Kirjoittaja Aihe: Mitä TV:n ohjelmistossa pitäisi muuttaa?  (Luettu 20867 kertaa)

0 vuotislaista ja 1 Ankeuttaja kyttää tätä aihetta.

myrkkyleppis

 • Ankeuttaja
Mitä TV:n ohjelmistossa pitäisi muuttaa?
« : Huhtikuu 27, 2003, 20:29:11 »
Mitä kaipaatte/haluaisitte Tv ohjelmistoon?
Uutta? Vanhaa?
Mitä puuttuu?
mitä haluisit pois?

Haluaisin lisää musiikkiohjelmia ja uutisia.
Musiikin varmaan moni ymmärtääkin, eipä sitä paljon sieltä tule.
Semmoisia ei pelkkää "hetkutus"musaa mitä MTV Nordicilta tulee.. MTV 2 (joka joskus olikin) tuli erittäin hyvää ohjelmistoa.

Uutiset. okei, onhan meillä CNN, mutta SUOMENKIELISIÄ oisi mukava saada lisää.

Lantakasaan mä heittäisin ehdottomasti tylsät LIIAN SOPIVAAN AIKAAN tulevat saippuasarjat. mm. salkkarit ja kauniit ja rohkeat. Ne tulee oikeasti liian sopivaan aikaan. Illalla juuri, kun tekee mieli avata televisio. Murr.

Joitain sarjoja ois kiva saada takaisin. Yleinen junttisarjamme Kummelit ois oiva sarja, loistava! :)

mitäs muuta.?.?.?.

Nefs muokkasi otsikkoa.

Micla Boffin

 • Ankeuttaja
Mitä TV:n ohjelmistossa pitäisi muuttaa?
« Vastaus #1 : Huhtikuu 27, 2003, 22:06:09 »
Minäkin olen sitä mieltä, että musaohjelmia saisi olla enemmän. Tuleehan sieltä tietenkin Levyraati, mutta siihen se sitten jääkin. Bänd-X on tainnut loppua jo...

Ja sitten kaipaan sketsisarjoja. Sellasia hyviä ja naurettavia, esimerkiksi Kumman kaa ja Vintiöt. Ne ovat aivan mahtavia. Niistä tulee iloiseksi. Siis sketsiä enemmän!

Uutisia tulee kylläkin ihan tarpeeksi, niistä ei ole puutetta...ja kuten Chabat sanoi, uutisaiheet taatusti laskisi. Kuten lehdetkin nykyään hehkuttavat: "Jasmin Mäntylä istui yökerhossa!"
Täysin turhaa. PöH.

Kauniit ja rohkeatkin ovat viipyneet telkkarissa niin kauan, että olisi jo aika siirtyä eläkkelle. Sarja on aikas...turha.
Muut saippuasarjat ovatkin sitten ihan seurattavia. (katsokaas, minä olen niitä ihmisiä jotka ovat koukussa Salkkareihin...;))

Kuuttis

 • Ankeuttaja
Mitä TV:n ohjelmistossa pitäisi muuttaa?
« Vastaus #2 : Huhtikuu 27, 2003, 22:21:17 »
Musaohjelmia ehdottomasti. Jyrki saisi tulla takaisin, vaikka olihan se ehkä vähän tympäisevää kun Apista oli joka toinen päivä suunnilleen, mutta hyvääkin musaa ja juttua oli. Se tässä harmittaa etten Apiksesta silloin tykännyt... jokatapauksessa. Lisää behind the musiceja lisää! Ne on hyviä!

Yleisestikin ottaen ulkomaalaisia ohjelmia lisää, sinkkusarjoja! Allymcbealsinkkuelämää-tyyppistä aivotonta hauskaa. x) ((nimim. tiistai oli ennen lempparipäiväni.)) :p

Muutenkin sellaisia HYVIÄ dokkareita lisää. Ei mitään mummojen sukkahousujen historiaa, vaan ihan kunnon hyviä dokkareita. Kiinnostavia, tarkoitan. Sellaisia vähän kuin behind the music, mutta eri aihepiireistä.

-kuude

Celestia

 • Ankeuttaja
Mitä TV:n ohjelmistossa pitäisi muuttaa?
« Vastaus #3 : Huhtikuu 29, 2003, 23:03:13 »
Ykköstoiveeni; enemmän  _tasokasta_ animea. Ilman dubbeja, kiitos!

Ehdottomasti lisää ruotsinkielisiä ohjelmia, eikä mitään ikivanhoja kökkösarjoja tai kuivakkaita dokumentteja lääketieteestä, joissa muumiot tohtorisedät välkkyvissä ruutupikkutakeissaan hölpöttävät epäkiinnostavia ja välillä näytetään autenttista kuvaa sisäelimistä, joita tökitään kirurgisilla instrumenteilla.
Lisää ulkomaankanavia (niissä esiintyy hauskoja mainoksia! ^_^) sekä eri maiden ohjelmia.

Myös sellaisen jännän systeemin voisi Suomen telkkariin adoptoida, että yhtä jaksoa sarjasta näytetään useaan otteeseen samalla viikolla tai edes samana päivänä (vaikka sitten keskellä yötä!), että jos juuri siihen tiettyyn aikaan tiettynä päivänä se jää näkemättä, ei tarvitse odotella seuraavaa kymmentä vuotta mahdollisia uusintoja. (*on jäänyt lähes kaikki uudet Buffyt näkemättä ystävien Mah Jong-iltamien tapahtuessa samaan aikaan. Mah-Jong ja ystävät voittavat TVeen anytime.* Videot on keksitty, mutta kuka niitä jaksaa opetella ohjelmoimaan? Terveisin "Minä vihaan käyttöohjeita".)
Tämä toimii ainakin USAssa ja Keski-Euroopassa, mutta ilmeisesti ei Suomessa. Vääryys!!

Vähemmän urheilua. Tai ainakin urheiluselostajille opetettava äänihuuli- ja korvaystävällistä äänenkäyttöä. Epäinhimillinen rääyntä ajaa urheiluhullujen kanssaihmiset mieliraunioituman partaalle.

Poissa Freya

 • Green Dragonflight
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • + The Song of Life +
Mitä TV:n ohjelmistossa pitäisi muuttaa?
« Vastaus #4 : Huhtikuu 30, 2003, 06:29:23 »
Sailor Moonit voisi ottaa pois aamuohjelmistosta. Yleensähän lastenohjelmat näytetään aamuisin, ja ilmeisesti subtv:llä luullaan Sailor Moonin olevan lastenohjelma koska se on anime. Sitten myös se subtv:llä näkyvä hentai-sarja voitaisiin minun puolestani lakkauttaa kokonaan. Ihmiset jotka eivät ole koskaan nähneet oikeaa animea, erehtyvät pian luulemaan että kaikki anime on hentain tapaista.

Lainaus
Ykköstoiveeni; enemmän _tasokasta_ animea. Ilman dubbeja, kiitos!


Ehdottomasti ^^ Miksi kaikki Suomeen tulevat animet pitää mennä pilaamaan dubeilla? Pokémonin ja Digimonin nyt ymmärtää koska pienemmätkin katsovat niitä, mutta että kaikki muutkin, kuten juuri se Sailor Moon ja lisäksi vielä Magicknight Rayearth. Englantikin vielä dubeissa menee mutta että ruotsi tai tökerö suomi... O.o

Sitten kaikkia vanhempia sarjoja voisi myös joskus näyttää uusintoina. TV-porukka tuntuu ajattelevan että ihmiset haluavat aina jotain uutta, mutta minusta olisi ainakin kiva nähdä välillä jotain vanhaa, sillä jotkut vanhat sarjat voivat olla kymmenen kertaa parempia kuin jotkut uutuudet. Esimerkiksi Power Rangers, joka taitaa olla hyvin vanha sarja, mutta se on ainakin minun mielestäni ihan katsottava. Ja Minun perheeni, missä oli mukana Zoé Wanamaker, oli aivan tajun hauska. Nauroin usein kyyneleet silmissä :p

Ja tämä sanottiin jo, mutta urheilua vähemmäksi. Vihaan urheilua! Mutta sitten minulla ei ole mitään sitä vastaan jos MM-kisat lakkaavat jatkuvasti menemästä lempiohjelmieni päälle.
I've been fire, fed by the four winds. I've been water in the stream. And a drop of dew on the culm.
I've been clay in the hands of a potter. I've been rosin of a tree, and a leaf, by the breeze carried away.

Poissa Zhenoa

 • Hirnyrkki
 • Sukupuoli: Noita
  • http://r2.missalie.net
Mitä TV:n ohjelmistossa pitäisi muuttaa?
« Vastaus #5 : Huhtikuu 30, 2003, 15:23:15 »
Animea joka on suunnattu esiteinejä vanhemmille. Animea jossa olisi vaihteeksi ideaakin. Animea jossa olis vaihteeksi animaatiotakin. Animea jota ei ole editoitu tekstityksiä enempää.

Tosin sinänsä minua ei haittaa että telkusta tulee niin vähän animea; olen järkyttävän huonomuistinen teeveen oikeaan aikaan avaamisen suhteen, joten lopputuloksena ei jäisi käteen muuta kuin harmitus siitä että taas kerran unohdin katsoa sen-ja-sen sarjan. Warezz warezz leech leech.

Ainiin. Black Adder ja Monty Python takaisin ruutuun.

K

 • Ankeuttaja
Mitä TV:n ohjelmistossa pitäisi muuttaa?
« Vastaus #6 : Huhtikuu 30, 2003, 15:25:57 »
Ensimmäiseksi haluan televisiossa vaihtaa takaisin turvalliset lastenohjelmat! Nykyään lähes poikkeuksetta kaikki lastenohjelmat ovat huonolaatuisia, väkivaltaisia ja älyllisesti haastamattomia. Katsokaapa joskus Cubix. Kauheaa robottimäiskintämättöä, miten lapsi saa sellaisesta mitään positiivista tunnetta? Minun mielestäni lastenohjelmien pitäisi olla turvallisia, iloisia ja kehittäviä. Mihin ovatkaan kadonneet Barbababa, Tao Tao, Alfred J. Kwak... Muumit sentään tulee vielä, mutta tuskinpa turhan kauaa, kun jotkut piipittävät digimöröt korvaavat varmaan pian nekin.

Minä en ymmärrä tv-ohjelmistossa myöskään sitä, että samat turhanpäiväiset sarjat, niin kuin Kauniit ja Rohkeat, pyörii ikuisesti ohjelmistossa, ja vielä parhaaseen katseluaikaan.

Ja kuten on muissa posteissa onkin jo sanottu, monipuolisia musiikkiohjelmia pitäisi olla enemmän. Miksi suomalaiset artistit ylipäätään tekevät musiikkivideoita, kun niitä eio kuitenkaan näytetä missään.

Sitten kaikki uudet sarjat laitetaan surkeisiin lähetysaikoihin, jolloin ei saada katsojia, ja kun ei saada katsojia, sarjat lopetetaan kesken.
Hienoa, Suomen televisiopäättäjät, hienoa.

Kannattaakin muuten mennä katsastamaan tällainen television laatukehitystä koskeva adressi osoitteessa http://www.proyleiso.org

Fleur

 • Ankeuttaja
Mitä TV:n ohjelmistossa pitäisi muuttaa?
« Vastaus #7 : Huhtikuu 30, 2003, 16:01:35 »
Vaikka en itse niitä katsokaan (melkein ollenkaan) niin kunnollisia lastenohjelmia lisää. Voisin sanoa pari valittua sanaa sille joka sai MTV3:n näyttämään Spies-tyttöjä ja muita samantyyppisiä sarjoja...
Kunnollista animea. Suomi on varmaan ainoa maa Euroopassa jossa sitä ei vielä ole.

