, mutta eivät ne nyt niin häiritse jos yhdeltä kanavalta jotain tulee. Mutta, muistan kerran kun avasin TV:n, ja kakkoselta tuli joku sellainen maapallopeli, kolmoselta, neloselta ja subtv:ltä chattia. Siis ei herra isä. En kyllä muista että oliko tosi aikainen aamu, koska monestihan kun ei tule muuta ohjelmaa tulee noita chatteja tai tv-pelejä. Iltalehdessäkin oli joskus vuonna nakki ja peruna juttu, kun joku kymmenen vuotias oli lähettänyt satojen eurojen arvosta viestejä ko. peleihin ja chatteihin.
Pakko kyllä myöntää että katsoisin mieluummin jopa ostos tv:tä. Huom, sekin on melko karua kun ne selittävät yli-innokkaasti jostain ennennäkemättömän tehokkaasta imurista tjn.

Lainaus
Oletteko muuten nähneet Puhuvan päät "kädet ilmaan"-videon?


Valitettavasti. Joku kesä tunkesivat sitä kokoajan. Järkyttävä.

Skar Phran

 • Ankeuttaja
TV:n chatit
« Vastaus #24 : Huhtikuu 15, 2006, 21:40:34 »
En ole ikinä lähettänyt tv-chatteihin viestejä, enkä tule lähettämäänkään. Uskomatonta rahastusta. Jos laittaa viestin puhuvaan päähän, niin hinta taisi olla jotain 1,62€ jos oikein muistan. Katselen niitä vain silloin kun on tylsää tai olen kipeänä. Jopa ostoskanava voittaa tv-chatit.

Tv:n soittopelit yms. ovat kyllä ihan uskomattomia. Katsoin kerran isäni kanssa maali-ohjelmaa, jossa oli palkintona cd-levy (ihan sellainen jonka olisi voinut ostaa kaupasta). Laskimme sitten huviksemme, paljon voittaja oli tuhlannut peliin. Syntyneisiin maaleihin oli tuhlattu paljon yli levyn hinnan. Sitten kun otetaan mukaan vielä hutimaalien hinta niin lasku oli varmasti jumalaton.

Sitten minua ärsyttää myös lentopallopeli mikä tuli ainakin joskus maikkarilta. Siellä vaan keikistelee joku tyttö bikineissä ja joku lähettää sinne "oot seksikäs"-viestejä. Hyi hitto.

Poissa Jessie

 • Sanomaton
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Rohkelikko
TV:n chatit
« Vastaus #25 : Huhtikuu 16, 2006, 11:07:16 »
Pelkkää rahastusta. Eiväthän ne herätä edes rakentavaa keskustelua, koska suurin osa viesteistä on jotain kummallisia ihkutus-viestejä ja toinen osa on jotain muuta naurettavaa. Nyt en ole vähää aikaan katsonut maikkarin chattia koska ne tulevat aamupäiväisin ja minä olen luonnollisesti koulussa.

Kesällä tuli joskus roikuttua vähän aikaa Chatin ääressä mutta eihän sellaista ketään jaksa katsoa. Puhuva pää on aivan toivoton rahastuskeino. Jos jollakkin on jotain asiallista kysyttävää, se vilahtaa sen takia ohi että Puhuva pää vieressä puhuu jotain turhanpäiväistä asiaa. Ei tulisi koskaan mieleenkään lähettää sinne yhtään viestiä.

Oppisin myös sen, että valvojat eivät sensuroi sieltä mitään. Feeniksin kilta ilmestyi ja en ollut ehtinyt lukea sitä aivan loppuun, joku oli minun pahaksi onnekkseni jättänyt telkkarin päälle. Ja juontaja luki sieltä sitten viestin jossa kerrottiin Siriuksen kuolleen. Kyllä ärsytti.

Nykyään uutena villityksenä ovat nämä maikkarilta tulevat soittopeli ohjelmat. En voi sietää tätä naista. (nellikö hänen nimensä on?)Hän on aivan järkyttävä. "Soita nyt, ellet nyt soita niin et voi kuule voittaa, nyt ehdit vielä soittaa, kunhan ehdit avata linjan niin voit voittaa. 2000€".
Kamalaa.Kaikkihan ne ovat samanlaisia mutta tämä nainen erityisesti. Sen lisäksi sanat ovat niin helppoja: Se on pyöreä ja kirjaimina on annettu: p,l ja o.
♥ Pottereita vuodesta 1999 ♥
“Dumbledore's man through and through, aren't you Potter?"
"Yeah I am," said Harry. "Glad we straightened that out.”

