Kirjoittaja Aihe: Evanescence  (Luettu 22397 kertaa)

0 vuotislaista ja 2 Ankeuttajaa kyttää tätä aihetta.

Frozen-ghost

 • Ankeuttaja
Evanescence
« : Heinäkuu 20, 2003, 13:17:39 »
En löytänyt aihetta tästä bändistä, joten päätin tehdä sellaise! (aurorit, lukitkaa jos olen väärässä)

Muistuttaa minusta jollakin tavalla Night Wish:iä. Naislaulaja laulaa mystisiä biisejä. Miehet hoitavat soittamisen.

Minusta erittäin kunista musiikkia. Monipuolinen musiikki ja kaunis laulua ääni ja sanat ovat hyviä!

Aika uusi tuttavuus minulle, jos joku tietää enemmän... Kertokaa!

Lempibiisi on varmasti se siitä dare devilistä, Bring me to life.

muoks... Nyt kun olen ostanut sen cd:n ja kuunnellut sen puhki. Olen ehdottomasti sitä mieltä että Hello ja My immortal ovat ihanimpia kappeleita, mitä olen koskaan kuullut..! Tuo Bring me to life ei enää oikein iske, kun sitä kuulee niin paljon, joka paikassa!

Ayasha

 • Ankeuttaja
Evanescence
« Vastaus #1 : Heinäkuu 20, 2003, 14:08:36 »
Mä en oo Evanescenceä paljoa kuunnellu, vaan my immortalin ja Bring me to lifen, molemmat aivan hirmuisen ihania ja niitä tulee kuunneltua ihan liikaa..

Naisella on kaunis ääni ja se laulaa muutenkin sillee hienosti, ei kovinkaan tavallisesti mielestäni..

Biiseissä on kauniit sanat ja ihanat melodiat, niitä jaksaa kuunnella vaikka kuinka paljon, välillä huomaa että on kuunnellu saman biisin ties kuin monta kertaa peräkkäin..

Joo, hyvä bändi, haluaisin ehdottomasti kuulla lisää.

*muoks* Ostin Evanescencen levyn aikoja sitten, ennenkuin ystäväni olivat kunnolla kuulleet koko bändistä. Koska he eivät ole kuulleet paljoakaan muita biisejä kuin Bring Me to Life, on minua alkanut melkeinpä ärsyttää kuunnella kyseistä biisiä muiden kanssa, koska bändi on tehnyt niin monta muutakin hyvää kuuntelemisen arvoista biisiä.

Kaikki Fallen levyn kappaleet ovat ihan hyviä, vaikka varsinaisia suosikkeja minulla ei levyltä olekaan. Jokaisessa biisissä on omat hyvät puolensa.

Kirsten

 • Ankeuttaja
Evanescence
« Vastaus #2 : Heinäkuu 20, 2003, 14:40:04 »
Joo olen kuullut, ja on aivan ihana bändi! Sain levyn muutama viikko sitten. Olen kuunnellut sen jo ties monta kymmentä kertaa  :wink: ja siihen ei kyllästy.
Se todella muistuttaa paljon Night Wishiä, mutta Evanescencellä on paljon kauniimmat sävelet. Ja laulut todella paljon kuolemasta ja itsemurhista ym... surullista  :( . Laulajalla on todella kaunis ja upea ääni!
Paras laulu on Hello, Bring me to Life ja Everybody's fool.

(Uudessa Suosikissa kerrotaan bändistä jonkun verran)

Newilya

 • Ankeuttaja
Evanescence
« Vastaus #3 : Heinäkuu 21, 2003, 17:55:23 »
Radiosta ensimmäisen kerran bändiä kuulin, pidin, joten aloin vähän tutkia netistä tietoa.