Lainaus
Vihaan urheilua! Mutta sitten minulla ei ole mitään sitä vastaan jos MM-kisat lakkaavat jatkuvasti menemästä lempiohjelmieni päälle.


Samaa mieltä. En ole ikinä tajunnut penkkiurheilun ideaa (enkä kyllä pidä jalkapallon pelaamisestakaan), ja kun se ja jääkiekko valtaavat tv:n, minä siirryn kirjan ääreen.

Ja lisää musiikkiohjelmia. Levyraatia ei lasketa, koska siinä esitetään lähinnä Jari Sillanpäätä, ja Nelosen Pepsi Chart kertoo vain brittiläisistä bändeistä.

firith

 • Ankeuttaja
Mitä TV:n ohjelmistossa pitäisi muuttaa?
« Vastaus #8 : Toukokuu 08, 2003, 21:09:47 »
Olen edellisten kanssa samaa mieltä animen suhteen; lisää. Ehdottomasti. Suomalaistenkin on aika oppia, ettei kaikki piirretty ole lapsille. Sitten minä tahtoisin lisää dokumentteja. Ei niitäkään nyt niin vähän ole, mutta pidän dokumenteista kuitenkin sen verran, että niitä kaipaa aina lisää.

Jokin kanava saisi näyttää joitain vanhoja (no vanhoja ja vanhoja... päättäkää itse miten määritellään vanhat) lastensarjoja.
Piirretyt on kivoja.

Mutta tv-visailu-ohjelmia (kielioppi hiiteen) on ihan liikaa. Kyllä muutaman kestää, mutta alkaa tuntua, että niitä pursuaa joka tuutista tällä hetkellä.
Parhaimpia ovat Heikoin lenkki (ainakin hauskin, kun välillä kuuntelee pelaajien vastauksia) ja Maailman ympäri (Simo Frangèn! ...kys. ohjelma alkaa kyllä myös vähän tympiä, mutta Simo pelastaa kaiken.)

Ja sitten on nämä MOBIILIPELIT ja chatit. En keksi yhtään tylsempiä "ohjelmia", enkä tajua mitä järkeä niissäkään yleensä on, kun viestien lähettely niihin on niin kallista. Melkein yhtä rasittavia kuin Ostos-Tv. Mutta Ostos-Tv:ssä on se hyvä puoli, että joskus ne jutut ovat niin älyttömiä, että ihan naurattaa. Se on väsyneiden ihmisten viihdettä :b

annii

 • Ankeuttaja
Mitä TV:n ohjelmistossa pitäisi muuttaa?
« Vastaus #9 : Toukokuu 08, 2003, 21:45:07 »
Tuohon uutiset puolesta ja vastaan -keskuteluun. Mielestäni uutisia sellaisenaan tulee jo aivan tarpeeksi. Sitä paitsi, samat aiheethan niissä on suunnilleen kaikissa ja samat asiat vaikka kolmeen kertaan päivässä alkavat todella tympiä. Kannattaisin mieluummin ajankohtaisia aiheita hieman syvemmälle vievien ohjelmien tarjonnan lisäämistä. Näissä voisi myös valottaa asioita historian kannalta, sehän toistaa itseään jatkuvasti. Olisi helpompi ymmärtää asioita, jos tietäisi, mistä ne juontavat juurensa ja niin edelleen. Ei voi olettaa, että kaikki muistavat esim. -80-luvun tapahtumia, vaikka niistä suhteellisen vähän aikaa onkin. Itsekin olin silloin _vähän_ turhan pieni seuraamaan maailmanpoliittista tilannetta... :)

Poissa Sun Lee

 • Ronnieponnie
 • Vuotislainen
  • Tarinamaa
Mitä TV:n ohjelmistossa pitäisi muuttaa?
« Vastaus #10 : Toukokuu 10, 2003, 21:16:47 »
Tää kysymys pisti oikein miettimään. En paljolti seuraa telkkaria, mutta kun seuraan, kattelen sellasii hauskoja, jännittäviä (ei kauhua) ja toimintaa omaavia sarjoja. Mun mielestä ehdottomasti pitäs poistaa Kauniit ja Rohkeat, Emmerdale sekä muut tällaset hölynpölyt, tai ainakin näyttää niitä vähän harvemmin ja pistää tilalle sellaisia, jotka eivät ole joko tulleet pitkään aikaan, tai tulevat harvemmin. EN nyt nimeä mitään erityistä, mutta Charmedinkin olisi jo aika jatkua. Se voitaisiin aivan hyvin pistää jonkun tämmöisen ärsyttävän ohjelman, kuten kaunareiden tilalle. Mutta kun ei :( uutiset tietysti ovat ihan hyödyllisiä, mutta kun niitäkin tulee liikaa. Miksei pari uutista päivässä riittäisi? Samat asiathan siellä melkein aina pyörii.

zaNNa

 • Ankeuttaja
Mitä TV:n ohjelmistossa pitäisi muuttaa?
« Vastaus #11 : Toukokuu 16, 2003, 13:13:15 »
Minusta jääkiekkoa saisi olla enemmän. Toivottavasti nelosella näytetään NHL:ää vielä paaallljoonn ...
Se on suuri intohimoni.

Ja toivon sydämestäni että Älä Kerro Äidille 2 3.tuotantokausi näytetään...
Kukaan samaa mieltä?

Katariina

 • Ankeuttaja
Mitä TV:n ohjelmistossa pitäisi muuttaa?
« Vastaus #12 : Heinäkuu 02, 2003, 17:01:42 »
Minä kuulun niihin, joilla näkyy vain 3 tv-kanavaa. Pännii, kun kaikki hyvät ohjelmat tulee subTV:ltä.
Haluaisin kovasti takaisin maailmankaikkeuden hauskimman sarjan PRÄTKÄHIIRET! Turtles olisi myös ihan mukava, sitä kun en juuri silloin pikkuisena katsellut. Animea myös olisi kiva katsoa, modeemiyhteydellä sitä ei viitsi paljoa netistä imuroida. Myös kaikkea hömppää tyyliin avaruusolennot, kuolemanjälkeinen elämä ja numerologia.
Ja kaikkea ohjelmaa ja konserttitallenteita 60- ja 70-luvuilta. Silloin osattiin tehdä musiikkia.

Belewien

 • Ankeuttaja
Mitä TV:n ohjelmistossa pitäisi muuttaa?
« Vastaus #13 : Heinäkuu 10, 2003, 19:14:19 »
Noh ykköstoiveisiin kuuluu ehdottomasti lisää scifiä ja kauhua. Vampyyreita (Kadotuksen klaanit) ja X-filesit uusintaan!! Ilman niitä järjettömän pitkiä taukoja. Pois ainakin Neloselta tuo järjetön määrä uusintoja (n.10 kpl per päivä?!?!) Samoten _uusia_ leffoja lisää! (niin Pottereita. Lotreja kuin muitakin :)
Niin ja kiekkokauden alettua enemmän jääkiekkoa kuin vain yksi peli per viikko! :)

vegetable

 • Ankeuttaja
Mitä TV:n ohjelmistossa pitäisi muuttaa?
« Vastaus #14 : Heinäkuu 14, 2003, 00:51:30 »
Minä toivoisin että mtv3:sen mainoskatkoja lyhennettäisiin, ne ovat kauhean pitkiä.
Salkkareihin menee aina noin puoli tuntia, vaikka ne kestävät ilman mainoskatkoja ja alku- ja loppumusiikkeja 18:45 minuuttia. (Minä olen mitannut sen sekuntikellolla.)
Miksi pitää olla niin paljon mainoksia? Vaikka ne mainokset sen telkkarin pystyssä pitävät aika hyvin.

Anan

 • Ankeuttaja
Mitä TV:n ohjelmistossa pitäisi muuttaa?
« Vastaus #15 : Marraskuu 02, 2003, 11:03:36 »
Minä en paljoa katsele telkkaria, enkä oikein tiedä, mitä sieltä nykyisin tulee. Tietenkin Muumit pitää saada taas telkkriin, jollei niitä jo näytetä.
Ja Prätkähiiret. Rakastaa Prätkähiiriä. (Siis kun kerran Turtlesitkin tulee, niin miksei Prätkähiiretkin?)

Ei tule nyt muuta mieleen.

Poissa MissAlkupala

 • Vuotislainen
Mitä TV:n ohjelmistossa pitäisi muuttaa?
« Vastaus #16 : Marraskuu 02, 2003, 14:38:18 »
Minusta urheilua ja etenkin koripalloa tulisi lisätä ohjelmistoon. Aina saa seurata vain jääkiekkoa tai jalkapalloa :/

Musaa minäkin haluaisin kyllä seurata. Koulussakin olen niin jäljessä musamaailmasta että voi... mutta se ei kyllä minua haittaa ^^

Hitsi niitä chatteja ja mobiilipelejä on liikaa. Joskus oon nähny nimimerkkejä angel1995 ja sit se on kirjottanu jotaan että onx tääl mun ikäst seuraa??+  voi elämä. Mutta Tao taosta muistan joskus katsoneeni. Voi ihanuus, muistan vain sen jakson, missä kerrottiin miksi varis on niin likaisen värinen :)

Lähetin maikkarin sivuillekkin palautetta hieman tuosta ohjelmavalikoinnista ^^

Ceassa

 • Ankeuttaja
Mitä TV:n ohjelmistossa pitäisi muuttaa?
« Vastaus #17 : Marraskuu 02, 2003, 15:21:52 »
Mobiilipelit ja chatit pois. Turhaa rahastusta, joiden tilalla voisi näyttää jotain paljon miellyttävämpääkin, kuten uusintoja tai muita sarjoja. Mitä tahansa muuta kuin niitä iänikuisia pelejä tai tyhjänpäiväisiä keskusteluja.

Mainokset pois, ainakin ohjelman aikana näytettävät. Eri ohjelmien väliin voi jokusen kaupallisen tiedotteen heittää mutta yhtä kaikki, mainoksia on aivan liian runsaasti ja jos niitä nyt on aivan pakko näyttää, niin taukoja lyhemmiksi ainakin.

Cait

 • Ankeuttaja
Mitä TV:n ohjelmistossa pitäisi muuttaa?
« Vastaus #18 : Marraskuu 05, 2003, 22:18:29 »
Samaa mieltä noiden lastenohjelmien kanssa. Lisää vanhoja ja hyviä lastenohjelmia! Muumit sentää vielä tulevat (eikö niin?) ja Nalle Puhkin tulee nykyisin lauantaiaamuisin. ^^ Mutta muuten kaikki nämä lastenohjelmat. Todella ärsyttäviä, eivätkä ne sovi pienille lapsille. (Niin ja Tehotytöt saisi tulla parempaan aikaan, kun minä en koskaan ehdi sitä nähdä. o.O) Prätkähiiret, Turtles, Tao Tao, Babar... Ja sitten tuli joskus myös se Disneyn Pienestä Merenneidosta se sarjaversio. Pitäisi saada puuttuvat jaksot nauhalle. ^^ Ja mihin Flipper on kadonnut? Ja Xena olisi myös kiva nähdä taas. Ja jouluna voitaisiin näyttää The Joulukalenteri.
Chatit ja mobiilipelit pois. Ja se ärsyttävä Ring-A-Ling. yäk... Minusta ne on törkeää rahastusta ja täysin vailla ideaa.
Ja sitten minua pännii tämä nykyinen tiistain ohjelmisto. Kun neloselta tulee Sopranos samaan aikaan, kun mtv3:ltä tulee Mullan Alla. Se on ärsyttävää varsinkin silloin, kun talossa on semmoisia ihmisiä, jotka haluavat katsoa eri ohjelmia.
Ja sitten lisää Late night with Conan O'Brienin kaltaisia talkshowta. ^^

Walda

 • Ankeuttaja
Mitä TV:n ohjelmistossa pitäisi muuttaa?
« Vastaus #19 : Marraskuu 09, 2003, 13:40:21 »
Jep, enemmän vanhoja kunnon hyviä lastenohjelmia tosiaan kuten: Tao Tao, Turtlesit, Muumit (onneks tulee vielä!) jne.. Ja pois kaikki oudot nykyajan lastenohjelmat! (Heman, Cubix, Ankan tahtiin jne!). Jotain vähän sopivampaa ja vähemmän omituista tappeluräiskintää!