Poissa nutcracker

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Luihuinen
TV:n chatit
« Vastaus #26 : Huhtikuu 17, 2006, 18:20:54 »
TV:n monituiset chatit & soittopelit ovat Ostostv:n ohella kamalinta mitä töllöstä tulee.

Niiden ainoa tarkoitus on selvästi rahastaa ihmisiä, jotka eivät tajua kuinka paljon rahaa siihen kuluu. Viestit joko vain vilahtavat ruudussa, tai sitten eivät näy ollenkaan. Pienellä präntillä television alalaidassa sitten lukeekin jotain tyyliin: "Myös julkaisemattomat viestit veloitetaan", mikä on mielestäni jo kaiken huippu. Jos ihminen tekstaa johonkin chattiin, niin kai sitä nyt sitten olettaa että se julkaistaan. Jos taas ruudussa keikkuu joku ärsyttävä & ylipirteä juontaja, puolet viesteistä ovat sisällöltään niinkin kehittäviä kuin: "Lue ees tää, pliis!! Et ikinä lue mun viestejä!!!"
Kaikenmaailman soittopelit ovat myös yhtä tyhjän kanssa, mutta niissä saattaa sentään oikeasti voittaa jotain. Chatissa ei yhtään tiedä minkälainen ihminen on ruudun toisella puolella, ja se luo harhakuvaa.

No, jos joku chatista itselleen löytää elämänkumppanin niin hyvä niin, mutta itse en kyllä moiseen usko.
"I'm selfish, impatient and a little insecure. I make mistakes, I am out of control and at times hard to handle. But if you can't handle me at my worst, then you sure as hell don't deserve me at my best." - Marilyn Monroe

Poissa

 • kAHVikuppisihteeri
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • jump, deliver me
TV:n chatit
« Vastaus #27 : Huhtikuu 17, 2006, 20:08:22 »
Rahastusta, rahastusta ja rahastusta, eihän niissä mitään ideaa ole. Aika usein seuraan niitä, erityisesti kipeänä tuijottelen vaikka minkälaisia chatteja ja luen useimmiten nuorien yksinhuoltajaäitien seuranhakuilmoituksia tai kiistelyitä, kuinka paljon vauvanruoat maksavat tms. :) Sitä on itse asiassa ihan huvittava katsella sivusta, mahtaa olla tylsää ja todella varaa tuhlata kun rahaansa tuollaiseen laittaa. Jo yksi viesti maksaa järjettömästi ja ne juontajat - aina kun ne lukevat ne viestit, otetaan nyt ihan todellinen esimerkki jonka jossain Nelosen chatissa luin; "Draco on vitun namu!!<3" ja juontajan lukiessa ääneen hän alkoi pohtia, pitääkö väite todella paikkaansa ja onko Hulk yhtä namu. Repesin heti nauramaan, mikä tämäkin nyt oli?

Ajan ja rahan tuhlausta.
"Seuraavaks me vedetään sellanen progepläjäys, että te saatanan kakarat ette löydä kotiinne."

mörkö

 • Ankeuttaja
TV:n chatit
« Vastaus #28 : Huhtikuu 17, 2006, 20:24:39 »
Siis nämä aikojemme interaktiiviset tv-ohjelmat, jokaisen mahdollisuus viiden minuutin (sekunnin?) kuuluisuuteen. Mitä mieltä olette?

Ihan turhaa ja rahastusta. Samoin ne pelit tv:ssä. Viestit ei välttämättä näy 15-30 minuuttiin, ja niitä ei myöskään lueta. :F

Onko tekstiviestichateissa järkeä? Keskusteletteko itse ko. systeemeissä? Vai pidättekö koko hommaa törkeänä rahastuksena?

