Kirjoittaja Aihe: Voldemortin suojelius  (Luettu 54302 kertaa)

0 vuotislaista ja 1 Ankeuttaja kyttää tätä aihetta.

Poissa katjuska

 • ainoa laatuaan
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Voldemortin suojelius
« Vastaus #100 : Toukokuu 07, 2014, 16:29:29 »
Minusta Voldemort voisi luoda suojeliuksen. Hänellä on omia onnellisia muistoja, jotka eivät ole muiden mielestä niin onnellisia. Esimerkkinä vaikka se että hän palasi ihmisen muotoon. Mielestäni se voi olla käärme, muta voi se olla myös joku muu eläin esim kani, koska jos hän on ollut joskus rakastunut ja suojelius voi olla tätä kautta muuttunut (joo tosi kaukaa haettua).

//sain selville että Rowling on sanonut että voldemort ei ole ikinä rakstanut tyttöä.
« Viimeksi muokattu: Elokuu 02, 2014, 19:05:03 kirjoittanut katjuska »
"In 900 years of time and space I’ve never met anyone who wasn’t important"- The Doctor

Poissa Ruby

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Taika on valtaa.
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Voldemortin suojelius
« Vastaus #101 : Kesäkuu 01, 2014, 19:40:25 »
Olen monien edellisten kanssa samaa mieltä siitä, että jos Voldemort pystyi luomaan suojeliuksen, se olisi todennäköisesti käärme. Se vain tulee Voldemortista ensimmäisenä mieleen. Hänhän on ulkonäöltään käärmemäinen, osaa puhua kärmeskieltä ja pitää käärmettä lemmikkinä. Kuvioihin sopisi, että hänen suojeliuksensakin olisi käärme.
"They're taking the hobbits to Isengard!"

Poissa Nibs

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
  • Hogwarts Refounded: Harry Potter-roolipeli
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Voldemortin suojelius
« Vastaus #102 : Joulukuu 23, 2014, 03:11:19 »
Mä en usko että kahdeksaan osan revitty sielu pystyy enää tuntemaan onnellisuutta. Etenkään silä kasvutarinalla mikä Voldemortilla on. Ja käsittääkseni se alkoi valmistaan hirnyrkkejä jo hyvin nuorena, ehkä jo siinä vaiheessa kuin mitä normaalisti joku pystyisi alkaa opetella suojeliuksen loihtimista...
X HOGWARTS REFOUNDED: HARRY POTTER-ROOLIPELI
Mitä pitivät sisällään vuodet 1980-1992 Potter-universumissa?
X OLD WEST TALES RPG - Minnesota 1875-1885
X PÖLLÖPOSTI - Harry Potter-blogi

Poissa loorry

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
Vs: Voldemortin suojelius
« Vastaus #103 : Marraskuu 25, 2016, 21:54:14 »
Kuulun itse myös tähän leiriin joiden mielestä voldemort pystyy tekemään suojeliuksen. Hän on paha ja varmasti kaikki hänen onnelliset muistot ovat kieroutuneita, mutta taatusti tarpeeksi voimakkaita muistoja hänelle itselleen.
Oliko niin, että suojeliukseen tarvittiin rakkautta? Niin kauan aikaa kirjoista etten muista. Siinä tapauksessa juu voisi olla haastetta hänellä, mutta eikös itse rakkauskin ole rakkautta. Kai hänellä itserakkautta on kylliksi. Vähän oftopiccina, mikä on voldemortin suhde naginiin, siihen käärmeeseen? Voisiko hän rakastaa sitä?

Poissa Arion

 • Huffleclaw
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • "I solemly swear I am up to no good."
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Voldemortin suojelius
« Vastaus #104 : Tammikuu 31, 2017, 00:16:29 »
Draco oli ainoa kuolonsyöjä joka suojeliuksen pystyi loihtimaan.
//Juu, pitäisi varmaan sanoa, että Kalkaros oli ainoa kuolonsyöjä, joka suojeliuksen pystyi loihtimaan, vai oliko se niin?

Missä jaksossa Draco on loihtinut suojeliuksen???

Ja uskon ettei Voldemort olisi pystynyt suojeliusta loihtimaan koska hän on kurkkuaan myöten paha. Mutta jos olisi niin se olisi ollut käärme. Mutta käärmehän on pahan symbooli vai miten se nyt meni...


Draco ei ole loitsinut suojeliusta missään kirjassa. Kuten on jo aiemmin todettu, loitsuun tarvittaisiin joku vahva onnellinen muisto ja voimakasta taikuutta.

Käärme symboloi muutosta, ikuisuutta ja viisautta. Lisäksi se edustaa sekä hyvää ja pahaa, molempia. Ja onhan se myös lääketieteen symboli, käärme kietoituneen sauvan ympärille. :) Periaatteessahan käärme siis voisi edustaakin Voldemortia, hänhän halusi muutosta ympärilleen (nostaa puhdasverisyyden [taas] jalustalle), elää ikuisesti ja kukaan ei voi varmastikaan kieltää hänen älykkyytään. Mutta taas palaan siihen, että suojeliuksen loitsimiseen tarvitaan vahva, onnellinen muisto. En usko, että Voldemortilla oli suojeliusta, koska häneltä puuttuu tunne kokea puhdasta onnea ja iloa, vaikka hänellä olisi varmastikin ollut taitoa ja voimaa siihen.

Olen hyvin samaa mieltä Tarun kanssa etenkin tässä asiassa, että suojeliukseen tarvitaan hyvin voimakasta muistoa. Manintana Dracoon vain, etten usko hänen mahdollisesti oppineen sitä ikinä, osittain omien headcanonien takia.

Toinen asia, kirjoissa on sanottu, että suojeliuksen tekeminen on hyvin vaativaa taitaville noidille ja velhoillekin. Voldemort todella on taitava velho (ja niin myös Draco), mutta väittäisin, että Dracollakin on onnellisempia muistoja kuin Tom Valedrolla. En toki mene vannomaan tätä. Kaikki nämä perustuvat omalle mielikuvalle näistä hahmoista. (Henkilökohtaisesti hämmennyin, että hyvin moni AK:n jäsen oppi tekemään suojeliuksen juuri tämän asian takia, että loitsu on haastava taitavillekin velhoille ja noidille, kun kaikki kumminkin olivat vasta teinejä sen oppiessaan.)

// Lisäksi kommentti aikaisempiin lainauksiin, jotka tulivat tämän mukana. En ole ikinä mieltänyt oikeasti Dracoa kuolonsyöjäksi, vaikka hänellä onkin pimeän piirto. Oma uskomus on se, että Draco sai pimeän piirron vain sen takia, että poikaan saataisiin yhteys helposti, kun olisi aika murhata Dumbledore. Otetaan nyt huomioon keskustelu Kehrääjäkujalla. Dracosta tuli vielä toinen asia mieleen, eli Narcissa Malfoy. Joskus vuosia sitten joku fiksu henkilö muistutti minua siitä, että Narcissa ei ole kuolonsyöjä. Olen huomannut, että tätä kaikki eivät ole tajunneet.
« Viimeksi muokattu: Tammikuu 31, 2017, 00:38:41 kirjoittanut Ara »
"Maailman ihanin puuskuh!" (Jénaminya)

Ara -> Arion