En nyt mitenkään fanita, se on hyvä ja sillä siisti.
En tiedä haluanko sitä cd:tä, luultavasti kyllästyn koko musiikkiin kolmen päivän päästä kun olen ostanut sen. :p

Sanat ovat ihania, muttamutta. En oikein osaa selittää tätä (kuten huomaattekin).
Ei se minuun kunnon kipinää jättänyt, joten en pidä vaivan arvoisena vääntää radiota kovemmalle kun Bring me to life tulee sieltä.

Jos nyt olette suurennuslasin kanssa tutkineet allekirjoitustani, niin voitte hyvällä onnella tajuta että tuo on pieni osa Tourniquet-kappaletta.
Jos totta puhutaan, niin suljin vain silmät, jynssäsin sormea paperilla vähän aikaa ja osoitin sitten yhtä kohtaa.
Sen jälkeen tungin sen kohdan allekirjoitukseeni. Söpöä vai mitä?

Kuulostanpa minä tylsältä..
Minulle se on vain yksi bändi muitten "goottibändien" joukossa, mutta en silti sano että se huono olisi.
(ja nyt tämä meni puolusteluksi. mök.)

Sitä voi kuunnella, mutta ei koko aikaa eikä monta kertaa päivässä.

Muok. Olen sydämellinen ihminen, ja kerron nyt että vaihdoin allekirjoitukseni.
Ei tarvitse enää sitä syynätä. ;)

Seyana

 • Ankeuttaja
Evanescence
« Vastaus #4 : Heinäkuu 29, 2003, 23:34:52 »
Kuulin bändistä joskus erään jenkkilaudan kautta, kun siellä tuli parissa päivässä ihan hillitön Evanescense-buumi. Niinpä sitten päätin ihan kokeilun vuoksi imuuttaa bändiä vähäsen. Kokeiluksi se jäikin, sillä en tykännyt. Naisella oli liian korkea ääni minulle, itse kun pidän paljon enemmän matalasta skaalasta. Kuten sanottua, musiikki kaatuu liikaa laulajan vastuulle. Bändi on vain vähän taustalla jammailemassa eikä musiikista erotu mitään uskomattoman loistavaa instrumentaalia ja musiikillista neroutta.

Luultavasti tämäkin bändi jää vain pelkäksi buumiksi. Tällaisia yrittäjiä löytyy jokaiselle vuodelle ja aina niistä povataan uusia megestaroja, mutta sinnepä hiipuvat nekin tähtöset. Ihan sama minulle, en ole sitä täällä todistamassa. Tai no, olen kyllä, mutta se onkin sitten ihan eri asia olenko asiasta lainkaan kiinnostunut. En tiedä bändistä mitään enkä haluakaan tietää. Kolme kappaletta tekivät tehtävänsä ja pidän bändiä lähinnä yliarvostettuna. Tämä on ihan puhtaasti imho.

Poissa Zhenoa

 • Hirnyrkki
 • Sukupuoli: Noita
  • http://r2.missalie.net
Evanescence
« Vastaus #5 : Heinäkuu 30, 2003, 12:10:35 »
Evanescence on ihan mukanaa kuunneltavaa soittolistalla muiden kappaleiden joukossa, mutta ei se ihan suosikikseni yllä. Hello on mielestäni kyllä ylikaunis kappale aavemaisine pianosävelineen, kun taas Bring me to life on sellainen tylsä poppiklisee ja sen täydellisesti pilaa se hirveä miesääni (joka kuulostaa siltä kuin se olisi oksentamassa -_-).

Pidän laulajan äänestä, vaikka Seyanan tapaan usein suosinkin sitä 'matalampaa skaalaa'. Äänen murtuminen siellä täällä on vain mielenkiintoinen lisä. /me pitää hassusta musiikista.