Kerran ollaan lähetetty vitsillä yöllä MTV3 chattiin "Jossu me rakastetaan sua! M,R ja P" kaverillemme. Ihan tahalleen. Sen piti hiipii kattoo tv:tä joskus 1 aikaan. Se vastan meille, "Minäkin teitä" Tai jotain tollasta. Ne Ei Lukenu Niitä! Ikuisesti katkera. Hyvät naurut oon saanu tonttukuorosta ja eläinkuorosta. Myös puhuva pää on ihan paras. :'D

fluffy

 • Ankeuttaja
TV:n chatit
« Vastaus #29 : Huhtikuu 17, 2006, 20:29:27 »
Chatit on jotain niin turhaa. En tajua, miten joku haluaa laittaa niihin viestejä. Siinä menee vaan rahaa hukkaan.
Ne on vielä niin tylsiä. Joku juontaja istuu siellä ja pälättää omiaan lukien välillä viestejä. Viestit vaan kulkee ruudulla. Ja puhuvat päät ne vasta rasittavia onkin. Ei niitä edes jaksa katsoa. Paitsi jos on tosi väsynyt tai kipeä tms. Silloinkin harvemmin. Korkeintaan katson niitä kesällä joskus yöllä kun ei ole mitään muuta tekemistä eikä huvita mennä nukkumaan.

Itse olen kerran laittanut kavereiden kanssa vitsillä chattiin viestin. Se oli varmasti jotain ihan uskomattoman nerokasta. :D
Ja tämäkin viesti laitettiin kaverin puhelimesta. Itse en viitsi lähettää, sillä on saldoraja ja ilman chattejakin on vaikea saada saldo riittämään.

Poissa Pörri

 • Lehmänsiipi
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Re: TV:n chatit
« Vastaus #30 : Tammikuu 23, 2007, 16:19:02 »
Ja sitten on ne pelit missä kysytään jotain helppoa sanaa ja jos sinne soittaa ja pääsee lähetykseen niin voittaa rahhaa (se ring a ling juttu haastettiin kuulemma oikeuteen koska ne ei maksanu niitä rahoja niille ihmisille). TURHAA! Minua hävettäis olla semmosessa juontajana.

Mobilisti

 • Ankeuttaja
Re: TV:n chatit
« Vastaus #31 : Helmikuu 09, 2007, 20:04:45 »
Mielestäni rahastusta.

Olenkin ottanut tavakseni vaihtaa kanaavaa/sulkea tv:een.
Jopa kyläillessäni.

Visat on helppoja, joka huokuttaa monia.
Tai palkinnot surkeita, jotka voi maksaa ilomielin.

Keira Woodbag

 • Ankeuttaja
Re: TV:n chatit
« Vastaus #32 : Helmikuu 18, 2007, 16:03:31 »
Mielestäni nämä TV chatit ovat pelkkää huuhaata. En ole ikinä osallistunut niihin enkä ikinä tule osallistumaan niihin. En näe niissä mitään järkeä. Pelkkää rahan ja ajan tuhlausta. Mitä se hyödyttää, jos saa yhden vaivaisen viestin televisioon? Ei mitään.

Visat ovat ärsyttäviä. Jos vaikka satutkin jotain voittamaan, niin sekin on vain joku halpistuote, jonka olisi itse voinut koska vain ostaa.

Chattien juontajista vielä.. En jaksa ymmärtää, miten joku haluaisi juontaa chattia. Okei, siitä saa rahaa ja helppoa sellaista. Mutta tylsyys kyllä tappaa. Täytyy koko ajan jankata samoja asioita ja yrittää saada aika kulumaan, kunnes jotain tapahtuu. Eivätkä katsojamäärätkään varmasti päätä huimaa..

Poissa wenya

 • ...
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
  • Enkelitanssi -journalini
Vs: TV:n chatit
« Vastaus #33 : Maaliskuu 24, 2007, 19:38:51 »
Minä laitan tuon yleensä päälle (jos musiikkikanavalta tulee jotain kökköä), kun olen yksin kotona ja hiljaisuus ahdistaa. Ylihilpeä pakonomainen "Soita nyt, SOITA!" - meuhaus tuottaa senverran jonkunlaista ääntä, ettei ole niin hiljaista. Itse joskus fiksuna kakarana johonkin chattiin n. 80 €:n edestä tekstailin. Vanhemmat eivät oikein ihastuneet laskusta ja hupsista vain, palvelunumeroestot = )
How could this be breaking your heart in two?

