Kirjoittaja Aihe: Luna Lovekiva  (Luettu 48821 kertaa)

0 vuotislaista ja 1 Ankeuttaja kyttää tätä aihetta.

Poissa Miizhaa

 • Tähtililja
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Rohkelikko <33
  • Ja kaikki kirjoittaa mun ystikseen! <3
 • Tupa: Rohkelikko
Luna Lovekiva
« : Huhtikuu 18, 2009, 20:43:53 »
En löytänyt täältä tämmöstä aihetta joten ajattelin nyt tekasta tämän....
Siis mitä mieltä olet Luna Lovekivasta oliko hän ihan tyhmä ja lapsellinen?Vai outo?Tai suloinen ja paras hahmo koko sarjassa?
Omasta mielestäni Luna on hyvä,rehellinen,hieman outo ja ehkä tyhmäkin en tiedä......
Tosiassiassa Luna on aina ollut minulle sellainen hahmo josta en oikeen ole saanut vastauasta.
« Viimeksi muokattu: Toukokuu 05, 2009, 18:45:31 kirjoittanut miizhaa »
Kuolema on mysteeri ja hautaus salaisuus
 Stephen King

Poissa adswil

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Luna Lovekiva
« Vastaus #1 : Huhtikuu 18, 2009, 21:03:12 »
Lunahan on aivan ihastuttava! Yksi lempihahmoistani ehdottomasti, Potter-kirjojen nuorisosta selkeästi kiehtovin tyyppi. Mielestäni Luna ei ole ollenkaan tyhmä, itse asiassa hän vaikuttaa taikauskoisuudestaan ja epäsosiaalisuudestaan huolimatta varsin älykkäältä tytöltä. Ja lisäksi olen saanut sen kuvan, että hän osaa tulkita ihmisiä paremmin kuin useimmat muut. Luna on ihanalla tavalla omituinen, erilaisuus on kiehtovaa :)
In my world love is for poets - so I'm trying to be one.

Poissa Neithan

 • Vuotislainen
Vs: Luna Lovekiva
« Vastaus #2 : Huhtikuu 18, 2009, 21:20:16 »
Minulle Luna on hyvin tärkeä henkilö.
Pidän hänen tavastaan katsella ihmisiä ja maailmaa ja pystyn hyvin samaistumaan häneen. Hän on erilainen kuin muut nuoret, eikä yritä peitellä sitä tai välitä muiden ihmisten mielipiteistä. Mielestäni Lunassa on monia eripuolia jotka tekevät hänestä hyvin mielenkiintoisen hahmon. Hän on omalaatuinen ja itse pidän kovasti hänestä.

Poissa Musval

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: LeviosaUnicorn19035
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Luna Lovekiva
« Vastaus #3 : Huhtikuu 19, 2009, 12:31:07 »
Minustakin Luna on aivan ihana. Hän tuo piristystä ja väriä kirjoihin (ja elokuviin). Minulla on aina hyvin hauskaa, kun luen Lunan uskomuksista. Hän on muutenkin ihanan optimistinen ja iloinen henkilö ja tulee itsekin hyvälle tuulelle, kun hän osaa nähdä kaikessa ja kaikissa hyviä puolia. Olisi hienoa, jos osaisi itsekin olla yhtä optimistinen kuin Luna on.
"Dancing is like dreaming with your feet." -Constanze

Poissa Storithiana

 • käärmenainen
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Luna Lovekiva
« Vastaus #4 : Huhtikuu 19, 2009, 12:50:50 »
Minusta Luna on myös hyvin keksitty henkilö ja piristää kirjoja omituisilla jutuillaan. Ja hän on ihanan pirteä ja positiivinen. Tyhmä hän ei minusta ole, uskomustensa takia vaan voi ehkä saada toisenlaisen kuvan. Ja se, että hän ei välitä siitä, että häntä pidetäänkin outona. Kaiken kaikkiaan siis mahtava tyyppi.
You're asking me will my love grow
I don't know, I don't know


Ficcifoorumi - foorumi ficeille ja yleiselle keskustelulle

Poissa Serious

 • Tillintalla
 • Vuotislainen
Vs: Luna Lovekiva
« Vastaus #5 : Huhtikuu 19, 2009, 15:11:02 »
Minä en pidä Lunasta. Hän on kuitenkin merkittävä henkilö, koska juuri hänenlaisiaan ihmisiä norm. kouluissa oikeastikin syrjitään ja tässä meidän jalo-Harrymme lukeekin Lunan ystäväkseen. Row on tehnyt järkevästi, koska näin pienemmät lukijat tajuavat, että oikeasti cooleja ovat ne tyypit jotka ovat kaikille kilttejä. Luna on persoonnallinen (ja hauki on kala) ja rikastuttaa Potter-saagan muutenkin kirjavaa hahmomaailmaa. En kuitenkaan pidä Lunasta, koska hän ei vie juonta eteenpäin. KV:ssa hänen kidnappauksensa on kuitenkin merkittävä, mutta muuten Luna on minulle vähän turha hahmo. Onneksi hän tiivistää välillä nokkelasti muiden hahmojen luonteen lukijalle.
Minua ne ruttusarvinistaikit eivät naurata.
Elämän tarkoitus on etsiä se.

Susan

 • Ankeuttaja
Vs: Luna Lovekiva
« Vastaus #6 : Huhtikuu 21, 2009, 11:33:33 »
Luna on ehdottomasti yksi lempihahmoistani kirjoissa : D
Hän on viisas, hän vain salaa kaiken sen poissaolevuuden verhoon, ja yllättää silloin tällöin sanomalla jotain, mihin kaikki ovat etsineet vastauksia.
Luna kiinnittää huomiota sellaisiin asioihin, joihin muut eivät kiinnitä minkäänlaista huomiota, ja Luna kiinnostuu kaikesta. Sekin on mahtavaa, että Luna uskoo, jopa taikamaailmassa, erilaisiin olentoihin, joihin kaikki muut eivät usko.
Luna on myöskin syrjitty ja kiusattu, jolloin hänellä on aikaa ajatella asioita. Eipä tyttöä turhaan laitettu Korpinkynteen : D
Itse toisaalta haluaisin olla kuin Luna, ajatusmaailmaltani, luonteeltani. Vaikka tietysti, halusimme tai emme, meissä jokaisessa on joitakin Lunamaisia piirteitä, myönsimme me ne - tai emme.

Poissa Neithan

 • Vuotislainen
Vs: Luna Lovekiva
« Vastaus #7 : Huhtikuu 21, 2009, 18:20:12 »
Lainaus
En kuitenkaan pidä Lunasta, koska hän ei vie juonta eteenpäin.
Kuka sanoo että hyvän hahmon tunnusmerkki on viedä juonta eteenpäin? Luna on nerokas sivuhahmo, jonka ei ole edes tarkoitus olla niin tärkeä hahmo kuin iki-ihana Dream Team (Harry/Hermione/Ron :D), vaikka kidnapatuksi tulikin.

Samaa mieltä tästä. Jos HP-kirjoista karsittaisiin pois kaikki hahmot jotka eivät vie juonta samalla tavalla eteenpäin kuin Trio ( ns. Dream Team, lempilapsella on monia nimiä ) tulisi kirjoista mahdottoman tylsiä ja yksitoikkoisia.

Poissa Hebb

 • Vuotislainen
Vs: Luna Lovekiva
« Vastaus #8 : Huhtikuu 21, 2009, 20:49:31 »
Musta Luna on mielenkiintonen henkilö ja olis kiva tietää minkälaisia ne sen ja sen isän näkemät oliot ihan tarkalleen ottaen on. Lunalla on aikaa miettiä asioita tarkkaan ja omalla erikoisella tavallaan tuo ne ilmi. Luna on mielestäni paras hahmo HP:issa. Luna on syrjitty, mutta viisas persoona, ja kuka ties häntä kiusattiinkin osaksi sen takia. Lunasta olisi hyvä kertoa vähän tarkemminkin!

~Hebb

Poissa Dorothy

 • Tyylitietoinen ja elegantti
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Mary Sue
Vs: Luna Lovekiva
« Vastaus #9 : Huhtikuu 22, 2009, 18:46:25 »
Ei Luna missään tapauksessa tyhmä ole. Hän on hauska ja katsoo maailmaa omalla tavallaan. Hän on positiivinen ja iloinen persoona. Luna toi kirjoihin mielenkiitoa. Hän on sivuhenkilö jolla on kuitenkin jollain tapaa tärkeä osa tarinassa. Luna on erikoinen ja juuri se tuo vaihtelua. Kaikkien ei tarvitse mahtua samaan muottiin. Luna on ehdottomasti yksi niistä hahmoista, joista olisin halunnut enemmän juttua kirjassa.

Poissa Metsis

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Curiouser and curiouser
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Luna Lovekiva
« Vastaus #10 : Huhtikuu 23, 2009, 16:11:41 »
Luna on lempihahmoni ehkä siksi että olen itsekin hieman omituinen ja pöljä. En sanoisi Lunaa tyhmäksi, hän vain ajattelee eri tavalla ja minusta se on hienoa! Pidin paljon siitä että vaikka Luna ei ollutkaan päähenkilö hän jollain tavalla koko ajan nousi pinnalle tarinassa (vaikkakin vasta viidennen kirjan jälkeen). Luna on sellainen hahmo josta joko pitää tai ei ja minä ainakin pidän!
'Cause though the truth may vary
this ship will carry our bodies safe to shore.

Kurisu

 • Ankeuttaja
Vs: Luna Lovekiva
« Vastaus #11 : Huhtikuu 23, 2009, 16:31:39 »
Luna on yksi lempihahmoistani:)Varmaan juuri siksi että on outo ja vähän pöhkö :D Mutta tyhmä hän ei ole.Tylypahkassahan häntä kiusattiin outouden takia,ei sielläkään varmaan Lunaa tyhmänä pidetty vaan omituisena ja vähän friikkinä

Poissa Eulalia

 • Tahmatassu
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • They say that promises sweeten the blow
Vs: Luna Lovekiva
« Vastaus #12 : Huhtikuu 23, 2009, 17:17:53 »
Luna on minulle ollut aina yksi niistä hahmoista, joista en ole osannut muodostaa kauhean selkeää mielipidettä. Hän on minusta samaan aikaan niin rakastettava ja toisaalta ärsyttäväkin...

Lunan rakastettavia ominaisuuksia ovat juuri nuo lievä kahjous ja ainaisen positiivinen elämänasenne. On ihanaa, että kirjoihin on tuotu Lunan kaltainen värikäs henkilö, joka väkisinkin piristää ilmapiiriä oudoilla jutuillaan ja vaatteillaan. Luna on Harrylle myös aika tärkeä henkinen tuki. Ainakin minusta Harrylle oli hyvin tärkeää tietää, että joku muukin näki thestralit, ja että myös hänen välittömän ystäväpiirinsä ulkopuolelta löytyi joku, joka tuki häntä silloin kun muut epäilivät. Luna on myös ihailtavan vahva hahmo - ei niin monen maailmankuva jaksa pysyä iloisena, kun ensin kuolee äiti ja koulussa ei ole juurikaan kavereita, koska käyttäytyy muiden mielestä oudosti. Ehkä Luna on jopa hiukan hullu, kun ei ota sellaisesta itseensä... Hän on kuitenkin tosi hyvä esimerkki siitä, ettei pidä lannistua, ja toisaalta myös siitä, että ihmisten pitäisi olla suvaitsevaisempia toisia kohtaan. Luna on näillä piirteillä upea, ja tuo mieleen jonkinlaisen keijukaisen ja luonnonlapsen. Sellaisen joka juoksee pitkin kesää niityillä jalat paljaana ja leikkii perhosten kanssa.

Mutta toisaalta juuri se ärsyttääkin. Luna on noussut ehkä vähän liikaakin muiden arvostelun yläpuolelle. On aika vaikeaa samaistua hahmoon, joka on niin onnellinen, vaikka selän takana juoruillaan ja ne harvat kaveritkaan eivät ota ihan tosissaan. Lunassa ei ole mielestäni sellaisia varsinaisia puutteita, joita useimmissa hahmoissa on, sillä ei outous ole ainakaan minusta mikään puute. Hän leijailee omissa maailmoissaan osittain muiden ongelmien ohi, ja vaikka onkin myötätuntoinen, niin en tiedä, voisiko olla koskaan ihan varma, että Luna todella kuuntelee. Hänessä on ehkä hiukan liian vähän tarttumapintaa. Muiden hahmojen pinnan alla on syvempiä ominaisuuksia, jotka tekevät hahmoista moniuloitteisia ja kiinnostavia. Luna taas on mitä on. Hänessä ei ole sellaista samanlaista syvyyttä, koska hän on niin avoimesti sellainen kuin on.

Tämä johtuu kuitenkin ehkä siitä, että Luna esiteltiin sarjassa minusta liian myöhään. Hän putkahti kuin tyhjästä esiin viidennessä kirjassa ja kohosi samantien suhteellisen merkittävään mittakaavaan niin, että lukiessa tuli vähän WTF-olo. Kun hänestä ei ollut alun perin mitään mainintoja, ei koko viitoskirjan aikana oikein osannut muodostaa oikeaa suhtautumistapaa: Ottaako hahmo tosissaan vai ei? Lopulta odotukset kirjan loppuun mennessä nousivat tyylin "tässä on kirjan uusi naissankaritar, jolta voimme odottaa suuria tekoja". Mutta mitä tapahtui? Luna ikään kuin lässähti heti FK:n huimaavan loppuryminän jälkeen takaisin sellaiseen epämääräisen sivuhenkilön rooliin, kuin mikä oli alkuodotusten perusteella ollutkin. Nevillen nousukiitoa en esimerkiksi ihmetellyt yhtä paljon, koska hän oli kuitenkin ollut mukana kuvioissa jo ykköskirjasta asti. En voi sille mitään, mutta joku typerä pikkuääni päässäni valittaa, että Lunankin olisi oman toimivuutensa takia pitänyt ponnahtaa esiin jo aikaisemmin - ehkä kolmosessa tai viimeistään nelosessa. Tai sitten hänet olisi pitänyt nostattaa korkeammalle, kuin mihin päätyi. Hermionen tasolle tai vastaavaa. Lunasta annettiin loppujen lopuksi niin vähän lisätietoja, etten osannut muuta kuin hämmentyä.

Mutta tämä on minun oudosti perusteltu mielipiteeni, enkä halua sillä ketään Lunafania loukata, sillä kuten alussa selitin, Luna on mielestäni ristiriitaisen ihana ja ärsyttävä samaan aikaan. Niin ihanan epätodellinen :)

Well content loves the silence, it thrives in the dark with fine winding tendrils that strangle the heart.
Eulalian aikaansaannokset

Poissa tulppaanipenkki

 • kastelua vailla
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Luna Lovekiva
« Vastaus #13 : Kesäkuu 03, 2009, 20:51:28 »
Kun löysin nyt tämän aiheen on kyllä pakko kirjoittaa, silllä Luna on ehdottomasti lempihahmoni nro1 ! En tajua, miksi Luna olisi tyhmä, hänhän on Korpinkynnessä. Hänen fiksuuttaan todistaa juuri se, että hän ei välitä siitä, vaikka häntä kiusataan, vaan on oma itsensä. Hän on suvaitsevainen ja ystävällinen kaikille, mikä on minusta ainakin äärettömän viisasta. Luna on fiksu, ja siksi tajuaa, että on hyvä sellaisena minä on. Hänellä ei ole huonoa itsetuntoa ainakaan. :D Lisäksi Luna ei ole vain tässä kaikessa hyvyydessään viisas, vaan on muullakin tavalla terävä.  Ei sovi unohtaa KVn kohtausta, jossa Harry ja Luna menevät Korpinkynnen oleskeluhuoneeseen ja ovi kysyy: 'Kumpi oli ensin, feeniks vai liekki?' ja Luna vastaa, ettei ympyrällä ole päätä tsm. Minusta se oli ainakin loistavasti järkeilty, eikä tämä upea kaikenpelastaja superPotterkaan olisi tuollaista älynnyt.

Ja siihen omalaatuisuuteen ja ruttusarvisiin niistaisikkeihin sitten. Luna on kieltämättä omanlaisensa ja persoonallinen henkilö, muttei mielestäni tyhmä missään nimessä. Ruttusarviset niistaisikit, Lahohammas-liitto ja niin edelleen eivät olleet Lunan, vaan hänen isänsä keksintöjä. Kseno oli kasvattanut Lunan uskomaan niihin ja Luna palvoi isäänsä, joten fiksuus ei paljon vaikuttanut siihen, uskoiko Luna niiden olemassaoloon. Ja Rowlinghan kertoi, että Luna aikuisena myönsi, että ruttusarviset niistaisikit olivat hänen isänsä juttu. Eli Luna ei mitenkään tyhmä ollut, hän vain fiksuna ja kilttinä tyttönä oli lapsena uskonut siihen, mitä vanhemmat kertoo, niinkuin pitäisikin.
Ja pitää muistaa, että neroja ja yliviisaita on kautta aikojen pidetty mielenvikaisina, ja kaikki ovat ihan jästielämässäkin olleet omalaatuisia. Eli viisaus on siihen vahvasti sidoksissa (:

Pitää muuten sanoa, että tunnen kovaa yhteenkuuluvuutta Lunan hahmoa kohtaan. Hän on hyvin samankaltainen kun minä. Vaikka hän tuli kirjaan hiukan yllättäen, niin minusta hänestä on viimeisissä kolmessa kirjassa kerrottu ilahduttavan paljon. Kiljahdin ilosta lukiessani KVta kun pääkolmikko pääsi käymään Lunan kotona! Odotinkin sitä kohtaa kovasti vikalta kirjalta.  Minusta tuntuu, että myös Rowling pitää Lunasta hahmona. Ainakin hän on kirjoittanut tästä paljon.  
We're not gonna sit in silence,
We're not gonna live in fear

heidzippi

 • Ankeuttaja
Vs: Luna Lovekiva
« Vastaus #14 : Kesäkuu 04, 2009, 23:51:43 »
Minun mielestä Luna ei todellakaan ole tyhmä, päinvastoin. Luna on todella viisas kun miettii syvemmälle pintaa. Se on todella hellyyttävä henkilö, niin huoleton, hupsu ja höppänä. En usko että elävästä elämästä löytyy Lunan kaltaisia henkilöitä. Luna on myös tunteellinen, sille tärkeitä ihmisiä kohtaan. Ja sellasta arvostan. Luna on, ja aina pysyy mun lempihahmona Pottereista.