Mjoo. Mukavaa kuunneltavaa, suurimmaksi osaksi. Taitanee olla ainoita länsimaisia tuotantoja joita enää jaksan ollenkaan kuunnella (Moonsorrow:n lisäksi..).

siunattu

 • Ankeuttaja
Evanescence
« Vastaus #6 : Heinäkuu 30, 2003, 21:58:43 »
kaunista musiikkia.

aluksi minä luulin, että evanescence on jokin uusi yhden hitin esittäjä (ja hitti on tietenkin bring me to life), jonka hitillä on hurja suosio, ja sitten koko tähti unohtuu. hmh. olimpa väärässä. latasin koneelle muutaman laulun bring me to lifen lisäksi, ja ne olivat todella kauniita. minä en jaksanut kuunnella sanoja, vaan lähinnä musiikkia. pidin todella.

ja pidän vieläkin. niin, minullekkin se on vain yhtä musiikkia muiden joukossa. jota jaksaa kuunnella, mutta en kuitenkaan vaivaudu laittamaan isommalle jos radiosta kuulen. se on kaunista, hienoa, mutta en voi lempi musiikikseni sanoa. ehkä se on juuri sellaista mielialaan kuuluvaa musiikkia?

joku sanoi, että sitä voisi luulla nightwishiksi. nojuu, onhan niissä kieltämättä aika paljon samaa, mutta mielestäni se jää kuitenkin siihen naislaulajan äänen korkeuteen, (no tuskin niitä nyt kumminkaan voi verrata toisiinsa :P) juuri muuta samaa minä en niistä löydä. tai ehkä niissä on minä en vain sitä huomaa. en väitä.

muoksista.
levyn omistan, ostin eilen, mielipide on kumminkin hieman parempaan suuntaan muuttunut. :) mutta samoissa sanoissa edelleen aika lailla.

Poissa Flamerie

 • Emotionaalinen
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: ProphecyHowl3
 • Tupa: Rohkelikko
Evanescence
« Vastaus #7 : Heinäkuu 31, 2003, 13:54:19 »
Minä pidän.

Uus tuttavuus, kaks viikkoo sitten sain kaverilta sen kasetin. Rakastettava kasetti onkin.

Mä tykkään kaikista kappaleista paljon. Ekoilla kerroilla ku sitä kasettii kuunteli, mulla meni kutosesta eteenpäin ihan ohi kaikki. Mutta nytte... Lempari biisit on Going Under, Bring Me To Life, My Immortal, se kuues kappale (en muista nimee) ja Hello.

Mä kuuntelin siltä kasetilta Bring Me To Lifeä yhesti illalla, ja annoin sen mennä eteenpäin. My Immortal alko, ja mä vaan et, jaa, hidas. Ja sit toisen säkeistön lopussa mä tajusin että tää on aivan ihana biisi, ja vieläki ku mä sitä kuuntelen, siinä toisen säkeistön lopussa mulla yhäki on sellanen tunne...[/i]
Forces collide.

pipari

 • Ankeuttaja
Evanescence
« Vastaus #8 : Heinäkuu 31, 2003, 19:06:55 »
Evanescence, hmm.. minullekkin tuo sana on liian vaikea muistettavaksi/äännettäväksi :P

Bändi on minulle myös melko uusi, sillä ensinnäkään en tiennyt että se on bändi. Luulin vain pelkäksi laulajaksi, mutta en silti osaisi selittää, että mikä bändi se sitten siinä Bring me to life -musiikkiivideossa heiluu... Toiseksi, en ole kuullut mitään muuta biisiä, kuin Bring me to life ja senkin moneen otteeseen.

En tiedä onko tämä hölmö, mutta minulle tulee Evanescence:sta mieleen Björk, siis jos se laulaja olisi pelkkä soololaulaja. :P <---Ota nyt tuostakin teksistä jtn. selkoa.

Minunkin mielestäni laulajalla on kaunis ääni. Melodiatkin ovat ihania, rauhoittavia mutta en nyt silti sanoisi, että surullisa, tai en tiedä niistä muista lauluista sitten, muttei ainakaan Bring me to life:ssä, Mielestäni.