Gelu

 • Ankeuttaja
Vs: TV:n chatit
« Vastaus #34 : Huhtikuu 24, 2007, 16:30:37 »
En ole osallistunut paitsi pari kertaa kavereiden kanssa läheteltiin hupiviestejä...Maksavat ihan liikaa ja ihmettelen miten jollakin voi olla varaa lähettää 100 viestiä päivittäin...

EternalEmerald

 • Ankeuttaja
Vs: TV:n chatit
« Vastaus #35 : Kesäkuu 14, 2007, 10:35:31 »
Chatit ovat kyllä rahastusta ja turhaa. Ehkä jotkut saavat siitä hupia, mutta itse en ikinä lähettäisi yhtäkään viestiä chattiin. Pakko sanoa silti, että joskus kun on ollut oikean paha tekemisen puute olen sitten tuijotellut chattia, mutta ei sitä kauan jaksa katsella. Useimmat juontajat ovat ärsyttäviä ja ei sitä kauan jaksa lukea kun jotkut chattailijat pyytelevät juontajia riisumaan paitaa tai muuten vain kehuskelevat tai haukkuvat juontajia. Aika pitkästyttävää. Mutta, tässä tulin ajattelleeksi etten olekaan sitä chattia moneen aikaa katsonut sillä sen jälkeen kun joku h******n tyhmä oli kirjoittanut, että hän oli lukenut englanninkielisen Feeniksin killan (ennen kuin se oli ilmestynyt suomeksi ja ennen kuin olin lukenut sen) ja kertoi sitten että Sirius Musta kuolee. Olin aivan kauhuissani, enkä tiennyt että oliko se totta vai  ei! Lisäksi ärsytti hirveästi, sillä olisi ollut mukava lukea kirja tietämättä tuollaista suurta asiaa.. Ei enää sen jälkeen ole oikein chattien katseleminen tylsinäkään hetkinä kiinnostanut.

Poissa talitintti

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Skeptinen pessimisti
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: TV:n chatit
« Vastaus #36 : Kesäkuu 16, 2007, 13:33:43 »
Nykyään maksuttomilta kanavilta ei tule mitään muuta kuin TV chatteja. Minä inhoan niitä. Tuntuu, että juontajaksi pääsee jos vain osaa edes esittää tyhmää tai on muuten hieman tärähtänyt (ainakin melkein :)). Joskus kun chatit tulivat televisioon ruudun nurkassa näkyi juontaja pienenä ja viestit olivat pääasia nykyään tuntuu, että juontaja on pääasia ja viesteistä ehkä yksi mahtuu kokonaan siihen missä viestit näytetään. Juontajan kuva vie sitten ruudusta sen 70%. Kai niille viesteille sitten pitäisi tilaa jättää kun kerran joku niitä lähettelee.

Chatteja tulee televisiosta ihan liikaa. Maikkarilla ainakin niissä on aina joku (idiootti) kisa jossa kysymyksenä on jotain tyyliin 'miksi tänään on elämäsi paras päivä'. Jotkut vielä lähettävät vastauksia nuihin kysymyksiin. Kisois tuli mieleen ne jotkut Boxit ja Nerot (yms.) joissa pitää osata vastata "todella vaikeisiin" kysymyksiin. Monivalinta kysymykset ovat helppoja ja numerisen kysymyksen vastauksen löytää nopeasti esim. wikipediasta joten mitä hankaluutta niissä on? Jotenkin minusta tuntuu, että kaikki peleihin osallistuvat eivät ole yli 18 vuotiaita. Saatan olla väärässä, mutta sellainen kutina minulla on. Niitä on ihan hupaisa katsella ja naureskella niille kysymyksille.

