Kirjoittaja Aihe: Kuka PVS-opettaja olisit?  (Luettu 24297 kertaa)

0 vuotislaista ja 1 Ankeuttaja kyttää tätä aihetta.

melardy

 • Ankeuttaja
Kuka PVS-opettaja olisit?
« : Heinäkuu 31, 2008, 09:36:59 »
Eikai tällaista aihetta ole jo? En ainakaan huomannut
Rupesin miettimään että olisinko Lupin vaiko Vauhkomieli? Lochard, Orave tai Pimento en tahtoisi olla, sillä Orave on paha, hän en tahtoisi olla, Pimento on inhottava, mutta ei varsinaisesti paha, enkä sitten Lochard, sillä hän oli "leveilijä". Eli olisiko Lupin vai Vauhkomieli?.. Olisin varmaan Lupin, hän on jotenkin hmm.. kiva, en oikein osaa selittää sitä. :) Vauhkomielikin on silti kiva.

//Huhutar siivosi
« Viimeksi muokattu: Heinäkuu 29, 2009, 19:54:38 kirjoittanut Huhutar »

Poissa Töme

 • jäätynyt nolla sateessa
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • Taught to love, born to live and let go
 • Pottermore: CharmBlade23297
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Ketä PVS-opettaja olisit?
« Vastaus #1 : Heinäkuu 31, 2008, 19:39:17 »
Tästä on puhuttu paljon mutta annan teille testin jonka lopputulos minulla on Villisilmä Vauhkomieli testi on seuraava
http://hpfanit.vuotis.net/testit/dadatesti.php


En haluaisi olla Lockhart koska hän on nuiva ja kiero huiaava p*ska(anteeksi kirosanani) Lupin olisi kiva....♥

//gamma korjasi linkin taas toimimaan. :)
« Viimeksi muokattu: Huhtikuu 04, 2011, 12:34:34 kirjoittanut gamma »
How can you "just be yourself" when you don`t know who you are?
Stop saying "I know how you feel"
How could anyone know how another feels?

Poissa moottorisaha

 • Voldemortisti
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • be loud, let your colors show.
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Ketä PVS-opettaja olisit?
« Vastaus #2 : Elokuu 12, 2008, 18:20:18 »
Tein testin, joka heitti tulokseksi Vauhkomieli. Senpä olisin itsekin nimennyt, ilman testiäkin. Olen Vauhkomieli aivan kaikilla tavoin. Kaikki hillereiksi ja lentelemään ylösalas vaan.
   Olen itseasiassa aika varma että minulla on Vauhkomielen kanssa jokin henkinen yhteys. Ehkä Rowling sai häneen inspiraation minusta? Menee vainoharhaiseksi? Vauhkomielimäistä? Niinpä :D

Kalkarokseenkin voin tietyllä tapaa samaistua. Läimisin kaikkia (etenkin Ronia) takaraivoon, kun eivät suut pysyisi supussa. Itseäni ei kuitenkaan paina vuosien takainen kaltoinkohdelluksi tuleminen, jota yritän peitellä kylmyydellä ja koppavuudella, mutta muuten kyllä, miksi ei...
When you say it's dead and gone, yes, I know you're wrong

Poissa Posityyhtynen

 • Nokankopauttaja
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Kuka PVS-opettaja olisit?
« Vastaus #3 : Elokuu 12, 2008, 21:07:36 »
Testin mukaan olisin Remus Lupin, joka tahdoinkin olla. Hän on rento ja ystävällinen, ei suosi ketään erikoisemmin ja on muutenkin asiantunteva. Hänen tuntinsa olivat kaikkien mielestä mukavia, joita hän piti omalaatuisella tavallaan. Tietenkin tämä ihmisusi homma vaikeuttaa hieman tätä, sillä en haluaisi olla ihmissusi. Mutta Remus Lupin olisin silti ehdottomasti.