Kiitos ^.^

~Pipsu

Poissa Sodapop

 • Monimutkainen
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Evanescence
« Vastaus #9 : Elokuu 01, 2003, 01:39:07 »
Tutustuminen tähän bändiin kävi My immortal- kappaleen kautta, josta Ruus minulle messengerissä puhui. Kiinnostukseni heräsi ja pyysin Ruusia lähettämään sen minulle. Ihastuin kappaleeseen ja latasin muutaman kappaleen lisää. Ja taas muutaman. Ja edelleen lisää. Enimmäkseen vanhemmilta levyiltä, uusimman (Fallen) olen jo ostanut.

En ole oikein koskaan ymmärtänyt mitä vaikeuksia on kirjoittaa Evanescence. Minulle tuottaa ongelmia ainoastaan sen taivuttaminen - olen tottunut kirjoittamaan "Evanescencen", mutta nähtävästi osa kirjoittaa "Evanescencin", enkä ole perillä kumpi tavoista on oikea.

Evanescenceähän on verrattu Linkin parkiin ellen aivan väärässä ole? Ensin en - kun kuuntelemani kappaleet rajoittuivat lähinnä My immortaliin ja sen akustiseen versioon - ymmärtänyt mitä sillä tarkoitetaan, mutta lopulta löysin tiettyjä yhtäläisyyksiä. Vaikka ei tuo yhteys minua häiritse millään lailla.

Pidän Evanescencen musiikista ja Amyn äänestä. Juuri siitä miten hänen äänensä pysyy korkeallekin mentäessä puhtaana ja raikkaana.

Parhaimpia kuulemiani kappaleita uudelta levyltä ovat juuri tuo My immortal (joka muuten on täydellinen Sirius/Remus kappale, en kai vain ole ainoa joka ajattelee niin?) sekä Hello ja Haunted. Myös My tourniquet on... jollain tavalla kaunis. En osaa selittää. Pidän kappaleen My last breath kohdasta
"Can you hear me? Can you feel me in your arms?"

Vanhemmasta tuotannosta oikeastaan lähes kaikki miellyttävät, mutta olen ainoastaan ladannut niitä koneelleni, levyjä en omista.

Yönlilja

 • Ankeuttaja
Evanescence
« Vastaus #10 : Elokuu 01, 2003, 03:52:56 »
Minun tutustumiseni Evanescenceen (minä kirjoitan sen noin) oli sattuma. Pyysin muutamia meseläisiä lähettämään kappaleita ja seassa oli juuri tämä Bring me to Life. Tykästyin siihen välittömästi ja kun törmäsin Falleniin Rautatieaseman Anttilassa, se oli ostettava. Tässä vaiheessa sitä ei oltu vielä markkinoitu TV:ssä tai soitettu radiossa, joten kauppias katsoi pientä Beatles-hiuksista tyttöä kummissaan eikä näyttänyt edes tajuavan, mikä on Evanescence.
Kotiin päästyäni levy soimaan ja lempikappaleita valitsemaan. Ja niitähän löytyi: My Immortal (Soda: Et ole ainoa joka ajattelee niin), Tourniquet, Imaginary (siinä on jotain taianomaista), Going Under ja Hello (se on melkein kulunut loppuun). Brig me to Lifestä en enää niin kovasti pidä, sitä on soitettu ihan liikaa.

Olen luultavasti ainoa ihminen, joka ei rinnasta Evanescenceä Nightwishiin. Minusta näillä ei ole ihan kamalasti yhteistä. Linkin Park(kaan) ei sovi muottiin. Minun mielipiteeni mukaan.
Amy Leellä on minusta jumalainen ääni. Ja hän on kamalan kaunis.

Muoks (180903)
Saatuani uuden koneen latasin muutaman muunkin viisun ja Octoberkin on jotain aivan ihanaa. Inhoan sitä että bändit joista pidän ovat kaupallisia. Harmi että Evanescence on kovaa vauhtia ellei jo täysin kaupallistunut. Siitä kielivät jo julisteet, mainokset TV:ssä sun muut.