Minä olen joskus aikaan kivi ja nakki eli kun chatit tulivat televisioon lähettänyt muutaman viestin, mutta nykyään ei kyllä tulisi mieleenikään lähettää viestiä johonkin tv chattiin. Puhuva pää oli aivan raivostuttava. Onneksi ne ovat tainneet hävitä. Sen tullessa kuvioon kanava vaihtui hyvin nopeasti. Sen äänikin saa minut pahelle päälle.
Kirk: My Nikon is state of the art. Max: Oh, I've got a Nikon too. It's an N64 with 3D matrix metering, 35 to 210 zoom. What have you got? Kirk: It's a Nikon. (Gilmore Girls)
---
Rory: I just don’t want to be queen. Tristan: Me either [pause] King - I don’t want to be king. (Gilmore Girls)

Poissa Audra Dancer

 • Sir Emilia Sarkington
 • Vuotislainen
 • Gaze the Haze
  • Livejournal
  • Vainajala.org
 • Pottermore: HazelNight52
 • Tupa: Luihuinen
Vs: TV:n chatit
« Vastaus #37 : Kesäkuu 28, 2007, 18:26:59 »
Nykyisin tosiaankin näkyy erittäin paljon chatteja. Varsinkin päivisin, niihin aikoihin kun olen koulussa. Olen niitä joskus sairaana katsonut, kun en ole päässyt kouluun. Ei ollut parempaakaan tekemistä. Viestejä en ole kuitenkaan moisiin chatteihin lähettänyt, sillä nuo chatithan ovat rahastusta enkä tahdo kuluttaa rahojani. On nimittäin parempiakin kohteita mihin rahansa sijoittaa. ;) Minusta nuo chatit ovat turhia, ja niiden tilalle voisi laittaa vaikka jonkin hyvän ohjelman.  Myös nämä kilpailut kuten Nero tai Voittoputki ovat ihan tyhjänpäiväisiä. Viestitila tosiaankin on yleensä melko pieni näissä chateissa, ja jos kirjoittaa pitkän viestin, se menee ruutuun kappaleina, eli siis loppuu kesken välillä. Minä en tykkää tv-chateista yhtään, vievät aikaa paremmilta ohjelmilta ja ovat tyhjänpäiväistä rahastusta.

~Moondancer (se kahelil säheltäjä)

Poissa zeppodeppo

 • idioottimainen valkonen neekeri!
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • "Hei idiootti"
  • Änäri.
Vs: TV:n chatit
« Vastaus #38 : Elokuu 19, 2007, 20:06:22 »
Turhia ohjelmia joihin hassahtaneet nuoret (ja vanhat?) tuhlaavat rahojaan. Juontajat esittävät hauskoja saharan autiomaatakin kuivemmilla jutuillaan ja nauravat itse niille. Jotkut juontajat muuttavat ääntään jä leikkivät, että heillä on hauska ääni. Chateissä ei ole ideaa eikä ikinä tule olemaan. Porukka tuhlaa yhden euron vain sanoakseen esim. Moi oot ihana t: uskomaton homo. (Anteeksi.) Tuollaisia ne ovat eivätkä tule ikinä muuttumaan. Surkeat juontajat ja surkea teema hyvä rahan saanti keino.
No nämä idiootit menivät sitten poistamaan allekirjoitukseni joten kuka tähän mitään jaksaa enää kirjoittaa.
P.S. Olen takaisin sieltä Brasiliasta josta viime allekirjoituksessa kerroin.

Paikalla samettiina

 • huoleton huuliharppuilija
 • Sanomaton
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • Pienestä kipinästä voi syntyä roihuava liekki
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: TV:n chatit
« Vastaus #39 : Joulukuu 27, 2009, 16:08:29 »
Tv:n chatit! *juoksee ja lyö päätänsä lähimpään seinään* En voi sietää näitä tällaisia turhanpäiväisiä humpuuki-ohjelmia, joilla kevennetään hyväuskoisten ihmisten lompakkoja erittäin roimalla kädellä. Säälin niitä, jotka joutuvat tuollaiseen ohjelmaan juontajiksi; voi sitä tekopirteyden huippua, joka saa jokaisen ihon kananlihalle. Itse en ole minkään maailman Tv-chatteihin osallistunut, enkä tulevaisuudessakaan aio tätä erhettä tehdä. Kanavan vaihto on salaman nopeaa, jos chatin aikana sitä esittävälle kanavalle erehdyn. Tämä tästä ja piste (ennen kuin suuttuu todenteolla).
Olen syytön kaikkeen siihen, mistä kehtaatkin minua epäillä.