Orave jää helposti tossun alle, arka ja änkyttävä.
Lochart on ylimielinen ja lopulta hänestä tulee täys kahjo.
Vauhkomieli taas oli vain vuoden (vale-Vauhkomieli siis) ja hän kiihkoilee liikaa säännöistä yms, tietty aurorikokemus on plussaa.
Pimento on hirveä ämmä.
Kalkaros suosii liikaa omaa tupaansa eikä anna miellyttävää kuvaa oppilaille.
♥ When you are feeling sad, read Harry Potters and you'll be happy again, with chocolate you'll be superhappy Ü
(PS. Twilight is also good alternative)

Poissa Nadia

 • mastermind
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Ketä PVS-opettaja olisit?
« Vastaus #4 : Elokuu 12, 2008, 21:13:10 »
Minä olisin testin mukaan Vauhkomieli, ja muistutankin tätä opettajaa aika paljon. :D En ole kylläkään niin vainoharhainen, mutta minäpän en maannut jossain arkussa päivät pitkät ilman pääsyä pois. Osaan kyllä vauhkoilla kun Vauhkomieli, ja pidän pimeydeltä suojautumisen tarvikkeista aivan hirveästi. Ja kaikesta suojataikuuksista ynnä muuta. Myös Lupin muistuttaa minua jonkin verran, mutta niin myös Pimentokin. Olen joskus hirveä akka, joka laittaa nuoremmat tekemään kaikkea inhottavaa, kiusaa ja on muutenkin pirullinen. Hahhah. :B
so throw your diamonds in the sky
we'll stay gold forever

Poissa Severina

 • Pirunmarja
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Ketä PVS-opettaja olisit?
« Vastaus #5 : Elokuu 12, 2008, 22:02:58 »
Hmm... vaikea sanoa kuka haluaisin olla. Kaikissa opettajissa on niitä huonoja ja hyviä puolia. Noh, en menisi vannomaan Oravesta tai Lockhartista, siinä kaksi tyyppiä kuka en haluaisi olla missään nimessä. Lupin olisi periaatteessa varteenotettava vaihtoehto, mutta tämä ihmissudeksi muuttuminen, hem hem. Sen lisäksi, niin ihailtavaa kun se onkin, Lupin on porukan hyväsydämisin ja luonteeltaan mukavin tyyppi, mutta siinä se juuri piileekin! Jos minun ja Lupinin luonnetta vertailee niin on khyllä seonnut, mistä sitten mennäänkin Vauhkomieleen! Olen kyllä aika hullu ja sekopäinen tyyppi välillä, ehkä vainoharhainenkin, mutta Vauhkomieli menee jo vähän yli. Olisihan se makeaa nähdä seinien ja miksei oman päänkin lävitse, mutta kuitenkin sitten poikkeaa minusta niin julmetusti kaikessa muussa. Esimerkiksi, olen kaikkea muuta kuin 'valpas'. Saatan juosta autotien läpi kiinnittämättä autoilijoihin mitään huomiota tai sitten rymistelen portaita alas tuijotellessani jonnekin katton tai taivaalle. Mulle sattuu paljon tapaturmia, ei mitään vakavia mut sattuu kuitenkin.