Poissa Serious

 • Tillintalla
 • Vuotislainen
Vs: Luna Lovekiva
« Vastaus #15 : Kesäkuu 05, 2009, 09:45:20 »
Lainaus
En kuitenkaan pidä Lunasta, koska hän ei vie juonta eteenpäin.
Kuka sanoo että hyvän hahmon tunnusmerkki on viedä juonta eteenpäin? Luna on nerokas sivuhahmo, jonka ei ole edes tarkoitus olla niin tärkeä hahmo kuin iki-ihana Dream Team (Harry/Hermione/Ron :D), vaikka kidnapatuksi tulikin.
Sivuhahmojen ei tarkoitus ei tietenkään ole olla kaiken keskipisteenä ja tehdä hyvin merkityksellisiä asioita, mutta silti Lunasta jää minulle jotenkin tyhjä mielikuva. Eulalian sanoin en oikein saa hänestä selvää kuvaa. Lunaan eivät tunnu vaikuttavan muiden teot ja mielipiteet - hän vain on höppänä..
Elämän tarkoitus on etsiä se.

shoe

 • Ankeuttaja
Vs: Luna Lovekiva
« Vastaus #16 : Kesäkuu 10, 2009, 23:23:18 »
Itselleni Luna on nro. 1 lemppari kirjasarjassa. Hän on erilainen eikä sovi oikein mihinkään joukkoon. Luna on mielestäni hyvin psykologisin hahmo koko sarjassa(sen takia lempi hahmoni), kaikkien muiden elämää, tunteita (ja mistä ne johtuvat) ja suhtautumista asioihin on hyvin helppo tulkita. Mutta Lunan kohdalla joutuu miettimään miksi hän toimiii ja ajattelee, kuten toimii ja ajattlee. Hän tuo haastetta lukemiseen.
Luna ei myöskään ole tärkeä juonen kannalta, mutta hän tukee juonta(merkitsevästi?)

Reina Tanaka

 • Ankeuttaja
Vs: Luna Lovekiva
« Vastaus #17 : Kesäkuu 13, 2009, 19:02:06 »
Minulle Luna on yksi niistä hahmoista, joihin samaistun helpoiten. Olen nimittäin hiukan samantapainen kummajainen, tosin minulla ei sentään ole kermakaljakorkeista tehtyä kaulakorua tai taikasauvaa korvan takana tai retiisikorvakoruja (hei, hyvä idea!). Luna on herttainen tyttö, josta on helppo pitää. Sellainen joka... en osaa taaskaan selittää, mutta Luna on ihana.

Poissa Kaapo

 • Suuri kyselijä
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • ALITUINEN VALPPAUS!
 • Pottermore: NightJinx26
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Luna Lovekiva
« Vastaus #18 : Kesäkuu 13, 2009, 19:06:34 »
Luna on erinomainen lisä Pottereihin, hänen pienen "hulluutensa" vuoksi. Kyllä nauroin varsinkin PP:ssä, kun Luna puhui aurorien latohammas-salaliitosta. :D Elokuvissa hahmo on juuri samanlainen. En voisikaan kuvitella hahmon roolin muita kuin Evannaa. (nauraa yhä latohammas-salaliitolle. :D)
Tässä lepää Dobby, vapaa kotitonttu

Poissa Ihmeolio

 • Massuupukki
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • It really wasn't me...
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Luna Lovekiva
« Vastaus #19 : Kesäkuu 17, 2009, 13:25:46 »
Luna Lovekiva ei ole missään mielessä tyhmä! Luna on mahtava hahmo, älykäs ja ystävällinen! Tottakai Luna on hieman outo, sitä en kiellä, mutta juuri se tekee Lunan hahmosta niin hienon. Ja eihän Luna voi olla tyhmä, jos kuuluu Korpinkynteen. Sitäpaitsi, Luna on luotettava henkilö, joka Feeniksin killan lopussa teki Harryn olon hieman paremmaksi, eikä ihmekkään, Lunalla ja Harrylla on nimittäin jotain yhteistä. Luna on yksi lempihahmoistani, upea noita!

~Ihmeolio
Cadillac.

Poissa Presto

 • Mozartin kummipoika
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • ilovepasta.org
 • Pottermore: GhostDragon1391
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Luna Lovekiva
« Vastaus #20 : Heinäkuu 06, 2009, 19:49:55 »
Luna ei ole lempihahmojani. Hän on lempihahmoni! Jaa että miksikö? No siksi koska:
 • Samaistun häneen täydellisesti. Joskus minäkin vain tuijotan tyhjyyteen ja ilmestyn (useimmiten keskelle autotietä) vahingossa kaikkialle.
 • Hän on ihana hahmo! Hän on niin älykäs mutta kuitenkin haaveileva mutta osaa olla myös vähän äksy (Huom! Vähän!). Ei ihme, että hän on samassa tuvassa kanssani!
 • Se kyky millä hän näkee ihmiset. Hän ei epäile kertoa jostain ihmisestä juuri sitä mitä pitää. Esim. Lunan lausahdus PP:ssä: "Ron on ihan mukava, mutta hän osaa olla epämiellyttäväkin. Huomasin sen viime vuonna" Luna sanoi erittäin seesteisesti.
Arvostan hänessä seuraavia piirteitä:
 • Innostuvaisuus. Hän on niin rauhallinen, mutta sitten kun tulee jotain kivaa hän innostuu totaalisesti :)
 • Mielikuvitus. Näkeeköhän hän silmisään pelkkiä ruttusarvisia niistaisikkeja? ;)
 • Hauskuus. Esim. Kohta PP:ssä (sivu 457): "Ai, se on tiivijuuri", Luna sanoi ja tunki kissanhiekan ja myrkkysienen takaisin laukkuunsa. "Saat pitää sen jos tahdot, minulla on niitä muutama. Niillä on todella näppärä torjua nielekseviä limppejä." Nauroin ihan ääneen tuossa kohdassa. Ja sitten vielä se lahohammasliitto Kuhnusarvion juhlissa... Ai että nauru maittoi!
//100. viesti...
« Viimeksi muokattu: Lokakuu 10, 2009, 09:51:13 kirjoittanut Presto »
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
                        Stalkkaan sinua.

Wilhelmina

 • Ankeuttaja
Vs: Luna Lovekiva
« Vastaus #21 : Heinäkuu 07, 2009, 18:45:02 »
Luna Lovekiva on omalaatuinen, mutta ei missään tapauksessa tyhmä! Hän on hyvin persoonallinen ja erikoinen. Parasta Lunassa on se, että häntä ei kiinnosta muiden mielipiteet lainkaan, vaan hän on reippaasti oma itsensä. Luna ei myöskään loukkaannu muiden pilkasta vaan antaa asian olla, mikä onkin erittäin fiksua! Koen myös että Luna on ihmisenä luotettava ja avulias. Luna tuo kyllä värikkäällä persoonallaan oman hyvän lisänsä Pottereihin!

Saiga

 • Ankeuttaja
Vs: Luna Lovekiva
« Vastaus #22 : Heinäkuu 23, 2009, 18:44:56 »
Mun mielestä Luna on outo, mutta hyvällä tavalla. Naurattaa aina kun Luna sanoo jotain, ku se vaan on niin läppä. Vaikka se näyttää oudolta, niin kyllä siltäkin välillä viisautta löytyy. Luna on mun mielestä suorasananen, mutta silti aina ystävällinen. Jos tuntisin samanlaisen ihmisen, mä ainakin arvostaisin sitä. Ainakin vähän. Lunalla on myös tapa olla sellanen niinkun... No en osaa sanoo mut kuiteskin, se on hyvä tyyppi, vaikka outo onkin, ja todellakin yks mun suosikeista. :)

DG

 • Ankeuttaja
Vs: Luna Lovekiva
« Vastaus #23 : Heinäkuu 23, 2009, 20:15:25 »
Luna on kieltämättä omalaatuinen, mutta hyvällä tavalla. Hän on rehellinen, vaikkei välttämättä itse tajua että joskus saattaa möläytellä aivan sopimattomia asioita, mistä itse en syytä häntä ollenkaan. Avoin, ystävällinen mutta samalla myös sellainen, joka osaa pitää puoliaan jos tahtoo. Ja pidän myöskin Lunan isästä ja tämän lehdestä ja Lunan suhteesta molempiin. :)

Poissa Isetom

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
  • Livejournal
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Luna Lovekiva
« Vastaus #24 : Heinäkuu 23, 2009, 22:39:51 »
Luna on lempihahmoni. Samaistunkin häneen osittain ja kuulun samaan tupaan.

Elokuvissakin Lunasta on tehty hauska ja erittäin viihdyttävä hahmo, Evanna näyttelee osansa hienosti ja taitaa itsekin olla roolihahmonsa kaltainen :P. Hyviä kohtia kirjoissa on esim. se, kun Harry ja Luna menevät Korpinkynnen tupaan ja ensinnäkin heti alkuun se arvoitus, johon hän vastasi arvoituksellisesti: ympyrällä ei ole alkua. Ja tuvan sisällä, kun Alekto oli tainnutettu ja 'muuan urhea ensiluokkalainen tökkäsi ukkovarpaallaan hänen takamusta' hän sanoi: 'Voi, katso miten iloisia he ovat!' Huvittavia lausahduksia Lunalla kyllä on ja parasta siinä juuri on se, kun hän on aito ja oma itsensä eikä pidä sanojaan vitsinä (minä muut niitä joskus pitävät).
« Viimeksi muokattu: Heinäkuu 17, 2012, 01:01:23 kirjoittanut Isetom »

Poissa Giliath

 • Cassiopeian pikkusisko
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Jensen Ackles :D
Vs: Luna Lovekiva
« Vastaus #25 : Heinäkuu 24, 2009, 23:04:36 »
Minäkin pidän Lunasta :) Täällä on niin paljon ihmisiä, joitten kanssa olen samaa mieltä, etten jaksa ruveta nyt viestejä kopoimaan tähän. Evanna on niiin loistava ratkaisu Lunan hahmoon, harvoin olen näin tyytyväinen ollut

Tietenkin välistä itsekin mietin, että voiko olla olemassa ihmistä, joka ei välitä muitten mielipiteistä itsestään ym. Jotenkin sellainen on tekopyhyyttä, mutta Luna ei oikeasti tavallaan huomioi muita kuin muut huomioivat hänet! Siis KV hän Billin häissä tunnisti Harryn vaikka hän oli juonut monijuomalientä. Minusta tämä osoittaa hänestä huomio kykyä ja kyky reagoida kaikkiin yllätyksiin eritavalla. Tuskinpa Luna oli hätkähtänyt jos Harry olisi kuiskannut hänelle näkymättömyysviitan alta, kuten Hermione KV:ssa. Luna on vain kasvatettu ymmärtämään että yllätykset ja ei-mahdollinen ovat osa elämää, veikkaan että tähän myös on vaikuttanut että Lunan äiti kuoli. Tuskinpa kukaan lapsi ymmärtää että äiti voi kuolla.

Ymmärrän että jotkut eivät ymmärrä Lunaa ja hahmon voi käsittää niin monella tapaa. Joistakin hän saattaa olla vain Rowlingin turha täytesivuhahmo, Dream team vaan kehiin! Itsekin ihmettelen miksei Lunaa ole aijemmin esitetty, mutta esim. kolmannessa ja neljännessä kirjassa hahmoja tuli vain niin liikaa, että Luna olis hukkunut heidän sekaan. Tai tulihan heitä viidennessäkin, mutta silloin pystyi hahmottamaan kuka on kenenkin puolella :)
*Miettii ja lukee, mutta harvemmin kirjoittaa*

Poissa Leila

 • Peruna
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • "Itserakkaus on paras rakkaus"
Vs: Luna Lovekiva
« Vastaus #26 : Heinäkuu 25, 2009, 22:12:15 »
Ah, olen vähänniinkuin sitä mieltä, että vaikka Luna on outo, hän on hyvällä tavalla outo. Hän kuitenkin välittää (harvoista?) ystävistään aidosti, eikä välitä mitä muut ajattelevat (Mahtava, vaikkakin melko epäyleinen luonteenpiirre).  Luna on ehdottomasti todella älykäs, mutta outo.. Mutta mitä siitä, kukapa meistä ei joskus olisi outo? (vaikka jos joku on yhtä outo kuin Luna Lovekiva...)

Näyttelijä on kiva hyvin valittu. Vaikken aluksi tykännyt Lunasta kovinkaan paljon, olen alkanut jopa melkein kadehtia häntä, en outouden, vaan sen elämänasenteen takia...:)
Tahdonvoimaa!

Poissa Minna

 • ystävällinen mäyrä
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Luna Lovekiva
« Vastaus #27 : Heinäkuu 26, 2009, 15:36:41 »
Lainaus
Siis mitä mieltä olet Luna Lovekivasta oliko hän ihan tyhmä ja lapsellinen?Vai outo?Tai suloinen ja paras hahmo koko sarjassa?


Omasta mielestäni Luna on vähän kaikkea noista. Kun hän ilmaantuu FK:ssa mukaan tapahtumiin tulee ensimmäiseksi mieleen, että hänestä ei ole oikeen mihinkään ja hän on yksinkertaisesti outo ja tyhmä eikä hänellä siksi ole ystäviä. Mutta sitä mukaa, kun Lunasta kerrotaan lisää, hänestä ei yksinkertaisesti voi olla pitämättä.

Luna uskoo kaikkeen ihmeelliseen ja isänsä tavoin uskoo ilmeisesti, että kaikki mitä ei ole todistettu epätodeksi on totta. Usein Luna on kuitenkin oikeassa (esim. thestralia -asiassa), mutta kukaan ei kuitenkaan ota häntä todesta, koska hän uskoo muutenkin kaikkeen kummalliseen niin kuin ruttusarvisiin niistaisikkeihin.

Luna on omalla tavallaan fiksu henkilö. Pidän siitä, miten hän saattaa saada jonkun neronleimuksen ja ehdottaa jotain suunnitelmaa itsestäänselvänä. Niin kuin esimerkiksi FK:ssa tätä "me lennämme, tietenkin" -kommenttia. Muut ovat pohtineet ties kuinka kauan, miten pääsevät ministeriöön. Ja taas kerran kukaan ei oikeen usko häntä, koska hän on yksinkertaisesti muiden mielestä täysin outo. Ron ivailee hänelle jotain ruttusarvisista niistaisikeistäkin. Mutta kuin ihmeen kaupalla Lunan ensin älyvapaalta tuntuva suunnitelma onnistuu (:

Luna on siinä mielessä kiehtova hahmo, että vaikka hän vaikuttaa sekopäältä, kun on kyse tavallisesta koulupäivästä tai vaikka kuutosessa olleesta hiuspausselostuksesta, niin tiukan paikan tullen hänellä on aina jokin suunnitelma ja hän pysyy tyynenä ja järkevänä. Niin kuin KV:ssä kun he ovat Malfoyden kellarissa hän ei ala puhumaan mitään järjettömyyksiä, että hehän voisivat vaikka räjäyttää kellarin lirppuvilla limpeillä.

Lainaus
Siis KV hän Billin häissä tunnisti Harryn vaikka hän oli juonut monijuomalientä. Minusta tämä osoittaa hänestä huomio kykyä ja kyky reagoida kaikkiin yllätyksiin eritavalla.

Olen samaa mieltä Giliathin kanssa tässä asiassa. En oikeastaan kirjassa hämmästynyt yhtään, että Luna tunnisti Harryn monijuomaliemestä huolimatta. Olikin odottanut häneltä jotain sellaista, se oli vaan jotenkin lunamaista tunnistaa Harry "tämän ilmeistä". Jotenkin Luna vain sattuu aina tietämään, miten asiat oikeasti ovat eikä hän tunnu ihmettelevän oikeen mitään.

Lunasta ei vain yksinkertaisesti voi olla pitämättä! :)

~Minna
Mä huudan ohjeit mut auto menee puskii,
älä anna mun kuolla mun tuskii.

Poissa Raimei

 • Ms. Stalker
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Luna Lovekiva
« Vastaus #28 : Elokuu 04, 2009, 15:34:00 »
Luna on minun mielestä todella hyvä tyyppi. Ja kiva. Vaikka Luna on oman tiensä kulkia (aivan kuten isänsäkin) hän on silti mukava ja hauska.
Alussa Luna tuntui melko tyhmältä, kun lukee Saivartelijaa väärinpäin taikasauva korvan takana. ;D En aluksi uskonut ollenkaan,
miten Luna voisi kuulua Korpinkynteen, mutta jälkeenpäin ajatellen, se on ihan järkevää ;)
Älä minua katso, en minä mitään sanonut!

Twain

 • Ankeuttaja
Vs: Luna Lovekiva
« Vastaus #29 : Elokuu 08, 2009, 21:00:46 »
Luna on kuulunut aina myös minun suosikkihahmoihin, hän on jotenkin niin epätodellinen hahmo, (vai tiedätkö ketään sellaista kuin Luna Lovekiva ! kerro minulle jos tunnet ! ) Hän on niin täydellisesti oma itsensä aina ja kaikkialla.
Muistan erään kirjan jossa oli mielestäni hieman Lunaa muistuttava hahmo, kirjan nimi oli Tähtityttö ja yhtenä päähenkilöistä oli (yllätys, yllätys ) Tähtityttö. Sekin oli jotenkin sellainen omalaatuinen tyyppi, oli aina oma itsensä, eikä ymmärtänyt muiden pilkkaa ja väheksyntää. Ihmettelen sitä joskus miten joku voi vain olla välittämättä tippaakaan toisten mielipiteistä ?
Kummallista , ettei Lunaa mainittu aikaisemmissa kirjoissa, siis miten sellaisen tyypin kuin Luna voi olla huomaamatta ? ( tai... ehkä Rowling keksi Lunan vasta vitos kirjaa tehdessään ? )
No, jokatapauksessa... jännä tyyppi se Lovekiva...

Juitze

 • Ankeuttaja
Vs: Luna Lovekiva
« Vastaus #30 : Elokuu 23, 2009, 10:19:35 »
Pidän todella paljon Lunasta, koska :

A)Hän on niin symppis.

B)Luna on Alnuksen Kaartissa ja taisteli FK:ssa ja KV:ssa Kuolonsyöjiä vastaan. Ihastuttavaa...

C)Luna kuuluu Korpinkynteen, eikä Luihuseen tai Rohkelikkoon, niinkuin melkeinkaikki keskeiset henkilöt.

Siinähän ne olikin :)

Ajankääntelijä

 • Ankeuttaja
Vs: Luna Lovekiva
« Vastaus #31 : Elokuu 24, 2009, 23:56:15 »
Luna ehdottomasti kuuluu suosikkeihini. Yhtäläisyydet allekirjoittaneen luonteeseen, sympaattisuus ja kaiken kruununa elokuvien sanoinkuvaamattoman kaunis Evanna Lynch, niin en vain voi sanoa etten pitäisi Lunasta. En vain kertakaikkiaan voi.