Crysales

 • Ankeuttaja
Evanescence
« Vastaus #11 : Elokuu 02, 2003, 16:31:35 »
Evanescence. Laulajalla on aivan uskomattoman ihana ääni joissakin kappaleissa.
Minäkin tutustuin Evanescenceen Ruusin ja muiden ihkutettua My Immortal kappaletta messengerissä. Pyysin jonkun lähettämään sen kappaleen ja ihastuin.
Perjantaina tuli hankittua se Fallen cd kotiin.

Olimme ajamassa mökille lauantaina ja sisareni pyysi että saisi kuunnella Evanescencea. Kilttinä siskona minä tietenkin annoin hänen kuunnella, ja pian hän sanoikin että sitä voisi verrata Nightwishiin ja Linkin Parkiin o_O
Ja minä en taas ymmärrä mitä tässä on Nightwish-maista tai Linkin Park-maista.

Bring me to lifesta on jo mennyt maku, kun sitä soitetaan nykyään joka paikassa. Kauniita kappaleita on omastamielestäni tällä Fallen cd:llä vain kolme: Going under, My Immortal ja Hello.
Going under on sopivan synkkä, My immortal on hyvä kappale käyttää angist ficeissä ja Hello on kaunis kun siinä on aavemainen musiikki ja sanat ovat ihanat.

Onko Evanescencella muita albumeita kuin Fallen?

siunattu

 • Ankeuttaja
Evanescence
« Vastaus #12 : Elokuu 03, 2003, 15:53:03 »
Lainaus käyttäjältä: "Crysales"

Onko Evanescencella muita albumeita kuin Fallen?


minäkin olen pohtinut tuota, ja luin jostain että on ilmestynyt toinenkin levy, en sitten tiedä ennen vai jälkeen tämän.

samalla levyllä oli ilmeisesti myös 'my immortal?' eli se olisi levytettu kahteen kertaan? minä en sen tarkemmin levytyksistä sitten tiedä, mutta tuon olen jostain muistaakseni kuullut.

mahdollisilta toisilta levyiltä en ole kuullut tuotantoa. :)

Poissa Sodapop

 • Monimutkainen
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Evanescence
« Vastaus #13 : Elokuu 03, 2003, 17:34:06 »
Evanescencen toinen albumi on nimeltään Origin, ja sillä esiintyy jonkun verran samoja kappaleita kuin albumilla Fallen, mm. Whisper, My immortal ja Imaginary. En omista Origin- levyä, mutta olisi luultavaa että kappaleet olisivat jotenkin eri versioita.

Origin ilmestyi tietääkseni ennen Fallen- levyä, mutta älkää tappako jos olen väärässä.

Lisäksi Evanescencellä on paljon muita kappaleita, mitä ei levyiltä löydy. Niitä voi metsästää vaikka netistä :)  Esimerkiksi Azlyrics.comin kautta löysin sivun, jolta löytyy tieto kaikista bändin kappaleista. (Tietenkään tuollaiset listat eivät koskaan ole kovin luotettavia elleivät ne löydy bändin kotisivuilta, mutta..)

Ja jos jotakuta kiinnostaa kuulla tuota Evanescenceä tietääkseen millaista materiaalia levyllä esiintyy, kannattaa vierailla Evanescencen kotisivuilla. Jokaisesta kappaleesta albumilta Fallen löytyy näyte.

Darkkis

 • Ankeuttaja
Evanescence
« Vastaus #14 : Elokuu 04, 2003, 15:53:59 »
No se on varmaan jo huomattu, että Evanescence. Yllätyin suunnattomasti Evanescencen USA:n kärkisijoille nousemisestä, saati platinasta. Yllättyneisyyteni johtuu siitä, koska pitäisin kappaleiden perusaineksina jotain metallia tai kenties raskaampaa rockia. Amy toisaalta sopii töysin pop-tähtöseksi. Evanescence ei oikein jaksa minua pitää pauloissaan, ja miten jaksaisi, kun ei se vielä ole minua pauloihinsa kietonutkaan. Evanescence jättää minut kylmäksi, ja en varmaan menettäisi järkeäni heidän keikallaan, tai en tiedä. En nimittäin ole ollut heidän keikallaan. Tiedä miten hyvä live bändi olisikin.