Sitten takaisin saisi tosiaan tulla nämä vanhat kunnon Ally McBeal ja Sinkkuelämää, Siskoni on Noita (Vissiin tulossakin takaisin..? ensi vuoden puolella kait..) ja Dharma ja Greg. Tiistaisin tuli ennen tosiaan kaikki parhaat ohjelmat! Nykyään tulee hyvinä vain Frendit. En oo oikein koskaan oppinu tykkäämään Mullan alla sarjasta.

Ja joulun odotuksesta tekisi paljon paremman se, että esitettäisiin taas The Joulukalenteri. ^^ Se oli vaan niin ihq, ei voi mitään :).

Dementor

 • Ankeuttaja
Mitä TV:n ohjelmistossa pitäisi muuttaa?
« Vastaus #20 : Marraskuu 09, 2003, 16:51:02 »
Charmed takaisin. (tämähän jatkuu joskus ensi keväänä jos nyt oikein muistan, mutta silti)
StargÅte takaisin. (tämäkin jatkuu kohta, mutta olisi ollut parempi jättää tämä idioottimainen tauko pois)
Buffy kolmoselle, 1. kaudesta lähtien jotta siihen pääsee mukaan. Älyttömän monet kehuvat mutta ilman SubTV:tä on paha katsoa.
TV-chatit, Ring-A-Lingit sun muut pois. Näiden keksijöille niskalaukaus.
Urheilulähetykset tungetaan jonnekin muualle kuin kunnon ohjelmien päälle. Ennen kuin kukaan kysyy, Kunnon Ohjelma -statuksen myönnän minä.
Pellepaini pois.
Kunnon lastenohjelmia, eli Lapitchit sun muut pois ja laatua tilalle. Vaikka muumeja tai prätkähiiriä.
Jackass takaisin. Tämä on oikeasti hauskaa katsottavaa.
Animea en ole katsonut, mutta pakko sen nyt 4deittiä parempaa on olla.
Kunnon musiikkiohjelmia.
Saippuasarjat pois, paitsi Salatut Elämät. Ainoa katsottava saippuasarja joka töllöstä tulee.

Lisäystä:
KUNNON PELIOHJELMIA. Tilt ja Nelosen Play ovat ainoat "peliohjelmat" joita tällä hetkellä nähdään, ja ne nyt ovat mitä ovat.
Reality-sarjat pois. Survivor on ainoa hyväksyttävä, muut roskikseen, mieluiten näyttelijöiden kera.

//saisinko edes pariin tv-ohjelmaan sentin pitemmät perustelut? -tuhina, joka on muuten täysin tyytyväinen viestiin

Poissa Lady Asensio

 • Nilkanvilauttaja niinikään
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • DH luettu 9.12, KV 11.3
 • Pottermore: HeartWitch62
 • Tupa: Korpinkynsi
Mitä TV:n ohjelmistossa pitäisi muuttaa?
« Vastaus #21 : Marraskuu 10, 2003, 11:54:15 »
Monet ovat toivoneet The Joulukalenteria uusintana mutta se ei tämänkään vuoden joulukuussa tule.
Mun blogi: http://www.pointblog.fi/?go=milluska    (HUOM! OSOITE HIEMAN MUUTTUNUT)
Vuoden 2008 kotitonttu  tässä, terve!

Eileen Malfoy

 • Ankeuttaja
Mitä TV:n ohjelmistossa pitäisi muuttaa?
« Vastaus #22 : Marraskuu 10, 2003, 18:30:36 »
Ensinnäkin kunnolliset, hienot scifisarjat takaisin! Star Trek: Deep Space Nine takaisin ruutuun, Tähtiporttia hieman lyhyemmillä tauoilla, Babylon 5:n voisi uusia, ... ^_^;;

Lisäksi lisää kunnollista moottoriurheilua. Formula ykköset ovat kivoja, mutta enemmän rallia saisi olla, lisäksi esimerkiksi NASCAR, IRL, Le Mans ja CART näkyviin paremmin! Miksei samalla myös muita formula-sarjoja, kuten esim. f3000. ^^;; Suomalaisiakin kun sieltä löytyy suurimmasta osasta, niin luulisi, että näkyvyyttäkin voisi olla enemmän. Ja moottoriurheilu on aina viihdyttävää. ;)
Ja pelkkä Motor Forum tai Ruutulippu tai vastaava ei riitä. Ei, ei, ei.

Vähemmän saippuasarjoja, niitä kun tunkee jo joka tuutista.
Parempia, tasokkaampia ja laadukkaampia piirrettyjä, myös. Lastenohjelmienkin taso on tippunut aika reilusti ja huumorin kukka kukkisi kauniimmin jossain muualla kuin tunkiolla.
Ala-arvoista huumoria viljelevät ohjelmat tekisi mieli patistaa (takaisin?) Yhdysvaltoihin tai Englantiin.
Vähemmän chat-, deitti-, tietovisa- ja muita tietokone/Microsoftpohjaisia ohjelmia. Jos on pakko pitää tietovisaa, niin sitten pari hyvää eikä miljoona ärsyttävää.
... Tässä nyt alkua. ^^

Hailie Jade

 • Ankeuttaja
Mitä TV:n ohjelmistossa pitäisi muuttaa?
« Vastaus #23 : Marraskuu 11, 2003, 17:47:16 »
Yhdyn teihin, animen ystävät - lisää tasokasta animea ruutuun. Muuten, ja olisi vielä mukava, jos se anime tulisi esimerkiksi MTV3:lta - tai siis, vaikka MTV3:lla näytetään jo jumalattomasti ohjelmia muutenkin, ja erittäin monella on jo SubTV, kaikilla ei välttämättä ole sitä.

Niin. Ja sitten vähemmän urheilua. En kestä katsoa urheilua telkkarista, sori vain kaikki urheilua rakastavat... kyllä urheilua saa minun puolestani tulla, mutta kyllä nyt hippasen vähemmänkin riittäisi. Kauniit ja Rohkeat pois. Ja Salkkaritkin alkavat jo kyllästyttää, ihan oikeasti. Ennen se oli ihan kiva, mutta nykyään en kestä sitä niiden asukkaiden sähläämistä ihmissuhde- sun muiden ongelmiensa kanssa.

Ja ne paremmat lastenohjelmat olivat hyvä idea. En minäkään kestä niitä nykyisiä (paitsi *köh* Digimon *köh*).

Naa

 • Ankeuttaja
Mitä TV:n ohjelmistossa pitäisi muuttaa?
« Vastaus #24 : Marraskuu 21, 2003, 22:01:26 »
Lainaus käyttäjältä: "firith"
Ja sitten on nämä MOBIILIPELIT ja chatit. En keksi yhtään tylsempiä "ohjelmia", enkä tajua mitä järkeä niissäkään yleensä on, kun viestien lähettely niihin on niin kallista.

Totta. Joka paikasta tulee chatteja: kakkoselta, kolmoselta, neloselta, SubTv:ltä, MTV:ltä. Ja mikä ihme se Ring-a-Ling-mikä-olikaan on? Sairasta. Tylsää, kun on joskus luppoaikaa ja haluaisit katsoa telkkarista jotain hyvää ohjelmaa, sieltä tulee jokin mobiilipelichatihansama. Hermot menee.

Poissa Vesi Y

 • Muppet
 • Vuotislainen
Mitä TV:n ohjelmistossa pitäisi muuttaa?
« Vastaus #25 : Marraskuu 24, 2003, 12:27:53 »
Olet kipeä. Haluat katsoa televisiota. Ja mitä sieltä tuleekaan:
Ykkönen: Sekalaista ohjelmaa. Tekstiuutiset. -_-
Kakkonen: Mikämikä?-tvpeli. Tyhmempää ei ole. Ja jatkuu monta tuntia.
MTV3: TV-shop, saippuaa, eli tylsää.
Nelonen: TV-shop, saippuaa, 4Deitti eli vielä tylsempää.
SubTV: Kaikki kansa halleluja. Chatchatchat. Tylsää.

Lisää kunnon peliohjelmia. Niitä on liian vähän.

Ja lisää Selviytymisoppaita! Ette usko miten niille voikaan nauraa!
"Jos tapaat nälkäisen alligaattorin, miten menetellä?"
No varmaan kaikki tapaavatkin vapaita, nälkäisiä alligaattoreita, varsinkin täällä suomessa. ^^
Jos sinun pitää päästä alas jyrkkää, hiekkaista vuorenrinnettä, miten menettelet?
Ja koska _kaikki_ joutuvat ainakin kerran elämässään oopperassa ollessaan tulipaloon, täytyy tietää kuinka selvitään pois, koska varauloskäynnit ovat tukossa.

Cubix taitaakin loppua... Se on kauhea ohjelma. Mutta katsokaapa vielä
*Spies-tytöt
*Tehotytöt
*Haamuetsivät
*yms. Aamupiirrettyjä.

Talkshow:sta, Dame Edna Show takaisin! Se on niin ihk. Dame Edna on niin mahtava. Sopivan töykeä, sopivan hassu, sopivan höpsö. Katsokaapa edes yksi jakso.

Poissa Claud Kishi

 • höpöäjä
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Korpinkynsi
Mitä TV:n ohjelmistossa pitäisi muuttaa?
« Vastaus #26 : Marraskuu 24, 2003, 18:28:36 »
Minuakin ärsyttävät nämä nykyiset Spies-tytöt sun muut. Onneksi Muumit, joiden parissa itse vietin lapsuuteni, tulevat vielä niin että nykypäivän tenavilla on edes jotain laadukasta katseltavaa. TV2 lähettää muutakin ihan kelvollista lastenohjelmaa, mutta ne MTV3-aamupiirretyt. Etenkin Spies-tytöt. Päähenkilöt joko räiskivät tai ovat huolissaan: "Onko meikki hyvin?" Siinä sitä esimerkkiä lapsille...
Ja chatit pois. Ja lisää animea. Olisi kivaa jos Miyazakin elokuvia, esim. Totoro, näytettäisiin.