Poissa Haisku

 • Kummitus-susi
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Luna Lovekiva
« Vastaus #32 : Syyskuu 13, 2009, 13:48:56 »
Onhan hän oikein hyvä hahmo, ehkä outo ja kumallinen mutta juuri siksi hän onkin niin kiva hahmo :) Luna on mielästäni myös ihan järkevä välllä, silloin kun ei selitä narskuista tms. ;D Hän on myös aika postiivinen siihen nähden että on syrjitty ja yksinäinen.
Go, go, go
Figure it out, figure it out
But don't stop moving

Esmeralda

 • Ankeuttaja
Vs: Luna Lovekiva
« Vastaus #33 : Syyskuu 13, 2009, 16:48:43 »
Luna ei todellakaan ole tyhmä!
Yksi lempihahmoistani, hieman outo kyllä mutta ihana 8)

Poissa wildeliini

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Vihollisista viimeisenä kukistetaan kuolema
Vs: Luna Lovekiva
« Vastaus #34 : Lokakuu 04, 2009, 19:00:15 »
Lunahan on kerrassaan ihana. Yksi lempi hahmoistani. Hän on niin omaperäinen ja hauska. Vaikka välillä Lunan juttuja epäillään, niin onhan Luna monessa asiassa oikeassakin. Jotkut epäilevät Lunan taitoja, mutta taistelihan hän AK:ssa erittäin kiitettävällä suorituksella.
Luna on suloinen, rehellinen, omaperäinen, ystävällinen ja mielikuvituksellinen henkilö. En usko, että olisi ollut hauskaa jos Luna olisi ollut ns. tavallinen. Hän toi kirjoihin tiettyä pirteyttä ja koomisuutta. Musta on aina tuntunut, että kun Luna tuli kuvioihin, niin Nevillelle tuli ikäänkuin pari. En tarkoita romanttisessa mielessä, vaan koska Luna ja Neville ovat molemmat vähän höpsöjä, tietysti hyvällä tavalla.
se mikä on tullakseen, se tulee ja me katotaan
sitä päin pärstää, kun se tulee.

Poissa Accused

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Luna Lovekiva
« Vastaus #35 : Lokakuu 07, 2009, 20:23:31 »
Luna = Persoonallinen isolla P:llä!

Ihailtava hahmo Pottereissa, antaa ajattelemisen aihetta jos vertaa tosi elämään! (Niin tyyni muiden rumille sanoille jne.)

Luna on henk. kohtaisesti lempihahmoni ja samaistun henkilöön aikapaljon. Olen ehkä hieman höperö ja pukeudun joskus hieman oudosti ja haaveissani elän lie missä. Mutta silti välitän lähimmäisistäni vaikken hirmu hyvin sitä näyttäisikään. Luna on hurmaava tyttö kaikessa persoonallisuudessaa, kermakaljakorkkikoruineen. Olisi ihana saada Lunan kaltainen ystävä :)
We need to come back down and face what we\'ve become

DooDI

 • Ankeuttaja
Vs: Luna Lovekiva
« Vastaus #36 : Lokakuu 08, 2009, 23:00:48 »
Luna on aika seksikäs typykkä. Luna on outo, mutta hyvällä tavalla outo ja myös hauska. Niinkuin monet ovat todenneet, on Luna aika hyvä arvioimaan ja tuntemaan ihmisiä. Luna ei kuulu alussakaan hirveästi päähenkilöihin, mutta myöhemmin hänestä on tullut vaikuttava tekijä pottereissa.

Sushanna

 • Ankeuttaja
Vs: Luna Lovekiva
« Vastaus #37 : Joulukuu 03, 2009, 15:52:49 »
 Luna on ihana. Ei ehkä ihan yhtä ihana, kuin Tonks, mutta ihana kuitenkin. Se osaa sulkeutua omaan sisäiseen maailmaansa eikä välitä siitä, mitä muut hänestä ajattelevat. Luna on omituinen, mutta niin olen minäkin, joten en rupea siitä valittamaan. Sitäpaitsi omituisuus on hyvä asia.

Dallas

 • Ankeuttaja
Vs: Luna Lovekiva
« Vastaus #38 : Joulukuu 29, 2009, 20:16:21 »
Luna, Luna, Luna...

Taitaa olla kärkisijalla/-sijoilla lempparihahmo-listallani.

Rakastuin hahmoon silloin kun näin sen Feeniksin kilta -elokuvassa ensimmäisen kerran. Tyttö on oikein ihana, sellainen hömppä joka selittää kaikenlaista mistä muut eivät ymmärrä mitään, ihan niin kuin minäkin. Luna uskaltaa olla erilainen, eikä välitä muiden mielipiteistä (yhtään, mikä on todella ihailtavaa mutta myös ihmetyttää, miten joku voi antaa toisten nyrpeiden katseiden ja ainaisen oudoksumisen olla), ja niin kuin monet ovat sanoneet, kadehdin hänen ainaista, positiivista elämäntapaansa josta tyttö ei tunnu millään luopuvan.
Luna on hyvin mielenkiintoinen, hänestä saisin paljon enemmän jutun juurta kuin esimerkiksi hmm sanotaan että Hermionesta (häntä vähättelemättä), mutta Luna on niin persoonallinen, että toista samanlaista tuskin kävelee ihan heti vastaan (vaikka niin toisaalta vastaan kävelee heti yhtä fiksua noitakaan kuin Hermione...), eikä hän heti huku massaan.

Samaistun Lunaan siis hyvin paljon ja olen löytänyt paljon samanlaisia piirteitä ja asioita meistä. Uskokaa tai älkää, kukaan ei ota minua yleisesti tosissaan, mutta olen kuitenkin (ainakin omasta mielestäni) hyvä ystävä vaikka ensin vaikuttaisinkin vähän erilaiselta kuin muut. Täytyy tosin myöntää, että jos minun kenkäni vietäisiin ja piilotettaisiin, en ottaisi asiaa ihan niin hellästi kuin Luna...

Sushanna

 • Ankeuttaja
Vs: Luna Lovekiva
« Vastaus #39 : Tammikuu 03, 2010, 16:38:47 »
 Mielipiteeni on muuttunut...

 Vihaan Lööperi Lovekivaa, joka on hirveä, huomionkipeä retiisi! En ymmärrä, miten joku voi pitää hänestä! Osoittaa jästimäityyttä pitää hänestä, sillä tyliksessä kukaan ei pidä hänestä, ja vain te jästit siedätte Luna Lööperiä. Kaikki on silleen, et vau, sil on kissanhiekkaa laukus, onpas se ihana! Alatteko fanittaa mua, jos laitan hiekkaa laukkuuni? Ette! Jos hän olisi täällä oikeassa elämässä, et taatusti pitäisi hänestä! Luna erottuu joukosta tahallaan, ja siksi kaikki lovettaa sitä!
 
 Lunaan sopivia sanoja:

 Ylirauhallinen
 Ruma
 Outo
 Retiisimäinen
 Hintti
 Skeittijästi
 Ärsyttävä

Poissa Odotum

 • Poni
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Luna Lovekiva
« Vastaus #40 : Tammikuu 03, 2010, 17:03:45 »
Mielipiteeni on muuttunut...

 Vihaan Lööperi Lovekivaa, joka on hirveä, huomionkipeä retiisi! En ymmärrä, miten joku voi pitää hänestä! Osoittaa jästimäityyttä pitää hänestä, sillä tyliksessä kukaan ei pidä hänestä, ja vain te jästit siedätte Luna Lööperiä. Kaikki on silleen, et vau, sil on kissanhiekkaa laukus, onpas se ihana! Alatteko fanittaa mua, jos laitan hiekkaa laukkuuni? Ette! Jos hän olisi täällä oikeassa elämässä, et taatusti pitäisi hänestä! Luna erottuu joukosta tahallaan, ja siksi kaikki lovettaa sitä!
 
 Lunaan sopivia sanoja:

 Ylirauhallinen
 Ruma
 Outo
 Retiisimäinen
 Hintti
 Skeittijästi
 Ärsyttävä

Olen osittain samaa mieltä Sushannan kanssa. Mielipiteeni kuitenkin myös selkeästi eroaa Sushannan mielipiteestä.
Minä pidän Lunasta valtavasti, juuri kaiken outouden, omaperäisyyden ja omanarvontunnon takia. Olen kuitenkin myös Sushannan kanssa ikäänkuin samaa mieltä siitä, että moni täällä Lunaa 'ihkuttava' oikeassa elämässä kiusaa todellisen elämän Luna Lovekivaa koulussa, ja se on minusta suuri ongelma, mutta myös häpeällistä ja säälittävää. Jokaisesta koulusta löytyy näitä 'outoja' tyyppejä, joita kiusataan ja pidetään yleisenä vitsinä. Mutta se ei ole oikein. Minusta Lunan pitäisi antaa olla Luna, muuten kyse on rasisimista. Suomi on niin täynnä koulukiusaamista, että itse sanoisin että suomalaista nuorisoa vaivaa jokin ihmeen sairaus. Nuoret kun voivat olla niin täydellisen lapsellisia, mutta kuitenkin eläimellisiä ja julmia toiselleen. Juuri tuo mitä Sushanna mainitsi "...Kukaan Tyliksessä ei pidä hänestä..." nii-in. Juuri tästä on teinien keskuudessa kyse. Vaikka itse ei varsinaisesti inhoaisi tätä 'yleistä vitsiä', eli Lunaa, niin ainakaa missään tapauksessa ei saa puolustaa häntä. Pitää mennä joukon mukana, jopa sellaisessa asiassa kuin koulukiusaaminen. Muuten on erilainen ja voi kohta itse joutua Lunan asemaan.
Anyway, minä rakastan Lunaa ja sitä taskussa olevaa kisaanhiekkaa. Suomen angstiteinien sietäisi ottaa mallia hänestä.
Ja minä en usko Lunan tahaallaan erottuvan joukosta. Hän vain on, sellainen, Luna. Jos hän tahallaan tekisi sen, niin ei hän sitä jatkaisi kun huomaisi miten ihmiset nauravat hänelle.
« Viimeksi muokattu: Tammikuu 03, 2010, 17:08:11 kirjoittanut Odotum »
aaaaaaaaaaaaaaa lol

deadpromises

 • Ankeuttaja
Vs: Luna Lovekiva
« Vastaus #41 : Tammikuu 03, 2010, 21:37:01 »
Oi, Luna on ihana! Pidän juuri hänen erikoisesta persoonastaan ja siitä, kun hän osaa sanoa mielipiteensä niin suoraan. On ihanaa, että Ginny puolustaa häntä, ja on hänen kaverinsa. Ja tyhmäksi Lunaa ei todellakaan voi sanoa, onhan hän kuitenkin Korpinkynnessä. Rowling on varmaankin halunnut tuoda tässä tiettyjä asioita esille, kuten se, että ihmiset oppisivat katsomaan ihmistä vähän syvemmälle, eikä muodostaa jostakusta heti ensimmäisellä vilkaisulla sitä yhtä, tiettyä mielipidettä, joka ei varmasti ajan kuluessa muutu. Mitä siitä, vaikka Luna uskoo minkälie narksujen ja ruttusarvisten niistaisikkien olemassaoloon, kun hän on kuitenkin hyväsydäminen ja hyväntahtoinen. Tavallaan voin jopa samaistua Lunaan, mutta vain joissain määrin. En erotu niin paljoa joukosta, enkä uskalla aina sanoa mielipiteitäni sillä tavalla, kuin hän ne sanoo. Mutta jokin hänessä tuntuu olevan samanlaista, kuin itsessänikin.

// Ja vielä oma mielipiteeni tuohon, että jos Luna olisi täällä oikeassa elämässä, kukaan ei taatusti pitäisi hänestä. Kyllä minä pitäisin. Toki varmastikaan monet eivät täällä olisi hänen kavereitaan, jos hän jonkun kouluun yhtäkkiä tupsahtaisi. Mutta ihan täysin rehellisesti voin kyllä sanoa, että minä voisin vaikka tutustuakin hänenkaltaiseen ihmiseen, jos hän vain haluaisi myös tutustua minuun.

Totta silti on, että Lunan kaltaisia ihmisiä kiusataan paljon. Pitää mahtua siihen muottiin, jonka muut ympärillä itselleen asettavat, eikä saa poiketa siitä, mikä on (ainakaan tilastollisesti) normaalia. Se on kyllä ihan tyhmää mielestäni, sillä monet asiat ovat tilastollisesti normaaleja, mutta eivät normatiivisesti. Esim. joku äiti Teresa ei varmasti ole tilastollisesti normaali, mutta normatiivisesti on. (En nyt väitä, että Luna olisi äiti Teresa, mutta havainnollistin vain sitä, minkä takia pieni eroavaisuus muihin ei saisi olla ihmisten mielestä niin paha asia.)

Ja kuten mainittiinkin, Lunasta ei pidetä kovin paljon Tylypahkassa. Juuri niinkuin oikeassakin elämässä voi olla joidenkin hieman "oudompien" tyyppien kohdalla. Rowling on ehkä tämän meille halunnut näyttää kirjoissa, ja ehkä opettamaan meidät pitämään Lunan kaltaisista ihmisitä. Kuka tietää.
« Viimeksi muokattu: Tammikuu 03, 2010, 21:58:13 kirjoittanut deadpromises »

Poissa Töyhtöhyyppä

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Kuuhulluus iski
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Luna Lovekiva
« Vastaus #42 : Tammikuu 03, 2010, 23:11:11 »
Mielipiteeni on muuttunut...

 Vihaan Lööperi Lovekivaa, joka on hirveä, huomionkipeä retiisi! En ymmärrä, miten joku voi pitää hänestä! Osoittaa jästimäityyttä pitää hänestä, sillä tyliksessä kukaan ei pidä hänestä, ja vain te jästit siedätte Luna Lööperiä. Kaikki on silleen, et vau, sil on kissanhiekkaa laukus, onpas se ihana! Alatteko fanittaa mua, jos laitan hiekkaa laukkuuni? Ette! Jos hän olisi täällä oikeassa elämässä, et taatusti pitäisi hänestä! Luna erottuu joukosta tahallaan, ja siksi kaikki lovettaa sitä!
 
 Lunaan sopivia sanoja:

 Ylirauhallinen
 Ruma
 Outo
 Retiisimäinen
 Hintti
 Skeittijästi
 Ärsyttävä

  Olisiko sitten kivaa jos kaikki olisivat toistensa kopioita, kuuntelisivat täysin samanlaista musiikkia ja söisivät samaa ruokaa? Ei minusta.
 Pidän Lunasta juuri siksi koska hän on niin ihanan erilainen ja hajamielinen, hän ei stressaa pienistä asioista. Minusta meidän kaikkien pitäisi ottaa oppia Lunasta ja ei hermoilla kaikista pikku asioista (allekirjoittanut mukaan lukien :P). Lunan katsoo maailmaa aivan omalla tavallaan, mikä eroaa ehkä välillä aika paljon muiden tavasta.
 Ja Sushanna muuten, miksi Luna on mielestäsi hintti tai skeittijästi? Itse en yhdistä noita millään lailla häneen.
« Viimeksi muokattu: Heinäkuu 18, 2010, 11:47:17 kirjoittanut Töyhtöhyyppä »
"Tänään satun olemaan täällä - Huomenna jossakin toisessa paikassa. Minä kuljen kulkemistani, ja kun löydän hauskan paikan, pystytän telttani ja soitan huuliharppua."

deadpromises

 • Ankeuttaja
Vs: Luna Lovekiva
« Vastaus #43 : Tammikuu 03, 2010, 23:28:31 »
Ja Sushanna muuten, miksi Luna on mielestäsi hintti tai skeittijästi? Itse en yhdistä noita millään lailla häneen.

Sitä minäkin haluaisin kysyä. Nuo kuulostavat erittäin negatiivisilta ja perustelemattomilta mielipiteiltä. Ja mikä siinä yleensäkään on negatiivista, jos joku on - omien sanojesi - mukaan hintti. Luulenpa, että tarkoitit sillä juuri homoseksuaalisuutta, enkä minä näe siinä mitään negatiivista, joten en ymmärrä, miksi kirjoitit sen tuohon. Se noin negatiivisesti ilmaistuna voi loukata monia ihmisiä, sillä vaikka nyt haukuitkin Rowlingin mielikuvituksen tuottamaa hahmoa, tuon kautta heijastuu monia mielipiteitä kohdistettuina muihin ihmisiin. Se saattaa olla ajattelemattomasti kirjoitettu, etkä välttämättä tarkoittanut mitään pahaa, mutta silti toivoisin perusteluja tuohon.

Ihmettelen myös tuota "skeittijästiä." Luna ei tietojeni mukaan skeittaa, eikä ole jästi.

Anteeksi aiheesta poikkeavuus taas kerran. Minä alan olla jo hyvä kirjoittamaan aiheen vierestä. :D

Sushanna

 • Ankeuttaja
Vs: Luna Lovekiva
« Vastaus #44 : Tammikuu 03, 2010, 23:30:25 »
 Mutta Töyhtöhyyppä, Luna tekee sen ärsyttääkseen muita minua!!!1!!1!1 Jos Luna olisi jästi, hän varmasti skeittaisi! Älkää valittako, satun vain vihaamaan LööperiLikkaa! Kaverinikin sanoo samoja asioita Lunasta! Hintti-sana opetettiin mulle uutenavuotena, ja innostuin siitä, aloin käyttää sanaa "potterporukassani" kaikkien kanssa. Me ei kukaan pidetä Lunasta. En vain osaa pitää hänestä!
« Viimeksi muokattu: Tammikuu 03, 2010, 23:33:34 kirjoittanut Sushanna »

Poissa Odotum

 • Poni
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Luna Lovekiva
« Vastaus #45 : Tammikuu 03, 2010, 23:32:35 »
Mutta Töyhtöhyyppä, Luna tekee sen ärsyttääkseen muita minua!!!1!!1!1 Jos Luna olisi jästi, hän varmasti skeittaisi! Älkää valittako, satun vain vihaamaan LööperiLikkaa!

Luna ei tee kyllä mitään ärsyttäkseen ketään :D Luna on vain täydellisen oma itsensä, ja siitä sietäisi ottaa mallia. Miksi skeittaaminen on sinulle joku kamala asia?
Aika perustelemattomia mielipiteitä minun mielestäni kaikkinensa.
aaaaaaaaaaaaaaa lol

Poissa Taru

 • Kesäkettu
 • Sanomaton
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • ID 12 (Sessun vaimo)
 • Pottermore: BronzePhoenix3707
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Luna Lovekiva
« Vastaus #46 : Tammikuu 04, 2010, 01:04:41 »
Ihmettelen vain miksi olet muuttanut mielipidettäsi noin radikaalisti. Eivätkö kaverit olleet samaa mieltä siitä, että "omituisuus on hyvä asia"? Plus jos opit jonkun uuden sanan, sitä ei tarvitse kylvää joka paikkaan; varsinkin kun tuntuu, ettet oikeasti tiedä mitä sillä sanalla tarkoitetaan. Eikä se uusi sana yleensä ole niin ihmeellinen, etteivät muut ihmiset olisi sitä jo kuulleet.