Amyn ääni on kuitenkin erittäin mielenkiintoinen. Amy ei laula räyhäten, ja ei missään nimessä huonosti. Kylmää, korkeata ja kirkasta. Lisäisinkö vielä yhden koon listaan - Kaunista.

Bring Me to Life oli aluksi mielestäni suhteellisen hyvän kuuloinen. Amy kuitenkin laulaa hyvin, miksi mennä pilaamaan suhteellisen hyvää kappaletta laittamalla asfaltti poika räppäämään väliin. Bring Me to Lifen musiikki video oli mielestäni harvinaisen tyhmä, jos suoraan sanon.

Eurooppalaista gootti henkeä? En tiedä olenko ainoa ihminen joka on tonkinut läjästä esiin gootti hengen. En kuitenkaan katsoisi silti levyä missään nimessä kauniiksi gootti pläjäykseksi, sillä siihen tämä ei yllä. Harvalla Goottibändillä muuten on näin hyvää laulajaa, mutta heillä musiikki onkin parempaa, ja se onkin myös tuotu paremmin esille.

En viitsi verrata Evanescenceä mihinkään, sillä todennäköisesti ottaisin melkein minkäbändin tahansa, niin tulisi lopputuloksesti bändi (tähän bändin nimi) laulaja oli huonompi, mutta musiikki oli parempaa. Aikaisemmin on näköjään mainittu Nightwish, johon en muuten vertaisi Evanescenceä, ellei joku olisi aloittanu, sitä jo puolestani. Nightwish pesee Eveanescencen täysin. Tarjan ääni päihittää Amyn, ja yllättäen Evanescencen musiikki jää kakkoseksi. En kylläkään ole edes Nightwis fani, mutta enhän ole Evanecence fanikaan

(Evencenkä)

Starelma

 • Ankeuttaja
Evanescence
« Vastaus #15 : Elokuu 05, 2003, 21:39:21 »
Kuulin ihan sattumalta joskus pari biisiä kaveriltani, ja sehän kuulosti hyvältä. Lievästi omaperäistä musiikkia. Hienoa.
Olisiko jollain niiden molempien levyjen biisilistaa käsillä?

UniQue

 • Ankeuttaja
Evanescence
« Vastaus #16 : Elokuu 06, 2003, 13:09:21 »
hmm, tässä kesällä kuulin ensimmäisen kerran bring me to lifen, näin musiikkivideon ja oli kyllä hyvää musiikkia. kuitenkaan ei hirveenä minun tyyliäni, mutta tykkään kuitenkin. myös going underin olen kuullut, siitäkin pidin. ihan kiva bändi, cd olisi ihan kiva saada, mutta ei ihan heti, monia muitaki, mitä pitäisi saada :) mutta kiva bändi. lyriikat hyviä, ja kaunis ääni sillä laulajalla.

Frozen-ghost

 • Ankeuttaja
Evanescence
« Vastaus #17 : Elokuu 06, 2003, 13:28:33 »
Lainaus käyttäjältä: "Starelma"

Olisiko jollain niiden molempien levyjen biisilistaa käsillä?


Tässähän ne olis:

albumi: "Origin"

Whisper
Imaginary (Origin)
My Immortal
Where Will You Go
Field Of Innocence
Even In Death
Anywhere
Lies
Away From Me

albumi: "Fallen"

Going Under
Bring Me To Life
Everybody's Fool
My Immortal
Haunted
Tourniquet
Imaginary
Taking Over Me
Hello
My Last Breath
Whisper

Poissa Vendel

 • Vuotislainen
  • http://www.geocities.com/disturbed_toons
Evanescence
« Vastaus #18 : Syyskuu 17, 2003, 18:01:35 »
Evanskene. Heh. Osaan minä lukea toisinaan.