Sitten jäljellä on vielä kaksi professoria Pimento ja Kalkaros, jotka sain tulokseksi tehdessäni tuon testin. Tein testin kahteen kertaan koska en osannut valita kuutos kohdassa kumpi on osuvampi vaihtoehto. Laittaisinko oppilaan luuttuamaan verilammikot vaiko pistäisin oppilaan kirjoittelemaan muutaman rivin ;D Pahaksi onnekseni joudun tunnustamaan että nuo kaksi olisin sanonut muutenkin. Pimennossa on jotain samaa kuin minussa (valitettavasti), Dolores pitää kissoista ja pinkistä, hän inhoaa lapsia! Itse en inhoa niikään, tai inhoan! (Olen inhonnut muutaman kuukauden takaisen Pori reissun jälkeen! Ei ollut muita vapaita paikkoja junassa niin jouduin sinne missä on se kakaroiden leikkimesta. Se oli yhtä kidutusta!) Sellaisia kauhukakaroita jotka eivät osaa käyttäytyä, riehuvat ja häiritsevät muita. Eikö piiskaa vaan kaikille että saadaan ne jotenkin ruotuun! Lisäkseni yskäisyäni verrataan usein tähän Pimennon legendaariseen "hem hemiin". ^^
Ruikuli puolestaan... on ehkä se ketä muistutan eniten. En ulkonäöllisesti mitenkään! Hem hem, minä pesen hiukseni useammin kuin kerran kuussa (tämä ei sitten ollut mitään vihjailua Sevelle :D). Mutta sitten, musta on suosikkivärini ja yleensä käytän mustia vaatteita. Killuttimet sitten yleensä ovat pinkkejä. Mutta elämän kokemukset ovat ne mitkä yhdistävät Ruikulin ja minut. Kuten Kalkaroskin, olen myös minä ollut koulukiusattu. Minunkin kohdalla kyse oli henkisestä kiusaamisesta. Erona oli se, että minun kiusamainen kesti vain muutaman vuoden. En kiinnittänyt asiaan mitään huomiota ja vähitellen heiltä rupesi katoamaan into. (Viimenen naula arkkuun oli se kun kumautin sen mua piinaavan tyttöjengin 'johtajaa' nenuun :DD). Minulla on myös aika paljon vaikeuksia olla ystävällinen ihmisille jotka muistuttavat minua mitenkään koko asiasta, vähän kun Kalkaroksen suhtautuminen Harryyn, mutta minä en kuitenkaan suosi ketään, enhän?
Mä oon siis jotain Vauhkomieli-Pimeto-Kalkaros miksausta, pääpiirteittään jotain Pimennon ja Seven väliltä.
 

Poissa Indigo

 • Zera
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Nidsi nuikuu <3
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Ketä PVS-opettaja olisit?
« Vastaus #6 : Elokuu 15, 2008, 13:25:03 »
Testin mukaan olen Lupin. Ja niin taidan kyllä olla omasta mielestänikin. Luonteeltani olen kaikissa lähimpänä Lupinia ja minulla on samoja periaatteita kuin hänellä. Mutta jos vertaillaan muihin opettajiin.. Oravesta ja itsestäni en löydä mitään samankaltaisuutta, päinvastoin olen suurelta osalta Oraven peilikuva, en ole ollenkaan pelokas, toisin kuin hän. Ja minä mitään turbaania päässä kantelesi. :'P Lockhart taas.. Kamalan itserakas huijari! Saatan kyllä olla hieman itserakas, mutta en ole mitään verrattuna Lockhartiin, enkä kyllä moinen huijari ole. Vauhkomieli, sekopää. No olen minäkin, mutten kuitenkaan samalla "valppaalla" tavalla kuin Vauhkis, olen huvittava sekopää, ja nämä kaksi eivät tietenkään ole samankaltaisuuksia. En edes itse ole valpas, annan elämän viedä ja mikä tapahtuu niin tapahtuu. :'D Pimento, tästä neitimäisestä harakasta taas en haluaisi edes puhua, minua raivostuttaa jo se neitimäinen-täti käyttäytyminen. Eli ei missään nimessä mitään samanlaisuutta! Kalkaros vielä, minussa on joitakin piirteitä myös häneen, muttei kuitenkaan tarpeeksi ollakseni häen roolissaan, en suosi tiettyä ryhmää, ainakaan yhtä silminpistävästi.
Eli olen kuin Lupin. ^^
Hän pelaa aikaa miettiäkseen tekosyitä. Oikeuttaakseen kipua sisällään.
Luulen että hän tietää hymyistä, ja katseista. Että kaikilla on teoria paremmasta.