Edit. Teen oman listan sanoista, jotka mielestäni sopivat Lunaan. :D
- rauhallinen
- tarkkailija, joka huomaa asioita mitä muut eivät
- erilainen kuin muut
- itsensä hyväksynyt
- raikas
« Viimeksi muokattu: Tammikuu 04, 2010, 01:07:46 kirjoittanut Taru »
Ilmamerirosvot tottelevat aina äitiään.
<AdamGibbon> (( Mun sydän hakkaa hirveän lujaa. ))
<CainGibbon> (( iik, iik, jännää jännää. o: ))

Poissa Arende

 • hahtuvahaave
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: PotionGhost22203
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Luna Lovekiva
« Vastaus #47 : Tammikuu 04, 2010, 01:16:54 »
Hintti-sana opetettiin mulle uutenavuotena, ja innostuin siitä, aloin käyttää sanaa "potterporukassani" kaikkien kanssa.

Voi elämä! :D:D:D *totaalinen repeäminen* Kannattaisi tosiaan ensin tarkistaa, mitä se uusi, ah niin ihana, sana tarkoittaa, ennen kuin alkaa viljellä sitä ympäriinsä.

Mitä Lunaan tulee, niin olen alusta asti pitänyt hahmoa varsin nerokkaana. Ja etenkin leffojen myötä tykästyin Lunaan oikein kunnolla, Evanna Lynch hoitaa homman tyylillä kotiin :D Luna on niin ihanan outo ja omissa maailmoissaan, etten oikein tajua miten kukaan voisi olla tykkäämättä hänestä.

Todennäköisesti jos Luna olisi oikea ihminen, en tulisi hänen kanssaan toimeen. Mutta niin se on oikeastaan kaikkien hauskimpien hahmojen kanssa. Niistä tekee hauskoja nimenomaan se, että ne on niin överiksi vedettyjä. En takuulla tykkäisi Hermionestakaan, koska yleisesti ottaen olen aina pitänyt näitä "hikkejä" rasittavina. Mutta nimenomaan Hermionen ärsyttävän "kaikkitietäiväisyyden" takia tykkään hänestä kirjoissa.

Täytyy oppia erottamaan todellisuus viihteestä.
Ihana asia minusta on, et ihana olen vain

deadpromises

 • Ankeuttaja
Vs: Luna Lovekiva
« Vastaus #48 : Tammikuu 04, 2010, 19:38:52 »
Hintti-sana opetettiin mulle uutenavuotena, ja innostuin siitä, aloin käyttää sanaa "potterporukassani" kaikkien kanssa.

Voi elämä! :D:D:D *totaalinen repeäminen* Kannattaisi tosiaan ensin tarkistaa, mitä se uusi, ah niin ihana, sana tarkoittaa, ennen kuin alkaa viljellä sitä ympäriinsä.

Mitä Lunaan tulee, niin olen alusta asti pitänyt hahmoa varsin nerokkaana. Ja etenkin leffojen myötä tykästyin Lunaan oikein kunnolla, Evanna Lynch hoitaa homman tyylillä kotiin :D Luna on niin ihanan outo ja omissa maailmoissaan, etten oikein tajua miten kukaan voisi olla tykkäämättä hänestä.

No todellakin sanan oikea merkitys olisi ihan hyvä opetella... Ei saisi nauraa, mutta tämä nyt vain hieman pistää suupieliä nykimään. :DD

Ainiin tosiaan, unohdin mainita Evannan! Hän sopii niiiiiin hyvin tuohon rooliinsa! Se tekee kyllä oikeutta Lunan hahmolle, kun Evanna Lynch on tässä roolissa.

Sushanna

 • Ankeuttaja
Vs: Luna Lovekiva
« Vastaus #49 : Tammikuu 04, 2010, 20:01:45 »
Tunnenpa taas itseni tyhmäksi... Outous on hyvä asia, mutta Luna on ärsyttävän outo. Tajusin vaan kerran, että hän on aivan *****! Teidän juttunne johtuvat siitä, kun te pidätte hänestä. Mäkin kävin kerran keskustelua jonkun kanssa loitsulootassa:

 Mä: Tonks on paras
 Se toinen: Se on kammottava! :0
 Mä: Miten nii?
 Se toinen: Se nyt vaan on.

 Perustelkaa tekin, miksi Dora on niin kammottava?

 Ja kyllä mä tiiän, mikä on hintti, se opetettiin mulle uutena vuotena, ja mä Alicia, Oona, Minttu ja Saku alettiin käyttää sitä. Jos Luna olisi mies, hän varmasti olisi hintti!
« Viimeksi muokattu: Tammikuu 04, 2010, 20:19:11 kirjoittanut Sushanna »

Poissa KP

 • Helmiäislehti
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Dracon hyypiösisko
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Luna Lovekiva
« Vastaus #50 : Tammikuu 04, 2010, 21:04:04 »
Lainaus
Ja kyllä mä tiiän, mikä on hintti, se opetettiin mulle uutena vuotena, ja mä Alicia, Oona, Minttu ja Saku alettiin käyttää sitä. Jos Luna olisi mies, hän varmasti olisi hintti!

Miksi pitäisi olla juuri mies, jotta voisi olla homoseksuaali? Onnistuu myös naisilta.

Mutta, Luna Lovekiva. Näen hänessä paljon itseäni, monet pitävät minuakin outona, ja joskus muinoin olin itsekin yksi koulun 'friikeistä'. Hänessä piilee suurta viisautta, jota monet eivät ulospäin näe. Arvostan henkilöitä ja hahmoja, jotka häpeämättä uskaltavat olla omia itsejään, vaikka heitä sitten kiusattaisiinkin siitä hyvästä. Se kertoo hyvästä itsetunnosta, joka taasen monilta muita halveksivilta puuttuu. Selkeästi Lunalla on voimakas luottamus itseensä, sillä hän ei ilmeisestikään tunne tarvetta muuttaa itseään, toisin kuin monet muut kiusatut.

On sääli, että friikeiksi leimattuihin henkilöihin ei todellisuudessa vaivauduta tutustumaan läheisemmin. Etenkin yläaste ikäisille (ja ikävä kyllä monille muun ikäisille myös, en kuitenkaan tahdo yleistää) on noloa tulla edes nähdyksi friikin seurassa, saati sitten kaveerata tämän kanssa.

Poissa Aiëdaíl

 • Näätärikkaus
 • Valvojaoppilas
 • *
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Luna Lovekiva
« Vastaus #51 : Tammikuu 04, 2010, 21:11:10 »
Lainaus
Lainaus
Ja kyllä mä tiiän, mikä on hintti, se opetettiin mulle uutena vuotena, ja mä Alicia, Oona, Minttu ja Saku alettiin käyttää sitä. Jos Luna olisi mies, hän varmasti olisi hintti!
Miksi pitäisi olla juuri mies, jotta voisi olla homoseksuaali? Onnistuu myös naisilta.
Niinpä. Ja miksi se tekisi henkilöstä ärsyttävämmän? Minusta annat sellaisen kuvan, että Luna yrittää tahallaan olla "erilainen" ja siten ärsyttävä. Minusta Lunan ihanuus piilee juuri siinä, että hän ei yritä miellyttää tai ärsyttää ketään. Siinä sellainen erilaisuus, joka oikeasti olisi hyödyllistä opetella. Ja kukaan tuskin on homoseksuaali vain ärsyttääkseen muita :D En nyt oikein tajua tätä hinttijuttua.

deadpromises

 • Ankeuttaja
Vs: Luna Lovekiva
« Vastaus #52 : Tammikuu 04, 2010, 21:16:31 »
Tunnenpa taas itseni tyhmäksi... Outous on hyvä asia, mutta Luna on ärsyttävän outo. Tajusin vaan kerran, että hän on aivan *****! Teidän juttunne johtuvat siitä, kun te pidätte hänestä. Mäkin kävin kerran keskustelua jonkun kanssa loitsulootassa:

 Mä: Tonks on paras
 Se toinen: Se on kammottava! :0
 Mä: Miten nii?
 Se toinen: Se nyt vaan on.

 Perustelkaa tekin, miksi Dora on niin kammottava?

Ja kyllä mä tiiän, mikä on hintti, se opetettiin mulle uutena vuotena, ja mä Alicia, Oona, Minttu ja Saku alettiin käyttää sitä. Jos Luna olisi mies, hän varmasti olisi hintti!

En haluaisi pahemmin tästä aiheesta enää keskustella, mutta luonteeni pakottaa minut takertumaan jokaiseen asiaan, mitä ihmiset sanovat.

Ymmärrän ja hyväksyn mielipiteesi siitä, että et pidä Lunasta. Ja että hän on mielestäsi ärsyttävän outo. Kukaan ei ole väittänyt, että sinun eriävässä mielipiteessäsi olisi jotain vikaa. Juttumme eivät liity nyt siihen, pidämmekö Lunasta vai emme, vaan siihen, että tahdomme perusteluja. Mielipide on mielestäni huono, jos sitä ei ole perusteltu. Ja voin vakuuttaa, että mm. äidinkielenopettajat ovat samaa mieltä kanssani. "Se nyt vaan on" ei riitä perusteluksi. Ei siihen, miksi joku on kammottava, eikä siihenkään, miksi joku ei ole kammottava, kuten tuossa Nymfadora Tonks -esimerkissä. Siinä kumpaakaan mielipidettä ei ole perusteltu.

Eli tällä yritän hakea sitä, että toivoimme vain perustelujasi tuohon hinttijuttuun, koska sitä hän ei tietojeni mukaan ole. Ja tosiaan, homoseksuaalisuus onnistuu myös naisilta, joten todennäköisesti jos Luna olisi miehenä "hintti", hän olisi sitä myös naisena. Tai sitten ei, mutta edelleenkin tässä on ideana se, että halusimme vain perusteluja.

Ja syvimmät pahoitteluni taas kerran tästä aiheeseen liittymättömästä (ainakaan kovin läheisesti tämä ei siihen liity) kommentista. Jospa nyt jätän teidät kaikki rauhaan tältä osin. :D

Poissa Taru

 • Kesäkettu
 • Sanomaton
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • ID 12 (Sessun vaimo)
 • Pottermore: BronzePhoenix3707
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Luna Lovekiva
« Vastaus #53 : Tammikuu 04, 2010, 22:17:35 »
Perustelkaa tekin, miksi Dora on niin kammottava?

Siitä voi keskustella jossain toisessa topicissa.

Mutta aivan kuten sinä kaipasit kunnollisia perusteluita siihen, että miksi joku ei pidä lempihahmostasi, niin mekin haluisimme kuulla kunnolliset perustelut siihen, miksi Luna on kamala ja ärsyttävän outo? Mikä herätti sinussa tämä syvän inhon tunteen?

Eikö Luna muuten mennyt Rowlingin mukaan naimisiin Lisko Scamanderin pojan (Rolfin) kanssa ja saanut kaksi poikaa? Ihan näin sivumennen kysyn. :D
Ilmamerirosvot tottelevat aina äitiään.
<AdamGibbon> (( Mun sydän hakkaa hirveän lujaa. ))
<CainGibbon> (( iik, iik, jännää jännää. o: ))

deadpromises

 • Ankeuttaja
Vs: Luna Lovekiva
« Vastaus #54 : Tammikuu 04, 2010, 22:22:35 »
Eikö Luna muuten mennyt Rowlingin mukaan naimisiin Lisko Scamanderin pojan (Rolfin) kanssa ja saanut kaksi poikaa? Ihan näin sivumennen kysyn. :D

Meni. :D

Ja kuulostaa kyllä muuten Lunalle täydelliseltä parilta. (Miten taas eksyin tänne, vaikka vannoin, etten eksyisi? O_O)

Poissa Odotum

 • Poni
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Luna Lovekiva
« Vastaus #55 : Tammikuu 04, 2010, 22:28:47 »
Eikö Luna muuten mennyt Rowlingin mukaan naimisiin Lisko Scamanderin pojan (Rolfin) kanssa ja saanut kaksi poikaa? Ihan näin sivumennen kysyn. :D

Meni. :D

Ja kuulostaa kyllä muuten Lunalle täydelliseltä parilta. (Miten taas eksyin tänne, vaikka vannoin, etten eksyisi? O_O)

Ai, tuota minä en ole kuullutkaan. Mutta eikös Luna ja Dean olleet KV:ssä yhdessä, vai muistanko ihan väärin?
aaaaaaaaaaaaaaa lol

Charlotte

 • Ankeuttaja
Vs: Luna Lovekiva
« Vastaus #56 : Tammikuu 06, 2010, 00:02:45 »
Nyt perustelen nämä Sushannan puolesta, koska on sama mielipide:
 
 Ylirauhallinen: Luna on sellainen, et oho, iha sama, eikä ikinä riehu.
 Ruma: Lunalla on rumat vaatteet, hiukset ja ilmeet.
 Outo: Ei hän ainakaan normaali ole.
 Retiisimäinen: Jos Luna olisi kasvi, hän olisi retiisi.
 Hintti: Tai pikemminkin lesbo.
 Skeittijästi: Jos Luna olisi jästi, hän skeittaisi. Luna on sellaista tyyppiä.
 Ärsyttävä: Ärsyttävä ääni, ärsyttävän näköinen, puhuu ärsyttäviä asioita.

 Nyt on perusteltu Sushannan puolesta, Sushannan pyynnöstä, olemmehan bestikset. <3 Olen Minttu.

Poissa Arende

 • hahtuvahaave
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: PotionGhost22203
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Luna Lovekiva
« Vastaus #57 : Tammikuu 06, 2010, 00:10:30 »
Ruma: Lunalla on rumat vaatteet, hiukset ja ilmeet.

Tietysti tämä on mielipide-kysymys, mutta ainakaan leffoissa en ole huomannut Lunan vaatteissa mitään rumaa. Minä tosin tykkään lähes aina kaikista hiukankaan erikoisesti pukeutuvista tyypeistä :P Ja Lunan hiuksetkin on miun mielesta leffassa kauheen nätit, mulle kelpais samanlaiset. Eikä Luna kyllä omasta mielestäni missään kohtaa ilmeilekään mitenkään erityisesti. En tähän hätään kyllä muista miten Lunan ulkonäköä kirjassa kuvailtiin...

Hintti: Tai pikemminkin lesbo.

Tämäkin minusta sinänsä hauskaa, että vaikka lesbojakaan ei voi pistää kaikkia samaan muottiin, niin se tietty stereotypia on olemassa, eikä Luna istu siihen muottiin sitten millään :D

Skeittijästi: Jos Luna olisi jästi, hän skeittaisi. Luna on sellaista tyyppiä.

Enpä oikein usko, että Lunaa jaksaisi skeittaaminen kiinnostaa. Tuskinpa se edes pysyisi laudan päällä :D

Sinulla on toki oikeus mielipiteeseesi, mutta noihin perusteluihin nyt oli pakko reagoida, kun olivat niin koomisia :D
Ihana asia minusta on, et ihana olen vain

Poissa Aiëdaíl

 • Näätärikkaus
 • Valvojaoppilas
 • *
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Luna Lovekiva
« Vastaus #58 : Tammikuu 06, 2010, 00:16:42 »
Ruma: Lunalla on rumat vaatteet, hiukset ja ilmeet.
 Outo: Ei hän ainakaan normaali ole.
 Retiisimäinen: Jos Luna olisi kasvi, hän olisi retiisi.
 Hintti: Tai pikemminkin lesbo.
 Skeittijästi: Jos Luna olisi jästi, hän skeittaisi. Luna on sellaista tyyppiä.
 Ärsyttävä: Ärsyttävä ääni, ärsyttävän näköinen, puhuu ärsyttäviä asioita.
Enpä vielä kummoiseksikaan perusteluksi sanoisi. Minun on erittäin vaikea kuvitella Luna skeittaamaan, mutta se, mitä hahmot tekisivät jästeinä, taitaa olla vähän off. Lunahan meni edelleen naimisiin velhon kanssa ja sai lapsia, eli lesboksi en häntä heti nimittäisi. (Ja vaikka lesbo olisikin, niin tarvitseeko siksi dissata?) Retiisimäinen on tosin hauska sana, allekirjoitan :D Mikä tekee hänen puhumistaan asioista ärsyttäviä?

Oma suhteeni Lunaan oli rakkautta ensi silmäyksellä. Tunnen myötätuntoa, kun muut syrjivät häntä, mutta toisaalta ihailen sitä keveyttä ja rauhallisuutta, jolla hän sen kaiken ottaa. Hän on tyytyväinen itseensä, eikä tunne, että hänen pitäisi miellyttää ketään - hän ei ylipäätään tee mitään aiheuttaakseen reaktioita, se vain käy sattumalta. Se nostaa hänet yhdeksi suosikkihahmoistani, ja minusta Lunan elämänasenteesta voi itse kukin ottaa mallia. Itse en näe Lunaa mitenkään rumana, ja samaistun häneen toisinaan voimakkaasti. Se puoli, jossa en hänestä pidä, onkin sokea luottamus Ksenofiliukseen. Mutta se on vain ymmärrettävää, sillä käsittääkseni Luna ei ole omaksunut hirveästi kriittistä asennetta vaan pikemminkin avointa ajattelua, ja hänellä on selvästi läheinen suhde isäänsä etenkin äidin menetyksen seurauksena.

Charlotte

 • Ankeuttaja
Vs: Luna Lovekiva
« Vastaus #59 : Tammikuu 06, 2010, 00:25:02 »
Charlotte ja Sushanna mankuvat yhdessä:

 Tämä on mielipideasia!

deadpromises

 • Ankeuttaja
Vs: Luna Lovekiva
« Vastaus #60 : Tammikuu 06, 2010, 00:27:19 »
Eikö Luna muuten mennyt Rowlingin mukaan naimisiin Lisko Scamanderin pojan (Rolfin) kanssa ja saanut kaksi poikaa? Ihan näin sivumennen kysyn. :D

Meni. :D

Ja kuulostaa kyllä muuten Lunalle täydelliseltä parilta. (Miten taas eksyin tänne, vaikka vannoin, etten eksyisi? O_O)

Ai, tuota minä en ole kuullutkaan. Mutta eikös Luna ja Dean olleet KV:ssä yhdessä, vai muistanko ihan väärin?