Silver Dragon

 • Ankeuttaja
Mitä TV:n ohjelmistossa pitäisi muuttaa?
« Vastaus #27 : Joulukuu 19, 2003, 16:14:48 »
Kerrankin asiaa tv ohjelmista.
Olen yhtä mieltä teidän kaikkien muden kanssa siitä, että nykyään telkkarista tulevat lasten ohjelmat ovat suoraan sanoen kammottavia. Teennäisiä, pinnallisia dollarihymy, barbinukken kopioita ja sun muita keskinkertaisia sählääjiä. Lastenohjelmista on kadonnut SYVYYS. Onko kukaan erehtynyt katsomaan UBOS-Taikakirjaa? HP-fanina voin sanoa, että se oli suora loukkaus. Vanhat kunnon sarjat takaisin, tai hankkisivat uusia parempia.
Toinen asia. Erotetaan anime lastenohjelmista. Suomen kanavilla (poislukien Sub.tv) näkyy vain Pokémon ja Digimon. Ne ovat kyllä pienemmille suunnattuja, mutta yleensä anime ei ole ihan pelkästään pieniä varten. Kohdeyleisö on paremminkin vanhemmat teinit ja siitä ylös päin.
Suomen kanaville lisää animea! Useinmiten tuntuu netissä seikkaillessa siltä, että kaikkialla muualla näkyy paljon animea ruudusta, paitsi Suomessa.
Kaikilta kanavilta heittäisin tunkiolle suurimman osan saippuasarjoista. En kertakaikkiaan voi käsittää niiden ympärille kehkeytynyttä mania-kulttuuria. Tilalle vaikkapa luonto dokumentteja, jos ei muuta... Kyllä ne kolot voidaan fiksumminkin täyttää.
Urheilusta... Sitä tulee liikaa! Katsot päivän ohjelmatarjontaa ja joka kanavalla on ainakin kolmet urheilu merkinnällä varustetut ohjelmat. (tiedän, että osa näistä on urheilu uutisia) Kyllä urheilu kelpaa jossain määrin, mutta kun se on aina sitä samaa. Jääkiekko, jalkapalloa, formuloita... Vaihtaisivat lajia... jotain ihan muuta ex-tream hurheiluha voisi olla mielenkiintoista. ROC-Sport Sub.tv:llä on sitä linjaa jo hieman aloittanut... siitä kiitos Sub.tv:lle.
Ja sitten ne iänikuiset mm-kisat... oli urheilumuoto mikä tahansa, ne syövät tv-ohjelma aikaa ihan mielettömästi. Ja sitten pitää karsia. Kun mm kisat-tulevat suorana niiden alle jää jotkut suositut saippuasarjat. No ne pitää tietysti näyttää. Mutta tietysti joidenkin muiden oikeasti hyvien sarjojen/ohjelmien kustannuksella.
Chat/mobiilipelit... aivan turhia. Kun kanavat viimeistään kahdelta yöllä ovat lopettaneet tavalliset ohjelmansa, alkaa se mobiilipeli rumba. Pistäisivät sinne vaikka urheilua niin paljon kuin sielu sietää, eikä veisi aikaa muilta ohjelmilta. Ja niitä mobiilipelejä tuntuu tulevan tarpeettoman pitkälle iltapäivään asti. Sinne voisi ihan hyvin pistää jotain muuta. On tietysti totta, että ihmiset ovat töissä ja koulussa, mutta useimmissa videoissa on nykyään ajastin nauhotus.

carolina

 • Ankeuttaja
Mitä TV:n ohjelmistossa pitäisi muuttaa?
« Vastaus #28 : Heinäkuu 01, 2005, 22:37:13 »
Lainaus käyttäjältä: "Marygold"

Tuskin kovinkaan moni maksaa järkyttävän suuria tv-maksuja vain katsoakseen tällaista roskaa.


Tosin tv-lupamaksua maksetaan käsittääkseni Yleisradion ohjelmatarjonnasta. Mainostelevisiot (Suomessa MTV3 ja Nelonen, jos puhutaan valtakunnallisista kanavista) kattavat kulunsa nimenomaan mainonnalla. (Korjatkaa ihmeessä, jos puhun nyt puutaheinää.)

Mitä itse topikin aiheeseen tulee, kaikki olennainen tuntuu olevan sanottu. Nykyään lastenohjelmat ovat kammottavaa roskaa, tv on täynnä turhaa tositv-pelleilyä ja ihmisten (ilmeisesti) olemattomia aivosoluja koetellaan turhanpäiväisillä tv-kisailuilla ja visailuilla. ("Kuka tunnettu suomalainen mäkihyppääjä? TIMAT KYNÄNEN")

Poissa Rainmaker

 • Rukka-Peikko Takkutukka
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Mitä TV:n ohjelmistossa pitäisi muuttaa?
« Vastaus #29 : Heinäkuu 02, 2005, 03:22:43 »
Tv:stä pitäisi poistaa kaikki turha saippuaooppera ja ne ääliömäiset chatit, joista ei ole kenellekään mitään hyötyä. En voi sietää saippuaoopperoita ja minua aina raivostuttaa, kun televisiosta ei koskaan tunnu tulevan mitään mielenkiintoista. Katson televisiota varsin vähän, mutta toivoisin sieltä tulevan enemmän vaikka jotain dokumentteja, elokuvia ja ehkä joku sellainen draamasarja, jossa olisi jotain ideaa ja joka ymmärrettäisiin lopettaa, ennen kuin se menee saman vanhan toistamiseksi. Sitten sellaiset täysin tollot tositv-ohjelmat voisi siirtää suoraan roskiin. Tuntuu, että Amerikoissa väännetään nykyään kaikesta mahdollisesta toinen toistaan typerämpiä tositv-sarjoja. Ja ne sarjat, jotka on valmiiksi naurettu... Ne saisi vetää vessanpöntöstä alas.

Jaahast. Tämän perusteella saisimme siis putsata melkein puolet tv:n ohjelmistosta pois.
Yhä, marras-iltana, kuljemme kahden. | "I AM VAMPIRE. HEAR ME TWINKLE." | Destination anywhere | There's a meaning to all that fades.

Shanlia

 • Ankeuttaja
Mitä TV:n ohjelmistossa pitäisi muuttaa?
« Vastaus #30 : Heinäkuu 05, 2005, 13:45:21 »
Olen myös sitä mieltä että nuo kolmosen maali, lenttis, chatit, ring-a-ling, voittoputki, ym. hirvitykset pitäisi poistaa ohjelmistosta. En tajua kuka lähettelee niihin mobiilipeleihin tekstareita? Niihinhän tuhlaa kymmeniä euroja! Eikä niistä saa edes kunnon palkintoja. Olen aina aamuisin sivusilmällä katsellut kuinka jotkut lähettelee niitä viestejä sinne taukoamatta... (tuhlausta sanon minä)
Edellä mainittujen ohjelmien tilalle voisi tulla jotain uusintoja, joskushan tuli frendien uusintoja, Ally Mcbealia, Roomansheriffiä, ym.

Sen sijaan kolmosen klo. 20.00-22.00 välisenä aika tulee minun mielestäni ihan hyviä sarjoja, esim. O.C. (olen ikuinen O.C.-fani), Everwood, teho-osasto, 24, todistettavasti syyllinen, ym.
Saippuasarjatkin ovat ihan hauskaa katsottavaa, esim. salkkarit ja kauniit ja rohkeat (uskokaa tai älkää, mutta tykkään tosiaan katsella kauniita ja rohkeita...)

Piirretyistä muumit kunniaan! (mihin jäi kaukometsän pakolaiset???)

Mara

 • Ankeuttaja
Mitä TV:n ohjelmistossa pitäisi muuttaa?
« Vastaus #31 : Heinäkuu 05, 2005, 13:54:14 »
Minusta parhaat sarjat tulevat vasta klo 20-23 välillä! Ja päivällä...ah ja voih! En kestä enää niitä iänikuisia chatteja, pelejä enkä kaiken maailman tosi-tv sarjoja (selviytyjät, amazing race ja huippumalli haussa riittävät). Esimerkiksi se Pelimiesten pelimies! Voiko yhtään "järkevämpää" ohjelmaa tulla? Argh! Joudun kestämään näitä kaikkia, kun pikkusiskoni katsoo jokaisen tosi-tv sarjan mitä telkkarista tulee.
Mainoksiakin saisi vähentää maikkarilta ja neloselta, varsinkin, niin rutkasti! Ja jos Ylen kanavalta tulee leffa, niin siinä ei voi poistua hetkeksi esim. hakemaan juotavaa, koska muuten menettää leffasta pari minuuttia. On niissä mainoksissa se yksi hyvä puoli mutta, kun niitä tulee ihan liikaa postiluukusta ja telkkarista!

Olen puhunut...

Clouder

 • Ankeuttaja
Vs: Mitä TV:n ohjelmistossa pitäisi muuttaa?
« Vastaus #32 : Heinäkuu 30, 2007, 14:56:40 »
Lisää Buffya, X-filesia, Battlestar Galacticaa tms. Tai siis noitahan tulee jo mutta vähän katsojaystävällisempään aikaan. Ei sitä jaksa kahteen odottaa maanantaina sitä Buffya kun seuraavana aamuna pitä kouluun herätä... No nyt kesälomallahan sitä ongelmaa ole mutta syksyllä on taas edessä. Onneksi frendit entään jatkuvat syksyllä :)

Poissa Browey

 • Vuotislainen
Vs: Mitä TV:n ohjelmistossa pitäisi muuttaa?
« Vastaus #33 : Syyskuu 08, 2007, 18:07:27 »
Mielestäni ostoskanavat ja kaikenlaiset turhanpäiväiset chatit pitäisi ilman muuta poistaa jokaisen mainostuloilla elävän kanavan ohjelmistosta, koska tuskinpa kukaan saa niistä mitään irti. Parempi ratkaisu olisi lähettää päivisin – silloin kun edellä mainituilla ohjelmilla on tapana täyttää monet kanavat – uusintoja vanhoista, suosituista sarjoista. Lisäksi en voi käsittää, miksi lähes kaikki mahdolliset amerikkalaiset tosi-tv –sarjat tuodaan Suomeen asti; Selviytyjissä, Amazing Racessa, Idolsissa ja parissa muussa tosi-tv –ohjelmassa on todella hyvä perusajatus, mutta uudemmat reality-sarjat ovat pääsääntöisesti surkeita. Viime vuosina on myös ollut yleistä tehdä monista tosi-tv –ohjelmista suomalaiset versiot, mikä ei ole oikein toiminut, koska ainoastaan Suomen Robinson ja Idols osoittautuivat mielestäni katsomien arvoisiksi.

Minnehoo

 • Ankeuttaja
Vs: Mitä TV:n ohjelmistossa pitäisi muuttaa?
« Vastaus #34 : Marraskuu 10, 2007, 13:59:44 »
Itse muistan kun olin pieni että pikkukakkosen jälkeen tuli nukkumatti ja olisi se kiva jos se tulisi vieläkin. Vanha kunnon Nukkumatti. Vaikka en itse enää seuraakkaan pikkukakkosta olisi se sen ikäisten lasten kannalta mukavaa. Ja kyllä itse katsoisin nukkumatin osion.

Poissa Graveheart

 • Vesijuoppo Yrjäläinen
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • Tupa: Tuvaton
Vs: Mitä TV:n ohjelmistossa pitäisi muuttaa?
« Vastaus #35 : Marraskuu 10, 2007, 20:38:57 »
Tositelkkari-ohjelmille pitäisi saada oma maksullinen kanava jossa ne vahingoittaisivat alhaisuudellaan vain itseään. Esimerkiksi Music Television on jo kauan sitten saastunut musiikkiin 0%-liittyvistä ohjelmista joissa joko esitellään räppäreiden autoja tai rokkareiden kartanoja. Enemmän kuin joka toisessa koko kanavan ohjelmista keskitytään siihen asiaan josta musiikissa ei pitäisi koskaan olla kyse: että muusikot ovat julkkiksia eivätkä taiteilijoita. Kanavalta tulee viikossa tarjontaa 168 tuntia joista olen tyytyväinen vain yhteen: Alternative Nationiin joka menee päällekäin tiistai-illan Conanin kanssa.