Kun kuulin ekan kerran MTV:ltä, ajattelin välittömästi ett onpa taas. Onpa onpa. Miksi tämmöistä tehdään? Tottakai 85% ystävistäni ihastui bändiin, joten pidin mölyt mahassa ihan silkkaa kiltteyttäni. Ja nyt, kun huomasin tämän topicin, ajattelin että ei tuomita yhden biisin perusteella. Imuutin lisää. Mielipide ei muuttunut.

Mielestäni tyhjää, turhaa, tarpeetonta. Myös harmitonta. Huomaamatonta. Musiikkia kuin vaalea tapetti. Nainen laulaa kuin palkkatyössä. Teknisesti erinomaisesti, mutta kylmästi ja minun mielestäni tunteettomasti.  Nuotit nenän alle. Laula tämä.

Sorry vain, jos jotakuta loukkaa, mutta minun mielestäni Evanesence on hissimusiikkia. Jollekulle toisellepa se voi iskeä kuin tuhat volttia.  Whatever floats our boats.

Annika

 • Ankeuttaja
Evanescence
« Vastaus #19 : Syyskuu 17, 2003, 19:29:24 »
Nani yrtitti käännyttää minua tänään Nightwish-faniksi, mutta ei onnistunut. Kannatan Evanesceneä. Son ihana bändi. Minä pidän kovasti sen musiikista. Kaunista ja pelottavaa. Sillä naisella on kaunis ääni, mutta sanoitukset ovat melkoisen synkkiä. Äiti ei pidä sen musiikkia sopivana minun korvilleni. Mutta eipä pieni akronmantella välitä, vaan kuuntelee kuuntelemistaan.


Itselläni on Evanescenen levy. Pidän kovasti kappaleista, suosikkini on kuitenkin My Immortal. Tietysti Bring me to life on hyvä ja hieno kappale, mutta sitä kuulee liikaa. Sen musiikkivideo on hyvä..

Poissa tuulilukko

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • My gift of silence
Evanescence
« Vastaus #20 : Syyskuu 18, 2003, 18:09:44 »
Hum. En tiedä miksi, mutta minua aina jollain tavalla viehättää tämän tyylinen musiikki. Pidän Evanescencestä hyvinkin paljon. Sanoitukset on todella kauniita ja toisaalta myös todella koskettavia, ainakin minä löydän moniakin kohtia joista voin todella sanoa, että samaistun.

Kappaleina pidän eniten rauhallisista; Missing, My Immortal ja Hello <3
Toisaalta My Tourniquet ja My Last Breath on todella upeita.

Eniten ehkä ärsyttää se, että olen jälleen kerran tykästynyt bändiin samalla kun 10 395 muuta ihmistä löytää saman bändin, ja sitten se onkin niin teinijuttu tai ylikuuluisa. Hum. Minä kun yritän aina vähän välttää sitä :)
Breathe in, who knows how long this will last..

Coriana

 • Ankeuttaja
Evanescence
« Vastaus #21 : Syyskuu 18, 2003, 19:21:41 »
Kuten tuulilukkoa, minuakin viehättää tämäntapainen musiikki. En ole sanoituksia lukenut, mutta sen minkä olen kappaleista saanut selvää, on ollut tosiaan hieman synkänpuoleista. Sopii ihan hyvin tämänhetkiselle masennuskaudelleni.

Musavideo? Nää. Ei mikään erityinen muuten, mutta minä ihkutan sitä täysillä, koska se muistuttaa minua eräästä aivan ihanasta tarinasta. Muuten se on aika tavallinen ja tylsä. Pelkästään kuunneltunakin se on hyvä, edelleen samasta syystä. Minuakin ärsyttää bändin villitys, koska ihmiset pitävät monia bändejä parempina jos ne eivät ole muotia.