Rowling kertoi chat-tilaisuudessaan 30.7.2007 Lunan elämästä Potter-kirjojen jälkeen. Kopioin tämän Harry Potter -fanien sivuilta, tarkalleen ottaen täältä:

Lainaus
Mitä tapahtui Lunalle? Menikö hän naimisiin?

Lunasta tuli hyvin kuuluisa taikamaailman luonnontieteilijä, joka löysi ja luokitteli monia uusia eläinlajeja (tosin hän ei koskaan löytänyt ruttusarvista niistaisikkiä ja joutui lopulta hyväksymään, että isänsä saattoi keksiä sen hatusta).

Hän avioitui (myöhemmin kuin Harry ja kumppanit) toisen luonnontieteilijän.Lisko Scamanderin lapsenlapsen Rolfin kanssa.

En muista, ovatko Luna ja Dean olleet yhdessä KV:ssä, ainakaan itselleni ei sellaista muistikuvaa ole jäänyt.

Niin, ja vielä tuosta Charlotten ja Susannan hämmästyttävän yhteneväisestä mielipiteestä Lunan ominaisuuksien suhteen: Edelleen saatte olla mitä mieltä ikinä vain tahdotte, mutta nuo Charlottenkaan mielipiteet eivät kyllä olleet kovin hyvin perusteltu. "Outo: Ei hän ainakaan normaali ole." Okei? Mutta ei siinä ollut silti perustelua. Perustelun pitäisi ehkä olla enemmänkin, sellainen, jossa kerrottaisiin tällaisia asioita: "Outo, koska Luna tekee/sanoo/käyttäytyy sillä tavalla, että..."
« Viimeksi muokattu: Tammikuu 06, 2010, 00:31:47 kirjoittanut deadpromises »

Poissa Töyhtöhyyppä

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Kuuhulluus iski
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Luna Lovekiva
« Vastaus #61 : Tammikuu 06, 2010, 11:19:45 »

 Ylirauhallinen: Luna on sellainen, et oho, iha sama, eikä ikinä riehu.
 
 Outo: Ei hän ainakaan normaali ole.
 .

 Tuota... Pidätkö sinä -anteeksi- pidättekö te ylirauhallisuutta huonona puolena? Eikö se ole aika hyvä asia ettei riehu?

  Ja voisitteko kertoa miten määrittelette normaalin?
"Tänään satun olemaan täällä - Huomenna jossakin toisessa paikassa. Minä kuljen kulkemistani, ja kun löydän hauskan paikan, pystytän telttani ja soitan huuliharppua."

Poissa Odotum

 • Poni
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Luna Lovekiva
« Vastaus #62 : Tammikuu 06, 2010, 13:06:37 »
Charlotte ja Sushanna mankuvat yhdessä:

 Tämä on mielipideasia!

Tottakai tämä on mielipideasia, sitähän tässä ollaan koko ajan sanottu! Kyse on vain siitä, mitkä mielipiteet ovat huonosti, ja mitkä hyvin perusteltuja ja siksi vakuuttavampia.
Voin minäkin olla sitä mieltä ettei minua ole olemassa, mutta ei se kovin vakuuttava mielipide ole, koska sille ei löydy kamalasti perusteluja.

Ja tuosta normaaliudesta, se käsitys mikä keskimäärin suomalaiseslla nuorisolla on 'normaalista' ihmisestä, on aika huolestuttava, etten sanoisi että jopa sairas. Normaalia on nuorison (edelleen keskimäärin, onneksi ei jokaikisen) mielestä se, että on ihan niinkuin 'kaikki muutkin'. Ja ei ole mitään muuta paljoa, kuin normaali. Liian vahvoja mielipiteitä ei saa olla, eikä saa edustaa esimerkiksi musiikkimaultaan tai pukeutumistyyliltään mitään liikaa, eikä varsinkaan jotain tiettyjä tyylejä/lajeja, vaikkapa 'ekohippiä' tai kuunnella klassista musiikkia. Ja se on olevinaan normaalia. Sairasta, sanon ma. Ja sori tämä offtopicillinen purkaus, mutta ehkä se osittain vähän liittyi tuohon Lunan epänormaaliuteen.
Minusta Luna on ihastuttava, ihailtava ja vahva ihminen nimenomaan ja juuri siksi, koska on oma itsensä eikä välitä 'angstaavista Tyliksen massateineistä'.
« Viimeksi muokattu: Tammikuu 06, 2010, 13:17:29 kirjoittanut Odotum »
aaaaaaaaaaaaaaa lol

Poissa Taru

 • Kesäkettu
 • Sanomaton
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • ID 12 (Sessun vaimo)
 • Pottermore: BronzePhoenix3707
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Luna Lovekiva
« Vastaus #63 : Tammikuu 06, 2010, 16:00:03 »
Ja täytyy muistaa, että se mikä on normaalia meille suomalaisille jästeille, ei ole normaalia puhdasveriselle brittivelholle tai -noidalle. Heillä on aivan eri kulttuuri kuin meillä, esimerkiksi juuri pukeutumisen suhteen. Dumbledore on epänormaali, koska se pukeutuu kaapuun ja viittaan! Ja kaikki hahmot voivat olla rumia, jos vain katsoo siltä kantilta ja korostaa mielipiteissään huonoja puolia (Dracon suipponaama, Hermionen suuret etuhampaat...).

Pakko sanoa vielä, että jos sinun/teidän perustelunne on tosiaan laatua "hintti: tai pikemminkin lesbo", niin ette taida tietää mitä "perustelu" tarkoittaa, koska tuon äskeisen "perustelu" oli enemmänkin tarkentava lisäys. Wikisanakirja kertoo perustelusta näin: "asiaan kerrotut perusteet, syyt ja mahdolliset taustatiedot; perusteiden esittäminen".

Enkä itsekään osaa muuten kuvitella Lunaa skeittilaudan päälle; mielikuvissani hän joko kaatuisi melko komeasti tai sitten hän vain seisoisi sen päällä eikä osaisi lähteä liikkeelle (kuten en varmaan minäkään osaisi). :D

Joten jos voisitte vaikka vastata seuraaviin kysymyksiin kattavasti ja perustellen, niin voin jättää tämän topicin rauhaan. :)

1. Miksi ylirauhallisuus on huono asia?
2. Mikä tekee Lunasta (puhdasverinen noita, ei jästi-suomalainen) ruman?
3. Mikä on teistä "normaali"?
4. Millainen ihminen on retiisimäinen? Onko se paha asia olla retiisimäinen?
5. Käytättekö te nyt sanaa hintti/lesbo haukkumasanana? Jos ette, mikä teidän mielestänne vihjaa kirjoissa siihen suuntaan, että Luna suuntautuu seksuaalisesti naisiin päin?
6. Mitä pahaa skeittaamisessa on? :D Miksi teidän mielestänne Luna skeittaisi?
7. Mikä hänen äänessään/ulkonäössään/puheen aiheistaan tekee hänestä ärsyttävän?
Ilmamerirosvot tottelevat aina äitiään.
<AdamGibbon> (( Mun sydän hakkaa hirveän lujaa. ))
<CainGibbon> (( iik, iik, jännää jännää. o: ))

Charlotte

 • Ankeuttaja
Vs: Luna Lovekiva
« Vastaus #64 : Tammikuu 06, 2010, 21:34:44 »
 Ei kai mä ja Sushanna (käytetään Vuotista yhdessä) sanottu, että se ylirauhallisuus olisi huono puoli?
 Lunalla on rumat hiukset, ruma ääni ja rumat ilmeet.
 Normaali on sellainen, joka ei selitä mitään jostain ruttukuonoista, vaan käyttäytyy normaalisti.
 Retiisimäisyys on sellaista, että jos olisi kasvi, olisi retiisi. Sushanna olisi porkkana, ja minä peruna. <3 Lunankin tavalla teimme tämän testin, ja retiisi siitä tuli.
 Hintti on hauska sana. Ja ei Lunalla (ainakaan kirjoissa) ole ollut mitään suhteita poikiin, kuten kaikilla muilla.
 Ei kai me sanottu, että skeittaus on paha asia? Ja kun piirrämme Lunasta pilakuvai, aina tulee skeittilauta jalkojen alle.
 Lunan puhe jää soimaan korviin ärsyttävästi, vaatteet lilluvat yhä mielessä.

 Nyt voitte jättää meidät rauhaan. :) Wohoo!
« Viimeksi muokattu: Tammikuu 06, 2010, 21:43:38 kirjoittanut Charlotte »

Poissa Odotum

 • Poni
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Luna Lovekiva
« Vastaus #65 : Tammikuu 06, 2010, 22:21:24 »
Lainaus
Nyt voitte jättää meidät rauhaan. :) Wohoo!

Jos Charlotte ja Sushanna olette käsittäneet että tämä on joku henkilökohtainen hyökkäys teitä ja mielipidettänne vastaan, niin siitä ei ollenkaan ole kyse. :'D

Mutta joo, nuo 'perustelut' on mitä on.
Lainaus
Lunalla on rumat hiukset, ruma ääni ja rumat ilmeet.
 Normaali on sellainen, joka ei selitä mitään jostain ruttukuonoista, vaan käyttäytyy normaalisti.
 Retiisimäisyys on sellaista, että jos olisi kasvi, olisi retiisi. Sushanna olisi porkkana, ja minä peruna. <3 Lunankin tavalla teimme tämän testin, ja retiisi siitä tuli.
 Hintti on hauska sana. Ja ei Lunalla (ainakaan kirjoissa) ole ollut mitään suhteita poikiin, kuten kaikilla muilla.
 Ei kai me sanottu, että skeittaus on paha asia? Ja kun piirrämme Lunasta pilakuvai, aina tulee skeittilauta jalkojen alle.
 Lunan puhe jää soimaan korviin ärsyttävästi, vaatteet lilluvat yhä mielessä.

Onko muuten normaalius hyvä vai huono asia? Tai erilaisuus?
aaaaaaaaaaaaaaa lol

Poissa Aiëdaíl

 • Näätärikkaus
 • Valvojaoppilas
 • *
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Luna Lovekiva
« Vastaus #66 : Tammikuu 06, 2010, 22:28:17 »
Hintti on hauska sana. Ja ei Lunalla (ainakaan kirjoissa) ole ollut mitään suhteita poikiin, kuten kaikilla muilla.
Hintti ei ole hauska sana silloin, kun sitä käytetään haukkumatarkoituksessa. Voit olla varma, että montaa henkilöä se loukkaa, "läpälläkin" käytettynä - eikä vähiten sitä oikeasti homoseksuaalia. Se, ettei ole seurustellut kenenkään pojan (tai tytön) kanssa kouluaikana, ei tosiaankaan tarkoita, että olisi kiinnostunut vain saman sukupuolen edustajista. Ja Luna meni edelleen naimisiin miespuolisen velhon kanssa.

Ja kuten Odotum jo sanoikin, tämä ei ole henkilökohtainen hyökkäys teitä kahta kohtaan, eikä edes mielipidettänne vastaan. Perustelunne vain ontuvat. Ja kun mainitsette vihaavanne Lunaa, ja luettelette sellaisisia ominaisuuksia kuin "skeittijästi" ja "ylirauhallinen", niin jostain voisi vetää johtopäätöksen, että ne ovat asioita, joista ette pidä :D
« Viimeksi muokattu: Tammikuu 06, 2010, 23:16:45 kirjoittanut Aiëdaíl »

Poissa Taru

 • Kesäkettu
 • Sanomaton
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • ID 12 (Sessun vaimo)
 • Pottermore: BronzePhoenix3707
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Luna Lovekiva
« Vastaus #67 : Tammikuu 06, 2010, 22:47:18 »
Niin, minähän sanoin jättäväni teidät rauhaan. Jos perustelette kunnolla mielipiteenne. Nuo nyt vain eivät olleet kovinkaan kummoiset perustelut, vaikka yritin esittää teille apukysymyksiäkin. :/

Ok, eli teistä Luna on ruma, koska hänellä on pitkät vaaleat hiukset. Ja ääni, josta ei ole kirjassa mainittu mitään, mutta jonka leffaversiota en muita. Eikä hänellä ainakaan leffassa ollut muistaakseni hirveästi mitään ilmeitä, mielestäni hän oli melko ilmeetön, lähinnä hymyili silloin kun hymyilytti. Ei mitään outoja irvistelyjä (mitä Rupert Grint joskus tekee). Mutta joo, ulkonäköasiat on kunkin makuasia. Minusta Luna on kaunis ja pukeutuu persoonallisesti. :)

Normaaliudesta. Hagrid on friikki, se selittää kentaureista, lohikäärmeistä (kuten ruotsalaisesta ruttukuonosta) ja fletkumadoista! Dumbledore on epänormaali, koska se selittää vedenväestä ja feenikseistä! Matoisa-Lankku on omituinen, koska puhui yksisarvisista ja pokkuroijista! ...eli HALOO, tämä on Potter-maailma, missä taiotaan ja lennetään luudilla ja opiskellaan omituisia otuksia. Se on NORMAALIA tässä maailmassa. Selvä, se on epänormaalia jos MINÄ menisin tosissani puhumaan ruotsalaisesta ruttukuonosta jollekulle, joka ei ole lukenut Pottereita, ja uskoisin sanomaani, niin se olisi epänormaalia. Lunan tapauksessa kuitenkin, kaikki ne olennot joista hän puhuu, ovat todellisia. Koska hän on kirjanhahmo. Koska hän elää kirjan maailmassa. Koska se kirjan maailma on erilainen kuin tämä maailma. Koska se kirja on (oletettavasti) fiktiota.

Hintti ei ole hauska sana. Sitä käytetään haukkumasanana ja voi loukata ihmisiä. Ja olenko minäkin lesbo, ihan vain sen takia etten ole koskaan seurustellut kenenkään kanssa? Ja ei kirjoissa koskaan ole mainittu että esim. Goyle olisi seurustellut tytön kanssa, mutta en minä häntä siltikään sanoisi välttämättä homoksi. Saattoihan Lunalla olla säätöä jonkun pojan kanssa (jos häntä kouluaikana edes kiinnosti seurustelu), mutta sitä ei ole mainittu, koska kirjat on kirjoitettu Harry Potterin silmien kautta. Ja aivan kuten Aië tuossa edellä sanoi, Luna meni naimisiin miehen kanssa ja sai vielä kaksi lastakin. Tuskinpa lesbo ihan helpolla miehen kanssa menee naimisiin, harrastaa seksiä ja saa lapsia. Luna voisi olla hetero tai ehkä biseksuaali (ja nyt, lapsoset, opitte toisen uuden hauskan sanan! Biseksuaali tarkoittaa sitä, että ihminen voi tuntea seksuaalisia tai romanttisia tunteita molempia sukupuolia kohtaan. Voitte kylvää sitä sanaa nyt joka paikkaan!).

Jos piirrätte pilakuvaa Lunasta ja laitatte siihen skeittilaudan vitsin vuoksi, niin kyllä silloin tulee sellainen olo, että teidän mielestänne skeittaaminen on iljettävää ja kamalaa.
Ilmamerirosvot tottelevat aina äitiään.
<AdamGibbon> (( Mun sydän hakkaa hirveän lujaa. ))
<CainGibbon> (( iik, iik, jännää jännää. o: ))

Charlotte

 • Ankeuttaja
Vs: Luna Lovekiva
« Vastaus #68 : Tammikuu 06, 2010, 23:35:53 »
 Noi teidän valitukset johtuu siitä, että me ollaan ainoat, jotka ei pidä Lunasta! Mitä meidän pitäisi perustella? Perustelkaa sitten, miksi te pidätte Lunasta.
 Josefiinalta Sushannalta oli tyhmää laittaa "hintti" tänne, mutta sitä käytän minäkin Lunasta. (Sushannan oikea nimi on Josefiina, mulle Susanna, teille Sushanna) Hintti on tässä iässä (11-12) muotisana, ja on "cool" käyttää sitä.

Poissa Stella Slash

 • 4|\|71-p3310
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Tuvaton
Vs: Luna Lovekiva
« Vastaus #69 : Tammikuu 06, 2010, 23:51:14 »
Mitä meidän pitäisi perustella?
Perustelematon mielipide on merkki tyhjistä aivoista, eikä sillä ole mitään arvoa.

Sushannan oikea nimi ei varmaan kuulu tänne, ja lisäksi se ei taida olla ollenkaan Josefiina, vaan alkaa U-kirjaimella.

Charlotte

 • Ankeuttaja
Vs: Luna Lovekiva
« Vastaus #70 : Tammikuu 06, 2010, 23:52:06 »
Mitä meidän pitäisi perustella?
Perustelematon mielipide on merkki tyhjistä aivoista, eikä sillä ole mitään arvoa.

Sushannan oikea nimi ei varmaan kuulu tänne, ja lisäksi se ei taida olla ollenkaan Josefiina, vaan alkaa U-kirjaimella.

 Ei oikeasti olekaan, mutta kaikille se on!

Poissa Stella Slash

 • 4|\|71-p3310
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Tuvaton
Vs: Luna Lovekiva
« Vastaus #71 : Tammikuu 06, 2010, 23:56:35 »
Mitä meidän pitäisi perustella?
Perustelematon mielipide on merkki tyhjistä aivoista, eikä sillä ole mitään arvoa.

Sushannan oikea nimi ei varmaan kuulu tänne, ja lisäksi se ei taida olla ollenkaan Josefiina, vaan alkaa U-kirjaimella.

 Ei oikeasti olekaan, mutta kaikille se on!
Höpö höpö.

Käyttäytykää kunnolla, tai soitan vanhemmillenne ja käsken niiden vahtia netinkäyttöämme vähän tarkemmin. Ja annan linkin kaikkeen mitä olette täällä kirjoitellut.  Ja juu, minä pystyn tekemään sen.

Charlotte

 • Ankeuttaja
Vs: Luna Lovekiva
« Vastaus #72 : Tammikuu 06, 2010, 23:58:57 »
 Sushanna ei pidä tästä...
 Ja mistä tiedät hänen nimensä? Josefiinaksi kutsuvat häntä kaikki, oikeasti. Nyt loppuu Vuotiksen käyttö, täällä vain kiusataan ja haukutaan. :( Kiitti vaan, saitte mut TAAS itkemään!

