Kirjoittaja Aihe: Fruits Basket  (Luettu 2155 kertaa)

0 vuotislaista ja 1 Ankeuttaja kyttää tätä aihetta.

cinduuh

  • Ankeuttaja
Fruits Basket
« : Syyskuu 19, 2009, 18:09:28 »
En löytänyt aihetta.. Mutta poistakaa jos tosiaan tälläinen on ! (:

Fruits Basket n Natsuki Takayan luoma 23-osainen mangasarja (jota Suomessa julkaisee Sangatsu manga), jonka pohjalta on tehty myös 26-osainen anime. Animen tapahtumat sijoittuvat mangan alusta osiin 6–8 saakka. Anime on julkaistu DVD:nä ja niitä on julkaistu myös Suomessa osaan 6 asti.

Tässä sitten vähän tietoa kirjan juonesta.. Sisältää pieniä juoninpaljastuksia!

Fruits Basketin pääosassa on nuori tyttö nimeltä Tōru Honda. Sarjan alussa hän jää orvoksi ja muuttaa isoisänsä luokse. Isoisän talon joutuessa remonttiin tyttö joutuu etsimään uuden majapaikan. Tōru ei kehtaa pyytää yösijaa ystäviltään Saki Hanajimalta (Hana-chan) tai Arisa Uotanilta (Uo-chan), ja niinpä hän muuttaa asumaan telttaan erääseen metsikköön. Tietämättään Tōru on leiriytynyt Sōman perheelle kuuluvalle alueelle.

Eräänä päivänä Tōrun palatessaan telttapaikalleen, löytävät hänen luokkatoverinsa Yuki Sōma ja tämän serkku Shigure Sōma Tōrun teltaltaan. He kutsuvat Tōrun yöpymään luokseen kunnes tämä löytää uuden majapaikan. Shiguren ja Yukin kotona Tooru tapaa myös Sōman perheeseen kuuluvan Kyōn. Kun hän vahingossa halaa poikaa, selviää hänelle Sooman perheen salaisuus; kun joku vastakkaisen sukupuolen edustaja halaa heitä, he muuttuvat tietyiksi kiinalaisen eläinradan eläimiksi.

Lähde: Wikipedia.

Orvokki

  • Ankeuttaja
Vs: Fruits Basket
« Vastaus #1 : Lokakuu 16, 2009, 00:05:23 »
Luin sarjaa, mutta mangojen ostaminen lössähti jossain 9:n kohdalla, enkä enään viitsinyt niitä ostaa. Menen lähipäivinä katsomaan kirjastosta, jos olisi, sillä haluaisin silti lukea sarjan loppuun, niin söpö kun on :)

Mutta, tuohon aloitusviestiin, että suomessa olisi animea julkaistu vasta 6 osaan asti. (jos siis oikein ymmärsin.)
Itse löysin Anttilan toptenista sellaisen boksin, (jonka aion hankkia :D) jossa oli kaikki jaksot Fruits Basketista. (hinta muuten oli vain 24.95 :D)

Joo, mutta kuitenkin. Ihan kiva sarja on, olen lukenut sitä ja aion katsoakin :)