Onneksi kuitenkin Yle Extralta tulee musiikkia ja jopa monipuolisesti, harmittaa ainoastaan että sieltä paras ohjelma "Musiikki-tv" tulee arki-iltaisin yhdeksältä jolloin sitä tulee lähinnä vilkuiltua Paon, Heroesin ja Lostin mainoskatkoilla.

Big Brotherille parempi ajankohta joko arkiaamuun muiden lastenohjelmien joukkoon tai sitten sille mainitulle kaatopaikkakanavalle nimeltä "Realitypaskaa-TV". On oikeasti ahdistavaa katsella SubTV:ltä mitään aikuistenohjelmia koska niiden jokaisessa välissä (kaikilla mainoskatkoilla) naamaa vasten hierotaan tätä tarpeetonta tusinaroskaa jolla ei ole mitään muuta annettavaa kuin seksiä ja uteliaisuutta, kaksi televisioviihteen halvinta temppua joiden avulla tomppelit saadaan katsomaan tomppeleita. Minulla ei ole yleensä tapana keskustella asioista näin hyökkäävästi, mutta jos sinä Big Brotherin katsoja loukkaannuit viestistäni, olet sydämellisesti ansainnut painajaisesi. Itse vihaan koko ilmiötä niin intohimoisesti, liekehtivästi ja rajattomasti että voisin vaikka kirjoittaa paksukantisen väitöskirjan aiheesta "BB On Katsomatta Paskaa"

Ohjelmatoiveistani ei taida olla enää paljon jäljellä, koska suurin osa niistä on jo toteutunut. Olen Neloselle erittäin kiitollinen siitä, että hekin ovat huomanneet amerikkalaisten HBO- ja Showtime-kanavien ohjelmiston laadun ja ostaneet näiltä oikeudet sarjoihin kuten Dexter, Weeds, Sopranos, Sleeper Cell, Penn & Teller, The Shield, Kylmä Rinki ja monia muita kulttitapauksia. Toisin kuin MTV3 joka yhä pidättäytyy tylsissä Formula 1 -kisoissaan (olisi jo aika siirtää se kokonaan minne se kuuluu eli MTV Maxille), mutta myös tarjoaa silloin tällöin iltaisin tasokasta ohjelmaa (ihme kyllä, ettei silti tule mieleen yhtään Maikkarille päätynyttä sarjaa HBO:lta tai Showtimelta).
E: eikä kun ai niin onhan siellä se Sinkkuelämää ja se L-koodi

Amerikkalaiset käsikirjoittajat ovat onneksi ottaneet huomioon että fiktiivisellekin viihteelle on vielä kysyntää, joten vielä on toivoa että tee-se-itse-ohjelmat väistyvät hitaasti mutta varmasti kohti ansaittua sukupuuttoaan. MTV3 ja Nelonenkin ovat osoittaneet tajuavansa hittisarjojensa potentiaalin ja täten esimerkiksi Heroesin sekä Lostin tuoreimmat jaksot uusitaan aina seuraavalla viikolla. Kehun tätä todella tervetulleeksi käytännöksi, sillä jatkuvajuonisuus edellyttää toisen mahdollisuuden tarjoamista kärryiltä pudonneille.
« Viimeksi muokattu: Joulukuu 06, 2007, 15:21:01 kirjoittanut Graveheart »
My gramma has this joke where she says "Knock knock"
I say "Who's there?"
She says "I can't remember" and starts to cry

Poissa Lady Asensio

 • Nilkanvilauttaja niinikään
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • DH luettu 9.12, KV 11.3
 • Pottermore: HeartWitch62
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Mitä TV:n ohjelmistossa pitäisi muuttaa?
« Vastaus #36 : Marraskuu 11, 2007, 17:53:31 »
Pois Big brother. On ohjelma muuttunut todella tylsäksi ja itseään toistavaksi. Heroes saisi tulla päivittäin (tai ainakin arkisin).
Mun blogi: http://www.pointblog.fi/?go=milluska    (HUOM! OSOITE HIEMAN MUUTTUNUT)
Vuoden 2008 kotitonttu  tässä, terve!

Poissa Adalmina

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: LumosUnicorn107
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Mitä TV:n ohjelmistossa pitäisi muuttaa?
« Vastaus #37 : Marraskuu 12, 2007, 17:41:09 »
Minä kaipaisin lisää uusintoja telkkariin. Ja olen muuten nyt ihan tosissani :D En tarkoita, että ns. parhaina katseluaikoina näytettäisiin jo useampaan kertaan nähtyjä ohjelmia, mutta päivällä niitä olisi mukava katsella. Viikolla kun keskipäivällä ei telkkarista tule kuin chatteja, ostos-TV:tä ja älyttömiä soittopelejä. Kun on koulussa, tämä ei juurikaan häiritse, mutta jos olen kotona kipeänä, kaipaan jotain kunnon nostalgia-sarjoja.

Tämän uusintakierteen toivoisin ylettyvän myös lastenohjelmien puolella. Nykyiset lastenohjelmat ovat ihan roskaa, niissä ei ole päätä eikä häntää. Mielestäni tämän hetkiset lastenohjelmat ovat yksi syy siihen, miksi lapset aikuistuvat nykyään niin nopeasti. Mitä muuta voi odottaa kun lapsukaiset istuvat kotonaan ja katsovat vähäpukeisia, ylimeikkatuja, luonnottoman vartolan omaavia Bratzejä piirretyn muodossa? Ihan kuin ne kammottavat lelut eivät riittäisi.

Tasokkaista lastenohjelmista on ehdottomasti pulaa nykypäivänä :/ Kun minä olin pieni, näytettiin televisiossa sellaisia  loistavia ja tasokkaita sarjoja kuten Matka maailman ympäri 80 päivässä (& jatkotuotantokaudet), Tohtori Sykerö, Kolme muskettikoiraa, Alfred J. Kwak, Nils Holgerson, yms.

Joo, nämä kun saisi telkkariin muutaman muun yhtä hyvän sarjan kanssa niin kelpaisi lasten katsella. En muuten ymmärrä yhtä juttua lastenohjelmiin liittyen. Nimittäin, meillä ainakin näkyy Juniori aina silloin tällöin ja kerran olin ihan riemuissani kun sieltä sattui tulemaan Vili Vilperi, josta tykkäsin kovasti pienenä. Mutta sitten kun katselin sarjaa, huomasin että se oli dubattu uudestaan! Kaikki äänet olivat ihan vääränlaisia ja olivat vielä menneet vaihtamaan karrimarjat joksikin ihmeet kuminameiksi. Joitakin vuorosanojakin oli muuteltu. Kysynpähän vain että miksi?
Kuinka vanha olisit, jos et tietäisi ikääsi? – Satchell Paige

Poissa Rainmaker

 • Rukka-Peikko Takkutukka
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Mitä TV:n ohjelmistossa pitäisi muuttaa?
« Vastaus #38 : Marraskuu 13, 2007, 19:07:57 »
Tasokkaista lastenohjelmista on ehdottomasti pulaa nykypäivänä :/ Kun minä olin pieni, näytettiin televisiossa sellaisia  loistavia ja tasokkaita sarjoja kuten Matka maailman ympäri 80 päivässä (& jatkotuotantokaudet), Tohtori Sykerö, Kolme muskettikoiraa, Alfred J. Kwak, Nils Holgerson, yms.

Olen aivan samaa mieltä. Ennen tuli niin ihania ja hauskoja piirrettyjä! Esimerkiksi juuri nuo yllä mainitut, ja Muumit, Kaukametsän pakolaiset, Olipa kerran elämä (ja muut sarjan piirretyt), Adalminan mainitsema Vili Vilperi jne. Nykyään lastenohjelmat ovat niin aggressiivisia ja täynnä huutamista ja tappelemista. Ja elleivät ne ole tuollaista riehumista, niissä kaupitellaan kaikenlaisia kauneusihanteita, tai päähenkilöt ovat muuten vain tikunlaihoja otuksia, joiden vaatteista voisi sanoa sanasen tai pari. Onneksi minulla on yhä tallessa maailman sympaattisin piirretty, Pikku Juna, joka tuli televisiosta joskus kauan sitten (muistaako kukaan?). Pitäisi saada se jotenkin taltioitua dvd:lle, että sitten joskus voisi näyttää sitä omille lapsillekin.
Yhä, marras-iltana, kuljemme kahden. | "I AM VAMPIRE. HEAR ME TWINKLE." | Destination anywhere | There's a meaning to all that fades.

Poissa Anck Su Namun

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Mitä TV:n ohjelmistossa pitäisi muuttaa?
« Vastaus #39 : Tammikuu 07, 2008, 16:09:49 »
Lähinnä animea haluaisin Suomenkin telkkariin, ei mitään dubattua vaan ihan alkuperäiskielellä. Myäs anime voitaisiin kohdistaa johonkin muuhun kuin lapsiin, kun kaikki Suomen anime-sarjat on kohdistetty noin: 5-8 vuotiaille. Myös turhia saippuasarjoja voisi ohjelmistosta vähentää, ei niitä kukaan katso. Myös sketsisarjoja olisi kiva saada ja enemmän elokuvia.
カダージュ

Poissa adswil

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Mitä TV:n ohjelmistossa pitäisi muuttaa?
« Vastaus #40 : Huhtikuu 06, 2008, 14:13:58 »
Kaikki tosi-tv-ohjelmat pois! Ne ovat ihan kamalia, todella rasittavia katsoa ja niitähän telkkarista tuntuu tulevan nykyään enemmän kuin mitään muuta. Minua ei voisi vähempää kiinnostaa joku ällöttävä Unelmien poikamies tai erittäin epämielenkiintoinen Big Brother, joten kaikkien tuollaisten ohjelmien tilalle voisi tulla jotain hyviä sarjoja vaikkapa.

Elokuvia tv:ssä voisi näyttää enemmän, eikä aina niitä samoja. Tietyt elokuvat tulevat tv:stä ainakin kerran vuodessa, joten niitä voisi näyttää hieman harvemmin ja niiden tilalla voisi näyttää jotain hieman tuntemattomampia hyviä elokuvia.

Olen myös samaa mieltä edellisten kanssa nykyisten lastenohjelmien surkeudesta. Hyviä piirrettyjä tuli silloin meidän teini-ikäisten lapsuudessa, mutta nykyisistä lastenohjelmista suurin osa taitaa olla melko typeriä.
In my world love is for poets - so I'm trying to be one.

Poissa Xanie

 • hymyilevä huomispäivä
 • Aurori
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • *reps*
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Mitä TV:n ohjelmistossa pitäisi muuttaa?
« Vastaus #41 : Huhtikuu 06, 2008, 20:07:15 »
Ensimmäinen asia, mikä tulee mieleen, kun ajattelen otsikon kysymystä, mikä tv:ssä pitäisi muuttaa, on aikataulut. Siis että olisi kiva, jos ohjelmat alkaisivat ajoissa. On äärimmäisen raivostuttavaa, kun ohjelma on jo viitisen minuuttia myöhässä ja yhä pukkaa mainosta toisen perään. Ymmärrän kyllä, että kun sitä mainosaikaa on myyty, niin ne mainokset pitää näyttää, mutta voisi joko vähentää mainosten määrää tai vaihtoehtoisesti laittaa ohjelmat ihan suosilla alkamaan myöhemmin. Nykyään, kun monella on tallentava digiboxi, niin monesta ohjelmasta jää loppuratkaisu näkemättä juuri sen takia, että mainokset alussa viivästyttävät ohjelman alkua....