Poissa Taru

 • Kesäkettu
 • Sanomaton
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • ID 12 (Sessun vaimo)
 • Pottermore: BronzePhoenix3707
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Luna Lovekiva
« Vastaus #73 : Tammikuu 07, 2010, 00:00:49 »
Joo, 11-12-vuotiaana kyllä tekee ja sanoo kaikkea tyhmää sen takia koska kaikki muutkin. :)


Minä pidän Lunasta, koska hän on raikas tuulahdus Tylypahkassa; siinä missä päähenkilöillä on mietittävänään hirveän vakavia ja suuria asioita (kuten Voldemort), niin on ihanaa tavata tuollainen unelmoija, jonka ei tarvitse vaivata mieltään niillä asioilla. Luna on täydellisen sinut oman itsensä kanssa ja niin avomielinen kuin ihminen voi olla; hän luottaa muihin, mutta silti tietää ihan hyvin mitä mieltä muut ovat hänestä. Ja vaikka hän tietää, että muut koululaiset haukkuvat häntä Lööperi-Lunaksi, niin silti hän pysyy omana itsenään. Minusta se on mahtavaa ja osoittaa rohkeutta häneltä. Kuinka moni muu on muuttunut joksikin toiseksi kiusaamisen takia? Hän on täysin rehellisesti oma itsensä eikä esitä olevansa jotain, mitä ei ole.
Ilmamerirosvot tottelevat aina äitiään.
<AdamGibbon> (( Mun sydän hakkaa hirveän lujaa. ))
<CainGibbon> (( iik, iik, jännää jännää. o: ))

Poissa Arende

 • hahtuvahaave
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: PotionGhost22203
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Luna Lovekiva
« Vastaus #74 : Tammikuu 07, 2010, 00:03:40 »
Sushanna ei pidä tästä...
 Ja mistä tiedät hänen nimensä? Josefiinaksi kutsuvat häntä kaikki, oikeasti. Nyt loppuu Vuotiksen käyttö, täällä vain kiusataan ja haukutaan. :( Kiitti vaan, saitte mut TAAS itkemään!

Voi olla ihan fiksuakin pitää taukoa ja tulla takaisin sitten kun on kasvanut henkisesti ja kykenee keskustelemaan asiallisesti perusteluiden kanssa mielipiteistään.

Lunasta vielä sen verran, että oliko ne otukset, joista hän puhui, todella olemassa? Vai vain joitain hänen isänsä keksintöjä? En tähän hätään muista, todistettiinko kirjassa mitään suuntaan taikka toiseen...
Ihana asia minusta on, et ihana olen vain

Poissa Taru

 • Kesäkettu
 • Sanomaton
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • ID 12 (Sessun vaimo)
 • Pottermore: BronzePhoenix3707
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Luna Lovekiva
« Vastaus #75 : Tammikuu 07, 2010, 00:13:42 »
Lainaus käyttäjältä: Rowlingin chattitilaisuus (HP-fanit)
(tosin hän ei koskaan löytänyt ruttusarvista niistaisikkiä ja joutui lopulta hyväksymään, että isänsä saattoi keksiä sen hatusta).

Eli ainakaan ruttusarvista niistaisikkiä ei ollut, mutta ainakin itse kuvittelisin muiden olevan olemassa ja Lunan ehkä löytäneen ne Rolfin kanssa. :)// No, mä en muista kirjoja sanasta sanaan ulkoa. Saattaa ihan hyvin olla, että siellä on ollut yksi adjektiivi äänestä. :D

// Hei joo, nyt minäkin muistan noita tilanteita, Odotum. Oikeassa olet, hänellä on kirjojenkin mukaan haaveksiva ääni. :D
« Viimeksi muokattu: Tammikuu 07, 2010, 13:43:43 kirjoittanut Taru »
Ilmamerirosvot tottelevat aina äitiään.
<AdamGibbon> (( Mun sydän hakkaa hirveän lujaa. ))
<CainGibbon> (( iik, iik, jännää jännää. o: ))

Poissa Odotum

 • Poni
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Luna Lovekiva
« Vastaus #76 : Tammikuu 07, 2010, 13:10:20 »
Ja ääni, josta ei ole kirjassa mainittu mitään, mutta jonka leffaversiota en muita.
Muuten komppaan kyllä Tarua, mutta eikös kirjoissa kuvailtu Lunan ääntä uneksuvaksi? Ainakin minun on helppo kuvitella se sellaiseksi :-)

(Charlotte)
Lainaus
Noi teidän valitukset johtuu siitä, että me ollaan ainoat, jotka ei pidä Lunasta! Mitä meidän pitäisi perustella? Perustelkaa sitten, miksi te pidätte Lunasta.

Lunasta pitävät ovat kyllä jo perustelleet ~ 10 kertaa, mutta te ette ole. Eikä tässä kukaan 'valita' siksi että joku olisi eri mieltä, kyse on enemminkin väittelystä. Ja kuten sanottu, väittelyssä ei pärjää jos ei voi perustella mielipiteitään. Väittelyssä sinänsä ei ole mitään pahaa, sitä Vuotiksessa on aika paljonkin ja se on kivaa ellei mennä liian pitkälle (henkilökohtaisuuksiin tms.). Ja väittelyssä monesti on myös häviäjä/voittaja. Mutta väittelyyn ei kannata ryhtyä ja tulla ilmoittamaan mielipiteitään, ellei alunalkaenkaan nitä osaa perustella.


Lainaus
Hintti on tässä iässä (11-12) muotisana, ja on "cool" käyttää sitä.
Voi luoja! Ja siksikö on siis järkevää ja hyväksyttävää käyttää sitä joka paikassa ja haukkua muita 'hinteiksi'?

Ja ehkä tästä jutusta on saatu jo tarpeeksi, mutta mikäli Sushanna/Charlotte vielä eksyy tähän topsuun ja haluaa jatkaa keskustelua, niin viisainta olisi ehkä antaa ne hyvät perustelut, tai sitten myöntää että ne omat 'perustelut' eivät ole olleet kovin hääppöiset, ja siksi myös ne väitteet Lunasta eivät ole olleet kovin vahvalla ja uskottavalla pohjalla.

//Taru: En mäkään, mutta tuo on vaan jäänyt mieleen :-D Ja minusta tuntuu että se on mainittu useammankin kerran, etenkin FK:ssa. Muistaakseni siellä on sellaisia kuvauksia että aina kuuluu se uneksuva ääni kun ollaan jossain tilanteessa, ja sitten porukka kääntyy ja huomaa Lunan taas olevan paikalla. Että siis ensimmäisenä tulee aina se ääni. :D

« Viimeksi muokattu: Tammikuu 07, 2010, 13:23:51 kirjoittanut Odotum »
aaaaaaaaaaaaaaa lol

Poissa Giladra Carrion

 • Kuolonsyöjä
 • Valvojaoppilas
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: ShieldFang27063
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Luna Lovekiva
« Vastaus #77 : Tammikuu 07, 2010, 15:28:45 »
Eikä tässä kukaan 'valita' siksi että joku olisi eri mieltä, kyse on enemminkin väittelystä.
Miksi väittely? Miksei ennemmin keskustelu?


Lainaus
Hintti on tässä iässä (11-12) muotisana, ja on "cool" käyttää sitä.
Hyvä että tuon tunnustaa itse, mutta ei kannata ihmetellä, jos muut eivät ota tosissaan tai nousevat vastarintaan...

Tosiaan, jos kaipaa perusteluja Lunan puolesta, tässähän on useita sivuja sellaisia - Lunaa vastaan taasen ei, ja siksi olisikin kiintoisaa kuulla kattavia perusteluja (jos sellaisia edes löytyy).
Lunan persoona ei miellytä kaikkia, se on selvä, mutta miksi minulle tulee kovasti mieleen ajatus siitä, että tässä on kyse provosta tms.?


Mitä nyt tässäkin keskustelussa on tullut viime hetkinä ilmi, ihailen Lunassa eritoten sitä, että kaiken massan keskellä hän uskaltaa häpeilemättä ja pelkäämättä muiden mielipiteitä olla oma ihailtava itsensä. :)
Lunan tyhmyyttä vastaan sotii ensinnäkin jo se, että hän on Korpinkynnessä. Luna ei ole tyhmä, hän on älykäs, omalla persoonallisella tavallaan.
Lunan asenne elämään on ihana, itsekin haluaisin kovasti sellaisen omata.
“We've all been raised on television to believe that one day we'd all be millionaires, and movie gods, and rock stars.
But we won't. And we're slowly learning that fact. And we're very, very pissed off.”

deadpromises

 • Ankeuttaja
Vs: Luna Lovekiva
« Vastaus #78 : Tammikuu 07, 2010, 18:02:39 »
Minunkin täytyy kyllä nyt ihan suoraan sanoa, että Sushanna ja Charlotte voisivat tulla tänne sitten takaisin, kun osaavat keskustella asioista ja eriävistä mielipiteistä asiallisesti. Kukaan ei ole sanonut, ettette saisi pitää Lunaa ärsyttävänä, kuten olen jo sanonut monta kertaa.

Miksi väittely? Miksei ennemmin keskustelu?

Mielestäni tätä voi kyllä hyvin kuvata keskusteluksi, mutta kyllähän tässä mielipiteistäkin väitellään aika paljon. Siksi haluaisinkin takertua väittelyn periaatteisiin sen verran, että Sushanna ja Charlotte ymmärtäisivät, miksi me heiltä perusteluja pyydämme ja että me emme todellakaan ole perustaneet mitään vastarintaa heitä vastaan; toivomme vain kunnollista keskustelua. Kukaan ei nimittäin ole silloin hyvä väittelijä, kun vain kertoo asian niinkuin sen näkee, vaan siihen tarvitaan hyvin perustellut mielipiteet. Teidän mielipiteenne eivät selvästikään ole hyvin perusteltuja, ettekä te kykene ottamaan meidän mielipiteitämme vastaan millään tavoin, vaan syytätte meitä. Esim. Charlotte yritti vedota meihin sillä, että saimme hänet itkemään. En minä ainakaan ole missään vaiheessa siihen pyrkinyt, olen vain halunnut hyvät perustelut tuolle mielipiteelle.

Jos ajattelette, että hintti on muotisana, jota on "cool käyttää", niin voin kertoa, että todellakin saatte silloin kestää muiden antaman kritiikin. Se ei nimittäin ole mitenkään coolia haukkua ihmisiä sanalla, joka ei ole tarkoitettu haukkumasanaksi. Vaikka Luna olisikin homo- tai biseksuaali, häntä ei voisi millään perusteilla haukkua sanalla. Wikipediasta löytää hyvän määrittelyn homoseksuaalisuudelle. Siellä ei missään nimessä lue mitään sellaista, kuten "Voit myös käyttää sanaa hintti, joka soveltuu oivallisesti haukkumasanaksi ja on erittäin soveltuva käytettäväksi missä tilanteessa tahansa." Pyydän, ettette enää käyttäisi sanaa ainakaan täällä. Se oikeasti loukkaa joitakin ihmisiä. Ja edelleenkään ei ole todisteita Lunan "hinttiydestä". Luna on mennyt naimisiin nimenomaan miehen kanssa. Mistä nyt kukaan voi tietää, olisiko hän myös kiinnostunut naisista, mutta vaikka olisi, siinä ei ole mitään niin pahaa, että sitä täytyisi käyttää häntä vastaan.

Ja jos joku aikoo tästä loukkaantua, niin en edelleenkään tarkoita mitään pahaa. Ilmaisen vain mielipiteeni teidän kahden perustelemattomiin mielipiteisiin ja pyydän kunnollisia perusteluita. Ihan niinkuin kunnon keskustelussa ja väittelyssä pitäisi ollakin.
« Viimeksi muokattu: Tammikuu 07, 2010, 18:08:33 kirjoittanut deadpromises »

Poissa Odotum

 • Poni
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Luna Lovekiva
« Vastaus #79 : Tammikuu 07, 2010, 20:20:15 »
Tämä oli keskustelu, kunnes nämä kaksi ihmistä tulivat antamaan hyvin eriävän mielipiteen Lunasta, eikä siinä itsessään mitään kamalaa ole. Mutta väittelyksi tämä todentotta muuttui, kun oli kaksi eri mielipidettä Lunasta ja niistä väiteltiin (joskin se ei ollut kovin hyvä väittely sikäli että toisella mielipiteellä ei ollut kamalasti perusteluja). Vuotis on täynnä väittelyjä, eikä siinä mitään kamalaa ole, päinvastoin.
Nyt tämä taitaa olla taas keskustelua, koska Charlotte/Sushanna, tai kukaan muukaan eivät ole antamassa sitä eriävää mielipidettä.
aaaaaaaaaaaaaaa lol

Poissa Lloue

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Luna Lovekiva
« Vastaus #80 : Tammikuu 14, 2010, 09:03:37 »
Minä pidän Lunasta. Hän on hieman vinksahtanut, ja hauska. Ja puoliverisessä prinssissä (elokuvassa) hänellä oli pari hauskaa kohtausta. Luna on paljastunut myös oikein hyväksi ystäväksi, ja hän jaksaa aina ajatella positiivisesti. Se, että Lunaa kiusataan hieman, tekee mielestäni hänestä paremman.
Varo turbaanipäisiä miehiä

Carablea

 • Ankeuttaja
Vs: Luna Lovekiva
« Vastaus #81 : Tammikuu 15, 2010, 01:58:11 »
Luna on kiva. Ja joo, osaa hän tulkita ihmisiä enemmän kuin muut - Kuoleman Varjeluksissa hän tunnisti Harryn Harryksi vaikka Harry oli juonut monijuomalientä. Samaistun jonkin verran Lunaan, okei, aika paljonkin.

Sallukka

 • Ankeuttaja
Vs: Luna Lovekiva
« Vastaus #82 : Heinäkuu 11, 2010, 13:57:07 »
Minusta on hyvä, että Harry Pottereissa on paljon erilaisia hahmoja. Silloin on helpompi löytää jokin hahmo johon samastua.
Luna Lovekiva on hyvin persoonallinen ja erikoinen noita. Minusta hän on hyvin ihastuttava ja on hienoa, että hän uskaltaa pukeutua omaperäisesti ( vaikka kyseinen henkilö ei oikeasti eläkään ).
Luna ei välitä, vaikka häntä kiusataan ulkonäkönsä vuoksi, ja siksihän Luna onkin hyvä esikuva monille: uskalla olla erilainen!

Luna on oikeasti aika viisas, vaikka monet pitävät häntä ihan hönttinä Lööperinä. Ei tule monesti minullakaan ajateltua, että Luna on Korpinkynnessä.

Poissa Miizhaa

 • Tähtililja
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Rohkelikko <33
  • Ja kaikki kirjoittaa mun ystikseen! <3
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Luna Lovekiva
« Vastaus #83 : Helmikuu 25, 2011, 18:20:40 »
Kun katselin noita teidän viestejänne täällä topiicissa oloni oli sellanen et "mitä hittoo?" Mielestäni nämä eivät ole olleet kiusaamista, haukkumista tai mitään muutakaan vastaavaa, mutta pahasti väittelyn puolelle olette kyllä menneet. Enpä olisi vuosi sitten uskonut, että topastani tulee tälläinen *pyörittelee silmiään suu auki* mutta ei sitä kaikkea aina ennaltaan tiedä!
 Giladra Carrionin kanssa olen kyllä siitä TÄYSIN samaa mieltä, että miksi väittely? Miksei keskustelua? Jokaisella on oma mielipiteensä ja jokaisella on oikeus sanoa se mutta rajansa kaikella.
 Joo, jotta en ala taas saarnaamaan häivyn. Vähän hämmästyttää kyllä tämä topiikki, ensimmäinen kerta kun tälläiseen törmään vaikka olen jo kaksi vuotta täällä pyörinyt... Mutta, jatkakaa keskustelua. (huom, keskustelua ei väittelyä :) ) :)
Kuolema on mysteeri ja hautaus salaisuus
 Stephen King

Poissa Kissanminttu

 • Yli-Blondi
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • ಠ_ಠ
  • Tumblr
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Luna Lovekiva
« Vastaus #84 : Toukokuu 14, 2011, 00:50:58 »
Hyvin älykäs, ihana luonne, kiltti, rehellinen, mutkaton, ihana hahmo oikeastaan. Ei vastannut kierrellen vaan kertoi totuuden. Hieman hömelö, muttei ollenkaan TYHMÄ. Pitää päänsä kylmänä jokaisessa tilanteessa.

Eli siis oln lempihahmoissani.
...Maan pimeys hangen alla
puistoja puistattaa.
Jäätakki on vaahteralla,
kastanja aivastaa...

Poissa Koala

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Luna Lovekiva
« Vastaus #85 : Toukokuu 14, 2011, 15:18:43 »
Luna on ehdottomasti yksi lempihahmoistani! Hän on niin persoonallinen ja omalla tavallaan ihana. Lisäksi hän on kiltti, rehellinen ja hauska. Hän on vähän hassu ja ehkä välillä jopa outokin, mutta tyhmä hän ei missään tapauksessa ole! Pääsi sentään Korpinkynteen ja osaa ratkaista arvoituksia. Luna on myös rohkea ja yrittää aina parhaansa, vaikka kaikki eivät hänestä pidäkään.

Lunalla ei ole paljon ystäviä, koska jotkut pitävät häntä tosi outona ja hänen isänsä on Saivartelijan päätoimittaja. Silti hän pitää kiinni ystävistään ja tukee heitä. Luna on oikeasti hyvä tyyppi! Evanna Lynch onnistui hienosti roolissaan.

~Koala

Lucresia

 • Ankeuttaja
Vs: Luna Lovekiva
« Vastaus #86 : Toukokuu 19, 2011, 18:43:44 »
Luna on mielestäni yksi parhaimmista henkilöistä. Luna on suloinen ja viisas. Luna herättää minussa sen mielenkiinnon maailmaa kohtaan joka joskus unohtuu..