Poissa Barella

 • Vuotis-kuollut
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • <3
  • Lohikäärmeliiga - Vuotishuispausjoukkue
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Ketä PVS-opettaja olisit?
« Vastaus #7 : Elokuu 17, 2008, 16:21:35 »
Jos testiä uskotaan, niin aito Kalkaros. Toisaalta tuossa testissä voi valita kuka on, sillä kysymykset ovat paljastavia, mutta muutenkin olen omasta mielestäni Kalkaros (tai ehkä Lupin, en välttämättä pystyisi oikeasti olemaan Kalkaroksen tyyppinen, vaikka haluaisin... Mutta Kalkaros oli kunnioitettava mies, ainakin seiska kirjassa. ;( muista en tiedä mitä heistä ajattelisin. Mieluiten kyllä olisin kaikkien noiden opettajien sekoitus. Sellainenhan minä yleensäkin olen. Löydän itsestäni palan kaikkia kuutta (sillä jätin nyt Amycus Carrown laskuista, eihän häntä testissäkään ollut).
~Barella
« Viimeksi muokattu: Elokuu 17, 2008, 16:41:39 kirjoittanut Barella »
~Barella
Maailma on tulvillaan ylimaallisia olentoja, jotka kärsivällisesti odottavat älymme terävöitymistä.
                 -Eden Phillpotts

Poissa Mimmi

 • kolmen soinnun rälli
 • Vuotislainen
 • gimme danger
 • Tupa: Mary Sue
Vs: Ketä PVS-opettaja olisit?
« Vastaus #8 : Elokuu 18, 2008, 15:46:53 »
Minä tein testin joskus kieli poskessa, ja minusta pörähti Gilderoy.

Sitten tein testin uudestaan, ja minusta tuli Remukka.

Jos nyt itse saisin päättää, olisin ehkäpä Gilderoy. Remuksena en voisi olla vain sen takia, että hän on ollut lempihahmoni aina ja iankaikkisesti, ja tuntuisi jotenkin hassulta astua hänen saappaisiinsa. Vauhkomielenäkään ei olisi kovin kamalaa, sillä hän on mielenkiintoisen omalaatuinen henkilö. Gilderoy on pinnallinen paskapää, ja vaikka sellaista joskus esitänkin, en Merlinin kalsareitten kautta vannoen oikeasti ole sellainen, enkä haluaisikaan. Remuksessa on tietynlaista kiltteyttä ja uhrautuvaisuutta, jota minussakin on mutta olen itsevarmempi ja riehakkaampi tyyppi.

No, sanotaankos vaikka näin, että jos Gilderoy ja Remus Lupin tekisivät lapsia ja lapsesta tulisi PVS-opettaja, niin minä taitaisin sitten olla sellainen.
Keep your 'lectric eye on me babe
Put your ray gun to my head
Press your space face close to mine, love

Ylénja

 • Ankeuttaja
Vs: Ketä PVS-opettaja olisit?
« Vastaus #9 : Elokuu 26, 2008, 17:07:27 »
Olisin varmaan Lupin tai Vauhkomieli. Lupin on leppoisa ja rauhallinen ja osaa asiansa. Hän on kiltti kaikille, eikä suosi ketään. Vauhkomieli on taas persoonallinen ja osaa hänkin asiansa, vaikka ottaakin pimeyden voimat vähän liiankin vakavasti. Taikasilmän haluaisin niin vois vakoilla oppilaita. No joo, en tiedä. Lupin tai Vauhkomieli.  (Testin mukaan Vauhkomieli...)

Poissa Zenzibar

 • Pelastaja katsoi profiiliaan ja läikytti teetä pöydälle
 • Aurori
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • kesäinen-eskapisti-merirosvo-jedi-söpö-skotti
  • Home sweet home
 • Pottermore: BloodNight6399
 • Tupa: Mary Sue
Vs: Ketä PVS-opettaja olisit?
« Vastaus #10 : Elokuu 29, 2008, 23:29:11 »
Tein tuon testin (tai olen tehnyt sen kyllä jo aika monesti, mutta tein sen taas uusiksi) ja tänään minusta tuli Kalkaros. Se vähän vaihtelee, riippuen mielialastani, ja siitä kuinka tosissani vastaan. (Vaikea vastata tosissaan, kun kysymykset ovat niin ilmiselviä ja öh... tyhmiä -ei mitenkään pahala kylläkään, mutta 'oikeaa' vastausta on vaikea löytää :'D)

Luultavasti olisinkin Kalkaros. Katkera ja mustiinpukeutuva pahis. (Hiukset kyllä pesisin, enkä paljastuisi lopussa hyvikseksi.) Tai sitten olisin Orave, hän sentään oli Volden puolella ;) Tai sitten Pimento. Rääkkäisin oppilaat henkihieveriin, ihan vain huvin vuoksi. ;D