Sitten se, että nykyään näytetään ihan typeriä lastenohjelmia. Itse olen 19, mutta vanhat lastenohjelmat ovat minusta silti hyviä. Ne olivat jotenkin herttaisia (tms) ja niissä oli usein joku opetus. Nykyään on paljon tietokoneella tehtyjä, sisällöttömiä ja täynnä ties mitä räiskintää olevia lastenohjelmia, ja osassa näytetään pienille lapsille pukeutumismallia, muotivaatteet ja mahdollisimman paljastavaa... (Bratz)

Mielestäni television ohjelmisto on nykyään liian samanlaista, tasapaksua. Olisi kiva, jos välillä näytettäisiin erilaisia ohjelmia, niiden samojen saippuasarjojen uusintojen ja reality-sarjojen ohella. Useimmat reality-ohljelmat olivat itseasiassa joskus ihan hyviä, mutta nyt, kun esim Selviytyjiä tai Amazing Racea on nähnyt useamman tuotantokauden, niin ne alkavat olla kaikesta huolimatta toistoa ja tuntuu, kuin kaikki olisi jo nähty... ja ainakin selviytyjät on pitkälti etukäteen kirjoitettua

Nykyään TV:n katseluni on vähentynyt roimasti juuri sen takia, että tarjonta on aika yksitoikkoista ja uusintaa toisensa perään. Tai siis, että ketä kiinnostaa katsoa frendien uusintoja toisensa perään... Monennettakohan kertaa sitäkin uusitaan?

~Xanie
Kun ystäväsi katselevat sinua hyppäämässä laskuvarjolla joka ei aukea, voisi olla hauska temppu, jos esittäisit vaikkapa uintiliikkeitä.
Avasta kiitos Seatearille!
Tee päivän hyvä työ: www.freerice.com

Poissa Azura

 • ENFJ
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • do not go gentle
  • parasomnia
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Mitä TV:n ohjelmistossa pitäisi muuttaa?
« Vastaus #42 : Huhtikuu 06, 2008, 20:18:33 »
Mielestäni ne kopioivat showt pitäisi ottaa pois. Minua häiritsee aivan suunnattomasti se, että suomalaisten pitää kaikkien kopioida kaikkea. Ensin kopioitiin joku suurin pudottaja, sitten tulivat Idolssit, Tanssii Tähtien kanssa, olet mitä syöt, ne siivousohjelmat, sitten vielä tulee unelmien rumamies ja vaikka mitä surkeita kopioita kuten esimerkiksi suomen pelkokerroin. Huippumalli vielä menee, mutta pelkokerroin on kyllä tarkoitettu amerikkaan.

Myös Bratzit ja muut teiniähky-ohjelmat pitäisi ottaa pois, jos ne ovat vielä lastenohjelmiksi tarkoitettu. (en kyllä tarkoita winxiä, koska on pakko myöntää, että seurasin tätä 10-vuotiaasta noin kolmetoistavuotiaaksi.) Bratz on kuitenkin jokin joka menee niin yli. Minua myös häiritsevät nuo Entouraget ja Gossip Girlit, vaikka nyt nuortenohjelmia ovatkin. Jotenkin menee NIIN yli. OC ja Salkkaritkin ovat melko älyttömiä ohjelmia, jos alushousut sieltä televisiosta tulee niin kiinni menee.

Myös juuri tuo että ohjelmista tehdään miljoona tuotantokautta ja yhtä suuri määrä jaksoja niin se menee jo yli jos niitä vielä näytetään uusintoina. Voihan aina ostaa sen boksin siihen ohjelmaan.

Ja muuten, kopioivat showt pois. Se joku Studio 60 jota nyt jopa mainostetaan on täydellinen 30 Rockin kopio (katson hei tätä) joten mielestäni pitäisi ottaa nämä liian samanlaiset ohjelmat poies.
"For if you're not afraid, how can you be really brave?"

- The Exploits of Moominpappa

Poissa Seireeni

 • Kielipoliisi
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • 17 seconds is all you need
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Mitä TV:n ohjelmistossa pitäisi muuttaa?
« Vastaus #43 : Huhtikuu 07, 2008, 20:42:34 »
Tosi-tv:tä saisi karsia todella rankalla kädellä tai jopa jättää pois kokonaan.* Big Brotherin keksijät jalkapuuhun kirkonmäelle! Myös kymmenet sisustus- ja ruokaohjelmat sekä muuttumisleikit tulevat korvista ulos. Mistä niitä oikein sikiää? Katsooko niitä muka joku?

Leffatarjontaan pitäisi panostaa. Ei ole oikein, että me Canal plussattomat joudumme kärsimään viikonloppuiltoina B- tai Ö-luokan komedia- draama- ja kauhuleffoista. Laadukkaiden leffojen lisäksi saisi tulla lisää hyviä dokumentteja. BBC:n Ylpeys ja ennakkoluulo-minisarjan voisi myös uusia, samoin on Kylmäverisesti sinun-ohjelman laita. Hyviä musiikkiohjelmia ei myöskään ole Musiikki-tv:n lisäksi ollenkaan, ja se tulee sitäpaitsi ruokottoman myöhään. Joskus en vain tajua, mitä tv-pomojen päässä liikkuu.

Komppaan Xanieta ohjelmien alkamisajoissa: maikkarilla ja nelosella ohjelmat myöhästyvät aina sen viisi minuuttia, ja jos ohjelma on kaikkien suosikki, venyy myöhästyminen jopa kymmenminuuttiseksi. Sekin ärsyttää, kun useat hyvät sarjat ja/tai leffat tulevat päällekkäin. Mutta se taitaa kyllä olla tarkoituksellista.

*) Huippumallia lukuunottamatta.
Ja naamiaiset satumaan, ne on lopuillaan
Niin seireeni vei kuninkaan

Poissa Lady Asensio

 • Nilkanvilauttaja niinikään
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • DH luettu 9.12, KV 11.3
 • Pottermore: HeartWitch62
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Mitä TV:n ohjelmistossa pitäisi muuttaa?
« Vastaus #44 : Huhtikuu 14, 2008, 21:05:16 »
Tanssii tähtien kanssa -ohjelman voisi heittää suoraan jorpakkoon. Kummallista, että selvästi tanssitaidoton pääsee joka viikko jatkoon, vaikka tuomarit antoivat alhaisimmat pisteet. Se tanssitaidoton on muuten kansanedustaja ja se puolue oli kehoittanut äänestäjiään, jäseniään tms. äänestämään sitä. Eikö tanssikilpailussa pitäisi päästä jatkoon hyvällä tanssitaidolla.

En ole kyseistä ohjelmaa seurannut koko keväänä, tiedän vain kuka tippuu sillä siitä on juttua monessakin lehdessä. Näin kerran äänestysmainoksen ja meinasin kuolla nauruun kun näin sen yhden tanssitaidot.
Mun blogi: http://www.pointblog.fi/?go=milluska    (HUOM! OSOITE HIEMAN MUUTTUNUT)
Vuoden 2008 kotitonttu  tässä, terve!

Poissa Hamish

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: DustSand65
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Mitä TV:n ohjelmistossa pitäisi muuttaa?
« Vastaus #45 : Heinäkuu 25, 2008, 12:45:02 »
Muistaakseni luin jostain, että brittisekstisarjaa nimeltä A Bit Of Fry & Laurie on
joskus tullu yleykköseltä. Olin ihan hämmentyny.. Tuntuis jotenkin hassulta kattoo
sitä oikeesti telkkarista, ku nyt on tyytyny vaa youtubeen ja dvd:hin.
Pitää ehkä lähettää ylelle posti ja pyytää, sillä olis ihan mielenkiintoista nähdä
miten ne niitä sketsejä päättää suomentaa.. Kyllähän yle iloisesti nyt kesänä uusi
10 vuoden jälkeen sarjan Jeeves & Wooster (Kyllä Jeeves hoitaa), missä on samat
näyttelijät ku ABOFAL'issa.

Muutenkin tuntuu, et tulee hirveesti vaa jotai uusintoja.. Vaik ehkä se on kesän tarkoitus.
Kaikki on jossai peräröörissä, nii ei haittaa jos niitä uusintoja ei kerkee kattoo..
Mut silti tuntuu, et rönkötää aina vaa samoja ohjelmia.

/ Nii ja QI'tä pitäis ehdottomasti esittää suomessa! ;O /
« Viimeksi muokattu: Elokuu 06, 2008, 23:58:37 kirjoittanut Hamish »

Poissa Da Kin

 • Overdrive
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • Guns N' Fuckin' Roses!
 • Tupa: Mary Sue
Vs: Mitä TV:n ohjelmistossa pitäisi muuttaa?
« Vastaus #46 : Elokuu 06, 2008, 23:11:09 »
Parempia leffoja!

Siis vaikka meillä on canal +, niin se ei tarkoita silti sitä että saisin katsoa hyviä leffoja. Sieltä rulee loppujen lopuksi aika surkeita tusina leffoja  melkeinpä aina. Katson Canalilta lähinnä lätkää ja fudista, koska ilmaisilla kanavilla ei näy NHL, Sm liiga eikä Englannin valioliiga. Maikkari ja Nelonen toistavat joka vuosi MIB leffat, HP VK:n ja Sk:n joka alkaa pikku hiljaa tympimään sillä voisivat näyttää myös uudempia HP leffoja. Bondit ja Turhapurot tulevat myös joka vuosi ja suurin osa näistä on aika heikkoja tapauksia.
Subilta tulee joskus ihan käypiä elokuvia tosin jotkut ovat hyvinkin outoja.

Eli siis vaihtakaa siellä ruudun toisella puolella vähän sitä tarjontaa :P
Ei lopu täältä polle ei amfetamiini, täältä kukkaloistosta amsterdamin, ojat pullollaan pitkätukkiaan antaa kaikkien kukkien kukkia vaan..

Poissa Mysteeri

 • Matkakuumeinen
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Mitä TV:n ohjelmistossa pitäisi muuttaa?
« Vastaus #47 : Lokakuu 17, 2008, 16:12:12 »
Haluaisin ehdottomasti, että formulat ja SM-liiga alkaisivat taas näkyä peruskanavilla. Oma rahapussini ei maksullisista kanavista kärsi vielä, mutta sitten kyllä kärsii kun täytyy formulaviikonloppuina siirtyä ties minne niitäkin vahtaamaan. En pidä koosteista.

Sitten monipuolisemmin elokuvia. Että ne samat eivät pyörisi vuodesta toiseen. Ja kesäohjelmistot kaipaisivat mielestäni kipeästi muokkausta. Kun silloin olisi aikaakin katsoa telkkaria etenkin kun nämä Suomen kesät nyt ovat mitä ovat. Hyvä kun kaikki kesän arkipäivät eivät täyty Kauniit ja rohkeat-sarjan uusinnoilla. Uusintojen uusintojen uusintoja kun näytetään kuitenkin.

Ja viimeiseksi televisiossa on ihan ehdottomasti liikaa mainoksia, niitä typeriä chatteja ja sitten tietovisailuja. En tarkoita tällä ohjelmia tyyliin Haluatko miljonääriks,i vaan niitä idioottimaisia ohjelmia, jonne pitäisi soittaa ja esim. järjestellä kirjaimet K O I A R oikein ja saada niistä sana. Sitten vastatessasi oikein voit voittaa 1000 €.