Poissa Wood Nymph

 • Renegade
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Luksusloimu!
  • something worth fighting for ~ Tumblr
 • Pottermore: ScarletSun17528
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Luna Lovekiva
« Vastaus #87 : Kesäkuu 21, 2011, 13:55:14 »
Lunahan on aivan loistava henkilö! :D
Hän on persoonallinen, hauska ja erityisesti ihailen hänen vaatteitaan. Lunan ajatusmaailma on kiehtova, ja hänen ajatuksiaan jää lukiessa hetkeksi miettimään. Mielestäni Evanna toi Lunan luonteen todella hyvin esille elokuvissakin. Luna on yksi lempihahmoistani ja ei syyttä<3
Well then, I think the answer is that a circle has no beginning.
-Luna Lovegood, DH

Poissa Ninzai

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Rohkelikko
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Luna Lovekiva
« Vastaus #88 : Kesäkuu 21, 2011, 20:28:23 »
Hän on aivan ihana hahmon sympaattinen jollain tavalla.Hän on myös omalla tavalla viisas ja tuoa väriä kirjoihin ja elokuviin.Evanna osaa Lunan rooli todella hyvin : )

ohjattavaluumu

 • Ankeuttaja
Vs: Luna Lovekiva
« Vastaus #89 : Heinäkuu 09, 2011, 22:43:17 »
Luna on yksi minun lempihahmoistani. Vaikka hän ei ole juonen kannalta kovin merkittävä, hänen hahmonsa tuo uutta ns. "ulottuvuutta" HP:n maailmaan. Hän on myös ihanan rehellinen ja näkee asiat eri tavalla kuin muut. :)

Poissa jaida

 • ikuinen hattutyttö
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Kasva aikuiseksi, mutta säilytä lapsenmielisyytesi
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Luna Lovekiva
« Vastaus #90 : Heinäkuu 15, 2011, 16:00:42 »
Hän on ehdottomasti lempihahmoni! Ihana ja todella samaistuttava hahmo <3 Hyvin todellinen ja hauska hahmo. Voi sitä naurunmäärää kun luin feeniksin killassa olleita Lunan juttuja. (: Hän tuo mielestäni väriä ja eloa kirjoihin/elokuviin. Ja aah rakastan hänen pukeutumis tyyliään , en itse pukeutuisi niin, mutta se tuo minulle kauhea tunteen olla erilainen kuin muut ja erottuva.
"Dobby died a Free Elf, still it makes me kill myself... "<3

Poissa AIV-rehu

 • Lupus Tigris
 • Valvojaoppilas
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • Apulannan kasvattama
 • Pottermore: FeatherProphecy121
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Luna Lovekiva
« Vastaus #91 : Helmikuu 09, 2012, 22:06:24 »
Luna on ehdottomasti yksi lempihahmoistani. Pystyn samaistumaan häneen sillä olen itsekin jollain tavalla outo ja yksinäinen (varsinkin kouluaikoina olin) ja olemmehan molemmat Korpinkynsiä eli ainakin pitäisi olla teräviä. Niin ja sitten vielä haaveilu, vielä yksi yhteinen piirteemme. :) Luna on myös hieno ihminen. Hän on ystävällinen, rehellinen, rohkea, älykäs ja hyvä ihmistuntija.

Luna on rohkea, kun uskaltaa olla oma itsensä. Ei ihan kuka hyvänsä uskaltaisi laittaa retiisikorvakoruja kouluun vaikka se tuntuisi kivalta. Ryhmän paine on joskus valtava, eikä sitten halua erottua siitä liikaa tai ainakaan olla outo. Luna ei kuitenkaan pelkää erottumista eikä sen takia kiusatuksi tulemista. Lunan yksi hyvistä puolista on sekin, ettei hän ole tahallaan erilainen. Hän vain on sellainen kuin on. Hän tietää kyllä, että muut pitävät häntä outona, mutta ei välitä siitä. Pidän Lunassa myös hänen tavastaan sanoa suoraan mitä hän ajattelee. Hän on ihailtavan suora ja rehellinen. Ja samalla hän kuitenkin on ystävällinen eikä loukkaa ketään (enintään aiheuttaa kiusaantuneen hiljaisuuden laukomalla totuuksia.) Mitä Lunan älykkyyteen tulee, niin yksi aika vedenpitävä todiste on että hän on korpinkynsi. Eihän hän pääisi edes tupaansa sisään jos olisi tyhmä. KV:ssa ainakin keksi vastauksen ihan muitta mutkitta. Ja näkyyhän hänen älykkyys muutenkin pitkin kirjoja jos vain huomaa sen (hän esimerkiksi keksi FK:ssa miten he pääsevät ministeriöön). Yksi älykkyyden muoto hänessä on myös hänen ihmistuntemus. Hän tunnisti Harryn monijuomaliemestä huolimatta ja tuntuu usein näkevän monien ihmisten "kuoren" läpi suoraan luonteeseen. Kenties se onkin yksi syy siihen miksi hän on niin erilainen. Hän tietää, että ulkokuorella ei ole väliä. Tärkein löytyy sisältä. Lunan miinuspuolena taitaa olla hänen herkkäuskoisuus. Hän uskoo kaiken mitä hänen isä kertoo hänelle tai kirjoittaa Saivartelijaan. Eli aika paljon kaikkea puppua. Toisaalta sekin on jollain tavalla suloista. Hän on ihailtavan avoin uusille tuulille eikä heti hylkää uskomattomia asioita "mahdottomina".
Draco dormiens numquam titillandus.
Jos jokin voi mennä pieleen, se menee pieleen.
Psykiatrisia toimia, jotka oman kokemuksen kautta täysin aukee -Apulanta

Poissa Rohkelikkokummitus

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Luna Lovekiva
« Vastaus #92 : Helmikuu 14, 2012, 17:16:52 »
Musta Luna on justiin hyvä. Ja sen jutut on nii outoja/hauskoja. :)
Karkotaseet!

Poissa Ales

 • Fanficcari
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • 24365
  • My life, my party!
 • Pottermore: DreamFlight25004
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Luna Lovekiva
« Vastaus #93 : Helmikuu 16, 2012, 16:14:57 »
Minä pidän Lunasta, vaikka en häntä lempihahmokseni laskekaan.
Pystyn samaistumaan Lunaan, itsekin olen tälläinen 'oman tieni kulkija' niin kuin hän.

Lunassa viehättää se, että hän uskaltaa olla erilainen. Hän pystyy sanomaan asiat suoraan, eikä hän puhu toisten selän takana. Luna uskaltaa erottua massasta. Hän pukeutuu omalla tavallaan, kulkee omaa tietänsä, haaveilee..

Luna on outo, mutta ei pahalla tavalla. Ja jos on outo, se ei tee heti ihmisestä tyhmää. Hän kuuluu Korpinkynnen tupaan, mikä kertoo Lunan älykkyydestä aika paljon.
Vaikka hän onkin erilainen, haaveilee, hän on silti viisas.

Lunan luomat tunteet ovat ristiriitaisia ainakin minun mielestäni. Hän on suloinen, ihana, hömelö, mutta silti joskus myös ärsyttävä.
Lunassa ärsyttää se, että on minun mielestäni ehkä liian pirteä koko ajan. Hänestä juoruillaan pahaa hänen selkänsä takia, mutta hän on pirteä kuin peipponen. Toisaalta sen voi laskea myös hyväksi puoleksi, että pystyy olemaan välittämättä häiritsevistä kommenteista.
(Itsestäni puhutaan aika paljon selkäni takana, mutta yritän olla välittämättä siitä, vaikka välillä se on hiukan hankalaa).

Päätän kommenttini tähän. :)
Hey! You just lost The Game.

Poissa pilvenpiirtäjä

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
  • Words of pages
 • Pottermore: FeatherMarauder23566
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Luna Lovekiva
« Vastaus #94 : Helmikuu 19, 2012, 11:57:42 »
Luna on mielenkiintoinen hahmo, ja jollain tasolla pidän hänestä, toisaalta en.

Lunalla on paljon hyviä puolia, hän on iloinen ja uskaltaa olla oma itsensä, välittämättä ryhmänpaineesta. Luna ei ole tyhmä, kenties vähän hölmö, mutta hän osaa lukea ihmisiä loistavasti, esimerkiksi juuri se, että hän tunnistaa Harryn KV:ssa tämän ilmeistä paljastaa tämän. Lunalla on ihailtavia piirteitä: hän on oma itsensä eikä välitä mitä muut hänestä ajattelevat. Luna on raikas tuulahdus viimeisten kirjojen 'masentavassa' ilmapiirissä..

Lunan hahmo on mukava siinä suhteessa, että hänelläkin on oma roolinsa viimeisissä kirjoissa, mutta hän ei ole rohkelikko vaan korpinkynsi. Luna onkin ainut 'pääporukan', Potterin kavereiden jäsen, jolla on jonkinmoinen rooli, eikä ole rohkelikko. Toki kirjoissa on lauma puuskupuheja, jotka laskisi Potterin kavereiksi, mutta näistä kenelläkään ei ole sivuhahmoa suurempaa osaa, Lunalla on taas jonkinmoinen, hän lähti esimerkiksi FK:ssa mukaan Taikaministeriöön ja viimeisessä auttaa Harryä etsimään kadonnutta diadeemia, etenkin leffassa Luna on ihana, kun hän vain alkaa huutaa Harrylle... :D

Lunassa on myös ärsyttäviä piirteitä. Hänen juttunsa ovat välillä erittäin outoja, ja ne ärsyttävät joissain tietyissä luvuissa, nyt tosin ei tule yhtään mieleen. Luna on myös mielestäni yksi 'epäaidoimmista' hahmoista koko sarjassa. Onhan se hyvä ja ihailtavaa, ettei välitä siitä, mitä muut ajattelevat sinusta, mutta en usko, että kukaan voisi oikeasti olla välittämättä selän takana juoruamisesta yhtään. Tuntuu liian absurdilta, että tällainen henkilö on oikeasti olemassa. Tosin onhan osa muistakin Potter-hahmoista melkoisen absurdeja, vain muutamalle voisi kuvitella oikean esikuvan, ja loput ovat kukin milläkin tavalla liioiteltuja.

Luna on ihastuttava ja vihastuttava. Jos joku hänen kaltaisensa ilmestyisi kouluun, monet katsoisivat nenänvartta pitkin, vaikka hehkuttavatkin hahmoa täällä, ja todennäköisesti olisin ainakin aluksi yksi heistä. Uskon, että kun Lunaan tutustuu, hänestä alkaisi kuitenkin pitää kaikkine hänen omituisuuksineensa. Luna on taivaanrannanmaalari, ja uskoisin monien ihmisten voivan samastua häneen ainakin osittain ^^
"What about a side by side with a friend?"
"Aye, I could do that.."

Poissa simiblaa

 • Se toinen torni
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • you're in ruins
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Luna Lovekiva
« Vastaus #95 : Helmikuu 25, 2012, 17:48:20 »
Luna on herttainen ja ihastuttava , häntä pidetään outona , ja en sanokkaan etteikö hän olisi , mutta se outous tekee hänestä ihanan ja viehättävän . Hänen outoutensa on omaa luokkaansa ja hänen puhetyylinsä on paras osa häntä. Hän ikäänkuin kuiskaa kaikki sanat. OK , no ei ihan kaikkia :) hän on yksi lempihahmoistani ♥
I've been locked inside your heart shaped box for weeks..

Poissa annips

 • siipienrepijä
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • But I'm just a ghost
 • Pottermore: DawnNewt14590
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Luna Lovekiva
« Vastaus #96 : Helmikuu 28, 2012, 09:20:38 »
Luna on minusta sarjan ihanimpia hahmoja, johon minä pystyn jostakin syystä samaistumaan.

Minäkin keksin ihmeellisiä juttuja (tosin Lunalla ne ovat ehkä... kauniimpia?) kuten Reissumies, Vanttera Rottapoika ja ties mitä muita... Mutta palataan asiaan. Minua ei ota kuin yksi ihminen oikeasti tosissaan (KAI) ja se on niin mittaamattoman arvokasta minulle, että..

Minusta Luna on ehkä kaiken kaikkiaan rakastettava ja mielenkiintoinen hahmo. Hän on ihanan seesteinen ja ymmärtäväinen ihminen. Minusta hän on myös todella viisaan oloinen. Ja viisauttahan ei mittaa kouluarvosanat. Olen saanut hänestä sellaisen kuvan, että hän haluaa olla kaikille ystävällinen vaikka muut hänelle nauraisikin. Lisäksi Luna osaa "lukea" ihmisiä hämmästyttävän hyvin ja jotenkin kauniisti.    Hän erottuu ihanasti joukosta ja on hyvin sympaattinen.

Elokuvissa rakastan sitä kohtaa (KV osa 2) kun Luna jahtaa Harrya portaissa ja erottuu täydellisesti mustien kaapujen joukosta liilojen (?) housujen ja vaaleiden hiustensa vuoksi.

Lunasta on tullut minulle jonkinlainen esikuva. Häneen tutustumisen myötä olen uskaltautunut olemaan koulussa erityisesti oma itseni. Ihan sellainen tarinoiva haaveilija mikä olenkin. Haukkujakin siitä olen saanut, mutta en ota paljonkaan itseeni. Aivan, paljonkaan, otan kuitenkin jonkun verran.    Vaikka Luna tuntuu oudolta keijukaiselta, hän on hyvin vahva ihminen.

Lunassa pidän myös todella paljon juuri hänen outoudestaan. Siitä miten hän on erilainen kuin muut. Minua viehättää, että kiperässäkin tilanteessa hän ehdottaa ideoitaan tyynesti. Hän on hyvin rohkea ja vahva, vaikka häntä voisi aluksi luulla sellaiseksi hissuttelijaksi.

//muoks//

Tuli vielä niistä "retiisikorvakoruista" mieleen, että iselläni oli joskus sellaiset itse tehdyt korvakorut koulussa ja pilkkaahan siitä tuli. Meidän luokka on semmoinen älytön massaluokka joka ei ole tottunut minkäänlaiseen erilaisuuteen, joten varsinkin pojat huomauttelevat kaikesta. Korvakorut oli sellaiset ihan tavalliset hakaset, mitkä roikkuvissa yleensäkin on, mutta niissä roikkui eriväriset klemmarit. Toisessa keltainen, toisessa vihreä. Ei sen kummempaa.

Luna on yksi lempihahmojani ja Rowlingille kiitoksen arvoinen. Erilaisuus on kaunista! <3 Tulipahan taas tällainen sönkötys josta kukaan ei saa selvää. :DD

-annipsi-« Viimeksi muokattu: Helmikuu 28, 2012, 09:27:12 kirjoittanut annips »

Poissa Siihu

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Luna Lovekiva
« Vastaus #97 : Helmikuu 28, 2012, 13:17:25 »
Luna on rauhallinen, mutta ei hevistä hätkähdä...
Fiksu ja todella taitava...

Mutta pidän enemmän Ginevran tyylistä ja luonteesta...=)
S.Y.L.K.Y.

Poissa Ihmissusi

 • Vuotislainen
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Luna Lovekiva
« Vastaus #98 : Helmikuu 28, 2012, 14:58:28 »
Luna on ihana :) Hän on niin rauhallinen, viisas ja todella kaunis. Hän ei piittaa siitä mitä muut hänestä ajattelevat vaan on täysin oma itsensä. Sen lisäksi että hän on rohkea, hän on myös taitava. Sellainen omissa maailmoissaan liitelevä Korpinkynsi jolla onkin sitten merkittävä osa sodassa Voldemortia vastaan. Ilman häntä Harry ei olisi voinut tuhota Korpinkynnen diadeemia. Kun Luna ilmestyi Feeniksin killassa ensimmäistä kertaa, ajattelin että hän on hölmö sivuhahmo. Mutta luuloni paljastuivat (onneksi) vääriksi ja hänestä tuli mielenkiintoinen ja todella ihana henkilö ;) Luna on outo, rento ja uskoo omituisiin asioihin. Hän on aika lailla Hermionen vastakohta, yksi syy lisää miksi pidän hänestä. Hermione on faktoja ajatteleva 'hikipinko' ja Luna taas sellainen vähän homssu ;D En nyt yritä lietsoa Hermione-vihaa mutta jotenkin ihanaa kun Luna on hänen vastakohtansa. Vaikea selittää mutta toivottavasti jotenkin saitte punaisesta langasta kiinni.

Eli pidän Lunasta paaljon. Ja olen huomannut että hän on muuttanut minua hieman. Olen nykyään rohkeammin oma itseni enkä välitä mitä muut miettivät. Tahtoisin kovasti olla niinkuin Luna, ihastuttava luonne :) Ja toodella kaunis. Luna on jotenkin niin herkkä ja ihana henkilö, en oikein muuta voi sanoa. Lisäksi rakastan hänen isäänsä! En tiedä miksi mutta hän on hauska :D Niin kiehtova mies..

~ihmissusi~

Poissa elephanthouse

 • kesän lapso mä oon
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: FeatherHallow19419 & QueenRune11201
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Luna Lovekiva
« Vastaus #99 : Maaliskuu 06, 2012, 21:15:10 »
Luna luna... pikku Lunaseni <3 Heti aluksi ihastuin Lunan hahmoon (niin kirjoissa kuin leffoissakin) Hän on niin ihanan outo ja kummallinen, mutta silti niin rehellinen ja oikeassa. Omissa maailmoissaan, huomaa kyllä pilkan ja ilkeydet, muttei välitä... Jotenkin niin vahvaa ja Lunamaista <3 Luna on yksinkertaisuudessaan todellisen ystävyyden vertauskuva. Hehee! Mutta kuitenkin... yksi lempihahmoistani todellakin <3
Yksi ajatus täyttää äärettömyyden - William Blake
Amin mela lle = Minä rakastan sinua
Ficcifoorumi

Poissa Puppet

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: PhoenixAccio1128
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Luna Lovekiva
« Vastaus #100 : Maaliskuu 10, 2012, 17:55:03 »
Pidän Lunasta erityisesti sen takia, kun hän on niin omalaatuinen - hyvällä tavalla tietysti. Mielestäni Luna on ihana, kun on niin erilainen kuin muut HP:n hahmot, ja hän uskaltaa olla erilainen. Mutta toisaalta, en tiedä, onko Luna itse tietoinen siitä mitä muut hänen tyylistään sanotaan. Ainakin tyttö tuntuu välillä vähän liiankin uneliaata. :D

Ja vaikka Luna itse olisi tietoinen siitä, mitä muut hänelle sanovat, niin mun mielestä on ihanaa kun hän ei ota niitä itseensä ja jatkaa normaalisti. Monet muut sarjan hahmot voisivat ihan hyvin suuttua ja alkaa pitää jonkinlaista mykkäkoulua, mutta ei, ja se on ihana piirre Lunassa! :)
Draco Malfoy: Training for the ballet, Potter?

Poissa Jane Eyre

 • British Hippie who never lived in Great Britain
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Maybe someday I'll find the place for me to live.
 • Pottermore: OwlSparks24145
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Luna Lovekiva
« Vastaus #101 : Huhtikuu 19, 2012, 21:31:31 »
Luna on jotain ainutlaatuista Pottereissa. Hän on niin omissa maailmoissaan, mutta silti niin tarinoihin kuuluva. Ilman Lunaa Feeniksin killasta eteenpäin kirjoista olisi puuttunut jotain. Luna on omalaatuinen, ja luultavasti kaikki mitä hän selittää on oikeasti totta, vaikkei kukaan oikein hänen juttuihinsa uskokaan. Luna on vaan niin paras. :)
You put your arms around me and I'm home.