Joo noo.... vastaan Kalkaros :D

-Z
"You're only given a little spark of madness. You mustn't lose it." -Robin Williams

Poissa Lohikäärmelady

 • varjoenkeli
 • Valvojaoppilas
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • Painovirhepaholainen
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Ketä PVS-opettaja olisit?
« Vastaus #11 : Syyskuu 16, 2008, 14:27:28 »
Olisin luultavasti Lupin.
Hän on kiinnostava persoona (kukaan ei voi väittää, etteivät ihmissudet olisi kiinnostavia!) ja hän oli ehdottomasti paras opettaja. Vauhkomielikään ei olisi paha. Siis oikea, taas kerran. Hänellä on kaikennäkevä silmänsä joka on siis todella upea, mahtavan ja vähän höperönkin aurorin maine ja hyvä koulutus. Kiinostava hänkin olisi.

Jotenkin olen aina lämmennyt Lupinille vain kaikkein eniten. (Testin mukaan (aiemman) olen Lupin, mutta pidän hänestä muutenkin eniten). Kelmi ja se porukan viisas. Hänessä on sitä tiettyä jotain jokaa vetää minua puoleensa kuin magneettia. Hän oli ehdottomasti paras opettaja ja hän oli ymmärtäväinen oppilaitaan kohta sekä kohteli heitä tasa-arvoisesti. Pinenä haittapuolena on täysikuu. Jos vain saisin sitä upeaa lientä (jonka nimeä en muista) joka täysikuu ja olisin se kesy susi, niin siinä ei olisi mitään pahaa. Toki maine kärsisi ja minuun ei luotettaisi, mutta olihan Lupin feeniksin killassakin. Saisin hävetä itseäni, mutta kestäisin sen. Ei, ehkä en häpeäisikään. Olisin vain erilainen. Nyt ja aina.

-Lohikäärmelady

//Muoks.
Ei! minähän aivan unohdin Kalkaroksen! Kalkaros ennen Vauhkomieltä! Saisin olla se haaveilemani kaksoisagentti ja toimia Dumbledorella vaikkakin niiden kaikkien epäilyksien alla, mutta silti! Aivan mahtavaa! Saisin olla Luihuisen tuvanjohtajakin;) Houkuttelevaa enkä taida enää olla varma kumpi olisi parempi, Kalkaros vai Lupin. Tein aiemman testin ajat sitten ja olin Lupin, mutta myöhemmin olinkin Kalkaros...
//
« Viimeksi muokattu: Syyskuu 16, 2008, 14:30:52 kirjoittanut Lohikäärmelady »
-Mitä? Onko nukkumatilla muka vihollisia?
-Kahvi! Ajattele kahvia!

Poissa Mimmi

 • kolmen soinnun rälli
 • Vuotislainen
 • gimme danger
 • Tupa: Mary Sue
Vs: Ketä PVS-opettaja olisit?
« Vastaus #12 : Syyskuu 16, 2008, 19:44:53 »
Niin noh, minun mielestäni rasvaiset hiukset sopivat Kalkarokselle! Itselleni en haluaisi moisia, mutta miltä Severuksemme näyttäisikään ilman ihanan niljaista kuontaloaan? Jos olisin Severus, ilman muuta tahtoisin pitää liimalettini! Toisaalta jos olisin Severus oikeasti, minulla saattaisi olla hieman vähemmän suopeampi suhtautuminen tukkaani.