Kanaviakin on ihan liikaa ja ilmaisilta kanavilta poistetaan kaikki pikkuhiljaa. Kaikkeen tarvitsisi erillisen kortin. Koskakohan uutisia varten tarvitsee hankkia joku kortti?
Murehtiminen on kuin keinutuoli. Vauhtia on, eteenpäin ei pääse.

cheri

 • Ankeuttaja
Vs: Mitä TV:n ohjelmistossa pitäisi muuttaa?
« Vastaus #48 : Lokakuu 17, 2008, 18:14:49 »
Kanaviakin on ihan liikaa ja ilmaisilta kanavilta poistetaan kaikki pikkuhiljaa. Kaikkeen tarvitsisi erillisen kortin. Koskakohan uutisia varten tarvitsee hankkia joku kortti?

Sammaa mieltä. Meidän lopulta täytyi hankkia kortti, kun vapaapaini ja formulat ja vaikka mitä siirtyi maksullisille kanaville.

Valitan juuri näitten maksukanavien ohjelmistoista. Toistoa, toistoa ja toistoa. Kun on kattonut muutaman kerran maksukanavaa niin varmana osaa ennustaa, mitä sieltä tulee huomenna ja ylihuomennakin. Haluaisin enemmän vaihtelua, kun niistä joutuu maksamaan erillisen hinnankin. Samat leffat pyörivät päivästä toiseen. Tietenkin valinnanvara vähenee kun kanava joutuu latomaan leffoja 24/7, mutta yhyy.

Ja ohjelmat saisi todella alkaa silloin kun pitää. Minulla taisi jäädä Skinsin 2. tuotantokauden päätösjaksosta viimeiset minuutit nauhoittamatta, kun Sub kulta alkoi näyttämään sitä n. 10 min myöhässä. Tallentava digiboksikin antaa 5 min aikaa mahdollisille muutoksille/myöhästymisille, mutta 10 min? >:C

Poissa Graveheart

 • Vesijuoppo Yrjäläinen
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • Tupa: Tuvaton
Vs: Mitä TV:n ohjelmistossa pitäisi muuttaa?
« Vastaus #49 : Lokakuu 17, 2008, 19:41:12 »
Ja ohjelmat saisi todella alkaa silloin kun pitää. Minulla taisi jäädä Skinsin 2. tuotantokauden päätösjaksosta viimeiset minuutit nauhoittamatta, kun Sub kulta alkoi näyttämään sitä n. 10 min myöhässä. Tallentava digiboksikin antaa 5 min aikaa mahdollisille muutoksille/myöhästymisille, mutta 10 min? >:C

Subilla ja varsinkin MTV3:lla ollaan sangen lahjakkaita viivyttämään ohjelmia aikataulusta monella minuutilla. Tähän astinen ennätys jonka olen nähnyt oli kerran 17 minuuttia myöhästynyt ohjelma. Edellinen ohjelma päättyi kymmentä yli yhdeksän ja sen jälkeen tuli seitsemäksi minuutiksi mainoksia.
My gramma has this joke where she says "Knock knock"
I say "Who's there?"
She says "I can't remember" and starts to cry

Poissa Da Kin

 • Overdrive
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • Guns N' Fuckin' Roses!
 • Tupa: Mary Sue
Vs: Mitä TV:n ohjelmistossa pitäisi muuttaa?
« Vastaus #50 : Lokakuu 19, 2008, 23:18:38 »
Ja ohjelmat saisi todella alkaa silloin kun pitää. Minulla taisi jäädä Skinsin 2. tuotantokauden päätösjaksosta viimeiset minuutit nauhoittamatta, kun Sub kulta alkoi näyttämään sitä n. 10 min myöhässä. Tallentava digiboksikin antaa 5 min aikaa mahdollisille muutoksille/myöhästymisille, mutta 10 min? >:C

Subilla ja varsinkin MTV3:lla ollaan sangen lahjakkaita viivyttämään ohjelmia aikataulusta monella minuutilla. Tähän astinen ennätys jonka olen nähnyt oli kerran 17 minuuttia myöhästynyt ohjelma. Edellinen ohjelma päättyi kymmentä yli yhdeksän ja sen jälkeen tuli seitsemäksi minuutiksi mainoksia.


Useimmissa Digiboxeissa sitä tallennusaikaaa voi ihan itse pidentää, teen itse käytännössä aina näin koska Maikkarin ohjelmat alkavat aina sen 5 minuuttia myöhässä..
Ei lopu täältä polle ei amfetamiini, täältä kukkaloistosta amsterdamin, ojat pullollaan pitkätukkiaan antaa kaikkien kukkien kukkia vaan..

Paikalla samettiina

 • huoleton huuliharppuilija
 • Sanomaton
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • Pienestä kipinästä voi syntyä roihuava liekki
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Mitä TV:n ohjelmistossa pitäisi muuttaa?
« Vastaus #51 : Maaliskuu 20, 2010, 08:44:56 »
Ensimmäiseksi haluan televisiossa vaihtaa takaisin turvalliset lastenohjelmat! Nykyään lähes poikkeuksetta kaikki lastenohjelmat ovat huonolaatuisia, väkivaltaisia ja älyllisesti haastamattomia.

Samaa mieltä! Minä en yhtään pidä nykyaikaisista lastenohjelmista, mitä niitä nyt harvoin enää ehdin katsoa. Mielestäni omassa lapsuudessani, 90-luvulla, lastenohjelmat olivat poikkeuksetta katsottavia, viihdyttäviä ja hyviä, sisältyipä niihin mielestäni yleensä jokin opetuksen kaltainen asia (en kuitenkaan väitä, ettei nykyajan lastenohjelmissa olisi opetusta, mutta mielestäni osa ainakin opettaa tiettyä "väkivaltaisuutta").

Mutta sitten. Minua kyrsii seuraavanlainen asia: joskus TV:stä ei tule yhtään mitään mielekästä katsottavaa, kun taas joskus toisten tulee viisikin ohjelmaa, joita haluaisi katsoa, samaan aikaan eri kanavilla. Tähän syssyyn kun laitetaan myös se, ettei meillä ole tallentavaa digiboxia, niin... ärsyttää. Eli jos pystyisin, hajottaisin vähän tiettyjen ohjelmakumppujen aikataulutusta.

Itse kaipaisin myös lisää järkevään katseluaikaan tulevaa luonto-ohjelmaa, varsinkin kunnollista sellaista. Sitä kun on kiinnostunut luontoasioista (ja aion kirjoittaa biologian ja maantiedon yo-kokoeet), olisi asiasta minulle jotain nautintoa ja hyötyä.
Olen syytön kaikkeen siihen, mistä kehtaatkin minua epäillä.

Poissa Zaira

 • 42
 • Valvojaoppilas
 • *
 • ^o^
  • Ei mitään nähtävää täällä
 • Pottermore: LumosDragon46
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Mitä TV:n ohjelmistossa pitäisi muuttaa?
« Vastaus #52 : Huhtikuu 13, 2010, 22:55:55 »
On LIV:issä jotain hyvää kun sieltä tulee Ellen. Muuta ei sieltä sitten tule katsottuakaan.

Mutta juu, uusintojen uusinnat ja näin edespäin voisi todellakin korvata jollain muulla. Ja hei pliis, onhan muuallakin maailmassa vaikka kuinka hyviä ja mielenkiintoisia sarjoja, mutta lähes kaikki täällä näytettävät tv-sarjat ovat jenkkilästä.

Urheilun voisi minunkin puolestani siirtää maksukanaville ihan kokonaan. Ja onhan noita kanavia jo pelkästään urheilulle, mutta eipä näy paljon muutoksia muilla kanavilla. Tuntuu, että viikonloppuisin tulee aina vaan enemmän kaiken maailman urheiluohjelmia, joista ei jaksa kukaan kiinnostua.

Ja sitten vielä nää elokuvat. Samat elokuvat pyörii vuodesta toiseen, välillä yhdellä kanavalla, sitten muutaman kuukauden päästä toisella kanavalla ja niin edelleen. Muistan joitakin vuosia takaperin, kun joku elokuva tuli vissiin neljä kertaa sen vuoden aikana kolmelta eri kanavalta ja yhdeltä näistä peräti kaksi kertaa. Elokuvia enemmän siis kaipailisin ja mielellään jotain sellaista mitä ei ole näytetty sitä tuhatta kertaa aikaisemminkin.

Minen ymmärrä näitä maksukanavia sitten ollenkaan. Ja sitten koska emme asu kaapelitaloudessa, niin tietenkään meillä ei näkynyt ne mielenkiintoisimmat kanavat. Nythän meillä ei näy mikään maksukanava, koska turhasta ei viitsi maksaa. Eikä niitä edes ikinä tullut hirveästi katsottua, varsinkaan kun kaikki ohjelmat oli vain toiston toistoa.

Mainostauotkin vois olla lyhyempiä ja se kolmas mainostauko ohjelmien välistä pois niin alkais olla jo ihan siedettävää katsoa telkkarista niitä sarjoja ja elokuvia. Nimim. henkilö joka useimmiten unohtaa mitä olikaan katsomassa kun mainostauko kestää n. 5 min.
"When I lead the big patient rebellion, Voldemort here is the first to go."
[The pessimist sees difficulty in every opportunity.
The optimist sees the opportunity in every difficulty. -Winston Churchill]

Poissa Catnip

 • Mestarietsivä
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Mitä TV:n ohjelmistossa pitäisi muuttaa?
« Vastaus #53 : Huhtikuu 13, 2010, 23:40:24 »
--
« Viimeksi muokattu: Helmikuu 09, 2013, 18:15:10 kirjoittanut Catnip »

Poissa Gollim

 • Paras
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Mitä TV:n ohjelmistossa pitäisi muuttaa?
« Vastaus #54 : Huhtikuu 14, 2010, 08:57:28 »
^ Pokemon on paras nimim. katsoin kesälomalla yli 250 jaksoa pokemonia ja nauroin vedet silmissä ko. sarjan söpölle typeryydelle :D Ensi kesänä olis tarkoitus katsastaa noita uudempia jaksoja joita en ole pienempänä katellut. Pokemon ehdottomasti salkkareiden tapaan joka iltaiseksi repeilyohjelmaksi.. erittäin viihdyttävä sarja kyseessä! Rakettiryhmä on sarjassa ehdottomasti paras osa. ja minäkö muka 10 vuotta henkisesti jäljessä ikäluokastani ^^'?

Poissa Candily

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Mitä TV:n ohjelmistossa pitäisi muuttaa?
« Vastaus #55 : Huhtikuu 14, 2010, 20:04:36 »
No. Selviytyjiä on ainakin tullut jo ihan tarpeeksi. Pienenä kun katsoin niitä ensimmäisiä tuotantokausia, niin ne olivat ihan mielenkiintoisia silloin, mutta nyt ei enää kiinnosta yhtään, kun mikään ei ole muuttunut niistä edellisistä tuotantokausista, muutakuin paikka ja kilpailijat. *ainakaan mikään merkittävä*
Olisi paljon kiinnostavampaa, jos kilpailijat menisivät vaikka johonkin Alaskaan kilpailemaan. Siellä olisi oikeasti selviytymistä. Mutta ei, aina vaan ollaan jossain Afrikassa tai jossain. D:
Eli Selviytyjät ja sen tapaiset ohjelmat saisivat jo loppua.