LovekivaLunaLove

 • Ankeuttaja
Vs: Luna Lovekiva
« Vastaus #102 : Toukokuu 13, 2012, 09:02:24 »
Mielestäni Luna on yksi parhaimmista hahmoista koko sarjassa. Hän vie juonta eteenpäin sujuvasti seitsemännessä kirjassa ollessaan vangittuna Malfoylla. Ja ilman Lunaa kirjat olisivat mielestäni tylsiä, koska Luna tuo pirteyttä, ja hyvää asennetta kirjoihin. Lunalla on ihanan positiivinen asenne, eikä hän välitä kiusaamisesta. Hän osaa olla välillä vähän hupsu, mutta eihän hän tyhmä ole! Miksiköhän hän muuten olisi korpinkynnessä..?

Poissa Viulutyttö

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: JinxStar23
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Luna Lovekiva
« Vastaus #103 : Toukokuu 21, 2012, 19:40:59 »
Luna on yksi lempihahmoistani Pottereissa. Rowlinghan on sanonut Lunan olevan Hermionen täysi vastakohta. Itse tunnistan itsestäni hermionemaisia piirteitä ja minulla olisi Lunalta paljon opittavaa. Luna ei välitä muiden arvostelusta vaan on aina oma itsensä. Hän on omaperäinen, mutta erittäin älykäs ja viisas. Hän on myös hyvä ihmistuntija. Ehkä Luna uskoo kohtaloon, sillä hän ei vaikuta pelkäävän tulevaisuutta tai epäonnistumista. Toki jos tuntisin Lunan, voisi joskus olla ärsyttävää kuunnella hänen outoja uskomuksiaan, mutta mielestäni on kunnioitettavaa pitää omista periaatteistaan ja mielipiteistään kiinni vaikkeivat muut niitä ymmärtäisikään. Luna on juuri sellainen henkilö, joka ei hyppäisi kaivoon muiden perässä. Luna on hahmo, joka on varmasti auttanut monia Potterien lukijoita pääsemään yli esimerkiksi kiusaamisesta ja ulkonäköpaineista. Aina kun Luna tulee paikalle, hän on kuin raikas henkäys viimeisten kirjojen synkkään tunnelmaan ja nostaa hymyn ainakin minun huulilleni. :)
Lontoo 7.7.2011 <3

Poissa Puppet

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: PhoenixAccio1128
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Luna Lovekiva
« Vastaus #104 : Kesäkuu 26, 2012, 11:29:49 »
Näkemykseni Lunasta on muuttunut lähes täysin muutamien vuosien aikana. Ennen pidin Lunaa hieman turhamaisena ja idioottimaisena hahmona, mutta nykyään hän on yksi lempihahmoistani. Lovekiva on saanut itselleni tunteen, etteivät erilaisuus ja omaperäisyys todellakaan ole pahasta, eikä muiden mielipideistä kannata välittää pätkän vertaa.
Draco Malfoy: Training for the ballet, Potter?

Poissa Prosper

 • Vuotislainen
 • Tupa: Tuvaton
Vs: Luna Lovekiva
« Vastaus #105 : Kesäkuu 26, 2012, 11:42:20 »
Näkemykseni Lunasta on muuttunut lähes täysin muutamien vuosien aikana. Ennen pidin Lunaa hieman turhamaisena ja idioottimaisena hahmona, mutta nykyään hän on yksi lempihahmoistani. Lovekiva on saanut itselleni tunteen, etteivät erilaisuus ja omaperäisyys todellakaan ole pahasta, eikä muiden mielipideistä kannata välittää pätkän vertaa.

Minusta on kiva, että Lunassa on näitä erilaisia puolia eikä hän ole yksinomaa "pilvissä." Hänestä löytyy teräviä kulmia pinnan alta ja älyä ja kykyä tehdä omat johtopäätöksensä. Pidän Lunasta. Hän on sellainen hahmo mihin samaistuu herkästi. Hän tuo myös mielenkiintoisia puolia esiin muista henkilöistä; Ginnyn rajoja katsomaton ystävällisyys, Harryn yksinäisyys, Ronin epävarmuus, Hermionen ilkeys... Luna on luonnonlapsi joka löytää yhteisymmärryksen taikaolentojen ja eläinten luota, ehkä helpommin kuin muiden ihmisten luota. Luna tietää paljon ja hänessä on paljon enemmän kuin mitä hänestä kerrotaan - hän on sellainen hahmo, joka on kiinnostava nähdä erilaisissa tilanteissa; esim. miten Luna ja Sirius tulisivat toimeen, mitä Luna tekisi jos hän löytäisi hirnyrkin, minkälainen Luna oli lapsena...


Poissa Lunar

 • In Noctem
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: OwlPurple13890
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Luna Lovekiva
« Vastaus #106 : Elokuu 02, 2012, 20:00:28 »
Luna on lempihahmoni Pottereissa (ja oikeastaan kirjoissa yleensäkin). Hänellä on niin vahva itseluottamus, ettei pelkää ilmaista omaa mielipidettään, ihailen sitä. Hänellä on myös mahtava luonne, ja jokaisen yhtään avaramielisemmän on pidettävä hänesä, sillä eihän tuollaisesta ihmisestä vain voi olla pitämättä. En nyt sanoisi, että Luna olisi muutanut minua mitenkään, mutta hyvin lähellä se ainakin on ollut :)
Muistutan omasta mielestäni aika paljonkin Lunaa, joten ehkä siitä johtuu, että pidän hänestä niin paljon. Pitäisin varmasti muutenkin, mutta ei tuo ainakaan mitään haittaa.
Pidän myös elokuvien Lunasta, Evanna Lynch näyttelee häntä todella hyvin ja on aika lailla sellainen, joksi itsekin kuvittelin Lunan. Ei hän tietenkään täysin samanlainen ole, sehän olisi mahdotonta, mutta hyvin paljon kuitenkin.
The end
The songwriter's dead

Poissa Diibi Do

 • Haisku
 • Vuotislainen
 • Elämä on välillä liian mustavalkoista
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Luna Lovekiva
« Vastaus #107 : Elokuu 30, 2012, 10:02:02 »
Ensin Lunasta tuli mieleen outo. Mutta kun siitä hahmosta luki enemmän niin aloin pitämään siitä todella paljon :)

Oli ihana lukea kuinka Lunalla oli melkein kaikki itse tekemää (Ja jos en väärin muista, niin Lunan näytteliäkin teki itse korvakorut elokuvaan)

Mielestäni myös Luna onnistuttiin kuvaamaan elokuvassa hyvin :) Oli sellainen kuin hänet ajattelinkin :)

~D~
...En pelkää pimeää, mutta inhoan silti sitä...

...Elämäni rakkaus odottaa minua vielä jossain...

Poissa GinnyW

 • You gotta be kidding me...
 • Vuotislainen
 • Pottermore: MidnightCloak26295
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Luna Lovekiva
« Vastaus #108 : Syyskuu 15, 2012, 14:18:03 »
Minusta Luna on ihan okei. Se on välillä ihanan ärsyttävä 8D.
Harry: You´re white.
Sirius: No, i´m Black
Harry: Lol, stop joking!
Sirius: No, I´m Sirius

Poissa hanhyokkasikimppuuni

 • Kalpa Kassinen
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
  • Nobody's Perfect
 • Pottermore: FrogMarauder14005
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Luna Lovekiva
« Vastaus #109 : Tammikuu 04, 2013, 21:48:36 »
Ah, ihana aihe!

Luna on ihan lemppari hahmoni. Mielestäni on ihanaa, kun hän on niin erilainen, rohkea, vahva, itsevarma ja outo. Hän ymmärtää ja on fiksu, ei häntä muuten olisi korpinkynteen lajiteltu....  Hän on myös kaikkien Row-tädin hahmojen lailla monipuolinen ja "samaistuttava" ( en kyllä tiedä miten Voldeen voi samaistua) by the way
Luna osaa tulkita ihmisiä, kuten KV:ssa Billin ja Fleurin häissä: Häät s. 156 rivi 15
Lainaus
"Terve Harry!" Luna sanoi.
"Ööh- minun nimeni on on Barny", Harry sanoi äimänä.
"Ai, muutitko sinä senkin?"Luna kysyi iloisesti.
"Mistä sinä tiesit-?"
"Ai ilmeistäsi vain " Luna vastasi.

Joku saatoi jo tuon kohdan mainita, mutta mielestäni se on ihana. Hän ei edes ihmettele asiaa.

Aina, kun minun tarvitsee pukeutua jonnekin naamiaisten tapaisiin, on asu valintani selvä  (:(:(:(:(:(:(:

Elokuvien Evanna Lynch on myös aivan mieletön.

Poissa Lilyrose Lovegood

 • Tylypahkan kirjaston vakioasukas ;)
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Thestralit ovat upeita :)
 • Pottermore: PotionRose10377
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Luna Lovekiva
« Vastaus #110 : Maaliskuu 13, 2013, 22:10:35 »
Minusta Luna oli koko eokuva sarjan paras hahmo. Hän tuo sitä väriä koko jupakkaan ja kirkasti ainakin mun näkökulmia koko juttuun. Myös hänen outoutensa ja jonkunlainen söpöytensä teki vaikutuksen. Sanonpahan vaan :)

Poissa huispauskotka

 • Teddy Lupinin vaimo
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Se uniikki ja lahjaton.
 • Pottermore: MarauderHeart20696
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Luna Lovekiva
« Vastaus #111 : Maaliskuu 15, 2013, 20:12:25 »
    Voi, Luna on ihana ja on suorastaan kunnia kuulua hänen kanssaan samaan tupaan <3

   Ei Luna mielestäni ole niinkään lapsellinen. Hän    viihtyy yksinään, vaikka pitääkin seurasta. On ihanaa että häneltä löytyy mielikuvitusta, sillä mitä haittaa on siitä ettei koskaan ole nähnyt jotain mutta uskoo sen olemassaoloon? Enhän minäkään ole nähnyt elefantteja, mutta uskon että niitä on olemassa.

   Luna on fiksu ja ystävällinen  -  voisin ihan hyvin kuvitella hänet ystäväkseni! <:)
« Viimeksi muokattu: Lokakuu 11, 2014, 21:21:51 kirjoittanut huispauskotka »
"Kaunis puukko rinnassa haavoittaa ruostuneen lailla"
-Apulanta

Poissa Gatyena

 • Taiteellinen kirjatoukka
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Outo hyyppä maton alla
 • Pottermore: DustAuror27790
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Luna Lovekiva
« Vastaus #112 : Maaliskuu 17, 2013, 15:47:07 »
Minun mielestäni Luna on kiva hahmo josta en "ensitpaamisella" oikein osannut muodostaa selvää käsitystä, mutta kun jatkoin lukemista ja sarja eteni Luna muodostui yhdeksi suosikeistani juuri erikoisen luonteensa takia. Minusta hienoa kuinka hän on sellainen oman tiensä kulkija joka ei vähästä hätkähdä ja tuntuu että juuri tuohon koulukiusaamiseenkin hän suhtautuu varsin tyynesti. En nyt tähän hetään muista oliko se viitos kirjassa kun Luna vain tyynesti laittoi käytävän ilmoitustaululle lappua jossa hän kohteliaasti kehotti tavaroitaan vieneitä oppilaita palauttamaan omaisuutensa takaisin ja tuumasi tilannetta pahoittelevalle Harrylle että hänen tavaransa tuodaan kyllä takaisin, on aina ennekin tuotu. Lunassa jotain sellaista tietynlaista salaperäisyyttä joka johtuu kai siitä että hän on sellainen poissaolevalta vaikuttava haveeilijaluonne joka miettii asioita omasta vinkkelistään. Mutta vaikka hän saattaakin vaikuttaa haahuilevalta uneksijalta hän löytää usein yksinkertaisenkin ratkaisun asioihin joita muut ovat miettineet päänsä puhki. Hän osaa yllättää ja on rohkeasti omaitsensä huolimatta muiden oppilaiden mielipiteistä ja koulukiusaamisesta joka ilmeisesti johtuu siitä että Luna on erilainen eikä niin radikaalia erilaisuutta yleensä katsota hyvällä. Siihen ei kai oikein osata suhtautua ja ihmiset kätkevät epävarmuutensa muka niin coolin kiusaamisen verhoon. Joskus ihmisillä vain tuntuu olevan vaikeuksia tajuta etteivät kaikki mahduu siihen yhteen ja samaan muottiin. Eikä tarvitse sopiakaan. Luna on mielestäni hyvä esimerkki siitä miten olla rohekasri oma itsensä muiden mielipiteistä välittämättä.
"Välistä täytyy olla vihoissaan. Jok'ikisellä Nyytillä on oikeus suuttua. Mutta Muumipappa on vihoissaan väärällä tavalla. Hän ei puhalla mitään ulos, hän vetää kaiken sisään." -Pikku Myy-

Poissa Ohjattava luumu

 • Laupias sadepilvinen
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Luna Lovekiva
« Vastaus #113 : Heinäkuu 02, 2013, 10:37:21 »
Luna on paras koko sarjassa. Ihailen sitä, että hän ei välitä yhtään, mitä muut ajattelevat. Myös Evanna Lynch on onnistunut tosi hyvin.

Poissa Kuupposen päivä

 • Vuotislainen
 • Pottermore: NightGold9667
 • Tupa: Tuvaton
Vs: Luna Lovekiva
« Vastaus #114 : Elokuu 22, 2013, 14:46:36 »
Luna Lovegoodin suomennettu sukunimi on järjetön suomi-englanti-sekasotku, joten sitä en koskaan käytä.

Kuitenkin. Asiaan. Luna on mielestäni kovinkin hauska hahmo. Luin tässä vähän aikaa sitten HBP:n ja olin jo unohtanut sen kohdan, kun Harry kertoo Lunalle, että Slughornin juhlissa saattaa olla vampyyri, ja sitten Luna kysyy tyynesti, että ai Rufus Scrimgeour. Se tuli jotenkin niin puun takaa, että nauroin melkein ääneen. Tokihan Lunan jutut menevät aina vähän saman kaavan mukaan, mutta silti ne jaksavat toisinaan huvittaa minua. Jos Lunaa olisi näytetty enemmän, hän olisi saattanut alkaa maistua puulle, mutta nyt hän pysyy mukavan humoristisena hahmona alusta loppuun.

Luna herättää minussa sekä ihailua että sääliä. Hän ei ole tyhmä vaan ymmärtää kyllä, että häntä pidetään outona. Hän ei kuitenkaan välitä siitä, mitä muut ihmiset hänestä ajattelevat. Tai ehkä sisimmässään välittääkin, mutta silti hän uskaltaa olla pystypäin oma itsensä. Se on ihailtavaa. Toisten henkilöiden suhtautuminen Lunaan sen sijaan ei ole niin kovin ihailtavaa. Minun sympatiani ovat täysin hänen puolellaan. Viimeisen kirjan ”Friends, friends, friends” –juttu oli mielestäni yksi Pottereiden koskettavimmista kohdista.

Kieltämättä Luna on välillä vähän ärsyttäväkin. Hän uskoo moniin täysin höyrypäisiin juttuihin selvästi vain sen takia, että hänen isänsäkin uskoo niihin. Ajattelisi mieluummin omilla aivoillaan. Mutta ei se nyt kovin paljon haittaa. Kaiken kaikkiaan Luna on piristävän persoonallinen hahmo. Ei kuitenkaan sieltä uskottavimmasta päästä, sillä noin outoja ihmisiä ei nähdäkseni ole olemassakaan.

Olen muuten ollut huomaavinani sellaista, että Luna olisi ihastunut Roniin. En kyllä käsitä miksi, koska Ron oli hänelle yleensä aika ilkeä (tai ainakin aluksi). Vitosessakin Luna toivotti juuri Ronille onnea johonkin huispausotteluun. Ikään kuin se nyt tarkoittaisi että on ihastunut… Mutta sellainen käsitys minulle vain jostakin syystä tuli.

Poissa Tulisalamanteri

 • Vuotislainen
 • "He-Who-Must-Not-Be-Named"
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Luna Lovekiva
« Vastaus #115 : Syyskuu 19, 2013, 14:46:59 »
Mielestäni Luna on ihan mahtava tyyppi! Hän uskaltaa pukeutua oman tyylinsä mukaisesti ja on muutenkin ihanan omalaatuinen. Luna on piristävä ja ystävällinen. Jos itse olisin Tylypahkassa tulisin varmaankin hyvin toimeen Lunan kanssa.

Poissa Muggle

 • Vuotislainen
 • HARRY POTTER IS MY PAST, MY PRESENT AND MY FUTURE
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Luna Lovekiva
« Vastaus #116 : Helmikuu 04, 2014, 20:34:31 »
Luna on mielestäni hyvin mielenkiintoinen persoona ja upea tyyppi! Hän on sekä kirjoissa että elokuvissa yksi lempihahmoistani. Hänen asenteensa on hyvin positiivinen ja hän on outo, muttei välitä mitä muut sanovat.
"You're just as sane as I am" Luna Lovegood

Poissa Luna Helmiina

 • Tonttu vain ei saa unta
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Älä häiritse! Luen Harry Potteria!
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Luna Lovekiva
« Vastaus #117 : Huhtikuu 13, 2015, 19:08:23 »
Hieno ja sympaattinen hahmo, tykkään.
Luna on vähän kuin minä, haaveellinen oman tiensä kulkija. Hieno hahmo kerrassaan. :)
"Puh?"
"No mitä, Nasu?
"Ei mitään", vastasi Nasu hiljaa.
"Tarkastin vain, että olet vielä ystäväni".       Helmiina -> Luna Helmiina

Poissa Kaistapää

 • Pöllölän siivooja
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Frettein kanssa matkaan jo käyn
 • Pottermore: AurorBat15224
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Luna Lovekiva
« Vastaus #118 : Huhtikuu 14, 2015, 07:32:23 »
En voi muuta sanoa, että Luna on maailman paras hahmo, ja Evanna Lynch paras näyttelijä. Muuta en voi sanoa.
Kaistapää ei tunnistaisi vitsiä vaikka se tanssisi hänen edessään ilkosillaan ja Dobbyn pannumyssy päässään.

"Minäkin tykkäsin kokouksista", Luna sanoi seesteisesti.
"Ihan kuin olisi ollut ystäviä."

Poissa Juomamestari

 • Kuninkaan koura
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Luna Lovekiva
« Vastaus #119 : Kesäkuu 10, 2015, 09:55:00 »
Pidän Lunasta koska hän on erilainen ja omalla tavallaan älykäs. Olen samaa mieltä että kaikki Lunan ajatukset eivät olleet hänen omiaan. Itse kuitenkin olen aika skeptinen enkä siis uskoisi ruttusarvisiin niistaikkeihin. Lunassa parasta onkin se että hän on erilainen ja älykäs.
"A mind needs books as a sword needs a whetstone if it is to keep its edge. That is why I read so much", Tyrion Lannister.