No jaa, parhaiten viihdyn tälläisenä pörrönä! Haluaisin siis olla PVS-opettaja omana itsenäni... Tykkään itsestäni niin paljon! (<- epätoivoinen yritys, suistaa tämä viesti vähemmän offiksi)
Keep your 'lectric eye on me babe
Put your ray gun to my head
Press your space face close to mine, love

Poissa Orione

 • Jasper's wife
 • Vuotislainen
 • Bite me, Jasper
Vs: Ketä PVS-opettaja olisit?
« Vastaus #13 : Syyskuu 17, 2008, 12:24:17 »
Öh, minä ainakin olisin Lupin, sillä silloin minulla olisi salasuhde Siriuksen kanssa taisiis.. : DD muutenkin, (melkein) kaikki oppilaat pitävät Lupinista ja tämän tunneist. toisaalta en ehkä haluaisi muuttua joka täysikuun aikaan ihmissudeksi, mutta ehkä sen voisi Siriuksen takia kestää. Jos olisi Lupin muistaisi hyvin kaikki Jamesit ja siriukset nuorena ymym. ja saisi kuolata Siriusta... mmm... NIin ja tietysti pääsisin kiltaan ja saisin komean pojan :PP Lupin on ystävällinen ja kohtelee kaikia hyvin, ja vaikkei häntä suden takia arvostetakaan (paitsi killassa), voisi ainakin olla ylpeä omasta käytöksestään. Lupin siis ja ehdottomasti!
I trust doctor Carlisle Cullen

Poissa Eara

 • kuoli nukkuessaan
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Ketä PVS-opettaja olisit?
« Vastaus #14 : Syyskuu 17, 2008, 20:14:39 »
  Luulen, että olisin mieluiten Kalkaros. Onhan hän inhottava ja suosii luihuisia, mutta loppujen lopuksi hän on Potterin PVS-opettajista ehdottomasti mielenkiintoisin. Tein kuitenkin testin ja sen mukaan olen Lupin. Mietin asiaa hetken ja tulin siihen tulokseen, että  kärsivällisyyteni ei toden näköisesti riittäisi Lupinina olemiseen, kiroaisin oppilaat jos he kävisivät hermoilleni.
  Joten olisin luultavasti Vauhkomieli. Ei siinä mitään, hän on kuitenkin korkeasti koulutettu aurori ja sitä paitsi älykäs. Ja alituinen valppaus on tärkeää.
Unelmat ovat ikuisia

I felt like I was trapped in one of those terrifying nightmares, the one where you have to run, run till your lungs burst but you can't make your body move fast enough...
-New Moon

Poissa Blueberry

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Ketä PVS-opettaja olisit?
« Vastaus #15 : Syyskuu 27, 2008, 20:13:32 »
Tuon testin mukaan olisin Kalkaros, mikä todellakin haluaisin olla! Hän on jotenkin ihanan ilkeä... En kyllä suosisi Luihuisia niin paljon... Jos en olisi Kalkaros, olisin varmaan Lupin. Siitä ihmissusimaisuudesta kyllä tykkää, inhottava jokakuukautinen ongelma :(

Pimento tai Orave en suostuisi olemaan ikinä, inhottavia molemmat... Ei Vauhkomielikään olisi paha, muuttaisin nimittäin varmaan kiukkuisena jokaisen vastaantulijan hilleriksi. Tai en kyllä hilleriksi, ne on söpöjä. Vaikka niljaiseksi etanaksi :DD
"Tottakai tämä tapahtuu sinun päässäsi, Harry, mutta minkä kumman takia se silloin olisi epätodellista?"

Poissa Mysteeri

 • Matkakuumeinen
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Ketä PVS-opettaja olisit?
« Vastaus #16 : Lokakuu 13, 2008, 00:35:52 »
Testin mukaan olisin Lupin, pituuteni huomioon ottaen varmastikin Pimento ja on minussa kyllä hieman Vauhkomieltäkin.

Mieluiten kuitenkin olisin juuri Lupin. Hän on rauhallinen, turvallinen, luotettava, ammattitaitoinen, kokenut, juuri sellainen henkilö, jollainen opettajan kuuluisikin olla. Minä yleensä olen rauhallinen, mutta kun menetän hermoni niin vauhkoilua on aivan varmasti tiedossa. Kyllä muuttelisin sujuvasti epämiellyttäviä ihmisiä säälittäviksi eläimiksi, jos vain suinkin siihen kykenisin.
Murehtiminen on kuin keinutuoli. Vauhtia on, eteenpäin ei pääse.