Amyn ääni on kieltämättä kaunis. Epätavallinen englanniksi laulajille.

No joo. En fanita Evanesenceä täysillä, kuten en mitään muutakaan bändiä/artistia.

Darine

 • Ankeuttaja
Evanescence
« Vastaus #22 : Syyskuu 18, 2003, 19:54:54 »
Olen kuullut Evanescenceltä vain kaksi kappaletta, kaikkien tunteman Bring me to lifen ja My Immortalin. Bring me to lifesta en niinkään pidä. Kuullostaa liian oudolta minun korviini. Mutta My Immortal on aivan ihana kappale. Taustalla soiva pieno on tosi nätti ja huomaa selvästi, että laulajalla on oikeasti ääntä eikä se vain kilju. Sitten kun ne viulut tulevat lähellä kertosäettä. Lääh. Vaikka yleensä en pidä tämän tyylisistä 'rakastan sinua aina'- lurituksista, tämän kappaleen sanat olivat silti kauniit.

En edes alunperin pitänyt Evanescencestä kovin hyvänä ennen kuin kuulin My Immortalin. Ajattelin Bring my to life- kappaleen perusteella, että koko CD on täynnä sellaista soopaa, toivon ettei tosiaankaan ole. Ensimmäisen kerran bändistä kuulin aika myöhään. Silloin kun muut olivat aivan tohkeissaan siitä, minä hymähtelin vieressä silleen 'just joo'. Mutta ympäri käydään ja yhteen tullaan, on niillä ainakin yksi hyvä kappale.

Slipper

 • Ankeuttaja
Evanescence
« Vastaus #23 : Syyskuu 21, 2003, 15:17:51 »
Minulla on parhaillaan kaverilta cd lainassa, jonka sitten aijon polttaa itselleni. Hmm...

Tämä on ihan hyvää musiikkia. Tykkään kuunnella ja laulajan ääni on mahtava.

Mutta tämä Fallen-levy on aika yksitoikkonen. Saattaa kyllä johtua siitä, etten yleensä pidä bändeistä, joilla on naislaulaja. Laulut kuulostavat pelottavan paljon toisiltaan.

Paras biisi on My Immortal. Se vain on!

Ja ettei väärinkäsityksiä synny, niin kyllä minä pidän aika lailla tästä Evanescencestä. Kyllä!

Kuuttis

 • Ankeuttaja
Evanescence
« Vastaus #24 : Lokakuu 12, 2003, 18:11:04 »
Olen samoilla linjoilla Vendelin kanssa.
Bändi on ihan hyvä, kitaristi mikään virtuoosi edes ole joten en ymmärrä miten sen taitoja hehkutetaan niin paljoa. Taitoja ja taitoja. Bändin ulkoasu on aika tuttu; naislaulaja ja monta miestä joita ei tunnistaisi jos kävelisi kadulla vastaan. Ja onhan Amy hyvä laulaja, teknisesti ihan pätevä, mutta en nyt tiedä... No. Ei minulla siitä niinkään valittamista ole.
En ymmärrä ihmisiä jotka kuuntelevat Evanea ja väittävät kuuntelevansa "angstimetallia". Minä en välttämättä allekirjottaisi kumpaakaan genreä. Nättejä sanoja surusta tai vihasta, mutta... nojoo. Ei tämän bändin sanoittaja mielestäni kyllä mikään upeus ole.
Enkä minä *ollenkaan* ymmärrä miten esimerkiksi vuotiksessa joka toinen nimeää Evanen lempparibändikseen. :p

Mutta tämä on ihan hyvää musiikkia, ja toivottavasti kukaan ei ota tätä mitenkään pahalla jos sanon että väittäisin näiden levyn löytyvän 11-vuotiailta Britney Spearsin vierestä. Yleistämättä tietenkin.

-Kuuttis