Tv:stä tulevat elokuvat lähes kaikki tulleet jo liian monta kertaa, esim. joku Muumio tulee taas su tai ma Subilta! Juurihan se tuli? :D
Se on raivostuttavaa. Olisi kiva, että tv:stä tulisi jotain kiinnostavia elokuvia, ettei aina tarttisi mennä johonki R-kioskille vuokraamaan elokuvan jos haluaa jonkun katsoa. D:

Ja mainokset. Voi Ruaah. :---D 3:selta tulee nykyään 2 mainoskatkoa puolen tunnin ohjelman aikana! Siis eiköhän se ole jo hieman liikaa. Tai siis selvästi liikaa.

Siinäpä varmasti tärkeimmät. Lisäksi myös uusinnat ja lastenohjelmien surkea laatu ärsyttävät. Mutta muut ovatkin maininneet ne jo... kuten kaikki muutkin selitykseni ::D
Paradise comes at a price
That I am not prepared to pay
What were we built for?
Will someone tell me please

Poissa Túrin Turambar

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • One day, one room
 • Tupa: Tuvaton
Vs: Mitä TV:n ohjelmistossa pitäisi muuttaa?
« Vastaus #56 : Huhtikuu 14, 2010, 20:21:24 »
Tärkeimpänä nyt mainitsen Discovery Channelin myytinmurtajat. On tuskaa kun vuosikaudet tulee aina niitä samoja 3-5 tutontokausia. Joskus todella harvoin tulee niitä aivan vanhimpia jaksoja ja sunnuntaisin uusia, mutta hieman tylsistyttää kun esim. Paperintaittelujakso jonka olen nähnyt 14 kertaa...

Sinäänsä myös olisi mukavampaa nähdä noita vanhoja jaksoja, kun niissä laatu oli oikeasti parempaa. Oli enemmän Jamieta ja Adamia, kun taas nykyään pääroolin tuntuvat vievän Junioritiimi...

Lastenohjelmissa on myös oikeasti joku pielessä. Miksi nykyään on vaan kaikenmaailman tietokoneanimaatioita? Vanhat kunnon muumit, nalle puhit ja alfred j kwaakit päihittävät kyllä nuo mennen tullen...
Cannery Row in Monterey in California is a poem, a stink, a grating noise, a quality of light, a tone, a habit, a nostalgia, a dream.

nr: Gabriel García Márquéz - One hundred years of solitude

Poissa Mirrekala

 • Suklaamurmeli
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Mitä TV:n ohjelmistossa pitäisi muuttaa?
« Vastaus #57 : Huhtikuu 19, 2010, 14:29:48 »
Telkkaristahan ei tule nykyisin katsottua säännölisesti kuin Housea, satunnaisesti jotain sälää ja elokuvia. Itsekin kaipaisin pientä(eikä ihan pientäkään) tasonnostoa "ilmaiskanavien" tarjontaan, lähinnä monipuolisuuden ja vähempien mainoskatkojen muodossa. Alkaa mennä jo aika jenkiksi meno, jos puolen tunnin ohjelmaan ympätään kahta mainoskatkoa. Lisäksi elokuvien mainoskatkot ovat joskus ihan väärissä paikoissa. Kaupallisten kanavien ostos-TV:stä, mainoksista , chateistä tai puhelintietovisoista tuskin pääsee paljon mihinkään, mutta ainahan sitä saa toivoa. Ja hyvät leffat tuntuvat, silloin harvoin kun niitä tulee, olevan joko lauantain perheleffa-tyyppisiä keskipäivän iloisia perheleffoja, tai sitten ne ikärajallisemmat elokuvat tulevat keskellä yötä arkipäivinä, jolloin pitää sitten katsoa leffa puoliunessa, jos se on aivan must-kamaa. Olisiko liian aikaista aloittaa 3 tuntia kestävä elokuva vaikka kahdeksalta tai edes puoli yhdeksältä, niin pääsisi joskus nukkumaankin? Myöhäisillan leffoja ei meinaa jaksaa katsoa. Lisäksi suuri toiveeni olisi saada normikanaville jälleen jotain Jyrkin tyyppisiä musiikiohjelmia (jos joku vielä muistaa hamalta 90-luvulta).

Lainaus
Ja tuli vaan mieleen... Pokémonkin alkaa mennä yli, Rakettiryhmä on metsästänyt Picachua jo 12 tuotantokautta. :DDD
:D No johan tuota on muutama vuosi taivasteltu. "Sataviiskyt ainakin" on tainnut muuttua jo moninkertaiseksi? Tässä aamuna muutamana olen seuraillut näitä lastenohjelmia. En sitten tiedä, olivatko ne 90-luvun lastenohjelmat oikeasti aivan niin mahtavia kuin miltä tuntuu, mutta taisivat ne hiukkasen mielenkiintoisempia olla. Animaaniset, Ankronikka, Nokkapokka, Nooan saari, Olipa kerran... -sarjat (joita Teema tosin joskus lähettääkin), jopa joku pokemon on ihan laatukamaa siihen verrattuna, mitä olen sattunut katsomaan. Ainakin Pokemon oli (ja on yhä, ainakin vanhat jaksot, joista se ensimmäinen on ihan legendaarinen) älyttömyydessään hauska. Joo, minähän en ole osannut aikuistua ja katson yhä lastenpiirrettyjä yhtä innokkaasti kuin ennenkin, paitsi että minä inhoan sitä heppatyttöpiirrettyä, Code Lyokoa ja kaikkia uusioversioita ja jatkotuotantokausia vanhoista sarjoista. Ja paljon muuta ei sitten näy tulevankaan silloin kun olen telkun ääressä. Ääninäyttely ei ehkä 90-luvullakaan ollut mitään kuninkaallista(eikä tarvitse ollakaan), mutta silloin ainakin piirretyt piirrettiin vähän paremmin. Se yksi tietokoneanimaatio, jossa on tyttöritari ja lohikäärme, on ihan katsottava. Mutta miksi minusta tuntuu, että ennen piirrettyjä tuli paljon enemmän ja ne alkoivat aikaisemmin aamulla ja niitä tuli vielä päivälläkin? Aina oli ala-asteella joku ohjelma jota piti ehtiä katsomaan koulun jälkeen. Onko aika vain kullannut muistot?

Ai joo. Ja Klaani uusintaan. 
"Paras tapa toimia on ystäville kostaa
jos päältä kauniin hevosen saa silmiin tuijottaa
Mut takaisin ei käytettyä sieluaan voi ostaa
kun kalpein kauppamiehistä ovelle kolkuttaa
" -Viikate: Tie

Poissa Miasma

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • My Little Evil Pony
Vs: Mitä TV:n ohjelmistossa pitäisi muuttaa?
« Vastaus #58 : Toukokuu 19, 2010, 02:47:32 »
Liv ja TV Viisi on aivan loistavia kanavia! Mukavaa kun on enemmän valinnan varaa vaikka ei ole varaa maksukanaviin. :3 Harvoin kyllä tulen telkkaria katsoneeksi, mutta lähes aina kun satun sen Liville laittamaan niin sieltä tulee jotain hyvää. Uusintoja on kyllä liikaa, mutta joskus Pienten perhettä seuratessa oli mukavaa kun se tuli useamman kerran päivässä, eikä vain aamuisin. Pystyy paremmin katsomaan kivoja ohjelmia silloin kun itselle sopii.

Urheilut voisi kyllä siirtää tosiaan joko maksukanaville tai sitten ne voisivat pysyä niillä omilla kanavillaan. On se kumma kun niitä urheilukanavia on useampia, mutta silti sitä urheilua pitää näyttää muuallakin. Niin monet kerran on pitänyt jättää väliin hyviä ohjelmia kun on tullut jotain jääkiekkoa.
Who has time for tears?

Poissa Adéa

 • On
 • Reservi
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • Uruz
 • Tupa: Tuvaton
Vs: Mitä TV:n ohjelmistossa pitäisi muuttaa?
« Vastaus #59 : Marraskuu 14, 2010, 23:12:26 »
En pidä kovinkaan paljon reality-ohjelmista, enkä myöskään kisailuohjelmista. Eli toisin sanottuna televisiosta voisi poistaa Idolsin, X-factorin, Kuorosodan, Tanssi Tähtien (tähteiden :P) Kanssa, Big Brotherin, Selviytyjät, Amazing Racen, Suurimman pudottajan, jne. jne.

En ymmärrä kuka haluaa televisioon, jotta suomalaiset voisivat katsoa kun ryyppäät ja käyt vessassa. Välillä teet jotain turhia tehtäviä ja kaikki tämä rahan takia, ja siksi että ohjelman loputtua voit kommentoida elämääsi Seiskalle, vaikka ketään ei oikeasti kiinnosta. Big Brother on lahjattomien ihmisten kisa, jotka haluavat kuuluisaksi, mutta ovat liian laiskoja tekemään jotain oikeasti merkittävää, jonka sivuseuraus olisi kuuluisuus.

Itse olen aina pitänyt dokkareista, ja nykyisin pidän aina vain enemmän YLEn ohjelmista. BBC:n tuottamat draamat, historialliset sarjat etenkin ovat mielestäni televisio-ohjelmien aatelia. Koska en omaa maksullisia kanavia, haaveilen edelleen ilmaiskanavasta, joka keskittyisi näyttämään dokkareita, pukudraamoja sekä historiallisia sarjoja. Mikäli tällainen kanava olisi olemassa ja mahdollisesti saatavilla Suomessa, voisin ehkä harkita sitä, että ostaisin kanavapaketin päästäkseni moisen kanavan ohjelmien ääreen.
Mens agitat molem.

Poissa Surkimus

 • niin boheemi, kuten sinä
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • Voi löytää onnen kärsimyksestä
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Mitä TV:n ohjelmistossa pitäisi muuttaa?
« Vastaus #60 : Marraskuu 15, 2010, 11:05:38 »
Chatit voi työntää sinne missä aurinko ei paista.

Mutta BB, en sitä kyllä paljoa katso, eikä kiinnostakkaan. On se kyllä välillä ihan mukavaa viihdettä, mutta välillä pistän vain facepalmia sitä touhua katsoessa.

Maksulliset kanavat ovat ihan kivoja, jos erikoistutaan tiettyyn aiheeseen, mutta se on sitten inhottavaa jos kaikki kivat ohjelmat siirtyy niille (Meidän talossa katsotaan Junioria ja Faktaa, Maxia iskä taitaa tsiigailla. Nythän taitaa tulla se uusi kanava, Komedia, ja. sieltä. tulee. Monty Pythonia. PAKKO SAADA!)

MUOKSISTA: "Katsokaapa joskus Cubix. Kauheaa robottimäiskintämättöä, miten lapsi saa sellaisesta mitään positiivista tunnetta?" D: Ehkä se sitten on robomäiskintämättöä, mutta voi sitä nostalgiaa. Lapsena katoin sitä serkunkin kanssa kuin hullu syö puuroa. Mä vaan pidin siitä niin kovasti. Ja btw, pidän muutenkin toiminnallisista sarjoista (lastenohjelmissakin saa olla toimintaa, mutta sitten pitäisi vaikkapa ennen ohjelman alkua huomauttaa että tää on suunnattu pikkasen vanhemmille lapsille). Olen kasvanut sellaiseksi ihmiseksi, joka ei lyö ketään. En ole koskaan tehnyt niin.
« Viimeksi muokattu: Marraskuu 15, 2010, 11:12:30 kirjoittanut Surkimus »
"Tärkeintä ei ole määränpää, vaan se, että nousee kyytiin"