Poissa kirja

 • Error 404: User not found
 • Vuotislainen
 • Tupa: Tuvaton
Vs: Kuka PVS-opettaja olisit?
« Vastaus #17 : Maaliskuu 05, 2009, 21:00:00 »
Sanoisin Remus Lupin.

Yksinkertainen selitys. :) Olen aina pitänyt hänestä paljon, johtuen hänen opetustavastaan. Hän osaa auttaa ja on huomaavainen. Häneen on helppo samaistua, joten tulee tuossa testissäkin pakostikin valittua hänenlaisiaan vastauksia joukosta. Koen itse löytäväni hänen ominaisuuksiaan itsestäni. (kohtelias, erikoinen, avulias) Lupin on ymmärtäväinen. Lupin on viisas. Hän on vain niin täydellinen malliesimerkki opettajasta - ja hyvästä opettajasta - (omasta mielestäni). ^^

Saatan sisältää hieman Vauhkomieltä, johtuen siitä, että pidin myös hänestä paljon. Hän on niin erikoinen persoonana, että hänestä en voi olla pitämättä.

Olisin siis Remus Lupin, koska koen löytäväni itsestäni samantapaisia piirteitä kuin hänestä ja koska häneen on helppo samaistua, koska pidän hänestä eniten. (:

~kirja
Jos lisäät tietoosi tilastoja, ihmiset uskovat sinua paremmin. Jo 96 %:ssa tapauksista!

Tobias

 • Ankeuttaja
Vs: Kuka PVS-opettaja olisit?
« Vastaus #18 : Maaliskuu 07, 2009, 17:36:50 »
Vauhkomieli tai Lupin.

Vauhkomieli oli hyvä aurori ja sen takia olisi hyvä PVS opettaja, joten sen puoleen. Ymh... jos joku ei oo vaikka lukenu
(klikkaa näyttääksesi/piilottaaksesi)

Lupin olisi nyt kun tarkemmin ajattelee parempi vaihtoehto. Hän opetti käytäntöä, muttei ollut hullu. Oppilaat piti hänestä, enkä haluaisi olla mikään vihattu opettaja.

Lockhart en missään nimessä haluaisi olla, koska se oli just se "leveilijä".

Orave oli muutenki outo.

Pimento miä vihaan sydämeni pohjasta. Jooh, eiköhän toi selitä miksi en haluaisi olla hän.

Kalkaros. Eh.. en ikinä oikeen samastunu siihen, enkä pitäny muutenkaa.

Ja seiskan opee en ees laske mukaan täsän.

Poissa April

 • ½ kaksosista
 • Vuotislainen
 • lisää Weasleyn Welhovitsejä!
 • Pottermore: LumosNiffler27512
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Kuka PVS-opettaja olisit?
« Vastaus #19 : Maaliskuu 07, 2009, 18:38:05 »
Mietin juuri että Vauhkomieli vai Lupin ja päädyin Lupiniin.Hän neuvoo Harrya,on hänen tukenaan kun Sirius kuolee.Kuoleehan myös molemmat myöhemmin.Lyhyesti pidän hänestä.
"It's sort of exciting, isn't it? Breaking the rules." - Hermione

"Who are you and what have you done with Hermione Granger?" - Ron

Poissa Raimei

 • Ms. Stalker
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Kuka PVS-opettaja olisit?
« Vastaus #20 : Maaliskuu 25, 2009, 15:45:46 »
Kalkaros.

En tiedä miksi, hän on siis julma. Mutta ehkä sen takii, koska Kalkaros piti niin paljon pimeyden voimilta suojautumisesta
ja oli aina halunnu opettaa sitä ja jos minä saisin valita, mitä ainetta opettaisin, niin se olisi PVS.
Ehkä myös se vaikutti siihen, millainen sisustus luokkahuoneessa on. Kalkaroksen tavoin tekisin tunnelmasta hivenen pelottavan
ja ehkä laittaisin niitä kuvia seinälle hirveistä asioista (kidutuskirous, ankeuttajan suudelma jne.) :P Häijy kun olen.
Mieluummin kyllä olisin Remus tai Villisilmä, koska he ovat kiltimpiä, mutta Kalkaros se olisi.