Poissa Isetom

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
  • Livejournal
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: TV:n chatit
« Vastaus #40 : Elokuu 07, 2010, 23:48:42 »
Nykyään uutena villityksenä ovat nämä maikkarilta tulevat soittopeli ohjelmat. En voi sietää tätä naista. (nellikö hänen nimensä on?)Hän on aivan järkyttävä. "Soita nyt, ellet nyt soita niin et voi kuule voittaa, nyt ehdit vielä soittaa, kunhan ehdit avata linjan niin voit voittaa. 2000€".
Kamalaa.Kaikkihan ne ovat samanlaisia mutta tämä nainen erityisesti.


Tällä kyseisellä Nellillähän on nyt oma Subilla pyörivä chat-ohjelmansa 'Nellin maja'. :D Pakko tunnustaa, että katselen tätä Nellin majaa aina silloin tällöin, kun on tylsää eikä edes jaksaisi liikkua olohuoneen penkiltä minnekään. Minusta Nelli on ainoa siedettävä chat-juontaja johon olen törmännyt. Hän on kuitenkin suht' järkevä, ei kikattele tai pidä katsojia tyhminä. Nyt Nelli on lomalla ja Nellin majassa on se Terhi, joka on ollut tuollaisena chat-juontajana ties miten monta vuotta. :D Hän muuttaa ääntänsä aina tyhmäksi ja kikattelee ja on ilmeisesti hieman kateellinen Nellille. Ihan oikein. :P

Chat-ohjelmista muuten, että ne on hiukkasen masentavia enkä tiedä miksi katselen niitä jo valmiiksi tylsistyneenä. On silti vain niin hauskaa lukea ihmisten kirjoittamia kommentteja, samat henkilöt lähettävät monta kommenttia ja ihan oikeasti hyppivät chat-juontajan pillin mukaan. Esim. juontaja kysyy 'Aa! Sulla on koira, ihanaa! Minkä rotunen? Olisi tosi kiva tietää!" ... ja kohta tulee vastaus. Huoh. Mutta omapa on ongelmansa, minne rahansa tuhlaavat. :D

Poissa Jiwa

 • Slytherclaw
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Bigger on the inside.
  • Ikiliekki
 • Tupa: Luihuinen
Vs: TV:n chatit
« Vastaus #41 : Elokuu 08, 2010, 01:35:48 »
Awsh, melkoisen noloa sanoa, mutta joskus ala-asteella olin kotona sairaana ja tuli sitten hieman läheteltyä viestejä tuollaiseen chattiin... Eh, tuli lähetettyä hieman liian monta viestiä, vaikka kyllä tiesin että yksi viesti maksaa melkein euron... Kun pari viikkoa myöhemmin vanhempani lukivat puhelinlaskua, sain aikamoiset valitukset kun oli tullut melkein 30 euron puhelinlasku pelkästään niiden viestien takia. >'D

Muttah, chatit nykyään ovat mielestäni joko todella idioottimaisia (ne missä on juontajat), tai todella tylsiä (ne missä ei ole juontajia). Harvoin niitä jaksaa seurata viittä minuuttia pidempään, enkä nykyään voisi edes harkita sinne viestittämistä. xP
"Excuse me, I'm making perfect sense. You're just not keeping up."
- The Doctor

Poissa Kishika

 • Kävelevä kaiutin
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: TV:n chatit
« Vastaus #42 : Marraskuu 17, 2010, 10:20:41 »
Joskus olen katsellut, ku ei ole parempaa tekemistä. Varsinkin näille "Se oikea" - chateille saa nauraa maha kippurassa, ku on tarpeeksi väsynyt. Itse en kyllä koskaan lähetä sinne viestejä, eikä kukaan tuttunikaan.

Soittopeliohjelmien surkeille juontajille on myös kiva nauraa. "Siiis NYT on mahdollisuus voittaa tämä mieletön rahasumma täällä! Otat vains en puhelimen käteen ja soitat tuohon ruudussa näkyvään numeroon! Vielä on kaksi minuuttia aikaa! Äkkiä äkkiä! Kahdessa minuutissa voi tapahtua mitä vain!!"
I can see you