Kirjoittaja Aihe: Piina  (Luettu 2201 kertaa)

0 vuotislaista ja 1 Ankeuttaja kyttää tätä aihetta.

Poissa Candily

  • Vuotislainen
  • Sukupuoli: Noita
  • Tupa: Luihuinen
Piina
« : Heinäkuu 18, 2010, 14:10:42 »
Piina (Misery) on vuonna 1990 valmistunut elokuva, joka perustuu Stephen Kingin samannimiseen kirjaan. Sen on ohjannut Rob Reiner ja elokuvan pääosissa ovat James Caan ja Kathy Bates. Kathy Bates voitti roolistaan Annie Wilkesinä naispääosan Oscarin ja Golden Globen naispääosasta draamaelokuvassa. Piinaa pidetään yhtenä parhaimmista Stephen King -filmatisoinneista.

Piina kertoo kirjailija Paul Sheldonista (James Caan) joka joutuu auto-onnettomuuteen lumimyrskyssä ja hänen pelastajastaan Annie Wilkesistä, (Kathy Bates) joka on sairaanhoitaja ja Paul Sheldonin suuri(n) fani. Alussa Annie vaikuttaa varsin kiltiltä, mutta... ei sitten olekaan. :D

Enpäs taida spoilata enempää, hehehe. Tämä elokuva on iihanan jännittävä ja yksi parhaista elokuvista mitä olen nähnyt. Kathy Batesin roolisuoritus on aivan mahtava! Kirjaa en ole vielä lukenut, mutta tarkoituksena olisi.

Teidän vuoro. :D
Paradise comes at a price
That I am not prepared to pay
What were we built for?
Will someone tell me please

Poissa Ana

  • Vuotislainen
Vs: Piina
« Vastaus #1 : Tammikuu 03, 2015, 11:52:41 »
Kyseinen kirja on suosikkini, suosittelen ehdottomasti sen lukemista. Tiedän että siitä on tehty leffa, mutta mistä ihmeestä sen käsiini saan? Ehdotuksia, mistä sen voisi löytää? Edes Makuunissa en ole siihen törmännyt koskaan. Onkohan kirjalle uskollisesti yhtä raaka elokuvana... Jatkan tähän aiheeseen jos vielä saan sen katsottua, heh.