En tehnyt edes testiä, en jaksanut ja parempi etten tiedä, ettei tule pettymys jos olisin vaikka Lockhart. Kyllä minä nauraisin,
enkä itkisi, jos olisin Lockhart, mutta kaiken varalta :D
Älä minua katso, en minä mitään sanonut!

Poissa Haltiamieli

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
  • Photography
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Kuka PVS-opettaja olisit?
« Vastaus #21 : Toukokuu 15, 2009, 08:41:43 »
Tein sen PVS -opettaja testin, ja sen mukaan olen Vauhkomieli. Hmm.. Kyllä, mutta en usko että olisin ihan niin pelottava opettaja kuitenkaan. Eniten olisin varmaankin Lupin, vaikken ihmissusi olekaan, enkä painottaisi opettamista välttämättä pelkkiin taikaolentoihin. Mutta sellainen ystävällinen ja turvallinen opettaja olisin kuitenkin. Tarpeen tullen tiukka, kuten Kalkaros, mutten missään tapauksessa samalla tavalla kaikkea pelkäävä Orave taikka leuhka Lockhart.
If more of us valued food and cheer and song above hoarded gold, it would be a merrier world.

Poissa adswil

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Kuka PVS-opettaja olisit?
« Vastaus #22 : Toukokuu 15, 2009, 18:44:12 »
Testin mukaan olisin Kalkaros, mikä oli aika yllättävä tulos, sillä en usko olevani luonteeltani yhtä synkeä :D Mutta Kalkaros on kiehtova tyyppi, yksi lempihahmoistani Pottereissa. Ehdottomasti mielenkiintoisin PVS-opettajista, hän on niin ilkeä mutta samaan aikaan surullinen ja varmasti todella onneton hahmo, ja välillä hän vaikuttaa jopa hieman elämäänsä pettyneeltä. Vähän angstinen tyyppi, mutta jotenkin sympaattinen. Ja opettajana hänen hyvä puolensa on ehdottomasti se, että hän tietää paljon pimeyden voimista, ja on ilmeisesti älykäskin.

Kalkaroksen ihanuudesta huolimatta olisin mieluummin Lupin, sillä hän taitaa olla melko ihanteellinen opettaja: asiantunteva, oikeudenmukainen, ystävällinen muttei liian lepsu, yms. Mukavuudestaan huolimatta hän ei kuitenkaan ole tyypillinen symppis, onhan hän ihmissusi ja Kalkaroksen tapaan hieman melankolinen hahmo.
In my world love is for poets - so I'm trying to be one.

Poissa Nuno

 • kiharakirjailija verraton
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Kuka PVS-opettaja olisit?
« Vastaus #23 : Toukokuu 15, 2009, 20:25:41 »
Sen testin mukaan olen Lupin. Ja se on minusta parhain PVS opettaja. Auttaa kaikkia ja on ystävällinen sekä turvallinen. Ja sellainen minäkin olisin jos olisin opettaja.
Vauhkomielikin olisi hyvä vaihtoehto. Siis oikea Vauhkomieli, eikä vale-Vauhkomieli. Mutta minä olen kyllä Lupin. :)

Poissa samettiina

 • huoleton huuliharppuilija
 • Aurori
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • Pienestä kipinästä voi syntyä roihuava liekki
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Kuka PVS-opettaja olisit?
« Vastaus #24 : Lokakuu 29, 2009, 19:33:05 »
Kaikista PVS:n opettajista en voi nimetä yhtä ja ainutta, jota muistutan. Olisin varmasti jonkinsortin Lupinin ja Kalkaroksen sekoitus. Lupinin osuuden opettajana minusta kattaisi se, että oppilas olisi aina etusijalla, eikä heillä olisi paremmuusjärjestystä. Kaikki saisivat yrittää, ja jos tekee virheen niin tekee virheen. Kalkaroksen osuuden kattaisi tietty sarkastisuuteni.

Voi niitä oppilaita, jotka joutuisivat opetukseeni! Saisivat kyllä kestää kaikenlaista :D
Olen syytön kaikkeen siihen, mistä kehtaatkin minua epäillä.